Yetenek ve Yaşam. Kulüpleri. Tanıtım Kitapçığı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Yetenek ve Yaşam. Kulüpleri. Tanıtım Kitapçığı"

Transkript

1 Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı

2 100 den Fazla Çakabey Kulübünde Kendimizi tanıyoruz, Farkında olduğumuz ya da olmadığımız yeteneklerimizi keşfediyoruz, Araştırıyoruz, Tanıyoruz, Öğreniyoruz, Eğleniyoruz, Paylaşıyoruz, Geziyoruz, Sosyalleşme sürecinde önemli adımlar atıyoruz, Bilgi ediniyoruz, Yeni deneyimler kazanıyoruz, Çünkü Biz Çakabeyliyiz...

3 KULÜP ADI: BASKETBOL KULÜBÜ TAMER DEVECİOĞLU Öğrencilerin basketbol branşındaki gelişimlerine bağlı olarak okul takımlarında yer alabilmelerini sağlamak, Öğrencilere spor ahlakını ve disiplinini aşılamak, Öğrencilerin fiziksel ve psikolojik gelişimlerine katkıda bulunmak, Grup aktivitesi yoluyla öğrencilerin sosyalleşmesine katkıda bulunmak, Öğrencinin kendine güven duygusunun gelişmesine yardımcı olmaktır. Yapılacak olan antrenman çalışmalara devamlılık sağlamak, Kulüp içi çalışmalara ve faaliyetlere katılmaya istekli olmak, Sağlıkla ilgili problemi olmamak, Maksimum 15 öğrenci Kulüp çalışmalarında spor kıyafeti ile hazır bulunmak, Kulüp zaman çizelgesine gerektiği şekilde uymak, Takım çalışmasına yatkın olmak, Arkadaşları ile iyi ilişkiler kurmak. Kulüp öğrencilerinin katılımıyla okul içi turnuvalar düzenlenecektir.

4 KULÜP ADI: BRİÇ KULÜBÜ MUAMMER ÖZDEN (MUSTAFA SEVİMLİ) Öğrencilerin muhakeme, hafıza, sezgi ve psikolojik dayanıklılığını artırmak, «Ortaklık oyunu» olmasından dolayı ortaklar arasında iletişim, saygı ve sevgi gibi unsurların gelişmesini sağlamak. Briç oyununa ilgi duymak En az 4 öğrenci Öğrencilerimizin gelişim durumuna göre briç turnuvalarına katılımları sağlanabilir.

5 KULÜP ADI: MODERN DANS KULÜBÜ NERGİZ SİRER (BURCU CEBELOĞLU) Dans; insanın beyin gücünün, beden üzerinde motiflenerek sunulmasıdır. Doğa olaylarının, günümüz yaşantısına adapte edilerek müzik, mimik, kostüm, dekor gibi yardımcı sanatlarla süslenerek sergilenmesidir. Müziğin ve duyguların hareketlere dönüştürülerek en zengin biçimde icra edilmesidir. Dans kulübü, grup bilinci içerisinde sorumluluk duygularını geliştirmeyi ve paylaşmayı öğretmek, müzik eşliğinde ritmin duygusunun ve koordinasyonunun geliştirilmesi, vücudun esnekliğini, direncini arttırarak daha sağlıklı ve zinde bir yaşamın desteklenmesi, dans ile ilgili ritim duygusunun geliştirilmesi ile birlikte temel becerilerin kazanılması, aerobik kapasiteyi güçlendirerek vücudun daha dinamik ve enerjik olmasına katkı sağlayabilmeyi amaçlar. Çalışmaya istekli ve yaratıcı olabilme, Dans ve ritim duygusunu geliştirmeye istekli olma, Sağlıkla ilgili bir sorunu olmama Gösteri günü giyeceği kıyafetin masraflarının öğrenci/veli tarafından karşılanması gerekecektir(yaklaşık 150 TL civarında). Koreografi gereği 3 ERKEK /7 KIZ öğrenci Kulüp çalışmalarında spor kıyafeti ile hazır bulunmak, Kulüp zaman çizelgesine gerektiği şekilde uymak, Takım çalışmasına yatkın olmak, Arkadaşları ile iyi ilişkiler kurmak. Kulüp öğrencilerinin katılımıyla okulumuzun kulüp gecesinde gösteri sunumu

6 KULÜP ADI: ESKRİM KULÜBÜ BURAK ORAY Eskrim kulübünde bu branşa ait temel teknik ve taktik beceriler öğretilirken aynı zamanda çocukların dikkat kapasitelerini ve konsantrasyon düzeyini arttırmaya yönelik çalışmalar yapılarak çabukluk, denge, koordinasyon gibi özelliklerinin de geliştirilmesi amaçlanmıştır. Eskrim branşını öğrenip, kendini geliştirmeye istekli olmak. Düzenli çalışmaya istekli olmak. Zamanı verimli kullanabilmek Öğrencilerimiz kulüp öğretmenimizin getireceği eskrim malzemelerini kullanabileceği gibi, isteyen velilerimiz öğrencilerimiz için kendi ekipmanlarını temin edebilirler. Maksimum 15 öğrenci Okul içi eskrim organizasyonlarında verilen görevi takip etmek ve uygulamak. Okulun belirlemiş olduğu spor kıyafetlerini kullanmak. Kulüp öğrencilerinin katılımıyla okul içi turnuvalar düzenlenecektir.

7 KULÜP ADI: FIRST LEGO LEAGUE (FLL) SERKAN ÜZE - PINAR YARATICI FIRST LEGO League (FLL) amacı, gençlere bilim ve teknolojiyi sevdirirken, onların sosyal sorumluluklarının farkında olan, takım çalışması yapabilen, çevresindekilere, doğaya, topluma duyarlı birer birey olmalarına katkıda bulunmaktır. Takım üyelerinin doğum tarihlerinin 31 Aralık 2004 den önce, 01 Ocak 1999 dan sonra olması gerekmektedir. En az 4, en fazla 7 kişi. Kulüp üyeleri kendilerine verilen görevleri zamanında ve tam olarak özveri ile yapmakla sorumludurlar. ÖZEL ŞARTLAR: Bu kulüpteki öğrenciler yalnızca ulusal çapta düzenlenen organizasyonlarına katılacak olup, ulusal dereceler alınması halinde bile yurt dışında gerçekleştirilecek organizasyonlara katılım sağlanmayacaktır. KATILACAĞI YARIŞMALAR: 7-8 Mart 2015 Yaşar Üniversitesi

8 KULÜP ADI: FOTOĞRAFÇILIK KULÜBÜ CELAL BAYAK - BURCU KAR Fotoğrafçılık Kulübü nün amacı, amatör fotoğrafçılığı yaymak, tanıtmak ve öğretmektir. Kulübe katılacak öğrencilerin bir dijital fotoğraf makinası olması gerekir. Yapılacak olan hafta içi ve hafta sonu gezilerine katılmak ve belirlenecek temalar dahilinde bireysel olarak fotoğraf çekmek zorunludur. Düzenlenecek olan gezilerdeki kişisel masraflar ile sergilenecek fotoğrafların basım masrafları öğrencilere aittir. En az 5, en çok 15 öğrenci Öğrencilerin çekmiş olduğu fotoğraflardan oluşan bir sergi düzenlenecektir.

9 KULÜP ADI: FUTBOL KULÜBÜ EFDAL TAŞÇIOĞLU Öğrenciler üzerindeki hareket yeteneğinin gelişimini sağlamak, Öğrencilerin sosyal, kültürel, sportif yaşantılarına katkıda bulunacak etkin çalışmalar yapmak, Öğrencileri arkadaşlık ve karşılıklı anlayış bağları ile birleştirmek, sevgi ve saygıya dayanan sosyal ilişkileri geliştirmek, Toplumda kendine güvenen, kendini rahatlıkla ifade edebilen öğrenciler olmalarına yardımcı olmak, Sinir-kas koordinasyonu gelişimini sağlamak, Sağlıklı yaşam için spor duygusunu ve anlayışı oluşturmak. Gönüllülük ilkesi esastır. Sağlıkla ilgili probleminin olmaması gerekir. Maksimum 12 öğrenci Kulüp çalışmalarında spor kıyafeti ile hazır bulunmak, Kulüp zaman çizelgesine gerektiği şekilde uymak, Takım çalışmasına yatkın olmak, Arkadaşları ile iyi ilişkiler kurmak. Kulüp öğrencilerinin katılımıyla okul içi turnuvalar düzenlenecektir.

