İlkokul Ortaokul Okul Aile Birliği IRMAK OKULLARI İLKOKUL - ORTAOKUL OKUL AİLE BİRLİĞİ FAALİYET RAPORU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "2013 2014 İlkokul Ortaokul Okul Aile Birliği IRMAK OKULLARI İLKOKUL - ORTAOKUL OKUL AİLE BİRLİĞİ 2013 2014 FAALİYET RAPORU"

Transkript

1 IRMAK OKULLARI İLKOKUL - ORTAOKUL OKUL AİLE BİRLİĞİ FAALİYET RAPORU

2 Dönemi İlkokul-Ortaokul OAB Birleşme sonucunda İlkokul - Ortaokul OAB Yönetim Kurulu Tuba EKŞİOĞLU AYDEMİR Harika ÇINAR Peyma AYANOĞLU Zeynep HELVACIOĞLU BAKIR - Başkan - Başkan Yardımcısı - Sayman - Yazman İlkim SÜTÇÜ - Üye olarak belirlenmiştir.

3 Dönemi İlkokul-Ortaokul OAB %80'i çalışan velilerden oluşan OAB, çoğu zaman 3 veya 4 kişi olarak çalışmalarını yürütmüştür. İlkokul-Ortaokul OAB olarak amacımız, gönüllük esasına dayanan bu faaliyette, mevcut az sayıda üye ve zaman sebebiyle sosyal sorumluluk projeleri ağırlıklı bir çalışma takvimi oluşturmak olmuştur.

4 İletişim Velilerimize yapılan OAB aktivite duyuruları, haftalık bülten eki yerine uzantılı mail adresi üzerinden yapılmaya başlanmıştır. Böylece OAB aktivitelerine dikkat çekmek amaçlanmıştır. İlkokul ve Ortaokul Bültenlerinin ayrı ayrı yayınlanması önerimizde yönetim tarafından olumlu karşılanmıştır.

5 Mardin-Midyat, Adaklı İlkokulu İhtiyaçları Aralık web sayfasındaki bir köy öğretmeni talebi değerlendirilerek Mardin-Midyat, Adaklı İlkokulunda, yaşları 6 ile 10 arasında değişen 12 öğrenci için kışlık bot, mont ve eşofman takım ve bunların yanında oyuncak, kırtasiye ve yılbaşı öncesi çocukları mutlu etmek adına 2 koli atıştırmalık gıda yardımı yapılmıştır. Bu ihtiyaçların tüm masrafları öğrencilerimizden birinin dedesinin tarafından karşılanmıştır

6 Adaklı İlkokulu Öğretmeninin Teşekkür i Merhaba Tuba Hanım, gönderdiğiniz hediyeleri dün aldım, bugün öğrencilerime dağıttım. Öğrencilerim o kadar sevindiler ki sevinçlerini size sözlerle anlatamam. Öğrencilerime eşyalarını verdikten sonra eve yolladım annelerine göstermeleri için, anneleri de hemen okula geldiler teşekkür etmek için. Eşyaları sizin gönderdiğinizi söyledim size çok dua ettiler. Tuba hanım defterlerden ve takvimlerden beraber gittiğimiz 4 köy öğretmeni arkadaşım var onlara da verdim kendime de aldım çünkü öğrenciler kullanamıyor o tür defterleri, birde ben ve öğretmen arkadaşlarım çikolataların 5 tanesini yedik helal edin. Her şey için çok teşekkürler. Allah sizden razı olsun. Saygılar Erdal Azizoğlu Mardin Midyat Adaklı Köyü Öğretmeni

7 Kilis Merkez Kocabeyli İlkokulu Kitap Yardımı Kasım-Aralık 2013 Okul yönetimimize ulaşan bir e- mail ile mesleğe yeni başlayan genç bir öğretmen Ahmet Özcan, 22 öğrencili birleştirilmiş eğitim verdiği okulu için halk kütüphanesi kurmak istediğini iletmiştir. Köy halkınında gelip faydalanarak öğrencilere de örnek olacağı bu kütüphane için çocuk ve yetişkinlere yönelik kitap bağış kampanyası yapılmıştır.

8 Kilis Merkez Kocabeyli İlkokulu Kitap Yardımı, Kasım-Aralık 2013 Velilerimiz tarafından tahmin ve talep edilenin üzerinde: 2100 adet kitap bağışlanmış ve toplanan kitapların yarısı Kocabeyli İlkokulu na gönderilmiştir.

9 Kilis Merkez Kocabeyli İlkokulu Kitap Yardımı, Kasım-Aralık 2013 Yine öğretmenin talebi ile köy şartlarında sınıfın çamurlanmaması, öğrencilerin sınıfa ev terlikleri ile girebilmeleri için tüm okul yine bir veli bağışı ile duvardan duvara halı ile kaplatılmıştır.

10 Mardin Dara ve Kilis Kocabeyli İlkokulu Ayakkabı Yardımı Aralık Bir velimizin annesinin Mardin seyahati sırasında ihtiyaçlarını gördüğü Mardin Dara İlkokulu ndaki 146 ve Kilis-Merkez Kocabeyli İlkokulu ndaki 22 öğrenci için açılan stantta ayakkabı satışı yapılmıştır.

11 Mardin Dara ve Kilis Kocabeyli İlkokulu Ayakkabı Yardımı, Aralık 2013 Velilerimizin ve biriktirdikleri harçlıklarıyla gelen öğrencilerimizin katkıları ile 168 adet bot sipariş verilmiş ve iki okula yılbaşı öncesinde ulaştırılmıştır.

12 Mardin Dara ve Kilis Kocabeyli İlkokulu Ayakkabı Yardımı, Aralık 2013 Kampanyaya katılan Irmak öğrencileri, sembolik dilek ağacının üzerindeki rengarenk kartlara yardım gönderdikleri yaşıtları için yılbaşı dileklerini yazmış ve bu kartlar botlarla birlikte okullara ulaştırılmıştır.

13 Kilis Kocabeyli İlkokulu Ayakkabılarını Alırken, Aralık 2013

14 Mardin Dara İlkokulu Ayakkabılarını Alırken, Aralık 2013

15 Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Ocak 2014 ÇYDD, Kadıköy Şubesi tarafından, Yenisahra bölgesinde gecekondularda yaşayan çocukların sosyal ve kültürel gelişmesi amacıyla yaptıkları etkinlikler için kullanılmış lego talep edilmiştir.

16 ÇYDD, Yenisahra Barbaros Eğitim Birimi nde Çocukların Lego ile Tanışması Özellikle Ortaokul ve Lise öğrencilerinin yoğun bağışları ile 3 büyük koli Lego toplanarak, sömestr tatilinden önce Dernek Birimine iletilmiştir.

