Bunların takibini kolaylaştırmak için tüm haberlerin tek bir noktada eksiksiz ve güncel şekilde bir araya getirilmesi gerekiyordu.

Benzer belgeler
Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz.

Ücretsiz bir hizmet. Yemek masrafınız ayırdığınız bütçe kadar olsun.

AVM ve mağazalar için

BİZ GELECEĞE HAZIRIZ YA SİZ?

ORGANİK HABERLEŞME TEKNOLOJİLERİ

Merhaba! Karşınızda Pisano;

ÖNEMLİ ANLARI KAZANMAK: Her zaman doğru zamanda doğru mesajla doğru insana ulaşmak.

Misyonumuz. Vizyonumuz

Merhaba! Karşınızda Pisano;

Görmeden, dokunmadan, mobilya alınır mı?

bunları biliyor muydunuz? primo Bill Gates Mark Zuckerberg oyuncak robot codie code.org bulmacalar NEDIR

Her katı ayrı bir dünya...

Müşterilerinizin cebine girmenin vakti gelmedi mi?

Consulting & Internet Services. BiZ, TASARIM, WEB YAZILIM & YENiLiKÇi internet ÇÖZÜMLERi üretiyoruz. - info@doublesolution.

Önemli Anlarda Tüketiciler: Bunun Otomobil Markaları için Anlamı Ne?

MOBİL PAZARLAMA. -Doğrudan pazarlama faaliyetlerinden biri olarak kabul edilmesine rağmen tele pazarlamadan farklıdır, çünkü:

FRANCHISE TANITIMI. Dogo müşterisi; yaşamına renk katmak isteyen, kişiliğini kendine özgü yansıtmayı seven 7'den 70'e herkestir.

DOGO'da neler var? TURQS ve OTTO RELOADED koleksiyonları başta olmak üzere birbirinden farklı tasarımlar ile bay bayan t-shirt seçenekleri,

1 Kasım / Slayt Adedi

Doğal olarak dijital

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Oyder Toplu Sms Gönderimi MART 2014

MARKA GENİŞLEME STRATEJİSİ NOMA POZİTİF

bonprix sonunda Türkiye de!

FRANCHISE TANITIM KATALOĞU

Daha fazlası için. Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir.

Sedna Mobile TourSale

İşimizi aşımızı müşterimizi Sosyal Medyayla BÜYÜTÜYORUZ.

Kullanıcı El Kitabı Sürüm 1.0

BNP PARIBAS INTERNATIONAL HACKATHON TEMALAR

Turizm ve havacılık sektörüne ge rdiğimiz yenilikçi yazılım çözümleriyle müşterilerimizin markalarına değer katmak için yola çık k.

YENİ AKOFİS, MÜŞTERİ SİPARİŞ YÖNETİMİ

Kullanım kılavuzu HERE Drive

Sanal dünyada sağlıklı çözümler için...

Tanıtım videomuzu izlemek için kare kodu telefonunuzdan tarayınız.

MERHABA. Techlife size teknolojiyi kullanırken hayatınızda sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirme fırsatını yakalamakta katkıda bulunmak istiyor.

Turizm ve havacılık sektörüne ge rdiğimiz yenilikçi yazılım çözümleriyle müşterilerimizin markalarına değer katmak için yola çık k.

[E-Katalog Tanıtım Sayfası] Ayser Bilgisayar. Cumhuriyet Meydanı No:41 Kat:

Panel radyatörleri için üretim tesisleri

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur.

AVM check-up. MallX. Alışveriş Merkezi Araştırmaları. www. mallx.org. AVM nin verimliliğini ölçer ve diğer AVM ler ile karşılaştırır.

Türkiye'nin Lider E-Dönü üm Platformu.

KENT MOBİL, WEB UYGULAMALARI TURİZM DEĞERLERİNİN. Vol.3

PERYÖN İNSAN YÖNETİMİ ÖDÜLLERİ FARK YARATAN İK PROJELERİ TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİ


İş Hayatında Yeni Bir Start!

MasterFi. İş Analitiği Çözümleri. Müşteri portföy analizlerinde yeni bir devir!

Dünün Rüyası, Bugünün Gerçeği...

Sorgulama Servisleri Genel Teklifi

7.SINIF YÜZDELER. Sefa TUNCAY

Geleceği Bugünden Görmek...

Veriye dayalı pazarlamayla dönüşüm oranlarınızı artırın.

fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim?

