TOPLUMSAL DUYARLILIK PROJELERİ AKADEMİK YILI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TOPLUMSAL DUYARLILIK PROJELERİ 2011-2012 AKADEMİK YILI"

Transkript

1 TOPLUMSAL DUYARLILIK PROJELERİ AKADEMİK YILI

2 HEDEFLERİMİZ TDP Ofisi olarak amacımız, öğrencilerimizin yaşadıkları toplum ve dünyadaki olaylar üzerine düşünmelerini, tartışmalarını, ihtiyaç duyulan konularda fikir üretmelerini, sorumluluk üstlenmelerini; karşılaştıkları aksaklıklar ve eksiklikler için çözümler sunmak üzere bireysel inisiyatif kullanmalarını teşvik etmeye yönelik programlar hazırlamak ve yürütmektir. Gerçekleştirdiğimiz projelerle, toplumun farklı kesimlerinde, desteğe ihtiyaç duyulan konularda çeşitli vakıf ve derneklerin sürdürdükleri çalışmalara katkıda bulunarak artı değer oluşturmanın yanı sıra, toplumda çoğu zaman göz ardı edilen ve sosyal sorumluluk gerektiren konularda farkındalık yaratmaya çalışmaktayız. Öğrencilerimize, toplumsal sorunlara yönelik gerçekleştirmek istedikleri projeler ve yapmak istedikleri değişiklikler için ortam hazırlamak, İçinde yaşadıkları toplumun farklı gerçeklerini doğrudan gözlemleme ve öğrenme olanağı yaratmak, Etkin bir sivil toplumun gelişimine katkıda bulunmak için öğrencilerimize imkân sağlamak, Dünyayı daha yaşanılası kılmak ve fark yaratmak için onlara yetki vermek, Bu çalışmalarda kazanacakları vizyon doğrultusunda uzun vadede gönüllü çalışmalarını teşvik etmektir. Bu sayede; - Toplumun değişik gelir, yaş, etnik gruplarından insanlarla tanışıp sorunları üzerinde düşünen ve empati kurabilen, - Farklılıklara karşı anlayışlı ve saygılı bir yaklaşım benimseyen, - Kendi özelliklerinin bilincinde, iletişim ve organizasyon becerileri güçlü, - Sadece tüketen değil aynı zamanda üreten, - Eleştirirken, çözüm önerilerini de birlikte sunabilen, - Kendilerine belirli hedefler çizebilen, Yaşadığı topluma ve çevresine duyarlı nesiller yetişmesini sağlamaktır.

3 TDP Ofisi, Güz Yarıyılı nda Van Depremi nin yaralarının sarılmasına yönelik iki kampanya düzenledi: Van Depremi Yardım Kampanyası ve Yılbaşı Hediyeleri Van Çocuk Evi ne. Söz konusu kampanyalara akademik-idari tüm personelimiz ve Üniversitemiz öğrencileri yoğun katılım göstermiştir. TDP Ofisi, bu yıl dokuzuncusu gerçekleştirilen Sivil Toplum Kuruluşları (STK) Tanıtım Günleri etkinliğinde bir çok STK yı Doğuş Üniversitesinde konuk etmiştir. Öğrencilerimizin gösterdikleri ilgiden sivil toplum kuruluşları da memnun kalmıştır. Toplumsal Duyarlılık Projeleri (TDP 101) dersi kapsamında, öğrencilerimizin, saha çalışmalarında gönüllü olarak aktif görev almadan önce Sivil Toplum Kuruluşları hakkında bilgilenmeleri için Güz Yarıyılı boyunca üniversitemize ilgili STK yetkilileri davet edilmiş, öğrencilerimize eğitim seminerleri vermeleri sağlanmıştır. Seminerler ile öğrencilerimizin kurumlar ve faaliyetleri hakkında bilgi edinmeleri sağlanmış, aynı zamanda toplumsal duyarlılık, yardımlaşma ve toplum ihtiyaçları karşısında yapılabilecekler gibi konularda vizyon kazanmaları amaçlanmıştır.

4 Üniversitemize seminer vermek üzere konuk olan STK lar; Doğuş Üniversitesi Toplumsal Duyarlılık Projeleri Dersi kapsamında Akademik Yılı içerisinde otuz farklı sosyal sorumluluk projesi hayata geçirilmiştir. YADA - Yaşama Dair Vakfı LÖSEV - Lösemili Çocuklar Vakfı TEGV - Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı FİLMMOR - Kadın Kooperatifi KASEV - Kadıköy Sağlık ve Eğitim Vakfı Umut Çocukları Derneği TÜRYAK - Yaşlılık Konseyi Derneği TOG - Toplum Gönüllüleri Derneği TEMA YHS - Yaşam Hakkına Saygı Derneği Sabancı Üniversitesi Öğrencileri Çocuk, Kadın, Yaşlı, Çevre ve Diğer kategori başlıkları altında birçok proje, TDP Ofisi koordinasyonundaki Doğuş Üniversitesi lisans birinci sınıf öğrencilerimiz tarafından ve proje grup süpervizörlerimizin desteğiyle gerçekleştirilmiştir.

