TEB 22. BÖLGE MALATYA ECZACI ODASI 28 EYLÜL - 31 ARALIK 2011 FAALİYET RAPORU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TEB 22. BÖLGE MALATYA ECZACI ODASI 28 EYLÜL - 31 ARALIK 2011 FAALİYET RAPORU"

Transkript

1 TEB 22. BÖLGE MALATYA ECZACI ODASI 28 EYLÜL - 31 ARALIK 2011 FAALİYET RAPORU

2 GÖREVE GELDİĞİMİZ 28 EYLÜL TARİHİNDEN İTİBAREN YAPTIĞIMIZ FALİYETLER AŞAĞIDADIR. BAŞKANIMIZ HARİÇ DİĞER TÜM ÜYELERİMİZ; KARAR ALMAYI VE UYGULAMAYI, BU SÜREÇTE ÖĞRENMİŞTİR. TEK AMACIMIZ ÜYELERİMİZİN HAK VE HUKUKLARINI KORUMAK VE GELİŞTİRMEKTİR. HAKÇA EŞİT PAYLAŞMAYI SAĞLAMAKTIR. HATALARIMIZ VE EKSİKLERİMİZ MUHAKKAK VARDIR. DESTEKLERİNİ BİZDEN ESİRGEMEYEN MALATYA ECZACILARIMIZA TEŞEKKÜR EDER DAHA GÜZEL BİR FALİYET RAPORU İÇİN ÇALIŞACAĞIMIZI BEYAN EDERİZ. 19. DÖNEM MALATYA ECZACI ODASI YÖNETİM KURULU

3 24-25 Eylül 2011 tarihinde yapılan Malatya Eczacı Odası Olağan Seçimli Kongrenin, sonucunda Malatya Ġlçe Seçim Kurulunun tarih ve 2011/32 sayılı mazbatasıyla Yönetim Kurulu Asil üyeliğine Ecz. Tahir ÖZELÇĠ, Ecz. Mustafa TÜRKKÖLESĠ, Ecz. Mehmet Ali SAVAN, Ecz. Elif KORKMAZ ve Ecz. Özlem AKAR seçilmiģtir tarihinde Divan BaĢkanlığınca yapılan toplantıda Ġlgili yasa ve yönetmelikler doğrultusunda gizli oy açık tasnif ile yeni yönetim Kurulu görev dağılımı aģağıdaki Ģekilde oluģmuģtur. BAġKAN GENEL SEKRETER SAYMAN ÜYE ÜYE Ecz. Tahir ÖZELÇĠ Ecz. Mustafa TÜRKKÖLESĠ Ecz. Mehmet Ali SAVAN Ecz. Elif KORKMAZ Ecz. Özlem AKAR Divan BaĢkanlığı Kongre tutanakları, ilçe seçim kurulundan verilen mazbata üye listeleri, seçime katılmayan üyelerin mazeretleri ve odanın mührü Yönetim Kurulu BaĢkanına teslim edilmiģtir. Yönetim Kurulu ilk toplantısını tarihinde yapmıģ Seçim sonucunu ve görev dağılımını TEB e ve ilgili birimlere göndermiģtir.

4 Ġlçe Temsilcileri belirlenmiģtir. Görevleri kendilerine tebliğ edilmiģtir. AKÇADAĞ ARAPGİR ARGUVAN BATTALGAZİ DARENDE DOĞANŞEHİR HEKİMHAN PÜTÜRGE YEŞİLYURT YAZIHAN KULUNCAK Ecz. Çetin TORUN Ecz. Keriman TEZEL Ecz. Sibel KAYABAŞ DOĞAN Ecz. Sevgi KOŞAR Ecz. Adnan FEDAKÂR Ecz. Zühre ŞAHİN Ecz. Gülseren AKYÜZ Ecz. Hamit KILINÇ Ecz. Abdulvahap KARAMAN Ecz. İbrahim TEKE Ecz. M. Burak DERNEK Odamızın hesaplarının bulunduğu Bankalara, Yönetim Kurulumuzdan yetkili üç kiģinin imza örnekleri ve yetkili olduklarına dair karar örneği gönderilmiģtir. Tüm iģlemlerin bu üç kiģiden ikisinin imzası ile olacağı bankalara bildirilmiģtir. Odamızın Denetçi eczacıları seçimi yapılmıģ Denetçi Eczacılığa Ecz. Emre GÜLDOĞAN, Ecz. Onur AVCI, Ecz. Mesut KARABULUT, Ecz. Emin PAġAHAN, Ecz. K. Kader AKDAĞ, Ecz. Yasemin HACIEVLĠYAGĠL, Ecz. Sümeyye ÖZBEY ve Ecz. Mehtap ATAY seçilmiģ olup, görevleri eczacılara yazılı olarak bildirilmiģtir. Yönetim Kurulunun olağan toplantılarını her ÇarĢamba günleri saat:12.00 de yapmasına karar verilmiģtir. Muvazaa Komisyonuna Ecz. Metin TAY, Ecz. Hüseyin TEKBAġ, Ecz. Zuhal BĠLEN, Ecz. Funda ULUDAĞ ve Ecz. Ümit ĠZCĠ seçilmiģ ve görevleri kendilerine yazılı olarak bildirilmiģtir.

5 Reçete Dağıtım Komisyonuna Ecz. Mehmet Ali SAVAN, Ecz. Elif KORKMAZ, Ecz. Sema ÖZPOLAT, Ecz. Onur AVCI, Ecz. Mehmet AKGÜN, Ecz. Zeynep ERġAN ve Ecz. Ümit DAĞILMIġGÜL görevlendirilmiģ ve bildirimde bulunulmuģtur. Nöbet Komisyonuna Ecz. Mustafa TÜRKKÖLESĠ, Ecz. Özlem AKAR, Ecz. Oktay AYKOL, Ecz. Ġlkay ÖNEN ve Ecz. Emine TOKAÇ görevlendirilmiģ ve bildirimde bulunulmuģtur tarihinde MĠAD Sevgi evleri Müdürü odamızı ziyaret etmiģtir Odamız Yönetim kurulu Ġl Sağlık Müdürünü ziyaret ettiler.

6 Odamıza kayıt için baģvuruda bulunan Ecz. Okan TURAN TEB den gelen olur yazısına istinaden 545 oda kayıt numarası ile odamıza kayıt edilmiģtir. Odamıza kayıtlı Ecz. Serpil ÇELĠK Ġlimiz Merkez Ġpek Cad. KardeĢler Apt. No:50 adresinde IHLAMUR adı altında eczane açmak için baģvuruda bulunmuģ ve muvazaa komisyonunun olumlu raporuna istinaden açılıģı için onay verilmiģtir tarihinde Odamız Yönetim Kurulu Ġnönü Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Cemil ÇELĠK ve Ġnönü Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Göknur AKTAY ı makamlarında ziyaret etmiģlerdir tarihinde Sağlıkçılar Derneği Yönetim Kurulu,Hedef Ecza Deposu Genel Koordinatörü Burhan Sancak ve Malatya ġube Müdürü Murat GELEN, ve ĠĢ Bankası Akpınar ġube Müdürü odamızı ziyaret etmiģlerdir.

7 Sosyal Etkinlikler ve MĠEP Komisyonuna Ecz. Elif Korkmaz, Özlem AKAR, Ecz. Ali Rıza YILMAZ, Ecz. Ġmam GÖKTAġ, Ecz. K. Kader AKDAĞ, Ecz. Sümeyye ÖZBEY, Ecz. Meral ER, Ecz. Mahin KARACA ve Ecz. Nilüfer GÜLDOĞAN seçilmiģ olup ayrıca kendilerine bildirimde bulunulmuģtur. Ġlaç Takip SatıĢ Komisyonuna Ecz. Mustafa TÜRKKÖLESĠ, Ecz. Derya EBE, Ecz. Ümit ĠZCĠ ve Ecz. Yasemin HACIEVLĠYAGĠL seçilmiģ kendilerine bildirimde de bulunulmuģtur. SUT Komisyonuna Ecz. Elif Korkmaz, Ecz. Sema ÖZPOLAT, Ecz. Filiz BAYSAR Ecz. AyĢegül Ferhan ARSLAN ve Ecz. Ahmet ÇELĠK seçilmiģlerdir tarihinde Sosyal Güvenlik Kurumu Ġl Müdürü Metin SÜMER makamında yönetim kurulumuzca ziyaret edilmiģtir. MeslektaĢlarımızın sorunları anlatılmıģtır tarihinde Soysal Güvenlik Kurumu Sağlık ĠĢleri Müdürü Sayın Dr. Ahmet FIRAT ve Eczacılarımız makamında yönetim kurulumuzca ziyaret edilmiģtir. Kendilerine beklentilerimiz iletilmiģtir tarihinde Asker Hastanesi BaĢ Eczacısı Ecz. Dilek ASAN odamızı ziyaret etmiģtir tarihinde Ġnönü Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Göknur AKTAY odamıza iadeyi ziyarette bulunmuģtur.

8 Odamız üyesi Ecz. Merve YILDIRIM ın odamızdan nakil talebine istinaden kaydı Ankara Eczacı Odasına gönderilmiģtir. Gül Farma Ecza Deposunun nakil talebi üzerine gerekli evraklar incelenip nakil için olur verilmiģtir. Selçuk Ecza Deposunun odamıza sunduğu tadilat projesi gerekli evrakları incelendikten sonra onaylanmıģtır Kasım 2011 tarihlerinde gerçekleģen Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti 38. Olağan Büyük Kongresine Odamız yönetim kurulundan BaĢkan, Genel Sekreter, Sayman, Büyük Kongre delegeleri ve misafir eczacılarımız katılmıģtır. Kongrede oda baģkanımız Tahir ÖZELÇĠ Bir konuģma yaparak mesleğimizin içinde bulunduğu durum ve geleceğe yönelik tespitlerini iletmiģtir.

