Haberleşme Genel Müdürlüğü

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Haberleşme Genel Müdürlüğü"

Transkript

1 Evrensel Hizmet Katkı Payını Ödemekle Yükümlü İşletmeci Listesi 1. A4 Mai İcs Ses Ve Data Taşımacılığı Bilgi Teknolojileri Ve İletişim San. Tic. Ltd. Şti. 2. Abis Haberleşme Sistemleri San. Ve Tic. Ltd. Şti. 3. Acartek Telekomünikasyon Ve Bilişim Teknolojileri Tic. Ltd. Şti. 4. Adanet İnternet Ve İletişim Hizmetleri Tic. A.Ş. 5. Adatanet Telekominikasyon Ve Bilgisayar San. Tic. Ltd. Şti. 6. Addres Bilgi Teknolojileri San. Tic. Ltd. Şti. 7. Adr Telekomünikasyon Ve Rehberlik Hizmetleri Ltd. Şti. 8. Advocat Bilgi Ve Hukuki Teknoloji Hizmetleri Aş 9. Ajans İletişim Ve Telekomünikasyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. 10. Akar Telekom Ve İletişim Hizmetleri San. Tic. Ltd. Şti. 11. Akça Haberleşme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 12. Akdağ İletişim Hizmetleri Ve Ticaret Ltd. Şti. 13. Akkuzu Telekomünikasyon İletişim Ve Tic. Ltd. Şti. 14. Aks Net Telekomünikasyon Hizmetleri Ve Bilgi Teknolojileri A.Ş. 15. Aksoy Haberleşme Sistemleri San Tic.Ltd.Şti. 16. Alfa İletişim Hizmetleri Pazarlama Ticaret Aş 17. All Sat Haberleşme Hız. Ltd. Ştı. 18. Allıed Telekomünikasyon Hizmetleri A.Ş. 19. Aloses Telekom Hizmetleri San Ve Tic. Ltd. Şti. 20. Aloya Uluslararası Telekomünikasyon Ve Bilişim Teknolojileri Tic. San. Ltd. Şti. 21. Alt Bilişim Teknolojileri Telekomünikasyon Taahhüt Proje Danışmanlık Müşavirlik Dış Tic. Ve San. Ltd. Şti. 22. Alternatif Telekom İnternet Bilişim Ve İletişim Hizmetleri Ticaret Ltd. Şti. 23. Anadolu Telekomünikasyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. 24. Anka Telekomünikasyon Tic. Ve San. Ltd. Şti 25. Ankanet İnternet Ses Veri İletişim Ticaret Ltd. Şti. 26. Ankatel Telsiz Altyapı Sistemleri Tic. Ltd. Şti. 27. Apaz İletişim Sistemleri Bilgi Hizmetleri Dağ. Ve Tic. A.Ş. 28. Aras Telekomünikasyon Elektronik Ve İletişim Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. 29. Arat Telekomünikasyon Teknoloji Bilişim Hizmetleri San. Ve Tic. Ltd. Şti. 30. Arsis Telekomünikasyon Sistemleri Ve Hiz. San. Tic. A.Ş. 31. Arskom Uydu Teknolojileri Ve Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. 32. Artı Net Adsl İnternet Ve Telekomünikasyon İletişim Hizmetleri A.Ş. 33. Artıada İletişim Telekomünikasyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. 34. As-İl Haberleşme Sistemleri İşletmeciliği Ve Tic. Ltd. Şti. 35. Ascom İletişim Hizmetleri Limited Şirketi 36. Aselnet Haberleşme Sistemleri İşletmeciliği Ve Tic. Ltd. Şti. 37. Asiasel Telekom Ve Sanal Mobil Telefon İletişim Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. 38. Asist Bilgi Teknolojileri Ve Elektronik Haberleşme Ltd. Şti. 39. Asistel İletişim Eğitim Danışmanlıksan. Ve Tic. Ltd. Şti. 40. Askomnet Haberleşme Sistemleri İşletmeciliği Tic. Ltd. Şti. 41. Assistt Rehberlik Ve Müşteri Hizm. A.Ş. 42. Astelnet Bilgi Teknolojileri Ve İletişim Tic. Ltd. Şti. 43. At&T Global İletişim Servisleri Ltd. Şti.

2 44. Atanet Haberleşme İşletmeciliği Tic. Ltd. Şti. 45. Atlas On-Line İletişim Sis. Tic. A.Ş. 46. Avencom Telekom Hizmetleri Ltd. Şti. 47. Avrasya Telekomünikasyon Bilgisayar Ve Dış Tic. Ltd. Şti. 48. Avrasya Telsiz Ve Haberleşme Sistemleri Ltd. Şti. 49. Ay Telekomünikasyon İletişim Bilgisayar Bilgi Teknolojileri İthalat İhracat San. Tic. Ltd. Şti. 50. Ay-Telko Telekomünikasyon İletişim Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. 51. Aycon İletişim Ticaret Ltd. Şti. 52. Aydınoğulları Telekomünikasyon Ve Bilişim San. Ve Tic. Ltd. Şti. 53. Ayyıldız Gsm Haberleşme Ve Bilgi Teknoloji Hiz.Tic.Ltd.Şti. 54. Balkan Telekomünıkasyon Hız. Ltd. Ştı. 55. Balses İletişim Teknoloji Bilgisayar Hiz. İth. İhr. Tic. Ltd. Şti. 56. Base Telekomünikasyon İnternet Hizmetleri San. Ve Tic. Ltd. Şti Bbnet İletişim Bilişim Hizmetleri Ve Teknoloji Sistemleri Rek. San. Ve Tic. Ltd. Şti. 58. Bcnnet Telekomünikasyon Hiz. San. Ve Tic. Ltd. Şti. 59. Belge Haberleşme Sistemleri İşletmeciliği İletişim Tic. Ltd. Şti. 60. Beştek Telekomünikasyon İletişim Hizmetleri San. Ve Tic. Ltd. Şti. 61. Biddoor Telekomünikasyon Hab. Tekn. Ve İlet. Hiz. A.Ş. 62. Bilge Haberleşme San. Ve Tic. Ltd. Şti. 63. Bilgisms Telekomünikasyon Haberleşme Ve İletişim Ltd. Şti. 64. Bilkom 93 Elektronık San. Tıc. Ltd. Ştı. 65. Bilpa Program Bilgisayar Elektronik Telekomünikasyon Tic. Ltd. Şti. 66. Bimtel İletişim Ve Bilişim Tic. Ltd. Şti. 67. Bircell İletişim Hizmetleri Ltd. Şti. 68. Birnet Bilgi Sistemleri Tic. Ltd. Şti 69. Bitel Haberleşme Sistemleri İşletmeciliği Ltd. Şti. 70. Bizfonik Telekomünikasyon Hiz. A.Ş. 71. Bizim İnternet Bilişim Tek. Ltd. Şti 72. Bn Telekom Haberleşme Ticaret A.Ş. 73. Bodrum Telekomünikasyon Haberleşme Ve İletişim Hizmetleri Ltd.Şti. 74. Boğaziçi Bilgi Teknolojileri Uydu Haberleşme Telekomünikasyon Hizmetleri Ve Tic. Ltd. Şti. 75. Boğaziçi Ses Hizm. Ltd.Şti. 76. Bosnet Bilişim Hizmetleri Aş 77. Bt Bilişim Hizmetleri A.Ş. 78. Bt Telekom Hizmetleri A.Ş. 79. Bu Telekomünikasyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. 80. Bugitel Telekomünikasyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. 81. Büyüteç İletişim Hizmetleri Ve Haberleşme Teknolojileri San. Tic. Ltd. Şti. 82. Çağrı Sms Telekomünikasyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. 83. Calltürk Telekomünikasyon Hizmetleri A.Ş. 84. Calltürk Telekomünikasyon San. Ve Tic. Ltd. Şti. 85. Cankat İletişim Ltd. Şti. 86. Cellfon Telekomünikasyon Ltd. Şti. 87. Cengiz Bilgi Teknolojileri San. Ve Tic. Ltd. Şti. 88. Cias Telekomünikasyon Mühendislik Müşavirlik Tic. Ve San. Ltd. Şti. 89. Cogent Communications İnternet Hizmetleri Ltd. Şti. 90. Compatel Telekomünikasyon Hizm. Ltd. Şti.

3 91. Crs Telekom Tic. Ltd. Şti. 92. D.G.N. Teknoloji Bilişim Yayıncılık San. Ve Tic. Ltd. Şti. 93. Damair Telekomünikasyon Elektronik Bilgisayar Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. 94. Data Telekom Bilgisayar İnternet Bil. Yaz. Ve Tel. Hizm. San. Ve Dış Tic. Ltd. Şti. 95. Datafon İletişim Bilgisayar Ve Elektronik San. Tic. A.Ş. 96. Datalink Analiz Ltd. Şti. 97. Deksarnet Telekomünikasyon A.Ş. 98. Delta Haberleşme Sistemleri İşletmeciliği Ltd. Şti. 99. Denka Bilgi Teknolojileri Ve Haberleşme Sistemleri İşletmeciliği Tic. Ltd. Şti Dıcolıne Telekominikasyon Ve İletişim Hizmetleri Ltd. Şti Digital Platform Teknoloji Hizmetleri A.Ş Dijital Telsiz Ve Haberleşme Hizmetleri Tic. Ltd. Şti Dijital Video Portal İçerik Hizmetleri Tic. A.Ş Dilek Telekom İletişim Ve Bilişim Hizmetleri Tic. Ltd. Şti Dinamik Haberleşme Sistemleri San. Ve Tic. Ltd. Şti Divan Telekomünikasyon İletişim San. Ve Tic. Ltd. Şti Doğa Telekomünikasyon Yazılım Bilgisayar Bilişim Sistemleri Eğitim Danışmanlık A.Ş Doğan İletişim Elektronik Servis Hizmetleri Ve Yayıncılık A.Ş Doğan Tv Digital Platform İşletmeciliği Aş 110. Doğan Uydu Haberleşme Hizmetleri Ve Telekomünikasyon Tic. Aş 111. Doğuş Bilgi Teknolojileri Yazılım Ve Telekomünikasyon Ltd. Şti Doğuş Telekomünikasyon Hizmetleri A.Ş Dora Telekomünikasyon A.Ş Doruk İletişim Ve Otomasyon San. Ve Tic. A.Ş Duru Telekomünikasyon San. Ve Tic. Ltd. Şti Ebos Telekomünikasyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti Ecatel Telekomünikasyon Ve Bilişim Teknolojileri San. Tic. Ltd. Şti Ece Telsiz Hizmetleri Ve Bilgi Teknolojileri Tic. Ltd. Şti Ee Telematic Bilişim Telekomünikasyon Yazılım Tic. Ltd. Şti Efornetses Telekomünikasyon Bilişim Bilgisayar Teknolojileri Elektronik Pazarlama San. Ve Tic. Ltd. Şti 121. Egetelsiz İletişim Sistemleri İşletmeciliği San. Ve Tic. Ltd. Şti Ekinnet Telekomünikasyon Bilişim Sistemleri Ltd. Şti Elektrohat Bilgi Teknolojileri Ve Hizmetleri San. Tic. Ltd. Şti Elektromedi Telekomünikasyon Ve Servis Hizmetleri Ltd. Şti Eli Telekomünikasyon San. Ve Ltd. Şti Emirsel Telekomünikasyon Ve Aracılık Hizmetleri San. Ve Tic. Ltd. Şti Entera İletşim Hizmetleri Aş 128. Equant İstanbul Telekom A.Ş Eser Telekomünikasyon San. Ve Tic. A.Ş Eskişehir Bilişim İletişim San. Ve Tic. A.Ş Esms İletişim Telekomünikasyon San. Tic. Ve Ltd. Şti Estelkom Haberleşme Ve Altyapı İşletmeciliği Elektronik San. Ve Tic. Ltd. Şti Etis Telekomünikasyon İletişim Sistemleri San. Ve Tic. Ltd. Şti Euronet Telekomünikasyon Ve Bilişim Hiz. Ltd. Şti F.L.Ynet Elektronik Hab. Tic. Ltd. Şti Farklan Bilgi Teknolojileri Ve İletişim Hizmetleri Ve San. Ve Tic. Ltd. Şti.

