Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin 06.04.2004 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır."

Transkript

1 TARİH:20/02/2004 (İMKB BÜLTENİNDE YAYINLANMIŞTIR.) Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Şirketimizin tarihli mali tabloları Kurulun Seri XI, No:1 ve Seri XI, No:20 (enflasyona göre düzeltilmiş) tebliğlerine göre düzenlenecektir. Ayrıca konsolide mali tablo düzenleme yükümlülüğümüz bulunmamaktadır. TARİH:23/02/2004 (İMKB BÜLTENİNDE YAYINLANMIŞTIR.) Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır tarihinde yapılmış olan özel durum açıklamasında belirtilmiş olan Barmek Holding Grubuna ait nakit ve gayri nakit risklerin yapılandırma çalışmaları henüz sonuçlanmamıştır. Sonuçlandığında halka duyurulmak üzere Borsa Başkanlığınıza özel durum açıklaması yapılacaktır. TARİH:26/02/2004 (İMKB BÜLTENİNDE YAYINLANMIŞTIR.) Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş., tarihinde TEİAŞ Genel Müdürlüğü nün Uluslararası ihaleye çıktığı 366 adet Yüksek Gerilim Ölçü Transformatörü ihalesine katılmıştır. İhalenin açılış sonuçlarına göre Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş., Euro ile ilk sırada olup kendisini ikinci sırada Euro bedelle ABB (İsveç) takip etmektedir. İhaleye Emek dışında 4 Avrupa firması iştirak etmiştir. TARİH:01/03/2004 (İMKB BÜLTENİNDE YAYINLANMIŞTIR.) HABER: Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Konu: Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri. VIII, No: 39 sayılı Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır. Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş tarihinde Pakistan National Transmission Despatch Company firmasından USD tutarında 80 adet yüksek gerilim akım ve gerilim transformatörü siparişi almıştır. TARİH:10/03/2004 (İMKB BÜLTENİNDE YAYINLANMIŞTIR.) Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin olağan gündem maddelerinin yanı sıra Yönetim Kuruluna kendi üyeleri arasından murahhas üye ve dışarıdan murahhas müdür ataması ve 2004 yılı bütçe taslağının hazırlanması ve karara bağlanması için yetki verilmesi konularının da görüşüleceği 2003 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın Çarşamba günü saat 10:00'de Esenboğa Yolu, 23.Km., Ankara adresindeki şirket merkezinde yapılacağı bildirilmiştir. TARİH:06/04/2004 (İMKB BÜLTENİNDE YAYINLANMIŞTIR.) Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Yönetim Kurulumuz Şirketimizin 2003 yılı Olağan Genel Kurulunun 21 Nisan 2004 günü, saat da Esenboğa Yolu 23. Km. Akyurt-Ankara adresindeki şirket merkezinde yapılmasına, tarihinde karar vermiş ve bu husus Hürses, Dünya Gazetelerinin tarihli, T.T.Sicili Gazetesinin tarihli nüshasında ilan edilmiştir. Ancak; Bağımsız Denetim Firması tarafından hazırlanan Bağımsız Denetim Raporunda, bankalarla

2 sürdürülen kredi borçlarının yeniden yapılandırılması görüşmelerinin uzaması neticesinde banka kredi borçları ve dönem finansman giderlerinin tam olarak tesbit edilememesinden dolayı Görüş bildirilememesi sonucunda, bu belirsizlik ortadan kalkıncaya ve Bağımsız Denetim Kurulu tarafından Ek rapor hazırlanıncaya kadar, Yönetim Kurulumuzun tarihinde yaptığı toplantıda alınan karar uyarınca Genel Kurul Toplantısının ileri bir tarihe ertelenmesi zorunluluğu doğmuştur. Olağan Genel Kurul Toplantı tarih ve yeri tesbit edildiğinde Sayın ortaklarımıza ayrıca duyurulacaktır. TARİH:22/04/2004 (İMKB BÜLTENİNDE YAYINLANMIŞTIR.) Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Yeniden yapılandırma çalışmaları kapsamında, a) Türkiye İş Bankası ve Yapı Kredi Bankası ile yeniden yapılandırma sözleşmeleri taslak maddeleri üzerinde görüşmeler, b) TMSF (Pamukbank) ye sunulan teklif detayları üzerinde çalışmalar devam etmektedir. TARİH:14/05/2004 (İMKB BÜLTENİNDE YAYINLANMIŞTIR.) Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Şirketimiz Yönetim Kurulu tarihinde yapmış olduğu toplantısında sermayesini TL arttırılmak suretiyle TL den TL ye yükseltilmesine ve ortaklarımızın rüçhan haklarının nominal değerden kullandırılmasına karar vermiş olup aynı gün özel durum açıklaması yapılarak kamuya duyurulmuştur tarihinde de resmen Sermaye Piyasası Kuruluna başvurularak kurul kaydına alınmasını talep etmiştir. Ancak Sermaye Piyasası Kurulu tarihli yazısında yapılacak sermaye arttırımında rüçhan haklarının kullanılmayarak ve halka arz yapılmayarak ihraç edilecek payların şirketimizin büyük ortağı olan Barmek Holding A.Ş. ye tahsis edilmesi suretiyle sermaye artırımının gerçekleştirilmesine karar vermiştir. TARİH:31/05/2004 (İMKB BÜLTENİNDE YAYINLANMIŞTIR.) Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. TEİAŞ Genel Müdürlüğü Malzeme Yönetimi ve Ticaret Daire Başkanlığı Dış Ticaret Müdürlüğü'nün 2003/IŞD/11 sayılı yazılarıyla; KDV dahil Euro bedelle 420 kv ve 170 kv Akım/Kapasitif Gerilim Transformatör siparişi verilmiştir ve sözleşme imzasına davet edilmiştir.

3 TARİH:01/06/2004 (İMKB BÜLTENİNDE YAYINLANMIŞTIR.) Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Barmek İnşaat ve Tesisat A.Ş.'nin tarihinde Ankara Asliye Üçüncü Ticaret Mahkemesi nden TTK nun 324/son maddesi uyarınca iflasın günü saat 13:15, günü saat 13:15 e kadar bir yıl süre ile ertelenmesi kararının 1 yıl daha uzatılması, verilen tedbirlerin uzatma süresince devamı, şirketin işletme faaliyetlerini engelleyen mevcut hacizlerin kaldırılması, ayrıca faaliyet konusu gayrimenkuller ile Bankalarla Yeniden Yapılandırma ve 4743 sayılı Mali Sektöre Olan Borçların Yeniden Yapılandırılmasına ilişkin yasa çerçevesinde şirkete ait menkul ve gayrimenkullerin kayyum gözetiminde devir ve satışına izin verilmesine ve dosya karar düzeltme talepleri nedeniyle halen Yargıtay 19 Hukuk Dairesinde incelemede bulunduğundan, erteleme istemlerinin gecikeceğinden, ikinci erteleme talebi kanusunda karar verilinceye kadar mevcut tedbirlerin devamına karar verilmesini talep etmiştir. Ankara üçüncü Asliye Ticaret Mahkemesi talebi aynen kabul etmiştir. TARİH:24/06/2004 (İMKB BÜLTENİNDE YAYINLANMIŞTIR.) Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. İMKB toptan satış pazarında gerçekleşecek olan Barmek Holdinge tahsisli sermaye artışımızla ilgili olarak artırılan TL'nin tamamı / tarihleri arasında Barmek Holding tarafından şirketimize sermaye avansı olarak ödenmiştir. TARİH:24/06/2004 (İMKB BÜLTENİNDE YAYINLANMIŞTIR.) Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. İlgi : tarihli özel durum açıklamamıza ektir. İlgi açıklamamızda belirtilen sermaye avansı şirketimize TL nakten, TL mahsuben ödenmiştir. TARİH:29/06/2004 (İMKB BÜLTENİNDE YAYINLANMIŞTIR.) Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Şirketimizin yönetim kurulu tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır yılı hesap döneminde şirketimiz zarar ettiğinden mevcut hisse senetlerimizde yer alan 2003 yılı kar payı kuponlarının geçersiz kılınmasına, Yine mevcut olan hisse senetlerindeki 6 nolu kuponların tahsisli sermaye artırımı yapılması nedeniyle geçersiz kılınmasına oy birliğiyle karar verilmiştir. TARİH:29/06/2004 (İMKB BÜLTENİNDE YAYINLANMIŞTIR.) Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin tarihli ek açıklaması aşağıya çıkarılmıştır. İlgi: tarihli özel durum açıklamamıza ektir yılı kar payı kuponlarının geçersiz kılınması 2003 yılı Genel Kurulunda alınacak kesin karardan sonra açıklanacaktır.

4 TARİH:30/06/2004 (İMKB BÜLTENİNDE YAYINLANMIŞTIR.) Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin olağan gündem maddelerinin yanısıra T.T.K. nun 324. maddesi hükümleri açısından şirketin mali durumu hakkında Genel Kurula bilgi verilmesi ve alınması gereken tedbirlerin görüşülerek karara bağlanması, Yönetim Kuruluna kendi üyeleri arasından Murahhas Üye ve dışarıdan Murahhas Müdür ataması konusunda yetki verilmesi hususunun karara bağlanması, 2004 yılı Bütçe taslağının hazırlanması ve karara bağlanması için Yönetim Kurulu na yetki verilmesi konularının da görüşüleceği 2003 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı nın Cuma günü saat 10:00 da Esenboğa Yolu, 23. Km., Ankara adresindeki şirket merkezinde yapılacağı bildirilmiştir. TARİH:01/07/2004 (İMKB BÜLTENİNDE YAYINLANMIŞTIR.) Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin tarihli Yönetim Kurulu Toplantısı nda, daha önce tarihinde yapılacağı ilan edilen 2003 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı nın tarihi değiştirilerek toplantının Cuma günü saat 10:00 da Esenboğa Yolu, 23. Km., Ankara adresindeki şirket merkezinde yapılmasına karar verildiği bildirilmiştir. TARİH:05/07/2004 (İMKB BÜLTENİNDE YAYINLANMIŞTIR.) Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Haziran 2004 yılı içerisinde TEİAŞ'dan alınan $'lık sipariş dışında Türkiye'den $ Azerbaycan'dan $ Pakistan'dan $ İngiltere'den $ Irak'tan $ sipariş alınmıştır. Alınan bu siparişlerle birlikte toplam Haziran ayı sipariş tutarı $ olmuştur. TARİH:06/07/2004 (İMKB BÜLTENİNDE YAYINLANMIŞTIR.) Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. Borsa Başkanlığı tarafından Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:VIII, No:39 sayılı Özel Durumların Kamuya Açıklanmasına İlişkin Tebliği'nin "Olağandışı Fiyat ve Miktar Hareketleri" başlıklı 7. maddesine istinaden aynı Tebliğ'in 10 ve 12. maddelerine göre istenen açıklamaya cevaben gönderdiği tarihli yazısında kamuya açıklanmamış özel bir durumun olmadığını bildirmiştir. TARİH:13/07/2007 (İMKB BÜLTENİNDE YAYINLANMIŞTIR.) Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. Borsa Başkanlığı tarafından Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:VIII, No:39 sayılı Özel Durumların Kamuya Açıklanmasına İlişkin Tebliği'nin "Olağandışı Fiyat ve Miktar Hareketleri" başlıklı 7. maddesine istinaden aynı Tebliğ'in 10 ve 12. maddelerine göre istenen açıklamaya cevaben gönderdiği tarihli yazısında kamuya açıklanmamış özel bir durumun olmadığını bildirmiştir.

