BÜTÜN ÖĞRETİM ÜYELERİ VE ÖĞRETİM ELEMANLARI AŞAĞIDAKİ ÖRNEĞE UYGUN OLARAK HER İKİ FORMU DA DOLDURACAKLARDIR. (TÜRKÇE-İNGİLİZCE)

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BÜTÜN ÖĞRETİM ÜYELERİ VE ÖĞRETİM ELEMANLARI AŞAĞIDAKİ ÖRNEĞE UYGUN OLARAK HER İKİ FORMU DA DOLDURACAKLARDIR. (TÜRKÇE-İNGİLİZCE)"

Transkript

1 BÜTÜN ÖĞRETİM ÜYELERİ VE ÖĞRETİM ELEMANLARI AŞAĞIDAKİ ÖRNEĞE UYGUN OLARAK HER İKİ FORMU DA DOLDURACAKLARDIR. ÖRNEK ÖZGEÇMİŞ FORMATI I. (Ana sayfada görünecektir.) (TÜRKÇE-İNGİLİZCE) Adı Soyadı (Unvanı) Mazhar BAĞLI (Prof. Dr.) Doktora: Sakarya Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, (1999) E-posta: kurum/özel) Web sayfası Santral No: Dahili No: Fax: Cep Telefonu: İş Adresi: Cinnah Caddesi Yazışma Adresi: Yıldırım Beyazıt Universitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Cinnah Ankara Bölümü/Anabilim Sosyoloji Dalı: İdari Görevi: (Varsa) II. (Link olarak verilecektir.) Lisans Selçuk Üniversitesi, Fen Edebiyat Fak. Sosyoloji Bölümü, 1992 Yüksek Lisans Selçuk Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, 1995 Doktora Sakarya Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, 1999 Yabancı Diller İngilizce (ÜDS, ,5); Arapça (KPDS ) Üyelikleri Sosyoloji Derneği, Medya Takip Derneği (Metader), AK Parti MKYK Üyesi Araştırma ve Çalışma Alanları Çok Kültürlülük, Bilgi Sosyolojisi, Toplum Felsefesi, Siyaset, Töre Cinayetleri, Bölgesel Sorunlar Özel ilgi alanları Sinema, Müzik, Şiir ve Gezi Lisans Tezi Kişiliğin Oluşumuna Etki Eden Faktörler, Konya, Yüksek Lisans Tezi Modern Toplumlarda Bilgi ve İktidar, Konya, Doktora Tezi Bilgi Sürecinde Modern Bilincin Mahremiyeti İfşası, Sakarya, Akademik ve Mesleki Geçmiş (İdari görevi olanlar ekleyebilir.) Araş.Gör. Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü, ( ) Yrd.Doç.Dr. Dicle Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü, ( ) Doç.Dr. Dicle Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü ( ) Prof.Dr. Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, Sosyoloji Bölümü (2012-)

2 YAYINLAR 1. KİTAP 1. Bağlı, Mazhar, Modrn Bilinç ve Mahremiyet (Modern Conciousness and İntimacy), Yarın Yayınları, II: Baskı, İstanbul, Bağlı, Mazhar Binici Abdülkadir, Kentleşme Tarihi ve Diyarbakır Kentsel Gelişimi, Bilim Adamı Yayınları, Ankara, Bağlı, Mazhar, Özensel Ertan, Çok Kültürlü Vatandaşlık, Çizgi Yayınları, Konya, Bağlı, Mazhar, Diyarbakır El Sanatları: Tarihsel Gelişim ve Tekniği, Diyarbakır Sanayi ve Ticaret Odası, Söz Ofset Tesisleri, 2006, Diyarbakır. 5. Bağlı, Mazhar, Modernizme Direnen Estetik, Kapı yayınları, 2010, İstanbul. 6. Bağlı, Mazhar, Özensel Ertan, Türkiye de Töre ve Namus Cinayetleri, Destek Yayınları, 2011, İstanbul. 2. KİTAPTA BÖLÜM 1. Erdem, F. Hüsnü ve Bağlı, Mazhar, Modernleşme ve Ulus-Devlet Olgusu Kıskancında Azınlıklar Sorunu: Süryaniler, Süryanşler ve Süryanilik III, Hazırlayanlar Ahmet Taşğın, Eyyüp Tanrıverdi, Canan Seyfeli, Orient Yayınları, Ankara, Mart MAKALE Uluslararası Hakemli Dergilerde Yayınlanan Makaleler:

3 1. Bağlı, Mazhar and Sev er, Aysan, (2003) Female and Male Suicides in Batman, Turkey: Poverty, Social Change, Patriarchal Opression and Gender Links, Women s Health And Urban Life, Year: 2003, Volume: II, Issue:1, Depertman of Sociology, University of Toronto and Wellesley Central Health Corporation. 2. Sev er, Aysan and Bağlı, Mazhar, In Who s Interest? Levirat And Sororat Merriages In Southeastern Turkey, Hawwa, Journal of Women of the Middle East and the Islamic World, Edited by Amira Sonbol, 4,2-3, , Sev er, Aysan and Bağlı, Mazhar, Levirat and Sororat Merriages in Southeastern Turkey:Intact Marriage or Sanctified Incest?, Women s Health And Urban Life, Year: 2006, Volume: V, Issue:1, Depertman of Sociology, University of Toronto and Wellesley Central Health Corporation. 5. Bağlı, Mazhar and Pala, Hüseyin, Language-Cognition, Identity and The Self as a Metter of Media and Culture, Euro Agenda Avrupa Günlüğü, Siebente Ausgabe, Yıl/Jahr:4, Sayı/Heft:7, 2/ Bağlı, M, ve diğerleri, Osmanlı Modernleşmesinde Bürokrasinin Egemen Konumuna Sosyolojik Bir Bakış, Euro Agenda-Avrupa Günlüğü, Yıl/Jahr:6, Sayı/heft:10, NR:2/ Bağlı, M, ve Erkan R., İdeoloji ve Sanat Ya Da İdeolojinin Sanatı: Kimin İçin Sanat, (Ideology and Art or The Ideology of Art): Euro Agenda-Avrupa Günlüğü, Yıl/Jahr, Sayı/Heft6, NR: Bağlı, Mazhar, Cennet in Mekân Değişimi: Yaşam Kalitesini Arttırma Çabasında Türkiye Pratiği (The Practice Of Turkey on Welfare) Euro Agenda- Avrupa Günlüğü, Yıl/Jahr: 5, Sayı/Heft:9, Ulusal Hakemli Dergilerde Yayınlanan Makaleler: 1 Bağlı, Mazhar (2004) Batman İntiharları Bağlamında Özgürlüğün Ve Geleneksel Toplumsal Yapının Kentsel Kurgusu, (Conceptualization of The Freedom and Social Structure on The Basis of Suicides in Batman) Ankara

4 Üniversitesi Psikiyatrik Kriz Uygulama ve Araştırma Merkezi, Kriz Dergisi, Cilt 12, Sayı 1 Bahar Bağlı, Mazhar (2002) Klasik Fizik (Newton Paradigmasının) İlkeleri Bağlamında Modern Bilincin Ve İktidarın İmkânları: Özgürlük Ve Yetkinlik (The Opportunities of Modern Consciousness and Classical Physics: Freedom and Perfection) Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, cilt 4, sayı:3, Temmuz-Eylül Bağlı, M., (2004) Toplum Felsefesinden Sosyolojik Düşünceye: Felsefesiz Bir Sosyoloji, (From Sociological Imagination to Phiolosphy of Society) Tezkire, düşünce, siyaset, sosyal bilim dergisi, Sayı 40, (2004). 4. Erkan R, ve Bağlı, M., Diyarbakır da Seçmen Davranışı ve Seçmen Davranışının Oluşmasında Yerel Medyanın Rolü, (The Intentıon Of Voters In Dıyarbakır And The Role Of Local Medıa In The Makıng Of The Voters Behavıour) Selçuk İletişim, Cilt 3, Sayı 4, , (2005). 5. Bağlı, M. ve Sev er, A., Tabulaştırılan/Tabulaşan Kurumun (Ailenin) Kurbanlıklar Edinme Pratiği: Levirat Ve Sororat (Levirat and Sororat types of marriages in Diyarbakır, Mardin and Şanlıurfa). Aile ve Toplum, Yıl:7, Cilt:2, Sayı:8, 9-21, (2005). 6. Bağlı, M., Modern Ontolojik Güven Bağlamında İnsan Ve Mekân/Ev (Hâne): Bir Mekan Sosyolojisi Denemesi, (An Essay on Sociology of Space) Tezkire, düşünce, siyaset, sosyal bilim dergisi, Sayı 41, (2005). 7. Erkan, R., ve Bağlı, M., Göç ve Yoksulluk Alanlarında Kentle Bütünleşme Eğilimi: Diyarbakır Örneği, The Inclination of Integration with the City in the Regions of Migration and Poverty: The Case of Diyarbakır) Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dergisi, cilt 22, sayı 1, Haziran Bağlı, Mazhar, Türk Modernleşmesi Bağlamında Hukuk ve Yargılama: Çocuk Yargılaması, İnsan Hakları Araştırmaları Human Rights Review, Yıl:3, Sayı:4 Ocak Haziran2005.

