Çelik Derneği. Haziran Mayıs s 2008 Dönemi. Faaliyet Raporu

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Çelik Derneği. Haziran 2007- Mayıs s 2008 Dönemi. Faaliyet Raporu"

Transkript

1 Türk Yapısal Çelik Derneği Haziran Mayıs s 2008 Dönemi Faaliyet Raporu

2 TUCSA YÖNETY NETİMİ 26 Haziran 2006 tarihinde gerçekle ekleştirilen Genel Kurul Toplantısı nda nda 2 yılly llığına Dernek Yönetimine seçilen TUCSA Yönetim Y Kurulu bu dönem içindeki i indeki çalışmalara imza attı. TUCSA YÖNETY NETİM M KURULU Nesrin YARDIMCI (Başkan) Yaşar ar MARULYALI (Başkan Yardımc mcısı) Selçuk ÖZDİL (Sayman) Cavidan YORGUN (Üye) Necati ÇELTİKÇİ (Üye) Tanju SUNBAY (Üye) Mehmet BETİL (Üye) Süleyman leyman ZAKUTO (Üye) İbrahim KALAFATOĞLU LU (Üye)

3 TUCSA ÜYELERİ Kuruluşunun unun 15 yılınıy geriden bırakan b Türk Yapısal Çelik Derneği nde nde 17 Farklı Üniversiteden 47 Akademisyen Üye 4 Grupta toplanmış 82 Firma Üyeliği 13 Bireysel Üye TOPLAM 142 üye bulunmaktadır.

4 ÇELİK K YAPILAR DERGİLER LERİ Türk Yapısal Çelik Derneği nin nin 2001 yılından y bu yana çıkardığı süreli yayını ÇELİK K YAPILAR Dergileri her üç ayda bir yayımlanmaya devam edilmiştir.

5 Yapı Çeliği İşleri Teknik Şartnamesi 2 yılıy aşan an çalışma sonucunda sektörün kullanımına na sunulan Yapı Çeliği İşleri Teknik Şartnamesi kamu ve özel sektör tarafından büyük b k ilgi ile karşı şılandı.

6 Eğitim ve Tanıtım Seminerleri Türk Yapısal Çelik Derneği, kuruluş amaçlarından biri olan eğitim ve tanıtım seminerlerine bu yıl da ağırlık verdi ve İstanbul, Diyarbakır, Urfa, Hatay, Eskişehir gibi illerde Çelik Yapı seminerleri gerçekleştirdi.

7 Yapısal Çelik GünüG Türk Yapısal Çelik Derneği i Geleneksel Ektinliği Yapısal Çelik Günlerinin G 8 ncisi 26 Kasım m 2007 de İTÜ Süleyman Demirel KültK ltür r Merkezi nde geniş bir katılımc mcı ile gerçekle ekleştirildi. tirildi.

8 Yapısal Çelik Yeterlik Belgesi TUCSAmark Türk Yapısal Çelik Derneği ne üye olan sektör firmalarını sınıflandıran, derecelendiren, değerlendiren ve belgelendiren bir sistem olan TUCSAmark, istenilen derecede olmasa da gelişti, yeni belge alan firmalarla birlikte TUCSamark Belgeli firma sayımız 21 e çıktı.

9 Belgeli Firmalarımız Çimtaş Çelik İmalat ve Montaj Sanayi Uskon Uzay Sistem Konstürksiyon Sanayi Temsan Yapı ve Makina Sanayi Prekons İnşaat Sanayi Tabosan Mühendislik İmalat ve Montaj Sanayi Alfa sınai Yatırım İnşaat Sanayi Gülermak Ağır Sanayi Aryol Prefabrik Yapı Sanayi Atak Mühendislik İnşaat Sanayi Nurol Çelik İşletmeleri Altınyaldız Uzay sistem Konstrüksyon Sanayi Teknotes Çelik Konstrüksiyon Fabrakaları Samko Mühendislik ve İnşaat Kent Yapı Tasarım Uygulama Çağla Mühendislik ve Mimarlık Borusan Mannesmann Boru Sanayi Rozak Demir Profil Sanayi Özkan Demir Çelik Sanayi Cepa Celebcioğlu İthalat ve Mümesslillik Boğaç Profil Sanayi Polimiks Boya Kimya Sanayi

10 Türk Yapısal Çelik Derneği nin adresindeki internet sitesinde üye sayısını 1500 ün üzerine çıktı.

11 ÇELİK YAPILAR ÖĞRENCİ KULÜBÜ (ÇELYÖK) Üniversitelerin Mimarlık ve İnşaat Mühendisliği Bölümlerinde öğrenim gören öğrencilerden oluşan kulüp üyesi sayısı 300 ü aştı. Çelyök ün ilk çalışması Çelik Yapılar Öğrenci Fotoğraf Yarışması gerçekleştirildi.

12 Öğrenci Gezileri Mimarlık k ve İnşaat MühendisliM hendisliği i bölümlerinde b okuyan öğrencilerin eğitim e dönemlerinde d çelik yapılara karşı ilgilerini geliştirmek amacıyla çeşitli faaliyetler organize eden Türk T Yapısal Çelik Derneği, öğrenci gezileri düzenleyerek firmaların üretim alanlarında, nda, çelik yapılar ların imalatını öğrencilere gösterdig sterdiği i gibi zaman zaman da şantiye ortamlarına geziler düzenleyerek d ilgililerden teknik bilgiler edinmelerine olanak tanımaktad maktadır.

13 Boğazi aziçi Üniversitesi İnşaat MühendisliM hendisliği Bölümü öğrencilerinin bir araya gelerek oluşturdu turduğu u Boğazi aziçi Üniversitesi Yapı Kulübü (BÜYAP) yarafından bu yıl y l ikincisi gerçekle ekleştirilen DESIGN & CONSTRUCT Üniversiteler Arası Öğrenci Çelik KöprK prü Yarış ışması organizasyonuna Dernek olarak Jüride yer alarak ve tanıtımlar mlarına yardımc mcı olarak destek olduk.

14 Avrupa Yapısal Çelik Birliği (ECCS) İlişkileri ECCS çalışmalarına aktif olarak katılan Türk T Yapısal Çelik Derneği Türkiye yi yi başar arıyla temsil etmektedir.

15 ECCS bünyesinde b 2 yılda y bir gerçekle ekleştirilen Çelik Yapı Tasarımı Ödülleri çalışmasına TürkiyeT rkiye den projeler de ödül l almış ıştır.

16 ECCS Çelik Yapı Tasarımı Ödüllerinde Türkiye de Yerini Aldı 1999 yılından bu yana ödüle değer görülen projeler arasına giren Türkiye, 2007 yılında da İzmir Adnan Menderes Havaalanı Projesi ile Ödül aldı.

17 ECCS ve TUCSA ortaklığı ığıyla ArcelorMittal ana sonsorluğunda unda 60 dan fazla kişi i ve kuruluşun un ayni-maddi desteği ile gerçekle ekleştirilen Tevfik Seno Arda Lisesi bu yıl y l Anadolu Lisesi oldu.

18 Avrupa Yapısal Çelik Birliği i (ECCS) Mimari Komitesi tarafından belirlenen projeleri çok sayıda basarak 22 ECCS ülkesine dağı ğıtan Architecture Dergisi 24 nc ncü sayısında Tevfik Seno Arda Lisesi projesine yer verdi.