17 ÇYDD, Yenisahra Barbaros Eğitim Birimi nde Çocukların Lego ile Tanışması

18 ÇYDD Kadıköy Şubesi nden Nurten Erişen in Teşekkür i Tuba Hanım ilettiğim fotoğraflardan da göreceğiniz gibi, çocuklar lego ile tanışmaktan ve oynarak birşeyler yaratmaktan çok mutlu oldular. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kadıköy Şubesinin pilot bölgesi olan Yenisahradaki Barbaros Eğitim Biriminde çocukların sosyal ve kültürel yönden gelişmesi amacıyla çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Lego isteğimize gösterdiğiniz ilgi ve lego kampanyasına verdiğiniz emek için size ve Okul Aile Birliğine ve yıllardır çalışmalarımızda destek olan Irmak Okullarına derneğimiz adına teşekkür ederim. Başka projelerde de birlikte olmak dileğiyle, Saygılar, Nurten Erişen ÇYDD Kadıköy Şubesi Üyesi

19 PYP Sergisi Kapsamında Bir Usta Bin Usta Projesine Destek, Mart İlkokul PYP mezuniyet günü ve sergisinde kullanılmak üzere OAB den bir velimizin bağışı ile Irmak Corner daki Irmak Ağacı baskılı 55 adet tişört okulumuz 4. sınıf öğrencilerine ücretsiz olarak dağıtılmıştır.

20 PYP Sergisi Kapsamında Bir Usta Bin Usta Projesine Destek, Mart 2014

21 Hakkari Şemdinli Günyazı Köyü ve Van İpekyolu Kevenli Köyü İlkokulları İhtiyaçları, Mart 2014 Okulumuz Sosyal Sorumluluk Komitesi ile ortak gerçekleştirilen bu projede ikinci el bilgisayar, tablet, yazıcı, v.b. teknolojik aletler toplanmıştır. 10 TL karşılığı satılan kalemlerden elde edilen gelirle okulların ihtiyacı olan kırtasiye malzemeleri temin edilmiştir

22 Hakkari Şemdinli Günyazı Köyü ve Van İpekyolu Kevenli Köyü İlkokulları

23 Eğitimlerine Renk Katmaya Ne Dersiniz Kampanyası, Mart 2014

24 2. Geleneksel Irmak OAB International Day Etkinliği, 17 Nisan 2014 Etkinliğimiz Yabancı Diller Bölümü öğretmenleri ve gönüllü velilerimizin katkıları ile bir şenlik havasında gerçekleştirilmiştir. Tüm ülke stantları, gönüllü velilerimiz tarafından kendi finansmanları ile hazırlanmış ve öğrencilerimize sunulmuştur.

25 K.K.T.C. _ Yeliz Akar Macaristan_ Alpay Kirişoğlu Irmak OAB International Day 17 Nisan 2014

26 Brezilya _ Michelle&Levent Gültan Kuzey Kore _ Michelle Demirel Irmak OAB International Day 17 Nisan 2014

27 Amerika _ Zeynep Helvacıoğlu Bakır İspanya _ Carolina Sinz Irmak OAB International Day 17 Nisan 2014

28 Türkiye_Tuba Ekşioğlu&Harika Çınar Almanya_ Melek Bozkurt Irmak OAB International Day 17 Nisan 2014

29 İtalya _ Silvia Hacıoğulları Fransa _ Peyma Ayanoğlu Irmak OAB International Day 17 Nisan 2014

30 3. Irmak OAB International Day 17 Nisan 2014

31 International Day & Yabancı Diller Bölümü Etkinlikten elde edilen gelirin bir kısmı ile Yabancı Diller Bölümüne çocuklarımızın eğitimini zenginleştirmek ve öğretmenlerimizin paylaşımlarını artırmak amacı ile imac ve ipad Mini alınmıştır.

32 Irmak Şenliği Stantları, 8 Haziran 2014 Irmak Şenliği öncesinde velilerimizden gelen talepler doğrultusunda 6 adet stant, kendilerine ait ürünleri sergilemek üzere velilerimize kiralanmıştır. Ayrıca Anaokulu ve İlkokul-Ortaokul OAB olarak açtığımız stantta Irmak Corner ürünleri sergilenip satışı yapılmıştır.

33 Muş Malazgirt Hasanpaşa Köyü İlkokulu Öğrencileri için Yardım Ekim 2014 Yeni öğretim yılının ilk sosyal sorumluluk projesi olarak Muş, Malazgirt, Hasanpaşa Köyü İlkokulu; anasınıfı ve ilkokul öğrencileri için bir kampanya başlatılmıştır.

34 Muş Malazgirt Hasanpaşa Köyü İlkokulu Seçil Öğretmenin, 22 anaokulu öğrencisi için yapmış olduğu yardım çağrısına İlkokul-Ortaokul olarak destek vermek hedeflenmiştir. Bu küçük ellere; eğitim hayatlarına başladıkları yaşlarda okulu sevdirmek, hayata ve eğitime tutunmaları için bir umut olmak amaçlanmıştır.

35 Menü Kurulu Katılım Her ay gerçekleştirilen bir sonraki ayın yemek listesinin belirlendiği menu kurulu toplantılarına, düzenli olarak katılım sağlanmıştır. Okul yönetiminin de sağlıklı yemek konusunda hassasiyetimize katılımları ile, yemek menülerinin doğal ve sağlıklı olarak düzenlenmesi konusunda çalışmalar yapılmıştır. Bu çalışmaların sonucu olarak;. Menüde tavuğa sınırlı yer verilmesi ve. Yemeklerin tamamında zeytinyağı kullanımına geçilmesi temin edilmiştir.

36 Irmak Kart Geçen yıllarda OAB tarafından temeli atılan okulumuzun aidiyet kartı Irmak Kart ile ilgili güncelleme çalışmaları yapılmıştır. Kartı olmayan veli ve öğrencilere kart basımı yapılarak, teslimi sağlanmıştır.

37 Irmak Kart Irmak Kart'ın daha kolay ve kullanışlı bir hal alabilmesi için kendine ait bir web sitesinin olması fikri ile yola çıkarak web alanı satın alınmıştır. Dönem sonunda aidiyet projesi kapsamında velilerimize ve öğrencilerimize sunulan Irmak Kart dağıtımı ve takibinin okul yönetimine devredilmesi konusunda mutabık kalınmıştır.

38 Teşekkür eğitim öğretim yılı İlkokul-Ortaokul OAB olarak, Nazan Hanım a ve Metin Bey e, tüm Irmak öğretmenleri ve çalışanlarına, siz duyarlı veli ve öğrencilerimize bize olan destek ve yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederiz. Bir mum, diğer bir mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez, felsefesi ile çıktığımız bu yolda; 1 yıl içerisinde 500'e yakın öğrencinin hayatlarına uzanan sıcak bir el olmanın gururunu ve sevincini yaşıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız Bülten Tarihi 17 Haziran 2016 Yıl boyunca öğrencilerimizin ve velilerimizin beklentilerini karşılamak ve okulumuz ile ailelerimizin arasındaki bağı daha da kuvvetlendirmek üzere çalışmalar yaptık. Okul

Detaylı

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Beylerbeyi Özel Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Beylerbeyi Özel Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Beylerbeyi Özel Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu 02 Ekim 2013-15 Ekim 2014 Dönemi Rapor Tarihi 10.10.2014 1 İTÜ GVO BEYLERBEYİ

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 6. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 6. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 6. VELİ BÜLTENİ Yaptığımız çalışmalar sonucunda, ilkokul 3 ve 4. sınıflar ile ortaokul 1, 2 ve 3. sınıflarımızda öğrenim

