BESMAK BMT-500D MODEL 500 kn KAPASİTELİ YORULMA TEST CİHAZI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BESMAK BMT-500D MODEL 500 kn KAPASİTELİ YORULMA TEST CİHAZI"

Transkript

1 BESMAK BMT-500D MODEL 500 kn KAPASİTELİ YORULMA TEST CİHAZI (Temsilidir.)

2 (Temsilidir.)

3 TEKNİK ÖZELLİKLER; En az ±500 kn kapasiteli kasa ve en az ±125 mm stroka sahip (toplam en az 250 mm) hidrostatik rulmanlara sahip actuator (eyleyici) Actuator (Eyleyici) alt taraftadır. Hareketli çaprazkafa hidrolik olarak hareket edebilmekte ve kitlenebilmektedir. En az 45 litre/dakika kapasiteli Hidrolik Güç Ünitesi, Gerekli Yağ ve Kontrol Ekipmanı ve buna uygun manifold ve servovalf ler vardır. En az ±500 kn kapasiteli Yük Hücresi (Kapasitenin 1/1 inden 1/250 sine kadar Class 0.5 yük hücresi hassasiyet, 500 kn den 2kN e kadar tüm yüklerde Class 0.5 yük hücresi hassasiyeti mevcuttur) olmaktadır. En az ±500 kn kapasiteli dinamik ve statik yüklemeye uygun hidrolik çeneler. Hidrolik çeneler için en az 3 ayrı set çene ağzı, düz numuneler için (1-50 mm kalınlık aralığındaki numunelerinizi test etmek için, bütün setler 100 mm genişliğindeki numunelere kadar uygundur) (Temsilidir.)

4 Dinamik ve Statik Testler için Full Paket Yazılımlar ve Metal Testleri Metot Kütüphanesi. Cihazın dinamik kapasitesi en az ± 500 kn dur. Cihazın yük hücresi (load cell) en az ± % 0.5 hassasiyettedir. Hidrolik güç ünitesi yağ basıncı min. 1 ile 20 MPa aralığında ayarlanabilmekte ve 50 Hz şebeke frekansında en az 45 litre/dakika akışta çalışabilmektedir. Hidrolik güç kaynağı ünitesi yağ tankı kapasitesi en az 160 Litredir ve yağ pompalama hızı en az 45 Litre/dakikadır. Cihazın gövde sağlamlığı (frame rigidity) en az 1000 kn/mm dir. Cihazın kolonlar arası mesafesi minimum 750 mm dir. Cihazın dikey eksende kullanılabilir test serbest açıklığı en az 1250mm ve ayarlanabilirdir. Cihazın testinde kullanılan alan ayarlanabilmektedir, çapraz kafa hidrolik sistem ile aşağı ve yukarı hareket etmekte ve sıkıştırmayı basınç kuvveti ayarlanabilir ve otomatik yapmaktadır, ayrıca emniyet amaçlı manuel sıkıştırma da mevcuttur. Cihaz minimum en az 250mm (+/- 125mm) stroke mesafesine sahiptir. Kontrol ünitesi ile cihaz USB ya da Ethernet ara birimleri ile bağlanmıştır. Cihaz ile birlikte 25mm ilk boya sahip, %50 uzama okuyabilen dinamik ekstensometre verilmektedir. Ekstensometre Class 0.5 hassasiyetindedir. (Temsilidir.)

5 Cihaz V ve 50/60 Hz 3 faz elektrik ile çalışmaktadır. Firmamız cihaz ile birlikte hidrolik üniteyi soğutmak için gerekli CHILLER soğutma ünitesi vermektedir. ELEKTRONİK KONTROL SİSTEMİ; KONTROLÖR BESMAK BMT-500D MODEL 500 kn KAPASİTELİ YORULMA TEST CİHAZI, Alman üretimi DOLI Kontrol Sistemi ile kontrol edilmektedir. Bu sistem 1975 yılından bu yana hidrolik ve elektromekanik sistemleri dijital kapalı çevrim (closed-loop control) metodu ile kontrol eden dünyanın en hassas elektronik kontrol sistemlerinden birisidir. DOLI elektronik kontrol birimleri (EDC ve RMC Uzaktan Kumanda Konsolu) ve Test&Motion DynaPack test yazılımı yük hücresi, videoekstensometre ile otomatik ekstensometre v.b. gibi algılayıcılara bağlanabilir, tanıyabilir ve kalibrasyonunu sağlayabilir özelliktedir. Kontrolör aşırı yük koruma sistemine, deney başlangıcında yük sıfırlama özelliğine ve otomatik kırıldı algılama özelliğine sahiptir. RMC uzaktan kumanda konsolu üzerinden test, cihaz ayarları yapılabilmekte; testler tek tuş ile gerçekleştirilebilmektedir. DOLI kontrolör deney öncesinde numune üzerinde oluşabilen dolaylı yükleri(çeneler veya mekanik sistemden kaynaklanabilecek yükler v.b.) algılayarak, bu yüklerin test sonucunu etkilemesini önleyecek olan doğrudan yük ölçüm sistemine sahiptir. DOLI elektronik kontrol birimleri (EDC kontrolör ve RMC Uzaktan Kumanda Konsolu) üzerinden piston geri dönüşü otomatik olarak sağlanabilmektedir. Test esnasında ve sonunda ölçüm sistemleri SI ve metrik olarak dönüştürülebilir. EDC kontrol ünitesi USB veya Ethernet ile bilgisayara bağlanabilmektedir. Yazılım ile beraber test esnasında kanal başına en az Hz de veri kayıt edilebilmektedir.

6 (Temsilidir.)

7 TEST&MOTION DYNAPACK BİLGİSAYAR TEST YAZILIMI DOLI test yazılımı Test&Motion DynaPack ile testler bilgisayar ortamında gerçekleştirilebilmektedir. Testlerin anlık verileri, grafikleri ile sonuçları yazılım penceresinde gözlemlenebilmekte; sonuçlar ve grafikler bilgisayar ortamında saklanabilmekte ve çıktı alınabilmektedir. Yazılım firma/kuruma göre kişiselleştirilebilmekte, istenilen sonuçlar çıktı ekranına yansıtılabilmektedir. T&M DynaPack bilgisayar programı Windows işletim sistemleri ile uyumlu biçimde çalışabilir. Piston hareketi bilgisayar yazılımı sayesinde tek tuşla rahatça yapılabilmektedir ve piston test sonlandığında test ayarlarından belirleyebileceğimiz bir hız veya otomatik geri dönüş özelliği sayesinde ilk konumuna dönmektedir. Test ayarları ve cihaz ayarları yazılım sayesinde basit bir şekilde yapılabilmektedir. Ayrıca yazılım en az 9 dil desteklemektedir ve uzaktan yardım ile firmamız tarafından 7/24 online destek sağlanmaktadır. (DOLI Test&Motion DynaPack yazılımı bilgisayar ile birlikte gelir.) Cihaz ile birlikte dinamik ve statik test yazılımı verilmektedir. Bütün yazılımların gerekli veri toplama, raporlama (veri tabanı, grafik, vs), analiz modülleri vardır ve gerektiğinde test süresi boyunca toplanan bütün veriler herhangi bir veri kaybı, filtreleme ya da limit olmadan dışarıya (SSD hard disk,vs) aktarılabilmektedir. Verilecek bütün yazılımlar Windows tabanlı (Windows XP, Windows 7 ya da daha güncel Windows işletim sistemleri olabilir) bir PC üzerinde çalışmakta ve yazılımlar ile birlikte yazılımlar için yeterli performansta bir desktop PC ve en az 22 inch boyundaki düz panel monitörü de verilmektedir. Desktop PC Hard diski SSD dir. Cihaz ile birlikte verilecek kontrol ünitesinin test süresi boyunca cihaz üzerindeki bütün transdüser lerden (yük hücresi, ekstensometre, vs) kesintisiz ve sürekli olarak veri toplama (data acquisition) özelliği vardır ve bu verileri operatörün seçebileceği şekilde PC deki yazılımları kullanarak kaydedebilmektedir. Kontrol ünitesinin veri toplama kanalları üzerinde herhangi bir veri toplama üst limiti ya da maksimum kaydedilebilir nokta sayısı olmamaktadır. Kontrol ünitesi bütün transdüserleri (yük hücreleri, ekstensometreler, vs) otomatik olarak tanıma ve kalibre etme özelliklerine sahiptir. Sisteme yazılımdan istenilen frekans, genlik ve çevrim sayısı verilebilmektedir.