19 Yapı İstanbul Fuarlarına dernek üyesi firmalarıyla birlikte ortak stand çatısı altında katılımc mcı olan TUCSA bu yıl y l da 14 dernek üyesi firması ile sektörün n sesini duyurma imkanı sağlad ladı.

20 PROSteel Çelik Yapı Projesi Öğrenci Yarış ışması TUCSA ve Borusan tarafından Borusan Mannesmann Boru Sanayi sponsorluğunda unda gerçekle ekleştirilen PROSteel yarış ışmasına ilgi bu yıl y l da artarak devam etti.

21 ., WSCC ve İMSAD ÜYELİĞİ 10 yıl y l içinde i inde uluslararası düzeyde yapısal çelik üretimini %10 artırmay rmayı hedefleyen uluslararası proje grubu LivingSteel, TUCSA yı davet ederek üyeleri arasına aldı. Living Steel in önerisiyle TUCSA aynı zamanda Dünya D Çelik Konstrüksiyon Konseyi (WSCC) nin de üyesi oldu ve Prof.Dr.Nesrin.Nesrin YARDIMCI ile Prof.Dr.Naci.Naci GÖRÜR G organizasyonun Bilbao daki ilk toplantısına na katıld ldı. İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği İMSAD TUCSA yı üye aldı ve çalışma komiteleri arasına ekledi.

22 TÜRK YAPISAL ÇELİK K DERNEĞİ ÇALIŞMA PROGRAMI Tanıtım m ve Eğitim E Seminerleri Yayınlar Tanıtım m etkinlikleri Yapısal Çelik GünüG düzenlenmesi PROSteel Çelik Yapı Projesi Öğrenci Yarış ışması İktisadi İşletme çalışmalarının n geliştirilmesi Derneğin kurumsal yapısının n güçg üçlendirilmesi TUCSAmark Programı nın n güncellenmesi g Üye Toplantılar ları ECCS İlişkileri Türkiye Çelik Yapı Tasarımı Yarış ışması Kamu ve Özel Sektör r Kurum ve Kuruluşlar larıyla ilişkiler Teknik geziler Tevfik Seno Arda Lisesi Devir Teslimi ISO Çalışmaları Eğitim Merkezi Yangın n Test Laboratuvarı açılması girişimleri imleri

DERNEĞİ NEMİ DÖNEMD FAALİYET RAPORU

DERNEĞİ NEMİ DÖNEMD FAALİYET RAPORU TÜRK YAPISAL ÇELİK DERNEĞİ 01.07.2006-31.05.2007 DÖNEMD NEMİ FAALİYET RAPORU TUCSA YÖNETY NETİMİ 29 Haziran 2006 tarihinde gerçekle ekleştirilen TUCSA Genel Kurul Toplantısı nda nda yönetime y seçilen

Detaylı

Derneği. Çelik. Faaliyet Raporu. Haziran 2009- Haziran 2010 Dönemi. Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI 24.06.2010, İstanbul

Derneği. Çelik. Faaliyet Raporu. Haziran 2009- Haziran 2010 Dönemi. Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI 24.06.2010, İstanbul Türk Yapısal Çelik Derneği Haziran 2009- Haziran 2010 Dönemi Faaliyet Raporu Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI 24.06.2010, İstanbul AB PROJESİ Romanya Yapısal Çelik Derneği i ile ortaklaşa gerçekle ekleştirilenilen

Detaylı

Türk Yapısal Çelik Derneği 2001-2009. Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI 05 Kasım 2009

Türk Yapısal Çelik Derneği 2001-2009. Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI 05 Kasım 2009 Türk Yapısal Çelik Derneği 2001-2009 2009 Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI 05 Kasım 2009 2001 Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı na seçildi. İzmir, Ankara, Mersin, İstanbul

Detaylı

Çelik Derneği. 2005 YılıY. Faaliyet Raporu

Çelik Derneği. 2005 YılıY. Faaliyet Raporu Türk Yapısal Çelik Derneği 2005 YılıY Faaliyet Raporu TYÇD İktisadi İşletmesi 2004 yılında y kurulan Türk Yapısal Çelik Derneği İktisadi İşletmesi, 2005 yılıy itibariyle fatura kesmeye başlad ladı ve ticari

Detaylı

TÜRK YAPISAL ÇELİK DERNEĞİ (TUCSA)

TÜRK YAPISAL ÇELİK DERNEĞİ (TUCSA) TÜRK YAPISAL ÇELİK DERNEĞİ (TUCSA) AMACI: Derneğin amacı, Türkiye de çelik yapıların ulusal ve uluslararası standartlara uygun tasarım ve yapımını geliştirmek, kullanım alanlarını yaygınlaştırmaktır. ÜYELERİ:

Detaylı

23. Yılında Türk Yapısal Çelik Derneği. Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI Türk Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı

23. Yılında Türk Yapısal Çelik Derneği. Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI Türk Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı 23. Yılında Türk Yapısal Çelik Derneği Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI Türk Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Çelik Yapılara gönül vermiş 12 girişimci ile 1992 yılında kurulan Dernekte kurucularımız

Detaylı

IRAN PIPE & PROFILE MANUFACTURERS SYNDICATE. TÜRK YAPISAL ÇELİK DERNEĞİ H. Yener Gür eş, Yönetim Kurulu Başkanı

IRAN PIPE & PROFILE MANUFACTURERS SYNDICATE. TÜRK YAPISAL ÇELİK DERNEĞİ H. Yener Gür eş, Yönetim Kurulu Başkanı IRAN PIPE & PROFILE MANUFACTURERS SYNDICATE TÜRK YAPISAL ÇELİK DERNEĞİ H. Yener Gür eş, Yönetim Kurulu Başkanı 19 Ocak 2017 Turkish Constructional Steelworks Association (TUCSA) & Steel Pipe Manufacturers

Detaylı

17. YAPISAL ÇELİK GÜNÜ NE HOŞGELDİNİZ. TÜRK YAPISAL ÇELİK DERNEĞİ H. Yener Gür eş, Yönetim Kurulu Başkanı

17. YAPISAL ÇELİK GÜNÜ NE HOŞGELDİNİZ. TÜRK YAPISAL ÇELİK DERNEĞİ H. Yener Gür eş, Yönetim Kurulu Başkanı 17. YAPISAL ÇELİK GÜNÜ NE HOŞGELDİNİZ TÜRK YAPISAL ÇELİK DERNEĞİ H. Yener Gür eş, Yönetim Kurulu Başkanı 24 Kasım 2016 ÖĞRETMENLER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN 2 SUNUM İÇERİĞİ 1. Çelik Yapı Sektörü 2. Türk Yapısal

Detaylı

AB VE TÜRKİYE ARASINDAKİ SİVİL TOPLUM DİYALOĞUNUN GELİŞTİRİLMESİ YAPISAL ÇELİK SEKTÖRÜNE YÖNELİK KÜLTÜREL PAYLAŞIM PROJESİ

AB VE TÜRKİYE ARASINDAKİ SİVİL TOPLUM DİYALOĞUNUN GELİŞTİRİLMESİ YAPISAL ÇELİK SEKTÖRÜNE YÖNELİK KÜLTÜREL PAYLAŞIM PROJESİ AB VE TÜRKİYE ARASINDAKİ SİVİL TOPLUM DİYALOĞUNUN GELİŞTİRİLMESİ YAPISAL ÇELİK SEKTÖRÜNE YÖNELİK KÜLTÜREL PAYLAŞIM PROJESİ Bu proje AB tarafından fonlanmaktadır Proje Yürütücüsü: Türk Yapısal Çelik Derneği

Detaylı

Soru 1 : Aşağıdaki ifadelerin, TUCSA'yı ne ölçüde tanımladığını düşünerek en uygun seçeneği işaretleyiniz.