4 137. Farmanet İletişim Hizmetleri Ltd. Şti Feza Net Ortak Kullanımlı Telsiz Hizmetleri Tic. Ltd. Şti Feza-Net Haberleşme Sistemleri Tic. Ltd. Şti Fiber Dsl Telekomünikasyon Tic. Ltd. Şti Fırat Telekom Ticaret Ltd. Şti Fırstfone Telekomünikasyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti Fleksfone İletişim Teknolojileri San. Dış Tic.Ltd. Şti Frekans-T İletişim Hizmetleri Ve Tic. A.Ş Fun-Net Telekomünikasyon Hizmetleri San. Ve Tic. Ltd. Şti 146. Gbh İletişim Bilişim Hizmetleri Bilgisayar Yazılım Telekomünikasyon San. Ve Tic. Ltd. Şti Gedpay Telekomünikasyon Aş 148. Gelişim Telsız Haberleşme Ve Alt Yapı Hizmetleri Tıc. San. Ltd. Ştı Ges Mobil Gsm Teknoloji Sistemleri Sanayi Ve Tic. Ltd. Şti Global İletişim Hizmetleri A.Ş Globalstar Avrasya Uydu Ses Ve Data İletişimi Aş 152. Go İletişim Hizmetleri Bilgisayar Ve Bilişim Teknolojileri San. Tic. Ltd. Şti Gpn Bilişim Telekomünikasyon Tic. Ve Pazarlama Ltd. Şti Grid Telekomünikasyon Hizmetleri A.Ş Gürkon İletişim İmalat Yazılım San. Ve Tic. Ltd. Şti Güven Telekom Bilişim Teknolojileri San. Ve Tic. Ltd. Şti Güvensel Telekomünikasyon Tic. Ltd. Şti Hakannet Telekom Bilgi Teknolojileri San. Ve Dış Tic. Ltd. Şti Hakay Telekomünikasyon Tic.Ltd.Şti Hayat Global Bilgi Ve İletişim Servisleri A.Ş Heksagon İletişim Ve Bilgi Teknolojileri Tic. Ltd. Şti Hilalnet Telekomünikasyon İletişim Hiz. San. Tic. Ltd. Şti Himnet İletişim Hizmetleri Ltd. Şti Hiperonline Uluslararası Elektronik Bilg. Hizm. San. Tic. Ltd. Şti Hostcini İnternet Ve Telekomünikasyon Hizm. Tic. Ltd. Şti Hrv Bilişim Teknolojileri Ve Telekomünikasyon San. Ve Tic. Ltd. Şti Huma Telekomünikasyon İletişim Hizmetleri San. Ve Tic. Ltd. Şti İceberk Telekomünikasyon Sanayi Ve Ticaret Ltd. Şti Ict Telekomünikasyon San. Ve Tic. A.Ş İdeal Net Bilişim İletişim Hizmetleri Tic. Ltd. Şti İdealink Yazılım Telekomünikasyon Bilgisayar Ve Danışmanlık Hizm. San. Ve Tic. Ltd. Şti İhlas İletişim A.Ş İhlas Net A.Ş İkon İletişim Telekominikasyon A.Ş İletix İletişim Hizmetleri A.Ş İlfa Bilişim Haberleşme Hizmetleri Danışmanlık Tic. Ltd. Şti İlg İletişim Ve Teknolojik Ürünler Tic. San. Ltd. Şti İltek İletişim Hizmetleri Ltd. Şti İndeks İletişim Ve Rehberlik Hizm. Ltd. Şti Infobıp Telekomünikasyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti Infoline Rehberlik Ve Çağrı Merkezi Hizmetleri A.Ş İnteliquent İstanbul Telekomünikasyon Hiz. Ltd. Şti İnteraktif Telekomünikasyon San. Ve Tic. A.Ş.

5 184. Interoute İletişim Hizmetleri Ltd. Şti İnttel Telekom İletişim Servis Hizmetleri Tic. Ltd. Şti Iptel İnternet Telefon Servisi Ltd. Şti Ipc Telekomünikasyon Tic. Ltd. Şti İris Telekomünikasyon Ticaret Ltd. Şti İrka Bilişim Hizmetleri Ltd. Şti İş Net Elektronik Bilgi Üretim Dağıtım Tic. Ve İletişim Hiz. A.Ş Ispro İletişim Hizmetleri Ve Yazılım Sanayi Tic. A.Ş İstelia Telekomünikasyon Ve İletişim Hizmetleri A.Ş İzbil İletişim Hizmetleri Tic. Ltd. Şti İzmad Bilişim İnternet Hizm. Bilgi Tekn. İth. İhr. San. Tic. Ltd. Şti Jan İletişim Teknolojileri San. Ve Tic. Ltd. Şti Jetstream Tr Telekomünikasyon Hizmetleri Ve Tic. Ltd. Sti Kablonet İletişim Sistemleri San. Ve Tic. A.Ş Kamu Telekomünikasyon Hizmetleri Tic. Ve San. Ltd. Şti Karakuş Telekomünikasyon Ticaret Ltd. Şti Katel İletışım Telekomünıkasyon Hız. Telsız Telefon Ve Mühendıslık Hız. Ithalat İhracat Tic. Ltd. Şti Katre Telekomünikasyon Haberleşme İletişim Hizmetleri Bilişim Teknolojileri San. Ve Tic. Ltd. Şti Kayseri İletişim Telekomünikasyon Ltd. Şti Kırmızı Telekom Ses Hizmetleri Ve Telekomünikasyon Ltd. Şti Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 205. Km Telekom Elektronik Haberleşme Ve İletişim Hizmetleri Tic. Ltd. Şti Kobi Telekomünikasyon Ltd. Şti Kobikom İletişim Bilişim Hizmetleri Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 208. Komshu İletişim Hizmetleri Ltd. Şti Komtek Elektronik San. Ve Tic. Ltd. Şti Komturk İletişim Ltd. Şti 211. Kpn Eurorings Telekomünikasyon Hizmetleri Ltd. Şti Kriter İnternet Hizmetleri Bilgisayar Tur. Rekl. San. Ve Tic. Ltd. Şti Kule Hizmet Ve İşletmecilik A.Ş Kürecell İletişim Tic. Ltd. Şti Küresel Beta Teknoloji Telekomünikasyon San. Tic. Ltd. Şti Kurnet Iletişim Hizmetleri Ve Bilgi Teknolojileri San. Tic.Ltd. Şti Kutup Haberleşme Ve Alt Yapı Hizmetleri Elektronik Ltd. Şti Lema Grup Bilişim Telekomünikasyon San. Ve Tic. Ltd. Şti Leosat Telekomünikasyon Hizmetleri Ve Uydu Teknolojileri San. Ve Tic.A.Ş Linecom Telekomünikasyon İnternet Hizmetleri San. Ve Tic. Ltd. Şti Linktel İletişim Hiz. Tic. Ltd. Şti Majestik Telekomünikasyon Tic. Ltd. Şti Maksi Teknoloji Tic. Ltd.Şti Marka-Marka Telekomünikasyon San. Ve Tic. Ltd. Şti Marmaray Bilgi Teknolojileri Uydu Haberleşme Telekomünikasyon Hizm. Tic. Ltd. Şti Mars Telekomünikasyon Ve Yazilim Hiz. Sanayi Tic. Ltd. Şti Martin Telekomünikasyon Ve Uydu Teknolojileri San. Ve Tic. A.Ş Maya İletişim Ticaret Ltd. Şti.

6 229. Mayatek İletişim Teknolojileri Ve Yazılım Ltd. Şti Mc Grup Teknolojileri Telekomünikasyon Ve İletişim Hizmetleri. Ltd.Şti Mch Yayıncılık Ve İletişim Aş 232. Mediterranean Nautilus Telekomünikasyon Hizmetleri Tic. A.Ş Mega Uluslararası Telekomünikasyon Hizmetleri A.Ş Metronet İletişim Teknoloji A.Ş Mikrotel İletişim Ve Telekomünikasyon Tic. Ltd. Şti Millenicom Telekomünikasyon Hizmetleri A.Ş Miray Teknoloji Haberleşme Elektronik Tic. Ve San. Ltd. Şti Mlt Telekomünikasyon San. Ve Tic. Ltd. Şti Mobasis Grup Telekomünikasyon San. Ve Tic. Ltd. Şti Mobil Arge Bilgi Teknolojileri İlet. Hizm. Ltd. Şti Mobil Haberleşme Bilişim Teknolojileri San. Ve Tic.Ltd. Şti Mobil Pazarlama Tanıtım Ve İletişim Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd. Şti Mobil Veri İletişim Teknolojileri San. Ve Tic. Ltd. Şti Mobileksen İletişim Bilişim Hizmetleri İth. İhr. Sanayi Ve Ticaret Ltd. Şti Mobilişim Mobil Bilişim Hizmetleri Tic. Ltd. Şti Mobilkom Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 247. Mobilsms Haberleşme Bilişim Teknolojileri San. Ve Tic. Ltd. Şti Mobiltim İletişim Kurumsal Hizmetler San. Tic. A.Ş Movatek Telekomünikasyon Yazılım Bilişim San.Ve Tic. Ltd. Şti Mtctr Memorex Telekomünikasyon Sanayi Ve Ticaret Ltd. Şti Mtg Telekomünikasyon San. Ve Tic. Ltd. Şti Mutlu Telekomünikasyon Hizmet Tic. Ltd. Şti Mynet Teknoloji Hizmetleri Ltd. Şti Myronet Telekomünikasyon Ve Bilgi Teknolojileri Ticaret Ltd. Şti Nano İletişim Bilişim Hizmetleri Ve Teknoloji Sistemleri San. Ve Tic. Ltd. Şti Nehircell Telekomünikasyon İletişim Ve Tic. Ltd. Şti Neksus İletişim Sistemleri Ltd. Şti Net Global Telekomünikasyon Hizmetleri San. Ve Tic. Ltd. Şti Net İletişim Hizmetleri Elektronik San. Ve Tic. Ltd. Şti Netgsm İletişim Ve Bilgi Teknolojileri A.Ş Netin Haberleşme Teknolojileri Ve İletişim Hizm. San. Tic: Aş 262. Netkom Telekomünikasyon Ve İletişim Hizmetleri Pazarlama Ve Sanayi Ticaret Ltd. Şti Netonline İletişim Hizmetleri Ltd. Şti Netontell Telekomünikasyon Tic. Ltd. Şti Netra Telekomünikasyon Ve İletişim Hiz. San. Tic. Ltd. Şti Netsa Yazılım Ltd. Şti Nette İletişim Hizmetleri Tic.Ltd.Şti Nevada Telekomünikasyon Hizmetleri Ltd. Şti 269. Ng Telekom A.Ş Norm Veri Teknolojileri İnternet Data Hosting Telekomünikasyon Limited Şirketi 271. Novatel Elektronik Haberleşme Hizmetleri Tic. Ltd. Şti Nta Teknoloji Ve İletişim A.Ş Ödemiş İletişim Hizmetleri Pazarlama San. Ve Tic. Ltd.Şti Okth Ortak Kullanımlı Telsiz Hizmetleri Ltd. Şti Oms Bilişim Ve Telekomünikasyon Hizm. Dış Tic. Ltd. Şti.

