T.C. REYHANLI KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : /821.05/0-1* ^ ^ 26/04/2013 Konu : Kısa Film Senaryo Yarışması

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. REYHANLI KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü-154566. Sayı : 43589099/821.05/0-1* ^ ^ 26/04/2013 Konu : Kısa Film Senaryo Yarışması"

Transkript

1 T.C. REYHANLI KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : /821.05/0-1* ^ ^ 26/04/2013 Konu : Kısa Film Senaryo Yarışması MÜDÜRLÜĞÜNE REYHANLI İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 17/04/2013 tarih ve sayılı yazıları ekinde gelen Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün 11/04/2013 tarih ve 14 sayılı yazı örneği müdürlüğümüz web sayfasında yayınlanmıştır. Bilgilerinizi, Yazıların web sayfamızdan alınarak iş ve işlemlerin yazı doğrultusunda yapılmasını okulunuz öğrencilerine duyurulmasını, rica ederim. Mustafâ ö ı Müdür a. Şube Müdürü Ek: 1-Yazı Örneği 2-Yarışma Şartnamesi 3-Afiş (2 Sayfa) (4 Sayfa (1 Sayfa) DAĞITIM : Tüm Okul Müdürlüklerine

2 T.C. HATAY VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : /821.05/ Konu: Kısa Film Senaryo Yarışması 25/04/2013 (İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü).KAYMAKAMLIĞINA MÜDÜRLÜĞÜNE İlgi :Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün 17/04/2013 tarihli sayılı yazısı. İlgi yazı ekinde; Genel Merkezi Ankara da bulunan Şuurlu Öğretmenler Derneği, milli şuur un gelişmesine yönelik olarak,ilk ve ortaöğretim öğrencilerinin katılabileceği, Türkiye geneli Kısa Film Senaryo Yarışması düzenlemek istediklerine ilişkin yazısı ve yarışma şartnamesi gönderilmiştir. İlçeniz/Okulunuz öğrencilerine duyurulması hususunda; Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim. Osman ŞİMŞEK Vali a. İl Milli Eğitim Müdür V. Ek: 1-Yazi Örneği (2 Sayfa) 2-Yarışma Şartnamesi (4 Sayfa) 3-Afiş (1 Sayfa) Dağıtım: Tüm İlçe Kaymakamlıkları (İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü) Merkeze Bağlı Tüm Okul Müdürlükleri Bu belge, 5070 sayılı Elektronik İmza Kanununun 5 inci maddesi gereğince güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır Evrak teyidi adresinden Ie99-24f f3-5d8akodu ile yapılabilir. Ürgen Paşa Mah. ANTAKYA/ HATAY Elektronik Ağ: e-posta: adsoyad@ meb.gov.tr Ayrıntılı bilgi için: M.ARSLAN Tel: (0 326) dahili: 1156 Faks: (0 326)

3 T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Sayı : /821.05/ /04/2013 Konu: Kısa Film Yarışması... VALİLİĞİNE (İl Milli Eğitim Müdürlüğü) İlgi: tarih ve 2013/14sayılı yazı. Genel Merkezi Ankara da bulunan Şuurlu Öğretmenler Derneği, milli şuur un gelişmesine yönelik olarak,ilk ve ortaöğretim öğrencilerinin katılabileceği, Türkiye geneli Kısa Film Senaryo Yarışması düzenlemek istediklerine ilişkin ilgi yazı incelenmiştir. Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Milli Eğitim Temel Kanunu ile Türk Milli Eğitiminin genel amaçlarına uygun olarak, ilgili yasal düzenlemelerde belirtilen ilke, esas ve amaçlara aykırılık teşkil etmeyecek şekilde, duyurusu ve denetimi il milli eğitim müdürlükleri tarafından gerçekleştirilmek üzere söz konusu etkinliğin düzenlenmesi uygun görülmüştür. Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim. Mustafa KOÇ Bakan a. Genel Müdür EK : İlgi yazı ve ekleri (6 sayfa) DAĞITIM : Gereği:Bilgi: Temel Eğitim Genel Müdürlüğü B Planı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Şuurlu Öğretmenler Derneği Din Öğretimi Genel MüdürlüğüHayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Bu belge, 5070 sayılı Elektronik İmza Kanununun 5 inci maddesi gereğince güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır Evrak teyidi adresinden ee51-90bl ekodu ile yapılabilir. Konya Yolu/T.Okullar/ANKARA Elektronik Ağ: Ayrıntılı bilgi için: Yaşar ŞAHİN (Öğretmen) Tel: (0 312) Faks: (0 312)

4 Özel Öğretim Kurumlan Genel Müdürlüğü Bu belge, 5070 sayılı Elektronik İmza Kanununun 5 inci maddesi gereğince güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır Evrak teyidi adresinden ee51-90bl ekodu ile yapılabilir. Konya Yolu/T.Okullar/ANKARA Ayrıntılı bilgi için: Yaşar ŞAHİN (Öğretmen) Elektronik Ağ: Tel: (0 312) meb.gov.tr Faks:(0 312)

5 ŞUURLU ÖĞRETMENLER DERNEĞİ GENEL MERKEZİ Dem ek N o: Sayı : 2013/14 Tarih; 11 / 04 / 2013 Konu : Kısa Film Senaryo Yarışması Hk. T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü ne ÖĞ-DER Şuurlu öğretmenler Demeği Genel Merkezi tarafından "Kısa Film Senaryo Yarışması düzenlenmiştir. Yarışma, ülkemizde "Törk Sinemasının, "kısa İIİTn, üı ve "milli şuurdun gelişmesine katkıda bulunmayı, sinemamıza eğitim ' ile ilgili senaryolar kazandırmayı ve senaryo yazarlarını desteklemeyi amaçlamaktadır. Amacına daha çok hizmet etmesi bakımından yarışmanın yurt genelindeki ilk ve orta dereceli tüm okullara duyurulması hususunda gereğinin yapılmasını saygılarımızla arz ederiz. İsmail Hakkı AKK1RAZ Genel Başkan EKLER: Yarışma şartnamesi ve afiş örneği. Ziyabey Cd Sk.No:2/l Balgat /ANKARA vmw.ogder.oig Tel: $ 1883 e-posta: info@iogder.org Fax:

6 KISA FİLM SENARYO YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1. Konu w» Amaç: Öğ-DER Şuurlu öğretmenler Demeği Genel Merkezi Tanıtına Komisyonu Başkanlığı tarafından "Kısa Film Senaryo Yarışması" düzenlenmiştir. Yarışma, ülkemizde Türk Slneması'nın, kısa filmin ve milli şuurun gelişmesine katkıda bulunmayı, sinemamıza tarihimizden örnekler vererek milli bir eğfiim anlayışını kazandıracak senaryolar oluşturmayı ve senaryo yazarlannı desteklemeyi amaçlamaktadır. Konu İslam tarihiyle ilgili olup alan sınırlaması yoktur. Tarihimizden Altın Levhalar' alt başlıklı yarışmamızda senaryolar milli duygularımızı ve fikirleri möl blzlere aktaran her türlü olay ve kişi üzerinden yola çıkılarak yazılabilir. Animasyon, Belgesel ya da drama tarzında yazılabilir.tür s«mriamasıda yoktur. Herhangi bir İlim adamından devlet adamına tarihin içimle yer almış her isimden bahsedilebilir, örneğin Gazali'den Mimar Sinan'a, Ulubatlı Hasan'dan Nene Hatun'a, Dört Hallfe'den (Hz. Ebu Bekir, Hz. Ömer, Hz. Ali, Hz. Osman) Sultan Alparslan'a, Fatih Sultan Mehmed e, Selahaddin Eyyubi'den Endülüs Fatihi Tarık Bin Ziyad'a kadar tarihimizde yer almış her isimden yolu çıkılarak senaryolar yazılabilir- Peygamberler Tarihi nden Osmanlı ve Selçuklu tarihine kadar her dönemle ilgili yazılabilir. 1. Katılma Şartlan a. Senaryoların milli manevi değerlerimizin ruhuna uygun olması gerekmektedir. b. Gönderilecek senaryoların başka bir yerde yayınlanmamış ve tüm haklan yazarda olmalıdır. c. Senaryolar en fazla 10 sayfadan oluşmalıdır. Her bir sayfanın 1 dakika uzunluğunda kısa fflme karşılık geleceği varsayılmaktadır. d. Senaryolar, Times New Koman yazı karakteri İle 1,5 satır aralığı ve 12 punto büyüklüğünde, üst-aitsol sayfa boşluğu 2,5 cm, sağ sayfa boşluğu 1,5 cm olacak şekilde hazırlanmalıdır. e. Senaryoların uygulanabilir içeriğe sahip olması, mekan, kostüm, oyuncu sayısı, efekt ihtiyacı, tahmini çekim süresi gibi prodüksiyon maliyetleri de değerlendirmede dikkate almacaktır. 2. Başvunı Şekil a. Başvurular öğ-der Genel Merkezine kapalı zarflar içinde teslim edilmelidir. b. Bir kapalı zarfın içinde yazann adı soyadı, adres, iletişim bilgileri yer almalı. Bu zarfın Özerine senaryo İçin seçtiği rumuz yazılmalıdır. Rumuz 5 karakterden oluşmalı, yazarın özel temi ya da işareti olmamalıdır. Aynı rumuzla birden fazla kişinin katılması durumunda öğ-der farklı bir rumuz verebilir veya bunları istediği biçimde sınıflandırabiiir. Zarf içinde ayrıca bir M dosya kâğıdı üzerinde 'Şuurlu Öğretmenler Demeği Kısa Film Senaryo Yanşması şartlarını okudum ve kabul ettim* beyanı altına ad soyad, tarih ve imza bulunmalıdır. Kabul beyanı olmayan zarflar değerlendirmeye alınmayacaktır.

