NO CADDE LOKASYON BİLGİLERİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "NO CADDE LOKASYON BİLGİLERİ"

Transkript

1

2 NO CADDE LOKASYON BİLGİLERİ ÇANKAYA 1 CİNNAH FARABİ ALT GEÇİT ÜSTÜ OTOBÜS DURAĞI ÖNCESİ 2 ÇANKAYA SİMON BOLİVAR CADDESİ NİŞANTAŞI SOSYETE PAZARI GİRİŞİ 3 ATATÜRK BLV. PROTOKOL YOLU ÇANKAYA İ.Ö.O. ÖNÜ 4 ATATÜRK BLV. PROTOKOL YOLU TRAFİK IŞIKLARI ÖNCESİ 10 M. TUNALI - ARJANTİN CAD. 5 FİLİSTİN KAVAKLIDERE - FİLİSTİN CADDESİ ARJANTİN SOKAK KÖŞESİ 6 ARJANTİN KARUM AVM - HİLTON - SHERATON OTEL GİRİŞİ 7 G.O.P FİLİSTİN CADDESİ HOUSE CAFE ÖNÜ 8 TUNALI HİLMİ KUĞULU PARK GİRİŞİ TAKSİ DURAĞI ÖNÜ 9 TUNALI HİLMİ TUNALI CADDESİ - TUNUS CAD. ÇIKIŞI TRAFİK IŞIKLARI YANI 10 TUNALI HİLMİ TUNALI CADDESİ BESTEKAR SOKAK GİRİŞİ KARŞISI 11 TUNALI HİLMİ TUNALI KENNEDY CAD. DÖNÜŞÜ TRAFİK IŞIKLARI ÖNÜ 12 TUNUS DÜNYA GÖZ HASTANESİ ÖNÜ 13 KENNEDY KENNEDY-TUNUS CAD. AMERİKAN BÜYÜKELÇİLİĞİ YÖNÜ 14 ATATÜRK BLV. KENNEDY CADDESİ ATATÜRK BLV. KÖŞESİ ESAT 15 ESAT ESAT CADDESİ FİNANSBANK ÖNÜ 16 ESAT BÜYÜKELÇİ SOKAK KÖŞESİ TAKSİ DURAĞI KARŞISI 17 ESAT KÜÇÜKESAT DÖRT YOL KÖŞESİ KIZILAY 18 ATATÜRK BLV. BAKANLIKLAR - AKAY CADDESİ KÖŞESİ 19 ATATÜRK BLV. ATATÜRK BULVARI MEB KARŞISI 20 MEŞRUTİYET ATATÜRK BULVARI MEŞRUTİYET CADDESİ KÖŞESİ 21 MEŞRUTİYET MEŞRUTİYET CAD. KARANFİL SOKAK KÖŞESİ 22 MEŞRUTİYET MEŞRUTİYET CAD. ATATÜRK BULVARI KÖŞESİ 23 ATATÜRK BLV. ZİRAAT BANKASI ÖNÜ 24 ATATÜRK BLV. GAMA İŞ MERKEZİ ÖNÜ 25 ZİYA GÖKALP ZİYA GÖKALP CADDESİ (ESKİ) GİMA ÖNÜ 26 ZİYA GÖKALP ING BANK ÖNÜ 27 ZİYA GÖKALP ZİYA GÖKALP CADDESİ MİTHATPAŞA KÖPRÜSÜ ALTI 28 ZİYA GÖKALP ZİYA GÖKALP CADDESİ DOKTOR MEDİHA ELDEM SOK. KÖŞESİ 29 CEBECİ CEMAL GÜRSEL CADDESİ DÖRTYOL TRAFİK IŞIKLARI ÖNCESİ ORTA REFUJ 30 ATATÜRK BLV. YAPI KREDİ BANKASI ÖNÜ 31 ATATÜRK BLV. KIZILAY AVM ÖNÜ 32 ATATÜRK BLV. GÜVENPARK ÖNÜ 33 G.M.K BLV. KIZILAY MEYDANI GMK BULVARI AKBANK ÖNÜ 34 G.M.K BLV. G.M.K. BULVARI İZMİR-1 CADDESİ GİRİŞİ 35 G.M.K BLV. G.M.K. BULVARI İZMİR-2 CADDESİ ÜST GEÇİTİ YANI 36 G.M.K BLV. GMK BULVARI DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞI ÖNÜ 37 G.M.K BLV. GMK BULVARI TANDOĞAN GİDİŞİ 38 TANDOĞAN ANADOLU MEYDANI (TANDOĞAN MEYDANI) ANKARAY ÇIKIŞI 39 NECATİBEY NECATİBEY CADDESİ FİNANSBANK ÖNÜ 40 NECATİBEY NECATİBEY CAD. İZMİR CAD. KÖŞESİ BAHÇELİEVLER - ESKİŞEHİR YOLU 41 BAHÇELİEVLER 7.CADDE İLE AKDENİZ CADDESİ KESİŞİMİ ORTA REFUJ 42 BAHÇELİEVLER 7. CADDE MANGO ÖNÜ 43 BAHÇELİEVLER 7. CADDE HALKBANK ÖNÜ 44 BAHÇELİEVLER 7. CADDE HOSTA PİKNİK ÖNÜ 45 BAHÇELİEVLER 7.CAD. 6.CAD. AŞTİ DÖNÜŞÜ 46 BAHÇELİEVLER 7.CAD. 6.CAD. KÖŞE ŞEKERBANK KARŞISI 47 SÖĞÜTÖZÜ ESKİŞEHİR YOLU ARMADA AVM ÖNÜ 48 SÖĞÜTÖZÜ ESKİŞEHİR YOLU ARMADA AVM KARŞISI YDA CENTER ÖNÜ 49 ÜMİTKÖY ÇAYYOLU GİRİŞİ ÇAĞDAŞ MARKET KARŞISI ORTA REFUJ

3 Trafik Akış Yönü (Kızılay Kavaklıdere Çankaya Yönü) 01- CİNNAH CADDESİ FARABİ ALT GEÇİT ÜSTÜ OTOBÜS DURAĞI ÖNCESİ Çankaya Kavaklıdere - Kızılay Kızılay ve Çankaya bağlantısının en önemli arteri olan Cinnah Caddesi nde bulunan Vboard umuz, ürünlerimiz içerisindeki en önemli lokasyonlardan biridir. Bulunduğu konum itibari ile trafik akışının günün her saatinde kullanılması önemli bir ayrıcalığıdır. Birçok eğlence merkezine ev sahipliği yapan Farabi Sokak köşesinde olması yaya rafiğinin yoğunluğunu da arttırmaktadır. Kızılay Çankaya arasındaki toplu taşıma araçlarının da bu caddeyi kullanmasıda lokasyonun değerini bir kat daha arttırmaktadır.

4 02- ÇANKAYA, SİMON BOLİVAR CADDESİ NİŞANTAŞI SOSYETE PAZARI GİRİŞİ Trafik Akış Yönü (Kızılay Bahçeli Ümitköy) Ümitköy Bahçeli - Kızılay Atakule-Çankaya-Yıldız-İncek trafik aksında en merkezi dörtyol olan, Simon Bolivar ve Turan Güneş Bulvarlarının tam kesiştiği trafik ışıklarının hemen önünde olması ciddi bir lokasyona hakim olmasını sağlamaktadır. Haftanın 4 günü daha çok bayanların uğrak yeri olan Nişantaşı Sosyete Pazarı, Çetinkaya Avm, 365 Avm ve Panora Avm nin geçiş aksındadır. Bölgenin bir diğer özelliği yaklaşık 5000 konutluk Oyak Askeri Site lerinin hemen karşısındadır. Bu bölgede Sinpaş, Kuzu Group, İmaj Özçelik, Akfen Holding gibi büyük firmaların yapmış olduğu ve birçoğu tamamlanan konutlar lokasyona artı değer katmaktadır. Lokasyonun bir diğer özelliği çevre yolu bağlantısı ile Ankara lıların ünitenin önünden geçerek ulaşacakları Ikea, Nata Vega ve Anatolium Avm nin çevre yolu aksında bulunmasıdır.

5 03- PROTOKOL YOLU ÇANKAYA İ.Ö.O ÖNÜ Trafik Akış Yönü (TBMM ve Kızılay Yönü) Çankaya İ.Ö ve Başbakanlık Yönü TBMM gidiş güzergahı olması nedeniyle üst düzey bürokratların kullandığı bir arterdir.çankaya, Gaziosmanpaşa ve Yıldız semtlerinden Kızılay-Ulus yönünde ciddi araç trafiğine sahiptir. Başbakanlık ve Çankaya İlköğretim Okulları nın köşesi olması da lokasyona ayrı bir değer katmaktadır.vboard umuzun karşı tarafında Seğmenler Mesire Alanı olması özellikle haftasonların da ciddi yaya trafiği oluşturmaktadır.

6 04- PROTOKOL YOLU TRAFİK IŞIKLAR ÖNCESİ Trafik Akış Yönü (Kuğulu Park Kızılay Yönü) İngiliz Büyükelçiliği Girişi, Seğmenler Park Girişi Protokol Yolu üzerindeki Vboard umuz Kızılay-Ulus istikametinde çalışan toplu taşıma araçlarının durağı karşısındadır.bu da Vboard umuzun görünülürlük değerini artırmaktadır.günün her saatinde trafik akışının yoğun olduğu bu arterde Vboard umuzun trafik ışıklarının hemen önünde bulunması lokasyonun artı değeridir.100mt ötesindeki İngiltere Konsolosluğu nun ziyaretçileride yol güzergahı nedeniyle Vboard umuzu önünden geçmek zorundadır.seğmenler Mesire Alanın Otoparkının çıkış kapısı karşında olmasıda avantajlarımızdan biridir.

7 Trafik Akış Yönü (Çankaya - Kavaklıdere -Tunalı Yönü) 05- KAVALIDERE - FİLİSTİN CADDESİ ARJANTİN SOKAK KÖŞESİ Arjantin Caddesi - Kavaklıdere Yönü Protokol Yolu nun tek yön iniş olması nedeniyle Gaziosmanpaşa yönüne giden araçların mecburi istikameti olan arterin, üstündeki Vboard umuz, otobüs durakları yanında olması nedeniyle çok avantajlı bir konuma sahiptir. Bu lokasyonda açılan Eğlence Merkezleri, Cafeler ve Restaurantlar sayesinde gece gündüz yaşayan bi bölge haline gelmiştir. A plus kitlenin uğrak yeri olan bu bölge, Ankara nın en dinamik yeri olmuştur.

8 Trafik Akış Yönü (Tunalı Caddesi - Kızılay Gidiş) 06- KARUM AVM-HİLTON -SHERATON OTEL OTAPARK GİRİŞİ Arjantin Caddesi Hilton Otel Sheraton Otel Önü Ankara nın en önemli caddelerinden olan Arjantin Caddesi, eğlence sektörü ve dünya markalarının buluştuğu bir merkezdir. Bu bölgedeki Vboard umuz Hilton ve Sheraton Otellerinin girişinde konumlandırılmıştır. Bulunduğu konum itibariyle günün her saati yaya ve araç trafiği yoğunluğuna sahiptir. Hemen yanındaki Karum İş Merkezi ziyaretçi sayısıda ciddi bir sirkülasyonu Vboard umuza ulaştırmaktadır.

9 Trafik Akış Yönü (Çankaya G.O.P. Tunalı Hilmi Cad.) 07- G.O.P. FİLİSTİN CADDESİ HOUSE CAFE ÖNÜ Kavaklıdere Arjantin Cad. Filistin Cad. Ankara nın gözde mekanları olan Hilton, Sheraton lokasyonuna yakınlığı ile avantajlı olan bu Vboard umuz her kesimden Ankara lının gece hayatına katıldığı mekanların tam merkezindedir. Lokasyonun bir diğer özelliği bölgenin özelliğinden dolayı büyük markaların plazalarının bulunduğu bir lokasyonda olmasıdır. Bu da bölgenin hem eğlence hem de iş sektörü anlamında her saatte ziyaretçi almasını sağlamaktadır. Bir diğer avantajı ise geç saatlere kadar genç nüfusun ve eğlence sektörünün hareketli olması nedeniyle avantajlı olmasını sağlamaktadır.

