Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı"

Transkript

1 Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı

2 Kulüplerimizde Farkında olduğumuz ya da olmadığımız yeteneklerimizi keşfediyoruz, Araştırıyoruz, Öğreniyoruz, Eğleniyoruz, Paylaşıyoruz, Sosyalleşme sürecini hep birlikte yaşıyoruz, Bilgi ediniyoruz, Yeni deneyimler kazanıyoruz, Çalışmalarımızı ürüne dönüştürüyoruz, Çünkü Biz Piri Reisliyiz.

3 SAYIN VELİLERİMİZ, SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ, eğitim-öğretim yılında ortaokul öğrencilerimiz, salı günleri 8. ders saatinde kulüp çalışmalarına katılacaklardır. Aşağıdaki listeden seçtiğiniz kulüp isimlerini tercih sırasına göre yazmanızı ve 29 Eylül Perşembe günü sınıf öğretmenlerinize teslim etmenizi önemle rica ederiz. NOT: Öğrencilerimize sunulan tüm kulüplerin açılması planlandığı için öğrencilerimiz sadece ilk tercihlerine değil ilk üç tercihlerinden birine yerleştirilecektir. Çağdaş DEĞİRMENCİOĞLU Okul Müdürü KULÜP ADI SINIFLAR SORUMLU ÖĞRETMENLER MAX. ÖĞRENCİ Akıl Oyunları ve Strateji Oyunları Sınıflar Seden Kağıtçıoğlu-Hasan Telli 6-10 Çizgi Roman Kulübü Sınıflar Meltem Şimşek 10 Dans Kulübü Sınıflar Zeynep GÖKÇETİN 20 Ebru Kulübü Sınıflar Canan İPEK 8 Eskrim Sınıflar Burak ORAY- Emir Şendut 10 Fransızca film ve dizi kulübü Sınıflar Cedric Chabrieres-Hatice Özdenizyaran 10 Inspiration and ART (Sanat Sınıflar Rein ÖZBİLGİN/ Zehra PEHLİVAN Çalışmaları) 10 JMUN 7-8. Sınıflar Macide Selten 12 Kıl Testere ve Ahşap Oymacılığı Sınıflar Harun Gürsoy-Avni Can 8-10 Kodlama ve Uygulama Geliştirme 7. Sınıflar Gökhan Yüksel 8 Komedi müzikal kulübü Sınıflar Jennifer Karahan-Yücel Polat-Catherine Cayre- Zeynep Gökçetin Masa Tenisi Kulübü Sınıflar Onur Uzunoğlu 8 Mutfak kulübü Sınıflar Deniz Süzen-Fidan Topaslan 8 Müzikal Filmler Kulübü Sınıflar Ekim İlgen Karakaç 5-15 Okçuluk 5-6. Sınıflar Ahmet KÜTAHYALI 10 Satranç Kulübü Sınıflar Güray KERA 14 Türkçe Tiyatro Sınıflar Gülcan Karaçur-Zeynep Yağızkurt 10 World Scholar's Cup Sınıflar Steven Ross Mills 12 KULÜP TERCİH FORMU Öğrencinin Adı Soyadı: No : Sınıfı : Kulüp Tercihleri : NOT: 1. Öncelikle öğrencilerin birinci tercihleri dikkate alınacaktır. Kulüp kontenjanlarının dolması durumunda öğrencilerimiz daha sonraki tercihlerine yerleştirileceklerdir. 2. Kulüp değişimleri yapılmayacaktır.

4 AKIL OYUNLARI VE STRATEJİ OYUNLARI KULÜBÜ Öğretmenin Adı: Seden KAĞITÇIOĞLU- Hasan TELLİ Öğrencilere zekâ oyunları oynatarak ve bulmacalar çözdürerek, öğrencilerin bütünsel ve parçalayıcı düşünmesini, problem çözme yeteneklerinin arttırılmasını ve farklı düşünebilmesini sağlamalarına yardımcı olmaktır. Kulüp Katılım Kriterleri: Düşünmeyi seven, akıl ve strateji oyunlarına meraklı, yeni oyunlar öğrenmeye hevesli, problem durumları karşısında farklı ve özgün stratejiler geliştirmeye hazır, hızlı ve doğru karar verebilen, kendine özgü yaklaşım ve çözüm yolları geliştirebilen öğrencilerimizi bekliyoruz. Kulüp Üye Sayısı: 5,6,7 ve 8. Sınıf öğrencilerinden oluşacak kulüp en az 6, en çok 10 öğrenciden oluşacaktır. Kulüp Kuralları: Yeni oyunlar öğrenmeye istekli olmak, Problem durumları karşısında yılmadan çözümler üretmeye devam etmek, Etkinliklere istekle katılmak, Bireysel ve grupla uyumlu çalışmak, Rakiplerini küçümsemeden her öğrenciyle eşit şekilde çalışmak kulüp kurallarımızdandır. Kulüp Uygulamalarında Öğrenciye Ait Masraflar: Öğrencilerimiz isterse, oyuncakçılarda satılan, kulüpte oynanan strateji oyunlarından satın alabilir, evde ailesi ve arkadaşlarıyla oynamaya devam edebilir. FRANSIZCA ÇİZGİ ROMAN KULÜBÜ Öğretmenin Adı: Meltem Şimşek Çizgi roman türünü tanıma, sevme, Fransızca okuma ve dil becerilerini geliştirme Kulüp Katılım Kriterleri: İlgi duyan her öğrenci gelebilir. Kulüp Üye Sayısı: 10 Kulüp Kuralları: Kulüp Uygulamalarında Öğrenciye Ait Masraflar: Evlerinden varsa Fransızca çizgi roman getirebilirler. Ders bitiminde bu kitaplar yeniden öğrencilere teslim edilecektir.

5 DANS KULÜBÜ Öğretmenin Adı: Zeynep GÖKÇETİN Grup bilinci içerisinde sorumluluk duygularını geliştirmeyi ve paylaşmayı öğretmek, Öğrencilerin sosyal toplum içerisinde kendilerini daha iyi ifade etmelerini sağlamak, Müzik eşliğinde ritmin duygusunu ve koordinasyonunu geliştirmek, Vücudun esnekliğini, direncini artırarak daha sağlıklı ve zinde bir yaşamı desteklemek, Dans ile ilgili ritim duygusunun geliştirilmesi ile birlikte temel becerilerin kazanılmasını sağlamak, Aerobik kapasiteyi güçlendirerek vücudun daha dinamik ve enerjik olmasına katkı sağlayabilmek. Kulüp Katılım Kriterleri: Müzik ve ritim duygusuna sahip olmak, Çalışmaya istekli ve yaratıcı olmak, Dans ve ritim duygusunu geliştirmeye istekli olmak Kulüp Üye Sayısı: En fazla 20 öğrenci Kulüp Kuralları: Ekip çalışmasına uyumlu olmak, Arkadaşları ile iyi ilişkiler içerisinde olmak, Zamanında derslere katılmak Kulüp Uygulamalarında Öğrenciye Ait Masraflar: Gösterilerde kullanılacak kostümlerin ücretleri öğrenciye aittir. (Kiralama ya da satın alma) EBRU KULÜBÜ Öğretmenin Adı: Canan İPEK Geleneksel Türk el sanatlarından biri olan Ebru Sanatını okul çapında tanıtıp öğrencilerimize sevdirmek gayesiyle kurulmuştur. Öğrencilerimizin yaratıcılıklarının gelişmesini destekleyerek el becerisini en üst düzeye çıkarıp düzenlenen sergiyle de bireyin özgüvenine katkıda bulunmak amaçlarımız arasında yer almaktadır. Ebru ruh dinginliği sağlar. Ebru sanatı sabır, anlayış ve hoşgörüyü öğreterek, çocukları olgunlaştırır. Ortaya çıkan ürünlerin (tablo, kitap ayracı vs.) bir sosyal sorumluluk projesi kapsamında satışı yapılarak değerlendirilmesi planlanmaktadır. Kulüp Katılım Kriterleri: Farklı sanat dallarıyla uğraşmaktan hoşlanmak, yeni fikirlere açık olmak ve yaratıcı olmayı sevmek. Kulüp Üye Sayısı: 8 Kulüp Kuralları: Her derse eksiksiz malzemeyle katılım sağlamak. Öğretmenin yönlendirmelerini dikkatle takip edip yapılan çalışmaya odaklanmak. Kulüp Uygulamalarında Öğrenciye Ait Masraflar: Ders içerisinde kullanılan malzemeler öğrenciler tarafında temin edilir.