7 d. Senaryo, 3 kopya olarak zarf içine yerleştirilmelidir. Senaryoyla birlikte ayrı bir sayfa olarak film öyküsü de (sinopsls) dosyaya eklenmelidir. Sînopsis ve Senaryo bir CD'ye aktarılarak CCTnin Özerine sadece rumuz yazılı olmalıdır. f. Senaryoların her sayfasında sağ Üst köşede yazann seçtiği rumuz bulunmalıdır. Senaryo Özerinde ad soyad gibi kişisel bilgiler yer almamalıdır. g. Başvurular, başvuru adresine elden veya kurye/posta yoluyla teslim edilmelidir. i. Katılımcılar yarışmaya en fazla 3 senaryo ile başvurabilir. Birden fazla senaryo İle yarışmaya katılacaklar her bir senaryo İçin ayrı bir rumuz ve zarf kullanmalıdır. j. Yarışmaya gönderilen senaryolar değerlendirmeye alınsın ya da alınmasın yazarlarına İade edilmeyecektir. 3. Başvuru Adresi ÖĞ-DER ŞUURLU ÖĞRETMENLER DERNEĞİ ZiyabeyCd Sk. No:2/i Balgat/ANKARA 4. Son Başvuru Tarihi 24 Mayıs Cuma 20l3Saai 19:00 dır. Hangi nedenle olursa olsun belirtilen tarihlerden sonra gelecek senaryolar, usulünce yapılmayan başvurular ile postadaki gecikmeler ve kaybolma gibi mazeretler dikkate alınmaz ve değerlendirme dışı bırakılırlar. 5. Ödüller Jüri, yarışma konusuna uygun olarak en etkili ve özgün hikayeye sahip, prodüksiyon açısından uygulanabilir özellikte olan 4 senaryo seçecektir. Aynca; 1. ye. Dijital Kamera, Milli Şiıur Dergisi hediye paket) ve ÖĞ-DER hediye paketi, Milli Şuur Dergisi 1 Yıllı k Aboneliği ve 1.İlk Sertifikası, 2. ye, Dizûstû Bilgisayar, Milli Şuur Dergisi hediye paketi. Milli Şuur Dergisi 1 Yıllık Aboneliği ve 2.Iİk Sertifikası 3. ye, Dijital Fotoğraf Makinesi, Öğ-DER hediye paketi, Milli Şuur Dergisi 1 Yıllık Aboneliği ve 3.lök Sertifikası

8 4. ye, Cep telefonu. Millî Şuur Dergisi 1 Vıllık Aboneliği ve Mansiyon sertifikası verilecektir. Dereceye giren senaryolardan bir veya bir kaçı Öğ-DER tarafından filme çekilebilir veya çektiriiebilir. Aynca yarışmaya gönderilen senaryolardan yayınlanmaya değer görülenleri bir araya getirilerek kitaplaştırılacaktır. 5. Jüri Değerlendirme jürisi yarışma başvurusunun bittiği 24 Mayıs 2013 tarihinde sitemizde ilan edilecektir 6. Sonuçlar Değerlendirme sonuçları 10 Haziran Pazartesi 2013 saat ls:00'dan itibaren sitesinde ilam edilecektir. Derece alanlara aynca telefon ve e-posta yolu ile bilgi verilecektir. 7. ödül töreni ödül töreni İS Hazlran2Ql3 Cumartesi günü Ankarafdayapılacaktır. fi. Haklar ve yükümlülükler a. Yarışmacılar yarışmaya gönderdikleri senaryolann kenditerine ait olduğunu kabul ve beyan etmektedirler. b. Öğ-DER, jürinin seçeceği toplam 4 senaryonun filme çekme ve bağlantılı hakları ite komşu haklarını devralmaktadır. c. Yarışmada dereceye giren senaryolara, kitaplaştırılmaya değer görülen senaryolara ve diğer senaryolara ayrıca telif ücreti ödenmeyecektir. d. Öğ-DER, çektlen filmleri, sahip olduğu ve/veya anlaşmak olduğu yayın mecralarında yayınlama hakkına sahiptir. e. Yarışmaya senaryo gönderenler bu şartlan kabul etmiş sayılırlar. Yarışmaya gönderilen eserler, yarışmanın hangi aşamasında olursa otsun şartnamenin herhangi bir maddesine aykırılıkları tespit edildiğinde yarışma dışı bırakılır. f. İhtilaf durumunda Ankara Mahkemeleri yetkilidir. g. Bu Senaryo Yanşması Şartnamesi aşağıdaki adresten ve Öâ-DER' in web sitesinden temin edilebilir.

9 Öğ-DER Şuurlu öğretmenler Derneği Genci Mericcoi Adres; ZiyabeyCd Sk, No:2/l Bafgat / ANKARA Tel; Fa*: Web Adresi: E-posta: infb@ogder.ore

10 Sayfa 1/1 M - 1 İ A «*** **» 9» { İ İ I t 0 I İ t l f un katkılarıyla YARISMASI ı n i J i T i n j ı A * î-v* * * "««- * BAŞVURU ŞARTLARI JÜRİ VE ÖDÜL BİLGİLERİ İÇİN Şuurlu Öğretmenler Demeği, ÖĞ-DER olarak İslam Tarihinden Altfn Levhalar konutu 2.Kısa Film Senaryo Yarışması düzenlenmiştir, PeygamberlerTarihi, Asrı Saadet Dönemi, Selçuklu veya Osmaniı Tarihinden yaşanmış olayların kaleme alınabileceği yarışma, ülkemizde Türk Sineması'nın, kısa filmin ve milli şuurun gelişmesine katkıda bulunmayı, sinemamıza milli bir eğitim anlayışını kazandıracak senaryolar oluşturmayı ve senaryo yazarlarını desteklemeyi amaçlamaktadır. Senaryo yarışmamıza eli kalem tutan herkesi bekliyoruz. Son Başvuru Tarihi: 24 Mayıs 2013 Cuma Adres: Zİyabey Cd Sk. No:2/1 Balgat / ANKARA Teî: +90 {312Î Fax: +90 (312} E-posta; info@ogder.org JPG

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü. Sayı : 88013337/821.05/643114 17/04/2013 Konu: Kısa Film Yarışması

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü. Sayı : 88013337/821.05/643114 17/04/2013 Konu: Kısa Film Yarışması T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Sayı : 88013337/821.05/643114 17/04/2013 Konu: Kısa Film Yarışması... VALİLİĞİNE (İl Milli Eğitim Müdürlüğü) İlgi: 11.04.2013