8 (Temsilidir.) Sisteme yazılımdan istenilen mesafe veya yük değerine otomatik olarak ayarlanabilmektedir. Sistemle birlikte statik ve dinamik testleri yapmaya uygun yazılım verilmektedir. Gerekli olan, yorulma analiz, raporlama yazılımları verilmektedir.

9 UZAKTAN KUMANDA KONSOLU Kablolu yapısı sayesinde geniş bir kullanım alanı sunan DOLI RMC el kumandası sayesinde DOLI kontrolör üzerinden gerçekleştirilebilecek, test hızı ayarı, piston hareketleri kontrolü, yük / deformasyon, uzama, % uzama değerlerinin gerçek zamanlı gösterimi, piston kontrolü (aşağı ve yukarı yönde hızlı hareket ettirme gibi), maksimum-minimum limit durdurma ve deformasyon kapasitesine ulaşıldığında otomatik durdurma v.b gibi işlemler yapılabilmektedir. DOLI el kumandasının sunduğu en önemli özellik numunenin çenelere yerleştirilmesi sırasında hiçbir zorluk çekmeden cihazın ve çenelerin kontrol edilebilmesidir. Mıknatıslı yapısı sayesinde herhangi bir metal kısma tutturulabilmektedir. (Örneğin: Universal Test Cihazı kolonu) Mıknatıslı yapısı sayesinde herhangi bir metal kısma tutturulabilmektedir. Sistemde kontrol ünitesi ve bilgisayardan ayrı olarak makine gövdesi üzerinde ya da test alanında operatörün numuneyi yükleme bölgesi civarında el kumandası ya da portatif kontrol ünitesi vardır. Bu el kumandası ya da portatif kontrol ünitesi ile çenelerin ayrı ayrı açılıp kapanması ve actuator (eyleyici) pozisyonu kontrol edilebilmektedir.

10

11 (Temsilidir.)

12 Cihaz, aşırı yük koruma sistemine sahiptir. Aşırı yük koruma parametresi

13 Cihaz deney başlangıcında otomatik olarak sıfırlama yapabilmektedir. Sensörlerin başlangıç sıfırlama fonksiyonu

14 Cihaz, otomatik kırıldı algılama sistemine sahiptir. Kullanıcı tanımlı olarak belirlenen yük kaybında test sonlandırılır.

15 Cihazın, test sonunda istenildiği takdirde otomatik olarak geri dönme özelliği vardır Test sonunda otomatik geri dönme özelliği

16 Cihazın elektronik kontrol ünitesi video ekstansometre ve otomatik ekstansometre bağlanabilme özelliğine sahiptir. Cihaza ait yazılım, video ekstansometre ve otomatik ekstansometreyi tanıyabilmektedir. Otomatik ekstansometre tanıma ekran görüntüsü 1

17 Otomatik ekstansometre tanıma ekran görüntüsü 2 Otomatik ekstansometre tanıma ekran görüntüsü - 3

18 Video ekstensometre tanıma özelliği

19 Kontrol elektronikleri, yük hücresi ve ekstansometre gibi algılayıcıları otomatik olarak tanıyabilmekte ve kalibrasyonlarını sağlayabilmektedir. Yük hücresi ve ekstansometre algılayıcılarını tanıma fonksiyonu Yük ve deplasman kontrollü kalibrasyon fonksiyonu

20 Cihaz test öncesi, numuneye üzerinde oluşabilecek dolaylı yükleri (çeneler veya mekanik test sistemden kaynaklanabilecek yükler vb.) algılayarak, bu yüklerin test sonucunu etkilemesini önleyecek olan doğrudan yük ölçüm sistemine sahiptir(sıfırlama yapmadan).

21 Cihazın ölçüm sistemi Metrik ve SI dır. Test Cihazı ISO 9001 belgesine sahiptir. Firmamızın TSE Hizmet Yeterlilik Belgesine sahiptir. Sistem montajı ve eğitimi firmamız tarafından yapılmakta, belirtilen adrese çalışır vaziyette teslim edilmektedir. Firmamız tarafından kullanıcı sertifikası kurumunuzun belirleyeceği en az 7 personele gerekli kullanıcı eğitimi yapılmakta ve bu kişilere kullanıcı sertifikası verilmektedir.

BESMAK BMT E SERİSİ ELEKTROMEKANİK ÜNİVERSAL ÇEKME BASMA TEST CİHAZI

BESMAK BMT E SERİSİ ELEKTROMEKANİK ÜNİVERSAL ÇEKME BASMA TEST CİHAZI 1 BESMAK BMT E SERİSİ ELEKTROMEKANİK ÜNİVERSAL ÇEKME BASMA TEST CİHAZI BMT 10E MODEL 10kN KAPASİTELİ ELEKTROMEKANİK ÜNİVERSAL ÇEKME BASMA CİHAZI 2 GENEL SİSTEM ÖZELLİKLERİ: Kapasite: Elektronik Kontrol

Detaylı

BESMAK BMT - D SERİSİ 100 kn KAPASİTELİ (BMT - 100D) SERVO HİDROLİK YORULMA TEST CİHAZI

BESMAK BMT - D SERİSİ 100 kn KAPASİTELİ (BMT - 100D) SERVO HİDROLİK YORULMA TEST CİHAZI BESMAK BMT - D SERİSİ 100 kn KAPASİTELİ (BMT - 100D) SERVO HİDROLİK YORULMA TEST CİHAZI -2- GENEL VE TEKNİK ÖZELLİKLER: Test cihazının dinamik yük kapasitesi çekme ve basma yönünde en az 100 kn dur. Test

Detaylı

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ SERVO KONTROLLÜ 3000 KN KAPASITELI BETON TEST PRESİ VE 300 KN KAPASITELI C TIPI EĞILME GÖVDESI

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ SERVO KONTROLLÜ 3000 KN KAPASITELI BETON TEST PRESİ VE 300 KN KAPASITELI C TIPI EĞILME GÖVDESI BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ SERVO KONTROLLÜ 3000 KN KAPASITELI BETON TEST PRESİ VE 300 KN KAPASITELI C TIPI EĞILME GÖVDESI Beton Basınç Dayanımı Test Presi Test Sistemi aşağıdaki parçalardan oluşmaktadır;

Detaylı

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ Resim 1- Beton Basınç Dayanımı Test Presi Resim 2 - Eğilme Test Sistemi BETON TEST PRESİ GENEL

Detaylı

BESMAK BMT-10 E SERİSİ MASAÜSTÜ TİP ELEKTROMEKANİK ÜNİVERSAL CAM TEST SİSTEMİ MEKANİK DAYANIKLILIK TEST CİHAZI

BESMAK BMT-10 E SERİSİ MASAÜSTÜ TİP ELEKTROMEKANİK ÜNİVERSAL CAM TEST SİSTEMİ MEKANİK DAYANIKLILIK TEST CİHAZI BESMAK BMT-10 E SERİSİ MASAÜSTÜ TİP ELEKTROMEKANİK ÜNİVERSAL CAM TEST SİSTEMİ MEKANİK DAYANIKLILIK TEST CİHAZI Temsili test sistemi fotoğrafıdır. 2015 TEKNİK ÖZELLİKLER Kapasite Elektronik Ünite: Kontrol:

Detaylı

BESMAK BMT - 100E SERİSİ ÜNİVERSAL AHŞAP VE YAPI KİMYASALLARI ELEKTROMEKANİK TEST CİHAZI VE APARATLARI

BESMAK BMT - 100E SERİSİ ÜNİVERSAL AHŞAP VE YAPI KİMYASALLARI ELEKTROMEKANİK TEST CİHAZI VE APARATLARI BESMAK BMT - 100E SERİSİ ÜNİVERSAL AHŞAP VE YAPI KİMYASALLARI ELEKTROMEKANİK TEST CİHAZI VE APARATLARI Temsili test sistemi fotoğrafıdır. 2015 TEKNİK ÖZELLİKLER Cihazın çekme ve basma yönündeki yük kapasitesi

Detaylı

BESMAK BMT - 100E SERİSİ SERVO ELEKTROMEKANİK ÜNİVERSAL ÇEKME - BASMA MALZEME TEST MAKİNASI

BESMAK BMT - 100E SERİSİ SERVO ELEKTROMEKANİK ÜNİVERSAL ÇEKME - BASMA MALZEME TEST MAKİNASI BESMAK BMT - 100E SERİSİ SERVO ELEKTROMEKANİK ÜNİVERSAL ÇEKME - BASMA MALZEME TEST MAKİNASI 2015 TEKNİK ÖZELLİKLER Kapasite Cihaz en az 100 kn yük uygulama kapasitesi vardır. Gövde Tipi: Elektronik Ünite:

Detaylı

BMT-E SERİSİ ELEKTROMEKANİK ÜNİVERSAL ÇEKME-BASMA EĞME CİHAZI

BMT-E SERİSİ ELEKTROMEKANİK ÜNİVERSAL ÇEKME-BASMA EĞME CİHAZI BMT-E SERİSİ ELEKTROMEKANİK ÜNİVERSAL ÇEKME-BASMA EĞME CİHAZI A) TEKNİK ÖZELLİKLER Kapasite: Elektronik Ünite: Kontrol: Yük Hassasiyeti: Çapraz Kafa Pozisyon Kontrol Çözünürlüğü: Min Yük Kontrol Hızı:

Detaylı

YÜKSEK KAPASİTELİ YATAY ÇEKME TEST SİSTEMLERİ

YÜKSEK KAPASİTELİ YATAY ÇEKME TEST SİSTEMLERİ YÜKSEK KAPASİTELİ YATAY ÇEKME TEST SİSTEMLERİ Servo Hidrolik Üniversal Yatay Çekme Test Sistemleri Servo Hidrolik Yatay Çekme Statik Test Sistemleri; çekme testlerinin uygulanmasında kullanılan makinalardan

Detaylı

Dokunmatik Ekran Kontrollü Hidrolik Basınç Presi. (Instant-Servo Teknolojili)

Dokunmatik Ekran Kontrollü Hidrolik Basınç Presi. (Instant-Servo Teknolojili) Dokunmatik Ekran Kontrollü Hidrolik Basınç Presi (Instant-Servo Teknolojili) Basınç Kapasitesi: Gövde Tipi: Kontrolör: Yük Ölçüm Aralığı: 1000 kn dan 5000 kn a kadar (diğer kapasiteler için bize ulaşın.)

Detaylı

BESMAK MARKA BMT E SERİSİ 100 KN KAPASİTELİ UNİVERSAL ÇEKME BASMA TEST CİHAZI

BESMAK MARKA BMT E SERİSİ 100 KN KAPASİTELİ UNİVERSAL ÇEKME BASMA TEST CİHAZI BESMAK MARKA BMT E SERİSİ 100 KN KAPASİTELİ UNİVERSAL ÇEKME BASMA TEST CİHAZI 1 BESMAK Material Testing Machines www.besmaklab.com 2 BESMAK Material Testing Machines www.besmaklab.com GENEL VE TEKNİK ÖZELLİKLER:

Detaylı

BESMAK MARKA BCE MODEL ÇİMENTO TEST PRESİ

BESMAK MARKA BCE MODEL ÇİMENTO TEST PRESİ BESMAK MARKA BCE - 312 MODEL ÇİMENTO TEST PRESİ (Temsilidir.) Çimento test presi EN 196-1 ve ASTM C109 standardına uygundur. Cihazın basınç ve eğilme deneyleri için iki ayrı test gövdesi bulunmaktadır.

Detaylı

BESMAK MARKA BMT - E SERİSİ 50KN KAPASİTELİ ÇEKME BASMA TEST CİHAZI

BESMAK MARKA BMT - E SERİSİ 50KN KAPASİTELİ ÇEKME BASMA TEST CİHAZI BESMAK MARKA BMT - E SERİSİ 50KN KAPASİTELİ ÇEKME BASMA TEST CİHAZI 1 BESMAK Material Testing Machines www.besmaklab.com TEKNİK ÖZELLİKLER: Kapasite Gövde Tipi: 50 kn 2 kolonlu ve tek test bölgeli Elektronik

Detaylı

HİDROLİK ÜNİVERSAL TEST SİSTEMLERİ

HİDROLİK ÜNİVERSAL TEST SİSTEMLERİ Materials Testing Machines Servo - Hidrolik Üniversal Test Makinaları HİDROLİK ÜNİVERSAL TEST SİSTEMLERİ We promise a lot and we keep it all. Servo Hidrolik Üniversal Test Makinaları Servo Hidrolik Üniversal

Detaylı

BESMAK BMT ES SERİSİ ELEKTROMEKANİK UNİVERSAL TEST CİHAZI

BESMAK BMT ES SERİSİ ELEKTROMEKANİK UNİVERSAL TEST CİHAZI BESMAK BMT ES SERİSİ ELEKTROMEKANİK UNİVERSAL TEST CİHAZI 2014 A) TEKNİK ÖZELLİKLER Elektronik Ünite: Kontrol: Yük Çözünürlüğü: Yük Kontrol Hızı: Kontrol Hızı Hassasiyeti: Deplasman Kontrollü Ölçüm Hassasiyeti:

Detaylı

TEST EKİPMANLARI TAHRİBATSIZ TESTLER ÜNİVERSAL TEST SİSTEMLERİ den beri...

TEST EKİPMANLARI TAHRİBATSIZ TESTLER ÜNİVERSAL TEST SİSTEMLERİ den beri... TAHRİBATSIZ TESTLER 120 www.alfatest.com.tr 1972 den beri... ÇEKME TESTİ Demir donatıların akma ve çekme dayanımının belirlenmesi için kullanılır. Cihazın çeneleri, ayrı hidrolik valfler tarafından kontrol

Detaylı

ÜNİVERSAL TEST CİHAZLARI

ÜNİVERSAL TEST CİHAZLARI UTEST MARKA UTC-5740 MODEL 3000 kn Kapasiteli Servo Hidrolik Kontrollü Elektronik LCD Ekranlı FulI Otomatik Bilgisayardan Kumandalı Beton Basınç Dayanım Deney Presi Cihaz blokları, kolonları ve bütün yüzeyleri

Detaylı

BESMAK BMT- 5E SERİSİ 5KN KAPASİTELİ ELEKTROMEKANİK ÜNİVERSAL TEST CİHAZI

BESMAK BMT- 5E SERİSİ 5KN KAPASİTELİ ELEKTROMEKANİK ÜNİVERSAL TEST CİHAZI BESMAK BMT- 5E SERİSİ 5KN KAPASİTELİ ELEKTROMEKANİK ÜNİVERSAL TEST CİHAZI (Temsilidir.) Kapasite Elektronik Ünite: Kontrol: Gövde Rijitliği: Yük Çözünürlüğü: Min. Yük Kontrol Hızı: Cihaz 5 kn kapasitelidir.