9 Van da yaģanan depremden dolayı Ġl Sağlık Müdürlüğünden gelen talep ve Van Eczacı Odası ile yapılan görüģmeler sonucu Van Bölgesine ilimiz eczacılarından, Selçuk Ecza Deposundan, Elit Kozmetik ve Renpa dan ilaç, mama, çocuk bezi, battaniye ve temizlik malzemeleri toplanarak Ġl Sağlık Müdürlüğü aracılığı ile Van da ki deprem bölgesine gönderilmiģtir. Gönderilen malzemeler bizzat Ġl Sağlık Müdürümüz ve ekibi tarafından depremzedelere ulaģtırılmıģtır. Odamız üyesi Ecz. Önder DESTECĠ nin talebine istinaden nakli Adıyaman Eczacı Odasına gönderilmiģtir. Odamız üyesi Ecz. Okan TURAN Ġlimiz Konak Kasabası Yeni Mah. Cumhuriyet Meydanı No:5 adresinde ġġfa adı altında eczane açmak için odamıza baģvurmuģ Odamız muvazaa komisyonundan çıkan olumlu rapora istinaden eczane açma oluru verilmiģtir. Odamıza kayıt için baģvuruda bulunan Ecz. Mustafa YAĞCI TEB den gelen olur yazısına istinaden 546 oda kayıt numarası ile odamıza kayıt edilmiģtir.

10 MĠAD sevgi evlerinin sevgi evlerinde kalan çocuklar için odamızdan talep etmiģ olduğu hepatit ve suçiçeği aģıları temin edilmiģ olup, Hepatit A hemen uygulanmıģ suçiçeği uygulaması kan tahlili sonuçlarını beklemektedir. Sonuç gelir gelmez suçiçeği uygulaması yapılacaktır. Odamıza kayıt için baģvuruda bulunan Ecz. Murat DOĞAN TEB den gelen olur yazısına istinaden 547 oda kayıt numarası ile odamıza kayıt edilmiģtir. Yönetim Kurulumuzun tarihinde almıģ olduğu karar gereği Odamızın Muhasebe kayıtlarının Serbest Muhasebeci Mali MüĢavir Ġlter ÇIRPICI tarafından tutulmasına karar verilmiģtir. Odamız üyesi Ecz. AyĢe KAYA nın TEB yardımlaģma sandığından ĠĢletme Kredisi talebi için onay verilmiģtir. Odamız üyesi Ecz. Mustafa YAĞCI Ġlimiz ÇöĢnük Mah. Mehmet Buyruk Cad. 7. Sok. No:2 adresinde YENĠ ÇARE adı altında eczane açmak için odamıza baģvurmuģ Odamız muvazaa komisyonundan çıkan olumlu rapora istinaden eczane açma oluru verilmiģtir.

11 Odamız üyesi Ecz. Murat DOĞAN Ġlimiz ġifa Mah. Ġnönü Cad. N:141-3 adresinde MĠRAÇ adı altında eczane açmak için odamıza baģvurmuģ Odamız muvazaa komisyonundan çıkan olumlu rapora istinaden eczane açma oluru verilmiģtir. Güler Eczanesinin odamıza vermiģ olduğu tadilat projesi yapılan inceleme sonucunda onaylanmıģtır tarihinde odamızda K.K.Ġ. ve Ġlaç fiyat düģüģleri ile ilgili genel bir toplantı düzenlenmiģtir. Odamızın ilk üç katı boyanmıģtır. Tadilat yapılmıģ kırk kiģilik mutfağı ve servis alanı olan mini toplantı salonu oluģturulmuģtur. Bu toplantı salonu bayan eczacılarımız günlerini yapabilmeleri için uygun özellikte dizayn edilmektedir. MĠEP sonucu eczacılarımıza ve eczacılık fakültesi öğrencilerine katılım belgeleri taktim edilmiģtir.

12 Odamız üyesi Ecz. Murat DOĞAN ın TEB YardımlaĢma Sandığından talep ettiği Eczane Açma kredisi için onay verilmiģtir. Odamız üyelerinden bir eczacımız YeĢil Kart reçetelerinde fazla majistral tutarları ile ilgili dosyası Haysiyet Divanına sevk edilmiģtir. Haysiyet Divanından tarihinde çıkan karar gereği yazılı olarak uyarılmasına karar verilmiģtir tarihinde Hedef Ecza Deposu Malatya ġube Müdürü Murat GELEN ve Selçuk Ecza Deposu Malatya ġube Müdürü Mehmet TUTUġ ile odamızda KKĠ ve Ġlaç Fiyat DüĢüĢleri ile ilgili bir toplantı yapılıģtır. Bir eczacımız mama reçeteleri yönlendirilmesi ile ilgili sözlü olarak uyarılmıģtır Kasım 2011 tarihinde düzenlediğimiz TIBBĠ CĠHAZLAR VE MEDĠKAL ÜRÜNLER konulu MĠEP e Ġnönü Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Göknur AKTAY odamız üyelerinden 70 eczacı Ġnönü Üniversitesi Eczacılık Fakültesi son sınıf öğrencilerinden 18 öğrenci Selçuk ve Hedef Ecza Deposu Medikal ürünler temsilcileri olmak üzere 91 kiģi katılmıģtır.

13 Odamız Muhasebe kayıtlarının daha sağlıklı tutulabilmesi için Zirve Yazılım ġirketinden Muhasebe programı alınmıģ odamızın 01 Eylül 2011 tarihinde yapılan seçim sonrasındaki tüm kayıtları bu programa aktarılmıģtır. Böylece oda muhasebesi detaylı ve ayrıntılı bir sisteme kavuģmuģtur tarihinde yapılan BaĢkanlar DanıĢma Kurulu Toplantısına Oda BaĢkanımız Ecz. Tahir ÖZELÇĠ katılmıģ Toplantıda Malatya Eczacı Odasının görüģme ve önerilerini dile getirmiģtir. Odamız üyelerinden bir eczacımızın Yüksek Haysiyet Divanı tarafından alınan karar gereği oda yıllık aidatının 15 katı para cezası verilmiģ olup ilgili eczacıdan tahsil edilmiģtir. Odamız üyesi Ecz Sibel ULUTAġ SÜT ün TEB YardımlaĢma Sandığından talep ettiği Eczane ĠĢletme Kredisi için onay verilmiģtir. Odamıza kayıt için baģvuruda bulunan Ecz. Bedia ALĠġAN ın Trabzon Eczacı Odasından gelen dosyası incelenmiģ olup, 548 oda kayıt numarası ile odamıza kayıt edilmiģtir.

14 Odamızın Hukuk DanıĢmanlığı için Avukat Taner ÖZHAN ile 1 yıl süre için sözleģme yapılmıģtır. Odamız üyelerinden Ecz. Alper GÜRSOY un TEB YardımlaĢma sandığından talep ettiği ĠĢletme Kredisi için onay verilmiģtir. TEB bünyesindeki komisyonlarda SUT komisyonu için Ecz. Elif KORKMAZ Eczane Standardı geliģtirme Komisyonuna Ecz. Özlem AKAR ve Kamu Eczacıları Komisyonuna görev almak Ecz. Emel DOĞRU görevlendirilmiģtir tarihinde Eczacılarla genel bir toplantı yapılmıģtır. Eylemlilik süreci hakkında eczacılarımıza TEB den gelen afiģler eģdeğer ilaç listesi ve Bakanlara yazılan yazılar ve iletiģim bilgileri dağıtılmıģtır.

15 tarihinde Sosyal Güvenlik Kurumu Ġl Müdürü Metin SÜMER i makamında ziyaret etmiģtir. Ziyarette meslektaģlarımızın SGK ile ilgili sıkıntıları ve çözüm önerileri iletilmiģ ve ortak bir çalıģma için görüģ birliğine varılmıģtır. Hedef ve Selçuk Ecza depolarının yetkilileriyle görüģüp ĠTS Faz II denemeleri için gün tespit edilip uygulama gerçekleģtirilmiģtir. Eksiklikler ve yapılacaklar tespit edilmiģtir. Yönlendirme, tabela, ilan ve mesleki davranıģlar konusunda beģ eczacımız sözlü olarak uyarılmıģtır. Abdullah Çağatay ARAS ın dilekçesine istinaden eczane iģletme kredisi oluru verilmiģtir. TEB den gelen yüksek haysiyet divanının kararına istinaden bir eczacımızdan 3.983,45 TL tahsil edilmiģtir. Ecz M. Burak DERNEK in adres değiģikliğine olur verilmiģtir. Odamız Aralık 2011 tarihlerinde Sağlık Bakanlığı BaĢ MüfettiĢi tarafından denetlenmiģ olup bu denetleme esnasında bir eczacımızdan 1.560,00 TL ve 982,30 TL olmak üzere 2 ayrı kurum zararı Sağlık Bakanlığı BaĢ MüfettiĢi Sayın Ünver KOYUNCU nun talimatları doğrultusunda tahsil edilmiģtir

16 Tüm personelin kullanamadığı izinler kanuni karģılığı olarak kendilerine para olarak ödenmiģtir. Beldelerimizden gelen istek üzerine bir çok yer için sıralı reçete dağıtımı görüģülmüģ ve karara bağlanmıģtır. Merkeze bağlı belde eczacılarımızdan gelen talep ve yönetim kurulunun konu hakkındaki değerlendirmeleri sonucu belde eczanelerimizde sıralı reçete dağıtımına girmelerine karar verilmiģ ve meslektaģlarımızın mağduriyeti giderilmiģtir. GeçmiĢ yıllara ait binamızın vergisi faizi ile beraber ödenmiģtir. Ecz. ġinasi SARIHAN nın dilekçesine istinaden iģletme kredisine olur verilmiģtir. Ekim, Kasım, Aralık aylarında 20 ye yakın eczacılarımızın verdikleri dilekçeler ile sıralı reçetelerimiz en yüksek değerlerine ulaģmıģtır. a) Diyaliz Mor Turuncu reçeteleri sırası: 130 ( Kendi sırasını yürüten ilçelerimiz dahil değildir.) b) Sosyal Hizmetler: 62 c) ĠĢyeri Hekimi: 61 d) Cezaevi: 40 (sırayı kendileri limitli olarak yürütüyorlar) e) T.Ö.T.M Yatan Hasta: de Anemon otelde Muharrem ayı iftar yemeği düzenlenmiģtir. Sponsorluğunu Selçuk ve Hedef Ecza Depolarının yaptığı iftara 100 yakın eczacımız aileleriyle katılmıģtır.