7 276. Oniks Telekomünikasyon Bilişim Ve Tic. Ltd. Şti Online Telekom Telekomünikasyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti Onnet Telekomünikasyon İletişim Ve Tic. Ltd. Şti Oplavus Teknoloji Telekomünikasyon İletişim Sistemleri Bilgisayar Ve İnternet Ltd. Şti Oranges Bilgi Teknolojileri Uydu Haberleşme Telekomünikasyon Hizmetleri Ve Tic. Ltd. Şti Orb Telekomünikasyon Bilişim Ve Danışmanlık Ltd. Şti Orgen Telekomünıkasyon Hız. Ltd. Ştı Orka Bilgi Teknolojileri San. Tic. Ltd. Şti Ortadoğunet İletişim Hizmetleri San. Ve Tic. Ltd. Şti Oyak Telekomünikasyon Hiz. A.Ş Özal Telekomünikasyon Ltd. Şti Özev Grup Bilişim Ve İletişim Hizmetleri Ltd.Şti Özgüntek Telekomünikasyon San. Ve Tic. Ltd. Şti Öztek Haberleşme Ticaret Sanayii Ltd. Şti Par-Tel Telsiz Ve Telekomünikasyon Hiz. San. Tic. Ltd. Şti Phonio Telekomünikasyon Hizmetleri Ltd. Şti Planet Tv Ve Uydu Platform İşletmeciliği Aş 293. Pluss Telekom İletişim Tic. Ltd. Şti 294. Posta Sms Bilişim Ve İletişim Hizmetleri San. Ve Tic. Ltd. Şti Pratik Hizmet Bilgi Teknolojileri İletişim Tic. Ltd. Şti Pratik Telekomünikasyon Bil. Ve Arac. Hiz. Tic. San. Ltd. Şti Pratik Telekomünikasyon Hizmetleri San. Tic. Ltd. Şti Profilo Telekom A.Ş Radore Hosting Telekomünikasyon Hizmetleri San. Ve Tic. Ltd. Şti Ramtek İletişim Ve Bilgi Teknolojileri Sanayi Ve Tic. Ltd. Şti Rehberlik Hizmetleri Servisi A.Ş Rehberlik Telekom Hizmetleri A.Ş Reji Haber Ajansı Ltd.Şti Rf Telekomünikasyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti Roitel Telekomünikasyon A.Ş Rota Telekom Ltd. Şti Rtel Global Telekomünikasyon Hiz. San. Ve Tic. Ltd. Şti Sağlam İletişim Ve Bilgi Teknolojileri Tic.San. Ltd.Şti 309. Sahra Telekom Tic. Ltd. Şti Sanaco İletişim Hizmetleri Tic. Ltd. Şti Sarhas Telekomünikasyon Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Ltd. Şti Sarıkayanet Telekomünikasyon Bilişim Teknolojileri San. Tic. Ltd. Şti Saro Elektronik Tic. Ltd. Şti Sat Uydu İnternet Ve Telekom Hiz. Tic.Ltd. Şti Satko Telekomünikasyon A.Ş Satnet Telekomünikasyon San. Ve Tic. A.Ş Savego Bilişim Hizmetleri Sanayi Ve Dış Tic. Ltd. Şti Saygılı Telekomünikasyon Hizmetleri Ltd. Şti Seda Çağrı Merkezi Ve Müşteri Hiz. Ltd. Şti Sektörel İletişim Platformu Ltd. Şti Selkom Haberleşme Sistemleri San. Ve Tic. Ltd. Şti Sempatel Telekominikasyon Ve İletişim Sist. Hiz. Tic. Ltd.Şti.

8 323. Server Global Bilişim Hizmetleri Ve Tic. Ltd. Şti Sesnet İletişim Hizmetleri Ve Bilişim Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Ltd. Şti Sesnet İletişim Telekom Tic. Ltd. Şti Setafon İletişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi 327. Setnet Komünikasyon Ltd. Şti Setra Haberleşme Sistemleri San. Tic. A.Ş Sıkaysel Telekominikasyon San. Ve Tic. Aş 330. Sim Net Telekomünikasyon Sanayi Ve Ticaret Ltd. Şti Sinet Telekomünikasyon Ltd. Şti Son Nokta İletişim Hizmetleri Ltd. Şti Sonet İnternet Erişim Hizmetleri San. Ve Tic. Ltd. Şti 334. Spectrum Medya A.Ş Sr Net Bilişim-İletişim-Bilgisayar Tic. Ltd. Şti Stt Mobil Telefon Hiz. Tic. Ltd. Şti Super Uydu Telekomünikasyon Haberleşme Hizmetleri Ltd. Şti Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş Sy İletişim Hizmetleri Tic. Ltd. Şti Sysnet İletişim Hizmetleri Ltd. Şti T Fon Telekomünikasyon Hizmetleri Tic.Ltd.Şti T Systems Telekomünikasyon Ltd. Şti T.M.T Telekomünıkasyon Elektronık Elektrık San. Tıc. Ltd. Ştı T.O.T Telekomünikasyon Ve İletişim Hizmetleri San. Ve Dış Tic. Ltd. Şti Tarnet İletişim Hizmetleri A.Ş Tek Telsiz Haberleşme Sistemleri Tic. Ltd. Şti Teklan İnternet Erişim Hizmetleri Komünikasyon Elektronik San. Ve Tic. A.Ş Teknet Telsiz Ve Bilişim Teknolojileri Ltd. Şti Teknoas Bilişim Teknolojileri Bilgisayar Bilgi İşlem Telekomünikasyon San. Ve Tic. Ltd. Şti Teknodelta Telekomünikasyon Hizmetleri Ltd. Şti Teknoklas İletişim Telekomünikasyon San. Ve Tic Ltd. Şti Teknomobil Uydu Haberleşme A.Ş Teknosat Gps Gsm Mobil Haberleşme Uydu Teknolojileri İnternet San. Ve Tic. A.Ş Teknotel Telekomünikasyon Sanayi Ve Ticaret A.Ş Teknotolya Bilgi Teknolojileri İletişim Tic. Ltd. Şti Tel Telekom İletişim Hizmetleri Tic. Ltd. Şti Tel-Mar Telsiz Haberleşme San. Ve Tic. Ltd. Şti Tel-Post Ortak Kullanımlı Telsiz Hizmetleri Ve Frekans İşletmeciliği Tic. Ve San. Ltd. Şti Tele-Faks Telekominikasyon San. Ve Tic. Ltd. Şti Telecom Servıce Fıber Telekomünikasyon Hiz. Ltd. Şti Telekutu İletişim Hizmetleri Ltd. Şti Teletek Bulut Bilişim Ve İletişim Hizmetleri Aş 363. Teliasonera International Carrier Telekomünikasyon Limited Şirketi 364. Telinka İletişim Ve Yazılım Tic. Ltd. Şti Telnet Telekom Hizmetleri A.Ş Telpro Bilişim Ve İletişim Hizmetleri Tic. Ltd. Şti Telsam Telekomünikasyon Yazılım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 368. Telsan Telsiz Sistemleri Ltd. Şti Telsat Uydu İletişim Hiz. Ltd. Şti.

9 370. Terremark Elektronik Haberleşme Hizmetleri Tic. A.Ş Tescom Telekomünikasyon Ve İletişim Hizmetleri San. Tic. Ltd. Şti Tetra Okth Ve Telekomünikasyon Hiz. San. Tic. Ltd. Şti Tetra Telsiz Ve Haberleşme Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti Tetrabil Haberleşme Ve Altyapı Hizmetleri San. Ve Tic. Ltd. Şti 375. Ths Telsiz Haberleşme Sistemleri İşletmeciliği Tic. Ltd. Şti Tm Uluslararası Elektronik Bilgilendirme Telekomünikasyon Ve Haberleşme Hizmetleri Aş 377. Tns İşlem Ve Aktarım Hiz. Ltd. Şti Tokoğlu Bilişim Teknolojileri Tic. Ltd. Şti Topaz Telekomünikasyon Yayıncılık Reklamcılık San. Ve Tic. A.Ş Trendikom Teknoloji Ve İletişim Hizmetleri Aş 381. Trio Telekom İletişim Hizmetleri Tic. Ltd. Şti Tsm Bilişim Teknolojileri Hiz.Tic. Ve San. A.Ş Ttm İletişim Hizmetleri Aş 384. Ttm Telekomünikasyon Ve İletişim Hiz. San. Ve Dış. Tic. Ltd. Şti Ttnet A.Ş Tunatan Haberleşme Sistemleri İşletmeciliği Tic. Ltd. Şti Tura Kablosuz Haberleşme Ve Güvenlik Sistemleri Elektronik San. Ve Tic.Ltd.Şti Turbonet İletişim Hizmetleri A.Ş Turgutlu Trunk İletişim Sistemleri San. Ve Tic. Ltd. Şti Türk Telekomünikasyon A.Ş Turknet İletişim Hizmetleri A.Ş Türksat Uydu Haberleşme Kablo Tv Ve İşletme A.Ş 393. Tyt Telsiz Ve Telekomünikasyon Hizmetleri San. Ve Tic. Ltd. Şti Ulak İletişim Hizmetleri Ltd. Şti Ultra Kablolu Televizyon Ve Telekomünikasyon San. Ve Tic. A.Ş Ulusal Grup Teknoloji Bilgisayar İletişim Hiz. İth. İhr.Ltd. Şti Üniversal Bilişim Ve Haberleşme Hiz. A.Ş Üniversal Telekomünikasyon İletişim San. Ve Tic. Ltd.Şti Utelnet Telekomünikasyon Ve Telsiz Hizmetleri Tic. Ltd. Şti Utes Telekomünikasyon San. Ve Tic. Ltd. Şti Uyan İleri Teknoloji Ürünleri İç Ve Dış Tic. San. Ltd. Şti V.A.S. Telekomünikasyon Bilişim Hizm. San. Ve Tic. Ltd. Şti Vastech İletişim Teknolojileri San. Tic. Ltd. Şti Vatannet Telekom Bilişim Hizmetleri Ltd. Şti Vera Telekom Bilgi Teknolojileri İletişim Bilgisayar Bilişim Yazılım Hizmetleri Tic. Ltd. Şti Vera Telekomünikasyon Bilişim Sistemleri San. Ve Tic. Ltd. Şti Veri Merkezi Teknolojileri San. Ve Tic.Ltd.Şti Verim Telekomünikasyon Ve Bilişim San. Ve Tic. Ltd. Şti Verimor Telekomünikasyon Ticaret Ltd. Şti Veriser İletişim Sanayi Ve Ticaret A.Ş Verita İletişim Hizmetleri Tic. Ltd. Şti Veriteknik Telekom Ltd. Şti Verizon Uluslararası Telekomünikasyon Tic. Ltd. Şti Vifiturk İnternet Ve Bilişim Teknolojileri Tic. Ltd. Şti Vip Haberleşme Teknolojileri San. Ve Tic. Ltd. Şti Virgo Telekomünikasyon Ve İletişim Hizm. San. Tic. Ltd. Şti.

