RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI YAYIN ORGANI. Şükrü CEVAHİR Meclis Başkanı. Rize Ticaret ve Sanayi Odası 20. Dönem Seçimleri Gerçekleştirildi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI YAYIN ORGANI. Şükrü CEVAHİR Meclis Başkanı. Rize Ticaret ve Sanayi Odası 20. Dönem Seçimleri Gerçekleştirildi"

Transkript

1 Ramazan Ayının ve Ramazan Bayramı'nın Tüm İslâm Alemine Hayırlar Getirmesini temenni ederiz. Rize Ticaret ve Sanayi Odası Ramazan Ayı'nın İlk Günü: 16 Mayıs 2018 Ramazan Bayramı: Haziran 2018 RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI YAYIN ORGANI facebook.com/rize.tso twitter.com/rizetso MAYIS 2018 Yıl:5 Sayı:47 RTSO'DA YENİ DÖNEM Şükrü CEVAHİR Meclis Başkanı Şaban Aziz KARAMEHMETOĞLU Yönetim Kurulu Başkanı Rize Ticaret ve Sanayi Odası 20. Dönem Seçimleri Gerçekleştirildi Odamız 20. Dönem Başkanları TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'nu Ziyaret Etti 6 Sayfa Rize'de İstihdam Seferberliği Devam Ediyor Sayfa Dönem İlk Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi 22 Sayfa

2 2 Mart 2018 ODAMIZ A SINIFI AKREDİTE ODA BELGESİNİ GÜMRÜK VE TİCARET BAKANI TÜFENKCİ'DEN ALDI 13. Dönem de akredite olan 18 oda/borsa ve 2 şube ile belge yenileme denetimleri tamamlanan 96 oda/borsaya, akreditasyon sertifikaları TOBB Konferans Salonu nda düzenlenen törenle verildi. Tören, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu nun açılış konuşmaları ile başladı. Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Başkan Yrd. Halim Mete, A Sınıfı Akredite Oda Belgemizi Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu na takdim ettiler.

3 Mart 2018 RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI 20. DÖNEM SEÇİMLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ Rize Ticaret ve Sanayi Odası 20. Dönem Oda Organ seçimleri, 3 Nisan 2018'de İsmail Kahraman Kültür Merkezinde kurulan sandıklarda gerçekleştirildi. Odamız üyesi tüccar ve sanayiciler 21 meslek grubundan meclis ve meslek komitesi üyelerini seçti. 3

4 4 ODAMIZ MECLİS BAŞKANLIĞI MAKAMI DEVİR TESLİMİ GERÇEKLEŞTİ Mart 2018 Odamız yılları arasında 19. dönem Meclis Başkanlığı yapan Ömer Faruk Ofluoğlu, Meclis Başkanlığı Makamını 20. Dönem Meclis Başkanı seçilen Şükrü Cevahir e teslim etti. Cevahir, Ofluoğlu na RTSO daki hizmetlerinin unutulmayacağını, kendisine kapılarının her zaman açık olduğunu ifade etti. Rize için gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı kendisine teşekkür eden Cevahir, yeni dönemde her zaman desteklerini beklediklerini söyledi yılları arasında Rize Ticaret ve Sanayi Odasında Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Ofluoğlu, 2013 yılında Meclis Başkanlığına seçilmiş Yönetim Kurulu Başkanlığı makamını Şaban Aziz Karamehmetoğlu'na devretmişti. Ömer Faruk Ofluoğlu'na hizmetlerinden dolayı Yeni Meclis Başkanı Şükrü Cevahir ve Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu ile eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

5 Mart 2018 ODAMIZ 20. DÖNEM YÖNETİM KURULU GÖREVE BAŞLADI 5 Rize Ticaret ve Sanayi Odası 20. Dönem Oda Organ seçimlerinin ardından yeni dönemin Meclis Üyeleri Odamız Meclis Toplantı Salonunda toplanarak öncelikle Meclis Başkanı, Meclis Başkan yardımcıları ve Katip Üye seçimi gerçekleştirdiler. Daha sonra Yönetim Kurulu seçimlerine geçildi. 20. Dönem'de Yönetim Kurulu Başkanlığına tekrar seçilen Şaban Aziz Karamehmetoğlu'nun Yönetim kadrosunda Cem Temizel ve Murat Artan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları oldu. Ahmet Arif Mete'nin Sayman Üye olduğu Yönetim Kurulunda ayrıca Burak Çakıroğlu, Hakan Mürteza Ağun, Hamza Tüylüoğlu, İsmail Selim Bilgin, Mehmet Taşkın, Mehmet Üzümcü ve Murat Yetimoğlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak yer alıyor. 20. Dönem Yönetim Kurulu ilk toplantısını 10 Nisan 2018'de Odamız Yönetim Kurulu Toplantı Salonunda gerçekleştirerek resmen görevine başlamış oldu.

6 6 ODAMIZ 20. DÖNEM BAŞKANLARI TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU'NU ZİYARET ETTİLER Mart 2018 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu ve Meclis Başkanı Şükrü Cevahir, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu nu makamında ziyaret etti. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti. Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu ziyaret sonrası yeni dönemde yine ülkemiz içi hep bilrikte çalışacaklarını, Rize Ticaret ve Sanayi Odası olarak üstlerine düşen her türlü görevi yerine getireceklerini ifade etti. RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI YAYIN ORGANI Adres: Atatürk Cad. No: 359 RİZE Tel: (Pbx) Faks: E-posta: Gazetemize dijital ortamda ulaşmak için Kare Kodu akıllı cihazınıza okutabilirsiniz. Rize Ticaret ve Sanayi Odası Adına Sahibi Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz KARAMEHMETOĞLU Genel Yayın Sorumlusu ve Yazı İşleri Müdürü Yönetim Kurulu Bşk. Yrd. Murat ARTAN Yayın Kurulu Başkanı Genel Sekreter Gafur KARALİ Yayın Kurulu Mısra KULAKSIZOĞLU Seher ÖKSÜZ Fatma Nur İZMİRLİ Ahmet Tahsin YILMAZ Yayın Koordinatörü Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Memuru Ahmet Tahsin YILMAZ Rize Ticaret Gazetesi'nde yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarın kendisine aittir.

7 Mart 2018 ODAMIZA YENİ DÖNEM İÇİN TEBRİK ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ 7 RTSO 20. Dönem seçimlerinin ardından göreve başlayan Yönetim Kurulu Başkanımız Şaban Aziz Karamehmetoğlu ve Meclis Başkanımız Şükrü Cevahir'e tebrik ziyaretleri gerçekleştirildi. Devam eden ziyaretlerde STK temslilcileri, bürokratlar ve iş adamları Başkanlarımızı tebrik ederek hep birlikte Rize için işbirliği içerisinde çalışılacağı mesajı verildi.