Expokent Medya Bilişim

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR

Biz Kimiz? Şirketimiz 2015 de kurulmuş olup, sermayesi 2017 yılında TL çıkarılmıştır.

BASIN BÜLTENİ. Reklamcılar farklı eğitimlerden geliyorlar...

Başlangıç Ayarları.

WILDERNESS HOTEL & GOLF RESORT, Wisconsin Dells - WI

+90 (312)

Eğitimde Bilişim Teknolojilerinin Yeri Ve Önemi

Yeni Nesil Mobil Deneyimleri Şekillendiren Tüketici Davranışları

Master Tanıtım Sunumu

Hobi Kulüpleri. Psikolojik Destek. Kişisel Çözüm Danışmanı VIP Hizmetler Alışveriş İndirimi. Medikal Asistans

Aydın MENEK

MOBİL YEMEK KARTI VE YEMEK SİPARİŞİ.

GIDA ZİNCİR MARKETLER SEKTÖRÜ

Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu

AFİLLİ EĞİTİM REHBERİ- Copyright By Alia RİOR

KURUMSAL İÇERİK ÇÖZÜMLERİ DİJİTAL YAYINCILIK E-TİCARET ÇÖZÜMLERİ MOBİL KONSEPT GELİŞTİRME SOSYAL MEDYA İÇERİK ÇÖZÜMLERİ

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar

Bilişim Garaj Akademisi Nedir?

Ön Eleme Vakası. 7 Mart Quattro Business Consulting Tüm Hakları Saklıdır

BTÖ 716 Eğitsel Bilgisayar Oyunları Tasarımı Yahya İLTÜZER Tasarım Belgesi Snowball

RPMNET WOLVOX REPORTER

Captain d e.

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25

6_ _ _n.mp4

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi

Toplam Perakende 2016

Marketler, yedek parçacılar, kırtasiyeler ve barkod & karekod ile satış yapan diğer tüm işletmeler için daha fazla kâr etmeyi sağlar.

herkesin bir reklamı olmalı

Evinizi Dünyaya Bağlayın! SİTE HİZMET ALIŞVERİŞ DUYURULAR İNTERAKTİF KAMERA

Mutlu Müşteriler. Kararsız Müşteriler. Mutsuz Müşteriler

Kuruluş: Kişi sayısı: Sermaye: Ocak TL Müşteri sayısı: Vizyon: Bilist Hakkında

Ankara nın Yeni Vadisi

Ben.

Artı Teminat Ayrıcalıkları

VESTEL CITY: TASARIMIN HAYAT BULDUĞU YER

ELEKTRONİK MARKET FAST-FOOD MODA

HMS OTEL PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU

Expokent Medya Bilişim

Digital Signage Çözümleri

Omnichannel ile Multichannel Pazarlama Arasındaki 4 Temel Fark

E-Devlet Kapısı Uygulamaları

Transkript:

AKTEM bilişim, AKTEM lojistiğin sektördeki 15 yıllık tecrübesi ve desteğiyle kurulmuş bir yazılım grubudur. Yazılım grubumuz her alanda, ihtiyaç duyulabilecek bilişim ve yazılım desteğini verebilecek yetkinliktedir. Çalışanlarımızın her birisi kendi alanlarında en az 10 yıllık tecrübeleriyle yazılım ve teknoloji konusunda müşterilerimize çok geniş bir çözüm alanı sunarken AKTEM lojistiğin kuruluşumuza verdiği destek nedeniyle özellikle AVM lere çözümler üretmeyi de sektöre bir vefa borcu olarak görmekteyiz.

Sahip Olduğumuz Farklı bakış açısı eksik ya da daha iyi yapılabilecek şeyleri fark etmemizi ve bu konulara yönelik çözümler oluşturmamızı kolaylaştırmakta. Mesela bizim sektörle ilgili fark ettiğimiz ilk şey AVM' lerin yaptıkları etkinlik ve kampanyaların yeterince duyuramadığı. Yaptığımız saha çalışmalarında gördük ki AVM lerden alışveriş yapan insanların çok büyük bir kısmı kampanya ve etkinlikleri bilmiyorlar. AVM ler kendi sitelerinde ve değişik mecralarda bu duyuruları yapıyorlar ama anlaşılıyor ki hala ulaşılmak istenen noktadan çok uzaktalar. Bunların takibini kolaylaştırmak için tüm haberlerin tek bir noktada eksiksiz ve güncel şekilde bir araya getirilmesi gerekiyordu. AVMCebimde yi yaptık.

