ĠMO ġube BAġKANLARI TOPLANTISI YAPILDI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ĠMO ġube BAġKANLARI TOPLANTISI YAPILDI"

Transkript

1 ELEKTRONİK POSTA NO: 2016/05 05 Mayıs 2016 ĠMO ġube BAġKANLARI TOPLANTISI YAPILDI ĠnĢaat Mühendisleri Odası 45. ÇalıĢma Döneminin ilk ġube BaĢkanları toplantısı gerçekleģti. ĠMO Genel Merkezinde, 15 Nisan 2016 tarihinde yapılan toplantıda BaĢkanlar tek tek söz alarak görüģlerini ifade etti. Toplantı ĠMO Yönetim Kurulu BaĢkanı Cemal GÖKÇE nin açılıģı ile baģladı. Ardından ġube BaĢkanları çalıģma dönemlerine iliģkin görüģ ve önerilerini paylaģtı. ġube BaĢkanları; kongre ve sempozyumlar, mesleki eğitim, inģaat sektöründe ustalık eğitimleri, genç-ġmo, yapı güvenliği ve denetimi, kentsel dönüģüm, imar kanunu, kamu ihale kanunu baģta olmak üzere çeģitli konularda görüģlerini aktardılar.

2 ġubemġzden KTÜ REKTÖRÜ PROF. DR. SÜLEYMAN BAYKAL A ZĠYARET ġube BaĢkanımız Mustafa YAYLALI, beraberinde yönetim kurulu üyelerimizden Muzaffer AYDIN, Nurhayat SÜRMEN, Tuğçe ANILAN, Semih Nehar NALBANTOĞLU, Burak EKĠCĠ ve Muhammed KALKIġIM ile KTÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman BAYKAL ı makamında ziyaret etti. Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleģen toplantıda, bölgenin ve kentin geliģimi noktasında ortaklaģa yürütülecek çalıģmalara hazır olduklarını belirten Prof. Dr. Süleyman BAYKAL, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Prof. Dr. Süleyman BAYKAL ı makamında ziyaret eden ġube BaĢkanımız Mustafa YAYLALI ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ĠnĢaat Mühendisleri Odası ve Karadeniz Teknik Üniversitesi iģbirliği konusunda ortak çalıģmalara devam edilerek daha fazla katkı sağlanacağının bilgisini verdiler.

3 TMMOB TRABZON ĠL KOORDĠNASYON KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEġTĠ AK PARTĠ ORTAHĠSAR ĠLÇE YÖNETĠMĠ ġubemġzġ ZĠYARET ETTĠ TMMOB Trabzon Ġl Koordinasyon Kurulu Olağan Toplantısı 20 Nisan 2016 ÇarĢamba günü saat: da TMMOB ĠnĢaat Mühendisleri Odası Trabzon ġubesi nde ġube BaĢkanımız Mustafa YAYLALI baģkanlığında gerçekleģmiģtir. Ak Parti Ortahisar Ġlçe Yönetimi 21 Nisan 2016 PerĢembe günü Ģubemizi ziyaret etti. DUYURU Üyelerimiz, 2016 yılı odamız ajandanızı Ģubemiz, temsilciliklerimiz ve iģyeri temsilcilerimizden temin edebilirsiniz. Ġyi günlerde kullanınız.

4 ĠLK KOMĠSYON TOPLANTILARI TAMAMLANDI Tescil Denetim ve Belgelendirme Komisyonu 18 Nisan 2016 Pazartesi günü toplandı. Trabzon Ġlinde aktif faaliyet gösteren ĠTB belgeli üyelerimize ait iģyerlerinin denetimine Aralık ayı içerisinde yapılmasına karar verildi. Kamu ve Özel Sektör Çalışanları Komisyonu 21 Nisan 2016 PerĢembe günü toplandı. Toplantıda Kamu ve Özel Sektör Kurumlarında yaģanan olumsuzluklar ve iģleyiģ hakkında istiģarede bulundular. Kurumların denetlemeye tabi tutulması gerektiği konusunda hemfikir oldular. Yapılması planlanan Öğrenci DıĢ DanıĢmanlık konusu da toplantıda değinilen baģlıklardan biriydi. Fuar ve Sosyal İşler Komisyonu 20 Nisan 2016 ÇarĢamba günü toplandı. Toplantıda Ġstanbul Yapı Fuarı ve Kapadokya Gezisi ile Yaza Merhaba Kahvaltı etkinliğiyle ilgili çalıģmalar yapılarak, kararlar alındı. Meslek İçi Eğitim Komisyonu 21 Nisan 2016 PerĢembe günü toplandı. Toplantıda önümüzdeki dönem yapılabilecek meslek içi eğitim, seminer ve kursları görüģülmüģtür.

5 Genç Mühendisler Komisyonu 22 Nisan 2016 Cuma günü toplandı. Toplantıda yeni mezunların oda ile iliģkileri ve yapılacak etkinliklere katılımlarının arttırılması için öneriler sunuldu. Ulaşım Komisyonu 26 Nisan 2016 Salı günü toplandı. Toplantıda KaĢüstü KavĢağı hakkında değerlendirmeler yapılırken, öneriler sunuldu. İmar ve Şehircilik Komisyonu 22 Nisan 2016 Cuma günü toplandı. Toplantıda sürdürülebilir altyapı çalıģmaları hakkında istiģare yapıldı. Konunun daha detaylı görüģülmesi için ilgili kurumlar ile irtibata geçilmesi kararı alındı. Kıyı Komisyonu 27 Nisan 2016 ÇarĢamba günü toplandı. Trabzon da kıyı kullanımı, Ģehirde devam etmekte olan dolgu ve yol projeleri hakkında bilgi edinmek için anket çalıģması yapılmasına karar verilmiģtir.

6 Yapı Denetim Komisyonu 27 Nisan 2016 ÇarĢamba günü toplandı. Toplantıda yapı denetim sisteminde yaģanan sıkıntılar dile getirildi. GörüĢ ve öneriler sunuldu. Yayın Komisyonu 28 Nisan 2016 PerĢembe günü toplandı. Toplantıda 2016 döneminde yapılacak çalıģmalar görüģülürken, farklı konularda mesleki içerikli röportaj, bülten ve kitap hazırlanması kararları alındı. Enerji Komisyonu 28 Nisan 2016 PerĢembe günü toplandı. Toplantıda Türkiye nin enerji potansiyeli görüģüldü. Tarihi Eserler Komisyonu 29 Nisan 2016 Cuma günü toplandı. Toplantıda tarihi eserler bakımından yoğun bir bölgede olmamıza rağmen toplumda yeterince tanınmadığından dolayı tanıtım yapmak, farkındalık yaģatmak adına bazı çalıģmalın yapılacağı görüģülmüģtür.

7 DEPREMĠN ETKĠLEDĠĞĠ BETONARME VE YIĞMA BĠNALARDA HASAR TESPĠTĠ KĠTAPÇIĞI YAYIMLANDI Kadın Komisyonu 29 Nisan 2016 Cuma günü toplandı. Toplantıda Kadın Komisyonunun gerekliliği tartıģılırken, etkinliklerin ĠKK üzerinden yapılmasına karar verilmiģtir. Genç-ĠMO AUTO CAD KURSU DEVAM EDĠYOR ĠMO Afet Hazırlık ve Müdahale Kurulu tarafından hazırlanan Depremin Etkilediği Betonarme ve Yığma Binalarda Hasar Tespiti kitapçığı yayımlandı. Kitapçık, hasar tespiti kurslarına katılan üyelerimize ücretsiz olarak verilecek olup diğer üyelerimiz içn ise İMO Şubelerinden 10 TL karşılığında satışa sunulmuştur. KENTSEL DÖNÜġÜM NEDĠR? SORULAR SORUNLAR ÇÖZÜMLER KĠTAPÇIĞI YAYIMLANDI ġubemizce, Karadeniz Teknik Üniversitesi inģaat Mühendisliği Bölümü nde öğrenim görmekte olan Genç ĠMO üyesi öğrencilere yönelik Auto CAD meslek içi eğitim kursumuz devam ediyor. Kurs eğitimi ĠnĢaat Mühendisi Tuğrul SADIKLAR tarafından verilmektedir. Kurs sonunda yapılacak sınavda baģarılı olacak olan öğrencilere Auto CAD Kursu Katılım Belgesi düzenlenip verilecektir. ĠMO Afet Riski Altındaki Alanlar ve Kentsel DönüĢüm Komisyonu tarafından hazırlanmıģtır. Üyelerimiz Kitapçığı Şubemizden temin edebilirler.