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Sayı : 88013337/821.05/1104779 30/01/2015 Konu: Türkiye Geneli Liseler Arası I. Bestami Yazgan Şiir Yarışması..VALİLİĞİNE (İl Milli

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü. Sayı : 88013337/821.05/1173749 03/02/2015 Konu : Fotoğraf Yarışması

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü. Sayı : 88013337/821.05/1173749 03/02/2015 Konu : Fotoğraf Yarışması T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Sayı : 88013337/821.05/1173749 03/02/2015 Konu : Fotoğraf Yarışması..VALİLİĞİNE (İl Milli Eğitim Müdürlüğü) İlgi : Özel Öğretim

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Projenin Adı/Sloganı 2. Projenin Türü 2. Proje Sahibi 2. Proje Dönemi 2. Projenin Başlangıç-Bitiş Tarihleri 2. Projenin Amaçları 2

İÇİNDEKİLER. Projenin Adı/Sloganı 2. Projenin Türü 2. Proje Sahibi 2. Proje Dönemi 2. Projenin Başlangıç-Bitiş Tarihleri 2. Projenin Amaçları 2 İÇİNDEKİLER Projenin Adı/Sloganı 2 Projenin Türü 2 Proje Sahibi 2 Proje Dönemi 2 Projenin Başlangıç-Bitiş Tarihleri 2 Projenin Amaçları 2 Projenin Gerekçeleri 2 Projenin Yasal Dayanağı 2 Projenin Hedef

Detaylı

1-2- Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden1e8c-807e-38fa-8480-ba6f kodu ile teyit edilebilir.

1-2- Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden1e8c-807e-38fa-8480-ba6f kodu ile teyit edilebilir. 1-2- Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden1e8c-807e-38fa-8480-ba6f kodu ile teyit edilebilir. Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr

Detaylı

TC BODRUM KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 13752938-809.99-E.9896351 06.10.2015 Konu : Hurda Satış İşlemleri... MÜDÜRLÜĞÜNE BODRUM

TC BODRUM KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 13752938-809.99-E.9896351 06.10.2015 Konu : Hurda Satış İşlemleri... MÜDÜRLÜĞÜNE BODRUM TC BODRUM KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : 13752938-809.99-E.9896351 06.10.2015 Konu : Hurda Satış İşlemleri... MÜDÜRLÜĞÜNE BODRUM İlgi :Muğla Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 02/10/2015

Detaylı

EKİM SORUMLU KİŞİ, BİRİM VE KURUMLAR AYLAR İŞBİRLİGİ YAPILACAK KURUMLAR/KİŞİLER GERÇEKLEŞTİRİLECEK ETKİNLİKLER VE ÇALIŞMALAR

EKİM SORUMLU KİŞİ, BİRİM VE KURUMLAR AYLAR İŞBİRLİGİ YAPILACAK KURUMLAR/KİŞİLER GERÇEKLEŞTİRİLECEK ETKİNLİKLER VE ÇALIŞMALAR EKİM AYLAR T.C GİRESUN VALİLİĞİ Özel Çağrı İlkokulu-Ortaokulu 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EĞİTİM ORTAMLARINDA UYUŞTURUCU KULLANIMI VE MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE HİZMETLERİ OKUL EYLEM PLANI GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Detaylı

Açık Lise nedir? Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü

Açık Lise nedir? Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ Açık Lise nedir? İlköğrenimini tamamlayan, ancak orta öğretime devam edemeyenler ile orta öğretimden ayrılan, mezun olan ve yüksek öğretimden ayrılan veya mezun olanlara farklı alanlarda

Detaylı

ARAŞTIRMA ÇALIŞMALARININ İŞ AKIŞ ŞEMASI

ARAŞTIRMA ÇALIŞMALARININ İŞ AKIŞ ŞEMASI ARAŞTIRMA ÇALIŞMALARININ İŞ AKIŞ ŞEMASI Araştırmaya ilişkin talep/öneri bildiriminin hazırlanması Talep Görevlendirme yapılarak araştırmanın ilgili makamların onayına sunulması Onay yazısı Proje tanıtım

Detaylı

BAŞİSKELE ORTAOKULLAR ARASI SCRABBLE İNGİLİZCE KELİME TÜRETME- YARIŞMASI ŞARTNAMESİ MADDE 1

BAŞİSKELE ORTAOKULLAR ARASI SCRABBLE İNGİLİZCE KELİME TÜRETME- YARIŞMASI ŞARTNAMESİ MADDE 1 BAŞİSKELE ORTAOKULLAR ARASI SCRABBLE İNGİLİZCE KELİME TÜRETME- YARIŞMASI ŞARTNAMESİ MADDE 1 KONU: Scrabble bir kelime türetme oyunu olup bir tabla üzerinde oynanır. Bu oyunun İngilizce kelimelerle ilçemiz

Detaylı

ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLKOKUL VE ORTAOKULLAR ARASI 7. GELENEKSEL MAKET YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLKOKUL VE ORTAOKULLAR ARASI 7. GELENEKSEL MAKET YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLKOKUL VE ORTAOKULLAR ARASI 7. GELENEKSEL MAKET YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 7 Mart - 9 Mayıs 2016 1. ADI: 7. Geleneksel Maket Yarışması 2. KONUSU Çevre Haftası kapsamında Başkanlığımızca

Detaylı

2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ALİYE ÖMER BATTAL ORTAOKULU KİTAP OKUMA YARIŞMASI KURALLARI

2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ALİYE ÖMER BATTAL ORTAOKULU KİTAP OKUMA YARIŞMASI KURALLARI 2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ALİYE ÖMER BATTAL ORTAOKULU KİTAP OKUMA YARIŞMASI KURALLARI I.BÖLÜM (Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar) Amaç : Aliye Ömer Battal Ortaokulu öğrencilerinin daha çok kitap okumasını

Detaylı

İlçemizde görev yapan İlkokul, Ortaokul, İmam Hatip Ortaokulu ve Ortaöğretimde çalışan tüm Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri

İlçemizde görev yapan İlkokul, Ortaokul, İmam Hatip Ortaokulu ve Ortaöğretimde çalışan tüm Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce 2013-2014 eğitim-öğretim yılında derslerin kesimi tarihinden Temmuz ayının ilk iş gününe kadar İlköğretim ve Ortaöğretim kurumlarında görev yapan

Detaylı

MESS ALTIN ELDİVEN İSG YARIŞMASI BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME PROSEDÜRÜ

MESS ALTIN ELDİVEN İSG YARIŞMASI BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME PROSEDÜRÜ MESS ALTIN ELDİVEN İSG YARIŞMASI BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME PROSEDÜRÜ MESS üyelerinde iş kazaları genellikle organlara göre el parmakları, el bilekleri ve ellerde; iki nesne arasında sıkışma ve bir nesnenin

Detaylı

İLÇEMİZ İLKOKULLARINDA GÖREVLİ SINIF VE OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLERİNİN 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI

İLÇEMİZ İLKOKULLARINDA GÖREVLİ SINIF VE OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLERİNİN 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI İLÇEMİZ İLKOKULLARINDA GÖREVLİ SINIF VE OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLERİNİN 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI (Sınıf Öğretmenleri, Okul Öncesi Öğretmenleri) ETKİNLİĞİN İÇERİĞİ VE HER DERS

Detaylı

BELEN KAYMAKAMLIĞI AMBLEM/LOGO TASARIM YARIŞMA ŞARTNAMESİ

BELEN KAYMAKAMLIĞI AMBLEM/LOGO TASARIM YARIŞMA ŞARTNAMESİ BELEN KAYMAKAMLIĞI AMBLEM/LOGO TASARIM YARIŞMA ŞARTNAMESİ A)AMAÇ Beşeri yapısı, doğal güzellikleri ile geçmişten aldığı tarihsel mirası bugünle birleştiren ve bu mirası geleceğe taşıyarak medeniyetle yoğrulmasını

