KEŞFEDİN TANIŞIN EĞLENİN ÖĞRENİN ESİNLENİN. 11.EğİtİmcİlEr ZİrvEsİ mayıs 2008, Polat renaissance, İstanbul

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KEŞFEDİN TANIŞIN EĞLENİN ÖĞRENİN ESİNLENİN. 11.EğİtİmcİlEr ZİrvEsİ 28 29 mayıs 2008, Polat renaissance, İstanbul"

Transkript

1 11.EğİtİmcİlEr ZİrvEsİ mayıs 2008, Polat renaissance, İstanbul ÖĞRENİN KEŞFEDİN EĞLENİN ESİNLENİN TANIŞIN Katılan ilk 100 kişiye Shed or You re Dead kitabı hediye!

2 PROGRAM 28 Mayıs 2008, Çarşamba Açılış Ana Oturum çay - kahve arası Havuç İlkesi Chester Elton - Yazar "The Carrot Principle", Ödüllendirme Danışmanı Paralel Oturumlar A Salonu / Şirket Uygulaması TNT Türkiye'de Yönetici Geliştirme Programları Turgut Yıldız TNT International Express Türkiye Genel Müdürü B Salonu / Şirket Uygulaması Eğitim Bölümü nden Kurumsal Akademi ye Geçiş... Yavuz Elkin Deniz Akademi Grup Müdürü C Salonu / Danışman Gözüyle İş Sağlığı ve Güvenliği Yasa Tasarısı, Yasanın Getirdikleri ve Yasa Kapsamında İlkyardımın Önemi Uzm. Dr. Barış Çakır - Kurtaran Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Uzman Eğitmen&Mesul Müdür öğle yemeği Ana Oturum çay - kahve arası Eğitimcinin Değişen Dünyası Martyn Sloman - CIPD Eğitim, Öğretim ve Geliştirme Danışmanı Paralel Oturumlar A Salonu / Danışman Gözüyle Özliderlik Zihin Programı Leadermind Deniz Şenelt ProAkademi Yönetici Ortağı B Salonu / Şirket Uygulaması Değer Verdiğin İşe... Değer Kattığın Sürece... Esra Güller - AXA OYAK İK ve Eğitim Müdürü B Salonu / Şirket Uygulaması Mavi Yakalı Çalışanların Uluslararası Kariyerinde Eğitim Farkı Erhan Hersek - Tekfen İnşaat İK Koordinatörü C Salonu / Workshop Eğitimciler için Eğitim Oyunları L. Selin Selamet & Dr. Sema Selvioğlu Baltaş-Baltaş Yönetim, Eğitim Danışmanlık Merkezi Eğitim Program Yöneticisi * çay - kahve arası Ana Oturum İnsan Kaynakları'nın Geleceğine Genel Bakış Kennetth W. Moore - Ken Moore Associates / Başkan *Katılım, kayıt veren ilk 30 kişi ile sınırlıdır. : Bu oturumda simultane çeviri yapılacaktır.

3 PROGRAM 29 Mayıs 2008, Perşembe Açılış Ana Oturum çay - kahve arası Sağlayıcı olmaktan Güvenilir Danışmanlığa: Eğitim fonksiyonunu bir harcama değil değer haline getirmek için 7 strateji Bob Pike The Bob Pike Group / Başkan ve CEO Paralel Oturumlar öğle yemeği A Salonu / Şirket Uygulaması Türk Telekom'da Özelleştirme Sonrası Eğitim ve Yönetim Geliştirme Uygulamalarının Rolü Dr. Ayhan Artar Türk Telekomünikasyon A.Ş. Eğitim ve Yönetim Geliştirme Direktörü Paralel Oturumlar A Salonu / Şirket Uygulaması 18 Ayda Nasıl Yönetici Olunur? Bu iş sistematik olarak nasıl yönetilir? Güldar Kaleli Bakır - Global Bilgi İK /Eğitim ve Gelişim Müdürü Servet Gözde Tutanç - Organizasyonel Yönetim Müdürü A Salonu / Şirket Uygulaması Eğlenirken Öğrenmek ve Gelişmek Ece Süeren Ok JTI Türkiye İK ve İdari İşler Direktörü çay - kahve arası B Salonu / Şirket Uygulaması Acıbadem Sağlık Grubu'nda "Büyümeye Uyum Projesi" Zeynep Doğan - Acıbadem Sağlık Grubu Organizasyonel Gelişim Müdürü B Salonu / Danışman Gözüyle Kurumlarda Liderlik - Kazanç Zinciri İşin Kalbi... Nesim Levi - Blanchard International Kıdemli Danışman/Eğitim Uzmanı C Salonu / Danışman Gözüyle Eğitim 2.0; Web 2.0 Teknolojileri Eğitimi Nasıl Şekillendiriyor? İlkay Öztürk Infinity Teknoloji / CEO C Salonu / Workshop Eğitimin Değeri Martyn Sloman - CIPD Eğitim, Öğretim ve Geliştirme Danışmanı* Paralel Oturumlar A Salonu / Şirket Uygulaması Mercedes te Beyaz Yaka Eğitim Modeli Mehmet Emin Güney - Mercedes-Benz Türk Eğitim&Temin Kısım Müdürü B Salonu / Danışman Gözüyle e-eğitim ile Değişim ve İnnovasyon Tolga Canözkan / Bilge Adam Kurumsal e-öğrenme Birim Müdürü BT Hizmetlerinde Satın Alma Süreçleri Kenan Cavnar / Bilge Adam Kurumsal Müşteri İlişkileri Yöneticisi A Salonu / Akademik Bakış Kurumsal Kimlik = Kuramsal Kimlik Yard. Doç. Dr. A. Ecmel Ayral / İstanbul Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi & Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörü çay - kahve arası Ana Oturum Spor Zamanı: Yersiz Oyuncular ile Doğaçlama Fırtınası *Katılım, kayıt veren ilk 30 kişi ile sınırlıdır. Bu oturumda simultane çeviri olmayacaktır. : Bu oturumda simultane çeviri yapılacaktır.

4 HaVuç İlKESİ Çalışanlarınızı takdir etmenin, sizi ve ekibinizi daha ciddi işlerden uzaklaştıracağına, kıskançlık yaratacağına ya da sizi yumuşak göstereceğine mi inanıyorsunuz? Tekrar düşünün Havuç İlkesi sunumu, bugüne kadar yapılan en kapsamlı yönetim araştırmalardan birinin çığır açıcı sonuçlarını temel alıyor. Araştırma, en başarılı yöneticilerin ortak özelliklerinin çalışanlarını düzenli ve etkili bir biçimde takdir etmek olduğunu gösteriyor. The Jackson Organization tarafından gerçekleştirilen bağımsız araştırma ve en çok satan liderlik kitaplarının yazarları, uzman Adrian Gostick ve Chester Elton tarafından analiz edilen bu yenilikçi çalışma 10 yılı aşkın süre içinde 200 bin kişi arasında gerçekleştirildi. Sonuçlara göre yöneticiler çalışanların güçlü bir şekilde motive olmasını sağlayan anlamlı ödüller ve yapıcı bir takdir sunduklarında iş sonuçları da dramatik bir biçimde gelişiyor. Disney, DHL, KPMG ve Pepsi Şişeleme Grubu gibi lider şirketlerin vaka çalışmalarını baz alan Chester Elton, bu oturumda amaç bazlı ödüllerin dönüşümsel gücünün; ister özkaynak karlılığı, ister aktiflerin getirisi, ister işletme karlılığı ile ölçülsün; operasyonel sonuçlarda nasıl şaşırtıcı artışlar yaratacağını gösterecek. Ayrıca mükemmel yöneticilerin nasıl sopalarla değil, havuçlarla liderlik ettiğini; bunun sonucunda aşağıdakilere yüksek oranda ulaşabildiğini gösteriyor: Verimlilik Bağlanma Elde tutma Müşteri tatmini Chester bu eğlenceli ve bağlayıcı oturumda, ödüllendirme ile gelişmiş iş sonuçları arasındaki ilişkinin son derece tahmin edilebilir olduğunu gözler önüne serecek. Ancak bu, kimilerimizin yıllardır kullandığı çalışan takdir sisteminden farklı Bu takdirin doğru bir şekilde sunulması, etkili liderliğin diğer dört temel özelliği ile birleştirilmesi gerekiyor. Chester oturum sırasında, mükemmel yöneticilerin çalışanlarına etkili takdir sunmak için kullandığı güçlü ama son derece basit araçları açıklayacak. Bunları tüm yöneticiler kolaylıkla öğrenebilir ve hızlı sonuçlar almak için uygulamaya hemen başlayabilir. Mükemmel takdir zaman almaz; birkaç dakika içinde yapılabilir ve bütçede delik açan miktarda harcamalara neden olmaz. Chester takdirin gücü konusunda bugüne kadar Seattle dan Singapur a, Pekin den Bahamalar a kadar dünyanın dört bir yanında sunum yaptı. Bu, Chester ın Türkiye ye üçüncü gelişi olacak. Chester Türk yemeklerini, güzel İstanbul şehrini ve Türk insanının sıcaklığının ve dostluğunun tadını çıkarmayı seviyor.

5 SHRM Yıllık Konferansı 2005 En Beğenilen Konuşmacı Kanada nın en büyük gazetesi olan Globe and Mail tarafından takdir etmenin havarisi ve New York Times tarafından yaratıcı ve tazeleyici olarak tanımlanan Chester Elton, sayısız başarılı liderlik kitabının yazarlarından biridir. Simon&Schuster tarafından yayınlanan The Carrot Principle, New York Times ve Wall Street Journal ın en çok satanlar listesine girdi, The 24 Carrot Manager Larry King tarafından CNN de modern yöneticilerin okuması gereken bir kitap olarak tanımlandı yılında, John Wiley&Son tarafından yayınlanan The Invisible Employee de New York Times ın en çok satanlar listesine girdi. Elton ın kitapları 20 dile çevrildi, dünya çapında yarım milyondan fazla sattı. Chester, bir motivasyon uzmanı olarak The Wall Street Journal, Washington Post, Fast Company Dergisi ve New York Times ta yer aldı; CNN, Bloomberg Televizyonu, ABC Money Matters, MSNBC ve National Public Radio ya konuk oldu. Aranan bir konuşmacı ve ödüllendirme danışmanı olan Chester, O.C. Tanner Recognition Company deki Carrot Culture Group un Kıdemli Başkan Yardımcısı dır. Chester Elton Yazar The Carrot Principle O. C. Tanner Recognition Company Carrot Culture Group Kıdemli Başkan Yardımcısı Ödüllendirme Danışmanı Chester bugüne kadar Seattle dan Singapur a, Toronto dan İstanbul* a kadar dünyanın dört bir yanında konuşmalar yaptı yılında Society for Human Resources Management ın yıllık ulusal konferansında en beğenilen konuşmacı seçildi. (En beğenilen ikinci konuşmacı Bill Cosby oldu.) Elton, aralarında DHL, KPMG, Wal-Mart ve Avis in de bulunduğu Fortune 100 şirketlerine ödüllendirme danışmanlığı yapmaktadır. Bununla birlikte hayatta en çok, dört SIRADIŞI çocuğun babası olmaktan gurur duymaktadır! *Elton, 2006 yılında ilk kez HRdergi nin davetlisi olarak geldiği İstanbul da 1. Yıldızların Yönetimi Zirvesi nde bir konuşma yaparak, katılımcıların en beğendiği konuşmacı olmuştur.