Detaylı

UNİVERSAL ÇEKME - BASMA - EĞİLME YORULMA TEST MAKİNASI GÜNCEL REFERANS LİSTESİ

UNİVERSAL ÇEKME - BASMA - EĞİLME YORULMA TEST MAKİNASI GÜNCEL REFERANS LİSTESİ UNİVERSAL ÇEKME - BASMA - EĞİLME YORULMA TEST MAKİNASI GÜNCEL REFERANS LİSTESİ 1) 11.08.2015 tarihli Servo Elektromekanik Doli Kontrollü 0.01-3000 döngü/dk. arasında hızları ayarlanabilen Döner Eğimeli

Detaylı

BESMAK MARKA BMT - E SERİSİ 50 kn KAPASİTELİ SERVO ELEKTROMEKANİK UNIVERSAL TEST CİHAZI

BESMAK MARKA BMT - E SERİSİ 50 kn KAPASİTELİ SERVO ELEKTROMEKANİK UNIVERSAL TEST CİHAZI BESMAK MARKA BMT - E SERİSİ 50 kn KAPASİTELİ SERVO ELEKTROMEKANİK UNIVERSAL TEST CİHAZI 1 BESMAK Material Testing Machines www.besmaklab.com GENEL VE TEKNİK ÖZELLİKLER: Cihaz: BMT 50E / Servo Elektromekanik

Detaylı

LABOTENSILE FİZİKSEL TEST CİHAZLARI

LABOTENSILE FİZİKSEL TEST CİHAZLARI LABOTENSILE FİZİKSEL TEST CİHAZLARI ÇEKME BASMA TEST CİHAZLARI KAPASİTE SEÇENEKLERİ EKSTENSOMETRE DENEY ÇENELERİ TEST PROGRAMI İHTİYAÇA GÖRE ÇÖZÜM ÜRETİYORUZ ÇEKME BASMA TEST CİHAZLARI 0.5 / 1,2 / 5 KN

Detaylı

WDW 600 KN Computer Control Elektronik Universal Tensile Testing Machine

WDW 600 KN Computer Control Elektronik Universal Tensile Testing Machine WDW 600 KN Computer Control Elektronik Universal Tensile Testing Machine Tanımı; WDW serisi bilgisayarlı elektronik çekme test makineleri ASTM, ISO, DIN, GB ve diğer uluslararası standartlara uygun olarak

Detaylı

WAW-1000D Bilgisayar Kontrol Hidrolik Universal Test Cihazı

WAW-1000D Bilgisayar Kontrol Hidrolik Universal Test Cihazı WAW-1000D Bilgisayar Kontrol Hidrolik Universal Test Cihazı Tanımı; WAW serisi Bilgisayar kontrollü çekme test makineleri ASTM, ISO, DIN, GB ve diğer uluslararası standartlara uygun olarak tasarlanmış

Detaylı

WAW-600D Bilgisayar Kontrol Hidrolik Universal Test Makinesi

WAW-600D Bilgisayar Kontrol Hidrolik Universal Test Makinesi WAW-600D Bilgisayar Kontrol Hidrolik Universal Test Makinesi Tanımı; WAW serisi Bilgisayar kontrollü çekme test makineleri ASTM, ISO, DIN, GB ve diğer uluslararası standartlara uygun olarak tasarlanmış

Detaylı

ELEKTROMEKANİK ÜNİVERSAL DENEY CİHAZI

ELEKTROMEKANİK ÜNİVERSAL DENEY CİHAZI Ürün Kodu UTM-8050 UTM-8300 Elektromekanik Üniversal Deney Cihazı, 50 kn, 220-240V, 50-60Hz, 1 faz. Elektromekanik Üniversal Deney Cihazı, 300 kn, 220-240V, 50-60Hz, 1 faz. Standartlar TS EN ISO 6892-1,

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler.

Yenilikçi Teknolojiler. Yenilikçi Teknolojiler. CNC Hidrolik Abkant Pres EcoBend, hem standart hem de opsiyonel olarak sunduğu donanım özellikleri ile kullanıcı dostu olmaya ve ekonomik anlamda iºletmenize vermiº olduğu güç ile

Detaylı

WDW 300 KN Computer Control Tensile Testing Machine

WDW 300 KN Computer Control Tensile Testing Machine WDW 300 KN Computer Control Tensile Testing Machine Tanımı; WDW serisi bilgisayarlı elektronik çekme test makineleri ASTM, ISO, DIN, GB ve diğer uluslararası standartlara uygun olarak tasarlanmış ve üretilmiştir.

Detaylı

LABORATUVARDA YAPILAN ANALİZLER

LABORATUVARDA YAPILAN ANALİZLER Laboratuvar Adı: Yapı Malzemesi ve Beton Laboratuvarı Bağlı Olduğu Kurum: Mühendislik Fakültesi- İnşaat Mühendisliği Bölümü Laboratuvar Sorumlusu: Yrd. Doç. Dr. M. Haluk Saraçoğlu E-Posta: mhsaracoglu@dpu.edu.tr

Detaylı

Yorulma Test Makinaları

Yorulma Test Makinaları Materials Testing Machines Yorulma Test Makinaları We promise a lot and we keep it all. SERVO HİDROLİK YORULMA TEST MAKİNALARI Tanım Servo Hidrolik Yorulma Test Makinaları, standardizasyonu kolaylaştıran,

Detaylı

BESMAK BMT-ST SERİSİ YÜKSEK KAPASİTELİ SARSMA TABLASI

BESMAK BMT-ST SERİSİ YÜKSEK KAPASİTELİ SARSMA TABLASI BESMAK BMT-ST SERİSİ YÜKSEK KAPASİTELİ SARSMA TABLASI 1 BESMAK Material Testing Machines www.besmaklab.com BESMAK BMT-ST model Yüksek Kapasiteli ve Yüksek Hızlı Sarsma Tablası uzun Ar-Ge çalışmaları sonucunda

Detaylı

Elektromekanik Üniversal Test Cihazı (Çift Taraflı Sıkmalı Hidrolik Çeneler İle - 600kN) Teknik Şartnamesi

Elektromekanik Üniversal Test Cihazı (Çift Taraflı Sıkmalı Hidrolik Çeneler İle - 600kN) Teknik Şartnamesi Elektromekanik Üniversal Test Cihazı (Çift Taraflı Sıkmalı Hidrolik Çeneler İle - 600kN) Teknik Şartnamesi 1.Standartlar: Cihaz, ISO 6892 ve ASTM E8 standartlarının gereklerine uygun olarak çelik malzemelerin;

Detaylı

Elektromekanik Üniversal Test Cihazı (Çift Taraflı Sıkmalı Hidrolik Çeneler İle - 2000 kn) Teknik Şartnamesi

Elektromekanik Üniversal Test Cihazı (Çift Taraflı Sıkmalı Hidrolik Çeneler İle - 2000 kn) Teknik Şartnamesi Elektromekanik Üniversal Test Cihazı (Çift Taraflı Sıkmalı Hidrolik Çeneler İle - 2000 kn) Teknik Şartnamesi 1.Standartlar: Cihaz, ISO 6892 ve ASTM E8 standartlarının gereklerine uygun olarak çelik malzemelerin;

Detaylı

ÜNİVERSAL MUKAVEMET TEST SİSTEMLERİ. Mühendislik Araştırmları Elektronik Sistemler Engineering Research Electronic System

ÜNİVERSAL MUKAVEMET TEST SİSTEMLERİ. Mühendislik Araştırmları Elektronik Sistemler Engineering Research Electronic System [ Y ı l ] ÜNİVERSAL MUKAVEMET TEST SİSTEMLERİ Mühendislik Araştırmları Elektronik Sistemler Engineering Research Electronic System Merkez Ofis : Huzur Mah. Oyak Sitesi 14. Blok Daire : 4Ayazağa-Şişli /

Detaylı

Teknik Katalog [Çekim Gücü Test Cihazı]

Teknik Katalog [Çekim Gücü Test Cihazı] [PCE-UTU 30] Teknik Katalog [Çekim Gücü Test Cihazı] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr

Detaylı

UTS TRIBOMETER T10/20 TURQUOISE 2.0

UTS TRIBOMETER T10/20 TURQUOISE 2.0 UTS TRIBOMETER T10/20 TURQUOISE 2.0 TURQUOISE 2.0 UTS Tribometer T10/20 Yüksek kalite, hassas ölçüm Esnek Tasarım Akademik bakış açısı Hassas ve güvenilir ölçüm TRIBOMETER T10/20 UTS Mühendislik firması

Detaylı

= σ ε = Elastiklik sınırı: Elastik şekil değişiminin görüldüğü en yüksek gerilme değerine denir.