8 DUYURU Odamızın, 2015 yılı Temmuz ayında baģlattığı ve üyelerimiz tarafından büyük ilgi gören Ferdi Kaza Sigortası` uygulaması 2016 yılında da devam ediyor. Üye aidatlarını ödeyen üyelerimiz adına, aidat ödeme tarihinden baģlamak üzere yılsonuna kadar süren Ferdi Kaza Sigortasının pirimi, adınıza Odamızca ödeniyor. Aidatını ödeyen üyelerden Ferdi Kaza Sigortası için ayrıca hiçbir ek ödeme alınmıyor. Üyelerimizin sadece 2016 yılı üye aidatı olan 17.-TL/ay ı ödemeleri ferdi kaza sigortasından yararlanmaları için yeterli. Deprem ve iģ kazalarını da kapsayan sigortada kaza sonucu vefat ve kaza sonucu maluliyetin teminat tutarı TL dir. Üyelerimiz aidatlarını ödedikleri tarihten itibaren yılsonuna kadar ferdi kaza sigortası kapsamında olacağından aidatların ödendiği tarih sigortalılık süresini belirlemektedir. Üyelerimiz aidatlarını online sistemde adresinden kolaylıkla ödeyebilir. Aidatını ödeyen üyelerimiz sigorta poliçelerine üye arayüzünden ( ulaģabilecekleri gibi Ģubelerinden de bizzat baģvurarak alabilirler. Ferdi Kaza Sigortası ile ilgili detaylı bilgi =0#1 adresinde ayrıca yer almaktadır. TMMOB Yönetim Kurulu, ücretli çalıģan mühendis, mimar ve Ģehir plancıları için 2016 yılı ilk iģe giriģ bildirgesinde baz alınacak asgari brüt ücreti TL olarak belirledi. Gerçek ya da tüzel kiģi yanında sigortalı olarak çalıģan mühendis, mimar ve Ģehir plancılarının net ücretlerinin 2016 yılı için TL/ay (sigorta matrahı brüt TL/ay) olması ve üyelerimizin Oda ile ilgili iģ ve iģlemlerinde bu rakamın esas alınması kararlaģtırılmıģtır. TEBRĠK Üyemiz Osman Erol SAĞIR ın 18 Nisan 2016 tarihinde bir oğlu olmuģtur. Üyemiz ve eģini tebrik eder, çocukları ile birlikte sağlıklı, huzurlu ve uzun bir ömür dileriz.

9 ÇEVRE ve ġehġrcġlġk BAKANLIĞI TEBLĠĞLERĠ VEFAT VE BAġSAĞLIĞI Resmi Gazete de Mimarlık ve Mühendislik Hizmet Bedellerinin Hesabında Kullanılacak 2016 Yılı Yapı YaklaĢık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğ yayınlandı. Mimarlık ve Mühendislik Hizmet Bedellerinin Hesabında Kullanılacak 2016 Yılı YaklaĢık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğ e ulaģmak için tıklayınız. Yapı, Tesis ve Onarım ĠĢleri Ġhalelerinde Kullanılan Müteahhitlik Karneleri ve ĠĢ Bitirme Belgelerinin 2016 Yılına Ait Değerlendirme Katsayıları Hakkında Tebliğ e ulaģmak için tıklayınız. Üyemiz Faruk KANCA nın kardeģi 22 Nisan 2016 tarihinde vefat etmiģtir. Üyemiz Recep ASLAN ın amcası, üyemiz Avni KAMĠLOĞLU nun dayısı 22 Nisan 206 tarihinde vefat etmiģtir. Merhumlara Allah (C.C.) tan rahmet, üyelerimize ve ailelerine sabır ve baģsağlığı dileriz. Altın Optik (Uzun Sokak), ĠnĢaat ibrazı halinde, tüm indirimlerden sonra + % 10 indirim uygulamaktadır. Alaturka Cafe & Restaurant, ĠnĢaat ibrazı halinde % 20 indirim uygulamaktadır.

10 Ahmet Usta Kebap (Uzun Sokak), ĠnĢaat Mühendisleri Odası Trabzon ġubesi üyelerimize geçerli üye kimlik kartının ibrazı halinde % 10 indirim uygulamaktadır. Zorlu Grand Hotel Cafe'Z, ĠnĢaat ibrazı halinde çikolata ve dondurma dıģı ürünlerde % 10 indirim uygulamaktadır. Altın Optik (Uzun Sokak), ĠnĢaat ibrazı halinde, tüm indirimlerden sonra + % 10 indirim uygulamaktadır. Bahçe Cafe Restaurant (Mimarlar Odası Bahçe), ĠnĢaat Mühendisleri Odası Trabzon ġubesi üyelerimize geçerli üye kimlik kartının ibrazı halinde % 15 indirim uygulamaktadır.

11 Berk Ġkinci Bahar (Meydan), ĠnĢaat ibrazı halinde % 10 indirim uygulamaktadır. Cephanelik Restaurant, ĠnĢaat ibrazı halinde kahvaltıda % 10, yemeklerde % 15 indirim uygulamaktadır. Zorlu Grand Hotel Cafe'Z, ĠnĢaat ibrazı halinde çikolata ve dondurma dışı ürünlerde % 10 indirim uygulamaktadır. Deniz Saat (Uzun Sokak), ĠnĢaat ibrazı halinde, tüm indirimlerden sonra + % 10 indirim uygulamaktadır.

12 Korkmaz Ajans & Reklamcılık, ĠnĢaat ibrazı halinde tasarımda % 10, baskıda % 25 indirim uygulamaktadır. Hizmet Matbaacılık (Hamamizade Ġhsanbey Kültür Merkezi Yanı), ĠnĢaat ibrazı halinde % 20 indirim uygulamaktadır. Murtezaoğlu Mobilya, ĠnĢaat ibrazı halinde tüm indirimlerden sonra %5 indirim uygulamaktadır. Nazende Cafe & Restaurant Boztepe, ĠnĢaat Mühendisleri Odası Trabzon ġubesi üyelerimize geçerli üye kimlik kartının ibrazı halinde %15 indirim uygulamaktadır.

13 Nezih Bahçe Restaurant (Yıldızlı Mevkii), ĠnĢaat Mühendisleri Odası Trabzon ġubesi üyelerimize geçerli üye kimlik kartının ibrazı halinde % 20 indirim uygulamaktadır. MedicalPark Hastahaneleri (Türkiye genelindeki tüm birimlerinde), ĠnĢaat ibrazı halinde % 20 indirim uygulamaktadır. InterGlobal Kargo, ĠnĢaat Mühendisleri Odası Trabzon ġubesi üyelerimize geçerli üye kimlik kartının ibrazı halinde % 70 indirim uygulamaktadır. Platin Ayakkabı & Çanta (Cumhuriyet Caddesi), ĠnĢaat Mühendisleri Odası Trabzon ġubesi üyelerimize geçerli üye kimlik kartının ibrazı halinde % 15 indirim uygulamaktadır.

14 Saray Köfte Balık Restaurant KaĢüstü ġubesi ĠnĢaat Mühendisleri Odası Trabzon ġubesi üyelerimize geçerli üye kimlik kartının ibrazı halinde %15 indirim uygulamaktadır. SN Fitness Salon, ĠnĢaat Mühendisleri Odası Trabzon ġubesi üyelerimize geçerli üye kimlik kartının ibrazı halinde % 10 indirim uygulamaktadır. Saray Köfte Balık Restaurant Darıca ġubesi ĠnĢaat Mühendisleri Odası Trabzon ġubesi üyelerimize geçerli üye kimlik kartının ibrazı halinde %10 indirim uygulamaktadır. TEFAL Trabzon (MaraĢ Caddesi Bordo ĠĢhanı), ĠnĢaat Mühendisleri Odası Trabzon ġubesi üyelerimize geçerli üye kimlik kartının ibrazı halinde, tüm indirimlerden sonra + % 5 indirim uygulamaktadır.

15 Yaren Saat (Kazancılar Sokak, ÇarĢı Mah.), ĠnĢaat Mühendisleri Odası Trabzon ġubesi üyelerimize geçerli üye kimlik kartının ibrazı halinde % 25 indirim uygulamaktadır. Trabzon Döner, ĠnĢaat Mühendisleri Odası Trabzon ġubesi üyelerimize geçerli üye kimlik kartının ibrazı halinde % 10 indirim uygulamaktadır.