17 Terör, deprem, kamu kurum iskontosu, bulunmayan ilaçlar, zararına satılan ilaçlar, yapılan eylemler ve benzeri konular için defalarca basın açıklaması yapılmıģtır. Gerek yerel medyada gerekse ajanslarda programlara çıkıp bu konular ayrıntılı bir Ģekilde açıklanmıģtır. Süreç içerisinde değiģen SUT tebliğleri Ecz. Elif KORMAZ, Ecz. Nihan ÇELĠKÖZ, Ecz. Filiz BAYSAR, Ecz. Sema ÖZPOLAT ve SGK da Sorumlu Uzm. Ecz. AyĢegül Ferhan ARSLAN YĠĞĠT ve Ecz. Ahmet ÇELĠK in katılımlarıyla yorumlanıp sitemizde değerli meslektaģlarımıza duyurulmuģtur. TEġEKKÜR EDERĠZ.

18

19

20

21

22

TEB 22.BÖLGE MALATYA ECZACI ODASI

TEB 22.BÖLGE MALATYA ECZACI ODASI TEB 22.BÖLGE MALATYA ECZACI ODASI 18 EYLÜL-31 ARALIK 2009 FAALİYET RAPORU 18 EYLÜL 2009-31 ARALIK 2009 TARİHLERİ ARASI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 12-13 Eylül 2009 tarihinde yapılan olağan seçimli kongre

Detaylı

3. 25 Eylül 2010 tarihinde 18.Dönem Seçimsiz Olağan Mali Kongresi odamız Hedef Allianz Salonunda Gündemli olarak gerçekleģtirilmiģtir.

3. 25 Eylül 2010 tarihinde 18.Dönem Seçimsiz Olağan Mali Kongresi odamız Hedef Allianz Salonunda Gündemli olarak gerçekleģtirilmiģtir. 1. 02 Eylül 2010 tarihinde Ramazan ayı dolayısıyla odamız üyeleriyle bölgemizde faaliyet gösteren Selçuk Ecza Deposu ve Hedef Ecza Deposu müdürlerinin ve çalıģanlarının katılım ve katkılarıyla Allesta

Detaylı

1. 1 Mayıs ĠĢçi Bayramı geçen yıl Bakanlar Kurulu kararı ile resmi tatil ilan edildiği

1. 1 Mayıs ĠĢçi Bayramı geçen yıl Bakanlar Kurulu kararı ile resmi tatil ilan edildiği TEB 22.BÖLGE MALATYA ECZACI ODASI 01 MAYIS 2010 31 AĞUSTOS 2010 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 01 MAYIS 2010-31AĞUSTOS 2010 TARİHLERİ ARASI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1. 1 Mayıs ĠĢçi Bayramı geçen

Detaylı

TEB 22. BÖLGE MALATYA ECZACI ODASI

TEB 22. BÖLGE MALATYA ECZACI ODASI TEB 22. BÖLGE MALATYA ECZACI ODASI 01 OCAK 2010-30 NĠSAN 2010 YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU 01 OCAK 2010-30 NİSAN 2010 TARİHLERİ ARASI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1. Sosyal Güvenlik Kurumu nun 04 Aralık

Detaylı

1 Mart 2018 Eczacıların dilekçelerinin değerlendirildiği Nöbet Komisyonu ön toplantısı yapıldı.

1 Mart 2018 Eczacıların dilekçelerinin değerlendirildiği Nöbet Komisyonu ön toplantısı yapıldı. 1 Mart 2018 Eczacıların dilekçelerinin değerlendirildiği Nöbet Komisyonu ön toplantısı yapıldı. 1 Mart 2018 Tıbbi Cihaz Satış, Reklam ve Tanıtım Yönetmeliği'nde yer alan tıbbi cihazların da satış ve tanıtımlarının

Detaylı

KONFEDERASYON FAALĠYET RAPORU

KONFEDERASYON FAALĠYET RAPORU KONFEDERASYON FAALĠYET RAPORU 2008-2009-2010 Dünya Görme Günü Etkinliğimiz Etkinlik kapsamında Etimesgut Huzur Evinde kalanlara Toplum Sağlığı AraĢtırma ve GeliĢtirme BaĢkanı Prof.Dr. Nazmi ZENGĠN Öncülüğünde

Detaylı

Gaziler Derneği, Başkanımız Ecz. Okan Şahin'i ve Saymanımız Ecz. Melis Ezer Us u ziyaret etti.

Gaziler Derneği, Başkanımız Ecz. Okan Şahin'i ve Saymanımız Ecz. Melis Ezer Us u ziyaret etti. 1 Kasım 2017 Suriyeli hastaların kesintiye uğrayan reçeteleri ile ilgili Ankara'da yapılan İtiraz Komisyonu toplantısına Odamızı temsilen Ecz. Ümit Cömert katılım sağladı. Tek dosyanın görüşüldüğü toplantıda

Detaylı

NİSAN 2018 ÇALIŞMA RAPORU

NİSAN 2018 ÇALIŞMA RAPORU NİSAN 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/Kat:3 MERSİN MİADI GEÇEN İLAÇLARIN İL SAĞLIK

Detaylı

04 EKİM 2011 Güney Ecza Koop Yöneticileri Yönetim Kurulumuzu ziyaret etti.

04 EKİM 2011 Güney Ecza Koop Yöneticileri Yönetim Kurulumuzu ziyaret etti. Genel Kurul Divan Başkanlığı tarafından Seçim Kurulu ndan mazbatalar alınıp, en yaşlı üye sıfatıyla üye olan Ecz. Sühendan TÖKSÖZ e teslim edilmiştir. Ecz. Sühendan TOKSÖZ Başkanlığında yapılan Yönetim

Detaylı

1 HAZİRAN 2012 5 HAZİRAN 2012 7 HAZİRAN 2012

1 HAZİRAN 2012 5 HAZİRAN 2012 7 HAZİRAN 2012 1 HAZİRAN 2012 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN, Yönetim Kurulumuz ve Denetleme Kurulu Üyemiz Ecz. Ömer Faruk DOĞAN Valilikte Eczanelerin çalışma gün ve saatleri ile ilgili olarak Sağlıktan Sorumlu Sayın

Detaylı

1 Aralık 2017 SGK'da İtiraz Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi. 1 dosya görüşüldü ve ödeme kararı alındı.

1 Aralık 2017 SGK'da İtiraz Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi. 1 dosya görüşüldü ve ödeme kararı alındı. 1 Aralık 2017 SGK'da İtiraz Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi. 1 dosya görüşüldü ve ödeme kararı alındı. 1 Aralık 2017 Kimya Mühendisleri Odası'nın düzenlediği etkinliğe Oda'mız adına Merkez Heyeti

Detaylı

1 Haziran 2016 Hayat Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Mihriban Ürkmez sağlık hizmetleriyle ilgili Başkanımız Ecz. İ.Yalın Ökmen ile görüştü.

1 Haziran 2016 Hayat Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Mihriban Ürkmez sağlık hizmetleriyle ilgili Başkanımız Ecz. İ.Yalın Ökmen ile görüştü. ÇALIŞMA RAPORU HAZİRAN 2016 1 Haziran 2016 Hayat Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Mihriban Ürkmez sağlık hizmetleriyle ilgili Başkanımız Ecz. İ.Yalın Ökmen ile görüştü. 2 Haziran 2016 Digiturk ile ortaklaşa

Detaylı

1 Nisan 2018 BTSO Hüseyin Sungur Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerine Uzm.Ecz. Mustafa Karademir tarafından meslek tanıtımı yapıldı.

1 Nisan 2018 BTSO Hüseyin Sungur Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerine Uzm.Ecz. Mustafa Karademir tarafından meslek tanıtımı yapıldı. 1 Nisan 2018 BTSO Hüseyin Sungur Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerine Uzm.Ecz. Mustafa Karademir tarafından meslek tanıtımı yapıldı. 3 Nisan 2018 Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. 3

Detaylı

3 Temmuz 2018 Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

3 Temmuz 2018 Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. TEMMUZ 2018 ÇALIŞMA RAPORU 3 Temmuz 2018 Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. 4 Temmuz 2018 Genç eczacılarla toplantı düzenlendi. 4 Temmuz 2018 T.E.B. Merkez Heyeti tarafından düzenlenen

Detaylı

14 OCAK OCAK OCAK 2011

14 OCAK OCAK OCAK 2011 4 OCAK 2011 Yönetim Kurulumuz, SGK Adana Sağlık ve Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Ecz.Fatih KAYACI ile birlikte SGK Adana Sağlık ve Sosyal Güvenlik Merkezi nin Çukobirlik evrak arşivi gezildi. 14 OCAK

Detaylı

3 NİSAN 2013 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN, Adana İl Sağlık Müdürü Sayın Dr. Ahmet ÖZER i ziyaret etti.