10 KULÜP ADI: GRAFFİTİ KULÜBÜ HASAN SOLAK Fotoğrafçılık Kulübü nün amacı, amatör fotoğrafçılığı yaymak, tanıtmak ve öğretmektir. Grafiti ve güzel yazı sanatının uygulanması. Büyük boyutlu kartonlara (50x70 Resim kağıtlarına)sprey boyayla grafiti tekniğinin uygulanması ve belirli gün ve haftalarla ilgili özlü sözlerin yazılması. Güzel yazı uygulamaları ve üç boyutlu yazılar. Grafiti ve kaligrafi ve el sanatlarını sevdirmek ve öğretmek Güzel yazı sanatına meraklı olma Malzemeleri eksiksiz getirmek, Atölye kurallarına uymak, 5 öğrenci Öğrencilerin eserlerinden oluşan bir sergi düzenlenecektir.

11 KULÜP ADI: GROS CHANTIER DU MOULIN ROUGE ÇİĞDEM BAKIR - BEGÜM YENİEV Fransızca bir metni günümüze uyarlamak ve sahnelemek Sınıf öğrencisi olmak Esnek çalışma saatlerine uymak, teatral anlamda yeteneklerini sergileyebilmek. En az 10 öğrenci Hazırladığımız oyunu Fransızca olarak yapılacak olan yurt içi ve yurt dışı festivallerde sunmak.

12 KULÜP ADI: MUN (MODEL UNITED NATIONS/MODEL BİRLEŞMİŞ MİLLETLER) KULÜBÜ AHU KIRICI KORAY - HANZADE ÇETİNER Okuldaki öğrencilerden delegeler çıkararak belli ülkeleri ve Birleşmiş Milletler kurumlarını temsil ettikleri eğitsel bir simülasyondur. Türkiye ve dünyada konferans, panel, çalıştay veya forum usulüyle yürütülen toplantıları içerir. Kulüp olarak amacımız öğrencilerin dünyadaki yaşanan olaylara farkındalık kazandırmak, İngilizce dil gelişiminde katkıda bulunmak, grup içinde çalışma becerileri kazandırmak, araştırma becerilerini geliştirmek ve topluluk önünde konuşma becerilerini geliştirmek. En az Orta düzey İngilizce (Intermediate level) Her konferans için kayıt ücreti, vize, konaklama, yol, harçlık ve diğer harcamalardan öğrenci sorumludur. 8 öğrenci Devamlı İngilizce konuşmak, Verilen tüm araştırma sorumlulukları yerine getirmek ve okul sonrası yapılacak çalışmalara katılmak. ÖZEL ŞARTLAR: Konferans katılımla ilgili veliye izin yazısı ve ücret ile ilgili mektup öğrenci aracılığı ile gönderilir. KATILINACAK KONFERANSLAR: TIMUN (İstanbul), Harvard MUN (ABD), MUNDP (İstanbul), GEMUN (İtalya), HAARLEM MUN(Hollanda) *(Konferanslar değişiklik gösterebilir.)

13 KULÜP ADI: MÜNAZARA KULÜBÜ FATİH BİLMAN - HAKAN KUNDURACI Öğrencilerin sorgulama berecilerini geliştirme Öğrencilerin analiz ve sentez yapmalarını sağlama Öğrencilerin, Türkiye ve Dünya da ki güncel, ekonomi, siyaset, spor, sanat, yaşam gibi gündeme ilişkin konularda araştırma ve sunum yapmaları için ortam yaratma Öğrencilerin farklı konulardaki farklı bakış açılarını algılayabilmelerine yardımcı olma Öğrencilerin grup tartışmalarını yürütebilmelerini sağlama Öğrencilere analitik bir şekilde dinleyebilme, not alma, ikna edebilme ve kendilerini akıcı bir şekilde ifade edebilme becerilerini kazandırma Münazara kültürünün yayılmasını sağlama Kulübe katılacak öğrencilerin, Türkiye ve Dünya daki siyaset, ekonomi, spor, sanat, yaşam gibi gündeme ilişkin konulara ilgi duyması ve bu konuları takip etmesi gerekmektedir. Aynı zamanda yapılacak olan çalışmalara disiplinli bir şekilde hazırlanması ve katılması gerekmektedir. Gidilecek olan turnuva ve yarışmalarda turnuva sponsoru karşılamadığı takdirde yemeiçme masrafları ve öğrencinin kişisel masrafları öğrenci Özellikle yarışma öncelerinde yapılacak olan hafta içi ve ya hafta sonu çalışmalarına katılmak ve belirlenecek konulara hazırlıklı olarak çalışmalara gelmek zorunludur. KATILACAĞI YARIŞMALAR: Türkiye Özel Okullar Birliğinin Düzenlediği Türkiye Münazara Ligi ve Gediz Üniversitesinin Düzenlediği Liderlerin Oyunu turnuvaları başta olmak üzere düzenlenecek olan münazara turnuvalarına katılmak amaçlanmaktadır.

14 KULÜP ADI: ORKESTRA KULÜBÜ ATIL ÇELİK Orkestra çalışmalarını dijital ortama taşımak ve teknolojiden yararlanmak. Enstrüman çalımını geliştirmek. En az bir enstrümanı iyi seviyede çalabilmek. Kulübe katılım için mutlaka bir ipad ve içerisinde garage band uygulaması yüklü olmalıdır. Takım çalışmasına uyumluluk. 8 öğrenci Öğrenciler kendi ipad ve bireysel enstrumanlarını getirmek zorundadırlar. Kulüp öğrencilerinin katılımıyla okulumuzun kulüp gecesinde gösteri sunumu Uygun olan yarışmalara ve festivallere katılınacaktır.

15 KULÜP ADI: PANDOMİM VE KUKLA KULÜBÜ İLKER KILIÇER (YAVUZ TATAR) Sanatın bu nadide kolunun ülkemizde gelişimine katkı sağlamak, öğrencilerimizin bu alandaki yeteneklerini profesyonelce geliştirmek. Kulübe katılacak öğrencilerin kulüp faaliyetleri için kendilerine belirtilecek malzemeyi almaları gerekmektedir. En az 2 en fazla 8 öğrenci ile kulüp faaliyetlerini sürdürecektir. Yapılacak olan hafta içi ve hafta sonu faaliyetlere katılmak ve belirlenecek egzersiz ve etkinlikleri gerçekleştirmek. Düzenlenecek olan etkinlikler ve gösterilerde kişisel masraflar öğrencilere aittir. Kulüp öğrencilerinin katılımıyla okulumuzun kulüp gecesinde gösteri sunumu

16 KULÜP ADI: STEP-ZUMBA KULÜBÜ AYŞEN PEKŞAN Kulübümüzün amacı ritim kulağını geliştirme, müziği oluşturan ritim olgusunu tanıtma, bir bütün içerisinde çalışabilme özelliğini kazandırma, disiplin duygusunu geliştirmedir. Grup bilinci içerisinde sorumluluk duygularını geliştirmeyi ve paylaşmayı öğretmek hedeflenmektedir. Müzik eşliğinde ritim duygusunun ve koordinasyonunun geliştirilerek organize bir biçimde hareket edebilmeyi sağlamaktır. Öğrenciler üzerindeki hareket yeteneğinin gelişimini sağlamaktır. Çalışmaya istekli ve yaratıcı olabilmek, Dans ve ritim duygusunu geliştirmeye istekli olmak, Step ile ilgili çalışmalara ilgi duymak, Sağlıkla ilgili problemi olmamak, Maksimum 15 öğrenci Kulüp çalışmalarında spor kıyafeti ile hazır bulunmak, Kulüp zaman çizelgesine gerektiği şekilde uymak, Arkadaşları ile iyi ilişkiler kurmak. Yıl sonunda kulüp sunumu yapılacaktır.