5 ÇOCUK PROJELERİMİZ Doğuş Üniversitesi TDP Dersi kapsamında öğrencilerimiz ilköğretim okullarında etüt çalışması yaparak minik altıncı sınıf öğrencilerine derslerinde yardımcı oldular. İlköğretim okullarında yürütülen etüt destek projeleri süresince öğrencilerimiz, Halil Türkkan, İnönü, 29 Ekim ve Hüseyin Ayaz İlköğretim Okullarındaki yüzlerce öğrenciye ulaştılar, onlarla özel anlar paylaştılar. ÇOCUK PROJELERİMİZ Yeldeğirmeni ÇOGEM de mülteci çocuklarla yürütülen etüt destek ve sosyal gelişim projeleri ile öğrencilerimiz sınır ötesi dostluklar kurdular. Mülteci gençlere derslerinde zorlandıkları konularda destek olan öğrencilerimiz ayrıca çeşitli etkinlikler düzenleyerek onların sosyal gelişimlerine katkıda bulundular.

6 ÇOCUK PROJELERİMİZ KADIN PROJELERİMİZ Çocuk projelerimizin en renklilerinden biri Kaptan Hasanpaşa İlköğretim Okulunun birbirinden yetenekli öğrencileri ile yürütülen yaratıcı drama projesi idi. Yaratıcı Drama Proje Grubu, her hafta ilköğretim okulu öğrencilerini dönem sonunda sahnelemek üzere hazırladıkları oyundaki rollerine çalıştırdı. Gösteri kostüm ve dekorlarını proje ekibi kendi elleriyle hazırladı. Minikler sahneye çıkarken yanlarında heyecanlarını paylaşmak üzere yine proje ekibinden abla ve ağabeyleri vardı. Onları izlemek üzere ailelerinin yanı sıra Doğuş İlköğretim Okulu altıncı sınıf öğrencileri de konuğumuz oldu. Kadın Projelerimiz kapsamında öğrencilerimiz, Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfının Nahıl Dükkânı nda, dükkân ekibine yardımcı oldular. Ürünlerin dizaynı, yerleştirilmesi, satılması gibi çalışmalarda Vakıf a ve Nahıl ekibine destek verdiler. Öğrencilerimiz Nahıl günlerinde sabun yapmayı bile öğrendiler. Proje sona erdiğinde kadın emeğinin değerlendirilmesi konusunda çalışmış olmaktan dolayı yorgun ama gururluydular. Türkiye Kadın Girişimciler Derneğinde TDP Dersi kapsamında staj yapan öğrencilerimiz, Derneğin iç işleyişine de çeşitli konularda destek verdiler. KAGİDER ekibinin yönlendirmesiyle hem sosyal sorumluluk projesi gerçekleştiriyor olmanın, hem de iş hayatına atılmanın ilk deneyimlerini bir arada yaşadılar. Üniversitemizde düzenlenen ve gerek akademik - idari personelin, gerekse öğrencilerimizin geniş katılımıyla gerçekleştirilen Kadın Cezaevi Kitap Bağışı Projesi kapsamında Bakırköy Kadın Cezaevine kitap bağışı toplandı ve toplanan 17 koli kitap cezaevi yönetimine teslim edildi.