5 TARİH:21/07/2004 (İMKB BÜLTENİNDE YAYINLANMIŞTIR.) Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş., gecikmiş 35. Olağan Genel Kurul toplantısını 23 Temmuz 2004 Cuma günü ve saat 10:00 da, Ankara-Esenboğa yolu 23. Km. deki fabrika toplantı salonunda yapacaktır. Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin geleceğe yönelik yapılandırılmasının etkin bir şekilde görüşüleceği, ulusal ve uluslararası elektromekanik ve enerji projelerinin nasıl ve ne zaman uygulamaya sokulacağının karar altına alınacağı, 35. olağan genel kurul toplantısında, alınacak kararlar SPK ve İMKB aracılığıyla genel kurul toplantısını müteakip kamuya duyurulacaktır. Yatırımcısına olan sorumluluğunu dikkate alan Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. i yetkili ortaklarını ve değerli Basın temsilcilerini anılan gün ve saatteki toplantıya katılımlarından büyük mutluluk duyacaktır. TARİH:22/07/2004 (İMKB BÜLTENİNDE YAYINLANMIŞTIR.) Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Konu: Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri:VIII, No: 39 sayılı Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır. Barmek Holding A.Ş. bünyesinde bulunan Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş., Barış Elektrik Endüstrisi A.Ş., Barmek İnşaat ve Tesisat A.Ş., Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.'ne olan borçlarının yeniden yapılandırılmasına ilişkin sözleşme saat 12.15'de imzalanmıştır. Bu sözleşmeye göre şirketlerin borçları: - Bir bölümü, borçluya vefa hakkı tanınmak üzere borca karşılık gayrimenkul devri suretiyle ve, - Kalanı da grup şirketlerince yaratılacak fonlardan ödemek üzere tarihine kadar tasfiye edilecektir. TARİH:22/07/2004 (İMKB BÜLTENİNDE YAYINLANMIŞTIR.) Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş.'nden Borsa Başkanlığı'nca istenen açıklamaya cevaben gelen tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Konu: Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri:VIII, No: 39 sayılı Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır tarihli Özel Durum Açıklamamıza ektir. Barmek Holding A.Ş. bünyesinde bulunan Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş., Barış Elektrik Endüstrisi A.Ş., Barmek İnşaat ve Tesisat A.Ş., Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.'ne olan borçlarının yeniden yapılandırılmasına ilişkin sözleşmede yeniden yapılandırılan toplam borç tutarı US Dolar, toplam borç içindeki şirketimize ait pay sıfırdır. Ödeme planı ise tarihine kadardır. Verilen teminatlarımız ise borç tutarı kadardır. Vefa hakkı tanınmak üzere borca karşılık devredilecek gayrimenkullerin nitelikleri arsa ve binadır ve bunların mülkiyeti Barış Elektrik Endüstrisi A.Ş.'ne aittir. TARİH:22/07/2004 (İMKB BÜLTENİNDE YAYINLANMIŞTIR.) Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Konu: Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri:VIII, No: 39 sayılı Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır tarihli açıklamamıza ektir. Verilen teminatlarımız ise borç tutarı kadardır cümlesinin düzeltilmesidir. Verilen teminatlar Barmek Holding A.Ş. diğer şirketlerine aittir. Emek Elektrik Endüstirisi A.Ş. ile ilişkisi yoktur. Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin daha önce mevcut 58 milyar TL kefalet imzası tekrarlanmıştır. Sadece bu kefaletten dolayı sorumluluğu devam etmektedir. Borcun diğer bölümü için müteselsil kefalet ya da borçlu imzası söz konusu değildir.

6 TARİH:23/07/2004 (İMKB BÜLTENİNDE YAYINLANMIŞTIR.) Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı nda, T.T.K. nun 324. maddesi hükümleri açısından şirketin mali durumu hakkında gerekli açıklamaların yapıldığı, ve 324. maddeden çıkılabilmesi için şirket hissedarlarının tamamının nakdi sermaye artırımı yapmak suretiyle gerekli tedbirleri almasına karar verildiği, Şirketin içinde bulunduğu durum ve yeniden yapılanma çalışmaları dikkate alınarak 2003 yılı ile ilgili herhangi bir temettü dağıtımı yapılmamasına karar verildiği, Yönetim Kurulu üyeliklerine 1 yıl süreyle görev yapmak üzere Hüseyin Arabul, Vehbi Yılmaz, Özcan Kanburoğlu, Murat Yazıcı, Uğur Ertan, Z. Ece Arabul Günel, Zafer Arabul un seçildiği, Yönetim Kurulu üyelerine kendileri arasından Murahhas Üye ve dışarıdan Murahhas Müdür ataması konusunda yetki verilmesine karar verildiği, Denetçiliğe 1 yıl süreyle görev yapmak üzere Nihat Tokluoğlu nun seçildiği, 2005 yılı Bütçe Taslağının hazırlanması ve karara bağlanarak uygulanması konusunda Yönetim Kurulu na yetki verilmesine karar verildiği, Yönetim Kurulu tarafından 2004 yılı hesaplarının denetimi için seçilen ve sözleşmesi imzalanan bağımsız denetim kuruluşu Mod Mali Müşavirlik ve Bağımsız Dış Denetim A.Ş. nin onaylandığı bildirilmiştir. Genel Kurul toplantı tutanağı ekte yayınlanmaktadır. TARİH:23/07/2004 (İMKB BÜLTENİNDE YAYINLANMIŞTIR.) Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Barmek Holding A.Ş. ve holding bünyesinde bulunan Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş., Barmek İnşaat ve Tesisat A.Ş.'nin Türkiye İş Bankasına olan borçlarının yeniden yapılandırılmasına ilişkin sözleşme tarihinde imzalanmıştır. Yeniden yapılandırılan US Dolar karşılığı borç tutarı içinde US Dolar'lık bölümü şirketimize aittir. Ödeme planı tarihine kadardır. Borcun bir bölümü borçluya vefa hakkı tanınmak üzere borca karşılık gayrimenkul devri suretiyle ve kalanı da grup şirketlerince yaratılacak fonlardan ödenmek üzere tasfiye edilecektir. Borca karşılık devredilecek gayrimenkullerden US Dolarlık bölümünün maliki Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. diğer bölümün maliki grubun diğer şirketleridir.borcun tamamına Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. ile birlikte Barmek Holding A.Ş., Barmek İnşaat ve Tesisat A.Ş. ve Hüseyin Arabul'un müteselsil kefaleti sözkonusudur. TARİH:26/07/2004 (İMKB BÜLTENİNDE YAYINLANMIŞTIR.) Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Şirketimizin tarihinde yapılan genel kurul toplantısını takiben yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında, görev ve yetki dağılımı yapılmıştır. Bu duruma göre; 1) Yönetim kurulu başkanlığına seçilen Hüseyin Arabul'un Şirketin tüm işlerinden sorumlu olmak üzere murahhas üyeliğe, 2) Özcan Kanburoğlu'nun yönetim kurulu başkan yardımcılığına, 3) Doç.Dr. Uğur Ertan'ın mühendislik hizmetlerinden sorumlu yönetim kurulu üyeliğine, 4) Zafer Arabul'un pazarlama, satış ve satınalmadan sorunlu yönetim kurulu üyeliğine, 5) Z.Ece Arabul Günel'in mali, muhasebe ve finansmandan sorumlu yönetim kurulu üyeliğine, 6) Murat Yazıcı'nın hukuksal hizmetlerden sorumlu yönetim kurulu üyeliğine, 7) Vehbi Yılmaz'ın müşteri beklentilerinin analizlerinden sorumlu yönetim kurulu üyeliğine seçilmelerine, sorumlu ve yetkili kılınmalarına ve konularıyla ilgili raporlarını murahhas üye Hüseyin Arabul'a vermelerine, 8) Bütün yönetim kurulu üyelerinin birinci derece imza yetkisine sahip olmalarına ve bu esasa göre imza sirkülerinin hazırlanmasına karar verilmiştir.

7 TARİH:26/07/2004 (İMKB BÜLTENİNDE YAYINLANMIŞTIR.) Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır tarihinde yapılan genel kurul toplantısında alınan kararlar çerçevesinde, Barmek Azerbaycan Elektrik Şebekesi MMC tarafından Azerbaycan'da yapılacak elektromekanik endüstrisinin kuruluşunda etkin rol almak ve görüşmeleri yürütmek üzere Hüseyin Arabul'a yetki verilmesine, 2. Yapılacak çalışmalarda Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş.'nde üretilecek techizat için; a) Teknoloji ve bilgi paketi satabileceği, b) İmalat bandını kurabileceği, c) Giren ve çıkan malzemelerin kalite kontrolünü ve ISO 9001 belgesi teminini sağlayabileceği, d) Laboratuvar tesisini kurabileceği, e) İşletme yönetimini gerçekleştirecek şekilde lisans ve malzeme temini ve kalite sağlama anlaşması yapılabilmesi için çalışmalar gerçekleştireceği, gözönüne alınarak, gerekli görüşmelerin başlatılmasına ve bu konuda Hüseyin Arabul'un yetkili kılınmasına karar verilmiştir. TARİH:26/07/2004 (İMKB BÜLTENİNDE YAYINLANMIŞTIR.) Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. 1) Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. Temmuz ayının 4.cü haftasında Pakistan (Pak/Arab Rafinary) ve Azerbaycan (Barmek Azerbaycan) firmalarından toplam Dolarlık sipariş almıştır. 2) Barmek Holding A.Ş. Afganistan'da 5 adet 245 kv transformatör ihalesine katılmıştır. 110 Milyon Dolar teklif verilmiştir. Yeterli görülen iki firmadan biri Barmek Holding'dir. Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş.'nin bu ihalede payı 7.5 milyon Dolardır. TARİH:26/07/2004 (İMKB BÜLTENİNDE YAYINLANMIŞTIR.) Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Şirketimizin tarihinde yapılan yönetim kurulu toplantısında tarihli genel kurulda alınan kararlar gereği aşağıdaki kararlar alınmıştır. 1) Mühendislik birimi tarafından yüksek gerilim ve orta gerilim transformatörleriyle, güç kondansatörlerinde kaliteden fedakarlık yapmadan, tasarımlar üzerinde gerekli araştırma ve geliştirmenin yapılarak, dünya ve Türkiye pazarında rekabet edebilir ortamın yaratılması için öncelikle araştırma bütçesinin hazırlanmasına ve yönetim kurulu onayı alındıktan sonra çok süratli bir şekilde çalışmalara başlanmasına, 2) Ticari işlerden sorumlu olan Zafer Arabul'un yurt içi ve yurt dışı pazar potansiyelini ve rakiplerin analizini içeren bir araştırma raporu hazırlamasına, 3) Dış pazardaki müşterilerin biriken soru ve sorunlarının çözülmesi için Zafer Arabul'un, R. Sinan Akkaynak ile birlikte uzak doğuya giderek, seyahat sonunda bir rapor hazırlanmasına, 4) Yukarıda yapılacak çalışmalar sonunda geleceği yönelik en az 5 yıllık pazar analizi çıkartılmasına, 5) İç pazarda müşteri şikayetlerinin tespiti konusunda Vehbi Yılmaz'ın bir araştırma yapmasına ve konu ile ilgili bir rapor hazırlanmasına karar verilmiştir.

