MAYIS ayı son bültenimizle ile yeniden merhaba! Bu ayki temalarımız,

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MAYIS ayı son bültenimizle ile yeniden merhaba! Bu ayki temalarımız,"

Transkript

1 MAYIS ayı son bültenimizle ile yeniden merhaba! Bu ayki temalarımız, TOHUM Tohum çeşitleri BİTKİLER Nasıl oluşur? o Bölümleri o Nerelerde yetişir? o Büyümek için nelere ihtiyacı vardır? Bu ayki temamızda tohum ve bitkileri inceleyip öğrendik, sınıfımızda power point sunum ve drama çalışmalarıyla zenginleştirdiğimiz konu anlatımlarında, sohbet ederek beyin fırtınası çalışmaları yaptık. Çocukların duygularını, düşüncelerini resimlerle ifade edebilmelerini sağlamak amacıyla çiçek deyince aklımıza ne geliyor? Bildiğimiz çiçek isimleri neler? Sorularını çocuklara sorarak zihin haritası oluşturduk.

2 Proje konusu ile ilgili olarak uygulanan öğretim teknikleriyle çocukların konu hakkında var olan düşünceleri, merak ettikleri değerlendirilerek alınan yanıtlarla etkinliklerimizi ilgi çekici hale getirdik. Okulumuzun bahçesine çıkarak bitkilerin yetiştiği yer olan toprağı inceledik ve toprağa su karıştırarak çamur oluşturduk, çamura ellerimizle şekil verip keyifle kendi küçük toprak kaplarımızı yaptık. Bitkiler temamızda, el göz koordinasyonunu desteklemek, parmak kaslarını geliştirmek ve işbirliği değerini ortaya koymak amacıyla; bitkinin oluşumu, bir çiçek olsaydın? Toprağın altında ve üstünde yetişen meyve ve sebzeler projeleri ile sanat etkinliklerimizi hem eğlenerek hem de öğrenerek tamamladık.

3 AĞAÇLARA ELBİSE TASARLADIK! Öğrencilerimizin kendi yaratıcılıklarını kullanarak tasarladıkları elbiselerle bahçemizdeki ağaçlarımızı giydirdik. Sen bir çiçek olsaydın, nasıl bir çiçek olurdun? Adın ne olurdu? Nerede yaşamak isterdin? Ağaçlar konuşsaydı bize ne söylerlerdi? Ağaçlar yürüyebilseydi nereye gitmek isterlerdi? Scamper yaratıcı düşünce sorularını çocuklarımıza sorduk. Okuma- yazma çalışmalarında, yazılı kaynaktan yapılacak olan çalışmalarımızın kazandıracağı hedef ve davranışların gerçekleşebilmesi, anlatımı çizerek birleştirme, işaretleme, boyama, nedenini açıklama, sorgulama, yorumlama, çizerek tamamlama birebir eşleme, resim çizme, kesme yönergeleri kullanılarak etkinlikler gerçekleştirildi. Çizgi çalışması kitaplarımızı tamamladık. Tahtada ya da kâğıtlarda serbest rakam yazma çalışmaları yaptık.

4 Çocuklarımız bu ay, proje ve etkinliklerimizin amacına uygun malzemelerle zenginleştirilmiş; kitap, eğitici oyuncaklar, blok, evcilik, fen-matematik köşelerinde kendi tercihlerine gore oyunlar kuracak, yaparak ve yaşayarak en kalıcı öğrenmeyi kendi kendilerine gerçekleştirdiler. Böylelikle seçim yapma, planlama, planına uygun çalışma, çalışmasını tamamlama ve yaptıklarını değerlendirme fırsatı verilen çocuklarımız, hayatlarındaki bu küçük ancak önemli anları kaliteli hale getirip çalışmalarından daha fazla yarar sağlamayı da öğrendiler. Evden getirdiğimiz meyvelerle yarım ve tam kavramlarını çalıştık. Yılsonu gösterimiz için provalarımızı büyük bir heyecanla yaptık. Serbest zaman etkinliklerimizde yaratıcılığımızı geliştirme, kendimizi ifade etmemizi sağlama, yardımlaşma, paylaşma, işbirliği, başladığımız işi sonuçlandırma konusunda kararlı olma, sorumluluk alma, problem çözme, neden sonuç ilişkisi kurma alanlarında kazanımlar sağlamaya devam ettik.

5 Bahçemizde serbest oyunlar oynadık, güldük, eğlendik. Öğrencilerimizin renkli kıyafet ve çiçek aksesuarlarıyla katıldıkları çiçek ol gel partimizde doyasıya eğlendik. TÜM YIL BOYUNCA HOŞGÖRÜNÜZ VE VERDİĞİNİZ DESTEK İÇİN TEŞEKKÜRLER...

6 MÜZİK Bu ay müzik dersinde bahar şarkısını öğrendik. Bunu görsellerle tamamladık. ODTÜ Marşı nı öğrendik. Yeni ront çalışması yaptık. Klasik müzikler dinledik. Hazırlık sınıflarının gösterisi için çalışmalar yaptık. Daha önceki aylarda yaptığımız çalışmaları tekrar ettik. SATRANÇ Mayıs ve haziran ayları arasında satranç dersimizde oyun sonu berabere kalma, yenme, yenilme rakibimizi her durumda tebrik etme kuralları öğrenildi. Yıl boyunca öğrenilen bilgiler tekrar edildi. Yaz dönemi boyunca çocuklarımızla satranç oynayalım, hem eğlenelim hem de yıl boyunca edindiğimiz bilgileri unutmayalım.

7 BİLİME YOLCULUK Küçük bilim insanları bu ay tohumları tanıdılar. Tohumun nasıl çimlendiğini, aşamalarını yaparak öğrendiler. Bu ay ayrıca bitkilerin kısımlarını da öğrendik, açık havada yaptığımız dersimiz eğlenceliydi. Daha sonra bitkilerle ilgili öğrendiğimiz ve gözlemlediklerimizi sınıfımızda sihirli okul otobüsünü izleyerek pekiştirdik.

8 Toprağın büyük kayalardan nasıl oluştuğunu öğrendik. Bunu deney yaparak gözleme fırsatı bulduk.

9 GÖRSEL SANATLAR Bu ayki görsel sanatlar dersimizde canım annem konulu çalışmayı yaptık. Büyük bir hevesle ve istekle yapmış olduğumuz çalışmaları paspartulayıp annelerimize hediye ettik. Denizdeki yaşamı kendi hayal gücümüzü ve yaratıcılığımızı kullanarak görsel çalışmalarımıza aktardık. Tişörtlerimize baskılar yaptık ve son olarak da Hayallerimizdeki lunapark resimleri yaptık.