Aslında AVMCebimde AVM ler ile ilgili tüm konularda AVM müşterilerine destek olmak için hazırlanmış büyük bir proje. Bu projenin ilk adımı; AVM lerde gerçekleştirilmekte olan indirim, kampanya ve etkinliklerin güncel ve eksiksiz olarak AVMCebimde kullanıcılarına ulaştırılmasından oluşmakta. Bunun için www.avmcebimde.com.tr sitesini kurduk. Günden güne büyüyen editör ve AVM gezgini kadromuzla AVM ler deki tüm etkinlik ve kampanyaları güncel olarak takip etmekte, kullanıcılarımız ve AVM yönetimleri ile paylaşmaktayız.

AVMCebimde ye web üzerinden ulaşılabilmekte ancak biz kullanıcılarımıza daha geniş bir alanda hizmet verebilmek için mobil uygulamamızı geliştiriyoruz. Kullanıcılarımız mobil uygulamamızı telefonlarına indirdiklerinde bu bilgi akışını daha özel içerikler eşliğinde takip edebilecekler. İstemeleri halinde genel ya da bulundukları lokasyonla ilgili tüm AVM etkinlikleri hakkında bilgilendirici notifikasyonlar da alabilecekler.

AVMCebimde yi indirip kullanacak kişilere vaat ettiğimiz şey bizimle çalışmakta olan tüm AVM ler ile ilgili memnuniyetlerini en yüksek seviyeye çıkartmak. Müşterilerin AVM ler deki sıkıntıları ile ilgili sordukları sorular bizim alt proje isimlerimiz oldu. İlk olarak alışveriş yapmak istiyorum bana en yakın AVM nerede? AVMCebimde size en yakın AVM yi buluyor ve size yol tarifi yapıyor. Gitmek istediğim mağaza bana en yakın hangi AVM de var? AVMCebimde size istediğiniz mağazanın en yakın hangi AVM de olduğunu söylüyor. AVM içerisinde gitmek istediğim mağaza ya da hizmet nerede? AVMCebimde size gitmek istediğiniz mağaza ya da hizmetin yerini tarif ediyor.

Bu konuda biraz durmak istiyorum. Kapalı alan navigasyonu yatırım gerektiren zorlu bir süreçtir. Bu hizmeti veren bazı firma ve AVM ler bulunmakta. Ancak bizim yenilikçi yaklaşımımız ile AVM lerden bu konuda hiçbir yatırım yapmasını beklemeden AVMCebimde kullanıcılarına AVM içi yol tarifi hizmeti sağlıyoruz. Bu iş için yapay zeka kullanıyoruz. Sanırım sadece bu bile kullandığımız teknoloji ve yeteneklerimiz konusunda bir fikir verecektir. AVM nin müşteri servisi nerede? AVM müşterileri ile yaptığımız saha çalışmalarında gördük ki en başarısız AVM hizmetlerinden birisi AVM müşterileri için verilen servis hizmeti. AVMCebimde üyesi AVM lerin müşterilerine istedikleri AVM nin servisini anlık olarak takip edebilecekleri, servis yaklaştığında onları ikaz edecek ayrıcalıklı bir hizmet sunuyoruz. Sunduğumuz bu hizmet AVM lerin neredeyse tamamen kaldırmaya başladığı servis hizmetlerini yeniden ve daha etkili şekilde geri döndüreceğini düşünüyoruz.

AVM otoparkında arabamı bulamıyorum? Herkesin mutlu bir AVM günü sonunda kocaman AVM otoparkında arabasının yerini unutarak sıkıntı yaşamasına sebep olan en az bir anısı vardır. AVMCebimde kullanıcılarımıza bizimle çalışan AVMlerin otoparklarında araçlarının yerlerinide tarif edebiliyor. Bu hizmetlerin hepsini tek uygulama altında kullanıcılarımıza veriyoruz.

Ülkemizin ekonomik zorluklarla karşı karşıya olduğu bir dönemden geçiyoruz. Bu dönemde AVM lere gelecek müşteri sayısını arttırarak ekonomik mücadele sırasında AVM lerin yanında olmak istiyoruz. AVMCebimde verdiği hizmetlerle buna katkı sağlıyor. Başka ne yapabiliriz diye düşünürken AVM lerde oynanabilecek ve AVM lere müşteri çekebilecek bir oyun tasarlamaya karar verdik ve indirim yıldızını tasarladık. İndirim yıldızı eğlence seven gençleri, indirim kovalayan AVM müşterilerini, alacağı ürün için indirim bekleyen müşterileri, ihtiyacı olmayıp ta bu fiyata bu ürün kaçmaz diyecek müşterileri ve daha birçoklarını etkisi altına alacak bir hazine avı oyunudur. Oyun mobil cihazlar için tasarlanmıştır.