Detaylı

Sosyal sorumluluk koordinatörlüğü

Sosyal sorumluluk koordinatörlüğü Sosyal sorumluluk koordinatörlüğü Hakkımızda İstanbul Aydın Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından kurulan koordinatörlüğümüz topluma hizmet odaklı felsefesi doğrultusunda, yaşamla ve toplumla iç içe,

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ANKARA - AKYURT YAKUPOĞLU İLKOKULU ve ORTAOKULU

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ANKARA - AKYURT YAKUPOĞLU İLKOKULU ve ORTAOKULU T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ANKARA - AKYURT YAKUPOĞLU İLKOKULU ve ORTAOKULU TARİHÇE Yakupoğlu İlköğretim Okulu, Yakupoğlu Deri Sanayi A.Ş. tarafından Eğitime %100 Destek kampanyası kapsamında 2006 yılı

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ANKARA - AKYURT YAKUPOĞLU İLKOKULU ve ORTAOKULU

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ANKARA - AKYURT YAKUPOĞLU İLKOKULU ve ORTAOKULU T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ANKARA - AKYURT YAKUPOĞLU İLKOKULU ve ORTAOKULU TARİHÇE Yakupoğlu İlköğretim Okulu, Yakupoğlu Deri Sanayi A.Ş. tarafından Eğitime %100 Destek kampanyası kapsamında 2006 yılı

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 18 ARALIK 2015

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 18 ARALIK 2015 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 18 ARALIK 2015 2016 yaklaşırken yeni yıl coşkulu öğrencilerimizle eğlenceli bir balo ile kutlamak istedik. 28 Aralık Pazartesi günü sabah okulumuzda derslerimiz yapılacaktır. Saat

Detaylı

OKUL AİLE BİRLİĞİ (OAB) YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN DUYURU

OKUL AİLE BİRLİĞİ (OAB) YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN DUYURU İçindekiler 5.6.7.Sınıf Velilerimizin Dikkatine!... 1 Okul Aile Birliği (Oab) Yönetim Kurulu Başkanlığından Duyuru... 1 Teşekkürler... 2 Delf Prim A1 Sınavındaki Başarımız... 2 Eğitimde İzlerimiz... 3

Detaylı

İçindekiler. Tüm Milletimizin Başı Sağolsun.. Hayatını Kaybedenlere Allahtan Rahmet, Yaralılara Acil Şifalar Diliyoruz..

İçindekiler. Tüm Milletimizin Başı Sağolsun.. Hayatını Kaybedenlere Allahtan Rahmet, Yaralılara Acil Şifalar Diliyoruz.. Tüm Milletimizin Başı Sağolsun.. Hayatını Kaybedenlere Allahtan Rahmet, Yaralılara Acil Şifalar Diliyoruz.. İçindekiler EĞİTİMDE İZLERİMİZ... 2 ERASMUS PLUS KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİ MİNİKLERLE BULUŞTU... 9 TEŞEKKÜRLER...

Detaylı

HAKKINDA DUYURU ŞİİR DİNLETİSİ

HAKKINDA DUYURU ŞİİR DİNLETİSİ VELİ-ÖĞRETMEN GÖRÜŞMELERİ HAKKINDA DUYURU Sayın Velilerimiz, Okullarımızda (Okul Öncesi- İlkokul-Ortaokul-Lise) 2013-2014 Öğretim yılı 2. Dönem haftalık veli- öğretmen görüşmelerimiz, 09 Haziran 2014 Pazartesi

Detaylı

Caddebostan Irmak Anaokulu Okul Aile Birliği 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı Faaliyetleri

Caddebostan Irmak Anaokulu Okul Aile Birliği 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı Faaliyetleri Caddebostan Irmak Anaokulu Okul Aile Birliği 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı Faaliyetleri 22 Ekim 2013 tarihinde yapılan seçimle anaokulu okul aile birliği yönetim kurulu aşağıdaki şekilde oluşmuştur; Yönetim

Detaylı

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016 Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri Okulumuzun Ana-B sınıfından Ada SEZGİN, Ana-D sınıfından Nil YÜCESAN ve 2-A. sınıfından Arda Hasan ÖRGÜ Türkiye genelinde düzenlenen Oxford Big Read kitap

Detaylı

YAYIN BİRİMİ ÇALIŞMALARI

YAYIN BİRİMİ ÇALIŞMALARI YAYIN BİRİMİ ÇALIŞMALARI 153 Odamızın meslek alanlarımıza ilişkin bilimsel araştırmalarını, üyelerimizin mesleki birikimlerini, güncel konulara ve mesleki kavramlara ilişkin tartışmaları yazılı belge haline

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN 2017 Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. Öğretmenlerimize emekleri için çok teşekkür ediyoruz. BABALARIMIZA... VELİLERİMİZE

Detaylı

AİLE KATILIMLI ZEKA OYUNLARI ATÖLYESİ

AİLE KATILIMLI ZEKA OYUNLARI ATÖLYESİ AİLE KATILIMLI ZEKA OYUNLARI ATÖLYESİ Kayak ve Snowboard Kayıtlarımız Başlamıştır. KAYAK KURSU Sayın Velimiz TED Kayseri Koleji Kış Spor Okulumuz kış sezonunda her hafta cumartesi günlük kayak-snowboard

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 26 OCAK 2018 TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE SAĞLIKLA VE MUTLULUKLA GEÇİRECEKLERİ BİR YARIYIL TATİLİ DİLİYORUZ. VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 26 OCAK 2018 TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE SAĞLIKLA VE MUTLULUKLA GEÇİRECEKLERİ BİR YARIYIL TATİLİ DİLİYORUZ. VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 26 OCAK 2018 TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE SAĞLIKLA VE MUTLULUKLA GEÇİRECEKLERİ BİR YARIYIL TATİLİ DİLİYORUZ. VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR Sayın Velilerimiz, Okulumuz 7 Şubat 2018 Çarşamba günü

Detaylı

YENİBOSNA DOĞU SANAYİ İLKOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ 16/10/ /10/2015 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORUDUR.

YENİBOSNA DOĞU SANAYİ İLKOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ 16/10/ /10/2015 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORUDUR. YENİBOSNA DOĞU SANAYİ İLKOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ 16/10/2014 22/10/2015 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORUDUR. Sayın Divan Başkanım, Sayın Şube müdürüm, Sayın Genel Kurul üyeleri, hepinizi saygı ile

Detaylı

BİZ KİMİZ? ODTÜ Atatürkçü Düşünce Topluluğu, Atatürk ü ve ideolojisini daha iyi tanımak ve tanıtmak için 1989 yılında ODTÜ Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulmuş olan bir düşünce topluluğudur. Atatürkçü

Detaylı

10 Aralık İnsan Hakları Ve Demokrasi Paneli Cath Projesi Satışlarımız Ortaokul Aralık Ayı Sanat Etkinlerimiz... 2

10 Aralık İnsan Hakları Ve Demokrasi Paneli Cath Projesi Satışlarımız Ortaokul Aralık Ayı Sanat Etkinlerimiz... 2 İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İçindekiler 10 Aralık İnsan Hakları Ve Demokrasi Paneli... 1 Cath Projesi Satışlarımız... 2 Ortaokul Aralık Ayı Sanat Etkinlerimiz... 2 Tüm Velilerimizin Dikkatine!...