8 8 Mart 2018

9 Mart

10 10 Mart 2018

11 Mart

12 12 Mart 2018

13 Mart

14 14 Mart 2018 RİZE DE İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ DEVAM EDİYOR Çağrı Merkezleri ile düzenlenecek işbaşı eğitim sözleşmeleri imzası ve yeni girişimci eğitimleri ile turizm sektörü hizmet içi eğitimleri sertifika töreni Odamız Meclis Salonu nda gerçekleştirildi. Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Meclis Başkanı Şükrü Cevahir ve İşkur Rize İl Müdürü Hasan Kiraz ev sahipliğinde düzenlenen programa kurum müdürleri ve sertifika almaya hak kazanan kursiyerler katıldı. Başkan Karamehmetoğlu ile İşkur Rize İl Müdürü Kiraz'ın konuşma gerçekleştirdiği programda ilk olarak İşkur Rize İl Müdürü Hasan Kiraz, Çağrı Merkezleri temsilcileri ile birlikte İşbaşı eğitimi protokolü imza törenini gerçekleştirdi.

15 Mart Daha sonra Odamız ile Kültür ve Turizm Bakanlığı işbirliğinde turizm sektörü için toplamda 100 kişilik hizmet içi eğitimler, yiyecek içecek servisi, yiyecek içecek üretimi, kat hizmetleri, ön büro, kişisel gelişim ve yönetici eğitimi kurslarının sertifikaları verildi. Turizm eğitimleri sertifikalarının takdiminin ardından Odamız ile İşkur işbirliğinde gerçekleştirilen 200 kişilik Yeni Girişimci Eğitimi Kursları ve Odamız ile KOSGEB işbirliğinde gerçekleştirilen 25 kişilik Yeni Girişimci Eğitimi kursunun sertifikaları kursiyerlere takdim edildi.

16 16 Mart 2018

17 Mart 2018 ODAMIZ HEYETİ'NDEN ÇAYELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI'NA TEBRİK ZİYARETİ 17 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu ve Meclis Başkanı Şükrü Cevahir, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Cem Temizel, Yönetim Kurulu Üyesi Hamza Tüylüoğlu ve Genel Sekreter Gafur Karali Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Mert ile Meclis Başkanı Hüseyin Öztürk'e tebrik ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında yeni görevlerinden dolayı Başkanları tebrik eden Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu Rize'nin ticaret ve sanayi odaları olarak hep birlikte uyum içerisinde Rize için çalışacaklarına inandıklarını bu amaçla sürekli iletişim içerisinde olacaklarını ifade etti.

18 18 Mart 2018 ODAMIZ HEYETİ PAZAR TİCARET VE SANAYİ ODASI'NA TEBRİK ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu ve Meclis Başkanı Şükrü Cevahir, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Cem Temizel, Yönetim Kurulu Üyesi Hamza Tüylüoğlu ve Genel Sekreter Gafur Karali Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Çakır ile Meclis Başkanı Turan Karahan'a tebrik ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında yeni görevlerinden dolayı Başkanları tebrik eden Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu Rize'nin ticaret ve sanayi odaları olarak hep birlikte uyum içerisinde Rize için çalışacaklarına inandıklarını bu amaçla sürekli iletişim içerisinde olacaklarını ifade etti.

19 Mart 2018 ODAMIZ HEYETİ'NDEN ARDEŞEN TİCARET VE SANAYİ ODASI'NA TEBRİK ZİYARETİ 19 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu ve Meclis Başkanı Şükrü Cevahir, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Cem Temizel, Yönetim Kurulu Üyesi Hamza Tüylüoğlu ve Genel Sekreter Gafur Karali Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu ile Meclis Başkanı Cemal Cahit Akbeniz'e tebrik ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında yeni görevlerinden dolayı Başkanları tebrik eden Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu Rize'nin ticaret ve sanayi odaları olarak hep birlikte uyum içerisinde Rize için çalışacaklarına inandıklarını bu amaçla sürekli iletişim içerisinde olacaklarını ifade etti.

20 Üyelerimizin Dikkatine! ODAMIZ 2018 YILI AİDATLARI 1. TAKSİT İÇİN SON GÜN: 2 TEMMUZ 2018 Yıllık Aidat ve Munzam Aidat, her yılın HAZİRAN ve EKİM aylarında iki eşit taksitte ödenir. Zamanında ödeme yapılmaması halinde 6183 sayılı Kanun uyarınca yürürlükte bulunan oranlarda günlük olarak hesaplanıp gecikme zammı tahakkuk ettirilir. Zamlı veya hükmen ödeme durumunda kalınmaması için açıklanan yasalara göre hareket edilmesini önemle rica ederiz. Bu çerçevede; kanunda belirtilen süreler içinde yıllık aidat ve munzam aidat borçlarını Odamız veznesine, Odamız web sitesi üzerinden online olarak ya da Odamız banka hesaplarına en geç 2 Temmuz 2018 Pazartesi Saat ye kadar yatırabilirsiniz. Üyelerimize şimdiden teşekkür ederiz. Ödemelerinizi, Odamız veznesine nakit veya kredi kartı ile, Odamız web sitesi üzerinden online olarak veya aşağıdaki Odamız IBAN numaralarına Havale veya EFT ile yapabilirsiniz. Aidatları bankalar üzerinden ödemeniz durumunda firmanın ünvanı, Oda Sicil Numarası ve ödemenin aidat ile ilgili olduğunun belirtilmesi önemle rica olunur. BANKA ADI IBAN NO T.C. ZİRAAT BANKASI RİZE ŞB TR İŞ BANKASI RİZE ŞB TR AKBANK RİZE ŞB TR GARANTİ BANKASI RİZE ŞB TR