16

ġubemġzden KTÜ REKTÖRÜ PROF. DR. SÜLEYMAN BAYKAL A ZĠYARET

ġubemġzden KTÜ REKTÖRÜ PROF. DR. SÜLEYMAN BAYKAL A ZĠYARET ELEKTRONİK POSTA NO: 2016/09 06 Eylül 2016 ġubemġzden KTÜ REKTÖRÜ PROF. DR. SÜLEYMAN BAYKAL A ZĠYARET ĠMO TRABZON YÖNETĠM KURULUNDAN KTÜ MÜHENDĠSLĠK FAKÜLTESĠ DEKANI PROF. DR. METĠN HÜSEM E ZĠYARET ġube

Detaylı

Buna göre; ĠMO 45. OLAĞAN GENEL KURULU TAMAMLANDI

Buna göre; ĠMO 45. OLAĞAN GENEL KURULU TAMAMLANDI ELEKTRONİK POSTA NO: 2016/04 19 Nisan 2016 ĠMO 45. OLAĞAN GENEL KURULU TAMAMLANDI ĠnĢaat Mühendisleri Odası 45. Olağan Genel Kurulu, 25-27 Mart 2016 tarihlerinde, Ankara da yapıldı. ĠMO Teoman Öztürk Konferans

Detaylı

ġubemġzden KTÜ ĠNġAAT MÜHENDĠSLĠĞĠ BÖLÜM BAġKANI PROF.DR. ġakġr ERDOĞDU YA ZĠYARET FUAR VE SOSYAL ĠġLER KOMĠSYONU TOPLANTISI

ġubemġzden KTÜ ĠNġAAT MÜHENDĠSLĠĞĠ BÖLÜM BAġKANI PROF.DR. ġakġr ERDOĞDU YA ZĠYARET FUAR VE SOSYAL ĠġLER KOMĠSYONU TOPLANTISI ELEKTRONİK POSTA NO: 2016/10 03 Ekim 2016 ġubemġzden KTÜ ĠNġAAT MÜHENDĠSLĠĞĠ BÖLÜM BAġKANI PROF.DR. ġakġr ERDOĞDU YA ZĠYARET FUAR VE SOSYAL ĠġLER KOMĠSYONU TOPLANTISI ġube baģkanımız Mustafa Yaylalı beraberinde

Detaylı

ĠMO - TRABZON YÖNETĠM KURULU TRABZON ORTAHĠSAR BELEDĠYESĠNĠ ZĠYARET ETTĠ

ĠMO - TRABZON YÖNETĠM KURULU TRABZON ORTAHĠSAR BELEDĠYESĠNĠ ZĠYARET ETTĠ ELEKTRONİK POSTA NO: 2016/07 27 Haziran 2016 ĠMO - TRABZON YÖNETĠM KURULU TRABZON ORTAHĠSAR BELEDĠYESĠNĠ ZĠYARET ETTĠ ĠnĢaat Mühendisleri Odası Trabzon ġubesi BaĢkanı Mustafa YAYLALI ve Yönetim Kurulu

Detaylı

TRABZON SANAYĠCĠ VE Ġġ ADAMLARI DERNEĞĠ (TSĠAD) NDEN ġubemġze ZĠYARET

TRABZON SANAYĠCĠ VE Ġġ ADAMLARI DERNEĞĠ (TSĠAD) NDEN ġubemġze ZĠYARET ELEKTRONİK POSTA NO: 2016/03 21 Mart 2016 TRABZON SANAYĠCĠ VE Ġġ ADAMLARI DERNEĞĠ (TSĠAD) NDEN ġubemġze ZĠYARET Trabzon Sanayici ve ĠĢ Adamları Derneği (TSĠAD) Yönetim Kurulu, Ģube yönetim kurulumuza gerçekleģtirdiğimiz

Detaylı

ġubemġz 13. OLAĞAN GENEL KURULU VE SEÇĠMLER ġubat 2016 DA YAPILDI

ġubemġz 13. OLAĞAN GENEL KURULU VE SEÇĠMLER ġubat 2016 DA YAPILDI ELEKTRONİK POSTA NO: 2016/02 03 Mart 2016 ġubemġz 13. OLAĞAN GENEL KURULU VE SEÇĠMLER 20 21 ġubat 2016 DA YAPILDI ġubemiz 13. Olağan Genel Kurulu 20 ġubat 2016 Cumartesi günü ġubemiz Emine & Emrullah TONYALI

Detaylı

ĠMO - TRABZON YÖNETĠM KURULU TRABZON BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYESĠNĠ ZĠYARET ETTĠ

ĠMO - TRABZON YÖNETĠM KURULU TRABZON BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYESĠNĠ ZĠYARET ETTĠ ELEKTRONİK POSTA NO: 2016/06 26 Mayıs 2016 ĠMO - TRABZON YÖNETĠM KURULU TRABZON BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYESĠNĠ ZĠYARET ETTĠ ĠnĢaat Mühendisleri Odası Trabzon ġube BaĢkanı Mustafa YAYLALI ve yönetim kurulu üyeleri

Detaylı

45. DÖNEM ġube BAġKANLARI 2. TOPLANTISI YAPILDI TARĠHĠ YAPILARIN GÜÇLENDĠRĠLMESĠ VE GELECEĞE GÜVENLE DEVREDĠLMESĠ SEMPOZYUMU ÖN HAZIRLIK TOPLANTISI

45. DÖNEM ġube BAġKANLARI 2. TOPLANTISI YAPILDI TARĠHĠ YAPILARIN GÜÇLENDĠRĠLMESĠ VE GELECEĞE GÜVENLE DEVREDĠLMESĠ SEMPOZYUMU ÖN HAZIRLIK TOPLANTISI ELEKTRONİK POSTA NO: 2016/11 26 Ekim 2016 45. DÖNEM ġube BAġKANLARI 2. TOPLANTISI YAPILDI TARĠHĠ YAPILARIN GÜÇLENDĠRĠLMESĠ VE GELECEĞE GÜVENLE DEVREDĠLMESĠ SEMPOZYUMU ÖN HAZIRLIK TOPLANTISI İMO 45. Dönem

Detaylı

ELEKTRONİK POSTA NO: 2016/08 5 Ağustos 2016

ELEKTRONİK POSTA NO: 2016/08 5 Ağustos 2016 ELEKTRONİK POSTA NO: 2016/08 5 Ağustos 2016 ĠNġAAT MÜHENDĠSLERĠ ODASI TRABZON ġubesġ NDEN BASIN AÇIKLAMASI ĠNġAAT MÜHENDĠSLERĠ ODASI TRABZON ġubesġ NDEN BASIN AÇIKLAMASI MĠLLETĠMĠZĠ VURAN, DEVLETĠMĠZĠ

Detaylı

ODA YÖNETĠM KURULU ĠLE ġube BAġKANLARI ORTAK TOPLANTISI YAPILDI

ODA YÖNETĠM KURULU ĠLE ġube BAġKANLARI ORTAK TOPLANTISI YAPILDI ELEKTRONİK POSTA NO: 2016/11 13 Aralık 2016 ġube YÖNETĠM KURULU SEKRETER ÜYELERĠ, SAYMAN ÜYELERĠ VE ġube SEKRETERLERĠ ORTAK TOPLANTISI ODA YÖNETĠM KURULU ĠLE ġube BAġKANLARI ORTAK TOPLANTISI YAPILDI Şube

Detaylı

ŞUBEMİZ 12. OLAĞAN GENEL KURULU VE SEÇİMLER 15 16 ŞUBAT 2014 DE YAPILDI

ŞUBEMİZ 12. OLAĞAN GENEL KURULU VE SEÇİMLER 15 16 ŞUBAT 2014 DE YAPILDI İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

Tarih : 16 Şubat 2014, Pazar Yer : İMO Trabzon Şubesi Saat: 09.00 17.00

Tarih : 16 Şubat 2014, Pazar Yer : İMO Trabzon Şubesi Saat: 09.00 17.00 İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

KUTLAMA ODAMIZ 61 YAŞINDA. TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Yönetim Kurulu DUYURU

KUTLAMA ODAMIZ 61 YAŞINDA. TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Yönetim Kurulu DUYURU ELEKTRONİK POSTA NO: 2016/01 18 Ocak 2016 KUTLAMA ODAMIZ 61 YAŞINDA Hüzünlü, acılı ve zorlu günler yaşadığımız 2015 yılının ardından, 2016 nın dünyada ve ülkemizde huzur içinde geçmesini, tüm meslektaşlarımızın

Detaylı

TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI TRABZON ŞUBESİ NDEN BASIN AÇIKLAMASI

TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI TRABZON ŞUBESİ NDEN BASIN AÇIKLAMASI TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON Tlf: (462) 326 73 99 Faks: (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr WEB :

Detaylı

TMMOB TRABZON İL KOORDİNASYON KURULU TRABZON KENT SORUNLARI RAPORU 2014 HAZIRLIK KOMİSYONU TOPLANTISI

TMMOB TRABZON İL KOORDİNASYON KURULU TRABZON KENT SORUNLARI RAPORU 2014 HAZIRLIK KOMİSYONU TOPLANTISI İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

MÜLK BİLİRKİŞİ SEÇİMİ

MÜLK BİLİRKİŞİ SEÇİMİ İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

TMMOB TRABZON İL KOORDİNASYON KURULU TRABZON KENT SORUNLARI RAPORU 2014 HAZIRLIK KOMİSYONU TOPLANTISI TMMOB TRABZON İKK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

TMMOB TRABZON İL KOORDİNASYON KURULU TRABZON KENT SORUNLARI RAPORU 2014 HAZIRLIK KOMİSYONU TOPLANTISI TMMOB TRABZON İKK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ. İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

TMMOB GENEL BAŞKANI MEHMET SOĞANCI TRABZON A GELEREK İKK TOPLANTISINA KATILDI

TMMOB GENEL BAŞKANI MEHMET SOĞANCI TRABZON A GELEREK İKK TOPLANTISINA KATILDI İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

KTÜ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜNDEKİ ÜYELERİMİZLE TOPLANTI. Toplantıda üyelerimizin sorunları ve oda üye ilişkileri derinlemesine ele alınmıştır.