6 SağlaYici olmaktan güvenilir danişmanliğa: EğİtİM FonKSİYonunu BİR HaRcaMa değil değer HalİnE getirmek İçİn 7 StRatEjİ Bob Pike, şöhretini eğitimcilerin eğitmeni olarak kazanmıştır dan beri eğitimci olan Pike, aynı zamanda Training Dergisi nin yayıncısı Lakewood Publications tarafından yayınlanan Creative Training Techniques Newsletter ın editörü olarak tanınmaktadır. Bob, her yıl 150 günü aşkın süreyi kişisel olarak eğitim hakkında ana konuşmalar ve danışmanlık yaparak geçirmektedir. Ulusal Konuşmacılar Birliği tarafından ender olarak verilen ve ABD de konuşmacıların aldığı en yüksek paye olarak gösterilen Certified Speaking Professional (CSP) ile onurlandırılmıştır. Dünyanın dört bir yanındaki 100 binden fazla kişi ile mesajını paylaşmıştır un Ağustos ayında CPAE yi (Council of Peers Award of Excellence) almış ve Speakers Hall of Fame e dahil olmuştur. CPAE yi 1977 den bu yana sadece 142 kişi almıştır. Sadece 47 kişide CPAE ve CSP bulunmaktadır. Bob Pike The Bob Pike Group Başkan ve CEO Dünyanın en ünlü eğitimci eğitmeni Bob un eğitimcinin eğitimi seanslarına ulusal American Society of Training and Development (ASTD) Konferansları nda rastlamış olabilirsiniz. Bob, 1977 den beri her sene 2,500 den fazla kişiden gruplar için interaktif teknikler kullanmaktadır! 1972 den beri ASTD de aktif olarak görev alan Bob, ulusal Direktörler Kurulu nda, üç ulusal konferans tasarım komitesinde bulunmuş ve Özel İlgi Grupları nda Direktör olarak çalışmıştır. Bob, ASTD toplantı ve workshop larında sık sık konuşma yapmaktadır. Bob Pike ın kaleme aldığı Creative Training Techniques Handbook un yeni yayımı (3. Basım) 100 binden fazla kopya satarak, en çok satanlar haline gelmiştir. Seminerler, eğitim videoları ile 20 den fazla kitap yazmış veya edit etmiştir (50 Creative Closers ve One-on-One Training de dahil). En çok satan kitaplarından biri Dealing with Difficult Participants dır (1997). BBC tarafından yayınlanan videosu Creative Training and Presentation Techniques, Special Interest Video Association tarafından En iyi İş Videosu ödülü kazanmıştır. Son videosu Creative Training Techniques in Action! dır. Bob, 1980 den beri 100 bin kişinin mezun olduğu Creative Training Techniques Semineri ni geliştirmiştir. Eğitimcinin liderliğinde, katılımcı merkezli benzersiz yaklaşımı; kendisinin eğitici bazlı eğitime daha etkili alternatifler bulma konusunda yorulmaz savunuculuğu sayesinde bir ana görüş haline gelmiştir.

7 EğİtİMcİnİn değişen dünyasi Yeni iş modelleri eğitim ve öğretimde yeni yaklaşımlar gerektiriyor. Peki, bu pratikte ne anlama geliyor? Küresel bilgi ve hizmet ekonomisinde eğitimciler için hangi yeni çerçeveler gelişiyor? Eğitimcinin değişen rolüyle ilgili algılarımız neler? Kültürel ve bağlamsal konular artık iyi uygulamaları nasıl belirleyecek ve Çin radikal olarak farklı olduğunu nasıl kanıtlayacak? Bu oturumda farklı ülkelerden kapsamlı vaka çalışmaları kullanılarak, eğitim ve öğretimin dünyanın dört bir yanındaki organizasyonlarda nasıl rekabet avantajı yarattığı keşfedilecektir. Martyn Sloman, İnsan Kaynakları alanında dünyadaki en büyük ve en etkin örgütlerden biri olan CIPD de (Chartered Institute of Personel and Development) Eğitim, Öğretim ve Geliştirme Danışmanı olarak görev yapmaktadır yıllarında Ernst&Young da Öğretim ve Eğitim Yönetimi Direktörü olarak çalışmıştır. Martyn Sloman CIPD Eğitim, Öğretim ve Geliştirme Danışmanı Modern İnsan Kaynakları konsept ve uygulamalarının gelişimine bir yazar ve konuşmacı olarak katkıda bulunan Sloman ın en yeni kitabı The Changing World of the Trainer Nisan 2007 tarihinde yayınlanmıştır. (Butterworth Heinemann) Eğitim, öğretim ve gelişimin küresel özelliklerinin değerlendirildiği kitapta 19 ülkeden vaka çalışmaları yer almaktadır. Diğer yayınları arasında, eğitime bakışın müdahale den etkinliğe nasıl dönüştüğünün irdelendiği Training in the Age of the Learner (CIPD 2003), 21 ayrı öneri sunan The E- Learning Revolution from propositions to action (CIPD, 2001) ve Lehçe ye çevrilen, Hindistan ve Çin de yayınlanan A Handbook for Training Strategy (Gower 1994) yer almaktadır. Martyn, Glasgow Caledonian University deki Caledonian Business School da ve Kingston University deki Kingston Business School da İnsan Kaynakları Gelişimi konusunda misafir profesördür. University of London daki Birkbeck College da ise Yönetim ve Organizasyonel Psikoloji bölümünde eğitim vermektedir. Beş kıtada, on altı ülkede konferans ve okulda konuşma ve sunum yapan Martyn, Brüksel deki Avrupa Komisyonu Eğitim Günü nde ana konuşmacı olmuş ve Çin Komünist Partisi Merkezi Eğitim Komitesi nin davetiyle konuşma yapmıştır.

8 İnSan KaYnaKlaRi nin geleceğine genel BaKiŞ Şirketinizdeki performans baskı noktalarını anlamak, İnsan Kaynakları ile eğitim programlarınızı şirketinizin başarı faktörleri ile ilişkilendirmek, Stratejik bir ortak olarak değerinizi kanıtlamak, Eğitim programlarınızı şirketin performans gelişim önceliklerine odaklamak, Şirketinizin finansal koşullarını anlamak. Kenneth W. Moore, Ken Moore Associates in Başkanı dır. Uzmanlık alanları arasında Stratejik İnsan Kaynakları ve gelişmiş kurumsal performansa doğrudan etkisi olan Organizasyonel Gelişim yer almaktadır. Moore un danışmanlık ve eğitim programları, liderlerin temel ticari yetkinliklerini geliştirmesine, işlerini çalışma planları ve diğer performans araçlarıyla bağlantılandırmasına yardımcı olmaktadır. Endüstri ve hükümet deneyimleri arasında çalışan ilişkileri, liderlik ve teknik eğitim, finansal analiz, değişim yönetimi ve Stratejik İnsan Kaynakları tahmini yer almaktadır. Danışmanlık hizmeti verdiği müşterileri arasında Firestone Industrial Products, Rand McNally, General Electric, Naval Avionics Center, Warner Press, Watervliet Arsenal ve Mayflower Mortgage Company yer almaktadır. Moore danışmanlık çalışmalarına başlamadan önce Lord Corporation, Bunzl, PLC ve TD Banknorth da görev alıyordu. Ken; Albany deki New York State University ve Union Graduate College daki iş okullarında yarı zamanlı öğretim üyesidir. Ayrıca Purdue University, The College of St. Rose ve The New School for Social Research de de ders vermiştir. New York Albany de doğup büyüyen Moore; lisans eğitimini Maine deki Nasson College da tamamlamış, master derecesini ise University of Southern California da Eğitim üzerine almıştır. Kariyeri süresince ABD nin çeşitli kentlerinde görev yapmış; üç yılı aşkın süre Fransa ve Almanya da yaşayıp çalışmıştır. Sayısız İK ve stratejik yönetim makalesine imza atan Moore un çalışmaları Indianapolis Business Review, Hoosier Banker, HR Now, HR.com ve ManagementFirst. com da yayınlanmıştır. Makalelerinin çoğu İnsan Kaynakları yönetiminin kurumlarda değer yaratan bir iç varlığa dönüşmesi ile ilgilidir. İki makalesi Society of Human Resources Management tarafından White Paper olarak kabul edilmiştir. Kenneth W. Moore Ken Moore Associates Başkan

9 WORKSHOP Eğitimciler için Eğitim oyunları Workshop paralel oturumlardan birinde gerçekleşecektir. Katılım ilk başvuran 30 kişi ile sınırlıdır. Eğitimciler için Eğitim Oyunları, Baltaş Grubu'nun 25 yıllık eğitim deneyiminden kaynaklanan yaratıcı eğitim tekniklerine dayanmaktadır. Özellikle kurum içi deneyimli eğitimciler düşünülerek, "daha kısa zamanda daha çok öğrenme"yi sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Bu workshop, katılımcılara, güçlü ve etkileyici bir açılış için yeni fikirler üretme, yetişkin öğrenmesine uygun sunuş ve malzeme geliştirme, zevkli ve eğlendirici tekrar yöntemleri geliştirme konusunda katkı sağlarken, iz bırakan aktarımlar için güçlü kapanışlar yaratma ve zor katılımcılarla iletişim yollarını da öğretmektedir. Eğitimleri zorunlu görevler olmaktan çıkarıp, zevkli öğrenme fırsatlarına dönüştürmeyi sağlayan Eğitimciler için Eğitim Oyunları nda, daha canlı, daha renkli, daha zevkli ve öğrenirken eğlendiren eğitim tasarımları ve sunuşları, uygulamalar ve örneklerle kazandırılmaktadır. Kimler Katılmalı? Bu workshop; verdikleri eğitimlerin etkinliğini arttırmak, itibarını yükseltmek, yaratıcılığı özendirerek yaygınlaştırmayı hedefleyen tüm kurum içi eğitimcilere yöneliktir.

10 L. Selin Selamet Baltaş-Baltaş Yönetim, Eğitim, Danışmanlık Merkezi Eğitim Program Yöneticisi Yıldız Teknik Üniversitesi Eğitim Programcılığı ve Öğretim Bölümü nden mezun olan Selin Selamet, Marmara Üniversitesi nde İnsan Kaynakları Yönetimi üzerine yüksek lisans eğitimi tamamladı. Meslek yaşamına Özel Özkan Koleji nde psikolojik danışman ve rehber öğretmen olarak başlayan Selin Selamet, daha sonra Tema Vakfı nda eğitim uzmanı olarak çalıştı yılında Gima T.A.Ş. de eğitim uzmanı olarak görev aldı. Bu kuruluşlarda İnsan Kaynakları ve eğitim uygulamalarında uzmanlaştı. İletişim, Pozitif Düşünce ile Stresle Başa çıkma, Zor İnsanları Yönetme, Zaman Düzenleme, Müşteri İlişkileri, Telefonda Müşteri Hizmetleri, Mağazacılık ve Hijyen konularında uzmanlaşarak, eğitim programları hazırladı ve sundu. Yetişkin eğitimi alanındaki çalışmalarını derinleştirmek üzere 2005 yılında Baltaş-Baltaş Yönetim, Eğitim, Danışmanlık Merkezi nde Eğitim Program Yöneticisi olarak çalışmaya başladı. Dr. Sema Selvioğlu Baltaş-Baltaş Yönetim, Eğitim, Danışmanlık Merkezi Eğitim Program Yöneticisi İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi nden 1993 yılında mezun olan Sema Selvioğlu, meslek yaşamına İstanbul 112 Acil Yardım ve Kurtarma Hizmetleri nde Ambulans Doktoru olarak başladı. Dr. Selvioğlu 1999 yılından itibaren Boğaziçi Üniversitesi nde İnsan Kaynağını Geliştirme Vakfı adına uzmanlık alanıyla ilgili yetişkin eğitimi programları hazırladı ve sundu. ODOKE (Olağandışı Olaylar Koordinasyon Ekibi) gönüllüsü olarak, Türkiye de eğitim yoluyla halkın bilinçlendirilmesi, standart eğitim oluşturulması ve yaygınlaştırılması konusunda çalışmalar yaptı yılında başlattığı tiyatro çalışmaları yılında Tiyatro Oyunevi ndeki oyunculuğuyla devam etti. 112 İl Ambulans Hizmetleri nde çalışmalarını sürdüren Dr. Selvioğlu, Baltaş-Baltaş Yönetim, Eğitim Danışmanlık Merkezi nde Eğitim Program Yöneticisi olarak interaktif yetişkin eğitimi alanındaki kariyerine devam etmektedir.