10 Trafik Akış Yönü (Tunalı Caddesi Kuğulu Park Önü) 08- TUNALI CADDESİ KUĞULU PARK GİRİŞİ Tunalı Caddesi Çankaya Cinnah Yönü Ankara nın simgelerinden biri olan Kuğulu Park ın, Tunalı Hilmi Caddesi köşesindeki Vboard umuz yaya ve araç trafiğinin en yoğun olduğu lokasyonlardan birinde yer almaktadır. Günlük ortalama kişinin ziyaret ettiği Tunalı Hilmi Caddesi, iş dünyasının da önemli bir adresdir. Giyim sektörü, Cafeler, Restaurant larıyla Ankara nın dinamizmi hiç bitmeyen bölgesidir.

11 Trafik Akış Yönü (Kuğulu Park Esat Cad. Yönü) 09- TUNALI CADDESİ TUNUS CAD. ÇIKIŞI TRAFİK IŞIKLARI YANI Tunalı Caddesi Girişi Küçük Esat Yönü Kuğulu Park tan Esat Caddesi ne ilerlerken Tunus Caddesi ne dönen yol karşısında konumlanan Vboard umuz, cadde üstündeki Trafik Işıklarının yanında olması nedeniyle çok efektif bir konuma sahiptir.dünya markası olan firmaların, mağazalarının yakınında olması A plus bir ziyaretçi yapısını oluşturmaktadır. Tunalı Hilmi Caddesi için günlük ziyaretçi sayısı bakımından Ankara nın ilk 3 caddesinden biri diyebiliriz.

12 Trafik Akış Yönü Bestekar Sokak Girişi - Küçükesat Yönü 10- TUNALI CADDESİ BESTEKAR SOKAK GİRİŞİ KARŞISI Bestekâr Sokak Kuğulu Park Yönü Tunalı Hilmi Caddesi nden Bestekar Sokağa dönüşün tam karşısındaki Vboard umuzun en büyük avantajı cadde trafiğine yakınlığıdır. CLP lerin boyutları itibariyle yayalara da direkt hitap ettiğini düşünürsek %100 görünürlük sağlayan bir şehir mobilyası olma özelliğine sahiptir. Bestekar Sokağın genç nüfusu ile Tunalı nın iş dünyası insanlarını birleştirirsek geniş bir ziyaretçi spektrumuna sahiptir.

13 11- TUNALI CADDESİ KENNEDY CADDESİ DÖNÜŞÜ TRAFİK IŞIKLARI ÖNÜ Trafik Akış Yönü (Kennedy Caddesi Amerikan Büyükelçiliği Dönüşü) Tunalı Caddesi Kuğulu Park Yönü Esat Caddesi ni, Atatürk Bulvarı na bağlanan aksın köşesinde yer alan Vboard umuz trafik Işıklarının yanında olması nedeniyle oldukça önemli bir konumdadır.tunalı Hilmi Caddesi nden Kenedy Caddesine dönüp devam ettiğimizde Ankara daki Konsolosluklara ulaşırız. Bu nedenle Vboard umuz konum değeri bir kat daha artmaktadır. Vboard umuz bu lokasyonda caddeye yakınlığıyla büyük bir avantaja sahiptir.

14 Trafik Akış Yönü (Kızılay Tunalı Caddesi Yönü) 12- TUNUS CADDESİ DÜNYA GÖZ HASTANESİ ÖNÜ Bilkent Odtü Otobüs Durakları Kızılay Yönü Tunus Caddesi üzerindeki Vboard umuz hastaneler bölgesi diye tabir ettiğimiz lokasyonda yer almaktadır. Diğer bir avantajlıda ODTÜ ve Bilkent Üniversite servislerinin bu bölgeden hareket etmesidir. Liv Hospital, Akay Hastanesi ve Dünya Göz Hastanelerinin gibi günlük hasta ve ziyaretçi sayısı düşünüldüğünde bölgenin değeri daha iyi anlaşılmaktadır. İş yerleri ve gençlere yönelik kafelerin çok olması da ciddi bir ziyaretçinin ürünümüze kattığı değeri artırmaktadır.

15 13- KENNEDY TUNUS CAD. AMERİKAN BÜYÜKELÇİLİĞİ YÖNÜ Trafik Akış Yönü (Kızılay Tunus) Bestekâr Sokak Küçükesat Yönü Kennedy Caddesi ni, Tunus Caddesi ne bağlaya köşede bulunan Vboard umuzun en büyük özelliği rafik Işıklarının hemen yanında olmasıdır. Esat Caddesi trafik akışının Atatürk Bulvarı na bağlanan aksında yer almasıda konumunun en önemli özelliğidir. Bu bölgedeki işyerleri ve hastanelerin trafiği de Vboard umuzun bulunduğu bölgeden geçmektedir.

16 14- KENNEDY CADDESİ ATATÜRK BULVARI KÖŞESİ Trafik Akış Yönü (İş Bankası Merkez Binası Önü Sanayi Odası Karşısı Atatürk Bulvarı Dönüş) Amerikan Büyükelçiliği Karşısı - Kennedy Caddesi Yönü Kenndy Caddesi den Atatürk Bulvarı na çıkış köşesinde olması itibariyle Kenedy Caddesi ve Atatürk Bulvarı ndan geçen yaya ve araç trafiğinin görüş alanındadır.iş Bankası Merkez Binası nın önünde olması da Vboard umuza değer katan kurumlardır.ankara Sanayi Odası, Yargıtay Ek Binası ve Amerikan Büyükelçiliği de konuma değer katan diğer kurumlardır.atatürk Bulvarı na bağlanan köşedeki trafik ışıklarının yanında olması Vboard umuzu diğer bir artısıdır.

17 Trafik Akış Yönü (Tunalı Caddesinden Çankaya ya Çıkış) 15- ESAT CADDESİ FİNANSBANK ÖNÜ Esat Caddesi Kızılay İstikameti Tunalı ve Esat Caddesi nden Cumhurbaşkanlığı ve Çankaya bölgesine mecburi istikamette bulunan Vboard umuz yola yakınlığından dolayı araç ve yaya trafiğinde çok etkilidir.toplu taşıma araçlarının duraklarına yakın olması ürünümüze avantaj katmaktadır. Bankalar ve Perakende Sektöründeki tüm firmaların lokasyonumuzda olmasıda Esat ve çevredeki semt sakinlerinin bu caddeye rağbet etmesini sağlamaktadır. Bu cadde üzerin de 2 adet Vboard umuz bulunmaktadır.

18 Trafik Akış Yönü (Nenehatun Caddesi Çankaya Gidiş) 16- ESAT CADDESİ BÜYÜKELÇİ SOKAK KÖŞESİ Tunalı Caddesi Kızılay Gidiş Yönü Tunalı ve Esat Caddesi nden Cumhurbaşkanlığı ve Çankaya bölgesine mecburi istikamette bulunan Vboard umuz yola yakınlığından dolayı araç ve yaya trafiğinde çok etkilidir.toplu taşıma araçlarının duraklarına yakın olması ürünümüze avantaj katmaktadır.bankalar ve Perakende Sektöründeki tüm firmaların lokasyonumuzda olmasıda Esat ve çevredeki semt sakinlerinin bu caddeye rağbet etmesini sağlamaktadır.bu cadde üzerin de 2 adet Vboard umuz bulunmaktadır.

19 17- KÜÇÜKESAT DÖRT YOL KÖŞESİ Trafik Akış Yönü (Tunus Caddesi Kızılay Gidiş) Tunus Caddesi Küçükesat Tunalı Caddesi Yönü Tunalı Hilmi Caddesi nden Kocatepe Camii istikametine giden arterin köşesinde bulunan Vboard umuz Ankaralıların Esat Dörtyol diye tabir ettiği bölgesinde yer almaktadır. Çankaya, Esat ve Tunalı dan, Kızılay Ulus istikametine giden semt sakinlerinin sık kullandığı bir arterdir. Tunus Caddesindeki hastanelere de bu yoldan bağlanılabilmektedir. Vboard un trafik akışına yakınlığı da büyük bir avantajdır.

20 Trafik Akış Yönü (TBMM Bakanlıklar Kızılay Yönü) 18- BAKANLIKLAR - AKAY CADDESİ KÖŞESİ Kızılay Bakanlıklar TBMM Çankaya Yönü TBMM nin karşı köşesindeki Vboard umuz Bakanlıkların Akay Caddesi köşesiyle, Atatürk Bulvarı nın tam ortasındadır. Günlük ortalama 100,000 bin aracın seyir halinde olduğu Atatürk Bulvarı nın trafik sıkışıklığıda düşünüldüğünde görünürlük süresi de çok fazladır.tunus Caddesi ndeki hastanelerin (Dünya Göz,Liv Hospital,Akay Hastanesi vb.) ziyaretçi yoğunluğu ve ODTÜ-BİLKENT üniversitelerinin öğrenci servislerinin Kızılay gidiş yönünde olması bu Vboard umuzun diğer artısıdır. Vboard umuz, GenelKurmay yönünden Kızılay a gelen personelin kullandığı alt geçitin Bakanlıklar çıkışındadır.

21 Trafik Akış Yönü (Bakanlıklar Kızılay Sıhhıye Yönü) 19- ATATÜRK BULVARI MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI KARŞISI Otobüs Durakları Yönü (Sıhhıye Kızılay Bakanlıklar Yönü) Çankaya istikametinden Ulus yönüne giden tüm araçların ana arteri olan Atatür Bulvarı üzerindeki Vboard umuz yoğunlukla dershanelerin çok olduğu bir bölgededir. Caddeye yakın olması trafik seyrindeki araçlara da hitap etmesini sağlamaktadır. Millî Eğitim Bakanlığının karşısındaki konumuda ayrı bir avantajıdır. Birçok markanın da satış mağazalarına yakınlığı bir başka avantajıdır.

22 Trafik Akış Yönü (Meşrutiyet Caddesi Karanfil Sokak Köşesi) 20- ATATÜRK BULVARI -MEŞRUTİYET CADDESİ KÖŞESİ Meşrutiyet Caddesi Atatürk Bulvarı Yönü Atatürk Bulvarı ndan Meşrutiyet Caddesi ne döndükten sonra Kök İş Merkezi köşesindeki Vboard umuz eğitim sektörü, işyerleri ve birçok küçük ve büyük markanın bulundu bir lokasyondadır., Ankara nın tüm semtlerine giden otobüs duraklarına da ev sahipliği yapmaktadır. Bu nedenle ciddi bir yaya ve araç trafiğine sahiptir. Bakanlıklar ve Kızılay a yakınlığı geçen kişi sayısını arttırmaktadır.

23 Trafik Akış Yönü (Meşrutiyet Caddesi Karanfil Sokak Köşesi) 21- MEŞRUTİYET CADDESİ KARANFİL SOKAK KÖŞESİ Meşrutiyet Caddesi Atatürk Bulvarı Yönü Atatürk Bulvarı ndan Meşrutiyet Caddesi ne döndükten sonra Karanfil Sokak köşesindeki Vboard umuz eğitim sektörü, işyerleri ve birçok küçük ve büyük markanın bulundu bir lokasyondadır., Ankara nın tüm semtlerine giden otobüs duraklarına da ev sahipliği yapmaktadır. Bu nedenle ciddi bir yaya ve araç trafiğine sahiptir. Bakanlıklar ve Kızılay a yakınlığı geçen kişi sayısını arttırmaktadır.

24 Trafik Akış Yönü (Atatürk Bulvarı Meşrutiyet Caddesi Köşesi) 22- MEŞRUTİYET CADDESİ ATATÜRK BULVARI KÖŞESİ Meşrutiyet Caddesi - Güvenpark Yönü Atatürk Bulvarı ndan Meşrutiyet Caddesi ne dönüşte trafik akışına yakın bir şekilde konuşlandırılan Vboard umuz en efektif ürünlerimizdendir. Eğitim sektörü, işyerleri ve birçok küçük ve büyük markanın bulundu Meşrutiyet Caddesi, Ankara nın tüm semtlerine giden otobüs duraklarına da ev sahipliği yapmaktadır. Bu nedenle ciddi bir yaya ve araç trafiğine sahiptir. Bakanlıklar ve Kızılay a yakınlığı geçen kişi sayısını arttırmaktadır.

25 Trafik Akış Yönü (Çankaya Bakanlık - Kızılay Yönü) 23- ATATÜRK BULVARI ZİRAAT BANKASI ÖNÜ Kızılay Meşrutiyet Caddesi Bakanlıklar Yönü Giyim sektöründeki birçok markanın bulunduğu bir lokasyondur.bu anlamda ciddi bir yaya trafiğine sahiptir. Atatürk Bulvarı ndan tüm Ankara ya dağılan otobüs hatlarının duraklarına yakınlığıda ayrı bir avantajdır. Bu bölge İngilizce kurslarının merkezi olmasıda genç nüfusun yoğunluğunu sağlamaktadır. Her kesimden Ankaralının geçiş yolu olan bu arter tüm sektörlere hitap etmektedir. Ayrıca Bulvardaki üst geçite yakınlığı nedeniyle binlerce Bakanlık çalışanının geçiş yoludur.