Detaylı

ODTÜ MEZUNLARI DERNEĞİ. 2. Soma Ziyareti Değerlendirme Raporu

ODTÜ MEZUNLARI DERNEĞİ. 2. Soma Ziyareti Değerlendirme Raporu ODTÜ MEZUNLARI DERNEĞİ 2. Soma Ziyareti Değerlendirme Raporu ODTÜ MD, Soma Çalışma Grubu Ankara, Eylül 2014 İçindekiler ÖZET 3 ZIYARET ÖNCESI HAZIRLIKLAR 4 SOMA ZIYARETI 6 Namık Kemal İlkokulu... 6 Ayşe

Detaylı

GÜMÜŞHACIKÖY IŞIK İLKOKULU

GÜMÜŞHACIKÖY IŞIK İLKOKULU GÜMÜŞHACIKÖY IŞIK İLKOKULU Değerler Eğitimi Çalıştayı 1. 2013-2014 Yılı 1.Dönem Sonu Raporu Uzm.Öğrt. Mustafa ACAR Işık İlkokulu Müdürü Değerler Eğitimi Çalıştayı 1. Dönem Raporu 1. 2013-2014 Eğitim Öğretim

Detaylı

TED KDZ. EREĞLİ KOLEJİ LİSE OKUL AİLE BİRLİĞİ SINIF TEMSİLCİLERİ TANIŞMA TOPLANTISI 26.12.2014

TED KDZ. EREĞLİ KOLEJİ LİSE OKUL AİLE BİRLİĞİ SINIF TEMSİLCİLERİ TANIŞMA TOPLANTISI 26.12.2014 TED KDZ. EREĞLİ KOLEJİ LİSE OKUL AİLE BİRLİĞİ SINIF TEMSİLCİLERİ TANIŞMA TOPLANTISI 26.12.2014 TED KDZ. EREĞLİ OKUL AİLE BİRLİĞİ GÜNDEM OAB Yönetim Kurulu ve Sınıf Temsilcilerinin Tanıtımı OAB Gerçekleştirilen

Detaylı

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Yıl:2016 Sayı:2 29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan törenin ardından beden eğitimi öğretmenimiz Levent

Detaylı

İLKOKULDAN ÖNCE BİZİMLE OLMALISIN BENCE İLK BİZ

İLKOKULDAN ÖNCE BİZİMLE OLMALISIN BENCE İLK BİZ İLKOKULDAN ÖNCE BİZİMLE OLMALISIN BENCE İLK BİZ PROJENİN ADI İLKOKULDAN ÖNCE BİZİMLE OLMALISIN BENCE PROJENİN SAHİBİ BOZKURT ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ PROJENİN SÜRESİ 1 YIL (2015-2016) PROJENİN ÖZETİ Bozkurt

Detaylı

/ karcicegianaokulu.com

/ karcicegianaokulu.com 0216 314 14 76-79 / karcicegianaokulu.com İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı aşkındır heyecanımızdan

Detaylı

1-Okul yönetimi ile işbirliği yaparak kermes düzenledik, gelir elde ettik. Kermes etkinliğine katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz.

1-Okul yönetimi ile işbirliği yaparak kermes düzenledik, gelir elde ettik. Kermes etkinliğine katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz. YENİBOSNA DOĞU SANAYİ İLKOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ 25/10/2013-15/10/2014 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORUDUR. Sayın Divan Başkanım, Sayın Şube müdürüm, Sayın Genel Kurul üyeleri, hepinizi saygı ile

Detaylı

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GEÇİN DEN ÖZEL AÇIKLAMALAR

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GEÇİN DEN ÖZEL AÇIKLAMALAR MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GEÇİN DEN ÖZEL AÇIKLAMALAR YAZ KURSLARI BAŞLIYOR Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, basın mensuplarına yeni eğitim ve öğretim çalışmaları konusunda açıklamalarda bulundu. Toplantıya,

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ 5 Mart 2014 Çarşamba günü anaokulu Satürn ve Jüpiter sınıfındaki öğrenci velilerimize yönelik İlkokul

Detaylı

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ ANASINIFLAR

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ ANASINIFLAR ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ ANASINIFLAR İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZ ANTALYA DA

ÖĞRENCİLERİMİZ ANTALYA DA TAM EĞİTİM BURSLU ÖĞRENCİLERİMİZ ANTALYA DA TED Genel Merkezi öğrencilerimizin iletişimlerinin pekiştirilmesi ve kurumsal aidiyetlerinin desteklenmesi amacıyla 5-7 Şubat 2014 tarihlerinde Antalya da tam

Detaylı

T.C. TORBALI KAYMAKAMLIĞI Necip Fazıl Kısakürek Ġmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü. KARDEġ ÖĞRENCĠ PROJESĠ

T.C. TORBALI KAYMAKAMLIĞI Necip Fazıl Kısakürek Ġmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü. KARDEġ ÖĞRENCĠ PROJESĠ T.C. TORBALI KAYMAKAMLIĞI Necip Fazıl Kısakürek Ġmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü KARDEġ ÖĞRENCĠ PROJESĠ TORBALI-2015 T.C. TORBALI KAYMAKAMLIĞI Necip Fazıl Kısakürek Ġmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü KARDEġ

Detaylı

İLKYAR 2009 Faaliyet Raporu Özet -

İLKYAR 2009 Faaliyet Raporu Özet - İLKYAR 2009 Faaliyet Raporu Özet - Mart başında İstanbul da, gecen hafta da Ankara'da yıllık toplantılarımızı yaptık... Bu akşam da toplantıya katılamayanlara 2009 Faaliyet Raporumuzun kısaca başlıklarını

Detaylı

Kalemimi Ver, Geleceğimi Yazayım 2014

Kalemimi Ver, Geleceğimi Yazayım 2014 Kalemimi Ver, Geleceğimi Yazayım 2014 05-08 Mayıs 2014 tarihleri arasında, İ.Ü. Orman Fakültesi, Sosyal Sorumluluk Projeleri Fakülte Sorumlusu Yrd. Doç. Dr. Öznur ÖZDEN başkanlığında, İstanbul Üniversitesi

Detaylı

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 1. SINIFLAR

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 1. SINIFLAR ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 1. SINIFLAR İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı

Detaylı

Gelir getiren çalışmalarımız:

Gelir getiren çalışmalarımız: YENİBOSNA DOĞU SANAYİ İLKOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ 05/10/2016-04/10/2017 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORUDUR. Sayın Divan Başkanım, Sayın Şube müdürüm, Sayın Genel Kurul üyeleri, hepinizi saygı ile

Detaylı

ULUBATLI HASAN ORTAOKULU COMENIUS PROJESİ ORBIS PICTUS GÜNLÜĞÜ

ULUBATLI HASAN ORTAOKULU COMENIUS PROJESİ ORBIS PICTUS GÜNLÜĞÜ ULUBATLI HASAN ORTAOKULU 2013-2015 COMENIUS PROJESİ ORBIS PICTUS GÜNLÜĞÜ Okulumuzda öğretmenlerimizle ilk toplantı yapıldı 18/09/2013 Okulumuzda öğrencilerle birlikte ilk toplantı yapıldı ve onlardan ülkemizi

Detaylı

İçindekiler Trafikte Güvenlik... 1

İçindekiler Trafikte Güvenlik... 1 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 15 ARALIK 2017 İçindekiler Trafikte Güvenlik... 1 Ara Tatil... 2 İngilizce Kitap Satışı... 2 Taş Baskı Satışı... 2 Köy Okulları Yardım Projesi... 2 Aralık Ayları Çalışmalarımız...