5 9. Bağlı, Mazhar, Orta Doğu Sınırları, Tarih Bilinci, Tarih ve Kültür Dergisi, Özel Sayı, Bağlı, Mazhar, İnsan Onuruna Saygılı Bir Anayasa, Tarih Bilinci, Tarih ve Kültür Dergisi, Özel Sayı, Bağlı, Mazhar, Sınırsız Özgürlük Sınırlı İnanma: Sanat ve Din, TDV-İstanbul Müftülüğü Dergisi, Sayı: 14, Yıl:2011.

6

7 İNGİLİZCE ÖRNEK ÖZGEÇMİŞ FORMATI I. (Ana sayfada görünecektir.) Name and Family Mazhar BAĞLI, Prof. Dr. Name, Title Doktorate Sakarya Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, (1999) e.mail Web site call Fax: Mobile phone Office address Cinnah Caddesi Current address Yıldırım Beyazıt University, Faculty of Human and Social Sciences, Department of Sociology depertmant Sociology II. (Link olarak verilecektir.) BS Selçuk Üniversitesy, Fen Edebiyat Fak. Sosyoloji Bölümü, 1992 MS Selçuk Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, 1995 PhD Sakarya Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, 1999 Languages: English (ÜDS, ,5); Arabic (KPDS ) Members Sosyoloji Derneği, Medya Takip Derneği (Metader), AK Parti Fields of Academic Interest and Research Hobies: MKYK Üyesi Honor Killing, Sociology of Knowledge, Sociology of Urban and Space, Multiculturalism, Philosophy of Society, ethnic Problems and Identity Cinema, music, poen and travel Graduation Thesis Factors Affecting the Formation of Personality, Konya, Master's Thesis Knowledge and power in modern societies, Konya, PhD Thesis Disclosure of Intimacy in the Process of Modern Consciousness, Sakarya, Akademik ve Mesleki Geçmiş (İdari görevi olanlar ekleyebilir.) research assistant Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü, ( ) assistant professor Dicle Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü, ( ) associate professor Dicle Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü ( ) Prof.Dr. Yıldırım Beyazıt University, Faculty of Human and Social Sciences, Department of Sociology (2012-) Publications: 1. Books

8 1. Bağlı, Mazhar, Modrn Bilinç ve Mahremiyet (Modern Conciousness and İntimacy), Yarın Yayınları, II: Baskı, İstanbul, Bağlı, Mazhar Binici Abdülkadir, Kentleşme Tarihi ve Diyarbakır Kentsel Gelişimi, (History of Urbanization and Urban Development in Diyarbakir) Bilim Adamı Yayınları, Ankara, Bağlı, Mazhar, Özensel Ertan, Çok Kültürlü Vatandaşlık, (Multicultural Citizenship), Çizgi Yayınları, Konya, Bağlı, Mazhar, Diyarbakır El Sanatları: Tarihsel Gelişim ve Tekniği, (Diyarbakır Crafts: Historical Development and Technology), Diyarbakır Sanayi ve Ticaret Odası, Söz Ofset Tesisleri, 2006, Diyarbakır. 5. Bağlı, Mazhar, Modernizme Direnen Estetik, (Resistant of Aesthetic to The Modernism) Kapı yayınları, 2010, İstanbul. 6. Bağlı, Mazhar, Özensel Ertan, Türkiye de Töre ve Namus Cinayetleri, (Honor Killing İn Turkey) Destek Yayınları, 2011, İstanbul. 2. Section in Book: 1. Erdem, F. Hüsnü ve Bağlı, Mazhar, Modernleşme ve Ulus-Devlet Olgusu Kıskancında Azınlıklar Sorunu: Süryaniler, (A Case of Modernization and Nation-State in the issue of minorities: Assyrians) Süryaniler ve Süryanilik III, Hazırlayanlar Ahmet Taşğın, Eyyüp Tanrıverdi, Canan Seyfeli, Orient Yayınları, Ankara, Mart Articles Articles Published in International Journals 1. Bağlı, Mazhar and Sev er, Aysan, (2003) Female and Male Suicides in Batman, Turkey: Poverty, Social Change, Patriarchal Opression and Gender Links, Women s Health And Urban Life, Year: 2003, Volume: II,

9 Issue:1, Depertman of Sociology, University of Toronto and Wellesley Central Health Corporation. 2. Sev er, Aysan and Bağlı, Mazhar, In Who s Interest? Levirat And Sororat Merriages In Southeastern Turkey, Hawwa, Journal of Women of the Middle East and the Islamic World, Edited by Amira Sonbol, 4,2-3, , Sev er, Aysan and Bağlı, Mazhar, Levirat and Sororat Merriages in Southeastern Turkey:Intact Marriage or Sanctified Incest?, Women s Health And Urban Life, Year: 2006, Volume: V, Issue:1, Depertman of Sociology, University of Toronto and Wellesley Central Health Corporation. 5. Bağlı, Mazhar and Pala, Hüseyin, Language-Cognition, Identity and The Self as a Metter of Media and Culture, Euro Agenda Avrupa Günlüğü, Siebente Ausgabe, Yıl/Jahr:4, Sayı/Heft:7, 2/ Bağlı, M, ve diğerleri, Osmanlı Modernleşmesinde Bürokrasinin Egemen Konumuna Sosyolojik Bir Bakış, Euro Agenda-Avrupa Günlüğü, Yıl/Jahr:6, Sayı/heft:10, NR:2/ Bağlı, M, ve Erkan R., İdeoloji ve Sanat Ya Da İdeolojinin Sanatı: Kimin İçin Sanat, (Ideology and Art or The Ideology of Art): Euro Agenda-Avrupa Günlüğü, Yıl/Jahr, Sayı/Heft6, NR: Bağlı, Mazhar, Cennet in Mekân Değişimi: Yaşam Kalitesini Arttırma Çabasında Türkiye Pratiği (The Practice Of Turkey on Welfare) Euro Agenda-Avrupa Günlüğü, Yıl/Jahr: 5, Sayı/Heft:9, Articles Published in National Publications: 1 Bağlı, Mazhar (2004) Batman İntiharları Bağlamında Özgürlüğün Ve Geleneksel Toplumsal Yapının Kentsel Kurgusu, (Conceptualization of The Freedom and Social Structure on The Basis of Suicides in Batman)