26 Trafik Akış Yönü (Kızılay Meydanı Sıhhıye Ulus Yönü) 24- KIZILAY MEYDANI GAMA İŞ MERKEZİ ÖNÜ Ulus Sıhhıye -Kızılay Meydanı Yönü Ankara nın kalbi niteliğindeki Kızılay Meydan nının Gama İş Merkezi tarafındaki Vboard umuz Kızlay Ulus Hattı çalışan ve tüm Ankara ya dağılan Toplu Taşıma araçlarının duraklarının önündedir.ayrıca Metro çıkışlarının hemen yanındadır.2,5 milyon Ankara lının hergün ziyaret ettiği Kızılay Meydan ın da hepsi birbirinden efektif 5 adet ürünümüz bulunmaktadır.kızılay AVM, Güvenpark,Devlet Kurumları, Bankalar,Dünya Markalarının bulunduğu mağazalar ve akla gelebilecek tüm Yiyecek Markalarının bulunduğu Kızılay Meydan ı tam bir yaşam merkezidir.bu nedenlerden dolayı Vboard larımız bu lokasyonda bir kat daha önem kazanmaktadır.

27 Trafik Akış Yönü (Kızılay Mithatpaşa Kolej Yönü) 25- ZİYA GÖKALP CADDESİ (ESKİ) GİMA ÖNÜ Kolej Mithatpaşa -Kızılay Yönü Ankara nın kalbi niteliğindeki Kızılay Meydan nının Ziya Gökalp Caddesi tarafındaki Vboard umuz Kızlay Ulus Hattı çalışan ve tüm Ankara ya dağılan Toplu Taşıma araçlarının duraklarının önündedir.ayrıca Metro çıkışlarının hemen yanındadır.2,5 milyon Ankara lının hergün ziyaret ettiği Kızılay Meydan ın da hepsi birbirinden efektif 5 adet ürünümüz bulunmaktadır.kızılay AVM, Güvenpark,Devlet Kurumları, Bankalar,Dünya Markalarının bulunduğu mağazalar ve akla gelebilecek tüm Yiyecek Markalarının bulunduğu Kızılay Meydan ı tam bir yaşam merkezidir.bu nedenlerden dolayı Vboard larımız bu lokasyonda bir kat daha önem kazanmaktadır.

28 26- ZİYA GÖKALP İNG BANK ÖNÜ Trafik Akış Yönü (Kolej Mithatpaşa Kızılay Yönü) Kızılay Mithatpaşa Kolej Yönü Vboard umuz Ulus ve Cebeci lokasyonlarındaki Ankaralıların, Kızılay Meydan ına ulaşmak için kullandığı ana arterdir. Üniversite hazırlık kurslarının yoğunluğu genç bir nüfusu buraya çekmektedir. Nüfus müdürlüğünün karşısındaki Vboard umuz birçok bankaylada aynı bölgededir. Sakarya Caddesi nin yakında olması eğlenmek isteyen Ankaralıları bu bölgeye çekmektedir.

29 Trafik Akış Yönü (Kızılay Mithatpaşa Kolej Yönü) 27- ZİYA GÖKALP CADDESİ MİTHATPAŞA KÖPRÜSÜ ALTI Kolej Mithatpaşa Kızılay Yönü Bu lokasyondaki Vboard umuz, Kızılay Ulus ve Cebeci istikametlerinin geçiş noktasıdır. Birçok eğitim kurumunun bu bölgede olması ürünümüzün önemini artırmaktadır. Ayrıca bu bölgenini diğer bir ayrıcalığı Ankara nın medikal sektörünün kalbi olmasıdır. Bu bakımdan ciddi bir popülasyonun geçiş hattıdır. Kızılay a yakınlığı da bu bölgenin efektifliğini artırmaktadı. Kızılay dan hareket edip Esat a, Cebeci ye ve Ulus a giden Toplu Taşıma araçlarının geçiş hattındadır.

30 Trafik Akış Yönü (Cebeci Kolej Kızılay ) 28- ZİYA GÖKALP CADDESİ DR. MEDİHA ELDEM SOKAK KÖŞESİ Kızılay Kolej - Cebeci Vboard umuz Ulus ve Cebeci lokasyonlarındaki Ankara lıların, Kızılay Meydan ına ulaşmak için kullandığı ana arterdir. Üniversite hazırlık kurslarının yoğunluğu genç bir nüfusu buraya çekmektedir. Çankaya Nüfus Müdürlüğü nün karşısındaki Vboard umuz birçok Banka ve Giyim markasıyla aynı bölgededir. TED Üniversitesi nin de bu bölgede olması nedeniyle eğitim görevlileri ve öğrencilerin geçiş aksındadır. Ankaray, Kolej İstasyon nuna yakınlığı da lokasyonun ayrı bir avantajıdır.

31 29- CEBECİ, CEMAL GÜRSEL CADDESİ DÖRTYOL TRAFİK IŞIKLARI ÖNCESİ ORTA REFUJ Trafik Akış Yönü (Kızılay Dikimevi Mamak) Mamak Dikimevi - Kızılay Ankara nın en eski semtlerinden olan Cebeci nin en büyük özelliği semt yapısı olarak öğrenci evlerinin ve hastanelere yakın olması nedeniyle Ankara medikal sektörünün merkezi olma vasfındadır. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi bölgenin can damarıdır. Yüzlerce kafe ve fastfood şirketlerinin bulunduğu bu bölge sağlık, eğitim ve Ankara gıda toptancılarının merkezi durumundadır. Kızılay, Kolej ve Cebeci hattında diğer tüm Ankara semtlerine giden kişilerinin bulunduğu toplu taşıma duraklarının tam önündeki trafik ışıklarında konuşlandırılmıştır. Ankara metrosu ile bu bölgeye bağlanan, Ankaray hattının son durağının çıkışındaki trafik ışıklarının tam önünde olması da ayrı bir avantajıdır. Bu bölgeden Nato Yolu diye adlandırılan çevre yolu ile Ikea, Nata Vega ve Anatolium Avm ye bağlanması da lokasyona ayrı bir özellik katmaktadır.

32 Trafik Akış Yönü (Bakanlıklar - Sıhhıye Ulus Meydanı Yönü) 30- ATATÜRK BULVARI YAPI KREDİ BANKASI ÖNÜ (KIZILAY) Sıhhıye Meydan Kızılay Bakanlıklar Yönü Ankara nın kalbi niteliğindeki Kızılay Meydan nının Sakarya Caddesi tarafındaki Vboard umuz, Kızlay Ulus hattı çalışan ve tüm Ankara ya dağılan Toplu Taşıma araçlarının duraklarının önündedir.ayrıca Metro çıkışlarının hemen yanındadır.2,5 milyon Ankara lının hergün ziyaret ettiği Kızılay meydanın da hepsi birbirinden efektif 5 adet ürünümüz bulunmaktadır.kızılay AVM, Güvenpark,Devlet Kurumları, Bankalar,Dünya Markaları nın bulunduğu mağazalar ve akla gelebilecek tüm Yiyecek Markaları nın bulunduğu Kızılay Meydanı tam bir yaşam merkezidir.bu nedenlerden dolayı Vboard larımızın bu lokasyonda bir kat daha önem kazandığı bir gerçektir.

33 31- ATATÜRK BULVARI KIZILAY AVM ÖNÜ Trafik Akış Yönü (Bakanlıklar Çankaya Gidiş) Sıhhıye Meydanı Otobüs Durakları Gidiş Ankara nın kalbi niteliğindeki Kızılay Meydan nının Sakarya Caddesi tarafındaki Vboard umuz, Kızlay Ulus hattı çalışan ve tüm Ankara ya dağılan Toplu Taşıma araçlarının duraklarının önündedir.ayrıca Metro çıkışlarının hemen yanındadır.2,5 milyon Ankara lının hergün ziyaret ettiği Kızılay meydanın da hepsi birbirinden efektif 5 adet ürünümüz bulunmaktadır.kızılay AVM, Güvenpark,Devlet Kurumları, Bankalar,Dünya Markaları nın bulunduğu mağazalar ve akla gelebilecek tüm Yiyecek Markaları nın bulunduğu Kızılay Meydanı tam bir yaşam merkezidir.bu nedenlerden dolayı Vboard larımızın bu lokasyonda bir kat daha önem kazandığı bir gerçektir.

34 Trafik Akış Yönü (Kızılay Meydanı Güvenpark Arası) 32- ATATÜRK BULVARI GÜVENPARK ÖNÜ Kızılay AVM Yönü (Bakanlıklar Sıhhiye Yönü) Ankara nın kalbi niteliğindeki Kızılay Meydan nının Sakarya Caddesi tarafındaki Vboard umuz, Kızlay Ulus hattı çalışan ve tüm Ankara ya dağılan Toplu Taşıma araçlarının duraklarının önündedir.ayrıca Metro çıkışlarının hemen yanındadır.2,5 milyon Ankara lının hergün ziyaret ettiği Kızılay meydanın da hepsi birbirinden efektif 5 adet ürünümüz bulunmaktadır.kızılay AVM, Güvenpark,Devlet Kurumları, Bankalar,Dünya Markaları nın bulunduğu mağazalar ve akla gelebilecek tüm Yiyecek Markaları nın bulunduğu Kızılay Meydanı tam bir yaşam merkezidir.bu nedenlerden dolayı Vboard larımızın bu lokasyonda bir kat daha önem kazandığı bir gerçektir.

35 Trafik Akış Yönü (Cebeci Kolej Kızılay ) 33- KIZILAY MEYDANI - GMK BULVARI AKBANK ÖNÜ Kızılay Kolej - Cebeci Vboard umuz Kızılay Bulvarının Güvenpark Metro çıkışına 100 metre mesafededir. Bu lokasyondaki ünitemiz Tandoğan istikametinden gelen toplu taşıma araçlarının geçiş aksındadır. Günün her saatinde yoğun olan Kızılay Meydanına 100 metre mesafededir. İş Merkezleri, Bankalar ve Devlet Dairelerinin bu merkezde çok olması lokasyonun en büyük avantajıdır. Ünitemizin, Kızılay Avm den Güvenpark tarafına geçişi sağlayan ışıkların önünde olması hem yaya hem araç trafiğine hakim olmasını sağlamaktadır.

36 Trafik Akış Yönü (GMK Bulvarı Kızılay Meydanı ) 34- GMK BULVARI İZMİR-1 CADDESİ GİRİŞİ Kızılay Meydanı GMK Bulvarı Tandoğan Meydanından, Kızılay bölgesi istikametine giden yaya ve araç trafiğinin akış aksındadır. İş Merkezleri, Bankalar ve Devlet Dairelerinin bu merkezde çok olması lokasyonun en büyük avantajıdır. Güvenpark ta bulunan ve Çankaya bölgesine ulaşımı sağlayan toplu taşıma araçlarına giden Ankara lıların kullandığı güzergahta olması bu ünitenin diğer bir özelliğidir.

37 Trafik Akış Yönü (GMK Bulvarı Kızılay Meydanı ) 35- GMK BULVARI İZMİR-2 CADDESİ GİRİŞİ Kızılay Meydanı GMK Bulvarı Tandoğan Meydanından, Kızılay bölgesi istikametine giden yaya ve araç trafiğinin akış aksındadır. İş Merkezleri, Bankalar ve Devlet Dairelerinin bu merkezde çok olması lokasyonun en büyük avantajıdır. Güvenpark ta bulunan ve Çankaya bölgesine ulaşımı sağlayan toplu taşıma araçlarına giden Ankara lıların kullandığı güzergahta olması bu ünitenin diğer bir özelliğidir.

38 36- DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞI ÖNÜ Trafik Akış Yönü (Kızılay Kolej Yönü) Tandoğan Konya Yolu Yönü Kızılay dan Tandoğan Meydanı na giden Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerindeki Vboard larımız Kızılay a yakınlığıyla önemli bir lokasyondadır. Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde 2 adet bulunmaktadır. Bu bölgenin en büyük özelliği Ankara daki bir çok semtin Toplu Taşıma araçlarının geçiş yolu olmasıdır. Ayrıca bu arter bir çok sanayi bölgesine Kızılay dan ulaşmak için kullanılan bir akstır. Tapu Kadastro Müdürlü, Milli Kütüphane Ek Binası ve Devlet Personel Başkanlığı Binası gibi kamu kuruluşlarına yakınlığı da başka bir avantajdır. Bankaların ve birçok büyük firmanın merkezi bu lokasyonda bulunmaktadır.

