Sürüm Güncelleme Dokümanı Tarihli Mikro Run 12a Sürümü

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Sürüm Güncelleme Dokümanı Tarihli Mikro Run 12a Sürümü"

Transkript

1 Sürüm Güncelleme Dokümanı Tarihli Run 12a Sürümü

2 X ve Run/ Jump/ Fly/ Müşavir Programlarından Programlar Arası Veri Aktarımı X Programından Run/Jump/ Fly/ Müşavir programlarımıza ya da Run/Jump/Fly programlarından Müşavir Programlarımıza veri aktarımı sağlanmıştır. Aktarımın yapılabilmesi için Stok Yönetimi/ Evraklar menüsünün içerisinde Fatura oluşturma içerisine ; Dosyadan Fatura Oluşturma (010402) Faturalardan Excel Dosyası Oluşturma (010403) menüleri eklenmiştir. Dosyadan Fatura Oluşturma, daha önce oluşturulmuş olan Excelle dosyasındaki hareketlerin içeriye aktarılmasını sağlayan menüdür. Faturalardan Excel Dosyasını Oluşturma ise mevcut evrakların excel dosyasının oluşturulmasına yarayan menüdür. Oluşacak olan Excel dosya adı manuel olarak verilecektir. Aktarımı sürükle bırak ile çok daha kolay yapabilirsiniz. Sadece 5 saniyede aktarımın nasıl yapıldığını izlemek için tıklayın!

3 X ve Run/ Jump/ Fly/ Müşavir Programlarından Programlar Arası Veri Aktarımı Uygulama Detayları: Dosyadan Fatura Oluşturma: Menü çalıştırıldığında parametre ekranı karşınıza gelecek ve excel dosyası içerisindeki verilere dair parametrik seçimler yapılacaktır. Parametre ekranında ilk olarak aktarım yapılacak olan evrak tarih aralığı belirlenmelidir. Okunacak dosya adı alanında aktarılacak excel dosyasının seçilmelidir. Son olarak Excel dosyası içerisindeki bilgilerin bulunduğu sayfa no ve bununla birlikte bilgilerin bulunduğu satır no seçilerek ileri butonu ile devam edilmelidir. Bilgilerin başladığı satır no alanında belli bir satırdan itibaren aktarım yapılmak isteniyorsa ilgili satır no bilgisi girilmelidir. Belirlenen parametrelerde herhangi bir uyuşmazlık ya da hatalı bilgi yoksa işlem yapıldığına dair uyarı mesajı ekranınıza gelecek ve sonrasında aktarılacak evrakların yer aldığı ekran karşınıza gelecektir.

4 X ve Run/ Jump/ Fly/ Müşavir Programlarından Programlar Arası Veri Aktarımı Dosyadan aktarım işlemi öncesinde talebe göre aktarım yapılmak istenmeyen satırlar silinebilecektir. Tüm bu seçimler sonrasında ekranın alt kısmında yer alan Faturaları oluştur butonu ile ilerlendiğinde parametre ekranı karşınıza gelecektir. Bu ekranda oluşacak evrak seri no, belge no alanları manuel düzeltilecekse seçilmelidir. Depo seçimi birden fazla depo varsa yapılmalıdır. Oluşacak evrakların dökülmesi isteniyorsa Oluşacak evraklar dökülsün parametresi seçilmelidir. Aynı özellikli evrak satırlarının birleştirilmesi için, Uygun evrakları birleştir parametresindeki seçim kaldırılmamalıdır. Evrak no bilgisinin belge no olarak atanması için Evrak noyu belge noya ata parametresi aktif edilmelidir. Müstahsil evraklarının stopaj oranı seçili değilse atanacak oran için, Müstahsil Evrakları için Boş olan Stopaj ID'leri için \Toplu Stopaj ID alanında oran seçilmelidir. Parametre seçimi tamamlandıktan sonra işlemin devam edebilmesi için, F2 tuşuna basmalısınız. F2 tuşu ile ilerlediğinizde tüm evraklar otomatik olarak oluşacaktır. İşlem sonrasında oluşan evraklar ekranda listelenecektir. Ek olarak aktarım sonrasında entegrasyon açık ise muhasebe kayıtları da otomatik olarak oluşacaktır. Not: Bu işlemler esnasında en hassas ve en önemli işlem ise aktarım yapılan dosyada yer alan kartlar (Cari, masraf, stok vb.) eğer sistemde tanımlı değilse otomatik olarak oluşacaktır.

5 X Programından Run/ Jump/ Fly/ Müşavir Programlarına Kolay Veri Aktarımı

6 X ve Run/ Jump/ Fly/ Müşavir Programlarından Programlar Arası Veri Aktarımı Faturalardan Excel Dosyasını Oluşturma (010403) Programdaki mevcut evrakların excel dosyasının oluşturulmasına yarayan menüdür. Oluşacak olan Excel dosya adı manuel olarak tanımlanmalıdır. Dosya adı belirlenmeden ilerlenmeyecektir. Menü çalıştırıldığında parametre ekranı karşınıza gelecek ve excel dosyası içerisinde hangi tarih aralığındaki verilerin yer alacağı vb. seçimler yapılacaktır. İlk olarak dosyada yer alması istenilen evrak tarih aralığı belirlenmelidir. Yazılacak dosya adı alanında oluşturulacak excel dosyasının adı manuel olarak oluşturulmalıdır. Evrakları listeden seçerek aktarmak istiyorum parametresi aktif edilir ise belirtilen tarih aralığındaki evrak ya da evraklar seçimli olarak excel doyasına aktarılabilecektir. Bu parametre aktif edilmez ise ilgili tarih aralığındaki tüm evraklar excel dosyasına aktarılacaktır. Dosya e-posta ile gönderilsin seçeneği aktif edilirse, oluşan excel dosyasının mail olarak gönderilmesi de sağlanmaktadır. Dosya e-posta ile gönderilsin fonksiyonu ile e-posta gönderimi için Ayarlar ve Genel Tanımlar /Kuruluş/Firma Tanıtım Kartı (501110) Firma Temsilcileri butonundan sıfatı SMMM olan bir temsilci tanımlanmalıdır ve iletişim bilgilerinde yer alan e-posta bilgisi mutlaka tanımlanmış olmalıdır.

7 X ve Run/ Jump/ Fly/ Müşavir Programlarından Programlar Arası Veri Aktarımı Faturalardan Excel Dosyasını Oluşturma (010403) Excel dosyası içerisinde aşağıdaki evrakların aktarımı yapılmaktadır: Alış Faturası Satış Faturası Alınan Serbest Meslek Makbuzu Kesilen Serbest Meslek Makbuzu Gider Pusulası Gider Makbuzu!! Hatırlatma : Run/Jump ve Fly kullanıcısı olup beyannamelerinizi Mali Müşaviriniz aracılığı ile beyan ediyorsanız, ticari evraklarınızın beyanı için oluşturduğunuz bu excel dosyasını Müşavir kullanıcısı olan Mali Müşavirinize e-posta aracılığıyla otomatik olarak gönderebilirsiniz. Aktarım ile ilgili dikkat edilmesi gerekenler : 1-Excel dosyası içerisinde belirtilen stopaj ve kdv oranları programda tanımlı değilse aktarımda sorun yaşanılacaktır. Bu sebeple mutlaka programda tanımlı olmalıdır. (Eğer tanımlı değilse bu değerlerin hesaplanması yapılmamaktadır.) 2-Excel içerisinde Gider Makbuzu satırı eklenmek istediğinde hareket tipi stok seçildiğinde içeriye aktarımı yapılmamaktadır.