Soru 1 : Aşağıdaki ifadelerin, TUCSA'yı ne ölçüde tanımladığını düşünerek en uygun seçeneği işaretleyiniz. ÜYE ANKETİ SUNUMU Soru 1 : Aşağıdaki ifadelerin, TUCSA'yı ne ölçüde tanımladığını düşünerek en uygun seçeneği işaretleyiniz. 1,00 2,00 3,00 4,00 5,00 Kapsayıcı Yönlendirici Güçlü Kaynaştırıcı Etkili Problem

Detaylı

YAPISAL ÇELİK SEKTÖRÜNÜN TÜRKİYE DEKİ GELİŞİMİ

YAPISAL ÇELİK SEKTÖRÜNÜN TÜRKİYE DEKİ GELİŞİMİ YAPISAL ÇELİK SEKTÖRÜNÜN TÜRKİYE DEKİ GELİŞİMİ Ö. Selçuk Özdil 13-11-2009 Türk Yapısal Çelik Derneği Yapısal Çelik Tüketimi Artıyor 2000 yılından bu yana düzenli büyüme 1999 depremlerinin etkileri Malzeme

Detaylı

İHRACATA İLK ADIM PROGRAMI - İİAP - START EXPORTING PROGRAM - S.E.P -

İHRACATA İLK ADIM PROGRAMI - İİAP - START EXPORTING PROGRAM - S.E.P - İHRACATA İLK ADIM PROGRAMI - İİAP - START EXPORTING PROGRAM - S.E.P - NEDİR R? İhracata İlk Adım m Programı (İİAP), TOBB ve Avrupa Odalar Birliği i (Eurochambres( Eurochambres) tarafından geçti tiğimiz

Detaylı

TÜRKİYE de YAPISAL ÇELİK K SEKTÖRÜNÜN DURUMU Türk Yapısal Çelik Derneği Ö.. Selçuk Özdil 13-11-2009 Yapısal Çelik TüketimiT Artıyor 2000 yılından bu yana düzenli büyüme 1999 depremlerinin etkileri Malzeme

Detaylı

Haziran 2010- Haziran 2011 Dönemi. Faaliyet Raporu

Haziran 2010- Haziran 2011 Dönemi. Faaliyet Raporu Haziran 2010- Haziran 2011 Dönemi Faaliyet Raporu Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI 20.06.2011, İstanbul TUCSA KURUMSAL YAPISI 24 Haziran 2010 da gerçekleşen Genel Kurul Toplantısı nda seçilerek göreve başlayan

Detaylı

KONGRE VE FUAR YÖNETY NETİMİ. r.afitap BULUT

KONGRE VE FUAR YÖNETY NETİMİ. r.afitap BULUT KONGRE VE FUAR YÖNETY NETİMİ Öğr.Gör. r.afitap BULUT 2012 DERS PLANI 1.Hafta: Kongre tanımı ve tarihçesi, Kongre ve turizm ilişkisi, Kongre turizminin diğer turizm türleri t ile ilişkisi, Toplantı türleri

Detaylı

2017 SPONSORLUKLAR DOSYASI

2017 SPONSORLUKLAR DOSYASI 2017 SPONSORLUKLAR DOSYASI Türk Yapısal Çelik Derneği nin üyelerine ve sektör paydaşlarına tanıtım ve sektörel eğitim ve etkinliklere katkıda bulunmalarına olanak sağlamak üzere aşağıdaki konularda sponsorluklar

Detaylı

İHRACATA İLK ADIM PROGRAMI (İİAP)

İHRACATA İLK ADIM PROGRAMI (İİAP) İHRACATA İLK ADIM PROGRAMI (İİAP) NEDİR R? İhracata İlk Adım m Programı; ; bugüne kadar hiç ihracat yapmamış ya da düzensiz d olarak yapmış KOBİ leri teşvik ederek onları düzenli ihracat yapar hale getirmeyi

Detaylı

Çelik Yapılar ve Sürdürülebilirlik

Çelik Yapılar ve Sürdürülebilirlik Çelik Yapılar ve Sürdürülebilirlik Ö. Selçuk Özdil Türk Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Türk Yapısal Çelik Derneği I Çelik Yapı Üretici, Yüklenici ve Montajcıları II Çelik Yapı Tasarımcı, Danışman

Detaylı

1. MANSİYON; BORUSAN MANNESMAN ÖZEL ÖDÜLÜ;

1. MANSİYON; BORUSAN MANNESMAN ÖZEL ÖDÜLÜ; 30 Mart 2012, İstanbul PROSteel 2012 Jüri Değerlendirme Toplantısı: Jüri, 30 Mart 2012 Cuma günü saat 09:30 da Yapı-Endüstri Merkezi nde toplanmıştır. Jüri üyeleri, Yrd. Doç. Dr. Yük. Mim. İpek Akpınar;

Detaylı

KONGRE VE FUAR YÖNETY NETİMİ. r.afitap BULUT

KONGRE VE FUAR YÖNETY NETİMİ. r.afitap BULUT KONGRE VE FUAR YÖNETY NETİMİ Öğr.Gör. r.afitap BULUT 2012 3.Hafta 1-Kongre turizminin gelişme nedenleri a)arz açısındana b)talep açısındana 2-Kongre turizminin etkileri a)ekonomik etkiler b)sosyo Sosyo-kültürel

Detaylı

- plastik sanayicisinin derneği - PAGDER. Reha GÜR. PAGDER Başkanı

- plastik sanayicisinin derneği - PAGDER. Reha GÜR. PAGDER Başkanı - plastik sanayicisinin derneği - PAGDER Reha GÜR PAGDER Başkanı PAGDER Örgütlenmeye başlama 1950 1960 1969 2000 2017 Resmi Kuruluş 19.06.1969 PAGDER Plastik sektöründe faaliyet gösteren firmaları tek

Detaylı

İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü. 30. yıl

İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü. 30. yıl İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü 30. yıl Peyzaj Mimarlığı Bölümü Kuruluş 30. yıl Peyzaj Mimarlığı Bölümü 1985 te İ.Ü. Orman Fakültesinin 3. bölümü olarak açılmıştır. Fakültemiz,

Detaylı

2.9. EMO-GENÇ ETKİNLİKLERİ

2.9. EMO-GENÇ ETKİNLİKLERİ 2.9. EMO-GENÇ ETKİNLİKLERİ Şube sınırlarımız içerisindeki Anadolu, Eskişehir Osmangazi, Dumlupınar ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitelerinde eğitim gören EMO-Genç üyelerimize çeşitli etkinlikler düzenlenmiş