39 Trafik Akış Yönü(Kızılay Maltepe Cami Tandoğan Yönü) 37- GMK BULVARI ÜZERİ TANDOĞAN GİDİŞİ Tandoğan Kızılay Bulvarı Yönü Kızılay dan Tandoğan Meydanı na giden Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerindeki Vboard larımız Kızılay a yakınlığıyla önemli bir lokasyondadır. Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde 2 adet bulunmaktadır. Bu bölgenin en büyük özelliği Ankara daki bir çok semtin Toplu Taşıma araçlarının geçiş yolu olmasıdır. Ayrıca bu arter bir çok sanayi bölgesine Kızılay dan ulaşmak için kullanılan bir akstır. Tapu Kadostro Müdürlü, Milli Kütüphane Ek Binası ve Devlet Personel Başkanlığı Binası gibi kamu kuruluşlarına yakınlığı da başka bir avantajdır. Bankaların ve birçok büyük firmanın merkezi bu lokasyonda bulunmaktadır.

40 Trafik Akış Yönü (Bahçelievler GMK Bulvarı Kızılay İstikameti ) 38- ANADOLU(TANDOĞAN) MEYDANI ANKARAY ÇIKIŞI Kızılay GMK Bulvarı Bahçelievler İstikameti Tandoğan Meydanın da bulunan Vboard umuz, Kızılay Aşti Ankaray hattının Tandoğan İstasyonun çıkış kapısı karşısındadır. Bulunduğu lokasyon itibariyle Ankara Üniversitesi ve Gazi Üniversitesi öğrencilerinin kullandığı toplu taşıma araçlarının kalkış noktası yakınındadır. Ayrıca MKE ve Ziraat Bankası genel merkez binalarının yakınlarından olması bulunduğu bölgedeki kişi sayısını arttırmaktadır. Dershaneler, kafeler ve eğlence merkezlerinin burada bulunması nedeniyle bulunduğu lokasyonun önemini bir kat daha arttırmaktadır.

41 Trafik Akış Yönü (Sıhhıye Necatibey Caddesi Yönü) 39- NECATİBEY CADDESİ FİNANSBANK ÖNÜ Necatibey Caddesi -Sıhhıye Yönü Necatibey Caddesi nde bulunan Vboard umuz Ankara yaya ve araç trafiğinin en yoğun olduğu bölgelerinden birindedir. Ulus istikametinden Bahçeli Emek Anıtkabir Eskişehir Yoluna gidişte kullanılan çok önemli bir arterdir. Ayrıca Ankara Adliyesine yakılığıda bölgenin ayrı bir avantajıdır. Bu caddeye Ankara nın, Atatürk Bulvarı ndan sonraki ana damarı diyebiliriz. Bu bölgedeki banka şubelerinin yoğunluğu ziyaretçi sayısını artırmaktadır.

42 40- NECATİBEY - İZMİR CADDESİ KÖŞESİ Trafik Akış Yönü (Necatibey Başbakanlık Yönü) Başbakanlık Önü - Necatibey Caddesi Necatibey Caddesi ve İzmir Caddesi köşesindeki Vboard umuz, Ankara daki tekstil merkezi olan bölgede yer alması nedeni ile ticari anlamda hareketi artırmaktadır. Bankaların ve Eğitim Kurumlarının bölgede çok olması yaya ve araç trafiğini artıran öğelerdir. Başbakanlık Ek Binası, Atatürk Lisesi ve Polis Koleji ninde bu lokasyon da oluşu ayrı bir artı değerdir. Ürünümüzün yola yakınlığı da diğer bir avantajımızdır.

43 41- BAHÇELİEVLER, 7.CADDE İLE AKDENİZ CADDESİ KESİŞİMİ ORTA REFUJ,Trafik Akış Yönü (Kızılay Bahçeli Emek) Emek Bahçeli - Kızılay Ankara nın en işlek caddesi olan, günün her saati yaya ve araç trafiği ile en gözde semti Bahçelievler in 7.cadde girişindeki Vboard umuz en efektif ünitelerimizden birtanesidir. Bu noktanın en büyük avantajı Tedaş, Milli Kütüphane, Enerji Bakanlığı, Ulaştırma Bakanlığı, Sayıştay gibi kurumlarda çalışan memurların öğle yemeğini tercih ettikleri ve akşamları vakit geçirebilecekleri kafe ve publarıyla Ankara da çok tanınan bu caddeye ilgi göstermeleridir. Gerek yaya trafiği gerekse araç trafiği ile öğrenci grubunun da çok tercih ettiği bir lokasyondur. Gerek ticari gerekse eğlence dünyasının merkezi olan bu lokasyonun girişinde olan Vboard umuz reklamverenler için tercih edilen bir ünitemizdir.

44 42- BAHÇELİEVLER 7. CADDE MANGO ÖNÜ Trafik Akış Yönü (6.Cadde Yönü) Bahçelievler Milli Kütüphane Gidiş Kızılay Yönü Ankara nın en hareketli ve dinamik caddesi olan 7. Cadde araç trafiği ve yaya geçişi olarak en efektif lokasyonundan biridir.cadde nin en büyük önemi, Kafeleri,Pubları,Pastaneleri ve Eğlence Merkezler iyle gece gündüz aynı yoğunluğa sahip olmasıdır. Büyük markaların mağazaları, bankalar ve toplu taşıma araçlarının geçiş yolu olması da diğer artısıdır. Caddenin yakınındaki Devlet kurumu (Sayıştay,Dışişleri,Ulaştırma Bakanlıkları, Tedaş,Tarım Vakfı ve Milli Kütüphane) çalışanlarıda ciddi bir potansiyel olarak geçiş yapan kitledir.bu cadde üzerinde 5 adet Vboard umuz bulunmaktadır.

45 43- BAHÇELİEVLER 7. CADDE HALK BANKASI ÖNÜ Trafik Akış Yönü (6.Cadde Yönü) Bahçelievler Milli Kütüphane Gidiş Kızılay Yönü Ankara nın en hareketli ve dinamik caddesi olan 7. Cadde araç trafiği ve yaya geçişi olarak en efektif lokasyonundan biridir.cadde nin en büyük önemi, Kafeleri,Pubları,Pastaneleri ve Eğlence Merkezler iyle gece gündüz aynı yoğunluğa sahip olmasıdır.büyük markaların mağazaları, bankalar ve toplu taşıma araçlarının geçiş yolu olması da diğer artısıdır. Caddenin yakınındaki Devlet kurumu (Sayıştay,Dışişleri,Ulaştırma Bakanlıkları, Tedaş,Tarım Vakfı ve Milli Kütüphane) çalışanlarıda ciddi bir potansiyel olarak geçiş yapan kitledir.bu cadde üzerinde 5 adet Vboard umuz bulunmaktadır.

46 44- BAHÇELİEVLER 7. HOSTA PİKNİK ÖNÜ Trafik Akış Yönü (6.Cadde Yönü) Kızılay Milli Kütüphane Gidiş Ankara nın en hareketli ve dinamik caddesi olan 7. Cadde araç trafiği ve yaya geçişi olarak en efektif lokasyonundan biridir.cadde nin en büyük önemi, Kafeleri,Pubları,Pastaneleri ve Eğlence Merkezler iyle gece gündüz aynı yoğunluğa sahip olmasıdır.büyük markaların mağazaları, bankalar ve toplu taşıma araçlarının geçiş yolu olması da diğer artısıdır. Caddenin yakınındaki Devlet kurumu (Sayıştay,Dışişleri,Ulaştırma Bakanlıkları, Tedaş,Tarım Vakfı ve Milli Kütüphane) çalışanlarıda ciddi bir potansiyel olarak geçiş yapan kitledir.bu cadde üzerinde 5 adet Vboard umuz bulunmaktadır.

47 Trafik Akış Yönü (4.Cadde Konya Yolu Bağlantısı) 45- BAHÇELİEVLER 7. CADDE 6. CADDE AŞTİ DÖNÜŞÜ Bahçelievler 7.Cadde Milli Kütüphane Gidiş Ankara nın en hareketli ve dinamik caddesi olan 7. Cadde araç trafiği ve yaya geçişi olarak en efektif lokasyonundan biridir.cadde nin en büyük önemi, Kafeleri,Pubları,Pastaneleri ve Eğlence Merkezler iyle gece gündüz aynı yoğunluğa sahip olmasıdır.büyük markaların mağazaları, bankalar ve toplu taşıma araçlarının geçiş yolu olması da diğer artısıdır. Caddenin yakınındaki Devlet kurumu (Sayıştay,Dışişleri,Ulaştırma Bakanlıkları, Tedaş,Tarım Vakfı ve Milli Kütüphane) çalışanlarıda ciddi bir potansiyel olarak geçiş yapan kitledir.bu cadde üzerinde 5 adet Vboard umuz bulunmaktadır.

48 Trafik Akış Yönü ( Başkent Hastanesi Anıtkabir Gidiş) 46- BAHÇELİEVLER 7. CAD. 6. CAD. KÖŞESİ ŞEKERBANK KARŞISI Bahçelievler 4. Cadde Otogar Gidiş Ankara nın en hareketli ve dinamik caddesi olan 7. Cadde araç trafiği ve yaya geçişi olarak en efektif lokasyonundan biridir.cadde nin en büyük önemi, Kafeleri,Pubları,Pastaneleri ve Eğlence Merkezler iyle gece gündüz aynı yoğunluğa sahip olmasıdır.büyük markaların mağazaları, bankalar ve toplu taşıma araçlarının geçiş yolu olması da diğer artısıdır. Caddenin yakınındaki Devlet kurumu (Sayıştay,Dışişleri,Ulaştırma Bakanlıkları, Tedaş,Tarım Vakfı ve Milli Kütüphane) çalışanlarıda ciddi bir potansiyel olarak geçiş yapan kitledir.bu cadde üzerinde 5 adet Vboard umuz bulunmaktadır.

49 47- ARMADA AVM ÖNÜ Trafik Akış Yönü (Kızılay Bahçeli Ümitköy) Ümitköy Bahçeli - Kızılay Eskişehir Yolu üzerindeki Armada AVM nin önündeki Vboard umuz konumu itibariyle çok efektif bir noktadadır.avm nin günlük ziyaretçi sayısı düşünüldüğünde ve özellikle otopark girişine yakın olması nedeniyle önemi bir kat daha artmaktadır.armada AVM nin önünden geçen bu yol AK Parti Genel Merkezi ne bağlanması sebebiyle bürokratik bir kitlenin geçmesi bakımından da değerlidir.kızılay Çayyolu Metrosunun açılmasıyla bu bölgedeki kolay ulaşım sağlanmış bu da yaya trafiğinin artmasını sağlamıştır.armada sadece bir AVM değildir.binlerce firmanın bürolarının oldu bir iş merkezidir.bu bakımdan herkesimden ziyaretçiye sahiptir.yakınlarındaki tüm Holding Plazaları na bu yoldan ulaşılması Vboard umuzun değerini artırmaktadır.

50 Trafik Akış Yönü (Ümitköy Bahçeli Kızılay) 48- ESKİŞEHİR YOLU ARMADA AVM KARŞISI YDA CENTER ÖNÜ Kızılay Bahçeli - Ümitköy Ankara daki üç ana arterden biri olan Eskişehir Yolu üzerindeki ünitemiz nüfus yoğunluğu artan Çayyolu-Ümitköy-Yaşamkent-Kızılay aksının üzerinde olması vesilesiyle çok önemli bir lokasyondadır. Bu lokasyonda çalışan metro hattının ve toplu taşıma araçlarının, Armada Avm, Yda Center ve Next Level Avm duraklarının tam önünde olması bulunduğu lokasyona değer katmaktadır. Günlük ziyaretçi sayısının (Ankara Valiliği verilerine göre) Ankara lı olduğunu düşünürsek lokasyonun değeri daha çok anlaşılmaktadır. Ankara nın en büyük arteri olan Eskişehir Yolu-Konya Yolu dönüşüne de yakın olması Çankaya bölgesine giden araçların da ünitemizden haberdar olmasını sağlamaktadır. Çevrede bulunan Dışişleri Bakanlığı, Sanayi Bakanlığı, Ekonomi Bakanlığı, Çevre Bakanlığı gibi devlet kuruluşlarının servis aksında bulunması da ünitenin bilinilirliği açısından tüm Ankara ya ulaştığının göstergesidir.