10 Ankara Üniversitesi Psikiyatrik Kriz Uygulama ve Araştırma Merkezi, Kriz Dergisi, Cilt 12, Sayı 1 Bahar Bağlı, Mazhar (2002) Klasik Fizik (Newton Paradigmasının) İlkeleri Bağlamında Modern Bilincin Ve İktidarın İmkânları: Özgürlük Ve Yetkinlik (The Opportunities of Modern Consciousness and Classical Physics: Freedom and Perfection) Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, cilt 4, sayı:3, Temmuz-Eylül Bağlı, M., (2004) Toplum Felsefesinden Sosyolojik Düşünceye: Felsefesiz Bir Sosyoloji, (From Sociological Imagination to Phiolosphy of Society) Tezkire, düşünce, siyaset, sosyal bilim dergisi, Sayı 40, (2004). 4. Erkan R, ve Bağlı, M., Diyarbakır da Seçmen Davranışı ve Seçmen Davranışının Oluşmasında Yerel Medyanın Rolü, (The Intentıon Of Voters In Dıyarbakır And The Role Of Local Medıa In The Makıng Of The Voters Behavıour) Selçuk İletişim, Cilt 3, Sayı 4, , (2005). 5. Bağlı, M. ve Sev er, A., Tabulaştırılan/Tabulaşan Kurumun (Ailenin) Kurbanlıklar Edinme Pratiği: Levirat Ve Sororat (Levirat and Sororat types of marriages in Diyarbakır, Mardin and Şanlıurfa). Aile ve Toplum, Yıl:7, Cilt:2, Sayı:8, 9-21, (2005). 6. Bağlı, M., Modern Ontolojik Güven Bağlamında İnsan Ve Mekân/Ev (Hâne): Bir Mekan Sosyolojisi Denemesi, (An Essay on Sociology of Space) Tezkire, düşünce, siyaset, sosyal bilim dergisi, Sayı 41, (2005). 7. Erkan, R., ve Bağlı, M., Göç ve Yoksulluk Alanlarında Kentle Bütünleşme Eğilimi: Diyarbakır Örneği, The Inclination of Integration with the City in the Regions of Migration and Poverty: The Case of Diyarbakır) Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dergisi, cilt 22, sayı 1, Haziran 2005.

11 8. Bağlı, Mazhar, Türk Modernleşmesi Bağlamında Hukuk ve Yargılama: Çocuk Yargılaması, İnsan Hakları Araştırmaları Human Rights Review, Yıl:3, Sayı:4 Ocak Haziran2005.

ÖZGEÇMİŞ - 1. Derece Alan Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ - 1. Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ - 1 1. Adı Soyadı : Mazhar BAĞLI 2. Doğum Tarihi : 08.06.1965 3. Unvanı : Prof.Dr. 4. Öğrenim Durumu : Lisansüstü 5. Çalıştığı Kurum : KTO Karatay Üniversitesi Derece Alan Üniversite Yıl Lisans

Detaylı

Doç.Dr. Musa Kazım Arıcan, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, Felsefe Bölümü Türk İslam Düşüncesi Tarihi Anabilimdalı, Öğretim Üyesi

Doç.Dr. Musa Kazım Arıcan, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, Felsefe Bölümü Türk İslam Düşüncesi Tarihi Anabilimdalı, Öğretim Üyesi Doç.Dr. Musa Kazım Arıcan, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, Felsefe Bölümü Türk İslam Düşüncesi Tarihi Anabilimdalı, Öğretim Üyesi Adı Soyadı (Unvanı) Musa Kazım Arıcan (Doç. Dr.) Doktora: Ankara Üniversitesi,

Detaylı

Doktora Gazi Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2008

Doktora Gazi Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2008 ÖZGEÇMİŞ I. (Ana sayfada görünecektir.) Adı Soyadı (Unvanı) Miyase Koyuncu Kaya (Yrd. Doç.Dr.) Doktora: Gazi Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2008 E-posta: (kurum/özel) mkkaya@ybu.edu.tr Web sayfası

Detaylı

Doktora İstanbul Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2000

Doktora İstanbul Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2000 ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı (Unvanı) Sıddık ÇALIK (Yrd. Doç. Dr.) Doktora: İstanbul Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2000 E-posta: (kurum/özel) scalik@ybu.edu.tr-siddikcalik@gmail.com Web sayfası Santral

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Yabancı Diller İngilizce (KPDS 2011/71.25), Arapça (Arap Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı mezunu)

ÖZGEÇMİŞ. Yabancı Diller İngilizce (KPDS 2011/71.25), Arapça (Arap Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı mezunu) ÖZGEÇMİŞ I. Adı Soyadı (Unvanı) Zeynep Tek (Arş.Gör.) Yüksek Lisans Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü (2013) Doktora: Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü (Devam

Detaylı

ÖZ GEÇMİŞ II. Akademik ve Mesleki Geçmiş

ÖZ GEÇMİŞ II. Akademik ve Mesleki Geçmiş ÖZ GEÇMİŞ I. Adı Soyadı (Unvanı) Mustafa ARSLAN (Yrd.Doç.Dr.) Doktora: Ankara Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2007. E-posta: (kurum/özel) marslan@ybu.edu.tr; musarslan19@gmail.com Web sayfası

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ II. Akademik ve Mesleki Geçmiş

ÖZGEÇMİŞ II. Akademik ve Mesleki Geçmiş ÖZGEÇMİŞ I. Adı Soyadı (Unvanı) Muammer Mete Taşlıova (Doç. Dr.) Doktora: Hacettepe Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2006 E-posta: (kurum/özel) metetasliova@gmail.com Web sayfası Santral No: 0312-4667533

Detaylı

(TÜRKÇE) I. (Ana sayfada görünecektir.)

(TÜRKÇE) I. (Ana sayfada görünecektir.) (TÜRKÇE) I. (Ana sayfada görünecektir.) Adı Soyadı (Unvanı) Akartürk Karahan (Yrd.Doç.Dr.) Doktora: Ankara Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2009 E-posta: (kurum/özel) akartrk@yahoo.com Web sayfası

Detaylı

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Güvenevler Mahallesi Cinnah Caddesi No:16/A 06690 Çankaya-ANKARA

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Güvenevler Mahallesi Cinnah Caddesi No:16/A 06690 Çankaya-ANKARA ÖZGEÇMİŞ (TÜRKÇE) I. (Ana sayfada görünecektir.) Adı Soyadı (Unvanı) Hülya Gökçe (Yrd. Doç. Dr) Doktora Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2008 E-posta:(kurum/özel) hgokce@ybu.edu.tr; hulyagokce06@gmail.com

Detaylı

Öz Geçmiş. Öğretmen MEB (1999 2009) Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü, Yeni Türk Dili Anabilim Dalı (2011-2012)

Öz Geçmiş. Öğretmen MEB (1999 2009) Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü, Yeni Türk Dili Anabilim Dalı (2011-2012) Öz Geçmiş I. Adı Soyadı (Unvanı) Nihal Çalışkan (Yrd. Doç. Dr.) Doktora: Gazi Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2009 E-posta: (kurum/özel) ncaliskan@ybu.edu.tr; caliskanihal@hotmail.com; nihalcaliskan@gmail.com

Detaylı

Ders Kodu Ders Adı İngilizce Ders Adı TE PR KR AKTS SOS 104 Ekonomiye Giriş SOS 106 Sosyal Psikolojiye Giriş

Ders Kodu Ders Adı İngilizce Ders Adı TE PR KR AKTS SOS 104 Ekonomiye Giriş SOS 106 Sosyal Psikolojiye Giriş FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ BÖLÜM KODU : 311 01.Yarıyıl leri 02.Yarıyıl leri SOS 101 SOS 102 Sosyolojiye Giriş I Introduction to Sociology I 0 Sosyolojiye Giriş II Introduction to Sociology

Detaylı

Yrd.Doç.Dr Ahmet Kesgin, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesii Felsefe Bölümü, Sistematik Felsefe ve Mantık

Yrd.Doç.Dr Ahmet Kesgin, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesii Felsefe Bölümü, Sistematik Felsefe ve Mantık Yrd.Doç.Dr Ahmet Kesgin, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesii Felsefe Bölümü, Sistematik Felsefe ve Mantık Adı Soyadı (Unvanı) Ahmet KESGİN (Yrd. Doç. Dr.) Doktora: Ankara Üniversitesi, Sosyal Bilimler

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. II. (Link olarak verilecektir.)