KTÜ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜNDEKİ ÜYELERİMİZLE TOPLANTI. Toplantıda üyelerimizin sorunları ve oda üye ilişkileri derinlemesine ele alınmıştır. İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

MÜLK BİLİRKİŞİ SEÇİMİ

MÜLK BİLİRKİŞİ SEÇİMİ İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

tmmob mmo bursa şubesi

tmmob mmo bursa şubesi 4. ÖĞRENCĠ ÜYE 2010-2011 Öğretim döneminde; Bursa Uludağ Üniversitesi den 456, Balıkesir Üniversitesi nden 290 ve Yalova Üniversitesinden 34 Makina ve Endüstri Mühendisliği öğrencisi olmak üzere toplam

Detaylı

KTÜ Mühendislik Fakültesi 2012 yılında ülkemizdeki 121 Mühendislik Fakültesi arasında 13.sırada yer aldı.

KTÜ Mühendislik Fakültesi 2012 yılında ülkemizdeki 121 Mühendislik Fakültesi arasında 13.sırada yer aldı. İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

GÖNEN TĠCARET ODASI ARALIK 2018 FAALĠYET RAPORU

GÖNEN TĠCARET ODASI ARALIK 2018 FAALĠYET RAPORU GÖNEN TĠCARET ODASI ARALIK 2018 FAALĠYET RAPORU Gönen Sivil Toplum Platformu 6.cı toplantısını 06 Aralık 2018 PerĢembe günü Madeni ĠĢleri Odası BaĢkanı Ġlhan AYDIN moderatörlüğü ve Gönen Ticaret Odası

Detaylı

GELENEKSEL İFTARIMIZ GERÇEKLEŞTİ TAŞKIN VE HEYELAN SEMPOZYUMU DÜZENLEME KURULU YÜRÜTME TOPLANTISI

GELENEKSEL İFTARIMIZ GERÇEKLEŞTİ TAŞKIN VE HEYELAN SEMPOZYUMU DÜZENLEME KURULU YÜRÜTME TOPLANTISI İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

GÖNEN TĠCARET ODASI EKĠM 2018 FAALĠYET RAPORU

GÖNEN TĠCARET ODASI EKĠM 2018 FAALĠYET RAPORU GÖNEN TĠCARET ODASI EKĠM 2018 FAALĠYET RAPORU 1 Ekim 2018 Pazartesi günü Odamız Konferans Salonu'nda Gönen Ticaret Odası Meclis ve Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı GerçekleĢtirildi. Odamız Yönetim

Detaylı

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI 2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI 2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI 0 0 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ AÇIKLAMALAR : -ÇalıĢma takviminde yapılacak olan değiģiklikler, www.trabzon.meb.gov.tr adresinde ilan edilecektir. -Bu çalıģma

Detaylı

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 68 Kasım 2017 Sosyal Medyada

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No: 248 KARAR 248: Ali Muzaffer TUNÇAĞ, Çağlagül ÖZÇELĠK TUNÇ, Mehmet BĠLGĠN, Okan TOPAL ın mazeretlerinin kabulüne iģaret oylamayla oybirliği ile karar verildi. Karar No: 249 KARAR 249 : Cumhuriyet

Detaylı

Mevzuat Değişikliklerinin Mesleki Alanımıza ve Meslek Odamıza Yansıması

Mevzuat Değişikliklerinin Mesleki Alanımıza ve Meslek Odamıza Yansıması İçindekiler 45. Dönem Genel Kurul Gündemi... 13 44. Dönem Organları... 14 44. Dönem Şube Yönetim Kurulları... 18 45. Dönem Şube Yönetim Kurulları... 20 İnşaat Mühendisleri Odası Temsilcilikleri... 22 15

Detaylı

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi ÜYE TOPLANTILARI 60 Gebze de Temsilcilik Ve Üye Toplantısı Gerçekleştirildi 24 Şubat 2012 7. Dönem yönetim kurulu 24 Şubat Cuma günü Gebze temsilciliği üyeleriyle bir araya geldi. Buluşmada Şube Başkanı

Detaylı

10. TEMSİLCİLİK FAALİYETLERİ

10. TEMSİLCİLİK FAALİYETLERİ 10. TEMSİLCİLİK FAALİYETLERİ TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI AFYONKARAHİSAR İL TEMSİLCİLİĞİ ÇALIŞMA RAPORU 01 OCAK 2016-31 ARALIK 2017 I- TEMSİLCİLİK TANITIM BİLGİLERİ: 1. Yönetsel Durum Temsilci Adı

Detaylı

MECLİS KARARI. Ġlgi : Park ve Bahçeler Müdürlüğünün 25/ 09/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB sayılı yazısı.

MECLİS KARARI. Ġlgi : Park ve Bahçeler Müdürlüğünün 25/ 09/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB sayılı yazısı. Karar No Kararın Barış Mah. 1806/3 sokakta yeni yapılan parka isim 2012 / 175 Özü verilmesi talebi 1.ci oturumu / Cuma günü saat 16:00 da yapılan meclis toplantısında alınan 175 sayılı meclis karar suretidir.

Detaylı

BİLGİ NOTU 6552 SAYILI KANUNA GÖRE UYGULANAN PRİM BORÇLARININ YAPILANDIRILMASI

BİLGİ NOTU 6552 SAYILI KANUNA GÖRE UYGULANAN PRİM BORÇLARININ YAPILANDIRILMASI BİLGİ NOTU 6552 SAYILI KANUNA GÖRE UYGULANAN PRİM BORÇLARININ YAPILANDIRILMASI KAPSAMI: 2014 yılı Nisan ve önceki aylara iliģkin olup, 10.09.2014 ve öncesinde tahakkuk etmiģ olan borçlar kapsamdadır KAPSADIĞI

Detaylı

TMMOB FĠZĠK MÜHENDĠSLERĠ ODASI

TMMOB FĠZĠK MÜHENDĠSLERĠ ODASI TMMOB FĠZĠK MÜHENDĠSLERĠ ODASI 27. DÖNEM ÇALIġMA PROGRAMI (2010 2011) ANKARA MAYIS-2010 GĠRĠġ Dünyada ve ülkemizde yaşanan ekonomik, siyasal, sosyal ve kültürel gelişmelerin yaşam ve meslek alanlarımıza

Detaylı

TOPRAK MAHSULLERĠ OFĠSĠ TEKĠRDAĞ ġube MÜDÜRLÜĞÜNDEN TA ġ I M A Y A P T I R I L A C A K T I R

TOPRAK MAHSULLERĠ OFĠSĠ TEKĠRDAĞ ġube MÜDÜRLÜĞÜNDEN TA ġ I M A Y A P T I R I L A C A K T I R TOPRAK MAHSULLERĠ OFĠSĠ TEKĠRDAĞ ġube MÜDÜRLÜĞÜNDEN TA ġ I M A Y A P T I R I L A C A K T I R Dumansız Sanayi Bölgesindeki Kiralık Evren Depo Stoklarından 5.000 ton, dökme hububatın karayolundan Tekirdağ

Detaylı

MECLİS KARARI. Plan tadilatı

MECLİS KARARI. Plan tadilatı 2013 / 100 meclis toplantısında alınan 100 sayılı meclis karar suretidir. KARAR 100 : Ġlgi : a) Ġlçe Müftülüğünün 25.04.2013 tarih ve 32692150-215-390 sayılı yazısı. b) Meclisimizin 02.05.2013 tarih ve

Detaylı

125. YILINDA İZMİR TİCARET ODASI DERİN MAVİ VİTRİN YARIŞMASI SONUÇLANDI

125. YILINDA İZMİR TİCARET ODASI DERİN MAVİ VİTRİN YARIŞMASI SONUÇLANDI 125. YILINDA İZMİR TİCARET ODASI DERİN MAVİ VİTRİN YARIŞMASI SONUÇLANDI Ġzmir Ticaret Odası, 125. kuruluģ yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde vitrin tasarımı yarıģması düzenledi. Ġzmir Ticaret Odası Yönetim

Detaylı

T.C. YÜREĞİR BELEDİYE MECLİSİNE AİT TUTANAK ÖZETİ

T.C. YÜREĞİR BELEDİYE MECLİSİNE AİT TUTANAK ÖZETİ TOPLANTI TARİHİ : 11.07.2016 TOPLANTI GÜN VE SAAT :PAZARTESİ 14.30'da Belediye Meclisinin 11 TEMMUZ PAZARTESĠ günü saat 14.30 da olağan olarak yapılan toplantısında Meclis BaĢkanı (Meclis 1.BaĢkanvekili)

Detaylı

T.C. ELAZIĞ VALĠLĠĞĠ ĠL MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ. Sıra No Yapılacak Faaliyet Faaliyet Tarihi

