11.EğİtİmcİlEr ZİrvEsİ mayıs 2008, Polat renaissance, İstanbul ÖĞRENİN KEŞFEDİN EĞLENİN ESİNLENİN TANIŞIN

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "11.EğİtİmcİlEr ZİrvEsİ 28 29 mayıs 2008, Polat renaissance, İstanbul ÖĞRENİN KEŞFEDİN EĞLENİN ESİNLENİN TANIŞIN"

Transkript

1 11.EğİtİmcİlEr ZİrvEsİ mayıs 2008, Polat renaissance, İstanbul ÖĞRENİN KEŞFEDİN EĞLENİN ESİNLENİN TANIŞIN

2 Günümüzde katı rekabet ortamında ayakta kalabilme savaşı verirken bir beceri yönetimi fonksiyonu olarak eğitim ve eğitim çıktılarının ne kadar önemli olduğunu artık biliyoruz. Bu nedenle Eğitimciler Zirvesi ni ilk olarak 1998 yılında düzenledik ve kesintisiz olarak geleneksel etkinliklerimizden biri haline getirdik. Eğitimciler Zirvesi nde bugüne kadar takım oyunundan yönetici geliştirme programlarına, vaka incelemelerini bir eğitim aracı olarak kullanmanın inceliklerinden duygusal zekaya kadar yüzlerce konu başlığını ele aldık. 403 farklı firmadan, 4341 katılımcıyı ağırladık. Türkiye ve dünyadan 245 konuşmacıyı Eğitim Yöneticileri ile buluşturduk. Katılımcılarımız; Tofaş tan Efes Pilsen e, Turkcell den Levis a, Metro dan Siemens e kadar yüzlerce farklı firmanın eğitim yönetimi ile ilgili uygulamalarını ve yöneticilerini dinleme fırsatı buldu. Neden katılmalısınız? Çünkü bu zirve, Türkiye'de kurumsal eğitimler alanında 10 yıldır yüzlerce katılımcıyı, konuşmacıyı ve sunumu bir araya getiren geniş bir bilgi platformu oldu. Dünyada Kurumsal Eğitimler alanında otorite kabul edilen akademisyen, profesyonel ve yazarlar ile en beğenilen yabancı konuşmacılar bu zirvede yer aldı... Eğitim yöneticileri dünyadaki eğilimleri bu zirvede öğrendi. Katılımcılar dünyadaki ve Türkiye'deki başarılı uygulamaların analizlerini yöneticilerinden dinleme fırsatı buldu. Her yıl 500'e yakın Eğitim Yöneticisi bu zirvede biraraya gelerek tanıştı; bilgi ve fikir alışverişinde bulundu ve uygulamalarını kıyaslama şansı elde etti.

3 EĞİTİMCİNİN DEĞİŞEN DÜNYASI Yeni iş modelleri eğitim ve öğretimde yeni yaklaşımlar gerektiriyor. Peki, bu pratikte ne anlama geliyor? Küresel bilgi ve hizmet ekonomisinde eğitimciler için hangi yeni çerçeveler gelişiyor? Eğitimcinin değişen rolüyle ilgili algılarımız neler? Kültürel ve bağlamsal konular artık iyi uygulamaları nasıl belirleyecek ve Çin radikal olarak farklı olduğunu nasıl kanıtlayacak? Bu oturumda farklı ülkelerden kapsamlı vaka çalışmaları kullanılarak, eğitim ve öğretimin dünyanın dört bir yanındaki organizasyonlarda nasıl rekabet avantajı yarattığı keşfedilecektir. Martyn Sloman, İnsan Kaynakları alanında dünyadaki en büyük ve en etkin örgütlerden biri olan CIPD de (Chartered Institute of Personel and Development) Eğitim, Öğretim ve Geliştirme Danışmanı olarak görev yapmaktadır yıllarında Ernst&Young da Öğretim ve Eğitim Yönetimi Direktörü olarak çalışmıştır. Martyn Sloman CIPD Eğitim, Öğretim ve Geliştirme Danışmanı Modern İnsan Kaynakları konsept ve uygulamalarının gelişimine bir yazar ve konuşmacı olarak katkıda bulunan Sloman ın en yeni kitabı The Changing World of the Trainer Nisan 2007 tarihinde yayınlanmıştır. (Butterworth Heinemann) Eğitim, öğretim ve gelişimin küresel özelliklerinin değerlendirildiği kitapta 19 ülkeden vaka çalışmaları yer almaktadır. Diğer yayınları arasında, eğitime bakışın müdahale den etkinliğe nasıl dönüştüğünün irdelendiği Training in the Age of the Learner (CIPD 2003), 21 ayrı öneri sunan The E-Learning Revolution from propositions to action (CIPD, 2001) ve Lehçe ye çevrilen, Hindistan ve Çin de yayınlanan A Handbook for Training Strategy (Gower 1994) yer almaktadır. Martyn, Glasgow Caledonian University deki Caledonian Business School da ve Kingston University deki Kingston Business School da İnsan Kaynakları Gelişimi konusunda misafir profesördür. University of London daki Birkbeck College da ise Yönetim ve Organizasyonel Psikoloji bölümünde eğitim vermektedir. Beş kıtada, on altı ülkede konferans ve okulda konuşma ve sunum yapan Martyn, Brüksel deki Avrupa Komisyonu Eğitim Günü nde ana konuşmacı olmuş ve Çin Komünist Partisi Merkezi Eğitim Komitesi nin davetiyle konuşma yapmıştır.

4 CIPD EĞİTİM, ÖĞRETİM VE GELİŞTİRME DANIŞMANI Martyn Sloman dan WORKSHOP EĞİTİMİN DEĞERİ Workshop paralel oturumlardan birinde gerçekleşecektir. Katılım ilk başvuran 20 kişi ile sınırlıdır. Workshop dili İngilizce dir. Simultane çeviri yapılmayacaktır. Hizmet odaklı ve bilgiyle yönetilen ekonomide ilerlerken, bireysel bilgi ve becerilerin birleştirilmesiyle değer yaratma arayışı içine giriyoruz. Eğitimcinin rolü; organizasyonel ihtiyaçlara yanıt veren ve eğitimci&içerik için uygun olan eğitimleri destekleyici, hızlandırıcı ve yönlendirici hale geliyor. Sonuç olarak eğitimin raporlanması ve ölçümlenmesi de değişmek zorunda. Bu workshop ta hem İngiltere hem de ABD den bazı araştırmaların sonuçları paylaşılacak ve eğitimin değerini analiz etmek, ölçmek ve raporlamak için farklı bir yaklaşım sunulacak.

5 İNSAN KAYNAKLARI NIN GELECEĞİNE GENEL BAKIŞ Şirketinizdeki performans baskı noktalarını anlamak, İnsan Kaynakları ile eğitim programlarınızı şirketinizin başarı faktörleri ile ilişkilendirmek, Stratejik bir ortak olarak değerinizi kanıtlamak, Eğitim programlarınızı şirketin performans gelişim önceliklerine odaklamak, Şirketinizin finansal koşullarını anlamak. Kenneth W. Moore, Ken Moore Associates in Başkanı dır. Uzmanlık alanları arasında Stratejik İnsan Kaynakları ve gelişmiş kurumsal performansa doğrudan etkisi olan Organizasyonel Gelişim yer almaktadır. Moore un danışmanlık ve eğitim programları, liderlerin temel ticari yetkinliklerini geliştirmesine, işlerini çalışma planları ve diğer performans araçlarıyla bağlantılandırmasına yardımcı olmaktadır. Endüstri ve hükümet deneyimleri arasında çalışan ilişkileri, liderlik ve teknik eğitim, finansal analiz, değişim yönetimi ve Stratejik İnsan Kaynakları tahmini yer almaktadır. Danışmanlık hizmeti verdiği müşterileri arasında Firestone Industrial Products, Rand McNally, General Electric, Naval Avionics Center, Warner Press, Watervliet Arsenal ve Mayflower Mortgage Company yer almaktadır. Moore danışmanlık çalışmalarına başlamadan önce Lord Corporation, Bunzl, PLC ve TD Banknorth da görev alıyordu. Ken; Albany deki New York State University ve Union Graduate College daki iş okullarında yarı zamanlı öğretim üyesidir. Ayrıca Purdue University, The College of St. Rose ve The New School for Social Research de de ders vermiştir. New York Albany de doğup büyüyen Moore; lisans eğitimini Maine deki Nasson College da tamamlamış, master derecesini ise University of Southern California da Eğitim üzerine almıştır. Kariyeri süresince ABD nin çeşitli kentlerinde görev yapmış; üç yılı aşkın süre Fransa ve Almanya da yaşayıp çalışmıştır. Sayısız İK ve stratejik yönetim makalesine imza atan Moore un çalışmaları Indianapolis Business Review, Hoosier Banker, HR Now, HR.com ve ManagementFirst.com da yayınlanmıştır. Makalelerinin çoğu İnsan Kaynakları yönetiminin kurumlarda değer yaratan bir iç varlığa dönüşmesi ile ilgilidir. İki makalesi Society of Human Resources Management tarafından White Paper olarak kabul edilmiştir. Kenneth W. Moore Ken Moore Associates Başkan