7 YAŞLI PROJELERİMİZ KASEV Kadir Rezan Has Huzurevi ve Yapı Kredi Bankası (YKB) Emekli Sandığı Mensupları Huzurevinde gerçekleştirilen yaşlı projelerimiz kapsamında öğrencilerimiz düzenledikleri çeşitli sosyal aktiviteler ile büyükleriyle eğlenceli vakit geçirdiler. Kimi zaman tavla turnuvalarında birbirlerine rakip oldular, kimi zaman mini konser etkinliklerinde birlikte şarkılar söylediler. Yakın tarihimize tanıklık eden huzurevi sakinleri ile yürütülen sözlü tarih çalışmalarında ise öğrencilerimiz hayat tecrübelerini aktaran yaşlılardan çok şey öğrendiler. Sözlü Tarih Çalışması Projesinin uygulama aşamasında öğrencilerimiz, üniversitemiz araştırma görevlisi Serhat Butur dan destek aldılar. Yaşlıların öğrencilerimize, öğrencilerimizin ise yaşlılara ufak sürprizler hazırladığı veda toplantısında duygusal anlar yaşandı. ÇEVRE PROJELERİMİZ Öğrencilerimiz, Yaşam Hakkına Saygı Derneği ile ortaklaşa yürütülen Ataşehir Hayvan Barınağı Projesi kapsamında barınaktaki hayvanlarla yakından ilgilendiler. Her hafta hayvanları ziyaret ettiler, onlar için ilaç topladılar, onları sahiplendirmek için sosyal medyada canla başla çalıştılar, hayvanlar üzerine literatür oluşması için yabancı dildeki metinlerin çevirilerini yaptılar. Öğrencilerimiz ayrıca Altunizade Validebağ Korusu nda Yeşil Envanter Proje çalışmasını yürüttüler ve izlenimlerini bir kitapçık hâline getirdiler. Eko Kampüs Projesi nde ise öğrencilerimiz Üniversitemiz genelinde çevre duyarlılığını artırmak için afişler tasarladılar ve hazırladıkları afişleri sergilediler.

8 ÇEVRE PROJELERİMİZ ÇEVRE PROJELERİMİZ Öğrencilerimizin Ataşehir Hayvan Barınağı nda yürüttükleri proje örnek proje olarak nitelendirilip Pet City Magazin Dergisi ne haber oldu. Öğrencilerimiz TURMEPA Deniz Temiz Derneği ile ortaklaşa olarak yürütülen proje kapsamında önce TURMEPA dan deniz ve ekolojik çevre temizliği konusunda eğitim aldılar, ardından öğrendiklerini anaokullarındaki miniklere aktardılar. Artık birer deniz temiz gönüllüsü olan abla ve ağabeylerine çeşitli sorular sorarak daha fazlasını öğrenmek isteyen minikler eğitimler boyunca gayet keyifli görünüyordu.

9 ÇEVRE PROJELERİMİZ DİĞER PROJELERİMİZ İlköğretim okullarında da aktarılmaya devam eden eğitimler boyunca öğrenciler, Doğuş Üniversitesi öğrencilerinin çevre temizliği konusunda anlattıklarını büyük bir dikkat ve heyecanla dinlediler. Yaşar Morpınar önderliğindeki Bremen Mızıkacıları Perküsyon Grubu nun müzik atölyelerine Doğuş Üniversitesi öğrencilerimizin oluşturduğu bir grup destek verdi. Engellerin Ötesinde Projesi kapsamında her hafta engelli gençlerin müzikle rehabilitasyon sürecine eşlik eden öğrencilerimiz hem Yaşar Hoca dan hem de zihinsel engelli arkadaşlarından çok şey öğrendiler. Projenin sonunda, Yaşar Morpınar ve Bremen Mızıkacıları Perküsyon Grubu nu bir konser vermeleri için üniversitemize davet ettik. Konseri izlemeye gelen öğrencilerimiz sürprizlerle dolu etkinlikten büyük keyif aldılar. Öyle ki özel gençlerden oluşan bu grubun gösterisini izleyenler dakikalarca ayakta alkışladılar.

10 DİĞER PROJELERİMİZ DİĞER PROJELERİMİZ Öğrencilerimiz, Kadıköy Belediyesinin Görme Engelliler Kütüphanesi ne giderek, görme engelliler için kitaplar okudu. Kütüphanede kitapların taranması aşamasında da destek olan öğrencilerimizden bazıları, proje sona erdikten sonra da Kurum a giderek çalışmalarını devam ettirdi. Toplum Gönüllüleri (TOG) Kulübü Oluşumu İmece Etkinliği kapsamında TOG Proje Grubu öğrencileri ve Üniversitemiz geneline açılan gönüllülük çağrısına cevap veren onlarca öğrencimiz tarafından yürütülen projede, proje ekibi ve gönüllüler Eflatun Cem Güney İlköğretim Okulunun bahçe duvarlarını kendi elleriyle boyadılar, minik öğrenciler için oyun alanları oluşturdular. Sanat Tasarım Fakültesi Resim Bölümü öğrencilerinin de destek verdiği çalışmalar boyunca öğrenciler, okul duvarlarını neşeli bir resim sergisine dönüştürdüler.