T.C. ELAZIĞ VALĠLĠĞĠ ĠL MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ. Sıra No Yapılacak Faaliyet Faaliyet Tarihi T.C. ELAZIĞ VALĠLĠĞĠ ĠL MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞĠTĠM - ÖĞRETĠM YILI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞĠTĠM KURUMLARI ÇALIġMA TAKVĠMĠ Güncelleme Tarihi: 26/08/2015 Sıra 1. Eğitim Bölgesi DanıĢma Kurulu Toplantısı

Detaylı

T.C. TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 01 Oturum : 1 Konusu : Meclis Tatil Ayı BaĢkanlık Makamından havaleli Yazı ĠĢleri ve Kararlar Dairesi BaĢkanlığı ibareli 27.12.2016 tarih ve 39241447-301.01-E.1104 sayılı yazı Belediye Meclisinin

Detaylı

Celal TURAN Fatma EVCĠMĠK Sayim FERSAK Meclis BaĢkanı Meclis Katibi Meclis Katibi Meclis 1.BaĢkanvekili

Celal TURAN Fatma EVCĠMĠK Sayim FERSAK Meclis BaĢkanı Meclis Katibi Meclis Katibi Meclis 1.BaĢkanvekili TOPLANTI TARĠHĠ : 01.06.2015 TOPLANTI GÜN VE SAAT : PAZARTESĠ 16.00'da KATILANLAR : 37 MAZERETLĠ : - Belediye Meclisinin 01 HAZĠRAN PAZARTESĠ günü saat 16.00 da olağan olarak yapılan toplantısında Meclis

Detaylı

ANKARA ÇOCUK DOSTU ġehġr PROJESĠ UYGULAMA, GÖREV VE ÇALIġMA YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK VE TANIMLAR

ANKARA ÇOCUK DOSTU ġehġr PROJESĠ UYGULAMA, GÖREV VE ÇALIġMA YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK VE TANIMLAR Amaç ANKARA ÇOCUK DOSTU ġehġr PROJESĠ UYGULAMA, GÖREV VE ÇALIġMA YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK VE TANIMLAR Madde 1- Ankara Çocuk Dostu ġehir Projesinin amacı Ankara yı; Çocuk Hakları SözleĢmesini

Detaylı

BES İNİZE VE GELECEĞİNİZE BESBELLİ DESTEK!

BES İNİZE VE GELECEĞİNİZE BESBELLİ DESTEK! BES İNİZE VE GELECEĞİNİZE BESBELLİ DESTEK! BESBELLİ DESTEK HAYAT SİGORTASI AVANTAJLARINIZ I. Hedeflediğiniz Birikimleriniz Güvence Altında BESBELLİ DESTEK Hayat Sigortası ile sigortalının vefat riskine

Detaylı

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI 0 0 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ AÇIKLAMALAR : -ÇalıĢma takviminde yapılacak olan değiģiklikler, www.trabzon.meb.gov.tr adresinde ilan edilecektir. -Bu çalıģma

Detaylı

TMMOB Şehir Plancıları Odası Trabzon Şubesi 1. Dönem Çalışma Raporu 2010-2012

TMMOB Şehir Plancıları Odası Trabzon Şubesi 1. Dönem Çalışma Raporu 2010-2012 TMMOB Şehir Plancıları Odası Trabzon Şubesi 1. Dönem Çalışma Raporu 2010 2012 TMMOB Şehir Plancıları Odası Trabzon Şubesi 1. KURUMSAL ĐLĐŞKĐLER VE ÖRGÜTLENME 1.1. ĐL TEMSĐLCĐLĐKLERĐ ĐLE ĐLĐŞKĐLERĐN GELĐŞTĐRĐLMESĐ

Detaylı

Sayı: 69 Aralık 2017

Sayı: 69 Aralık 2017 Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 69 Aralık 2017 Sosyal Medyada

Detaylı

ULUSAL Ġġ SAĞLIĞI VE GÜVENLĠĞĠ KONSEYĠ YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar. Amaç ve kapsam

ULUSAL Ġġ SAĞLIĞI VE GÜVENLĠĞĠ KONSEYĠ YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar. Amaç ve kapsam ULUSAL Ġġ SAĞLIĞI VE GÜVENLĠĞĠ KONSEYĠ YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı, Ulusal ĠĢ Sağlığı ve Güvenliği Konseyinin kuruluģ amacını,

Detaylı

Gündeme geçilmeden önce Belediye Meclisinin günlü meclis tutanak özetinin yapılan oylamasında oybirliği ile kabulüne karar verildi.

Gündeme geçilmeden önce Belediye Meclisinin günlü meclis tutanak özetinin yapılan oylamasında oybirliği ile kabulüne karar verildi. TOPLANTI TARĠHĠ : 04.04.2016 TOPLANTI GÜN VE SAAT :PAZARTESĠ 16.00'da KATILANLAR : 37 KATILMAYANLAR : - MAZERETLĠ : 1- Belediye Meclisinin 04 NĠSAN PAZARTESĠ günü saat 16.00 da olağan olarak yapılan toplantısında

Detaylı

DOĞUM BORÇLANMASI PRİMİ VERGİ MATRAHINI NASIL ETKİLER?

DOĞUM BORÇLANMASI PRİMİ VERGİ MATRAHINI NASIL ETKİLER? DOĞUM BORÇLANMASI PRİMİ VERGİ MATRAHINI NASIL ETKİLER? Mustafa ŞEN 33 * ÖZ 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu, sigortalılara Sosyal Güvenlik açısından belli süreleri borçlanma

Detaylı

TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI EDİRNE ŞUBESİ 8. DÖNEM 2008-2009 ÇALIŞMA RAPORU

TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI EDİRNE ŞUBESİ 8. DÖNEM 2008-2009 ÇALIŞMA RAPORU TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI EDİRNE ŞUBESİ 8. DÖNEM 2008-2009 ÇALIŞMA RAPORU ÇALIŞMA RAPORU 1-ÖRGÜTLENME KURUMSALLAŞMA 1.1. Yönetim Kurulu, dönem çalışmalarını tüm etkinlik alanını kapsayacak şekilde

Detaylı

22-26 EKİM 2014. ANTALYA / BELEK Portnature Luxury Resort Hotel & SPA İÇİŞLERİ BAKANLIĞI MAHALLİ İDARELER KONTROLÖRLERİ DERNEĞİ SEMİNER BAŞVURU FORMU

22-26 EKİM 2014. ANTALYA / BELEK Portnature Luxury Resort Hotel & SPA İÇİŞLERİ BAKANLIĞI MAHALLİ İDARELER KONTROLÖRLERİ DERNEĞİ SEMİNER BAŞVURU FORMU Katılımcının: SEMİNER BAŞVURU FORMU İÇİŞLERİ BAKANLIĞI MAHALLİ İDARELER KONTROLÖRLERİ DERNEĞİ Adı Soyadı :.... Unvanı :.... Kurumu :.... Fatura Kesilecek Kurum/Birim:... Vergi Dairesi/Vergi No:.... /.

Detaylı

ĠL MÜDÜRLÜĞÜMÜZCE SUNULAN HĠZMETLERDE ĠSTENĠLEN BELGELER VE Ġġ BĠTĠRME SÜRELERĠ. YAPIM ĠġLERĠ ġube MÜDÜRLÜĞÜ

ĠL MÜDÜRLÜĞÜMÜZCE SUNULAN HĠZMETLERDE ĠSTENĠLEN BELGELER VE Ġġ BĠTĠRME SÜRELERĠ. YAPIM ĠġLERĠ ġube MÜDÜRLÜĞÜ ĠL MÜDÜRLÜĞÜMÜZCE SUNULAN HĠZMETLERDE ĠSTENĠLEN BELGELER VE Ġġ BĠTĠRME SÜRELERĠ YAPIM ĠġLERĠ ġube MÜDÜRLÜĞÜ SIRA NO 1 HĠZMETĠN ADI Ödenek Teminine Esas YaklaĢık Maliyet (Tüm resmi kurumların yapım ve onarım

Detaylı

MESLEKİ DENETİM KOMİSYONU TOPLANTISI MESLEKİÇİ EĞİTİM KOMİSYONU TOPLANTISI

MESLEKİ DENETİM KOMİSYONU TOPLANTISI MESLEKİÇİ EĞİTİM KOMİSYONU TOPLANTISI İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI 0 0 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ AÇIKLAMALAR : -ÇalıĢma takviminde yapılacak olan değiģiklikler, www.trabzon.meb.gov.tr adresinde ilan edilecektir. -Bu çalıģma

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :93 KARAR 93 : Gündem maddelerinin görüģülmesi tamamlanmıģ olduğundan Mart ayı meclis toplantısının birinci birleģiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleģiminin 7 Mart 2016 Pazartesi günü

Detaylı

TOBB VE MESLEKĠ EĞĠTĠM

TOBB VE MESLEKĠ EĞĠTĠM TOBB VE MESLEKĠ EĞĠTĠM Esin ÖZDEMİR Avrupa Birliği Daire Başkanlığı Uzman 15 Ocak 2010, Ankara 1 ĠÇERĠK Türk Eğitim Sisteminin Genel Yapısı Sorunlar Türkiye de Sanayi/Okul ĠĢbirliği TOBB ve Eğitim Oda