21 Mart MART-NİSAN AYLARINDA ODAMIZA KAYDI YAPILAN ÜYELER LİSTESİ S.NO ÜNVANI 1 MİGROS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ RİZE MENDERES ŞUBESİ 25 ÇAYKENT ÇAY SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ HANDÜZÜ OTEL ŞUBESİ 2 İYİDERE BELEDİYESİ PERSONEL LİMİTED ŞİRKETİ 26 BİZİMTAŞ EVLERİ İNŞAAT MADENCİLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 3 AYHAN UZUN AYHAN MÜTEAHHİTLİK İNŞAAT HARFİYAT YAPIM İŞLERİ 27 RİZE İL ÖZEL İDARESİ PERSONEL ANONİM ŞİRKETİ 4 SALARHA BELEDİYESİ PERSONEL LİMİTED ŞİRKETİ 28 KONAK TÜRÜT ULUSLARARASI VE YURTİÇİ NAKLİYAT DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 5 SANİYE AKYÜZ 29 KENDİRLİ BELEDİYESİ PERSONEL LİMİTED ŞİRKETİ 6 AYMER ÇAY VE GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 30 RE BAY YAPI İNŞAAT TİCARET ANONİM ŞİRKETİ 7 BAKİ ÇAY MADENCİLİK GIDA İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ KENDİRLİ ŞUBESİ 31 HASAN KOÇOĞLU İNŞAAT TAAHHÜT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 8 MEFA ÇAY SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ 32 SMART HİDRO TEKNOLOJİ ELEKTRİK ÜRETİM ANONİM ŞİRKETİ RİZE ŞUBESİ 9 ABDURRAHMAN ŞİNOFOROĞLU YEŞİL KARADENİZ DANIŞMANLIK 33 AKPAŞ ÇAY İNŞAAT NAKLİYE SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ 10 DEREPAZARI BELEDİYESİ PERSONEL LİMİTED ŞİRKETİ 34 KIR ÇAY SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ 11 KALKANDERE BELEDİYESİ PERSONEL LİMİTED ŞİRKETİ 35 KÜÇÜKDERE ALABALIK SU ÜRÜNLERİ TURİZM CANLI HAYVAN TARIM ÜRÜNLERİ İNŞAAT TOPRAK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 12 PAYİDAR KONUT İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 36 HASAN ATALAY YEŞİL KARADENİZ DANIŞMANLIK 13 DİRİLİŞ CAFE GIDA İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 37 ÇAMLIHEMŞİN BELEDİYESİ PERSONEL LİMİTED ŞİRKETİ 14 BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR ANONİM ŞİRKETİ İLAHİYAT RİZE ŞUBESİ 38 DERYA MÜTEAHHİTLİK MÜHENDİSLİK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 15 HİSEM MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 39 ŞEN KARDEŞLER MÜHENDİSLİK İNŞAAT TAAHHÜT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 16 İKİZDERE ASLAN EKŞİOĞLU - ALİ EKŞİ ÖĞRETMENEVİ VE AKŞAM SANAT OKULU İKTİSADİ İŞLETMESİ 40 SS DEMİR ÇELİK SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ 17 SURTUR TURİZM SEYAHAT REKLAMCILIK OTELCİLİK İNŞAAT EMLAK NAKLİYE İTHALAT VE İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 41 SINIRLI SORUMLU RİZE KADIN EL SANATLARI KADIN GİRİŞİMİ ÜRETİM VE İŞLETME KOOPERATİFİ 18 ÖKSÜZOĞLU YAPI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 42 RİZE TEST ZEMİN VE YAPI LABORATUVARI LİMİTED ŞİRKETİ 19 EKİSTİK PLANLAMA KENTSEL TASARIM MİMARLIK MÜHENDİSLİK ARAŞTIRMA VE DANIŞMANLIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 43 FATMA FAZLIOĞLU 20 EK-MAY UNLU GIDA MAMÜLLERİ SANAYİ PAZARLAMA İNŞAAT VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 44 FATİH KÜLÜNKOĞLU KÜLÜNKOĞLU KIRTASİYE OYUNCAK 21 BEYTULLAH KARADURAN ATAY ASANSÖR 45 İLHAN ÇAMLICA 22 BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR ANONİM ŞİRKETİ CAMİ ÖNÜ RİZE ŞUBESİ 46 GÜNEYSU BELEDİYESİ PERSONEL LİMİTED ŞİRKETİ 23 MURADİYE BELEDİYESİ PERSONEL LİMİTED ŞİRKETİ 47 FINDIKLI BELEDİYESİ PERSONEL LİMİTED ŞİRKETİ 24 İKİZDERE BELEDİYESİ PERSONEL LİMİTED ŞİRKETİ 48 MURAT YAZICI M F İNŞAAT MART-NİSAN AYLARINDA ODAMIZDAN KAYDI SİLİNEN ÜYELER LİSTESİ S.NO ÜNVANI S.NO ÜNVANI 1 SEKOM İLETİŞİM SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ RİZE ŞUBESİ 9 ART ARTAN GRUP FOTOĞRAFÇILIK REKLAM SANAYİ PAZARLAMA VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ PİRİÇELEBİ ŞUBESİ 2 YEŞİL SAHİL SEYAHAT TURİZM TAŞIMACILIK LİMİTED ŞİRKETİ GÜNDOĞDU ŞUBESİ 10 NALKIRAN TİCARET GIDA ÇAY SANAYİ İNŞAAT NAKLİYE ve DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ATATÜRK CADDESİ ŞUBESİ 3 RİZE KİTAP KIRTASİYE BİLGİSAYAR ELEKTRİK VE ELEKTRONİK OYUNCAK TEMİZLİK ÜRÜNLERİ GIDA NAKLİYAT İNŞAAT SANAYİ 11 HİLAL ÇELİK KAPI PVC VE METAL ÜRÜNLERİ İNŞAAT SANAYİ PAZARLAMA İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ RİZE ŞUBESİ 4 ALİ AVCI 12 ZAFER İLETİŞİM ELEKTRONİK BİLGİSAYAR DIŞ TİCARET İTHALAT İHRACAT VE PAZARLAMA LTD. ŞTİ. 5 ISIMAK KALORİFER ve SOĞUTMA SİSTEMLERİ İNŞAAT SANAYİ İÇ ve DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 13 İMECE GIDA MADDELERİ VE TEKSTİL ÜRÜNLERİ TURİZM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ 6 UĞUR ÇAY SANAYİİ İNŞAAT TAAHHÜT NAKLİYE TURİZM DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 14 OSA ÇAY ORMAN ÜRÜNLERİ GIDA TURİZM SU ÜRÜNLERİ HAYVANCILIK OTO KİRALAMA OTO ALIM SATIM İNŞAAT NAKLİYE SANAYİ VE TİCARET 7 ABAY TİCARET RAMAZAN ABAY 15 TURAN KÖMÜR TEMİZLİK GIDA TURİZM OTO KİRALAMA İLETİŞİM İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 8 KABYA TURİZM TOPLU YEMEK VE TEMİZLİK HİZMETLERİ GIDA İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ RİZE ŞUBESİ BAŞLANGIÇ TARİHİ FUARIN ADI 2018 HAZİRAN-TEMMUZ AYI FUARLARI Deri ve Kürk Konfeksiyon Fuarı Antalya PHARMISTANBUL İstanbul CNR Games Week İstanbul İstanbul Uluslararası Dossodossi Moda Gösteri Fuarı Antalya Yacht Show Eurasia Muğla HEFİ Ev Elektroniği Fuarı İstanbul İstanbul İzmir Emlak Gayrımenkul ve Yatırım Fuarı İzmir Çay Fuarı İstanbul İstanbul BAKAF 2018 Batı Karadeniz Turizm Tanıtım İş Birliği Fuarı İstanbul Gapshoes 27.Uluslararası Ayakkabı, Terlik ve Yan Sanayi Kış Fuarı Gaziantep Ankatek 2018 Ankara Derix / Deri ürünleri Fuarı Bursa Ordu 10.Yapı Dekorasyon Ürünleri ve Doğalgaz Fuarı Ordu İYF İstanbul Ayakkabı Yan Sanayi ve Deri Fuarı İstanbul SEDEC TÜRKİYE Ankara JUNIOSHOW Bursa 11.Uluslararası Bebe ve Çocuk Hazır Giyim ve Çocuk İhtiyaçları Fuarı Bursa IDMA FEED MEA Yem Makinaları, Teknolojileri ve Yan Sanayi Fuarı İstanbul Karadeniz Sanayi ve Ticaret Fuarı (Katif 2018) Ordu Gıda, Tarım ve Hayvancılık İhtisas Fuarı Ordu EDİRNE Gıda, Tarım, Hayvancılık, Sanayi Fuarı 2018 Edirne Educaturk Üniversite Tercih Fuarı İstanbul Bodrum Kitap Fuarı Muğla ŞEHİR