= σ ε = Elastiklik sınırı: Elastik şekil değişiminin görüldüğü en yüksek gerilme değerine denir. ÇEKME DENEYİ Genel Bilgi Çekme deneyi, malzemelerin statik yük altındaki mekanik özelliklerini belirlemek ve malzemelerin özelliklerine göre sınıflandırılmasını sağlamak amacıyla uygulanan, mühendislik

Detaylı

OTOMATİK ÇEKME & BASMA DENEY CİHAZI

OTOMATİK ÇEKME & BASMA DENEY CİHAZI Ürün Kodu UTM-3000 Otomatik 500 kn Çekme ve 1000 kn Basma Deney Cihazı Standartlar BS 1610, ASTM C-39, E4 AASHTO T-22, NF P18-411, DIN 51220 GENEL ÖZELLİKLER UTM-3000 Otomatik 500 kn kapasiteli Çekme ve

Detaylı

WDW-3KN Bilgisayar Kontrollü Elektronik Üniversal Test Makinası

WDW-3KN Bilgisayar Kontrollü Elektronik Üniversal Test Makinası WDW-3KN Bilgisayar Kontrollü Elektronik Üniversal Test Makinası 1.Uygulama: Gerilim, sıkıştırma, bükme, kesme ve düşük devir testi gibi geniş bir uygulama yelpazesi vardır. Metal, kauçuk, plastic, yay,

Detaylı

Ürün Kodu. Standartlar. Basınç ve Eğilme Deney Presleri / İleri Teknoloji Deney Sistemleri SERVO KONTROLLÜ BETON PRESİ VE 300 KN EĞİLME PRESİ SİSTEMİ

Ürün Kodu. Standartlar. Basınç ve Eğilme Deney Presleri / İleri Teknoloji Deney Sistemleri SERVO KONTROLLÜ BETON PRESİ VE 300 KN EĞİLME PRESİ SİSTEMİ Ürün Kodu UTC-5730 Dört Kolonlu Gövde 3000 kn UTC-5700 C Tipi Eğilme Gövdesi 300 kn UTC-4850 Gelişmiş Servo Kontrollu, Oransal Valfli Otomatik Güç Ünitesi, 2 gövde için 220-240V, 50 Hz, 1faz UTC-4860 Gelişmiş

Detaylı

Teknik Katalog [Test Standı]

Teknik Katalog [Test Standı] Teknik Katalog [Test Standı] [PCE-UTU 30] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90

Detaylı

Hoş Geldiniz. Denizhan Taşdıvar MEGA Danışmanlık Satış Mühendisi. K a l i t e n i z i n Ö l ç ü s ü

Hoş Geldiniz. Denizhan Taşdıvar MEGA Danışmanlık Satış Mühendisi. K a l i t e n i z i n Ö l ç ü s ü Hoş Geldiniz Denizhan Taşdıvar MEGA Danışmanlık Satış Mühendisi K a l i t e n i z i n Ö l ç ü s ü Merhaba MEGA Hakkında Ürünlerimiz Servis Ekibi Demir-Çelik Uygulamaları K a l i t e n i z i n Ö l ç ü s

Detaylı

M320D2. Caterpillar M320D2 Lastik Tekerlekli Ekskavatör. Cat C7.1 ACERT Net Beygir Gücü. Motor kw / 168 hp Kepçe Kapasitesi

M320D2. Caterpillar M320D2 Lastik Tekerlekli Ekskavatör. Cat C7.1 ACERT Net Beygir Gücü. Motor kw / 168 hp Kepçe Kapasitesi Motor Cat C7.1 ACERT Net Beygir Gücü 123.5 kw / 168 hp Kepçe Kapasitesi 0.35-1.18 m 3 M320D2 Çalısma Ağırlığı * 18 850-19 800 kg * Çalısma ağırlığı ve kepçe makine konfigürasyonuna göre değisebilir. Caterpillar

Detaylı

Otomatik Yay Test Cihazları

Otomatik Yay Test Cihazları Otomatik Yay Test Cihazları HST-AⅡSERİSİ HST1AⅡ HST5AⅡ HST50AⅡ HST250AⅡ HST2000AⅡ İki Temel Özellik 1. YAYIN KONTROL EDİLMESİ Yayın Yük Uzama eğrisini grafik şeklinde ekranda gösterir. Eğri üzerindeki

Detaylı

EPLC-6 Kontrol Paneli

EPLC-6 Kontrol Paneli EPLC-6 Kontrol Paneli 1. Ürün Bilgisi EPLC-6, 4.3 TFT dokunmatik ekrana sahip özel tasarlanmış PLC ve röle modülünden oluşan bir pompa kontrol ünitesidir. Dokunmatik PLC ünitesi pano kapağına, röle modülü

Detaylı

10 kn KAPASİTELİ KUVVET KALİBRASYON MAKİNASININ TASARIMI, İMALATI ve PERFORMANS ÖLÇÜMLERİ

10 kn KAPASİTELİ KUVVET KALİBRASYON MAKİNASININ TASARIMI, İMALATI ve PERFORMANS ÖLÇÜMLERİ 1 10 kn KAPASİTELİ KUVVET KALİBRASYON MAKİNASININ TASARIMI, İMALATI ve PERFORMANS ÖLÇÜMLERİ Besim YÜKSEL* Uğur USLUKILIÇ Bülent AYDEMİR KALMET Kalibrasyon Tic. Ltd.Şti. Üçevler Mh. Akva San. Sit. 79. Sk.

Detaylı

BX6W ARAÇ TARTIM TERMİNALİ

BX6W ARAÇ TARTIM TERMİNALİ BX6W ARAÇ TARTIM TERMİNALİ Teknik Özellikler GÜÇLÜ METAL KASA - Paslanmaz çelik ön panel ve üst kaplama, galvaniz gövde - 20mm parlak LED display, membran tuş takımı EU ONAYI - EU OIML 10000d, 2x 6000d

Detaylı

BESMAK BMT- 5E SERİSİ 5KN KAPASİTELİ ELEKTROMEKANİK ÜNİVERSAL TEST CİHAZI

BESMAK BMT- 5E SERİSİ 5KN KAPASİTELİ ELEKTROMEKANİK ÜNİVERSAL TEST CİHAZI BESMAK BMT- 5E SERİSİ 5KN KAPASİTELİ ELEKTROMEKANİK ÜNİVERSAL TEST CİHAZI (Temsilidir.) TEKNİK ÖZELLİKLER Kapasite Elektronik Ünite: Kontrol: Gövde Rijitliği: Yük Çözünürlüğü: Min. Yük Kontrol Hızı: Cihaz

Detaylı

CNC ABKANT PRES ULTIMATE SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Kürsü tip Ergonomik Ayak pedalı. Arka Dayama Dili. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH12 2D

CNC ABKANT PRES ULTIMATE SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Kürsü tip Ergonomik Ayak pedalı. Arka Dayama Dili. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH12 2D CNC ABKANT PRES ULTIMATE SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER CYBELEC TOUCH12 2D 12 Dokunmatik Renkli Ekran. Otomatik büküm sekans ile 2D Grafik profil oluşturma Büküm sekansları ve programları hafızaya alınabilir.