Detaylı

İSG Avrasya 2016 İş Sağlığı ve Güvenliği Fuarı. 28-30 Nisan 2016. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi İstanbul İSG VE FARKINDALIK FOTOĞRAF YARIŞMASI

İSG Avrasya 2016 İş Sağlığı ve Güvenliği Fuarı. 28-30 Nisan 2016. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi İstanbul İSG VE FARKINDALIK FOTOĞRAF YARIŞMASI İSG Avrasya 2016 İş Sağlığı ve Güvenliği Fuarı 28-30 Nisan 2016 TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi İstanbul İSG VE FARKINDALIK FOTOĞRAF YARIŞMASI İFO İstanbul Fuar Hizmetleri, İSGDER İş Güvenliği Uzmanları Derneği

Detaylı

TÜRKİYE AİLE HEKİMLERİ UZMANLIK DERNEĞİ (TAHUD) 25. YIL KONULU LOGO YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESİ

TÜRKİYE AİLE HEKİMLERİ UZMANLIK DERNEĞİ (TAHUD) 25. YIL KONULU LOGO YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESİ TÜRKİYE AİLE HEKİMLERİ UZMANLIK DERNEĞİ (TAHUD) 25. YIL KONULU LOGO YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESİ KONU Türkiye Aile Hekimleri Uzmanlık Derneği'nin kuruluşunun 25. yılı için bir logo tasarlanması. AMAÇ Türkiye

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Öğrenci İşleri BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Öğrenci İşleri BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 31/08/2016-E.164674 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Öğrenci İşleri *BE843L2M9* Sayı : 83289901-304.01 Konu : Türk Eğitim Vakfı Bursu BİLGİSAYAR

Detaylı

YARARLANILACAK KAYNAKLAR LİSTESİ

YARARLANILACAK KAYNAKLAR LİSTESİ YARARLANILACAK KAYNAKLAR LİSTESİ Öğrenci, veli ve öğretmenlerin, sınav öncesi ve sonrasında nasıl bir yol izlemeleri gerektiğine ilişkin Genel Müdürlüğümüz web sayfasında bulunan kaynaklara aşağıdaki linkten

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü. Sayı : 38552587/100/500564 16/01/2015 Konu: Ödüllü Kompozisyon Yarışması

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü. Sayı : 38552587/100/500564 16/01/2015 Konu: Ödüllü Kompozisyon Yarışması T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Sayı : 38552587/100/500564 16/01/2015 Konu: Ödüllü Kompozisyon Yarışması...VALİLİĞİNE (İl Millî Eğitim Müdürlüğü) İlgi: 15/01/2015 tarih ve

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Sayı : 88013337/821.05/1841537 18/02/2015 Konu: 11. Liseler Arası Kısa Film Yarışması..VALİLİĞİNE (İl Milli Eğitim Müdürlüğü)

Detaylı

T.C ATAŞEHİR ADIGÜZEL MESLEK YÜKSEKOKULU

T.C ATAŞEHİR ADIGÜZEL MESLEK YÜKSEKOKULU T.C ATAŞEHİR ADIGÜZEL MESLEK YÜKSEKOKULU 2015-2016 EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANIYLA YATAY GEÇİŞ İŞLEMLERİ (EK MADDE-1 E GÖRE) ve BAŞVURULARI Yükseköğretim Kurumlarında Ön lisans ve Lisans

Detaylı

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ İLANI

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ İLANI GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ İLANI Sosyal Bilimler Enstitüsü üstü Programlarına 2012-2013 Öğretim yılı birinci yarıyılında öğrenci alınacaktır. BAŞVURU TARİHİ VE YERİ Adayların

Detaylı

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI 24.12.2012 DUYURU HİZMET ALANLARIN ÖNERİLERİNE İLİŞKİN GENEL YAZI HAKKINDA DUYURU Kurumumuzdan hizmet alan vatandaşların sunacakları

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü...VALİLİĞİNE (İl Milli Eğitim Müdürlüğü)

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü...VALİLİĞİNE (İl Milli Eğitim Müdürlüğü) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Sayı : 88013337/821.05/5552286 20/11/2014 Konu: ODTÜ IEEE Kolu WEB Tasarımı Yarışması..VALİLİĞİNE (İl Milli Eğitim Müdürlüğü)

Detaylı

25 Nisan 2016 (Saat 17:00 a kadar) Pazartesi de, postaya veya kargoya o gün verilmiş olan ya da online yapılan başvurular kabul edilecektir.

25 Nisan 2016 (Saat 17:00 a kadar) Pazartesi de, postaya veya kargoya o gün verilmiş olan ya da online yapılan başvurular kabul edilecektir. Sıkça Sorulan Sorular Başvuru Başvuru ne zaman bitiyor? 25 Nisan 2016 (Saat 17:00 a kadar) Pazartesi de, postaya veya kargoya o gün verilmiş olan ya da online yapılan başvurular kabul edilecektir. Bursluluğun

Detaylı

GLORIA JEAN S COFFEES KUZEY KIBRIS GİRNE MAĞAZASI 1. GÖRSEL TASARIM ÖDÜLLÜ ÖĞRENCİ YARIŞMASI KAHVENİN DUVARA YANSIMASI

GLORIA JEAN S COFFEES KUZEY KIBRIS GİRNE MAĞAZASI 1. GÖRSEL TASARIM ÖDÜLLÜ ÖĞRENCİ YARIŞMASI KAHVENİN DUVARA YANSIMASI GLORIA JEAN S COFFEES KUZEY KIBRIS GİRNE MAĞAZASI 1. GÖRSEL TASARIM ÖDÜLLÜ ÖĞRENCİ YARIŞMASI KAHVENİN DUVARA YANSIMASI 1- YARIŞMANIN AMACI Geleceğin İç Mimar, Mimar, Grafik Tasarımcıları ve Sanatçı ların,

Detaylı

İSTİNYE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ AKADEMİK KADROLARINA BAŞVURAN ADAYLAR HAKKINDA HAZIRLANACAK KİŞİSEL DEĞERLENDİRME RAPORU FORMU

İSTİNYE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ AKADEMİK KADROLARINA BAŞVURAN ADAYLAR HAKKINDA HAZIRLANACAK KİŞİSEL DEĞERLENDİRME RAPORU FORMU EK-3. İSTİNYE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ AKADEMİK KADROLARINA BAŞVURAN ADAYLAR HAKKINDA HAZIRLANACAK KİŞİSEL DEĞERLENDİRME RAPORU FORMU AMAÇ: Formun amacı; rapor hazırlamakla görevlendirilen öğretim üyelerine

Detaylı

T.C SİİRT ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ STAJ İLKELERİ

T.C SİİRT ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ STAJ İLKELERİ T.C SİİRT ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ STAJ İLKELERİ 1. Öğrenciler, zorunlu yaz stajları 30 iş günü (1 gün=8 saat) olarak yapacaklardır. 2. Öğrenciler, Siirt Üniversitesi Ziraat Fakültesi Staj Komisyonu

Detaylı

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ ŞEHİR VE BÖLGE PLANLAMA BÖLÜMÜ STAJ ESASI

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ ŞEHİR VE BÖLGE PLANLAMA BÖLÜMÜ STAJ ESASI NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ ŞEHİR VE BÖLGE PLANLAMA BÖLÜMÜ STAJ ESASI Amaç ve Kapsam Madde 1- Bu esas Necmettin Erbakan Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi

Detaylı

İŞYERİ STAJ EĞİTİMİ FORMU

İŞYERİ STAJ EĞİTİMİ FORMU T.C. OSMANİYE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ.....BÖLÜMÜ Fotoğraf Form 1...PROGRAMI İŞYERİ STAJ EĞİTİMİ FORMU İlgili Makama, Osmaniye Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin öğrenim süresi sonuna kadar kuruluş

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI HAYAT BOYU ÖĞRENME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İLE İŞ BİRLİĞİNDE İLİŞKİN İŞ BİRLİĞİ BELGESİ

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI HAYAT BOYU ÖĞRENME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İLE İŞ BİRLİĞİNDE İLİŞKİN İŞ BİRLİĞİ BELGESİ EK-3 İŞ BİRLİĞİ YAPILAN KURUM/KURULUŞ LOGOSU T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI HAYAT BOYU ÖĞRENME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İLE. İŞ BİRLİĞİNDE İLİŞKİN İŞ BİRLİĞİ BELGESİ Ay, Yıl MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI HAYAT BOYU ÖĞRENME