Detaylı

TED POLATLI KOLEJİ ÖZEL OKULU ve LİSESL SESİ. COMENİUS PROJESİ 2007 2009 isi: YILDIZ YILMAZ

TED POLATLI KOLEJİ ÖZEL OKULU ve LİSESL SESİ. COMENİUS PROJESİ 2007 2009 isi: YILDIZ YILMAZ TED POLATLI KOLEJİ ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULU ve LİSESL SESİ COMENİUS PROJESİ 2007 2009 Hazırlayan:Proje koordinatörü ve irtibat kişisi: isi: YILDIZ YILMAZ TED Polatlı Koleji Y. Diller Bl.. Koordinatörü PROJENİN

Detaylı

TMMOB JEOFİZİK MÜHENDİSLERİ ODASI ÖĞRENCİ KOMİSYONU ve ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNETMELİĞİ

TMMOB JEOFİZİK MÜHENDİSLERİ ODASI ÖĞRENCİ KOMİSYONU ve ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNETMELİĞİ TMMOB JEOFİZİK MÜHENDİSLERİ ODASI ÖĞRENCİ KOMİSYONU ve ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNETMELİĞİ TMMOB Jeofizik Mühendisleri Odası Öğrenci Komisyonu ve Öğrenci Konseyi Yönetmeliği BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak

Detaylı

10.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

10.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü 10.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İKÇÜ ile Putra Üniversitesi arasında 'Mevlana Değişim Programı' İzmir Kâtip Çelebi

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ARALIK AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 15 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

Borusan-Pro. güçlendirilmiş çelik yapı ve sanayi profilleri

Borusan-Pro. güçlendirilmiş çelik yapı ve sanayi profilleri Borusan-Pro güçlendirilmiş çelik yapı ve sanayi profilleri GÜÇLENDİRİLMİŞ ÇELİK YAPI VE SANAYİ PROFİLLERİ Borusan Mannesmann Borusan Mannesmann günümüzde ayrı sektörde faaliyet gösteren Borusan Grubu

Detaylı

9. DÖNEM YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

9. DÖNEM YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 9. DÖNEM YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 22.04.2017 Değerli Üyelerimiz, Derneğimiz tüzüğünde belirtilen amaçlar doğrultusunda ahşabın dünyada olduğu gibi ülkemizde de hak ettiği yeri alması için çalışmalarını

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (28.04.2017-25.05.2017) Oda Meclisimizin 25 Mayıs 2017 tarih ve 51 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 28.04.2017-25.05.2017

Detaylı

SERGİ, FUAR VE TEKNİK GEZİ

SERGİ, FUAR VE TEKNİK GEZİ SERGİ, FUAR VE TEKNİK GEZİ Ülkemizde kurumsallaşmış bazı fuar ve sergilere Şubemizce her yıl düzenli olarak katılım ve destek sağlanmaktadır. Fuarların yanısıra, Şubemiz tarafından organize edilen teknik

Detaylı

21/08/2006 FAALİYETLERİMİZE SPONSOR OLARAK PLASTİK SEKTÖRÜNE YÖNELİK FAALİYETLERİNİZİ ARTTIRMAYI İSTER MİSİNİZ?

21/08/2006 FAALİYETLERİMİZE SPONSOR OLARAK PLASTİK SEKTÖRÜNE YÖNELİK FAALİYETLERİNİZİ ARTTIRMAYI İSTER MİSİNİZ? 21/08/2006 FAALİYETLERİMİZE SPONSOR OLARAK PLASTİK SEKTÖRÜNE YÖNELİK FAALİYETLERİNİZİ ARTTIRMAYI İSTER MİSİNİZ? Sayın Yönetim Kurulu Başkanı ve / veya Sayın Genel Müdür Dikkatine, Türk Plastik Sanayicileri

Detaylı

BACADER e-bülten HAZİRAN 2015

BACADER e-bülten HAZİRAN 2015 BACADER e-bülten HAZİRAN 2015 DTK DERGİSİ HAZİRAN AYI SAYISINDA YAYINLANAN YAZILARIMIZ.. DTK Dergisi Haziran sayısının BACADER DEN köşesinde İSİB ÇALIŞTAYI VE SODEX ANKARA FUARI İZLENİMLERİ konulu yazımız

Detaylı

2017 ÇELİK İHRACATININ YILDIZLARI

2017 ÇELİK İHRACATININ YILDIZLARI 2017 ÇELİK İHRACATININ YILDIZLARI TÜM ÜRÜNLERDE EN ÇOK İHRACAT KATEGORİSİ 1. HABAŞ SINAİ VE TIBBİ GAZLAR İSTİHSAL ENDÜSTRİSİ A.Ş. 2. İÇDAŞ ÇELİK ENERJİ TERSANE VE ULAŞIM SANAYİ A.Ş. 3. ÇOLAKOĞLU DIŞ TİCARET

Detaylı

Prof.Dr. Nesrin Yardımcı:

Prof.Dr. Nesrin Yardımcı: T[UD Röportaj Prof.Dr. Nesrin Yardımcı: Türkiye de Çeliğin Geniş Açıklıklı Hafif ve Estetik Çözümlere Olanak Veren Çeşitli Avantajlarından Yeterince Yararlanma Bilincine Henüz Ulaşılamamıştır Türk yapısal

Detaylı

DÖNEMİ BİLKENT IEEE ÖĞRENCİ KOLU İDARİ VE KURUMSAL YAPILANMASI

DÖNEMİ BİLKENT IEEE ÖĞRENCİ KOLU İDARİ VE KURUMSAL YAPILANMASI 2015-2016 DÖNEMİ BİLKENT IEEE ÖĞRENCİ KOLU İDARİ VE KURUMSAL YAPILANMASI YK: Yönetim Kurulu IK: İdari Kurul Yönetim Kurulu Görev Tanımları Yönetim Kurulu Yapısı Yönetim Kurulu Başkanı Başkan Yardımcısı

Detaylı

MTMD STRATEJİK HEDEFLER VE EYLEMLER 2014 MAYIS.2014 İZMİR

MTMD STRATEJİK HEDEFLER VE EYLEMLER 2014 MAYIS.2014 İZMİR MTMD STRATEJİK HEDEFLER VE EYLEMLER MAYIS. STRATEJİK HEDEFLER ÇALIŞTAYI NEDEN BURDAYIZ? AMACIMIZ, DERNEĞİN AMAÇLARINA ULAŞMASI İÇİN UZUN VADELİ, ORGANİZE, PLANLI VE ORTAK DAVRANIŞLARLA SİSTEMATİK BİR GÜÇ

Detaylı

*Jüri üyelerinden Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI, mazereti nedeniyle jüri toplantısına katılamamıştır.

*Jüri üyelerinden Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI, mazereti nedeniyle jüri toplantısına katılamamıştır. 1 Nisan 2015, İstanbul PROSteel 2015 Çelik Yapı Tasarımı Öğrenci Yarışması Jüri Değerlendirme Toplantısı: Jüri, 1 Nisan 2015 Çarşamba günü saat 09:00 da Yapı-Endüstri Merkezi nde toplanmıştır. Jüri üyeleri:

Detaylı

Jüri, 12 Nisan 2013 Cuma günü saat 09:00 da Yapı-Endüstri Merkezi nde toplanmıştır.