22 22 ODAMIZ 20. DÖNEM İLK MECLİS TOPLANTISI CEVAHİR BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ Mart 2018 Odamız 20. Dönem Nisan Ayı Meclis Toplantısı Şükrü Cevahir Başkanlığında Gerçekleştirildi. Meclis Başkanı Cevahir, Yeni dönemin ilimiz tüccarı ve sanayicisi adına hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Başkanın Açış Konuşmasının ardından gündem maddelerine geçildi. 59. Meclis Toplantısı Karar Tutanağının Okunması ve Kabulü, Mart Ayı Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun Okunması ve Kabulü, Mart Ayı Gelir Gider Hesap Raporlarının, Mizanın, Bütçe İzleme Raporunun Müzakeresi ve Kabulü, Hakem,

23 Mart Bilirkişi ve Eksper Listelerinin Onaylanması, Meclis Komisyonlarının Kurulması, Meclis Toplantı Günü ve Saatinin Belirlenmesi, Meclis Üyelerinin Görevleri Hakkında Bilgilendirilmesi, Nisan Ayı Oda Faaliyetlerinin Sunulması gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından Dilek ve Temenniler bölümüne geçildi. Dilek ve Temenniler bölümünde 20. Dönemde yeniden Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Şaban Aziz Karamehmetoğlu bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasında Rize Ticaret ve Sanayi Odasını hep birlikte yöneteceklerini ifade eden Karamehmetoğlu, bu anlamda her türlü fikre açık olduklarını belirtti. Karamehmetoğlu takip edilen projelerin güncel durumları hakkında meclis üyelerine bilgi verdi. Rize Organize Sanayi Bölgesi'nde 1. Etapta boş parsel bulunmadığını, 2. Etap için ön taleplerin alındığını vurgulayan Karamehmetoğlu toplanacak ön talepler ile birlikte 2. Etap için bedelsiz parsel tahsisleri ile ilgili çalışmaların hız kazanacağını ifade etti. Rize'de sınırlı olan Sanayileşme hamlesinide kat edilen yolda Rize Ticaret ve Sanayi Odasının büyük pay sahibi olduğunu vurgulayan Karamehmetoğlu bunun devamının da yeni Meclis ile birlikte getirileceğine inandığını ifade etti. Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Karamehmetoğlu, ilimizde turizm sektöründeki gelişmeleri de değerlendirdi. Rize'de turizm alanında yapılan yatırımların her geçen gün arttığını ifade eden Karamehmetoğlu bunun mutluluk verici olduğunu belirtti. Rize'nin arazi bakımından sanayi yatırımlarına pek uygun olmadığını vurgulayan Başkan Karamehmetoğlu bu anlamda "çayın" ardından gelecek olan kalkınma hamlelerinin bacasız sanayi diye adlandırılan turizm alanında olması gerektiğini ifade etti. Nitekim bu şekilde de olduğunu söyleyen Karamehmetoğlu Rize'de daha önce var olan Otelin yerine çok daha modern ve daha yüksek yatak kapasiteli bir otel yapılmakta olduğunu, ayrıca İyidere'de ve Engindere'de birer 5 yıldızlı otelin faaliyete geçmiş bulunduğunu vurguladı. Karamehmetoğlu bunların dışında yine İyidere ve Fındıklı ilçelerinde yeni otel projelerinin sürdürüldüğü bilgisini de meclis üyeleri ile paylaştı.

24 Yönetim Kurulu Nisan Ayı Toplantıları Gerçekleştirildi Her hafta Salı günü toplanan Odamız Yönetim Kurulu, toplantılarda haftalık değerlendirmeler gerçekleştirdi. Meclis Başkanımız Şükrü Cevahir'in de katılım sağladığı toplantılarda Yönetim Kurulu gündem maddelerinin yanı sıra, ilimiz gündemindeki yatırımlar ile iş adamlarının sorunlarına yönelik değerlendirmeler yapıldı. Rize ekonomisinin gelişimine yönelik projelere öncülük yapan Rize Ticaret ve Sanayi Odası, projelerin yanı sıra sektörel gelişmeler ve ticari faaliyetlerin artması amacıyla çalışmalar yapmakta, Rizeli sanayici ve iş adamlarının temsilcisi olarak üzerine düşeni yerine getirmek için gayret sarfetmektedir. Yönetim Kurulu Mayıs Ayı Toplantıları 2 Mayıs Çarşamba Saat Yönetim Kurulu Toplantısı 8 Mayıs Salı Saat Yönetim Kurulu Toplantısı 15 Mayıs Salı Saat Yönetim Kurulu Toplantısı 22 Mayıs Salı Saat Yönetim Kurulu Toplantısı 29 Mayıs Salı Saat Yönetim Kurulu Toplantısı Yönetim Kurulu Haziran Ayı Toplantıları 5 Haziran Salı Saat Yönetim Kurulu Toplantısı 12 Haziran Salı Saat Yönetim Kurulu Toplantısı 19 Haziran Salı Saat Yönetim Kurulu Toplantısı 26 Haziran Salı Saat Yönetim Kurulu Toplantısı

Ersin Yazıcı yı Ziyaret Etti

Ersin Yazıcı yı Ziyaret Etti 23 TEMMUZ ÇARŞAMBA AKŞAMI KADİR GECESİ Kadir Gecenizi Kutlar, Bu Gecenin Size ve Sevdiklerinize Huzur Getir esini ve Tüm İnsanlık için Hayırlara Vesile Olmasını Dileriz. 1 Temmuz 2014 11 Temmuz 2014 BASIN

Detaylı

Rize Kariyer Günleri Düzenlendi

Rize Kariyer Günleri Düzenlendi 4-10 NİSAN 2017 Polis Teşkilatının 172. Kuruluş Yıldönümü 15-21 NİSAN 2017 Turizm Haftası 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI YAYIN ORGANI facebook.com/rize.tso

Detaylı

Rize Tüccarı İftarda Buluştu Odamız Geleneksel İftar Programını Gerçekleştirdi

Rize Tüccarı İftarda Buluştu Odamız Geleneksel İftar Programını Gerçekleştirdi Kadir Gecesi Geceniz Mübarek Olsun 13 Temmuz 2015 Ramazan Bayramının, Tüm İslam Alemine Huzur ve Barış Getirmesini Temenni Ederiz. Hayırlı Bayramlar. 17-19 Temmuz 2015 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın

Detaylı

Odamız Heyeti, Ankara Rize Günlerinde

Odamız Heyeti, Ankara Rize Günlerinde 15-22 NİSAN TURİZM HAFTASI 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Nisan 2015 Yıl:2 Sayı:13 e-gazete Odamız Heyeti, Ankara Rize Günlerinde Valilik