51 49- ÜMİTKÖY, ÇAYYOLU GİRİŞİ ÇAĞDAŞ MARKET KARŞISI ORTA REFUJ Trafik Akış Yönü (Çayyolu Ümitköy Kızılay) Kızılay Ümitköy - Çayyolu Ankara nın yükselen yıldızı olan Çayyolu-Ümitköy-Yaşamkent hattının girişinde olan bu lokasyon bu bölgede bulunan tüm Ankaralıların semte giriş yaptıkları hat üstündeki ilk trafik ışıklarında konuşlandırılmıştır. Bölgenin en büyük özelliği eğitim sektöründe Çayyolu nda bulunan dershanelere, yabancı dil kursları ve kolejlerin tam ortasında oluşudur. Bölgedeki A+ müşteri yapısı ünitemizin lokasyondaki değerini arttırmaktadır. Büyük markaların olduğu Gordion Avm ve Arcadium Avm bu lokasyondan beslendiği için ziyaretçi sayısının ve ünitemize ulaşan insan sayısının artmasına neden olmaktadır. Ayrıca bu bölgenin en büyük özelliği lüks villalar, rezidanslar ve iş merkezlerinin çoğalmasına uygun olan bir bölge olmasıdır.

ÖĞRENCİ SERVİS ARAÇLARI DUYURUSU

ÖĞRENCİ SERVİS ARAÇLARI DUYURUSU ÖĞRENCİ SERVİS ARAÇLARI DUYURUSU Üniversitemiz öğrencilerinin eğitim ve öğretimlerini aksatmadan yürütebilmeleri için; Şehrin değişik semtlerinden sabah Beytepe Yerleşkesine, ders saatleri bitiminde Beytepe

Detaylı

Bu katalogda kullanılan tüm bilgiler, şemalar ve görseller ön tanıtım amaçlıdır. Firma projede uygun gördügü değişiklikleri yapma hakkını saklı tutar.

Bu katalogda kullanılan tüm bilgiler, şemalar ve görseller ön tanıtım amaçlıdır. Firma projede uygun gördügü değişiklikleri yapma hakkını saklı tutar. w w w. e l y a c e n t e r. c o m ELYA group ELYA ULUSLARARASI PROJE tarafından Başkent Ankara da, ELYA CENTER alınarak planlanmış olan ELYA CENTER Ankara da AÇIK VE KAPALI AVM ELYA CENTER son 2 kapalı

Detaylı

4-GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI KONUKEVİ Tel: 309 21 00 Adres: 19 Mayıs Stadyumu karşısı, Boks Eğitim Merkezi, Ulus

4-GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI KONUKEVİ Tel: 309 21 00 Adres: 19 Mayıs Stadyumu karşısı, Boks Eğitim Merkezi, Ulus 3-DSİ MİSAFİRHANESİ Telefon: 287 93 45 Adres: Eskişehir Yolu, 8. km., ODTÜ nün karşısı 3-DSİ MİSAFİRHANESİ KIZILAY Telefon: 418 85 01 Adres: Menekşe-2 Sk. No:22 Kızılay 4-GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI KONUKEVİ

Detaylı

05 09 Haziran 2015 Tarihleri Arası Servis Güzergâhları

05 09 Haziran 2015 Tarihleri Arası Servis Güzergâhları 05 09 Haziran 2015 Tarihleri Arası Servis Güzergâhları ABİDİNPAŞA MAHALLESİ - ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ (MERKEZ KAMPÜS) SEMT SERVİS GÜZERGAHI AYRINTILARI 1. DURAK Gökmar Market Önü 2. DURAK HSBC Bankası Önü

Detaylı

Hayatın Doğası Değişiyor!

Hayatın Doğası Değişiyor! Hayatın Doğası Değişiyor! Özlenenleri yeniden yaşatmak Modern yaşamın alternatifsiz yeni projesi Duru Beytepe, konforlu bir yaşamı doğanın duru güzelliğiyle sizlere sunuyor. İçinizi ısıtacak manzarası,

Detaylı

ilk ve tek cazibe merkezi EMPORIA AVM kâr odaklı çözümler Yaşam ve eğlence merkezi

ilk ve tek cazibe merkezi EMPORIA AVM kâr odaklı çözümler Yaşam ve eğlence merkezi Bölgesel Ticaret Merkezi olarak civarının ilk ve tek cazibe merkezi olmayı hedefleyen EMPORIA AVM yatırım fırsatları sunmakta ve özellikle lansman döneminde yatırımcısına kazanç vadetmektedir. Bölgenin

Detaylı

Next Level. Ofis Dekorasyonu. Projelerimiz...

Next Level. Ofis Dekorasyonu. Projelerimiz... Ankara Siteler de faaliyetde bulunan FCL AHŞAP YAPI SAN ve TİC. LTD. ŞTİ. yaklaşık 2000 m lik kapalı alanda, konusunda tecrübeli mühendisler ile hizmet vermektedir. Uzun yıllar içerisinde bulunduğumuz

Detaylı

AGM Adana da 2001 yılında ; açık hava reklam ve tasarım alanlarında hizmet vermek amacıyla kurulmuştur.

AGM Adana da 2001 yılında ; açık hava reklam ve tasarım alanlarında hizmet vermek amacıyla kurulmuştur. AGM Adana da 2001 yılında ; açık hava reklam ve tasarım alanlarında hizmet vermek amacıyla kurulmuştur. AGM tasarımı ve patenti tescilli üç boyutlu reklam amaçlı köprü projeleri ile CAM CEPHE, DUVAR ve

Detaylı

ULAŞIM & KONAKLAMA & YERLEŞKE BİLGİLERİ. ODTÜ ye ULAŞIM. ESENBOĞA HAVALİMANI ndan: ŞEHİR DIŞI ve AŞTİ den: KIZILAY dan: SIHHIYE ve ULUS tan:

ULAŞIM & KONAKLAMA & YERLEŞKE BİLGİLERİ. ODTÜ ye ULAŞIM. ESENBOĞA HAVALİMANI ndan: ŞEHİR DIŞI ve AŞTİ den: KIZILAY dan: SIHHIYE ve ULUS tan: ODTÜ ye ULAŞIM ESENBOĞA HAVALİMANI ndan: Ankara ya başka şehirlerden uçakla gelen katılımcılar, Esenboğa Havaalanı ndan HAVAŞ servisi ile AŞTİ (Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi) veya tren garına

Detaylı

ANKARA İLİNDE BULUNAN ÖZEL İSTİHDAM BÜROLARI

ANKARA İLİNDE BULUNAN ÖZEL İSTİHDAM BÜROLARI İLİNDE BULUNAN ÖZEL İSTİHDAM BÜROLARI SIRA NO 1 ÖZEL İSTİHDAM BÜROSUNUN ADI DETAM ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK VE HİZ.LTD.ŞTİ BÜRONUN BULUNDUĞU İL YÖNETİM KURULUNUN İZNİNE İLİŞKİN KARAR TARİH VE SAYISI 31.05.2010-135

Detaylı

Size Meydan Ardıçlı Projesi ve Özyurtlar AŞ & Bahaş Holding Gelişim Ortaklığı hakkında detaylı bilgi sahibi olmanız için bu sunumu gönderiyorum.

Size Meydan Ardıçlı Projesi ve Özyurtlar AŞ & Bahaş Holding Gelişim Ortaklığı hakkında detaylı bilgi sahibi olmanız için bu sunumu gönderiyorum. Merhaba; Size Meydan Ardıçlı Projesi ve Özyurtlar AŞ & Bahaş Holding Gelişim Ortaklığı hakkında detaylı bilgi sahibi olmanız için bu sunumu gönderiyorum. Özyurtlar yaklaşık 25 yıldır bu bölgede birçok

Detaylı

En uzun yolculuklar bir adımla başlar.

En uzun yolculuklar bir adımla başlar. Lider (312) 468 31 21 www.remax-lider.com Tunalı Hilmi Cad. No:112/4 06700 Çankaya-ANKARA lider@remaxlider.com.tr En uzun yolculuklar bir adımla başlar. Başarı hedefe yürümektir. Her insanın en büyük arzusu

Detaylı

10 11 Haziran 2015 Tarihleri Arası Servis Güzergâhları

10 11 Haziran 2015 Tarihleri Arası Servis Güzergâhları 10 11 Haziran 2015 Tarihleri Arası Servis Güzergâhları ABİDİNPAŞA MAHALLESİ - ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ (MERKEZ KAMPÜS) SEMT SERVİS GÜZERGAHI 1. DURAK Gökmar Market Önü 2. DURAK HSBC Bankası Önü 3. DURAK Tuzlu

Detaylı

İŞ BİRLİĞİ YAPILAN KURUM VE KURULUŞLAR

İŞ BİRLİĞİ YAPILAN KURUM VE KURULUŞLAR İŞ BİRLİĞİ YAPILAN KURUM VE KURULUŞLAR Keçiören RAM KURUMUN ADI Çocuk İzlem (ÇİM) Keçiören Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı A. Ü. Psikiyatrik Kriz Uygulama ve Araştırma Altındağ Toplum BAĞLI OLDUĞU

Detaylı

EKİNCİ AVM & RESIDENCE KIRŞEHİR

EKİNCİ AVM & RESIDENCE KIRŞEHİR EKİNCİ AVM & RESIDENCE KIRŞEHİR YATIRIM FİNANSMAN PROJE GELİŞTİRME PROJE HİZMETLERİ SUCCESS NEEDS PARTNER! BAŞARI ORTAK DEMEKTİR! BLUAS TÜRKİYE Cinnah Cad. Kilis Sok. No:5-7 Cankaya Ankara T +(90) 312

Detaylı

Esenyurt un en merkezi yerinden evinizi alın, KAZANIN!

Esenyurt un en merkezi yerinden evinizi alın, KAZANIN! 2018 Esenyurt un en merkezi yerinden evinizi alın, KAZANIN! Her geçen yıl artan nüfusu ve gelişen nüfus sayısına paralel olarak gelişen sosyal yaşam alanlarıyla Esenyurt, istanbul un en hızlı gelişen

Detaylı

İstanbul yeni bir simgeye kavuşuyor

İstanbul yeni bir simgeye kavuşuyor İstanbul yeni bir simgeye kavuşuyor İstanbul un hızla gelişen merkezi Kartal, yepyeni ve heyecan verici bir yaşam merkezine kavuşuyor: Anatolium Marmara! Özellikleri ile yakında İstanbul un simge projelerinden

Detaylı

Atasoy Mühendislik 1998 yılında Ankara da kurulmuştur. Kuruluşundan itibaren geçen sürede gerek kamu kurum ve kuruluşlarında gerekse özel sektörde

Atasoy Mühendislik 1998 yılında Ankara da kurulmuştur. Kuruluşundan itibaren geçen sürede gerek kamu kurum ve kuruluşlarında gerekse özel sektörde HAKKIMIZDA Atasoy Mühendislik 1998 yılında Ankara da kurulmuştur. Kuruluşundan itibaren geçen sürede gerek kamu kurum ve kuruluşlarında gerekse özel sektörde çok sayıda projeyi başarıyla tamamlamıştır.

Detaylı

Çok yakınında bulunan İstoç, Oto Center, merkezi iş alanı, alışveriş merkezleri gibi ticaretin kalbinin attığı yerde sizi bekliyor.