6 ESKRİM KULÜBÜ Öğretmenin Adı: Burak ORAY (Eskrim Milli Takım Antrenörü)-Emir ŞENDUT Eskrim kulübünde bu branşa ait temel teknik ve taktik beceriler öğretilirken aynı zamanda çocukların dikkat kapasitelerini ve konsantrasyon düzeyini artırmaya yönelik çalışmalar yapılarak çabukluk, denge, koordinasyon gibi özelliklerinin de geliştirilmesi amaçlanmıştır. Kulüp Katılım Kriterleri: Eskrim branşını öğrenip kendini geliştirmeye istekli olmak, Düzenli çalışmaya uyum sağlamak, Zamanı verimli kullanabilmek Kulüp Üye Sayısı: En fazla 10 öğrenci Kulüp Kuralları: Okul içi eskrim organizasyonlarında verilen görevi takip etmek ve uygulamak, Okulun belirlemiş olduğu spor kıyafetlerini kullanmak (Spor kıyafet ile gelmeyen öğrenci çalışmaya alınmamaktadır.) Kulüp Uygulamalarında Öğrenciye Ait Masraflar: Öğrencilerimiz okulumuzun eskrim malzemelerini ve kulüp öğretmenimizin getireceği eskrim malzemelerini kullanabileceği gibi, isteyen velilerimiz öğrencilerimiz için kendi ekipmanlarını temin edebilirler. Kulübün Katılacağı Yarışmalar: Eskrim alanında federasyonun düzenleyeceği yarışmalar. FRANSIZCA FİLM VE DİZİ KULÜBÜ (FİLMS ET SÉRİES EN FRANÇAİS) Öğretmenin Adı: Hatice AKKAYA - Cédric CHABRIERES Öğrencilerin dinleme becerilerini geliştirmek Kulüp Katılım Kriterleri: 6., 7. ve 8. Sınıflara yöneliktir, sinemayı, film izlemeyi sevmek. Kulüp Üye Sayısı: 10 Kulüp Kuralları: Film gösterimi sırasında sessizce izlemek, not almak. Kulüp Uygulamalarında Öğrenciye Ait Masraflar: Yok

7 INSPIRATION and ART (SANAT KULÜBÜ) Kulüp öğretmenleri: Rein ÖZBİLGİN-Zehra PEHLİVAN Öğrencilerimizin İlgi duyduğu yönde araştırma yaparak farklı malzemeler ile yeni buluşlar ortaya koymalarını sağlamak Tasarım fikrini, el kaslarını ve yaratıcılığını geliştirmek Ünlü ressamların resimlerinden yola çıkarak kolaj tekniği ile yeni eserler yaratmak, heykeller yapmak kendi kişiliğini oluştururken estetik değerleri de içine katabilmek. Kulüp Katılım Kriterleri: Sanata ilgi duyan, el becerileri gelişmiş, yeni fikirlere açık, soyut düşünebilen, yaratıcı olmayı seven öğrenciler ile çalışılacaktır. Kulüp Üye Sayısı: 10 öğrenci Kulüp Kuralları: Resim atölyesi kuralları geçerlidir. Yapılan çalışmalar yılsonunda sergilenmek üzere okulumuzda kalacaktır. Kulübün Uygulamalarında Öğrenciye Ait Masraflar: Malzemeler okulumuz tarafından karşılanacaktır. JMUN KULÜBÜ Öğretmenin Adı: Macide Selten Dünya sorunlarını takip etmek ve araştırma yaparak sorunlara çözüm önerilerinde bulunmak ve bu sorunlara karşı duyarlı olmak, genel kültürlerini geliştirmek, forum, panel tekniklerini öğrenmek, başkalarının fikrini dinlemek ve fikirlerini doğru bir biçimde savunup ikna edebilmek, İngilizce konuşmak, rapor yazabilmek, siyasi dilde kullanılan terimleri öğrenmek Kulüp Katılım Kriterleri:7. veya 8. Sınıf öğrencisi olmak, İngilizceye konuşma, yazma, anlama ve dinleme becerilerinde hâkim ya da bu konuda kendini geliştirmeye istekli olmak, araştırma yapmaya istekli olmak ve güncel olayları takip etmek. Kulüp Üye Sayısı: 12 Kulüp Kuralları: Disiplinli çalışmak, verilen işi zamanında tamamlamak, uyum içinde olmak, mümkün olduğunca İngilizce konuşmak, verilen görevleri zamanında, titizlikle yerine getirmek. Kulüp Uygulamalarında Öğrenciye Ait Masraflar: Hisar Okulları nda düzenlenecek konferansa katılım, ulaşım, konaklama ve yeme-içme ücretini kapsamaktadır. Kulübün Katılacağı Yarışmalar: Uluslararası çalışmalar ( İstanbul Hisar Okulları)

8 KIL TESTERE VE AHŞAP OYMACILIĞI KULÜBÜ Öğretmenin Adı: Harun GÜRSOY - Avni CAN Öğrencilerin hayal gücünü canlandırmak, üç boyutlu düşünme gücünü geliştirmek, kas koordinasyonunu arttırmak, yaratıcılık yönlerini keşfetmek ve geliştirmek, matematik bilgilerini günlük hayatta kullanmak, öz güvenlerini arttırmak, ve benzeri gelişimler sağlamak. Öğrencilere ileriye yönelik zevkle yapacakları bir hobi kazandırmak. Kulüp Katılım Kriterleri: 6.,7. veya 8.sınıf öğrencisi olmak. Kulüp Üye Sayısı: 8-10 kişi aralığında. Kulüp Kuralları: Öğrenciler sorumlu öğretmenlerin direktiflerine uygun hareket etmeli. Araç ve gereçler amacı dışında kullanılmamalı. Güvenlik önlemlerine eksiksiz olarak uyulmalı. Kulüp Uygulamalarında Öğrenciye Ait Masraflar: Kulüp ihtiyaçları okul tarafından karşılanmaktadır. Öğrenciler isteğe bağlı olarak özel malzemeler kullanabilirler. KODLAMA ve UYGULAMA GELİŞTİRME KULÜBÜ Öğretmenin Adı: Gökhan YÜKSEL Öğrencilerin problem çözebilme, yaratıcı düşünebilme, algoritmik düşünebilme, üretilme gibi becerilerini geliştirmek. Kulüp Katılım Kriterleri: 7. veya 8. sınıf öğrencisi olmak. Kulüp Üye Sayısı: En fazla 8 öğrenci Kulüp Kuralları: Sınıf kuralları ve bilgisayar odası kuralları geçerlidir. Kulüp Uygulamalarında Öğrenciye Ait Masraflar: Yok.

9 KOMEDİ MÜZİKAL KULÜBÜ Öğretmenin Adı: Jennifer KARAHAN-Catherine CAYRE-Yücel POLAT -Zeynep GÖKÇETİN ve 7. Sınıf öğrencilerine Fransız müziğini tanıtmak ve Fransızcada kendilerini geliştirmek, tiyatro ve şarkı eşliğinde öz güvenlerini geliştirmek. Kulüp Katılım Kriterleri: veya 7. Sınıf öğrencisi olmak Fransızca müzik ve şarkılarına ilgi duymak. Kulüp Üye Sayısı: En az 5 solist toplam öğrenci dans kulübü ile birlikte. Kulüp Kuralları: Çalışmalara düzenli ve saygılı bir şekilde katılmak. Şarkı sözleri ve tiyatro metni düzenli bir şekilde her hafta çalışarak hazırlıklı kulübe gelmek. Kulüp Uygulamalarında Öğrenciye Ait Masraflar: Yıl sonu yapılacak gösteri için kostüm masrafı TL arası olabilir. MASA TENİSİ KULÜBÜ Öğretmenin Adı: Onur UZUNOĞLU Masa tenisi ile ilgili temel beceriler kazandırmak, Öğrencilerin sosyal, kültürel, sportif yaşantılarına katkıda bulunmak, Sinir-kas koordinasyonunun, el kaslarının, hareket yeteneğinin gelişimini sağlamak. Kulüp Katılım Kriterleri: Gönüllü olmak, Bireysel ve takım çalışmalarına istekli olmak. Kulüp Üye Sayısı: En fazla 8 öğrenci Kulüp Kuralları: Okul spor kıyafeti ile katılmak, Takım çalışmasına uyumlu olmak ve arkadaşları ile iyi ilişkiler içerisinde olmak. Kulüp Uygulamalarında Öğrenciye Ait Masraflar: Yok.

10 MUTFAK KULÜBÜ Öğretmenin Adı: Deniz Süzen Fidan Topaslan Grup çalışmasını pekiştirmek, mutfak araç-gereçlerini tanımak Fransız- Türk tariflerin farklılıklarını kültürel anlamda ayırt edebilmek. Bir dil sadece konuşarak değil diğer yönleriyle de tanımak gerekliliği üzerinde durmak. Hem eğlenerek hem de farklı lezzetler tadarak, yaşayarak, öğrenmek. Kulüp Katılım Kriterleri: En önemlisi farklı tarifleri öğrenip ve bunları evde ve dışarıda uygulama isteği uyandırmak. Kulüp Üye Sayısı: En fazla 8 kişi. Kulüp Kuralları: Grup çalışmasının düzenini bozmayacak davranışlar sergilemek. Keskin aletler ve tüp kullanımı esnasında çok dikkatli olmak ve komut dışı davranmamak. İzinsiz mutfağa girmemek, bıçak kullanımı esnasında izinsiz sandalyesinden kalkmamak, küçük tüp kullanılacaksa komutları çok iyi dinlemek. Kulüp Uygulamalarında Öğrenciye Ait Masraflar: Okul ve Sodexo tarafından karşılanacaktır. MÜZİKAL FİLMLER VE SOUNDTRACKLAR Öğretmenin Adı: Ekim İLGEN KARAKAÇ Müziğe olan ilgiyi ve sevgiyi arttırmak amacıyla dünyaca ünlü müzikal filmleri izleyip, eserlerin bilinen şarkılarını öğrenmek ve çeşitli etkinliklerde sergilemek. Kulüp Katılım Kriterleri: Ortaokul öğrencisi olmak Kulüp Üye Sayısı: En az 5 en fazla 15 öğrenci Kulüp Kuralları: Çalışmalara düzenli ve saygılı bir şekilde katılmak. Uygulamalarında Öğrenciye Ait Masraflar: Yok.