Jüri, 12 Nisan 2013 Cuma günü saat 09:00 da Yapı-Endüstri Merkezi nde toplanmıştır. 12 Nisan 2013, İstanbul PROSteel 2013 Çelik Yapı Tasarımı Öğrenci Yarışması Jüri Değerlendirme Toplantısı: Jüri, 12 Nisan 2013 Cuma günü saat 09:00 da Yapı-Endüstri Merkezi nde toplanmıştır. Jüri üyeleri,

Detaylı

2017 SPONSORLUKLAR DOSYASI

2017 SPONSORLUKLAR DOSYASI 2017 SPONSORLUKLAR DOSYASI Türk Yapısal Çelik Derneği nin üyelerine ve sektör paydaşlarına tanıtım ve sektörel eğitim ve etkinliklere katkıda bulunmalarına olanak sağlamak üzere aşağıdaki konularda sponsorluklar

Detaylı

15 18 HAZİRAN 2015 FRANKFURT - ALMANYA

15 18 HAZİRAN 2015 FRANKFURT - ALMANYA ACHEMA 2015 ULUSLARARASI KİMYA VE İŞLEME SANAYİ FUARI ZİYARET RAPORU 15 18 HAZİRAN 2015 FRANKFURT - ALMANYA Aykut TERZİOĞLU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Şefi 1 ACHEMA 2015 ULUSLARARASI KİMYA

Detaylı

Afrika Sanayici ve İşadamları Derneği «Türk Özel Sektörünün Afrika ya Açılan Kapısı»

Afrika Sanayici ve İşadamları Derneği «Türk Özel Sektörünün Afrika ya Açılan Kapısı» Afrika Sanayici ve İşadamları Derneği «Türk Özel Sektörünün Afrika ya Açılan Kapısı» AFRİKA 5 BÖLGE - Kuzey Afrika - Batı Afrika - Orta Afrika - Doğu Afrika - Güney Afrika Vizyonumuz Küreselleşen dünyada

Detaylı

7. Genç Beyinler Yeni Fikirler

7. Genç Beyinler Yeni Fikirler 7. Genç Beyinler Yeni Fikirler Proje Pazarı ve Bitirme Projeleri Ortak Sergisi 25 Mayıs 2018, Ege Üniversitesi SPONSORLUK DOSYASI Genç Beyinler Yeni Fikirler Proje Pazarı ve Bitirme Projeleri Ortak Sergisi

Detaylı

Teknik Müşavirlik Sektörünün Desteklenmesi 2014/10 Sayılı Karar

Teknik Müşavirlik Sektörünün Desteklenmesi 2014/10 Sayılı Karar 2014/10 Sayılı Karar Amaç: Teknik müşavirlik firmalarının yurtdışı pazarlarda kalıcı şekilde yer edinmelerini, ayrıca, alınacak projelerle müteahhitlik ve inşaat malzemeleri sektörlerine yönelik mal ve

Detaylı

PROSteel 2015 Çelik Yapı Tasarımı Öğrenci Yarışması Jüri Değerlendirme Toplantısı:

PROSteel 2015 Çelik Yapı Tasarımı Öğrenci Yarışması Jüri Değerlendirme Toplantısı: 1 Nisan 2015, İstanbul PROSteel 2015 Çelik Yapı Tasarımı Öğrenci Yarışması Jüri Değerlendirme Toplantısı: Jüri, 1 Nisan 2015 Çarşamba günü saat 09:00 da Yapı-Endüstri Merkezi nde toplanmıştır. Jüri üyeleri:

Detaylı

TEKNİK - MESLEKİ ETKİNLİKLER

TEKNİK - MESLEKİ ETKİNLİKLER TEKNİK - MESLEKİ ETKİNLİKLER 67 4. TEKNİK-MESLEKİ ETKİNLİKLER 4.1 Mesleki Denetim Faaliyetleri ve Proje Denetleme-Onay Faaliyetleri Çalışma döneminde mesleki denetim hizmetlerinde belirgin bir artış sağlanmıştır.

Detaylı

Öğr.Gör. HASAN BARIŞIK

Öğr.Gör. HASAN BARIŞIK Öğr.Gör. HASAN BARIŞIK Aydın Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü İnşaat Teknolojisi Pr. Eğitim Bilgileri 1986-1990 Lisans Fırat Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Yapı Eğitimi Bölümü Yapı Öğretmenliği Pr.

Detaylı

MÜHENDİSLİK TOPLULUĞU BİZ KİMİZ?

MÜHENDİSLİK TOPLULUĞU BİZ KİMİZ? MÜHENDİSLİK TOPLULUĞU BİZ KİMİZ? Bilkent Üniversitesi Mühendislik Topluluğu 1992 yılında kurulmuş olup, Türkiye nin en köklü ve en önemli öğrenci toplululuklarından biridir. Mühendislik öğrencileri tarafından

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 25.03.2014 22.04.2014 ALANYA BELEDİYE BAŞKANI ADEM MURAT YÜCEL E HAYIRLI OLSUN TİCARETİ-09 OCAK 2014 30 MART 2014 TARİHİNDE GERÇEKLEŞEN SEÇİMLER SONUCUNDA HİZMET BAYRAĞINI

Detaylı

18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN

18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN BIHE 21.ULUSLARARASI AZERBAYCAN SAĞLIK FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU RAPORU 18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN Aykut TERZİOĞLU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Şefi 1 BIHE 21.ULUSLARARASI

Detaylı

İLETİŞİMDE TASARIM TASARIMDA İLETİŞİM KONULU ULUSLARARASI KATILIMLI SEMPOZYUM VE SERGİ GERÇEKLEŞTİ

İLETİŞİMDE TASARIM TASARIMDA İLETİŞİM KONULU ULUSLARARASI KATILIMLI SEMPOZYUM VE SERGİ GERÇEKLEŞTİ İLETİŞİMDE TASARIM TASARIMDA İLETİŞİM KONULU ULUSLARARASI KATILIMLI SEMPOZYUM VE SERGİ GERÇEKLEŞTİ Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü, yaklaşık bir yıllık hazırlık sürecinin

Detaylı

2017 ÖĞRENCİ TASARIM YARIŞMASI

2017 ÖĞRENCİ TASARIM YARIŞMASI 2017 ÖĞRENCİ TASARIM YARIŞMASI HAKKINDA Yarışmanın Tanımı Artella Ahşap Kapı Sistemleri sponsorluğunda düzenlenen "KAPI TASARLIYORUM" markalı Kapı Tasarım Yarışması dır. Yarışma, modern ve klasik olmak

Detaylı

KONYA OTOMOTİV YAN SANAYİ İŞ KÜMESİ

KONYA OTOMOTİV YAN SANAYİ İŞ KÜMESİ KONYA OTOMOTİV YAN SANAYİ İŞ KÜMESİ Ekim 2013 KONYA OTOMOTİV YAN SANAYİ İŞ KÜMESİ Ekim 2013 E-mail:cluster@konyacluster.com Konya Kümelenme Merkezi Konya da kümelenme faaliyetleri 2006-2007 yılında Konya