11 DİĞER PROJELERİMİZ DİĞER PROJELERİMİZ İmece Etkinliğimiz, 19 Mayıs - 25 Mayıs tarihleri arasında gönüllülerimizin katılımıyla gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz yorulmadan, kirlenmekten çekinmeyerek ve en önemlisi kimi zaman yağmura direnerek canla başla çalıştılar. Çalışmalara Okul Müdürü Mehmet Aydoğdu, Okul Aile Birliği ve okul öğrencileri de destek verdi. Okulun eksiklerinin giderilmesi ve gerekli malzemelerin temini gibi konularda projenin gerçekleştirilebilmesi için Ümraniye Belediyesi ve TOG Vakfı maddi katkıda bulundular. TOG Oluşumu grubunda yer alan öğrencilerimizden bazıları kendi aralarında belirledikleri alternatif enerji alanında araştırma yaptı. Öğrencilerimiz, alternatif enerji konusunda çeşitli kaynaklardan derledikleri bilgileri üniversite geneline ve konuya ilgi duyan herkese açık olabilecek şekilde paylaşmak üzere bir blog hazırladı ve barkod sistemi oluşturdu: alternatifyasamprojesi.blogspot.com adresinden proje grubunun çalışmasına ulaşabilirsiniz.

12 DİĞER PROJELERİMİZ ÖMSS (Özürlü Memur Seçme Sınavı) Hazırlık Etüt Çalışmaları Projesi kapsamında Üniversitemiz akademik personelinin gönüllü katılımıyla İBB Özürlüler Müdürlüğü Maltepe Engelliler Birimi öğrencilerine Matematik, Türkçe, Tarih ve Rehberlik alanlarında ders desteği verildi. ÖMSS öncesinde, Cumartesi günleri saatleri arasında Üniversitemizde gerçekleştirilen dersler, öğrencilerin bildiklerini pekiştirmeleri ve sınav kaygılarını yenmeleri için akademik personelimiz tarafından özenle hazırlandı. Projeye gönüllü olarak katılan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mahir Hasansoy, araştırma görevlisi Serhat Butur, öğretim görevlileri Hakan Kaya, Elif Türker ve Dr. Mustafa Zeki birikimlerini öğrencilerle paylaşarak onların en büyük yardımcıları oldular. Facebook sayfamızdan bizi eklemeyi unutmayın! Bu broşürde gördüğünüz tüm fotoğraflar TDP E Bülten Proje grubu öğrencileri tarafından çekilmiştir. Facebook sayfamızın oluşturulmasında ve bu broşürün hazırlanmasında büyük emeği olan öğrencilerimize ayrıca teşekkür ederiz.

13 Toplumsal Duyarlılık Projeleri Ofisi DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ Acıbadem Kampüsü, K-Blok, Asma Kat Tel: / info@dogus.edu.tr DogusUniversity DogusUniv

Öğrenci Dekanlığı Toplumsal Duyarlılık Projeleri Ofisi 2012-2013 AKADEMİK YILI TOPLUMSAL DUYARLILIK PROJELERİ

Öğrenci Dekanlığı Toplumsal Duyarlılık Projeleri Ofisi 2012-2013 AKADEMİK YILI TOPLUMSAL DUYARLILIK PROJELERİ Öğrenci Dekanlığı Toplumsal Duyarlılık Projeleri Ofisi 2012-2013 AKADEMİK YILI TOPLUMSAL DUYARLILIK PROJELERİ ETİK İLKELER Tüm canlılara saygı göstermek. Özgür tartışma ortamı yaratmak. Farklılıklara saygılı

Detaylı

KARDEŞİME MESLEK ÖĞRETİYORUM PROJESİ

KARDEŞİME MESLEK ÖĞRETİYORUM PROJESİ KARDEŞİME MESLEK ÖĞRETİYORUM PROJESİ Bu Proje Sosyal Sorunların Çözümünde Yenilikçi Yöntemler Mali Destek Program kapsamında Ankara Kalkınma Ajansı Tarafından Desteklenmektedir. Proje: 2011 yılı Nisan

Detaylı

4)YAŞLI PROJELERİ. Doğuş Üniversitesi

4)YAŞLI PROJELERİ. Doğuş Üniversitesi 4)YAŞLI PROJELERİ PROJE KONUSU: Yaşlı Projeleri PROJE ADI: Geçmişten Bugüne Projesi PROJE PAYDAŞLARI: Koşuyolu Huzur Dinlenme Evi Doğuş Üniversitesi PROJE KONTENJANI: 10 Kişi PROJE DANIŞMANLARI: Seçil

Detaylı

1)ÇOCUK PROJELERİ. A-)İlköğretim Okullarında Etüt Destek ve Sosyal Etkinlik Projeleri