10 417. Vital Teknoloji Telekomünikasyon Bilgisayar Hizmetleri Ve San. Tic. Ltd. Şti Vitalnet İnternet Ve İletişim Hizm. San. Ve Tic. Ltd. Şti Vizyonnet İletişim Telekom Ltd. Şti Vodafone Alternatif Telekom Hizmetleri A.Ş Vodafone Net İletişim Hizmetleri Aş 422. Voip Telekomünikasyon Hizmetleri Ltd. Şti Volden Telekomünikasyon Ltd. Şti Voys Telekomünikasyon Hizmetleri Aş 425. Vuranyap Uydu Haberleşme Altyapı İşletme Hizmetleri San Tic Ltd Şti 426. Yaşam Telekomünikasyon Ve Bilgi Teknolojileri Tic. Ltd. Şti Yceo İletişim Ve Telekomünikasyon Hizmetleri Tic. San. Ltd. Şti Yeni Dolunay Telekomünikasyon San. Ve Tic. Ltd. Şti Yeni Evrensel Telefon İletişim Ve Telekomünikasyon Hizmetleri İmalat San. Ve Tic. Ltd. Şti Yeni Telekom İnternet Hizm. Ltd. Şti Yücel Markoni Haberleşme Turizm San. Ve Tic. Ltd.Şti Zaga Danışmanlık İletişim Tic. Ltd. Şti Zeos Telekom San. Ve Tic. Şti Zimer Telekomünıkasyon Servıs Hızmetlerı Ltd. Ştı Net Telekom Ve İletişim Hizm. Paz. San. Tic. Ltd. Şti m Bilişim Hizmetleri San. Tic. Ltd. Şti Okth Telsiz Hizmetleri San. Ve Tic. Ltd. Şti c1b Telekomünikasyon Ve İnternet Hizm. San. Ve Tic. Ltd. Şti k Telekom Tic. Ltd. Şti Ve 7 Telekomünikasyon İnternet Bilişim Hiz. İth. İhr. Ltd. Şti Wıreless Cloud Tth Telekomünikasyon Servisleri Eğitim İhracat Ve Tic. Ltd. Şti World Telekom San. Ve Tic. A.Ş

İŞLETMECİ CN MN KBN 118XY TSK BXXX ÜAN KDH-888 KDH-898 KDH-900 EN SMŞH GMPCS MEN-812 AYÇH

İŞLETMECİ CN MN KBN 118XY TSK BXXX ÜAN KDH-888 KDH-898 KDH-900 EN SMŞH GMPCS MEN-812 AYÇH NUMARA YÖNETİM SİSTEMİ NUMARALANDIRMA RAPORU (KAMUYA AÇIK) Rapor Tarihi: Kayıt Sayısı: AÇIKLAMALAR CN: MN: KBN: 118XY: TSK: BXXX: ÜAN: KDH-888: KDH-898: KDH-900: EN: SMŞH: MEN-812: AYÇH: 22/12/2015 3,666

Detaylı

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURULU KARAR. :Mali İşler Dairesi Başkanlığının hazırladığı

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURULU KARAR. :Mali İşler Dairesi Başkanlığının hazırladığı BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURULU KARARI Karar Tarihi : 20.03.2013 Karar No : 2013/DK-MİD/153 Gündem Konusu : İdari Ücretlerin Eksik Ödenmesi, Gelir Tablolarının Gönderilmemesi. KARAR takrir ve ekleri

Detaylı

Acil Yardım Çağrı Hizmeti İşletmeci Kodları

Acil Yardım Çağrı Hizmeti İşletmeci Kodları Acil Yardım Çağrı Hizmeti İşletmeci Kodları Rapor Tarihi: Kayıt Sayısı: 20/07/2015 9,999 Önek İşletmeci Durum 0000 AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. Kullanılıyor 0001 TURKCELL İletişim Hizmetleri A.Ş. Kullanılıyor

Detaylı

Numara Taşınabilirliği Yönlendirme Kodları

Numara Taşınabilirliği Yönlendirme Kodları Numara Taşınabilirliği Yönlendirme Kodları Rapor Tarihi: Kayıt Sayısı: 20/07/2015 996 Önek İşletmeci Durum B001 AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. Kullanılıyor B002 TURKCELL İletişim Hizmetleri A.Ş. Kullanılıyor

Detaylı

NUMARA YÖNETİM SİSTEMİ NUMARALANDIRMA RAPORU (KAMUYA AÇIK)

NUMARA YÖNETİM SİSTEMİ NUMARALANDIRMA RAPORU (KAMUYA AÇIK) NUMARA YÖNETİM SİSTEMİ NUMARALANDIRMA RAPORU (KAMUYA AÇIK) Rapor Tarihi: Kayıt Sayısı: AÇIKLAMALAR CN: MN: KBN: 118XY: TSK: BXXX: ÜAN: KDH-888: KDH-898: KDH-900: EN: SMŞH: MEN-812: AYÇH: 22/07/2015 3,121

Detaylı

MÜŞTERİ ADI REFERANS TEKLİFTE BELİRTİLEN SÜRE (SAAT) ARIZA GİDERİLME SÜRESİ (SAAT)

MÜŞTERİ ADI REFERANS TEKLİFTE BELİRTİLEN SÜRE (SAAT) ARIZA GİDERİLME SÜRESİ (SAAT) Arıza Temmuz İnternet Metro Ethernet ANKANET İNTERNET SES VERİ İLETİŞİM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 12 76,68 T SYSTEMS TELEKOMÜNİKASYON LTD.ŞTİ. 12 5,61 TTNET A.Ş. 12 2,74 ORTALAMA 12,70 Arıza Temmuz Kiralık

Detaylı

MÜŞTERİ ADI REFERANS TEKLİFTE BELİRTİLEN SÜRE (SAAT) ARIZA GİDERİLME SÜRESİ (SAAT)

MÜŞTERİ ADI REFERANS TEKLİFTE BELİRTİLEN SÜRE (SAAT) ARIZA GİDERİLME SÜRESİ (SAAT) Arıza Nisan İnternet Metro Ethernet ANKANET İNTERNET SES VERİ İLETİŞİM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 12 0,69 DOĞAN TV DİGİTAL PLATFORM İŞLETMECİLİĞİ AŞ. 12 0,00 T SYSTEMS TELEKOMÜNİKASYON LTD.ŞTİ. 12 6,00 TTNET

Detaylı

MÜŞTERİ ADI REFERANS TEKLİFTE BELİRTİLEN SÜRE (SAAT) ARIZA GİDERİLME SÜRESİ (SAAT)

MÜŞTERİ ADI REFERANS TEKLİFTE BELİRTİLEN SÜRE (SAAT) ARIZA GİDERİLME SÜRESİ (SAAT) Arıza Ağustos İnternet Metro Ethenet DOĞAN TV DİGİTAL PLATFORM İŞLETMECİLİĞİ AŞ. 12 12,75 T SYSTEMS TELEKOMÜNİKASYON LTD.ŞTİ. 12 38,60 TEKNOTEL TELEKOMÜNİKASYON SANAYİ VE TİC.A.Ş. 12 2,00 TTNET A.Ş. 12

Detaylı

MÜŞTERİ ADI REFERANS TEKLİFTE BELİRTİLEN SÜRE (SAAT) ARIZA GİDERİLME SÜRESİ (SAAT)

MÜŞTERİ ADI REFERANS TEKLİFTE BELİRTİLEN SÜRE (SAAT) ARIZA GİDERİLME SÜRESİ (SAAT) Arıza Mart Kiralık Devre Data İl İçi EQUANT İSTANBUL TELEKOM A.Ş. 4 5,92 İŞ NET ELEKTRONİK BİLGİ ÜRET.DAĞ.TİC VE İLET.HİZ.A.Ş. 4 25,44 SUPERONLİNE İLETİŞİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ 4 14,63 TURKCELL İLETİŞİM

Detaylı

MÜŞTERİ ADI REFERANS TEKLİFTE BELİRTİLEN SÜRE (SAAT) ARIZA GİDERİLME SÜRESİ (SAAT)

MÜŞTERİ ADI REFERANS TEKLİFTE BELİRTİLEN SÜRE (SAAT) ARIZA GİDERİLME SÜRESİ (SAAT) Arıza Ekim İnternet Metro Ethernet T SYSTEMS TELEKOMÜNİKASYON LTD.ŞTİ. 12 17,80 TTNET A.Ş. 12 3,89 ORTALAMA 5,87 Arıza Ekim Kiralık Devre Data İl İçi AT&T GLOBAL İLETİŞİM SERVİSLERİ LTD.ŞTİ. 4 3,74 EQUANT

Detaylı

İŞ NET ELEKTRONİK BİLGİ ÜRET.DAĞ.TİC VE İLET.HİZ.A.Ş. 14 5,80 TURKCELL İLETİŞİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ 14 6,30 ORTALAMA 6,23

İŞ NET ELEKTRONİK BİLGİ ÜRET.DAĞ.TİC VE İLET.HİZ.A.Ş. 14 5,80 TURKCELL İLETİŞİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ 14 6,30 ORTALAMA 6,23 Arıza Temmuz İnternet Metro Ethernet TTNET A.Ş. 12 21,68 ORTALAMA 21,68 Arıza Temmuz Kiralık Devre Data İl İçi EQUANT İSTANBUL TELEKOM A.Ş. 4 1,83 İŞ NET ELEKTRONİK BİLGİ ÜRET.DAĞ.TİC VE İLET.HİZ.A.Ş.

Detaylı

MÜŞTERİ ADI REFERANS TEKLİFTE BELİRTİLEN SÜRE (SAAT) ARIZA GİDERİLME SÜRESİ (SAAT)

MÜŞTERİ ADI REFERANS TEKLİFTE BELİRTİLEN SÜRE (SAAT) ARIZA GİDERİLME SÜRESİ (SAAT) Arıza Eylül İnternet Metro Ethernet T SYSTEMS TELEKOMÜNİKASYON LTD.ŞTİ. 12 10,66 TELNET TELEKOM HİZMETLERİ A.Ş. 12 5,70 TTNET A.Ş. 12 15,08 ORTALAMA 12,97 Arıza Eylül Kiralık Devre Data İl İçi AT&T GLOBAL

Detaylı

MÜŞTERİ ADI REFERANS TEKLİFTE BELİRTİLEN SÜRE (SAAT) ARIZA GİDERİLME SÜRESİ (SAAT) TTNET A.Ş. 12 11,65 ORTALAMA 11,65

MÜŞTERİ ADI REFERANS TEKLİFTE BELİRTİLEN SÜRE (SAAT) ARIZA GİDERİLME SÜRESİ (SAAT) TTNET A.Ş. 12 11,65 ORTALAMA 11,65 Arıza Aralık İnternet Metro Ethenet TTNET A.Ş. 12 11,65 ORTALAMA 11,65 Arıza Aralık Kiralık Devre Data İl İçi AT&T GLOBAL İLETİŞİM SERVİSLERİ LTD.ŞTİ. 4 3,35 EQUANT İSTANBUL TELEKOM A.Ş. 4 3,74 İŞ NET

Detaylı

MÜŞTERİ ADI REFERANS TEKLİFTE BELİRTİLEN SÜRE (SAAT) ARIZA GİDERİLME SÜRESİ (SAAT)

MÜŞTERİ ADI REFERANS TEKLİFTE BELİRTİLEN SÜRE (SAAT) ARIZA GİDERİLME SÜRESİ (SAAT) Arıza Haziran İnternet Metro Ethernet TTNET A.Ş. 12 11,73 UÇAR TELEKOM LİMİTED ŞİRKETİ 12 2,97 ORTALAMA 10,63 Arıza Haziran Kiralık Devre Data İl İçi AT&T GLOBAL İLETİŞİM SERVİSLERİ LTD.ŞTİ. 4 1,37 İŞ

Detaylı

İPTAL SÜRESİ (İŞ GÜNÜ) TURKCELL İLETİŞİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ 5 1 ORTALAMA 1

İPTAL SÜRESİ (İŞ GÜNÜ) TURKCELL İLETİŞİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ 5 1 ORTALAMA 1 İptal Fiberlink Q1 İPTAL SÜRESİ (İŞ İş NET ELEKTRONİK Bİ LGİ ÜRET.DAğ.TİC VE İLET.HİZ.A.ş. 5 41 SUPERONLİNE İLETİşİM HİZMETLERİ ANONİM şirketi 5 43,9 TURKNET İLETİşİM HİZMETLERİ ANONİM şirketi 5 2,5 ORTALAMA

Detaylı

TURKNET İLETİŞİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ 6 5,55 VODAFONE NET İLETİŞİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ 6 0,32 ORTALAMA 2,93

TURKNET İLETİŞİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ 6 5,55 VODAFONE NET İLETİŞİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ 6 0,32 ORTALAMA 2,93 Arıza Haziran İnternet Metro Ethernet ALTERNATİF TELEKOM İNTERNET BİL.VE İLET.HİZ.TİC.LTD.ŞTİ. 12 7,08 TTNET A.Ş. 12 11,34 ORTALAMA 11,03 Arıza Haziran Kiralık Devre Data İl İçi İŞ NET ELEKTRONİK BİLGİ