ÖZGEÇMİŞ. II. (Link olarak verilecektir.) ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı (Unvanı) İsrafil BABACAN (Doç.Dr.) Doktora: Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2008. E-posta: (kurum/özel) ibabacan@ybu.edu.tr; ibabacan76@gmail.com Web sayfası Santral No:

Detaylı

-1989-1993 Türk Tarih Kurumu Kütüphanesi Süreli Yayınlar Bölümü Sorumluluğu,

-1989-1993 Türk Tarih Kurumu Kütüphanesi Süreli Yayınlar Bölümü Sorumluluğu, Adı Soyadı (Unvanı) Mustafa BAYTER (Yrd.Doç.Dr.) Doktora: Ankara Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2008 E-posta: (kurum/özel) mbayter@ybu.edu.tr; mbayter@hotmail.com Web sayfası Santral No: 0312-324

Detaylı

SOSYOLOJİ BÖLÜMÜN MÜFREDAT PROGRAMI( 4Yıllık) 1.SINIF GÜZ. Introduction to Philosophy. İNG103 Temel İngilizce I Basic English I Zorunlu 2 2

SOSYOLOJİ BÖLÜMÜN MÜFREDAT PROGRAMI( 4Yıllık) 1.SINIF GÜZ. Introduction to Philosophy. İNG103 Temel İngilizce I Basic English I Zorunlu 2 2 1.SINIF GÜZ DERS KODU FEL131 Felsefeye Giriş Philosophy ZORUNLU SEÇMELİ TEORİ/UYG./LAB (SAAT) 3 İNG103 Temel İngilizce I Basic English I 2 2 PSİ123 Genel Psikoloji General Pshicology 3 SBKY101 Siyaset

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. Halil Rahman AÇAR. Yıldırım Beyazıt Üniversitesi. İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, Felsefe Bölümü Öğretim Üyesi

Yrd. Doç. Dr. Halil Rahman AÇAR. Yıldırım Beyazıt Üniversitesi. İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, Felsefe Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Halil Rahman AÇAR Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, Felsefe Bölümü Öğretim Üyesi Adı Soyadı (Unvanı) Halil Rahman AÇAR (Yrd. Doç. Dr.) Doktora: ODTÜ, Sosyal

Detaylı

I.YIL HAFTALIK DERS AKTS

I.YIL HAFTALIK DERS AKTS I.YIL SOS 101 Z Sosyal Bilgilerin Temelleri Basics of Social Sciences 2-0-2 4 I SOS 103 Z Sosyal Psikoloji Social Psychology 2-0-2 4 SOS 105 Z Arkeoloji Archeology SOS 107 Z Sosyoloji Sociology SOS 109

Detaylı

(TÜRKÇE-İNGİLİZCE) Gazi Üniversitesi, Hacı Bektaş Araştırma Merkezi (1998-2008)

(TÜRKÇE-İNGİLİZCE) Gazi Üniversitesi, Hacı Bektaş Araştırma Merkezi (1998-2008) (TÜRKÇE-İNGİLİZCE) Adı Soyadı (Unvanı) Hacı Yılmaz (Yrd. Doç. Dr.) Doktora Gazil Üniversitesi,Eğitim Bilimler Enstitüsü, 2008 E-posta: (kurum/özel) hyilmaz@ybu.edu.tr; hayilmaz@gazi.edu.tr. Web sayfası:

Detaylı

SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ PROGRAMI

SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ PROGRAMI ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ.Sınıf/.Yarıyıl YDİ0 Temel Yabancı Dil (İngilizce) (Basic Foreign Language (English)) - 2 YDF0 Temel Yabancı Dil (Fransızca) (Basic Foreign Language (French)) - YDA0

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Ankara Üniversitesi, Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Tarih Bölümü. Ankara Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Radyo TV-Sinema Bölümü.

ÖZGEÇMİŞ. Ankara Üniversitesi, Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Tarih Bölümü. Ankara Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Radyo TV-Sinema Bölümü. ÖZGEÇMİŞ Adı-Soyadı: Aytaç Yıldız Doğum Tarihi: 10.01.1977 Doğum Yeri: Van İş ve Yazışma Adresi: Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Esenboğa/Ankara Telefon-GSM: 0533-5477242

Detaylı

Bu program akademik yılı ve sonrasında birinci sınıfa başlayan öğrencilere uygulanacaktır.

Bu program akademik yılı ve sonrasında birinci sınıfa başlayan öğrencilere uygulanacaktır. MÜFREDAT ADI: Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler 2015 Bu program 2015-2016 akademik yılı ve sonrasında birinci sınıfa başlayan öğrencilere uygulanacaktır. BİRİNCİ YIL BİRİNCİ YARIYIL Dersin Dersin

Detaylı

Doktora Ankara Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2005.

Doktora Ankara Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2005. Doç. Dr.Münire Kevser BAŞ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı (Unvanı) Münire Kevser Baş (Doç.Dr.) Doktora: Ankara Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2005. E-posta: (kurum/özel) mkbas@ybu.edu.tr; kevserbas@yahoo.com;

Detaylı

Bu program akademik yılı ve sonrasında birinci sınıfa başlayan öğrencilere uygulanacaktır.

Bu program akademik yılı ve sonrasında birinci sınıfa başlayan öğrencilere uygulanacaktır. MÜFREDAT ADI: Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler 2018 Bu program 2018-2019 akademik yılı ve sonrasında birinci sınıfa başlayan öğrencilere uygulanacaktır. BİRİNCİ YIL BİRİNCİ YARIYIL Dersin Dersin

Detaylı

YBÜ SBF Uluslararası İlişkiler Bölümü Lisans Programı Department of International Relations Undergraduate Curriculum

YBÜ SBF Uluslararası İlişkiler Bölümü Lisans Programı Department of International Relations Undergraduate Curriculum YBÜ SBF Uluslararası İlişkiler Bölümü Lisans Programı Department of International Relations Undergraduate Curriculum INRE First Year/ Fall PSPA101 Siyasete Giriş Introduction to Politics Zorunlu 3 5 PSPA103

Detaylı

Öz Geçmiş II. Akademik ve Mesleki Geçmiş. Öğretmen MEB (2001 2002) Arş. Gör. Erciyes Üniversitesi Edebiyat Fakültesi (2002-2009)

Öz Geçmiş II. Akademik ve Mesleki Geçmiş. Öğretmen MEB (2001 2002) Arş. Gör. Erciyes Üniversitesi Edebiyat Fakültesi (2002-2009) Öz Geçmiş I. Adı Soyadı (Unvanı) Ayşe Demir (Yrd. Doç. Dr.) Doktora: Erciyes Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2009 E-posta: (kurum/özel) ademir@ybu.edu.tr; aysedemir37@gmail.com Web sayfası - Santral

Detaylı

Doç. Dr. Halil Rahman AÇAR Yıldırım Beyazıt Üniversitesi

Doç. Dr. Halil Rahman AÇAR Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Doç. Dr. Halil Rahman AÇAR Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, Felsefe Bölümü Öğretim Üyesi Adı Soyadı (Unvanı) Halil Rahman AÇAR (Doç. Dr.) Doktora: ODTÜ, Sosyal Bilimler

Detaylı

Yrd.Doç.Dr. BERFİN KART

Yrd.Doç.Dr. BERFİN KART Yrd.Doç.Dr. BERFİN KART Fen-edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü Sistematik Felsefe Ve Mantık Anabilim Dalı Eğitim Bilgileri 1999-2003 Lisans Hacettepe ÜniversitesiEdebiyat Fakültesi Felsefe Felsefe 2003-2006

Detaylı

SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ DERS KATALOĞU

SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ DERS KATALOĞU ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ.Sınıf/.Yarıyıl in ön koşulu var mı? *** in önceki eğitim programında eşdeğer bir dersi var mı? **** YDİ Temel Yabancı Dil (İngilizce) (Basic Foreign Language (English))

Detaylı

Bu program ve akademik yıllarında birinci sınıfa başlayan öğrencilere uygulanacaktır.