Oyunun temel motivasyonu AVM müşterilerine, başka yerlerde bulamayacakları indirimli ya da ücretsiz ürün ve hizmetlere hazine bulma heyecanı ile ulaşmalarını sağlamaktır. Oyunun amacı ise müşterilerin AVM lere girmesini sağlamak, AVM ye giren müşterilerin de mağazaları gezmesini sağlamaktır. Bunun yanında indirim yıldızı oyununun mağazaların stok eritme yolu olarak da kullanabilecekleri ayrı bir mecra olacağını düşünüyoruz. İndirim yıldızı temelde bir hazine avı oyunu. Oyunculardan AVM içerisinde saklanmış olan kioskları bulmaları ve kioskların üzerindeki kare kodları telefonları ile okutmalarını istiyoruz. Bunun için onlara değişik ipuçları veriyoruz. Yeterince yıldızı bulup kare kodları okutan oyuncular, önceden belirlenmiş seçtikleri ürünleri ya da hizmetleri indirimli olarak satın alma hakkına sahip oluyorlar.

Oyuncu indirim yıldızı oyununu açtığında kendisine yakın AVM' lerdeki oyunları görüyor ve ürünleri kontrol edebiliyor.

Oyuncumuzun adı Ayşe olsun. Ayşe nin uzun zamandır almak istediği ayakkabı oyunda ve hiçbir yerde bulamayacağı kadar indirimli. Ancak Ayşe nin bu ayakkabıyı alması için yapması gereken şeyler var.

Önce AVM' ye girecek. Sonra indirim yıldızındaki maskot karakterimiz fırsatçı ona ilk ipucunu verecek. "Yeni sezon kotlar gelmiş bence bir göz atmalısın!!!"

Ayşe AVM' deki tüm kot mağazalarına girecek ve bizim indirim yıldızı kioskumuzu sakladığımız mağazayı bulacak. Burada telefonu ile kiosktaki kare kodu okutan Ayşe ilk yıldızı almış olacak. Ama macera daha bitmedi. Şimdi sıra ikinci ipucunda. "3. Kattaki spor ayakkabılar çok moda bu sene." Ayşe 3. Kata çıkacak ve tüm spor mağazalarını dolaşacak. Ve Ayşe ikinci yıldızı da buldu. 3. 4. 5. yıldızlarda bu şekilde saklı ve Ayşe nin o mağazalara girerek bulmasını bekliyorlar.

Ayşe beşinci ve son yıldızı da bulduğunda artık o ayakkabıyı o fiyata almak için önünde hiçbir engel kalmadı. Telefonunda oluşturulan kare kod ile ürünü alacağı mağazaya gidecek ve kasadaki görevliye Ben indirim yıldızı oynadım ve özel indirim hakkı kazandım diyerek telefonundaki kare kodu gösterecek ve ayakkabısını alacak. Ayşe o gün bu ayakkabıyı almayacaktı. Ayşe o gün AVM ye gitmeyecekti. Ayşe o gün AVM deki bu mağazaları gezmeyecekti. Ama indirim yıldızını oynayarak bunların hepsini yaptı.

Biz AVMCebimde projesini sürekli geliştirmeye devam ediyoruz. Yakın gelecekle ilgili ulaşmak istediğimiz hedeflerimiz çok. Mesela şöyle bir geleceği hayal edin; AVM ye gelen her müşteri daha AVM yaklaşırken hissediliyor. AVM nin girişinde ismi ile karşılanıyor. İhtiyaçları bilindiği için ona uygun kampanyalar girişteki ekranlarda ona gösteriliyor. Müşteri gittiği her mağazada kapıda adı ile karşılanıyor, karşılayan kişi müşterisinin daha önceki alışverişlerinden ihtiyacını ve tarzını biliyor ve bu sayede ona en uygun örnekleri ona gösteriyor. Alışveriş sonrası sürekli gittiği yemek katındaki restoranda rezervasyon yapıyor. Biz AVMCebimde üyelerine bu ayrıcalıkların hepsini kısa bir süre içinde sağlamak istiyoruz.

www.avmcebimde.com.tr info@avmcebimde.com.tr