6 DERİ DEĞİŞTİR YOKSA ÖLÜRSÜN : Bu çok interaktif oturumda hem gülecek hem de öğreneceksiniz. Uzmanlar, yaşamdaki en başarılı kişilerin tek bir şeyi iyi yaptığını söylüyor. Onlar MÜKEMMEL SEÇİMLER yapıyor! Günümüzün hızla akan yaşamı, bizden sürekli daha fazlasını talep ediyor. Değişim ya da stresli bir olayla her karşı karşıya kaldığımızda bir ŞANSINIZ var. Bu, DERİ DEĞİŞTİRMEK ve kişisel & profesyonel olarak gelişmeniz için bir fırsat Ya da değişimin sizi ele geçirmesine, enerjinizi tüketmesine ve sizi geride bırakmasına izin vereceksiniz. Kimler katılmalı? Bu oturum, diğer kişilerin gelişim ve eğitiminden sorumlu olan İnsan Kaynakları ya da eğitim profesyonelleri ya da gelişmek ve direncini artırmak isteyen herkes içindir. Kathy B. Dempsey KeepShedding! Inc. Başkan Bob Pike Yaratıcı Eğitim Teknikleri Yılın Eğitimcisi Ödülü Kathy Dempsey nin gerçekten benzersiz deneyimleri onu değişim, iletişim ve organizasyonel gelişim konularında çok aranan konuşmacı ve yazarlardan biri haline getiriyor. Yaratıcılığı, benzersizliği ve innovatif yaklaşımı ile tanınan Kathy nin sunumları son derece interaktif olmasının yanısıra içerik ve eğlence ile dolu! Kathy, bireyleri ve organizasyonları DERİ DEĞİŞTİRMEYE ve fırsatlarını geliştirmeye teşvik eden bir şirket olan KeepShedding! in Başkanı Kathy ayrıca Afrikalı AIDS li yetim çocukları okula gönderen Keep Shedding Eğitim Vakfı nın da kurucusu Kathy nin en popüler kitabı olan Shed or You re Dead : 31 Unconventional Strategies for Change and Growth Writer s Digest Uluslararası Kitap Ödülü sahibi.

7 DEĞİŞİMİN ORTASINDA AYAKTA KALMANIN ve BAŞARILI OLMANIN YOLLARI! Bu oturuma katılın, çünkü: Deri değiştirme konseptini ve yaşamdaki herhangi bir durumla başa çıkmak için deri değiştirmenin unsurlarını öğreneceksiniz! Daha dayanıklı olmak ve kişisel & profesyonel olarak gelişmek için 3 kilit stratejiyi tanımlayacaksınız. Değişimin ortasında başarılı olmak için bir aksiyon listesi yapacaksınız. Ayrıca Irresistible Leadership and Thriving in the Midst of Change adlı kitabın da yazarlarından biri olan Kathy, Chicken Soup for the Christian Soul 2 ve Chicken Soup for the Nurses Soul: A Second Dose kitaplarına katkıda bulundu. Kathy nin stratejik olarak liderlik ettiği Memorial Sağlık Sistemi nin organizasyonel gelişim çalışmaları, kurumun Amerika nın en iyi 100 hastanesinden biri haline gelmesini sağladı. The Georgia Speakers Association tarafından 1999 yılında Yılın Konuşmacısı ve 2002 yılında Master of Influence Honoree seçilen Kathy, ayrıca Bob Pike ın Yaratıcı Eğitim Teknikleri tarafından da Yılın Eğitimcisi olarak tanımlandı. Kathy, National Speakers Association Philadelphia Chapter ın eski başkanıdır. Kathy nin müşterileri arasında Delta Air Lines, Disney, Walmart, Habitat for Humanity, Georgia Society of Association Executives, Amerikan Kızılhaç, DeKalb Medical Center, DESHRM, Seattle's Best Coffee, Philadelphia Veterans Medical Center, Cinnabons, Hospice of Chattanooga, Pennsylvania Association of Occupational Health Nurses, GA100, Clemson University, South Carolina Bankers Association, National Kidney Foundation, New Jersey Department of Health, Today Media, Inc. ve GMAC Realtors yer alıyor. Erlanger Hemşirelik Okulu ndan mezun olan Kathy, eğitim master ını Tennessee Üniversitesi nde tamamlamıştır.

8 11.Eğİtİmcİler Zİrvesİ Mayıs 2008, Polat Renaissance, İstanbul KATILIM FORMU Tel: Faks: Lütfen bu formu doldurarak Kıymet ERDEM dikkatine fakslayınız. FİRMA BİLGİLERİ Firma Adı : Firma Adresi: Telefon: Faks: Posta Kodu : FATURA BİLGİLERİ Fatura bilgilerim şirket bilgilerimle aynıdır. Şirket Ünvanı: Adresi: Vergi Dairesi: Vergi Dairesi No: KAYDI VEREN KİŞİNİN BİLGİLERİ Adı Soyadı: Telefon: Tarih: Ünvanı: İmza: KATILIMCI/LARIN BİLGİLERİ Adı Soyadı Ünvanı Kayıt İşlemi Lütfen katılım ücretini yatırarak, dekontu katılım formuyla birlikte en geç 23 Mayıs 2008 Cuma akşamına kadar, Kıymet Erdem dikkatine iletiniz. Kayıt işleminin tamamlanabilmesi için ödemenin yapılmış olması gerekmektedir. Faks : İptal ve Değişiklik: Herhangi bir nedenle katılmama durumunda, 16 Mayıs 2008 tarihine kadar yazılı olarak bilgi verilmesi durumunda ödenen ücretin tamamı 06 Haziran 2008 tarihinde iade edilir. 16 Mayıs 2008 tarihinden sonra yapılacak iptallerde para iadesi yapılmaz ancak isim değişikliği kabul edilmektedir. HRdergi toplantı yerini değiştirme, erteleme ve iptal etme hakkını saklı tutar. Konuşmacılarda değişiklik olabilir. Workshop a Katılacak Katılımcılar (Eğitimin Değeri) Katılım, kayıt veren ilk 20 kişi ile sınırlıdır. 1 2 Katılım Ücreti Kişi Başı Katılım Ücreti: 995 YTL + KDV Ücret: Öğle yemeğini, çay-kahve ikramlarını ve toplantı dokümanlarını içerir. HRdergi aboneleri için Katılım Ücreti: 796 YTL + KDV Dergi aboneliği kurum adına ise indirim bir kişi için geçerlidir. İndirim Politikası Aynı şirketten 2 kişilik katılımlarda kişi başı 945 YTL + KDV 3 kişilik katılımlarda kişi başı 895 YTL + KDV 4 kişi ve üzeri katılımlarda kişi başı 845 YTL + KDV Her durumda indirim gruplarından sadece birisi geçerlidir. Ödemeleriniz için: Küre Eğitim, Garanti Bankası Erenköy Şb. (150) YTL Hesabı / Akbank Dalyan Şubesi (388) YTL Hesabı

İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesi

İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesi İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesi Polat Renaissance Hotel, İstanbul Daha fazla bilgi ya da katılım için lütfen arayınız. 0216. 360 0 111 Dünyada her yıl 2,2 milyon çalışanın işle bağlantılı kazalar ve meslek

Detaylı

Zirve Takvimi

Zirve Takvimi 2016-2017 Zirve Takvimi İK profesyonellerinin buluşma noktası... 2016-2017 Zirve Takvimi 13. Seçme Yerleştirme & Yetenek Yönetimi Zirvesi 5-6 Ekim 2016, İstanbul Marriott Hotel Asia Performans, Ücret ve

Detaylı

11.EğİtİmcİlEr ZİrvEsİ 28 29 mayıs 2008, Polat renaissance, İstanbul ÖĞRENİN KEŞFEDİN EĞLENİN ESİNLENİN TANIŞIN

11.EğİtİmcİlEr ZİrvEsİ 28 29 mayıs 2008, Polat renaissance, İstanbul ÖĞRENİN KEŞFEDİN EĞLENİN ESİNLENİN TANIŞIN 11.EğİtİmcİlEr ZİrvEsİ 28 29 mayıs 2008, Polat renaissance, İstanbul ÖĞRENİN KEŞFEDİN EĞLENİN ESİNLENİN TANIŞIN EĞİTİMCİNİN DEĞİŞEN DÜNYASI Yeni iş modelleri eğitim ve öğretimde yeni yaklaşımlar gerektiriyor.