17 KULÜP ADI: TİYATRO KULÜBÜ ONUR ATACAN (DİLEK SARIKAYA) Sanatı ve tiyatroyu yaşamlarının bir parçası haline getirmek, öğrencilere özgüven kazandırmak sınıflardan tiyatroya ve sanata ilgi duyan, disiplinli çalışmayı ilke edinmiş her öğrenci kulübe katılabilir. Yılsonu etkinliğinde sergilenecek oyunda kullanılacak kostümlerin ücretleri öğrenciler tarafından karşılanacaktır öğrenci Disiplinli çalışmak, Devamsızlık yapmadan kulüp derslerine katılmak, Okul sonrası ve bazı durumlarda hafta sonu yapılacak provalara katılmak, Oyun metinlerini zamanında ezberlemek. Kulüp öğrencilerinin katılımıyla okulumuzun kulüp gecesinde oyun sergileme Antalya Büyükşehir Tiyatro Şenliği, yıl içinde düzenlenebilecek okul yarışmaları

18 KULÜP ADI: TÜBİTAK BİYOLOJİ KULÜBÜ ÖZLEM ABACI Temel bilimlerde çalışmalar yapmaya özendirmek, çalışmalarını yönlendirmek ve gelişmelerine katkıda bulunmak. 9 sınıflardan biyolojiye ilgi duyan, disiplinli çalışmayı ilke edinmiş her öğrenci kulübe katılabilir. Kaynak kitap ücretinin öğrenci tarafından karşılanması gerekecektir. 2-3 kişi Disiplinli çalışmak, Devamsızlık yapmadan kulüp derslerine katılmak, Okul sonrası ve hafta sonları çalışmalarını sürdürmek. KATILACAĞI YARIŞMALAR: TÜBİTAK bilim olimpiyatları

19 KULÜP ADI: TÜBİTAK MATEMATİK KULÜBÜ FATİH KAYGISIZ Ulusal matematik olimpiyatlarına hazırlık, Ege lisesi Matematik yarışmalarına hazırlamak, güncel matematik problemlerini incelemek ve yayınları takip etmek. Matematiğe ilgi duymak ve bu konuda ileri seviyede takip edebilecek durumda olmak. En az 4 kişi KATILACAĞI YARIŞMALAR: Ulusal Matematik Olimpiyatları, Ege Lisesi Matematik Yarışması, Akdeniz Üniversitesi orta öğretim matematik olimpiyatları

20 KULÜP ADI: VOLEYBOL KULÜBÜ NİHAN EVRENOSOĞLU Voleybol; teknik, taktik ve oyun zekâsı gibi özellikleri içinde barındıran, birlikte hareket edebilmeyi, yardımlaşmayı ve paylaşımcılığı aşılayan bir oyundur. Voleybol kulübünde bu sporla ilgili temel teknik becerilerin, koordinasyonun, sürat ve çabukluğun, dayanıklılık ve kuvvetin geliştirilmesinin yanında; İşbirliği içinde çalışma alışkanlığı edinebilme, Görev ve sorumluluk alma, lidere uyma ve liderlik yapma, Kendine güven duyma, yerinde ve çabuk karar verebilme, Dostça oynama ve yarışma, kazananı takdir etme, kaybetmeyi kabullenme, hile ve haksızlığın karşısında olma gibi sosyal gelişime de önem verilmektedir. Voleybol kulübümüzde görev alacak öğrencilere okul takımını oluşturarak, okulunu temsil etme ve kendilerini ifade edebilme imkânları tanınır. Voleybol branşını öğrenip, kendini geliştirmeye istekli olmak. Düzenli çalışmaya istekli olmak. Voleybol dizliği (15-50 TL) edinmek Maksimum 12 öğrenci Okul içi voleybol organizasyonlarında verilen görevi takip etmek ve uygulamak. Okulun belirlemiş olduğu spor kıyafetlerini kullanmak. YIL İÇİ VE YIL SONU ETKİNLİĞİ: Okul takımına seçilen öğrenciler il ve ilçede düzenlenen yarışmalara katılır. Okul takımında yer almayan öğrenciler düzenlenecek voleybol şenliklerine katılır. Voleybol panoları hazırlamak Kulüp içi voleybol şenliği Okullar arası dostluk, dayanışma ve işbirliği sağlama kapsamında, okullar arası Voleybol Turnuvası oluşturma.

21 KULÜP ADI: YARATICI YAZARLIK VE SENARYO YAZARLIĞI KULÜBÜ BUKET ÖĞÜNÇ (GAYE GEZER) Öğrencilerin kurmaca kavramından yola çıkarak, kendi iç devinimleri aracılığıyla duygularını yazarak ifade etmesi hedeflenmektedir. Yazarak yaratmak, kişinin kendine güvenini kazanmasında oldukça önemli bir etkendir. Yazmayı eğlenceli ve zevkli yaratım oyunlarına dönüştürerek uzun vadede kalıcı ve sürekli etkiler yaratılabilir. Öğrencilerimiz bu programda yazım ve kurmaca teknikleri ile ilgili bilgi düzeylerini artıracak ve konu ile ilgili düzenli uygulamalar yapacaklardır. Öğrenciler, hayal güçleri ve yaratıcılıklarının farkına vararak kendi senaryo metinlerini oluşturacaklardır. Dramatik Yazarlık teknik ve nitelikleri kavranıp oyun ve senaryo metinleri oluşturacaktır. Kendini ifade etme becerisini geliştirmeyi, yaratıcı düşünmeyi, sözcüklere farklı anlamlar yüklemeyi, metinler arası geçişleri ayırt etmeyi öğreneceklerdir. Okumayı, yazmayı ve araştırmayı sevmek, Yaratıcı bir bakış açısına sahip olmak, Yazma sanatına ilgi duymak, Farklı kurmaca tekniklerine karşı ilgili olmak 8-10 öğrenci Disiplinli çalışmak, devamsızlık yapmadan kulüp derslerine katılmak, KATILACAĞI YARIŞMALAR: Süreç içinde kesinleşecektir.

Yetenek ve Yaşam. Kulüpleri. Tanıtım Kitapçığı

Yetenek ve Yaşam. Kulüpleri. Tanıtım Kitapçığı Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı 5. Sınıflar 100 den Fazla Çakabey Kulübünde Kendimizi tanıyoruz, Farkında olduğumuz ya da olmadığımız yeteneklerimizi keşfediyoruz, Araştırıyoruz, Tanıyoruz,

Detaylı

Spor, Sanat, Kültür-Beceri Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı

Spor, Sanat, Kültür-Beceri Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı Spor, Sanat, Kültür-Beceri Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı Kendimizi tanıyoruz, Farkında olduğumuz ya da olmadığımız yeteneklerimizi keşfediyoruz, Araştırıyoruz, Tanıyoruz, Öğreniyoruz, Eğleniyoruz, Paylaşıyoruz,

Detaylı

Yetenek ve Yaşam. Kulüpleri. Tanıtım Kitapçığı

Yetenek ve Yaşam. Kulüpleri. Tanıtım Kitapçığı Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı 5. Sınıflar 100 den Fazla Çakabey Kulübünde Kendimizi tanıyoruz, Farkında olduğumuz ya da olmadığımız yeteneklerimizi keşfediyoruz, Araştırıyoruz, Tanıyoruz,

Detaylı

Yetenek ve Yaşam. Kulüpleri. Tanıtım Kitapçığı

Yetenek ve Yaşam. Kulüpleri. Tanıtım Kitapçığı Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı 100 den Fazla Çakabey Kulübünde Kendimizi tanıyoruz, Farkında olduğumuz ya da olmadığımız yeteneklerimizi keşfediyoruz, Araştırıyoruz, Tanıyoruz, Öğreniyoruz,

Detaylı

Yetenek ve Yaşam. Kulüpleri. Tanıtım Kitapçığı

Yetenek ve Yaşam. Kulüpleri. Tanıtım Kitapçığı Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı 4. Sınıflar 100 den Fazla Çakabey Kulübünde Kendimizi tanıyoruz, Farkında olduğumuz ya da olmadığımız yeteneklerimizi keşfediyoruz, Araştırıyoruz, Tanıyoruz,

Detaylı

Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı

Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı 6. ve 7. Sınıflar 100 den Fazla Çakabey Kulübünde Kendimizi tanıyoruz, Farkında olduğumuz ya da olmadığımız yeteneklerimizi keşfediyoruz, Araştırıyoruz, Tanıyoruz,

Detaylı

Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı

Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı 2. ve 3. Sınıflar 100 den Fazla Çakabey Kulübünde Kendimizi tanıyoruz, Farkında olduğumuz ya da olmadığımız yeteneklerimizi keşfediyoruz, Araştırıyoruz, Tanıyoruz,

Detaylı

ALKEV Ozel. Ilkokulu

ALKEV Ozel. Ilkokulu ALKEV Ozel Ilkokulu 2014-2015 AG-Broschure 1 ve 2. SINIF KULÜPLERİ ÇİZGİLERDEN RESİMLERE YOLCULUK Kulübümüzde aşamalı çizgileri kullanarak çocuklarımıza resim yapmayi öğretmek hem kolay hem de eğlenceli

Detaylı

Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı

Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı Kulüplerimizde Farkında olduğumuz ya da olmadığımız yeteneklerimizi keşfediyoruz, Araştırıyoruz, Öğreniyoruz, Eğleniyoruz, Paylaşıyoruz, Sosyalleşme sürecini

Detaylı

Yetenek ve Yaşam. Kulüpleri. Tanıtım Kitapçığı

Yetenek ve Yaşam. Kulüpleri. Tanıtım Kitapçığı Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı 4. Sınıflar 100 den Fazla Çakabey Kulübünde Kendimizi tanıyoruz, Farkında olduğumuz ya da olmadığımız yeteneklerimizi keşfediyoruz, Araştırıyoruz, Tanıyoruz,