Çok yakınında bulunan İstoç, Oto Center, merkezi iş alanı, alışveriş merkezleri gibi ticaretin kalbinin attığı yerde sizi bekliyor. Metro Hayat şehrin merkezinde ulaşım ağının ortasında gelişen ve değer kazanan bölgesinde, İstanbul a hayat veren metro hatlarının tam üstünde yükselen bir yıldız. Avrupa nın en işlek otoyolu olan Avrupa

Detaylı

Duraklar ve servis saatleri

Duraklar ve servis saatleri Duraklar ve servis saatleri KOCAELİ DURAK- "Acıbadem Kocaeli Hastanesi'nde Gebze- Karamürsel- Gölcük-Adapazarı- Yuvam Akarca Yahya Kaptan'dan ücretsiz servis hizmetimiz bulunmaktadır." Yuvam Akarca - Hastane:

Detaylı

Telekom. S/N Direk No Kutu No Kutu Tipi Direk Tipi Sistem Tipi

Telekom. S/N Direk No Kutu No Kutu Tipi Direk Tipi Sistem Tipi S/N Direk No Kutu No Kutu Tipi Direk Tipi Sistem Tipi Hareketli Sabit Şerit Telekom İlçe Müdürlüğü Karakol Kamera Noktası CONF. 3 1 1 ANK-0001 Yer 12 M Ş.İ.S. 3 Etimesgut SİNCAN ŞEHİT OSMAN AVCI TBMM CADDE

Detaylı

GÜNEY REKLAM A J A N S KENT DUVARLARI KATALOĞU

GÜNEY REKLAM A J A N S KENT DUVARLARI KATALOĞU GÜNEY REKLM J N S KENT DUVRLRI KTLOĞU 1 2 Referanslarımız Yeni Müze (Optimum VM, Merkez Park ve D400 karayolu Seyhan Oteli ve Yeni Müze karşısındadır) En : 12 m. Boy : 15 m. det : 1 Konum : Yeni Müze (Optimum

Detaylı

BUTİK SERRA AVM BARTIN

BUTİK SERRA AVM BARTIN BUTİK SERRA AVM BARTIN YATIRIM FİNANSMAN PROJE GELİŞTİRME PROJE HİZMETLERİ SUCCESS NEEDS PARTNER! BAŞARI ORTAK DEMEKTİR! BLUAS TÜRKİYE Cinnah Cad. Kilis Sok. No:5-7 Cankaya Ankara T +(90) 312 427 27 27

Detaylı

GÜNEY REKLAM KENT DUVARLARI KATALOĞU

GÜNEY REKLAM KENT DUVARLARI KATALOĞU GÜNEY REKLM KENT DUVRLRI KTLOĞU 1 2 Referanslarımız Carrefour Önü Reklam Duvarları (Real M1 ve Carrefour Yolu - Vatan Computer Karşısı - Medline Hastane Yolu Kuzey dana Bağlantısı - Öğretmenler Bulvarı)

Detaylı

www.cakiroglubestepe.com 4 HOME OFFICE İNŞAAT Yarım asırlık tecrübesiyle, insanların temel tüketim ihtiyaçları doğrultusunda güvenli, konforlu, çevreci ve teknolojiyi içinde barındıran yaşam alanları geliştiren

Detaylı

GÜNEY REKLAM A J A N S KENT DUVARLARI KATALOĞU

GÜNEY REKLAM A J A N S KENT DUVARLARI KATALOĞU GÜNEY REKLM J N S KENT DUVRLRI KTLOĞU 1 2 Referanslarımız Yeni Müze (Optimum VM, Merkez Park ve D400 karayolu Seyhan Oteli ve Yeni Müze karşısındadır) En : 12 m. Boy : 15 m. det : 1 Konum : Yeni Müze (Optimum

Detaylı

DAİMA ÖZENLE www.triaenerji.com info@triaenerji.com Tel: 0216 3541409 Fax: 0216 3541410

DAİMA ÖZENLE www.triaenerji.com info@triaenerji.com Tel: 0216 3541409 Fax: 0216 3541410 DAİMA ÖZENLE www.triaenerji.com info@triaenerji.com TRİA ENERJİ 1992 DEN BERİ FAALİYETLERİNİ SÜRDÜREN DİNAMİK BİR MÜHENDİSLİK ŞİRKETİDİR. VİZYONUMUZ Müşterilerimize verdiğimiz danışmanlık ve taahhüt işlerinde

Detaylı

BAYSAN İŞ MERKEZİ. Adana nın en prestijli iş merkezi olan Baysan İş Merkezi bir Can İnşaat projesidir.

BAYSAN İŞ MERKEZİ. Adana nın en prestijli iş merkezi olan Baysan İş Merkezi bir Can İnşaat projesidir. Adana nın en prestijli iş merkezi olan Baysan İş Merkezi bir Can İnşaat projesidir. Baysan İş Merkezi konum olarak Adana nın ticaret ve kamu binalarının merkezinde yer almaktadır. İş merkezinin hemen yanında

Detaylı

.HAKKIMIZDA .İŞTİRAKLERİMİZ

.HAKKIMIZDA .İŞTİRAKLERİMİZ .HAKKIMIZDA 1999 yılında kurulan İHK İNŞAAT TİCARET LTD.ŞTİ projeden anahtar teslimine kadar gerek kamu binaları gerekse özel sektöre taahhüt edilen işlerde işverenlerinin ihtiyaçlarını koşulsuz işveren

Detaylı

inspire. empower. connect Turkey Living in Turkey HOTELS AND RESTAURANTS Wamda Country Profiles TURKEY Living In

inspire. empower. connect Turkey Living in Turkey HOTELS AND RESTAURANTS Wamda Country Profiles TURKEY Living In inspire. empower. connect Turkey Living in Turkey HOTELS AND RESTAURANTS LIVING IN Hotels Accommodation in Turkey ranges as far as the imagination can stretch from hostel dorm beds to five-star excellence.

Detaylı

OSTİM FİNANS VE ALIŞVERİŞ MERKEZİ. OSTİM in Yeni Yüzü!

OSTİM FİNANS VE ALIŞVERİŞ MERKEZİ. OSTİM in Yeni Yüzü! OSTİM FİNANS VE ALIŞVERİŞ MERKEZİ OSTİM in Yeni Yüzü! Kaliteli üretim ve kurumsallaşmaya yönelik tüm destek birimlerine sahip olan, çağdaş üretim teknolojisini yakalamış dev bir fabrika ve evrensel bir

Detaylı

www. vadistanbul.com

www. vadistanbul.com www.vadistanbul.com İçinde bambaşka bir İstanbul var... Vadistanbul Teras Arazi : 51.000 m 2 Konut : 8 blok / 1.111 adet 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 Dubleks Otopark : 1.800 araçlık Vadistanbul Bahçe Arazi

Detaylı

Beyaz Rezidans Eyüp Avrupa yakasının en cazip noktasında

Beyaz Rezidans Eyüp Avrupa yakasının en cazip noktasında EYÜP Eyüp Sultan Camii Tarihi Surlar Miniatürk KONUM Beyaz Rezidans Eyüp; kültürel dokusu, tarihi özelliği ve muhteşem Haliç manzarasıyla İstanbul un en eski semtlerinden olan ve tarihi yarımadaya asırlardır

Detaylı

Milano da tasarlandı; Ankara İncek te hayat buluyor.

Milano da tasarlandı; Ankara İncek te hayat buluyor. Milano da tasarlandı; Ankara İncek te hayat buluyor. Başkentin yatay konseptte tasarlanmış ilk villa projesi ERKANLI Villa Vetro, Ankara ya temiz havasıyla soluk veren İncek te sizlerle buluşuyor. Erkanlı

Detaylı

Metrogarden AVM Alışverişin yaşamla kesiştiği nokta

Metrogarden AVM Alışverişin yaşamla kesiştiği nokta Konsept Proje Konsept Proje Metrogarden AVM Alışverişin yaşamla kesiştiği nokta Çekmeköy bölgesinin tek AVM si olan Metrogarden, çevre halkı tarafından heyecanla bekleniyor. İstanbul un eski çarşı kültürünün

Detaylı

2019 İLK YARISINDA AÇILIYOR

2019 İLK YARISINDA AÇILIYOR 2019 İLK YARISINDA AÇILIYOR TEKİRDAĞ ın, Otel, Rezidans, Ofis ve AVM den oluşan ilk karma projesi CADDE YAŞAM, şehre yeni bir hava katacak. CADDE YAŞAM, Çebi Ailesi ve ADM İnşaat ortak yatırımı olup, şehrin

Detaylı

Meclisin tasviplerine arz olunur. 06/04/2010

Meclisin tasviplerine arz olunur. 06/04/2010 BELEDĐYE TRAFĐK KOMĐSYON RAPORLARI Tarihi Sayısı Karar Özeti 06/04/2010 2010/32 (2010/32: Belediye Meclisinin 01/04/2010 tarih ve 181sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen; Đl Özel Đdaresi

Detaylı

Başkent in yeni yaşam merkezi Ankara Golfkent, TURYAP ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesidir.

Başkent in yeni yaşam merkezi Ankara Golfkent, TURYAP ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesidir. Başkent in yeni yaşam merkezi Ankara Golfkent, TURYAP ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesidir. PROJE HAKKINDA Mutlu ve huzurlu bir kent 1 milyon 260 m 2 alan Uluslararası Standartlarda 9 Delikli

Detaylı

İŞ VAR, HAYAT VAR! CADDE24//01

İŞ VAR, HAYAT VAR! CADDE24//01 İŞ VAR, HAYAT VAR! CADDE24//01 İŞ VAR, HAYAT VAR! YENİ TRENDLERE AÇIK CADDE! Yeni trendler, alışverişin doğasını ve alışverişe bakışı değiştiriyor. İnsanlar alışveriş için artık caddeye çıkmak istiyor.

Detaylı

GÜNEY REKLAM A J A N S KENT DUVARLARI KATALOĞU

GÜNEY REKLAM A J A N S KENT DUVARLARI KATALOĞU GÜNEY REKLM J N S KENT DUVRLRI KTLOĞU 1 2 Referanslarımız Yeni Müze (Optimum VM, Merkez Park ve D400 karayolu Seyhan Oteli ve Yeni Müze karşısındadır) En : 10 m. Boy : 18 m. det : 1 Konum : Yeni Müze (Optimum

Detaylı

alanlarımızla ilgili her türlü tamamlayıcı bilgi için hizmetinizdeyiz.

alanlarımızla ilgili her türlü tamamlayıcı bilgi için hizmetinizdeyiz. Güneş krom adı altında yola çıktığımız 2000 yılından bu tarafa paslanmaz çelik başta olmak üzere metal imalatlar üzerine çok sayıda projede görev aldık. Sorumluluklarımızı başarı ile zamanında yerine getirdik.

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017-2018 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI sahibi olabilirler. Gazi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu olarak, MEB YLSY Projesi kapsamında lisansüstü

Detaylı

MOLTON HOTELS. All Expectations Reserved

MOLTON HOTELS. All Expectations Reserved MOLTON HOTELS All Expectations Reserved MOLTON OTELLERİ Şehir otelciliğinde referans noktasında yer alır. Lokasyon olarak şehir merkezlerini seçer. Metro ve Toplu Ulaşım araçlarına çok yakındır. Otellerimiz

Detaylı

www.korkmazlargroup.com Geleceğin temellerini bugünden sağlam atıyoruz

www.korkmazlargroup.com Geleceğin temellerini bugünden sağlam atıyoruz www.korkmazlargroup.com Geleceğin temellerini bugünden sağlam atıyoruz KORKMAZLAR GROUP Her şeyin zamanla olacağını beklemekten ziyade işin mutfağına girip öğrenmeyi ilke edinmiş bir firmayız. İşçiliğin

Detaylı

En uzun yolculuklar bir adımla başlar.

En uzun yolculuklar bir adımla başlar. Lider () 68 www.remaxlider.com Tunalı Hilmi Cad. No:/ 06700 ÇankayaANKARA lider@remaxlider.com.tr En uzun yolculuklar bir adımla başlar. Başarı hedefe yürümektir. Her insanın en büyük arzusu kendi alanında

Detaylı

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I REZİDANS-OFİS-ÇARŞI Turgutlu ya Yeni Bir Bakış Açısı Alphard İnşaat A.Ş. ALPHARD REZİDANS Projesini Ege nin yükselen yıldızı Turgutlu da inşa ediyor. Ege ekonomisinin başkent adayı Turgutlu, rahat ve

Detaylı

MECİDİYEKÖY MECİDİYEKÖY

MECİDİYEKÖY MECİDİYEKÖY MECİDİYEKÖY MECİDİYEKÖY Fulya Mahallesi Ali Sami Yen Sokak No: 8 D: 5 Şişli/İstanbul T +90 212 323 23 21 T +90 553 563 29 15 qentmecidiyekoy.com MECİDİYEKÖY Hayatın kalbi sizinle atsın İstanbul un en önemli

Detaylı

YER : Konya Bera Otel ADRES : Küçük İhsaniye Mah. Doktor M. Hulusi Baybal Caddesi No:9 Selçuklu Konya

YER : Konya Bera Otel ADRES : Küçük İhsaniye Mah. Doktor M. Hulusi Baybal Caddesi No:9 Selçuklu Konya TARİH : 05.04.2017 Trabzon Novotel Cumhuriyet Mah. Devlet Karayolu Cad.No:17 Yomra Trabzon TARİH : 06.04.2017 PERŞEMBE TARİH : 06.04.2017 PERŞEMBE Mis.19:30 Ramada Plaza İzmit Yahya Kaptan Mah Şehit Ergün

Detaylı

ŞEHİR KURULUŞ ETKİNLİK TARİH YER. ZeugMadi LGBT Oluşumu Stant 01.Ara / 09.Ara Yeşil Su. Zirve TurkMSIC Stant 01.Ara Sankopark AVM