10 BEDEN EĞİTİMİ Bu ay beden eğitimi dersinde top alıştırmaları ve çember konusunu işledik. Birçok oyun ile derslerimize devam ettik. Çember aletini tutma, çevirme ve yuvarlama konuları ile çember aletini tanımış olduk. YOGA Küçük Dinozor hikâyesiyle yoga hareketleri yapıp öğrendiklerimizi pekiştirdik. BİLİŞİM TEKNOJİLERİ Bilişim Teknolojileri dersimizde klavye ve fare kullanımını pekiştirmek için ağırlıklı olarak yap-boz çalışmalarına devam ettik.

11 REHBERLİKLE EL ELE Heyecanla, keyifle, yeni öğrenmelerle geçen bir eğitim-öğretim yılını daha bitirerek, çocuklarımıza uzun soluklu bir dinlenme fırsatı sağlayacak olan yaz tatiline merhaba diyoruz. Tatil süreci okul döneminin koşturması ve stresi olmadan çocukların yeni beceriler öğrenmesi ve öğrenilmiş becerilerinin pekiştirilmesi için en uygun zamandır. Artık hayatında yeni bir dönem başlayacak olan çocuğun, geliştirilmesi beklenen becerilerini ve davranışlarını destelemek için yaz tatilini en doğru ve verimli şekilde geçirmesinin çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Yaz tatilleri iki eğitim dönemi arasında bir köprü gibidir. Bitirilen eğitim döneminde öğrenilen yeni bilgilerin, bir sonraki döneme transfer edebilmesi için çocuğun duygusal, sosyal ve akademik gelişimlerinin desteklenmesine devam edilmelidir. Biz de yaz tatili döneminde, çocuklarımızı fazla sıkmadan oyun biçiminde yapabileceğiniz çalışmalarla onları nasıl destekleyebileceğiniz konusunda sizleri bilgilendirmek istedik. Fiziksel gelişim alanında çocukları hem küçük hem de büyük kas gelişimi açısından desteleyecek, keyif alacakları bir spora ya da yaz okuluna gönderebilirsiniz. Spor bir yandan çocuğun büyük kas gelişimini sağlarken diğer bir yandan da iç disiplin kazanmasını sağlar. Yeni bir ortam ve yeni arkadaşlıklar kurmak çocuğun özgüven gelişimini destekleyeceği gibi sorumluluk alma ve sosyal ilişki kurma becerilerini de destekleyecektir Bir anne ya da babanın çocuğuna verebileceği en güzel armağanlardan birisi hiç

12 kuşkusuz okuma sevgisidir. Tatilde kitap okuma davranışını desteklemek, çocuklara model oluşturmak ve okumaya motive etmek önemlidir. Öğleden sonra dinlenirken veya yatmadan yarım saat önce çocuğa kitap okumak ya da kendisinin kitapların resimlerine bakmasına fırsat vermek kitap okuma alışkanlığının temellerini oluşturacaktır. TATİL DÖNEMİNDE YAPABİLECEĞİNİZ BİLİŞSEL ÇALIŞMALAR v Çocuğunuzla sen göster ben okuyayım oyunu oynayın. Çocuğunuzun bulup getirdiği ya da sokakta yürürken size gösterdiği yazıları okuyun. v Çocuklar yazı okuyamaz ama resimleri okumada çok iyi performans sergileyebilirler. Onlara bol bol resimlerin neler anlattığını sorun. Göreceksiniz bu konuda çok yaratıcı olabiliyorlar. v Bir oyunu, bir oyuncağı bir yeri, bir eşyayı, bir kişiyi vb. tarif etmesini isteyin. Çocuk bu işlemi yaparken, o durumla ilgili tüm ipuçlarını ve bilgilerini organize ederek sunmak durumundadır. Bu, hem dikkatini yoğunlaştırması açısından, hem de görsel ipuçlarını soyutlamayı öğrenmesi açısından önemlidir. v Anlattığınız bir öyküyü, bir olayı resmetmesini isteyin. Hayal gücünü somutlaştırması açısından çok önemli bir çalışmadır. v Gördüğü bir nesne, bir olay veya bir yeri resmetmesi konusunda yüreklendirin. Bu çalışma görsel algısının gelişmesi açısından önemli bir çalışmadır. v Birbirinin aynı olan şeyleri eşleştirmek, çocukların yapmaktan zevk aldıkları zihinsel bir etkinliktir. Öğretmeninin tahtaya yazdığı Ayşe sözcüğünü defterine geçiren çocuk, aslında eşleştirme sürecinde bir zihinsel işlemle de meşguldür. Bu nedenle ortak özelliklerdeki şeyleri gruplandırmak, aynı özelliklerdeki şeyleri eşleştirmek de, okuma yazma becerilerinin gelişiminde temel beceriler olarak düşünmeli ve desteklenmelidir. v Basit bir resmi veya şekli kopya etmek el-göz koordinasyonunu, şekil ve zemin ayırımı ve şekil basitliğini geliştirerek, görsel algılama düzeyini olumlu yönde besler. v Her zaman alışık oldukları (A4) büyüklüğündeki kağıtların dışında, farklı boyutlardaki kağıtları da kullandırın. Gerek farklı kalemler, gerekse farklı boyutlardaki kağıtlar çocukların alanı kullanma becerilerini geliştirir. v Farklılıkları sadece görsel olarak ayırt etmek yerine dokunarak da ayırt etmesi

13 yönünde çalışmalar yapın. Örneğin iki ayrı torbaya birbirinin aynısı olan eşyaları koyun. Çocuğun bir elini bir torbaya, diğer elini bir torbaya sokmasını isteyin. Aynı anda iki torbadan, aynı oyuncakları bulup çıkarmasını isteyin. v Sene içinde okulda öğrendiğimiz sayılar, renkler, şekillerle ve diğer çalışmalarla ilgili bilgileri oyun şeklinde tekrar edin. v Çocuklarınıza asla okuma-yazmayı öğretmeye çalışmayın. Önemli olan o olgunluğu sağlamaya çalışmanızdır. Unutmayın ki okuma yazmayı bilmek demek okuma yazmayı sevmek demek değildir. Bütün çocuklar öğrenebilme yeteneği ile donatılmışlardır. Ancak öğrendiklerinden zevk alma, öğrenirken zevk almak yetişkinlerin sorumluluğudur. Çocuklarınızla keyifli bir yaz tatili geçirmeniz dileğiyle İYİ TATİLLER