11 KuRuMlaRda liderlik - Kazanç zinciri İŞİn KalBİ Yüksek performanslı kurumlarda, herkesin enerjisi tek bir temel nokta yerine, üç sacayağına odaklanır: tercih edilen tedarikçi, tercih edilen işveren ve tercih edilen yatırım olmak.* Bu odaklanmayı sağlamada başrol, kurumların her düzeydeki liderlerine düşüyor. Yetkilenmiş kurumsal, takım, birebir ve kişisel liderleri ise, kurumların en büyük rekabet avantajı. Bu 90 dakikada günümüzün kurumlarının karşı karşıya olduğu en önemli meseleler üzerinde bir keşfe çıkacağız. Bazı pratik çözüm yollarının bireysel ve kurumsal bazda nasıl işlediğini, nasıl kalıcı etkiler yarattığını göreceğiz. *Liderlikte Çıtayı Yükseltmek, (Leading At A Higher Level), The Ken Blanchard Companies in Kurucu ve danışman Ortakları, 2007, Türkçesi Fatih Uçtum, Resital Yayıncılık Kimler katılmalı? Çalışanların gelişebileceklerine ve gelişmek isteyeceklerine inananlar. Dünyanın her tarafındaki yüksek performanslı kurumlarda konuşulan bir liderlik dili hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler Neden en iyi tek bir liderlik tarzının olamayacağını görmek isteyenler. İş arkadaşları ile performans için ortaklık kurmanın neden önemli olduğunu ve bunun nasıl yapılabileceğini merak edenler

12 1942 de Varna da doğdu. İstanbul Teknik Üniversitesini 1965 te tamamlayarak Makine Yüksek Mühendisi oldu yılında, Profilo da meslek hayatına atıldı. Ürün geliştirme mühendisliğinden fabrika müdürlüğüne, genel müdürlükten grup başkanlığına, satış, pazarlama ve lojistik direktörlüğünden icra kurulu başkanlığına ve yönetim kurulu üyeliğine kadar her yönetim kademesinde görev yaptı. Kalite yönetimi, takım kurma, liderlik reorganizasyon, fabrika planlama, yatırım planlama, iş planı gibi konularda şirket içi ve dışı eğitimler ve konferanslar verdi. Beyaz Eşya Sanayicileri Derneği nin Yönetim Kurulu üyesi olan Levi, Dayanıklı Tüketim Malları Sektör Kurulu, İstanbul Sanayi Odası, MESS ve çeşitli diğer kuruluşlarda da faal görevlerde bulundu yılında Bosch Profilo Siemens ten emekli olduktan sonra, Ken Blanchard Companies in Türkiye temsilcisi olan Yönetim Geliştirme Merkezi ne kıdemli uzman olarak katıldı. KBC nin Çok Boyutlu Liderlik II, Çok Boyutlu Kişisel Liderlik, Yüksek Performanslı Takımlar Kurma, Organizasyonunuzun Geleceğini Yaratınız, Liderler için Koçluğun Temelleri adlı süreçlerinin çeşitli sektörlerdeki müşterilerimizle gerçekleştirilmesinde eğitimci ve koordinatör olarak görev aldı. Kendisi bir kısım KBC eğitimlerin, eğitmen eğitimini verme hakkına sahip, Avrupa daki az sayıdaki eğitici eğitmeninden biridir. Nesim Levi Blanchard International Kıdemli Danışman Eğitim Uzmanı Kurucusu Dr. Ken Blanchard ile birlikte Blanchard International, iş dünyasında, efsaneleşmiş bir klasik olarak yer alan Bir Dakika Yöneticisi ** kitap serisi ve Çok Boyutlu Liderlik II*** Modeli ile başlı başına bir marka haline gelmiştir. Blanchard eğitim ve süreçleri, beraber çalıştığı her türlü organizasyonun daha da kaliteli ve verimli sonuçlar almasını hedefler. Bu sonuçlara tüm çalışanların katılım ve desteğini almak suretiyle ulaşılmasını öngörür. Tüm programlar Yüksek Performanslı Organizasyonlar yaratmaya odaklı olarak hazırlanmıştır. Birbirini tamamlayan uyumlu çözümler sunduklarından, kurum kültürünün gelişimine katkıda bulunurlar. **Bir Dakika Yöneticisi (The One Minute Manager ), Dr. Ken Blanchard ve Spencer Johnson, 1981 Türkçesi Mehmet Özcan, Yönetim Geliştirme Merkezi Yayınları *** Çok Boyutlu Liderlik II (Situational Leadership II), dünyada en yaygın olarak öğretilen liderlik gelişim modelidir.

13 İŞ Sağliği VE güvenliği YaSa tasarisi, YaSanin getirdikleri VE YaSa KaPSaMinda İlKYaRdiMin önemi İK cıların nelere dikkat etmesi gerekiyor? İlkyardım eğitimi hizmeti alan İK cılar dikkat..! Yeni İSG Yasası ile İlkyardımcının Önemi Nedir? Risk Gruplarına ve Sektörlere Göre İlkyardımcı Nasıl Belirlenir? İLKYARDIMDA ABC ABC : Airway Breathing - Circulation Kalp Krizi, Şok, Kanamalar, Yaralanmalar ve Yanıklar Donmalar, Sıcak Çarpmaları, Zehirlenmeler ve Boğulma BİLİNÇLİ İLKYARDIM HAYAT KURTARIR..! İlkyardım eğitimi, AB zorunluluğu ya da yasal prosedür olarak değil, insan hayatına verilen değer olarak görülmelidir. İlkyardım bilgisi sadece trafik kazaları veya deprem gibi afetlerde değil; hayatımızın her anında bize gereklidir. Acil durumlarda, ihmale uğramış insanların arkasından üzülmek istemiyor, yakınlarımızın ve kendimizin hayatta kalabilmesini istiyorsak, hepimiz için bir şans yaratmalıyız. Acil durumlarda kötü sonuçları azaltmada en etkili yol olan ilkyardımı öğrenmeli ve öğretmeliyiz İstanbul doğumlu Uzm. Dr. Barış Çakır, Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi nin ardından Fizyoloji uzmanlık eğitimini de Maltepe Üniversitesi nde tamamladı yılından bugüne, KURTARAN Sağlık ve Eğitim Hizmetleri bünyesinde uzman eğitmen ve mesul müdür olarak görev yapmaktadır. Uzm. Dr. Barış Çakır Kurtaran Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Uzman Eğitmen Mesul Müdür Uluslararası Doping Numunesi Görevli Eğitimi, Olimpiyat Komitesi Doping ve Mücadele Eğitmeni, Eğitim Becerileri Sertifikası, Deneysel Çalışma ve Planlama Sertifikası Eğitmenliği, Gaziantep 2003 Ulusal Kongre Genç Araştırmacı İkincilik Ödülü, WADA ve American Physiological Society üyeliği, Türk Fizyolojik Bilimler Derneği ve Ame-rican College of Sports Medicine ve Türkiye Spor Hekimleri Derneği üyeliği, Halk Sağlığı ve Aile Planlaması Eğitim ve Uygulama Sertifikası, ERC (Avrupa Resusitas-yon Derneği) üyeliği ve ERC adına 3 Bilimsel makale, Uluslararası ve Ulusal Dergi-lerde Yayınlanmış 12 Makale, Kurtaran Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Eğitici Eğitimi, İlkyardım Eğitmeni Sertifikası, İlkyardım ve Kardiyovasküler Sistem ile Solunum Sistemi üzerine yayınlanmış 4 kitap, Acil Tıp ve Hastane Öncesi Acil Bakım Sertifikası gibi sıralanabilecek olan maddeler Uzm. Dr. Barış Çakır ın aldığı eğitimler ve sertifikalar, sunum ve ödüller, makale ve yayınları ve de ilgili üyeliklerine örneklerdir.

14 CIPD EĞİTİM, ÖĞRETİM VE GELİŞTİRME DANIŞMANI Martyn Sloman dan WORKSHOP EğİtİMİn değeri Workshop paralel oturumlardan birinde gerçekleşecektir. Katılım ilk başvuran 30 kişi ile sınırlıdır. Workshop dili İngilizce dir. Simultane çeviri yapılmayacaktır. Hizmet odaklı ve bilgiyle yönetilen ekonomide ilerlerken, bireysel bilgi ve becerilerin birleştirilmesiyle değer yaratma arayışı içine giriyoruz. Eğitimcinin rolü; organizasyonel ihtiyaçlara yanıt veren ve eğitimci&içerik için uygun olan eğitimleri destekleyici, hızlandırıcı ve yönlendirici hale geliyor. Sonuç olarak eğitimin raporlanması ve ölçümlenmesi de değişmek zorunda. Bu workshop ta hem İngiltere hem de ABD den bazı araştırmaların sonuçları paylaşılacak ve eğitimin değerini analiz etmek, ölçmek ve raporlamak için farklı bir yaklaşım sunulacak.

15 özliderlik zihin PRogRaMi leadermind Yapılan iş ne olursa olsun başarı, diğerlerinden sıyrılabilmekte yatıyor. Ve benzer şartlar altında bile bazılarımız bunu kolaylıkla ve sürekli yapıyor... İşte bu noktada kendine liderlik edebilmek fark yaratıyor ve bu süreçte kendi zihniyle işbirliği yapabilenler fark atıyor... Zihninizden daha çok faydalanabilmek ve sahip olduğunuz gücü farkındalıkla kullanmak için bu sunumdaki pratik tekniklere ihtiyacınız var. Kullanmak fiilini farkındalıkla birleştirdiğinizde açığa çıkan gücü görebileceksiniz. Sizi başarılı kılan becerilerinize paralel olarak, özliderlik uygulamalarını alışkanlık haline getirmeye adım atacak, zihninizi daha güçlü bir şekilde kullanmanızı sağlayacak yöntemleri deneyimleyecek, iş ve özel hayatınızda etkili olacak değişime bu oturum sırasında başlamış olacaksınız... Beyin koruyucular (Brain Savers), Beyin jimnastiği (Brain Gym), Olumlu güç (Positive Power), Ritüel desteği (Ritual Support) gibi başlıkların yer alacağı oturumda aktiviteler yoğunlukta ve değişim kaçınılmaz olacak... Kimler Katılmalı? Diğerlerinden sıyrılmak ve fark atmak isteyenlere yönelik olan bu oturuma, değişmekten korkmayan herkes katılabilir... Bu Oturuma katılın, çünkü Zihninizle işbirliğinizi geliştirmeniz ve özliderlik uygulamalarınız için pratik teknikler öğrenmenin ve çeşitli yöntemleri deneyimlemenin yolu bu oturumdan geçiyor. TED Ankara Koleji nin ardından Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümü nden 1998 yılında mezun oldu. Boğaziçi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Psikoloji Bölümü nde Bilimsel Hazırlık kapsamında Psikoloji lisans derslerini tamamladı. Amerika, İspanya, Danimarka ve İngiltere'de eğitim sunma, eğitim programlarının tasarımını yapma ve koçluk üzerine eğitim programlarına katıldı ve sertifikalar aldı. astd ye davet edilen ilk türk konuşmacı Junior Chamber International (JCI) adlı uluslararası organizasyonun Sertifikalı Eğitmeni olarak en üst seviye olan International Training Fellow (ITF) sertifikasına ulaşan dünyadaki 91. eğitimci oldu. 35 ülkede seminerlere katıldı, 15 ülkede çeşitli eğitimler verdi da JCI Avrupa Konferansı nda uluslararası bir jüri tarafından 'Most Outstanding Trainer' ödülüne layık görüldü. Istanbul Toastmasters Kulübü tarafından çeşitli konuşmaları sonrasında Best Speaker seçildi. Deniz Şenelt ProAkademi Yönetici Ortağı 2007 de organizasyonel öğrenme ve performans gelişimi profesyonellerinin en büyük organizasyonu olan American Society of Training and Development (ASTD) tarafından, ASTD Uluslararası Konferansı na konuşmacı olarak davet edilen ilk Türk oldu. Katılımcılardan alınan olumlu geri bildirimler sonucu aynı sunumu yapmak üzere 2008 ASTD Uluslararası Konferansı na konuşmacı olarak tekrar davet edildi. Vakko, Vakkorama, V2K Designers, H2O ve W markalarının tüm kademe çalışanlarına sunulan eğitim programlarından sorumlu Eğitim Birimi nin Yöneticisi olarak çalışmalarını Mart 2008 de noktalayan Şenelt Eğitim, Danışmanlık ve Koçluk hizmetleri veren ProAkademi nin Yönetici Ortağı olarak kariyerine devam etmektedir.