Detaylı

AB COMENİUS PROJESİ KRONOLOJİK TAKVİMİ (01.08.2012-15.08.2014 )

AB COMENİUS PROJESİ KRONOLOJİK TAKVİMİ (01.08.2012-15.08.2014 ) AB COMENİUS PROJESİ KRONOLOJİK TAKVİMİ (01.08. - 15.08. ) Tarih Konu Katılımcılar-Uygulayıcılar 01 Ağustos Okulumuzun Projeye kabulü gerçekleşti (Ana Sorumlu) (Koordinatör) 21 Ağustos Proje hakkında öğretmenler

Detaylı

1-Okul yönetimi ile işbirliği yaparak kermes düzenledik, gelir elde ettik. Kermes etkinliğine katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz.

1-Okul yönetimi ile işbirliği yaparak kermes düzenledik, gelir elde ettik. Kermes etkinliğine katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz. YENİBOSNA DOĞU SANAYİ İLKOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ 23/10/2015-04/10/2016 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORUDUR. Sayın Divan Başkanım, Sayın Şube müdürüm, Sayın Genel Kurul üyeleri, hepinizi saygı ile

Detaylı

Özel ALEV İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği 2014 2015 Dönemi Faaliyet Raporu

Özel ALEV İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği 2014 2015 Dönemi Faaliyet Raporu Özel ALEV İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği 2014 2015 Dönemi Faaliyet Raporu Giriş ve Üyelerin Tanıtımı Özel ALEV İlköğretim Okulu (ALEV İÖO) Okul Aile Birliği (OAB), onikinci faaliyet dönemi olan 2014

Detaylı

İçindekiler YENİ YILA BAŞLARKEN OKUL AİLE BİRLİĞİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ

İçindekiler YENİ YILA BAŞLARKEN OKUL AİLE BİRLİĞİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ İçindekiler Yeni Yıla Başlarken... 2 Okul Aile Birliğimize Teşekkür Ederiz... 2 Eğitimde İzlerimiz... 3 Aralık Ve Ocak Ayı Etkinlik Takvimimiz... 7 Matematiğe Dokunmak... 8 Sevgili Ege Sağlam ın Resim

Detaylı

KORUNCUK-3 PROJESİ BOLLUCA ÇOCUK KÖYÜ ETKİNLİKLERİMİZ & YILBAŞI HEDİYELERİ SANAT ATÖLYELERİ ÇALIŞMALARIMIZ

KORUNCUK-3 PROJESİ BOLLUCA ÇOCUK KÖYÜ ETKİNLİKLERİMİZ & YILBAŞI HEDİYELERİ SANAT ATÖLYELERİ ÇALIŞMALARIMIZ KORUNCUK-3 PROJESİ BOLLUCA ÇOCUK KÖYÜ ETKİNLİKLERİMİZ & YILBAŞI HEDİYELERİ SANAT ATÖLYELERİ ÇALIŞMALARIMIZ BOLLUCA ÇOCUK KÖYÜ ETKİNLİKLERİMİZ & YILBAŞI HEDİYELERİ SANAT ATÖLYELERİ ÇALIŞMALARIMIZ MEF Lisesi

Detaylı

ÖZEL GÜZELBAHÇE SEÇKİN OKULLARI EYLÜL 2015-2016 YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ(İLK-ORTA) EYLÜL

ÖZEL GÜZELBAHÇE SEÇKİN OKULLARI EYLÜL 2015-2016 YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ(İLK-ORTA) EYLÜL EYLÜL 205-206 YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ(İLK-ORTA) EYLÜL 3 Ağustos LİSE- TEOG HAZIRLIK LİSE- TEOG HAZIRLIK 2 3 4 5 6 7 8 9 0 YABANCI DİL SEVİYE TESPİT SINAVLARI 2 3 4 ANASINIFI-. SINIF-5.SINIF ÖĞRENCİLERİNİN

Detaylı

HAFTALIK ÖĞRETMEN BÜLTENİ 5 OCAK 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR

HAFTALIK ÖĞRETMEN BÜLTENİ 5 OCAK 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR HAFTALIK ÖĞRETMEN BÜLTENİ 5 OCAK 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR MEB tarafından okullara yönlendirilen, Altınordu İlçesi Başöğretmen Anadolu Lisesi 12.Sınıf öğrencisi Yaren Çetinkaya için yürütülen yardım

Detaylı

ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2015

ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2015 ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 *YÖNETİCİ, BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARININ OKULA GELİŞLERİ *BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARI İLE PLANLAMALARIN YAPILMASI *BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARI

Detaylı

ÜSKÜDAR KAMPÜSÜ 12. SINIFLAR

ÜSKÜDAR KAMPÜSÜ 12. SINIFLAR ÜSKÜDAR KAMPÜSÜ 12. SINIFLAR İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı aşkındır heyecanımızdan kaybetmeden,

Detaylı

İTALYAN OKULLARI NASIL DÜZENLENMİŞTİR?

İTALYAN OKULLARI NASIL DÜZENLENMİŞTİR? İTALYAN OKULLARI NASIL DÜZENLENMİŞTİR? Eğitim Kaç yıldan oluşur? Eğitim 6 yaşından itibaren 16 yaşına kadar zorunlu olup, bölümlere ayrılmıştır: İlkokul 5 yıl Ortaokul 3 yıl Lise 2 yıl 6 yaşından önce

Detaylı

2014-2015 Akademik Yılı Tanıtımı. Her çocuk en iyi başlangıcı hak eder. İzmir Özel Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Lisesi

2014-2015 Akademik Yılı Tanıtımı. Her çocuk en iyi başlangıcı hak eder. İzmir Özel Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Lisesi 2014-2015 Akademik Yılı Tanıtımı Her çocuk en iyi başlangıcı hak eder. İzmir Özel Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Lisesi Amacı öğrenmeye ilgi uyandırmak olan anaokulu; bilgi aktaran değil, çocukta var olan

Detaylı

ULU ONDER ORTAOKULU COMENIUS PROJESİ 2012-2014 CHOICES FOR LIFE

ULU ONDER ORTAOKULU COMENIUS PROJESİ 2012-2014 CHOICES FOR LIFE ULU ONDER ORTAOKULU COMENIUS PROJESİ 2012-2014 CHOICES FOR LIFE (HAYATTAKİ SEÇİMLERİMİZ ) HAYAT BOYU ÖĞRENME PROGRAMI 2012 Teklif Çağrısı kapsamında İngilizce öğretmenimiz AYSE YILMAZ tarafından yapılan