Detaylı

Rize'nin Yıldızlarına Ödüllerini

Rize'nin Yıldızlarına Ödüllerini Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Haziran 2016 Yıl:3 Sayı:27 e-gazete Rize'nin Yıldızlarına Ödüllerini Cumhurbaşkanımız Takdim Etti Artvin Sanayi Bölgesi için İlk Toplantı Odamızda Yapıldı Sayfa

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2016 YIL 1 SAYI 15 10.06.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:15 ERCAN İHTİYAR, ONUR ÖZÇELİKÇİ NİN İŞYERİ AÇILIŞINA KATILDI 06.05.2016

Detaylı

Odamız Bosna-Hersek te Saraybosna İş Forumu ve Türk Ürünleri Fuarında

Odamız Bosna-Hersek te Saraybosna İş Forumu ve Türk Ürünleri Fuarında Ramazan Ayının İlk Günü 5 Haziran 2015 JANDARMA 176. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ 18 Haziran 2015 13 Haziran 2015 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Haziran 2015 Yıl:2 Sayı:15 e-gazete Odamız Bosna-Hersek

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN AĞUSTOS 2016 YIL 1 SAYI 18 09.09.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:18 UTSO KOSGEB DESTEKLERİNE DEVAM EDİYOR (03/08/2016) Uzunköprü Ticaret

Detaylı

RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI A SINIFI AKREDİTE ODA OLDU

RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI A SINIFI AKREDİTE ODA OLDU 14 EKİM 2017 Standartlar Güven İnşa Eder DÜNYA STANDARTLAR GÜNÜ 29 EKİM - 4 KASIM Ya bir gün size de lazım olursa? KIZILAY HAFTASI 29 EKİM 2017 RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI YAYIN ORGANI facebook.com/rize.tso

Detaylı

Odamız ile İŞ-KUR Arasında Girişimcilik Eğitimi İşbirliği Protokolü

Odamız ile İŞ-KUR Arasında Girişimcilik Eğitimi İşbirliği Protokolü 30 Agustos - Zafer Bayramınız Kutlu Olsun Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Ağustos 2015 Yıl:2 Sayı:17 e-gazete Odamız ile İŞ-KUR Arasında Girişimcilik Eğitimi İşbirliği Protokolü Rize Ticaret

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU Yöresel ürünlerin piyasada tutundurulması

Detaylı

SEÇİM LİSTESİ (Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar)

SEÇİM LİSTESİ (Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar) 1 9620 7899 ADACAMİ ENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ RİZE ŞUBESİ 08/10/2013 Zincirlikuyu V.D. Seçme+Seçilme - 0070585746 2 8673 7079 AKÇAY MERMER BAKİ ÖZTÜRK 24/02/2009 Kaçkar V.D.

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU KOMİTE ÜYELERİ SEKTÖREL

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret TRAVEL TURKEY 2015'E KATILDIK. 9. Uluslararası Travel Turkey Turizm Fuarı 10-13 Aralık 2015 tarihleri arasında İzmir de düzenlendi. Yerli ve yabancı birçok firmaların katıldığı fuarda ilçemizin doğal ve

Detaylı

SEÇİM LİSTESİ (Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar)

SEÇİM LİSTESİ (Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar) 1 9959 8185 AKMEHMET İNŞAAT TEMİZLİK ÜRÜNLERİ GIDA SANAYİ PAZARLAMA DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 14/07/2015 Yeşilçay V.D. Seçme+Seçilme - 0320288001 2 7005 5611 AKTU MÜTEAHHİTLİK MÜHENDİSLİK MÜŞAVİRLİK

Detaylı

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI AĞUSTOS AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

SEÇİM LİSTESİ (Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar)

SEÇİM LİSTESİ (Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar) 1 6734 5365 A R T A N GAZ GIDA VE DAYANIKLI TÜKETİM MADDELERİ PAZARLAMA İHTALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ 28/11/1996 Kaçkar V.D. Seçme+Seçilme - 0850050583 2 9317 7643 ABAY TİCARET RAMAZAN ABAY 02/05/2012

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry ARALIK 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2015 ARALIK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

SEÇİM LİSTESİ (Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar)

SEÇİM LİSTESİ (Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar) Üye Sicil Ticaret Sicil Unvan Kayıt Tarihi Vergi Dairesi Adı Yetki [Baba Adı, Doğum Tarihi, TC Kimlik Numarası] Vergi Hesap İmza 1 5254 155-KALKANDERE ACEM ÇAY SANAYİİ VE TİCARET AHMET KORKMAZ 19/06/1990

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN HAZİRAN 2017 YIL 2 SAYI 28

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN HAZİRAN 2017 YIL 2 SAYI 28 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN HAZİRAN 2017 YIL 2 SAYI 28 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:28 (02.06.2017) SÜLEYBE-ŞEFİK ÖZTÜRK HUZUREVİ MÜDÜRÜNDEN YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ

Detaylı

OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ŞUBAT AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN ŞUBAT AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2017 GÜNDEM - TOBB 73. Genel Kuruluna katıldık. -İstanbul Yapı Fuarı na katıldık. - KOSGEB Kredisini en çok kullandıran ilçe olduk. - 666 aileye Ramazan

Detaylı

SEÇİM LİSTESİ (Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar)

SEÇİM LİSTESİ (Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar) 1 8400 6832 ADEM AVCI TURİZM SEYAHAT ACENTELİĞİ (AMEDA TUR SEYAHAT ACENTASI) 25/09/2007 Kaçkar V.D. Seçme+Seçilme - 0070571398 2 10059 8273 ADEM AVCI TURİZM SEYAHAT ACENTELİĞİ (AMEDA TUR SEYAHAT ACENTASI)

Detaylı

Kurban Bayramınız Mübarek Olsun

Kurban Bayramınız Mübarek Olsun Kurban Bayramınız Mübarek Olsun 1-4 Eylül 2017 RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI YAYIN ORGANI www.rizetso.org.tr facebook.com/rize.tso twitter.com/rizetso Eylül 2017 Yıl:4 Sayı:42 Meclis Başkanı Kahraman ile

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret TOBB 72. GENEL KURULUNA KATILDIK.

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret TOBB 72. GENEL KURULUNA KATILDIK. TOBB 72. GENEL KURULUNA KATILDIK. TOBB un 72 inci Genel Kurulu M. Rifat Hisarcıklıoğlu nun ev sahipliğinde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Gümrük ve Ticaret Bakanı

Detaylı

Rize Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri Birlik ve Beraberlik İftarında Buluştu

Rize Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri Birlik ve Beraberlik İftarında Buluştu Rize Çay Araştırma ve Uygulama Merkezi Temel Atma Töreni Adres: Büyükköy Yolu Üzeri Musadağı Köyü Küçükarpik Mevkii Çayeli / RİZE 15 Ağustos 2014 Cuma Saat: 14.30 2013 Yılı Vergi Ödül Töreni Adres: İsmail

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2010 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2010 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2010 Yılı Faaliyet Raporu Mart - Nisan 2010 tarihlerinde Çekerek te 30 kişiye iye Girişimcilik imcilik Eğitimi ve Sertifika Töreni T Gerçekle ekleştirildi. Eylül l 2010 tarihinde