16 türk telekom da özelleştirme SonRaSi EğİtİM VE YönEtİM geliştirme uygulamalarinin RolÜ Dr. Ayhan Artar Türk Telekomünikasyon A.Ş. Eğitim ve Yönetim Geliştirme Direktörü Türk Telekom da ihtiyaç duyulan 700 yeni mezun mühendisin işe alım ve işe uyum eğitim süreci Türk Telekom çalışanlarının öğrenme eğilimlerinin belirlenmesi Değişim Yönetiminde Eğitim Uygulamaları ve Gerçekleşmeler TT Akademi Yapılanması Türk Telekom Akademi Eğitim Portalı ve Uygulama Başarısı Eğitim içeriği geliştirme ve E öğrenme uygulamaları Şirket içi Eğitici Yetiştirme Programları Türk Telekom çalışanlarına yönelik yetkinlik modelinin kurulması ve eğitimlerin yetkinlik bazlı olarak geliştirilmesi ve uygulamaya alınması Dr. Ayhan ARTAR; daha önce Milli Prodüktivite Merkezi Verimlilik Ölçme ve İzleme Bölüm Başkanlığında Uzman Yardımcısı; Uzman ve Bölge Müdürü olarak çalışmıştır. Daha sonra, Toprak Grubunda Koordinatör; T. Halk Bankası Organizasyon Daire Başkanı ve son olarak da Duyar Vana Makine Sanayi A.Ş. de Organizasyon, İnsan Kaynakları ve Kontrol Direktörü görevlerini yürütmüştür. Halen Türk Telekomünikasyon A.Ş. da Eğitim ve Yönetim Geliştirme Direktörü olarak çalışmaktadır. Dr. Ayhan ARTAR, Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari İlimler Fakültesi Ekonomi Bölümü mezunudur yılında işletme yüksek lisans çalışmasını; 2000 yılında ise doktora çalışmasını tamamlamıştır. Çalışma yaşamı boyunca stratejik planlama ve kontrol, iş geliştirme ve basitleştirme, performans denetimi ve verimlilik ölçümü, organizasyononel gelişim, eğitim ve yönetim geliştirme; maliyetlendirme ve fiyatlandırma uygulamaları konularında hizmet vermiştir. Çalışma konularında çok sayıda basılmış uygulamalı eserleri ve makaleleri bulunmaktadır. tnt türkiye'de YönEtİcİ geliştirme PRogRaMlaRi 1992 yılından bu yana TNT International Express Türkiye Genel Müdürlüğü görevini yürütmekte olan Turgut Yıldız, Bursa İktisadi Ticari İlimler Akademisi ni bitirdi ve Ekonometri üzerine master yaptı. Mesleki kariyerine 1982 yılında BP Petrolleri A.Ş. de başlayan Yıldız, burada altı yıl muhasebe ve mali işler departmanında hizmet verdikten sonra, 1988 yılında Mali ve İdari İşler Müdürü olarak TNT International Express Türkiye de göreve başladı. Halen TNT International Express Türkiye Genel Müdürlüğü görevini yürüten Yıldız, yılları arasında Türkiye ve İsrail TNT Bölge Müdürlüğü görevini de sürdürdü. Turgut Yıldız TNT International Express Türkiye Genel Müdürü Yurtdışında yöneticilik üzerine, London Business School ve Krauthammer gibi kuruluşlardan çeşitli eğitimler ve sertifikalar alan Turgut Yıldız, Warwick Üniversitesi nde yönetim üzerine eğitim almıştır. TÜGIAD, YASED, KALDer ve Hollanda İş Konseyi üyesidir. Turgut Yıldız aynı zamanda İş Dünyası ve Sürdürülebilir Kalkınma Derneği nin başkanıdır.

17 EğİtİM BölÜMÜ nden KuRuMSal akademi YE geçiş... Neden böyle bir geçiş gerekli? Eğitim Bölümü ile Kurumsal Akademi arasında ne fark var? Geçiş süreci nasıl yönetilmeli? Yavuz Elkin, 1993 yılında Marmara Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü nden mezun olduktan sonra Bankacılık kariyerine başladı. Yavuz Elkin Deniz Akademi Grup Müdürü Yapı Kredi Bankası Teftiş Kurulu nda başlayan bu serüven 4 yılın ardından KOBİ lere yönelik pazarlama alanında devam etti döneminde Dışbank ta Ticari Pazarlama Direktörü, döneminde ise DenizBank ta Ticari Pazarlama Grup Müdürü olarak görev yaptı Mayıs ında 10 yıllık pazarlama ve satış alanındaki birikimlerini eğitim tarafına taşıyarak farklılık yaratmak ve Deniz Akademi yi kurmak üzere son görevine başladı. acibadem SağliK grubu nda BÜYÜMEYE uyum PRojESİ Büyümeye Uyum Projesi nin amacı ve kapsamı Dış kaynaklardan ve iç kaynaklardan temin edilen yönetici adaylarının yetiştirilmesi amacıyla tasarlanan Yönetici Geliştirme Programı Programın tasarımı, uygulanması, zorlukları ve sonuçları Programın faydaları İç yöneticilerin geliştirilmesi Zeynep Doğan Acıbadem Sağlık Grubu Organizasyonel Gelişim Müdürü 1971 doğumlu olan Zeynep Doğan, lisans eğitimini Hacettepe Üniversitesi Sağlık İdaresi Bölümü nde, yüksek lisansını ise Uludağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme Yönetim ve Organizasyon Anabilim Dalı nda tamamladı. Kariyerine 1999 yılında Ankara Onkoloji Hastanesi nde Kalite Sorumlusu olarak adım atan Doğan, sırasıyla Türkiye Kalite Derneği nde Eğitim Sorumlusu ( ) ve Değişim Yönetim ve Eğitim Danışmanlık Şirketi nde Yönetim Danışmanı (2002) olarak görev aldı yılında Acıbadem Sağlık Grubu nda İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü olarak göreve başlayan Doğan, 2007 yılından bu yana Organizasyonel Gelişim Müdürü olarak çalışıyor.

18 Eğİtİm 2.0; Web 2.0 Teknolojİleri Eğİtİmİ Nasıl Şekİllendİrİyor? Web 2.0, Kullanıcı merkezli, kullanıcılarının bir şeyler katmasıyla var olan ve kullanıcılarına hareket özgürlüğü ve kullanım kolaylığı sağlayan yeni nesil internet sistemi. Bu yeni kavram doğrultusunda bu oturum Web 2.0 ile birlikte eğitim dünyasının nasıl değişeceğini sorguluyor. Sosyal ağlar, Bloglar, Vikiler, RSS, Vidcast, Podcast, Mobil teknolojiler ve diğer bilgi paylaşım araçları nasıl kullanılıyor? Bu yeni platformda kurumsal kişisel ve kurumsal eğitim nasıl bir şekil alacak? Web 2.0 insan, bilgi ve teknolojinin mükemmel bir birlikteliği mi? İş birliği platformları Bilginin sosyal oluşumu Kullanıcı etkileşimli e-öğrenme Karma eğitim modelleri Kurumsal sosyal ağlar Ciddi oyunlar Simülasyonla eğitim Bilgi örgütünün yol haritası İzmir Atatürk Lisesinin ardından Eskişehir Orhan Gazi Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümünden 1991 yılında mezun oldu. Amerika San Francisco Stanford Üniversitesinde hızlandırılmış MIS kurslarına katıldı. Bilgi sistemleri tasarım ve kurulumu üzerine çeşitli sertifikalar aldı. Çeşitli dağıtık kurumsal ölçekli şirketlerde bilgi sistemleri yöneticiliği görevlerinde bulundu yılında şirketi Infinity Teknoloji yi kurdu. Internet ve Multimedya çözümleri alanında uzmanlaşan şirkette bugün teknopark ofisi de dahil olmak üzere 50 ye yakın kişi çalışıyor. Halen Infinity Teknoloji nin CEO su olarak kariyerine devam ediyor. E-öğrenme ve karma eğitim yönetim sistemleri, içerik üretim ve tasarımı, e-akademi, eğitsel oyunlar, kurumsal portal kurulum ve danışmanlığı ana faaliyet alanları arasında olan Infinity Teknoloji, hizmet ve ürün alanında pek çok ödüle sahip... İş ortakları arasında Microsoft, Ericsson ve Google gibi şirketler bulunan Infinity Teknoloji nin bugün kurumsal eğitsel içerik üretim, kullanışlı web 2.0 portal hizmetleri ve danışmanlık verdiği firmalar arasında THY, Pfizer, Akbank, Finansbank, Philip Morris, Express Kargo, Microsoft, Ericsson, Cisco, Ülker, Google, Ergoİsviçre, Doğuş Otomotiv, Ericsson, Sony Ericsson, Sony, Nestle, BSA, Ali Raif, Oracle, Abdi İbrahim, Beko gibi markalar bulunuyor. İlkay Öztürk Infinity Teknoloji CEO

19 EğlEnİRKEn öğrenmek VE gelişmek JTI Eğitim Felsefesi Eğlenerek ne öğrenebiliriz ki? JTI Eğitim ve Geliştirme Sistemi 1969 İstanbul doğumlu olan, Ece Süeren Ok, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İngilizce İktisat Bölümü mezunu. Kariyerine, 1992 yılında JTI da, resepsiyonist olarak başlayan Ok; sırasıyla İnsan Kaynakları ve İdari İşler Departmanı Asistanı, Eğitim ve Geliştirme Asistanı, Eğitim Uzmanı ve Eğitim Şefi pozisyonlarında görev yaptıktan sonra, 1999 yılında Eğitim ve Geliştirme Müdürü; 2005 yılında ise İşe Alım, Eğitim, Kariyer Planlama ve Yedekleme Sisteminden sorumlu Müdür olarak devam etti. Ece Süeren Ok JTI Türkiye İnsan Kaynakları ve İdari İşler Direktörü Kariyer hayatı boyunca birçok projenin liderliğini yapan Ece Süeren Ok, JTI Türkiye nin Kariyer Planlama Sistematiğini ve JTI Türkiye yi bu konuda best practice market konumuna oturtan Eğitim Sistematiğini kurdu. JTI ın, Türkiye de ve Tütün sektöründe ilk defa Investor In People (IIP) sertifikası almasında aktif görev aldı yılı Şubat ayından itibaren, JTI Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü olarak görev yapan Ece Süeren Ok, evli ve bir çocuk annesi. Ayrıca, JTI Türkiye yi her yıl Kurumsal Oyunlar da temsil ederek, şirketine altın madalya kazandıran, eski bir milli yüzücü. MaVİ YaKali çalişanlarin uluslararasi KaRİYERİndE EğİtİM FaRKi Tekfen de Eğitimde Fırsatlar ve İmkânlar Hedefler Tüm dünyada geçerli ve tutarlı olan bir eğitim planlaması Kalite ve Devamlılık Başarının Değerlendirilmesi ve Ödüllendirilmesi Erhan Hersek Tekfen İnşaat İnsan Kaynakları Koordinatörü Kariyerine 1995 yılında Group 4 Securitas ta İnsan Kaynakları Yöneticisi olarak başlayan Erhan Hersek, yıllarında AGF Garanti Sigorta ta İnsan Kaynakları&Eğitim Birimi nin Bölgesel Süpervizörlüğünü üstlendi yıllarında Turkcell Global Bilgi nin İK Birim Müdürü olarak görev yaptı. Nisan 2002 Mayıs 2005 yıllarında Citroen Baylas Otomotiv bünyesinde Eğitim, İnsan Kaynakları, Kalite Yönetimi ve Müşteri İlişkileri Müdürlüğü görevini üstlendi. Hersek, 2005 yılının Mayıs ayından beri Tekfen İnşaat İnsan Kaynakları Koordinatörü olarak görev yapıyor.