8 TARİH:27/07/2004 (İMKB BÜLTENİNDE YAYINLANMIŞTIR.) Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş.'nin tarihli yönetim kurulu toplantısında alınan kararlar aşağıdaki gibidir. 1)Azerbaycan'daki dağıtım şebekesinde kazanılan tecrübelere dayanılarak, dağıtım sistemlerinde uygulanabilecek teknolojileri (tahsilatı artırmak, kayıp ve kaçağı azaltmak gibi) Emek Elektrik'te uygulamaya sokulmasına ve tüm dağıtım piyasasına pazarlanmasına, 2)Yüksek Planlama Kurulu'nun Elektrik Enerjisi Özelleştirme Stratejileri çerçevesinde, elektrik üretim ve dağıtım ihalelerine iştirak edilmesine, 3)Üretim, İletim ve Dağıtımda Kafkasya'da ve Türkiye'de etkin rol almak amacıyla dünyanın en büyük şirketlerinden biriyle ortaklık anlaşması görüşmelerine başlamak üzere Hüseyin Arabul'un yetkili kılınmasına karar verilmiştir. TARİH:06/08/2004 (İMKB BÜLTENİNDE YAYINLANMIŞTIR.)

9 Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. 22 ve 23 Temmuz 2004 tarihlerinde yapılan özel durum açıklamalarına ek olarak özel durum açıklamaları aşağıdaki gibidir. Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. ile düzenlenen protokol kapsamında; 1) Yeniden yapılandırılan ABD Doları tutarındaki borcun anapara nakdi borç olduğu ve bunun yanında gayrinakdi kredilerden kaynaklanan borçlarının toplamının TL, Euro ve ABD Doları olduğu, 2) Emek Elektrik'in imzalamış olduğu kredi sözleşmeleri uyarınca borçlarının Banka'dan kullanmış oldukları krediler nedeniyle mevcut müteselsil kefalet borçlarının tarihi itibariyle tamamının gayrinakdi krediler sebebi ile toplam TL olduğu, 3) Barmek Holding'in üstünde herhangi bir kısıntı olmaksızın mülkiyetine sahip olduğu Barış Elektrik Endüstrisi A.Ş.'nin sermayesinin %99,99'una tekabül eden toplam adet hisseyi teminat olarak Bankaya rehnedeceği, 4) Barış Elektrik'in sözkonusu fabrika binası ve müştemilatını içeren taşınmazlarının toplam ABD Doları bedelle Bankanın talebi üzerine alacağına mahsuben devredileceğinin taahhüt edildiği ve sözkonusu taşınmazların Bankaya devri halinde, toplam ABD Doları bedelle Barış Elektrik lehine en geç tarihine kadar kullanılabilecek vefa hakkı ve üçüncü şahıslara satma hakkı tanındığı, 5) Nakdi kredinin kalan anapara ödemeleri , ve tarihlerinde ödeneceği ile vefa hakkının tesis edilmesi halinde, vefa hakkı kullanımına ait ödemelerin döneminde 6 ayda bir anapara ödemeli yapılacağı, Türkiye İş Bankası A.Ş. ile düzenlenen protokol kapsamında: 1) Yeniden yapılandırılan ABD Doları tutarındaki borç tutarının sadece nakdi kredilere ilişkin olduğu ile yeniden yapılandırılan gayrinakdi kredi tutarı, 2) Ödemenin ABD doları tutarındaki kısmının döneminde artan bakiyeler ve hesaplanacak faiz vb. Giderlerin döneminde üç taksit halinde ödeneceği, 3) Sözkonusu nakdi kredi borcunun toplam ABD Doları tutarındaki kısmının taşınmazların mülkiyetinin Bankaya devredilmesi suretiyle gerçekleştirileceği ve bu tutarın ABD Doları tutarındaki kısmının Emek Elektrik'in fabrika binasını içerdiği, 4) Bankanın Emek Elektrik'in devredeceği fabrika binasını 36 ay süresince üçüncü kişilere devretmemeyi ve bu sürenin bitimine 6 ay kala, borçlular tarafından devir bedelinin faizi ile birlikte döneminde taksitle ödenmesi konusunda sözkonusu taşınmazın Emek Elektrik'e veya gösterilecek üçüncü bir şahsa devredilmesini öngören bir teklifin sunulması halinde, taşınmazı devretmeyi taahhüt ettiği, 5) Emek Elektrik'in ticaret ünvanı, işletme adı ve menkul tesisatı üzerinde mevcut 15 trilyon TL'lık ticari işletme rehninden sonra gelmek üzere Banka lehine 5 trilyon TL'lık işletme rehni daha tesis edileceği, 6) Protokol yürürlükte olduğu sürece, Bankanın yazılı onayı alınmaksızın Emek Elektrik'in diğer bir banka veya özel finans kuruluşundan nakdi veya gayrinakdi kredi kullanmayacağı ve üçüncü kişiler lehine faaliyet konuları dışında Emek Emektrik'i borçlandırıcı hiçbir işlemde bulunulmayacağı, 7) Bankaya rehinli Emek Elektrik hisse senetlerine ilişkin olarak Barmek Holding'in yapılacak bedelli veya bedelsiz sermaye artırımlarına katılmamak suretiyle payını azaltıcı işlem yapmayacağı ve sermaye artırımları sonucunda ihraç edilecek hisse senetlerini de Bankaya rehin ve teslim edeceği, 8) Protokolde belirtilen tüm yükümlülükler yerine getirildiği sürece Bankanın Emek Elektrik'in fabrika vasıflı taşınmazın borçlularca işletilmesini kabul ettiği.

10 TARİH:06/08/2004 (İMKB BÜLTENİNDE YAYINLANMIŞTIR.) Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır tarihli özel durum açıklamasına ektir. Türkiye İş Bankası A.Ş. ile düzenlenen protokol kapsamında: 1) Ödemenin ABD Doları tutarındaki kısmı aşağıdaki plan dahilinde ödenecektir $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ Toplam: $ Hesaplanacak faiz ve giderler: $ $ bakiye 7) İş Bankası rehinli Emek hisse senetleri Barmek Holding e ait olup ,-TL nominal değerindedir. Toplam sermayenin % 39,57 sine isabet etmektedir. 8) Protokolde belirtilen tüm yükümlükler yerine getirildiği sürece, Bankanın Emek Elektrik in fabrika vasıflı taşınmazın borçlularca kira ödemeden işletilmesini kabul ettiği. TARİH:12/08/2004 (İMKB BÜLTENİNDE YAYINLANMIŞTIR.) Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. Tayland $, Pakistan $ olmak üzere toplam Dolarlık sipariş almıştır. TARİH:12/08/2004 (İMKB BÜLTENİNDE YAYINLANMIŞTIR.) Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Afganistanda enerji nakil hattı ve transformatör merkezleri ihalesinde yeterli olan iki firmadan birisi Barmek Grubu olmuştur. Teklif zarfları açılan ihalede Barmek Grubunun 110 milyon dolar teklif ile birinci olduğu tespit edilmiştir. İkinci gelen firmanın ise 132 milyon dolar teklif ettiği öğrenilmiştir. Teknik ve ticari değerlendirmelerin devam ettiği ihalenin 15 gün içinde sonuçlanması beklenmektedir. TARİH:16/08/2004 (İMKB BÜLTENİNDE YAYINLANMIŞTIR.) Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Şirketimiz Yönetim Kurulunun tarihli toplantısında finansman yapısının güçlendirilmesi amacıyla çıkarılmış sermayesinin tamamı ortaklarımız tarafından nakten karşılanmak üzere TL (%36 bedelli) artırılmak suretiyle TL den TL ye yükseltilmesi kararlaştırılmıştır. Ortaklarımıza rüçhan hakları 500 TL nominal bedelli bir hisse için 500 TL den kullandırılacaktır.

11 TARİH:24/08/2004 (İMKB BÜLTENİNDE YAYINLANMIŞTIR.) Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Türkiye'de kurulu ve 35 yılı aşkın süredir elektromekanik sanayinin kurulması ve gelişmesinde önderlik yapmış olan Barmek Holding A.Ş., 3 yıla yakın süredir Azerbaycan'ın %55 (10 milyar kwh/yıl) elektrik dağıtım hizmetini yürütmektedir. Elektrik dağıtımında kayıp ve kaçakları kontrol altına alan Barmek, müşterilerle kurduğu teknolojik ilişkiler sonunda tahakkuk ve tahsilatları %10'dan %70'e çıkartarak, teknik ve ticari kayıpları azaltmış ve bu sayede Devlete çok ciddi gelirler sağlamıştır. Azerbaycan ve bölgede uluslararası standartlara uygun elektrik cihazlarının imalatının olmaması nedeniyle, Barmek Holding Azerbaycan yetkilileriyle yaptığı görüşmeler ve hazırladığı fizibilite çalışması sonunda, Azerbaycan'da bir teknoloji merkezi ve elektromekanik sanayii kurmaya karar vermiştir. Kısa adı BEMAZ olacak "Barmek Azerbaycan Elektromekanik Sanayii MMC" Şirketi, Bakü ve Sumgayıt Bölgelerinin elektrik dağıtımını yapan "Barmek Azerbaycan Elektrik Şebekesi" nin iştiraki olacaktır. Kurulacak tesiste; öncelikle kalite kontrol laboratuarı 300 kv olarak kurulacak ve IEC standartlarının öngördüğü tüm deneyleri yapacak şekilde; 35 kv'a 2500 kva'ya kadar dağıtım transformatörleri, 110 kv'a kadar yağlı ve Epoxy-Resin her tür ölçüde transformatörleri, 110 kv'a kadar ayırıcılar, 35 kv'a kadar SF6 ve vakum kesiciler, 35 kv'a kadar sigortalar, 35 kv'a kadar parafudurlar, OG ve AG Pano ve hücreler, Güç Kondansatörleri, Epoxy Resin mesnet ve geçit izolatörleri, Elektronik elektrik, gaz ve su sayaçları (normal ve ön ödemeli), imal edecektir. BEMAZ Şirketinde, 400 kişiye fabrikada ve en az kişiye yan sanayide iş verilecektir. BEMAZ, özelleştirme ihalesi sonunda, "Baki ElektroAvtomat ASC"nin bina kasabasındaki binalarını ve mevcut makina parkını almaya hak kazanmıştır. Baki ElektroAvtomat 1961 yılında elektrik cihazları üretmek üzere kurulmuş ve 1985 yılında modernize edilmeye başlanmıştır. Çalıştığı zamanlarda 30'a yakın ülkeye (Türkiye dahil) ihracat yapan fakat modernizasyonu tamamlanamadan yarım kalan tesis, özelleştirme kapsamına alınmıştır m2 üzerinde kurulacak fabrikalar ve teknoloji merkezi için ilk iki yılda 12 Milyon Dolar yatırım yapılacaktır. Daha sonraları bu yatırım miktarı 15 Milyon Doları bulacaktır. Başlangıçta 15 Milyon Dolar olacak satış hacmi, zamanla 30 Milyon Dolara ulaşacaktır. Tesisin satış hacminin % 60'ı ihracat olacak şekilde programlanmıştır. BEMAZ, "Baki ElektroAvtomat"ın geçmişteki imalatları olan; muhtelif ayırıcılar, paneller, dağıtım panoları ve hücrelerin imalatlarını yürüyecek ve mevcut işçilerin sosyal haklarının seviyesini dağıtım şirketinde olduğu gibi ikiye katlıyacaktır. Yeni yapılacak yatırımlarla BARMEK'in Azerbaycan'da çalıştırdığı işçi sayısı kişiye ve ticaret hacmi ise 300 milyon doları aşmış olacaktır. BEMAZ, imalatında kullanacağı teknolojileri BARMEK grubunun imalatçı şirketi olan Emek Elektrik'ten veya onun aracı olacağı firmalardan transfer edecektir. Emek bu şirketin hem ortağı hem de teknoloji merkezi olacak şekilde müzakerelere başlamıştır. TARİH:10/09/2004 (İMKB BÜLTENİNDE YAYINLANMIŞTIR.) Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır tarihinde saat 09:30'da Ankara 3. Asliye Ticaret Mahkemesinde yapılan duruşma sonunda Barmek İnşaat ve Tesisat A.Ş.'nin tarihinde alınmış olan "İflasın Ertelenmesi" kararı tarihine uzatılmıştır. Kararın içeriğinde Barmek İnşaat ve Tesisat A.Ş.'ne ait evlerin satılma yetkisi verilmiştir. Konuya ilişkin mahkeme kararı ektedir. TARİH:05/10/2004