Detaylı

T.C. TUNCELİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. TUNCELİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. TUNCELİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 0-0 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ TUNCELİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 0 0 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ EYLÜL ÇALIŞMANIN ADI/TÜRÜ TARİHİ-SAATİ Örgün ve

Detaylı

Türk Dili ve Edebiyatı Doktora 19(5*+5**+5***+2****+2*****) 7(5*+2**)

Türk Dili ve Edebiyatı Doktora 19(5*+5**+5***+2****+2*****) 7(5*+2**) 2014-2015 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILINDA LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARIN KONTENJANLARI VE ÖĞRENCİ KABULÜNDE GEREKLİ LİSANS / YÜKSEK LİSANS MEZUNİYET ALANLARI ANABİLİM DALI LİSANSÜSTÜ PROGRAM ADI KONTENJAN MEZUNİYET

Detaylı

T.C. MERSİN VALİLİĞİ İl Milfi Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 61961361/774/3331147 12/08/2014 Konu: Gör sel Sanatlar Öğretim Programı Tanıtım Semineri

T.C. MERSİN VALİLİĞİ İl Milfi Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 61961361/774/3331147 12/08/2014 Konu: Gör sel Sanatlar Öğretim Programı Tanıtım Semineri T.C. MERSİN VALİLİĞİ İl Milfi Eğitim Müdürlüğü COK ACELE VE GÜNLÜDÜR Sayı : 61961361/774/3331147 12/08/2014 Konu: Gör sel Sanatlar Öğretim Programı Tanıtım Semineri...KAYMAKAMLIĞINA (İlçe Milli Eğitim

Detaylı

ELLER SEPETTE BİRLEŞSİN PROJESİ. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. Öğretmenler. Öğrenciler. Veliler. Abalar Köy Muhtarlığı. Azatlı Köy Muhtarlığı

ELLER SEPETTE BİRLEŞSİN PROJESİ. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. Öğretmenler. Öğrenciler. Veliler. Abalar Köy Muhtarlığı. Azatlı Köy Muhtarlığı ELLER SEPETTE BİRLEŞSİN PROJESİ PROJENİN ADI PROJENİN KONUSU PROJENİN SÜRESİ PROJENİN UYGULAMA ALANI Eller Sepette Birleşsin Projesi Öğrencilere yardımlaşmanın ve paylaşmanın öneminin anlatılması 2012-2013

Detaylı

29 Ocak 2015 Senato Sayı : 123 YÖNERGE

29 Ocak 2015 Senato Sayı : 123 YÖNERGE 29 Ocak 2015 Senato Sayı : 123 YÖNERGE GÜMÜġHANE ÜNĠVERSĠTESĠ EĞĠTĠM KOMĠSYONU YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Amaç MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı, Eğitim Komisyonu nun yetki ve sorumluluklarına

Detaylı

RUH SAĞLIĞI VE PSİKİYATRİ HEMŞİRELİĞİ EĞİTİM VE UYGULAMASI ÇALIŞTAYI SONUÇ RAPORU 04.10.2012 ERZURUM

RUH SAĞLIĞI VE PSİKİYATRİ HEMŞİRELİĞİ EĞİTİM VE UYGULAMASI ÇALIŞTAYI SONUÇ RAPORU 04.10.2012 ERZURUM RUH SAĞLIĞI VE PSİKİYATRİ HEMŞİRELİĞİ EĞİTİM VE UYGULAMASI ÇALIŞTAYI SONUÇ RAPORU 04.10.2012 ERZURUM Çalıştay, 04 Ekim 2012 tarihinde Erzurum da yapılan II.Uluslararası VI.Ulusal Psikiyatri Hemşireliği

Detaylı

Öğretmene yeni ek ders müjdesi!

Öğretmene yeni ek ders müjdesi! On5yirmi5.com Öğretmene yeni ek ders müjdesi! Yeni halk eğitim ve hafta sonu okul kursları ek ders yönergesi yayınlandı Yayın Tarihi : 26 Eylül 2014 Cuma (oluşturma : 6/30/2016) Kamauajansı.com'un haberine

Detaylı

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Dekanlığı

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Dekanlığı T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Dekanlığı *BEK4YS0T* Sayı : 30013534-199/ Konu : Kompozisyon Yarışması REKTÖRLÜK MAKAMINA (Personel Daire Başkanlığı) 24 Kasım Öğretmenler günü etkinlikleri

Detaylı

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN: Üniversitemiz Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Yüksek Lisans programlarına

Detaylı

ISPARTA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARININ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

ISPARTA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARININ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ISPARTA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM NIN 2014-2015 ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ Sıra No FAALİYETİN ADI TARİHİ 1 Devlet Parasız yatılılıktan bursluluğa geçiş işlemlerinin (onay/red)

Detaylı

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ DERGİSİ YAZIM VE YAYIM KURALLARI

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ DERGİSİ YAZIM VE YAYIM KURALLARI ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ DERGİSİ YAZIM VE YAYIM KURALLARI Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi (ASBED) daha önce hiçbir yerde yayımlanmamış

Detaylı

OKUL ÖNCESİ EĞİTİM 20-30 Haziran 2016 MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI BİRİNCİ HAFTA. Eğitim Görevlileri. Katılımcılar. Tüm Öğretmenler.

OKUL ÖNCESİ EĞİTİM 20-30 Haziran 2016 MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI BİRİNCİ HAFTA. Eğitim Görevlileri. Katılımcılar. Tüm Öğretmenler. OKUL ÖNCESİ EĞİTİM 20-30 Haziran 2016 MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI 20.06.2016 BİRİNCİ HAFTA 2015-2016 Öğretim Yılı Sene Sonu Kurulu Toplantısı. MEB 2015-2019 Stratejik Planı nın ilgili bölümlerinin incelenmesi.

Detaylı

DOĞAL TAŞ KULLANIMINDA EZBERLERİ BOZMAK ÖĞRENCİ TASARIM YARIŞMASI

DOĞAL TAŞ KULLANIMINDA EZBERLERİ BOZMAK ÖĞRENCİ TASARIM YARIŞMASI İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) Tarafından Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü İşbirliği ile; DOĞAL TAŞ KULLANIMINDA EZBERLERİ BOZMAK ÖĞRENCİ

Detaylı

Ç.Ü. GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ 2015-2016 GÜZ YARIYILI İÇM 401-402 PROJE 5 & DİPLOMA PROJESİ

Ç.Ü. GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ 2015-2016 GÜZ YARIYILI İÇM 401-402 PROJE 5 & DİPLOMA PROJESİ Ç.Ü. GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ 2015-2016 GÜZ YARIYILI İÇM 401-402 PROJE 5 & DİPLOMA PROJESİ KONU: GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ TASARIM STÜDYOSU YER: ESKİ BAHÇE KAFE YERLEŞKESİ /KAMPÜS 1.