Detaylı

FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ

FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ ermaksan.com.tr 1 FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ FIBERMAK G-FORCE FIBERMAK SL G-FORCE Hızınıza Hız Katacak... 4 2,5-18 m boy seçenekleri 1000-24000 kg yük kapasitesi Eksenel hareketler

Detaylı

HT 500 HT 500 01 HT 500 02 HT 500 03

HT 500 HT 500 01 HT 500 02 HT 500 03 LCD li Kablosuz Ev Otomasyon Kontrolleri Sadece ısıtma ve sadece soğutma ayarı ON/OFF Kontrol Ana Ünite 0 V (AC) A (SPDT) Oda Ünitesi V (DC) (x,v AA Alkaline pil) HT 00 HT 00 0 HT 00 0 HT 00 0 Kullanım

Detaylı

YAKMA YÖNETİM SİSTEMLERİ. www.selnikel.com

YAKMA YÖNETİM SİSTEMLERİ. www.selnikel.com Verim Artışı %3-5 Yakıt Tasarrufu Kazan/Brülör MM Kontrol Modülü DTI Bilgi Aktarım Ünitesi EGA Baca Gazı Analiz Cihazı Yardımcı Ekipmanlar YAKMA YÖNETİM SİSTEMLERİ Yüksek teknoloji ürünü Autoflame Yakma

Detaylı

BH SERİSİ HIZLI PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİ (150-500 TON)

BH SERİSİ HIZLI PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİ (150-500 TON) BH SERİSİ HIZLI PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİ (150-500 TON) 1 BH Serisi Std Hızlı Plastik Enjeksiyon Makinesinin tasarım ve geliştirmesi BORCHE firması tarafından yapılmış olup, PATENT hakları ile korunmaktadır.

Detaylı

Hareketli. Sistem. Sistemleri. Hareketli. Sistemi

Hareketli. Sistem. Sistemleri. Hareketli. Sistemi Sistemi tartım sistemleri birçok yapının birbirine entegre edilmesiyle oluşur. kalite kriteri sistemleri direkt olarak etkilemektedir. Bu parçaların çoğunun direkt üretimini gerçekleştirebiirnek kurulacak

Detaylı

GÖRÜNTÜ TABANLI ALGILAMA İLE QUADROTORUN HAREKETLİ BİR CİSMİ TAKİBİ

GÖRÜNTÜ TABANLI ALGILAMA İLE QUADROTORUN HAREKETLİ BİR CİSMİ TAKİBİ GÖRÜNTÜ TABANLI ALGILAMA İLE QUADROTORUN HAREKETLİ BİR CİSMİ TAKİBİ 1 PROJENİN TANIMI Bu projede bir quadrotora, görüntü tabanlı algılama ile hareketli bir nesneyi otonom olarak takip etme özelliği kazandırılmıştır.

Detaylı

OAG 100A HİDROLOJİ EĞİTİM SETİ ANA ÜNİTE

OAG 100A HİDROLOJİ EĞİTİM SETİ ANA ÜNİTE 2012 OAG 100A HİDROLOJİ EĞİTİM SETİ ANA ÜNİTE www.ogendidactic.com Giriş OAG-100 Hidroloji Tezgahı ve çeşitli yardımcı modül üniteleri ile Akışkanlar Mekaniği derslerinde ayrıntılı ve kapsamlı deneysel

Detaylı

CNC ABKANT PRES CYBELEC MODEVA 19T 3D CYBELEC MODEVA RA 3D

CNC ABKANT PRES CYBELEC MODEVA 19T 3D CYBELEC MODEVA RA 3D CNC ABKANT PRES ULTIMATE SERİSİ CYBELEC MODEVA PAC 2D 15 Dokunmatik Renkli Ekran. Otomatik büküm sekans ile 2D Grafik profil oluşturma Büküm sekansları ve programları hafızaya alınabilir. Kolay tekli bükümler

Detaylı

BİYOVENT TÜRKİYE NİN İLK YOĞUN BAKIM TİPİ MEKANİK VENTİLATÖR CİHAZI

BİYOVENT TÜRKİYE NİN İLK YOĞUN BAKIM TİPİ MEKANİK VENTİLATÖR CİHAZI BİYOVENT TÜRKİYE NİN İLK YOĞUN BAKIM TİPİ MEKANİK VENTİLATÖR CİHAZI BİYOVENT %100 YERLİ TASARIM YERLİ ÜRETİM Biyovent Yoğun Bakım Tipi Mekanik Ventilatör Cihazı tümüyle milli imkanlarla tasarlandı ve imal

Detaylı

PCC 6505 PROFİL KESME HATTI

PCC 6505 PROFİL KESME HATTI PCC 6505 PROFİL KESME HATTI 1. TANIM PVC ve Alüminyum profillerin servo kontrollü motorlar vasıtası ile boy kesme işlemlerini yapmak için tasarlanmıştır. Operatör besleme konveyörüne 10 Adet profil koyarak

Detaylı

Basınç farkı=çalışma basıncı (PA,B)-Şarj basıncı (PSp)+Güvenlik payı Ayar Diyagramı

Basınç farkı=çalışma basıncı (PA,B)-Şarj basıncı (PSp)+Güvenlik payı Ayar Diyagramı 1 Pistonlu pompa ve motorlarla sağlanacak hidrostatik tahrik aracın sürüşünde birçok avantaj getirmektedir. İyi bir sürüş konforu ve yüksek çalışma hızı yönündeki talepler hidrostatik tahrikle çalışan

Detaylı

CNC ABKANT PRES ADVANCED SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Arka Dayama Dili. Acil Stop Butonlu Taşınabilir Ayak Pedalı. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH8 2D

CNC ABKANT PRES ADVANCED SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Arka Dayama Dili. Acil Stop Butonlu Taşınabilir Ayak Pedalı. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH8 2D CNC ABKANT PRES ADVANCED SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER CYBELEC TOUCH8 2D 8 Dokunmatik Renkli Ekran. Manuel büküm sekans ile 2D Grafik profil oluşturma Büküm sekansları ve programları hafızaya alınabilir.

Detaylı

HT 150 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım

HT 150 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım HT 150 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 150 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas

Detaylı

HIZLI PVC KATLANIR KAPILAR

HIZLI PVC KATLANIR KAPILAR HIZLI PVC KATLANIR KAPILAR MARKASI 1-MODEL Sarmal Tip 2- TEKNIK ÖZELLİKLER : Kanatlı ve sürgülü kapılara kıyasla ölü alan kaybı yoktur.yaklaşık 60-70 km/h rüzgara dayanıklı. ( ortam şartlarına göre arttırılabilir

Detaylı

Precisa prepash 340 Serisi 3 kat daha verimli

Precisa prepash 340 Serisi 3 kat daha verimli NEM ANALİZİ VE KÜL TAYİN SİSTEMLERİ Precisa prepash 340 Serisi 3 kat daha verimli 3 yeni prepash 340 serisi modli yüksek kalitede termogravimetrik analiz sunar ve önemli özellikleri benzersiz bir kombine

Detaylı

PANÇ PRES. ermaksan.com.tr

PANÇ PRES. ermaksan.com.tr PANÇ PRES ermaksan.com.tr PANÇ PRES PANÇ PRESLER CNC SERVO & ELEKTRİK TARET PANÇ PRES ETP-S Daha Hızlı, Daha Hassas, Daha Çevreci... 4 Servo-Elektrik vuruş sistemi ton ve 0 ton güç seçenekleri 6 saca kadar