12 (İMKB BÜLTENİNDE YAYINLANMIŞTIR.) Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Barmek Holding A.Ş. iştiraki aracılığıyla Azerbaycan'da Elektromekanik Sanayi kurmak üzere ön çalışmalar yaptığı daha önce kamuoyuna bildirilmiştir. Bu amaçla, Barmek Azerbaycan Şirketi, Azerbaycan Cumhuriyeti Ekonomi Bakanlığı'nın Bakü Elektro Avtomat SC'ini kapalı zarf usulu ihalesine katılmıştır. Üç firmanın katıldığı ihaleye en uygun teklifi Barmek Azerbaycan Elektrik Şebekesi Şirketi vermiştir. Baki Elektro Avtomat 1961 yılında elektrik cihazları üretmek üzere kurulmuş ve 1985 yılında modernize edilmeye başlanmıştır. Çalıştığı zamanlarda 30'a yakın ülkeye (Türkiye dahil) ihracat yapan fakat modernizasyonu tamamlanamadan yarım kalan m² üzerine kurulu tesis, özelleştirme kapsamına alınmıştır. Özelleştirme ihalesi sonunda Baki Elektro Avtomat ASC'nin bina kasabasındaki binalarını ve mevcut makina parkını almaya hak kazanılmıştır. Yatırım süresi ve imalat teknolojileriyle yatırım bedelinin garantisi karşılığı verilen fabrikanın, Azerbaycan Devleti tarafından Barmek Azerbaycan Şirketi'ne teslim işlemleri tamamlanmıştır. 300 kv AC ve 750 kv Darbe Labaratuarının kurulacağı ve ISO 9000/2000 belgesi sahibi olarak elektromekanik techizat imal edilecek fabrikada çalışmalar başlamıştır. Mevcut düzen içerisinde AG ve OG pano ve hücreleriyle ilgili alınan 2 milyon dolarlık siparişin üretimi yürütülmektedir. Kasım 2004 tarihinden itibaren elektronik sayaç imalatı başlayacaktır. Sadece Barmek Azerbaycan Dağıtım Şirketinin sayaç ihtiyacı adettir. İlk üretim adet ile başlayacaktır. Komşu ülkelerin ihtiyacına cevap vermek üzere adet sipariş görüşmeleri yürütülmektedir. Diğer elektrik cihazlarının üretimi siparişler alındıkça başlayacaktır. Bu fabrikanın teknoloji kaynağı ve merkezi Barmek Grubunun iştiraki olan Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. olacaktır. Bu amaçla 4 milyon dolar sermayesi olacak kısa adı BEMAZ olan Barmek Azerbaycan elektromekanik Sanayii MMC Şirketi'nin % 25 hissesinin Emek'e tahsisi Barmek Azerbaycan tarafından kararlaştırmıştır. Fabrika tam kapasiteyle çalışmaya başlayınca 1000 kişilik istihdam ve petrol dışında ihracat yapan en önemli sanayi tesisi olacaktır. TARİH:07/10/2004 (İMKB BÜLTENİNDE YAYINLANMIŞTIR.) Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Şirketimiz Yönetim Kurulu tarihinde yapmış olduğu toplantısında sermayesini TL artırmak suretiyle milyon TL den TL ye yükseltilmesine ve ortaklarımızın rüçhan haklarının nominal değerden kullandırılmasına karar vermiş olup aynı gün özel durum açıklaması yapılarak kamuya duyurulmuştur tarihinde de resmen Sermaye Piyasası Kuruluna başvurularak kurul kaydına alınmasını talep etmiştir. Sermaye Piyasası Kurulu tarihli yazısında artırılması kararlaştırılan sermayeye tekabül eden payların rüçhan hakları kullanıldıktan ve halka arz edildikten sonra satılmayan kısmını, Barmek Holding A.Ş. tarafından Sermaye Piyasası Kurulunca halk arz için saptanan sürenin bitimini takip eden 3 gün içinde bedellerini tam ve nakden ödemek suretiyle, nominal değerin altında olmamak üzere, Borsa daki halka arz süresinin sonundaki 3 işlem gününde Borsa birinci el pazarında gerçekleşen günlük ağırlıklı ortalama fiyatların aritmetrik ortalaması üzerinden satın alması suretiyle sermaye artırımının gerçekleşmesine karar vermiştir. Barmek Holding A.Ş. Sermaye Piyasası Kurulunca halka arz için saptanan sürenin bitimini takip eden 3 gün içinde bedellerini tam ve nakden ödemek suretiyle, nominal değerin altında olmamak üzere Borsa daki halka arz süresinin sonundaki 3 işlem gününde Borsa birinci el pazarında gerçekleşen günlük ağırlıklı ortalama fiyatların aritmetrik ortalaması üzerinden satın almayı taahhüt etmiştir. TARİH:21/10/2004 (İMKB BÜLTENİNDE YAYINLANMIŞTIR.) Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin çıkarılmış sermayenin TL (%36) bedelli artırılarak milyon TL den TL ye yükseltilmesinde rüçhan haklarının TL nominal değerli bir hisse için TL den pay bedelleri Oyakbank Ankara Ümitköy şubesinde açılan özel hesaba yatırılmak suretiyle 7 nolu yeni pay alma kuponu karşılığında kullandırılması işlemlerinin tarihleri arasında aşağıdaki adreslerde gerçekleştirileceği bildirilmiştir. 7 nolu yeni pay alma kuponları tarihleri arasında Rüçhan Hakkı Kupon Pazarı nda işlem görecek olup, fiyat tescili gerçekleşinceye kadar fiyat marjı uygulanmayacaktır. Ortakların Yeni Pay Almalarına İlişkin Sirküler ekte yayınlanmaktadır.

13 Başvuru Yerleri: Oyak Yatırım Menkul Değerler A.Ş., Genel Müdürlük/İstanbul ile Kızılay/Ankara ve İzmir şubeleri TARİH:25/10/2004 (İMKB BÜLTENİNDE YAYINLANMIŞTIR.) Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. son iki hafta içerisinde, Yurtdışından Malezya Euro, İngiltere GBP, Tayvan Euro, İrlanda Euro, Azerbaycan Euro, Yurtiçinden ise Dolar olmak üzere toplam Dolar karşılığı sipariş almıştır. TARİH:22/11/2004 (İMKB BÜLTENİNDE YAYINLANMIŞTIR.) Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Bir tarafta Türkiye İş Bankası A.Ş. Ankara Şubesi (Banka) ile diğer tarafta, Barmek Holding A.Ş., Barmek İnşaat ve Tesisat A.Ş., Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. ve Hüseyin Arabul (Müşterek ve Müteselsil Borçlular) arasında imzalanan tarihli protokolün 5.b maddesi uyarınca, Müşterek ve Müteselsil Borçluların aleyhlerinde yürütülen tüm takip dosyalarının ve dava dosyalarının işlemden kalkmaması, hacizlerin düşmemesi takip ve satış sürelerinin geçmemesi için, gerektiğinde menkul/gayrimenkullerin icraen satışının gerçekleştirilmesi için gerekli her türlü usulü tedbirlerin alınmasında ve takip işlemlerinin yapılmasında, Banka'nın yetkili olduğu hükme bağlanmıştır. Sözkonusu Protokol hükmü uyarınca, Banka tarafından, 2003/999 numaralı mevcut takibin düşmemesi için, Usuli İşlem Yapılarak şirketimiz Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. (Emek) adına kayıtlı ve Bankaya ipotekli Akyurt İlçesi Balıkhisar Köyü, Burgaçcı Mevkii ada ve 4 parselde kayıtlı bulunan arsalı kargir fabrika binasının, satış ilanı banka tarafından ekte listesi verilen mevcut alacaklı ve borçlulara tebliğe çıkarılmıştır. Gereğini bilgilerinize arz eder, diğer Müşterek ve Müteselsil Borçlularla birlikte, Protokol hükümlerinin yerine getirilmekte olduğunu, Protokol hükümlerinin yerine getirilmesinde Şirketimiz Emek veya diğer Müşterek ve Müteselsil Borçlulardan herhangi birinin temerrüde düşmesinin sözkonusu olmadığını bilginize sunarız. TARİH:07/12/2004 (İMKB BÜLTENİNDE YAYINLANMIŞTIR.) Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Barmek Grubu ve Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş., Brunei'de tahmini bedeli 140 milyon dolar olan 66kV transformatör ve Enerji Nakil Hattı ihalesi ile ilgili görüşmeleri sürdürmektedir. Ayrıca Malezya'da 275 kv transformatör ihalesine hazırlanmaktadır.

14 TARİH:07/12/2004 (İMKB BÜLTENİNDE YAYINLANMIŞTIR.) Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Barmek Holding A.Ş.'ne Bağlı Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. finansal yapısını yeniden yapılandırmak için TMSF ile Barmek grubu arasındaki anlaşmalar tamamlanmış ve Barmek İnşaat ve Tesisat A.Ş.'nin Kayyumları tarafından onaylanmıştır. Şirket ile TMSF arasındaki anlaşma tarihinde imzalanarak tüm bankalarla yeniden yapılanma süreci başlamış olacaktır. TARİH:07/12/2004 (İMKB BÜLTENİNDE YAYINLANMIŞTIR.) Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Barmek Holding grubu Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. ile birlikte 11 Aralık 2004 tarihinde Afganistan'da bir enerji ihalesine katılacaktır. TARİH:07/12/2004 (İMKB BÜLTENİNDE YAYINLANMIŞTIR.) Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş ve tarihleri arasında Yurt içi ve yurt dışı pazarlarından (İngiltere, Malezya ve İspanya'dan) toplam Dolarlık sipariş almıştır. TARİH:07/12/2004 (İMKB BÜLTENİNDE YAYINLANMIŞTIR.) Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş.'nin teknolojik bilgi birikimiyle başlatılan ve Emek'in % 25 ortak olacağı Barmek Azerbaycan Elektromekanik Sanayii'nin yatırımları devam etmektedir. Bir taraftan yatırım devam ederken Orta Asya Cumhuriyeti'nden sonra Rusya Federasyonunda imalatı yapılacak mamullerin pazarlama çalışmaları ve ön anlaşmalar yapılmaya başlatılmıştır. Yukarıda adı geçen tesisde Türk Mühendis ve teknisyenleri Türkiye ve Azerbaycan'da yetişmiş Azeri teknik elemanlar istihdam etmeye başlamıştır. Şu anda 180 kişi olan çalışan sayısı 1000 kişiye ulaşacaktır. TARİH:22/12/2004 (İMKB BÜLTENİNDE YAYINLANMIŞTIR.) Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Barmek Holding A.Ş., Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş., Barmek İnşaat ve Tesisat A.Ş., Peker&Barmek Joint Venture, Barış Elektrik Endüstrisi A.Ş. ve Akeda Ankara Kırıkkale Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na olan borçlarının yeniden yapılandırılmasına ilişkin sözleşme tarihinde imzalanmıştır ve Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu tarafından tarihli TMSF.THD.ANK/1673/48909 sayılı yazı ile tarafımıza bildirilmiştir. Yeniden yapılandırılan Pamukbank T.A.Ş. Şubelerinden kullanılmış US Dolar karşılığı borç tutarı içinde ,24 US Dolarlık kısmı Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş.'ne aittir. Ödeme planı tarihine kadardır. Borcun bir bölümü gayrimenkul devri suretiyle ve kalanı grup şirketlerince yaratılacak fonlardan ödenmek üzere tasfiye edilecektir. Borca karşılık devredilecek gayrimenkullerin tamamının maliki grubun diğer şirketleridir. Borcun tamamına Hüseyin Arabul'un müteselsil kefaleti sözkonusudur.

Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. : eksi =

Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. : eksi = TARİH:28/01/2008 (İMKB 28.01.2008 BÜLTENİNDE YAYINLANMIŞTIR.) Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. 28.01.2008 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Şirketimiz ile Ak Ay Elektrik Dış Ticaret Kollektif Şirketi

Detaylı

a) İlgili ayda (2009 yılı Nisan ayında) alınan ve ödenen krediler ile ilgili ay sonu kısa ve uzun vadeli kredi bakiyeleri : MART 2009 (TL)

a) İlgili ayda (2009 yılı Nisan ayında) alınan ve ödenen krediler ile ilgili ay sonu kısa ve uzun vadeli kredi bakiyeleri : MART 2009 (TL) a) İlgili ayda (9 yılı Nisan ayında) alınan ve ödenen krediler ile ilgili ay sonu kısa ve uzun vadeli kredi bakiyeleri : MART 9 NİSAN 9 ÖDENEN TUTAR AY İÇİNDE ALINAN TL Kredi 1.833.474,4 1.833.474,4 T.İş

Detaylı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş.

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. a) İlgili ayda (29 yılı Kasım ayında) alınan ve ödenen krediler ile ilgili ay sonu kısa ve uzun vadeli kredi bakiyeleri EKİM 29 KASIM 29 ÖDENEN TUTAR AY İÇİNDE ALINAN T.İş Bankası Şirket Kredi Kartı 1.441,78.-TL

Detaylı

2010 YILI YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAKLARI

2010 YILI YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAKLARI 2010 YILI YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAKLARI 01.02.2010;2010/002 Bağlı Ortaklarımızdan Vaest Enerji Yönetimi İmalat ve Ticaret A.Ş. ne ait 12.500.-TL nominal bedelli 25 Adet hissemizin tamamını bütün

Detaylı

a) İlgili ayda (2008 yılı Ekim ayında) alınan ve ödenen krediler ile ilgili ay sonu kısa ve uzun vadeli kredi bakiyeleri : EYLÜL 2008 (YTL)

a) İlgili ayda (2008 yılı Ekim ayında) alınan ve ödenen krediler ile ilgili ay sonu kısa ve uzun vadeli kredi bakiyeleri : EYLÜL 2008 (YTL) a) İlgili ayda (28 yılı Ekim ayında) alınan ve ödenen krediler ile ilgili ay sonu kısa ve uzun vadeli kredi bakiyeleri : EYLÜL 28 ÖDENEN TUTAR AY İÇİNDE ALINAN TL Kredi 573.53,6 2.21.946,22 1.628.443,16

Detaylı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. / EMKEL [EMKEL] :24:41 Sermaye Artırımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. / EMKEL [EMKEL] :24:41 Sermaye Artırımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. / EMKEL [EMKEL] 04.02.2010 17:24:41 Sermaye Artırımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Ortaklığın Adresi : ESENBOĞA YOLU 23.KM AKYURT/ANKARA Telefon ve Faks No. 312 398 01 81

Detaylı

Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.

Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. TARİH:23/01/2007 (İMKB 23.01.2007 BÜLTENİNDE YAYINLANMIŞTIR.) Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin 23.01.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Elektrik dağıtım ihalesinin ertelenmesi ve Emek Elektrik

Detaylı

RHEA GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 31 ARALIK 2013 TARİHLİ PORTFÖY DEĞER TABLOSU

RHEA GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 31 ARALIK 2013 TARİHLİ PORTFÖY DEĞER TABLOSU RHEA GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 31 ARALIK 2013 TARİHLİ PORTFÖY DEĞER TABLOSU YATIRIMLARIN ENFLASYONA ENDEKSLENMİŞ DEĞERİ (TL) VARLIK GRUBUNUN PORTFÖYDE YER ALAN YATIRIM ABD DOLARI YATIRIM

Detaylı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. a) İlgili ayda (2010 yılı Ekim ayında) alınan ve ödenen krediler ile ilgili ay sonu kısa ve uzun vadeli kredi bakiyeleri

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. a) İlgili ayda (2010 yılı Ekim ayında) alınan ve ödenen krediler ile ilgili ay sonu kısa ve uzun vadeli kredi bakiyeleri EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ a) İlgili ayda (21 yılı Ekim ayında) alınan ve ödenen krediler ile ilgili ay sonu kısa ve uzun vadeli kredi bakiyeleri EYLÜL 21 ÖDENEN TUTAR AY İÇİNDE ALINAN T.İş Bankası Şirket

Detaylı

NUROL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 2015 YILI GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

NUROL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 2015 YILI GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI NUROL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 2015 YILI GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri : III no 48.1 sayılı Sermaye Piyasası

Detaylı

MAYIS 2010 HAZİRAN 2010 ÖDENEN TUTAR

MAYIS 2010 HAZİRAN 2010 ÖDENEN TUTAR EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ a) İlgili ayda (21 yılı Haziran ayında) alınan ve ödenen krediler ile ilgili ay sonu kısa ve uzun vadeli kredi bakiyeleri MAYIS 21 HAZİRAN 21 ÖDENEN TUTAR AY İÇİNDE ALINAN T.İş

Detaylı

TARİH:06/03/2003 HURGZ

TARİH:06/03/2003 HURGZ TARİH:06/03/2003 HURGZ Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş. nin 06.03.2003 tarihli yazısı aşağıya Yönetim Kurulumuzun 28.02.2003 tarih ve 2003/2 sayılı kararı ile, 1- Şirket Ana Sözleşmesi nin Maksat

Detaylı

NİSAN 2010 MAYIS 2010 ÖDENEN TUTAR

NİSAN 2010 MAYIS 2010 ÖDENEN TUTAR EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ a) İlgili ayda (21 yılı Mayıs ayında) alınan ve ödenen krediler ile ilgili ay sonu kısa ve uzun vadeli kredi bakiyeleri NİSAN 21 MAYIS 21 ÖDENEN TUTAR AY İÇİNDE ALINAN T.İş Bankası

Detaylı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş.

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ a) İlgili ayda (21 yılı Ağustos ayında) alınan ve ödenen krediler ile ilgili ay sonu kısa ve uzun vadeli kredi bakiyeleri TEMMUZ 21 AĞUSTOS 21 ÖDENEN TUTAR AY İÇİNDE ALINAN T.İş

Detaylı

KUYUMCUKENT GAYRİMENKUL YATIRIMLARI A.Ş. BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

KUYUMCUKENT GAYRİMENKUL YATIRIMLARI A.Ş. BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI KUYUMCUKENT GAYRİMENKUL YATIRIMLARI A.Ş. BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Giriş : Şirketimizin 2014 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki gündem maddelerini görüşüp karara bağlamak üzere 25.03.2015 Çarşamba

Detaylı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş.

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ a) İlgili ayda (21 yılı Eylül ayında) alınan ve ödenen krediler ile ilgili ay sonu kısa ve uzun vadeli kredi bakiyeleri AĞUSTOS 21 EYLÜL 21 ÖDENEN TUTAR AY İÇİNDE ALINAN T.İş Bankası

Detaylı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş.

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ a) İlgili ayda (21 yılı Aralık ayında) alınan ve ödenen krediler ile ilgili ay sonu kısa ve uzun vadeli kredi bakiyeleri KASIM 21 ARALIK 21 ÖDENEN TUTAR AY İÇİNDE ALINAN T.İş Bankası

Detaylı

OCAK 2010 ŞUBAT 2010

OCAK 2010 ŞUBAT 2010 EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ a) İlgili ayda (21 yılı Şubat ayında) alınan ve ödenen krediler ile ilgili ay sonu kısa ve uzun vadeli kredi bakiyeleri OCAK 21 ÖDENEN AY İÇİNDE TUTAR ALINAN T.İş Bankası Şirket

Detaylı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş 01.01.2008-30.06.2008 ARA DÖNEM FALİYET RAPORU Şirketimizin 2008 yılı 6 aylık faaliyetleri ve bu faaliyetlerimizin sonuçlarını gösteren, Sermaye Piyasası Kurulu

Detaylı

31.12.2008 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU

31.12.2008 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. 31.12.2008 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU 1 EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş 01.01.2008-31.12.2008 DÖNEMİ FALİYET RAPORU Şirketİmizin 2008 yılı 12 aylık faaliyetleri ve bu faaliyetlerimizin

Detaylı

Silverline Endüstri ve Ticaret A.Ş. nin 24.04.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.

Silverline Endüstri ve Ticaret A.Ş. nin 24.04.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. TARİH: 31/01/2007 Silverline Endüstri ve Ticaret A.Ş. nin 31.01.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Bağımsız denetim kuruluşu seçimi. Şirketimizin 2007 yılına ait finansal tablolarının Sermaye Piyasası

Detaylı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. MAYIS 2013 AYLIK BİLDİRİM

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. MAYIS 2013 AYLIK BİLDİRİM MAYIS 213 AYLIK BİLDİRİM a) İlgili ayda (213 yılı Mayıs ayında) alınan ve ödenen krediler ile ilgili ay sonu kısa ve uzun vadeli kredi bakiyeleri: NİSAN 213 MAYIS 213 ÖDENEN TUTAR AY İÇİNDE ALINAN Şirket

Detaylı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. a) İlgili ayda (2010 yılı Mart ayında) alınan ve ödenen krediler ile ilgili ay sonu kısa ve uzun vadeli kredi bakiyeleri

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. a) İlgili ayda (2010 yılı Mart ayında) alınan ve ödenen krediler ile ilgili ay sonu kısa ve uzun vadeli kredi bakiyeleri EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ a) İlgili ayda (21 yılı Mart ayında) alınan ve ödenen krediler ile ilgili ay sonu kısa ve uzun vadeli kredi bakiyeleri ŞUBAT 21 ÖDENEN AY İÇİNDE TUTAR ALINAN T.İş Bankası Şirket

Detaylı

01 OCAK 2012 30 HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU

01 OCAK 2012 30 HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU 01 OCAK 2012 30 HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU ORGE ENERJİ ELEKTRİK TAAHHÜT A.Ş Zümrütevler Mah.Hanımeli Cad.Prestij İş Merkezi No:10 K:1-2-3 Maltepe / İSTANBUL Tel:0216 457 32 63 PBX / Faks : 0216 457 32

Detaylı

E M E K E L E K T R İ K E N D Ü S T R İ S İ A. Ş.

E M E K E L E K T R İ K E N D Ü S T R İ S İ A. Ş. EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. 30.09.2008 ARA DÖNEM FALİYET RAPORU 1 EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş 30.09.2008 ARA DÖNEM FALİYET RAPORU Şirketİmizin 2008 yılı 9 aylık faaliyetleri ve bu faaliyetlerimizin

Detaylı

HALKA ARZ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU

HALKA ARZ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU HALKA ARZ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU 18 Mayıs 2016 METRO YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. Halka Arz Fiyat Tespit Raporuna ilişkin Değerlendirme Raporu VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM

Detaylı

Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. nin 28.03.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.

Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. nin 28.03.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. TARİH:26/01/2007 Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. nin 26.01.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Şirketimizin 01.01.2006-31.12.2006 dönemine ait prim üretimi, hayat dalı 340.536.479,45 YTL hayat dışı

Detaylı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. ARALIK 2012 AYLIK BİLDİRİM

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. ARALIK 2012 AYLIK BİLDİRİM ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ ARALIK 212 AYLIK BİLDİRİM a) İlgili ayda (212 yılı Aralık ayında) alınan ve ödenen krediler ile ilgili ay sonu kısa ve uzun vadeli kredi bakiyeleri: KASIM 212 ARALIK 212 ÖDENEN TUTAR

Detaylı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş YILI YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAKLARI

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş YILI YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAKLARI 12.01.2015;2015/001 EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. 2015 YILI YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAKLARI Şirket in Yatırımcı İlişkileri bölümü yöneticisi olan Zeynep Ece ARABUL GÜNEL in Kurumsal Yönetim Komitesi

Detaylı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş ARA DÖNEM FALİYET RAPORU

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş ARA DÖNEM FALİYET RAPORU EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. 31.03.2008 ARA DÖNEM FALİYET RAPORU EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş 31.03.2008 ARA DÖNEM FALİYET RAPORU Şirketİmizin 2008 yılı 3 aylık faaliyetleri ve bu faaliyetlerimizin sonuçlarını

Detaylı

TL(Karşılığı) ALACAK TEMMUZ 2011 (TL) BORÇ

TL(Karşılığı) ALACAK TEMMUZ 2011 (TL) BORÇ ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ a) İlgili ayda (211 yılı Ağustos ayında) alınan ve ödenen krediler ile ilgili ay sonu kısa ve uzun vadeli kredi bakiyeleri: TEMMUZ 211 AĞUSTOS 211 ÖDENEN TUTAR AY İÇİNDE ALINAN Şirket

Detaylı

ALACAK ARALIK 2010 (TL)

ALACAK ARALIK 2010 (TL) ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ a) İlgili ayda (211 yılı Ocak ayında) alınan ve ödenen krediler ile ilgili ay sonu kısa ve uzun vadeli kredi bakiyeleri ARALIK 21 OCAK 211 ÖDENEN TUTAR AY İÇİNDE ALINAN Tİş Bankası

Detaylı

ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 6 AYLIK ÇEMAŞ ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 01.01.2015-30.06.2015 Dönemi I. Kurumsal Bilgiler Yönetim Kurulumuz Çemaş Döküm San. A.Ş. nin 11.04.2014 tarihinde yapılan 2013 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı

Detaylı

Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. nin 28.01.2005 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.

Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. nin 28.01.2005 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. TARİH:17/01/2005 Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. nin 17.01.2005 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Şirketimize ait emeklilik planlarının ve hayat sigortası ürünlerinin pazarlanmasına aracılık etmek üzere

Detaylı

TARÝH:03/01/2000 DOHOL MIPAZ TARÝH:03/01/2000

TARÝH:03/01/2000 DOHOL MIPAZ TARÝH:03/01/2000 TARÝH:03/01/2000 Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş. nin 03.01.2000 tarihinde gelen yazısı aşağıya Holdingimizin Mali Grup Başkan Yardımcısı Mustafa Horata 31.12.1999 tarihi itibariyle Holdingimizden ve

Detaylı

Madde 1.1 in birinci paragrafı aģağıdaki Ģekilde güncellenmiģtir.

Madde 1.1 in birinci paragrafı aģağıdaki Ģekilde güncellenmiģtir. TÜRKĠYE Ġġ BANKASI A.ġ. NIN BANKA BONOSU VE/VEYA ISKONTOLU TAHVĠLLERĠ VE/VEYA TAHVĠLLERĠNĠN HALKA ARZINA ĠLĠġKĠN SERMAYE PĠYASASI KURULU TARAFINDAN 16.01.2012 TARĠHĠNDE ONAYLANAN 17.01.2012 TARĠHĠNDE TESCĠL

Detaylı

ALACAK OCAK 2011 (TL)

ALACAK OCAK 2011 (TL) ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ a) İlgili ayda (211 yılı Şubat ayında) alınan ve ödenen krediler ile ilgili ay sonu kısa ve uzun vadeli kredi bakiyeleri OCAK 211 ŞUBAT 211 ÖDENEN TUTAR AY İÇİNDE ALINAN T.İş Bankası

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU

SERMAYE PİYASASI KURULU SERMAYE PİYASASI KURULU 2010/19 HAFTALIK BÜLTEN 03/05/2010 07/05/2010 A. 04.01.2010 07.05.2010 TARİHLERİ ARASINDA KAYDA ALMA KARARI VERİLEN İHRAÇ TALEPLERİ: Tablo: 1 (TL) Talep Edilen Kurul Kaydına Alınan

Detaylı

TARÝH:26/03/2001 MIPAZ TARÝH:26/03/2001

TARÝH:26/03/2001 MIPAZ TARÝH:26/03/2001 TARÝH:26/03/2001 Milpa Ticari ve Sınai Ürünler Paz. San. ve Tic. A.Ş. nin 26.03.2001 tarihli yazısı aşağıya Yönetim Kurulu nun 26.03.2001 tarih ve 330 nolu kararı ile 2000 yılı net dönem karından yasal

Detaylı

UŞAK SERAMİK SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU I GİRİŞ

UŞAK SERAMİK SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU I GİRİŞ Sayfa No: 1 I GİRİŞ 1. RAPORUN DÖNEMİ : 01 Ocak 2008 30 Haziran 2008 2. ORTAKLIĞIN ÜNVANI : UŞAK SERAMİK SANAYİİ A.Ş. 3. YÖNETİM KURULU - DENETİM KURULU VE YETKİLERİ YÖNETİM KURULU Ana sözleşmemizin 8.

Detaylı

METAL GAYRİMENKUL ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU KARARI

METAL GAYRİMENKUL ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU KARARI METAL GAYRİMENKUL ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU KARARI Toplantı Tarihi : 14/07/2015 Toplantı No : 2015-9 Toplantı Yeri :Şirket Yönetim Merkezi Toplantı Saati : 10.00 Toplantıya Katılanlar : Ömer Saçaklıoğlu,

Detaylı

İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU

İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Ortaklığın Ünvanı : Anadolu Efes Biracılık ve Malt Sanayii A.Ş. Adresi : Bahçelievler Mah.Adnan Kahveci Bulvarı No.5 Bahçelievler/ISTANBUL Telefon No.

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU

SERMAYE PİYASASI KURULU SERMAYE PİYASASI KURULU 02001/30 HAFTALIK BÜLTEN 23/7/2001 27/7/2001 A. 1.1.2001 27.7.2001 TARİHLERİ ARASINDA KAYDA ALMA KARARI VERİLEN İHRAÇ TALEPLERİ: 1.1.2001 27.7.2001 tarihleri arasõnda Sermaye Piyasasõ

Detaylı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. KASIM 2014 AYLIK BİLDİRİM

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. KASIM 2014 AYLIK BİLDİRİM EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ AYLIK BİLDİRİM a) İlgili ayda (2014 yılı Kasım ayında) alınan ve ödenen krediler ile ilgili ay sonu kısa ve uzun vadeli kredi bakiyeleri: EKİM 2014 KASIM 2014 ÖDENEN TUTAR AY İÇİNDE

Detaylı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. ARALIK 2014 AYLIK BİLDİRİM

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. ARALIK 2014 AYLIK BİLDİRİM AYLIK BİLDİRİM a) İlgili ayda (2014 yılı Aralık ayında) alınan ve ödenen krediler ile ilgili ay sonu kısa ve uzun vadeli kredi bakiyeleri: KASIM 2014 ARALIK 2014 ÖDENEN TUTAR AY İÇİNDE ALINAN Şirket Kredi

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. FRİGO-PAK GIDA MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. FRİGO-PAK GIDA MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU FRİGO-PAK GIDA MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

BORSA BAŞKANLIĞI DUYURULARI

BORSA BAŞKANLIĞI DUYURULARI BORSA BAŞKANLIĞI DUYURULARI Yaşanan olağan dõşõ gelişmeler sonucunda Borsa da işlem gören hisse senetlerinin değerini değiştirebilecek ve yatõrõmcõlarõn yatõrõm kararlarõnõ etkileyebilecek önemde bilgilerin

Detaylı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. AĞUSTOS 2012 AYLIK BİLDİRİM

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. AĞUSTOS 2012 AYLIK BİLDİRİM ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ AĞUSTOS 212 AYLIK BİLDİRİM a) İlgili ayda (212 yılı Ağustos ayında) alınan ve ödenen krediler ile ilgili ay sonu kısa ve uzun vadeli kredi bakiyeleri: TEMMUZ 212 AĞUSTOS 212 ÖDENEN

Detaylı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. HAZİRAN 2014 AYLIK BİLDİRİM

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. HAZİRAN 2014 AYLIK BİLDİRİM EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ HAZİRAN 214 AYLIK BİLDİRİM a) İlgili ayda (214 yılı Haziran ayında) alınan ve ödenen krediler ile ilgili ay sonu kısa ve uzun vadeli kredi bakiyeleri: MAYIS 214 HAZİRAN 214 ÖDENEN

Detaylı

BİLANÇO DİPNOTLARI 1- İşletmenin fiili faaliyet konusu :Vana İmalatı 2- Sermayenin %10 ve daha fazlasına sahip ortakların : Adı Pay Oranı Pay Tutarı

BİLANÇO DİPNOTLARI 1- İşletmenin fiili faaliyet konusu :Vana İmalatı 2- Sermayenin %10 ve daha fazlasına sahip ortakların : Adı Pay Oranı Pay Tutarı BURÇELİK VANA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ Sayfa No: 1 BİLANÇO DİPNOTLARI 1- İşletmenin fiili faaliyet konusu :Vana İmalatı 2- Sermayenin %10 ve daha fazlasına sahip ortakların : Adı Pay Oranı Pay

Detaylı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. TEMMUZ 2014 AYLIK BİLDİRİM

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. TEMMUZ 2014 AYLIK BİLDİRİM TEMMUZ 214 AYLIK BİLDİRİM a) İlgili ayda (214 yılı Temmuz ayında) alınan ve ödenen krediler ile ilgili ay sonu kısa ve uzun vadeli kredi bakiyeleri: HAZİRAN 214 TEMMUZ 214 ÖDENEN TUTAR AY İÇİNDE ALINAN

Detaylı

ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. 2015 YILI II. ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU. Raporun Ait Olduğu Dönem : 01 Ocak 2015 30 Haziran 2015

ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. 2015 YILI II. ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU. Raporun Ait Olduğu Dönem : 01 Ocak 2015 30 Haziran 2015 ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. 2015 YILI II. ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU Raporun Ait Olduğu Dönem : 01 Ocak 2015 30 Haziran 2015 Bankanın Ticaret Unvanı Genel Müdürlük Adresi : Asya Katılım Bankası A.Ş. : Saray

Detaylı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. EKİM 2012 AYLIK BİLDİRİM

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. EKİM 2012 AYLIK BİLDİRİM ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ EKİM 212 AYLIK BİLDİRİM a) İlgili ayda (212 yılı Ekim ayında) alınan ve ödenen krediler ile ilgili ay sonu kısa ve uzun vadeli kredi bakiyeleri: EYLÜL 212 EKİM 212 ÖDENEN TUTAR AY İÇİNDE

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU

SERMAYE PİYASASI KURULU SERMAYE PİYASASI KURULU 2008/17 HAFTALIK BÜLTEN 21/04/2008 25/04/2008 A. 02.01.2008 25.04.2008 TARİHLERİ ARASINDA KAYDA ALMA KARARI VERİLEN İHRAÇ TALEPLERİ: Tablo: 1 (YTL) Talep Edilen Kurul Kaydına Alınan

Detaylı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. MAYIS 2014 AYLIK BİLDİRİM

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. MAYIS 2014 AYLIK BİLDİRİM EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ MAYIS 214 AYLIK BİLDİRİM a) İlgili ayda (214 yılı Mayıs ayında) alınan ve ödenen krediler ile ilgili ay sonu kısa ve uzun vadeli kredi bakiyeleri: NİSAN 214 MAYIS 214 ÖDENEN TUTAR

Detaylı

0 0 0 0 0 6.000 0 0 4.800 11.330 TOPLAM 0 6.000 9.610 0 0 6.000 9.000 14.743 4.800 11.330 MAYIS 2011 HAZİRAN 2011 EUR 0 230.000 368.