8 Run,Jump ve Fly Programlarından Müşavir Programına Evrak Aktarımı Müşavir kullanıcılarımıza müjde! Run Jump ve Fly kullanan fakat muhasebesi Serbest Muhasebeci Mali Müşavir tarafından tutulan firmalar fatura vb. evraklarını, Faturalardan Excel Dosyasını Oluşturma (010403) menüsünden Müşavir programına uyumlu Excel dosyasına bir operasyon aracılığıyla kolaylıkla aktarılabilmesi sağlanmıştır. Bu aktarım ile Müşavir programı kullanıcılarımızın evrakları tek tek işleyerek harcamış olduğu eforun önüne geçilmiş ve zamandan tasarruf etmesi sağlanmıştır. Faturalardan Excel Dosyasını Oluşturma (010403) menüsü aracılığı ile aktarılacak evraklar: Alış/Satış faturaları (Normal), Alış/Satış faturaları (İade), Gider makbuzları, Gider pusulaları, Serbest meslek makbuzlarıdır. Excel tablosu görseldeki gibi oluşacaktır.

9 Run,Jump ve Fly Programlarından Müşavir Programına Evrak Aktarımı Run, Jump ve Fly programları aracılığıyla aktarım için oluşturulan Excel dosya Serbest Muhasebeci Mali Müşavire ulaştırılmalıdır. Müşavir programını kullanan Serbest Muhasebeci Mali Müşavir kullanıcılarımız, Run, Jump, Fly kullanan müşterilerinden aldıkları Excel dosyasını; Dosyadan Fatura Oluşturma (010403) menüsünü kullanarak kendi programlarına direkt olarak aktarabilirler. Dosya aktarıldığında evraklar, muhasebe fişleri ve hatta cari, stok, masraf, hizmet, muhasebe hesap kartları sistemde tanımlı değilse otomatik olarak açılacaktır.

10 Run,Jump ve Fly Programlarından Müşavir Programına Evrak Aktarımı Kolay kullanım hedeflenmiş olan aktarım yapısı ile Run, Jump ve Fly kullanıcısından gelen Excel dosyası Serbest Muhasebeci Mali Müşavir tarafından fare ile program masa üstüne sürüklenip bırakıldığında Dosyadan Fatura Oluşturma (010402) menüsü otomatik gelen Excel dosya seçili halde açılacaktır.

11 Run,Jump ve Fly Programlarından Müşavir Programına Evrak Aktarımı Gelen ekrandaki bilgiler kontrol edilip düzeltildikten sonra Alt+S( Kaydet) kısa yolu kullanılarak saklanmalıdır. Oluşacak evrak seri no, belge no alanları manuel düzeltilecekse seçilmelidir. Depo seçimi birden fazla depo varsa yapılmalıdır. Oluşacak evrakların dökülmesi isteniyorsa Oluşacak evraklar dökülsün parametresi seçilmelidir. Aynı özellikli evrak satırlarının birleştirilmesi için, Uygun evrakları birleştir parametresindeki seçim kaldırılmamalıdır. Evrak no bilgisinin belge no olarak atanması için Evrak noyu belge noya ata parametresi aktif edilmelidir. Müstahsil evraklarının stopaj oranı seçili değilse atanacak oran için, Müstahsil Evrakları için Boş olan Stopaj ID'leri için \Toplu Stopaj ID alanında oran seçilmelidir. Parametre seçimi tamamlandıktan sonra işlemin devam edebilmesi için, F2 tuşuna basmalısınız. İşlem sonrasında görselde olduğu gibi fatura vb. evraklar ve evrakların kaynaklık ettiği muhasebe fişleri otomatik olarak oluşacaktır.

12 Kurulumla Gelen Evrak Döküm Dizaylarının Seçime Göre System Klasörüne Kopyalanması Program kurulumlarında otomatik olarak gelen ve REPORT klasöründe yer alanevrak döküm dizaynlarının kullanıcıların talebine göre ana makine data dizininde bulunan SYSTEM klasörüne kopyalanabilmesi sağlanmıştır. Kullanıcı kendine ait yeni bir form dizaynı yapmış ise bu dizayn ilgili evrakın default döküm dizaynı olarak kabul edilecektir. Eğer herhangi bir dizayn yapılmamış ise ilgili evrakta döküm alınmak istendiğinde ekrana "Bu evraka ait bir dizaynınız bulunmamaktadır. Default dizaynı açmak ister misiniz?" şeklinde bir uyarı mesajı gelecek ve kullanıcı onaylar ise ilgili dizayn varsayılan döküm dizaynı olarak kabul edilecek. Hayır seçimi ile ilerler ise kendi talebine göre dizayn yapması için boş bir dizayn ekranı açılacak ve yeni bir dizayn yapabilecektir.

13 e-irsaliye XML' ine İlave Alanların Eklenmesi ve İni Dosyası Kullanımı e-irsaliye XML' inde ilave alanların kullanılabilmesi için düzenleme yapılmıştır. Düzenleme Detayları : Stokların 2.3. ve 4. birimlerine göre irsaliyelerde miktarların yönlendirilebilmesi için SubInvoiceLine, Depo adresinin yönlendirilebilmesi için, PhysicalLocation Multikod bilgisi yönlendirilebilmesi için, BuyersItemIdentification, İrsaliye satır açıklamasının yönlendirilebilmesi için, DespatchLine.Note alanları eklenmiştir. Bu alanların e-irsaliye de görüntülenebilmesi için e-irsaliye dizaynına ilgili alanlar eklenmelidir. Ek olarak E_FATURA.ini de olduğu gibi E_IRSALIYE.ini dosyasından alınan bilgiler ile xml deki custom alanlarının düzenlenmesi için alt yapı oluşturuldu. Bu sayede irsaliyede yer alan CTRL+Q açıklamaları vb. alanların e-irsaliyede görüntülenmesi sağlandı.

14 VKN Bilgisi Tanımlandığında e-irsaliye Parametresinin Otomatik Olarak Aktif Olması Yeni bir Cari Hesap Tanıtım Kartı (041110) oluşturulurken, VKN/TCKN bilgileri girildiği anda kontrol sağlanarak cari hesap e-irsaliye mükellefi ise detay bilgiler sekmesinde bulunan "e-irsaliye kullanımı aktif mi?" parametresinin otomatik olarak aktif hale gelmesi sağlanmıştır.

15 Duyurularımız Artık Sizlere Çok Daha Kolay Ulaşıyor! Programlarımız ile ilgili her tür duyuru artık sizlere çok daha kolay ulaşıyor a sürümünden itibaren programlarımızı güncel sürümde kullanmanız durumunda (16.11a sürümü ve sonraki sürümler )yapmış olduğumuz duyurular programa giriş yaptığınız anda ekranınıza gelecek ve tüm duyurulardan güncel olarak haberdar olacaksınız. Bir duyuruyu ya da anketi sizlere ulaştırdığımızda daha sonra görüntülemek isterseniz ekranda yer alan "Daha sonra hatırlat" butonuna tıklamanız yeterli! Bu tür anımsatıcı olarak kapatmış olduğunuz duyurularımız program ana ekranında yer alan Duyuru üzere sizlere listeleniyor olacak. simgesinde tekrar görüntülenmek

16 İndirme Linkleri 1 RUN Kurulum Dosyaları Run 64 bit Run 32 bit

17 İndirme Linkleri 2 Ortak Kurulum Dosyaları Partner 64 bit Partner 32 bit Servis 64 bit Servis 32 bit

18 Yardım Dosyaları İndirme Linkleri 3 Help TR Help EN Help AZ

Tarihli Mikro Müşavir 07a Sürümü

Tarihli Mikro Müşavir 07a Sürümü 21.01.2019 Tarihli Müşavir 07a Sürümü Satış ve Satın Alma Sipariş Onay Parametrelerinin Ayrı Ayrı Kontrol Edilebilmesi Satış ve Satın alma siparişlerinin onay kontrolünün ayrı ayı yapılabilmesi sağlanmıştır.