Detaylı

Yetkinliklere Dayalı Stratejik ve Entegre İNSAN KAYNAKLARI UZMANLIK PROGRAMI 2010

Yetkinliklere Dayalı Stratejik ve Entegre İNSAN KAYNAKLARI UZMANLIK PROGRAMI 2010 Yetkinliklere Dayalı Stratejik ve Entegre İNSAN KAYNAKLARI UZMANLIK PROGRAMI 2010 işbirliği ile Yetkinliklere Dayalı Stratejik Seçme & Yerleştirme ve Değerlendirme Merkezi 21-22 Eylül / İstanbul Çalışma

Detaylı

KEŞFEDİN TANIŞIN EĞLENİN ÖĞRENİN ESİNLENİN. 11.EğİtİmcİlEr ZİrvEsİ 28 29 mayıs 2008, Polat renaissance, İstanbul

KEŞFEDİN TANIŞIN EĞLENİN ÖĞRENİN ESİNLENİN. 11.EğİtİmcİlEr ZİrvEsİ 28 29 mayıs 2008, Polat renaissance, İstanbul 11.EğİtİmcİlEr ZİrvEsİ 28 29 mayıs 2008, Polat renaissance, İstanbul ÖĞRENİN KEŞFEDİN EĞLENİN ESİNLENİN TANIŞIN Katılan ilk 100 kişiye Shed or You re Dead kitabı hediye! PROGRAM 28 Mayıs 2008, Çarşamba

Detaylı

İnsan Kaynakları Uzmanlık Programı

İnsan Kaynakları Uzmanlık Programı YETKİNLİKLERE DAYALI STRATEJİK ve ENTEGRE İKY UZMANLIK PROGRAMI 06 2. dönem www.hrdergi.com İnsan Kaynakları Uzmanlık Programı 7 Hafta Sonu / Eylül - Aralık 2006 / Hilton ParkSA Yetkinliklere Dayalı Stratejik

Detaylı

12. Ücret Yönetimi Zirvesi

12. Ücret Yönetimi Zirvesi 12. Ücret Yönetimi Zirvesi 19 Ocak 2010, Salı Conrad Hotel, İstanbul Çalışan bağlılığını ve iş performansını artırmak için yan haklar ve ödül yönetimi... Bu zirveye katılmanız her zamankinden daha önemli!

Detaylı

MOBBING (Đş Yerinde Psikolojik Taciz) TÜRKĐYE ZĐRVESĐ

MOBBING (Đş Yerinde Psikolojik Taciz) TÜRKĐYE ZĐRVESĐ MOBBING (Đş Yerinde Psikolojik Taciz) TÜRKĐYE ZĐRVESĐ 13 Mart 2010 Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği (BÜMED) / Đstanbul Mobbing, Çok sevdiğiniz bir işi yapıyorsunuz, gerçekten de tüm enerjinizi işinize

Detaylı

MOBBING (Đş Yerinde Psikolojik Taciz) TÜRKĐYE ZĐRVESĐ

MOBBING (Đş Yerinde Psikolojik Taciz) TÜRKĐYE ZĐRVESĐ MOBBING (Đş Yerinde Psikolojik Taciz) TÜRKĐYE ZĐRVESĐ 13 Mart 2010 Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği (BÜMED) / Đstanbul Mobbing, Çok sevdiğiniz bir işi yapıyorsunuz, gerçekten de tüm enerjinizi işinize

Detaylı

27-28 Nisan 2012 Divan Otel, ANKARA

27-28 Nisan 2012 Divan Otel, ANKARA 6102 Sayılı Yeni Türk Ticaret Kanunu Kapsamında 27-28 Nisan 2012 Divan Otel, ANKARA Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi 9.00-9.30 Kayıt 6102 Sayılı Yeni Türk Ticaret Kanunu Kapsamında Ankara

Detaylı

Finansal Risk Yönetimi Eğitimi. 19-20 Ekim 2011 Divan Otel ANKARA. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi

Finansal Risk Yönetimi Eğitimi. 19-20 Ekim 2011 Divan Otel ANKARA. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi Finansal Risk Yönetimi Eğitimi 19-20 Ekim 2011 Divan Otel ANKARA Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi FİNANSAL RİSK YÖNETİMİ EĞİTİMİ 1. Gün: Temel Düzey Vadeli İşlemler Eğitimi 9.00-9.15 Kayıt

Detaylı

13. Ücret ve Ödül Yönetimi Zirvesi. 18 Ocak 2011, Hilton 18 Ocak 2011, Hilton İstanbul İstanbul

13. Ücret ve Ödül Yönetimi Zirvesi. 18 Ocak 2011, Hilton 18 Ocak 2011, Hilton İstanbul İstanbul 15. yıl 13. Ücret ve Ödül Yönetimi Zirvesi 18 Ocak 2011, Hilton 18 Ocak 2011, Hilton İstanbul İstanbul P R O G R A M 08.45 09.00 Hoşgeldiniz Alper Toper HRdergi Genel Müdürü 09.00 09.45 Açılış konuşması:

Detaylı

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding Burcu Geriş 1999 da Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. London Business School ve Columbia Business School dan MBA derecesi

Detaylı

ETKİN YÖNETİM BECERİLERİ - FERDİN HOYİ 10 MART 2010- ÇARŞAMBA İNSAN ODAKLI YÖNETİM - FERDİN HOYİ 24 MART 2010 - ÇARŞAMBA

ETKİN YÖNETİM BECERİLERİ - FERDİN HOYİ 10 MART 2010- ÇARŞAMBA İNSAN ODAKLI YÖNETİM - FERDİN HOYİ 24 MART 2010 - ÇARŞAMBA MART EĞİTİMLERİ ETKİN YÖNETİM BECERİLERİ - FERDİN HOYİ 10 MART 2010- ÇARŞAMBA İNSAN ODAKLI YÖNETİM - FERDİN HOYİ 24 MART 2010 - ÇARŞAMBA EĞİTİM PROGRAMLARI Geçmişten geleceğe köprü... MART/ 2010 10 MARTT

Detaylı

Medya Kit / 2007. İnsan Kaynakları ve Yönetimi konusunda Türkiye nin ilk dergisi

Medya Kit / 2007. İnsan Kaynakları ve Yönetimi konusunda Türkiye nin ilk dergisi Medya Kit / 27 İnsan Kaynakları ve Yönetimi konusunda Türkiye nin ilk dergisi HRdergi Human Resources İnsan Kaynakları ve Yönetim Dergisi olarak amacımız, kurulduğumuz günden bu yana değişmedi: Türkiye'de

Detaylı

KURUMSAL YÖNETİM VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK MERKEZİ

KURUMSAL YÖNETİM VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK MERKEZİ KURUMSAL YÖNETİM VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK MERKEZİ Şirket Akademileri ve Eğiticinin Eğitimi 15 Şubat 2013 Ankara Şirket Akademileri ve Eğiticinin Eğitimi 09.00-09.15 Kayıt Aytuğba BARAZ 9.15-10.00 Şirketlerde

Detaylı

e-mikro MBA Sertifika Programı Eğitim Fiyatları ve Bilgilendirme Broşürü 2014

e-mikro MBA Sertifika Programı Eğitim Fiyatları ve Bilgilendirme Broşürü 2014 Mikro MBA Sertifika Eğitim Fiyatları 1. Kategori Perfect Eğitim Paketi (10 Eğitim) 279,00 TL! 2. Kategori Plus Eğitim Paketi (5 Eğitim) 159,00 TL! 3. Kategori Pro Eğitim Paketi (3 Eğitim) 109,00TL! 4.