0 0 0 0 0 6.000 0 0 4.800 11.330 TOPLAM 0 6.000 9.610 0 0 6.000 9.000 14.743 4.800 11.330 MAYIS 2011 HAZİRAN 2011 EUR 0 230.000 368. ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ a) İlgili ayda (211 yılı Haziran ayında) alınan ve ödenen krediler ile ilgili ay sonu kısa ve uzun vadeli kredi bakiyeleri MAYIS 211 HAZİRAN 211 ÖDENEN TUTAR AY İÇİNDE ALINAN Şirket

Detaylı

MARMARİS ALTINYUNUS TURİSTİK TESİSLER A.Ş. Bağımsız Denetim'den

MARMARİS ALTINYUNUS TURİSTİK TESİSLER A.Ş. Bağımsız Denetim'den Bağımsız Denetim'den Geçmemiş Geçmemiş AYRINTILI BİLANÇO (Milyon TL) 30.09.2003 30.09.2002 I. DÖNEN VARLIKLAR 3.838.237 6.372.218 A. Hazır Değerler 1.628.294 3.373.960 1. Kasa 4.519 4.175 2. Bankalar 1.605.489

Detaylı

ATA YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

ATA YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 1. Raporun dönemi : 01/01/2012-30/09/2012 2. Ortaklığın Ünvanı : ATA YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 3. Dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında görev alan Başkan ve üyelerin, murahhas üyelerin

Detaylı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. / EMKEL [] :55:59 Genel Kurul Toplantısı Sonucu

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. / EMKEL [] :55:59 Genel Kurul Toplantısı Sonucu EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. / EMKEL [] 25.04.2011 14:55:59 Genel Kurul Toplantısı Sonucu Ortaklığın Adresi : ESENBOĞA YOLU 23.KM AKYURT/ANKARA Telefon ve Faks No. : 0 312 398 01 81-0 312 398 04 74 Ortaklığın

Detaylı

PĠYASASI KURULU TARAFINDAN 16.01.2012 TARĠHĠNDE ONAYLANAN 17.01.2012 TARĠHĠNDE TESCĠL ETTĠRĠLEN ĠZAHNAMESĠNDE MEYDANA GELEN

PĠYASASI KURULU TARAFINDAN 16.01.2012 TARĠHĠNDE ONAYLANAN 17.01.2012 TARĠHĠNDE TESCĠL ETTĠRĠLEN ĠZAHNAMESĠNDE MEYDANA GELEN TÜRKĠYE Ġġ BANKASI A.ġ. NIN BANKA BONOSU VE/VEYA ISKONTOLU TAHVĠLLERĠ VE/VEYA TAHVĠLLERĠNĠN HALKA ARZINA ĠLĠġKĠN SERMAYE PĠYASASI KURULU TARAFINDAN 16.01.2012 TARĠHĠNDE ONAYLANAN 17.01.2012 TARĠHĠNDE TESCĠL

Detaylı

GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/ /09/2014 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR.

GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/ /09/2014 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR. GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/2014 30/09/2014 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR. Dönem İçinde Yönetim ve Denetim Kurullarında Görev Alan Üyeler : Yönetim Kurulu : Yönetim Kurulu Başkanı Sn.,

Detaylı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş YILI YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAKLARI

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş YILI YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAKLARI 26.02.2016;2016/001 EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. 2016 YILI YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAKLARI Şirket Yatırımcı İlişkileri Bölümü tarafından Sermaye Piyasası Kurulu nun Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 11'inci

Detaylı

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01 OCAK 2011-30 HAZİRAN 2011 FAALİYET RAPORU ORTAKLIK YAPISI VE SERMAYE DAĞILIMI Esas Sermaye Ödenmiş Sermaye : 12.500.000 TL : 12.500.000 TL Şirketimizn

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU BÜLTENİ

SERMAYE PİYASASI KURULU BÜLTENİ SERMAYE PİYASASI KURULU BÜLTENİ 2014/27 23/09/2014 1. YENİ BAŞVURULAR 1. Piyasası Aracı İhracı Nedeniyle Kurula Başvuran lar İhraç Edilecek Piyasası Aracı Bedelli Paylar Bedelsiz İç Kaynaklardan Kâr Payından

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK SERMAYE PİYASASI KURULU BAŞKANLIĞI 26.06.2003 Doç. Dr. Bahriye Üçok Cad. No. 13 06500 Beşevler ANKARA

T.C. BAŞBAKANLIK SERMAYE PİYASASI KURULU BAŞKANLIĞI 26.06.2003 Doç. Dr. Bahriye Üçok Cad. No. 13 06500 Beşevler ANKARA T.C. BAŞBAKANLIK SERMAYE PİYASASI KURULU BAŞKANLIĞI 26.06.2003 Doç. Dr. Bahriye Üçok Cad. No. 13 MG-03/077 06500 Beşevler ANKARA Konu : Sermaye Artışı kesinleştirme. Kayıtlı Sermaye Sistemine tabi olan

Detaylı

Yönetim Kurulumuzun 31.12.2007 Tarih ve 34 Sayılı Toplantısı'nda; Yönetim Kurulumuzun 26.12.2007 Tarih ve 33 Sayılı Toplantısı'nda;

Yönetim Kurulumuzun 31.12.2007 Tarih ve 34 Sayılı Toplantısı'nda; Yönetim Kurulumuzun 26.12.2007 Tarih ve 33 Sayılı Toplantısı'nda; Yönetim Kurulumuzun 31.12.2007 Tarih ve 34 Sayılı Toplantısı'nda; Yönetim Kurulumuzun, 08.03.2006 tarih ve 11 sayılı toplantısında yapılmasına karar verdiği; haddehanede ikinci soğutma platformu ve ek

Detaylı

BANKA MUHASEBESİ 2 YATIRIM AMAÇLI DEĞERLER VE DİĞER AKTİFLER. Yrd. Doç. Dr. Figen Esin

BANKA MUHASEBESİ 2 YATIRIM AMAÇLI DEĞERLER VE DİĞER AKTİFLER. Yrd. Doç. Dr. Figen Esin BANKA MUHASEBESİ 2 YATIRIM AMAÇLI DEĞERLER VE DİĞER AKTİFLER Yrd. Doç. Dr. Figen Esin 2 YATIRIM AMAÇLI DEĞERLER VE DİĞER AKTİFLER Kısa vade içinde likide çevrilebilme kabiliyeti taşımayan veya kısa vadede

Detaylı

Y VE Y GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ÖZEL AMAÇLI BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU

Y VE Y GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ÖZEL AMAÇLI BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU Y VE Y GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ÖZEL AMAÇLI BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU ÖZEL AMAÇLI BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU Y ve Y Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu na Giriş Sermaye Piyasası Kurulu

Detaylı

2013 YILINDA YAPILAN ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI

2013 YILINDA YAPILAN ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI 2013 YILINDA YAPILAN ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI 26.02.2013 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi Akhan Mah. 104 Sok N0 8 DENİZLİ Telefon ve Faks No. Tel 258-2680580 Fax 258-2681085 Ortaklığın Yatırımcı/Pay

Detaylı

Koç Holding A. Ş. 01.07.2010-30.09.2010. Ara Dönem Faaliyet Raporu

Koç Holding A. Ş. 01.07.2010-30.09.2010. Ara Dönem Faaliyet Raporu Koç Holding A. Ş. 01.07.2010-30.09.2010 Ara Dönem Faaliyet Raporu BÖLÜM 1: KURUMSAL BİLGİLER Yönetim Kurulu Şirketimizin 21 Nisan 2010 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısında, 2010 yılı faaliyet ve sonuçlarının

Detaylı

VİKİNG KAĞIT VE SELÜLOZ ANONİM ŞİRKETİ'NDEN ORTAKLARIN YENİ PAY ALMALARINA İLİŞKİN SİRKÜLER

VİKİNG KAĞIT VE SELÜLOZ ANONİM ŞİRKETİ'NDEN ORTAKLARIN YENİ PAY ALMALARINA İLİŞKİN SİRKÜLER VİKİNG KAĞIT VE SELÜLOZ ANONİM ŞİRKETİ'NDEN ORTAKLARIN YENİ PAY ALMALARINA İLİŞKİN SİRKÜLER ÇIKARILMIŞ SERMAYEMİZ 65.000.000 TÜRK LİRASINDAN 28.000.000 TÜRK LİRASINA AZALTILMAKTA, EŞANLI OLARAK ÇIKARILMIŞ

Detaylı

6. Şüpheli Alacaklar Karşõlõğõ (-) 0 0

6. Şüpheli Alacaklar Karşõlõğõ (-) 0 0 ALARKO GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ALGYO Bağõmsõz Denetim'den Geçmemiş Geçmemiş AYRINTILI BİLANÇO (Milyon TL) 31.03.2001 I. DÖNEN VARLIKLAR 116.941.839 99.596.409 A. Hazõr Değerler 84.692.941 67.483.612

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU

SERMAYE PİYASASI KURULU SERMAYE PİYASASI KURULU 2008/40 HAFTALIK BÜLTEN 22/09/2008 26/09/2008 A. 02.01.2008 26.09.2008 TARİHLERİ ARASINDA KAYDA ALMA KARARI VERİLEN İHRAÇ TALEPLERİ: Tablo: 1 Talep Edilen Kurul Kaydına Alınan İHRAÇ

Detaylı

31 Mart 2002 ve 2001 Tarihleri İtibariyle Bilanço Dipnotları

31 Mart 2002 ve 2001 Tarihleri İtibariyle Bilanço Dipnotları Aktif Finans Factoring Hizmetleri Anonim Şirketi 31 Mart 2002 ve 2001 Tarihleri İtibariyle Bilanço Dipnotları (Birim : Aksi belirtilmedikçe Milyon Türk Lirası) 1 İşletmenin fiili faaliyet konusu: Aktif

Detaylı

Sayfa-1. b) Aralık 2011 itibarı ile banka bazında kısa ve uzun vadeli krediler,

Sayfa-1. b) Aralık 2011 itibarı ile banka bazında kısa ve uzun vadeli krediler, Sayfa-1 BERDAN TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. NİN AYLIK BİLDİRİMİ DÖNEMİ: ARALIK 2011 1. Şirketimizin banka kredilerine ilişkin bilgiler; Kısa Vadeli Krediler a) alınan ve ödenen krediler, Krediler 30.11.2011