Detaylı

Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı

Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı 6. ve 7. Sınıflar 100 den Fazla Çakabey Kulübünde Kendimizi tanıyoruz, Farkında olduğumuz ya da olmadığımız yeteneklerimizi keşfediyoruz, Araştırıyoruz, Tanıyoruz,

Detaylı

Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı

Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı 2. ve 3. Sınıflar 100 den Fazla Çakabey Kulübünde Kendimizi tanıyoruz, Farkında olduğumuz ya da olmadığımız yeteneklerimizi keşfediyoruz, Araştırıyoruz, Tanıyoruz,

Detaylı

Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı

Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı Kulüplerimizde Farkında olduğumuz ya da olmadığımız yeteneklerimizi keşfediyoruz, Araştırıyoruz, Öğreniyoruz, Eğleniyoruz, Paylaşıyoruz, Sosyalleşme sürecini

Detaylı

BASKETBOL. Rehber Öğretmen: Ali KAYAR Çalışma Zamanı: Çarşamba 4. ve 5. saat Çalışma Yeri: Büyük Spor Salonu

BASKETBOL. Rehber Öğretmen: Ali KAYAR Çalışma Zamanı: Çarşamba 4. ve 5. saat Çalışma Yeri: Büyük Spor Salonu BASKETBOL Rehber Öğretmen: Ali KAYAR Çalışma Yeri: Büyük Spor Salonu Basketbol öğrencilerimizin bedensel, zihinsel ve sosyal gelişimine yardımcı olur. Basketbol özgüvenin ve yaşama sevincinin artması,

Detaylı

ALKEV Ozel. Anadolu Lisesi

ALKEV Ozel. Anadolu Lisesi ALKEV Ozel Anadolu Lisesi 2014-2015 AG-Broschure DÜNYA KÜLTÜRLERİ VE SANATLARI KULÜBÜ Dünyanın çeşitli bölgelerinde farklı din, ırk ve yaşam biçimine sahip insanların ilginç, zengin kültürleri ve birbirinden

Detaylı

Basketbol öğrencilerimizin bedensel, zihinsel ve sosyal gelişimine yardımcı olur.

Basketbol öğrencilerimizin bedensel, zihinsel ve sosyal gelişimine yardımcı olur. MEF LİSESİ WEB SAYFASI KULÜPLER KISMINDAKİ DEĞİŞİKLİKLER BASKETBOL Rehber Öğretmen: İsmail DÜKKANCI Çalışma Yeri: Büyük Spor Salonu Basketbol öğrencilerimizin bedensel, zihinsel ve sosyal gelişimine yardımcı

Detaylı

ALKEV Ozel. Ortaokulu

ALKEV Ozel. Ortaokulu ALKEV Ozel Ortaokulu 2014-2015 AG-Broschure ALMANCA MÜZİKAL Öğrenciler ile öncelikle Almanca dilini kullanarak oyunculuk yeteneklerini geliştirmelerini sağlamak amacımızdır. - 15 Sorumlu Öğretmeni: Nuray

Detaylı

ÖZEL BEYKENT ANAOKULU

ÖZEL BEYKENT ANAOKULU 2016-2017 ÖZEL BEYKENT ANAOKULU KULÜP TANITIM KİTAPÇIĞI Değerli Velimiz, 2016-2017 eğitim-öğretim yılında sizlerden gelen talepler doğrultusunda kulüplerimizi oluşturduk. Öğrencilerimiz için belirlemiş

Detaylı

ALKEV Ozel Anadolu Lisesi 2015-2016

ALKEV Ozel Anadolu Lisesi 2015-2016 ALKEV Ozel Anadolu Lisesi 2015-2016 YELKEN VE YATÇILIK KULUBÜ Öğrencilerimize denizcilik ve yelken kültürünü tanıtıp hayatlarına katarak, farklı spor branşları ile tanışmalarını sağlamak, düzenli spor

Detaylı

ÖZEL BÜYÜK İLKOKULU ÖĞRETİM YILI 2. VE 3. SINIFLAR KULÜP TANITIM KİTAPÇIĞI

ÖZEL BÜYÜK İLKOKULU ÖĞRETİM YILI 2. VE 3. SINIFLAR KULÜP TANITIM KİTAPÇIĞI ÖZEL BÜYÜK İLKOKULU 2018-2019 ÖĞRETİM YILI 2. VE 3. SINIFLAR KULÜP TANITIM KİTAPÇIĞI ÖZEL BÜYÜK İLKOKULU 2018 2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. VE 3. SINIFLAR KULÜP TANITIM KİTAPÇIĞI KÜTÜPHANE KULÜBÜ Kulüp Kontenjanı:

Detaylı

Eğitim Öğretim Yılı LİSE KULÜPLERİMİZ

Eğitim Öğretim Yılı LİSE KULÜPLERİMİZ 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı LİSE KULÜPLERİMİZ Kulüp Öğretmeni: Beril KAFESCİOĞLU Herhangi bir sağlık probleminin olmaması Lise öğrencileri -Yıl içerisinde belirlenmiş olan branşa ait temel, teorik ve

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ 2019 KISA DEĞERLENDİRME:

BEDEN EĞİTİMİ 2019 KISA DEĞERLENDİRME: BEDEN EĞİTİMİ 2019 KISA DEĞERLENDİRME: Şimdi sıra beden eğitimi notlarımızda. Maalesef kolay görünen bu derste başarı oranımız düşük. Bunda en büyük neden aşırı ayrıntıya dayalı soruların çıkmasıdır 914

Detaylı

Sorumlu Öğretmen: Amaç: En Az/En çok Öğrenci Sayısı: Sınıf Seviyesi: Kulübün Dili: 8 / 12

Sorumlu Öğretmen: Amaç: En Az/En çok Öğrenci Sayısı: Sınıf Seviyesi: Kulübün Dili: 8 / 12 2018-2019 ÖZGÖRÜMÜZ Atatürk İlkeleriyle laik, demokratik cumhuriyetimizin temel değerlerini benimsemiş; bilgiye erişme becerisine sahip, verimli çalışma alışkanlığı kazanmış; yaratıcı, sorgulayıcı ve bağımsız

Detaylı

Eğitim Öğretim Yılı

Eğitim Öğretim Yılı 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı İLKOKUL KULÜPLERİMİZ Kulüp Öğretmeni: Esra BEGGİ Proje odaklı çalışmaya yatkın Kodlamayı seven Yaratıcı Üretken Kulübe devamlılığı önemseyen

Detaylı

HEDEFLERİMİZ. Öğrencilere

HEDEFLERİMİZ. Öğrencilere MİSYONUMUZ Özel Üsküdar SEV Ana sınıfı, İlkokulu ve Ortaokulu güncel öğretim teknik ve yöntemleri ile zenginleştirilmiş eğitim programlarını uygular. Ulusal kültüre ve evrensel değerlere saygılı, Türkçe

Detaylı

Eğitim Öğretim Yılı ORTAOKUL KULÜPLERİMİZ

Eğitim Öğretim Yılı ORTAOKUL KULÜPLERİMİZ 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı ORTAOKUL KULÜPLERİMİZ Kulüp Öğretmeni: Ahmet CANBAZ Steffen UNGRUH Bilgisayar kullanımına yatkın Yaratıcı ve problem çözme becerisi yüksek Grafik ve tasarıma meraklı 5. 6.

Detaylı

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI BURÇAK EYÜBOĞLU BATI ATAŞEHİR İLKOKULU 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 2. 3. SINIFLAR

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI BURÇAK EYÜBOĞLU BATI ATAŞEHİR İLKOKULU 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 2. 3. SINIFLAR EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI BURÇAK EYÜBOĞLU BATI ATAŞEHİR İLKOKULU 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 2. ve 3. SINIFLAR 501-Basketbol/ Basketball 2. ve 3. sınıf seviyelerinde 20 kız/erkek öğrenciden

Detaylı

YONCA CİMNASTİK İLE HAYATA SPORLA GÜLÜMSEYİN. Hafta içi her gün saat : 09.30-17.00

YONCA CİMNASTİK İLE HAYATA SPORLA GÜLÜMSEYİN. Hafta içi her gün saat : 09.30-17.00 Spor ve eğlencenin bir arada olduğu, keyifli ve hijyenik bir ortamda doyasıya spor dolu bir yaz programı Çocuklarımızın çeşitli spor branşları ile gelişimlerine katkı sağlamakta,farklı program konseptiyle

Detaylı

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI KEMERBURGAZ İLKOKULU 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 2., 3.ve 4. SINIFLAR