Bu program ve akademik yıllarında birinci sınıfa başlayan öğrencilere uygulanacaktır. MÜFREDAT ADI: Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler 2010 Bu program 2010-2011 ve 2011-2012 akademik yıllarında birinci sınıfa başlayan öğrencilere uygulanacaktır. BİRİNCİ YIL BİRİNCİ YARIYIL Dersin

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: EROL ÇANKAYA 2. Doğum Tarihi: 15.XI.1953 3. Ünvanı: DR 4. Öğrenim Durumu: DOKTORA Derece Alan Üniversite Yıl Lisans A.Ü. SİYASAL BİLGİLER 1979 İKTİSAT VE MALİYE Y. Lisans SİYASET

Detaylı

Dersin İngilizce Adı Dersin Türkçe Adı Kurums al Kredi. Akademik İletişim

Dersin İngilizce Adı Dersin Türkçe Adı Kurums al Kredi. Akademik İletişim MÜFREDAT ADI: Siyaset 2012 Bu program 2012-2013, 2013-2014 ve 2014-2015 akademik yıllarında birinci sınıfa başlayan öğrencilere uygulanacaktır. BİRİNCİ YIL BİRİNCİ YARIYIL Dersin Dersin İngilizce Adı Dersin

Detaylı

EDUCATION Degree University Department / Program Years

EDUCATION Degree University Department / Program Years Dr. Aytunga BAĞDATLI EDUCATION Degree University Department / Program Undergrad Çanakkale Mart University Food Engineering 000-00 M.S. Celal Bayar University Food Engineering 00-00 Ph.D. Celal Bayar University

Detaylı

Ekonomiye Giriş I Economics I

Ekonomiye Giriş I Economics I MÜFREDAT ADI: Siyaset 2010 Bu program 2010-2011 ve 2011-2012 akademik yıllarında birinci sınıfa başlayan öğrencilere uygulanacaktır. Siyaset 2012 müfredatı için tıklayınız Siyaset 2015 müfredatı için tıklayınız

Detaylı

Mustafa ÖZSEVEN Curriculum Vitae

Mustafa ÖZSEVEN Curriculum Vitae Mustafa ÖZSEVEN Curriculum Vitae Personal Informations Address: Adana Science and Technology University, Faculty of Business, Department of International Trade and Finance, Gültepe Mah. Çatalan Cd. 201/5,

Detaylı

FAKÜLTE VE BÖLÜMLERİMİZ

FAKÜLTE VE BÖLÜMLERİMİZ www.izu.edu.tr 1 2 3 4 FAKÜLTE VE BÖLÜMLERİMİZ Eğitim Fakültesi - İngilizce Öğretmenliği - Okul Öncesi Öğretmenliği - Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık - Türkçe Öğretmenliği - Üstün Zekalılar Öğretmenliği

Detaylı

Bu program akademik yılı ve sonrasında birinci sınıfa başlayan öğrencilere uygulanacaktır.

Bu program akademik yılı ve sonrasında birinci sınıfa başlayan öğrencilere uygulanacaktır. MÜFREDAT ADI: Siyaset 2015 Bu program 2015-2016 akademik yılı ve sonrasında birinci sınıfa başlayan öğrencilere uygulanacaktır. Siyaset 2010 müfredatı için tıklayınız Siyaset 2012 müfredatı için tıklayınız

Detaylı

4. Yayınlar 5.1 Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan sunumlar

4. Yayınlar 5.1 Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan sunumlar 1. Adı Soyadı: İzlem Ali Kanlı 2. Ünvanı: Dr.. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İletişim Ankara Üniversitesi 02 Yüksek Lisans Kültürel Politikalar University of East Anglia 05 Doktora

Detaylı

Doç. Dr. Ümit KOÇ (You can see his CV in English on the following pages)

Doç. Dr. Ümit KOÇ (You can see his CV in English on the following pages) Doç. Dr. Ümit KOÇ (You can see his CV in English on the following pages) Celal Bayar Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi, Tarih Bölümü, Yeniçağ Tarihi Anabilim Dalı umit.koc@bayar.edu.tr, kocumit1971@gmail.com

Detaylı

BÜTÜN ÖĞRETİM ÜYELERİ VE ÖĞRETİM ELEMANLARI AŞAĞIDAKİ ÖRNEĞE UYGUN OLARAK HER İKİ FORMU DA DOLDURACAKLARDIR. (TÜRKÇE-İNGİLİZCE)

BÜTÜN ÖĞRETİM ÜYELERİ VE ÖĞRETİM ELEMANLARI AŞAĞIDAKİ ÖRNEĞE UYGUN OLARAK HER İKİ FORMU DA DOLDURACAKLARDIR. (TÜRKÇE-İNGİLİZCE) BÜTÜN ÖĞRETİM ÜYELERİ VE ÖĞRETİM ELEMANLARI AŞAĞIDAKİ ÖRNEĞE UYGUN OLARAK HER İKİ FORMU DA DOLDURACAKLARDIR. ÖRNEK ÖZGEÇMİŞ FORMATI I. (Ana sayfada görünecektir.) (TÜRKÇE-İNGİLİZCE) Adı Soyadı (Unvanı)

Detaylı

Ankara Üniversitesi, Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Eskiçağ Dilleri ve Kültürleri (Sumeroloji) Anabilim Dalı, 2001.

Ankara Üniversitesi, Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Eskiçağ Dilleri ve Kültürleri (Sumeroloji) Anabilim Dalı, 2001. ÖZGEÇMİŞ YRD. DOÇ. DR. ESMA ÖZ I. Adı Soyadı Esma ÖZ E-posta: (kurum/özel) eoz@ybu.edu.tr; esmao443@gmail.com Cep Telefonu: 0506 934 32 13 İş Adresi: Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Merkez

Detaylı

İletişim Fakültesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümü

İletişim Fakültesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümü ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: NEJLA POLAT 2. Ünvanı: Yrd.Doç.Dr. 3. Doğum Tarihi: 01.03.1954 İletişim Bilgileri: Tel. 0216 4002222 / 2976 E-mail : nejla.polat@uskudar.edu.tr 4. Öğrenim Durumu: Derece Lisans

Detaylı

Yrd.Doç.Dr. BEHİÇ ALP AYTEKİN

Yrd.Doç.Dr. BEHİÇ ALP AYTEKİN Yrd.Doç.Dr. BEHİÇ ALP AYTEKİN Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Eğitim Bilgileri İletişim Tasarımı Bölümü 2003-2007 Lisans Bahçeşehir Üniversitesi Görsel Sanatlar Ve Görsel İletişim Tasarımı Pr. 2007-2009

Detaylı

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SOSYAL HİZMET BÖLÜMÜ LİSANS PROGRAMI DERSLERİ

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SOSYAL HİZMET BÖLÜMÜ LİSANS PROGRAMI DERSLERİ YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SOSYAL HİZMET BÖLÜMÜ LİSANS PROGRAMI DERSLERİ 1. SINIF GÜZ DÖNEMİ DERSLERİ (saat) SHB101 Sosyal e Giriş Introduction to Social Work Z 3/0 5 SHB103

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl. BA Psychology Hacettepe 1999

Derece Alan Üniversite Yıl. BA Psychology Hacettepe 1999 Resume 1. Name, Last Name: Ferzan Curun 2. Date of Birth: 11.04.1975 3. Position Title: :Assistant Professor 4. Education Info: :PhD. Derece Alan Üniversite Yıl BA Psychology Hacettepe 1999 Yüksek Lisans

Detaylı

Department of Public relations and Publicity (TR)

Department of Public relations and Publicity (TR) ASST. PROF. DR. GÜLSELİ AYGÜL ERNEK ALAN Department of Public Relations and Publicity (Turkish) Contact: aygulalan@maltepe.edu.tr +90216 626 10 50 2726 Communication Faculty B 402 Education: Degree Department

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. İletişim 2007- Bilimleri/Radyo Marmara Üniversitesi 2010

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. İletişim 2007- Bilimleri/Radyo Marmara Üniversitesi 2010 Adı Soyadı: AYBİKE SERTTAŞ Unvanı: Ph.D Öğrenim Durumu: Doktora ÖZGEÇMİŞ Derece Alan Üniversite Yıl Doktora İletişim 2007- Bilimleri/Radyo Marmara Üniversitesi 2010 Televizyon Yüksek Lisans İletişim Bilimleri/Radyo

Detaylı

Courses Offered in the MsC Program

Courses Offered in the MsC Program Courses Offered in the MsC Program Compulsory Courses Course Code Course Title Dersin Adı PUBF 501 Public Expenditure in Theory and Practice Teori ve Uygulamada Kamu Harcamaları PUBF 502 Public Revenue