Detaylı

BSC Seviye 2 Elle Taşıma Risk Değerlendirme Sertifikası Eğitimi. Davet 2 günlük Eğitim İstanbul, Türkiye

BSC Seviye 2 Elle Taşıma Risk Değerlendirme Sertifikası Eğitimi. Davet 2 günlük Eğitim İstanbul, Türkiye BSC Seviye 2 Elle Taşıma Risk Değerlendirme Sertifikası Eğitimi Davet 2 günlük Eğitim İstanbul, Türkiye Marsh Türkiye, İstanbul da British Safety Council ile birlikte Seviye 2 Elle Taşıma Risk Değerlendirme

Detaylı

BAĞLILIK + MOTİVASYON

BAĞLILIK + MOTİVASYON BAĞLILIK + MOTİVASYON Takımımı Nasıl Motive Edebilirim? 7 Haziran 2017, İstanbul Marriott Hotel Asia 09.30-16.30 Liderlerin çoğu gerçek rekabet avantajını çalışanların sağladığının farkında olsa da, pek

Detaylı

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma ve Kurumsal Yönetim Eğitimi 22 Şubat 2014 Eğitmen:Dr. Güler Manisalı Darman Eğitimin Amacı Bütün dünyada, şirketlerin temeline bakıldığı

Detaylı

SEPD II.Sempozyumu KURS 1 1 1 1 Sheraton Maslak Otel

SEPD II.Sempozyumu KURS 1 1 1 1 Sheraton Maslak Otel SEPD II.Sempozyumu KURS 1 1 1 1 Sheraton Maslak Otel Davet Yazısı Sağlık Sektörünün Değerli Mensupları, Sağlık Ekonomisi ve Politikası Derneği (SEPD), 25 Eylül 2009 tarihinde sağlık ekonomisi ve politikası

Detaylı

Kriz Ortamında Finansal Riskin Yönetimi Eğitimi. 30 Haziran 2009 Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi

Kriz Ortamında Finansal Riskin Yönetimi Eğitimi. 30 Haziran 2009 Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi Kriz Ortamında Finansal Riskin Yönetimi Eğitimi 30 Haziran 2009 Ankara Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi Kriz Döneminde Finansal Planlama ve Risk Yönetimi Eğitimi 30 Haziran 2009, Bilkent Otel,

Detaylı

- İş dünyası ve akademik dünyayı çevreleyen oluşumlarımız ile 600 ün üzerinde Profesyonel Konuşmacı ve Akademisyen ile işbirliği içindeyiz.

- İş dünyası ve akademik dünyayı çevreleyen oluşumlarımız ile 600 ün üzerinde Profesyonel Konuşmacı ve Akademisyen ile işbirliği içindeyiz. Hakkımızda BMI Conferences, 2004 yılından bu yana eğitim danışmanlık sektörünün vizyoner markası olan Business Management Institute organizasyonudur. Ulusal ve uluslararası uzmanların katılımıyla gerçekleştirdiği

Detaylı

EYE ON TURKEY. RĐSK YÖNETĐMĐ & ĐÇ KONTROL Eğitimi 22 Kasım 2008. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi

EYE ON TURKEY. RĐSK YÖNETĐMĐ & ĐÇ KONTROL Eğitimi 22 Kasım 2008. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi EYE ON TURKEY RĐSK YÖNETĐMĐ & ĐÇ KONTROL Eğitimi 22 Kasım 2008 Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi EYE ON TURKEY RĐSK YÖNETĐMĐ ve ĐÇ KONTROL EĞĐTĐMĐ 22 Kasım 2008, Bilkent Otel, Ankara 09.00-09.15

Detaylı

- İş dünyası ve akademik dünyayı çevreleyen oluşumlarımız ile 600 ün üzerinde Profesyonel Konuşmacı ve Akademisyen ile işbirliği içindeyiz.

- İş dünyası ve akademik dünyayı çevreleyen oluşumlarımız ile 600 ün üzerinde Profesyonel Konuşmacı ve Akademisyen ile işbirliği içindeyiz. Hakkımızda BMI Conferences, 2004 yılından bu yana eğitim danışmanlık sektörünün vizyoner markası olan Business Management Institute organizasyonudur. Ulusal ve uluslararası uzmanların katılımıyla gerçekleştirdiği

Detaylı

HUKUKÇU OLMAYAN YÖNETİCİLER İÇİN HUKUK DÜNYASI. 27 Haziran 2009 Bilkent Otel Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi

HUKUKÇU OLMAYAN YÖNETİCİLER İÇİN HUKUK DÜNYASI. 27 Haziran 2009 Bilkent Otel Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi HUKUKÇU OLMAYAN YÖNETİCİLER İÇİN HUKUK DÜNYASI 27 Haziran 2009 Bilkent Otel Ankara Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi HUKUKÇU OLMAYAN YÖNETİCİLER İÇİN HUKUK DÜNYASI 27 Haziran 2009 09.00-09.15

Detaylı

STRATEJİK SATINALMA METİN A. KANSU 30 MART 2010- SALI

STRATEJİK SATINALMA METİN A. KANSU 30 MART 2010- SALI MART EĞİTİMLERİ STRATEJİK SATINALMA METİN A. KANSU 30 MART 2010- SALI EĞİTİM PROGRAMLARI Geçmişten geleceğe köprü... MART/ 2010 30 MARTT 2010 SSal lıı STRATEJİK SATINALMA Hedef Katılımcılar Satınalma ve

Detaylı

İşletmelerde Bütçeleme ve Bütçeleme Teknikleri Eğitimi 29.11.2011 ANKARA. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi

İşletmelerde Bütçeleme ve Bütçeleme Teknikleri Eğitimi 29.11.2011 ANKARA. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi İşletmelerde Bütçeleme ve Bütçeleme Teknikleri Eğitimi 29.11.2011 ANKARA Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi İşletmelerde Bütçeleme ve Bütçeleme Teknikleri Eğitimi Kayıt Prof. Dr. Mevlüt KARAKAYA

Detaylı

Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi

Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi 5-6 Ağustos 2010, Ankara Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi Ankara Profesyonel Yönetim Kurulu Programı

Detaylı

APAMER APAMER Corparation 2013-2015

APAMER APAMER Corparation 2013-2015 APAMER APAMER Aktüel Psikolojik Araştırmalar Eğitim Organizasyon Hizmetleri Ltd. Şti Zuhuratbaba Mah. Akmescit Sokak Çiğdem Apartmanı No:12 Daire:3 Bakırköy / İstanbul www.apamer.com.tr E-Posta: bilgi@apamer.com.tr

Detaylı

BSC Seviye 2 Risk Değerlendirme Sertifikası Eğitimi. Davet 1 günlük Eğitim İstanbul, Türkiye

BSC Seviye 2 Risk Değerlendirme Sertifikası Eğitimi. Davet 1 günlük Eğitim İstanbul, Türkiye BSC Seviye 2 Risk Değerlendirme Sertifikası Eğitimi Davet 1 günlük Eğitim İstanbul, Türkiye Marsh Türkiye, İstanbul da British Safety Council ile birlikte Seviye 2 Risk Değerlendirme Sertifika Eğitimi

Detaylı

BSC Seviye 2 Yangın Risk Değerlendirme Sertifikası Eğitimi. Davet 2 günlük Eğitim İstanbul, Türkiye

BSC Seviye 2 Yangın Risk Değerlendirme Sertifikası Eğitimi. Davet 2 günlük Eğitim İstanbul, Türkiye BSC Seviye 2 Yangın Risk Değerlendirme Sertifikası Eğitimi Davet 2 günlük Eğitim İstanbul, Türkiye Marsh Türkiye, İstanbul da British Safety Council ile birlikte Seviye 2 Yangın Risk Değerlendirme Sertifika

Detaylı

İşi yönetmek olan herkes için, yeni nesil ile fark yaratmak... 3. İş Yaşamında Y Kuşağı Zirvesi 6 Eylül 2012 - İstanbul Marriott Hotel Asia