3 NİSAN 2013 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN, Adana İl Sağlık Müdürü Sayın Dr. Ahmet ÖZER i ziyaret etti. 3 NİSAN 2013 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN, Adana İl Sağlık Müdürü Sayın Dr. Ahmet ÖZER i ziyaret etti. 3 NİSAN 2013 Yönetim Kurulumuz, Kozan Temsilcilik Binasında Kozanlı meslektaşlarımızla toplantı

Detaylı

KOOPERATİFÇİLİĞİN 25.YIL BULUŞMASI GECESİ

KOOPERATİFÇİLİĞİN 25.YIL BULUŞMASI GECESİ 08 ARALIK 2012 Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN ve Yönetim Kurulu Üyemiz Ecz. Erdem KIZILTEPE, 11 Bölge Eczacı Odası Başkan ve Yöneticilerinin (8. Bölge Gaziantep Eczacı Odası,14. Bölge Kahramanmaraş Eczacı

Detaylı

TEB 3. BÖLGE İZMİR ECZACI ODASI 16.AĞUSTOS AĞUSTOS.2015 TARİHLERİ ARASI HESAP RAPORU DEĞERLENDİRMESİ GİDERLER

TEB 3. BÖLGE İZMİR ECZACI ODASI 16.AĞUSTOS AĞUSTOS.2015 TARİHLERİ ARASI HESAP RAPORU DEĞERLENDİRMESİ GİDERLER TEB 3. BÖLGE İZMİR ECZACI ODASI 16.AĞUSTOS.2014-31.AĞUSTOS.2015 TARİHLERİ ARASI HESAP RAPORU DEĞERLENDİRMESİ GİDERLER A-) ODA GENEL YÖNETİM GİDERLERİ: 960.904,03.TL Oda genel giderlerini aşağıda dökümü

Detaylı

4 ARALIK 2013 Güney Ecza Kooperatifi Yönetim Kurulu 2014 yılı aidiyet uygulamaları ile ilgili Yönetim Kurulumuzu ziyaret ederek bilgi verdi.

4 ARALIK 2013 Güney Ecza Kooperatifi Yönetim Kurulu 2014 yılı aidiyet uygulamaları ile ilgili Yönetim Kurulumuzu ziyaret ederek bilgi verdi. 2 ARALIK 2013 Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi nde görevli meslektaşlarımız Yönetim Kurulumuzu ziyaret ederek, hayırlı olsun Eczacıları Odamıza nezaket ziyaretinde bulundular. 3 ARALIK 2013 Adana Eczacı

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU OCAK 2012 İçindekiler Bölüm 1 : Sağlık Turizminde Türkiye deki Gelişmeler... 2 Bölüm 2 : Kurumsal Kimlik Çalışmaları ve Yazışmalar... 3 Bölüm 3: Basılı Materyaller... 4 Bölüm4

Detaylı

Yeni Seçilen TMMOB a bağlı GIDA Mühendisleri Adana Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri; Yönetim Kurulumuzu ziyaret ettiler.

Yeni Seçilen TMMOB a bağlı GIDA Mühendisleri Adana Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri; Yönetim Kurulumuzu ziyaret ettiler. 03 ŞUBAT 2012 Sosyal Faaliyetler Komisyonumuz tarafından Adana Hacı Ömer Sabancı Kültür Merkezinde Karımla Evleniyorum adlı tiyatro oyunu için organizasyon yapıldı. 200 meslektaşımızın katıldığı tiyatro

Detaylı

2014-2015 ÇALIŞMA RAPORU VE MALİ RAPOR

2014-2015 ÇALIŞMA RAPORU VE MALİ RAPOR ECZACILIK YEMİNİ Eczacılık mesleği üyeleri arasına katıldığım bu andan itibaren, hayatımı insanlık hizmetine vakfedeceğime, sanatımı hakkaniyetle ve bilgilerimi insanlık aleyhinde kullanmayacağıma, mesleğim

Detaylı

Yönetim Kurulumuz Ceyhan Temsilcilik Binasında eczacılarımız ile toplantı yaptı. Toplantıda yaşanan son gelişmeler meslektaşlarımıza aktarıldı.

Yönetim Kurulumuz Ceyhan Temsilcilik Binasında eczacılarımız ile toplantı yaptı. Toplantıda yaşanan son gelişmeler meslektaşlarımıza aktarıldı. 03 EKİM 2012 Yönetim Kurulumuz Ceyhan Temsilcilik Binasında eczacılarımız ile toplantı yaptı. Toplantıda yaşanan son gelişmeler meslektaşlarımıza aktarıldı. 04 EKİM 2012 Yönetim Kurulumuz bölgemizde Edak

Detaylı

MART 2018 ÇALIŞMA RAPORU

MART 2018 ÇALIŞMA RAPORU MART 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/Kat:3 MERSİN MESAP TOPLANTISI 1/22 Mart Yapılan

Detaylı

Bizi Ġzleyin/Bize Katılın! Neler yaptık?... TÜHĠD BaĢkanı Fügen TOKSÜ ü BaĢkanı ziyaret etti

Bizi Ġzleyin/Bize Katılın! Neler yaptık?... TÜHĠD BaĢkanı Fügen TOKSÜ ü BaĢkanı ziyaret etti NİSAN-MAYIS 2013 e-bülteni Bizi Ġzleyin/Bize Katılın! Değerli AHİD üyeleri ve sevgili dostlarımız, Aylık e-bültenimizin Nisan-Mayıs 2013 sayısıyla karşınızdayız. Baharın gelişiyle birlikte doğa da canlanmaya

Detaylı

Yönetim Kurulumuz Adana SGK İl Müdürlüğü Sağlık Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Ecz. Fatih KAYACI yı ziyaret etti.

Yönetim Kurulumuz Adana SGK İl Müdürlüğü Sağlık Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Ecz. Fatih KAYACI yı ziyaret etti. 02 NİSAN 2012 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN; Türk Eczacıları Birliği tarafından Ankara Dore Otel de düzenlenen 38.Dönem 4.Başkanlar Danışma Kurulu Toplantısına katıldı. 03 NİSAN 2012 Yönetim Kurulumuz

Detaylı

5 Aralık 2016 İtiraz Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi. 1 dosya görüşüldü ve kesinti kararı alındı.

5 Aralık 2016 İtiraz Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi. 1 dosya görüşüldü ve kesinti kararı alındı. ÇALIŞMA RAPORU 5 Aralık 2016 İtiraz Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi. 1 dosya görüşüldü ve kesinti kararı alındı. 5 Aralık 2016 Odamız ve Marmara Ün. Sürekli Eğitim Mrk (MÜSEM) işbirliği ile eczacılarımıza

Detaylı

14 OCAK 2014 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN ve Ecz. Serdar ÜNSAL, Danıştay ı ziyaret etti. Danıştay da bulunan dava dosyası hakkında bilgi alındı.

14 OCAK 2014 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN ve Ecz. Serdar ÜNSAL, Danıştay ı ziyaret etti. Danıştay da bulunan dava dosyası hakkında bilgi alındı. 06 OCAK 2014 2008 Yılı ve sonrası Adana İli Merkez İlçelerine ait Yeşil Kart Reçete kontrollerinin Eczacı Odamızda yapılması ile ilgili işlemlerin bir eczacı tarafından devlet kurumlarına şikâyet etmesi

Detaylı

OCAK 2018 ÇALIŞMA RAPORU

OCAK 2018 ÇALIŞMA RAPORU OCAK 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/Kat:3 MERSİN ACIYA, HÜZNE DAİR TÜM OLUMSUZLUKLARIN

Detaylı

ŞUBAT 2018 ÇALIŞMA RAPORU

ŞUBAT 2018 ÇALIŞMA RAPORU ŞUBAT 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/Kat:3 MERSİN LİDERLİK VE SİYASET AKADEMİSİ EĞİTİMİ

Detaylı

ARALIK 2018 ÇALIŞMA RAPORU

ARALIK 2018 ÇALIŞMA RAPORU ARALIK 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/B Kat:3 MERSİN MESAP TOPLANTILARI Her hafta

Detaylı

06 NİSAN 2011 Yönetim Kurulumuz; Bölgemizde bulunan dağıtım kanalı/kooperatif şube yetkilileri ile fiyat farkı faturaları hakkında görüşme yaptı.