20 18 ayda nasil YönEtİcİ olunur? Bu İŞ SİStEMatİK olarak nasil YönEtİlİR? 2007 ECCA da En İyi İnsan Kaynakları Uygulaması dalında BİRİNCİLİK, 2007 ASTD En İyi Eğitim Uygulaması dalında BİRİNCİLİK, 2007 IMI Çağrı Merkezi Ödülleri nde En İyi Eğitim Uygulaması dalında BİRİNCİLİK, 2008 ASTD Konferansında Deneyim Paylaşımı Güldar Kaleli Bakır Global Bilgi Eğitim ve Gelişim Müdürü Güldar Kaleli, 1992 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Ekonomi bölümünden mezun olmuştur. İş hayatına 1993 yılında Citibank İnsan Kaynakları Bölümü nde başlamış, Körfezbank İK Uzmanı ve Borusan Holding IK Grup Sorumlusu olarak kariyer hayatına devam etmiştir yılında Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. de İK ve Eğitim alanlarında görev yapan Güldar Kaleli, yılları arasında görev yaptığı Turkcell Akademi den Nisan ayı itibariyle Global Bilgi ye transfer olmuştur. Global Bilgi de Eğitim ve Gelişim Müdürü olarak kariyer hayatını sürdürmektedir. Global Bilgi in üzerinde çalışan sayısı ile Türkiye nin lider Müşteri İlişkileri Merkezi dir. Çağrı merkezlerinde kariyer fırsatları yaratmak çalışanı şirkete bağlayan en önemli faktördür. Şirketimizi sahip olduğu bilgi birikimini geleceğe hazırlamak üzere tasarlanan ilk seviye yönetici yetiştirme programı 3 ödüle layık görülmüştür. Kişilerin hazır olduklarında kendilerini aday gösterdikleri bu program 3 ay süren bir yolculuktur. Bu yolculuk; Global Bilgi nin mutlu, bağlı ve yüksek performanslı çalışanları elde tutmak anlayışı ile yapılandırılmış bir kariyer, gelişim ve bağlılık programıdır. Bu oturuma katılın çünkü, Kritik önem taşıyan pozisyona iç kaynağın yetiştirilmesine, Adil ve şeffaf seçim sürecine, %100 iç kaynak ile seçme ve geliştirilmesine, Yüksek potansiyelin elde tutulmasına yönelik ödüllü yöntemler paylaşılacak! Servet Gözde Tutanç Global Bilgi Organizasyonel Yönetim Müdürü Gözde Tutanç, 1995 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olmuştur. Çalışma hayatına 1992 yılında TRT de başlamış, Beymen de Mağaza Müdür Yardımcısı, Coca-Cola da Eğitim ve Gelişim Uzmanı olarak devam etmiştir. Ardından DDI da İK Danışmanı olarak görev alan Tutanç, 2002 yılında Turkcell Grup da göreve başlamıştır yılları arasında Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. de Eğitim ve Gelişim Müdürü, yılları arasında Global Bilgi de Eğitim ve Gelişim Müdürü görevlerini üstlenmiştir yılından itibaren Global Bilgi de Organizasyonel Yönetim Müdürü olarak kariyerini sürdürmektedir.

11.EğİtİmcİlEr ZİrvEsİ 28 29 mayıs 2008, Polat renaissance, İstanbul ÖĞRENİN KEŞFEDİN EĞLENİN ESİNLENİN TANIŞIN

11.EğİtİmcİlEr ZİrvEsİ 28 29 mayıs 2008, Polat renaissance, İstanbul ÖĞRENİN KEŞFEDİN EĞLENİN ESİNLENİN TANIŞIN 11.EğİtİmcİlEr ZİrvEsİ 28 29 mayıs 2008, Polat renaissance, İstanbul ÖĞRENİN KEŞFEDİN EĞLENİN ESİNLENİN TANIŞIN Günümüzde katı rekabet ortamında ayakta kalabilme savaşı verirken bir beceri yönetimi fonksiyonu

Detaylı

İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesi

İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesi İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesi Polat Renaissance Hotel, İstanbul Daha fazla bilgi ya da katılım için lütfen arayınız. 0216. 360 0 111 Dünyada her yıl 2,2 milyon çalışanın işle bağlantılı kazalar ve meslek

Detaylı

KEŞFEDİN TANIŞIN EĞLENİN ÖĞRENİN ESİNLENİN. 11.EğİtİmcİlEr ZİrvEsİ 28 29 mayıs 2008, Polat renaissance, İstanbul

KEŞFEDİN TANIŞIN EĞLENİN ÖĞRENİN ESİNLENİN. 11.EğİtİmcİlEr ZİrvEsİ 28 29 mayıs 2008, Polat renaissance, İstanbul 11.EğİtİmcİlEr ZİrvEsİ 28 29 mayıs 2008, Polat renaissance, İstanbul ÖĞRENİN KEŞFEDİN EĞLENİN ESİNLENİN TANIŞIN Katılan ilk 100 kişiye Shed or You re Dead kitabı hediye! PROGRAM 28 Mayıs 2008, Çarşamba

Detaylı

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding Burcu Geriş 1999 da Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. London Business School ve Columbia Business School dan MBA derecesi

Detaylı

Business Network Center Turkey

Business Network Center Turkey Holdinglerden kobilere pek çok firma kurumsal akademi kurma yarışı içinde. Peki nedir bu şirketleri kurumsal kimliği içerisinde çalışanlarının ayrı bir eğitim sürecinden geçmesini zorunlu kılan? Son yıllarda

Detaylı

Zirve Takvimi

Zirve Takvimi 2016-2017 Zirve Takvimi İK profesyonellerinin buluşma noktası... 2016-2017 Zirve Takvimi 13. Seçme Yerleştirme & Yetenek Yönetimi Zirvesi 5-6 Ekim 2016, İstanbul Marriott Hotel Asia Performans, Ücret ve

Detaylı

CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014

CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014 CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014 Hakkımızda CREALUS, kurulduğu günden bu güne kadar müşterilerine stratejik çözüm ortağı olarak yenilikçi, yaratıcı ve katma değerli eğitim ve

Detaylı

YÖNETİCİ GELİŞTİRME PLUS. Programın Amacı: Yönetici Geliştirme Eğitimi. Yönetici Geliştirme Uzmanlığı Eğitim Konu Başlıkları. Kariyerinize Katkıları

YÖNETİCİ GELİŞTİRME PLUS. Programın Amacı: Yönetici Geliştirme Eğitimi. Yönetici Geliştirme Uzmanlığı Eğitim Konu Başlıkları. Kariyerinize Katkıları YÖNETİCİ GELİŞTİRME 360 Yönetici Geliştirme Eğitimi İşletmelerde kalıcı başarının sağlanması, kurumun stratejik hedefleri ile uyumlu, yüksek performans göstermeye odaklanmış; motive olmuş takımları oluşturmak

Detaylı

KURUMSAL YÖNETİM VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK MERKEZİ

KURUMSAL YÖNETİM VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK MERKEZİ KURUMSAL YÖNETİM VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK MERKEZİ Şirket Akademileri ve Eğiticinin Eğitimi 15 Şubat 2013 Ankara Şirket Akademileri ve Eğiticinin Eğitimi 09.00-09.15 Kayıt Aytuğba BARAZ 9.15-10.00 Şirketlerde

Detaylı

Yetkinliklere Dayalı Stratejik ve Entegre İNSAN KAYNAKLARI UZMANLIK PROGRAMI 2010

Yetkinliklere Dayalı Stratejik ve Entegre İNSAN KAYNAKLARI UZMANLIK PROGRAMI 2010 Yetkinliklere Dayalı Stratejik ve Entegre İNSAN KAYNAKLARI UZMANLIK PROGRAMI 2010 işbirliği ile Yetkinliklere Dayalı Stratejik Seçme & Yerleştirme ve Değerlendirme Merkezi 21-22 Eylül / İstanbul Çalışma

Detaylı

Önce evimizin önünü süpürüyoruz

Önce evimizin önünü süpürüyoruz işbirliğiyle 2018 Nitelikli Dıs Ticaret Personeli Sertifika Programı Önce evimizin önünü süpürüyoruz Eğitimin Amacı Gümrük Müşavirliği, Lojistik, Taşımacılık şirketleri ve Dış Ticarete ilişkin işlemler

Detaylı

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma ve Kurumsal Yönetim Eğitimi 22 Şubat 2014 Eğitmen:Dr. Güler Manisalı Darman Eğitimin Amacı Bütün dünyada, şirketlerin temeline bakıldığı

Detaylı

ETKİN YÖNETİM BECERİLERİ - FERDİN HOYİ 10 MART 2010- ÇARŞAMBA İNSAN ODAKLI YÖNETİM - FERDİN HOYİ 24 MART 2010 - ÇARŞAMBA

ETKİN YÖNETİM BECERİLERİ - FERDİN HOYİ 10 MART 2010- ÇARŞAMBA İNSAN ODAKLI YÖNETİM - FERDİN HOYİ 24 MART 2010 - ÇARŞAMBA MART EĞİTİMLERİ ETKİN YÖNETİM BECERİLERİ - FERDİN HOYİ 10 MART 2010- ÇARŞAMBA İNSAN ODAKLI YÖNETİM - FERDİN HOYİ 24 MART 2010 - ÇARŞAMBA EĞİTİM PROGRAMLARI Geçmişten geleceğe köprü... MART/ 2010 10 MARTT

Detaylı

Doç. Dr. Tuncay ERGENE Türk PDR-DER Genel BaĢkanı

Doç. Dr. Tuncay ERGENE Türk PDR-DER Genel BaĢkanı Doç. Dr. Tuncay ERGENE Türk PDR-DER Genel BaĢkanı 1964 yılında Ankara da doğmuştur. Lisans eğitimini 1986 yılında Hacettepe Üniversitesi, Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü, Psikolojik Danışma ve

Detaylı

GAYRİ MENKUL AKADEMİSİ

GAYRİ MENKUL AKADEMİSİ GAYRİ MENKUL AKADEMİSİ HAKKIMDA 1980 yılında T.E.D. Ankara Koleji'nden mezun olduktan sonra İ. Ü. Orman İşletme Mühendisliği'ni 1985 yılında tamamlamıştır. Açık, iki yıl Amerika Birleşik Devletleri'nde

Detaylı

Business Network Center Turkey.

Business Network Center Turkey. 09:15-10:15 İşveren Markası ve İK Pazarlaması İlişkisi: İşveren Markası, İK Pazarlaması Nedir? Nasıl Kullanılır? İrem Önal - Saha Satış İK Müdürü - PepsiCo Türkiye 10:15-11:00 Tutarlı Bir İşveren Marka

Detaylı

İşletmelerde Bütçeleme ve Bütçeleme Teknikleri Eğitimi 29.11.2011 ANKARA. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi

İşletmelerde Bütçeleme ve Bütçeleme Teknikleri Eğitimi 29.11.2011 ANKARA. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi İşletmelerde Bütçeleme ve Bütçeleme Teknikleri Eğitimi 29.11.2011 ANKARA Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi İşletmelerde Bütçeleme ve Bütçeleme Teknikleri Eğitimi Kayıt Prof. Dr. Mevlüt KARAKAYA

Detaylı

Kurumsal Eğitim Kataloğu

Kurumsal Eğitim Kataloğu Kurumsal Eğitim Kataloğu Business Management Institute, iş dünyası ile akademik dünya arasında bir bağlantı noktası olarak hareket eden ve böylece iş dünyasına yeni açılımlar ve değerler getirmeyi hedefleyen

Detaylı

12. Ücret Yönetimi Zirvesi

12. Ücret Yönetimi Zirvesi 12. Ücret Yönetimi Zirvesi 19 Ocak 2010, Salı Conrad Hotel, İstanbul Çalışan bağlılığını ve iş performansını artırmak için yan haklar ve ödül yönetimi... Bu zirveye katılmanız her zamankinden daha önemli!