Detaylı

15xx versiyonu / 05.05.2016 Tarihli Arşivin İçeriği

15xx versiyonu / 05.05.2016 Tarihli Arşivin İçeriği 15xx versiyonu / 05.05.2016 Tarihli Arşivin İçeriği 1-Mikro Yazılım olarak, e-fatura Özel Entegratörlük yönteminde, Veriban Firması ile Ocak 2016 itibariyle sözleşmemiz sona ermiş olmasına rağmen, devam

Detaylı

15 Versiyonu / 13.04.2016 Tarihli Arşivin İçeriği

15 Versiyonu / 13.04.2016 Tarihli Arşivin İçeriği 15 Versiyonu / 13.04.2016 Tarihli Arşivin İçeriği 1-01.04.2016-2015 dönemi için verilecek Kurumlar Vergisi, 2016/1 dönemi ve sonrasında verilecek Kurum Geçici - Gelir Geçici ve KDV1 beyannamelerine ait

Detaylı

1- E-defter beratlarında Gelirler İdaresi Başkanlığı (GİB) tarafından yapılan Berat değişikliği sebebiyle programlarımızda güncellemeler yapılmıştır.

1- E-defter beratlarında Gelirler İdaresi Başkanlığı (GİB) tarafından yapılan Berat değişikliği sebebiyle programlarımızda güncellemeler yapılmıştır. 15xx versiyonu 12.08.2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1- E-defter beratlarında Gelirler İdaresi Başkanlığı (GİB) tarafından yapılan Berat değişikliği sebebiyle programlarımızda güncellemeler yapılmıştır. Bu

Detaylı

Tarihli R/J/F/M.01c Sürümü

Tarihli R/J/F/M.01c Sürümü 18.06.2018 Tarihli R/J/F/M.01c Sürümü Mikro Programlarında Yapılan Yenilikler 1 Satış faturası (061190) ve Alış faturası (062205) Menülerine Tevkifat Fonksiyonu Eklenmiştir. Bu yenilik ile birlikte faturalara;

Detaylı

Tarihli R/J/F/M.01c Sürümü

Tarihli R/J/F/M.01c Sürümü 18.06.2018 Tarihli R/J/F/M.01c Sürümü Mikro - - Programlarında Yapılan Yenilikler 1 Outlook ve Gmail Takvim Senkronizasyonu Eklenmiştir Bu yenilik ile birlikte Outlook ya da Gmail takviminde yer alan randevu

Detaylı

Sürüm Güncelleme Dokümanı Tarihli Mikro Jump 07a Sürümü

Sürüm Güncelleme Dokümanı Tarihli Mikro Jump 07a Sürümü Sürüm Güncelleme Dokümanı 21.01.2019 Tarihli Mikro Jump 07a Sürümü Satış ve Satın Alma Sipariş Onay Parametrelerinin Ayrı Ayrı Kontrol Edilebilmesi Satış ve Satın alma siparişlerinin onay kontrolünün ayrı

Detaylı

Sürüm Güncelleme Dokümanı Tarihli Mikro Fly 07a Sürümü

Sürüm Güncelleme Dokümanı Tarihli Mikro Fly 07a Sürümü Sürüm Güncelleme Dokümanı 21.01.2019 Tarihli Mikro Fly 07a Sürümü Satış ve Satın Alma Sipariş Onay Parametrelerinin Ayrı Ayrı Kontrol Edilebilmesi Satış ve Satın alma siparişlerinin onay kontrolünün ayrı

Detaylı

ENROUTEPLUS TA YAPILMASI GEREKENLER

ENROUTEPLUS TA YAPILMASI GEREKENLER 11 Mayıs 2010 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Transfer EnRoutePlus TAN METİN DOSYALARININ AKTARIMI (FATURA, NAKİT, ÇEK, SENET) Univera firmasının EnRoutePlus programından

Detaylı

HİTİT Muhasebe Aktarım Kurulum ve Kullanım Kılavuzu (Netsis Modülü)

HİTİT Muhasebe Aktarım Kurulum ve Kullanım Kılavuzu (Netsis Modülü) HİTİT Muhasebe Aktarım Kurulum ve Kullanım Kılavuzu () 24.10.2011 İÇİNDEKİLER 1. Kurulum... 1 2. Uygulamayı çalıştırma... 1 3. Ayarlar... 3 3.1. Netsis Bağlantı Ayarları... 4 3.2. Şube Eşleştirme... 5

Detaylı

e-mutabakat hesabı için adresimizden kayıt olabilirsiniz.

e-mutabakat hesabı için   adresimizden kayıt olabilirsiniz. BSBA e-mutabakat Gönderim Uygulaması e-mutabakat hesabı için https://www.emikro.com.tr/ adresimizden kayıt olabilirsiniz. Üst bölümde yer alan E-Mutabakat butonuna tıklayınız. Kayıt ekranında yer alan

Detaylı

Tarihli MikroMÜŞAVİR 05a Sürümü

Tarihli MikroMÜŞAVİR 05a Sürümü 05.11.2018 Tarihli MikroMÜŞAVİR 05a Sürümü V12 ve V14 Versiyonlarımızdan R/J/F/M Ürünlerimize V15 e Geçmeksizin Aktarım Yapılması V12 ve V14 ten Güncel veri tabanına şirket tablolarını ve Genel tanımların

Detaylı

Zirve e-fatura Portal Paketi V. 1.0.xx

Zirve e-fatura Portal Paketi V. 1.0.xx Zirve e-fatura Portal Paketi V. 1.0.xx Zirve Yazılım paket programlarından, e-fatura gönderim ve alım işlemlerinin yapılabilmesi için iki farklı e-fatura paketi mevcuttur. 1- Zirve e-fatura Entegratör

Detaylı

15xx versiyonu Tarihli Arşivin İçeriği

15xx versiyonu Tarihli Arşivin İçeriği 15xx versiyonu 18.09.2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1- Muhasebe modülünde yer alan Ana Hesap Mizanından Muhasebe Hesap Hareket Föyüne ve Muhasebe Hesap Tanıtım Kartına erişim özelliği eklenmiştir. Ana Hesap

Detaylı

LUCA NET E HOŞGELDİNİZ!!

LUCA NET E HOŞGELDİNİZ!! LUCA NET E HOŞGELDİNİZ!! LUCA NET DEMO KILAVUZU FATURA İŞLEMLERİ VE LUCA NET TE YAPILABİLEN İŞLEMLER Luca Net programında açık fatura kesebilmek için muhakkak cari kartların tanımlanması gerekmektedir.

Detaylı

Katma Değer Vergisi Beyannamesinin (2) ekinde verilen Katma Değer Vergisi Kesintisi Yapılanlara Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir.

Katma Değer Vergisi Beyannamesinin (2) ekinde verilen Katma Değer Vergisi Kesintisi Yapılanlara Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir. 21 Temmuz 2016 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Muhasebe IV KDV 2 BEYANNAMESİ, KATMA DEĞER VERGİSİ KESİNTİSİ YAPILANLARA AİT BİLDİRİM Katma Değer Vergisi Beyannamesinin (2)

Detaylı

YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo)

YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo) 10 Ekim 2017 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : ÖKC Modülü YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo) Programlarımızda Ödeme Kaydedici Cihazlar modülünü kullanarak,

Detaylı

LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI

LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI Logo Turkcell Akıllı Faks Entegrasyonu Logo Turkcell Akıllı Faks entegrasyonu ile, faks cihazına ihtiyaç duymadan, GO Plus, GO 3, Tiger Plus ve Tiger

Detaylı

İşlem Adımları. 23 Haziran Stok, Cari, Fatura

İşlem Adımları. 23 Haziran Stok, Cari, Fatura 23 Haziran 2017 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Dış Ticaret, E-Fatura, Stok, Cari, Fatura İHRACAT İŞLEMLERİNDE E-FATURA DÜZENLENMESİ 01 Temmuz 2017 tarihi itibari ile e-fatura

Detaylı

e-mutabakat Ekstre Gönderimi

e-mutabakat Ekstre Gönderimi e-mutabakat Ekstre Gönderimi Kurumlar ve şirketler arasındaki borç-alacak hesap hareket ve bakiyelerinin, bs-ba formlarının, elektronik ortamda gönderimi ve mutabakat sürecinin hızlandırılmasına yönelik

Detaylı

İşlem Adımları. 18 Mart 2016

İşlem Adımları. 18 Mart 2016 18 Mart 2016 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Muhasebe II, Muhasebe E-Fatura / E-Arşiv Dosyalarından Muhasebe Fişi Oluşturulması Firmalara tedarikçilerinden veya hizmet aldıkları

Detaylı

1- Kurumlar Vergisi Beyannamesi ile ilgili yapılan düzenlemeler programlarımıza eklenmiştir. Versiyon bilgisi 19 olmuştur.