Detaylı

GRAFİK TASARIMCISI TANIM

GRAFİK TASARIMCISI TANIM TANIM Bir mesajı görsel yolla belirli bir hedef kitleye ulaştırmak amacıyla logo, afiş, büyük boy sokak afişi yani billboard, basın ilanı, ambalaj, kitap, dergi, tanıtım filmleri, çizgi film gibi iletişim

Detaylı

DİCLE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ UYGULAMA ESASLARI 1. GENEL HUSUSLAR

DİCLE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ UYGULAMA ESASLARI 1. GENEL HUSUSLAR DİCLE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ UYGULAMA ESASLARI 1. GENEL HUSUSLAR Madde 1.1. Dicle Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinin lisans derecesini alabilmeye hak kazanabilmeleri için

Detaylı

DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR

DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR 1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları; Lacivert (UMUMİ) Pasaport Yeşil (HUSUSİ) Pasaport Gri (HİZMET) Pasaport Kırmızı (DİPLOMATİK) Pasaport : VİZE ALMAK ZORUNDADIR : VİZEYE

Detaylı

Y.T.Ü. İSTATİSTİK BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Y.T.Ü. İSTATİSTİK BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Y.T.Ü. İSTATİSTİK BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI (Mavi Renkli Evrakları Bölüm web sayfası Sol kategori Staj modülünden indirebilirsiniz.) Staj başvurusunda gerekli evraklar aşağıdaki gibidir: SGK

Detaylı

BOLU ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ FOTOSAFARİ FOTOĞRAF YARIŞMASI 2016 ŞARTNAMESİ

BOLU ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ FOTOSAFARİ FOTOĞRAF YARIŞMASI 2016 ŞARTNAMESİ BOLU ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ FOTOSAFARİ FOTOĞRAF YARIŞMASI 2016 ŞARTNAMESİ Bolu Orman Bölge Müdürlüğü Fotosafari Fotoğraf Yarışması 16 Nisan Cumartesi 2016 tarihinde Bolu nun Seben ilçesi Seben Gölet inde

Detaylı

MAKÜ YAZ OKULU YARDIM DOKÜMANI 1. Yaz Okulu Ön Hazırlık İşlemleri (Yaz Dönemi Oidb tarafından aktifleştirildikten sonra) Son aktif ders kodlarının

MAKÜ YAZ OKULU YARDIM DOKÜMANI 1. Yaz Okulu Ön Hazırlık İşlemleri (Yaz Dönemi Oidb tarafından aktifleştirildikten sonra) Son aktif ders kodlarının MAKÜ YAZ OKULU YARDIM DOKÜMANI 1. Yaz Okulu Ön Hazırlık İşlemleri (Yaz Dönemi Oidb tarafından aktifleştirildikten sonra) Son aktif ders kodlarının bağlantıları kontrol edilir. Güz ve Bahar dönemindeki

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI İSTANBUL İLİ TAŞRA TEŞKİLATI PERSONELİ İL İÇİ İSTEĞE BAĞLI YER DEĞİŞTİRME BAŞVURU VE ATAMA KILAVUZU 2016 Bu Kılavuz 657 Sayılı Devlet

Detaylı

PINARBAŞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

PINARBAŞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI Ücretli Öğretmen Müracaatı Kamu Görevlisi Hasta Sevk Kâğıdı (Dış Kadro) Personel Kimlik Kartı Sözleşmeli Öğretmenin Göreve Başlaması PINARBAŞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Detaylı

ç) Yönetim Kurulu: Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Yönetim Kurulunu,

ç) Yönetim Kurulu: Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Yönetim Kurulunu, AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ PEDAGOJİK FORMASYON YÖNERGESİ Amaç MADDE 1 - (1) Bu Yönergenin amacı; ortaöğretim alan öğretmenliği tezsiz yüksek lisans programlarında verilen pedagojik formasyon derslerinin,

Detaylı

ETKİNLİĞİ DÜZENLEYEN KURUM ÖZEL SEZİN LİSESİ- FÜTÜRİZM KULÜBÜ GELECEKTE SANAT AMACI

ETKİNLİĞİ DÜZENLEYEN KURUM ÖZEL SEZİN LİSESİ- FÜTÜRİZM KULÜBÜ GELECEKTE SANAT AMACI ETKİNLİĞİ DÜZENLEYEN KURUM KONUSU AMACI ÖZEL SEZİN LİSESİ- FÜTÜRİZM KULÜBÜ GELECEKTE SANAT Soran, sorgulayan, geleceğe ilişkin sorumluluklarını bilen ve tartışan gençler yetiştirmeyi, Türk Milli Eğitiminin

Detaylı

GAZİANTEP İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARLARI PROJE YÜRÜTÜCÜLERİ TOPLANTISI

GAZİANTEP İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARLARI PROJE YÜRÜTÜCÜLERİ TOPLANTISI GAZİANTEP İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARLARI PROJE YÜRÜTÜCÜLERİ TOPLANTISI TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI NEDİR? Yarışma ortamı olmadığı için öğrencilerimizin üzerindeki baskı kaldırılarak

Detaylı

İÇİNDEKİLER. 1. Projenin Amacı... 2. 2. Proje Yönetimi... 2. 3. Projenin Değerlendirilmesi... 2. 4. Projenin Süresi... 2. 5. Projenin Kapsamı...

İÇİNDEKİLER. 1. Projenin Amacı... 2. 2. Proje Yönetimi... 2. 3. Projenin Değerlendirilmesi... 2. 4. Projenin Süresi... 2. 5. Projenin Kapsamı... 0 İÇİNDEKİLER 1. Projenin Amacı...... 2 2. Proje Yönetimi... 2 3. Projenin Değerlendirilmesi... 2 4. Projenin Süresi... 2 5. Projenin Kapsamı... 2 6. Projenin Saklanması... 3 7. Proje ve Raporlama... 3

Detaylı

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ MERKEZ HEYETİ

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ MERKEZ HEYETİ Evrak Tarih ve Sayısı 21/03/2016-1667 *BD004834962* TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ MERKEZ HEYETİ Sayı 40.A.00/ Konu Akılcı İlaç Kullanımı Proje Yarışması Hk Ankara, BÖLGE ECZACI ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI'NA

Detaylı

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI S. NO 1 2 3 HİZMETİN ADI ÖSYM Başkanlığı tarafından Fakültemize yerleşen öğrencilerin kayıtlarının yapılması Ders Kaydı Yatay Geçiş İşlemleri 4 Mezuniyet Belgesi Verilmesi 5 Kayıt Silme BAŞVURUDA İSTENEN

Detaylı

BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÜÇ BOYUTLU GRAFİK ANİMASYON (3DS MAX) MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÜÇ BOYUTLU GRAFİK ANİMASYON (3DS MAX) MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÜÇ BOYUTLU GRAFİK ANİMASYON (3DS MAX) MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2015 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Tarih ve Sayı: 25/05/2016-189048 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BEL5K5P6Z* Sayı :53891476-300- Konu :İkamet İzni Başvuruları ULAŞTIRMA VE LOJİSTİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

Detaylı

SEKTÖR UYGULAMASI STAJ DEFTERİ

SEKTÖR UYGULAMASI STAJ DEFTERİ T.C. ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ ARTVİN MESLEK YÜKSEKOKULU SEKTÖR UYGULAMASI STAJ DEFTERİ STAJYER ÖĞRENCİNİN; Bölümü Programı : Tasarım Bölümü : İç Mekan Tasarım Programı Adı Soyadı : Sınıf - Yarıyıl : Yüksekokul

Detaylı

AÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

AÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE! A KİTAPÇIK TÜRÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI 8. SINIF MATEMATİK 2015 8. SINIF 1. DÖNEM MATEMATİK DERSİ MERKEZİ ORTAK (MAZERET) SINAVI 12 ARALIK 2015 Saat: 10.10 Adı ve Soyadı :... Sınıfı :... Öğrenci Numarası

Detaylı

- Müdür a. T.C SiNCAN KAYMAKAMllGI ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ACELE ve GÜNLÜDÜR. Bölüm : Temel Eğitim. TÜM ilkokul VE ORTAOKUL MÜDÜRLÜKLERiNE SiNCAN

- Müdür a. T.C SiNCAN KAYMAKAMllGI ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ACELE ve GÜNLÜDÜR. Bölüm : Temel Eğitim. TÜM ilkokul VE ORTAOKUL MÜDÜRLÜKLERiNE SiNCAN Bölüm : Temel Eğitim T.C SiNCAN KAYMAKAMllGI ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ACELE ve GÜNLÜDÜR Sayı : 34203882-200 7-6 3. lot 24/04/2013 Konu : Okula Kayıtsız Çocuklar Ve YÖSEP Uygulaması TÜM ilkokul VE ORTAOKUL

Detaylı

Proje konularından istediğiniz bir konuyu seçip, hazırlamalısınız.