İşi yönetmek olan herkes için, yeni nesil ile fark yaratmak... 3. İş Yaşamında Y Kuşağı Zirvesi 6 Eylül 2012 - İstanbul Marriott Hotel Asia İşi yönetmek olan herkes için, yeni nesil ile fark yaratmak... 3. İş Yaşamında Y Kuşağı Zirvesi 6 Eylül 2012 - İstanbul Marriott Hotel Asia Resmi Sponsorlar 3. İş Yaşamında Y Kuşağı Zirvesi 6 Eylül 2012,

Detaylı

KONGRE/KURS KAYIT - KONAKLAMA & TRANSFER FORMU

KONGRE/KURS KAYIT - KONAKLAMA & TRANSFER FORMU KONGRE/KURS KAYIT - KONAKLAMA & TRANSFER FORMU KATILIMCININ Unvanı :. Adı :.. Soyadı :. Kurum :.. Adres :... Tel :. Fax :. E-posta : FATURA BİLGİLERİ Fatura İsmi :. TC Kimlik No :.Firma Adı :. Vergi Dairesi

Detaylı

Güncel Türk Ticaret Kanunu Eğitimi (6102 ve 6335 sayılı kanun çerçevesinde) 12 Ekim 2012 Divan Otel Ankara

Güncel Türk Ticaret Kanunu Eğitimi (6102 ve 6335 sayılı kanun çerçevesinde) 12 Ekim 2012 Divan Otel Ankara Güncel Türk Ticaret Kanunu Eğitimi (6102 ve 6335 sayılı kanun çerçevesinde) 12 Ekim 2012 Divan Otel Ankara Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi EYE ON TURKEY YENİ TÜRK TİCARET KANUNU NUN MEVCUT

Detaylı

ULUSLARARASI FİNANSAL RAPORLAMA STANDARTLARI (UFRS) ve KOBİ TFRS. 14-15 Ekim 2011 Divan Otel Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi

ULUSLARARASI FİNANSAL RAPORLAMA STANDARTLARI (UFRS) ve KOBİ TFRS. 14-15 Ekim 2011 Divan Otel Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi ULUSLARARASI FİNANSAL RAPORLAMA STANDARTLARI (UFRS) ve KOBİ TFRS 14-15 Ekim 2011 Divan Otel Ankara Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi ULUSLARARASI FİNANSAL RAPORLAMA 09.15-09.30 Kayıt Prof.

Detaylı

Marmara Üniversitesi Lojistik & Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Logistics & Supply Chain Management Certificate Program

Marmara Üniversitesi Lojistik & Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Logistics & Supply Chain Management Certificate Program Marmara Üniversitesi Lojistik & Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Logistics & Supply Chain Management Certificate Program Amaç Değişen ve gelişen müşteri isteklerinin en verimli

Detaylı

EĞİTMENLER İÇİN "ÜSTÜN EĞİTİMİ " PROGRAMI

EĞİTMENLER İÇİN ÜSTÜN EĞİTİMİ  PROGRAMI EĞİTMENLER İÇİN "ÜSTÜN EĞİTİMİ " PROGRAMI, üstün potansiyelli çocuklarımızın eğitim yaşantılarına doğrudan etkili olan öğretmenlerinin eğitimi konusunda İzmir de bir proje başlatmıştır. Üstün potansiyelli

Detaylı

EYE ON TURKEY. Finansal Planlama ve Yönetim Teknikleri Eğitimi 25 Ekim 2008 Bilkent Otel Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi

EYE ON TURKEY. Finansal Planlama ve Yönetim Teknikleri Eğitimi 25 Ekim 2008 Bilkent Otel Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi EYE ON TURKEY Finansal Planlama Yönetim Teknikleri Eğitimi 25 Ekim 2008 Bilkent Otel Ankara Kurumsal Yönetim Sürdürülebilirlik Merkezi EYE ON TURKEY FĐNANSAL PLANLAMA YÖNETĐM TEKNĐKLERĐ EĞĐTĐMĐ 09.00-09.30

Detaylı

Yönetim Kurulu Üyeleri Boyutuyla Güncel Türk Ticaret Kanunu Eğitimi. 16 Ocak 2013 Divan Otel Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi

Yönetim Kurulu Üyeleri Boyutuyla Güncel Türk Ticaret Kanunu Eğitimi. 16 Ocak 2013 Divan Otel Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi Yönetim Kurulu Üyeleri Boyutuyla Güncel Türk Ticaret Kanunu Eğitimi 16 Ocak 2013 Divan Otel Ankara Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi YÖNETİM KURULU ÜYELERİ BOYUTUYLA GÜNCEL TÜRK TİCARET KANUNU

Detaylı

Marmara Üniversitesi Lojistik & Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Logistics & Supply Chain Management Certificate Program

Marmara Üniversitesi Lojistik & Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Logistics & Supply Chain Management Certificate Program Marmara Üniversitesi Lojistik & Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Logistics & Supply Chain Management Certificate Program Amaç Değişen ve gelişen müşteri isteklerinin en verimli

Detaylı

KURUMSAL YÖNETİM VE SÜRDÜRLEBİLİRLİK MERKEZİ

KURUMSAL YÖNETİM VE SÜRDÜRLEBİLİRLİK MERKEZİ KURUMSAL YÖNETİM VE SÜRDÜRLEBİLİRLİK MERKEZİ SATIŞ GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ Hukuksal ve Finansal Açıdan Korunma 17 Ekim 2012 İSTANBUL 09.00-09.15 Kayıt 9.15-10.00 SATIŞ GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ Hukuksal ve Finansal

Detaylı

Medya Kit / 2008. İnsan Kaynakları ve Yönetimi konusunda Türkiye nin ilk dergisi

Medya Kit / 2008. İnsan Kaynakları ve Yönetimi konusunda Türkiye nin ilk dergisi Medya Kit / 28 İnsan Kaynakları ve Yönetimi konusunda Türkiye nin ilk dergisi HRdergi Human Resources İnsan Kaynakları ve Yönetim Dergisi olarak amacımız, kurulduğumuz günden bu yana değişmedi: Türkiye'de

Detaylı

15.660 Stratejik İnsan Kaynakları Yönetimi. MIT Sloan School of Management

15.660 Stratejik İnsan Kaynakları Yönetimi. MIT Sloan School of Management 15.660 Stratejik İnsan Kaynakları Yönetimi MIT Sloan School of Management Stratejik İnsan Kaynakları Yönetiminde Hedef Sürdürülebilir rekabet avantajını ve buna ulaşmak için gerekli değişiklikleri hayata

Detaylı

KRİZ ÖLÜM VE YAS PSİKOTERAPİSİ Eğitim Bilgilendirme Kataloğu

KRİZ ÖLÜM VE YAS PSİKOTERAPİSİ Eğitim Bilgilendirme Kataloğu KRİZ ÖLÜM VE YAS PSİKOTERAPİSİ Eğitim Bilgilendirme Kataloğu APAMER Aktüel Psikolojik Araştırmalar ve Eğitim Merkezi tarafından organize edilen ve Dr. Nevin DÖLEK tarafından verilecek olan "Kriz, Ölüm

Detaylı

SATIġ GÜVENLĠĞĠ EĞĠTĠMĠ Hukuksal ve Finansal Açıdan Korunma

SATIġ GÜVENLĠĞĠ EĞĠTĠMĠ Hukuksal ve Finansal Açıdan Korunma SATIġ GÜVENLĠĞĠ EĞĠTĠMĠ Hukuksal ve Finansal Açıdan Korunma 3 Aralık 2010 Divan Otel, ANKARA 09.00-09.15 Kayıt SATIŞ GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ Hukuksal ve Finansal Açıdan Dr. Çağrı Bağatur 9.15-10.00 İşletmelerde

Detaylı

PROBLEM ÇÖZME & KÖK NEDEN ANALİZİ

PROBLEM ÇÖZME & KÖK NEDEN ANALİZİ PROBLEM ÇÖZME & KÖK NEDEN ANALİZİ WORKSHOP ÖRNEK VAKA ÇALIŞMALARI 16-17 EKİM 2014 İSTANBUL ÇÖZÜMLÜ 8 VAKA ÇALIŞMASI EĞİTİM HAKKINDA İlaç Endüstrisi günümüz acımasız rekabet koşulları altında faaliyet göstermekte