Detaylı

HİSSEDEN ÇOCUKLA BAŞARIYA YOLCULUK KALİTE ÇEMBERİ. ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Mersin İlköğretim Okulu

HİSSEDEN ÇOCUKLA BAŞARIYA YOLCULUK KALİTE ÇEMBERİ. ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Mersin İlköğretim Okulu HİSSEDEN ÇOCUKLA BAŞARIYA YOLCULUK KALİTE ÇEMBERİ ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Mersin İlköğretim Okulu GENEL BİLGİ 2002-2003 TKY Çalışması 2005 EFQM Mükemmellik Modeli Eğitimi 2009-2010 SWOT Analizi Kalite

Detaylı

AVRUPA BİRLİĞİ ÜLKELERİNDE ÖZEL OKULLAR Murat YALÇIN > muratmetueds@yahoo.com

AVRUPA BİRLİĞİ ÜLKELERİNDE ÖZEL OKULLAR Murat YALÇIN > muratmetueds@yahoo.com AVRUPA BİRLİĞİ ÜLKELERİNDE ÖZEL OKULLAR Murat YALÇIN > muratmetueds@yahoo.com Özel okul anlayışı, tüm dünyada olduğu gibi Avrupa Birliği ülkelerinde de farklı uygulamalar olmakla birlikte vardır ve yaygınlık

Detaylı

2

2 BİLİME DOKUNUYORUM www.bagcilar.bel.tr 2 1. PROJENİN BELEDİYECİLİKLE İLGİSİ (300 kelimeyi aşmayacak şekilde yazınız.) Gelişmiş ülkelerin eğitim sistemleri incelendiğinde, çocukların üretkenliklerini arttırıcı

Detaylı

TED KONYA KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ

TED KONYA KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ TED KONYA KOLEJİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ Yapılacak Çalışmalar Başlangıç-Bitiş Tarihleri 8. ve 12. Sınıf Öğrencilerine Danışman Öğretmen Ataması 02-06 Mayıs 2016 12. Sınıf

Detaylı

TEMMUZ 2016 AĞUSTOS 2016

TEMMUZ 2016 AĞUSTOS 2016 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL BİLGE ATABEY İLKOKULU/ORTAOKULU ÇALIŞMA TAKVİMİ tesi rtesi TEMMUZ 2016 TEMMUZ 2016 4 11 18 25 1 Okul Öncesi, İlkokul ve Ortaokul Öğretmenlerin Tatile Girmesi 01 Temmuz

Detaylı

RAPOR METNİ (ÇALIŞMA TAKVİMİNE GÖRE HAZIRLANMIŞTIR):

RAPOR METNİ (ÇALIŞMA TAKVİMİNE GÖRE HAZIRLANMIŞTIR): DÖNEM: 2017-2018 KAYSERİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM ŞUBESİ ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ MODELİNDE MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMİ TANITMA VE YÖNLENDİRME FAALİYETLERİ İL RAPORU DAYANAK: A)90757378-200-E.3297283

Detaylı

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 4. SINIFLAR

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 4. SINIFLAR ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 4. SINIFLAR İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı

Detaylı

AÇI OKUL ÖNCESİ E-HABER HAZİRAN 2012

AÇI OKUL ÖNCESİ E-HABER HAZİRAN 2012 AÇI OKUL ÖNCESİ E-HABER HAZİRAN 2012 Stratejik Plan... 2 Açı Okul Öncesi Programında Yeni Bir Yaş Grubu... 2 Sosyal Projeler... 2 Seralarımız... 3 Kağıtsız Günler... 4 Açı Anaokullarında Okuma Saatleri...

Detaylı

http://www.ilkyar.org.tr/izlenimler/140717%20nasil%20destek%20olabilirsiniz.pdf

http://www.ilkyar.org.tr/izlenimler/140717%20nasil%20destek%20olabilirsiniz.pdf Değerli Dostlarımız, ilkyar faaliyet raporları 7 Martta İstanbul da 21 Martta Ankara da sunuldu. Ekte kısa bir özet raporu bilanço ve gelir gider tablolarını bilgilerinize sunuyoruz... Bütün bağışlarınızın

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ. Sayı: DPÖ / Lefkoşa, 1 Mart 2017

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ. Sayı: DPÖ / Lefkoşa, 1 Mart 2017 KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı: DPÖ 0.00.262-17/ Lefkoşa, 1 Mart 2017 BASIN AÇIKLAMASI 2015=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2017 OCAK AYI SONUÇLARI Devlet

Detaylı

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 3. SINIFLAR

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 3. SINIFLAR ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 3. SINIFLAR İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 13 OCAK 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 13 OCAK 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 13 OCAK 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR HASTA ÖĞRENCİLER Hastalıkların biraz daha arttığı kış mevsimine girmiş bulunuyoruz. Özellikle bulaşıcı hastalıkların yayılmasını önlemek amacıyla

Detaylı

TOBB ETÜ MED YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

TOBB ETÜ MED YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU TOBB 2013 ETÜ MED YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1-ÜYE SAYIMIZ 2013 yılı sonu itibari ile 48% artış ile 372 üyeye ulaşmış bulunuyoruz. 2010: 93 2011: 132 2012: 252 2013: 372 2014: 397(Haziran ayı itibari

Detaylı

BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARININ GELİŞİ REHBERLİK HİZMETLERİ YÜRÜTME KOMİSYONU 1.TOPLANTISI (KS/

BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARININ GELİŞİ REHBERLİK HİZMETLERİ YÜRÜTME KOMİSYONU 1.TOPLANTISI (KS/ ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARININ GELİŞİ BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARI İLE PLANLAMALARIN YAPILMASI BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARI TOPLANTISI (İTS/10.00- BÖLÜM VE

Detaylı

Eylül EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL BİLGE ATABEY İLKOKULU/ORTAOKULU ÇALIŞMA TAKVİMİ. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar

Eylül EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL BİLGE ATABEY İLKOKULU/ORTAOKULU ÇALIŞMA TAKVİMİ. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL BİLGE ATABEY İLKOKULU/ORTAOKULU ÇALIŞMA TAKVİMİ tesi rtesi Eylül.2018 Eylül 2018 3 10 17 24 1, Öğretmenlerin mesleki çalışmalarının planlanması ve öğretmenlere tebliği,

Detaylı

DALYAN INNER WHEEL KULÜBÜ 2014-2015 BÜLTEN TARIHI: 27.01.2015 TOPLANTI NO: 5 BÜLTEN NO

DALYAN INNER WHEEL KULÜBÜ 2014-2015 BÜLTEN TARIHI: 27.01.2015 TOPLANTI NO: 5 BÜLTEN NO DALYAN INNER WHEEL KULÜBÜ 2014-2015 BÜLTEN TARIHI: 27.01.2015 TOPLANTI NO: 5 BÜLTEN NO : 5 2014-2015 Dönemi Uluslararası Teması ; Light The Path Yolu Aydınlat International Inner Wheel Başkan Abha Gupta