Proje konularından istediğiniz bir konuyu seçip, hazırlamalısınız. 5. SINIF MATEMATİK PROJE KONULARI (2012-2013) Atatürk ün geometri alanında yaptığı çalışmaların ülkemizdeki geometri öğretimine katkılarını açıklayınız. Geometrik cisimlerin (prizmalar ve piramitler) günlük

Detaylı

T.C. İZMİR VALİLİĞİ İZMİR İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI

T.C. İZMİR VALİLİĞİ İZMİR İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI İZMİR İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI Sorumlu Birim: Okul Yöneticisi Okul Yıllık Gelişim Okul Yıllık Gelişim Modeli Okullarda yapılan Okul Yıllık Müdür, müdür yardımcısı,

Detaylı

OYUN DERSİ OYUN ETKİNLİKLERİ -1 40/16 OYUN ALBÜMÜ 40/16

OYUN DERSİ OYUN ETKİNLİKLERİ -1 40/16 OYUN ALBÜMÜ 40/16 OYUN DERSİ MODÜL ADI SÜRESİ OYUN ETKİNLİKLERİ -1 40/16 OYUN ALBÜMÜ 40/16 DERS BİLGİ FORMU DERSİN ADI ALAN MESLEK/DAL DERSİN OKUTULACAĞI SINIF/YIL SÜRE DERSİN AMACI DERSİN TANIMI DERSİN ÖN KOŞULLARI DERS

Detaylı

BISTEP nedir? BISTEP ne yapar?

BISTEP nedir? BISTEP ne yapar? BISTEP nedir? BISTEP, şirketlerin kurumsallaşma sürecine destek olmak amacıyla Borsa İstanbul ve Koç Üniversitesi tarafından tasarlanmış bir programdır. Program, şirketlerin kurumsallaşma basamaklarını

Detaylı

2013-2014 AKADEMİK YILI MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI ÖĞRENCİ SEÇİMİ BAŞLAMIŞTIR

2013-2014 AKADEMİK YILI MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI ÖĞRENCİ SEÇİMİ BAŞLAMIŞTIR 2013-2014 AKADEMİK YILI MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI ÖĞRENCİ SEÇİMİ BAŞLAMIŞTIR Başvuruyla ilgili önemli hususlar: 1. Lütfen ilanı sonuna kadar okuyunuz. 2. Mevlana Değişim Programından; açık, dışarıdan, yaygın

Detaylı

KÜLTÜR, TURİZM VE TANITIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE

KÜLTÜR, TURİZM VE TANITIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE KÜLTÜR, TURİZM VE TANITIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK, İLKELER ve TANIMLAR Amaç Madde 1-

Detaylı

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ UZAKTAN EĞİTİM YÖNERGESİ

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ UZAKTAN EĞİTİM YÖNERGESİ AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ UZAKTAN EĞİTİM YÖNERGESİ Afyonkarahisar 2012 İÇİNDEKİLER BİRİNCİ BÖLÜM... 1 AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK ve TANIMLAR... 1 Amaç... 1 Kapsam... 1 Dayanak... 1 Tanımlar...

Detaylı

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS. Yazma Becerileri 2 YDA 106 2 4+0 4 5

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS. Yazma Becerileri 2 YDA 106 2 4+0 4 5 DERS BİLGİLERİ Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS Yazma Becerileri 2 YDA 106 2 4+0 4 5 Ön Koşul Dersleri Yazma Becerileri 1 Dersin Dili Dersin Seviyesi Dersin Türü Almanca Lisans Zorunlu

Detaylı

.. /.. /... 2 1 Subat ZJ14 DAGITIM: Söz konusu proje içeriğinin duyurularak projeye katılmak isteyen gençlere ekli EK:

.. /.. /... 2 1 Subat ZJ14 DAGITIM: Söz konusu proje içeriğinin duyurularak projeye katılmak isteyen gençlere ekli EK: T.C. ÇORLU KA YMAKAMLIGI Yazı İşleri Müdürlüğü Sayı : 16373457-774.09.03-... Konu : SEYYAH-Bizim İller Projesi.. /.. /... 2 1 Subat ZJ14 İlgi: Tekirdağ Valiliği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün

Detaylı

WEB SAP (ORION) STAJ BAŞVURU KULLANICI DÖKÜMANTASYONU. Süheyla GÜVEN

WEB SAP (ORION) STAJ BAŞVURU KULLANICI DÖKÜMANTASYONU. Süheyla GÜVEN WEB SAP (ORION) STAJ BAŞVURU KULLANICI DÖKÜMANTASYONU Süheyla GÜVEN İÇİNDEKİLER 1. İÇERİK 1 2. WEB VE SAP (ORION) KULLANICI YAPISI.. 2 3. 1. AŞAMA ÖĞRENCİ GİRİŞİ.3 4. 2. AŞAMA DANIŞMAN ONAYI..6 5. 3. AŞAMA

Detaylı

DĠCLE ÜNĠVERSĠTESĠ DÜBAP KOORDĠNATÖRLÜĞÜ ÇALIġTAY TÜRÜ BĠLĠMSEL ETKĠNLĠKLERĠ DESTEKLEME PROGRAMI BAġVURU FORMU

DĠCLE ÜNĠVERSĠTESĠ DÜBAP KOORDĠNATÖRLÜĞÜ ÇALIġTAY TÜRÜ BĠLĠMSEL ETKĠNLĠKLERĠ DESTEKLEME PROGRAMI BAġVURU FORMU DĠCLE ÜNĠVERSĠTESĠ DÜBAP KOORDĠNATÖRLÜĞÜ ÇALIġTAY TÜRÜ BĠLĠMSEL ETKĠNLĠKLERĠ DESTEKLEME PROGRAMI BAġVURU FORMU 1. ÇALIġTAY PROJESĠ BĠLGĠLERĠ ÇalıĢtay Ġsmi: Etkinlik Türü : Ulusal Uluslararası ÇalıĢtay

Detaylı

AMASYA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ ZORUNLU STAJLAR HAKKINDA GENEL BİLGİLER

AMASYA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ ZORUNLU STAJLAR HAKKINDA GENEL BİLGİLER AMASYA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ ZORUNLU STAJLAR HAKKINDA GENEL BİLGİLER STAJ TARİHLERİ 18 Temmuz - 26 Ağustos 2016 : 30 iş günü 11 Temmuz - 19 Ağustos 2016 : 30 iş günü 11-29 Temmuz

Detaylı

TFF ULUSLARARASI ETKİNLİKLER YARATICI AJANS İHALESİ

TFF ULUSLARARASI ETKİNLİKLER YARATICI AJANS İHALESİ Ünitesi : Satın Alma Müdürlüğü Sayı : 2011/22381 Konu : TFF Uluslar arası Etkinlikler Yaratıcı Ajans İhalesi Son Başvuru tarihi: 21 Ekim 2011 Cuma günü Saat 15.00 TFF Tarafından aşağıdaki konularda hizmet

Detaylı

i.u REYHANLI KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü-154566 Sayı : 86555309.820/^23 22/01/2014

i.u REYHANLI KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü-154566 Sayı : 86555309.820/^23 22/01/2014 i.u REYHANLI KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü-154566 Sayı : 86555309.820/^23 22/01/2014 Konu : 21.Liselerarası Ulusal Tiyatro Şenliği LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE REYHANLI İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 21/01/2014

Detaylı

Tasarımda; Çevre bilinci ve sürdürülebilirlik Engelli uyumlu mekansal çözümlemelerin dikkate alınması gerekmektedir.