14 OD ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL DENİZLİ İLKÖĞRETİM OKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HAZIRLIK SINIFLARI MAYIS AYI İNGİLİZCE DERSİ ETKİNLİKLERİ Sayın Velimiz, Mayıs ayında The Picnic temamızı tamamladık. Bu tema kapsamında yiyecekleri ve oyuncakları öğrendik. Tüm sayıları, şekilleri ve renkleri yeniden tekrar ettik. ÖĞRENDİĞİMİZ KELİMELER: THE PICNIC LEMONADE CAKE PIZZA BANANA SANDWICH APPLE JUICE ORANGE TEDDY BEAR DOLL BIKE CAR

15 OYUN GüNüNDE NELER YAPTIK? Tüm dönem boyunca alıştığımız ve sevdiğimiz oyunlarla öğrendiklerimizi pekiştirdik. Oynadığımız oyunları şöyle sıralayabiliriz: Rhythmic repetition: Oyuncakları ve yiyecekleri ritmik tekrarlarla söyledik. Kendi oluşturduğumuz melodilerle yaptığımız tekrarlar çok kalıcı oluyor. Cross the River: Yerlere konulmuş resimlerin her birini taş olarak hayal ettik. Ortada da nehir var ve karşıya geçmek için o taşlara basıp resimleri bilmemiz gerekli idi. Tüm resimleri bilenler nehrin diğer tarafına geçti. Çok zevkliydi. Bit by Bit: Öğretmenimiz resimli kartların üzerini kapattı. Bizlere çok az kısmını gösterip tahmin etmemizi istedi. Bizler gördüğümüz az kısımdan resmin ne olduğunu söylemeye çalıştık. What s missing?: Her zaman oynadığımız bir diğer oyunda da öğretmenimiz piknik sepeti ve oyuncak kutusu getirdi. Her defasında bir nesne eksiltti. Bizlere neyin eksik olduğunu tahmin etmek kaldı. Gerçekten çok eğlendik. Blindfold and Touch: Yine öğretmenimiz bizlere piknik sepeti getirdi. Gözlerimizi kapattık. Elimize verilen yiyeceklerin ne olduğunu tahmin etmeye çalıştık. Flashing Game: Bu oyunda da öğretmenimiz bir nesneyi hızlıca gösterip sakladı. Bizler de ne olduğunu tahmin etmeye çalıştık. Caterpillar Game: Tırtıl oyununda ise, öğretmenimiz tahtaya tırtıl çizdi. Bunun için de vücudunu dokuz yuvarlak bölümden oluşturdu. Bizler sırayla kalktık ve öğretmenimizin her gün ne yediğini söylemesiyle, onu doğru yuvarlağın içine koymaya çalıştık. STORY VE DRAMA GÜNÜNDE NELER YAPTIK? The Picnic: Hikaye gününde her zamanki gibi özgün hikayeler dinledik. Bunlardan ilki The Picnic hikayesiydi. Mary, Susan ve aç köpekleri konu alan bu hikayeyi izledik, bildiğimiz kelimeleri çeşitli aktivitilerle tekrar ettik. Caillou The Family Picnic: Bu hikayede en sevdiğimiz çizgi film kahramanlarından biri olan Caillou ve ailesinin piknik maceralarını izledik. Caillou hem yiyecekleri hem de oyuncakları bize gösterdi. İzledikten sonra öğretmenimizin verdiği kağıtta gördüklerimizi işaretledik ve üzerinde konuştuk. The Very Hungry Caterpillar: Bu hikayeden önce haftanın günleriyle ilgili şarkılar söyledik ve çeşitli etkinlikler yaptık. Sonra da aç tırtıl şarkısını söyledik. Kuklaların canlandırdığı özgün

16 hikayesini izledik. Tırtıl çok aç olduğu için her gün değişik bir yiyecek yiyordu. Biz de yeri geldi tırtıl olduk, yeri geldi yiyecek olduk ve şarkılarla hikayeyi canlandırdık. The Teddy Bear Picnic: Bu hikayede yine oyuncak ayı ve ailesinin piknik maceralarını dinledik. Sonra da sayılar ile ilgili etkinlikler yaptık. Bu bağlamda teddy bear counting şarkısını kartlarla söyledik. Kaç tane teddy bear varsa o sayıyı tutan grubun ortasına gelerek dans etti. Bu ünitede en sevdiğimiz şarkılardan biri de oydu. DIGITAL GÜNÜNDE NELER YAPTIK? Her zaman olduğu gibi çok çeşitli kaynaklardan faydalanarak bilgisayar tabanlı oyunlarla oyuncakları ve yiyecekleri tekrar ettik. Öğretmenlerimizin hazırladığı çalışmaları yaptık. Ama zamanımızı en çok en sevdiğimiz etkinliklerden biri olan şarkılarla geçirdik. Öğrendiğimiz şarkılar: Teddy Bear Counting song, Fairy Doll Song, Hungry Caterpillar song, It s Fun to share our toys Song, Once I caught A Fish Alive song, In the Big Blue Sea song, Colors song, Sesame Street-Ladybugs Picnic song, The Food Song.