Detaylı

Courses Offered in the MSc Program

Courses Offered in the MSc Program Courses Offered in the MSc Program Compulsory Courses Course Code Course Title Dersin Adı PUBF 501 Public Expenditure in Theory and Practice Teori ve Uygulamada Kamu Harcamaları PUBF 502 Public Revenue

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Aybike SERTTAŞ 2. Doğum Tarihi : 1 Temmuz 1980 3. Unvanı : Yrd.Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu : Doktora 5. Çalıştığı Kurum : Arel Üniversitesi Derece Alan Üniversite Yıl Doktora İletişim

Detaylı

PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ PROGRAMI

PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ PROGRAMI ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ 1.Sınıf/1.Yarıyıl in ön koşulu var mı? *** in önceki eğitim programında eşdeğer bir dersi var mı? **** 1 YDİ101 YDF101 YDA101 2 ATA101 Temel Yabancı Dil (İngilizce)

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. İsmail KENAR

Yrd. Doç. Dr. İsmail KENAR Yrd. Doç. Dr. İsmail KENAR Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Fen Bilgisi Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Evliya Çelebi Yerleşkesi (43100) KÜTAHYA Cep Telefonu: Telefon: 02742652031/4591

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Selçuk Üniversitesi, Karaman İİBF, Kamu Yönetimi Bölümü. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, İİBF, Kamu Yönetimi Bölümü

ÖZGEÇMİŞ. Selçuk Üniversitesi, Karaman İİBF, Kamu Yönetimi Bölümü. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, İİBF, Kamu Yönetimi Bölümü ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Sefa USTA 2. Doğum Tarihi : 12/03/1981 3. Ünvanı : Yrd.Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu : Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Kamu Yönetimi İnönü Üniversitesi 2003 Y.Lisans Kamu Yönetimi

Detaylı

Öğrenim Durumu. LİSANS Üniversite. YÜKSEK LİSANS Üniversite. DOKTORA Üniversite Enstitü Öğrenim Alanı Tez Başlığı KİŞİSEL BİLGİLER

Öğrenim Durumu. LİSANS Üniversite. YÜKSEK LİSANS Üniversite. DOKTORA Üniversite Enstitü Öğrenim Alanı Tez Başlığı KİŞİSEL BİLGİLER KİŞİSEL BİLGİLER Adı Soyadı : Yavuz ÇOBANOĞLU Doğum Yeri/Doğum Tarihi : İZMİR 25.10.1970 Uyruğu: : T.C. Ünvanı : Yrd. Doç. Dr. Cep Telefonu : E-Posta : yavuzcobanoglu@tunceli.edu.tr Yabancı Dili / Seviyesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ 1. Adı Soyadı : Mehmet Karay 2. Doğum Tarihi : 18 Mart 1979 3. Ünvanı : Assist. Prof. Dr. ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ 4. e-posta : mehmet_karay@hotmail.com mehmet.karay@ufu.university 5. Öğrenim Durumu:

Detaylı

YUSUF ADIGÜZEL ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl. Y. Lisans Sosyoloji Sakarya Üniversitesi 1998

YUSUF ADIGÜZEL ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl. Y. Lisans Sosyoloji Sakarya Üniversitesi 1998 YUSUF ADIGÜZEL ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ Adı Soyadı : Dr. Yusuf ADIGÜZEL Doğum Tarihi :01.06.197 Öğrenim Durumu : Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans İletişim Bilimleri Fakültesi / Basım ve Yayımcılık

Detaylı

MELTEM YILMAZ ŞENER yilmazmeltem@hotmail.com. Sosyoloji Bölümü, İstanbul Bilgi Üniversitesi, 2011-

MELTEM YILMAZ ŞENER yilmazmeltem@hotmail.com. Sosyoloji Bölümü, İstanbul Bilgi Üniversitesi, 2011- MELTEM YILMAZ ŞENER yilmazmeltem@hotmail.com AKADEMİK İŞ DENEYİMİ Yardımcı Doçent, Öğretim Görevlisi, Ziyaretçi Öğretim Üyesi, Araştırma Görevlisi, Araştırma Görevlisi, EĞİTİM Sosyoloji Bölümü, İstanbul

Detaylı

Deniz PARLAK. Derece Alan Üniversite Yıl. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü. Doktora Siyaset Bilimi (Devam ediyor) Ankara Üniversitesi -

Deniz PARLAK. Derece Alan Üniversite Yıl. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü. Doktora Siyaset Bilimi (Devam ediyor) Ankara Üniversitesi - Deniz PARLAK KİŞİSEL BİLGİLER Unvanı: Öğretim Görevlisi Doğum Yeri: İstanbul e-mail: deniz.parlak@kemerburgaz.edu.tr ÖĞRENİM DURUMU Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü

Detaylı

Kişisel Bilgiler Soyadı Adı : YILDIRIM Mustafa Akademik Unvanı : Yrd. Doç. Dr. Doğum Yeri / Doğum Tarihi : BURSA / 0.0.97 Uyruğu : TC. Yabancı Dil (ler) : İngilizce / Arapça Cinsiyet : Erkek Tel İş : 0

Detaylı

YAYIN LİSTESİ KİTAP VE KİTAPTA YAYIMLANAN BÖLÜMLER

YAYIN LİSTESİ KİTAP VE KİTAPTA YAYIMLANAN BÖLÜMLER ADI SOYADI Prof.Dr.Hüseyin Haşimi GÜNEŞ ÜNVANI Öğretim Üyesi Fakültesi / Birimi İktisadi ve İdari Programlar/ MUHASEBE VE VERGİ BÖLÜMÜ- Meslek Yüksekokulu DAHİLİ TELEFON 3104 E-POSTA hhgunes@yahoo.com

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 02/2014 devam etmekte: Yrd.Doç.Dr.; Avrasya Üniversitesi, Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi

ÖZGEÇMİŞ. 02/2014 devam etmekte: Yrd.Doç.Dr.; Avrasya Üniversitesi, Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı Leyla AYDEMİR 2. Adres Sancak Mah. Adnan Kahveci Cad. No: 59 B Blok Kat 6 No:21 Yomra/Trabzon 3. Doğum Tarihi 12.01.1980 4. E-Mail: leyla-oezdemir@hotmail.com 5. Öğrenim Durumu 10/2008

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Cihan ERDÖNMEZ Doğum Tarihi: 20 Mart 1970 Öğrenim Durumu: Doktora Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Orman Mühendisliği İstanbul Üniversitesi 1990

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Lisans Felsefe Ankara Universitesi Master Klinik Psikoloji Ankara Universitesi 1983

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Lisans Felsefe Ankara Universitesi Master Klinik Psikoloji Ankara Universitesi 1983 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Muzeyyen Guler 2. Doğum Tarihi: 22.06.1945 3. Unvanı: Prof. Dr. 4. Öğrenim Durumu: Doktora Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Felsefe Ankara Universitesi 1966 Master Klinik Psikoloji

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : ERDEM TÜFEKCİ 2. Doğum Tarihi : 24.11.1981 3. Unvanı : ÖĞRETİM GÖREVLİSİ 4. Öğrenim Durumu : Doktora Öğrencisi Tez Aşamasında 5. Çalıştığı Kurum : İstanbul Ayvansaray Üniversitesi

Detaylı

İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü/Sosyoloji. Galatasaray Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü/Türkiye Üzerine Toplumsal İncelemeler

İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü/Sosyoloji. Galatasaray Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü/Türkiye Üzerine Toplumsal İncelemeler ESRA KÖTEN İletişim bilgileri: Adres: Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü Tepeören Mahallesi, 34959 Akfırat - Tuzla/İstanbul Telefon: (+90) 216 677 16 30 / 3662 E-posta: Doğum Tarihi: 06.07.1980 Ünvanı: esra.koten@okan.edu.tr

Detaylı

YAYIN KURULU / EDITORIAL BOARD. Sahibi / Owner

YAYIN KURULU / EDITORIAL BOARD. Sahibi / Owner T. C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ DERGİSİ DICLE UNIVERSITY JOURNAL OF FACULTY OF ECONOMICS AND ADMINISTRATIVE SCIENCES CİLT/VOLUME: 8, SAYI/ISSUE: 16 KASIM-GÜZ / NOVEMBER-AUTUMN