Detaylı

STAP DN 65-100. Diferansiyel basınç kontrolörü ENGINEERING ADVANTAGE

STAP DN 65-100. Diferansiyel basınç kontrolörü ENGINEERING ADVANTAGE Fark basınç kontrol vanaları STAP DN 65-100 Diferansiyel basınç kontrolörü Basınçlandırma & Su kalitesi Balanslama & Kontrol Termostatik kontrol ENGINEERING ADVANTAGE Flanş bağlantılı STAP tüm devre boyunca

Detaylı

MADEN İŞLETME LABORATUARI

MADEN İŞLETME LABORATUARI MADEN İŞLETME LABORATUARI 1 Karot Alma Makinesi Kayaçlardan karot numunesi almada kullanılmaktadır. Portatif Karotiyer Kayaçlardan yerinde karot numunesi almada kullanılmaktadır. 54,42 ve 33 mm çaplı karotiyerlerle

Detaylı

24-28 kw Konvansiyonel Kombi. Lawa / LawaPlus

24-28 kw Konvansiyonel Kombi. Lawa / LawaPlus 24-28 kw Konvansiyonel Kombi Lawa / LawaPlus LawaPlus Çift Eşanjörlü Konvansiyonel Kombiler 288 mm derinliği ile kompakt boyutlara sahip Lawa ve LawaPlus; kısıtlı alanlara dahi kolayca monte edilebilir

Detaylı

RAY MEKANİK ISI SAYACI (KALORİMETRE)

RAY MEKANİK ISI SAYACI (KALORİMETRE) (KALORİMETRE) UYGULAMA Enerji ve debi ölçümü için çark tarama özelliğine sahip tamamıyla elektronik bir ısı sayacıdır. 5-90 C arası ısıtma ve/veya soğutma hatlarındaki faturalandırma için kullanılacak

Detaylı

1. Ürün Bilgisi. Şekil 1: AVS Pano Dış Görünümü. EPC-6 Kontrol Paneli. Manuel / Otomatik / Kapalı / Seçici / Çalıştırma Butonu

1. Ürün Bilgisi. Şekil 1: AVS Pano Dış Görünümü. EPC-6 Kontrol Paneli. Manuel / Otomatik / Kapalı / Seçici / Çalıştırma Butonu AVS Kontrol Panosu 1. Ürün Bilgisi AVS; değişken hızlı kontrol sayesinde yüksek enerji tasarrufu sağlayan, 4.3 TFT dokunmatik ekrana sahip özel tasarlanmış PLC ve röle modülünden oluşan, bir pompa kontrol

Detaylı

Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: kg ~ kg Kova ISO/SAE: 1.55 ~ 2.20 m3. The global power...

Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: kg ~ kg Kova ISO/SAE: 1.55 ~ 2.20 m3. The global power... Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: 34.000 kg ~ 36.500 kg Kova ISO/SAE: 1.55 ~ 2.20 m3 The global power... Yeni motor, Avrupa Birliği III A standartlarına uygun olmakla birlikte, EPA Tier

Detaylı

HT 250 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım

HT 250 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım HT 250 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 250 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas

Detaylı

ED12-REGÜLATÖRLER 2013

ED12-REGÜLATÖRLER 2013 ED12-REGÜLATÖRLER 2013 Regülatörler Şebeke gerilimindeki yükselme düşme gibi dengesizlikleri önleyip gerilim regülasyonu yapan elektriksel cihazlara regülatör denir. Regülatörler elektrik enerjisini içerisindeki

Detaylı

VIERO ARAÇ SAYIM SİSTEMİ

VIERO ARAÇ SAYIM SİSTEMİ VIERO ARAÇ SAYIM SİSTEMİ VIERO, görüntü tabanlı analiz sayesinde, ortalama araç hızı bilgisi üretmekte ve araç yoğunluğunu da ölçmektedir. Viero Araç Sayım Sistemi Viero Araç Sayım Sistemi, görüntü tabanlı

Detaylı

kw Konvansiyonel Hermetik Kombiler

kw Konvansiyonel Hermetik Kombiler 24-28-31 kw Konvansiyonel Hermetik Kombiler Konvansiyonel Hermetik Kombiler 24-28-31 kw Parametre ayarları Lawa Beyaz dijitli koyu mavi aydınlatmalı LCD ekran Basma butonlu MODE ve RESET Çevirme düğmeli

Detaylı

MONTAJ KLAVUZU

MONTAJ KLAVUZU Türkiye nin İLK ve TEK Çift Motorlu Dişlisiz Otomatik Kapı Sistemi MONTAJ KLAVUZU www.schmelz.com.tr ĐÇĐNDEKĐLER 1. TEKNĐK ÖZELLĐKLER... Sayfa 03 2. MONTAJ TALĐMATLARI... Sayfa 04 2.1 MEKANĐZMA VE AKSESUARLARI...

Detaylı

HAVACILIK VE UZAY MÜHENDİSLİĞİ LABORATUVAR CİHAZLARI ALIM İŞİ TEKNİK ŞARTNAME. Genel Çalışma Koşulları: 0-40 C. Sıcaklık

HAVACILIK VE UZAY MÜHENDİSLİĞİ LABORATUVAR CİHAZLARI ALIM İŞİ TEKNİK ŞARTNAME. Genel Çalışma Koşulları: 0-40 C. Sıcaklık HAVACILIK VE UZAY MÜHENDİSLİĞİ LABORATUVAR CİHAZLARI ALIM İŞİ TEKNİK ŞARTNAME Genel Çalışma Koşulları: Sıcaklık 0-40 C Nem 80% (31 C altında) 50% (40 C da) Elektrik Teknik şartnamede listelenen CİHAZ 1-12

Detaylı

Teknik Katalog [Çevre Ölçüm Cihazı]

Teknik Katalog [Çevre Ölçüm Cihazı] [PCE-FWS 20-1] Teknik Katalog [Çevre Ölçüm Cihazı] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Küçük terminal ünitelerin kontrolü ve balanslanması için kombine vanalar

Küçük terminal ünitelerin kontrolü ve balanslanması için kombine vanalar TA-COMPACT-T Küçük terminal ünitelerin kontrolü ve balanslanması için kombine vanalar Soğutma sistemleri için geri dönüş suyu sıcaklık kontrollü kontrol vanası IMI TA / Kontrol vanaları / TA-COMPACT-T

Detaylı

ÇİFT YÖNLÜ AKSİYEL FANLAR HV-STYLVENT Serisi

ÇİFT YÖNLÜ AKSİYEL FANLAR HV-STYLVENT Serisi Duvar veya pencerelere montaj edilmek üzere tasarlanmış aksiyel fan serileri. Tüm fanlarda dayanıklı ABS plastikten koruyucu kafes, panjur ve 230V-50Hz monofaze motor bulunmaktadır. Tüm fanlar IPX4 korumalıdır

Detaylı

Cihaz Bilgileri PİN ON DİSK AŞINDIRMA CİHAZI Markası: Turkyus Modeli: Demirbaş Sicil No: Sorumlusu:

Cihaz Bilgileri PİN ON DİSK AŞINDIRMA CİHAZI Markası: Turkyus Modeli: Demirbaş Sicil No: Sorumlusu: PİN ON DİSK AŞINDIRMA CİHAZI Turkyus Kullanım Amacı: Kuru-kayma aşınmasını incelemek Cihaz ısı kontrol ünitesi ve portatif ısı kabini entegre edilmiş Pin on Disk Test Cihazı olup aşağıda belirtilen teçhizat,