17 ART AND CRAFT VE PORTFOLIO GÜNÜNDE NELER YAPTIK? Yiyecekler ve oyuncaklarla ilgili kağıt, boyama ve yaratıcı el işi çalışmaları yaptık. Oyuncak kutu oluşturup oyuncakları içine çizip yapıştırdık. Pizza dilimleri boyadık ve yapıştırdık. Kağıttan doğum günü pastası hazırladık ve yaşımız kadar mumu üzerine yapıştırıp yaşımızı söyledik. Sayılar ve şekillerle ilgili çok çeşitli egzersizler yaptık ve tekrar ettik. En önemlisi de her tema sonunda olduğu gibi kendimizi değerlendirip neleri öğrenip öğrenmediğimizi saptamış olduk. Bu ay en mutlu olduğumuz konu ise yıl boyunca yaptıklarımızı ailelerimizle paylaşmamız oldu. Özenle hazırladığımız portfolyo kutularımızı ailelerimize sunduk. Ayrıca her zaman nasıl ders işliyorsak o işleyişi anne ve babamıza sınıfta sunduk. Yaptığımız çalışmaların bizim gelişimimizi yansıttığını biliyoruz. Bu nedenle portfolyo paylaşımı bizim için çok önemliydi. En beğendiğimiz çalışmalarımızı kutumuza, her yaptığımızı ise dosyamıza koyduk ve bunları ailelerimize anlatmaya çalıştık. Artık bir yılı geride bıraktık. İngilizceye sağlam bir temel attık. Çok şey öğrendik. Çoğu şeyin de farkına vardık. İngilizce eğitimimiz hep devam edecek. Bilinçli, dil öğrenmeyi seven ve eğlenen öğrenciler olarak gelecek yıla hazırız. Ama bizlerin yaz tatilinde de boş zamanlarımızda yapabileceklerimiz var. Öğretmenlerimiz bunları aşağıda listeledi. Tüm emekleriniz için teşekkürler. YAZIN NELER YAPABİLİRİZ? İngilizce çizgili filmler izleyebiliriz. İngilizce şarkılar dinleyebiliriz. Ailelerimizden bizlere basit İngilizce kitap okumalarını isteyebiliriz. İngilizce eğitim setlerinden basit oyunlar oynayabiliriz. İnternetten İngilizce şarkılar dinleyebilir, online oyunlar oynayabiliriz. Yıl boyunca öğrendiklerimizi ailelerimizle oyun şeklinde tekrar edebiliriz. Bunun için de portfolyo dosyamızı ve kutumuzu kullanabiliriz. Öğretmenlerimizin bizlere önerdiği web sitelerinden faydalanabiliriz.

18 PORTFOLYO PAYLAŞIMLARIMIZDAN ÖRNEKLER:

19

20 YARARLI LİNKLER: Şarkılar: İngilizce tüm çocuk şarkıları web sitemizde yayınlanmıştır. Sitemizden hepsini dinleyebilirsiniz. Ya da bilgisayarınıza kopyalayabilirisiniz Çalışma kağıtları- boyama ve el işi etkinlikleri: Oyunlar: Hikayeler: YARARLI UYGULAMALAR: VOKI is certainly the first tool that you can use with your young learners. Create an animated and speaking avatar with your own voiceor by using your text-to speech application. You can fully customizeyour character, which moves its head and eyes with the movement of the mouse. Kids love this. VOICETHREAD is the best digital storytelling tool to use withstudents of any age. You create a digital presentation and let thekids comment on each picture by recording their voices, writing a text, or filming themselves. It s a great way to retell the stories,create an engaging speaking activity for the kids, and collaboratewith other classes all over the world. EDUGLOSGTER is an online, interactive poster in which you can embedtext, video, audio, animated graphics, pictures, and music. Kids lovewatching or hearing themselves in a creative, animated, and colorful outlet. BUBBLEJOY lets you create a video greeting card using your own video. You can choose from among fun card designs that will fit your topic.

21 MOSHIMONSTER is a cute game to play with very young learners. They adapt their own monster, give it a name, and design its color scheme. The monster makes new friends, chats with others, plays games, and develops a personality. If your kids like Moshi Monsters, they should also try Shidonni, where they can create their own animals and watch them come alive. TALKINGPETS is another favorite of mine to use with young learners. This site has animal characters and is similar to Voki, and you can use only the textto- speech application. KERPOOF is also suitable for use with young and very young learners. It s a creative way to tell stories and create animated movies and greeting cards. STORYBIRD allows children to create stories from scratch using their own text and pictures. It s also collaborative, so children can start a story at home and finish it when they come to school. FOTOBABBLE is a way to make photos talk. Just upload your pictures, record your voice, and publish. It s another way to motivate children to speak. Sayın Velimiz, Hazırlık sınıfı 6 yaş grubu olarak bir yılı tamamladık. Son temamız olan Party temasını tamamladık. Bu temamız ile öğrendiğimiz tüm kelimeleri ve cümle yapılarını tekrar etme şansını yakaladık. Her zaman olduğu gibi eğlenceli oyunlar oynadık, şarkılarla başladığımız çalışmalarımızı videolar, powerpoint sunumları, flashcardlar ve etkinlik kağıtları ile pekiştirdik. Yabancı bir dilin var olduğunun farkına varmalarını ve İngilizce öğrenmenin eğlenceli bir süreç olduğunu anlamalarını istediğimiz öğrencilerimizin farkında olmadan birçok İngilizce sözcük edindiğini gözlemlemekteyiz. Önümüzdeki yıllarda yapacağımız çalışmaların ilk basamağı olan bu yılın hepimiz için, öncelikle de öğrencilerimiz için olumlu geçmesinden dolayı hepimiz çok mutluyuz. Öğrendiğimiz tüm kelimeleri gün içinde kullanabilir, günlük yaşantınıza aktarabilirsiniz. Kartlarla eşleştirme oyunları, hangisi eksik oyunu veya gerçek objeler kullanarak tahmin oyunları oynayabilirsiniz. Kelime avı yaparak bildiğiniz kelime sayısını ölçebilirsiniz. Öğrendiğimiz şarkıları birlikte söyleyebilirsiniz. Ayrıca önerdiğimiz internet siteleri siz ve çocuğunuzun birlikte eğlenceli ve kaliteli zaman geçirmenizi sağlayacaktır. İyi Tatiller J

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİMİZ

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİMİZ ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİMİZ MATEMATİK ETKİNLİKLERİMİZ Üçgen şekli ile oyun etkinliklerine yer verdik. 1-10 arası rakamları tanıma ve 1-5 arası sayıları

Detaylı

OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla,

OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla, OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla, blok, fen-doğa, yapılandırılmamış oyuncak, müzik, sanat)

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Öğrencilerimiz kendilerini tanıtan oyuncaklar, giysiler, sevdiği eşyalarını anlatarak paylaşımlarda bulundular. Öğrenciler

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER ARALIK 2014 Sevgili Veliler; Bizler Aralık ayını da dolu dolu yaşadık. Önemli gün ve haftaları büyük bir coşku, sevinçle yaşadık. Sınıf içi etkinliklerimize tüm çocuklarımız keyifle katıldılar. Etkinliklerimizle

Detaylı

OCAK AYINDA NELER YAPTIK?