Detaylı

Assistant Professor Yasin POYRAZ. Yıldırım Beyazıt University Faculty of Law Department of International Public Law PERSONAL DETAILS

Assistant Professor Yasin POYRAZ. Yıldırım Beyazıt University Faculty of Law Department of International Public Law PERSONAL DETAILS Assistant Professor Yasin POYRAZ Yıldırım Beyazıt University Faculty of Law Department of International Public Law PERSONAL DETAILS Address Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Cinnah Caddesi,

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Doktora Tez: İnegöl Bölgesi nde Yaşayan Bulgaristan Göçmeni ve Yerli Ailelerin Aile Yapısı

ÖZGEÇMİŞ. Doktora Tez: İnegöl Bölgesi nde Yaşayan Bulgaristan Göçmeni ve Yerli Ailelerin Aile Yapısı ÖZGEÇMİŞ 1.Adı Soyadı: Seher CESUR-KILIÇASLAN 2.Doğum Tarihi: 11 Nisan 1974 3.Unvanı: Yrd. Doç. Dr. 4.Öğrenim Durumu: Doktora Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Aile ve Tüketici Bilimleri Hacettepe Üniversitesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Görev Kurum/Kuruluş Yıl Araştırma Görevlisi. Erzincan Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu. Maltepe Üniversitesi Hemşirelik Yüksekokulu

ÖZGEÇMİŞ. Görev Kurum/Kuruluş Yıl Araştırma Görevlisi. Erzincan Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu. Maltepe Üniversitesi Hemşirelik Yüksekokulu ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Rabia SAĞLAM 2. Doğum Tarihi : 17. 10. 1984 3. Unvanı : Dr. Öğr. Üyesi 4. Öğrenim Durumu : Doktora Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Hemşirelik Atatürk Üniversitesi 2003-2007 Toplum

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Seyfettin ASLAN Doğum Tarihi: 16.03.1968 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans İİBF, Kamu Yönetimi Orta Doğu Teknik Üniversitesi 1992

Detaylı

Adı Soyadı Geçerlilik Bölüm ve Görevi Eski Bölüm ve Görevi. Araştırma Proje Geliştirme ve Teknoloji Transferi Direktörlüğü Proje Sorumlusu

Adı Soyadı Geçerlilik Bölüm ve Görevi Eski Bölüm ve Görevi. Araştırma Proje Geliştirme ve Teknoloji Transferi Direktörlüğü Proje Sorumlusu Görev Değişiklikleri 1 Adı Soyadı Geçerlilik Bölüm ve Görevi Eski Bölüm ve Görevi EMRAH GÖKER 01.07.2013 Araştırma Proje Geliştirme ve Teknoloji Transferi Direktörlüğü Proje Sorumlusu Sosyal Politikalar

Detaylı

Assist. Prof. Dr. Övünç ÖZTÜRK

Assist. Prof. Dr. Övünç ÖZTÜRK Assist. Prof. Dr. Övünç ÖZTÜRK EDUCATION Degree University Department / Program Undergrad Middle East Technical University Computer Engineering 99-00 M.S. Ege University Computer Engineering 00-00 Ph.D.

Detaylı

Doktora Tezi/S.Yeterlik Çalışması/Tıpta Uzmanlık Tezi Başlığı (özeti ekte) ve Danışman(lar)ı :

Doktora Tezi/S.Yeterlik Çalışması/Tıpta Uzmanlık Tezi Başlığı (özeti ekte) ve Danışman(lar)ı : ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: AHMET KEMAL BAYRAM Doğum Tarihi: 16.05.1970 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans FELSEFE Orta Doğu Teknik Üniversitesi 1993 Y. Lisans KAMU YÖNETİMİ Dokuz Eylül

Detaylı

Doç.Dr. MEHMET ULUKAN

Doç.Dr. MEHMET ULUKAN Doç.Dr. MEHMET ULUKAN Eğitimi Eğitimi Anabilim Dalı Eğitim Bilgileri 1989-1994 Lisans Gazi Üniversitesi 1996-1998 Yüksek Lisans İnönü Üniversitesi Eğitimi Eğitimi Anabilim Dalı Eğitimi İletişim Fakültesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Doktora Tezi/S.Yeterlik Çalışması/Tıpta Uzmanlık Tezi Başlığı ve Danışman(lar)ı:

ÖZGEÇMİŞ. Doktora Tezi/S.Yeterlik Çalışması/Tıpta Uzmanlık Tezi Başlığı ve Danışman(lar)ı: 1. Adı Soyadı :Asuman KUTLU ÖZGEÇMİŞ 2. Doğum Tarihi :06 Nisan 1983 3. Unvanı :Doktor 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İngiliz Dili ve Edebiyatı İstanbul Üniversitesi 2005 Yüksek Lisans

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl Lise Fen Galatasaray Lisesi

Derece Alan Üniversite Yıl Lise Fen Galatasaray Lisesi ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Dr. Öğr.Üyesi ESRA DEMİRBAŞ 2. Doğum Tarihi: 10.03.1965 3. e-posta: Esra.demirbas@yeniyuzyil.edu.tr 4. Unvanı: Öğretim Üyesi/Dekan Yardımcısı 5. Öğrenim Durumu: Bahçeşehir Üniversitesi

Detaylı

Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program/Alan Üniversite Bitirme Yılı Lisans Fizik / Fen Edebiyat / Fizik Dicle Üniversitesi 2004

Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program/Alan Üniversite Bitirme Yılı Lisans Fizik / Fen Edebiyat / Fizik Dicle Üniversitesi 2004 ÖZGEÇMİŞ ve ESERLER LİSTESİ Genel Bilgiler: Adı Soyadı : Cihat DEMİR Doğum Yeri ve Tarihi : Diyarbakır - 14 Haziran 1982 Yazışma Adresi : Dicle Üniversitesi Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü

Detaylı

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Edebiyat Fakültesi Kütüphanecilik İstanbul Üniversitesi 1987

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Edebiyat Fakültesi Kütüphanecilik İstanbul Üniversitesi 1987 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: NEJLA POLAT 2. Ünvanı: Yrd.Doç.Dr. 3. Doğum Tarihi: 01.03.1954 4. Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Edebiyat Fakültesi Kütüphanecilik İstanbul Üniversitesi

Detaylı

2008 Misafir Doktora Öğrencisi, Humboldt Universitat zu Berlin, Berlin Graduate School of Social Sciences, Almanya

2008 Misafir Doktora Öğrencisi, Humboldt Universitat zu Berlin, Berlin Graduate School of Social Sciences, Almanya EMRAH AKBAŞ Unvan: Araştırma Görevlisi Doğum Tarihi: 25/7/1978 Cinsiyet: Erkek Adres: Hacettepe Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Sosyal Hizmet Bölümü Çiftasfalt No.195, PK. 06290 Keçiören,

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Y. Lisans Matematik Eğitimi University of Warwick 2010 Y. Lisans Matematik Eğitimi University of Cambridge 2012

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Y. Lisans Matematik Eğitimi University of Warwick 2010 Y. Lisans Matematik Eğitimi University of Cambridge 2012 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Gülay BOZKURT İletişim Bilgileri: Adres: Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Oda No: 403 Odunpazarı/Eskişehir Telefon: 0(222) 2293123 1676 email: gbozkurt@ogu.edu.tr

Detaylı

CURRICULUM VITAE. Fatma Gül Cirhinlioglu. Phone:

CURRICULUM VITAE. Fatma Gül Cirhinlioglu. Phone: CURRICULUM VITAE Fatma Gül Cirhinlioglu Address: Mailing Address: Yakın Doğu Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü LEFKOŞA/KKTC Phone:0533 845 01 97 E-mail: cirhinlioglu@gmail.com EDUCATION

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı : Çiğdem BOGENÇ. İletişim Bilgileri Ev Adresi : Safranbolu/ Karabük

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı : Çiğdem BOGENÇ. İletişim Bilgileri Ev Adresi : Safranbolu/ Karabük ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı Çiğdem BOGENÇ İletişim Bilgileri Ev Adresi Safranbolu/ Karabük İş Adresi Karabük Üniversitesi Eskipazar Meslek Yüksek Okulu PK 78050 Telefon - Mail - 2.Doğum Tarihi 15.08.1981 Doğum

Detaylı

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİEĞİTİM FAKÜLTESİ SINIF ÖĞRETMENLİĞİ PROGRAMI 2013 2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LİSANS PROGRAMI ÖĞRETİM PLANI.