Detaylı

Endüstriyel Yüzey Sertleştirme

Endüstriyel Yüzey Sertleştirme INDUCTION Endüstriyel Yüzey Sertleştirme Makinaları I N D U CTI O N I N D U C T I ON www.homme-induction.com www.homme-induction.com I N D U C T IO N Misyonumuz Vizyonumuz Gelişmeyi ve büyümeyi sürekli

Detaylı

HT 200. LCD li Oda Termostat Kontrolleri. Kullanım

HT 200. LCD li Oda Termostat Kontrolleri. Kullanım HT 200 LCD li Oda Termostat Kontrolleri HT 200 kablolu oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas sıcaklık ölçme

Detaylı

Maden Mühendisliği Bölümü. Maden Mühendisliği Bölümü Kaya Mekaniği Laborattuvarı. 300 tton Kapasitteli Hidrolik Pres

Maden Mühendisliği Bölümü. Maden Mühendisliği Bölümü Kaya Mekaniği Laborattuvarı. 300 tton Kapasitteli Hidrolik Pres Kaya dayanımlarını bulmak için kullanılır. Cihaz 300 ton kapasitelidir. Yükleme hızı ayarlanabilir. Yük okuması dijitaldir. 40 X 40 x 40, 70 X 70 X 70 mm boyutlarında düzgün kesilmiş 10 adet küp numune

Detaylı

Data Sheet [BAROMETRE]

Data Sheet [BAROMETRE] Data Sheet [BAROMETRE] [PCE-FWS 20-1] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90 (0)

Detaylı

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10 www.biglift.gen.tr 1 RM-ECL1029 EKONOMİK TAM AKÜLÜ İSTİF MAKİNASI Kompak ve hafif tasarımı

Detaylı

su ve enerji ölçümünde ileri teknoloji çözümler Su Sayaçları

su ve enerji ölçümünde ileri teknoloji çözümler Su Sayaçları su ve enerji ölçümünde ileri teknoloji çözümler Su Sayaçları Techem Daha İyi Enerji Bir Gelecek Hizmetleri İçin: Techem Techem küresel çözüm ortağınız 1952 yılında Almanya da kurulan Techem, ileri teknoloji,

Detaylı

ÜNİVERSAL TEST CİHAZLARI

ÜNİVERSAL TEST CİHAZLARI UTEST MARKA UTC-5556 MODEL 300 kn Kapasiteli Servo Hidrolik Kontrollü Elektronik LCD Ekranlı Full Otomatik Bilgisayardan Kumandalı Beton Kiriş ve Bordür Numuneleri İçin Eğilme Dayanımı Deneyi ve Püskürtme

Detaylı

Dolum miktarı optimizasyonu

Dolum miktarı optimizasyonu RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 kontrol ve veri toplama BAYKON,25 yıllık deneyime sahip mühendislik alt yapısı ile, Otomatik Kontrol Terazileri ve dinamik tartım çözümleri konusunda sağlıklı çözümler

Detaylı

TEST EKİPMANLARI SHEAR STRENGTH PARAMETERS ZEMİN den beri...

TEST EKİPMANLARI SHEAR STRENGTH PARAMETERS ZEMİN den beri... ZEMİN SHEAR STRENGTH PARAMETERS 212 www.alfatest.com.tr 1972 den beri... ZEMİN Geniş bir yelpazede üç eksenli deneyleri ile zemin numunelerinin dayanım parametrelerinin ve mekanik özelliklerinin belirlenmesinde

Detaylı

ABKANTPRES HİDROLİK PRES.

ABKANTPRES HİDROLİK PRES. DENER MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. +90 352 321 13 50 +90 352 321 13 53 O.S.B. 8.Cadde No:40-42 38070 Kayseri / TÜRKİYE info@dener.com ABKANTPRES HİDROLİK PRES HAKKIMIZDA DENER MAKİNA, yüksek teknoloji ve

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS Hidrolik Devirmeli Makas HGS Hidrolik Devirmeli Makas Dünyada ispatlamış olduğu tecrübesiyle ERMAKSAN, yüksek teknoloji kullanarak 19 den beri

Detaylı

1_ Dingil Sayım Sistemi l

1_ Dingil Sayım Sistemi l 1_ Dingil Sayım Sistemi l Manyetik algılama prensibine dayalı dingil sayımı ile hat üzerinde herhangi bir izolasyon ve kesme işlemi gerektirmeden algılama gerçekleştirilir. Böylelikle, raylar üzerinden

Detaylı

Sentil Mastarları. Kod No. Diş Mastarları Kod No. Diş Tipi Yaprak Adedi. Radius Mastarları. Kod No. Radius (mm) Yaprak Adedi

Sentil Mastarları. Kod No. Diş Mastarları Kod No. Diş Tipi Yaprak Adedi. Radius Mastarları. Kod No. Radius (mm) Yaprak Adedi MASTARLAR Sentil Mastarları Boyutları (mm) Yaprak Uzunluğu Yaprak Adedi MC851-108 0.03 1.00 mm 100 8 MC851-113 0.05 1.00 mm 100 13 MC851-120 0.05 1.00 mm 100 20 MC851-220 0.05 1.00 mm 200 20 Diş Mastarları

Detaylı

434F2. Caterpillar 434F2 Kazıcı Yükleyici. Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı

434F2. Caterpillar 434F2 Kazıcı Yükleyici. Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü 74.5 kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı 8400-10 900 kg Beko Kazı Derinliği Uzatmalı Stik (SAE) 4353-5330 mm 434F2 Çalışma ağırlığı ve diğer özellikler makina konfigürasyonuna göre

Detaylı

Tahrik Birimleri RIDGID 300 RIDGID 300 RIDGID 300 El Sayfa 34 / 35 Sayfa 34 / 35 Dahil Sayfa 34 / 35

Tahrik Birimleri RIDGID 300 RIDGID 300 RIDGID 300 El Sayfa 34 / 35 Sayfa 34 / 35 Dahil Sayfa 34 / 35 Yiv Açma Ekipmanları Yiv Açma Ekipmanları Yiv Açma Ekipmanları RIDGID yiv açma ekipmanları, en karmaşık boru tesisatları için tasarlanmıştır. Bu ekipmanların sağlamlığı, uzun ömürlülüğü ve kullanım kolaylığı

Detaylı

MAXIMA Serisi. 500 ile 4000 Ton Arası

MAXIMA Serisi. 500 ile 4000 Ton Arası MAXIMA Serisi 500 ile 4000 Ton Arası 1 MAXIMA Hidrolik Güç Santralli İsminden de anlaşıldığı gibi; güçlü hidrolik 2 ½ plaka tasarımı ile MAXIMA serisi büyük ebatlı ürünlerin üretilmesi için tasarlamıştır.

Detaylı

24-28 kw Konvansiyonel Kombi. Lawa / LawaPlus

24-28 kw Konvansiyonel Kombi. Lawa / LawaPlus 24-28 kw Konvansiyonel Kombi Lawa / LawaPlus LawaPlus Çift Eşanjörlü Konvansiyonel Kombiler 288 mm derinliği ile kompakt boyutlara sahip Lawa ve LawaPlus; kısıtlı alanlara dahi kolayca monte edilebilir

Detaylı

N S s e r i s i NS366. 3 ve 4 İSTASYONLU THERMOFORM MAKİNELERİ. Tek Makine ile tüm thermoform mamullerini üretebilme

N S s e r i s i NS366. 3 ve 4 İSTASYONLU THERMOFORM MAKİNELERİ. Tek Makine ile tüm thermoform mamullerini üretebilme N S s e r i s i 3 ve 4 İSTASYONLU THERMOFORM MAKİNELERİ NS366 Tek Makine ile tüm thermoform mamullerini üretebilme Düşük maliyetli, hijyenik seri üretim Servo motor teknolojisi ile yüksek hızda çalışma

Detaylı