ĠMO - TRABZON YÖNETĠM KURULU TRABZON BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYESĠNĠ ZĠYARET ETTĠ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ĠMO - TRABZON YÖNETĠM KURULU TRABZON BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYESĠNĠ ZĠYARET ETTĠ"

Transkript

1 ELEKTRONİK POSTA NO: 2016/06 26 Mayıs 2016 ĠMO - TRABZON YÖNETĠM KURULU TRABZON BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYESĠNĠ ZĠYARET ETTĠ ĠnĢaat Mühendisleri Odası Trabzon ġube BaĢkanı Mustafa YAYLALI ve yönetim kurulu üyeleri Trabzon BüyükĢehir Belediye BaĢkanı Dr. Orhan Fevzi GÜMRÜKÇÜOĞLU nu makamında ziyaret etti. Ziyarette inģaat mühendislerinin her zaman belediyelerle iç içe olduğunu ifade eden ġube BaĢkanımız Mustafa YAYLALI, BüyükĢehir Belediyesi nin ciddi projeler yürütmekte olduğunu ifade ederken Oda olarak Trabzon için üzerlerine düģen görevi her zaman yerine getirmekten mutluluk duyacaklarını dile getirdiler. BüyükĢehir Belediye BaĢkanı Dr. Orhan Fevzi GÜMRÜKÇÜOĞLU ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Tüm mühendislik dalları çok önemlidir, ama inģaat mühendisleri ve mimarlar bir Ģehre yön veriyorlar. Bu nedenle inģaat mühendislerinin ve mimarların yeri farklıdır. Özellikle belediyecilik de çok farklıdır. ĠnĢaat sektörü Ģu anda Türkiye`nin lokomotif gücü ve çok sektöre iģ veriyor. Mesela Türkiye`deki kentsel dönüģümler aslında çok önemli bir stratejik karardır. Toplu Konut Ġdaresi`nin (TOKĠ) geçmiģine bakıyoruz 25 senede 10 bin konut üretmiģ; ama bakıyoruz 2002`den sonra TOKĠ kabuk değiģtirdi, çok farklı bir kurum oldu. 2002`den 2015`e kadar 600 bin konut yaptı" Ģeklinde konuģtu.

2 39. ĠSTANBUL YAPI FUARI Ve KAPADOKYA GEZĠSĠ ġubemizce, üyelerimiz ve ailelerinin katılımı ile Mayıs 2016 tarihleri arası 39.Ġstanbul Yapı Fuarı ve Kapadokya Gezisi düzenlenmiģtir. Geziye 46 kiģilik katılım olmuģtur. Gezi süresince ilk gün 39. Ġstanbul Yapı Fuarı gezilmiģtir. Ardından uçak ile NevĢehir e gelindi. Göreme-Avanos, Ürüp- MustafapaĢa-Sinasos ve Ihlara Vadisi- Ankara gezintisi yapılmıģtır.

3 Genç-ĠMO AUTO CAD KURSU SONA ERDĠ ġubemizce, Karadeniz Teknik Üniversitesi inģaat Mühendisliği Bölümü nde öğrenim görmekte olan Genç ĠMO üyesi öğrencilere yönelik Auto CAD meslek içi eğitim kursumuz 7 Mayıs 2016 Cumartesi günü tamamlandı. Kurs eğitimi ĠnĢaat Mühendisi Tuğrul SADIKLAR tarafından verildi. Kurs sonunda yapılan sınavda baģarılı olan öğrencilere Auto CAD Kursu Katılım Belgesi düzenlenip verildi. DUYURU Üyelerimiz, 2016 yılı odamız ajandanızı Ģubemiz, temsilciliklerimiz ve iģyeri temsilcilerimizden temin edebilirsiniz. Ġyi günlerde kullanınız.

4 ĠMO RĠZE TEMSĠLCĠLĠĞĠ EĞĠLĠM BELĠRLEME TOPLANTISI ĠMO ARTVĠN TEMSĠLCĠLĠĞĠ EĞĠLĠM BELĠRLEME TOPLANTISI ĠnĢaat Mühendisleri Odası Rize Temsilciliği Eğilim Belirleme Toplantısı 7 Mayıs 2016 Cumartesi günü gerçekleģtirildi. Toplantıya ġube BaĢkanımız Mustafa YAYLALI, ġube Sekreterimiz Üyemiz Muzaffer AYDIN, ġube Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ġsmet ÇALIK, Yavuz USTA, ĠMO Rize Temsilcisi Murat YAZICI, temsilcilik kurulu üyeleri ve üyelerimiz katılmıģtır. Toplantıda üyelerimizin sorunları, ĠMO Trabzon ġubemizin dönemi çalıģma programı, planlanan etkinlikler ele alınmıģtır. Ardından yapılan ortak değerlendirmede döneminde görev alacak temsilcilik kurulu üyeleri ĠMO Genel Merkezi nin onayına sunulmak üzere belirlenmiģtir. ĠnĢaat Mühendisleri Odası Rize Temsilciliği Eğilim Belirleme Toplantısı 7 Mayıs 2016 Cumartesi günü gerçekleģtirildi. Toplantıya ġube BaĢkanımız Mustafa YAYLALI, ġube Sekreterimiz Üyemiz Muzaffer AYDIN, ġube Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ġsmet ÇALIK, Yavuz USTA, Osman Burak TÜRKOĞLU ĠMO Artvin Temsilcisi Ferit DEMĠRÖZ, temsilcilik kurulu üyeleri ve üyelerimiz katılmıģtır. Toplantıda üyelerimizin sorunları, ĠMO Trabzon ġubemizin dönemi çalıģma programı, planlanan etkinlikler ele alınmıģtır. Ardından yapılan ortak değerlendirmede döneminde görev alacak temsilcilik kurulu üyeleri ĠMO Genel Merkezi nin onayına sunulmak üzere belirlenmiģtir.

5 ĠMO GĠRESUN TEMSĠLCĠLĠĞĠ EĞĠLĠM BELĠRLEME TOPLANTISI ĠMO GÜMÜġHANE TEMSĠLCĠLĠĞĠ EĞĠLĠM BELĠRLEME TOPLANTISI ĠnĢaat Mühendisleri Odası Giresun Temsilciliği Eğilim Belirleme Toplantısı 21 Mayıs 2016 Cumartesi günü gerçekleģtirildi. Toplantıya ġube BaĢkanımız Mustafa YAYLALI, ġube Sekreterimiz Üyemiz Muzaffer AYDIN, ġube Yönetim Kurulu Üyelerimiz Nurhayat SÜRMEN, Ġsmet ÇALIK, Yavuz USTA, Abdulhamit ÖZDAġ, Burak EKĠCĠ ĠMO Giresun Temsilcisi Arzu TOPUZ, temsilcilik kurulu üyeleri ve üyelerimiz katılmıģtır. Toplantıda üyelerimizin sorunları, ĠMO Trabzon ġubemizin dönemi çalıģma programı, planlanan etkinlikler ele alınmıģtır. Ardından yapılan ortak değerlendirmede döneminde görev alacak temsilcilik kurulu üyeleri ĠMO Genel Merkezi nin onayına sunulmak üzere belirlenmiģtir. ĠnĢaat Mühendisleri Odası Giresun Temsilciliği Eğilim Belirleme Toplantısı 25 Mayıs 2016 ÇarĢamba günü gerçekleģtirildi. Toplantıya ġube BaĢkanımız Mustafa YAYLALI, ġube Sekreterimiz Üyemiz Muzaffer AYDIN, ĠMO GümüĢhane Temsilcisi Serkan ÖZTÜRK, temsilcilik kurulu üyeleri ve üyelerimiz katılmıģtır. Toplantıda üyelerimizin sorunları, ĠMO Trabzon ġubemizin dönemi çalıģma programı, planlanan etkinlikler ele alınmıģtır. Ardından yapılan ortak değerlendirmede döneminde görev alacak temsilcilik kurulu üyeleri ĠMO Genel Merkezi nin onayına sunulmak üzere belirlenmiģtir.

6 BÜRO DENETLEMELERĠ TMMOB ĠnĢaat Mühendisleri Odası Serbest ĠnĢaat Mühendisliği Hizmetleri Uygulama Tescil, Denetim ve Belgelendirme Yönetmeliği gereği Ģubemizce düzenli olarak gerçekleģtirilen iģyeri denetimlerine 16 Mayıs 2016 Pazartesi günü baģlanmıģtır. Yapılan denetimler ġube Saymanımız Mustafa TĠRYAKĠ, Yönetim Kurulu Üyemiz Burak EKĠCĠ ve ġube Mesleki Denetim Mühendisimiz Ali Haydar ġengül ün katılımı ile devam edildi. Üyelerimizden ĠĢyeri Tescil Belgesi sahibi ġenol MOLLAMEHMETOĞLU, Cüneyt KARS, Seydi AKġAR, Aytaç BEDER ve Hasan UZUNCAN ın büroları ziyaret edilerek yıllık denetimleri yapılmıģtır.