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI KEMERBURGAZ İLKOKULU 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 2., 3.ve 4. SINIFLAR EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI KEMERBURGAZ İLKOKULU 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 2., 3.ve 4. SINIFLAR 701-Basketbol/Basketball Basketbol Kulübü; 2., 3. ve 4. sınıf seviyelerinde 20 kız/erkek öğrenciye

Detaylı

DERSİN ADI SAATİ TÜRKÇE 6 MATEMATİK 5 FEN BİLİMLERİ 4 SOSYAL BİLGİLER 3 İNGİLİZCE 10 DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ 2 GÖRSEL SANATLAR 1 MÜZİK 1

DERSİN ADI SAATİ TÜRKÇE 6 MATEMATİK 5 FEN BİLİMLERİ 4 SOSYAL BİLGİLER 3 İNGİLİZCE 10 DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ 2 GÖRSEL SANATLAR 1 MÜZİK 1 ZORUNLU DERSLER 0.07.01 Sayın Velimiz, Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı nın 5.06.01 tarih ve 69 Sayılı kararı doğrultusunda öğrencilerimizin 01-013 eğitim-öğretim yılında alacağı

Detaylı

Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı

Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı Kulüplerimizde Farkında olduğumuz ya da olmadığımız yeteneklerimizi keşfediyoruz, Araştırıyoruz, Öğreniyoruz, Eğleniyoruz, Paylaşıyoruz, Sosyalleşme sürecini

Detaylı

OKUL/KURUM ÇALIŞMA PLANI

OKUL/KURUM ÇALIŞMA PLANI ŞUBAT 1. Farklı Yeteneklere Sahip Öğrencilerin Tespit Edilmesi Öğrencilerin Yetenekleri keşfetmekmelerini Sağlamak Sınıf Rehber (06-10 ŞUBAT) 2. okuma saati planını hazırlamak ve her hafta planı uygulamaya

Detaylı

2012-2013 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ

2012-2013 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 2012-2013 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ SPOR KULÜPLERİ BASKETBOL / BASKETBALL Hande Gürdal Uygulama Yeri: SEV Spor Salonu 5 ve 6. sınıf seviyelerinde 20 öğrenciye açıktır. Çalışmalar okulumuzun spor salonlarında

Detaylı

ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ. Voleybol. Okçuluk

ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ. Voleybol. Okçuluk Voleybol Voleybol, uzun ve kısa vadede hedef belirleyip, bu hedeflere ulaşma konusunda yöntem geliştirmeyi öğretir. Hem bireysel hem de takım olarak hedef koymayı ve bu hedeflere ulaşmak için grupla birlikte

Detaylı

ORTAOKUL KULÜPLERİMİZ

ORTAOKUL KULÜPLERİMİZ ORTAOKUL KULÜPLERİMİZ Kulüp Öğretmeni: Ahmet CANBAZ Alex DARNELL Bilgisayar kullanımına yatkın Yaratıcı ve problem çözme becerisi yüksek Grafik ve tasarıma meraklı Ortaokul öğrencileri (10 kişi) -Tüketimden

Detaylı

İTÜGVO İZMİR BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ

İTÜGVO İZMİR BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ İTÜGVO İZMİR BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ OCAK Ş UBAT MAR T 2 01 7 SAYI 3 Esma ÇUK URBAŞI Ç ALIŞIR Eğitim Teknolojileri Uzmanı Bil işim Teknolojileri Öğretmeni 3B DÜNYA 3 boyutlu (3B) sanal ortamlar ile oyun,

Detaylı

2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 5-6 VE 7.SINIFLAR ÖĞRENCİ KULÜPLERİ TERCİH FORMU PUZZLE VE ORİGAMİ KULÜBÜ

2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 5-6 VE 7.SINIFLAR ÖĞRENCİ KULÜPLERİ TERCİH FORMU PUZZLE VE ORİGAMİ KULÜBÜ PUZZLE VE ORİGAMİ KULÜBÜ Kulübün amacı Puzzle ve Origami yapmaya ilgi duyan öğrencilerin bu iki saatlik çalışma ile streslerini atmasıdır. İlk bakışta puzzle ve origami yapmak zor bir uğraş gibi görünse

Detaylı

PSİART Ekip Arkadaşlarını Arıyor!

PSİART Ekip Arkadaşlarını Arıyor! PSİART Ekip Arkadaşlarını Arıyor! İstanbul da farklı üniversitelerde psikoloji lisans öğrenimi gören bir grup arkadaşın psikoloji öğrencileri olarak akademik gelişimlerimize nasıl katkı sağlarız? sorusunun

Detaylı

BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DERS DIŞI EĞİTİM (EGZERSİZ) ÇALIŞMA PROGRAMI GELİŞTİRİLMESİ

BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DERS DIŞI EĞİTİM (EGZERSİZ) ÇALIŞMA PROGRAMI GELİŞTİRİLMESİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DERS DIŞI EĞİTİM (EGZERSİZ) ÇALIŞMA PROGRAMI GELİŞTİRİLMESİ Burcu YILMAZ Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Dr. Tuğba ÖZTÜRK Öğretim Görevlisi öğrencileri hayata hazırlamak İlgi, istidat(yetenek)

Detaylı

Eğitim, sevgi Özel Önsöz Anaokulu

Eğitim, sevgi Özel Önsöz Anaokulu Başarının Önsöz ü 1 2 Eğitim, sevgi Özel Önsöz Anaokulu 1200 m² kullanım alanı, oyun salonları, çalışma sınıfları, sınıfların dışında açık ve kapalı oyun bahçesi, kum havuzu, bilim atölyesi, spor salonu,

Detaylı

T.C BURSA VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü OKUL ÖNCESİNDE SATRANÇ OYUNUNU TANITMA VE YAYGINLAŞTIRMA PROJESİ

T.C BURSA VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü OKUL ÖNCESİNDE SATRANÇ OYUNUNU TANITMA VE YAYGINLAŞTIRMA PROJESİ T.C BURSA VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü OKUL ÖNCESİNDE SATRANÇ OYUNUNU TANITMA VE YAYGINLAŞTIRMA PROJESİ BURSA İLİ OKUL ÖNCESİNDE SATRANÇ OYUNUNU TANITMA VE YAYGINLAŞTIRMA PROJESİ 2018 / 2019 ÖĞRETİM

Detaylı

ÖZEL BÜYÜK İLKOKULU ÖĞRETİM YILI KULÜP TANITIM KİTAPÇIĞI

ÖZEL BÜYÜK İLKOKULU ÖĞRETİM YILI KULÜP TANITIM KİTAPÇIĞI ÖZEL BÜYÜK İLKOKULU 2017-2018 ÖĞRETİM YILI KULÜP TANITIM KİTAPÇIĞI ÖZEL BÜYÜK İLKOKULU 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DESTINATION IMAGINATION KULÜBÜ Öğrenci Sayısı :7 kişi ( 4. Sınıflar) Amaç: Hayal gücünden

Detaylı

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ YAZA 46.Dönem Mezuniyet Töreni Resim Sergisi Lise ye Geçiş Töreni ORTAK SINAV PROGRAMI DUYURUSU TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM

Detaylı

ÖZEL DÜNYA EĞİTİM KURUMLARI 4'ÜNCÜ SINIFLAR OKUL SONRASI PROGRAMLARI GENEL BİLGİLERİ

ÖZEL DÜNYA EĞİTİM KURUMLARI 4'ÜNCÜ SINIFLAR OKUL SONRASI PROGRAMLARI GENEL BİLGİLERİ 2017-2018 ÖZEL DÜNYA EĞİTİM KURUMLARI 4'ÜNCÜ OKUL SONRASI PROGRAMLARI GENEL BİLGİLERİ ÖĞRETMEN ADI- SOYADI KULÜP ADI SEVİYE KULÜP AÇIKLAMA KONTENJAN KULÜP ÇALIŞMA YERİ KULÜP SÜRESİ YOUTUBE VİDEO LİNKİ

Detaylı

KARŞIYAKA ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM KURUMU SOSYAL ETKİNLİKLER YILLIK ÇALIŞMA PLANI. Öğretim Yılı: 2018/2019

KARŞIYAKA ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM KURUMU SOSYAL ETKİNLİKLER YILLIK ÇALIŞMA PLANI. Öğretim Yılı: 2018/2019 EK-7/a TARİH/ AYLAR AMAÇ KARŞIYAKA ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM KURUMU SOSYAL ETKİNLİKLER YILLIK ÇALIŞMA PLANI Öğretim Yılı: 2018/2019 YAPILACAK ETKİNLİKLER EYLÜL Sosyal etkinliklerin planlanması 1.Belirli

Detaylı

KİTAP OKUYORUM OKUTTURUYORUM PROJESİ

KİTAP OKUYORUM OKUTTURUYORUM PROJESİ KİTAP OKUYORUM OKUTTURUYORUM PROJESİ PROJENİN ADI: KİTAP OKUYORUM OKUTTURUYORUM PROJENİN AMAÇLARI: Genel Amaç(lar): Projenin temel amacı, Gaziosmanpaşa ilçesindeki dört lise ve altı imam hatip ortaokuldaki

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 1 ( 05 Eylül 24 Ekim 2016 ) Sayfa 1 GENEL BİLGİLENDİRME 2016-2017 eğitim öğretim yılında okulumuzda faaliyet gösterecek okul takımlarımızın seçmeleri yapıldı. Takım listeleri, beden eğitimi

Detaylı

İ.D.V. ÖZEL BİLKENT İLKÖĞRETİM OKULU HAFTA SONU KURSLARI BİLGİ BROŞÜRÜ 2009-2010 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM

İ.D.V. ÖZEL BİLKENT İLKÖĞRETİM OKULU HAFTA SONU KURSLARI BİLGİ BROŞÜRÜ 2009-2010 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM İ.D.V. ÖZEL BİLKENT İLKÖĞRETİM OKULU HAFTA SONU KURSLARI BİLGİ BROŞÜRÜ 2009-2010 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM KAYIT TARİHİ: 10 17 Şubat 2010 Hafta sonu kurslarında tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz"

Detaylı

SÖMESTR TATİLİNDE HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ!