OCAK AYINDA NELER YAPTIK? OYUN ETKİNLİĞİ Okula gelişlerde, etkinlik aralarında ve eve dönmeden önce serbest zaman etkinliklerine yer verildi.. Eğitici oyuncak merkezi, evcilik merkezi, kukla merkezi, blok merkezi, müzik merkezi,

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 )

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Aralık Şubat 2017)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Aralık Şubat 2017) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık 2016-10 Şubat 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU EYLÜL - EKİM AYLARI BÜLTENİMİZ

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU EYLÜL - EKİM AYLARI BÜLTENİMİZ ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU EYLÜL - EKİM AYLARI BÜLTENİMİZ MATEMATİK ETKİNLİKLERİMİZ Sayma, rakam-nesne eşleştirme, gruplama çalışmalarına yer verdik. Dikkat ve ayırt etme

Detaylı

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU PAMUK ŞEKERLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ. Hazırlayan: MELTEM DÖKÜLMEZ

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU PAMUK ŞEKERLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ. Hazırlayan: MELTEM DÖKÜLMEZ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU PAMUK ŞEKERLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: MELTEM DÖKÜLMEZ BU HAFTA NELER ÖĞRENDİK *Yerli malını kutladık. *Tutum ve yatırımın kelime anlamlarını öğrendik. *Tutumlu olmayı,

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:40 Sayı:33 17 Haziran 2016 Değerli Velilerimiz, 2015-16 Eğitim Öğretim Yılı bugün sona eriyor. Dünyanın ve ülkemizin zor

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ ARILAR OKULDA! REHBERLİK Oryantasyon haftasında anaokulu Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü olarak:

Detaylı

Rutinler temamız kapsamında sabah sporu yaptık, grup sohbetleri ile paylaşımlarda bulunduk. Sabah sporunda reçel yaptık, hayali reçellerimizi

Rutinler temamız kapsamında sabah sporu yaptık, grup sohbetleri ile paylaşımlarda bulunduk. Sabah sporunda reçel yaptık, hayali reçellerimizi Rutinler temamız kapsamında sabah sporu yaptık, grup sohbetleri ile paylaşımlarda bulunduk. Sabah sporunda reçel yaptık, hayali reçellerimizi pişirdik. Topla tanışma oyunları oynadık. Heykel ol, adını

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN. MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? * Anneler Günü Gösterimizi ailelerimize sunduk. *Gösteri sonrasında harika çocuklar Partisi

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık Ocak 2016)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık Ocak 2016) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

AYLIK BÜLTEN - 2 SANAT TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ ANA SINIFI C. Aralık Katlama tekniğinde ''balık'' yaptık.

AYLIK BÜLTEN - 2 SANAT TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ ANA SINIFI C. Aralık Katlama tekniğinde ''balık'' yaptık. ANA SINIFI C AYLIK BÜLTEN - 2 SANAT Aralık 2016 Çocuklar ne ister afişini hazırladık ve çok mutlu olduk. Katlama tekniğinde ''balık'' yaptık. Atatürk çalışmamızı yuvarlama tekniğini kullanarak tamamladık.

Detaylı

Yaşamımızı sürdürebilmemiz için kullanıp attığımız bazı

Yaşamımızı sürdürebilmemiz için kullanıp attığımız bazı ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (11 Mayıs -19 Haziran 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu. 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni. Nisan sayfa. sayfa. sayfa. 15 de. 16 da. 14 de BEDEN EĞİTİMİ MÜZİK PDR

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu. 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni. Nisan sayfa. sayfa. sayfa. 15 de. 16 da. 14 de BEDEN EĞİTİMİ MÜZİK PDR ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu Nisan 2016 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni sayfa 15 de BEDEN EĞİTİMİ sayfa 14 de MÜZİK sayfa 16 da PDR Öğrencilerimizle birlikte güzel bir bahar ayını tamamladık. Pek çok çalışmayı

Detaylı

Sorgulama Hatları: Değerli Velilerimiz,

Sorgulama Hatları: Değerli Velilerimiz, Değerli Velilerimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı haftada bir iletilecektir. 10 Aralık - 18

Detaylı

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ORYANTASYON ETKİNLİKLERİMİZ BAHÇE ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ MATEMATİK ETKİNLİKLERİMİZ FEN

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Bu ay mevsimler temamızı işledik. Dört mevsime ait sunumumuzu izleyerek çeşitli paylaşımlarda bulunduk. Kıyafet

Detaylı

AYLIK BÜLTEN - 2 SANAT ANA SINIFI A. Kasım Atatürk ağacını buruşturma tekniği kullanarak tamamladık.

AYLIK BÜLTEN - 2 SANAT ANA SINIFI A. Kasım Atatürk ağacını buruşturma tekniği kullanarak tamamladık. ANA SINIFI A AYLIK BÜLTEN - 2 SANAT Kasım 2016 Atatürk ağacını buruşturma tekniği kullanarak tamamladık. Kızılay ın önemini konuşarak ambulans ve hemşire yaptık. Yaprak baskısı yaparken bütün renkleri

Detaylı

ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ

ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ ŞUBAT AYI DOĞUM GÜNLERİMİZ SİNEMA ETKİNLİĞİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ SEÇİMİMİZ ŞUBAT AYI ECO SCHOOL SINIF

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Sonbahar mevsimi ile ilgili paylaşımlarda bulunarak sunumlar izledik. Aynadan ilk önce kendimizi daha sonra arkadaşlarımızı

Detaylı

2 de PDR ÇALIŞMALARIMIZ. 6 da ARALIK AYI 2. SINIF ETKİNLİKLERİMİZ ARALIK AYI ANA SINIFI ETKİNLİKLERİMİZ. sayfa. sayfa

2 de PDR ÇALIŞMALARIMIZ. 6 da ARALIK AYI 2. SINIF ETKİNLİKLERİMİZ ARALIK AYI ANA SINIFI ETKİNLİKLERİMİZ. sayfa. sayfa ANA SINIFI ETKİNLİKLERİMİZ sayfa 2 de PDR ÇALIŞMALARIMIZ 2. SINIF ETKİNLİKLERİMİZ sayfa 6 da ANA SINIFI ETKİNLİKLERİMİZ Sınıflarımızda "Duygularımı Tanıyorum" etkinliğini uyguladık. Etkinlikte öğrencilerimizin

Detaylı

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014)

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014) 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 16 Aralık 2013-24 Ocak 2014 tarihleri arasında

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU 2016-2017 EKİM AYI BÜLTENİ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI DÜNYA HAYVANLAR GÜNÜ DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KaLELER Atatürk ün hayatını öğrenme Atatürk ün ülkemize kazandırdıkları Cumhuriyet