ŞEHİR KURULUŞ ETKİNLİK TARİH YER. ZeugMadi LGBT Oluşumu Stant 01.Ara / 09.Ara Yeşil Su. Zirve TurkMSIC Stant 01.Ara Sankopark AVM İSTANBUL GAZİANTEP ŞEHİR KURULUŞ ETKİNLİK TARİH YER ZeugMadi LGBT Oluşumu Stant / 09.Ara Yeşil Su Zirve TurkMSIC Stant Sankopark AVM Murat Şahin Stant Koç Üniversitesi Toplumsal Eşitlik ve İnsan Hakları

Detaylı

BU HATTA ÇALIŞAN OTOBÜSLERİN GEÇTİĞİ CADDE ve SOKAKLAR

BU HATTA ÇALIŞAN OTOBÜSLERİN GEÇTİĞİ CADDE ve SOKAKLAR HAT NO : 1 : MİMAR SİNAN - DEVLET HASTANESİ- SAAT KULESİ BUHARA ORTALAMATUR SÜRESİ : 50 YAZIN HAREKET SAATİ : SAATBAŞI 10 GEÇE 20 GEÇE BUÇUK 20 KALA 10 KALA ÇALIŞAN ARAÇ SAYISI : 7 ADET OTOBÜS SAATTE 6

Detaylı

Yatırım Caddeye Çıkıyor

Yatırım Caddeye Çıkıyor 4 GAYRİMENKUL Gayrimenkul alanında akademik, reel sektör, marka, mimarlık ve mühendislik uzmanlıklarını aynı potada değerlendiren ve projelerini insan odaklı kent yaşamı çerçevesinde yapılandıran 4 Gayrimenkul,

Detaylı

Fortis Yapı // Hakkında

Fortis Yapı // Hakkında Fortis Yapı // Hakkında Fortis Yapı A.Ş., sektörün öncü firmaları Bimpeks, Erdil ve Şentürk ü aynı çatı altında bir araya getiren dinamik ve modern bir şirkettir. Yapı sektöründeki teknolojik yenilikleri

Detaylı

deneyimimizle geleceği güvenle inşa ediyoruz.

deneyimimizle geleceği güvenle inşa ediyoruz. deneyimimizle geleceği güvenle inşa ediyoruz. www.sasmazyapi.com Şaşmaz Yapı Hakkında ŞAŞMAZ Yapı kurucusu Cemal ŞAŞMAZ, 1950 li yılların başlarında Nevşehir Avanos dan Ankara ya gelip camcılık, marangozluk

Detaylı

Ticaretimiz taçlandı...

Ticaretimiz taçlandı... Ticaretimiz taçlandı... OTEL & AVM Yatırımcının yeni gözdesi... Satın alır gibi kiralayın... OTEL & AVM İstoç Saray Projesi, Uzun Vadeli Kiralama Sistemi ile (Leasehold) yerli ve yabancı yatırımcıların

Detaylı

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi Çünkü Hayatın Merkezi NEREDEYİZ? Beyaz Rezidans 2, İstanbul un Avrupa yakasında, merkezi konumu ve değişen çehresiyle son yılların dikkat çeken çekim noktalarından Topkapı daki yaşam merkezini genişletiyor.

Detaylı

Her detayında size özel şıklık...

Her detayında size özel şıklık... Her detayında size özel şıklık... BURADA YAŞAM VAR bilgi@lemaevleri.com www.lemaevleri.com Yeni bir hayata ilk adım burada Ayrıcalık her adımda... LEMA Ayrıcalık her adımda... Hayattan daha iyisini bekleyenler

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI Gazi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu olarak, MEB YLSY Projesi kapsamında lisansüstü öğrenim görmek üzere

Detaylı

BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU

BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU 01 Başakşehir in en merkezi konumunda yükselen Vadiyaka Başakşehir, 2+1, 3+1, 4+1 den oluşan 361 dairesi, 56 ticari mağazası ve eşsiz lokasyonu ile sizi şehrin merkezinde

Detaylı

ANKARA BASKETBOL İL TEMSİLCİLİĞİ YEREL BAŞVURULARI

ANKARA BASKETBOL İL TEMSİLCİLİĞİ YEREL BAŞVURULARI ANKARA BAETBOL İL TEMSİLCİLİĞİ 2016-2017 YEREL BAŞVURULARI U 11 AA ERKEK 1 TED ANKARA KOLEJLİLER 2 ANKARA İHTİSAS G 3 ANKARA BAETBOL İHTİSAS G 4 ANKARA GÜNEŞ 5 ANKARA SPOR EĞİTİM MERKEZİ 6 ÇANKAYA KARŞIYAKA

Detaylı

ANKARA ULAŞIM KOORDİNASYON MERKEZİ UKOME KARARI

ANKARA ULAŞIM KOORDİNASYON MERKEZİ UKOME KARARI ULAŞIM KOORDİNASYON MERKEZİ Gündemine Alınacak Toplu Taşım İle İlgili Genel Müdürlük Makamı Olur ları; 1-Genel Müdürlük Makamının 27.06.2013 tarih ve 1016 sayılı Olur u ile 5.Bölge Şube Müdürlüğüne bağlı

Detaylı

MAHALLE SOKAK / CADDE ÇALIŞMA KONUSU

MAHALLE SOKAK / CADDE ÇALIŞMA KONUSU TENİS KORTU İÇİ TEMİZLİK ÇALIŞMASI 02.02.2013 MEDRESE MAHALLESİ 116. VE 117. SOKAK ASFALT YAMA ÇALIŞMASI 02.02.2013 YENİCE MAH. ŞEHİT NEVZAT ASLAN BULVARI KİLİTLİ PARKE TAMİR ÇALIŞMASI 02.02.2013 MEDRESE

Detaylı

Mahalle Tanım Envanter Kodu

Mahalle Tanım Envanter Kodu KARŞIYAKA BELEDİYESİ CAM KUMBARA LOKASYONLARI Cam kumbarası ile ilgili şikayet, talep veya önerilerinizi aşağıdaki adresten iletebilirsiniz. www.camkumbarasi.com Mahalle Tanım Envanter Kodu Aksoy Karşıyaka

Detaylı

CUMARTESİ LİSTESİ KIŞ DÖNEMİ

CUMARTESİ LİSTESİ KIŞ DÖNEMİ ç-1 SSK-ESENLER-İSKELE-ATATÜRK CAD-TIP FAKÜLTESİ Ç-1 CUMARTESİ GÜNÜ CUMARTESİ KIŞ DÖNEMİ 2018-2019 CUMARTESİ LİSTESİ KIŞ DÖNEMİ 2018-2019 Ç-1 Beldemiz İskele SSK İskele 1 06:40 #BAŞV! ##### 07:30 07:40

Detaylı

Dursun ÖZCAN Genel Sekreter V YILI ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ PERSONEL SERVİS GÜZERGÂH LİSTESİ 1. KURUÇAY MAH.

Dursun ÖZCAN Genel Sekreter V YILI ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ PERSONEL SERVİS GÜZERGÂH LİSTESİ 1. KURUÇAY MAH. 2018 YILI ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ PERSONEL SERVİS GÜZERGÂH LİSTESİ 1. KURUÇAY MAH. GÜZERGÂHI 2. SOKU MAH. GÜZERGÂHI 3. KARACASU GÜZERGÂHI 4. MURAT SİTELERİ GÜZERGÂHI 5. DODURGA MAH.

Detaylı

BİLECİKTE YATIRIMIN DOĞRU ADRESİ KAYI PLAZA. www.kayiplaza.com

BİLECİKTE YATIRIMIN DOĞRU ADRESİ KAYI PLAZA. www.kayiplaza.com BİLECİKTE YATIRIMIN DOĞRU ADRESİ KAYI PLAZA www.kayiplaza.com BİLECİKTE YATIRIMIN DOĞRU ADRESİ www.kayiplaza.com BURÇEV İnşaat Bilecik te yatırımınıza değer katıyor... Bilecik te Bilecik marka şehir oluyor,

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI sahibi olabilirler. Gazi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu olarak, MEB YLSY Projesi kapsamında lisansüstü öğrenim

Detaylı

GAZİMİHAL KALKIŞ SAATLERİ GÜN / SAAT 07 00-07 30 07 30-08 30 08 30-10 00 10 00-19 00 19 00-24 00

GAZİMİHAL KALKIŞ SAATLERİ GÜN / SAAT 07 00-07 30 07 30-08 30 08 30-10 00 10 00-19 00 19 00-24 00 ETUS 1 1 NOLU (GAZİMİHAL OTOGAR) HAT GÜZERGAH VE AZAMİ DAKİKA ÇİZELGESİ : GAZİMİHAL BANKALAR ORDUEVİ- AYŞEKADIN- ESKİ TERMİNAL SANAYİ MİGROS KİPA OLİN BALKAN YERLEŞKESİ OTOGAR. GAZİMİHAL KALKIŞ SAATLERİ

Detaylı

2014 Seçim Beyannamemizde bu dönem ulaşım ve şehircilik dönemi olacak demiştik.

2014 Seçim Beyannamemizde bu dönem ulaşım ve şehircilik dönemi olacak demiştik. 2014 Seçim Beyannamemizde bu dönem ulaşım ve şehircilik dönemi olacak demiştik. 2016 da Osmangazi Köprüsü hizmete girdi. 2017 de Akçaray seferlerine başladı. Tramvayımızın yeni hat yatırımları bütün hızıyla

Detaylı

Meclisin tasviplerine arz olunur. 10/05/2010

Meclisin tasviplerine arz olunur. 10/05/2010 BELEDĐYE TRAFĐK KOMĐSYON RAPORLARI Tarihi Sayısı Karar Özeti 10/05/2010 2010/53 (2010/53: Belediye Meclisinin 03/03/2010 tarih ve 140 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen; Mustafa Ali BAŞKURT

Detaylı

İnşaat, Hafriyat, Gayrimenkul

İnşaat, Hafriyat, Gayrimenkul İnşaat, Hafriyat, Gayrimenkul İÇİNDEKİLER KURUMSAL DERİN KAZILI AVM PROJELERİ KONUT PROJELERİ TAAHHÜT PROJELERİ KIRICILI İŞLER TEMEL HAFRİYATLARI YOL YAPIM İŞLERİ REFERANSLAR 03 05 15 27 37 39 41 44 Dodurga

Detaylı

MECLĐS BAŞKANLIĞINA TRAFĐK KOMĐSYON RAPORU

MECLĐS BAŞKANLIĞINA TRAFĐK KOMĐSYON RAPORU (2012/64) : Belediye Meclisinin 01/10/2012 tarih ve 358 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen; Đl Emniyet Müdürlüğünün 31/08/2012-623 ve 13/09/2012 tarih ve 667 sayılı yazıları ile; Çakırköyü

Detaylı

P1 Gebze-İzmit Hattı

P1 Gebze-İzmit Hattı Kocaeli 2020 Raylı Ulaşım Hattı Projeleri Hakkında Özet Bilgi Dr. Numan Akdoğan* *Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Fizik Bölümü Nanomanyetizma ve Spintronik Araştırma Merkezi P1 Gebze-İzmit Hattı Bu proje

Detaylı

Meclisin tasviplerine arz olunur. 04/12/2008

Meclisin tasviplerine arz olunur. 04/12/2008 BELEDĐYE TRAFĐK KOMĐSYON RAPORLARI Tarihi Sayısı Karar Özeti 04/12/2008 2008/127 (2008/127: Belediye Meclisinin 01/12/2008 tarih ve 484 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen; Hüseyin DURGUN

Detaylı

Başkentin yeni yaşam merkezi Ankara Golfkent, TURYAP ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesidir.

Başkentin yeni yaşam merkezi Ankara Golfkent, TURYAP ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesidir. Başkentin yeni yaşam merkezi Ankara Golfkent, TURYAP ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesidir. PROJE HAKKINDA 1 Milyon 260 Bin m 2 Alan Kentsel Tasarım Onaylı 450 Dönüme Yayılan Uluslararası Standartlarda

Detaylı

Altındağ ın kalbi, artık yeni yükselen Altınyurt AVM de atıyor...