Detaylı

YARATICI DÜŞÜNME & İNOVASYON MİCRO MBA PROGRAMI

YARATICI DÜŞÜNME & İNOVASYON MİCRO MBA PROGRAMI YARATICI DÜŞÜNME & İNOVASYON MİCRO MBA PROGRAMI Approved Centre İstanbul Business School programları dünyanın önde gelen yetkilendirme kuruluşu PEARSON tarafından akredite edilmiştir. Aldığınız dersleri

Detaylı

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Üst Düzey Yönetici Asistanlığı Eğitimi 14 Kasım 2015 Eğitmen: Tuğsel Akyol Eğitimin Amacı Bu eğitim programında katılımcılar; günlük olarak kullandıkları iletişim

Detaylı

EĞİTİM VE SEMİNER KATALOĞU

EĞİTİM VE SEMİNER KATALOĞU EĞİTİM VE SEMİNER KATALOĞU 2016 Kimdir? Türkiye'nin ilk ve tek KPI odaklı Satış, Pazarlama, Yönetim ve Liderlik, İş Dünyasında Hukuk, Koçluk ve Kişisel Gelişim Eğitimleri noktasında, sınıf içi ve online

Detaylı

BAĞLILIK + MOTİVASYON

BAĞLILIK + MOTİVASYON BAĞLILIK + MOTİVASYON Takımımı Nasıl Motive Edebilirim? 7 Haziran 2017, İstanbul Marriott Hotel Asia 09.30-16.30 Liderlerin çoğu gerçek rekabet avantajını çalışanların sağladığının farkında olsa da, pek

Detaylı

Marmara Üniversitesi Lojistik & Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Logistics & Supply Chain Management Certificate Program

Marmara Üniversitesi Lojistik & Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Logistics & Supply Chain Management Certificate Program Marmara Üniversitesi Lojistik & Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Logistics & Supply Chain Management Certificate Program Amaç Değişen ve gelişen müşteri isteklerinin en verimli

Detaylı

212 Derece Hakkında. Koçluk Modelimiz ve Koçluk İlkelerimiz. Neden 212 Derece? Koçlukta Temel Aldığımız İlkeler

212 Derece Hakkında. Koçluk Modelimiz ve Koçluk İlkelerimiz. Neden 212 Derece? Koçlukta Temel Aldığımız İlkeler Tanıtım Kataloğu Koçluk Modelimiz ve Koçluk İlkelerimiz 212 Derece Hakkında Akademimiz Can Deniz Timur tarafından profesyonel koçluk ve kişisel gelişim programları vermek üzere 2014 yılında Ankara da kuruldu.

Detaylı

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Personel Seçme, Yerleştirme ve Mülakat Teknikleri Eğitimi 24 Ekim 2015 Eğitmen: Ebru Deniz Tekman Eğitimin Amacı KKTC de faaliyet gösteren şirketlerin ihtiyaçlarına

Detaylı

Şirket Tanıtım Sunumu. FOG Kurumsal Hizmetler

Şirket Tanıtım Sunumu. FOG Kurumsal Hizmetler Şirket Tanıtım Sunumu İÇERİK 1. Hakkımızda 2. Vizyon, Misyon ve Değerlerimiz 3. Müşteri Değer Önerimiz 4. Hizmetlerimiz 5. Çalışan Deneyimi 6. Ekibimiz 1. Hakkımızda A.Ş. olarak, gelişimi önemseyen kurumlara,

Detaylı

STRATEJİK SATINALMA METİN A. KANSU 30 MART 2010- SALI

STRATEJİK SATINALMA METİN A. KANSU 30 MART 2010- SALI MART EĞİTİMLERİ STRATEJİK SATINALMA METİN A. KANSU 30 MART 2010- SALI EĞİTİM PROGRAMLARI Geçmişten geleceğe köprü... MART/ 2010 30 MARTT 2010 SSal lıı STRATEJİK SATINALMA Hedef Katılımcılar Satınalma ve

Detaylı

AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ. Maliye Anabilim Dalı Doktora Programı, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Dokuz Eylül Üniversitesi (1986-1989)

AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ. Maliye Anabilim Dalı Doktora Programı, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Dokuz Eylül Üniversitesi (1986-1989) Prof. Dr. Coşkun Can Aktan Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Buca-İzmir TÜRKİYE http://www.canaktan.org E-Mail: ccan.aktan@deu.edu.tr AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ EĞİTİM Doktora Maliye

Detaylı

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ Sermaye Piyasası Kurulu nun, Kurumsal Yönetim Tebliğinin (II-17.1) sayılı Tebliğinin 1.3.1 maddesi uyarınca yapılması gereken ek açıklamalar aşağıda bilginize

Detaylı

İnsan Kaynakları Uzmanlık Programı

İnsan Kaynakları Uzmanlık Programı YETKİNLİKLERE DAYALI STRATEJİK ve ENTEGRE İKY UZMANLIK PROGRAMI 06 2. dönem www.hrdergi.com İnsan Kaynakları Uzmanlık Programı 7 Hafta Sonu / Eylül - Aralık 2006 / Hilton ParkSA Yetkinliklere Dayalı Stratejik

Detaylı

BİLGİ İşletme 2013-2014

BİLGİ İşletme 2013-2014 BİLGİ İşletme 2013-2014 Sosyal Medya Uzmanı Yeni işletme dünyasından birkaç örnek Etik Ticaret Yöneticisi Yeşil Pazarlama Danışmanı Sürdürülebilir Proje Uzmanı Veri bilimcisi Uluslararası Raporlama Uzmanı

Detaylı

3. Unvanı : Doktor Yüksek Mühendis

3. Unvanı : Doktor Yüksek Mühendis ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Devrim RODOP 2. Doğum Tarihi : 23 Ağustos 1971 3. Unvanı : Doktor Yüksek Mühendis 4. Öğrenim Durumu : Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Endüstri Mühendisliği İstanbul Teknik Üniversitesi

Detaylı

Kurumsal Eğitimlerimiz

Kurumsal Eğitimlerimiz 2017 Kurumsal Eğitimlerimiz İçindekiler YÖNETİCİLİK ve YÖNETİM BECERİLERİ EĞİTİMLERİ... 11 Yöneticilik ve Liderlik Eğitimi... 11 Finansçı Olmayanlar için Finans Yönetimi Eğitimi... 12 Yönetimde Temel Yaklaşımlar

Detaylı

Teknoloji Şirketleri için Yönetim & Liderlik MasterClass Oturumları Kurgusu ve İçeriği.

Teknoloji Şirketleri için Yönetim & Liderlik MasterClass Oturumları Kurgusu ve İçeriği. Yayın Tarihi : Eylül 2017 MindMomentum by Selim Geçit Teknoloji Şirketleri için Yönetim & Liderlik MasterClass Oturumları Kurgusu ve İçeriği. i DÖKÜMANIN AMACI Çalışan sayısı arttıkça karmaşıklaşan yönetsel

Detaylı

KTTO PROJE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ. Toplantı Yönetimi. 25 Mayıs 2013

KTTO PROJE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ. Toplantı Yönetimi. 25 Mayıs 2013 KTTO PROJE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Toplantı Yönetimi 25 Mayıs 2013 Eğitmen: Gamze Biçerbay TOPLANTI YÖNETİMİ Eğitimin Amacı Bilimsel araştırmalara göre; kurumlarda ortalama günlük çalışma zamanının

Detaylı

Danışmanlık ve Dışgöz Hizmetleri

Danışmanlık ve Dışgöz Hizmetleri Danışmanlık ve Dışgöz Hizmetleri ZEYNEP ATASOY KİMDİR? Zeynep Atasoy 1970 İzmir doğumlu Zeynep Atasoy, profesyonel hayatına 1992 yılında Unilever Algida firmasında başladı. Satış Temsilcisi, Özel Satış

Detaylı

Firmanızın hedeflerine ulaşarak, gelişmesine ve kazancını arttırmasına katkıda bulunabilme fırsatını bana sağlarsanız çok memnun olurum.

Firmanızın hedeflerine ulaşarak, gelişmesine ve kazancını arttırmasına katkıda bulunabilme fırsatını bana sağlarsanız çok memnun olurum. Müge Dalgıç İletişim Bilgileri E-Posta : mugenurdalgic@gmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Kadıköy - Göztepe Ev Telefonu : 90 (216) 567 82 23 Cep Telefonu : 90 (541) 890 86 92 Kişisel

Detaylı

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Toplantı ve Zaman Yönetimi 20 Haziran 2015 Eğitmen: Ebru Deniz Tekman Eğitimin Amacı Eğitimin amacı katılımcıların, zaman kullanımı konusunda verimliliklerini artırarak,

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI ÇORLU CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY EĞİTİMLER BAŞLIYOR 2018 OCAK - ŞUBAT - MART EĞİTİM PROGRAMI

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI ÇORLU CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY EĞİTİMLER BAŞLIYOR 2018 OCAK - ŞUBAT - MART EĞİTİM PROGRAMI ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI ÇORLU CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY EĞİTİMLER BAŞLIYOR OCAK - ŞUBAT - MART EĞİTİM PROGRAMI OCAK PROGRAMI Marka/Patent Eğitimi (Ezel ŞAHİN & Hüseyin CAN) Marka; Marka Tanımı

Detaylı

AJANDA HAKKIMIZDA EĞİTİMLERİMİZ. Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz. Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz

AJANDA HAKKIMIZDA EĞİTİMLERİMİZ. Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz. Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz AJANDA HAKKIMIZDA Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz EĞİTİMLERİMİZ Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz BİZ KİMİZ? Eğitim Sektöründe 11 yıllık tecrübe ve bilgi birikimine sahip olarak yola

Detaylı

28.10.2009. 1. Rakamlarla İş Bankası. 2. İş Bankası Müşteri Odaklı Dönüşüm Programı. 4. Misyon, Vizyon ve Çalışma İlkelerimiz

28.10.2009. 1. Rakamlarla İş Bankası. 2. İş Bankası Müşteri Odaklı Dönüşüm Programı. 4. Misyon, Vizyon ve Çalışma İlkelerimiz Yetenek Yönetimi Bölümü 27 Ekim 2009 1. Rakamlarla İş Bankası 2. İş Bankası Müşteri Odaklı Dönüşüm Programı 3. Yeni İK İş Modeli 4. Misyon, Vizyon ve Çalışma İlkelerimiz 5. Yetenek Yönetimi Yaklaşımımız

Detaylı

www.novusens.com 2012, Novusens

www.novusens.com 2012, Novusens www.novusens.com İNOVASYON VE GİRİŞİMCİLİK ENSTİTÜSÜ Vizyon... Ulusal ve uluslararası paydaşları ile sürdürülebilir büyüme ve rekabeti amaçlayan, ekonomiye ve toplumsal kalkınmaya katma değer yaratacak

Detaylı

Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi

Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi 22-23 Haziran 2010, İstanbul 25-26 Haziran 2010, Ankara Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi Ankara Profesyonel

Detaylı

13. Ücret ve Ödül Yönetimi Zirvesi. 18 Ocak 2011, Hilton 18 Ocak 2011, Hilton İstanbul İstanbul

13. Ücret ve Ödül Yönetimi Zirvesi. 18 Ocak 2011, Hilton 18 Ocak 2011, Hilton İstanbul İstanbul 15. yıl 13. Ücret ve Ödül Yönetimi Zirvesi 18 Ocak 2011, Hilton 18 Ocak 2011, Hilton İstanbul İstanbul P R O G R A M 08.45 09.00 Hoşgeldiniz Alper Toper HRdergi Genel Müdürü 09.00 09.45 Açılış konuşması:

Detaylı

Marmara Üniversitesi & Business Management Institute Geleceğin Lider CMO ları / Stratejik Pazarlama Yönetimi Sertifika Programı

Marmara Üniversitesi & Business Management Institute Geleceğin Lider CMO ları / Stratejik Pazarlama Yönetimi Sertifika Programı Marmara Üniversitesi & Business Management Institute Geleceğin Lider CMO ları / Stratejik Pazarlama Yönetimi Sertifika Programı Tarih: 27 Ekim - 25 Kasım 2018 Yer: Balmumcu - Point Hotel Süre: 5 Haftasonu

Detaylı

KUZEY YILDIZI: AİLE ŞİRKETLERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK , Adana

KUZEY YILDIZI: AİLE ŞİRKETLERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK , Adana KUZEY YILDIZI: AİLE ŞİRKETLERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK 21.09.2018, Adana TOPLANTI KURALLARIMIZ Güven ve Şeffaflık: İlişkilerimiz, güven ve iletişimde şeffaflık ilkelerine dayanmaktadır. Katılımcılık: Üyelerimizin

Detaylı

Bulut Bilişim Uzmanlığı Programı. Eğitmenler: Murat Küçüközdemir, Turkcell

Bulut Bilişim Uzmanlığı Programı. Eğitmenler: Murat Küçüközdemir, Turkcell Bulut Bilişim Uzmanlığı Programı Eğitmenler: Murat Küçüközdemir, Turkcell İstanbul Teknik Üniversitesi, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü'nden 1992 yılında mezun oldu. Çalışma hayatına Elkotek

Detaylı

BSC Seviye 2 Elle Taşıma Risk Değerlendirme Sertifikası Eğitimi. Davet 2 günlük Eğitim İstanbul, Türkiye