06 NİSAN 2011 Yönetim Kurulumuz; Bölgemizde bulunan dağıtım kanalı/kooperatif şube yetkilileri ile fiyat farkı faturaları hakkında görüşme yaptı. 06 NİSAN 2011 Yönetim Kurulumuz; Bölgemizde bulunan dağıtım kanalı/kooperatif şube yetkilileri ile fiyat farkı faturaları hakkında görüşme yaptı. 07 NİSAN 2011 Genel Sekreterimiz Ecz. Ersun Özkan ve Yönetim

Detaylı

07 ŞUBAT ŞUBAT 2017

07 ŞUBAT ŞUBAT 2017 07 ŞUBAT 2017 SGK İlaç Alım Protokolü revizyon konularının değerlendirilmesi amacıyla SGK Protokol Komisyonu 07.02.2017 tarihinde Türk Eczacıları Birliğinde bir araya gelmiştir. Toplantıya Oda Başkanımız

Detaylı

KASIM 2018 ÇALIŞMA RAPORU

KASIM 2018 ÇALIŞMA RAPORU KASIM 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/B Kat:3 MERSİN 14. TÜRKİYE ECZACILIK KONGRESİ

Detaylı

ORMANCILIK VE SU ALANLARINDA MAKEDONYA CUMHURİYETİ NE YAPILAN ÇALIŞMA ZİYARETİNE AİT RAPOR

ORMANCILIK VE SU ALANLARINDA MAKEDONYA CUMHURİYETİ NE YAPILAN ÇALIŞMA ZİYARETİNE AİT RAPOR ORMANCILIK VE SU ALANLARINDA MAKEDONYA CUMHURİYETİ NE YAPILAN ÇALIŞMA ZİYARETİNE AİT RAPOR Makedonya Tarım, Ormancılık ve Su Ekonomisi Bakanı Sayın Ljupcho DĠMOVSKĠ nin 27-28 Haziran ayında Sayın Bakanımız

Detaylı

ÇALIŞMA RAPORU EKİM 2017

ÇALIŞMA RAPORU EKİM 2017 2 Ekim 2017 Yönetim Kurulumuz İznik İlçesi ziyareti gerçekleştirdi. Bölgesel sorunların da görüşüldüğü toplantıda Ecz. Emel Bektaş'ın İlçe Temsilciliği görevine devam etmesine karar verildi. 2 Ekim 2017

Detaylı

24 MAYIS 2015 DEMOKRATİK SOL PARTİ Adana Milletvekili adayları yaklaşan genel seçimler öncesi Yönetim Kurulumuzu ziyaret etti.

24 MAYIS 2015 DEMOKRATİK SOL PARTİ Adana Milletvekili adayları yaklaşan genel seçimler öncesi Yönetim Kurulumuzu ziyaret etti. 1 MAYIS 2015 Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma günü olan 1 Mayıs'ta Adana Eczacı Odası olarak Adana Eczane Teknisyenleri Derneği üyeleriyle birlikte alanlardaydık. 4 MAYIS 2015 Oda Başkanımız

Detaylı

BERKTAŞ, SSGÜNEY ECZACILARI ÜRETİM TEMİN VE DAĞITIM KOOPERATİF

BERKTAŞ, SSGÜNEY ECZACILARI ÜRETİM TEMİN VE DAĞITIM KOOPERATİF 1 HAZİRAN 2013 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN, Yönetim Kurulu Üyemiz Ecz. Fatih BERKTAŞ, SSGÜNEY ECZACILARI ÜRETİM TEMİN VE DAĞITIM KOOPERATİF Güney Ecza Koop 26.Olağan Genel Kurulu na katıldılar. 5 HAZİRAN

Detaylı

2 Eylül 2016 İtiraz Komisyonu Toplantısına katılım sağlandı. 2 dosya görüşüldü. 1 kesinti, 1 ödeme kararı alındı.

2 Eylül 2016 İtiraz Komisyonu Toplantısına katılım sağlandı. 2 dosya görüşüldü. 1 kesinti, 1 ödeme kararı alındı. ÇALIŞMA RAPORU 2 Eylül 2016 İtiraz Komisyonu Toplantısına katılım sağlandı. 2 dosya görüşüldü. 1 kesinti, 1 ödeme kararı alındı. 2 Eylül 2016 Ankara'da yapılan Smart Eczane Programına katılan Ecz.Gürkan

Detaylı

Genel Sekreterimiz Ecz. Ö.Mürsel YALBUZDAĞ Radyo Başkent e muayene ücretleri ile ilgili canlı yayına bağlandı.

Genel Sekreterimiz Ecz. Ö.Mürsel YALBUZDAĞ Radyo Başkent e muayene ücretleri ile ilgili canlı yayına bağlandı. 2 EKİM 2013 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN, 2010 yılında sahte Glıvec raporu karşılayan meslektaşlarımıza SGK Protokolün 6.3 maddesi gereği reçete tutarının 5 katı tutarında cezai işlem uygulanması ile

Detaylı

1 KASIM 2014 Yönetim Kurulumuz, Mersin Eczacı Odası tarafından REFERANS AVRUPA ÜLKELERİNDE ECZACILIK UYGULAMALARI konulu panele katıldılar.

1 KASIM 2014 Yönetim Kurulumuz, Mersin Eczacı Odası tarafından REFERANS AVRUPA ÜLKELERİNDE ECZACILIK UYGULAMALARI konulu panele katıldılar. 1 KASIM 2014 Yönetim Kurulumuz, Mersin Eczacı Odası tarafından REFERANS AVRUPA ÜLKELERİNDE ECZACILIK UYGULAMALARI konulu panele katıldılar. 1 KASIM 2014 Kozan İlçesinde Eczane Çalışanlarımıza yönelik İş

Detaylı

5 ŞUBAT 2014 Gençlik Komisyonumuz tarafından mesleğe yeni başlayan genç meslektaşlarımız ile tanışma yemeği düzenlenmiştir.

5 ŞUBAT 2014 Gençlik Komisyonumuz tarafından mesleğe yeni başlayan genç meslektaşlarımız ile tanışma yemeği düzenlenmiştir. 1 ŞUBAT 2014 Güney Bölgesi Eczacı Odaları Toplantısı Odamız ev sahipliğinde Adana da gerçekleşmiştir. Toplantıya Adana, Gaziantep, Kahramanmaraş, Mersin, Hatay, Aksaray, Osmaniye, Karaman, Nevşehir ve

Detaylı

1 Mart 2017 Gençlik Komisyon Toplantısı BAOB 2.kat toplantı salonunda yapıldı. 14 Mayıs Eczacılık Etkinlik Programı görüşüldü.

1 Mart 2017 Gençlik Komisyon Toplantısı BAOB 2.kat toplantı salonunda yapıldı. 14 Mayıs Eczacılık Etkinlik Programı görüşüldü. ÇALIŞMA RAPORU 1 Mart 2017 Gençlik Komisyon Toplantısı BAOB 2.kat toplantı salonunda yapıldı. 14 Mayıs Eczacılık Etkinlik Programı görüşüldü. 1 Mart 2017 Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Detaylı

HAZİRAN 2018 ÇALIŞMA RAPORU

HAZİRAN 2018 ÇALIŞMA RAPORU HAZİRAN 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/Kat:3 MERSİN MERSİN ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK

Detaylı

SGK'da İtiraz Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi. 1

SGK'da İtiraz Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi. 1 4 Ocak 2018 SGK'da İtiraz Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi. 2 dosya görüşüldü, 2 ödeme kararı alındı. 5 Ocak 2018 TEB Merkez Heyeti tarafından Ankara'da yapılan Reçetesiz ilaç uygulaması hakkında

Detaylı

T.C. ORTA KARADENİZ KALKINMA AJANSI GENEL SEKRETERLİĞİ. YURT ĠÇĠ VE DIġI EĞĠTĠM VE TOPLANTI KATILIMLARI ĠÇĠN GÖREV DÖNÜġ RAPORU

T.C. ORTA KARADENİZ KALKINMA AJANSI GENEL SEKRETERLİĞİ. YURT ĠÇĠ VE DIġI EĞĠTĠM VE TOPLANTI KATILIMLARI ĠÇĠN GÖREV DÖNÜġ RAPORU YURT ĠÇĠ VE DIġI EĞĠTĠM VE TOPLANTI KATILIMLARI ĠÇĠN GÖREV DÖNÜġ RAPORU Adı Soyadı : Emre ARSLANBAY Unvanı : Uzman Konu : Hollanda ÇalıĢma Ziyareti Görev Yeri : HOLLANDA Görev Tarihi : 05-10.03.2017 RAPOR

Detaylı

Yönetim Kurulumuz, internet ve mağazalarda satışı yapılan eczane sağlık ürünleri ile ilgili meslektaşlarımızla toplantı yapıldı.

Yönetim Kurulumuz, internet ve mağazalarda satışı yapılan eczane sağlık ürünleri ile ilgili meslektaşlarımızla toplantı yapıldı. 06 Haziran 2018 Yönetim Kurulumuz, internet ve mağazalarda satışı yapılan eczane sağlık ürünleri ile ilgili meslektaşlarımızla toplantı yapıldı. 06 Haziran 2018 Odamız Ecz. Ali Aysan toplantı salonunda

Detaylı

20 MAYIS 2013 Yönetim Kurulumuzca, 20 Mayıs 2013 Pazartesi gününden itibaren eczanelerimizin kapanış saati saat 19.00 olarak belirlenmiştir.

20 MAYIS 2013 Yönetim Kurulumuzca, 20 Mayıs 2013 Pazartesi gününden itibaren eczanelerimizin kapanış saati saat 19.00 olarak belirlenmiştir. 1 MAYIS 2013 Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü nde Adana Eczacı Odası olarak meslektaşlarımızla birlikte 1 Mayıs ta alanlarda buluştuk, Uğur Mumcu Meydanı nda yapılan yürüyüşe katıldık. 9

Detaylı

2 MART 2013 Yönetim Kurulumuz ve Gençlik Komisyonumuz İZGÖREN Akademi eğitmenleri tarafından verilen Takım Çalışması konulu eğitime katıldılar.