Detaylı

T.C. MUĞLA VALĠLĠĞĠ Yatırım Ġzleme ve Koordinasyon BaĢkanlığı. Sayı : 24429903-010.06.99 02/06/2014 Konu : Yatırımların Koordinasyonu ve Ġzlenmesi

T.C. MUĞLA VALĠLĠĞĠ Yatırım Ġzleme ve Koordinasyon BaĢkanlığı. Sayı : 24429903-010.06.99 02/06/2014 Konu : Yatırımların Koordinasyonu ve Ġzlenmesi T.C. MUĞLA VALĠLĠĞĠ Yatırım Ġzleme ve Koordinasyon BaĢkanlığı Sayı : 24429903-010.06.99 02/06/2014 Konu : Yatırımların Koordinasyonu ve Ġzlenmesi GENELGE 2014/01 Amaç: Madde 1) Muğla Valiliği Yatırım Ġzleme

Detaylı

Mahmut ÇELĠKCAN Sayim FERSAK Aslıhan YAVUZ Meclis BaĢkanı Meclis Katibi Meclis Katibi Belediye BaĢkanı

Mahmut ÇELĠKCAN Sayim FERSAK Aslıhan YAVUZ Meclis BaĢkanı Meclis Katibi Meclis Katibi Belediye BaĢkanı TOPLANTI TARĠHĠ : 02.05.2017 TOPLANTI GÜN VE SAAT : SALI 16.00'da KATILANLAR : 33 KATILMAYANLAR : 4 MAZERETLĠ : 1 Belediye Meclisinin 02 MAYIS SALI günü saat 16.00 da olağan olarak yapılan toplantısında

Detaylı

ERZİNCAN İL TEMSİLCİLİĞİ FAALİYETLERİ

ERZİNCAN İL TEMSİLCİLİĞİ FAALİYETLERİ ERZİNCAN İL TEMSİLCİLİĞİ FAALİYETLERİ 2008 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU Üye Profili Mevcut üye sayısı :42 Yeni kayıt üye sayısı : Vefat eden üye sayısı : Nakil gelen üye sayısı : Nakil giden üye sayısı : İstifa

Detaylı

T.C. ORTA KARADENİZ KALKINMA AJANSI GENEL SEKRETERLİĞİ. YURT ĠÇĠ VE DIġI EĞĠTĠM VE TOPLANTI KATILIMLARI ĠÇĠN GÖREV DÖNÜġ RAPORU

T.C. ORTA KARADENİZ KALKINMA AJANSI GENEL SEKRETERLİĞİ. YURT ĠÇĠ VE DIġI EĞĠTĠM VE TOPLANTI KATILIMLARI ĠÇĠN GÖREV DÖNÜġ RAPORU YURT ĠÇĠ VE DIġI EĞĠTĠM VE TOPLANTI KATILIMLARI ĠÇĠN GÖREV DÖNÜġ RAPORU Adı Soyadı : Emre ARSLANBAY Unvanı : Uzman Konu : Hollanda ÇalıĢma Ziyareti Görev Yeri : HOLLANDA Görev Tarihi : 05-10.03.2017 RAPOR

Detaylı

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti 21 Mayıs Dünya Süt Günümüzü Mecidiyeköy Meydanında Kutladık TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Üyeleri, Dünya Süt Günü etkinlikleri çerçevesinde süt ile alakalı yaşanan bilgi kirliliğini ortadan

Detaylı

TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI 45. DÖNEM YÖNETİM KURULU 31 NOLU TOPLANTI KARARLARI

TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI 45. DÖNEM YÖNETİM KURULU 31 NOLU TOPLANTI KARARLARI TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI 45. DÖNEM YÖNETİM KURULU 31 NOLU TOPLANTI KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 28 Temmuz 2017, Cuma TOPLANTI SAATI : 10.00 TOPLANTI YERİ : İMO Toplantı Salonu - ANKARA TOPLANTI BAŞKANI

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU OCAK 2012 İçindekiler Bölüm 1 : Sağlık Turizminde Türkiye deki Gelişmeler... 2 Bölüm 2 : Kurumsal Kimlik Çalışmaları ve Yazışmalar... 3 Bölüm 3: Basılı Materyaller... 4 Bölüm4

Detaylı

T.C. MESLEKİ YETERLİLİK KURUMU

T.C. MESLEKİ YETERLİLİK KURUMU ULUSAL MESLEK STANDARDI HAZIRLAMA BAŞVURU FORMU 19/10/2015 tarihli ve 29507 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Ulusal Standartlarının ve Ulusal Yeterliliklerin Hazırlanması Hakkında Yönetmeliğin 9/2 Maddesine

Detaylı

Batum/GÜRCİSTAN İnşaat Teknolojileri ve Emlak Fuarı

Batum/GÜRCİSTAN İnşaat Teknolojileri ve Emlak Fuarı 09.12.2017 Batum/GÜRCİSTAN İnşaat Teknolojileri ve Emlak Fuarı Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu BaĢkanı M. Suat Hacısalihoğlu baģkanlığındaki Trabzon heyeti, Gürcistan ın Batum Ģehrinde düzenlenen

Detaylı

TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ KİMYA MÜHENDİSLERİ ODASI İSTANBUL ŞUBESİ 2.ULUSAL LABORATUVAR AKREDİTASYONU VE GÜVENLİĞİ SEMPOZYUMU VE SERGİSİ

TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ KİMYA MÜHENDİSLERİ ODASI İSTANBUL ŞUBESİ 2.ULUSAL LABORATUVAR AKREDİTASYONU VE GÜVENLİĞİ SEMPOZYUMU VE SERGİSİ I. DUYURU Bilindiği üzere Kimya Mühendisleri Odası Ġstanbul ġubesi tarafından düzenlenen ve TS EN ISO/IEC 17025 Standardının tüm maddelerinin ve sorunlu alanlarının ele alındığı 1.Ulusal Laboratuvar Akreditasyonu

Detaylı

İLÇE İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI YASAL DAYANAĞI. Ġlçe Milli Eğitim Müdürü

İLÇE İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI YASAL DAYANAĞI. Ġlçe Milli Eğitim Müdürü T.C ERFELEK KAYMAKAMLIĞI 2013 YILI TOPLANTILAR TAKVİMİ İLÇE İDARE KURULU 5442 Sayılı Ġl Ġdaresi Kanunu KOORDİNATÖR KURULUŞ Ġlçe Yazı ĠĢleri Müdürlüğü lık Makam Odası Her Haftanın ÇarĢamba Günleri(Gündemde

Detaylı

EK2 KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU GÜMÜŞHANE SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

EK2 KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU GÜMÜŞHANE SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI EK2 KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU GÜMÜŞHANE SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO HİZMETİN ADI 1 ĠĢyeri Tescili 2 Teminat iadesi ĠliĢiksiz belgesi BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1. ĠĢyeri

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI İSTANBUL

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI İSTANBUL KARARIN ÖZÜ : Sivil Savunma Uzmanlığı nın Görev ve ÇalıĢma Yönetmeliği. TEKLİF : Sivil Savunma Uzmanlığı nın 31.03.2010 tarih, 2010/1043 sayılı teklifi. BAġKANLIK MAKAMI NA; Ġlgi: 18.03.2010 tarih ve 129

Detaylı

Bizi Ġzleyin/Bize Katılın! Neler yaptık?... TÜHĠD BaĢkanı Fügen TOKSÜ ü BaĢkanı ziyaret etti

Bizi Ġzleyin/Bize Katılın! Neler yaptık?... TÜHĠD BaĢkanı Fügen TOKSÜ ü BaĢkanı ziyaret etti NİSAN-MAYIS 2013 e-bülteni Bizi Ġzleyin/Bize Katılın! Değerli AHİD üyeleri ve sevgili dostlarımız, Aylık e-bültenimizin Nisan-Mayıs 2013 sayısıyla karşınızdayız. Baharın gelişiyle birlikte doğa da canlanmaya

Detaylı

Karar Tarihi : 06/02/2012 Standart Dosya No 301.05 Karar No : 05

Karar Tarihi : 06/02/2012 Standart Dosya No 301.05 Karar No : 05 Karar Tarihi : 06/02/2012 Standart Dosya No 301.05 Karar No : 05 Belediye Meclisi; Recep ÖZKAN ın 31/01/2012 tarihli yazılı daveti nın BaĢkanlığında 5393 Sayılı Yasanın 20.maddesi gereğince 06/02/2012

Detaylı

MARDĠN ÇĠMENTO SANAYĠĠ VE TĠCARET A.ġ. Sermaye Piyasası Kurulu Seri II, No:17.1 Sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği nin