Detaylı

MESLEK KOMİTELERİ 2015 ŞUBAT AYI KARARLARI / TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ

MESLEK KOMİTELERİ 2015 ŞUBAT AYI KARARLARI / TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ MESLEK KOMİTELERİ 2015 ŞUBAT AYI KARARLARI / TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ silinmesi hususunu düzenleyen 15. Maddesi 3. ve 4. Fıkrasına göre ; ndeki kaydı 1 8013 8360 Unvanı FETHİYE

Detaylı

2017 YILI AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU İŞ GELİŞTİRME ÇALIŞMALARI Başkanlardan Birlik Mesajı. 2017 YILI AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU 02.08.2017 tarihinde Antalya Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO), Antalya Ticaret Borsası(ATB), Alanya Ticaret ve Sanayi

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN EYLÜL 2017 YIL 2 SAYI 31

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN EYLÜL 2017 YIL 2 SAYI 31 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN EYLÜL 2017 YIL 2 SAYI 31 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:31 (06.09.2017) "ÖZEL MİNİK ELLER ANAOKULU AÇILDI" UTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ OCAK AYI PERSONEL TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK 14.01.2015 orsamızın 2015 yılı ocak ayı personel Btoplantısı Yönetim Kurulu Başkanımız Egemen Aslan ın başkanlığında Bölüm Sorumluları

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2015 Yılı İçinde Gerçekleşen Faaliyetlerden fotoğraflar 74 Slayt 16.01.2015 Saadet Partisi Yetkililerinden Odamıza

Detaylı

2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni

2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni 2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 4 Nisan 2015 tarihinde ATSO da düzenlenen Güneş Enerjisi Bilgilendirme Semineri Borsamızı temsilen Egemen ARSLANKIRAY

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry HAZİRAN 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 MAYIS / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

Odamızda, Güneydoğu Anadolu İlleri ile

Odamızda, Güneydoğu Anadolu İlleri ile 8 KASIM 2017 DÜNYA ŞEHİRCİLİK GÜNÜ Saygıyla Anıyoruz... 10 KASIM 2017 DÜNYA KALİTE GÜNÜ RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI YAYIN ORGANI facebook.com/rize.tso twitter.com/rizetso Kasım 2017 Yıl:4 Sayı:44 Odamızda,

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ARALIK AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 15 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

RTSO HEYETİ İZMİR-DENİZLİ-KONYA DA İŞ VE FUAR PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRDİ

RTSO HEYETİ İZMİR-DENİZLİ-KONYA DA İŞ VE FUAR PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRDİ SOMA DAKİ MADEN KAZASI ÜLKEMİZİ YASA BOĞDU Manisa nın Soma İlçesindeki Kömür Madeninde Yaşanan Faciada Hayatını Kaybeden İşçilerimize Allah tan Rahmet, Ailelerine Başsağlığı, Yaralanan İşçilerimize Acil

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.11.2017-28.12.2017) Oda Meclisimizin 28 Aralık 2017 tarih ve 58 sayılı toplantısının gündeminde yer alan,

Detaylı

Rize TSO ile Çorlu TSO Arasında Kardeş Oda Protokolü İmzalandı

Rize TSO ile Çorlu TSO Arasında Kardeş Oda Protokolü İmzalandı İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HAFTASI Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Temmuz 2016 Yıl:3 Sayı:28 e-gazete Rize TSO ile Çorlu TSO Arasında Kardeş Oda Protokolü İmzalandı Rize Ticaret ve Sanayi Odası

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 26.01.2018-22.02.2018 Oda Meclisimizin 22 Şubat 2018 tarih ve 60 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Aşağı Nohutlu Mahallesi, Sakarya Caddesi, Açıkgöz Apt Kat:2 Nu:4 Web:www.yozgattb.org.tr Tel: l:(0354)2129677 Fax:(0354)2170164 email: yozgattb@tobb.org.tr GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Borsamızın da Katılımıyla

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2014 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Oda Faaliyetlerimiz 69 Slayt 31.01.2014 AB Slovenia Projesi Denetimi 03.01.2014 Belediye Başkan Adayı Kazım

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN TEMMUZ 2016 YIL 1 SAYI 17 10.08.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:17 UZUNKÖPRÜ DEMOKRASİSİNE SAHİP ÇIKIYOR (18.07.2016) 18 Temmuz 2016 Pazartesi

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Haziran/2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (23.06.2017-27.07.2017) I- KAYIT, DEĞİŞİKLİK ve TERKLER: 23.06.2017-27.07.2017 tarihleri arasında Odamıza; 42 yeni üye kaydedilmiş, 71 üyenin kayıtlarında değişiklik yapılmış,

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN 2017 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.02.2017-30.03.2017) Oda Meclisimizin 30 Mart 2017 tarih ve 49 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (29.12.2017-25.01.2018) Oda Meclisimizin 25 Ocak 2018 tarih ve 59 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

NUSAYBİN TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 OCAK AYI BÜLTENİ

NUSAYBİN TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 OCAK AYI BÜLTENİ NUSAYBİN TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 OCAK AYI BÜLTENİ Sayı 01 DİLUCU GÜMRÜK KAPISINDA İNCELEME Dilucu gümrük kapısında, 21-23 Ocak 2015 tarihlerinde yapılan incelemede Yönetim Kurulu başkanı ve Dilucu

Detaylı

Antalya Ticaret Sicili Müdürlüğü

Antalya Ticaret Sicili Müdürlüğü Antalya Ticaret Sicili Müdürlüğü Münfesih olmalarına ve sayılmalarına rağmen Türk Ticaret Kanununun geçici 7 nci maddesi uyarınca Müdürlüğümüz tarafından kendilerine yapılan ihtar ve 06/01/2014 tarihli

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 1. Meslek Komite üyeleri 2017

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 27.11.2012 25.12.2012 ATSO VERGİ ÖDÜL TÖRENİ-27.12.2012 GÜMRÜK VE TİCARET BAKANI HAYATİ YAZICI VE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ BAŞKANI RİFAT HİSARCIKLIOĞLU NUN DA

Detaylı

2015 Yılı Şubat Ayı Bülteni

2015 Yılı Şubat Ayı Bülteni 2015 Yılı Şubat Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 1 Şubat 2015 tarihinde Başbakanımız Sayın Ahmet DAVUTOĞLU nun Afyonkarahisar Ziyaretine geldiği sırada Yön. Kur. Bşk.