Detaylı

Üç Aylık Pazar Verileri Raporu. 2015 Yılı 2. Çeyrek Nisan Mayıs Haziran

Üç Aylık Pazar Verileri Raporu. 2015 Yılı 2. Çeyrek Nisan Mayıs Haziran TÜRKİYE ELEKTRONİK HABERLEŞME SEKTÖRÜ Üç Aylık Pazar Verileri Raporu 215 Yılı 2. Çeyrek Nisan Mayıs Haziran Sektörel Araştırma ve Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı Bilgi Teknolojileri ve İletişim

Detaylı

EQUANT İSTANBUL TELEKOM A.Ş. 6 6,05 VODAFONE NET İLETİŞİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ 6 2,16 ORTALAMA 3,46

EQUANT İSTANBUL TELEKOM A.Ş. 6 6,05 VODAFONE NET İLETİŞİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ 6 2,16 ORTALAMA 3,46 Arıza Şubat Kiralık Devre Data İl İçi MÜŞTERİ ADI REFERANS TEKLİFTE BELİRTİLEN SÜRE (SAAT) ARIZA GİDERİLME SÜRESİ (SAAT) AT&T GLOBAL İLETİŞİM SERVİSLERİ LTD.ŞTİ. 4 10,58 EQUANT İSTANBUL TELEKOM A.Ş. 4

Detaylı

Üç Aylık Pazar Verileri Raporu. 2014 Yılı 2. Çeyrek Nisan Mayıs Haziran

Üç Aylık Pazar Verileri Raporu. 2014 Yılı 2. Çeyrek Nisan Mayıs Haziran TÜRKİYE ELEKTRONİK HABERLEŞME SEKTÖRÜ Üç Aylık Pazar Verileri Raporu 214 Yılı 2. Çeyrek Nisan Mayıs Haziran Sektörel Araştırma ve Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı Bilgi Teknolojileri ve İletişim

Detaylı

Üç Aylık Pazar Verileri Raporu. 2014 Yılı 4. Çeyrek Ekim Kasım Aralık

Üç Aylık Pazar Verileri Raporu. 2014 Yılı 4. Çeyrek Ekim Kasım Aralık TÜRKİYE ELEKTRONİK HABERLEŞME SEKTÖRÜ Üç Aylık Pazar Verileri Raporu 214 Yılı 4. Çeyrek Ekim Kasım Aralık Sektörel Araştırma ve Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu

Detaylı

Üç Aylık Pazar Verileri Raporu. 2013 Yılı 3. Çeyrek Temmuz Ağustos Eylül

Üç Aylık Pazar Verileri Raporu. 2013 Yılı 3. Çeyrek Temmuz Ağustos Eylül TÜRKİYE ELEKTRONİK HABERLEŞME SEKTÖRÜ Üç Aylık Pazar Verileri Raporu 213 Yılı 3. Çeyrek Temmuz Ağustos Eylül Sektörel Araştırma ve Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı Bilgi Teknolojileri ve İletişim

Detaylı

Üç Aylık Pazar Verileri Raporu. 2013 Yılı 2. Çeyrek Nisan Mayıs Haziran

Üç Aylık Pazar Verileri Raporu. 2013 Yılı 2. Çeyrek Nisan Mayıs Haziran TÜRKİYE ELEKTRONİK HABERLEŞME SEKTÖRÜ Üç Aylık Pazar Verileri Raporu 213 Yılı 2. Çeyrek Nisan Mayıs Haziran Sektörel Araştırma ve Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı Bilgi Teknolojileri ve İletişim

Detaylı

Üç Aylık Pazar Verileri Raporu. 2015 Yılı 1. Çeyrek Ocak Şubat Mart

Üç Aylık Pazar Verileri Raporu. 2015 Yılı 1. Çeyrek Ocak Şubat Mart TÜRKİYE ELEKTRONİK HABERLEŞME SEKTÖRÜ Üç Aylık Pazar Verileri Raporu 215 Yılı 1. Çeyrek Ocak Şubat Mart Sektörel Araştırma ve Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu

Detaylı

Üç Aylık Pazar Verileri Raporu. 2014 Yılı 3. Çeyrek Temmuz Ağustos Eylül

Üç Aylık Pazar Verileri Raporu. 2014 Yılı 3. Çeyrek Temmuz Ağustos Eylül TÜRKİYE ELEKTRONİK HABERLEŞME SEKTÖRÜ Üç Aylık Pazar Verileri Raporu 214 Yılı 3. Çeyrek Temmuz Ağustos Eylül Sektörel Araştırma ve Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı Bilgi Teknolojileri ve İletişim

Detaylı

Üç Aylık Pazar Verileri Raporu. 2013 Yılı 4. Çeyrek Ekim Kasım Aralık

Üç Aylık Pazar Verileri Raporu. 2013 Yılı 4. Çeyrek Ekim Kasım Aralık TÜRKİYE ELEKTRONİK HABERLEŞME SEKTÖRÜ Üç Aylık Pazar Verileri Raporu 213 Yılı 4. Çeyrek Ekim Kasım Aralık Sektörel Araştırma ve Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu

Detaylı

Üç Aylık Pazar Verileri Raporu. 2014 Yılı 1. Çeyrek Ocak Şubat Mart

Üç Aylık Pazar Verileri Raporu. 2014 Yılı 1. Çeyrek Ocak Şubat Mart TÜRKİYE ELEKTRONİK HABERLEŞME SEKTÖRÜ Üç Aylık Pazar Verileri Raporu 214 Yılı 1. Çeyrek Ocak Şubat Mart Sektörel Araştırma ve Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu

Detaylı

AT&T GLOBAL İLETİŞİM SERVİSLERİ LTD.Ş Tİ. 6 3,00 ORTALAMA 3,00 İŞ NET ELEKTRONİK BİLGİ ÜRET.DAĞ.TİC VE İLET.HİZ.A.Ş. 14 2,03 ORTALAMA 2,03

AT&T GLOBAL İLETİŞİM SERVİSLERİ LTD.Ş Tİ. 6 3,00 ORTALAMA 3,00 İŞ NET ELEKTRONİK BİLGİ ÜRET.DAĞ.TİC VE İLET.HİZ.A.Ş. 14 2,03 ORTALAMA 2,03 Arıza Kasım Kiralık Devre Data İl İçi İŞ NET ELEKTRONİK BİLGİ ÜRET.DAĞ.TİC VE İLET.HİZ.A.Ş. 4 1,90 SUPERONLİNE İLETİŞİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ 4 1,50 TURKNET İLETİŞİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ 4 1,92

Detaylı

Üç Aylık Pazar Verileri Raporu. 2012 Yılı 4. Çeyrek Ekim Kasım Aralık

Üç Aylık Pazar Verileri Raporu. 2012 Yılı 4. Çeyrek Ekim Kasım Aralık TÜRKİYE ELEKTRONİK HABERLEŞME SEKTÖRÜ Üç Aylık Pazar Verileri Raporu 212 Yılı 4. Çeyrek Ekim Kasım Aralık Sektörel Araştırma ve Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu

Detaylı

Üç Aylık Pazar Verileri Raporu. 2013 Yılı 1. Çeyrek Ocak Şubat Mart

Üç Aylık Pazar Verileri Raporu. 2013 Yılı 1. Çeyrek Ocak Şubat Mart TÜRKİYE ELEKTRONİK HABERLEŞME SEKTÖRÜ Üç Aylık Pazar Verileri Raporu 213 Yılı 1. Çeyrek Ocak Şubat Mart Sektörel Araştırma ve Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu

Detaylı

Üç Aylık Pazar Verileri Raporu. 2012 Yılı 3. Çeyrek Temmuz Ağustos Eylül

Üç Aylık Pazar Verileri Raporu. 2012 Yılı 3. Çeyrek Temmuz Ağustos Eylül TÜRKİYE ELEKTRONİK HABERLEŞME SEKTÖRÜ Üç Aylık Pazar Verileri Raporu 212 Yılı 3. Çeyrek Temmuz Ağustos Eylül Sektörel Araştırma ve Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı Bilgi Teknolojileri ve İletişim

Detaylı

PAZAR VERILERI RAPORU

PAZAR VERILERI RAPORU PAZAR VERILERI RAPORU 2 0 1 7 4. ÇEYREK İÇİNDEKİLER ŞEKİLLER LİSTESİ 4 ÇİZELGELER LİSTESİ 7 ÖNSÖZ 9 YÖNETİCİ ÖZETİ 2016-2017 ÖZET BİLGİLERİ 11 2017-4. ÇEYREK ÖZET BİLGİLERİ 14 Genel Pazar Verileri 14 Sabit

Detaylı

Üç Aylık Pazar Verileri Raporu. 2015 Yılı 3. Çeyrek Temmuz Ağustos Eylül

Üç Aylık Pazar Verileri Raporu. 2015 Yılı 3. Çeyrek Temmuz Ağustos Eylül TÜRKİYE ELEKTRONİK HABERLEŞME SEKTÖRÜ Üç Aylık Pazar Verileri Raporu 215 Yılı 3. Çeyrek Temmuz Ağustos Eylül Sektörel Araştırma ve Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı Bilgi Teknolojileri ve İletişim

Detaylı

Üç Aylık Pazar Verileri Raporu Yılı 4. Çeyrek Ekim Kasım Aralık

Üç Aylık Pazar Verileri Raporu Yılı 4. Çeyrek Ekim Kasım Aralık TÜRKİYE ELEKTRONİK HABERLEŞME SEKTÖRÜ Üç Aylık Pazar Verileri Raporu 216 Yılı 4. Çeyrek Ekim Kasım Aralık Sektörel Araştırma ve Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu

Detaylı

PAZAR VERILERI RAPORU

PAZAR VERILERI RAPORU PAZAR VERILERI RAPORU 2017 Yılı 3. Çeyrek İÇİNDEKİLER ŞEKİLLER LİSTESİ 4 ÇİZELGELER LİSTESİ 7 KISALTMALARIN LİSTESİ 9 ÖNSÖZ 10 YÖNETİCİ ÖZETİ 12 Genel Pazar Verileri 12 Sabit Pazar 13 İnternet ve Genişbant

Detaylı

PAZAR VERİLERİ RAPORU

PAZAR VERİLERİ RAPORU TÜRKİYE ELEKTRONİK HABERLEŞME SEKTÖRÜ PAZAR VERİLERİ RAPORU 2018 2. ÇEYREK IÇINDEKILER ÇİZELGELER LİSTESİ 4 ŞEKİLLER LİSTESİ 6 2018-2. ÇEYREK ÖZET BİLGİLERİ 11 Genel Pazar Verileri 11 Sabit Pazar 12 Genişbant

Detaylı

Üç Aylık Pazar Verileri Raporu Yılı 3. Çeyrek Temmuz Ağustos Eylül

Üç Aylık Pazar Verileri Raporu Yılı 3. Çeyrek Temmuz Ağustos Eylül TÜRKİYE ELEKTRONİK HABERLEŞME SEKTÖRÜ Üç Aylık Pazar Verileri Raporu 216 Yılı 3. Çeyrek Temmuz Ağustos Eylül Sektörel Araştırma ve Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı Bilgi Teknolojileri ve İletişim

Detaylı

Üç Aylık Pazar Verileri Raporu Yılı 2. Çeyrek Nisan Mayıs Haziran

Üç Aylık Pazar Verileri Raporu Yılı 2. Çeyrek Nisan Mayıs Haziran TÜRKİYE ELEKTRONİK HABERLEŞME SEKTÖRÜ Üç Aylık Pazar Verileri Raporu 2017 Yılı 2. Çeyrek Nisan Mayıs Haziran Sektörel Araştırma ve Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı Bilgi Teknolojileri ve İletişim