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİEĞİTİM FAKÜLTESİ SINIF ÖĞRETMENLİĞİ PROGRAMI 2013 2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LİSANS PROGRAMI ÖĞRETİM PLANI. I. YARIYIL KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİEĞİTİM FAKÜLTESİ SINIF ÖĞRETMENLİĞİ PROGRAMI 2013 2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LİSANS PROGRAMI ÖĞRETİM PLANI 0801101 Temel Matematik I 2+0 General Mathematics I 6 0801102 Genel

Detaylı

EK - 4A. : Ünalan Caddesi Boğaziçi Sitesi Blok: 8 Daire: 7 Üsküdar - İstanbul. : 0216 626 10 50 / 2745 : haytekin@maltepe.edu.tr

EK - 4A. : Ünalan Caddesi Boğaziçi Sitesi Blok: 8 Daire: 7 Üsküdar - İstanbul. : 0216 626 10 50 / 2745 : haytekin@maltepe.edu.tr EK - 4A ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Hakan Aytekin İletişim Bilgileri Adres : Ünalan Caddesi Boğaziçi Sitesi Blok: 8 Daire: 7 Üsküdar - İstanbul Telefon Mail : 0216 626 10 50 / 2745 : haytekin@maltepe.edu.tr

Detaylı

CURRICULUM VITAE. TELEFON (Tel.) : (1171)- (2379) :

CURRICULUM VITAE. TELEFON (Tel.) : (1171)- (2379) : CURRICULUM VITAE ADI-SOYADI (Name-Surname) : Seda Orbay Yücel DOĞUM TARİHİ VE YERİ (Place of Birth&Date) : 1979, Lefkoşa KKTC ADRES (Address) : Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Gazimağusa-Kıbrıs.

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Aslıcan Kalfa Topateş Doğum Tarihi: 17.12.1983 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Çalışma Ekonomisi ve Ankara Üniversitesi Siyasal Endüstri

Detaylı

Yüksek. Eğitim bilimleri. Eğitim bilimleri

Yüksek. Eğitim bilimleri. Eğitim bilimleri ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Salih Bolat 2. Doğum Tarihi:.7.1956. Ünvanı: Yrd.Doç.Dr 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Lisans Sosyal Politika Yüksek Lisans Eğitim bilimleri Doktora Eğitim bilimleri Üniversite

Detaylı

GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ- GALATASARAY UNIVERSITY Communication Faculty 2015-2016 Autumn Semester First Year

GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ- GALATASARAY UNIVERSITY Communication Faculty 2015-2016 Autumn Semester First Year GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ- GALATASARAY UNIVERSITY Faculty First Year DAY/HOUR MONDAY TUESDAY WEDNESDAY THURSDAY FRIDAY 09:00 09:50 COM 171 Economics 10:00 10:50 COM 133 Political Science 11:00 11:50 COM

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Bahar GÜDEK Doğum Tarihi: 30 Ekim 1977 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Güzel Sanatlar Fakültesi Erciyes Üniversitesi 1996-2000 Müzik

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl. Doktora Sosyoloji Ortadoğu Teknik Üniversitesi 2010 (ODTÜ)

Derece Alan Üniversite Yıl. Doktora Sosyoloji Ortadoğu Teknik Üniversitesi 2010 (ODTÜ) ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Serap (Türkmen) KAVAS 2. Doğum Tarihi: 12.01.1981 3. Unvanı: Yard.Doç 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İngiliz Dili ve Fatih Üniversitesi 2002 Edebiyatı Y. Lisans

Detaylı

Title Institution / University Year Assistant Philosophy/ Muğla Sıtkı Koçman Assistant Prof. Philosophy/Celal Bayar 2013

Title Institution / University Year Assistant Philosophy/ Muğla Sıtkı Koçman Assistant Prof. Philosophy/Celal Bayar 2013 CV Name: Aylin Çankaya Date of Birth: 23.04.1982 Academic Title: Assistant Prof. Education Programme/Department University Graduation Bachelor Philosophy Pamukkale University 2000-2004 Master Philosophy

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Cafer ÇİFTCİ Doğum Tarihi ve Yeri: 1973 BURSA Unvanı: Prof. Dr. Ana Bilim Dalı: Yakınçağ Tarihi Doçentlik Alanı:

ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Cafer ÇİFTCİ Doğum Tarihi ve Yeri: 1973 BURSA Unvanı: Prof. Dr. Ana Bilim Dalı: Yakınçağ Tarihi Doçentlik Alanı: ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Doğum Tarihi ve Yeri: Unvanı: Ana Bilim Dalı: Doçentlik Alanı: İdari Görevi: Cafer ÇİFTCİ 1973 BURSA Prof. Dr. Yakınçağ Tarihi Yeniçağ ve Yakınçağ Tarihi Tarih Bölümü Başkanı ÖĞRENİM

Detaylı

Prof.Dr. GÜLSEN DEMİR

Prof.Dr. GÜLSEN DEMİR Prof.Dr. GÜLSEN DEMİR Uygulamalı Eğitim Bilgileri 1969-1974 Lisans Ankara Üniversitesi 1986-1988 Yüksek Lisans İnönü Üniversitesi 1987-1991 Doktora Dil Ve Tarih Coğrafya Fakültesi Sosyoloji Bölü Sosyoloji

Detaylı

AİT204 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ II SOS 224 Toplumsal Cinsiyet ve Beden. Sosyolojisi Şube Sayısı T P K AKTS.

AİT204 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ II SOS 224 Toplumsal Cinsiyet ve Beden. Sosyolojisi Şube Sayısı T P K AKTS. 15.03.018tarih ve 441 sayılı Eğitim Komisyonu Kararı Eki--A ÖĞRETİM PROGRAMI TABLOSU Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Lisans Programı 1. YARIYIL SOS 101 Sosyolojiye Giriş I GÜZ

Detaylı

1. Sömestr 1. Sömestr

1. Sömestr 1. Sömestr YAŞAR ÜNİVERSİTESİ İNSAN VE TOPLUM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER BÖLÜMÜ 2016-2017 AKADEMİK YILI DERS PROGRAMI (İNTİBAK) MEVCUT PROGRAM YENİ PROGRAM 1. Sömestr 1. Sömestr INRL 101 Uygarlık

Detaylı

Available online at

Available online at Available online at www.sciencedirect.com Procedia - Social and Behavioral Sciences 55 ( 2012 ) 1079 1088 *English Instructor, Abant Izzet Baysal University, Golkoy Campus, 14100, Bolu, Turkey (karakis_o@ibu.edu.tr)

Detaylı

7.1. Uluslararası hakemli dergilerde yayınlanan makaleler (SCI & SSCI & Arts and Humanities)

7.1. Uluslararası hakemli dergilerde yayınlanan makaleler (SCI & SSCI & Arts and Humanities) ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Mikail YALÇIN 2. Doğum Tarihi: 1985 3. Unvanı: Araştırma Görevlisi 4. Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans İlköğretim Matematik Öğretmenliği Cumhuriyet Üniversitesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. :

ÖZGEÇMİŞ. : 1. Adı Soyadı : Onur Zahal İletişim Bilgileri Adres Telefon Mail 2. Doğum Tarihi :16.09.1985 ÖZGEÇMİŞ : Paşaköşkü Mahallesi, Kalamış Sokak, Garip Dayı Apartmanı, Kat:2, No:5, Battalgazi/Malatya :0555 513

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl. Doktora Sosyoloji İstanbul Üniversitesi

Derece Alan Üniversite Yıl. Doktora Sosyoloji İstanbul Üniversitesi ÖZGEÇMİŞ 1. Adı ve Soyadı: Sabahattin GÜLLÜLÜ 2. Doğum Tarihi: 17.02.1940. Unvanı: Prof. Dr. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Sosyoloji İstanbul Üniversitesi 1962-1967 Doktora Sosyoloji

Detaylı