SÖMESTR TATİLİNDE HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ! SÖMESTR TATİLİNDE HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ! Beden Atölyesi nde çocuklar için dopdolu sömestr programı hazır. Temel cimnastikden mutfak atölyesine, eğlenceli parkurlardan sanat atölyelerine kadar

Detaylı

DAYANAK Tekirdağ ilindeki sınavsız öğrenci alan meslek Liseleri

DAYANAK Tekirdağ ilindeki sınavsız öğrenci alan meslek Liseleri Projenin Adı: Projenin Sloganı TEKİRDAĞ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ PROJENİN GEREKÇESİ PROJENİN ÖZETİ Çatışmadan kaynaklanan disiplin sorunlarının çokluğu. Meslek Liselerinde disiplin sorunlarının önüne geçebilmek,

Detaylı

YARATICI ÖĞRENCİ GÜNLERİ Her Öğrenci Yaratıcıdır

YARATICI ÖĞRENCİ GÜNLERİ Her Öğrenci Yaratıcıdır YARATICI ÖĞRENCİ GÜNLERİ Her Öğrenci Yaratıcıdır Öğrencinin ilgi alanları, becerileri ve yetenekleri düşünüldüğü zaman kendi öğrenme yöntemlerine göre akademik ve/veya kültürel alanda başarılı olabilir.

Detaylı

ÖĞRENCİ KULÜPLERİ TANITIM BROŞÜRÜ

ÖĞRENCİ KULÜPLERİ TANITIM BROŞÜRÜ 2013 2014 1. ve 2. SINIFLAR ÖĞRENCİ KULÜPLERİ TANITIM BROŞÜRÜ BALE KULÜBÜ ÖĞRENCİ KULÜPLERİ TERCİH FORMU Öğrencinin, Adı Soyadı :.. Sınıfı:.. Öğrencilerimizin akademik gelişimlerinin yanı sıra psikososyal

Detaylı

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI ULUSLARARASI GENÇLİK KAMPI-TÜRKİYE ORTAK DEĞERLER, ORTAK GELECEK VE GENÇ LİDERLER Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Gençlik Çalışmaları Dairesi ULUSLARARASI GENÇLİK KAMPI-TÜRKİYE

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü MÜZİK VE GÖSTERİ SANATLARI ALANI UYGULAMALI TİYATRO KURS PROGRAMI

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü MÜZİK VE GÖSTERİ SANATLARI ALANI UYGULAMALI TİYATRO KURS PROGRAMI T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü MÜZİK VE GÖSTERİ SANATLARI ALANI UYGULAMALI TİYATRO KURS PROGRAMI Ankara, 2018 İÇİNDEKİLER PROGRAMIN ADI... 1 PROGRAMIN DAYANAĞI... 1 PROGRAMA

Detaylı

BEP Plan Hazırla T.C Selçuk Kaymakamlığı Atatürk İlkokulu Müdürlüğü Beden Eğitimi ve Spor (Yeni Müfredat) Dersi Bireyselleştirilmiş Eğitim Planı

BEP Plan Hazırla T.C Selçuk Kaymakamlığı Atatürk İlkokulu Müdürlüğü Beden Eğitimi ve Spor (Yeni Müfredat) Dersi Bireyselleştirilmiş Eğitim Planı BEP Plan Hazırla T.C Selçuk Kaymakamlığı Atatürk İlkokulu Müdürlüğü Beden Eğitimi ve Spor (Yeni Müfredat) Dersi Bireyselleştirilmiş Eğitim Planı Öğrenci : Osman Aras Günaydın Uzun Dönemli Amaç : Hareket

Detaylı

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ GEÇMİŞTEN GELECEĞE UZANAN BİLİM KAPISI

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ GEÇMİŞTEN GELECEĞE UZANAN BİLİM KAPISI SUNUM HAZİRAN 2014 YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ GEÇMİŞTEN GELECEĞE UZANAN BİLİM KAPISI TEMMUZ 2010 TARİHİNDE KURULDU. ANKARA DA 5 İNCİ DEVLET ÜNİVERSİTESİ MİSYONUMUZ BİLİMSEL BİLGİNİN ÜRETİLMESİ VE YAYILMASI

Detaylı

ÖZEL YUMURCAK ANAOKULU

ÖZEL YUMURCAK ANAOKULU BRANŞ DERSLERİMİZ ÖZEL YUMURCAK ANAOKULU eğitiminde uygulanan programda Milli Eğitim Bakanlığı okul öncesi eğitim ve öğretim müfredatında yer alan çalışmalar ve bu çalışmalara ek olarak çağın gerekleri

Detaylı

3-) Üniversite içi Spor Faaliyetlerini koordine etmek; (Turnuvalar Sportif Şenlikler Yarışmalar, Maç organizasyonları, Spor Kursları v.

3-) Üniversite içi Spor Faaliyetlerini koordine etmek; (Turnuvalar Sportif Şenlikler Yarışmalar, Maç organizasyonları, Spor Kursları v. ULUSLARARASI ANTALYA ÜNİVERSİTESİ SPOR BİRİMİ OLARAK ASLİ GÖREVLERİMİZ ; 1-) Hizmet verdiği kesimin beden sağlıklarını korumak ve geliştirmek, onlara disiplinli çalışma alışkanlığı kazandırmak, spora ilgi

Detaylı

yaz okulu programı 2017

yaz okulu programı 2017 yaz okulu programı 2017 Free Steps School olarak; çocuklarımıza hem eğlenecekleri, hem de öğrenecekleri dopdolu bir yaz okulu programı hazırladık. Branşlarında uzman eğitmenlerimiz eşliğinde yapılacak

Detaylı

ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ. Eskrim. Voleybol

ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ. Eskrim. Voleybol SPORTİF Voleybol Voleybol, uzun ve kısa vadede hedef belirleyip, bu hedeflere ulaşma konusunda yöntem geliştirmeyi öğretir. Hem bireysel hem de takım olarak hedef koymayı ve bu hedeflere ulaşmak için grupla

Detaylı

ÇALIŞMALAR. - Tiyatro çalışmaları. - Resim, şiir, fotoğraf öykü v.b yarışmalar. - Geziler. - Okul korosunun oluşturulması.