Detaylı

Üç Aylık Pazar Verileri Raporu Yılı 1. Çeyrek Ocak Şubat Mart

Üç Aylık Pazar Verileri Raporu Yılı 1. Çeyrek Ocak Şubat Mart TÜRKİYE ELEKTRONİK HABERLEŞME SEKTÖRÜ Üç Aylık Pazar Verileri Raporu 216 Yılı 1. Çeyrek Ocak Şubat Mart Sektörel Araştırma ve Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu

Detaylı

Üç Aylık Pazar Verileri Raporu Yılı 1. Çeyrek Ocak Şubat Mart

Üç Aylık Pazar Verileri Raporu Yılı 1. Çeyrek Ocak Şubat Mart TÜRKİYE ELEKTRONİK HABERLEŞME SEKTÖRÜ Üç Aylık Pazar Verileri Raporu 2017 Yılı 1. Çeyrek Ocak Şubat Mart Sektörel Araştırma ve Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu

Detaylı

Üç Aylık Pazar Verileri Raporu. 2013 Yılı 1. Çeyrek Ocak ġubat Mart

Üç Aylık Pazar Verileri Raporu. 2013 Yılı 1. Çeyrek Ocak ġubat Mart TÜRKĠYE ELEKTRONĠK HABERLEġME SEKTÖRÜ Üç Aylık Pazar Verileri Raporu 213 Yılı 1. Çeyrek Ocak ġubat Mart Sektörel AraĢtırma ve Strateji GeliĢtirme Dairesi BaĢkanlığı Bilgi Teknolojileri ve ĠletiĢim Kurumu

Detaylı

Üç Aylık Pazar Verileri Raporu Yılı 2. Çeyrek Nisan Mayıs Haziran

Üç Aylık Pazar Verileri Raporu Yılı 2. Çeyrek Nisan Mayıs Haziran TÜRKİYE ELEKTRONİK HABERLEŞME SEKTÖRÜ Üç Aylık Pazar Verileri Raporu 216 Yılı 2. Çeyrek Nisan Mayıs Haziran Sektörel Araştırma ve Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı Bilgi Teknolojileri ve İletişim

Detaylı

Üç Aylık Pazar Verileri Raporu. Sektörel Araştırma ve Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu

Üç Aylık Pazar Verileri Raporu. Sektörel Araştırma ve Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu TÜRKİYE ELEKTRONİK HABERLEŞME SEKTÖRÜ Üç Aylık Pazar Verileri Raporu 2012 Yılı 1. Çeyrek Ocak-Şubat-Mart Sektörel Araştırma ve Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu

Detaylı

TÜRKİYE DE İNTERNET / GENİŞBANT / MOBİL KULLANIM VE DİĞER HİZMETLERE İLİŞKİN BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURUMU

TÜRKİYE DE İNTERNET / GENİŞBANT / MOBİL KULLANIM VE DİĞER HİZMETLERE İLİŞKİN BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURUMU TÜRKİYE DE İNTERNET / GENİŞBANT / MOBİL KULLANIM VE DİĞER HİZMETLERE İLİŞKİN BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURUMU 2017 4. ÇEYREK RAPORU Bu rapor BTK (Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu) 2017 4. Çeyrek

Detaylı

xdsl AL-SAT Modelinde ADSL Tesis Süreleri Ortalama Tesis Süresi (İş ünü)

xdsl AL-SAT Modelinde ADSL Tesis Süreleri Ortalama Tesis Süresi (İş ünü) xdsl AL-SAT Modelinde ADSL Tesis Süreleri İSS ADI Ortalama Tesis Süresi (İş ünü) 3C1B (ASM) 0,01 ALFA (12140 ORİS ALSAT) 0,55 ANTWİFİ (ALSAT) 0,30 BCNNET (ALSAT) 2,01 BİNET(ALSAT) 0,99 CAPTAIN (ALSAT)

Detaylı

Üç Aylık Pazar Verileri Raporu. 2015 Yılı 4. Çeyrek Ekim Kasım Aralık

Üç Aylık Pazar Verileri Raporu. 2015 Yılı 4. Çeyrek Ekim Kasım Aralık TÜRKİYE ELEKTRONİK HABERLEŞME SEKTÖRÜ Üç Aylık Pazar Verileri Raporu 215 Yılı 4. Çeyrek Ekim Kasım Aralık Sektörel Araştırma ve Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu

Detaylı

xdsl AL-SAT Modelinde ADSL Tesis Süreleri Ortalama Tesis Süresi (İş ünü)

xdsl AL-SAT Modelinde ADSL Tesis Süreleri Ortalama Tesis Süresi (İş ünü) xdsl AL-SAT Modelinde ADSL Tesis Süreleri İSS ADI Ortalama Tesis Süresi (İş ünü) ALFA (12140 ORİS ALSAT) 0,51 ANADOLUNET (ALSAT) 0,32 BCNNET (ALSAT) 2,37 BİNET(ALSAT) 0,01 DORUK 1,10 EGIRDIR (ALSAT) 1,43

Detaylı

Üç Aylık Pazar Verileri Raporu. Sektörel Araştırma ve Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu

Üç Aylık Pazar Verileri Raporu. Sektörel Araştırma ve Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu TÜRKİYE ELEKTRONİK HABERLEŞME SEKTÖRÜ Üç Aylık Pazar Verileri Raporu 2011 Yılı 3. Çeyrek Temmuz-Ağustos-Eylül Sektörel Araştırma ve Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı Bilgi Teknolojileri ve İletişim

Detaylı

xdsl AL-SAT Modelinde ADSL Tesis Süreleri ADATANET (AL-SAT) 0,71

xdsl AL-SAT Modelinde ADSL Tesis Süreleri ADATANET (AL-SAT) 0,71 xdsl AL-SAT Modelinde ADSL Tesis Süreleri İSS ADI Ortala a Tesis Süresi İş ü ü ADATANET (AL-SAT) 0,71 ALFA ORİS ALSAT 0,72 ANADOLUNET (ALSAT) 0,67 ANLAYAN (ALSAT) 0,52 BCNNET (ALSAT) 5,23 BIO NET (ALSAT)

Detaylı

Üç Aylık Pazar Verileri Raporu. 2011 Yılı 4. Çeyrek Ekim-Kasım-Aralık. Sektörel Araştırma ve Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı

Üç Aylık Pazar Verileri Raporu. 2011 Yılı 4. Çeyrek Ekim-Kasım-Aralık. Sektörel Araştırma ve Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı TÜRKİYE ELEKTRONİK HABERLEŞME SEKTÖRÜ Üç Aylık Pazar Verileri Raporu 2011 Yılı 4. Çeyrek Ekim-Kasım-Aralık Sektörel Araştırma ve Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu

Detaylı

Üç Aylık Pazar Verileri Raporu Yılı 2. Çeyrek Nisan Mayıs - Haziran. Sektörel AraĢtırma ve Strateji GeliĢtirme Dairesi BaĢkanlığı

Üç Aylık Pazar Verileri Raporu Yılı 2. Çeyrek Nisan Mayıs - Haziran. Sektörel AraĢtırma ve Strateji GeliĢtirme Dairesi BaĢkanlığı TÜRKĠYE ELEKTRONĠK HABERLEġME SEKTÖRÜ Üç Aylık Pazar Verileri Raporu 212 Yılı 2. Çeyrek Nisan Mayıs - Haziran Sektörel AraĢtırma ve Strateji GeliĢtirme Dairesi BaĢkanlığı Bilgi Teknolojileri ve ĠletiĢim

Detaylı

Not 31 - İlişkili Taraf Açıklamaları

Not 31 - İlişkili Taraf Açıklamaları Not 31 - İlişkili Taraf Açıklamaları A. Grup un, ortakları, ortakları üzerinden dolaylı sermaye, yönetim ve iş ilişkisi içerisinde bulunduğu belli başlı şirketlerle ve kilit personeliyle olan 31 Aralık

Detaylı

Görevi (Başkan/Başkan Vekili/Üye..vb.) Yönetim Kurulu 25.474.617,77 Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş. Başkanı

Görevi (Başkan/Başkan Vekili/Üye..vb.) Yönetim Kurulu 25.474.617,77 Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş. Başkanı .Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı Ait En Son Payı (TL Ortaklı k dönemi ne Ait En Son Sermay e Payı (% Ediyor mu? (Evet/Hayı r 25.474.617,77 Doğan ler Grubu Holding Başkanı Evet 1,04 Evet Doğan Yayın Holding

Detaylı

Yıldız Teknik Üniversitesi-Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 15 Şubat 2010

Yıldız Teknik Üniversitesi-Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 15 Şubat 2010 Yıldız Teknik Üniversitesi-Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 15 Şubat 2 29-2 Eğitim Yılında (Haziran-Aralık 29 tarihleri arasında) doldurulmuş olan Staj Yeri Değerlendirme Anketi Raporu 29-2 eğitim döneminde

Detaylı

Üç Aylık Pazar Verileri Raporu. 2012 Yılı 2. Çeyrek Nisan Mayıs - Haziran. Sektörel AraĢtırma ve Strateji GeliĢtirme Dairesi BaĢkanlığı

Üç Aylık Pazar Verileri Raporu. 2012 Yılı 2. Çeyrek Nisan Mayıs - Haziran. Sektörel AraĢtırma ve Strateji GeliĢtirme Dairesi BaĢkanlığı TÜRKĠYE ELEKTRONĠK HABERLEġME SEKTÖRÜ Üç Aylık Pazar Verileri Raporu 212 Yılı 2. Çeyrek Nisan Mayıs - Haziran Sektörel AraĢtırma ve Strateji GeliĢtirme Dairesi BaĢkanlığı Bilgi Teknolojileri ve ĠletiĢim

Detaylı

Meslek Grubu: 18 18 - BİLGİSAYAR, BÜRO MAKİNELERİ, ELEKTRONİK VE İLETİŞİM CİHAZLARININ TİCARETİ VE ONARIMI İLE BÜRO DESTEK HİZMETLERİ

Meslek Grubu: 18 18 - BİLGİSAYAR, BÜRO MAKİNELERİ, ELEKTRONİK VE İLETİŞİM CİHAZLARININ TİCARETİ VE ONARIMI İLE BÜRO DESTEK HİZMETLERİ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 7106 7492 SANTEL TELEKOMİNİKASYON TİCARET VE SANAYİ LTD.ŞTİ. 05.09.1984 Karadeniz V.D. SEÇME+SEÇİLME - 7440013086 7109 7503 BİLİŞİM BİLGİ İŞLEM MERKEZİ

Detaylı

TURKCELL. 2012 4. Çeyrek ve Yılsonu Sonuç Açıklaması. 2012 Yılsonu Sonuç Açıklaması. Turkcell Genel Müdür. 21 Şubat 2012

TURKCELL. 2012 4. Çeyrek ve Yılsonu Sonuç Açıklaması. 2012 Yılsonu Sonuç Açıklaması. Turkcell Genel Müdür. 21 Şubat 2012 TURKCELL 2012 Yılsonu Sonuç Açıklaması 2012 4. Çeyrek ve Yılsonu Sonuç Açıklaması 21 Şubat 2012 Süreyya Ciliv Süreyya Ciliv Turkcell - Genel Müdür 21 Şubat 2013 Turkcell Genel Müdür Turkcell Grup Konsolide

Detaylı

Yıldız Teknik Üniversitesi-Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 11 Aralık 2007. 2006-2007 Yaz ve Güz Yarı Yılı Staj Yeri Değerlendirme Anketi Raporu

Yıldız Teknik Üniversitesi-Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 11 Aralık 2007. 2006-2007 Yaz ve Güz Yarı Yılı Staj Yeri Değerlendirme Anketi Raporu Yıldız Teknik Üniversitesi-Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 11 Aralık 7 6-7 Yaz ve Güz Yarı Yılı Staj Yeri Değerlendirme Anketi Raporu 6-7 yaz ve güz yarı yılı Staj Döneminde elimize 126 adet İş Yeri Değerlendirme