1- Kurumlar Vergisi Beyannamesi ile ilgili yapılan düzenlemeler programlarımıza eklenmiştir. Versiyon bilgisi 19 olmuştur. 15xx versiyonu 06.04.2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1- Kurumlar Vergisi Beyannamesi ile ilgili yapılan düzenlemeler programlarımıza eklenmiştir. Versiyon bilgisi 19 olmuştur. Bilançoda aktif 296, pasif 525

Detaylı

e-icraproplus UYAP Takip Açma ve Sorgulama Uygulaması Kullanım Kılavuzu

e-icraproplus UYAP Takip Açma ve Sorgulama Uygulaması Kullanım Kılavuzu 1 e-icraproplus UYAP Takip Açma ve Sorgulama Uygulaması Kullanım Kılavuzu 2 İÇİNDEKİLER 1. e-icraproplus Nedir?... 3 2. e-icraproplus İle UYAP Üzerinde Takip Açma... 3 2.1 Vekalet Görselinin İcraPro ya

Detaylı

Yeni Nesil e-defter 1.00.00. Kullanıcı Kılavuzu

Yeni Nesil e-defter 1.00.00. Kullanıcı Kılavuzu Yeni Nesil e-defter 1.00.00 Kullanıcı Kılavuzu Kasım - 2013 e-defter 14.2.2012 tarihli 421 Sıra No lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliğine göre e-defter kullanmak zorunda olan ve Yeni Nesil Programını kullananan

Detaylı

Tarihli Mikro R/J/F/ Müşavir 02a Sürümü

Tarihli Mikro R/J/F/ Müşavir 02a Sürümü 30.07.2018 Tarihli Mikro R/J/F/ Müavir 02a Sürümü Mikro - Programlarında Yapılan Yenilikler Stok Tanıtım Kartına Birime Göre Fiyat Tanımlama Özellii Eklenmitir Mikro - Programlarında Yapılan Yenilikler

Detaylı

02 Temmuz İlgili Versiyon/lar: ETA:SQL, ETA:V.8-SQL. İlgili Modül/ler: Muhasebe IV

02 Temmuz İlgili Versiyon/lar: ETA:SQL, ETA:V.8-SQL. İlgili Modül/ler: Muhasebe IV 02 Temmuz 2018 İlgili Versiyon/lar: ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler: Muhasebe IV MUHASEBE IV MODÜLÜ İNDİRİMLİ ORANLARA AİT SATIŞ LİSTESİ İndirimli Oranlara ait Satış Listesi raporu 405 (İndirimli

Detaylı

Hoş Geldiniz! Mikbüro Programından Irgat Uygulamasına Entegrasyonun Sağlanması

Hoş Geldiniz! Mikbüro Programından Irgat Uygulamasına Entegrasyonun Sağlanması Hoş Geldiniz! Mikbüro Programından Irgat Uygulamasına Entegrasyonun Sağlanması Eğitime başlamak için bir sonraki sayfaya ilerleyin. Irgat Nedir? Irgat; KüreselNet mühendisleri ve tasarımcıları tarafından,

Detaylı

1- Mikro Yazılım e-defter Kullanıcılarımızın Dikkatine.

1- Mikro Yazılım e-defter Kullanıcılarımızın Dikkatine. 15xx versiyonu 24/03/2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1- Mikro Yazılım e-defter Kullanıcılarımızın Dikkatine. Kuruluş Programında yer alan Firma Tanıtım kartı /e-defter-e-fatura parametreleri sekmesindeki

Detaylı

6 Ocak 2014. İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL. İlgili Modül/ler : E-Fatura

6 Ocak 2014. İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL. İlgili Modül/ler : E-Fatura 6 Ocak 2014 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : E-Fatura Özel Entegratör ile e-fatura Uygulaması e-fatura uygulama yöntemlerinden biriside; firmaların özel entegratörler vasıtası

Detaylı

Defter Beyan Sistemi Kılavuzu

Defter Beyan Sistemi Kılavuzu BÜRO BİLGİ SİSTEMİ PROGRAMINDA DEFTER BEYAN SİSTEMİ KULL ANICI KILAVUZU Defter Beyan Sistemi Kılavuzu Datasoft Yazılım 07.05.2018 datasoft@datasoft.com.tr Datasoft Defter Beyan Sistemi Kılavuzu Defter

Detaylı

LOGO için Online Mutabakat Kullanım Kılavuzu

LOGO için Online Mutabakat Kullanım Kılavuzu LOGO için Online Mutabakat Kullanım Kılavuzu LOGO Windows Ürünleri için Online Mutabakat LOGO Java Ürünleri için Online Mutabakat Microsoft Excel veri kaynağı için Online Mutabakat Microsoft SQL Server

Detaylı

Kargo Modülü. Diğer modüller ile entegre çalışan Kargo modülü ile satış irsaliyesifaturasıoluşturduktan

Kargo Modülü. Diğer modüller ile entegre çalışan Kargo modülü ile satış irsaliyesifaturasıoluşturduktan Kargo Modülü Ürün Grubu [X] 7.0 NetsisEnterprise Kategori [X] Yeni Modül Versiyon Önkoşulu 7.0 Onaylı Sürüm Uygulama Kargo modülü ile işletme içerisinde satışa yönelik yapılan işlemler, dağıtım şirketleri

Detaylı

Yeni Nesil e-defter 1.00.00. Kullanıcı Kılavuzu

Yeni Nesil e-defter 1.00.00. Kullanıcı Kılavuzu Yeni Nesil e-defter 1.00.00 Kullanıcı Kılavuzu Mart - 2014 e-defter 14.2.2012 tarihli 421 Sıra No lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliğine göre e-defter kullanmak zorunda olan ve Yeni Nesil Programını kullananan

Detaylı

Dolayısıyla fatura düzenlemek veya fatura almak isteyen mükelleflerin karşılıklı olarak sistemde tanımlı olmaları gerekmektedir.

Dolayısıyla fatura düzenlemek veya fatura almak isteyen mükelleflerin karşılıklı olarak sistemde tanımlı olmaları gerekmektedir. 24 Ekim 2013 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : E-Fatura e-fatura Hazırlama Uygulaması (GİB Portal Yöntemine Göre) Elektronik Fatura Uygulaması, önceden tanımlanmış kullanıcıların

Detaylı

MİKRO YAZILIM E-MUTABAKAT

MİKRO YAZILIM E-MUTABAKAT MİKRO YAZILIM E-MUTABAKAT e-mutabakat, kurumlar ve şirketler arasındaki borç-alacak hesap hareket ve bakiyelerinin elektronik ortamda gönderimi ve mutabakat sürecinin hızlandırılmasına yönelik bir uygulama

Detaylı

Tüm personel kendi KEP hesapları üzerinden mevcut ve önceki maaş bordrolarını görüntüleyebilecektir.