Detaylı

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ OKULLAR HAYAT OLSUN OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ Okullarımız halka açıldı Okullar eğitim-öğretim saatleri dışında; akşam saatleri, hafta sonları ve yaz aylarında halkımızın hizmetine açıldı. Derslikler,

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI SU EYLEM PLANI EYLEM VE ETKİNLİKLER

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI SU EYLEM PLANI EYLEM VE ETKİNLİKLER 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI SU EYLEM PLANI AYLAR EYLÜL EYLEM VE ETKİNLİKLER Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) sitesinin ve Eko- Okullar sayfasının incelenmesi. EKİM Eko-Okullar

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 12 OCAK 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR. Sorgulama Ünitesi Bültenlerimizi okumak için lütfen TIKLAYINIZ.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 12 OCAK 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR. Sorgulama Ünitesi Bültenlerimizi okumak için lütfen TIKLAYINIZ. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 12 OCAK 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENLERİ Sorgulama Ünitesi Bültenlerimizi okumak için lütfen TIKLAYINIZ. Sağlıklı Beden Algısı Sayın Velilerimiz, İlkokul

Detaylı

10.30-11.30 Sınıflar Tanışma İlkokul Veli Tanışma Günü 2/C Sınıfı Velileri Dilek İKİZOĞLU

10.30-11.30 Sınıflar Tanışma İlkokul Veli Tanışma Günü 2/C Sınıfı Velileri Dilek İKİZOĞLU E Y L Ü L 09.00-12.00 AKA Eğitim Salonu Eğitim Yaratıcı Drama Çalışmaları Sınıf-Branş Öğretmen Suat GÜNEŞ 01 EYLÜL CUMARTESİ 13.00-16.30 AKA Eğitim Salonu Eğitim Yaratıcı Drama Çalışmaları Anaokulu Öğretmen

Detaylı

2014 /2015 Eğitim Öğretim Yılı, (Tam gün tam yıl) Yıllık Çalışma Planı

2014 /2015 Eğitim Öğretim Yılı, (Tam gün tam yıl) Yıllık Çalışma Planı 2014 /2015 Eğitim Öğretim Yılı, (Tam gün tam yıl) Yıllık Çalışma Planı EYLÜL 2014 Sorumluluk Sınavları Öncesi Senebaşı Öğretmenler Kurulu 1-15 Eylül Eğitim- Öğretim Hazırlık Seminerleri; Uygulama Anasınıfı

Detaylı

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN KAMPÜSÜ 8. SINIFLAR

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN KAMPÜSÜ 8. SINIFLAR ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN KAMPÜSÜ 8. SINIFLAR İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı aşkındır

Detaylı

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ANAOKULU LKOKUL ORTAOKUL ANADOLU L SES FEN L SES CEM L ALEVL KOLEJ GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : Eylül 2013 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 2 Eylül 2013 Pazartesi

Detaylı

Tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz!

Tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz! İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İçindekiler Okulumuza Giriş Sınavı... 1 Ara Tatilimiz... 1 Meb Bursu Ve Müzik Eğitimi Başvuruları... 2 15. Geleneksel IB Günü İle Deneyimlerimizi Paylaştık... 2 Dünya

Detaylı

ÖZEL ANTAKYA ATA ORTAOKULU 2013-2014 AKADEMİK TAKVİMİ - EYLÜL 2013 ÖZEL ANTAKYA ATA ORTAOKULU 2013-2014 AKADEMİK TAKVİMİ - EKİM 2013

ÖZEL ANTAKYA ATA ORTAOKULU 2013-2014 AKADEMİK TAKVİMİ - EYLÜL 2013 ÖZEL ANTAKYA ATA ORTAOKULU 2013-2014 AKADEMİK TAKVİMİ - EKİM 2013 İDARE - ÖĞRETMENLER- PDR - AİLE BİRLİĞİ ÖZEL ANTAKYA ATA U 2013-2014 AKADEMİK TAKVİMİ - EYLÜL 2013 1-Hizmetiçi eğitimler (ÖĞRETMENLERE )(İDARE) 2- Ders programının oluşturulması(idare) 3- Öğretmenleri

Detaylı

6. Yabancı Dil Festivalimizi Gerçekleştirdik.

6. Yabancı Dil Festivalimizi Gerçekleştirdik. 6. Yabancı Dil Festivalimizi Gerçekleştirdik. Bu yıl 6. düzenlenen İlkokul Yabancı Diller Festivali 26.05.2016 tarihinde saat 17.30 da okulumuz konferans salonunda okulumuz idareci, öğretmen, veli ve öğrencilerin

Detaylı

FUAT ERKMEN AİHL ÖĞRENCİ MECLİSİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET DOSYASI

FUAT ERKMEN AİHL ÖĞRENCİ MECLİSİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET DOSYASI FUAT ERKMEN AİHL ÖĞRENCİ MECLİSİ 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET DOSYASI FUAT ERKMEN AİHL Öğrenci Meclisi Başkanlık Divanı Efe VELİOĞLU (Başkan) Celil KARADAŞ (Bşkv.) Okan BOZDAĞ (Bşkv.) Merve İĞDE

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 30 ARALIK 2016

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 30 ARALIK 2016 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 30 ARALIK 2016 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR YENİ YIL ETKİNLİĞİ Okul Öncesi öğrencilerimiz için planladığımız Yeni Yıl Etkinliği okulların kar tatili olması dolayısıyla yapılamadı. Bu

Detaylı

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN KAMPÜSÜ 6. SINIFLAR

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN KAMPÜSÜ 6. SINIFLAR ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN KAMPÜSÜ 6. SINIFLAR İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı aşkındır

Detaylı

OKUL AİLE ÇEVRE İLİŞKİLERİ

OKUL AİLE ÇEVRE İLİŞKİLERİ OKUL AİLE ÇEVRE İLİŞKİLERİ Okul Aile Çevre İşbirliği Eğitim sisteminin temel bir unsuru okul eğitim amacıyla bir araya gelen paydaşların oluşturduğu bir sistemdir. Okulun önemli paydaşlarından biri de

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:40 Sayı:33 17 Haziran 2016 Değerli Velilerimiz, 2015-16 Eğitim Öğretim Yılı bugün sona eriyor. Dünyanın ve ülkemizin zor

Detaylı

İletişim: Tlf : 0 312 279 12 47 Tunahan Mh. Üç Şehitler Cd. Belgeç : 0 312 279 12 46

İletişim: Tlf : 0 312 279 12 47 Tunahan Mh. Üç Şehitler Cd. Belgeç : 0 312 279 12 46 UFUK ARSLAN ANADOLU LİSESİ 2012-2014 COMENIUS PROJESİ YAPILAN FAALİYETLER EYLÜL 2012 Ulusal Ajans tarafından düzenlen Comenius bilgilendirme toplantısına projede yer alan Münir Uslu ve Hülya Gök katıldı.