ÇALIŞMALAR. - Tiyatro çalışmaları. - Resim, şiir, fotoğraf öykü v.b yarışmalar. - Geziler. - Okul korosunun oluşturulması. EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KASTAMONU GÖL ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ORTAMLARINDA ŞİDDETİN ÖNLENMESİ VE AZALTILMASI OKUL EYLEM PLANI (2006/26 SAYILI GENELGE KAPSAMINDA) 1 Kültürel ve sosyal faaliyetler Öğrencilerin;

Detaylı

ANİMATÖR PROGRAMINA İLİŞKİN AÇIKLAMALAR : EĞLENCE HİZMETLERİ MESLEK SEVİYESİ : 4 SEVİYE

ANİMATÖR PROGRAMINA İLİŞKİN AÇIKLAMALAR : EĞLENCE HİZMETLERİ MESLEK SEVİYESİ : 4 SEVİYE ANİMATÖR PROGRAMINA İLİŞKİN AÇIKLAMALAR ALAN : EĞLENCE HİZMETLERİ MESLEK : ANİMATÖR MESLEK SEVİYESİ : 4 SEVİYE MESLEK ELEMANI TANIMI Konaklama tesislerinde, özel organizasyonlarda, kişilerin hoş, eğlenceli

Detaylı

OCAK 2017 AYLIK BÜLTEN

OCAK 2017 AYLIK BÜLTEN OCAK 2017 AYLIK BÜLTEN 02.01.2017 Öğrencimiz Alparslan Dinç Palmiye Satranç Turnuvası 13 yaş altı kategorisinde beşinci oldu. 03.01.2017 SERVİS ŞOFÖRLERİMİZE EĞİTİM Trafik Denetleme Şube Müdürü görevlilerinden

Detaylı

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016 Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri Okulumuzun Ana-B sınıfından Ada SEZGİN, Ana-D sınıfından Nil YÜCESAN ve 2-A. sınıfından Arda Hasan ÖRGÜ Türkiye genelinde düzenlenen Oxford Big Read kitap

Detaylı

YAZ OKULU TANITIM KİTAPÇIĞI

YAZ OKULU TANITIM KİTAPÇIĞI YAZ OKULU TANITIM KİTAPÇIĞI KUR AN-I KERİM Yaz okulu döneminde senenin yorgunluğundan ve yoğunluğundan sıyrılarak haftada 3 gün Kur an-ı Kerim eğitimi almanın mutluluğunu yaşayacağız. bilgicagiokullari

Detaylı

İMAM HATİPLER İYİLİKTE YARIŞIYOR İYİLİK OKULU ÖDÜLLERİ

İMAM HATİPLER İYİLİKTE YARIŞIYOR İYİLİK OKULU ÖDÜLLERİ İMAM HATİPLER İYİLİKTE YARIŞIYOR 2016 2017 DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ÖNDER İMAM HATİPLİLER DERNEĞİ DENİZ FENERİ YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ İMAM HATİPLER İYİLİKTE YARIŞIYOR ORGANİZASYON SÜREÇLERİ

Detaylı

1.Dönem 12 Haziran - 23 Haziran. 2.Dönem 03 Temmuz - 14 Temmuz

1.Dönem 12 Haziran - 23 Haziran. 2.Dönem 03 Temmuz - 14 Temmuz 1.Dönem 12 Haziran - 23 Haziran 2.Dönem 03 Temmuz - 14 Temmuz S2 GÖRSEL SANATLAR Yaz okulu süresince öğrencilerimizin duygu ve düşüncelerini akrilik boya ile tuval üzerine aktarmalarını sağlayacağız. Çizim

Detaylı

Programı Seçme Sınavı

Programı Seçme Sınavı Bilim İnsanı Yetiştirme Programı Seçme Sınavı Lise Kısmı Bilgilendirme Toplantısı Sayın Velimiz, Okulumuz Lise kısmı bilgilendirme toplantımız kapsamında, 2018-2019 öğretim yılında okulumuzda ilk kez uygulamaya

Detaylı

Bir okuldan fazlası. Bir okuldan fazlası HER ALANDA KALİTELİ VE GÜVENLİ EĞİTİMİN MERKEZİ. www.toros.k12.tr ANAOKULU VE KREŞLER İLKOKULLAR ORTAOKULLAR

Bir okuldan fazlası. Bir okuldan fazlası HER ALANDA KALİTELİ VE GÜVENLİ EĞİTİMİN MERKEZİ. www.toros.k12.tr ANAOKULU VE KREŞLER İLKOKULLAR ORTAOKULLAR Bir okuldan fazlası HER ALANDA KALİTELİ VE GÜVENLİ EĞİTİMİN MERKEZİ ANAOKULU VE KREŞLER HER YERE YAKINIZ Toros Kaş Toros Finike Toros Kumluca Toros Güven Toros Akdeniz Toros İdeal Çocuk Akademisi Toros

Detaylı

2014-2015 Akademik Yılı Tanıtımı. Her çocuk en iyi başlangıcı hak eder. İzmir Özel Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Lisesi

2014-2015 Akademik Yılı Tanıtımı. Her çocuk en iyi başlangıcı hak eder. İzmir Özel Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Lisesi 2014-2015 Akademik Yılı Tanıtımı Her çocuk en iyi başlangıcı hak eder. İzmir Özel Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Lisesi Amacı öğrenmeye ilgi uyandırmak olan anaokulu; bilgi aktaran değil, çocukta var olan

Detaylı

METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BAHAR YARIYILI

METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BAHAR YARIYILI METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2017-2018 BAHAR YARIYILI Öğrencilerin bilgi, birikim, araştırma becerileri ve yaratıcılıklarını kullanacakları toplumsal hizmet projeleri oluşturarak; Sosyal sorumluluk

Detaylı

İLKOKULU-ORTAOKULU VİZYON BELGESİ KÜTAHYA

İLKOKULU-ORTAOKULU VİZYON BELGESİ KÜTAHYA İLKOKULU-ORTAOKULU VİZYON BELGESİ KÜTAHYA 2013 1 ŞAPHANE 75.YIL İLKOKULU/ORTAOKULU VİZYON BELGESİ Kütahya Şaphane 75.Yıl İlkokulu/Ortaokulu Müdürlüğü olarak; 1-Öğretim Çalışmaları (Kazanımlara Ulaşma Düzeyi

Detaylı

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ GEÇMİŞTEN GELECEĞE UZANAN BİLİM KAPISI

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ GEÇMİŞTEN GELECEĞE UZANAN BİLİM KAPISI SUNUM HAZİRAN 2014 YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ GEÇMİŞTEN GELECEĞE UZANAN BİLİM KAPISI TEMMUZ 2010 TARİHİNDE KURULDU. ANKARA DA 5 İNCİ DEVLET ÜNİVERSİTESİ MİSYONUMUZ BİLİMSEL BİLGİNİN ÜRETİLMESİ VE YAYILMASI

Detaylı

Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı

Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı Kulüplerimizde Farkında olduğumuz ya da olmadığımız yeteneklerimizi keşfediyoruz, Araştırıyoruz, Öğreniyoruz, Eğleniyoruz, Paylaşıyoruz, Sosyalleşme sürecini

Detaylı

T.C GEDİZ KAYMAKAMLIĞI ALTINKENT İLKOKULU-ORTAOKULU VİZYON BELGESİ

T.C GEDİZ KAYMAKAMLIĞI ALTINKENT İLKOKULU-ORTAOKULU VİZYON BELGESİ T.C GEDİZ KAYMAKAMLIĞI ALTINKENT İLKOKULU-ORTAOKULU VİZYON BELGESİ Öğretim Çalışmaları: Öğretim Çalışmaları: 5-6-7 ve 8.sınıflarda kazanımlara ulaşma düzeyini ölçmek için 3 adet ölçme yapılarak, sonuçları

Detaylı

1 YAŞAYAN OKUL PROJESİ ÇALDIRAN ANADOLU LİSESİ

1 YAŞAYAN OKUL PROJESİ ÇALDIRAN ANADOLU LİSESİ 2007 1 Projenin başlatılma gerekçeleri: Bu projenin başlatılmasının gereği: Öğrencilerimizin kendilerini okulun bir parçası olarak görmediklerini düşündük ve onlara aidiyet duygusu ve sorumluluğunu kazandırmak

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak; Mayıs ve Haziran aylarında planlanan konuları işldik ve belirlenen etkinlikleri gerçekleştirdik.

Detaylı

SÖMESTR TATİLİNDE HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ!

SÖMESTR TATİLİNDE HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ! SÖMESTR TATİLİNDE HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ! Beden Atölyesi nde çocuklar için dopdolu sömestr programı hazır. Temel cimnastikden dramaya, eğlenceli parkurlardan sanat atölyelerine kadar farklı ders

Detaylı

BASKAN DAN HASAN TAHSİN USTA BELEDİYE BAŞKANI

BASKAN DAN HASAN TAHSİN USTA BELEDİYE BAŞKANI BASKAN DAN Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın gelecekte mutlu, başarılı, yaratıcı ve iletişim becerileri yüksek bireyler olması için onların okul dışı zamanlarını da en iyi şekilde planlamamız gerekmektedir.

Detaylı

Süreç içinde yapılan tüm çalışmalarımızı oyun temelli planlıyor ve öğrenciyi merkeze alıyoruz.