Detaylı

Değerli Velilerimiz,

Değerli Velilerimiz, Değerli Velilerimiz, Bu hafta, ATATÜRK HAFTASI için hazırladığımız Şiir Dinletimizi gerçekleştirdik. Ata mızı sevgi ve saygıyla andık, onunla ilgili slayt sunumlar ve videolar izledik. Bir grup arkadaşımız

Detaylı

1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ ( 18 Aralık 09 Şubat 2018 )

1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ ( 18 Aralık 09 Şubat 2018 ) 1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ ( 18 Aralık 09 Şubat 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Nükhet YILMAZ İlkokul Akademik Koord. HAYAT BİLGİSİ TÜRKÇE Anlama Akıcı Okuma Söz Varlığı Dilbilgisi Kütüphane MATEMATİK

Nükhet YILMAZ İlkokul Akademik Koord. HAYAT BİLGİSİ TÜRKÇE Anlama Akıcı Okuma Söz Varlığı Dilbilgisi Kütüphane MATEMATİK Değerli Velilerimiz, Bu hafta, Dünya Çocuk Hakları gününü ve Öğretmenler Gününü kutladık. Bu günlerin anlam ve önemi için farklı etkinlikler yaptık. Pankartlarımızla okul turu yaparak ortaokul ve Liseli

Detaylı

First Step Serisi Step Series Star Series Story Time For Kids Vocabulary Exercises Resimli Sözlüklü Defter

First Step Serisi Step Series Star Series Story Time For Kids Vocabulary Exercises Resimli Sözlüklü Defter İLKOKUL YAYINLARI First Step Serisi Step Series Star Series Story Time For Kids Vocabulary Exercises Resimli Sözlüklü Defter 2 7 8 10 11 11 First Step Series İlkokul İngilizce Hello! Blue FIRST STEP 1

Detaylı

Dünyanın hareketlerinin yaşam üzerine etkisi vardır.

Dünyanın hareketlerinin yaşam üzerine etkisi vardır. 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (12 Şubat - 23 Mart 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Nisan ayına Tohumlar teması ile giriş yaptık. Birçok bitkinin tohumunu inceledik. Tohumunu yediğimiz bitkileri öğrendik.

Detaylı

DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan:TUĞBA BAŞER AVCI ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA 25.05.2015-29.05.2015 tarihleri arasında uygulanan etkinlikleri sizlere sunmaktayım.

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (12 Şubat-23 Mart 2018 )

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (12 Şubat-23 Mart 2018 ) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (12 Şubat-23 Mart 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU MART AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU MART AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU MART AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Mart ayına Hayvanlar teması ile giriş yaptık. Hayvanlar ile ilgili çeşitli sunumlar izleyerek, videolarla hayvanların

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. ( 07 Eylül-16 Ekim 2015 )

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. ( 07 Eylül-16 Ekim 2015 ) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ ( 07 Eylül-16 Ekim 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık Şubat 2017)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık Şubat 2017) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık 2016-17 Şubat 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (31 Ekim- 16 Aralık 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: Ebru BAHADIR ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA; 15.12.2014-19.12.2014 tarihleri arasında uygulanan etkinliklerin özetini sizlere sunmaktayım.

Detaylı

Düşüncelerimizi, duygularımızı ve kültürümüzü oyunlar aracılığı ile ifade ederiz.

Düşüncelerimizi, duygularımızı ve kültürümüzü oyunlar aracılığı ile ifade ederiz. ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (8 Aralık 2014-23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (30 Ekim - 15 Aralık 2017 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

/pirireisokullari MAYIS 2017 MİNİK RESSAMLAR SİHİRLİ BOYA

/pirireisokullari MAYIS 2017 MİNİK RESSAMLAR SİHİRLİ BOYA MAYIS 2017 MİNİK RESSAMLAR SİHİRLİ BOYA 3 yaş sınıfı öğrencilerimiz mum tekniği ile sihirli boya yaparak çiçek oluşturdular. Devamı.. 3 yaş sınıfı öğrencilerimiz bu ay ressam Van Gogh u tanıdılar ve ayçiçeği

Detaylı

HAYAT BİLGİSİ Sağlıkla ilgili hizmet veren kurumları ve meslekleri konuştuk. Koku alma deneyi yaptık.

HAYAT BİLGİSİ Sağlıkla ilgili hizmet veren kurumları ve meslekleri konuştuk. Koku alma deneyi yaptık. Değerli velilerimiz, Bu hafta her dersin planlamasında yer alan konuları ele aldık, işledik ve etkinliklerle pekiştirdik. Takvimimizde yer alan, Oyuncak Yap, Mutluluk Kap adlı atık malzemelerle oyuncak

Detaylı

2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ EYLÜL AYI HAZIRLIK-ARI GRUBU BÜLTENİ

2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ EYLÜL AYI HAZIRLIK-ARI GRUBU BÜLTENİ 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ EYLÜL AYI HAZIRLIK-ARI GRUBU BÜLTENİ OKULA UYUM OKULUM, BEN VE ARKADAŞLARIM Okulunu tanıma Okulunun ismini söyleme Öğretmen ve arkadaşlarını tanıma Okulda çalışanları gözlemleme

Detaylı

BİLMEMİZ GEREKENLER SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

BİLMEMİZ GEREKENLER SINIF İÇİ ETKİNLİKLER Sevgili Velimiz; Okul öncesi eğitimin bir boyutu olan sanat eğitimi içerisinde müzik, çok önemli bir yere sahiptir. Okul öncesi eğitimde müzik eğitiminin amaçları, çocukların bilişsel,duyuşsal, devinişsel

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU MAYIS-HAZİRAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU MAYIS-HAZİRAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU MAYIS-HAZİRAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Mayıs ayında Duyularımla Hissediyorum, Haziran ayında Açık Hava Oyunları temalarımızı işledik.elif Öğreniyor

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Eylül-27 Ekim 2017)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Eylül-27 Ekim 2017) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül-27 Ekim 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2014 2015 YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler olur?

Detaylı

ODTÜ GV. DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ KASIM AYI BÜLTENİMİZ

ODTÜ GV. DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ KASIM AYI BÜLTENİMİZ ODTÜ GV. DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ KASIM AYI BÜLTENİMİZ MATEMATİK ETKİNLİKLERİMİZ Üçgen şeklini ve 4,5,6 rakamını öğrendik. Dinlediğimiz müzikte önceden belirlenen kelimeyi her duyduğumuzda,

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2015 2016 YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler olur?