BSC Seviye 2 Elle Taşıma Risk Değerlendirme Sertifikası Eğitimi. Davet 2 günlük Eğitim İstanbul, Türkiye BSC Seviye 2 Elle Taşıma Risk Değerlendirme Sertifikası Eğitimi Davet 2 günlük Eğitim İstanbul, Türkiye Marsh Türkiye, İstanbul da British Safety Council ile birlikte Seviye 2 Elle Taşıma Risk Değerlendirme

Detaylı

MinMBA Stratejik Hastane Yönetimi. e ent. www.minmba.com. Günümüzün Sağlık Yöneticileri için Stratejik Araçlar. ess S

MinMBA Stratejik Hastane Yönetimi. e ent. www.minmba.com. Günümüzün Sağlık Yöneticileri için Stratejik Araçlar. ess S MinMBA Stratejik Hastane Yönetimi Günümüzün Sağlık Yöneticileri için Stratejik Araçlar : e ent ess S 16-17 Mart 2013 www.minmba.com MinMBA: Stratejik Sağlık Yönetimi Format: Toplam 2 gün, 4 adet 4 saatlik

Detaylı

Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi

Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi 5-6 Ağustos 2010, Ankara Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi Ankara Profesyonel Yönetim Kurulu Programı

Detaylı

KOBİ lerde sürdürülebilirliği ve büyümeyi yönetmek Kurumsallaşma & Kurumsal Yönetim

KOBİ lerde sürdürülebilirliği ve büyümeyi yönetmek Kurumsallaşma & Kurumsal Yönetim KOBİ lerde sürdürülebilirliği ve büyümeyi yönetmek Kurumsallaşma & Kurumsal Yönetim Ali Kamil Uzun, CPA, CFE, MA Deloitte Türkiye Yönetim Kurulu Danışmanı Ekim 2011 1 KOBİ lerde sürdürülebilirliği ve büyümeyi

Detaylı

InoTec Akademi Eğitim Listesi

InoTec Akademi Eğitim Listesi InoTec Akademi Eğitim Listesi "Yatırımların en etkilisi insana yapılandır" Geleceğe Hazırlar www.inotecakademi.com.tr Sertifika Programlarımız Sertifika Programlarımız "Geleceği şekillendiren uzmanlar"

Detaylı

1 2.ADIM. Profesyonel, Etik, Pozitif Değişim Sağlayan KOÇLUK! BİZİ DAHA YAKINDAN TANIYIN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN 3.ADIM .ADIM

1 2.ADIM. Profesyonel, Etik, Pozitif Değişim Sağlayan KOÇLUK! BİZİ DAHA YAKINDAN TANIYIN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN 3.ADIM .ADIM BİZİ DAHA YAKINDAN TANIYIN 212 Derece Koçluk Akademisine hoş geldiniz! Profesyonel, Etik, Pozitif Değişim Sağlayan KOÇLUK! Binlerce kilometrelik seyahatler, küçük bir adımla başlar. -Lao Tzu 1 2.ADIM.ADIM

Detaylı

2015 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri

2015 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri 2015 Eğitim Takvimi BiYMED Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Danışmanlık, uzman kadrosu ile danışmanlık, eğitim ve yazılım hizmetleri sağlar. BiYMED Danışmanlık, müşterilerine hizmet almak istedikleri alanlarda

Detaylı

MUHASEBE SİSTEMİ VE VERGİ MEVZUATI EĞİTİMİ. 26 Mart 2009 Bilkent Otel Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi

MUHASEBE SİSTEMİ VE VERGİ MEVZUATI EĞİTİMİ. 26 Mart 2009 Bilkent Otel Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi MUHASEBE SİSTEMİ VE VERGİ MEVZUATI EĞİTİMİ 26 Mart 2009 Bilkent Otel Ankara Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi MUHASEBE SİSTEMİ VE VERGİ MEVZUATI EĞİTİMİ 09.00-09.15 Kayıt Güler Manisalı Darman

Detaylı

Prof. Dr. Ayşe Bora Tokçaer

Prof. Dr. Ayşe Bora Tokçaer Prof. Dr. Ersin Tan 1959 yılında Ankara da doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimini TED Ankara Kolejinde yaptıktan sonra Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesine girmiş ve 1982 yılında mezun olmuştur. 1982-1984

Detaylı

1. Risk Değerlendirme

1. Risk Değerlendirme İş Sağlığı ve Güvenliği 1. Risk Değerlendirme Eğitimi 02 Mayıs 2015 Cumartesi Bilimsel Danışma Kurulu : Prof. Dr. Harun MUTLUAY - Yrd. Doç. Dr. Fuat KAR Yrd. Doç. Dr. Mustafa YALÇIN - Öğr. Gör. H. Engin

Detaylı

PANELİST: Prof. Dr. Gündüz ULUSOY Sabancı Üniversitesi

PANELİST: Prof. Dr. Gündüz ULUSOY Sabancı Üniversitesi 15 EKİM 2016 PANELİST: Prof. Dr. Gündüz ULUSOY Sabancı Üniversitesi Prof. Dr. Gündüz Ulusoy halen Sabancı Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğretim üyesidir. 1970 yılında Robert Kolej

Detaylı

27-28 Nisan 2012 Divan Otel, ANKARA

27-28 Nisan 2012 Divan Otel, ANKARA 6102 Sayılı Yeni Türk Ticaret Kanunu Kapsamında 27-28 Nisan 2012 Divan Otel, ANKARA Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi 9.00-9.30 Kayıt 6102 Sayılı Yeni Türk Ticaret Kanunu Kapsamında Ankara

Detaylı

İç Kontrol Uzmanı Pozisyonu İçin Doğru Kriterlere Sahip Olduğunuzdan Emin misiniz?

İç Kontrol Uzmanı Pozisyonu İçin Doğru Kriterlere Sahip Olduğunuzdan Emin misiniz? Türkiye nin en popüler iş arama ve işe alma platformları olan yenibiriş.com da 1500, kariyer.net te ise 2000 e yakın İç Kontrol başlıklı ilan bulunmaktadır. İç Kontrol Uzmanı Pozisyonu İçin Doğru Kriterlere

Detaylı

SEPD II.Sempozyumu KURS 1 1 1 1 Sheraton Maslak Otel

SEPD II.Sempozyumu KURS 1 1 1 1 Sheraton Maslak Otel SEPD II.Sempozyumu KURS 1 1 1 1 Sheraton Maslak Otel Davet Yazısı Sağlık Sektörünün Değerli Mensupları, Sağlık Ekonomisi ve Politikası Derneği (SEPD), 25 Eylül 2009 tarihinde sağlık ekonomisi ve politikası

Detaylı

NİSAN-MAYIS 2018 EĞİTİM PROGRAMI. Tel: Faks: Mail:

NİSAN-MAYIS 2018 EĞİTİM PROGRAMI. Tel: Faks: Mail: NİSAN-MAYIS 2018 EĞİTİM PROGRAMI Tel: 0282 726 8888 Faks: 0282 726 8889 www.cerkezkoytso.org.tr Mail: info@cerkezkoytso.org.tr KAPSAM EĞİTİM BAŞVURULARI : Calibri(Gövde HAKKINDA 30 Punto)-Kalın Eğitim

Detaylı

TCMB BANKA MECLİSİ VE DENETİM KURULU ÜYELİKLERİ

TCMB BANKA MECLİSİ VE DENETİM KURULU ÜYELİKLERİ TCMB BANKA MECLİSİ VE DENETİM KURULU ÜYELİKLERİ 1. Süreç 9 2015 tarihinde Merkez Bankası Yıllık Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirilecek olup süresi dolan iki Banka Meclisi Üyesi ve yine süresi

Detaylı

AOSB 2017 EĞİTİM PROGRAMI. Eğitimin Konusu : Yetenek Yönetimi (Çalışanı Elde Tutma) Eğitim Tarihi : 16 Mayıs 2017 Eğitim Hedef Kitlesi :

AOSB 2017 EĞİTİM PROGRAMI. Eğitimin Konusu : Yetenek Yönetimi (Çalışanı Elde Tutma) Eğitim Tarihi : 16 Mayıs 2017 Eğitim Hedef Kitlesi : Eğitimin Konusu : Yetenek Yönetimi (Çalışanı Elde Tutma) Eğitim Tarihi : 16 Mayıs 2017 Eğitim Hedef Kitlesi : Mevcutta ekip yöneten veya gelecekte ekip yönetimi rollerine hazırlanan çalışanlar Mevcut rolünde

Detaylı

TÜRK HAVA YOLLARI - EĞİTİM BAŞKANLIĞI PROJE YÖNETİMİ SEMİNER EĞİTİMLERİ EĞİTMEN HAKKINDA. ÖMÜR BENEK, PMP, MSc. PhD Candidate

TÜRK HAVA YOLLARI - EĞİTİM BAŞKANLIĞI PROJE YÖNETİMİ SEMİNER EĞİTİMLERİ EĞİTMEN HAKKINDA. ÖMÜR BENEK, PMP, MSc. PhD Candidate TÜRK HAVA YOLLARI - EĞİTİM BAŞKANLIĞI PROJE YÖNETİMİ SEMİNER EĞİTİMLERİ EĞİTMEN HAKKINDA ÖMÜR BENEK, PMP, MSc. PhD Candidate Ömür Benek, 1982 yılında İzmir de doğdu. Erciyes Üniversitesi nden Elektronik

Detaylı

Mehmet Gökmen Uçar. Abdurrahman Özciğer. Mehmet Sezgin. Veysel Sunman. Mustafa Aydın

Mehmet Gökmen Uçar. Abdurrahman Özciğer. Mehmet Sezgin. Veysel Sunman. Mustafa Aydın KKB 2012 FAALİYET RAPORU YÖNETİM KURULU Gökmen Uçar 18 Sezgin Veysel Sunman Abdurrahman Özciğer Mustafa Aydın YÖNETİM Cantekin Osman Sindel İsmail Hakkı İmamoğlu Ertuğrul Bozgedik 19 KKB 2012 FAALİYET

Detaylı

* İnsan Kaynakları alanında çalışmak isteyen tüm Öğrenci ve Yeni Mezunlar,

* İnsan Kaynakları alanında çalışmak isteyen tüm Öğrenci ve Yeni Mezunlar, İNSAN KAYNAKLARI UZMANLIĞI EĞİTİMİ Rekabetçi ve etkin süreç yönetimi için öncelikli olan entellektüel sermaye olarak kabul edilen insan kaynağı yönetiminde doğru stratejiler oluşturmak günümüz başarılı

Detaylı

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları KARİYER ZİRVESİ & FUARI MÜ Kariyer Merkezi(MARKAM); Yaşam boyu öğrenme felsefesi ışığında ve bilgi toplumu olma yolunda, öğrencilere yönelik kariyer planlama

Detaylı

2014-2015 KAIZEN AKADEMİ EĞİTİM KATALOĞU

2014-2015 KAIZEN AKADEMİ EĞİTİM KATALOĞU 2014-2015 KAIZEN AKADEMİ EĞİTİM KATALOĞU KAIZEN EĞİTİM KATALOĞU İÇİNDEKİLER TABLOSU KALİTE YÖNETİM EĞİTİMLERİ... 2 A. Kalite Yönetim Sistemi Programı... 2 A1. ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemleri Bilgilendirme

Detaylı

Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı

Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı Bu program Avrupa Birliği, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı Kadın İşletmelerine Finansman

Detaylı

Marmara Üniversitesi Lojistik & Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Logistics & Supply Chain Management Certificate Program

Marmara Üniversitesi Lojistik & Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Logistics & Supply Chain Management Certificate Program Marmara Üniversitesi Lojistik & Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Logistics & Supply Chain Management Certificate Program Amaç Değişen ve gelişen müşteri isteklerinin en verimli

Detaylı

Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi

Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi 3-4 Aralik 2010, ANKARA Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi Ankara Profesyonel Yönetim Kurulu Programı

Detaylı

PAZARLAMA FİNANS KURUMSAL YÖNETİM

PAZARLAMA FİNANS KURUMSAL YÖNETİM KURUMSAL CHECK UP PAZARLAMA FİNANS ÜRETİM KURUMSAL CHECK UP İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİM Kurumsal Check-Up uygulaması ile firmanızın güçlü ve geliştirilmesi gerekli alanlarını, yeteneklerini analiz ederek,

Detaylı

BU KADAR YÖNETİCİYİ NASIL BULURUM?