Detaylı

12. Uluslararası Yapı Ürünlerİ ve Teknolojİlerİ Fuarı

12. Uluslararası Yapı Ürünlerİ ve Teknolojİlerİ Fuarı www.adiguzelgrup.com 12. Uluslararası Yapı Ürünlerİ ve Teknolojİlerİ Fuarı 16 19 Mayıs 2013 Trabzon Dünya Tİcaret Merkezİ BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) İZNİ

Detaylı

2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU

2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU 2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU 08 Ocak 2014 - (A. Murat Ersoy - Hande Tibuk) 2014 CATHIC organizasyonu PR hazırlıklarını yürüten Alkaş firmasından Esra Dalgıç ile Dernek Başkanımız Sayın Murat Ersoy ve

Detaylı

26 EKIM TANITIM VE SPONSORLUK DOSYASI ENERJİ ALANINDA UZMAN FİRMALAR VE KONUŞMACI LAR SEKTÖRÜN KALBİ YTU DE ATACAK İKLİMLENDİRME (HVAC)

26 EKIM TANITIM VE SPONSORLUK DOSYASI ENERJİ ALANINDA UZMAN FİRMALAR VE KONUŞMACI LAR SEKTÖRÜN KALBİ YTU DE ATACAK İKLİMLENDİRME (HVAC) ENERJİ İKLİMLENDİRME (HVAC) ALANINDA UZMAN FİRMALAR VE KONUŞMACI LAR 26 EKIM TANITIM VE SPONSORLUK DOSYASI Yıldız Teknik Üniversitesi Oditoryum Sergi Salonu / Beşiktaş SEKTÖRÜN KALBİ YTU DE ATACAK SİZİDE

Detaylı

EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU)

EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU) EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU) İşbirliği Kuruluşu Tarafından Hazırlanacak) İşbirliği Kuruluşu Adı Programın Adı UŞAK TİCARET VE SANAYİ ODASI İRAN STH İŞ GEZİSİ RAPOR ŞABLONU: GİRİŞ:

Detaylı

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ BÖLÜM FOTOĞRAFLARI

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ BÖLÜM FOTOĞRAFLARI ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ BÖLÜM FOTOĞRAFLARI Ahmet TOPÇU, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Mühendislik Mimarlık Fakültesi, İnşaat Mühendisliği Bölümü fotoğrafları,

Detaylı

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN;

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN; BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN; Üniversitemize bağlı Fakültelerde istihdam edilmek üzere, 2547 Sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca

Detaylı

SERBEST BÖLGELER, YURTDIŞI YATIRIM VE HİZMETLER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

SERBEST BÖLGELER, YURTDIŞI YATIRIM VE HİZMETLER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI SERBEST BÖLGELER, YURTDIŞI YATIRIM VE HİZMETLER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Mehmet ÇETİK Dış Ticaret Uzmanı 17 Serbest Bölgeler, İthalat Yurtdışı Genel Yatırım Müdürlüğü ve Hizmetler Genel Müdürlüğü

Detaylı

KİMYA MÜHENDİSLİĞİ. Kimya Mühendisleri;

KİMYA MÜHENDİSLİĞİ. Kimya Mühendisleri; KİMYA MÜHENDİSLİĞİ Kimya mühendisliği; temel olarak kimya bilimi ile matematik, fizik, biyoloji, çevre, kalite ve ekonomi bilimlerini kullanarak proses tasarlayabilen ve önemli endüstriyel, teknolojik

Detaylı

STRATEJİK PLAN, AMAÇ, HEDEF VE FAALİYET TABLOSU

STRATEJİK PLAN, AMAÇ, HEDEF VE FAALİYET TABLOSU FAKÜLTE/BÖLÜM ADI: STRATEJİK PLAN, AMAÇ, HEDEF VE FAALİYET TABLOSU Stj. Amaç No Hedef No Faaliyet No Performans no Stratejik Amaç / Hedef / Faaliyet Tanımı 2008 mevcut durum 2009 2010 2011 2012 2013 Faaliyet

Detaylı

TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİNE SAĞLANACAK DEVLET YARDIMLARI

TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİNE SAĞLANACAK DEVLET YARDIMLARI TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİNE SAĞLANACAK DEVLET YARDIMLARI A YURTDIŞI OFİS DESTEĞİ Teknik Müşavirlik Şirketlerinin yurtdışı pazarlarda tutunabilmeleri maksadıyla yurtdışı ülkelerde ofis açmalarının desteklenmesi.

Detaylı

Çukurova Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık Bölümü Balcalı Adana

Çukurova Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık Bölümü Balcalı Adana Yrd.Doç.Dr. FEHİME YEŞİM GÜRANİ Birim : GUZEL SANATLAR FAKULTESI Bölüm : İÇ MİMARLIK Ana Bil. Dalı : İÇ MİMARLIK Sabit Telefon : 322 3387115 109 E-posta Adresi : ygurani cu.edu.tr Web Adresi : http://aves.cu.edu.tr/ygurani/

Detaylı

ELIF ÖZDEMIR WOMEN IN THE CONTEMPORARY TERRITORIES OF TURKISH ARCHITECTURE. Curriculum Vitae. Dr. Meral Ekincioglu

ELIF ÖZDEMIR WOMEN IN THE CONTEMPORARY TERRITORIES OF TURKISH ARCHITECTURE. Curriculum Vitae. Dr. Meral Ekincioglu WOMEN IN THE CONTEMPORARY TERRITORIES OF TURKISH ARCHITECTURE Part of the larger collection Women in Modern and Contemporary Territories of Architecture, a project researched and developed by Dr. Meral

Detaylı

MİMARLAR DERNEĞİ 1927

MİMARLAR DERNEĞİ 1927 MİMARLAR DERNEĞİ 1927 11.06.2006 25.05.2008 68. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU DERNEK KOD NO: 6-168298 ÇALIŞMA DÖNEMİ İÇİNDE ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN ANILARI ÖNÜNDE SAYGI İLE EĞİLİYORUZ 11 HAZİRAN 2006

Detaylı

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2011 FAALİYET RAPORU

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2011 FAALİYET RAPORU EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2011 FAALİYET RAPORU Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi bünyesinde 2011 Şubat ayında kurulan Tarım Topluluğu, Ziraat Mühendisliği eğitimi alan öğrencilerin her alanda

Detaylı

T&T. Salubris Inc. Salubris A.Ş. Salubris Technica

T&T. Salubris Inc. Salubris A.Ş. Salubris Technica T&T Salubris Inc. Salubris A.Ş. Salubris Technica Turkish Innovative Biotechnology Organization Prof. Dr. Tanıl Kocagöz, Türk İnovatif Biyoteknoloji Organizasyonu (TİBO( BO nun kurucusu) Mikrobiyoloji

Detaylı

ULU ONDER ORTAOKULU COMENIUS PROJESİ 2012-2014 CHOICES FOR LIFE

ULU ONDER ORTAOKULU COMENIUS PROJESİ 2012-2014 CHOICES FOR LIFE ULU ONDER ORTAOKULU COMENIUS PROJESİ 2012-2014 CHOICES FOR LIFE (HAYATTAKİ SEÇİMLERİMİZ ) HAYAT BOYU ÖĞRENME PROGRAMI 2012 Teklif Çağrısı kapsamında İngilizce öğretmenimiz AYSE YILMAZ tarafından yapılan