Detaylı

TEMEL UFRS. 02-03 Ekim 2012 Divan Otel Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi

TEMEL UFRS. 02-03 Ekim 2012 Divan Otel Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi TEMEL UFRS 02-03 Ekim 2012 Divan Otel Ankara Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi ULUSLARARASI FİNANSAL RAPORLAMA 09.15-09.30 Kayıt Prof. Dr. Yıldız Özerhan 9.30-10.30 Kavramsal çerçeve kapsamında

Detaylı

Koç Üniversitesi Rektörlüğünden: ÖĞRETİM ÜYELERİ ALINACAKTIR 2547 sayılı Yüksek Öğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği

Koç Üniversitesi Rektörlüğünden: ÖĞRETİM ÜYELERİ ALINACAKTIR 2547 sayılı Yüksek Öğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği Koç Üniversitesi Rektörlüğünden: ÖĞRETİM ÜYELERİ ALINACAKTIR 2547 sayılı Yüksek Öğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin ilgili maddeleri uyarınca, Üniversitemizin aşağıda

Detaylı

ANA SPONSORLAR POWERED BY

ANA SPONSORLAR POWERED BY ANA SPONSORLAR POWERED BY International MICE & Wedding Forum-IMWF, endüstride stratejik olarak yenilikçi fikirler ve ortaklıklar ile profesyonelleri, fikir liderlerini bir araya getirir. Katılımcılar,

Detaylı

Çocuklar İçin Bilişsel Davranışçı Terapi ÇOCUK BDT EĞİTİMİ. Bilgilendirme Kataloğu

Çocuklar İçin Bilişsel Davranışçı Terapi ÇOCUK BDT EĞİTİMİ. Bilgilendirme Kataloğu Çocuklar İçin Bilişsel Davranışçı Terapi ÇOCUK BDT EĞİTİMİ Bilgilendirme Kataloğu Apamer Aktüel Psikolojik Araştırmalar Merkezi Çocuklar İçin APAMER Aktüel Psikolojik Araştırmalar ve Eğitim Merkezi tarafından

Detaylı

12. Ücret Yönetimi Zirvesi

12. Ücret Yönetimi Zirvesi 12. Ücret Yönetimi Zirvesi 19 Ocak 2010, Salı Conrad Hotel, İstanbul Çalışan bağlılığını ve iş performansını artırmak için yan haklar ve ödül yönetimi... Bu zirveye katılmanız her zamankinden daha önemli!

Detaylı

KEŞFEDİN TANIŞIN EĞLENİN ÖĞRENİN ESİNLENİN. 11.EğİtİmcİlEr ZİrvEsİ 28 29 mayıs 2008, Polat renaissance, İstanbul

KEŞFEDİN TANIŞIN EĞLENİN ÖĞRENİN ESİNLENİN. 11.EğİtİmcİlEr ZİrvEsİ 28 29 mayıs 2008, Polat renaissance, İstanbul 11.EğİtİmcİlEr ZİrvEsİ 28 29 mayıs 2008, Polat renaissance, İstanbul ÖĞRENİN KEŞFEDİN EĞLENİN ESİNLENİN TANIŞIN Katılan ilk 100 kişiye Shed or You re Dead kitabı hediye! PROGRAM 28 Mayıs 2008, Çarşamba

Detaylı

Büyük düşün... İstanbul da Yaklaşan Etkinlik Büyük düşün ve Pazarını Küresel Olarak Genişlet! 195 ülke potansiyel pazarınızdır

Büyük düşün... İstanbul da Yaklaşan Etkinlik Büyük düşün ve Pazarını Küresel Olarak Genişlet! 195 ülke potansiyel pazarınızdır Büyük düşün... David Avrin Bugün dünyada en çok talep gören İş Dünyası Pazarlama/Markalaştırma Konuşmacısı olan DAVİD AVRİN, Görünürlük Koçu olarak tanınır. Şaşırtıcı derecede eğlenceli bir tarzı olan

Detaylı

Executive House Workshop

Executive House Workshop Yönetici Kulübü Çalıştayı Çalıştayı Tasarlayan: H. Handan Öztürk H. Handan Öztürk firma ismi KANKALİTE den esinlenerek bu çalıştayı siz değerli yöneticiler için tasarlamıştır. KAN = Takviye & Beslenme

Detaylı

EFQM MÜKEMMELLİK AŞAMALARI

EFQM MÜKEMMELLİK AŞAMALARI EFQM MÜKEMMELLİK AŞAMALARI Mükemmellikte Kararlılık Programı Model Değerlendirmesi Başvuru Formu Mükemmellikte Kararlılık Mükemmellikte Kararlılık Programı, Avrupa

Detaylı

Farklılığı İK ve İş olan dergi

Farklılığı İK ve İş olan dergi Farklılığı İK ve İş olan dergi Yayın hayatına 1996 yılında start veren HRdergi, İnsan Kaynakları ve yönetim ile ilgili tüm gelişme ve yenilikleri okurlara duyurmak adına her geçen gün kendini yeniliyor.

Detaylı

SETH GODIN KONFERANSI

SETH GODIN KONFERANSI SETH GODIN KONFERANSI 21 Şubat 2012, Hilton Convention Center / İstanbul Onu dinleyince, neler söylediğini görmek için insanların neden para ödediğini daha iyi anlıyorsunuz - The New York Times Türkiye

Detaylı

BİLGİ İşletme 2013-2014

BİLGİ İşletme 2013-2014 BİLGİ İşletme 2013-2014 Sosyal Medya Uzmanı Yeni işletme dünyasından birkaç örnek Etik Ticaret Yöneticisi Yeşil Pazarlama Danışmanı Sürdürülebilir Proje Uzmanı Veri bilimcisi Uluslararası Raporlama Uzmanı

Detaylı

Finansal Planlama. Yönetim Teknikleri Eğitimi. 19 Haziran 2009. Kurumsal Yönetim. Sürdürülebilirlik Merkezi

Finansal Planlama. Yönetim Teknikleri Eğitimi. 19 Haziran 2009. Kurumsal Yönetim. Sürdürülebilirlik Merkezi Finansal Planlama Yönetim Teknikleri Eğitimi 19 Haziran 2009 Kurumsal Yönetim Sürdürülebilirlik Merkezi 09.00-09.30 Kayıt 9.30-11.00 Finansal piyasalar, şirket evlilikleri büyürken kurumsallaşmanın önemi

Detaylı

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Üst Düzey Yönetici Asistanlığı Eğitimi 14 Kasım 2015 Eğitmen: Tuğsel Akyol Eğitimin Amacı Bu eğitim programında katılımcılar; günlük olarak kullandıkları iletişim

Detaylı

FIRST EUROPEAN & AMERICAN CONFERENCE ON BUSINESS ANALYTICS, SUPPLY CHAIN AND LOGISTICS. eusaconference.org

FIRST EUROPEAN & AMERICAN CONFERENCE ON BUSINESS ANALYTICS, SUPPLY CHAIN AND LOGISTICS. eusaconference.org FIRST EUROPEAN & AMERICAN CONFERENCE ON BUSINESS ANALYTICS, SUPPLY CHAIN AND LOGISTICS October 6-9, 2016, Swissôtel The Bosphorus, Istanbul 1. AVRUPA & AMERİKA İŞLETME ANALİTİĞİ, TEDARİK ZİNCİRİ VE LOJİSTİK

Detaylı

19-21 MAYIS 2017 TEKİRDAĞ

19-21 MAYIS 2017 TEKİRDAĞ TÜRK KLİNİK BİYOKİMYA DERNEĞİ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 19-21 MAYIS 2017 TEKİRDAĞ Değerli üyelerimiz, Türk Klinik Biyokimya Derneği tarafından Namık Kemal Üniversitesi ile birlikte 19-21 Mayıs

Detaylı

GAYRİ MENKUL AKADEMİSİ

GAYRİ MENKUL AKADEMİSİ GAYRİ MENKUL AKADEMİSİ HAKKIMDA 1980 yılında T.E.D. Ankara Koleji'nden mezun olduktan sonra İ. Ü. Orman İşletme Mühendisliği'ni 1985 yılında tamamlamıştır. Açık, iki yıl Amerika Birleşik Devletleri'nde