Detaylı

AKSU İPLİK DOKUMA VE BOYA APRE FABRİKALARI T.A.Ş. ORTAKLAR GENEL KURULU NA SUNULAN 2006 YILI FAALİYETLERİNE İLİŞKİN YÖNETİM KURULU RAPORUDUR. Şirketimizin 2006 yılı hesaplarını incelemek ve Genel Kurulumuzun

Detaylı

MARMARİS ALTINYUNUS TURİSTİK TESİSLER A.Ş. Maddi Duran Varlık Kiraya Verilmesi veya Ayni Hak Tesisi

MARMARİS ALTINYUNUS TURİSTİK TESİSLER A.Ş. Maddi Duran Varlık Kiraya Verilmesi veya Ayni Hak Tesisi KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU MARMARİS ALTINYUNUS TURİSTİK TESİSLER A.Ş. Özet Bilgi Mares Otel'in mevcut kiracısı ile imzalanmış olan kira sözleşmesinin süresinin uzatılarak değiştirilmesi İlgili Şirketler

Detaylı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. MART 2014 AYLIK BİLDİRİM

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. MART 2014 AYLIK BİLDİRİM ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ MART 214 AYLIK BİLDİRİM a) İlgili ayda (214 yılı Mart ayında) alınan ve ödenen krediler ile ilgili ay sonu kısa ve uzun vadeli kredi bakiyeleri: ŞUBAT 214 MART 214 ÖDENEN TUTAR AY İÇİNDE

Detaylı

ANADOLU ANONİM TÜRK SİGORTA ŞİRKETİ AYRINTILI KONSOLİDE BİLANÇO VARLIKLAR. Bağımsız Denetimden Geçmiş Önceki Dönem

ANADOLU ANONİM TÜRK SİGORTA ŞİRKETİ AYRINTILI KONSOLİDE BİLANÇO VARLIKLAR. Bağımsız Denetimden Geçmiş Önceki Dönem VARLIKLAR I- Cari Varlıklar A- Nakit Ve Nakit Benzeri Varlıklar 14 2.304.904.212 1.606.048.714 1- Kasa 14 18.864 37.347 2- Alınan Çekler 3- Bankalar 14 1.937.834.876 1.356.733.446 4- Verilen Çekler Ve

Detaylı

Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. Duyurusu

Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. Duyurusu MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş. 10.06. 14:31:06 DKB member=4028e4a240e3767c0140e3ae75d (/tr/bildirimsorgu? Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. Duyurusu member=4028e4a240e3767c0140e3ae75d (/tr/filtercacalendar/4028e4a240e3767c01

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU

SERMAYE PİYASASI KURULU SERMAYE PİYASASI KURULU 2008/15 HAFTALIK BÜLTEN 07/04/2008 11/04/2008 A. 02.01.2008 11.04.2008 TARĠHLERĠ ARASINDA KAYDA ALMA KARARI VERĠLEN ĠHRAÇ TALEPLERĠ: Tablo: 1 (YTL) Talep Edilen Kurul Kaydına Alınan

Detaylı

ADABANK A.Ş. EYLÜL - 2015 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

ADABANK A.Ş. EYLÜL - 2015 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU v ADABANK A.Ş. EYLÜL - 2015 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 1. İletişim bilgileri Bankanın Yönetim Merkezinin Adresi : Büyükdere Caddesi Rumelihan No:40, Kat: 2 34394 Mecidiyeköy-İstanbul Bankanın Telefon ve

Detaylı

GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/ /03/2016 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR.

GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/ /03/2016 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR. GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/2016 31/03/2016 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR. Dönem İçinde Yönetim Kurullarında Görev Alan Üyeler : Yönetim Kurulu : Yönetim Kurulu Başkanı Sn., 1951 doğumlu

Detaylı

Sermaye Piyasası Kurulu

Sermaye Piyasası Kurulu mı Sermaye Piyasası Kurulu HAFTALIK BÜLTEN 1999/32 23/8/199927/8/1999 A. 1.1.1999 27.8.1999 TARİHLERİ ARASINDA KAYDA ALMA KARARI VERİLEN İHRAÇ TALEPLERİ: ^ ^ 1.1.1999 27.8.1999 tarihleri arasında Sermaye

Detaylı

Mali Sektöre Olan Borçların Yeniden Yapılandırılması ve Bazı Kanunlarda Değişiklik

Mali Sektöre Olan Borçların Yeniden Yapılandırılması ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Mali Sektöre Olan Borçların Yeniden Yapılandırılması ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanunu, Yasası 4743 sayılı, numaralı, nolu kanun, yasa MALÎ SEKTÖRE OLAN BORÇLARIN YENİDEN YAPILANDIRILMASI

Detaylı

08/01/2010 25/01/2010. TSKB Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. nin açıklaması aşağıda yer almaktadır.

08/01/2010 25/01/2010. TSKB Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. nin açıklaması aşağıda yer almaktadır. 08/01/2010 Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. nin açıklaması aşağıda yer almaktadır. Orjinal Açıklamanın Tarihi: 09.11.2009 : Moody's Investors Service, Inc.'in Bankamızla ilgili kredi notunun açıklanması

Detaylı

ÇUHADAROĞLU METAL SANAYİ VE PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ DENETİM KOMİTESİ RAPORU

ÇUHADAROĞLU METAL SANAYİ VE PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ DENETİM KOMİTESİ RAPORU ÇUHADAROĞLU METAL SANAYİ VE PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ DENETİM KOMİTESİ RAPORU Rapor No : 2018 /4 Rapor Tarihi : 06.06.2018 Konu : Halka Arz Sonucu Elde Edilen Fonun Kullanım Yerlerinin Güncellenmesi Hk.

Detaylı

MALÎ SEKTÖRE OLAN BORÇLARIN YENİDEN YAPILANDIRILMASI VE BAZI KANUNLARDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASI HAKKINDA KANUN

MALÎ SEKTÖRE OLAN BORÇLARIN YENİDEN YAPILANDIRILMASI VE BAZI KANUNLARDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASI HAKKINDA KANUN 8275 MALÎ SEKTÖRE OLAN BORÇLARIN YENİDEN YAPILANDIRILMASI VE BAZI KANUNLARDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASI HAKKINDA KANUN Kanun Numarası : 4743 Kabul Tarihi : 30/1/2002 Yayımlandığı R.Gazete : Tarih: 31/1/2002

Detaylı

KARSAN OTOMOTİV SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı

KARSAN OTOMOTİV SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KARSAN OTOMOTİV SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı Özet Bilgi Kırpart Otomotiv Parçaları Sanayi ve Ticaret A.Ş.nin paylarının satışı hakkında Finansal Duran

Detaylı

BANKPOZİTİF KREDİ VE KALKINMA BANKASI ANONİM ŞİRKETİ 31 MART 2015 ARA DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU

BANKPOZİTİF KREDİ VE KALKINMA BANKASI ANONİM ŞİRKETİ 31 MART 2015 ARA DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU BANKPOZİTİF KREDİ VE KALKINMA BANKASI ANONİM ŞİRKETİ 31 MART 2015 ARA DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU Raporun Ait Olduğu Dönem : 01.01.2015 31.03.2015 Bankanın Ticaret Ünvanı : Bankpozitif Kredi ve Kalkınma

Detaylı

AK B TİPİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

AK B TİPİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 AK B TİPİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. (YENİ UNVAN:EGELİ & CO. B TİPİ MENKUL KIYMET YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ) 01.01.2012-30.06.2012 DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU A. GİRİŞ 1. Ak B Tipi Yatırım Ortaklığı

Detaylı

VİA GYO Halka Arz Bilgilendirme Notu. Halka Arz Yapısı

VİA GYO Halka Arz Bilgilendirme Notu. Halka Arz Yapısı VİA GYO Halka Arz Bilgilendirme Notu Bu bilgilendirme notu VİA GYO halka arzına yönelik yatırımcıların bilgilendirilmesi amacıyla hazırlanmıştır. 5-6 Mayıs 2016 tarihlerinde talep toplama işlemi gerçekleştirilecek

Detaylı

Özet Bilgi: 12.09.2008 ve 25.11.2008 tarihli özel durum açıklamaları hk bilgilendirme

Özet Bilgi: 12.09.2008 ve 25.11.2008 tarihli özel durum açıklamaları hk bilgilendirme TARİH:23/01/2009 İş Finansal Kiralama A.Ş. nin açıklaması aşağıda yer almaktadır Özet Bilgi: 12.09.2008 ve 25.11.2008 tarihli özel durum açıklamaları hk bilgilendirme Şirketimizin 12.09.2008 tarihli özel

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

TARİH:10/03/2005 TARİH:11/03/2005

TARİH:10/03/2005 TARİH:11/03/2005 TARİH:10/03/2005 TARİH:10/03/2005 Alkim Alkali Kimya A.Ş.'nden Alkim Kimya A.Ş. ortağı Cihat Kora nın 10.03.2005 tarihli yazısı yapılan açıklamadır. 10 Mart 2005 tarihinde şahsıma ait 129.248 adet Alkim

Detaylı

TÜRKİYE KALKINMA BANKASI A.Ş. KOBİ LERE VE GİRİŞİMCİLERE SAĞLANAN DESTEK VE KREDİLER

TÜRKİYE KALKINMA BANKASI A.Ş. KOBİ LERE VE GİRİŞİMCİLERE SAĞLANAN DESTEK VE KREDİLER TÜRKİYE KALKINMA BANKASI A.Ş. KOBİ LERE VE GİRİŞİMCİLERE SAĞLANAN DESTEK VE KREDİLER BANKAMIZ HAKKINDA Türkiye Kalkınma Bankası, 1975 yılında DESİYAB (Devlet Sanayi ve İşçi Yatırım Bankası A.Ş. ) adı altında

Detaylı

BANKPOZİTİF KREDİ VE KALKINMA BANKASI ANONİM ŞİRKETİ 31 MART 2015 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

BANKPOZİTİF KREDİ VE KALKINMA BANKASI ANONİM ŞİRKETİ 31 MART 2015 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU BANKPOZİTİF KREDİ VE KALKINMA BANKASI ANONİM ŞİRKETİ 31 MART 2015 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU Raporun Ait Olduğu Dönem : 01.01.2015 31.03.2015 Bankanın Ticaret Ünvanı Genel Müdürlük Adresi : Bankpozitif

Detaylı

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı Özet Bilgi Doğrudan veya Dolaylı Bağlı Ortaklıklar Hisse Satışı Hk. Finansal Duran Varlık Satışı İlgili Şirketler

Detaylı

ŞEKER PİLİÇ VE YEM SAN. TİC. A.Ş.

ŞEKER PİLİÇ VE YEM SAN. TİC. A.Ş. ŞEKER PİLİÇ VE YEM SAN. TİC. A.Ş. SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ 01.01.2010-31.12.2010 FAALİYET RAPORU İçindekiler Yönetim Kurulu... 2 Denetim Kurulu.. 2 Sermaye Yapısı.. 2 Temettü

Detaylı

OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI 01 HAZİRAN 2018 BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI 01 HAZİRAN 2018 BİLGİLENDİRME DOKÜMANI 01 HAZİRAN 2018 DENİZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. NİN 01 HAİZRAN 2018 TARİHLİ NA İLİŞKİN Şirketimizin İlişkili Taraf ile Önemli Nitelikteki İşlem onayına ilişkin Olağanüstü Genel Kurulu, gündemdeki

Detaylı