7 BÜRO DENETLEMELERĠ TMMOB ĠnĢaat Mühendisleri Odası Serbest ĠnĢaat Mühendisliği Hizmetleri Uygulama Tescil, Denetim ve Belgelendirme Yönetmeliği gereği Ģubemizce düzenli olarak gerçekleģtirilen iģyeri denetimlerine 20 Mayıs 2016 Cuma günü ġube Sekreter Üyemiz Muzaffer AYDIN, Saymanımız Mustafa TĠRYAKĠ, yönetim kurulu üyemiz Ġsmet ÇALIK, Burak EKĠCĠ ve Ģubemiz Mesleki Denetim Mühendisi Ali Haydar ġengül ün katılımı ile devam edildi. Üyelerimizden ĠĢyeri Tescil Belgesi sahibi ġenol ADANUR, Alper BEKAR, Melek AYDIN ve Ayfer DURMUġ un büroları ziyaret edilerek yıllık denetimleri yapılmıģtır.

8 BÜRO DENETLEMELERĠ TMMOB ĠnĢaat Mühendisleri Odası Serbest ĠnĢaat Mühendisliği Hizmetleri Uygulama Tescil, Denetim ve Belgelendirme Yönetmeliği gereği Ģubemizce düzenli olarak gerçekleģtirilen iģyeri denetimlerine 23 Mayıs 2016 Pazartesi günü ġube BaĢkanımız Mustafa Yaylalı, Saymanımız Mustafa TĠRYAKĠ ve Ģube Mesleki Denetim Mühendisimiz Ali Haydar ġengül ün katılımı ile devam edildi. Üyelerimizden ĠĢyeri Tescil Belgesi sahibi Ali Haydar GEDĠKLĠ, Muammer SAĞLAM - Murat Uğur SAĞLAM, Hüseyin VAROL, Orkun BarıĢ BÜYÜKÇUHA ve Dündar AYYILDIZ ın büroları ziyaret edilerek yıllık denetimleri yapılmıģtır.

9 SOSYAL ĠġLER KOMĠSYONU TOPLANTISI KENTSEL DÖNÜġÜM NEDĠR? SORULAR SORUNLAR ÇÖZÜMLER KĠTAPÇIĞI YAYIMLANDI Fuar ve Sosyal İşler Komisyonu toplantısı 18 Mayıs 2016 ÇarĢamba günü yapıldı. Toplantıda Bahar Pikniği, Antalya Yapı Fuarı gibi yapılacak etkinliklerin kararları alındı. ĠMO Afet Riski Altındaki Alanlar ve Kentsel DönüĢüm Komisyonu tarafından hazırlanmıģtır. Üyelerimiz Kitapçığı Şubemizden temin edebilirler. DUYURU DEPREMĠN ETKĠLEDĠĞĠ BETONARME VE YIĞMA BĠNALARDA HASAR TESPĠTĠ KĠTAPÇIĞI YAYIMLANDI ĠMO Afet Hazırlık ve Müdahale Kurulu tarafından hazırlanan Depremin Etkilediği Betonarme ve Yığma Binalarda Hasar Tespiti kitapçığı yayımlandı. Kitapçık, hasar tespiti kurslarına katılan üyelerimize ücretsiz olarak verilecek olup diğer üyelerimiz içn ise İMO Şubelerinden 10 TL karşılığında satışa sunulmuştur. TMMOB Yönetim Kurulu, ücretli çalıģan mühendis, mimar ve Ģehir plancıları için 2016 yılı ilk iģe giriģ bildirgesinde baz alınacak asgari brüt ücreti TL olarak belirledi. Gerçek ya da tüzel kiģi yanında sigortalı olarak çalıģan mühendis, mimar ve Ģehir plancılarının net ücretlerinin 2016 yılı için TL/ay (sigorta matrahı brüt TL/ay) olması ve üyelerimizin Oda ile ilgili iģ ve iģlemlerinde bu rakamın esas alınması kararlaģtırılmıģtır.

10 ÇEVRE ve ġehġrcġlġk BAKANLIĞI TEBLĠĞLERĠ Odamızın, 2015 yılı Temmuz ayında baģlattığı ve üyelerimiz tarafından büyük ilgi gören Ferdi Kaza Sigortası` uygulaması 2016 yılında da devam ediyor. Üye aidatlarını ödeyen üyelerimiz adına, aidat ödeme tarihinden baģlamak üzere yılsonuna kadar süren Ferdi Kaza Sigortasının pirimi, adınıza Odamızca ödeniyor. Aidatını ödeyen üyelerden Ferdi Kaza Sigortası için ayrıca hiçbir ek ödeme alınmıyor. Üyelerimizin sadece 2016 yılı üye aidatı olan 17.-TL/ay ı ödemeleri ferdi kaza sigortasından yararlanmaları için yeterli. Deprem ve iģ kazalarını da kapsayan sigortada kaza sonucu vefat ve kaza sonucu maluliyetin teminat tutarı TL dir. Üyelerimiz aidatlarını ödedikleri tarihten itibaren yılsonuna kadar ferdi kaza sigortası kapsamında olacağından aidatların ödendiği tarih sigortalılık süresini belirlemektedir. Üyelerimiz aidatlarını online sistemde adresinden kolaylıkla ödeyebilir. Aidatını ödeyen üyelerimiz sigorta poliçelerine üye arayüzünden ( ulaģabilecekleri gibi Ģubelerinden de bizzat baģvurarak alabilirler. Ferdi Kaza Sigortası ile ilgili detaylı bilgi =0#1 adresinde ayrıca yer almaktadır. Resmi Gazete de Mimarlık ve Mühendislik Hizmet Bedellerinin Hesabında Kullanılacak 2016 Yılı Yapı YaklaĢık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğ yayınlandı. Mimarlık ve Mühendislik Hizmet Bedellerinin Hesabında Kullanılacak 2016 Yılı YaklaĢık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğ e ulaģmak için tıklayınız. Yapı, Tesis ve Onarım ĠĢleri Ġhalelerinde Kullanılan Müteahhitlik Karneleri ve ĠĢ Bitirme Belgelerinin 2016 Yılına Ait Değerlendirme Katsayıları Hakkında Tebliğ e ulaģmak için tıklayınız.

11 VEFAT VE BAġSAĞLIĞI Üyemiz ġafak KESKĠN in anneannesi 5 Mayıs 2016 tarihinde vefat etmiģtir. Üyemiz Sedat HACIOĞLU nun babası 13 Mayıs 2016 tarihinde vefat etmiģtir. Üyemiz Mustafa DĠNÇER in babası 22 Mayıs 2016 tarihinde vefat etmiģtir. Merhumlara ve Merhumeye Allah (C.C.) tan rahmet, üyelerimize ve ailelerine sabır ve baģsağlığı dileriz. Alaturka Cafe & Restaurant, ĠnĢaat ibrazı halinde % 20 indirim uygulamaktadır. Altın Optik (Uzun Sokak), ĠnĢaat ibrazı halinde, tüm indirimlerden sonra + % 10 indirim uygulamaktadır. Ahmet Usta Kebap (Uzun Sokak), ĠnĢaat Mühendisleri Odası Trabzon ġubesi üyelerimize geçerli üye kimlik kartının ibrazı halinde % 10 indirim uygulamaktadır.

12 Altın Optik (Uzun Sokak), ĠnĢaat ibrazı halinde, tüm indirimlerden sonra + % 10 indirim uygulamaktadır. Bahçe Cafe Restaurant (Mimarlar Odası Bahçe), ĠnĢaat Mühendisleri Odası Trabzon ġubesi üyelerimize geçerli üye kimlik kartının ibrazı halinde % 15 indirim uygulamaktadır. Zorlu Grand Hotel Cafe'Z, ĠnĢaat ibrazı halinde çikolata ve dondurma dıģı ürünlerde % 10 indirim uygulamaktadır. Berk Ġkinci Bahar (Meydan), ĠnĢaat ibrazı halinde % 10 indirim uygulamaktadır.

13 Zorlu Grand Hotel Cafe'Z, ĠnĢaat ibrazı halinde çikolata ve dondurma dışı ürünlerde % 10 indirim uygulamaktadır. Deniz Saat (Uzun Sokak), ĠnĢaat ibrazı halinde, tüm indirimlerden sonra + % 10 indirim uygulamaktadır. Cephanelik Restaurant, ĠnĢaat ibrazı halinde kahvaltıda % 10, yemeklerde % 15 indirim uygulamaktadır. Korkmaz Ajans & Reklamcılık, ĠnĢaat ibrazı halinde tasarımda % 10, baskıda % 25 indirim uygulamaktadır.

14 Murtezaoğlu Mobilya, ĠnĢaat ibrazı halinde tüm indirimlerden sonra %5 indirim uygulamaktadır. Nazende Cafe & Restaurant Boztepe, ĠnĢaat Mühendisleri Odası Trabzon ġubesi üyelerimize geçerli üye kimlik kartının ibrazı halinde %15 indirim uygulamaktadır. Hizmet Matbaacılık (Hamamizade Ġhsanbey Kültür Merkezi Yanı), ĠnĢaat ibrazı halinde % 20 indirim uygulamaktadır. Nezih Bahçe Restaurant (Yıldızlı Mevkii), ĠnĢaat Mühendisleri Odası Trabzon ġubesi üyelerimize geçerli üye kimlik kartının ibrazı halinde % 20 indirim uygulamaktadır.