Detaylı

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU HAZIRLIK SINIFLARI EYLÜL - EKİM AYLARI BÜLTENİMİZ

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU HAZIRLIK SINIFLARI EYLÜL - EKİM AYLARI BÜLTENİMİZ ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU HAZIRLIK SINIFLARI EYLÜL - EKİM AYLARI BÜLTENİMİZ MATEMATİK ETKİNLİKLERİMİZ Sayma, sayı kadar nesne bulma ve sıralama çalışmalarına yer verdik. OYUN ve HAREKET

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 )

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

KELEBEKLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

KELEBEKLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU KELEBEKLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: YASEMİN YILDIR ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA;25.05.2015-29.05.2015 tarihleri arasında uyguladığımız etkinliklerimizin özetini siz değerli

Detaylı

YUNUS GRUBU MART AYI BÜLTENİ

YUNUS GRUBU MART AYI BÜLTENİ YUNUS GRUBU MART AYI BÜLTENİ MART AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Bitkileri tanıdık. Bitkileri gözlemledik. Bitki türlerini isimlendirdik. Bitkilerin birer canlı olduğunu öğrendik. Farklı bitkilerin bakımını üstlendik.

Detaylı

ŞUBAT AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Yarıyıl tatilinden ilginç çoraplarımızla döndük. İLGİNÇ ÇORAPLAR PARTİSİ düzenleyerek, çoraplarımızı renk, şekil, vb. öze

ŞUBAT AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Yarıyıl tatilinden ilginç çoraplarımızla döndük. İLGİNÇ ÇORAPLAR PARTİSİ düzenleyerek, çoraplarımızı renk, şekil, vb. öze KELEBEK GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ ŞUBAT AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Yarıyıl tatilinden ilginç çoraplarımızla döndük. İLGİNÇ ÇORAPLAR PARTİSİ düzenleyerek, çoraplarımızı renk, şekil, vb. özelliklerine göre saydık,

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (10 Eylül-19 Ekim 2018)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (10 Eylül-19 Ekim 2018) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül-19 Ekim 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı

Detaylı

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (30 Ekim - 15 Aralık 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ ANAOKULU SINIF ETKİNLİKLERİ MERKÜR Fen ve Doğa Etkinliği dersinde büyüteçlerle bire bir gözlem yaparak etkinliği tamamladılar.

Detaylı

ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ

ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ SINIF İÇİ ETKİNLİKLERİMİZ SINIFIMIZDAKİ

Detaylı

ANAFİKİR: Kendimizi tanımamız, sorumluluklarımızı yerine getirmemizde

ANAFİKİR: Kendimizi tanımamız, sorumluluklarımızı yerine getirmemizde 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (9 EYLÜL-25 EKİM 2013) Sayın Velimiz, Sizlerle daha önce paylaştığımız gibi okulumuzda PYP çalışmaları yürütülmektedir. Bu kapsamda; PYP disiplinler üstü temaları ile ilgili

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU ŞUBAT BÜLTENİ SEVGİ GÜNÜ GÜLEN DİŞLER SÜT Sevgi nedir? Sevgimizi nasıl ifade ederiz? İnsan sevgisi Doğa sevgisini tanımlama Diş sağlığı Neden diş fırçalanmalı? Doğru diş fırçalama Süt nedir?

Detaylı

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE Ayın Kitabı: KÜTÜPHANE

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE Ayın Kitabı: KÜTÜPHANE Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda. 2018 de güzel günler yaşamayı planlıyoruz hepimiz. Bakalım yeni yıl neler getirecek bize, ailemize

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık 2017-09 Şubat 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN (28 Ekim 2013-13 Aralık 2013) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 28 Ekim 2013-13 Aralık 2013 tarihleri arasında işlediğimiz

Detaylı

lkokul Eğitim Koordinatörü

lkokul Eğitim Koordinatörü Değerli Velilerimiz, Yılın sonuna yaklaştığımız günlerdeyiz. Bu hafta, her sınıf düzeyinde planlarımıza yer alan göre konuları kaynak kitaplardan, dijital içeriklerden, Fen laboratuvarımızdan, bahçemizdeki

Detaylı

EĞİTİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ

EĞİTİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ 1 BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ Okulumuzun 100. Günü için ailemizle 100 parçalı ürünler hazırladık. Okulumuzda 100.gün sergimizi hazırladık. Okulumuzda

Detaylı

DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ 2015

DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ 2015 DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ 2015 NİSAN AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Çiçekleri tanıdık. Çiçekleri gözlemledik. Çiçek türlerini isimlendirdik. Çiçeklerin birer canlı olduğunu öğrendik. Farklı çiçeklerin

Detaylı

NİSAN AYI BÜLTENİMİZ

NİSAN AYI BÜLTENİMİZ NİSAN AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ ETKİNLİKLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ AİLE KATILIMI ETKİNLİKLERİMİZ ECO ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ Çubukların ucuna

Detaylı

EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU MART AYI BÜLTENİ

EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU MART AYI BÜLTENİ 2012 2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU MART AYI BÜLTENİ MART AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Bitkileri tanıdık. Bitkileri gözlemledik. Bitki türlerini isimlendirdik. Bitkilerin birer canlı olduğunu

Detaylı

DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ

DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ 2012-2013 DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ Bildiğimiz meslekleri ifade ederek akıl haritası oluşturduk. Meslekleri görevlerine göre grupladık. Hangi mesleklerde hangi araç

Detaylı

HAYAT BİLGİSİ Hayat Bilgisine Yolculuk TÜRKÇE Karşılaştırma Cümleler Konu Tarama Testini Akıllı Türkçe Atölyem Ayın kitabı: KÜTÜPHANE

HAYAT BİLGİSİ Hayat Bilgisine Yolculuk TÜRKÇE Karşılaştırma Cümleler Konu Tarama Testini Akıllı Türkçe Atölyem Ayın kitabı: KÜTÜPHANE Değerli Velilerimiz, Güzel dilekler ve hayallerle girilen yeni yılın ilk haftasında derslerin yanı sıra etkinlikler, sınavlar ve uygulamalarımız vardı. Yetenekler Sahnede performans gösterisi için hazırlıklar

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER Sevgili Velimiz Mercanlar Sınıfı olarak Aralık ayında Duyu organlarımız, vücut organlarımız ve sevgi konusu üzerine ağırlık verdik. Bu konularla ilgili bol bol çalışmalar yaptık. Sevginin hayatımızda çok

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül - 19 Ekim 2018 )