Detaylı

2016 YILI İŞ/EYLEM PLANI

2016 YILI İŞ/EYLEM PLANI AMAÇ 1. SÜRDÜRÜLEBİLİR İŞ HAYATINA YÖNELİK AMAÇLAR Stratejik Hedef Strateji Faaliyetler Göstergeleri Hedef Dokümantasyon Kayıt 1.1.1. Ulaşım ve Lojistik Olanaklarını Niğde ye Hava Alanı Yapılmasını Sağlamak

Detaylı

Hedef Çalışan Memnuniyetini Arttırmak

Hedef Çalışan Memnuniyetini Arttırmak Kurumsal Yapının Güçlendirilmesine İlişkin Amaç Stratejik Amaç 1.1 Borsanın Kurumsal Yönetim Yaklaşımı ile Yönetilmesi Hedef 1.1.1 Borsada Kurumsal Yönetim İlkeleri Konusunda Farkındalık Oluşturmak Strateji

Detaylı

KUDAKA 2012 YILI FAALİYET TAKVİMİ. KUZEYDOĞU ANADOLU KALKINMA AJANSI 2012 YILI FAALİYETLERİ Takvim (Ay)

KUDAKA 2012 YILI FAALİYET TAKVİMİ. KUZEYDOĞU ANADOLU KALKINMA AJANSI 2012 YILI FAALİYETLERİ Takvim (Ay) KUDAKA 2012 YILI FAALİYET TAKVİMİ Faaliyet 3.1. KURUMSAL GELİŞİM VE YÖNETİM 3.1.1. Alt Faaliyetler 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sorumlu Uygulama İnsan Kaynakları ve Kurumsallaşmaya İlişkin Faaliyetler Uzman

Detaylı

ORDU TİCARET BORSASI 2017 YILI YILLIK FAALİYET PLANI

ORDU TİCARET BORSASI 2017 YILI YILLIK FAALİYET PLANI Sayfa No 1/5 OCAK ŞUB MAR NİS. MAY HAZ. TEM AĞU. EYL. EKİM KAS. ARA. 1.1.1 Borsa üyelerine yönelik,eğitim,seminer,konferans vb.düzenlemek 15.000 1.2.1 Eğitime ihtiyaç olunan hususların tespitini yapmak

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2010 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2010 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2010 Yılı Faaliyet Raporu Mart - Nisan 2010 tarihlerinde Çekerek te 30 kişiye iye Girişimcilik imcilik Eğitimi ve Sertifika Töreni T Gerçekle ekleştirildi. Eylül l 2010 tarihinde

Detaylı

OSMANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU Stratejik Planı DÖRDÜNCÜ BÖLÜM - 1 -

OSMANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU Stratejik Planı DÖRDÜNCÜ BÖLÜM - 1 - OSMANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU Stratejik Planı 201-201 DÖRDÜNCÜ BÖLÜM - 1 - İZLEME VE DEĞERLENDİRME Okulumuz bünyesinde hedeflerin gerçekleşmesine yönelik yürütülecek faaliyet ve projelerin izleme ve değerlendirme

Detaylı

ACHEMA 2018 ULUSLARARASI KİMYA VE İŞLEME SANAYİ FUARI ZİYARET RAPORU

ACHEMA 2018 ULUSLARARASI KİMYA VE İŞLEME SANAYİ FUARI ZİYARET RAPORU ACHEMA 2018 ULUSLARARASI KİMYA VE İŞLEME SANAYİ FUARI ZİYARET RAPORU 11 15 HAZİRAN 2018 FRANKFURT - ALMANYA Ahmet Toprak Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Şefliği Uzman Yardımcısı 1 ACHEMA 2018

Detaylı

TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGELERİ*

TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGELERİ* TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGELERİ* GENEL BİLGİLER 200 yılında yayınlanan 469 sayılı Kanun ile kurulan Teknoloji Geliştirme Bölgelerinde; teknolojik bilginin üretilmesi, üretilen bilginin ticarileştirilmesi,

Detaylı

İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 2012 yılında yapısal tasarım ve

İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 2012 yılında yapısal tasarım ve TANITIM DOSYASI 1978 yılında genel müteahhitlik hizmetleri sağlamak amacı ile kurulan Adım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 2012 yılında yapısal tasarım ve teknik uzmanlık hizmetleri yerine getirmek

Detaylı

NETİMLER VE ULUSLARARASI FİNANSMAN İMKANLARI. Dr. Zehra TASKESENLİOĞLU

NETİMLER VE ULUSLARARASI FİNANSMAN İMKANLARI. Dr. Zehra TASKESENLİOĞLU YEREL YÖNETY NETİMLER VE ULUSLARARASI FİNANSMAN İMKANLARI Dr. Zehra TASKESENLİOĞLU LU NEDEN KAYNAK AB SÜRECS RECİNİN N OLUMLU BASKISI KENTLEŞME HIZI YEREL YÖNETY NETİMLERDE DEĞİŞ ĞİŞEN YÖNETİM M ANLAYIŞI

Detaylı

TEKSTİL VE HAMMADDELERİ SEKTÖRÜ BASIN TOPLANTISI AĞUSTOS İSTANBUL

TEKSTİL VE HAMMADDELERİ SEKTÖRÜ BASIN TOPLANTISI AĞUSTOS İSTANBUL TEKSTİL VE HAMMADDELERİ SEKTÖRÜ BASIN TOPLANTISI AĞUSTOS 2018 - İSTANBUL GÜNCEL İHRACAT VERİLERİ 2018 yılı Ocak Temmuz döneminde Türkiye geneli ihracatımız % 7,0 oranında artarak 96 milyar $ değerine ulaştı.

Detaylı

TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Temmuz ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 65 Kapasite Raporu, 18 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

2014 YILLIK İŞ PLANI

2014 YILLIK İŞ PLANI YILLIK İŞ PLANI Tarihi: 17.12. Doküman No: ETO-YİP--01 Sayfa No: 1 / 5 AMAÇ 1 HEDEF1.1 HİZMET ALANIMIZDA BULUNAN EDREMİT, AKÇAY, ALTINOLUK VE HAVRAN İLÇELERİNDE ÜYELERİMİZ VE HALKLA İLETİŞİMİMİZİ GÜÇLENDİRMEK

Detaylı

Malzeme Şenliği' Mart 2018

Malzeme Şenliği' Mart 2018 Malzeme Şenliği'18 8-9-10-11 Mart 2018 YAPIT Nedir? Kilis 7 Aralık Üniversitesi Yapı Topluluğu, kısa adıyla YAPIT, 2013 yılında kurulmuş bir öğrenci topluluğudur. Kurulduğundan bu yana seminerler, belgesel

Detaylı

ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUARI VE KONGRESİ İSTANBUL FUAR MERKEZİ

ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUARI VE KONGRESİ İSTANBUL FUAR MERKEZİ ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUARI VE KONGRESİ İSTANBUL FUAR MERKEZİ Türk aydınlatma ürünleri kalite, fiyat ve teslim sürelerindeki avantajından dolayı çevre coğrafyada tercih ediliyor.