MARDĠN ÇĠMENTO SANAYĠĠ VE TĠCARET A.ġ. Sermaye Piyasası Kurulu Seri II, No:17.1 Sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği nin MARDĠN ÇĠMENTO SANAYĠĠ VE TĠCARET A.ġ. Sermaye Piyasası Kurulu Seri II, No17.1 Sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği nin 1.3.1 Genel Kurul BaĢlıklı Maddesi Gereğince Yapılan Duyurudur 2013 Yılı Olağan Genel

Detaylı

SEPETÇĠ REHABĠLĠTASYON-KIZILĠNLER VE ERENKÖY AĞAÇLANDIRMA PROJE SAHALARINDA ĠġÇĠ GÜCÜ ĠLE FĠDAN BAKIMI

SEPETÇĠ REHABĠLĠTASYON-KIZILĠNLER VE ERENKÖY AĞAÇLANDIRMA PROJE SAHALARINDA ĠġÇĠ GÜCÜ ĠLE FĠDAN BAKIMI İhale Şehri Eskişehir İş Şehri Eskişehir Kurum Çevre Ve Orman Bakanlığı Eskişehir İl Çevre Ve Orman Müdürlüğü İşin Adı/Konusu/Cinsi Ağaçlandırma Proje Sahalarında İşçi Gücü İle Fidan Bakımı Hizmeti Alınacaktır

Detaylı

2010 I. DÖNEM GEBZE EĞİTİM PROGRAMLARI

2010 I. DÖNEM GEBZE EĞİTİM PROGRAMLARI 2010 I. DÖNEM GEBZE EĞİTİM KuruluĢumuz ilgili Devlet KuruluĢları tarafından devlet destekleri kapsamındaki eğitim ve danıģmanlık faaliyetlerinde yetkilendirilmiģ bulunmaktadır. 1 STRATEJĠK PLANLAMA EĞĠTĠM

Detaylı

Bilindiği gibi 2942 Sayılı Kamulaştırma Kanununun 15 inci maddesine göre her yeni yıl için;

Bilindiği gibi 2942 Sayılı Kamulaştırma Kanununun 15 inci maddesine göre her yeni yıl için; SAYIN ÜYEMİZ, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununda, 4650 sayılı Kanunla 24.04.2001 tarihinde değişiklik yapılıncaya kadar, il merkezleri için il, ilçe merkezleri için ilçe idare kurullarında kamulaştırma

Detaylı

T.C. KARACADAĞ KALKINMA AJANSI Ġzleme ve Değerlendirme Birimi 2013 YILI TEKNİK DESTEK PROGRAMI KAPANIŞ RAPORU

T.C. KARACADAĞ KALKINMA AJANSI Ġzleme ve Değerlendirme Birimi 2013 YILI TEKNİK DESTEK PROGRAMI KAPANIŞ RAPORU T.C. KARACADAĞ KALKINMA AJANSI Ġzleme ve Değerlendirme Birimi 2013 YILI TEKNİK DESTEK PROGRAMI KAPANIŞ RAPORU Haziran - 2014 1. GĠRĠġ 2013 YILI TEKNĠK DESTEK PROGRAMI Kalkınma Ajansları Proje ve Faaliyet

Detaylı

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu Fethiye yi Ziyaret Etti.

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu Fethiye yi Ziyaret Etti. Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu Fethiye yi Ziyaret Etti. Odamız tarafından Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu na Fethiye sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili; Fethiye Körfezi nin Temizlenmesi,

Detaylı

Ġġ ÜNVANI BAĞLI OLDUĞU MAKAM EMĠR ALACAĞI MAKAM. Ġġ/GÖREV KISA TANIMI. Ġġ ÇIKTISI BĠLGĠ KAYNAKLARI. ĠLETĠġĠM ĠÇERĠSĠNDE OLUNAN BĠRĠMLER

Ġġ ÜNVANI BAĞLI OLDUĞU MAKAM EMĠR ALACAĞI MAKAM. Ġġ/GÖREV KISA TANIMI. Ġġ ÇIKTISI BĠLGĠ KAYNAKLARI. ĠLETĠġĠM ĠÇERĠSĠNDE OLUNAN BĠRĠMLER DAĠRE BAġKANI Yapı ĠĢleri ve Teknik Rektörlük Rektör, Rektör Yardımcıları ve Genel Sekreter Yapı ĠĢleri ve Teknik Daire BaĢkanlığı nın en üst yöneticisi, temsilcisi, harcama yetkilisidir. Dairede çalıģan

Detaylı

GALATASARAY ÜNĠVERSĠTESĠ 2018 YILI KURUMSAL MALĠ DURUM VE BEKLENTĠLER RAPORU

GALATASARAY ÜNĠVERSĠTESĠ 2018 YILI KURUMSAL MALĠ DURUM VE BEKLENTĠLER RAPORU GALATASARAY ÜNĠVERSĠTESĠ 2018 YILI KURUMSAL MALĠ DURUM VE BEKLENTĠLER RAPORU 7066 sayılı 2018 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu 31.12.2017 tarihli ve 30287 Mükerrer sayılı Resmi Gazete de yayımlanarak

Detaylı

T.C. SĠĠRT ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ STAJ DEFTERĠ

T.C. SĠĠRT ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ STAJ DEFTERĠ T.C. SĠĠRT ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ STAJ DEFTERĠ 201_ Fotoğraf ÖĞRENCĠNĠN : Adı ve Soyadı : Bölümü : Numarası : Sınıfı : Tarih : Ġmza : Staja BaĢladığı Tarih :.../.../20... Stajı Tamamladığı Tarih

Detaylı

29-30 Mayıs 2015 ADANA

29-30 Mayıs 2015 ADANA TÜRK KLĠNĠK BĠYOKĠMYA DERNEĞĠ ÇUKUROVA ÜNĠVERSĠTESĠ 29-30 Mayıs 2015 ADANA Değerli Üyelerimiz, Türk Klinik Biyokimya Derneği ve Çukurova Üniversitesi ile birlikte, 29-30 Mayıs 2015 tarihleri arasında Adana

Detaylı

KALKINMA KURULU DİYARBAKIR KASIM 2015 BEŞERİ SERMAYE EĞİTİM VE İSTİHDAM KOMİSYONU TRC2 2014-2023 BÖLGE PLANI KOORDİNASYON VE İZLEME KOMİSYONLARI

KALKINMA KURULU DİYARBAKIR KASIM 2015 BEŞERİ SERMAYE EĞİTİM VE İSTİHDAM KOMİSYONU TRC2 2014-2023 BÖLGE PLANI KOORDİNASYON VE İZLEME KOMİSYONLARI KASIM 2015 T. C. KALKINMA KURULU TRC2 2014-2023 BÖLGE PLANI KOORDİNASYON VE İZLEME KOMİSYONLARI DİYARBAKIR BEŞERİ SERMAYE EĞİTİM VE İSTİHDAM KOMİSYONU İLERLEME RAPORU 2015/1 stajyer [Şirket adını yazın]

Detaylı

IÇINDEKILER BIRINCI BOLUM. BIREYSEL EMEKLILIK SISTEMI VE ŞAHıS SIGORTA SISTEMI HAKKıNDA GENEL AÇıKLAMALAR

IÇINDEKILER BIRINCI BOLUM. BIREYSEL EMEKLILIK SISTEMI VE ŞAHıS SIGORTA SISTEMI HAKKıNDA GENEL AÇıKLAMALAR IÇINDEKILER ÖNSÖZ IH GİRİŞ 1 BIRINCI BOLUM BIREYSEL EMEKLILIK SISTEMI VE ŞAHıS SIGORTA SISTEMI HAKKıNDA GENEL AÇıKLAMALAR 1. Genel Açıklamalar 9 2. Şahıs Sigorta (Hayat Sigortalan) Sistemi Hakkında Genel

Detaylı

BÜLTEN NO: 03 / AĞUSTOS - EYLÜL 2010 ARAMIZDAN AYRILANLAR

BÜLTEN NO: 03 / AĞUSTOS - EYLÜL 2010 ARAMIZDAN AYRILANLAR TMMOB GIDA MÜHENDĠSLERĠ ODASI MeĢrutiyet Caddesi 22/13 Kızılay/ANKARA Tel: 0312 418 28 46-47 Faks : 0312 418 28 43 E-Posta : gidamo@gidamo.org.tr Web : http://www.gidamo.org.tr BÜLTEN NO: 03 / AĞUSTOS

Detaylı

FTMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI 45. DÖNEM YÖNETİM KURULU 30 NOLU TOPLANTI KARARLARI

FTMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI 45. DÖNEM YÖNETİM KURULU 30 NOLU TOPLANTI KARARLARI FTMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI 45. DÖNEM YÖNETİM KURULU 30 NOLU TOPLANTI KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 07 Temmuz 2017, Cuma TOPLANTI SAATI : 13.00 TOPLANTI YERİ : İMO İstanbul Şube Toplantı Salonu - İSTANBUL

Detaylı

Mesleğe ve Odanıza Hoşgeldiniz Etkinliği. LPG Sorumlu Müdürlük Eğitimi Gerçekleştirdik. Üyelerimizle Kahvaltıda Buluştuk!