BU KADAR YÖNETİCİYİ NASIL BULURUM? BU KADAR YÖNETİCİYİ NASIL BULURUM? Yetenek Seçimi ve Gelişiminde Teknosa Uygulaması HR Dergi Seçme Yerleştirme Zirvesi 21 Eylül 2012 Asena YALINIZ İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı İçindekiler Teknosa

Detaylı

BSC Seviye 2 Risk Değerlendirme Sertifikası Eğitimi. Davet 1 günlük Eğitim İstanbul, Türkiye

BSC Seviye 2 Risk Değerlendirme Sertifikası Eğitimi. Davet 1 günlük Eğitim İstanbul, Türkiye BSC Seviye 2 Risk Değerlendirme Sertifikası Eğitimi Davet 1 günlük Eğitim İstanbul, Türkiye Marsh Türkiye, İstanbul da British Safety Council ile birlikte Seviye 2 Risk Değerlendirme Sertifika Eğitimi

Detaylı

Kamu İdarelerinde Daha Etkili Bir Yönetim İçin Nasıl Bir İç Denetim Konferansı

Kamu İdarelerinde Daha Etkili Bir Yönetim İçin Nasıl Bir İç Denetim Konferansı Kamu İdarelerinde Daha Etkili Bir Yönetim İçin Nasıl Bir İç Denetim Konferansı Kamu İdarelerinde İç Denetimin Geleceğine İlişkin Değerlendirmeler Ali Kamil UZUN Türkiye İç Denetim Enstitüsü Kurucu ve Onursal

Detaylı

ÖZET SONUÇ BİLDİRGESİ

ÖZET SONUÇ BİLDİRGESİ ÖZET SONUÇ BİLDİRGESİ 2000 yılından bu yana gerçekleştirilmekte olan uluslararası Bilişim Zirvesi ICT Summit etkinliği, Türk İş Dünyası nın teknoloji ile etkileşiminin bugününü ve geleceğini konuşturan

Detaylı

Kurumsal Eğitimler Dosyası

Kurumsal Eğitimler Dosyası Kurumsal Eğitimler Dosyası Đstanbul Osmanağa mah. Halitağa cad. No:22 Kadıköy / Đstanbul 0216 330 52 04 Đzmir 1379. cad. Güven Đş Merkezi No:59 / 702 Kat 4-7 Alsancak / Đzmir 0232 482 01 01 Maksimum Akademi

Detaylı

NİTELİKLİ DIŞ TİCARET

NİTELİKLİ DIŞ TİCARET işbirliğiyle NİTELİKLİ DIŞ TİCARET P E R S O N E L İ SERTİFİKA PROGRAMI 2 27 EKİM 11 KASIM 2018 Kimler İçin? Gümrük Müşavirliği, Lojistik, Taşımacılık ve Dış Ticarete İlişkin işlemler gerçekleştiren Dış

Detaylı

Office Phone:

Office Phone: www.aimdanismanlik.com Office Phone: 0212 698 00 40 İÇİNDEKİLER 1. NEDEN AIM? 2. İŞ ORTAKLARIMIZ ve ÜYE KURUMLAR 3. DANIŞMANLIK HİZMETLERİMİZ 4. İHTİYAÇLARINIZ, RİSKLERİNİZ ve BEKLENTİLERİNİZ NELER? 5.

Detaylı

Yüz Okuma Yoluyla Gerçekleri Anlama

Yüz Okuma Yoluyla Gerçekleri Anlama BANU GÖKÇÜL 24-25 Kasım 2012 Cumartesi / Pazar Eğitim Programının Amacı Yüz Okuma Yoluyla Bu eğitim, bugüne değin oluşmuş bazı yanlış zihin haritalarının değiştirilmesi ve zenginleştirilmesini sağlayacak

Detaylı

İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ Öğrenci Odaklı Üniversite Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi ve FATÜBAT tarafından düzenlenen 3. Uluslararası Öğrenci Kongresi ni onurlandırmanızı diler, saygılar sunarım. Prof. Dr. M. Ramazan YİĞİTOĞLU

Detaylı

Kriz Ortamında Finansal Riskin Yönetimi Eğitimi. 30 Haziran 2009 Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi

Kriz Ortamında Finansal Riskin Yönetimi Eğitimi. 30 Haziran 2009 Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi Kriz Ortamında Finansal Riskin Yönetimi Eğitimi 30 Haziran 2009 Ankara Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi Kriz Döneminde Finansal Planlama ve Risk Yönetimi Eğitimi 30 Haziran 2009, Bilkent Otel,

Detaylı

Executive House Workshop

Executive House Workshop Yönetici Kulübü Çalıştayı Çalıştayı Tasarlayan: H. Handan Öztürk H. Handan Öztürk firma ismi KANKALİTE den esinlenerek bu çalıştayı siz değerli yöneticiler için tasarlamıştır. KAN = Takviye & Beslenme

Detaylı

Kariyer Günleri Sunumu Ekim 07

Kariyer Günleri Sunumu Ekim 07 Kariyer Günleri Sunumu Ekim 07 Adnan Erdoğmuş İK Müdürü, HP Türkiye 2004 Hewlett-Packard Development Company, L.P. The information contained herein is subject to change without notice Bambaşka bir şirket

Detaylı

İÇİNDEKİLER 5 BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SERTİFİKA PROGRAMI HAKKINDA 6 SERTİFİKA PROGRAMININ AMACI 8 SERTİFİKA PROGRAMI EĞİTİM HARİTASI

İÇİNDEKİLER 5 BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SERTİFİKA PROGRAMI HAKKINDA 6 SERTİFİKA PROGRAMININ AMACI 8 SERTİFİKA PROGRAMI EĞİTİM HARİTASI 5 BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SERTİFİKA PROGRAMI HAKKINDA 6 SERTİFİKA PROGRAMININ AMACI 8 SERTİFİKA PROGRAMI EĞİTİM HARİTASI İÇİNDEKİLER 10 MICROSOFT OUTLOOK 2010 TEMEL e-öğrenme EĞİTİMİ 11 MICROSOFT WORD 2010

Detaylı

12. Ücret Yönetimi Zirvesi

12. Ücret Yönetimi Zirvesi 12. Ücret Yönetimi Zirvesi 19 Ocak 2010, Salı Conrad Hotel, İstanbul Çalışan bağlılığını ve iş performansını artırmak için yan haklar ve ödül yönetimi... Bu zirveye katılmanız her zamankinden daha önemli!

Detaylı

1992 1994 İstanbul Üniversitesi Sağlık Hizmetleri ve Hastane Yönetimi Master Programı

1992 1994 İstanbul Üniversitesi Sağlık Hizmetleri ve Hastane Yönetimi Master Programı ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Meri İstiroti Öğrenim Durumu: 2009 2010 Bahçeşehir Üniversitesi Sağlık Yönetimi Master programı 1992 1994 İstanbul Üniversitesi Sağlık Hizmetleri ve Hastane Yönetimi Master Programı

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Unvanı: Prof. Dr. Tel: (0532) 3771375

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Unvanı: Prof. Dr. Tel: (0532) 3771375 Adı Soyadı: İZZET BOZKURT ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ Unvanı: Prof. Dr. Tel: (0532) 3771375 Doğum Tarihi: 23.07.1966 izzet.bozkurt@gmail.com Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Gazetecilik ve Halkla

Detaylı

Ahmet Hançer @ahmethancer ahmet.hancer@enocta.com TEGEP 5. Eğitim ve Gelişim Zirvesi 4 Kasım 2015

Ahmet Hançer @ahmethancer ahmet.hancer@enocta.com TEGEP 5. Eğitim ve Gelişim Zirvesi 4 Kasım 2015 Zenginleştirilmiş Öğrenme Deneyimi ile Değer Yaratan Performans Ahmet Hançer @ahmethancer ahmet.hancer@enocta.com TEGEP 5. Eğitim ve Gelişim Zirvesi 4 Kasım 2015 Değişim 1 İş Hayatı Değişiyor Değişim Network

Detaylı

International Project Management Association (IPMA) Proje Yönetim Sertifika Sistemi

International Project Management Association (IPMA) Proje Yönetim Sertifika Sistemi International Project Management Association (IPMA) Proje Yönetim Sertifika Sistemi İÇİNDEKİLER 1. IPMA PROJE YÖNETİM SERTİFİKALARI... 1 2. IPMA SERTİFİKA SİSTEMİNE GENEL BAKIŞ. 2 3. SERTİFİKA ÖNKOŞULLARI..

Detaylı

e-mikro MBA Sertifika Programı Eğitim Fiyatları ve Bilgilendirme Broşürü 2014

e-mikro MBA Sertifika Programı Eğitim Fiyatları ve Bilgilendirme Broşürü 2014 Mikro MBA Sertifika Eğitim Fiyatları 1. Kategori Perfect Eğitim Paketi (10 Eğitim) 279,00 TL! 2. Kategori Plus Eğitim Paketi (5 Eğitim) 159,00 TL! 3. Kategori Pro Eğitim Paketi (3 Eğitim) 109,00TL! 4.

Detaylı

İşi yönetmek olan herkes için, yeni nesil ile fark yaratmak... 3. İş Yaşamında Y Kuşağı Zirvesi 6 Eylül 2012 - İstanbul Marriott Hotel Asia

İşi yönetmek olan herkes için, yeni nesil ile fark yaratmak... 3. İş Yaşamında Y Kuşağı Zirvesi 6 Eylül 2012 - İstanbul Marriott Hotel Asia İşi yönetmek olan herkes için, yeni nesil ile fark yaratmak... 3. İş Yaşamında Y Kuşağı Zirvesi 6 Eylül 2012 - İstanbul Marriott Hotel Asia Resmi Sponsorlar 3. İş Yaşamında Y Kuşağı Zirvesi 6 Eylül 2012,

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center Kurumsal yönetime inancınızı paylaşmak, sürdürülebilir kalkınma hedefiyle ilerlemek için IX. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi nde yerinizi alın! Uluslararası

Detaylı

DATAPLUS EĞİTİM BİLİMLERİ AKADEMİSİ KİŞİSEL GELİŞİM VE İLETİŞİM EĞİTİMLERİ SATIŞ & PAZARLAMA EĞİTİMLERİ

DATAPLUS EĞİTİM BİLİMLERİ AKADEMİSİ KİŞİSEL GELİŞİM VE İLETİŞİM EĞİTİMLERİ SATIŞ & PAZARLAMA EĞİTİMLERİ DATAPLUS EĞİTİM BİLİMLERİ AKADEMİSİ KİŞİSEL GELİŞİM VE İLETİŞİM EĞİTİMLERİ SATIŞ & PAZARLAMA EĞİTİMLERİ MESLEKİ ( OPERASYON YÖNETİMİ ) GELİŞİM EĞİTİMLERİ GENEL YÖNETİM EĞİTİMLERİ İNSAN KAYNAKLARI UZMANLIĞI

Detaylı

Halkla İlişkiler, Danışmanlık, Yaratıcı Çözümler, Proje Geliştirme ve Satış Danışmanlığı

Halkla İlişkiler, Danışmanlık, Yaratıcı Çözümler, Proje Geliştirme ve Satış Danışmanlığı Halkla İlişkiler, Danışmanlık, Yaratıcı Çözümler, Proje Geliştirme ve Satış Danışmanlığı BİZ KİMİZ? 20 yılı aşan halkla ilişkiler, medya, kurumsal iletişim, reklam, pazarlama ve satış sektöründeki deneyimlerini

Detaylı

Business Network Center Turkey

Business Network Center Turkey Yetkinliklere dayalı İnsan Kaynakları uygulamaları şirketleri ileri götürebilecek yetişmiş insan gücünü oluşturmada, sürekliliğini sağlamada, kişinin bilgi beceri ve davranışlarını geliştirmede şirketler

Detaylı

İş ve Sosyal Güvenlik Müşavirliği Eğitimi

İş ve Sosyal Güvenlik Müşavirliği Eğitimi İş ve Sosyal Güvenlik Müşavirliği Eğitimi Günümüz piyasasında İş Dünyası nın en önemli ihtiyaçlarından biri Sosyal Güvenlik alanında uzmanlaşmış, nitelikli Personel istihdam edilmesidir. Sosyal Güvenlik

Detaylı