15 InterGlobal Kargo, ĠnĢaat Mühendisleri Odası Trabzon ġubesi üyelerimize geçerli üye kimlik kartının ibrazı halinde % 70 indirim uygulamaktadır. Platin Ayakkabı & Çanta (Cumhuriyet Caddesi), ĠnĢaat Mühendisleri Odası Trabzon ġubesi üyelerimize geçerli üye kimlik kartının ibrazı halinde % 15 indirim uygulamaktadır. MedicalPark Hastahaneleri (Türkiye genelindeki tüm birimlerinde), ĠnĢaat ibrazı halinde % 20 indirim uygulamaktadır. Saray Köfte Balık Restaurant KaĢüstü ġubesi ĠnĢaat Mühendisleri Odası Trabzon ġubesi üyelerimize geçerli üye kimlik kartının ibrazı halinde %15 indirim uygulamaktadır.

16 Saray Köfte Balık Restaurant Darıca ġubesi ĠnĢaat Mühendisleri Odası Trabzon ġubesi üyelerimize geçerli üye kimlik kartının ibrazı halinde %10 indirim uygulamaktadır. TEFAL Trabzon (MaraĢ Caddesi Bordo ĠĢhanı), ĠnĢaat Mühendisleri Odası Trabzon ġubesi üyelerimize geçerli üye kimlik kartının ibrazı halinde, tüm indirimlerden sonra + % 5 indirim uygulamaktadır. SN Fitness Salon, ĠnĢaat Mühendisleri Odası Trabzon ġubesi üyelerimize geçerli üye kimlik kartının ibrazı halinde % 10 indirim uygulamaktadır. Trabzon Döner, ĠnĢaat Mühendisleri Odası Trabzon ġubesi üyelerimize geçerli üye kimlik kartının ibrazı halinde % 10 indirim uygulamaktadır.

17 Yaren Saat (Kazancılar Sokak, ÇarĢı Mah.), ĠnĢaat Mühendisleri Odası Trabzon ġubesi üyelerimize geçerli üye kimlik kartının ibrazı halinde % 25 indirim uygulamaktadır.

18

ġubemġzden KTÜ REKTÖRÜ PROF. DR. SÜLEYMAN BAYKAL A ZĠYARET

ġubemġzden KTÜ REKTÖRÜ PROF. DR. SÜLEYMAN BAYKAL A ZĠYARET ELEKTRONİK POSTA NO: 2016/09 06 Eylül 2016 ġubemġzden KTÜ REKTÖRÜ PROF. DR. SÜLEYMAN BAYKAL A ZĠYARET ĠMO TRABZON YÖNETĠM KURULUNDAN KTÜ MÜHENDĠSLĠK FAKÜLTESĠ DEKANI PROF. DR. METĠN HÜSEM E ZĠYARET ġube

Detaylı

Buna göre; ĠMO 45. OLAĞAN GENEL KURULU TAMAMLANDI

Buna göre; ĠMO 45. OLAĞAN GENEL KURULU TAMAMLANDI ELEKTRONİK POSTA NO: 2016/04 19 Nisan 2016 ĠMO 45. OLAĞAN GENEL KURULU TAMAMLANDI ĠnĢaat Mühendisleri Odası 45. Olağan Genel Kurulu, 25-27 Mart 2016 tarihlerinde, Ankara da yapıldı. ĠMO Teoman Öztürk Konferans

Detaylı

ĠMO - TRABZON YÖNETĠM KURULU TRABZON ORTAHĠSAR BELEDĠYESĠNĠ ZĠYARET ETTĠ

ĠMO - TRABZON YÖNETĠM KURULU TRABZON ORTAHĠSAR BELEDĠYESĠNĠ ZĠYARET ETTĠ ELEKTRONİK POSTA NO: 2016/07 27 Haziran 2016 ĠMO - TRABZON YÖNETĠM KURULU TRABZON ORTAHĠSAR BELEDĠYESĠNĠ ZĠYARET ETTĠ ĠnĢaat Mühendisleri Odası Trabzon ġubesi BaĢkanı Mustafa YAYLALI ve Yönetim Kurulu

Detaylı

ġubemġzden KTÜ ĠNġAAT MÜHENDĠSLĠĞĠ BÖLÜM BAġKANI PROF.DR. ġakġr ERDOĞDU YA ZĠYARET FUAR VE SOSYAL ĠġLER KOMĠSYONU TOPLANTISI

ġubemġzden KTÜ ĠNġAAT MÜHENDĠSLĠĞĠ BÖLÜM BAġKANI PROF.DR. ġakġr ERDOĞDU YA ZĠYARET FUAR VE SOSYAL ĠġLER KOMĠSYONU TOPLANTISI ELEKTRONİK POSTA NO: 2016/10 03 Ekim 2016 ġubemġzden KTÜ ĠNġAAT MÜHENDĠSLĠĞĠ BÖLÜM BAġKANI PROF.DR. ġakġr ERDOĞDU YA ZĠYARET FUAR VE SOSYAL ĠġLER KOMĠSYONU TOPLANTISI ġube baģkanımız Mustafa Yaylalı beraberinde

Detaylı

TRABZON SANAYĠCĠ VE Ġġ ADAMLARI DERNEĞĠ (TSĠAD) NDEN ġubemġze ZĠYARET

TRABZON SANAYĠCĠ VE Ġġ ADAMLARI DERNEĞĠ (TSĠAD) NDEN ġubemġze ZĠYARET ELEKTRONİK POSTA NO: 2016/03 21 Mart 2016 TRABZON SANAYĠCĠ VE Ġġ ADAMLARI DERNEĞĠ (TSĠAD) NDEN ġubemġze ZĠYARET Trabzon Sanayici ve ĠĢ Adamları Derneği (TSĠAD) Yönetim Kurulu, Ģube yönetim kurulumuza gerçekleģtirdiğimiz

Detaylı

ġubemġz 13. OLAĞAN GENEL KURULU VE SEÇĠMLER ġubat 2016 DA YAPILDI

ġubemġz 13. OLAĞAN GENEL KURULU VE SEÇĠMLER ġubat 2016 DA YAPILDI ELEKTRONİK POSTA NO: 2016/02 03 Mart 2016 ġubemġz 13. OLAĞAN GENEL KURULU VE SEÇĠMLER 20 21 ġubat 2016 DA YAPILDI ġubemiz 13. Olağan Genel Kurulu 20 ġubat 2016 Cumartesi günü ġubemiz Emine & Emrullah TONYALI

Detaylı

ĠMO ġube BAġKANLARI TOPLANTISI YAPILDI

ĠMO ġube BAġKANLARI TOPLANTISI YAPILDI ELEKTRONİK POSTA NO: 2016/05 05 Mayıs 2016 ĠMO ġube BAġKANLARI TOPLANTISI YAPILDI ĠnĢaat Mühendisleri Odası 45. ÇalıĢma Döneminin ilk ġube BaĢkanları toplantısı gerçekleģti. ĠMO Genel Merkezinde, 15 Nisan

Detaylı

ELEKTRONİK POSTA NO: 2016/08 5 Ağustos 2016

ELEKTRONİK POSTA NO: 2016/08 5 Ağustos 2016 ELEKTRONİK POSTA NO: 2016/08 5 Ağustos 2016 ĠNġAAT MÜHENDĠSLERĠ ODASI TRABZON ġubesġ NDEN BASIN AÇIKLAMASI ĠNġAAT MÜHENDĠSLERĠ ODASI TRABZON ġubesġ NDEN BASIN AÇIKLAMASI MĠLLETĠMĠZĠ VURAN, DEVLETĠMĠZĠ

Detaylı

45. DÖNEM ġube BAġKANLARI 2. TOPLANTISI YAPILDI TARĠHĠ YAPILARIN GÜÇLENDĠRĠLMESĠ VE GELECEĞE GÜVENLE DEVREDĠLMESĠ SEMPOZYUMU ÖN HAZIRLIK TOPLANTISI

45. DÖNEM ġube BAġKANLARI 2. TOPLANTISI YAPILDI TARĠHĠ YAPILARIN GÜÇLENDĠRĠLMESĠ VE GELECEĞE GÜVENLE DEVREDĠLMESĠ SEMPOZYUMU ÖN HAZIRLIK TOPLANTISI ELEKTRONİK POSTA NO: 2016/11 26 Ekim 2016 45. DÖNEM ġube BAġKANLARI 2. TOPLANTISI YAPILDI TARĠHĠ YAPILARIN GÜÇLENDĠRĠLMESĠ VE GELECEĞE GÜVENLE DEVREDĠLMESĠ SEMPOZYUMU ÖN HAZIRLIK TOPLANTISI İMO 45. Dönem

Detaylı

ŞUBEMİZ 12. OLAĞAN GENEL KURULU VE SEÇİMLER 15 16 ŞUBAT 2014 DE YAPILDI

ŞUBEMİZ 12. OLAĞAN GENEL KURULU VE SEÇİMLER 15 16 ŞUBAT 2014 DE YAPILDI İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