Detaylı

10. TEMSİLCİLİK FAALİYETLERİ

10. TEMSİLCİLİK FAALİYETLERİ 10. TEMSİLCİLİK FAALİYETLERİ TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI AFYONKARAHİSAR İL TEMSİLCİLİĞİ ÇALIŞMA RAPORU 01 OCAK 2016-31 ARALIK 2017 I- TEMSİLCİLİK TANITIM BİLGİLERİ: 1. Yönetsel Durum Temsilci Adı

Detaylı

STRATEJİK PLAN (2010-2014)

STRATEJİK PLAN (2010-2014) STRATEJİK PLAN (2010-2014) Stratejik Öncelik Alanı 1: Araştırma Odaklılık Stratejik 1,1: YDY O ndaki akademisyenleri, sosyal davranışlar ve insan davranışlarını anlama konularındaki araştırmalarında desteklemek.

Detaylı

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.06.2015 Haziran ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 42 adet Kapasite Raporu, 10 adet

Detaylı

Üye memnuniyet ve ihtiyaç anketi yapılması. Üye memnuniyet seviyesinin geliştirilmesine yönelik çalışma sayısı. %80 ve üzeri memnuniyet sağlamak

Üye memnuniyet ve ihtiyaç anketi yapılması. Üye memnuniyet seviyesinin geliştirilmesine yönelik çalışma sayısı. %80 ve üzeri memnuniyet sağlamak STRATEJĠK AMAÇ 1: ÜYE ĠHTĠYAÇ VE BEKLENTĠLERĠNĠ KARġILAMAK ÖNCÜ KURUM OLMAK Stratejik Hedef HEDEF 1.1 Hizmet ÇeĢitliliğinin Artırılması HEDEF 1.2 Hizmet Kalitesinin Artırılması Stratejik Faaliyetler Faaliyet

Detaylı

ETTOM BÜLTEN TEZ NASIL YAZILIR? EĞİTİMİ

ETTOM BÜLTEN TEZ NASIL YAZILIR? EĞİTİMİ M A R K A D E M İ B U L U Ş M A L A R I ETTOM İletişim Bilgileri ESOGÜ Meşelik Yerleşkesi 26040 Eskişehir ettom@ogu.edu.tr www.eskisehirttp.com 0 222 229 39 54 10 Ocak 2018 tarihinde Eskişehir Osmangazi

Detaylı

DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı ETKİNLİK BÜLTENİ 1 Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı 2008

Detaylı

''2012 İhracatın Yıldızları Ödülleri'' sahiplerini buldu. Fe-Ni Madencilik Yöneticileri Ödül Törenine katıldılar.

''2012 İhracatın Yıldızları Ödülleri'' sahiplerini buldu. Fe-Ni Madencilik Yöneticileri Ödül Törenine katıldılar. ''2012 İhracatın Yıldızları Ödülleri'' sahiplerini buldu. Fe-Ni Madencilik Yöneticileri Ödül Törenine katıldılar. (14-15 Mart 2013) Altı Birliği bünyesinde barındıran ve toplam 21.436 üyeye sahip, İstanbul

Detaylı

ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ MERKEZLERİ PLATFORMU

ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ MERKEZLERİ PLATFORMU 1 ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ MERKEZLERİ PLATFORMU ÜSİMP ÜSİMP (Üniversite-Sanayi İşbirliği Merkezleri Platformu), üniversitelerde üretilen yeni teknolojilerin topluma aktarılmasını teşvik etmek ve sanayi

Detaylı

Derece Alan Üniversite Mezuniyet Yılı RESİM / SANAT Anadolu Üniversitesi Lisans. GÜZEL Anadolu Üniversitesi Doktora (Bütünleşik 2014 Program) EĞİTİMİ

Derece Alan Üniversite Mezuniyet Yılı RESİM / SANAT Anadolu Üniversitesi Lisans. GÜZEL Anadolu Üniversitesi Doktora (Bütünleşik 2014 Program) EĞİTİMİ 1. Adı Soyadı : Evrim ÇAĞLAYAN 2. Doğum Tarihi : 04.02.1984 3. Unvanı : Yardımcı Doçent Doktor 4. Öğrenim Durumu : Derece Alan Üniversite Mezuniyet Yılı RESİM / SANAT Anadolu Üniversitesi Lisans 2006 EĞİTİMİ

Detaylı

Stratejik Ortaklar Destekleyen Kurumlar Organizasyon

Stratejik Ortaklar Destekleyen Kurumlar Organizasyon ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUARI VE KONGRESİ 19-22 EYLÜL 2018 İSTANBUL FUAR MERKEZİ FUAR SONUÇ RAPORU www.istanbullight.com Stratejik Ortaklar Destekleyen Kurumlar Organizasyon BU FUAR

Detaylı

7. dönem çalışma raporu EMO - GENÇ ÇALIŞMALARI. EMO Kocaeli Şubesi 104

7. dönem çalışma raporu EMO - GENÇ ÇALIŞMALARI. EMO Kocaeli Şubesi 104 EMO - GENÇ ÇALIŞMALARI 104 EMO GENÇ ÇALIŞMALARI 7. Dönemi boyunca, EMO-Genç çalışmalarına oldukça önem vermiş oda ile bağlarının gelişmesi yönünde çalışmalar yürütmüştür. Teknik geziler, tanışma toplantıları,

Detaylı

OSMAN ADĠL DEMĠRCĠOĞLU ĠLE DETAYLI BĠR RÖPORTAJ YAPTIK. BU RÖPORTAJLA ĠLGĠLĠ

OSMAN ADĠL DEMĠRCĠOĞLU ĠLE DETAYLI BĠR RÖPORTAJ YAPTIK. BU RÖPORTAJLA ĠLGĠLĠ HAFTANIN RÖPORTAJI ÇALIġMALARI BAġLATILAN ÖZEL HABERCĠLĠK EKSENLĠ CLUB ÇALIġMALARI HAKKINDA DEMĠRCĠOĞLU MEDYA GRUBU BAġKANI SAYIN OSMAN ADĠL DEMĠRCĠOĞLU ĠLE DETAYLI BĠR RÖPORTAJ YAPTIK. BU RÖPORTAJLA ĠLGĠLĠ

Detaylı

Sosyal Faaliyetler. Ankara Sanayi Odası. 2008 Yılı Faaliyet Raporu

Sosyal Faaliyetler. Ankara Sanayi Odası. 2008 Yılı Faaliyet Raporu Sosyal Faaliyetler 29 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Türkiye deki oda ve borsalar arasında düzenlenen futbol turnuvası nın Ankara bölgesi grup maçları Odamızın ev sahipliğinde 15 Mart 2008

Detaylı

ARALIK E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:12 DÖNEM:1

ARALIK E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:12 DÖNEM:1 ARALIK E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:12 DÖNEM:1 SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI VARANK SAMSUN TEKNOPARK TA Bir dizi ziyaret ve temaslar için Samsun da bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Samsun Teknopark

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

X Faaliyet Örnek Girişimcileri Üyelerle Buluşturmak

X Faaliyet Örnek Girişimcileri Üyelerle Buluşturmak Borsa Meclisi Yönetim Kurulu Genel Sekreter Kalite/Akreditasyon Basın Yayın Bilgi İşlem Sorumlusu İnsan Kaynakları/ Personel Politika Temsil Tescil Muamelat Sayfa 1 / 5 2017 yılı iş planı faaliyet sorumlular

Detaylı