Detaylı

TEHLİKELİ MADDE GÜVENLİK DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ VERMEK ÜZERE YETKİLENDİRİLMİŞ EĞİTİM KURULUŞLARI

TEHLİKELİ MADDE GÜVENLİK DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ VERMEK ÜZERE YETKİLENDİRİLMİŞ EĞİTİM KURULUŞLARI NO YETKİLENDİRİLEN KURULUŞ TEHLİKELİ MADDE GÜVENLİK DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ VERMEK ÜZERE YETKİLENDİRİLMİŞ EĞİTİM KURULUŞLARI BULUNDUĞ U İL YET Kİ ALA NI TELEFON 1 Yıldırım Yılmaz Özel Yıldırım Eğitim ve Öğretim

Detaylı

Yetkilendirilmiş Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimleri (OSGB) Listesi

Yetkilendirilmiş Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimleri (OSGB) Listesi : Yetkilendirilmiş Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimleri (OSGB) Listesi www.uzmanglobal.com UZMAN GLOBAL; iş hukuku, sosyal güvenlik, SGK işlemleri, teşvik ve destekler, denetim, stratejik planlama ve eğitim

Detaylı

Not 11 - İlişkili Taraf Açıklamaları

Not 11 - İlişkili Taraf Açıklamaları Not 11 - İlişkili Taraf Açıklamaları A. Grup un, ortakları, ortakları üzerinden dolaylı sermaye, yönetim ve iş ilişkisi içerisinde bulunduğu belli başlı şirketlerle ve kilit personeliyle olan 30 Eylül

Detaylı

TS 12426/ŞUBAT 2002 TS 13011/NİSAN 2003 YUNUS OTO LPG-CENGİZ ÇOLAK TS 12664-1/NİSAN 2008 34/10032 03/10/2011

TS 12426/ŞUBAT 2002 TS 13011/NİSAN 2003 YUNUS OTO LPG-CENGİZ ÇOLAK TS 12664-1/NİSAN 2008 34/10032 03/10/2011 Türk Standardları Enstitüsünden: Aşağıda isimleri ve hizmet yerleri belirtilen firmaların Hizmet Yeterlilik Belgesi kullanma hakkı veren sözleşmeleri karşılarında belirtilen tarihlerde ve belirtilen nedenlerden

Detaylı

Belge No Laboratuvar Adı Dosya Sorumlusu Telefon e-mail Y 06/001/2010 TÇMB KALİTE VE ÇEVRE KURULU İKTİSADİ İŞLETMESİ

Belge No Laboratuvar Adı Dosya Sorumlusu Telefon e-mail Y 06/001/2010 TÇMB KALİTE VE ÇEVRE KURULU İKTİSADİ İŞLETMESİ Belge No Laboratuvar Adı Dosya Sorumlusu Telefon e-mail Y 06/001/2010 TÇMB KALİTE VE ÇEVRE KURULU İKTİSADİ İŞLETMESİ Y 06/002/2010 EKOTEST ÇEVRE DANIŞMANLIK ÖLÇÜM HİZMETLERİ LTD.ŞTİ. Sevda Ata ALAKURT

Detaylı

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. 21 Ekim 2016 Tarihi İtibariyle Yönetim Kurulu Üyeleri ve Yöneticileri. Yönetim Kurulu Üyeleri

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. 21 Ekim 2016 Tarihi İtibariyle Yönetim Kurulu Üyeleri ve Yöneticileri. Yönetim Kurulu Üyeleri TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. 21 Ekim 2016 Tarihi İtibariyle leri ve leri leri Adı-Soyadı MOHAMMED HARIRI Tüzel Kişi Adına Hareket Eden Kişi Cinsiyeti Görevi Başkanı Mesleği Son 5 Yılda Ortaklıkta lendiği

Detaylı

Not 23 - İlişkili Taraf Açıklamaları

Not 23 - İlişkili Taraf Açıklamaları Not 23 - İlişkili Taraf Açıklamaları A. Grup un, ortakları, ortakları üzerinden dolaylı sermaye, yönetim ve iş ilişkisi içerisinde bulunduğu belli başlı şirketlerle ve kilit personeliyle olan 30 Eylül

Detaylı

24 27 EKİM 2013 İSTANBUL

24 27 EKİM 2013 İSTANBUL CeBIT BİLİŞİM EURASIA FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU RAPORU 24 27 EKİM 2013 İSTANBUL Aykut TERZİOĞLU Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar Müdürlüğü Fuarcılık Masası Uzmanı 1 CeBIT

Detaylı

Sektörel Rekabet ve Tüketici Hakları Dairesi Başkanlığı Ocak 2008 İstanbul

Sektörel Rekabet ve Tüketici Hakları Dairesi Başkanlığı Ocak 2008 İstanbul Telekomünikasyon Sektöründe Rekabet Sektörel Rekabet ve Tüketici Hakları Dairesi Başkanlığı Ocak 2008 İstanbul Gündem Genel İstatistikler Pazar Analizleri Sabit Arama Pazarı Mobil Arama Pazarı Genişbant

Detaylı

TARIM MAKİNALARI FİRMALARI. http://www.tarmakbir.org

TARIM MAKİNALARI FİRMALARI. http://www.tarmakbir.org TARIM MAKİNALARI FİRMALARI http://www.tarmakbir.org Firma:ÖZALSAN PÜLVERİZATÖR SANAYİ- ÖZCAN ÖZAL Şehir :ADANA Faaliyet Alanı:İMALATÇI Telefon - 1 :(0090) 322. 611 20 34 (2 H) e-mail :ozalsantarmak@hotmail.com

Detaylı

BİLGİ TEKNOLOJİSİ ALTYAPISI. Mustafa Çetinkaya

BİLGİ TEKNOLOJİSİ ALTYAPISI. Mustafa Çetinkaya BİLGİ TEKNOLOJİSİ ALTYAPISI Mustafa Çetinkaya Bilgi Teknolojisi Altyapısı Kurumların bilgi sistemi uygulamaları için platform sağlayan teknoloji kaynaklarıdır. Donanım, Yazılım, Danışmanlık Eğitim, Öğretim

Detaylı

Bilgi Teknolojisi Altyapısı. Tarihi Gelişim. Tarihi Gelişim. Bulut Servis Sağlayıcı. Bulut Bilişim

Bilgi Teknolojisi Altyapısı. Tarihi Gelişim. Tarihi Gelişim. Bulut Servis Sağlayıcı. Bulut Bilişim Bilgi Teknolojisi Altyapısı Kurumların bilgi sistemi uygulamaları için platform sağlayan teknoloji kaynaklarıdır. Donanım, Yazılım, Danışmanlık Eğitim, Öğretim BİLGİ TEKNOLOJİSİ ALTYAPISI Mustafa Çetinkaya

Detaylı

BİLGİ TEKNOLOJİSİ ALTYAPISI. Mustafa Çetinkaya

BİLGİ TEKNOLOJİSİ ALTYAPISI. Mustafa Çetinkaya BİLGİ TEKNOLOJİSİ ALTYAPISI Mustafa Çetinkaya Bilgi Teknolojisi Altyapısı Kurumların bilgi sistemi uygulamaları için platform sağlayan teknoloji kaynaklarıdır. Donanım, Yazılım, Danışmanlık Eğitim, Öğretim

Detaylı

2008 2009 Yılları arasında Bölümümüz Öğrencilerinin. Staj Yaptığı Kurumlar ve Çalışma Süreleri

2008 2009 Yılları arasında Bölümümüz Öğrencilerinin. Staj Yaptığı Kurumlar ve Çalışma Süreleri 2008 2009 Yılları arasında Bölümümüz Öğrencilerinin Staj Yaptığı Kurumlar ve Çalışma Süreleri Kabul edilen Gün Sayısı STAJ YERİ 30 Trabzon İl Telekom Müdürlüğü 20 Yeni Sarp İnşaat 30 EPC Enerji ve Güç

Detaylı

Not 11 - İlişkili Taraf Açıklamaları

Not 11 - İlişkili Taraf Açıklamaları Not 11 - İlişkili Taraf Açıklamaları A. Grup un, ortakları, ortakları üzerinden dolaylı sermaye, yönetim ve iş ilişkisi içerisinde bulunduğu belli başlı şirketlerle ve kilit personeliyle olan 30 Haziran

Detaylı

İlişkili Taraf Açıklamaları

İlişkili Taraf Açıklamaları İlişkili Taraf Açıklamaları A. Holding in, ortakları, ortakları üzerinden dolaylı sermaye, yönetim ve iş ilişkisi içerisinde bulunduğu belli başlı şirketlerle ve kilit personeliyle olan 30.09.2015 ve 31.12.2014

Detaylı

2. GRUP DANIŞMANLIK FİRMALARI. Akredite Edildiği Alan

2. GRUP DANIŞMANLIK FİRMALARI. Akredite Edildiği Alan 2. GRUP DANIŞMANLIK FİRMALARI Ünvan A3 Yazılım Aikon Establisment AKSİS Yazılım Bilişim Aral Danışmanlık Ltd.Şti. Arama Araştırma Organizasyon Danışmanlığı ve Tic.Ltd.Şti. Arete Bilgisayar Otomasyon Danışmanlık

Detaylı

EKONOMĠK GELĠġME MALĠ DESTEK PROGRAMI ASĠL PROJELER LĠSTESĠ. S.N. Ref. No BaĢvuru Sahibi Proje Adı Ġl

EKONOMĠK GELĠġME MALĠ DESTEK PROGRAMI ASĠL PROJELER LĠSTESĠ. S.N. Ref. No BaĢvuru Sahibi Proje Adı Ġl EKONOMĠK GELĠġME MALĠ DESTEK PROGRAMI ASĠL PROJELER LĠSTESĠ Proje Teklif Çağrısı: TRC2-10-EKOG001-A-B: EKONOMİK GELİŞME MALİ DESTEK PROGRAMI S.N. Ref. No BaĢvuru Sahibi Proje Adı Ġl 1 A-815 Asenka Mermer

Detaylı

(*) Cari dönem itibarıyla ilişkili taraftan çıkmıştır.

(*) Cari dönem itibarıyla ilişkili taraftan çıkmıştır. Not 11 - İlişkili Taraf Açıklamaları A. Grup un, ortakları, ortakları üzerinden dolaylı sermaye, yönetim ve iş ilişkisi içerisinde bulunduğu belli başlı şirketlerle ve kilit personeliyle olan 31 Mart 2016

Detaylı

SERVİS İSTASYONLARI GÖSTERİR LİSTE İTHALATÇI/İMALATÇI-ÜRETİCİ FİRMANIN 1. ÜNVANI : BİMEL ELEKTRONİK MAMULLERİ PAZARLAMALTD. ŞTİ. 2.