Tüm personel kendi KEP hesapları üzerinden mevcut ve önceki maaş bordrolarını görüntüleyebilecektir. Mikro e-bordro Nedir? E-Bordro Uygulaması, Mikro Personel Programı tarafından oluşturulan maaş bordrolarının, otomatik olarak personel kartında tanımlı KEP adresi üzerinden toplu gönderimini sağlar. Mikro

Detaylı

IdeaSoft E-Ticaret ile LOGO Ticari Yazılım Entegrasyon Kullanım Kılavuzu

IdeaSoft E-Ticaret ile LOGO Ticari Yazılım Entegrasyon Kullanım Kılavuzu IdeaSoft E-Ticaret ile LOGO Ticari Yazılım Entegrasyon Kullanım Kılavuzu E-Ticaret siteniz ile Logo Yazılımınız (GO, GO Plus, Tiger2, Tiger Plus, Tiger Enterprise) arasında veri aktarımını sağlayan bir

Detaylı

LOGO için Online Mutabakat Kullanım Kılavuzu

LOGO için Online Mutabakat Kullanım Kılavuzu LOGO için Online Mutabakat Kullanım Kılavuzu SQL Bağlantı Bilgileri Server : Kullanıcısı : Şifre : Veri Tabanı : LOGO ürünü veri tabanının barındırıldığı MS SQL sunucu adı. LOGO ürünü veri tabanına bağlantı

Detaylı

Fatura Dosyalarını Yükleme ile ilgili Detaylar. 14 Temmuz 2014

Fatura Dosyalarını Yükleme ile ilgili Detaylar. 14 Temmuz 2014 14 Temmuz 2014 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : E-Fatura Gelen e-fatura Dosyalarının Transferi Firmalara tedarikçilerinden veya hizmet aldıkları firmalardan gelen e-faturalar,

Detaylı

Tarihli MikroRUN 05a Sürümü

Tarihli MikroRUN 05a Sürümü 05.11.2018 Tarihli MikroRUN 05a Sürümü V12 ve V14 Versiyonlarımızdan R/J/F/M Ürünlerimize V15 e Geçmeksizin Aktarım Yapılması V12 ve V14 ten Güncel veri tabanına şirket tablolarını ve Genel tanımların

Detaylı

ELEKTRA LOGO AKTARIM PROGRAMI...3

ELEKTRA LOGO AKTARIM PROGRAMI...3 İçindekiler Tablosu ELEKTRA LOGO AKTARIM PROGRAMI...3 1. Özellikler.. 3 2. Kullanım...4 2.1. Elektra Fatura Aktarım Modülü.5 2.2. Mahsup Fişi Modülü.7 2.3. Bavel Fatura XML Modülü.9 2 ELEKTRA LOGO AKTARIM

Detaylı

E - YENİLİKLER BÜLTENİ

E - YENİLİKLER BÜLTENİ OCAK İnsan Kaynakları Yönetimi Uygulamasında, Bordro Denetimi ekranında İşlemler menüsüne Toplu Puantaj seçeneği eklenmiştir. (Proje No: 202403) İnsan Kaynakları Yönetimi Uygulamasında, Personel İzin Bilgileri

Detaylı

Tarihli Mikro FLY 04a Sürümü

Tarihli Mikro FLY 04a Sürümü 09.10.2018 Tarihli Mikro FLY 04a Sürümü Ana Makinede Yapılan Güncellenme İleminin Terminallerde Otomatik Olarak Yapılması Salanmıtır. Ana Makinede Yapılan Güncellenme İleminin Terminallerde Otomatik Olarak

Detaylı

KDV Beyannamesinin ekinde verilen Kısmı Tevkifat Uygulaması Kapsamındaki İşlemlere Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir.

KDV Beyannamesinin ekinde verilen Kısmı Tevkifat Uygulaması Kapsamındaki İşlemlere Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir. 22 Temmuz 2016 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Muhasebe IV KDV1 BEYANNAMESİ KISMI TEVKİFAT UYGULAMASI KAPSAMINDAKİ İŞLEMLERE AİT BİLDİRİM KDV Beyannamesinin ekinde verilen

Detaylı

4. Personel Modülümüzde Yasal Parametreler güncellenmiştir.

4. Personel Modülümüzde Yasal Parametreler güncellenmiştir. 15xx versiyonu 11.07.2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1-1 Temmuz 2017 itibarıyla Muhtasar Beyanname değişikliği programlarımızda güncellenmiştir. Yapılan düzenleme ile Muhtasar beyannamenin Ekler bölümünde

Detaylı

Tarihli MikroFLY 05a Sürümü

Tarihli MikroFLY 05a Sürümü 05.11.2018 Tarihli MikroFLY 05a Sürümü V12 ve V14 Versiyonlarımızdan R/J/F/M Ürünlerimize V15 e Geçmeksizin Aktarım Yapılması V12 ve V14 ten Güncel veri tabanına şirket tablolarını ve Genel tanımların

Detaylı

24 Mart 2011. İlgili Modül/ler : Transfer. İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL

24 Mart 2011. İlgili Modül/ler : Transfer. İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL 24 Mart 2011 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Transfer ETA:V.8-SQL ve ETA:SQL ile HUGIN POS CİHAZI ARASINDA VERİ TRANSFERİ Süpermarket, benzin istasyonu, market ve çeşitli

Detaylı

15xx Versiyonu Tarihli 15.20d Sürüm İçeriği

15xx Versiyonu Tarihli 15.20d Sürüm İçeriği 15xx Versiyonu 12.03.2019 Tarihli 15.20d Sürüm İçeriği 1. Yıllık Gelir Vergisi Beyannamesinin 2019 Güncellemesi Ocak Aralık 2018 dönemine ait Yıllık Gelir Vergisi beyannamesi için GİB tarafından mart ayında

Detaylı

9 Yenilik. 05.a Sürüm Güncelleme. Yenilikler Tablosu. .com.tr. Aktarım

9 Yenilik. 05.a Sürüm Güncelleme. Yenilikler Tablosu. .com.tr. Aktarım mm TTee 3300 1188 02.a ler Tablosu 8 30 14 33 20 14 Birime göre fiyat tanımlama özelliği eklenmiştir. Farklı cari ya da şubeler için farklı e-fatura dizaynı kullanılabilmesi sağlanmıştır. Garanti Bankası

Detaylı

LUCA DEFTER BEYAN SİSTEMİ GENEL ANLATIM

LUCA DEFTER BEYAN SİSTEMİ GENEL ANLATIM LUCA DEFTER BEYAN SİSTEMİ GENEL ANLATIM 01.01.2018 Tarihinde Serbest Meslek Kazanç elde eden mükelleflerinin zorunlu olarak geçmek zorunda oldukları Defter Beyan sistemine LUCA'da yapmış olduğunuz kayıtlarınız

Detaylı

15xx versiyonu Tarihli Arşivin İçeriği

15xx versiyonu Tarihli Arşivin İçeriği 15xx versiyonu 23.06.2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1. e-fatura Modülünde e-ihracat Faturası Düzenlenmesine yönelik düzenlemeler programlarımıza eklenmiştir. Maliye Bakanlığı (Gelir İdaresi Başkanlığı) ndan:

Detaylı

YIL SONU DEVİR İŞLEMİ 2010-2011

YIL SONU DEVİR İŞLEMİ 2010-2011 YIL SONU DEVİR İŞLEMİ 2010-2011 1 Devir işlemlerine başlamadan önce mutlaka programınızın güncel versiyonu kurulmalıdır. Program güncellemelerini www.bilnex.com.tr adresinden takip edebilir, indirebilirsiniz,

Detaylı

BAY.T ENTEGRE PRO V5.3 YENİLİKLER

BAY.T ENTEGRE PRO V5.3 YENİLİKLER BAY.T ENTEGRE PRO V5.3 YENİLİKLER GENEL 5.2 versiyonuna kadar \entegre\rapor\rapor.rpr olarak adlandırılan raporlama için kullanılan uygulama \entegre altına rapor.dll olarak değiştirildi. 5.2 versiyona

Detaylı

MİKRO E-MUTABAKAT. Sağlayacağı başlıca avantajlar ;

MİKRO E-MUTABAKAT. Sağlayacağı başlıca avantajlar ; MİKRO E-MUTABAKAT e-mutabakat, kurumlar ve şirketler arasındaki borç-alacak hesap hareket ve bakiyelerinin elektronik ortamda gönderimi ve mutabakat sürecininin hızlandırılmasına yönelik bir uygulama bütünüdür.