Detaylı

SATI GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ Hukuksal ve Finansal Açıdan Korunma. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi

SATI GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ Hukuksal ve Finansal Açıdan Korunma. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi SATI GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ Hukuksal ve Finansal Açıdan Korunma Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi 09.00-09.15 Kayıt SATI GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ Hukuksal ve Finansal Açıdan Dr. Çağrı Bağatur 9.15-10.00

Detaylı

www.novusens.com 2012, Novusens

www.novusens.com 2012, Novusens www.novusens.com İNOVASYON VE GİRİŞİMCİLİK ENSTİTÜSÜ Vizyon... Ulusal ve uluslararası paydaşları ile sürdürülebilir büyüme ve rekabeti amaçlayan, ekonomiye ve toplumsal kalkınmaya katma değer yaratacak

Detaylı

AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ. Maliye Anabilim Dalı Doktora Programı, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Dokuz Eylül Üniversitesi (1986-1989)

AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ. Maliye Anabilim Dalı Doktora Programı, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Dokuz Eylül Üniversitesi (1986-1989) Prof. Dr. Coşkun Can Aktan Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Buca-İzmir TÜRKİYE http://www.canaktan.org E-Mail: ccan.aktan@deu.edu.tr AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ EĞİTİM Doktora Maliye

Detaylı

MERCER LEARNING TURKEY 2018 EĞİTİM PROGRAMI

MERCER LEARNING TURKEY 2018 EĞİTİM PROGRAMI HEALTH WEALTH CAREER MERCER LEARNING TURKEY 2018 EĞİTİM PROGRAMI MERCER IN İNSAN KAYNAKLARI PROFESYONELLERİNE VE YÖNETİCİLERİNE YÖNELİK EĞİTİM PROGRAMI MERCER LEARNING 2 MERCER LEARNING, 2018 YILINDA,

Detaylı

Liderlik Teorileri ve Pratiği II (PR 414) Ders Detayları

Liderlik Teorileri ve Pratiği II (PR 414) Ders Detayları Liderlik Teorileri ve Pratiği II (PR 414) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Saati Uygulama Saati Laboratuar Saati Kredi AKTS Liderlik Teorileri ve Pratiği II PR 414 Bahar 3 0 0 3 5 Ön Koşul

Detaylı

S T A B İ L İ T E 13 HAZİRAN 2013 TITANIC CITY HOTEL TAKSİM İSTANBUL

S T A B İ L İ T E 13 HAZİRAN 2013 TITANIC CITY HOTEL TAKSİM İSTANBUL S T A B İ L İ T E 13 HAZİRAN 2013 TITANIC CITY HOTEL TAKSİM İSTANBUL [1] EĞİTİM HAKKINDA İlaç etken maddeleri veya farmasötik ürünün sıcaklık, nem ve ışık gibi çevre koşullarının etkisi altında kalitesinin

Detaylı

EYE ON TURKEY. ULUSLARARASI FĐNANSAL RAPORLAMA STANDARTLARI EĞĐTĐMĐ Türkiye Muhasebe Standartları. 24 Ekim 2008 Bilkent Otel Ankara

EYE ON TURKEY. ULUSLARARASI FĐNANSAL RAPORLAMA STANDARTLARI EĞĐTĐMĐ Türkiye Muhasebe Standartları. 24 Ekim 2008 Bilkent Otel Ankara EYE ON TURKEY ULUSLARARASI FĐNANSAL RAPORLAMA STANDARTLARI EĞĐTĐMĐ Türkiye Muhasebe Standartları 24 Ekim 2008 Bilkent Otel Ankara Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi EYE ON TURKEY ULUSLARARASI

Detaylı

YARATICI DÜŞÜNME & İNOVASYON MİCRO MBA PROGRAMI

YARATICI DÜŞÜNME & İNOVASYON MİCRO MBA PROGRAMI YARATICI DÜŞÜNME & İNOVASYON MİCRO MBA PROGRAMI Approved Centre İstanbul Business School programları dünyanın önde gelen yetkilendirme kuruluşu PEARSON tarafından akredite edilmiştir. Aldığınız dersleri

Detaylı

Ekonomik ve Finansal Verileri Anlamak ve Yorumlamak Eğitimi

Ekonomik ve Finansal Verileri Anlamak ve Yorumlamak Eğitimi 18 Ocak 2013 Divan Otel Ankara Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi 09.00-09.15 Kayıt Doç. Dr. C. Coşkun Küçüközmen 9.15-10.30 Ekonomik Veri Nedir? Nasıl ve nereden toplanır? Önemi Nedir? Finansal

Detaylı

UFTP GÜNEŞ ENERJİSİ SPONSORLUK DOSYASI.

UFTP GÜNEŞ ENERJİSİ SPONSORLUK DOSYASI. UFTP GÜNEŞ ENERJİSİ SPONSORLUK DOSYASI www.gunder.org.tr EV SAHİBİ www.solartr.org.tr DESTEKLEYENLER GENEL BİLGİLER UFTP KONFERANS TARİHİ 27-29 Kasım 2018 KONFERANS DİLİ Konferans dili İngilizcedir. Ana

Detaylı

Yüz Okuma Yoluyla Gerçekleri Anlama

Yüz Okuma Yoluyla Gerçekleri Anlama BANU GÖKÇÜL 24-25 Kasım 2012 Cumartesi / Pazar Eğitim Programının Amacı Yüz Okuma Yoluyla Bu eğitim, bugüne değin oluşmuş bazı yanlış zihin haritalarının değiştirilmesi ve zenginleştirilmesini sağlayacak

Detaylı

Business Network Center Turkey

Business Network Center Turkey Holdinglerden kobilere pek çok firma kurumsal akademi kurma yarışı içinde. Peki nedir bu şirketleri kurumsal kimliği içerisinde çalışanlarının ayrı bir eğitim sürecinden geçmesini zorunlu kılan? Son yıllarda

Detaylı

6102 SAYILI TÜRK TĠCARET KANUNU EĞĠTĠMĠ. 27 Ekim 2011 Divan Otel Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi

6102 SAYILI TÜRK TĠCARET KANUNU EĞĠTĠMĠ. 27 Ekim 2011 Divan Otel Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi 6102 SAYILI TÜRK TĠCARET KANUNU EĞĠTĠMĠ 27 Ekim 2011 Divan Otel Ankara Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi EYE ON TURKEY 09.00-09.15 Kayıt 6102 SAYILI TÜRK TİCARET KANUNU EĞİTİMİ Doç Dr. Mustafa

Detaylı

MUHASEBE SİSTEMİ VE VERGİ MEVZUATI EĞİTİMİ. 26 Mart 2009 Bilkent Otel Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi

MUHASEBE SİSTEMİ VE VERGİ MEVZUATI EĞİTİMİ. 26 Mart 2009 Bilkent Otel Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi MUHASEBE SİSTEMİ VE VERGİ MEVZUATI EĞİTİMİ 26 Mart 2009 Bilkent Otel Ankara Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi MUHASEBE SİSTEMİ VE VERGİ MEVZUATI EĞİTİMİ 09.00-09.15 Kayıt Güler Manisalı Darman

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İşletme Anadolu Üniversitesi 2003. Y. Lisans İşletme (MBA) Kadir Has Üniversitesi 2005

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İşletme Anadolu Üniversitesi 2003. Y. Lisans İşletme (MBA) Kadir Has Üniversitesi 2005 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Çiğdem Kaya. Doğum Tarihi : 8.10.1979 3. Unvanı : Yardımcı Doçent Doktor 4. Öğrenim Durumu: Doktora Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İşletme Anadolu Üniversitesi 003 Y. Lisans

Detaylı

TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi 2015. Sponsorluk Dosyası

TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi 2015. Sponsorluk Dosyası TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi 2015 Sponsorluk Dosyası Amaç ve Hedeflerimiz Vizyonumuz Türkiye de yatırımcı ilişkileri ile ilişkili farklı hedef kitleleri kurumsal ve bireysel platformda bir araya

Detaylı

İnsan Kaynakları Uzmanlık Programı

İnsan Kaynakları Uzmanlık Programı İnsan Kaynakları Uzmanlık Programı 7 Hafta Sonu / Mart - Haziran 2007 - Hilton ParkSA 07 1. dnem www.hrdergi.com YETKİNLİKLERE DAYALI STRATEJİK ve ENTEGRE İKY UZMANLIK PROGRAMI Yetkinliklere Dayalı Stratejik

Detaylı

Harvard Business Review Dergisi, Türkiye de Türkçe içeriği ile 1 EKİM 2012 den beri raflarda yerini alıyor.