Detaylı

ÖZEL ÇERKEZKÖY GÜLERÇİN EĞİTİM KURUMLARI

ÖZEL ÇERKEZKÖY GÜLERÇİN EĞİTİM KURUMLARI ÖZEL ÇERKEZKÖY GÜLERÇİN EĞİTİM KURUMLARI 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İÇİN Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Lise ÖĞRENCİLERİMİZİN ve VELİLERİMİZİN DİKKATİNE! 2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılı için tüm hazırlıkların

Detaylı

REHBERLİK DERSLERİ. 1. Sınıflarda, sınıf arkadaşlarını, sınıf öğretmenlerini, yönetici ve diğer çalışanları tanımaları

REHBERLİK DERSLERİ. 1. Sınıflarda, sınıf arkadaşlarını, sınıf öğretmenlerini, yönetici ve diğer çalışanları tanımaları REHBERLİK DERSLERİ EKİM AYI 1. Sınıflarda, sınıf arkadaşlarını, sınıf öğretmenlerini, yönetici ve diğer çalışanları tanımaları amacıyla İsim Çemberi etkinliği uygulandı. Ayrıca çocuğun aileyi nasıl algıladığını

Detaylı

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN KAMPÜSÜ 7. SINIFLAR

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN KAMPÜSÜ 7. SINIFLAR ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN KAMPÜSÜ 7. SINIFLAR İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı aşkındır

Detaylı

11 12 13 14 15 16 *YÖNETİCİ VE BÖLÜM BAŞKANLARININ OKULA GELİŞLERİ 20 *YENİ ÖĞRETİM YILI İÇİN HAZIRLIKLAR 27 *YENİ ÖĞRETİM YILI İÇİN HAZIRLIKLAR

11 12 13 14 15 16 *YÖNETİCİ VE BÖLÜM BAŞKANLARININ OKULA GELİŞLERİ 20 *YENİ ÖĞRETİM YILI İÇİN HAZIRLIKLAR 27 *YENİ ÖĞRETİM YILI İÇİN HAZIRLIKLAR ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 0 0 *YÖNETİCİ VE BÖLÜM BAŞKANLARININ OKULA GELİŞLERİ *ÖĞRETMENLERİN OKULA GELİŞLERİ *YENİ ÖĞRETMENLER İÇİN ORYANTASYON 0 *AÇILIŞ TÖRENİ *0-0 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE BAŞI GENEL

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 22 ARALIK 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 22 ARALIK 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 22 ARALIK 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR TRAFİKTE GÜVENLİK Sayın Velilerimiz, Üniversite kampüsümüz içerisinde her yerde yaya geçiş üstünlüğü olduğunu hatırlatmak isteriz. Çocuklarını

Detaylı

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI EYLÜL / 2014 ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : 1 EYLÜL / 2014 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 1 EYLÜL 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Öğretmen Seminerlerinin Başlaması

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Olumsuz hava koşulları sebebiyle ara vermiş olduğumuz çalışmalarımıza yoğun bir

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI SU EYLEM PLANI EYLEM VE ETKİNLİKLER

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI SU EYLEM PLANI EYLEM VE ETKİNLİKLER 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI SU EYLEM PLANI AYLAR EYLÜL EYLEM VE ETKİNLİKLER Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) sitesinin ve Eko- Okullar sayfasının incelenmesi. EKİM Eko-Okullar

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER 25.02.2014 Salı günü 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize okulumuzun bahçesinde Yangın Söndürme Tatbikatı yapılmıştır. Tatbikatı öğrencilerimiz ilgiyle izlemişlerdir.

Detaylı

2015-2016 ETKİNLİK ve İŞ TAKVİMİ

2015-2016 ETKİNLİK ve İŞ TAKVİMİ AĞUSTOS 15 1 2 b 4 5 6 7 9 10 11 12 13 15 16 BAŞLANGICI /.SINIFLAR HAZIR BULUNUŞLUK 1 22 / 1.SINIFLAR TANIŞMA 27 Dönüşümler için. 12. SINIFLAR HAZIR BULUNUŞLUK 2 / SENE BAŞI ÖĞRETMENLER KURULU 29 30 30

Detaylı

TOD MARMARA ŞUBESİ 4.DÖNEM FAALİYETLERİ

TOD MARMARA ŞUBESİ 4.DÖNEM FAALİYETLERİ TOD MARMARA ŞUBESİ 4.DÖNEM FAALİYETLERİ -18 OCAK-10 NİSAN 2015 TARİHLERİ ARASI- Türkiye Ormancılar Derneği Marmara Şubesi olarak 18 Ocak 2015 tarihinde göreve geldikten sonra 10 Nisan 2015 tarihine kadar

Detaylı

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI Sayın Velimiz, Birlikte olacağımız yeni eğitim-öğretim yılı için yapılan planlamayı sizlerle paylaşmak istiyoruz. Sizlere ve öğrencilerimize sağlıklı ve başarılı bir eğitim öğretim yılı dileriz. Ayşe PEKER

Detaylı

TARSUS BELEDİYESİ NE ZİYARET

TARSUS BELEDİYESİ NE ZİYARET TARSUS BELEDİYESİ NE ZİYARET Toplum Projesi etkinliği olarak İngilizce öğretmenimiz, rehberlik öğretmenimiz ve biz, yani beş Tarsus lu öğrenci, belediyenin Tarsus ta yürüttüğü sosyal hizmetlerin neler

Detaylı

Sadakataşı Derneği, kurulduğu 2010 yılından bu yana yardımsever insanımızın yaptığı bağışları, medeniyetimizin paylaşmayı tavsiye eden

Sadakataşı Derneği, kurulduğu 2010 yılından bu yana yardımsever insanımızın yaptığı bağışları, medeniyetimizin paylaşmayı tavsiye eden Sadakataşı Derneği, kurulduğu 2010 yılından bu yana yardımsever insanımızın yaptığı bağışları, medeniyetimizin paylaşmayı tavsiye eden sadakataşlarından aldığı ilhamla, ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştırıyor.

Detaylı

T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2016-2017 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1/7 Güncelleme Tarihi: 31/08/2016 Sıra 1 Eğitim Bölgesi Danışma Kurulu 25

Detaylı

BÖ/CK Tel: (90) (392) Fax: (90) (392) Web: dpo.gov.ct.tr

BÖ/CK Tel: (90) (392) Fax: (90) (392) Web: dpo.gov.ct.tr KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı: DPÖ 0.00-551.08-19/ Lefkoşa, 4 Şubat 2019 2015=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2019 OCAK AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

BÖLÜM-11 BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ ÇALIŞMALARI 43.DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU 2012-2014

BÖLÜM-11 BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ ÇALIŞMALARI 43.DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU 2012-2014 BÖLÜM-11 BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ ÇALIŞMALARI 43.DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU 2012-2014 Odamızda kullanılan bilgisayar teknolojileri günümüz ihtiyaçlarına cevap verecek düzeydedir. Tüm üyelik hizmetleri mevcut bilgisayarlar

Detaylı

2013-2014 ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

2013-2014 ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ K A S I M 01 Kasım 2013 Cuma Öğrenci- 12.30-14.30 A/B/C Şube Velileri 3.SINIFLAR VELİ TOPLANTISI 02 Kasım 2013 Cumartesi 15.30-18.30 Katlar/Sınıflar D/E Şube Velileri 09.30-11.30 4.SINIFLAR VELİ TOPLANTISI

Detaylı