Süreç içinde yapılan tüm çalışmalarımızı oyun temelli planlıyor ve öğrenciyi merkeze alıyoruz. EĞİTİM YAKLAŞIMIMIZ Öğrencilerimiz yaşamlarının en hızlı gelişim dönemindeler. Bu dönemi en güzel şekilde geçirmeleri için onların fiziksel, duygusal ve akademik olarak kendilerini güvende hissedebilecekleri

Detaylı

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI BURÇAK EYÜBOĞLU BATI ATAŞEHİR ORTAOKULU ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI BURÇAK EYÜBOĞLU BATI ATAŞEHİR ORTAOKULU ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI BURÇAK EYÜBOĞLU BATI ATAŞEHİR ORTAOKULU 2016-2017 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 601-Basketbol/Basketball Kategori: Spor 20 kız/erkek öğrenciden oluşur. Basketbol okul takımı

Detaylı

9. İyilik Kulübü: Okulda iyilik kulübü kurularak etkinlik ve yarışmalar organize edilebilir. 10. İyilik Sergisi/Duvar Gazetesi: İyilik yapma ile

9. İyilik Kulübü: Okulda iyilik kulübü kurularak etkinlik ve yarışmalar organize edilebilir. 10. İyilik Sergisi/Duvar Gazetesi: İyilik yapma ile Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Deniz Feneri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ANADOLU İMAM HATİP LİSELERİ VE İMAM HATİP ORTAOKULLARI İyilik Okulu Örnek Uygulamaları, Yarışmaları ve Ödülleri Projesi USÛL VE

Detaylı

Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formu

Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formu Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formu Kodu A Puan Grubu ARAŞTIRMA VE YAYIN ETKİNLİKLERİ A1. Makaleler A1.1 SCI (Science Citation Index)- Expanded, SSCI (Social Science

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇANAKKALE KOLEJİ SEÇMELİ KULÜP ETKİNLİKLERİ TANITIM BÜLTENİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇANAKKALE KOLEJİ SEÇMELİ KULÜP ETKİNLİKLERİ TANITIM BÜLTENİ 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇANAKKALE KOLEJİ SEÇMELİ KULÜP ETKİNLİKLERİ TANITIM BÜLTENİ Kulüpler, yaşamın provasıdır; içindeki etkinliklerde öğrenci sosyal ilişki kurmayı, yeteneklerini kullanmayı ve

Detaylı

SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2017-2018 Güz YY Bölüm Koordinatörü: Prof.Dr. Nurşen SAKLAKOĞLU DERSİN AMACI; Öğrencilerin bilgi, birikim, araştırma becerileri ve yaratıcılıklarını

Detaylı

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI ÇAMLICA ORTAOKULU 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 5. ve 6. SINIFLAR

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI ÇAMLICA ORTAOKULU 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 5. ve 6. SINIFLAR EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI ÇAMLICA ORTAOKULU 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 5. ve 6. SINIFLAR 201-Atletizm/Athletics 5. ve 6. sınıf seviyelerinde 12 kız/erkek öğrenciden oluşur. Çalışmalar hava

Detaylı

1. OKUL /KULÜP TAKIMLARINA SPORCU SEÇİMİ SPORCU ÖĞRENCİ LİSTESİNİN OLUŞTURULMASI.

1. OKUL /KULÜP TAKIMLARINA SPORCU SEÇİMİ SPORCU ÖĞRENCİ LİSTESİNİN OLUŞTURULMASI. 1. OKUL /KULÜP TAKIMLARINA SPORCU SEÇİMİ SPORCU ÖĞRENCİ LİSTESİNİN OLUŞTURULMASI. Her eğitim yılı açılışını takip eden 15 gün içersinde okullarda/kulüpte yapılan yukarıda belirtilen tüm spor branşlarında

Detaylı

ŞENİZ ÇELİK SPOR OKULLARI KOORDİNATÖRÜ İLETİŞİM : 0 533 571 61 93

ŞENİZ ÇELİK SPOR OKULLARI KOORDİNATÖRÜ İLETİŞİM : 0 533 571 61 93 ŞENİZ ÇELİK SPOR OKULLARI KOORDİNATÖRÜ İLETİŞİM : 0 533 571 61 93 SPORTİF OYUNLAR 29 Eylül 2014 Pazartesi günü başlıyor. Oyunun; tüm çocukların doğasında bulunduğu ve bedensel, sosyal gelişiminde önemli

Detaylı

ÖYKÜ ANLATI ETKİNLİĞİ AMAÇLARI VE KATILIM KOŞULLARI

ÖYKÜ ANLATI ETKİNLİĞİ AMAÇLARI VE KATILIM KOŞULLARI ÖYKÜ ANLATI ETKİNLİĞİ AMAÇLARI VE KATILIM KOŞULLARI KONU : Öykü Anlatı AMAÇLAR: lerin; Dilsel, duygusal ve sosyal yönden gelişmelerini, Özgüven kazanmalarını, Türkçeyi güzel ve etkili kullanabilme yetisi

Detaylı

FİZİKİ ŞARTLAR ve OKUL İMKÂNLARI. Laboratuarlar

FİZİKİ ŞARTLAR ve OKUL İMKÂNLARI. Laboratuarlar KAL a Bakış OKULUN TARİHÇESİ Okulumuz 1955 yılında Bakanlığımız tarafından ortaya konan Maarif Kolejleri projesi kapsamında açılmıştır. Türkiye nin dünyaya eğitim alanında kendi tavrını koyduğu en önemli

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak; bu yılı oldukça yoğun geçirdik. Sanat, spor, sosyal etkinlik ve akademik, açıdan birbirini izleyen

Detaylı

DEBİP DENİZLİ EĞİTİMİNDE BAŞARIYI İZLEME VE GELİŞTİRME PROJESİ

DEBİP DENİZLİ EĞİTİMİNDE BAŞARIYI İZLEME VE GELİŞTİRME PROJESİ DENİZLİ EĞİTİMİNDE BAŞARIYI İZLEME VE GELİŞTİRME PROJESİ DEBİP ZEHRA SUNA MANASIR İLKOKULU / ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YIL SONU DEĞERLENDİRMESİ Raportör Müdür Yardımcısı Hasan ALKIN Okul

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ 1. Bilgi Evlerinin Kuruluş amacı; 2014 ve 2015 Eğitim Öğretim yılı Çocukların kendilerini tanımalarını, bilgi ve becerilerini

Detaylı

ALTINDAĞ A ALTIN PROJELER ANKARA NIN KALBİ ALTINDAĞ. Doç. Dr. ASIM BALCI ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALTINDAĞ IN SOSYAL VE SPOR ÇAĞI

ALTINDAĞ A ALTIN PROJELER ANKARA NIN KALBİ ALTINDAĞ. Doç. Dr. ASIM BALCI ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALTINDAĞ IN SOSYAL VE SPOR ÇAĞI IN SOSYAL VE SPOR ÇAĞI A ALTIN PROJELER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI A ALTIN PROJELER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İnsan ve kalkınma odaklı projelerimizle Altındağ ın geleceğini de inşa edeceğiz ŞİARIMIZ; Milletimizin

Detaylı

Ulusal ve evrensel değerlere bağlı, bilim, sanat ve spor alanında lider, mutlu dünya insanı yetiştirmektir.

Ulusal ve evrensel değerlere bağlı, bilim, sanat ve spor alanında lider, mutlu dünya insanı yetiştirmektir. kokul ve Ortaokulu Vizyonumuz Ulusal ve evrensel değerlere bağlı, bilim, sanat ve spor alanında lider, mutlu dünya insanı yetiştirmektir. Misyonumuz Milli Eğitim Bakanlığımız ın müfredatını, üstün zekalı

Detaylı

HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ!

HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ! SÖMESTR TATİLİNDE HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ! Beden Atölyesi nde çocuklar için dopdolu sömestr programı hazır. Temel cimnastikden dramaya, eğlenceli parkurlardan sanat atölyelerine kadar farklı ders

Detaylı

T. C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ OYUNCULUK LİSANS PROGRAMI. Güz Yarıyılı

T. C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ OYUNCULUK LİSANS PROGRAMI. Güz Yarıyılı T. C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ OYUNCULUK LİSANS PROGRAMI Güz Yarıyılı PROVA OYU 425 6 AKTS Kredisi 4. yıl 7. yarıyıl Lisans Zorunlu 4 s/hafta Teorik: 2 s/hafta Uygulama: 2 s/hafta

Detaylı

ADANA GENÇLERGÜCÜ SPOR KULÜBÜ

ADANA GENÇLERGÜCÜ SPOR KULÜBÜ ADANA GENÇLERGÜCÜ SPOR KULÜBÜ İÇİNDEKİLER 1-KURULUŞ VE AMAÇLAR 2-ANA VE GENEL HEDEFLER 3-HEDEFLER İÇİN YAPILACAKLAR 4-YILLIK PLANLAMA 5-İLK 5 YILLIK PLAN 6-SONUÇ KURULUŞ VE AMAÇLAR Adana Gençlergücü Spor

Detaylı

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ V. YARATICI YAZIN VE ÇEVİRİ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ V. YARATICI YAZIN VE ÇEVİRİ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ V. YARATICI YAZIN VE ÇEVİRİ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Çankaya Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi bünyesinde, genç kuşaklara yaratıcı yazarlığı ve edebi çeviriyi

Detaylı