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 26.08.2014 30.09.2014 TORBA YASA 11 EYLÜL 2014 TARİHLİ RESMİ GAZETEDE YAYMLANARAK YÜRÜRLÜĞE GİRDİ-11 EYLÜL 2014 6552 SAYILI İŞ KANUNU İLE BAZI KANUN VE KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMELERDE

Detaylı

Kurban Bayramında Rize Halkından Birlik Mesajı

Kurban Bayramında Rize Halkından Birlik Mesajı Standartlar Güven İnşa Eder Ya bir gün size de lazım olursa? 14 Ekim 2016 Dünya Standartlar Günü 29 Ekim - 4 Kasım 2016 Kızılay Haftası 29 Ekim 2016 Cumhuriyet Bayramı Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın

Detaylı

2016 Yılı Şubat Ayı Bülteni

2016 Yılı Şubat Ayı Bülteni 2016 Yılı Şubat Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: AFYONKARAHİSAR TİCARET BORSASI TOBB KALİTE AKREDİTASYON BELGESİNİ ALDI. 03.02.2016 tarihinde Afyonkarahisar Ticaret Borsasının

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

TOBB 73. Genel Kurulu Gerçekleştirildi

TOBB 73. Genel Kurulu Gerçekleştirildi Ramazan Bayramı'nın, Tüm İslam Alemine Huzur ve Barış Getirmesini Temenni Ederiz. Hayırlı Bayramlar. 25-27 Haziran 2017 RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI YAYIN ORGANI facebook.com/rize.tso twitter.com/rizetso

Detaylı

RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI HAZİRAN AYI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI HAZİRAN AYI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ÖNSÖZ Haziran ayı içerisinde haftada bir toplanan Yönetim Kurulumuzun bu toplantılarda almış oldukları kararların tanzim ve icrasının takibi, tüm servislerin 5174 Sayılı Kanun gereğince çıkartılan tüzük

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: TİM.OAİB.GSK.UYG.2014/818-4908 Ankara, 12/03/2014 Konu: Genel Kurul Toplantıları Hk. ÇİMENTO, CAM, SERAMİK VE TOPRAK ÜRÜNLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ

Detaylı

SEÇİM LİSTESİ (Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar)

SEÇİM LİSTESİ (Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar) 1 8237 127-İKİZDERE AKYILDIZ İŞ MAKİNALARI NAKLİYAT HAFRİYAT TAAHHÜT İNŞAAT TURİZM GIDA İTHALAT İHRACAT VE TİCARET LİMİTED 13/02/2007 İkizdere M.Md. Seçme+Seçilme - 0440470165 2 7981 122-İKİZDERE ALİ KEMAL

Detaylı

AVNI KAHYA ARDEŞEN BELEDIYE BAŞKAN ADAYI Yılında Ardeşen de doğdu.

AVNI KAHYA ARDEŞEN BELEDIYE BAŞKAN ADAYI Yılında Ardeşen de doğdu. ARDEŞEN AVNI KAHYA 07.11.1962 Yılında Ardeşen de doğdu. İlk orta öğrenimi mi Ardeşen de Liseyi Rize de tamamladı. Siyasete 1978 de Milli Türk Talebe Birliği ile başladı, 1994 yılında Refah Partisinde Teşkilat

Detaylı

6102 SAYILI KANUNUN GEÇİCİ 7.MADDESİ KAPSAMINDA TİCARET SİCİLİNDEN KAYDI SİLİNEN MÜKELLEFLER LİSTESİ

6102 SAYILI KANUNUN GEÇİCİ 7.MADDESİ KAPSAMINDA TİCARET SİCİLİNDEN KAYDI SİLİNEN MÜKELLEFLER LİSTESİ Sıra No VERGİ NO ÜNVAN 1 8770256416 2 9780517028 3 6070360257 4 8610498361 5 3260280069 6102 SAYILI KANUNUN GEÇİCİ 7.MADDESİ KAPSAMINDA TİCARET SİCİLİNDEN KAYDI SİLİNEN MÜKELLEFLER LİSTESİ TÜRKER GELİNLİK

Detaylı

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 30 MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 31 Kurum ve kuruluşlarla ilişkiler, Şube çalışmalarımızda önemli bir yer tutmaktadır.

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MART 2016 YIL 1 SAYI 13 11.04.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:13 UZUNKÖPRÜ SERBEST MUHASEBECİ VE MALİ MÜŞAVİRLER BİRLİĞİNDEN UTSO YA ZİYARET(01/03/2016)

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry ŞUBAT 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2015 OCAK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

MADENCİLİĞİN SORUNLARI İLE İLGİLİ TBMM VE MİGEM E GİTTİK.

MADENCİLİĞİN SORUNLARI İLE İLGİLİ TBMM VE MİGEM E GİTTİK. YAHYALI TİCARET ODASI E-BÜLTEN Yahyalı Ticaret Odası Yayınıdır Yıl:4 Sayı:11 (Ocak-Şubat-Mart 2018) MADENCİLİĞİN SORUNLARI İLE İLGİLİ TBMM VE MİGEM E GİTTİK. Yahyalı İlçemizin ve yöremizin en önemli gelir

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN NİSAN 2016 YIL 1 SAYI 14 10.05.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:14 UTSO DA KOBİLERE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ 05.04.2016 KOSGEB

Detaylı

-224 YENİ ÜYE KAYDI -1557 Sİ FAAL OLMAK ÜZERE TOPLAM ÜYE SAYIMIZ 1744-408 KAPASİTE RAPORU -130 EKSPERTİZ RAPORU -83 ADET FİİLİ TÜKETİM BELGESİ

-224 YENİ ÜYE KAYDI -1557 Sİ FAAL OLMAK ÜZERE TOPLAM ÜYE SAYIMIZ 1744-408 KAPASİTE RAPORU -130 EKSPERTİZ RAPORU -83 ADET FİİLİ TÜKETİM BELGESİ . -224 YENİ ÜYE KAYDI -1557 Sİ FAAL OLMAK ÜZERE TOPLAM ÜYE SAYIMIZ 1744-408 KAPASİTE RAPORU -130 EKSPERTİZ RAPORU -83 ADET FİİLİ TÜKETİM BELGESİ MUHTELIF KONULARDA 25 EĞİTİM DÜZENLENDİ.493 SANAYİCİMİZ

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN HAZİRAN 2016 YIL 1 SAYI 15 10.07.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:15 03.06.2016 SINIR TANIMAYAN PROJE SON BULDU Uzunköprü Ticaret ve Sanayi

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret KADIN GİRİŞİMCİLERİMİZDEN; İŞ KADINLARI KONSEYİNİN DÜZENLEDİĞİ 81 İL DE 81 TOPUK PROJESİ FUARINA TEŞVİKİMİZLE NAR KADIN KOOPERATİFİ YETKİLİLERİ KATILDI. İzmir Ticaret Odası ve İş kadınları Konseyinin 3-4

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry KASIM 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2015 EKİM / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry NİSAN 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II- İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 MART / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 24.02-16.03.2009

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 24.02-16.03.2009 ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 24.02-16.03.2009 ODA MECLİSİ TOPLANTISI Tarih: 17.03.2009 Sayı: 09/03 ODA AİDATLARININ GECİKME ZAMLARINA AF YAŞANAN KÜRESEL EKONOMİK KRİZE KARŞI ALINACAK ÖNLEMLER PAKETİ

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry MART 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 ŞUBAT / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

YALVAÇ TİCARET VE SANAYİ ODASI 2017 YILI FAALİYET TAKVİMİ

YALVAÇ TİCARET VE SANAYİ ODASI 2017 YILI FAALİYET TAKVİMİ Ocak Şubat 1 PERSONEL TOPLANTISI Ayın İlk Salı Günü Aylık personel toplantısı gruplar ayın 23'ü 4 PERSONEL EĞİTİM TALEPLERİNİN ALINMASI Ay İçerisinde Personel eğitim talepleri alınması 5 PERSONEL PERFORMANS