ODA YÖNETĠM KURULU ĠLE ġube BAġKANLARI ORTAK TOPLANTISI YAPILDI

ODA YÖNETĠM KURULU ĠLE ġube BAġKANLARI ORTAK TOPLANTISI YAPILDI ELEKTRONİK POSTA NO: 2016/11 13 Aralık 2016 ġube YÖNETĠM KURULU SEKRETER ÜYELERĠ, SAYMAN ÜYELERĠ VE ġube SEKRETERLERĠ ORTAK TOPLANTISI ODA YÖNETĠM KURULU ĠLE ġube BAġKANLARI ORTAK TOPLANTISI YAPILDI Şube

Detaylı

KUTLAMA ODAMIZ 61 YAŞINDA. TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Yönetim Kurulu DUYURU

KUTLAMA ODAMIZ 61 YAŞINDA. TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Yönetim Kurulu DUYURU ELEKTRONİK POSTA NO: 2016/01 18 Ocak 2016 KUTLAMA ODAMIZ 61 YAŞINDA Hüzünlü, acılı ve zorlu günler yaşadığımız 2015 yılının ardından, 2016 nın dünyada ve ülkemizde huzur içinde geçmesini, tüm meslektaşlarımızın

Detaylı

Tarih : 16 Şubat 2014, Pazar Yer : İMO Trabzon Şubesi Saat: 09.00 17.00

Tarih : 16 Şubat 2014, Pazar Yer : İMO Trabzon Şubesi Saat: 09.00 17.00 İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

TMMOB TRABZON İL KOORDİNASYON KURULU TRABZON KENT SORUNLARI RAPORU 2014 HAZIRLIK KOMİSYONU TOPLANTISI TMMOB TRABZON İKK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

TMMOB TRABZON İL KOORDİNASYON KURULU TRABZON KENT SORUNLARI RAPORU 2014 HAZIRLIK KOMİSYONU TOPLANTISI TMMOB TRABZON İKK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ. İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI TRABZON ŞUBESİ NDEN BASIN AÇIKLAMASI

TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI TRABZON ŞUBESİ NDEN BASIN AÇIKLAMASI TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON Tlf: (462) 326 73 99 Faks: (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr WEB :

Detaylı

MÜLK BİLİRKİŞİ SEÇİMİ

MÜLK BİLİRKİŞİ SEÇİMİ İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

TMMOB TRABZON İL KOORDİNASYON KURULU TRABZON KENT SORUNLARI RAPORU 2014 HAZIRLIK KOMİSYONU TOPLANTISI

TMMOB TRABZON İL KOORDİNASYON KURULU TRABZON KENT SORUNLARI RAPORU 2014 HAZIRLIK KOMİSYONU TOPLANTISI İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

MÜLK BİLİRKİŞİ SEÇİMİ

MÜLK BİLİRKİŞİ SEÇİMİ İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

TMMOB GENEL BAŞKANI MEHMET SOĞANCI TRABZON A GELEREK İKK TOPLANTISINA KATILDI

TMMOB GENEL BAŞKANI MEHMET SOĞANCI TRABZON A GELEREK İKK TOPLANTISINA KATILDI İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

KTÜ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜNDEKİ ÜYELERİMİZLE TOPLANTI. Toplantıda üyelerimizin sorunları ve oda üye ilişkileri derinlemesine ele alınmıştır.

KTÜ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜNDEKİ ÜYELERİMİZLE TOPLANTI. Toplantıda üyelerimizin sorunları ve oda üye ilişkileri derinlemesine ele alınmıştır. İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

KTÜ Mühendislik Fakültesi 2012 yılında ülkemizdeki 121 Mühendislik Fakültesi arasında 13.sırada yer aldı.

KTÜ Mühendislik Fakültesi 2012 yılında ülkemizdeki 121 Mühendislik Fakültesi arasında 13.sırada yer aldı. İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

GÖNEN TĠCARET ODASI ARALIK 2018 FAALĠYET RAPORU

GÖNEN TĠCARET ODASI ARALIK 2018 FAALĠYET RAPORU GÖNEN TĠCARET ODASI ARALIK 2018 FAALĠYET RAPORU Gönen Sivil Toplum Platformu 6.cı toplantısını 06 Aralık 2018 PerĢembe günü Madeni ĠĢleri Odası BaĢkanı Ġlhan AYDIN moderatörlüğü ve Gönen Ticaret Odası

Detaylı

ÇORUM İL TEMSİLCİLİĞİMİZDE LPG OTOGAZ İSTASYONLARI TAŞIT DOLUM PERSONELİ (POMPACI) KURSU DÜZENLENDİ.

ÇORUM İL TEMSİLCİLİĞİMİZDE LPG OTOGAZ İSTASYONLARI TAŞIT DOLUM PERSONELİ (POMPACI) KURSU DÜZENLENDİ. ÇORUM İL TEMSİLCİLİĞİMİZDE LPG OTOGAZ İSTASYONLARI TAŞIT DOLUM PERSONELİ (POMPACI) KURSU DÜZENLENDİ. 02 Aralık 2014 tarihinde Çorum İl Temsilciliğimizde LPG Otogaz İstasyonları Taşıt Dolum Personeli (Pompacı)

Detaylı

GELENEKSEL İFTARIMIZ GERÇEKLEŞTİ TAŞKIN VE HEYELAN SEMPOZYUMU DÜZENLEME KURULU YÜRÜTME TOPLANTISI

GELENEKSEL İFTARIMIZ GERÇEKLEŞTİ TAŞKIN VE HEYELAN SEMPOZYUMU DÜZENLEME KURULU YÜRÜTME TOPLANTISI İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 68 Kasım 2017 Sosyal Medyada

Detaylı

TMMOB Şehir Plancıları Odası Trabzon Şubesi 1. Dönem Çalışma Raporu 2010-2012

TMMOB Şehir Plancıları Odası Trabzon Şubesi 1. Dönem Çalışma Raporu 2010-2012 TMMOB Şehir Plancıları Odası Trabzon Şubesi 1. Dönem Çalışma Raporu 2010 2012 TMMOB Şehir Plancıları Odası Trabzon Şubesi 1. KURUMSAL ĐLĐŞKĐLER VE ÖRGÜTLENME 1.1. ĐL TEMSĐLCĐLĐKLERĐ ĐLE ĐLĐŞKĐLERĐN GELĐŞTĐRĐLMESĐ

Detaylı

tmmob mmo bursa şubesi

tmmob mmo bursa şubesi 4. ÖĞRENCĠ ÜYE 2010-2011 Öğretim döneminde; Bursa Uludağ Üniversitesi den 456, Balıkesir Üniversitesi nden 290 ve Yalova Üniversitesinden 34 Makina ve Endüstri Mühendisliği öğrencisi olmak üzere toplam

Detaylı

GÖNEN TĠCARET ODASI EKĠM 2018 FAALĠYET RAPORU

GÖNEN TĠCARET ODASI EKĠM 2018 FAALĠYET RAPORU GÖNEN TĠCARET ODASI EKĠM 2018 FAALĠYET RAPORU 1 Ekim 2018 Pazartesi günü Odamız Konferans Salonu'nda Gönen Ticaret Odası Meclis ve Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı GerçekleĢtirildi. Odamız Yönetim

Detaylı

TRABZON BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYE MECLĠSĠ PLAN VE BÜTÇE KOMĠSYONU RAPORU. MECLĠS BAġKANLIĞINA

TRABZON BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYE MECLĠSĠ PLAN VE BÜTÇE KOMĠSYONU RAPORU. MECLĠS BAġKANLIĞINA Belediye Meclisi nin 18.07.2016 tarihli birleģiminde Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen ĠĢletme ve ĠĢtirakler Dairesi BaĢkanlığı ibareli 14.06.2016 tarih ve 23817205-756.01-2078 sayılı yazı okundu.

Detaylı

Sayı: 69 Aralık 2017

Sayı: 69 Aralık 2017 Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 69 Aralık 2017 Sosyal Medyada

Detaylı

22-26 EKİM 2014. ANTALYA / BELEK Portnature Luxury Resort Hotel & SPA İÇİŞLERİ BAKANLIĞI MAHALLİ İDARELER KONTROLÖRLERİ DERNEĞİ SEMİNER BAŞVURU FORMU

22-26 EKİM 2014. ANTALYA / BELEK Portnature Luxury Resort Hotel & SPA İÇİŞLERİ BAKANLIĞI MAHALLİ İDARELER KONTROLÖRLERİ DERNEĞİ SEMİNER BAŞVURU FORMU Katılımcının: SEMİNER BAŞVURU FORMU İÇİŞLERİ BAKANLIĞI MAHALLİ İDARELER KONTROLÖRLERİ DERNEĞİ Adı Soyadı :.... Unvanı :.... Kurumu :.... Fatura Kesilecek Kurum/Birim:... Vergi Dairesi/Vergi No:.... /.

Detaylı

MESLEKİ DENETİM KOMİSYONU TOPLANTISI MESLEKİÇİ EĞİTİM KOMİSYONU TOPLANTISI

MESLEKİ DENETİM KOMİSYONU TOPLANTISI MESLEKİÇİ EĞİTİM KOMİSYONU TOPLANTISI İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

MİLLETİMİZİ VURAN, DEVLETİMİZİ HEDEF ALAN DARBE GİRİŞİMİNİ KINIYORUZ.