Altındağ ın kalbi, artık yeni yükselen Altınyurt AVM de atıyor... Altındağ ın kalbi, artık yeni yükselen Altınyurt AVM de atıyor... Bir alışveriş merkezinden daha fazlası: Altınyurt AVM Kentin önemli arterlerinden biri üzerinde yer alırken; bulunduğu bölgenin yaşam kalitesinde

Detaylı

BEYAZ PLAZA E-5 CEVİZLİBAĞ TOPKAPI

BEYAZ PLAZA E-5 CEVİZLİBAĞ TOPKAPI E-5 CEVİZLİBAĞ BEYAZ PLAZA TOPKAPI MODERN İŞ YAŞAMININ İSTANBUL DAKİ MERKEZİ KONUM Beyaz Plaza, İstanbul un Avrupa yakasında, merkezi konumu ve değişen çehresiyle son yılların dikkat çeken çekim noktalarından

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DÖNER SERMAYE VE İŞLETMELER KOORDİNATÖRLÜĞÜ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DÖNER SERMAYE VE İŞLETMELER KOORDİNATÖRLÜĞÜ ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DÖNER SERMAYE VE İŞLETMELER KOORDİNATÖRLÜĞÜ Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Döner Sermaye Koordinatörlüğü bünyesinde; Fakülte Döner Sermayesine bağlı faaliyet

Detaylı

ERASMUS BAHAR TOPLANTISI (8-10 NĐSAN 2010)

ERASMUS BAHAR TOPLANTISI (8-10 NĐSAN 2010) ERASMUS BAHAR TOPLANTISI (8-10 NĐSAN 2010) OTEL BĐLGĐLERĐ Fiyatlara oda+kahvaltı dahildir. Ontur, İzmir Palas ve Ege Sağlık otelleri dışındaki tüm otellerin rezervasyonu aşağıdaki indirimli fiyatlardan

Detaylı

Geleceğinizin İnşası...

Geleceğinizin İnşası... www.osmanmetininsaat.com Geleceğinizin İnşası... Oğuz İnşaat, sektöründe sahip olduğu tecrübesi ve kalite anlayışıyla her geçen yıl daha güçlü ve daha büyük projelere imza atarak başarılı ilerleyişini

Detaylı

T.C YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN KAYIT KILAVUZU

T.C YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN KAYIT KILAVUZU T.C YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN KAYIT KILAVUZU İÇİNDEKİLER 1- Kayıt tarihleri ve yerleri 2- Kayıt için gerekli

Detaylı

Meclisin tasviplerine arz olunur. 06/09/2010

Meclisin tasviplerine arz olunur. 06/09/2010 BELEDĐYE TRAFĐK KOMĐSYON RAPORLARI Tarihi Sayısı Karar Özeti 06/09/2010 2010/114 (2010/114: Belediye Meclisinin 01/09/2010 tarih ve 397 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen; Ataköy Minibüs

Detaylı

Kağıthane nin en kıymetlisi

Kağıthane nin en kıymetlisi B L O X H A L İ Ç Kağıthane nin en kıymetlisi 01 02 PROJE HAKKINDA Kağıthane nin en kıymetli lokasyonlarından birinde yüksek inşaat teknikleri ve birinci sınıf malzeme kullanılarak yapılmakta olan projemiz,

Detaylı

WEST SİDE STANBUL BEYLİKDU ZU PROJESİ ~ EMLAK 34 ~ Telefon:212-875 30 40 www.emlak34.com.tr. İlan No:f-321780-285 Referans No:WS-111

WEST SİDE STANBUL BEYLİKDU ZU PROJESİ ~ EMLAK 34 ~ Telefon:212-875 30 40 www.emlak34.com.tr. İlan No:f-321780-285 Referans No:WS-111 I WEST SİDE STANBUL BEYLİKDU ZU PROJESİ Satılık - Apartman Dairesi 9,011,111 TL 169 m2 İstanbul / Beylikdüzü Oda Sayısı : 3 KADİR ÖZEL Telefon 212-875 55 57 Salon Sayısı : 1 Banyo Sayısı : 2 Yapının Şekli

Detaylı

PERLAVISTA OUTLET CENTER

PERLAVISTA OUTLET CENTER PERLAVISTA OUTLET CENTER PERLAVISTA OUTLET Genel Bilgiler I ARSA ALANI / SITE AREA 17,595 m² İNŞAAT ALANI / CONSTRUCTION AREA 108,168 m² KİRALANABİLİR ALAN / LEASABLE AREA 34,274 m² MAĞAZA SAYISI / NUMBER

Detaylı

www.ankaerkekyurdu.com Anka Erkek Öğrenci Yurtları Ankara nın kalbinde, sosyal ve kültürel mekânlarının merkezi Kızılay da faaliyet gösteren yükseköğrenim erkek öğrenci yurtlarıdır. Yurtlarımız öğrencilerimize

Detaylı

A L A N Y A TĐCARET VE SANAYĐ ODASI CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY

A L A N Y A TĐCARET VE SANAYĐ ODASI CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY 2010 YILI ODAMIZ ÜYELERĐNE ĐNDĐRĐM YAPAN HOTELLER ANKARA HOTELLERĐ SHERATON HOTEL (*****) Tahran Cad.Noktalı Sk.Kavaklıdere NOT:Fiyatlara kahvaltı ve KDV hariçtir Tel:312 457 60 00 Fax:312 457 61 00 E-mail:ankara.reservations@sheraton.com

Detaylı

yıldızlara yer açtık...

yıldızlara yer açtık... Yıldızlara yer açtık Kentin hayatı kolaylaştırıcı tüm ayrıcalıklarına çok yakın ama doğa ile iç içe bir yaşam, yeşilin her tonunun teknoloji ile dostça bir araya geldiği detaylar, gündüz güneşin, gece

Detaylı

58 İLDEN BÜYÜK TİCARET HACMİ İŞYERİ m2 ALAN 35 FARKLI SEKTÖR GÜNDE ZİYARETÇİ İSTOC ISTOC AÇIK HAVA REKLAM SUNUM DOSYASI

58 İLDEN BÜYÜK TİCARET HACMİ İŞYERİ m2 ALAN 35 FARKLI SEKTÖR GÜNDE ZİYARETÇİ İSTOC ISTOC AÇIK HAVA REKLAM SUNUM DOSYASI 58 İLDEN BÜYÜK TİCARET HACMİ 7.000 İŞYERİ.00.000 m ALAN 5 FARKLI SEKTÖR GÜNDE 50.000 ZİYARETÇİ İSTOC ISTOC AÇIK HAVA REKLAM SUNUM DOSYASI 0 NEDEN AÇIK HAVADA İSTOÇ? İSTOÇ AÇIK HAVA REKLAM ALANI TANITIM

Detaylı

MERSİN FİRMA YETKİLİSİ HİDA ÖZDAMAR / 0535 954 21 21

MERSİN FİRMA YETKİLİSİ HİDA ÖZDAMAR / 0535 954 21 21 PROGRAMLARIMIZA KAYITLI ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN ÜCRETSİZ GELİŞ-GİDİŞ SERVİS GÜZERGÂHLARI LİSTESİ HAFTA İÇİ GÜNLERİNDE MERSİN * TARSUS * ÇAĞ ÜNİVERSİTESİ GELİŞ GÜZERGÂHLARI MERSİN' DEN 16:40' DA KALKIŞ İLK

Detaylı

INTERCOM DIAFON GEÇİŞ KONTROL SİSTEMİ REFERANSLARI. 1.Ali Talip Özdemir Konutu Görüntülü Inter Com sistemi. 2.DDY Lojmanları MATV+ Inter Com sistemi

INTERCOM DIAFON GEÇİŞ KONTROL SİSTEMİ REFERANSLARI. 1.Ali Talip Özdemir Konutu Görüntülü Inter Com sistemi. 2.DDY Lojmanları MATV+ Inter Com sistemi INTERCOM DIAFON GEÇİŞ KONTROL SİSTEMİ REFERANSLARI 1.Ali Talip Özdemir Konutu Görüntülü Inter Com sistemi 2.DDY Lojmanları MATV+ Inter Com sistemi 3.Necmettin Erbakan Konutu Diafon Sistemi Ankara 4.Yeni

Detaylı

ŞEHİRİÇİ YENİ OTOBÜS HAT GÜZERGAHLARI

ŞEHİRİÇİ YENİ OTOBÜS HAT GÜZERGAHLARI ŞEHİRİÇİ YENİ OTOBÜS HAT GÜZERGAHLARI 1 NOLU HAT (RİNG) OTOGAR-MERKEZ-OKULLAR BÖLGESİ-ÜNİVERSİTE TERMİNAL KAVŞAĞI PARK BAŞAR EVLERİ D.S.İ KARAYOLLARI KAVŞAĞI AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MASAL PARK MAŞA DERESİ

Detaylı

HAZIRLAYAN: RAYLI SİSTEMLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI

HAZIRLAYAN: RAYLI SİSTEMLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI T.C ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANLIĞI EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ RAYLI SİSTEMLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI SAYFA NO: 1/8 ANKARA METROSU VE ANKARAY İSTASYONLARINDA MEVCUT SABİT MERDİVENLER ÜZERİNE 43 (KIRKÜÇ) ADET

Detaylı

HALKALI BÖLGESİ İSTASYON MAHALLESİ 2004-2012 YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER

HALKALI BÖLGESİ İSTASYON MAHALLESİ 2004-2012 YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER HALKALI BÖLGESİ İSTASYON MAHALLESİ 2004-2012 YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER KONUT BİRLİK PARKI Küçükçekmece Belediyesi tarafından yapımı üstlenilen parkın projesi Küçükçekmece Belediyesi Park ve

Detaylı

MUĞLA BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ

MUĞLA BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ MUĞLA BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ MUĞLALILAR BİSİKLET YOLLARINI KULLANIYOR,SAĞLIKLI YAŞIYOR MUĞLA MUĞLA MUĞLA MUĞLA SİMGESİ MUĞLA MUĞLA, DENİZDEN 670 M YÜKSEKLİKTE, DAĞLARLA ÇEVRİLİ,

Detaylı

MOOD MEDYA BILBOARD LOKASYON BİLGİLERİ

MOOD MEDYA BILBOARD LOKASYON BİLGİLERİ MOOD MEDYA BILBOARD LOKASYON BİLGİLERİ 1 ADLİYE BİNASI KARŞISI BİLBOARD 200X350 CM 2 ADLİYE BİNASI KARŞISI BİLBOARD 200X350 CM 3 ADLİYE BİNASI KARŞISI BİLBOARD 200X350 CM 4 TESPO ÖNÜ BATI CEPHESİ BİLBOARD

Detaylı

ISTANBUL UN KALBI TOPKAPI

ISTANBUL UN KALBI TOPKAPI ISTANBUL UN KALBI TOPKAPI İstanbul surları semti çevreler ve semtin bir bölümü suriçi diye tabir edilir. Semt ismini, surların Mevlevihane Kapı ile Edirnekapı arasında bulunan ve Bizans döneminde Ayios

Detaylı

GAYRİMENKUL GELİŞTİRME

GAYRİMENKUL GELİŞTİRME GAYRİMENKUL GELİŞTİRME Halkal n n ilk Gerçek Residence Projesi: ARK Residence Türk Sanayisinin en önemli kurucularından birisi olan Komsan, bugüne kadar sunulan kalite anlayışını yukarılara taşıyarak gayrimenkul

Detaylı

KONAK VE KARŞIYAKA TRAMVAYLARI MART 2017

KONAK VE KARŞIYAKA TRAMVAYLARI MART 2017 KONAK VE KARŞIYAKA TRAMVAYLARI MART 2017 T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Banliyö ve Raylı Sistem Yatırımları Dairesi Başkanlığı Banliyö Sistemleri Şube Müdürlüğü Konak ve Karşıyaka Tramvayları Yapım İşi

Detaylı

Billboard & Giantboard Outdoor Reklam2015 BEYLİKDÜZÜ - İSTANBUL

Billboard & Giantboard Outdoor Reklam2015 BEYLİKDÜZÜ - İSTANBUL Billboard & Giantboard Outdoor Reklam2015 BEYLİKDÜZÜ - İSTANBUL ÇARŞAMBA PAZARI GİRİŞİ ADNAN KAHVECİ ANADOLU CAD. ÇARŞAMBA PAZARI GİRİŞİ 360x210 ÖLÇÜLERİNDE 4 ADET ADNAN KAHVECİ OSMANLI CAD.KUŞDİLİ CAD.

Detaylı

Molton Hotels Marriott Hotels Prefered Operator

Molton Hotels Marriott Hotels Prefered Operator Molton Hotels Marriott Hotels Prefered Operator Molton Hotels Marriott Hotels Prefered Operator MOLTON OTELLERİ Şehir otelciliğinde referans noktasında yer alır. Lokasyon olarak şehir merkezlerini seçer.

Detaylı