Mesleğe ve Odanıza Hoşgeldiniz Etkinliği. LPG Sorumlu Müdürlük Eğitimi Gerçekleştirdik. Üyelerimizle Kahvaltıda Buluştuk! ÇMO İSTANBUL BASIN YAYIN BİRİMİ ÇMO İSTANBUL EKİM-KASIM E-BÜLTENİ Değerli Üyemiz, Çevre Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Ekim - Kasım ayı e-bültenimiz bilgilerinize sunulmuştur. ÇMO İstanbul Şubesi Yönetim

Detaylı

T.C. TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 130 Oturum : 1 Konusu : Devir BaĢkanlık Makamından havaleli ĠĢletme ve ĠĢtirakler Dairesi BaĢkanlığı ibareli 14.03.2017 tarih ve 23817205-301.01-E.687 sayılı yazı Belediye Meclisinin 14.03.2017

Detaylı

MÜHENDĠSLĠK VE DOĞA BĠLĠMLERĠ FAKÜLTESĠ

MÜHENDĠSLĠK VE DOĞA BĠLĠMLERĠ FAKÜLTESĠ MÜHENDĠSLĠK VE DOĞA BĠLĠMLERĠ FAKÜLTESĠ MAYIS 2018 SAYI 19 MÜHENDĠSLĠK VE DOĞA BĠLĠMLERĠ FAKÜLTESĠ YAYIN KURULU Prof.Dr. Çağrı ERHAN (Rektör) Prof.Dr Osman Nuri UÇAN Dekanımız Prof. Dr. Osman Nuri Uçan,

Detaylı

T.C. YÜREĞĠR BELEDĠYE MECLĠSĠNE AĠT TUTANAK ÖZETĠ

T.C. YÜREĞĠR BELEDĠYE MECLĠSĠNE AĠT TUTANAK ÖZETĠ TOPLANTI TARĠHĠ : 05.06.2017 TOPLANTI GÜN VE SAAT : PAZARTESĠ 16.00'da KATILANLAR : 36 KATILMAYANLAR : 1 Belediye Meclisinin 05 HAZĠRAN günü saat 16.00 da olağan olarak yapılan toplantısında Meclis BaĢkanı

Detaylı

T.C GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ BELEDİYELER BİRLİĞİ ENCÜMEN KARARI KARAR TUTANAĞI. 5 Üye Mehmet Nuri BALCI 6 Üye Mehmet Abbas POLAT

T.C GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ BELEDİYELER BİRLİĞİ ENCÜMEN KARARI KARAR TUTANAĞI. 5 Üye Mehmet Nuri BALCI 6 Üye Mehmet Abbas POLAT I N Karar No 20 1 Birlik Başkanı Av. Osman BAYDEMĠR Karar Tarihi 26.07.2010 2 Üye Oylama Şekli 3 Üye Oturum Sayısı 4 Üye 5 Üye 6 Üye 8 Üye İ Ç E R İ Ğ İ : Birlik BaĢkanlığı nın 21.07.2010 tarih ve 336

Detaylı

KONFEDERASYON FAALĠYET RAPORU

KONFEDERASYON FAALĠYET RAPORU KONFEDERASYON FAALĠYET RAPORU 2008-2009-2010 Dünya Görme Günü Etkinliğimiz Etkinlik kapsamında Etimesgut Huzur Evinde kalanlara Toplum Sağlığı AraĢtırma ve GeliĢtirme BaĢkanı Prof.Dr. Nazmi ZENGĠN Öncülüğünde

Detaylı

TMMOB FİZİK MÜHENDİSLERİ ODASI 31. DÖNEM ÇALIŞMA PROGRAMI (TASLAK) ( )

TMMOB FİZİK MÜHENDİSLERİ ODASI 31. DÖNEM ÇALIŞMA PROGRAMI (TASLAK) ( ) TMMOB FİZİK MÜHENDİSLERİ ODASI 31. DÖNEM ÇALIŞMA PROGRAMI (TASLAK) (2018 2019) ANKARA MART-2018 GİRİŞ Dünyada ve özellikle ülkemizde son yıllarda artarak devam eden ekonomik, siyasal, sosyal ve kültürel

Detaylı

T.C. GAZĠ ÜNĠVERSĠTESĠ DĠġ HEKĠMLĠĞĠ FAKÜLTESĠ KAMU HĠZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C. GAZĠ ÜNĠVERSĠTESĠ DĠġ HEKĠMLĠĞĠ FAKÜLTESĠ KAMU HĠZMET STANDARTLARI TABLOSU T.C. GAZĠ ÜNĠVERSĠTESĠ DĠġ HEKĠMLĠĞĠ FAKÜLTESĠ KAMU HĠZMET STANDARTLARI TABLOSU S I R A N O HĠZMETĠN ADI BAġVURUDA ĠSTENEN BELGELER HĠZMETĠN TAMAMLANMA SÜRESĠ (EN GEÇ) 1 Akademik Personel Alımları 1-BaĢvuru

Detaylı

DOĞU KARADENĠZDE HEYELAN SORUNUNUN ÇÖZÜMÜNE ĠLĠġKĠN DÜġÜNCELER

DOĞU KARADENĠZDE HEYELAN SORUNUNUN ÇÖZÜMÜNE ĠLĠġKĠN DÜġÜNCELER DOĞU KARADENĠZDE HEYELAN SORUNUNUN ÇÖZÜMÜNE ĠLĠġKĠN DÜġÜNCELER Kayıtlara göre, Doğu Kara Denizde heyelan sorunun varlığı 1929 dan beri bilinmektedir. Bu coğrafyada, özellikle can kaybına neden olan heyelanlardan

Detaylı

Geçmiş yıllardan Nisbi Aidat Alacakları 270.000,00 TOPLAM 1.006.340,00

Geçmiş yıllardan Nisbi Aidat Alacakları 270.000,00 TOPLAM 1.006.340,00 AİDAT GELİRLERİ EK-1 GİRİŞ AİDATI GELİRLERİ 11.840,00 Memur maaş taban aylığı katsayısı x 300: 296,00 5.920,00 Bina Katkı Payı (Giriş aidatı tutarında): 296,00 5.920,00 MAKTU YILLIK AİDAT GELİRLERİ 454.000,00

Detaylı

Mali Bülten No: 2015/37

Mali Bülten No: 2015/37 ` Mali Bülten No: 2015/7 Vergi/ 6 Nisan 2015 Ev Hizmetlerinde Sigortalı Çalıştırılması Hakkında Tebliğ Yayımlandı kpmgvergi.com kpmg.com.tr Özet: 1 Nisan 2015 tarih ve 291 sayılı Resmi Gazete de ev hizmetlerinde

Detaylı

YÖNETMELİK. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinden: MEHMET AKĠF ERSOY ÜNĠVERSĠTESĠ KADIN SORUNLARI UYGULAMA VE. ARAġTIRMA MERKEZĠ YÖNETMELĠĞĠ

YÖNETMELİK. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinden: MEHMET AKĠF ERSOY ÜNĠVERSĠTESĠ KADIN SORUNLARI UYGULAMA VE. ARAġTIRMA MERKEZĠ YÖNETMELĠĞĠ 3 Temmuz 2012 SALI Resmî Gazete Sayı : 28342 YÖNETMELİK Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinden: MEHMET AKĠF ERSOY ÜNĠVERSĠTESĠ KADIN SORUNLARI UYGULAMA VE ARAġTIRMA MERKEZĠ YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç,

Detaylı

ATATÜRK KIZ TEKNĠK VE MESLEK LĠSESĠ SÜREÇLERĠ ALT SÜREÇLER DETAY SÜREÇLER SÜREÇ SAHĠBĠ

ATATÜRK KIZ TEKNĠK VE MESLEK LĠSESĠ SÜREÇLERĠ ALT SÜREÇLER DETAY SÜREÇLER SÜREÇ SAHĠBĠ Atatürk Kız Teknik ve Meslek Lisesi Süreç Yönetimi Okulumuzda süreç yönetimi,tky Ödül El Kitabına uygun olarak yönetsel ve iģlevsel süreçler olmak üzere iki baģlıkta değerlendirilir. Öncelikle okul liderlerimiz

Detaylı

Meclis BaĢkanı Katip Üye Katip Üye Recep ÖZKAN Tahir SARIOĞLU Remzi RuĢen AYAN Belediye BaĢkanı Meclis Üyesi Meclis Üyesi

Meclis BaĢkanı Katip Üye Katip Üye Recep ÖZKAN Tahir SARIOĞLU Remzi RuĢen AYAN Belediye BaĢkanı Meclis Üyesi Meclis Üyesi Karar No : 56 : Meclis üyeliği hk. T.C. BaĢkan çoğunluğun mevcut olduğunu açıklayarak 2013 yılı döneminin Kasım ayı toplantısının 13.birleĢiminin 1.oturumunu açtığını üyelere duyurdu. 07/10/2013 ve 11/10/2013

Detaylı