MİLLETİMİZİ VURAN, DEVLETİMİZİ HEDEF ALAN DARBE GİRİŞİMİNİ KINIYORUZ. 1 Eylül 2016 - Mühendislik Bülteni 1 MİLLETİMİZİ VURAN, DEVLETİMİZİ HEDEF ALAN DARBE GİRİŞİMİNİ KINIYORUZ. B Ü L T E N İ YIL: 30 - SAYI: 82 1 Eylül 2016 17. Yılında, 17 Ağustos Depremini Unutmadık, Unutturmayacağız!

Detaylı

T.C. TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 01 Oturum : 1 Konusu : Meclis Tatil Ayı BaĢkanlık Makamından havaleli Yazı ĠĢleri ve Kararlar Dairesi BaĢkanlığı ibareli 27.12.2016 tarih ve 39241447-301.01-E.1104 sayılı yazı Belediye Meclisinin

Detaylı

SEPETÇĠ REHABĠLĠTASYON-KIZILĠNLER VE ERENKÖY AĞAÇLANDIRMA PROJE SAHALARINDA ĠġÇĠ GÜCÜ ĠLE FĠDAN BAKIMI

SEPETÇĠ REHABĠLĠTASYON-KIZILĠNLER VE ERENKÖY AĞAÇLANDIRMA PROJE SAHALARINDA ĠġÇĠ GÜCÜ ĠLE FĠDAN BAKIMI İhale Şehri Eskişehir İş Şehri Eskişehir Kurum Çevre Ve Orman Bakanlığı Eskişehir İl Çevre Ve Orman Müdürlüğü İşin Adı/Konusu/Cinsi Ağaçlandırma Proje Sahalarında İşçi Gücü İle Fidan Bakımı Hizmeti Alınacaktır

Detaylı

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu Yeditepe Üniversitesi Bölüm Başkanı ve Öğretim Görevlileri Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat Kuru ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ömer ŞENGÜL, 21 Şubat 2013 Perşembe günü Yeditepe Üniversitesi Gıda

Detaylı

BES İNİZE VE GELECEĞİNİZE BESBELLİ DESTEK!

BES İNİZE VE GELECEĞİNİZE BESBELLİ DESTEK! BES İNİZE VE GELECEĞİNİZE BESBELLİ DESTEK! BESBELLİ DESTEK HAYAT SİGORTASI AVANTAJLARINIZ I. Hedeflediğiniz Birikimleriniz Güvence Altında BESBELLİ DESTEK Hayat Sigortası ile sigortalının vefat riskine

Detaylı

TOPRAK MAHSULLERĠ OFĠSĠ TEKĠRDAĞ ġube MÜDÜRLÜĞÜNDEN TA ġ I M A Y A P T I R I L A C A K T I R

TOPRAK MAHSULLERĠ OFĠSĠ TEKĠRDAĞ ġube MÜDÜRLÜĞÜNDEN TA ġ I M A Y A P T I R I L A C A K T I R TOPRAK MAHSULLERĠ OFĠSĠ TEKĠRDAĞ ġube MÜDÜRLÜĞÜNDEN TA ġ I M A Y A P T I R I L A C A K T I R Dumansız Sanayi Bölgesindeki Kiralık Evren Depo Stoklarından 5.000 ton, dökme hububatın karayolundan Tekirdağ

Detaylı

NİZİP TİCARET ODASI ST. PETERSBURG RUSYA YURT DIŞI İŞ GEZİSİ SONUÇ RAPORU

NİZİP TİCARET ODASI ST. PETERSBURG RUSYA YURT DIŞI İŞ GEZİSİ SONUÇ RAPORU PROGRAMI ORGANİZE EDEN HİZMET MERKEZİ / MESLEK KURULUŞU/ ORGANİZATÖR KURULUŞ: GidiĢ Tarihi DönüĢ Tarihi Düzenleme Tarihleri 07 /04 / 2014 11/ 04 / 2014 Gidilen Ülke / ġehir RUSYA/ST.PETERSBURG Katılımcı

Detaylı

MECLİS KARARI. Ġlgi : Yazı ĠĢleri Müdürlüğünün 01/ 06/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB.0.10.00.301..01/46147 sayılı yazısı.

MECLİS KARARI. Ġlgi : Yazı ĠĢleri Müdürlüğünün 01/ 06/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB.0.10.00.301..01/46147 sayılı yazısı. 2012 / 101 Özü 1.ci oturumu / ÇarĢamba günü saat 16:00 da yapılan meclis toplantısında alınan 101 sayılı meclis karar suretidir. KARAR 101 : Ġlgi : Yazı ĠĢleri Müdürlüğünün 01/ 06/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB.0.10.00.301..01/46147

Detaylı

T.C GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ BELEDİYELER BİRLİĞİ ENCÜMEN KARARI KARAR TUTANAĞI. 5 Üye Mehmet Nuri BALCI 6 Üye Mehmet Abbas POLAT

T.C GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ BELEDİYELER BİRLİĞİ ENCÜMEN KARARI KARAR TUTANAĞI. 5 Üye Mehmet Nuri BALCI 6 Üye Mehmet Abbas POLAT I N Karar No 20 1 Birlik Başkanı Av. Osman BAYDEMĠR Karar Tarihi 26.07.2010 2 Üye Oylama Şekli 3 Üye Oturum Sayısı 4 Üye 5 Üye 6 Üye 8 Üye İ Ç E R İ Ğ İ : Birlik BaĢkanlığı nın 21.07.2010 tarih ve 336

Detaylı

Grafik:1-2010 YILI MİMARLAR ODASI PROJE MESLEKİ DENETİM (ADET)

Grafik:1-2010 YILI MİMARLAR ODASI PROJE MESLEKİ DENETİM (ADET) TMMOB MĠMARLAR ODASI ĠSTANBUL BÜYÜKKENT ġubesġ OCAK-KASIM 2010 MESLEKĠ DENETĠM (25.11.2010): TMMOB Mimarlar Odası Ġstanbul Büyükkent ġubesi, 3 Büyükkent Bölge Temsilciliği, 8 Temsilcilik ve 2 MDG ile mesleki

Detaylı

IÇINDEKILER BIRINCI BOLUM. BIREYSEL EMEKLILIK SISTEMI VE ŞAHıS SIGORTA SISTEMI HAKKıNDA GENEL AÇıKLAMALAR

IÇINDEKILER BIRINCI BOLUM. BIREYSEL EMEKLILIK SISTEMI VE ŞAHıS SIGORTA SISTEMI HAKKıNDA GENEL AÇıKLAMALAR IÇINDEKILER ÖNSÖZ IH GİRİŞ 1 BIRINCI BOLUM BIREYSEL EMEKLILIK SISTEMI VE ŞAHıS SIGORTA SISTEMI HAKKıNDA GENEL AÇıKLAMALAR 1. Genel Açıklamalar 9 2. Şahıs Sigorta (Hayat Sigortalan) Sistemi Hakkında Genel

Detaylı

BİLGİ NOTU 6552 SAYILI KANUNA GÖRE UYGULANAN PRİM BORÇLARININ YAPILANDIRILMASI

BİLGİ NOTU 6552 SAYILI KANUNA GÖRE UYGULANAN PRİM BORÇLARININ YAPILANDIRILMASI BİLGİ NOTU 6552 SAYILI KANUNA GÖRE UYGULANAN PRİM BORÇLARININ YAPILANDIRILMASI KAPSAMI: 2014 yılı Nisan ve önceki aylara iliģkin olup, 10.09.2014 ve öncesinde tahakkuk etmiģ olan borçlar kapsamdadır KAPSADIĞI

Detaylı

Yapı Denetim Şirketlerinde Çalışan Proje Denetçilerine Yönelik Meslekiçi Eğitim Kursu Programı

Yapı Denetim Şirketlerinde Çalışan Proje Denetçilerine Yönelik Meslekiçi Eğitim Kursu Programı 169 sayı eki / 15 mayıs 2007 TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI YAYIN ORGANIDIR Yapı Denetim Şirketlerinde Çalışan Proje Denetçilerine Yönelik Meslekiçi Eğitim Kursu Programı 4708 sayılı yasayla düzenlenen

Detaylı

SİRKÜLER NO: 2015 / 18

SİRKÜLER NO: 2015 / 18 DİPNOT YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK LTD.ŞTİ. SİRKÜLER NO: 2015 / 18 08.01.2015 KONU: Çalışanlarla ilgili 2015 yılına ilişkin bazı vergi ve sigorta bilgileri Hk. Çocuk zammı, aile yardımı, yemek yardımı ve özel

Detaylı

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti 21 Mayıs Dünya Süt Günümüzü Mecidiyeköy Meydanında Kutladık TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Üyeleri, Dünya Süt Günü etkinlikleri çerçevesinde süt ile alakalı yaşanan bilgi kirliliğini ortadan

Detaylı

Mevzuat Değişikliklerinin Mesleki Alanımıza ve Meslek Odamıza Yansıması

Mevzuat Değişikliklerinin Mesleki Alanımıza ve Meslek Odamıza Yansıması İçindekiler 45. Dönem Genel Kurul Gündemi... 13 44. Dönem Organları... 14 44. Dönem Şube Yönetim Kurulları... 18 45. Dönem Şube Yönetim Kurulları... 20 İnşaat Mühendisleri Odası Temsilcilikleri... 22 15

Detaylı

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi ÜYE TOPLANTILARI 60 Gebze de Temsilcilik Ve Üye Toplantısı Gerçekleştirildi 24 Şubat 2012 7. Dönem yönetim kurulu 24 Şubat Cuma günü Gebze temsilciliği üyeleriyle bir araya geldi. Buluşmada Şube Başkanı

Detaylı

DOĞUM BORÇLANMASI PRİMİ VERGİ MATRAHINI NASIL ETKİLER?