2 MART 2013 Yönetim Kurulumuz ve Gençlik Komisyonumuz İZGÖREN Akademi eğitmenleri tarafından verilen Takım Çalışması konulu eğitime katıldılar. 2 MART 2013 Yönetim Kurulumuz ve Gençlik Komisyonumuz İZGÖREN Akademi eğitmenleri tarafından verilen Takım Çalışması konulu eğitime katıldılar. 5 MART 2013 Yönetim Kurulumuz Halk Sağlığı Müdürü Sayın Dr.

Detaylı

3 OCAK 2013 10 OCAK 2013 14 OCAK 2013 15 OCAK 2013 16 OCAK 2013

3 OCAK 2013 10 OCAK 2013 14 OCAK 2013 15 OCAK 2013 16 OCAK 2013 3 OCAK 2013 Yönetim Kurulumuz Komisyon Başkanlarımız ile toplantı yaptı. Toplantıda önümüzdeki aylarda yapılacak etkinlik ve eğitimlerle ilgili komisyon çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Detaylı

ÇALIŞMA RAPORU VE MALİ RAPOR 2011

ÇALIŞMA RAPORU VE MALİ RAPOR 2011 ECZACILIK YEMİNİ Eczacılık mesleği üyeleri arasına katıldığım bu andan itibaren, hayatımı insanlık hizmetine vakfedeceğime, sanatımı hakkaniyetle ve bilgilerimi insanlık aleyhinde kullanmayacağıma, mesleğim

Detaylı

3 Ocak 2017 Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

3 Ocak 2017 Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. ÇALIŞMA RAPORU 3 Ocak 2017 Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. 3 Ocak 2017 Yönder Okulları yetkilileri okul tanıtımları ile ilgili Başkanımız Ecz. İ.Yalın Ökmen ile görüştü. 3 Ocak 2017

Detaylı

YÖNETİM KURULU BAŞKAN ECZ.MEHMET GÜL GÜL ECZANESİ GENEL SEKRETER ECZ.SİBEL BİLİK HAYAT ECZANESİ ECZ.AHMET YİĞİT ELKOCA YİĞİT ECZANESİ

YÖNETİM KURULU BAŞKAN ECZ.MEHMET GÜL GÜL ECZANESİ GENEL SEKRETER ECZ.SİBEL BİLİK HAYAT ECZANESİ ECZ.AHMET YİĞİT ELKOCA YİĞİT ECZANESİ OSMANİYE ECZACI ODASI 2015 YILI EKİM AYI FAALİYETLERİ 09/10/2015 de 03-04 Ekim seçimli olağan genel kurulu sonrasında görev dağılımı yapıldı. YÖNETİM KURULU BAŞKAN ECZ.MEHMET GÜL GÜL ECZANESİ GENEL SEKRETER

Detaylı

1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü etkinliklerinde düzenlenen 1 Mayıs yürüyüşüne Adana Eczacı Odası olarak katıldık.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü etkinliklerinde düzenlenen 1 Mayıs yürüyüşüne Adana Eczacı Odası olarak katıldık. 01 MAYIS 2017 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü etkinliklerinde düzenlenen 1 Mayıs yürüyüşüne Adana Eczacı Odası olarak katıldık. 03 MAYIS 2017 Denetleme Kurulu Başkanları toplantısı 3 Mayıs 2017 Çarşamba

Detaylı

EĞİTİM SEN İSTANBUL 7 NOLU ŞUBE DENETLEME VE DİSİPLİN KURULLARI RAPORLARI. Eğitim Sen İstanbul 7 Nolu Şube Mart Mart 2011 Şube Çalışma Raporu

EĞİTİM SEN İSTANBUL 7 NOLU ŞUBE DENETLEME VE DİSİPLİN KURULLARI RAPORLARI. Eğitim Sen İstanbul 7 Nolu Şube Mart Mart 2011 Şube Çalışma Raporu EĞİTİM SEN İSTANBUL 7 NOLU ŞUBE DENETLEME VE DİSİPLİN KURULLARI RAPORLARI 235 EĞİTİM SEN İSTANBUL 7 NO LU ŞUBE DENETLEME KURULU RAPORU MART 2008 MART 2011 ARASI 2 Mart 2008 ile 16 ġubat 2011 tarihleri

Detaylı

DENETLEME KURULU Başkan Ecz. Faruk ÖNAL Ecz. Ömer ÖZKARDEŞLER Ecz. Gülşah YILMAZ

DENETLEME KURULU Başkan Ecz. Faruk ÖNAL Ecz. Ömer ÖZKARDEŞLER Ecz. Gülşah YILMAZ 04 EYLÜL 2013 Adana Eczacı Odası İlaç Dışı Sağlık Ürünleri Komisyonu nun Numil ile ortaklaşa düzenlediği ve Ahmet Şerif İzgören'in de konuşmacı olduğu çalışmamız 150 kişilik bir eczacı topluluğu ile 4

Detaylı

T.C. MESLEKİ YETERLİLİK KURUMU

T.C. MESLEKİ YETERLİLİK KURUMU ULUSAL MESLEK STANDARDI HAZIRLAMA BAŞVURU FORMU 19/10/2015 tarihli ve 29507 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Ulusal Standartlarının ve Ulusal Yeterliliklerin Hazırlanması Hakkında Yönetmeliğin 9/2 Maddesine

Detaylı

EGELĠ & CO YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. SERĠ: XI NO: 29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU 1 Ocak 31 Mart 2011

EGELĠ & CO YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. SERĠ: XI NO: 29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU 1 Ocak 31 Mart 2011 EGELĠ & CO YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. SERĠ: XI NO: 29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU 1 Ocak 31 Mart 2011 12 Mayıs 2011 0 ĠÇĠNDEKĠLER EGELĠ & CO HAKKINDA... 2 YÖNETĠM KURULU

Detaylı

AĞUSTOS 2018 ÇALIŞMA RAPORU

AĞUSTOS 2018 ÇALIŞMA RAPORU AĞUSTOS 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/Kat:3 MERSİN TEB 41. DÖNEM DENETLEME KURULU

Detaylı

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2018/10-1 (102) Gündem maddesi gereğince; Ġmar ve ġehircilik Müdürlüğü nün 24.10.2018 tarih ve 33152 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Mersin Ġli, Tarsus Ġlçesi, Deliminnet Mahallesi 1960

Detaylı

HEKTAŞ TİCARET T.A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

HEKTAŞ TİCARET T.A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 1. Raporun Dönemi 01.01.2011-30.09.2011 2. Ortaklığın Unvanı HektaĢ Ticaret T.A.ġ. 3. Yönetim ve Denetleme Kurulu Üyeleri Türk Ticaret Kanunu ve ilgili düzenlemeler gereğince ġirketimiz Ana

Detaylı

BACANAK 2011 24-25 EYLÜL

BACANAK 2011 24-25 EYLÜL 14 EYLÜL 2011 Oda başkanımız Ecz. Ahmet Han ALPMAN Edak Ecza Koop ı Ecz. Emre BACANAK ve Yönetim Kurulu leri ile birlikte yemekli toplantı yaptı. 24-25 EYLÜL 2011 24 Eylül Cumartesi günü Adana Seyhan Oteli

Detaylı

03 MART 2015 Yönetim Kurulumuz, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Hüseyin SÖZLÜ yü ziyaret etti.

03 MART 2015 Yönetim Kurulumuz, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Hüseyin SÖZLÜ yü ziyaret etti. 03 MART 2015 CHP Adana İl Başkanlığı görevine atanan Oda Eski Başkanımız Sayın Ecz. Burhanettin BULUT ve CHP Adana İl Yönetimi, Odamızı ziyaret etti. Yapılan ziyarette; yaklaşan genel seçimlerle ilgili

Detaylı

ilçesinde bulunan Temsilcilerimizle toplantı yaptılar. Toplantıda; Türk Eczacıları Birliği ve Sağlık

ilçesinde bulunan Temsilcilerimizle toplantı yaptılar. Toplantıda; Türk Eczacıları Birliği ve Sağlık 5 AĞUSTOS 2010 Genel Sekreterimiz Ecz. Ersun ÖZKAN ve Yönetim Kurulu üyemiz Ecz. Hakan ÇELİK; Ceyhan ilçesinde bulunan Temsilcilerimizle toplantı yaptılar. Toplantıda; Türk Eczacıları Birliği ve Sağlık

Detaylı

KAPSAM: Mor ve turuncu reçeteye yazılması zorunlu ilaçları ihtiva eden reçetelerin eşit ve sıralı dağıtımı

KAPSAM: Mor ve turuncu reçeteye yazılması zorunlu ilaçları ihtiva eden reçetelerin eşit ve sıralı dağıtımı MOR VE TURUNCU REÇETEYE YAZILMASI ZORUNLU İLAÇLARI İHTİVA EDEN REÇETELERİN SIRALI VE ÜST LİMİT DAHİLİNDE DAĞITIMINA İLİŞKİN BALIKESİR ECZACI ODASI VE ECZANELER ARASINDAKİ PROTOKOL. TARAFLAR: Balıkesir

Detaylı

BURSA ECZA KOOPERATİFİ ODAMIZI ZİYARETİ 17 Eylül 2015 tarihinde Bursa Ecza Kooperatifi Konya Şubesi Müdürü Vedat GÖKDEMİR ve Mesul Müdür Ecz.