Detaylı

15xx Versiyonu Tarihli 15.20c Sürüm İçeriği

15xx Versiyonu Tarihli 15.20c Sürüm İçeriği 15xx Versiyonu 19.02.2019 Tarihli 15.20c Sürüm İçeriği 1. GİB e-defter Düzenlemeleri e-defter beratlarının yapısı revize edilmiş ve Defter raporu beratı e-defter programımıza eklenmiştir. Elektronik defter

Detaylı

E - YENİLİKLER BÜLTENİ

E - YENİLİKLER BÜLTENİ YENİLİK CTRL+F3 Adres Kartları ekranında, bakiyesi olan firma kartının kullanım dışı yapılamaması için parametrik düzenleme yapılmıştır. (Proje No: 95946) Bu özelliğin devreye alınması için; 0372 numaralı,

Detaylı

1-KDV Beyannamesi ile ilgili güncelleme programlarımıza eklenmiştir No.lu Katma Değer Vergisi Beyannamesi Değişikliği;

1-KDV Beyannamesi ile ilgili güncelleme programlarımıza eklenmiştir No.lu Katma Değer Vergisi Beyannamesi Değişikliği; 15xx versiyonu/ 07.09.2016 Tarihli Arşivin İçeriği 1-KDV Beyannamesi ile ilgili güncelleme programlarımıza eklenmiştir. 01.09.2016-1 No.lu Katma Değer Vergisi Beyannamesi Değişikliği; 1 No.lu Katma Değer

Detaylı

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 11/26/2012 GO PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.16 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Malzeme Kayıtları Kopyalanırken Ambar Parametrelerinin de Kopyalanması Malzeme

Detaylı

YENİ MÜVEKKİLLERDE HIZLI GENEL EVRAK DOSYASI OLUŞTURMA 7

YENİ MÜVEKKİLLERDE HIZLI GENEL EVRAK DOSYASI OLUŞTURMA 7 Ağustos 2017 TEAMWORK HUKUK YAZILIMLARI 9.0 SÜRÜM DE EKLENEN ÖZELLİKLER VE DEĞİŞİKLİKLER İÇİNDEKİLER TEAMWORK KULLANICI ARABİRİMİ YENİLENDİ 2 EXCEL RAPOR DA YENİ ÖZELLİKLER 2 DAVA / İCRA / BÜRO DOSYA TAKİBİ

Detaylı

Yapılacak Đşlemler: Koşuyolu, Asmadalı Sk No:29 Kadıköy Tel :444-3282 Faks: (216)325-5664 www.datasoft.com.tr

Yapılacak Đşlemler: Koşuyolu, Asmadalı Sk No:29 Kadıköy Tel :444-3282 Faks: (216)325-5664 www.datasoft.com.tr Datasoft Yazılım BBS (Büro Bilgi Sistemi) Programında Müşteri Kira Bilgilerinin Tanımlanması, Muhasebe, Đşletme Defteri ve BBS Programında Entegre Kira Kaydı Oluşturması Datasoft Yazılım BBS (Büro Bilgi

Detaylı

Bu sisteme uygun veri girişi ve veri entegrasyonu İşletme Defter modülünden yapılabilmektedir.

Bu sisteme uygun veri girişi ve veri entegrasyonu İşletme Defter modülünden yapılabilmektedir. 26 Mart 2017 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : İşletme Defteri DEFTER-BEYAN SİSTEMİ ENTEGRASYONU Defter-Beyan Sistemi, serbest meslek erbabı, işletme hesabı esasına göre defter

Detaylı

Datasoft Yazılım Genel Muhasebe Programı KDV Tevkifatına Tabi Alış Đşlemlerinde Alıcıların 2 numaralı KDV Beyannamesini Düzenlenme Kılavuzu (KDV2)

Datasoft Yazılım Genel Muhasebe Programı KDV Tevkifatına Tabi Alış Đşlemlerinde Alıcıların 2 numaralı KDV Beyannamesini Düzenlenme Kılavuzu (KDV2) Datasoft Yazılım Genel Muhasebe Programı KDV Tevkifatına Tabi Alış Đşlemlerinde Alıcıların 2 numaralı KDV Beyannamesini Düzenlenme Kılavuzu (KDV2) Genel Açıklama: 1.1. KDV TEVKĐFATININ NĐTELĐĞĐ KDV tevkifatı

Detaylı

Yeni Nesil 6.10 e-fatura Geliştirmeleri. Kasım - 2013

Yeni Nesil 6.10 e-fatura Geliştirmeleri. Kasım - 2013 Yeni Nesil 6.10 e-fatura Geliştirmeleri Kasım - 2013 Yeni Nesil 6.10 da e-fatura ile ilgili Yapılan Değişiklikler 1. Cari Hesap Sistemi Parametreler; Cari Hesap Sistemi\Parametreler menüsünde yer alan

Detaylı

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz.

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. Şimdi Fatura nın içindeki sekmeleri ve sekmelerin içindeki

Detaylı

20 Mayıs 2013. İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL. İlgili Modül/ler : Muhasebe IV

20 Mayıs 2013. İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL. İlgili Modül/ler : Muhasebe IV 20 Mayıs 2013 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Muhasebe IV İNDİRİLECEK KDV LİSTESİ İndirilecek KDV Listesi raporu özellikle ihraç kayıtlı mal satan, ihracat yapan, yatırım

Detaylı

BAY.t ENTEGRE PRO e-fatura ÇÖZÜMÜ ENTEGRATÖR KULLANIM YÖNTEMİ

BAY.t ENTEGRE PRO e-fatura ÇÖZÜMÜ ENTEGRATÖR KULLANIM YÖNTEMİ BAY.t ENTEGRE PRO e-fatura ÇÖZÜMÜ ENTEGRATÖR KULLANIM YÖNTEMİ Bayt EntegrePro e-fatura modülü avantajları; -Yıllık güncelleme bedeli alınmıyor. -Firma dosyası sınırlaması yok. -Firma dosya sayısına bağlı

Detaylı

Datasoft Yazılım Genel Muhasebe Programı KDV Tevkifatına Tabi Đşlemlerde Satıcıların 1 numaralı KDV Beyannamesinin Düzenlenme Kılavuzu

Datasoft Yazılım Genel Muhasebe Programı KDV Tevkifatına Tabi Đşlemlerde Satıcıların 1 numaralı KDV Beyannamesinin Düzenlenme Kılavuzu Datasoft Yazılım Genel Muhasebe Programı KDV Tevkifatına Tabi Đşlemlerde Satıcıların 1 numaralı KDV Beyannamesinin Düzenlenme Kılavuzu Genel Açıklama: GIB (Gelir Đdaresi Başkanlığı) nın yayınladığı 117

Detaylı

DESTEK DOKÜMANI KAYIT NUMARALAMA ŞABLONLARI

DESTEK DOKÜMANI KAYIT NUMARALAMA ŞABLONLARI KAYIT NUMARALAMA ŞABLONLARI Kayıt numaralama özelliği; firmaya ait işlemlerde kullanılan belgelerin, firmaya özel numaralar ile kaydedilip izlenmesine imkan tanır. Ticari sistemde fiş ve faturalara ait

Detaylı

E-Mutabakat. Ağustos 2018

E-Mutabakat. Ağustos 2018 E-Mutabakat Ağustos 2018 Logo e-mutabakat ile mutabakatlar; Daha zahmetsiz Daha pratik Elektronik ortamda raporlanabilen Yüksek oranda cevap alınabilen Şekildedir. BA-BS, cari ekstre, bakiye mutabakatlarınızın

Detaylı

Defter-Beyan Sistemi Kılavuzu

Defter-Beyan Sistemi Kılavuzu Defter-Beyan Sistemi Kılavuzu İçindekiler 1 Anasayfa Ekranı... 3 Kimin Adına İşlem Yapıldığının Görünmesi... 3 Ayarlar... 3 Sol Menü İşlemleri... 4 Mükellef Bilgileri... 5 Yıllık Gelir-Gider ve KDV Toplamları...