Harvard Business Review Dergisi, Türkiye de Türkçe içeriği ile 1 EKİM 2012 den beri raflarda yerini alıyor. Harvard Business Review Dergisi, Türkiye de Türkçe içeriği ile 1 EKİM 2012 den beri raflarda yerini alıyor. 1922 den beri dünyanın pek çok ülkesinde, farklı edisyonları ile milyonlarca okura ulaşan Harvard

Detaylı

TEB KOBİ BANKACILIĞI

TEB KOBİ BANKACILIĞI TEB KOBİ BANKACILIĞI Türkiye de KOBİ ler İşletme Büyüklüğü İstihdam Grubu (Çalışan Sayısı) İşletme Sayısı (2013) % Mikro 1 9 3.303.073 93,68% KüçükÖlç.İşl. 10 49 190.514 5,40% OrtaB.İşl. 50 249 27.330

Detaylı

TEGEP te Neler Oluyor?

TEGEP te Neler Oluyor? Gündem Mayıs 2013 02 TEGEP te Neler Oluyor? Eğitim ve gelişim alanında referans olabilecek çalışmalar kapıda! 07 TEGEP - ASTD İşbirliği 05 Zirvede Buluşalım! 09 Tegep Eğitim Profesyonellerini Geliştiriyor

Detaylı

IODA-International Organization Development Association Uluslararası Organizasyonel Gelişim Platformu Türkiye

IODA-International Organization Development Association Uluslararası Organizasyonel Gelişim Platformu Türkiye IODA-International Organization Development Association Uluslararası Organizasyonel Gelişim Platformu Türkiye Tanışma Toplantısı 9 Ekim 2015 OUR FIELD OUR WORLD OUR IMPACT Akış IODA Nedir? Neden IODA Türkiye?

Detaylı

Sağlık Sektörünün Değerli Temsilcileri,

Sağlık Sektörünün Değerli Temsilcileri, Sağlık Sektörünün Değerli Temsilcileri, Sağlık sistemimizdeki değişim bütün hızıyla devam etmektedir. Bu süreç, kamu sektörünü olduğu kadar özel sektörü; hizmet planlamasını olduğu kadar finansmanını;

Detaylı

Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi

Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi 3-4 Aralik 2010, ANKARA Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi Ankara Profesyonel Yönetim Kurulu Programı

Detaylı

DÜŞÜN (Düşünce Özgürlüğü Derneği) Nacak Sok. 21/11 TR- 34674 ISTANBUL

DÜŞÜN (Düşünce Özgürlüğü Derneği) Nacak Sok. 21/11 TR- 34674 ISTANBUL DÜŞÜN (Düşünce Özgürlüğü Derneği) Nacak Sok. 21/11 TR- 34674 ISTANBUL Tel: 0216 492 0504, 0216 532 7545 Faks: 0216 532 7545 freex@superonline.com www.antenna-tr.org "Düşünce Özgürlüğü için 5. İstanbul

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Uluslararası İlişkiler Ana Gazi Üniversitesi 2004

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Uluslararası İlişkiler Ana Gazi Üniversitesi 2004 ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Fatma ÇOBAN Doğum Tarihi: 1983 Öğrenim Durumu: Doktora Yabancı Dil : İngilizce Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Uluslararası İlişkiler

Detaylı

Yeni bir fikir veya gelişmekte olan bir araştırmayı, hem akademisyenlerin hem de iş dünyası duayenlerinin katkılarıyla okurlara sunar.

Yeni bir fikir veya gelişmekte olan bir araştırmayı, hem akademisyenlerin hem de iş dünyası duayenlerinin katkılarıyla okurlara sunar. MEDIAKIT Dünyanın en prestijli iş ve yönetim dergisi Harvard Business Review 95 yıldır yönetime yön veriyor, yol gösteriyor ve iş dünyasının temel sorunlarına pratik ve reel çözümler sunuyor. İş dünyasını

Detaylı

OKYANUS İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİMLERİ İŞ ANALİZLERİ VE İŞ TANIMLARININ HAZIRLANMASI

OKYANUS İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİMLERİ İŞ ANALİZLERİ VE İŞ TANIMLARININ HAZIRLANMASI OKYANUS Okyanus İnsan Kaynakları Eğitimleri İş Analizleri, İş Tanımları Mülakat Teknikleri Yetkinlik Yönetimi Performans Yönetimi Stratejik İnsan Kaynakları Yönetimi İnsan Kaynaklarına Geçiş İŞ ANALİZLERİ

Detaylı

NFPA 72 Semineri. Yangın alarmı sistemlerinin önde gelen tarafında kalın... Simültane Tercüme ile. Davet 3 günlük seminer, Marsh İstanbul

NFPA 72 Semineri. Yangın alarmı sistemlerinin önde gelen tarafında kalın... Simültane Tercüme ile. Davet 3 günlük seminer, Marsh İstanbul NFPA 72 Semineri Yangın alarmı sistemlerinin önde gelen tarafında kalın... Simültane Tercüme ile Davet 3 günlük seminer, Marsh İstanbul 23 25 Ocak 2013 MARSH Hollanda ve Türkiye ile NFPA, Avrupa daki resmi

Detaylı

Değerli Meslektaşlarım,

Değerli Meslektaşlarım, SEMPOZYUM BAŞKANI Doç. Dr. Elif GÜRSOY HELİD Başkanı SEMPOZYUM SEKRETERYASI Arş. Gör. Mehtap UZUN AKSOY Arş. Gör. Mukaddes BAŞKAYA DÜZENLEME KURULU HELİD Yönetim Kurulu Prof. Dr. Nurgün PLATİN Doç. Dr.

Detaylı

Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak

Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak PERYÖN - TÜRKİYE İNSAN YÖNETİMİ DERNEĞİ 12. İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ Lades Olmam Çünkü MUTLULUK AKLIMDA PERYÖN - Türkiye İnsan Yönetimi

Detaylı

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Bülteni Yıl: 3 Sayı: 12 Şubat 2016 SAĞLIK HİZMETLERİ İstanbul da Uluslararası Eğitim Zirvesi Dünyanın en seçkin üniversiteleri,

Detaylı

1 2.ADIM. Profesyonel, Etik, Pozitif Değişim Sağlayan KOÇLUK! BİZİ DAHA YAKINDAN TANIYIN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN 3.ADIM .ADIM

1 2.ADIM. Profesyonel, Etik, Pozitif Değişim Sağlayan KOÇLUK! BİZİ DAHA YAKINDAN TANIYIN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN 3.ADIM .ADIM BİZİ DAHA YAKINDAN TANIYIN 212 Derece Koçluk Akademisine hoş geldiniz! Profesyonel, Etik, Pozitif Değişim Sağlayan KOÇLUK! Binlerce kilometrelik seyahatler, küçük bir adımla başlar. -Lao Tzu 1 2.ADIM.ADIM

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans 1. Adı Soyadı: Ayşe Begüm Ötken ÖZGEÇMİŞ 2. Doğum Tarihi: 08.08.1977 3. Ünvanı: Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Y. Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkiler Y. Human Resource

Detaylı

UYGULAMALI EĞİTİM KALICI ÖĞRENİM

UYGULAMALI EĞİTİM KALICI ÖĞRENİM UYGULAMALI EĞİTİM KALICI ÖĞRENİM ARS Training, profesyonel iş dünyasında gereksinim duyulan eğitim ve danışmanlık hizmetlerini bütünsel yaklaşımla, duygu ve davranışları temel alarak uygulayan bir eğitim

Detaylı

İlaç Politikaları : Almanya Türkiye Örneği Çalıştayı

İlaç Politikaları : Almanya Türkiye Örneği Çalıştayı İlaç Politikaları : Almanya Türkiye Örneği Çalıştayı 3-4 Nisan 2014, Sürmeli Hotels & Resorts Ankara TUBİTAK 2223-D İşbirliği ve Öncelikli Alanlarla İlgili Etkinlik Düzenleme Desteği'' ile düzenlenmiştir.

Detaylı