11 OKÇULUK KULÜBÜ Öğretmenin Adı: Ahmet KÜTAHYALI (Okçuluk Milli Takım Antrenörü) Okçuluk kulübünde bu branşa ait temel teknik ve taktik beceriler öğretilirken aynı zamanda çocukların dikkat kapasitelerini ve konsantrasyon düzeyini artırmaya yönelik çalışmalar yapılarak çabukluk, denge, koordinasyon gibi özelliklerinin de geliştirilmesi amaçlanmıştır. Kulüp Katılım Kriterleri: Okçuluk branşını öğrenip kendini geliştirmeye istekli olmak, düzenli çalışmaya uyum sağlamak, zamanı verimli kullanabilmek. Kulüp Üye Sayısı: 10 öğrenci (5-6. Sınıf) Kulüp Kuralları: Okul içi okçuluk organizasyonlarında verilen görevi takip etmek ve uygulamak, okulun belirlemiş olduğu spor kıyafetlerini kullanmak. Kulüp Uygulamalarında Öğrenciye Ait Masraflar: Okulumuz tarafından temin edilecektir. Kulübün Katılacağı Yarışmalar: Okçuluk alanında federasyonun düzenleyeceği yarışmalar SATRANÇ KULÜBÜ Öğretmenin Adı: Güray KERA Satranç oyununu sevdirmek Oyunlar ve zihinsel aktiviteler ile akıl yürütme yeteneğini geliştirmek Stratejik düşünmeyi öğretmek ve benimsetmek Problem çözme ve durum değerlendirmesi becerilerini artırmak Kulüp Katılım Kriterleri: Satranç oyununu bilen ve satranç bilgisini geliştirmeye istekli, gayretli öğrencilerin katılması amaçlanmaktadır. Kulüp Üye Sayısı: En fazla 14 öğrenci Kulüp Kuralları: Sınıf ve ders kurallarına uymak Ödev sorumluluğu bilincinde olmak Sınıf içi uygulamaları ve on-line çalışmaları takip edebilmek Sabırlı olmak Kulübün Uygulamalarında Öğrenciye Ait Masraflar: Yok Kulübün Katılacağı Yarışmalar: Okul içi ve okul dışındaki çeşitli yarışmalar.

12 TÜRKÇE TİYATRO KULÜBÜ Öğretmenin Adı: Gülcan Karaçur- Zeynep Yağızkurt Öğrencileri tiyatro sanatına teşvik etmek Yaratıcılıklarını arttırmak Sanat birden çok dalında üreticiliği arttırmak İş bölümü yaparak ve sorumluluk üstlenerek sanat alanında üretim yapmalarını sağlamak Kulüp Katılım Kriterleri: Sanatı ve özellikle tiyatroyu sevmek Disiplinli çalışmak İşbirliği yapmaya yatkın olmak Yaratıcı çalışmalara yatkın olmak Kulüp Üye Sayısı: 10 Kulüp Kuralları: Dayanışma içinde ve planlı olarak çalışmak Verilen görev ve sorumlulukları almak Tiyatro kulübü, bünyesindeki öğrencilere ölçülü, saygılı ve anlayışlı davranmak Kulüp Uygulamalarında Öğrenciye Ait Masraflar: İhtiyaca göre dönem içinde belirlenecektir. WORLD SCHOLAR S CUP Öğretmenin Adı: Steven Ross MILLS Münazarayı tanımak, münazara tekniklerini öğrenmek, başkalarının fikrini dinlemek ve fikirlerini doğru bir biçimde savunup kabul ettirebilmek, İngilizce konuşmak, İngilizce kelime bilgisini geliştirmek Kulüp Katılım Kriterleri: İngilizceye konuşma, yazma, anlama ve dinleme becerilerinde hâkim olmak, ya da kendini geliştirmeye açık olmak, araştırma yapmaya istekli olmak ve güncel olayları takip etmek. Kulüp Üye Sayısı: 12 öğrenci Kulüp Kuralları: Mümkün olduğunca İngilizce konuşmak, verilen görevleri zamanında, titizlikle yerine getirmek. Kulüp Uygulamalarında Öğrenciye Ait Masraflar: Yarışmaya katılım ücreti öğrencilerimiz tarafından karşılanacaktır. Bölgemizde yapılacak olan elemelerde başarılı olmamız durumunda yurtdışında düzenlenecek olan etaplarda katılım, yol ve konaklama masrafları yine öğrenciye ait olacaktır. Kulübün Katılacağı Yarışmalar: World Scholar s Cup

Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı

Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı Kulüplerimizde Farkında olduğumuz ya da olmadığımız yeteneklerimizi keşfediyoruz, Araştırıyoruz, Öğreniyoruz, Eğleniyoruz, Paylaşıyoruz, Sosyalleşme sürecini

Detaylı

Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı

Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı Kulüplerimizde Farkında olduğumuz ya da olmadığımız yeteneklerimizi keşfediyoruz, Araştırıyoruz, Öğreniyoruz, Eğleniyoruz, Paylaşıyoruz, Sosyalleşme sürecini

Detaylı

Eğitim Öğretim Yılı

Eğitim Öğretim Yılı 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı İLKOKUL KULÜPLERİMİZ Kulüp Öğretmeni: Esra BEGGİ Proje odaklı çalışmaya yatkın Kodlamayı seven Yaratıcı Üretken Kulübe devamlılığı önemseyen

Detaylı

Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı

Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı Kulüplerimizde Farkında olduğumuz ya da olmadığımız yeteneklerimizi keşfediyoruz, Araştırıyoruz, Öğreniyoruz, Eğleniyoruz, Paylaşıyoruz, Sosyalleşme sürecini

Detaylı

Sorumlu Öğretmen: Amaç: En Az/En çok Öğrenci Sayısı: Sınıf Seviyesi: Kulübün Dili: 8 / 12

Sorumlu Öğretmen: Amaç: En Az/En çok Öğrenci Sayısı: Sınıf Seviyesi: Kulübün Dili: 8 / 12 2018-2019 ÖZGÖRÜMÜZ Atatürk İlkeleriyle laik, demokratik cumhuriyetimizin temel değerlerini benimsemiş; bilgiye erişme becerisine sahip, verimli çalışma alışkanlığı kazanmış; yaratıcı, sorgulayıcı ve bağımsız

Detaylı

ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ. Voleybol. Okçuluk

ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ. Voleybol. Okçuluk Voleybol Voleybol, uzun ve kısa vadede hedef belirleyip, bu hedeflere ulaşma konusunda yöntem geliştirmeyi öğretir. Hem bireysel hem de takım olarak hedef koymayı ve bu hedeflere ulaşmak için grupla birlikte

Detaylı

ÖZEL BÜYÜK İLKOKULU ÖĞRETİM YILI 2. VE 3. SINIFLAR KULÜP TANITIM KİTAPÇIĞI

ÖZEL BÜYÜK İLKOKULU ÖĞRETİM YILI 2. VE 3. SINIFLAR KULÜP TANITIM KİTAPÇIĞI ÖZEL BÜYÜK İLKOKULU 2018-2019 ÖĞRETİM YILI 2. VE 3. SINIFLAR KULÜP TANITIM KİTAPÇIĞI ÖZEL BÜYÜK İLKOKULU 2018 2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. VE 3. SINIFLAR KULÜP TANITIM KİTAPÇIĞI KÜTÜPHANE KULÜBÜ Kulüp Kontenjanı:

Detaylı

Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı

Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı 2. ve 3. Sınıflar 100 den Fazla Çakabey Kulübünde Kendimizi tanıyoruz, Farkında olduğumuz ya da olmadığımız yeteneklerimizi keşfediyoruz, Araştırıyoruz, Tanıyoruz,

Detaylı

ÖZEL YUMURCAK ANAOKULU

ÖZEL YUMURCAK ANAOKULU BRANŞ DERSLERİMİZ ÖZEL YUMURCAK ANAOKULU eğitiminde uygulanan programda Milli Eğitim Bakanlığı okul öncesi eğitim ve öğretim müfredatında yer alan çalışmalar ve bu çalışmalara ek olarak çağın gerekleri

Detaylı

ÖZEL BÜYÜK İLKOKULU ÖĞRETİM YILI KULÜP TANITIM KİTAPÇIĞI

ÖZEL BÜYÜK İLKOKULU ÖĞRETİM YILI KULÜP TANITIM KİTAPÇIĞI ÖZEL BÜYÜK İLKOKULU 2017-2018 ÖĞRETİM YILI KULÜP TANITIM KİTAPÇIĞI ÖZEL BÜYÜK İLKOKULU 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DESTINATION IMAGINATION KULÜBÜ Öğrenci Sayısı :7 kişi ( 4. Sınıflar) Amaç: Hayal gücünden

Detaylı

Spor, Sanat, Kültür-Beceri Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı

Spor, Sanat, Kültür-Beceri Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı Spor, Sanat, Kültür-Beceri Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı Kendimizi tanıyoruz, Farkında olduğumuz ya da olmadığımız yeteneklerimizi keşfediyoruz, Araştırıyoruz, Tanıyoruz, Öğreniyoruz, Eğleniyoruz, Paylaşıyoruz,

Detaylı

Eğitim Öğretim Yılı LİSE KULÜPLERİMİZ

Eğitim Öğretim Yılı LİSE KULÜPLERİMİZ 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı LİSE KULÜPLERİMİZ Kulüp Öğretmeni: Beril KAFESCİOĞLU Herhangi bir sağlık probleminin olmaması Lise öğrencileri -Yıl içerisinde belirlenmiş olan branşa ait temel, teorik ve

Detaylı

Eğitim Öğretim Yılı ORTAOKUL KULÜPLERİMİZ

Eğitim Öğretim Yılı ORTAOKUL KULÜPLERİMİZ 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı ORTAOKUL KULÜPLERİMİZ Kulüp Öğretmeni: Ahmet CANBAZ Steffen UNGRUH Bilgisayar kullanımına yatkın Yaratıcı ve problem çözme becerisi yüksek Grafik ve tasarıma meraklı 5. 6.