Detaylı

KLRetail Market ürününde Kasiyer Hesap Alma yazdırma dizaynına ve Kasa Teslim Raporu dizayn ekranına * Z No * Fiş Tarihi, alanları eklendi.

KLRetail Market ürününde Kasiyer Hesap Alma yazdırma dizaynına ve Kasa Teslim Raporu dizayn ekranına * Z No * Fiş Tarihi, alanları eklendi. Özet Tanım Ürün Adi Market ürününde Kasiyer Hesap Alma yazdırma dizaynına ve Kasa Teslim Raporu dizayn ekranına yeni alanlar Market ürününde Kasiyer Hesap Alma yazdırma dizaynına ve Kasa Teslim Raporu

Detaylı

BSOFTefat E-FATURA ÇÖZÜMÜ

BSOFTefat E-FATURA ÇÖZÜMÜ Gelir idaresine yapılan başvuruya göre POROSefat e-fatura alım/gönderim işlemlerinde kullanıcılara iki farklı seçenek sunulmaktadır. 1. E-Fatura GİB Dosya Aktarım modülü: Gelir idaresinden sadece e-fatura

Detaylı

I-Uyum e-fatura Gönder

I-Uyum e-fatura Gönder 1. I-UYUM e-fatura GÖNDER EKRANI I-Uyum e-fatura Gönder Bu ekrana üst menüde bulunan e-fatura butonun altından e-fatura Gönder butonuyla ulaşılması sağlanır. 2. e-fatura GÖNDER EKRANI İŞLEMLERİ Bu ekranda

Detaylı

MUHASEBECĐ PAKETĐNDE B FORMLARINININ DÜZENLENMESĐ

MUHASEBECĐ PAKETĐNDE B FORMLARINININ DÜZENLENMESĐ MUHASEBECĐ PAKETĐNDE B FORMLARINININ DÜZENLENMESĐ Ürün Grubu Kategori Versiyon Önkoşulu [X] Entegre@6 (Muhasebeci Paketi) [X] Yeni Fonksiyon @6 4.0.12 Seti ve 4.0.10 Onaylı Sürüm Uygulama 6 Şubat 2008

Detaylı

Yıl Sonu Devir İşlemleri

Yıl Sonu Devir İşlemleri Yıl Sonu Devir İşlemleri Devir işlemlerine başlamadan önce aşağıdaki notları ve yönergeleri lütfen dikkatle okuyarak uygulayınız. Mutlaka doğru şekilde bir yedek almanızı tavsiye ederiz. Yedek Nasıl Alınır?

Detaylı

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Oluşturma Tarihi : 01.03.2011 Düzenleme Tarihi : 01.03.2011 Sayfa 1 Copyright 2011 1. İŞLEMLER 1.1. Satış Ekranı AKINSOFT Programı,

Detaylı

VEGAWIN BELGE CONVERTER

VEGAWIN BELGE CONVERTER VEGAWIN BELGE CONVERTER Müşterilerimizin veya bayilerimizin excel,txt dosya formatında gelen alış faturaları,sipariş belgeleri veya alış irsaliyelerini Vegawine aktarabileceği kullanımı kolay bir programdır.

Detaylı

E-FATURA SÜRECİ VE IFS ADAPTÖR YAZILIMI KULLANIMI

E-FATURA SÜRECİ VE IFS ADAPTÖR YAZILIMI KULLANIMI E-FATURA SÜRECİ VE IFS ADAPTÖR YAZILIMI KULLANIMI 1. Hangi faturalar e-fatura olarak gönderilecek? Vergi Usül Kanuna göre, e-fatura sistemine kayıtlı olan tüm firmalara gönderilecek her türlü ticari fatura

Detaylı

WOLVOX Veri Transfer. AKINSOFT WOLVOX Veri Transfer Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.02.01

WOLVOX Veri Transfer. AKINSOFT WOLVOX Veri Transfer Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.02.01 AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 19.11.2014 1 1.ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA BİLGİ AKINSOFT Veri Transferi hali hazırda kullanmakta olduğunuz 3. parti yazılımlardan veri almak ve bu

Detaylı

E-arşiv. Zaman Damgası müşterilerimizin ayrıca almalarına gerek kalmaksızın, raporlarda Mikro Yazılım tarafından sağlanacaktır.

E-arşiv. Zaman Damgası müşterilerimizin ayrıca almalarına gerek kalmaksızın, raporlarda Mikro Yazılım tarafından sağlanacaktır. E-arşiv e- arşiv, kağıt ortamında düzenlemesi, muhafaza ve ibraz etme zorunluluğu bulunan faturaların, 433 sıra numaralı Vergi Usul Kanunu Genel Tebliğinde yer alan şartlara uygun olarak elektronik ortamda

Detaylı

YENİ NESİL 720 MUHTASAR VE PRİM HİZMET BEYANNAMESİ DEĞİŞİKLİKLERİ

YENİ NESİL 720 MUHTASAR VE PRİM HİZMET BEYANNAMESİ DEĞİŞİKLİKLERİ YENİ NESİL 720 MUHTASAR VE PRİM HİZMET BEYANNAMESİ DEĞİŞİKLİKLERİ PERSONEL SİSTEMİ Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi Listesi Yeni Nesil Muhasebe Sisteminde ve Güneş Sisteminde yer alan Muhtasar Beyannamelerine

Detaylı

15xx versiyonu Tarihli Arşivin İçeriği

15xx versiyonu Tarihli Arşivin İçeriği 15xx versiyonu 11.10.2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1- Aşağıdaki tebliğ detayında belirtilen 3/10 tevkifat oranı ile ilgili düzenlemeler programlarımıza eklenmiştir. 27 Eylül 2017 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı

Detaylı

7 Temmuz Đlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL. Đlgili Modül/ler : Raporlar

7 Temmuz Đlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL. Đlgili Modül/ler : Raporlar 7 Temmuz 2007 Đlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL Đlgili Modül/ler : Raporlar RAPORLAR MODÜLÜNDE DOCMAGE DĐZAYNI Doküman sihirbazı DocMage den görsel açıdan zengin form dizaynları yapılır ve bu

Detaylı

Resimdeki alandan tarih aralığı belirterek de (testlerin hasta hesabına aktarıldığı tarihi baz alır). İstek yapılan hasta listesine ulaşabilirsiniz.

Resimdeki alandan tarih aralığı belirterek de (testlerin hasta hesabına aktarıldığı tarihi baz alır). İstek yapılan hasta listesine ulaşabilirsiniz. LABORATUAR MODÜLÜ GENEL İŞLEYİŞ Meddata laboratuar modülünde hastalarınızı dosya numarasıyla onaylı işlemleri id numarasıyla kolaylıkla erişebilirsiniz. Bunun için ilgili alanlara numaraları girip enter

Detaylı

Bu sayede seçilen döneme ait BS (Büyük Satış)/BA (Büyük Alış) bildirimlerinden önce elektronik ortamda mutabakatlarınızı sağlayabilirsiniz.