SERVİS İSTASYONLARI GÖSTERİR LİSTE İTHALATÇI/İMALATÇI-ÜRETİCİ FİRMANIN 1. ÜNVANI : BİMEL ELEKTRONİK MAMULLERİ PAZARLAMALTD. ŞTİ. 2. SERVİS İSTASYONLARI GÖSTERİR LİSTE İTHALATÇI/İMALATÇI-ÜRETİCİ FİRMANIN 1. ÜNVANI : BİMEL ELEKTRONİK MAMULLERİ PAZARLAMALTD. ŞTİ. 2. MERKEZ ADRESİ : BAYINDIR SOKAK, NO:5/1-2-4-5-6-7 14-15-17-19 YENİŞEHİR

Detaylı

Yıldız Teknik Üniversitesi-Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 15 Kasım 2012

Yıldız Teknik Üniversitesi-Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 15 Kasım 2012 ıldız Teknik Üniversitesi-Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 15 Kasım 212 212 Ocak-Kasım tarihleri arasında yapılmış staj sonrası doldurulmuş olan Staj eri Değerlendirme Anketi Raporu 212 yılı içerisinde Ocak

Detaylı

Yıldız Teknik Üniversitesi-Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 30 Aralık 2014

Yıldız Teknik Üniversitesi-Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 30 Aralık 2014 Yıldız Teknik Üniversitesi-Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 3 Aralık 14 14 Ocak-Aralık tarihleri arasında yapılmış staj sonrası doldurulmuş olan Staj Yeri Değerlendirme Anketi Raporu 14 yılı içerisinde Aralık

Detaylı

YILDIZ TEKNOPARK FİRMA-SEKTÖR-ETKİNLİK BİLGİLERİ TABLOSU

YILDIZ TEKNOPARK FİRMA-SEKTÖR-ETKİNLİK BİLGİLERİ TABLOSU 1 2 3 4 5 6 FİRMA YILDIZ TEKNOPARK FİRMA-SEKTÖR-ETKİNLİK BİLGİLERİ TABLOSU TEKNOPARK ADRES SEKTÖR TEKNOPARK YÖNETİM-TTO C1-304 YÖNETİM OFİSİ Done B1-403 Mobil Finnet Elektronik Yayıncılık & MGA Bilgi ve

Detaylı

Operatör Çözümleri. SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri

Operatör Çözümleri. SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri Operatör Çözümleri Operatör ve servis sağlayıcı gibi sorunsuz altyapı üzerinden müşterilerine hizmet sunma ihtiyacı duyan müşterilerimize Mobil TV için altyapılar, Sinyal İşleme merkezleri ile sorunsuz

Detaylı

Your Digital Agency in Europe. Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri

Your Digital Agency in Europe. Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri Paragon Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri Hakkımızda DENEYİM Rakipsiz YARATICILIK Takip edilen YENİLİKLER Biz Kimiz? ParagonTasarım dijital medya alanında hizmet veren İstanbul merkezli bir tasarım

Detaylı

ELEKTRONİK SEKTÖRÜ RAPORU (2013/1)

ELEKTRONİK SEKTÖRÜ RAPORU (2013/1) T.C. BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI ELEKTRONİK SEKTÖRÜ RAPORU (2013/1) Sektörel Raporlar ve Analizler Serisi 1 İÇİNDEKİLER Şekiller Listesi... 3 Kısaltmalar Listesi... 3 YÖNETİCİ ÖZETİ... 4 1.SEKTÖRÜN

Detaylı

SIRA Vergi Dairesi Mükellef Matrah Tahakkuk 1 KARADENİZ VERGİ DAİRESİ ÇORUH ELEKTRİK PERAKENDE SATIŞ A.Ş. 47.340.855,21 9.468.

SIRA Vergi Dairesi Mükellef Matrah Tahakkuk 1 KARADENİZ VERGİ DAİRESİ ÇORUH ELEKTRİK PERAKENDE SATIŞ A.Ş. 47.340.855,21 9.468. SIRA Vergi Dairesi Mükellef Matrah Tahakkuk 1 KARADENİZ VERGİ DAİRESİ ÇORUH ELEKTRİK PERAKENDE SATIŞ A.Ş. 47.340.855,21 9.468.171,04 2 HIZIRBEY VERGİ DAİRESİ ÇORUH ELEKTRİK DAĞITIM ANONİM ŞİRKETİ 33.156.669,21

Detaylı

Uzan Grubu Varlıkları. Satış Sürecindeki Gelişmeler - 2

Uzan Grubu Varlıkları. Satış Sürecindeki Gelişmeler - 2 Uzan Grubu Varlıkları Satış Sürecindeki Gelişmeler - 2 03.10.2005 Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından, T. İmar Bankası A.Ş. hakim ortaklarından olan Fon alacaklarının tahsili amacıyla 4389

Detaylı

BL1-Firmalara Yapılacak Ödemeler Listesi

BL1-Firmalara Yapılacak Ödemeler Listesi uruluş Adı FİRMA/PERSOEL ADI AI LABORATUAR CİHAZLARI SAVE TİC.LTD. ALFA TEİ TIP ELETROİ GIDA SA.LTD.ŞTİ. VERGİ O ODU FİŞ O FİŞ O İLİŞİ O 0270049590 320.11 27 01.01.2016 1 224.80 0.00 0.00 0.00 224.80 0510039433

Detaylı

Müminhan BİLGİN TRABZON MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

Müminhan BİLGİN TRABZON MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI KİŞİSEL BİLGİLER Doğum yeri/tarihi : Trabzon, 1964 Askerlik Hizmeti : Tamamlandı, 1985 Medeni Durumu : Evli, 3 çocuk babası PROFESYONEL DENEYİM DEVLET/ ÖZEL SEKTÖR HİZMET TECRÜBELERİ NETAŞ 4G ve Kamu Acil

Detaylı

Yıldız Teknik Üniversitesi-Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 12 Kasım 2010

Yıldız Teknik Üniversitesi-Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 12 Kasım 2010 ıldız Teknik Üniversitesi-Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 2 Kasım - Eğitim ılında (Haziran-Kasım tarihleri arasında) doldurulmuş olan Staj eri Değerlendirme Anketi Raporu - eğitim döneminde Ocak ile Ekim

Detaylı

Belge TS 11939 TS 12663 TS 12820 TS 11939 33.2009/1192 25.07.2011 FİRMA İSTEĞİ TS 12690 TS 12676

Belge TS 11939 TS 12663 TS 12820 TS 11939 33.2009/1192 25.07.2011 FİRMA İSTEĞİ TS 12690 TS 12676 TSE Mersin Gözetim ve Muayene Müdürlüğünden: Aşağıda isimleri ve imal ettikleri mamulleri belirtilen firmaların Hizmet Yeterlilik Belgesini kullanma hakkı veren sözleşmeleri karşılarında belirtilen tarihlerde

Detaylı

Türk Telekom Grubu 2011 de %46 pazar payıyla 12 milyar TL gelir elde eden Türkiye deki lider Telekom grubudur

Türk Telekom Grubu 2011 de %46 pazar payıyla 12 milyar TL gelir elde eden Türkiye deki lider Telekom grubudur BuluTT TÜRK TELEKOM Gurubu Türk Telekom Grubu 2011 de %46 pazar payıyla 12 milyar TL gelir elde eden Türkiye deki lider Telekom grubudur Gelirde Türkiye telekom pazarında %46 pazar payı ~15 milyon erişim

Detaylı

ATAKUM KAYMAKAMLIĞI İLÇE TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ BAŞKANLIĞI

ATAKUM KAYMAKAMLIĞI İLÇE TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ BAŞKANLIĞI 1 2015/15422 AKBANK T.A.Ş. ÇAYIROVA / KOCAELİ 4290001886123 2 2015/15423 AKBANK T.A.Ş. ÇAYIROVA / KOCAELİ 4290001886130 3 2015/15424 AKBANK T.A.Ş. ÇAYIROVA / KOCAELİ 4290001886147 4 2015/15425 T.GARANTİ

Detaylı

VARSA YIKAMA DERNEK GÜNCEL ÜYE LİSTESİ

VARSA YIKAMA DERNEK GÜNCEL ÜYE LİSTESİ VARSA YIKAMA DERNEK GÜNCEL ÜYE LİSTESİ TESİSİNİN KONUMU 1 Alışan Den Hartogh Kim. Tem. Ve Tic. A.Ş. Gebze / Kocaeli 2 Alışan Sigorta Aracılık Hizm. A.Ş. - 3 Alışan Lojistik A.Ş. Selçuklu / Konya 4 Basf

Detaylı

6102 SAYILI KANUNUN GEÇİCİ 7.MADDESİ KAPSAMINDA TİCARET SİCİLİNDEN KAYDI SİLİNEN MÜKELLEFLER LİSTESİ

6102 SAYILI KANUNUN GEÇİCİ 7.MADDESİ KAPSAMINDA TİCARET SİCİLİNDEN KAYDI SİLİNEN MÜKELLEFLER LİSTESİ Sıra No VERGİ NO ÜNVAN 1 8770256416 2 9780517028 3 6070360257 4 8610498361 5 3260280069 6102 SAYILI KANUNUN GEÇİCİ 7.MADDESİ KAPSAMINDA TİCARET SİCİLİNDEN KAYDI SİLİNEN MÜKELLEFLER LİSTESİ TÜRKER GELİNLİK

Detaylı

ATAKUM KAYMAKAMLIĞI İLÇE TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ BAŞKANLIĞI

ATAKUM KAYMAKAMLIĞI İLÇE TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ BAŞKANLIĞI 1 2016/1 TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş. ATAŞEHİR / İSTANBUL 4290001895149 2 2016/2 YÖN ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ TİC.LTD.ŞTİ. İLKADIM / SAMSUN 4290001895156 3 2016/3 T.GARANTİ BANKASI A.Ş. BAĞCILAR / İSTANBUL 4290001895163

Detaylı

Konut Çözümleri. SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri

Konut Çözümleri. SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri Konut Çözümleri Toplu konutlarda bireysel çanak antenlerin meydana getirdiği görüntü kirliliğini önleyen ve görüntü kalitesinde çığır açan merkezi TV dağıtım sistemlerinden başlayarak, günümüzde Triple

Detaylı

Yıldız Teknik Üniversitesi-Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 27 Ocak 2009. 2008-2009 Yaz ve Güz Yarı Yılı Staj Yeri Değerlendirme Anketi Raporu

Yıldız Teknik Üniversitesi-Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 27 Ocak 2009. 2008-2009 Yaz ve Güz Yarı Yılı Staj Yeri Değerlendirme Anketi Raporu Yıldız Teknik Üniversitesi-Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 27 Ocak 9 8-9 Yaz ve Güz Yarı Yılı Staj Yeri Değerlendirme Anketi Raporu 6-7 yaz ve güz yarı yılı Staj Döneminde elimize 175 adet İş Yeri Değerlendirme

Detaylı

Kurumsal Tanıtım Dosyası

Kurumsal Tanıtım Dosyası Kurumsal Tanıtım Dosyası Likit Telekom Biz Kimiz? 2011 Kuruluş Likit Telekom Ltd. Şti. / Sanal Santral Telekomünikasyon A.Ş. Türkiye Geneli Bayi Ağı TS SYYB / HYB Belgeleri 6 Distribütörlük ve diğer bayilikler

Detaylı

İlişkili Taraf Açıklamaları

İlişkili Taraf Açıklamaları İlişkili Taraf Açıklamaları A. Holding in, ortakları, ortakları üzerinden dolaylı sermaye, yönetim ve iş ilişkisi içerisinde bulunduğu belli başlı şirketlerle ve kilit personeliyle olan ve 31.12.2014 tarihleri

Detaylı

Mobil cihazlar insanlar için hayatı kolaylaştırıp; evde, ofiste ya da günlük yaşamda ihtiyaç duyulan her türlü bilgi, içerik ve uygulamaya istenilen

Mobil cihazlar insanlar için hayatı kolaylaştırıp; evde, ofiste ya da günlük yaşamda ihtiyaç duyulan her türlü bilgi, içerik ve uygulamaya istenilen 1 2 Mobil cihazlar insanlar için hayatı kolaylaştırıp; evde, ofiste ya da günlük yaşamda ihtiyaç duyulan her türlü bilgi, içerik ve uygulamaya istenilen yerden, istenildiği anda ulaşabilmeyi sağlamaktadır.

Detaylı

VARSA YIKAMA DERNEK GÜNCEL ÜYE LİSTESİ

VARSA YIKAMA DERNEK GÜNCEL ÜYE LİSTESİ VARSA YIKAMA DERNEK GÜNCEL ÜYE LİSTESİ TESİSİNİN KONUMU 1 Alışan Den Hartogh Kim. Tem. Ve Tic. A.Ş. Gebze / Kocaeli 2 Alışan Sigorta Aracılık Hizm. A.Ş. - 3 Alışan Lojistik A.Ş. - 4 Basf Türk Kimya Ltd.Şti.

Detaylı