Detaylı

Eğitim, sevgi Özel Önsöz Anaokulu

Eğitim, sevgi Özel Önsöz Anaokulu Başarının Önsöz ü 1 2 Eğitim, sevgi Özel Önsöz Anaokulu 1200 m² kullanım alanı, oyun salonları, çalışma sınıfları, sınıfların dışında açık ve kapalı oyun bahçesi, kum havuzu, bilim atölyesi, spor salonu,

Detaylı

ÖĞRENCİ KULÜPLERİ TANITIM BROŞÜRÜ

ÖĞRENCİ KULÜPLERİ TANITIM BROŞÜRÜ 2013 2014 1. ve 2. SINIFLAR ÖĞRENCİ KULÜPLERİ TANITIM BROŞÜRÜ BALE KULÜBÜ ÖĞRENCİ KULÜPLERİ TERCİH FORMU Öğrencinin, Adı Soyadı :.. Sınıfı:.. Öğrencilerimizin akademik gelişimlerinin yanı sıra psikososyal

Detaylı

ALKEV Ozel. Ilkokulu

ALKEV Ozel. Ilkokulu ALKEV Ozel Ilkokulu 2014-2015 AG-Broschure 1 ve 2. SINIF KULÜPLERİ ÇİZGİLERDEN RESİMLERE YOLCULUK Kulübümüzde aşamalı çizgileri kullanarak çocuklarımıza resim yapmayi öğretmek hem kolay hem de eğlenceli

Detaylı

ÖZEL BEYKENT ANAOKULU

ÖZEL BEYKENT ANAOKULU 2016-2017 ÖZEL BEYKENT ANAOKULU KULÜP TANITIM KİTAPÇIĞI Değerli Velimiz, 2016-2017 eğitim-öğretim yılında sizlerden gelen talepler doğrultusunda kulüplerimizi oluşturduk. Öğrencilerimiz için belirlemiş

Detaylı

Yetenek ve Yaşam. Kulüpleri. Tanıtım Kitapçığı

Yetenek ve Yaşam. Kulüpleri. Tanıtım Kitapçığı Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı 4. Sınıflar 100 den Fazla Çakabey Kulübünde Kendimizi tanıyoruz, Farkında olduğumuz ya da olmadığımız yeteneklerimizi keşfediyoruz, Araştırıyoruz, Tanıyoruz,

Detaylı

ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ. Eskrim. Voleybol

ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ. Eskrim. Voleybol SPORTİF Voleybol Voleybol, uzun ve kısa vadede hedef belirleyip, bu hedeflere ulaşma konusunda yöntem geliştirmeyi öğretir. Hem bireysel hem de takım olarak hedef koymayı ve bu hedeflere ulaşmak için grupla

Detaylı

ORTAOKUL KULÜPLERİMİZ

ORTAOKUL KULÜPLERİMİZ ORTAOKUL KULÜPLERİMİZ Kulüp Öğretmeni: Ahmet CANBAZ Alex DARNELL Bilgisayar kullanımına yatkın Yaratıcı ve problem çözme becerisi yüksek Grafik ve tasarıma meraklı Ortaokul öğrencileri (10 kişi) -Tüketimden

Detaylı

Yetenek ve Yaşam. Kulüpleri. Tanıtım Kitapçığı

Yetenek ve Yaşam. Kulüpleri. Tanıtım Kitapçığı Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı 4. Sınıflar 100 den Fazla Çakabey Kulübünde Kendimizi tanıyoruz, Farkında olduğumuz ya da olmadığımız yeteneklerimizi keşfediyoruz, Araştırıyoruz, Tanıyoruz,

Detaylı

Yetenek ve Yaşam. Kulüpleri. Tanıtım Kitapçığı

Yetenek ve Yaşam. Kulüpleri. Tanıtım Kitapçığı Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı 100 den Fazla Çakabey Kulübünde Kendimizi tanıyoruz, Farkında olduğumuz ya da olmadığımız yeteneklerimizi keşfediyoruz, Araştırıyoruz, Tanıyoruz, Öğreniyoruz,

Detaylı

HEDEFLERİMİZ. Öğrencilere

HEDEFLERİMİZ. Öğrencilere MİSYONUMUZ Özel Üsküdar SEV Ana sınıfı, İlkokulu ve Ortaokulu güncel öğretim teknik ve yöntemleri ile zenginleştirilmiş eğitim programlarını uygular. Ulusal kültüre ve evrensel değerlere saygılı, Türkçe

Detaylı

YAZ OKULU TANITIM KİTAPÇIĞI

YAZ OKULU TANITIM KİTAPÇIĞI YAZ OKULU TANITIM KİTAPÇIĞI KUR AN-I KERİM Yaz okulu döneminde senenin yorgunluğundan ve yoğunluğundan sıyrılarak haftada 3 gün Kur an-ı Kerim eğitimi almanın mutluluğunu yaşayacağız. bilgicagiokullari

Detaylı

BASKETBOL. Rehber Öğretmen: Ali KAYAR Çalışma Zamanı: Çarşamba 4. ve 5. saat Çalışma Yeri: Büyük Spor Salonu

BASKETBOL. Rehber Öğretmen: Ali KAYAR Çalışma Zamanı: Çarşamba 4. ve 5. saat Çalışma Yeri: Büyük Spor Salonu BASKETBOL Rehber Öğretmen: Ali KAYAR Çalışma Yeri: Büyük Spor Salonu Basketbol öğrencilerimizin bedensel, zihinsel ve sosyal gelişimine yardımcı olur. Basketbol özgüvenin ve yaşama sevincinin artması,

Detaylı

OKAN ANAOKULUDA EĞİTİMDEN YANSIMALAR

OKAN ANAOKULUDA EĞİTİMDEN YANSIMALAR OKAN ANAOKULUDA EĞİTİMDEN YANSIMALAR Okan Anaokulu olarak akademik ve sosyal becerilerinin denge ve uyum içinde olduğu bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Eğlenirken öğrenen, çağın gerektirdiği yeniliklere

Detaylı

5-6.SINIFLAR. MODERN DANS KULÜBÜ Sizleri, mekânın, müziğin ve bedenin ritmini hissedeceğiniz bir ortama davet ediyoruz. Öğretmen: Yeşim DEMİRDURAK

5-6.SINIFLAR. MODERN DANS KULÜBÜ Sizleri, mekânın, müziğin ve bedenin ritmini hissedeceğiniz bir ortama davet ediyoruz. Öğretmen: Yeşim DEMİRDURAK 5-6.SINIFLAR SATRANÇ KULÜBÜ Satranç, spor, bilim ve sanat unsurlarını birleştirmenin yanı sıra irade gücünü, mantıklı düşünmeyi de geliştirir. Gelin kulübümüze katılarak ilk hamleyi gerçekleştirin. Öğretmen:

Detaylı

DERSİN ADI SAATİ TÜRKÇE 6 MATEMATİK 5 FEN BİLİMLERİ 4 SOSYAL BİLGİLER 3 İNGİLİZCE 10 DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ 2 GÖRSEL SANATLAR 1 MÜZİK 1

DERSİN ADI SAATİ TÜRKÇE 6 MATEMATİK 5 FEN BİLİMLERİ 4 SOSYAL BİLGİLER 3 İNGİLİZCE 10 DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ 2 GÖRSEL SANATLAR 1 MÜZİK 1 ZORUNLU DERSLER 0.07.01 Sayın Velimiz, Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı nın 5.06.01 tarih ve 69 Sayılı kararı doğrultusunda öğrencilerimizin 01-013 eğitim-öğretim yılında alacağı

Detaylı

ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ. Tenis. Voleybol

ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ. Tenis. Voleybol SPORTİF Voleybol Voleybol, uzun ve kısa vadede hedef belirleyip, bu hedeflere ulaşma konusunda yöntem geliştirmeyi öğretir. Hem bireysel hem de takım olarak hedef koymayı ve bu hedeflere ulaşmak için grupla

Detaylı

Ulusal ve evrensel değerlere bağlı, bilim, sanat ve spor alanında lider, mutlu dünya insanı yetiştirmektir.