Bu sayede seçilen döneme ait BS (Büyük Satış)/BA (Büyük Alış) bildirimlerinden önce elektronik ortamda mutabakatlarınızı sağlayabilirsiniz. 15xx versiyonu 08.03.2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1- E-Mutabakat Modülümüzde cari hesap bakiye mutabakatına ilave olarak BS/BA Mutabakat menüleri eklenmiştir. Mevcut olan cari hesap bakiye mutabakatı içinde

Detaylı

Fiyat Farkı Faturası

Fiyat Farkı Faturası Fiyat Farkı Faturası Ürün Grubu [X] Redcode Enterprise [X] Redcode Standart [X] Entegre.NET Kategori [X] Yeni Fonksiyon Versiyon Önkoşulu Uygulama 5.0.10 (Onaylı sürüm) Fiyat Farkı Faturası, kaydedilmiş

Detaylı

Yenilikler. İcra Modülü

Yenilikler. İcra Modülü Yenilikler İcra Modülü İş Emri ile birlikte iş emrine bağlı otomatik görev tanımı oluşturulabilmesi sağlanmıştır. İş Emri oluşturulurken Görev Oluşturulacak işaretlendiğinde Görev ile ilgili seçenekler

Detaylı

Barkomatik. Stok Yönetimi. Ürün Yönetimi. Kullanım Kılavuzu

Barkomatik. Stok Yönetimi. Ürün Yönetimi. Kullanım Kılavuzu Barkomatik Stok Yönetimi Ürün Yönetimi Kullanım Kılavuzu A- Ürün Menü İşlemleri... 4 1- Ürün Ekleme... 4 2- Ürün Silme... 6 3- Ürün Değiştirme... 6 4- Azalanlar... 7 5- Hareketler... 7 7- Barkod Yazdırma...

Detaylı

I-Uyum e-fatura Gelen Kutusu

I-Uyum e-fatura Gelen Kutusu 1. I-UYUM e-fatura GELEN KUTUSU EKRANI I-Uyum e-fatura Gelen Kutusu Bu ekrana üst menüde bulunan e-fatura butonun altından e-fatura Gelen Kutusu butonuyla ulaşılması sağlanır. 2. e-fatura GELEN KUTUSU

Detaylı

BAY.t Entegre_PRO v5.2 Yapılan Geliştirmeler HIZLI SATIŞ

BAY.t Entegre_PRO v5.2 Yapılan Geliştirmeler HIZLI SATIŞ BAY.t Entegre_PRO v5.2 Yapılan Geliştirmeler HIZLI SATIŞ Bay-t Entegre PRO serisinin yeni modülü Dokunmatik Hızlı Satış, perakende satış yapan tüm işletmelerin ihtiyaçlarına yönelik olarak dokunmatik ekranlara

Detaylı

E - YENİLİKLER BÜLTENİ

E - YENİLİKLER BÜLTENİ SOFTTRANS Uygulamasında, 3 hatalı şifre girişinden sonra uygulamaya girişin engellenmesi için düzenleme yapılmıştır. (Proje No: 220847) Güvenlik önlemlerinin arttırılması için 3 hatalı giriş sonucunda

Detaylı

KDV-1 BEYANNAMESİNDEKİ BELGE BİLGİLERİNİN OTOMATİK OLARAK HESAPLANMASI KULLANIM KILAVUZU

KDV-1 BEYANNAMESİNDEKİ BELGE BİLGİLERİNİN OTOMATİK OLARAK HESAPLANMASI KULLANIM KILAVUZU KDV-1 BEYANNAMESİNDEKİ BELGE BİLGİLERİNİN OTOMATİK OLARAK HESAPLANMASI KULLANIM KILAVUZU KDV-1 Beyannamesinin Sonuç Hesapları sekmesine aşağıda gösterilen Belge Bilgileri bölümü eklenmiştir. Uygulama Ekim

Detaylı

Uygulama İş Akış Kaydında Koşul Tanımlamaları

Uygulama İş Akış Kaydında Koşul Tanımlamaları İŞ AKIŞ YÖNETİMİ YENİLİKLERİ Amaç ve Fayda İş Akış Kayıtlarında yapılan değişiklikler ile; İş akış kayıtlarının koşula bağlı tanımlanabilmesi, İş akış kaydında bulunan açık işlerin farklı iş akış kaydına

Detaylı

Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar

Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar Luca MMP (Mali Müşavir Paketi) bilgileri ile Luca Üye girişinden sisteme giriş yapıldıktan sonra Luca Net Kobi Ticari Giriş butonuna basarak programa giriş

Detaylı

E - YENİLİKLER BÜLTENİ

E - YENİLİKLER BÜLTENİ Satınalma Yönetimi Uygulaması fatura girişi ekranına, Sabit Kıymet Modülünde Sabit Kıymeti Görüntüle seçeneği eklenmiştir. (Proje No: 222317) Satınalma Fatura Bilgileri ekranında girişi yapılan Sabit Kıymet

Detaylı

1. Defter detaylarına ait bilgilerin, örneğin yevmiye kayıtlarının olduğu dosya 2. Bir nevi kapak sayfası diyebileceğimiz Berat dosyası

1. Defter detaylarına ait bilgilerin, örneğin yevmiye kayıtlarının olduğu dosya 2. Bir nevi kapak sayfası diyebileceğimiz Berat dosyası 12 Kasım 2014 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : E-Defter e-defter Hazırlama Uygulaması E-Defter, şekil hükümlerinden bağımsız olarak Vergi Usul Kanununa ve/veya Türk Ticaret

Detaylı

1. e-fatura ve e-arşiv Tipleri :

1. e-fatura ve e-arşiv Tipleri : İÇİNDEKİLER 1. e-fatura ve e-arşiv Tipleri :... 2 1.1. Gelir İdaresinin Belirlediği Fatura Tipleri :... 2 2. Tiger ve Go Ürün Gruplarından Gönderilebilen e-fatura ve e-arşiv Faturası Türleri :... 8 2.1.

Detaylı

Önce Memnuniyetiniz... M Ü Ş T E R İ E Ğ İ T İ M P R O G R A M I

Önce Memnuniyetiniz... M Ü Ş T E R İ E Ğ İ T İ M P R O G R A M I Önce Memnuniyetiniz... M Ü Ş T E R İ E Ğ İ T İ M P R O G R A M I MÜŞTERİ EĞİTİM PROGRAMI EĞİTİM POLİTİKAMIZ Türkiye nin en deneyimli ticari yazılım firmalarından biri olarak ürettiğimiz programların ancak

Detaylı

NET YAZILIM & DANIŞMANLIK E FATURA GENEL BİLGİLER. Öncelikle kur bölümünde (mikrokur veya kur9000) Firma tanım kartında 501110

NET YAZILIM & DANIŞMANLIK E FATURA GENEL BİLGİLER. Öncelikle kur bölümünde (mikrokur veya kur9000) Firma tanım kartında 501110 E FATURA GENEL BİLGİLER Öncelikle kur bölümünde (mikrokur veya kur9000) Firma tanım kartında 501110 Firma i,vergi dairesi vergi numarası mutlaka tanımlı olmalı U dp ayrıca kart üzerindeki şube bilgileri

Detaylı

Luca Fatura Aktarım İşlemi

Luca Fatura Aktarım İşlemi Luca Fatura Aktarım İşlemi Luca Muhasebe Yazılımında Fatura aktarım işlemini Muhasebe Modülü > Fiş İşlemleri> Fatura Aktarımı Alanından yapabilirsiniz. Bu alanın seçtiğinizde fatura aktarım ekranı başka

Detaylı