BURSA ECZA KOOPERATİFİ ODAMIZI ZİYARETİ 17 Eylül 2015 tarihinde Bursa Ecza Kooperatifi Konya Şubesi Müdürü Vedat GÖKDEMİR ve Mesul Müdür Ecz. BURSA ECZA KOOPERATİFİ ODAMIZI ZİYARETİ 17 Eylül 2015 tarihinde Bursa Ecza Kooperatifi Konya Şubesi Müdürü Vedat GÖKDEMİR ve Mesul Müdür Ecz. Oğuz Raşit KARAKULAK odamızı ziyaret etmiş. Oda Başkanımız

Detaylı

ŞUBAT 2013 TEB

ŞUBAT 2013 TEB 1 ŞUBAT 2013 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN SGK İl Müdür Yardımcısı Sayın Dr. Lütfullah DÜZYOL u ziyaret etti. 6 ŞUBAT 2013 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN, Sağlık Müdürlüğü Eczacılık ve Tıbbi Cihaz Şube

Detaylı

3 MART 2014 Odamızda Sosyal Faaliyetler Komisyonu tarafından Ritim ve Perküsyon kursu başladı.

3 MART 2014 Odamızda Sosyal Faaliyetler Komisyonu tarafından Ritim ve Perküsyon kursu başladı. 3 MART 2014 Odamızda Sosyal Faaliyetler Komisyonu tarafından Ritim ve Perküsyon kursu başladı. 4 MART 2014 Çukurova Üniversitesi Dekan Yardımcısı Ecz. Eda KUMCU ve Yardımcı Doç.Dr. Sinem BÜYÜKNACAR Yönetim

Detaylı

İZLEME VE DEĞERLENDİRME BİRİMİ

İZLEME VE DEĞERLENDİRME BİRİMİ İZLEME VE DEĞERLENDİRME BİRİMİ 2011 YILI OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ FAALİYET RAPORU Temmuz 2011 Diyarbakır İÇİNDEKİLER 1 GENEL BĠLGĠ... 2 2 GERÇEKLEġTĠRĠLEN ĠZLEME FAALĠYETLERĠ... 4 2.1 2010 Yılı Ekonomik GeliĢme

Detaylı

03 EYLÜL EYLÜL 2012

03 EYLÜL EYLÜL 2012 03 EYLÜL 2012 Odamız Ecz. Ali Aysan Konferans Salonunda 6. Genişletilmiş Kurul toplantısı yapıldı. Toplantıda; Eczane Açma - Kapama Gün ve Saatleri ile Nöbetçi Eczane Sayılarının belirlenmesi, Kasım 2011

Detaylı

HEKTAŞ TİCARET T.A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

HEKTAŞ TİCARET T.A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 1. Raporun Dönemi 01/01/2010-30/09/2010 2. Ortaklığın Unvanı HektaĢ Ticaret T.A.ġ. 3. Yönetim ve Denetleme Kurulu Üyeleri Türk Ticaret Kanunu ve ilgili düzenlemeler gereğince ġirketimiz Ana

Detaylı

GÖNEN TĠCARET ODASI ARALIK 2018 FAALĠYET RAPORU

GÖNEN TĠCARET ODASI ARALIK 2018 FAALĠYET RAPORU GÖNEN TĠCARET ODASI ARALIK 2018 FAALĠYET RAPORU Gönen Sivil Toplum Platformu 6.cı toplantısını 06 Aralık 2018 PerĢembe günü Madeni ĠĢleri Odası BaĢkanı Ġlhan AYDIN moderatörlüğü ve Gönen Ticaret Odası

Detaylı

02 KASIM 2016 Yöneticilerimizden Ecz. F. Tuğçe DALKIR Türk Eczacıları Birliği Akılcı İlaç Kullanımı ve Farmakovijilans Komisyonu Toplantısına katıldı.

02 KASIM 2016 Yöneticilerimizden Ecz. F. Tuğçe DALKIR Türk Eczacıları Birliği Akılcı İlaç Kullanımı ve Farmakovijilans Komisyonu Toplantısına katıldı. 02 Yöneticilerimizden Ecz. F. Tuğçe DALKIR Türk Eczacıları Birliği Akılcı İlaç Kullanımı ve Farmakovijilans Komisyonu Toplantısına katıldı. 03 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN Ankara da düzenlenen Türk

Detaylı

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2009 30/06/2009 FAALİYET RAPORU

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2009 30/06/2009 FAALİYET RAPORU VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2009 30/06/2009 FAALİYET RAPORU 1- Raporun dönemi, ortaklığın unvanı, dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında görev alan başkan ve üyelerin, murahhas üyelerin ad

Detaylı

HEKTAŞ TİCARET T.A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

HEKTAŞ TİCARET T.A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 1. Raporun Dönemi 01.01.2010-31.12.2010 2. Ortaklığın Unvanı HektaĢ Ticaret T.A.ġ. 3. Yönetim ve Denetleme Kurulu Üyeleri Türk Ticaret Kanunu ve ilgili düzenlemeler gereğince ġirketimiz Ana

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ NĠSAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ NĠSAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ NĠSAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 3. Toplantı Yılı 2016 Senesi NĠSAN ayı

Detaylı

OSMANİYE ECZACI ODASI 2015 YILI KASIM AYI FAALİYETLERİ

OSMANİYE ECZACI ODASI 2015 YILI KASIM AYI FAALİYETLERİ OSMANİYE ECZACI ODASI 2015 YILI KASIM AYI FAALİYETLERİ NÖBET KOMİSYONU İLE BİR ARAYA GELDİK 3 Kasım 2015 Oda yönetim kurulu ile nöbet komisyonu üyeleri bir araya geldi. Yeni nöbet listesinin bilgisayar

Detaylı

FIRAT ÜNİVERSİTESİ DENEYSEL ARAŞTIRMALAR MERKEZİ KURULUŞ VE İŞLEYİŞ YÖNERGESİ

FIRAT ÜNİVERSİTESİ DENEYSEL ARAŞTIRMALAR MERKEZİ KURULUŞ VE İŞLEYİŞ YÖNERGESİ FIRAT ÜNİVERSİTESİ DENEYSEL ARAŞTIRMALAR MERKEZİ KURULUŞ VE İŞLEYİŞ YÖNERGESİ 1. BÖLÜM: Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar AMAÇ Madde 1. Bu Yönergenin amacı, Tarım ve KöyiĢleri Bakanlığının 16 Mayıs 2004

Detaylı

HEKTAŞ TİCARET T.A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

HEKTAŞ TİCARET T.A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 1. Raporun Dönemi 01.01.2012-31.03.2012 2. Ortaklığın Unvanı HektaĢ Ticaret T.A.ġ. 3. Yönetim ve Denetleme Kurulu Üyeleri Türk Ticaret Kanunu ve ilgili düzenlemeler gereğince ġirketimiz Ana

Detaylı

tmmob mmo bursa şubesi

tmmob mmo bursa şubesi 4. ÖĞRENCĠ ÜYE 2010-2011 Öğretim döneminde; Bursa Uludağ Üniversitesi den 456, Balıkesir Üniversitesi nden 290 ve Yalova Üniversitesinden 34 Makina ve Endüstri Mühendisliği öğrencisi olmak üzere toplam

Detaylı

HÜR SİGORTA A.Ş. 2010 YILI FAALİYET RAPORU - 1 -

HÜR SİGORTA A.Ş. 2010 YILI FAALİYET RAPORU - 1 - HÜR SİGORTA A.Ş. 2010 YILI FAALİYET RAPORU - 1 - GENEL MERKEZ VE BÖLGE ADRES BİLGİLERİ GENEL MÜDÜRLÜK Büyükdere Cad. Hür Han No:15/A ġiģli ĠSTANBUL Tel : 212 232 20 10 Fax : 212 230 52 90 Hasar Ġhbar Hattı

Detaylı

TEB 3. BÖLGE İZMİR ECZACI ODASI TARİHLERİ ARASI GELİRLER. Sayfa 1

TEB 3. BÖLGE İZMİR ECZACI ODASI TARİHLERİ ARASI GELİRLER. Sayfa 1 TEB 3. BÖLGE İZMİR ECZACI ODASI 16.08.2014-31.08.2015 TARİHLERİ ARASI GELİRLER GEÇMİŞ DÖNEM TL CARİ DÖNEM TL 01.09.2013-15.08.2014 TOPLAM TL 16.08.2014-31.08.2015 TOPLAM TL A TEB ÜYE GELİRLERİ 501.927,21

Detaylı

YEDİTEPE FAKTORİNG HİZMETLERİ A.Ş.

YEDİTEPE FAKTORİNG HİZMETLERİ A.Ş. 31 ARALIK 2010 TARĠHĠ ĠTĠBARĠYLE BANKACILIK DÜZENLEME VE DENETLEME KURUMU ĠÇĠN HAZIRLANAN BAĞIMSIZ DENETĠM RAPORU VE FĠNANSAL TABLOLAR BANKACILIK DÜZENLEME VE DENETLEME KURUMU NA ve Yeditepe Faktoring

Detaylı

T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ IV. SOSYAL HİZMET EĞİTİMİ ÇALIŞTAYI SOSYAL HİZMET EĞİTİMİNDE YENİ ANLAYIŞLAR VE

T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ IV. SOSYAL HİZMET EĞİTİMİ ÇALIŞTAYI SOSYAL HİZMET EĞİTİMİNDE YENİ ANLAYIŞLAR VE T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ IV. SOSYAL HİZMET EĞİTİMİ ÇALIŞTAYI SOSYAL HİZMET EĞİTİMİNDE YENİ ANLAYIŞLAR VE AÇIKÖĞRETİM UYGULAMALARI 12-13 Temmuz 2011 Erzurum SONUÇ RAPORU Hazırlayanlar

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ. Karar No : 76 Özü: Ġmar Komisyonuna havale edilen Karar Trh : 04.05.2015 Gündem Maddeleri.