Ulusal ve evrensel değerlere bağlı, bilim, sanat ve spor alanında lider, mutlu dünya insanı yetiştirmektir. kokul ve Ortaokulu Vizyonumuz Ulusal ve evrensel değerlere bağlı, bilim, sanat ve spor alanında lider, mutlu dünya insanı yetiştirmektir. Misyonumuz Milli Eğitim Bakanlığımız ın müfredatını, üstün zekalı

Detaylı

Yetenek ve Yaşam. Kulüpleri. Tanıtım Kitapçığı

Yetenek ve Yaşam. Kulüpleri. Tanıtım Kitapçığı Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı 5. Sınıflar 100 den Fazla Çakabey Kulübünde Kendimizi tanıyoruz, Farkında olduğumuz ya da olmadığımız yeteneklerimizi keşfediyoruz, Araştırıyoruz, Tanıyoruz,

Detaylı

Basketbol öğrencilerimizin bedensel, zihinsel ve sosyal gelişimine yardımcı olur.

Basketbol öğrencilerimizin bedensel, zihinsel ve sosyal gelişimine yardımcı olur. MEF LİSESİ WEB SAYFASI KULÜPLER KISMINDAKİ DEĞİŞİKLİKLER BASKETBOL Rehber Öğretmen: İsmail DÜKKANCI Çalışma Yeri: Büyük Spor Salonu Basketbol öğrencilerimizin bedensel, zihinsel ve sosyal gelişimine yardımcı

Detaylı

Tüm öğretmen ve öğrencilerimize, kendi ilgi alanlarında yapacakları bu kulüplerde verimli çalışmalar yapacakları bir Öğretim Yılı diliyoruz.

Tüm öğretmen ve öğrencilerimize, kendi ilgi alanlarında yapacakları bu kulüplerde verimli çalışmalar yapacakları bir Öğretim Yılı diliyoruz. 2016-2017 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL ETKİNLİKLER ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 2016 2017 Öğretim yılında açılacak kulüplerimizin tanıtımlarını gerçekleştirdik. Bu yıl açılacak kulüplerin danışman öğretmenleri,

Detaylı

Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı

Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı 6. ve 7. Sınıflar 100 den Fazla Çakabey Kulübünde Kendimizi tanıyoruz, Farkında olduğumuz ya da olmadığımız yeteneklerimizi keşfediyoruz, Araştırıyoruz, Tanıyoruz,

Detaylı

SÖMESTR TATİLİNDE HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ!

SÖMESTR TATİLİNDE HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ! SÖMESTR TATİLİNDE HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ! Beden Atölyesi nde çocuklar için dopdolu sömestr programı hazır. Temel cimnastikden mutfak atölyesine, eğlenceli parkurlardan sanat atölyelerine kadar

Detaylı

T.C BURSA VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü OKUL ÖNCESİNDE SATRANÇ OYUNUNU TANITMA VE YAYGINLAŞTIRMA PROJESİ

T.C BURSA VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü OKUL ÖNCESİNDE SATRANÇ OYUNUNU TANITMA VE YAYGINLAŞTIRMA PROJESİ T.C BURSA VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü OKUL ÖNCESİNDE SATRANÇ OYUNUNU TANITMA VE YAYGINLAŞTIRMA PROJESİ BURSA İLİ OKUL ÖNCESİNDE SATRANÇ OYUNUNU TANITMA VE YAYGINLAŞTIRMA PROJESİ 2018 / 2019 ÖĞRETİM

Detaylı

1.Dönem 12 Haziran - 23 Haziran. 2.Dönem 03 Temmuz - 14 Temmuz

1.Dönem 12 Haziran - 23 Haziran. 2.Dönem 03 Temmuz - 14 Temmuz 1.Dönem 12 Haziran - 23 Haziran 2.Dönem 03 Temmuz - 14 Temmuz S2 GÖRSEL SANATLAR Yaz okulu süresince öğrencilerimizin duygu ve düşüncelerini akrilik boya ile tuval üzerine aktarmalarını sağlayacağız. Çizim

Detaylı

DERGİ & YAYIN KULÜBÜ-İLKOKUL

DERGİ & YAYIN KULÜBÜ-İLKOKUL Bizler Utku Koleji Özel İlkokulu DERGİ YAYIN KULÜBÜ öğrencileri olarak bir dergi çıkarmaya karar verdik. Kulüp arkadaşlarımızla bir araya gelerek görev dağılımı yaptık. Her birimiz yeteneklerimiz doğrultusunda

Detaylı

2012-2013 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ

2012-2013 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 2012-2013 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ SPOR KULÜPLERİ BASKETBOL / BASKETBALL Hande Gürdal Uygulama Yeri: SEV Spor Salonu 5 ve 6. sınıf seviyelerinde 20 öğrenciye açıktır. Çalışmalar okulumuzun spor salonlarında

Detaylı

28 Ekim, 11 Kasım ve 25 Kasım 2017 tarihlerinde kurslar yapılmayacaktır.

28 Ekim, 11 Kasım ve 25 Kasım 2017 tarihlerinde kurslar yapılmayacaktır. ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI OKUL ve ÖĞRENCİLERİ KORUMA DERNEĞİ Üniversiteler Mahallesi İhsan Doğramacı Bulvarı No:5 06800 ODTÜ - ANKARA Tel/Fax :(0312) 210 1434 Kod No :06-210-878 Tarih : 18.09.2017

Detaylı

ÖZEL ATAFEN İLKOKULU 1. SINIFLAR İNGİLİZCE VELİ BİLGİLENDİRME

ÖZEL ATAFEN İLKOKULU 1. SINIFLAR İNGİLİZCE VELİ BİLGİLENDİRME ÖZEL ATAFEN İLKOKULU 1. SINIFLAR İNGİLİZCE VELİ BİLGİLENDİRME Öğretmenlerimiz: Esra Akkoyun: 1 A/B Pelin Yaman: 1 C/D ATAFENDE İngilizce programı Avrupa Dil standartları ve çoklu zekâ kuramına uygun olarak

Detaylı

Oyun-US PROJESİ (Bir Oyundan Fazlası)

Oyun-US PROJESİ (Bir Oyundan Fazlası) ESENLER İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ & ESENLER BİLİM VE SANAT MERKEZİ ORTAK PROJESİ Oyun-US PROJESİ (Bir Oyundan Fazlası) 2018 1 1. TANIM 1.1 Projenin Adı Oyun-US 1.2 Projenin Uygulanacağı Yerler İlkokul-Ortaokul-Lise

Detaylı

10. SINIF 21. ETKİNLİK

10. SINIF 21. ETKİNLİK 10. SINIF 21. ETKİNLİK Etkinliğin Adı: ÖZELLİĞİM HANGİ MESLEĞE UYGUN? Sınıf: 10. sınıf Yeterlik Alanı: Eğitsel Ve Mesleki Gelişim Kazanım: İlgi duyduğu mesleklerin gerektirdiği kişilik özellikleri ile

Detaylı

İrfan URHAN Okul Müdürü

İrfan URHAN Okul Müdürü 02.10.2014 Sayın Veli, 18 Ekim 2014 tarihi itibari ile okulumuz bünyesinde belirtilen branşlarda uzman öğretmenler ve antrenörler eşliğinde hafta sonu Cumartesi günleri Spor &Sanat &Müzik Okulları düzenlenecektir.

Detaylı

Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı

Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı 2. ve 3. Sınıflar 100 den Fazla Çakabey Kulübünde Kendimizi tanıyoruz, Farkında olduğumuz ya da olmadığımız yeteneklerimizi keşfediyoruz, Araştırıyoruz, Tanıyoruz,

Detaylı

2014-2015 Akademik Yılı Tanıtımı. Her çocuk en iyi başlangıcı hak eder. İzmir Özel Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Lisesi

2014-2015 Akademik Yılı Tanıtımı. Her çocuk en iyi başlangıcı hak eder. İzmir Özel Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Lisesi 2014-2015 Akademik Yılı Tanıtımı Her çocuk en iyi başlangıcı hak eder. İzmir Özel Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Lisesi Amacı öğrenmeye ilgi uyandırmak olan anaokulu; bilgi aktaran değil, çocukta var olan

Detaylı

Yetenek ve Yaşam. Kulüpleri. Tanıtım Kitapçığı

Yetenek ve Yaşam. Kulüpleri. Tanıtım Kitapçığı Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı 5. Sınıflar 100 den Fazla Çakabey Kulübünde Kendimizi tanıyoruz, Farkında olduğumuz ya da olmadığımız yeteneklerimizi keşfediyoruz, Araştırıyoruz, Tanıyoruz,

Detaylı

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL MERSİN İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KULÜP ETKİNLİKLERİ

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL MERSİN İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KULÜP ETKİNLİKLERİ ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL MERSİN İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KULÜP ETKİNLİKLERİ Sayın Velimiz; Öğrencilerimizin ilgi ve istekleri doğrultusunda hobi alanlarını belirlemelerine fırsat tanımak

Detaylı

YENİ BİLİM AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ

YENİ BİLİM AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ YENİ BİLİM AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ 2015-2016 ŞUBAT AYI BÜLTENİ STAR CLASS BU AYIN TEMASI KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ ANA HATLARIMIZ *Toplumların ve bireylerin ihtiyaçları farklı meslekleri ortaya çıkarır

Detaylı

ORTAÖĞRETİM İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ ÖZEL ALAN YETERLİKLERİ

ORTAÖĞRETİM İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ ÖZEL ALAN YETERLİKLERİ A. DİL BİLEŞENLERİ VE DİL EDİNİMİ BİLGİSİ A.1. İngilizceyi sözlü ve yazılı iletişimde doğru ve uygun kullanarak model olabilme A.2. Dil edinimi kuramlarını, yaklaşımlarını ve stratejilerini bilme A.3.