Detaylı

ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN ŞUBAT AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ

ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN ŞUBAT AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN ŞUBAT AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ GİRİŞİMLERDE BULUNULACAKTIR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI

Detaylı

E- BÜLTEN. TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şube 5. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi. Tarım Öğretiminin Başlangıcı nın 170. Yıldönümü Kutlandı

E- BÜLTEN. TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şube 5. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi. Tarım Öğretiminin Başlangıcı nın 170. Yıldönümü Kutlandı E- BÜLTEN Sayı: 01 Ocak 2016 Telefon : 0224 4534741 Fax : 0224 4534500 E-Mail : bursagmo@gmail.com TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şube 5. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi Bursa Şube Yönetim Kurulu,

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 28.03.2017 18.04.2017 ODAMIZ VE ALANYA SOSYAL HİZMET MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN HAYATA GEÇİRİLEN PROJE ÜYELERİMİZE VE VATANDAŞLARIMIZA TANITILDI- 12.04.2017 ODAMIZ VE ALANYA

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret İLÇEMİZ KAYMAKAMI ODAMIZI ZİYARET ETTİ.

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret İLÇEMİZ KAYMAKAMI ODAMIZI ZİYARET ETTİ. İLÇEMİZ KAYMAKAMI ODAMIZI ZİYARET ETTİ. İlçemiz Kaymakamı sayın Ali SIRMALI odamızı ziyaret e. Ziyaret sırasında kurumların ortak düzenlediği faaliyetler değerlendirilerek,edremit Güç Ortaklığı (EGO) pla

Detaylı

SEÇİM LİSTESİ (Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar)

SEÇİM LİSTESİ (Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar) 1 8495 6923 A. D. AYDIN DÜNYA ELEKTRİK İNŞAAT GIDA SANAYİ TURİZM NAKLİYE VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 18/03/2008 Yeşilçay V.D. Seçme+Seçilme - 0010633478 2 3581 2958 ADNAN ELEKTRİK ADNAN YAZICI 08/01/1979

Detaylı

2016 Yılı Mayıs Ayı Bülteni

2016 Yılı Mayıs Ayı Bülteni 2016 Yılı Mayıs Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 04.05.2016 tarihinde İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından yapılan Toprak Koruma Kurulu Toplantısına Genel

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (29.09.2017-26.10.2017) Oda Meclisimizin 26 Ekim 2017 tarih ve 56 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 29.09.2017-26.10.2017

Detaylı

Bafra Ticaret Sicili Müdürlüğü

Bafra Ticaret Sicili Müdürlüğü Bafra Müdürlüğü Bilgileri aşağıda yer alan anonim ve limited şirketler ile kooperatiflerin, ticaret sicili kayıtları üzerinde yapılan inceleme neticesinde münfesih durumda olduğu anlaşılmıştır. 6102 sayılı

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayın Üyemiz, İKLİMLENDİRME SANAYİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ÜYELERİ İÇİN GENEL KURULA ÇAĞRI SİRKÜLER (İ/2015 ) Birliğimizin Yönetim Kurulu Kararı doğrultusunda 2014 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı ile

Detaylı

RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI

RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI 1 ÖNSÖZ Demokrasimize, vatanımıza sahip çıkan yüce milletimize teşekkür ederiz. Şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyoruz. Murat ARTAN Yönetim Kurulu Başkan Yrd. 2018 yılı Odamız ve ülkemiz

Detaylı

Değerli İş Dünyası Temsilcileri,

Değerli İş Dünyası Temsilcileri, SPONSORLUK DOSYASI Değerli İş Dünyası Temsilcileri, Tüm Kuruyemiş Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) 2008 yılında kurulmuş olup, kuruluşundan bu yana üye sayısını sürekli artırmış ve faaliyetlerinin

Detaylı

SEÇİM LİSTESİ (Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar)

SEÇİM LİSTESİ (Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar) 1 9869 8114 AKABE OPTİK SANAYİ VE TİCARET 13/01/2015 Kaçkar V.D. Seçme+Seçilme - 0110573571 2 6893 5500 AKADEMİ BİLGİSAYAR ELEKTRONİK ÖZEL KURS DERSANE İŞLETMECİLİĞİ BASIN YAYIN PAZARLAMA VE DIŞ TİCARET

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Eylül/2017 ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU

Detaylı

RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI YAYIN ORGANI

RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI YAYIN ORGANI Ya bir gün size de lazım olursa? 29 EKİM - 4 KASIM 2018 KIZILAY HAFTASI 31 EKİM 2018 DÜNYA TASARRUF GÜNÜ RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI YAYIN ORGANI facebook.com/rize.tso twitter.com/rizetso Yıl:5 Sayı:48

Detaylı

ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR

ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK YENİ ŞUBE MÜDÜRÜ CANSEL ÇAĞLAR'DAN BORSAMIZA ZİYARET (05.01.2016) İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Yeni Şube Müdürü

Detaylı

RİZELİ 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZ. Murat Akdemir. Onur Kılıç (Merkez Ketenli Köyü) (Kalkandere) Murat Naiboğlu (Pazar) Erhan Dural (Pazar)

RİZELİ 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZ. Murat Akdemir. Onur Kılıç (Merkez Ketenli Köyü) (Kalkandere) Murat Naiboğlu (Pazar) Erhan Dural (Pazar) RİZELİ 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZ Fikret Metin Öztürk Özel Harekat Polis Md. (Kalkandere) Şuayip Seferoğlu (Merkez Küçükköy) Murat Akdemir (Kalkandere) Onur Kılıç (Merkez Ketenli Köyü) Fatih Satır (Merkez

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry AĞUSTOS 2016 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II-İLİMİZİN İHRACAT RAKAMI 2016 AĞUSTOS / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

Tarih : 16 Şubat 2014, Pazar Yer : İMO Trabzon Şubesi Saat: 09.00 17.00

Tarih : 16 Şubat 2014, Pazar Yer : İMO Trabzon Şubesi Saat: 09.00 17.00 İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (25.05.2018-28.06.2018) Sayın Meclis Üyeleri, Oda Meclisimizin 28 Haziran 2018 tarih ve 04 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 25.05.2018-28.06.2018

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Haziran Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Haziran Ayı Bülteni olmasını diler; ülkemizin ve İslam Aleminin mübarek gecesini tebrik ederiz" dediler. 01/06/2015 KARAMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI NDAN BERAT KANDİLİ MESAJI Meclis Başkanı M. Gökhan ALKAN ve Yönetim Kurulu

Detaylı

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi 1 Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. Yine bu zaman zarfında Odamıza 9 adet yeni üye

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 23.02.2016 22.03.2016 ALTSO İLE İŞKUR ARASINDA UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ PROTOKOLÜ İMZALANDI 01.03.2016 ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI VE İŞKUR ALANYA HİZMET MERKEZ

Detaylı