Tasarımda; Çevre bilinci ve sürdürülebilirlik Engelli uyumlu mekansal çözümlemelerin dikkate alınması gerekmektedir. ÇUHADAROĞLU 2013 YILI YARIŞMA ŞARTNAMESİ Alüminyum sektörünün önemli kuruluşlarından ÇUHADAROĞLU, yaratıcı, genç fikirlerle sektörün gelişimini desteklemek üzere, her yıl tekrarlanan ve alüminyum teknolojisinin

Detaylı

T.C. KĠLĠS 7 ARALIK ÜNĠVERSĠTESĠ ÖRGÜN EĞĠTĠM ÖĞRENCĠLERĠNE YÖNELĠK UZAKTAN EĞĠTĠM YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Tanımlar

T.C. KĠLĠS 7 ARALIK ÜNĠVERSĠTESĠ ÖRGÜN EĞĠTĠM ÖĞRENCĠLERĠNE YÖNELĠK UZAKTAN EĞĠTĠM YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Tanımlar Senato Tarihi: 29/07/2015 Senato No : 12 Amaç T.C. KĠLĠS 7 ARALIK ÜNĠVERSĠTESĠ ÖRGÜN EĞĠTĠM ÖĞRENCĠLERĠNE YÖNELĠK UZAKTAN EĞĠTĠM YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Tanımlar MADDE 1- (1) Bu yönergenin

Detaylı

T.C BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2013 2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2013 2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2013 2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ Sıra No FAALİYET TARİH 1 2 3 4 2013 2014 Öğretim Yılı Sınavsız Öğrenci

Detaylı

T.C. NUH NACİ YAZGAN ÜNİVERSİTESİ YAZILIM KULÜBÜ TÜZÜĞÜ. BİRİNCİ BÖLÜM Kuruluş Gerekçesi, Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. NUH NACİ YAZGAN ÜNİVERSİTESİ YAZILIM KULÜBÜ TÜZÜĞÜ. BİRİNCİ BÖLÜM Kuruluş Gerekçesi, Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. NUH NACİ YAZGAN ÜNİVERSİTESİ YAZILIM KULÜBÜ TÜZÜĞÜ BİRİNCİ BÖLÜM Kuruluş Gerekçesi, Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Kuruluş Gerekçesi Kulüp, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi, Yazılım Kulübü ismi ile

Detaylı

T.C. Cumhuriyet Üniversitesi Fen Bilimler Enstitüsü

T.C. Cumhuriyet Üniversitesi Fen Bilimler Enstitüsü Cumhuriyet Üniversitesi Fen Bilimler Enstitüsü Lisansüstü Eğitim Kayıt ve Ders Seçme İşlemleri Kılavuzu 2014-2015 Bahar Yarıyılı e-posta: fenbilenst.cumhuriyet.edu.tr Sevgili Öğrenciler; Enstitümüze bağlı

Detaylı

MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ

MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Muş Alparslan Üniversitesi Uzaktan

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN

GAZİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN GAZİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN Lisansüstü Programlarımıza 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında öğrenci alınacaktır. Başvuru ile ilgili detay bilgiler aşağıda verilmiştir.

Detaylı

YSÖP KULLANIM KILAVUZU

YSÖP KULLANIM KILAVUZU YSÖP KULLANIM KILAVUZU 1. Yetiştirici Sınıf Açılacak Okul İşlemleri (İlin Kullanacağı Ekran) İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri Yetiştirici Sınıf Öğretim Programını uygulayacak okul/okulları Yetiştirici Sınıf

Detaylı

KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ'NE

KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ'NE A K PARTİ Sayı: Ar-Ge-81-11-2016/414 25/04/2016 Knu: AK Parti Ar-Ge Başkanlığı 5. Ssyal Bilimler Teşvik Ödülü KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ'NE AK Parti Araştırma

Detaylı

M i m e d 2 0 1 0 ö ğ r e n c i p r o j e l e r i y a r ı ş m a s ı soru ve cevapları

M i m e d 2 0 1 0 ö ğ r e n c i p r o j e l e r i y a r ı ş m a s ı soru ve cevapları M i m e d 2 0 1 0 ö ğ r e n c i p r o j e l e r i y a r ı ş m a s ı soru ve cevapları S1: Erasmus kapsamında yapılan projelerle yarışamaya katılınabilir mi? C1: Erasmus kapsamında gidilen yurtdışı üniversitelerdeki

Detaylı

İL: Mersin İLÇE: Tarsus MAH.: Sofular SOKAK: 37 ve 42. Sokaklar

İL: Mersin İLÇE: Tarsus MAH.: Sofular SOKAK: 37 ve 42. Sokaklar İL: Mersin İLÇE: Tarsus MAH.: Sofular SOKAK: 37 ve 42. Sokaklar K İL: Mersin İLÇE: Tarsus MAH.: Sofular SOKAK: 37 ve 42. Sokaklar K BİLGİ FÖYÜ: BULUNDUĞU YER İL İLÇE MAHALLE SOKAK MÜLKİYET : Mersin : Tarsus

Detaylı

SANCAKTEPE İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI

SANCAKTEPE İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI SANCAKTEPE İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI NO 1 HİZMETİN ADI Okulöncesi Eğitime Öğrenci Kaydının yapılması Nüfus cüzdanı fotokopisi Okul Öncesi Başvuru Formu Acil Durumlarda Başvuru Formu 4

Detaylı

TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ İDARİ ŞARTNAME WEB SAYFASI YAPIM İŞİ

TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ İDARİ ŞARTNAME WEB SAYFASI YAPIM İŞİ TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ İDARİ ŞARTNAME Doküman No Mİ_F_13 Revizyon No. 00 Rev. Tarihi 00 Yayın Tarihi 03.03.2010 Şartname No Madde 1- İş Sahibi İdareye İlişkin Bilgiler WEB SAYFASI YAPIM İŞİ 1.1. İş sahibi

Detaylı

AB ÖYKÜ YARIŞMASI AVRUPA BİRLİĞİ BİLGİ MERKEZLERİ AĞI ÖYKÜ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

AB ÖYKÜ YARIŞMASI AVRUPA BİRLİĞİ BİLGİ MERKEZLERİ AĞI ÖYKÜ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ AVRUPA BİRLİĞİ BİLGİ MERKEZLERİ AĞI ÖYKÜ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ KONUSU Avrupa Birliği ve Avrupa Birliği ne üyelik sürecinde Avrupa Birliği temel değerlerinden biri olan özgürlük konusudur. TÜRÜ Öykü Yarışması

Detaylı

6. ODA MERKEZ BÜRO İŞLEYİŞİ

6. ODA MERKEZ BÜRO İŞLEYİŞİ 6. ODA MERKEZ BÜRO İŞLEYİŞİ 25. Dönem Çalışma Programı nda, Odamız merkez ve şubelerin büro işleyişinde etkinliğini arttırıcı teknik alt yapının güçlendirilerek oda çalışma hedeflerine ulaşılmasına hizmet

Detaylı

MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ)

MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ) ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ALANI ANKARA 2007 ÖĞRENME FAALİYETİ -7 ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ AMAÇ Bu faaliyet

Detaylı

KAR YER GÜNLER PROJES. Murat F DAN

KAR YER GÜNLER PROJES. Murat F DAN KAR YER GÜNLER PROJES Murat F DAN 2012-2013 AYBASTI ANADOLU L SES KAR YER GÜNLER PROJES PROJE SAH OLAN OKUL AYBASTI ANADOLU L SES PROJEN N ADI KAR YER GÜNLER PROJEN N AMACI rencilerin meslekleri her yönüyle

Detaylı

TARİH ÖĞRETMENİ TANIM. Çalıştığı eğitim kurumunda, öğrencilere, tarih ile ilgili eğitim veren kişidir. A- GÖREVLER

TARİH ÖĞRETMENİ TANIM. Çalıştığı eğitim kurumunda, öğrencilere, tarih ile ilgili eğitim veren kişidir. A- GÖREVLER TANIM Çalıştığı eğitim kurumunda, öğrencilere, tarih ile ilgili eğitim veren kişidir. A- GÖREVLER Tarih konusu ile ilgili hangi bilgi, beceri, tutum ve davranışların, hangi yaş düzeylerindeki öğrenci gruplarına,

Detaylı

T.C. ATAKUM KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EGİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. ATAKUM KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EGİTİM MÜDÜRLÜĞÜ T.C. ATAKUM KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EGİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ TEMMUZ 2015 SIRA NO T.C. ATAKUM KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Detaylı

ÖNSÖZ. Sevgili MMKD üyeleri,

ÖNSÖZ. Sevgili MMKD üyeleri, İçindekiler ÖNSÖZ... 2 GİRİŞ... 3 Genel Kurul Toplantısı... 3 Yönetim Kurulu nda Üye ve Görev Değişiklikleri... 3 MMKD Stratejik Plan Çalışması... 3 PROJELER... 4 Kapılar Müzecilere Açık Projesi... 4 Derneklere

Detaylı