Detaylı

2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 5-6 VE 7.SINIFLAR ÖĞRENCİ KULÜPLERİ TERCİH FORMU PUZZLE VE ORİGAMİ KULÜBÜ

2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 5-6 VE 7.SINIFLAR ÖĞRENCİ KULÜPLERİ TERCİH FORMU PUZZLE VE ORİGAMİ KULÜBÜ PUZZLE VE ORİGAMİ KULÜBÜ Kulübün amacı Puzzle ve Origami yapmaya ilgi duyan öğrencilerin bu iki saatlik çalışma ile streslerini atmasıdır. İlk bakışta puzzle ve origami yapmak zor bir uğraş gibi görünse

Detaylı

Spor büyüme çağındaki çocuklar için hem bedensel sağlık ve fiziksel gelişme yönünden, hem de iyi bir kişilik oluşması ve ruh sağlığı bakımından

Spor büyüme çağındaki çocuklar için hem bedensel sağlık ve fiziksel gelişme yönünden, hem de iyi bir kişilik oluşması ve ruh sağlığı bakımından Spor büyüme çağındaki çocuklar için hem bedensel sağlık ve fiziksel gelişme yönünden, hem de iyi bir kişilik oluşması ve ruh sağlığı bakımından yararlı ve gereklidir. Çocuk açısından spor fiziksel gelişimin

Detaylı

ORTAÖĞRETĠM ĠNGĠLĠZCE ÖĞRETMENĠ ÖZEL ALAN YETERLĠKLERĠ

ORTAÖĞRETĠM ĠNGĠLĠZCE ÖĞRETMENĠ ÖZEL ALAN YETERLĠKLERĠ A. DĠL BĠLEġENLERĠ VE DĠL EDĠNĠMĠ BĠLGĠSĠ A1. Ġngilizceyi sözlü ve yazılı iletiģimde doğru ve uygun kullanarak model olabilme A2. Dil edinimi kuramlarını, yaklaģımlarını ve stratejilerini bilme Bu alan,

Detaylı

Matematik Öğretimi. Ne? 1

Matematik Öğretimi. Ne? 1 Matematik Öğretimi Ne? 1 Matematik nedir? Matematik, sayı ve uzay bilimidir. Matematik, tüm olası modellerin incelenmesidir Matematiğin özü, sayı ve miktarla ilgili düşüncelerle çalışmak değildir. Matematik,

Detaylı

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI KEMERBURGAZ İLKOKULU 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 2., 3.ve 4. SINIFLAR

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI KEMERBURGAZ İLKOKULU 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 2., 3.ve 4. SINIFLAR EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI KEMERBURGAZ İLKOKULU 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 2., 3.ve 4. SINIFLAR 701-Basketbol/Basketball Basketbol Kulübü; 2., 3. ve 4. sınıf seviyelerinde 20 kız/erkek öğrenciye

Detaylı

26 OCAK-2 ŞUBAT İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ FLORYA YERLEŞKESİ YARIYIL PROGRAMI DERS İÇERİKLERİ

26 OCAK-2 ŞUBAT İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ FLORYA YERLEŞKESİ YARIYIL PROGRAMI DERS İÇERİKLERİ 26 OCAK-2 ŞUBAT İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ FLORYA YERLEŞKESİ YARIYIL PROGRAMI DERS İÇERİKLERİ PROGRAMIN AMACI: Öğrencilerin yeni çalışma alanlarını ve güncel bilgileri keşfederek, düşünme

Detaylı

YARATICI ÖĞRENCİ GÜNLERİ Her Öğrenci Yaratıcıdır

YARATICI ÖĞRENCİ GÜNLERİ Her Öğrenci Yaratıcıdır YARATICI ÖĞRENCİ GÜNLERİ Her Öğrenci Yaratıcıdır Öğrencinin ilgi alanları, becerileri ve yetenekleri düşünüldüğü zaman kendi öğrenme yöntemlerine göre akademik ve/veya kültürel alanda başarılı olabilir.

Detaylı

BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ!

BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ! EĞİTİMİN ALTIN MARKASINDA BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ! %100 ÖĞRENİM BURSU FIRSATI ANADOLU LİSESİ TEOG PUANINLA SÜRESİZ BURS KAZAN! GELECEĞE GÜÇLÜ BAŞLA! EN İYİSİNİ SEÇ, DOĞRU KARAR VER ŞANSA İHTİYACIN YOK EĞİTİME

Detaylı

BEP Plan Hazırla T.C Selçuk Kaymakamlığı Atatürk İlkokulu Müdürlüğü Beden Eğitimi ve Spor (Yeni Müfredat) Dersi Bireyselleştirilmiş Eğitim Planı

BEP Plan Hazırla T.C Selçuk Kaymakamlığı Atatürk İlkokulu Müdürlüğü Beden Eğitimi ve Spor (Yeni Müfredat) Dersi Bireyselleştirilmiş Eğitim Planı BEP Plan Hazırla T.C Selçuk Kaymakamlığı Atatürk İlkokulu Müdürlüğü Beden Eğitimi ve Spor (Yeni Müfredat) Dersi Bireyselleştirilmiş Eğitim Planı Öğrenci : Osman Aras Günaydın Uzun Dönemli Amaç : Hareket

Detaylı

Bilgi ve iletişim için: cocukuniversitesi.aydin.edu.tr adresinden Üstün Zekâlılar kayıt formunu doldurabilirsiniz.

Bilgi ve iletişim için: cocukuniversitesi.aydin.edu.tr adresinden Üstün Zekâlılar kayıt formunu doldurabilirsiniz. Bilgi ve iletişim için: cocukuniversitesi.aydin.edu.tr adresinden Üstün Zekâlılar kayıt formunu doldurabilirsiniz. İstanbul Aydın Üniversitesi Çocuk Üniversitesinin amacı Üstün Zekâlı ve Yetenekli Öğrencilerin

Detaylı

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI BURÇAK EYÜBOĞLU BATI ATAŞEHİR İLKOKULU 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 2. 3. SINIFLAR

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI BURÇAK EYÜBOĞLU BATI ATAŞEHİR İLKOKULU 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 2. 3. SINIFLAR EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI BURÇAK EYÜBOĞLU BATI ATAŞEHİR İLKOKULU 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 2. ve 3. SINIFLAR 501-Basketbol/ Basketball 2. ve 3. sınıf seviyelerinde 20 kız/erkek öğrenciden

Detaylı

ÖZEL DÜNYA EĞİTİM KURUMLARI 4'ÜNCÜ SINIFLAR OKUL SONRASI PROGRAMLARI GENEL BİLGİLERİ

ÖZEL DÜNYA EĞİTİM KURUMLARI 4'ÜNCÜ SINIFLAR OKUL SONRASI PROGRAMLARI GENEL BİLGİLERİ 2017-2018 ÖZEL DÜNYA EĞİTİM KURUMLARI 4'ÜNCÜ OKUL SONRASI PROGRAMLARI GENEL BİLGİLERİ ÖĞRETMEN ADI- SOYADI KULÜP ADI SEVİYE KULÜP AÇIKLAMA KONTENJAN KULÜP ÇALIŞMA YERİ KULÜP SÜRESİ YOUTUBE VİDEO LİNKİ

Detaylı

ÖZEL ÜSKÜDAR SEV İLKÖĞRETİM OKULU

ÖZEL ÜSKÜDAR SEV İLKÖĞRETİM OKULU ÖZEL ÜSKÜDAR SEV İLKÖĞRETİM OKULU AYLIK BÜLTENLER SERİSİ EKİM, 2008 SAYI: 2 KONU: Çocuğunuzun Beceri ve Yeteneklerini Nasıl Geliştirebilirsiniz? Aileler çocuklarının mutlu bireyler olmalarını ve en yüksek

Detaylı

: Hasan Hüseyin ELVERİŞLİ, İbrahim Ethem ÖZKAN, Abdullah ÜNLÜ, Gökhan GÖKKAYA, Ali ÇETİN

: Hasan Hüseyin ELVERİŞLİ, İbrahim Ethem ÖZKAN, Abdullah ÜNLÜ, Gökhan GÖKKAYA, Ali ÇETİN İL İLÇE PROJENİN ADI PROJEDEN SORUMLU BİRİM PROJE KOORDİNATÖRÜ PROJE YÜRÜTÜCÜSÜ PROJE EKİBİ : Tekirdağ : Şarköy : Gündem Eğitim : İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü : Zekeriya GÜNEY_Kaymakam : İrfan BALLI_İlçe

Detaylı

Bilim veya ilim geniş bir tanımın karşılığı olmakla birlikte basite indirgediğimizde içinde bulunduğumuz fiziki ve doğal evrenin yapısının ve

Bilim veya ilim geniş bir tanımın karşılığı olmakla birlikte basite indirgediğimizde içinde bulunduğumuz fiziki ve doğal evrenin yapısının ve Orff Schulwerk yöntemi Alman besteci Carl Orff un geliştirdiği müzik, dans, hareket ve doğaçlamanın önemsendiği bir müzik yaklaşımıdır. Orff yaklaşımıyla çocukların doğal olarak yakalayabilecekleri basit