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ. Karar No : 76 Özü: Ġmar Komisyonuna havale edilen Karar Trh : 04.05.2015 Gündem Maddeleri. T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ Karar No : 76 Özü: Ġmar Komisyonuna havale edilen Karar Trh : 04.05.2015 Gündem Maddeleri. 2015 NIN 6. DÖNEM, 1.TOPLANTISININ, 1. BĠRLEġĠMĠNĠN 1. OTURUMUNA AĠT KARAR

Detaylı

KONU : Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri : VIII, No:39 Sayılı Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır.

KONU : Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri : VIII, No:39 Sayılı Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır. ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Tarih 29 Ocak 2009 Ortaklığın Ünvanı / Ortakların Adı : TAT KONSERVE SANAYĠĠ A.ġ. Adresi : Sırrı Çelik Bulvarı No:3 34788-TaĢdelen ĠSTANBUL Telefon ve Fax No. : 0216 430 00 00

Detaylı

SĠLVERLĠNE ENDÜSTRĠ VE TĠCARET A.ġ. 01 OCAK-30 EYLÜL 2009 ARA DÖNEM FAALĠYET RAPORU

SĠLVERLĠNE ENDÜSTRĠ VE TĠCARET A.ġ. 01 OCAK-30 EYLÜL 2009 ARA DÖNEM FAALĠYET RAPORU SĠLVERLĠNE ENDÜSTRĠ VE TĠCARET A.ġ. 01 OCAK-30 EYLÜL 2009 ARA DÖNEM FAALĠYET RAPORU ĠÇĠNDEKĠLER 1-Ortaklık Yapısı 2-Yönetim ve Denetleme Kurulu 3-2009/3 Dönem Faaliyetleri a)üretimler b)satıģlar c)yapılan

Detaylı

21. DÖNEM YÖNETİM VE DENETİM KURULUMUZ

21. DÖNEM YÖNETİM VE DENETİM KURULUMUZ 21. DÖNEM YÖNETİM VE DENETİM KURULUMUZ YÖNETĠM KURULU Tolunay AYGUT : Yönetim Kurulu BaĢkanı ġ. Oral GÖKTAN : Yönetim Kurulu BaĢkan Vekili S. Alp EVCĠL : Genel Sekreter Gürhan AKDAĞ Kemal BEKÇĠ Ebru ÖZHAMARAT

Detaylı

HEKTAŞ TİCARET T.A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

HEKTAŞ TİCARET T.A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 1. Raporun Dönemi 01.01.2012-30.06.2012 2. Ortaklığın Unvanı HektaĢ Ticaret T.A.ġ. 3. Yönetim ve Denetleme Kurulu Üyeleri Türk Ticaret Kanunu ve ilgili düzenlemeler gereğince ġirketimiz Ana

Detaylı

ÇALIŞMA RAPORU VE MALİ RAPOR

ÇALIŞMA RAPORU VE MALİ RAPOR ECZACILIK YEMİNİ Eczacılık mesleği üyeleri arasına katıldığım bu andan itibaren, hayatımı insanlık hizmetine vakfedeceğime, sanatımı hakkaniyetle ve bilgilerimi insanlık aleyhinde kullanmayacağıma, mesleğim

Detaylı

Odamız Eğitim Komisyonu ve Pfizer İlaç Firması ile birlikte düzenlenen AÇIK ECZANE konulu eğitim toplantısı Adana Sheraton Otelde gerçekleşti.

Odamız Eğitim Komisyonu ve Pfizer İlaç Firması ile birlikte düzenlenen AÇIK ECZANE konulu eğitim toplantısı Adana Sheraton Otelde gerçekleşti. 02 MART 2017 Odamız Eğitim Komisyonu ve Pfizer İlaç Firması ile birlikte düzenlenen AÇIK ECZANE konulu eğitim toplantısı Adana Sheraton Otelde gerçekleşti. 4 MART 2017 Odamız üyelerinden Ecz. Raziye KÖKSAL

Detaylı

Resepsiyonda 60 yılını dolduran Eczacılarımız ve Eczacı Odalarına 60.yıl plaketi verildi.

Resepsiyonda 60 yılını dolduran Eczacılarımız ve Eczacı Odalarına 60.yıl plaketi verildi. 1 ŞUBAT 2016 Geçici Koruma Statüsü altındaki kişilerin ilaçlarının Medula Sistemi üzerinden karşılanmasıyla beraber TEB ile AFAD arasında bir ilaç alım protokolü olmaması nedeniyle yaşanan sorunlar ve

Detaylı

TOPLANTIYA KATILAN ÜYELER: BaĢkan V. II. BaĢkan: Kazım ÖZKAN Üyeler :Bahattin IġIK, Hakan GÜNAL, Adem KAMALI, Abdullah DÜNDAR, Erkan DEMĠRTAġ

TOPLANTIYA KATILAN ÜYELER: BaĢkan V. II. BaĢkan: Kazım ÖZKAN Üyeler :Bahattin IġIK, Hakan GÜNAL, Adem KAMALI, Abdullah DÜNDAR, Erkan DEMĠRTAġ TOPLANTIYA KATILAN ÜYELER: BaĢkan V. II. BaĢkan: Kazım ÖZKAN Üyeler :Bahattin IġIK, Hakan GÜNAL, Adem KAMALI, Abdullah DÜNDAR, Erkan DEMĠRTAġ BAġVURU SAHĠBĠ: Kadir POLAT, Sırrın Mah. 604.Sok. No: 2/5 ġanliurfa

Detaylı

2014 YILI ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI 20. BİRLEŞİM 1. OTURUM

2014 YILI ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI 20. BİRLEŞİM 1. OTURUM Karar Tarihi : 02.12.2014 Karar No : Konu :2014 Yılı Aralık Ayı Meclis Toplantısı 2014 YILI ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI 20. BİRLEŞİM 1. OTURUM BAŞKAN: Sayın Meclis Üyeleri; 5393 sayılı kanunun 20. maddesine

Detaylı

KDV İADE LİSTELERİ PASİFE ÇEKİLME / İPTAL EDİLME TALEP DİLEKÇELERİNİN İNTERNET ORTAMINDA VERİLMESİNE İLİŞKİN DUYURU

KDV İADE LİSTELERİ PASİFE ÇEKİLME / İPTAL EDİLME TALEP DİLEKÇELERİNİN İNTERNET ORTAMINDA VERİLMESİNE İLİŞKİN DUYURU KDV İADE LİSTELERİ PASİFE ÇEKİLME / İPTAL EDİLME TALEP DİLEKÇELERİNİN İNTERNET ORTAMINDA VERİLMESİNE İLİŞKİN DUYURU KDV Ġadesi Kontrol Raporlarında oluģan hataların giderilmesi amacıyla (KDV iade liste

Detaylı

Genel Kurulumuzun Divan Başkanlığını Ecz. Oğuzhan SÜRME, 2.Başkan A.Dinçay BAHÇECİ, Katip Üyeliklerini Ecz. Pelin YEŞİL ve Ecz. Fulya AKGÜN yaptılar.

Genel Kurulumuzun Divan Başkanlığını Ecz. Oğuzhan SÜRME, 2.Başkan A.Dinçay BAHÇECİ, Katip Üyeliklerini Ecz. Pelin YEŞİL ve Ecz. Fulya AKGÜN yaptılar. 01 EKİM 2016 2013-2014 Olağan Mali Genel Kurulumuz, Odamız Ecz. Ali Aysan Toplantı salonunda meslektaşlarımızın yoğun katılımıyla gerçekleşti. Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN ın açılış konuşmasından sonra

Detaylı

DENETİM KURULU RAPORU

DENETİM KURULU RAPORU DENETİM KURULU RAPORU 1- GİRİŞ 1-1 KONU Denetleme Kurulu olarak Türkiye Okul Sporları Federasyonunun 01.03. 31.01. döneminde, Federasyon Ġdari iģlemler, sportif faaliyetler ile ilgili iģlem ve harcamalara

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 2. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ ġubat AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 2. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ ġubat AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 2. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ ġubat AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 2. Toplantı yılı 2016 Senesi ġubat ayı

Detaylı

TEBLİĞ. Tarım ve Köyişleri Bakanlığından: HAYVANCILIĞIN DESTEKLENMESĠ HAKKINDA UYGULAMA ESASLARI TEBLĠĞĠ (TEBLĠĞ NO: 2010/13)

TEBLİĞ. Tarım ve Köyişleri Bakanlığından: HAYVANCILIĞIN DESTEKLENMESĠ HAKKINDA UYGULAMA ESASLARI TEBLĠĞĠ (TEBLĠĞ NO: 2010/13) 10 Nisan 2010 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 27548 TEBLİĞ Tarım ve Köyişleri Bakanlığından: HAYVANCILIĞIN DESTEKLENMESĠ HAKKINDA UYGULAMA ESASLARI TEBLĠĞĠ (TEBLĠĞ NO: 2010/13) Arı YetiĢtiriciliği, Bombus

Detaylı

Eczacılık Akademisi, Türkiye de eczacılık alanında bilimsel gelişmeye katkıda bulunmak ve

Eczacılık Akademisi, Türkiye de eczacılık alanında bilimsel gelişmeye katkıda bulunmak ve Eczacılık Akademisi ECZACILIK AKADEMİSİ Eczacılık Akademisi, Türkiye de eczacılık alanında bilimsel gelişmeye katkıda bulunmak ve eczacılık camiasının eğitimine akademik kuruluşlarla ortaklaşa katkı ve

Detaylı