DOĞUM BORÇLANMASI PRİMİ VERGİ MATRAHINI NASIL ETKİLER? DOĞUM BORÇLANMASI PRİMİ VERGİ MATRAHINI NASIL ETKİLER? Mustafa ŞEN 33 * ÖZ 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu, sigortalılara Sosyal Güvenlik açısından belli süreleri borçlanma

Detaylı

KONFEDERASYON FAALĠYET RAPORU

KONFEDERASYON FAALĠYET RAPORU KONFEDERASYON FAALĠYET RAPORU 2008-2009-2010 Dünya Görme Günü Etkinliğimiz Etkinlik kapsamında Etimesgut Huzur Evinde kalanlara Toplum Sağlığı AraĢtırma ve GeliĢtirme BaĢkanı Prof.Dr. Nazmi ZENGĠN Öncülüğünde

Detaylı

MECLİS KARARI. Ġlgi : Park ve Bahçeler Müdürlüğünün 25/ 09/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB sayılı yazısı.

MECLİS KARARI. Ġlgi : Park ve Bahçeler Müdürlüğünün 25/ 09/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB sayılı yazısı. Karar No Kararın Barış Mah. 1806/3 sokakta yeni yapılan parka isim 2012 / 175 Özü verilmesi talebi 1.ci oturumu / Cuma günü saat 16:00 da yapılan meclis toplantısında alınan 175 sayılı meclis karar suretidir.

Detaylı

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01.01.2011 30.06.2011 FAALİYET RAPORU

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01.01.2011 30.06.2011 FAALİYET RAPORU VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01.01.2011 30.06.2011 FAALİYET RAPORU 1- Raporun dönemi, ortaklığın unvanı, dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında görev alan başkan ve üyelerin, murahhas üyelerin ad

Detaylı

Selamet YAZICI SEL SİGORTASI UYGULAMASI VE GELİŞTİRME OLANAKLARI. 11 Şubat 2011, Trabzon

Selamet YAZICI SEL SİGORTASI UYGULAMASI VE GELİŞTİRME OLANAKLARI. 11 Şubat 2011, Trabzon Selamet YAZICI SEL SİGORTASI UYGULAMASI VE GELİŞTİRME OLANAKLARI 11 Şubat 2011, Trabzon Sunum Ġçeriği Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) Dünyada Artan Afet Riski Sel Teminatı Sunulan BaĢlıca Ürünler

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ. SSP900 Sosyal Sorumluluk Projesi Genel Sınav Raporu

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ. SSP900 Sosyal Sorumluluk Projesi Genel Sınav Raporu T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ SSP900 Sosyal Sorumluluk Projesi Genel Sınav Raporu ZONGULDAK 2015 ÖNCE EMNİYET SSP900 SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ GENEL SINAV RAPORU Yöneten: Yrd. Doç.

Detaylı

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi SOSYAL ETKİNLİKLER 134 Geneksel Bahar Pikniği 27 Mayıs 2012 Şubemizin Geleneksel Pikniği 27 Mayıs Pazar Günü Sapanca`da gerçekleştirildi. Beraber yapılan kahvaltı ile başlayan pikniğe üyelerimiz aileleriyle

Detaylı

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş FAALİYET RAPORU

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş FAALİYET RAPORU VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01.01.2011 31.03.2011 FAALİYET RAPORU 1- Raporun dönemi, ortaklığın unvanı, dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında görev alan başkan ve üyelerin, murahhas üyelerin ad

Detaylı

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2010 31/12/2010 FAALİYET RAPORU

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2010 31/12/2010 FAALİYET RAPORU VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2010 31/12/2010 FAALİYET RAPORU 1- Raporun dönemi, ortaklığın unvanı, dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında görev alan başkan ve üyelerin, murahhas üyelerin ad

Detaylı

TEKNİK GEZİ DUYURU ŞUBEMİZ VE TRABZON İŞ EĞİTİM KURUMU ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI 36. İSTANBUL YAPI FUARI

TEKNİK GEZİ DUYURU ŞUBEMİZ VE TRABZON İŞ EĞİTİM KURUMU ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI 36. İSTANBUL YAPI FUARI İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

21. DÖNEM YÖNETİM VE DENETİM KURULUMUZ

21. DÖNEM YÖNETİM VE DENETİM KURULUMUZ 21. DÖNEM YÖNETİM VE DENETİM KURULUMUZ YÖNETĠM KURULU Tolunay AYGUT : Yönetim Kurulu BaĢkanı ġ. Oral GÖKTAN : Yönetim Kurulu BaĢkan Vekili S. Alp EVCĠL : Genel Sekreter Gürhan AKDAĞ Kemal BEKÇĠ Ebru ÖZHAMARAT

Detaylı

MECLİS KARARI. Plan tadilatı

MECLİS KARARI. Plan tadilatı 2013 / 100 meclis toplantısında alınan 100 sayılı meclis karar suretidir. KARAR 100 : Ġlgi : a) Ġlçe Müftülüğünün 25.04.2013 tarih ve 32692150-215-390 sayılı yazısı. b) Meclisimizin 02.05.2013 tarih ve

Detaylı

BÖLÜM 15 TMMOB ÇALIŞMALARINDA ODAMIZ

BÖLÜM 15 TMMOB ÇALIŞMALARINDA ODAMIZ BÖLÜM 15 TMMOB ÇALIŞMALARINDA ODAMIZ 46. Dönem Çalışma Raporu BÖLÜM 15. TMMOB ÇALIŞMALARINDA ODAMIZ 24 aylık süreçte TMMOB Yönetim, Denetleme ve Yüksek Onur Kurullarında yer alan üyelerimiz Birliğin çalışmalarında

Detaylı

ANTALYA ŞUBE TMMOB İL KOORDİNASYON KURULU SEKRETARYA SEÇİMİ YAPILDI ANTALYA İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI

ANTALYA ŞUBE TMMOB İL KOORDİNASYON KURULU SEKRETARYA SEÇİMİ YAPILDI ANTALYA İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI ANTALYA ŞUBE TMMOB İL KOORDİNASYON KURULU SEKRETARYA SEÇİMİ 3 Nisan 2014 tarihinde TMMOB Antalya İl Koordinasyon Kurulu yeni dönem Sekretarya seçimi için yapılan toplantıya Başkan Ömer Pınar Afşar katıldı.

Detaylı

TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI 45. DÖNEM YÖNETİM KURULU 31 NOLU TOPLANTI KARARLARI

TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI 45. DÖNEM YÖNETİM KURULU 31 NOLU TOPLANTI KARARLARI TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI 45. DÖNEM YÖNETİM KURULU 31 NOLU TOPLANTI KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 28 Temmuz 2017, Cuma TOPLANTI SAATI : 10.00 TOPLANTI YERİ : İMO Toplantı Salonu - ANKARA TOPLANTI BAŞKANI

Detaylı

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 30 MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 31 Kurum ve kuruluşlarla ilişkiler, Şube çalışmalarımızda önemli bir yer tutmaktadır.

Detaylı

TÜRK MÜHENDĠS VE MĠMAR ODALARI BĠRLĠĞĠ ÇEVRE MÜHENDĠSLERĠ ODASI SÜREKLĠ EĞĠTĠM MERKEZĠ VE BELGELENDĠRME YÖNETMELĠĞĠ

TÜRK MÜHENDĠS VE MĠMAR ODALARI BĠRLĠĞĠ ÇEVRE MÜHENDĠSLERĠ ODASI SÜREKLĠ EĞĠTĠM MERKEZĠ VE BELGELENDĠRME YÖNETMELĠĞĠ TÜRK MÜHENDĠS VE MĠMAR ODALARI BĠRLĠĞĠ ÇEVRE MÜHENDĠSLERĠ ODASI SÜREKLĠ EĞĠTĠM MERKEZĠ VE BELGELENDĠRME YÖNETMELĠĞĠ Resmi Gazete Tarihi: 25.05.2007 Resmi Gazete Sayısı: 26532 BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam,

Detaylı

FTMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI 45. DÖNEM YÖNETİM KURULU 30 NOLU TOPLANTI KARARLARI

FTMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI 45. DÖNEM YÖNETİM KURULU 30 NOLU TOPLANTI KARARLARI FTMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI 45. DÖNEM YÖNETİM KURULU 30 NOLU TOPLANTI KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 07 Temmuz 2017, Cuma TOPLANTI SAATI : 13.00 TOPLANTI YERİ : İMO İstanbul Şube Toplantı Salonu - İSTANBUL