Detaylı

Bir okuldan fazlası. Bir okuldan fazlası HER ALANDA KALİTELİ VE GÜVENLİ EĞİTİMİN MERKEZİ. www.toros.k12.tr ANAOKULU VE KREŞLER İLKOKULLAR ORTAOKULLAR

Bir okuldan fazlası. Bir okuldan fazlası HER ALANDA KALİTELİ VE GÜVENLİ EĞİTİMİN MERKEZİ. www.toros.k12.tr ANAOKULU VE KREŞLER İLKOKULLAR ORTAOKULLAR Bir okuldan fazlası HER ALANDA KALİTELİ VE GÜVENLİ EĞİTİMİN MERKEZİ ANAOKULU VE KREŞLER HER YERE YAKINIZ Toros Kaş Toros Finike Toros Kumluca Toros Güven Toros Akdeniz Toros İdeal Çocuk Akademisi Toros

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇANAKKALE KOLEJİ SEÇMELİ KULÜP ETKİNLİKLERİ TANITIM BÜLTENİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇANAKKALE KOLEJİ SEÇMELİ KULÜP ETKİNLİKLERİ TANITIM BÜLTENİ 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇANAKKALE KOLEJİ SEÇMELİ KULÜP ETKİNLİKLERİ TANITIM BÜLTENİ Kulüpler, yaşamın provasıdır; içindeki etkinliklerde öğrenci sosyal ilişki kurmayı, yeteneklerini kullanmayı ve

Detaylı

1.Dönem 20 Haziran - 01 Temmuz. 2.Dönem 11 Temmuz - 21 Temmuz

1.Dönem 20 Haziran - 01 Temmuz. 2.Dönem 11 Temmuz - 21 Temmuz 1.Dönem 20 Haziran - 01 Temmuz 2.Dönem 11 Temmuz - 21 Temmuz S2 GÖRSEL SANATLAR ODTÜ Geliştirme Vakfı görsel sanatlar zümresi olarak yaz okulu sürecinde ahşap üzerine akrilik boya ile öğrencilerimizin

Detaylı

yaz okulu programı 2017

yaz okulu programı 2017 yaz okulu programı 2017 Free Steps School olarak; çocuklarımıza hem eğlenecekleri, hem de öğrenecekleri dopdolu bir yaz okulu programı hazırladık. Branşlarında uzman eğitmenlerimiz eşliğinde yapılacak

Detaylı

HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ!

HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ! SÖMESTR TATİLİNDE HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ! Beden Atölyesi nde çocuklar için dopdolu sömestr programı hazır. Temel cimnastikden dramaya, eğlenceli parkurlardan sanat atölyelerine kadar farklı ders

Detaylı

lkokul Eğitim Koordinatörü

lkokul Eğitim Koordinatörü Değerli Velilerimiz, Yılın sonuna yaklaştığımız günlerdeyiz. Bu hafta, her sınıf düzeyinde planlarımıza yer alan göre konuları kaynak kitaplardan, dijital içeriklerden, Fen laboratuvarımızdan, bahçemizdeki

Detaylı

ALKEV Ozel. Anadolu Lisesi

ALKEV Ozel. Anadolu Lisesi ALKEV Ozel Anadolu Lisesi 2014-2015 AG-Broschure DÜNYA KÜLTÜRLERİ VE SANATLARI KULÜBÜ Dünyanın çeşitli bölgelerinde farklı din, ırk ve yaşam biçimine sahip insanların ilginç, zengin kültürleri ve birbirinden

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İLK /ORTAOKUL

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İLK /ORTAOKUL 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İLK /ORTAOKUL FAALİYET RAPORU 2 Gelenekten Geleceğe 4 Eğitim Felsefemiz 7 Faaliyet Raporu 21 Belirli Gün Ve Haftalar 25 Kulüp Çalışmaları 29 Ölçme-Değerlendirme Çalışmaları

Detaylı

Her Okulun Bir Projesi Var

Her Okulun Bir Projesi Var T.C ÇORUM VALİLİĞİ ŞEHİT ALİ KARSLI İMAM HATİP ORTAOKULU Her Okulun Bir Projesi Var Merak Eden Çocuk Saati ÇORUM 2017 Proje Adı: Merak Eden Çocuk Saati Projenin Sahibi: Şehit Ali Karslı İmam Hatip Ortaokulu

Detaylı

ESBAŞ ÇOCUK YUVASI 4 YAŞ SINIFI YAZ OKULU PROGRAMI

ESBAŞ ÇOCUK YUVASI 4 YAŞ SINIFI YAZ OKULU PROGRAMI ESBAŞ ÇOCUK YUVA 4 YAŞ NIFI YAZ OKULU PROGRAMI 08:00-8:30 08:30-09:00 09:15-09:45 10:00-10:45 10:40-11:30 11:30-12:00 12:15-13: 14:00-15:00 15:00-16:00 16:00-16:30 16:45-17:45 17:45-18:00 PAZARTES RUTNL

Detaylı

ANİMATÖR PROGRAMINA İLİŞKİN AÇIKLAMALAR : EĞLENCE HİZMETLERİ MESLEK SEVİYESİ : 4 SEVİYE

ANİMATÖR PROGRAMINA İLİŞKİN AÇIKLAMALAR : EĞLENCE HİZMETLERİ MESLEK SEVİYESİ : 4 SEVİYE ANİMATÖR PROGRAMINA İLİŞKİN AÇIKLAMALAR ALAN : EĞLENCE HİZMETLERİ MESLEK : ANİMATÖR MESLEK SEVİYESİ : 4 SEVİYE MESLEK ELEMANI TANIMI Konaklama tesislerinde, özel organizasyonlarda, kişilerin hoş, eğlenceli

Detaylı

Bu hafta Aile İçi İletişimde Nezaket konusuna değindik. Aile yaşantılarımıza ilişkin nezaket örneklerini, drama yöntemi ile uyguladık.

Bu hafta Aile İçi İletişimde Nezaket konusuna değindik. Aile yaşantılarımıza ilişkin nezaket örneklerini, drama yöntemi ile uyguladık. Değerli Velilerimiz, Yılın sonuna yaklaştığımız günlerdeyiz. Bu hafta, her sınıf düzeyinde planlarımıza yer alan göre konuları kaynak kitaplardan, dijital içeriklerden, Fen laboratuvarımızdan, bahçemizdeki

Detaylı

ETKİNLİK GÜNÜ ÖĞRENCİNİN YANINDA BULUNDURMASI GEREKEN MALZEMELER

ETKİNLİK GÜNÜ ÖĞRENCİNİN YANINDA BULUNDURMASI GEREKEN MALZEMELER SERAMİK ATÖLYESİ Çocukların 3 boyut algısını geliştirmek, ince motor becerilerini desteklemek amacı ile seramik etkinliğinde kil ile 3 boyutlu baykuş çalışması yaptırılacaktır. Kontenjan Sayısı : 10 Kişi

Detaylı

BİLGİ EVLERİ ÖLÇME ve DEĞERLENDİRME MERKEZİ. Ölçme ve Değerlendirme Merkezi 1

BİLGİ EVLERİ ÖLÇME ve DEĞERLENDİRME MERKEZİ. Ölçme ve Değerlendirme Merkezi 1 BİLGİ EVLERİ ÖLÇME ve DEĞERLENDİRME MERKEZİ Ölçme ve Değerlendirme Merkezi 1 UYGULAMALARIMIZ Çoklu Zeka Yetenek Yönelim Çalışmaları Kulüp/Kurs Memnuniyet Anketleri Veli Memnuniyet Anketleri Ölçme ve Değerlendirme

Detaylı

İTÜGVO İZMİR BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ

İTÜGVO İZMİR BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ İTÜGVO İZMİR BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ OCAK Ş UBAT MAR T 2 01 7 SAYI 3 Esma ÇUK URBAŞI Ç ALIŞIR Eğitim Teknolojileri Uzmanı Bil işim Teknolojileri Öğretmeni 3B DÜNYA 3 boyutlu (3B) sanal ortamlar ile oyun,

Detaylı

Robotik Kodlama atölyesi çocuklara matematik, bilim, problem çözme, takım çalışması, el becerisinin gelişimi, proje bazlı düşünme, yaratıcı sanatlar

Robotik Kodlama atölyesi çocuklara matematik, bilim, problem çözme, takım çalışması, el becerisinin gelişimi, proje bazlı düşünme, yaratıcı sanatlar Orff Schulwerk yöntemi Alman besteci Carl Orff un geliştirdiği müzik, dans, hareket ve doğaçlamanın önemsendiği bir müzik yaklaşımıdır. Orff yaklaşımıyla çocukların doğal olarak yakalayabilecekleri basit

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER ARALIK 2014 Sevgili Veliler; Bizler Aralık ayını da dolu dolu yaşadık. Önemli gün ve haftaları büyük bir coşku, sevinçle yaşadık. Sınıf içi etkinliklerimize tüm çocuklarımız keyifle katıldılar. Etkinliklerimizle

Detaylı

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ YAZA 46.Dönem Mezuniyet Töreni Resim Sergisi Lise ye Geçiş Töreni ORTAK SINAV PROGRAMI DUYURUSU TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM

Detaylı

ÇOCUKLAR NEDEN AKIL VE ZEKA OYUNLARI OYNAMALI? 1- Bilinç altında; tanıma, kavrama, kıyaslama gibi terimleri pekiştirerek öğrenir.