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül - 19 Ekim 2018 ) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül - 19 Ekim 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI 23NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI Bitkileri tanıdık. Bitkileri gözlemledik. Bitki türlerini isimlendirdik. Bitkilerin

Detaylı

KIRMIZI YENGEÇLER SINIFINDANHERKESE MERHABA;

KIRMIZI YENGEÇLER SINIFINDANHERKESE MERHABA; 08.01.2016 KIRMIZI YENGEÇLER SINIFINDANHERKESE MERHABA; Haftaya kar oynayarak başladık. Bahçemize bir kardan adam yaptık ve çook eğlendik. Tasarruf ve Geri Dönüşüm konumuz ve eğitim hedeflerimiz doğrultusunda

Detaylı

ARI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ 2015-2016

ARI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ 2015-2016 ARI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ 2015-2016 ÇOCUKLAR YARININ BÜYÜKLERİDİR. GELECEĞİN YÖNETİCİSİ VE GÜVENCESİDİRLER. BAŞÖĞRETMEN ATATÜRK 10 KASIM ATATÜRK Ü ANMA HAFTASI, KIZILAY HAFTASI, DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ,

Detaylı

BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ

BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ YUNUS GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ Bildiğimiz meslekleri ifade ederek akıl haritası oluşturduk. Meslekleri görevlerine göre grupladık. Hangi mesleklerde hangi araç ve gereçleri kullanıldığını

Detaylı

2011-2012 GÖKYÜZÜ EĞİTİM KURUMLARI

2011-2012 GÖKYÜZÜ EĞİTİM KURUMLARI 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÖKYÜZÜ EĞİTİM KURUMLARI Şubat Ayı E-Bülteni 1 İÇİNDEKİLER 1. Doğum günü Olan Yıldızlarımız 2. Mihver Dersler 3. Branş Dersler 4. Kulüpler 2 DOĞUM GÜNÜ OLAN YILDIZLARIMIZ

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER Değerli Velilerimiz; Çocuklarımızın sosyalleşmeye başladıkları ilk yer, şüphesiz ailedir. İkinci durak ve en önemli basamak da okul hayatıdır.2014-2015 eğitim ve öğretim yılına Sentez Anaokulu olarak heyecanlı

Detaylı

AYLIK BÜLTEN - 2 SANAT ANA SINIFI B. Kasım Atatürk ün salıncakta sallanan fotoğrafını grafon kağıtlarıyla tamamladık.

AYLIK BÜLTEN - 2 SANAT ANA SINIFI B. Kasım Atatürk ün salıncakta sallanan fotoğrafını grafon kağıtlarıyla tamamladık. ANA SINIFI B AYLIK BÜLTEN - 2 SANAT Kasım 2016 Atatürk ün salıncakta sallanan fotoğrafını grafon kağıtlarıyla tamamladık. Besin piramidini oluşturduk ve yararlı besinleri öğrendik. Arkadaşımızın resmini

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. VELİ BÜLTENİ REHBERLİK Öğrencilerimizin bireysel ve akademik özelliklerini tanımaya yönelik uygulama ve gözlemler

Detaylı

KELEBEKLER SINIFI EKİM AYI BÜLTENİMİZ

KELEBEKLER SINIFI EKİM AYI BÜLTENİMİZ KELEBEKLER SINIFI EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ DUVARI YÜZME ETKİNLİĞİMİZ SİNEMA GÜNÜMÜZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ EKİM

Detaylı

NİSAN AYI BÜLTENİMİZ

NİSAN AYI BÜLTENİMİZ NİSAN AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ ETKİNLİKLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ ECO ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ Öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu boyutlu el

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? OCAK AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ TİYATRO TEA TIME BRANŞ DERSLERİMİZ MUTFAK ETKİNLİKLERİMİZ ECO SCHOOLS ÇALIŞMALARIMIZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ SINIF

Detaylı

Değerli Velilerimiz, İlkokul Eğitim Koordinatörü

Değerli Velilerimiz, İlkokul Eğitim Koordinatörü Değerli Velilerimiz, Güzel dilekler ve hayallerle girilen yeni yılın ilk haftasında derslerin yanı sıra etkinlikler, sınavlar ve uygulamalarımız vardı. Yetenekler Sahnede performans gösterisi için hazırlıklar

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık Şubat 2017)

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık Şubat 2017) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık 2016-10 Şubat 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ANA SINIFI B AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT

ANA SINIFI B AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT ANA SINIFI B AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT Ekim 2016 Anahtarların kenarından kalemle çizdik ve anahtarların şeklini çıkardık. Her anahtarın girinti ve çıkıntılarının farklı olduğunu gördük. Aile bireylerimizi

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. VELİ BÜLTENİ REHBERLİK Uyum programı tamamlandıktan sonra öğrencilerimizin kendilerini ifade etme becerilerini geliştirmek

Detaylı

2.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ

2.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ 2.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ Sayın Velimiz, 22 Ekim 2012-14 Aralık 2012 tarihleri arasındaki ikinci temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz MEB kazanımlarına

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (13 Şubat-24 Mart 2017 )

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (13 Şubat-24 Mart 2017 ) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (13 Şubat-24 Mart 2017 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında, disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Eylül-28 Ekim 2016)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Eylül-28 Ekim 2016) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (19 Eylül-28 Ekim 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6

Detaylı

Rollerimiz, toplumdaki sistemlerin işlemesini sağlar.

Rollerimiz, toplumdaki sistemlerin işlemesini sağlar. ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ ( 14 Mart 22 Nisan 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (19 Ekim- 04 Aralık 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İLK ADIMLAR SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

İLK ADIMLAR SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU İLK ADIMLAR SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan:FUNDA SAYDAM ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA; 15.12.2014-19.12.2014 tarihleri arasında uygulanan etkinlikleri sizlere sunmaktayım. SEVGİLERLE

Detaylı

İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR MAYIS-HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR MAYIS-HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR MAYIS-HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ TÜRKÇE Öğrencilerimizle metni takip ederek dinleme, bitişik eğik yazı harflerini kurallara uygun yazma,

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 02 Mayıs- 17 Haziran 2016 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 02 Mayıs- 17 Haziran 2016 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 02 Mayıs- 17 Haziran 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN ve ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN ve ZAMAN 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (28 EKİM -13 ARALIK 2013) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 28 Ekim 2013-13 Aralık 2013 tarihleri arasında işlediğimiz ikinci temamıza ait bilgiler,

Detaylı