Detaylı

Ġġ VE SOSYAL GÜVENLĠK HUKUKU BĠLĠRKĠġĠLĠK EĞĠTĠMĠ SERTĠFĠKA PROGRAMI

Ġġ VE SOSYAL GÜVENLĠK HUKUKU BĠLĠRKĠġĠLĠK EĞĠTĠMĠ SERTĠFĠKA PROGRAMI BAġKENT ÜNĠVERSĠTESĠ EĞĠTĠM VE DANIġMANLIK MERKEZĠ Ġġ VE SOSYAL GÜVENLĠK HUKUKU BĠLĠRKĠġĠLĠK EĞĠTĠMĠ SERTĠFĠKA PROGRAMI 05 06 Aralık, 12 13 Aralık 2015 Mercure Otel Altunizade ĠSTANBUL ĠletiĢim: 0312 988

Detaylı

DERS SAATİ ÜCRETLİ OLARAK İSTİHDAM EDİLENLERİN SGK İŞLEMLERİ TOPLANTISI

DERS SAATİ ÜCRETLİ OLARAK İSTİHDAM EDİLENLERİN SGK İŞLEMLERİ TOPLANTISI www.nku.edu.tr DERS SAATİ ÜCRETLİ OLARAK İSTİHDAM EDİLENLERİN SGK İŞLEMLERİ TOPLANTISI Varol BOZ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Şube Müdürü 1 Hizmet akdi ile bir veya birden fazla işveren tarafından

Detaylı

E-BÜLTEN Sayı 35 Temmuz ağustos 2017

E-BÜLTEN Sayı 35 Temmuz ağustos 2017 E-BÜLTEN Sayı 35 Temmuz ağustos 2017 İÇİNDEKİLER SUNUŞ 3 HABERLER 4 EĞİTİM 9 YENİ ÜYELERİMİZ 10 TMMOB DEN HABERLER 11 İLETİŞİM 12 Mithatpaşa Cad., No:44/16 Kızılay/ANKARA Tel:0 312 431 5542, Fax:0 312

Detaylı

JFMO BURSA ŞUBE BAŞKANLIĞI DANIŞMA KURULU TOPLANTISINA KATILIM

JFMO BURSA ŞUBE BAŞKANLIĞI DANIŞMA KURULU TOPLANTISINA KATILIM OCAK 2011 03.01.2011 YAYIN KURULU TOPLANTISI 04.01.2011 ODA 06.01.2011 ODA ODAMIZ VE BAŞBAKANLIK AFET VE ACİL DURUM YÖNETİMİ BAŞKANLIĞI, İL AFET VE ACİL DURUM MÜDÜRLÜKLERİNDE YENİ İŞE BAŞLAYAN JEOFİZİK

Detaylı

2013 Yılında Geçerli Olacak Ücret Bordrosu Parametreleri

2013 Yılında Geçerli Olacak Ücret Bordrosu Parametreleri 2013 Yılında Geçerli Olacak Ücret Bordrosu Parametreleri Her yıl olduğu gibi, bu yıl da, ücret bordroların hesaplanmasına esas; gelir vergisi tarifesinden vergiden istisna kıdem tazminatı tavanına kadar

Detaylı

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Makina Mühendisleri Odasından: Amaç Madde 1- Bu Yönetmelik, ülke ve toplum yararları doğrultusunda, araçların

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Makina Mühendisleri Odasından: Amaç Madde 1- Bu Yönetmelik, ülke ve toplum yararları doğrultusunda, araçların Resmi Gazete 12.01.2002 Cumartesi Sayı: 24638 (Asıl) Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Makina Mühendisleri Odası Araç-İmal-Tadil-Montaj Mühendis Yetkilendirme Yönetmeliği Türk Mühendis ve Mimar Odaları

Detaylı

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ-2 01 MAYIS MAYIS 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ-2 01 MAYIS MAYIS 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU SAYFA : 1/7 PROJE ADI KONU ve TARİH ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ-2 01 MAYIS 2017 30 MAYIS 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU 1. GİRİŞ Ġstanbul ili, Avcılar Ġlçesi, Tahtakale Mahallesi Petunya Sokak üzerinde kurulu

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :93 KARAR 93 : Gündem maddelerinin görüģülmesi tamamlanmıģ olduğundan Mart ayı meclis toplantısının birinci birleģiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleģiminin 7 Mart 2016 Pazartesi günü

Detaylı

27. dönem çalışma raporu Asansör Denetimleri

27. dönem çalışma raporu Asansör Denetimleri Asansör Denetimleri EMO İzmir Şubesi 125 Şubemiz ile Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesi birlikteliğiyle yürütülen asansör periyodik denetim çalışmaları 27.dönemde de sürdürülmüştür. 2008-2009 yılları

Detaylı

Ö z e t B ü l t e n Tarih : Sayı : 2019/4

Ö z e t B ü l t e n Tarih : Sayı : 2019/4 Ö z e t B ü l t e n Tarih : 04.01.2019 Sayı : 2019/4 Değerli Müşterimiz; Son günlerde mevzuatımızda meydana gelen gelişmeler, konu başlıkları itibariyle aşağıdadır. A. Konu Başlıkları; -Gelir İdaresi Başkanlığı

Detaylı

TMMOB ÇEVRE MÜHENDİSLERİ ODASI İZİN/LİSANS SÜREÇLERİ VE ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ

TMMOB ÇEVRE MÜHENDİSLERİ ODASI İZİN/LİSANS SÜREÇLERİ VE ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ TMMOB ÇEVRE MÜHENDİSLERİ ODASI İZİN/LİSANS SÜREÇLERİ VE ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Kuruluş 1992 TMMOB Kanunu çerçevesinde kurulmuştur. Resmi Gazete yayımlanan yönetmelikler çerçevesinde

Detaylı

BĠNA ĠNġAATI YAPTIRILACAKTIR DEVLET HAVA MEYDANLARI ĠġLETMESĠ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(DHMĠ) Malzeme Daire BaĢkanlığı

BĠNA ĠNġAATI YAPTIRILACAKTIR DEVLET HAVA MEYDANLARI ĠġLETMESĠ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(DHMĠ) Malzeme Daire BaĢkanlığı BĠNA ĠNġAATI YAPTIRILACAKTIR DEVLET HAVA MEYDANLARI ĠġLETMESĠ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(DHMĠ) Malzeme Daire BaĢkanlığı ERZĠNCAN HAVAALANI LOJMAN YAPIMI ĠġĠ. yapım iģi 4734 sayılı Kamu Ġhale Kanununun 19 uncu maddesine

Detaylı

T.C. TOPRAK MAHSULLERĠ OFĠSĠ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Tekirdağ ġube Müdürlüğü

T.C. TOPRAK MAHSULLERĠ OFĠSĠ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Tekirdağ ġube Müdürlüğü T.C. TOPRAK MAHSULLERĠ OFĠSĠ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Tekirdağ ġube Müdürlüğü Sayı : 73820702/209.02.01 Konu : Karayolu taģıma ihalesi ġubemiz Malkara Ajans Amirliği ve ġarköy Tesisli Ekip Stoklarından 5.378 ton,

Detaylı

BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNE ÖDENEN KATKI PAYLARI VE ŞAHIS SİGORTA PRİMLERİNİN İNDİRİM KONUSU YAPILACAĞI DÖNEM

BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNE ÖDENEN KATKI PAYLARI VE ŞAHIS SİGORTA PRİMLERİNİN İNDİRİM KONUSU YAPILACAĞI DÖNEM BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNE ÖDENEN KATKI PAYLARI VE ŞAHIS SİGORTA PRİMLERİNİN İNDİRİM KONUSU YAPILACAĞI DÖNEM İrfan VURAL Gelirler Kontrolörü I- GİRİŞ Bilindiği üzere, bireysel emeklilik sistemine ödenen

Detaylı

T.C. ORDU ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü. DERS GÖREVLENDĠRMELERĠNĠN HAZIRLANMASI Ġġ AKIġ ġemasi

T.C. ORDU ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü. DERS GÖREVLENDĠRMELERĠNĠN HAZIRLANMASI Ġġ AKIġ ġemasi DERS GÖREVLENDĠRMELERĠNĠN HAZIRLANMASI Ġġ AKIġ ġemasi Ek Ders ve Sınav Ücret Bayanlarının TBMYO Mali iģler Birimine Teslimi Öğretim Üyeleri ve Öğretim Elemanları Ek Ders ve Sınav Ücret Bayanları Doğru

Detaylı

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2010 30/06/2010 FAALİYET RAPORU

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2010 30/06/2010 FAALİYET RAPORU VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2010 30/06/2010 FAALİYET RAPORU 1- Raporun dönemi, ortaklığın unvanı, dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında görev alan başkan ve üyelerin, murahhas üyelerin ad

Detaylı

NEREDE, KİM TARAFINDAN?