ÇOCUKLAR NEDEN AKIL VE ZEKA OYUNLARI OYNAMALI? 1- Bilinç altında; tanıma, kavrama, kıyaslama gibi terimleri pekiştirerek öğrenir. ÇOCUKLAR NEDEN AKIL VE ZEKA OYUNLARI OYNAMALI? 1- Bilinç altında; tanıma, kavrama, kıyaslama gibi terimleri pekiştirerek öğrenir. 2- Bazen grupla bazen bireysel etkinlikler sırasında sürekli kendini yenileyerek

Detaylı

Bilim veya ilim geniş bir tanımın karşılığı olmakla birlikte basite indirgediğimizde içinde bulunduğumuz fiziki ve doğal evrenin yapısının ve

Bilim veya ilim geniş bir tanımın karşılığı olmakla birlikte basite indirgediğimizde içinde bulunduğumuz fiziki ve doğal evrenin yapısının ve Bilim veya ilim geniş bir tanımın karşılığı olmakla birlikte basite indirgediğimizde içinde bulunduğumuz fiziki ve doğal evrenin yapısının ve hareketlerinin gözlem, deney, düşünme gibi birtakım yöntemler

Detaylı

Bu hafta Hayat Bilgisi dersinde okulumuz çalışanlarının görevlerini tartıştık ve onlar için İyi ki varlar! dedik.

Bu hafta Hayat Bilgisi dersinde okulumuz çalışanlarının görevlerini tartıştık ve onlar için İyi ki varlar! dedik. Değerli Velilerimiz, Bu hafta, Cumhuriyetimizin kurucusu M. Kemal ATATÜRK Ü anma hazırlıklarımız, Dünya Çocuk Kitapları Haftası etkinlikleri kapsamında yazar Kaan ELBİNGİL söyleşisi, İngilizce PİRATES

Detaylı

ZEKA ATÖLYESİ AKIL OYUNLAR

ZEKA ATÖLYESİ AKIL OYUNLAR ZEKA ATÖLYESİ AKIL OYUNLAR Akıl Oyunları çocukların ve yetişkinlerin strateji geliştirme, planlama, mantık yürütmemantıksal bütünleme, görsel-uzamsal düşünme, yaratıcılık, dikkat - konsantrasyon, hafıza

Detaylı

EN EĞLENCELİ YAZ KAMPI KIDZANIA DA!

EN EĞLENCELİ YAZ KAMPI KIDZANIA DA! EN EĞLENCELİ YAZ KAMPI KIDZANIA DA! BİRBİRİNDEN EĞLENCELİ AÇIK HAVA AKTİVİTELERİ SIRA DIŞI VE KEYİFLİ ATÖLYE ÇALIŞMALARI 18 Haziraons 31 Ağust Hafta içi: 8.15-18.30 KIDZANIA HER ÇOCUĞUN HAKKI! KidZania,

Detaylı

4. ve 5. Sınıf Öğrencileri (Pazartesi)

4. ve 5. Sınıf Öğrencileri (Pazartesi) 4. ve 5. Sınıf Öğrencileri (Pazartesi) Kulüpler Açıklama Basketbol El Becerileri Basketbola ilgi duymak ve sevmek.basketbolun bir takım sporu olduğunu bilmek ve işbirliği içinde calışmaya açık olmalı.

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3-4 YAŞ GRUBU AYLIK PROGRAMI. Tekerlemeler: Hanım kızı, ebe tekerlemelerini öğreniyorum.

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3-4 YAŞ GRUBU AYLIK PROGRAMI. Tekerlemeler: Hanım kızı, ebe tekerlemelerini öğreniyorum. FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3-4 YAŞ GRUBU AYLIK PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Hanım kızı, ebe tekerlemelerini öğreniyorum. Bilmeceler: Beyin fırtınası tekniği ile telefon,

Detaylı

6 YAŞ EĞİTİMİ VE 1. SINIFA HAZIRLIK

6 YAŞ EĞİTİMİ VE 1. SINIFA HAZIRLIK 6 YAŞ EĞİTİMİ VE 1. SINIFA HAZIRLIK Eğitim, uzmanına bırakılması gereken çok ciddi ve sorumluluk gerektiren hayati bir konudur, ama bu alanda tüketici konumda olan çocuklarımızın zamanla değişen beklentileri,

Detaylı

EĞLENCELİ TEMALI PARTİLER DRAMA

EĞLENCELİ TEMALI PARTİLER DRAMA 1.Dönem : 3 TEMMUZ/28 TEMMUZ 2.Dönem : 31 TEMMUZ/25 AĞUSTOS EĞLENCELİ TEMALI PARTİLER Yaz Okulumuzda çocuklarımızın ilgisini çekecek ve eğlenmelerini sağlayacak temalı partiler düzenlenecektir. Partinin

Detaylı

EK-1 BEDEN EGİTİMİ DERSİNDE ÖĞRENCİ BAŞARISININ DEĞERLENDİRİLMESİ

EK-1 BEDEN EGİTİMİ DERSİNDE ÖĞRENCİ BAŞARISININ DEĞERLENDİRİLMESİ BEDEN EGİTİMİ DERSİNDE ÖĞRENCİ BAŞARISININ DEĞERLENDİRİLMESİ EK-1 Beden eğitimi dersinde öğrencilerin başarıları; sınavlar, varsa projeler, öğrencilerin performanslarını belirlemeye yönelik çalışmalardan

Detaylı

KURS KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR KURSLARIMIZ -GRAFİK TASARIM -GÖRSEL SANATLAR -YARATICI DRAMA -CİMNASTİK -ENSTÜRMAN.

KURS KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR KURSLARIMIZ -GRAFİK TASARIM -GÖRSEL SANATLAR -YARATICI DRAMA -CİMNASTİK -ENSTÜRMAN. KURSLARIMIZ -GRAFİK TASARIM -GÖRSEL SANATLAR -YARATICI DRAMA -CİMNASTİK -ENSTÜRMAN 0216 326 81 88-0545 236 61 20-23 2018-2019 KURS KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR / TuzyevVakfi w w w.tu z ye v.o r g Tüzyev Mozaik

Detaylı

YAZ SPOR OKULU 2015. 15 HAZiRAN - 15 TEMMUZ SINIRSIZ SPOR VE EĞLENCEYE DAVETLİSİNİZ!

YAZ SPOR OKULU 2015. 15 HAZiRAN - 15 TEMMUZ SINIRSIZ SPOR VE EĞLENCEYE DAVETLİSİNİZ! YAZ SPOR OKULU 2015 15 HAZiRAN - 15 TEMMUZ SINIRSIZ SPOR VE EĞLENCEYE DAVETLİSİNİZ! Cent Koleji Yaz Spor Okulu Okulumuz Tarabya da 21.000 m2 lik eğitim yerleşkesinde, 1991 y l ndan itibaren, yüce Atatürk

Detaylı

YAZ SPOR OKULU HAZiRAN - 13 TEMMUZ SINIRSIZ SPOR VE EĞLENCEYE DAVETLİSİNİZ! 15 HAZiRAN BAYRAM TATiLi

YAZ SPOR OKULU HAZiRAN - 13 TEMMUZ SINIRSIZ SPOR VE EĞLENCEYE DAVETLİSİNİZ! 15 HAZiRAN BAYRAM TATiLi YAZ SPOR OKULU 2018 11 HAZiRAN - 13 TEMMUZ * 15 HAZiRAN BAYRAM TATiLi SINIRSIZ SPOR VE EĞLENCEYE DAVETLİSİNİZ! Cent Koleji Yaz Spor Okulu Okulumuz Tarabya da 21.000 m 2 lik eğitim yerleşkesinde, 1991

Detaylı

BASKAN DAN HASAN TAHSİN USTA BELEDİYE BAŞKANI

BASKAN DAN HASAN TAHSİN USTA BELEDİYE BAŞKANI BASKAN DAN Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın gelecekte mutlu, başarılı, yaratıcı ve iletişim becerileri yüksek bireyler olması için onların okul dışı zamanlarını da en iyi şekilde planlamamız gerekmektedir.

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI Özel İzmir Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi SANAT VE SPOR OKULLARI PROGRAMI VE KATILIM KOŞULLARI

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI Özel İzmir Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi SANAT VE SPOR OKULLARI PROGRAMI VE KATILIM KOŞULLARI İTÜ GELİŞTİRME VAKFI Özel İzmir Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi 2018 2019 SANAT VE SPOR OKULLARI PROGRAMI VE KATILIM KOŞULLARI 28.09.2018 Sayın Velimiz, Özgüveni yüksek, sosyal ilişkilerinde başarılı,

Detaylı

"Köklü geçmişimize yakışır, Asil bir gelecek için..." Kulübümüz ASİLDER in faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor.

Köklü geçmişimize yakışır, Asil bir gelecek için... Kulübümüz ASİLDER in faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor. "Köklü geçmişimize yakışır, Asil bir gelecek için..." Kulübümüz ASİLDER in faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor. İyi İnsan yetiştirme yarışında siz değerli gönüllülerimizin de bir tuzu olsun istedik.

Detaylı