NEREDE, KİM TARAFINDAN? NEREDE, KİM TARAFINDAN? Lokasyon EskiĢehir Yolu, 32. km de, Ballıkuyumcu Köyü, Akyatak Mevkii GeliĢtirici & Yatırımcı Proje, Ankara BüyükĢehir Belediyesi iģtiraki PortaĢ A.ġ. den satın aldığı arsalar üzerinde

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİNİN 11 HAZİRAN 2014 TARİHLİ TOPLANTISINDA ALINAN KARARLARA AİT ÖZETLER

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİNİN 11 HAZİRAN 2014 TARİHLİ TOPLANTISINDA ALINAN KARARLARA AİT ÖZETLER T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİNİN 11 HAZİRAN 2014 TARİHLİ TOPLANTISINDA ALINAN KARARLARA AİT ÖZETLER KahramanmaraĢ BüyükĢehir Belediye Meclisi 2014 yılı üçüncü olağan toplantısı için 11/06/2014

Detaylı

29-30 Mayıs 2015 ADANA

29-30 Mayıs 2015 ADANA TÜRK KLĠNĠK BĠYOKĠMYA DERNEĞĠ ÇUKUROVA ÜNĠVERSĠTESĠ 29-30 Mayıs 2015 ADANA Değerli Üyelerimiz, Türk Klinik Biyokimya Derneği ve Çukurova Üniversitesi ile birlikte, 29-30 Mayıs 2015 tarihleri arasında Adana

Detaylı

İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü. 30. yıl

İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü. 30. yıl İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü 30. yıl Peyzaj Mimarlığı Bölümü Kuruluş 30. yıl Peyzaj Mimarlığı Bölümü 1985 te İ.Ü. Orman Fakültesinin 3. bölümü olarak açılmıştır. Fakültemiz,

Detaylı

E-BÜLTEN Sayı 17 Temmuz Ağustos 2014

E-BÜLTEN Sayı 17 Temmuz Ağustos 2014 E-BÜLTEN Sayı 17 Temmuz Ağustos 2014 İÇİNDEKİLER GİRİŞ FMO DAN HABERLER EĞİTİM FAALİYETLERİ YENİ ÜYELERİMİZ TMMOB DEN HABERLER İLETİŞİM Mithatpaşa Cad., No:44/16 Kızılay/ANKARA Tel:0 312 431 5542, Fax:0

Detaylı

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2010 30/09/2010 FAALİYET RAPORU

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2010 30/09/2010 FAALİYET RAPORU VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2010 30/09/2010 FAALİYET RAPORU 1- Raporun dönemi, ortaklığın unvanı, dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında görev alan başkan ve üyelerin, murahhas üyelerin ad

Detaylı

ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ESKİŞEHİR ŞUBESİ 2012-2013 ÇALIŞMA RAPORU

ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ESKİŞEHİR ŞUBESİ 2012-2013 ÇALIŞMA RAPORU - 31 - 8 Mart 2012 SMM üye toplantısı 11 Mart 2012 8 Mart Dünya Kadınlar günü vesilesiyle 11 Mart 2012 Pazar günü Eskişehir Tepebaşı Belediyesi tarafından hizmete açılan Gökkuşağı Cafe'de kadın üyelerimize

Detaylı

MÜHENDĠSLĠK VE DOĞA BĠLĠMLERĠ FAKÜLTESĠ

MÜHENDĠSLĠK VE DOĞA BĠLĠMLERĠ FAKÜLTESĠ MÜHENDĠSLĠK VE DOĞA BĠLĠMLERĠ FAKÜLTESĠ EKİM 2018 SAYI 24 MÜHENDĠSLĠK VE DOĞA BĠLĠMLERĠ FAKÜLTESĠ YAYIN KURULU Prof.Dr. Çağrı ERHAN (Rektör) 4 Ekim 2018 tarihinde Mahmutbey YerleĢkesi Fatma AltınbaĢ Konferans

Detaylı

Celal TURAN Fatma EVCĠMĠK Sayim FERSAK Meclis BaĢkanı Meclis Katibi Meclis Katibi Meclis 1.BaĢkanvekili

Celal TURAN Fatma EVCĠMĠK Sayim FERSAK Meclis BaĢkanı Meclis Katibi Meclis Katibi Meclis 1.BaĢkanvekili TOPLANTI TARĠHĠ : 01.06.2015 TOPLANTI GÜN VE SAAT : PAZARTESĠ 16.00'da KATILANLAR : 37 MAZERETLĠ : - Belediye Meclisinin 01 HAZĠRAN PAZARTESĠ günü saat 16.00 da olağan olarak yapılan toplantısında Meclis

Detaylı

SimgeRA BAĞIMSIZ DENETİM VE YMM A.Ş. BAHRİ OLGUN ALİ NİHAT TARLAN CAD. ERYILMAZLAR SOK.

SimgeRA BAĞIMSIZ DENETİM VE YMM A.Ş. BAHRİ OLGUN ALİ NİHAT TARLAN CAD. ERYILMAZLAR SOK. SimgeRA BAĞIMSIZ DENETİM VE YMM A.Ş. BAHRİ OLGUN ALİ NİHAT TARLAN CAD. ERYILMAZLAR SOK. ERYILMAZLAR APT. NO 1/1 ATAŞEHİR -İSTANBUL TEL-FAX:0 216 572 90 70-0 216 573 18 55 S İ R K Ü L E R R A P O R. SİMGE

Detaylı

RAKAMLARLA KARAMAN'IN TÜRKĠYE'DEKĠ YERĠ

RAKAMLARLA KARAMAN'IN TÜRKĠYE'DEKĠ YERĠ RAKAMLARLA KARAMAN'IN TÜRKĠYE'DEKĠ YERĠ KARAMAN BaĢlık Değer Sıra Türkiye'de 1. Sıradaki Ġl Değer TÜRKĠYE COĞRAFĠ YAPI Alan Büyüklüğü (göl dahil - km²) 9.427,43 34. Konya 40.813,52 783.562,38 %1,20 2011

Detaylı

TMMOB KİMYA MÜHENDİSLERİ ODASI GENEL MERKEZİ VE BAĞLI İŞYERLERİ İŞLETME TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ TEKLİFİ

TMMOB KİMYA MÜHENDİSLERİ ODASI GENEL MERKEZİ VE BAĞLI İŞYERLERİ İŞLETME TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ TEKLİFİ TMMOB KİMYA MÜHENDİSLERİ ODASI GENEL MERKEZİ VE BAĞLI İŞYERLERİ İŞLETME TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ TEKLİFİ YÜRÜRLÜK TARİHİ 01.01.2016 31.12.2017 I. BÖLÜM DÜZENLEYİCİ HÜKÜMLER MADDE 1- TANIMLAR MADDE 2- TARAFLAR

Detaylı

6327 sayılı kanun ile yapılan değişikliklerin vergi uygulamalarına etkileri madde madde aşağıdaki gibidir.

6327 sayılı kanun ile yapılan değişikliklerin vergi uygulamalarına etkileri madde madde aşağıdaki gibidir. MAKALE Tahir ÖZIRMAK BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİ VE ŞAHIS SİGORTALARINA ÖDENEN KATKI PAYI VE PRİMLERİN VERGİ MATRAHININ TESPİTİNDE İNDİRİMİ VE ELDE EDİLEN GELİRLERİN VERGİLENDİRİLMESİ KONUSUNDA YENİ DÜZENLEMELER

Detaylı

İSTANBUL YÖNTEM YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK LİMİTED ŞİRKETİ

İSTANBUL YÖNTEM YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK LİMİTED ŞİRKETİ Ġstanbul, 05.02.2010 SİRKÜLER 2010 / 014 KONU: 5951 SAYILI KANUNLA YAPILAN DEĞĠġĠKLĠKLER 5951 Sayılı Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun Ġle Bazı Kanunlarda DeğiĢiklik Yapılmasına Dair Kanun

Detaylı

SimgeRA YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK BAHRİ OLGUN ALİ NİHAT TARLAN CAD. ERYILMAZLAR SOK.

SimgeRA YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK BAHRİ OLGUN ALİ NİHAT TARLAN CAD. ERYILMAZLAR SOK. SimgeRA YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK BAHRİ OLGUN ALİ NİHAT TARLAN CAD. ERYILMAZLAR SOK. ERYILMAZLAR APT. NO 1/1 ATAŞEHİR -İSTANBUL TEL-FAX:0 216 572 90 70-0 216 573 18 55 S İ R K Ü L E R R A P O R. SİMGE RA

Detaylı

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ-2 01 NĠSAN NĠSAN 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ-2 01 NĠSAN NĠSAN 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU SAYFA : 1/7 PROJE ADI KONU ve TARİH ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ-2 01 NĠSAN 2017 30 NĠSAN 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU 1. GİRİŞ Ġstanbul ili, Avcılar Ġlçesi, Tahtakale Mahallesi Petunya Sokak üzerinde kurulu

Detaylı

10. TEMSİLCİLİK FAALİYETLERİ

10. TEMSİLCİLİK FAALİYETLERİ 10. TEMSİLCİLİK FAALİYETLERİ TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI AFYONKARAHİSAR İL TEMSİLCİLİĞİ ÇALIŞMA RAPORU 01 OCAK 2016-31 ARALIK 2017 I- TEMSİLCİLİK TANITIM BİLGİLERİ: 1. Yönetsel Durum Temsilci Adı

Detaylı