1)ÇOCUK PROJELERİ. A-)İlköğretim Okullarında Etüt Destek ve Sosyal Etkinlik Projeleri 1)ÇOCUK PROJELERİ A-)İlköğretim Okullarında Etüt Destek ve Sosyal Etkinlik Projeleri PROJE KONUSU: Çocuklarla Etüt Destek Çalışmaları PROJE GÜNÜ: Salı-Çarşamba-Perşembe PROJE SAATİ: 15.00-17.00 PROJE KONTENJANI:105

Detaylı

SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2017-2018 Güz YY Bölüm Koordinatörü: Prof.Dr. Nurşen SAKLAKOĞLU DERSİN AMACI; Öğrencilerin bilgi, birikim, araştırma becerileri ve yaratıcılıklarını

Detaylı

METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BAHAR YARIYILI

METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BAHAR YARIYILI METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2017-2018 BAHAR YARIYILI Öğrencilerin bilgi, birikim, araştırma becerileri ve yaratıcılıklarını kullanacakları toplumsal hizmet projeleri oluşturarak; Sosyal sorumluluk

Detaylı

2)ÇEVRE PROJELERİ. bilinçlendirme çalışmaları yapmaları ve öğrencilerin çevre konusunda duyarlılıklarının sağlanması amaçlanmaktadır.

2)ÇEVRE PROJELERİ. bilinçlendirme çalışmaları yapmaları ve öğrencilerin çevre konusunda duyarlılıklarının sağlanması amaçlanmaktadır. 2)ÇEVRE PROJELERİ a)ekolojik Çevre Projeleri PROJE KONUSU: ÇEVRE PROJE ADI: ÇEVKO VAKFI Çevre Eğitimini Yaygınlaştırma Çalışması PROJE PAYDAŞLARI: ÇEVKO Doğuş Üniversitesi İlköğretim Okulları PROJE KONTENJANI:

Detaylı

TOPLUMSAL DUYARLILIK PROJELERİ. PROJE ADI: TEMA (Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı) Çalışmaları

TOPLUMSAL DUYARLILIK PROJELERİ. PROJE ADI: TEMA (Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı) Çalışmaları TOPLUMSAL DUYARLILIK PROJELERİ ÇEVRE PROJE KONUSU: ÇEVRE PROJE ADI: TEMA (Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı) Çalışmaları PROJE PAYDAŞLARI: TEMA Vakfı MEB Doğuş Üniversitesi

Detaylı

EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER PAYLAŞIMI İSTANBUL 2012

EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER PAYLAŞIMI İSTANBUL 2012 EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER PAYLAŞIMI İSTANBUL 2012 KARANLIK DÜNYALARI AYDINLATALIM PROJESİ PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK Küçükçekmece FAHREDDİN KERİM GÖKAY ANADOLU LİSESİ BİLGE YILDIZ YAŞAR ÇAYANOĞLU A Ğ

Detaylı

Sosyal sorumluluk koordinatörlüğü

Sosyal sorumluluk koordinatörlüğü Sosyal sorumluluk koordinatörlüğü Hakkımızda İstanbul Aydın Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından kurulan koordinatörlüğümüz topluma hizmet odaklı felsefesi doğrultusunda, yaşamla ve toplumla iç içe,

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ ARILAR OKULDA! REHBERLİK Oryantasyon haftasında anaokulu Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü olarak:

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Olumsuz hava koşulları sebebiyle ara vermiş olduğumuz çalışmalarımıza yoğun bir

Detaylı

3)KADIN PROJELERİ PROJE KONUSU: KADIN. PROJE ADI: KEDV / Nahıl Dükkân PROJE PAYDAŞLARI: KEDV. Doğuş Üniversitesi. PROJE KONTENJANI: 10 Kişi

3)KADIN PROJELERİ PROJE KONUSU: KADIN. PROJE ADI: KEDV / Nahıl Dükkân PROJE PAYDAŞLARI: KEDV. Doğuş Üniversitesi. PROJE KONTENJANI: 10 Kişi 3)KADIN PROJELERİ PROJE KONUSU: KADIN PROJE ADI: KEDV / Nahıl Dükkân PROJE PAYDAŞLARI: KEDV Doğuş Üniversitesi PROJE KONTENJANI: 10 Kişi PROJE DANIŞMANI: Başak Cansu AKÇELİK PROJE SÜPERVİZÖR İHTİYACI:

Detaylı

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV) nedir?

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV) nedir? KAÇUV DA GÖNÜLLÜLÜK Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV) nedir? Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV) Nerede yaşam varsa, orada umut vardır felsefesi ile, ebeveynlerinin maddi sorunları nedeniyle tedavileri

Detaylı

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız Bülten Tarihi 17 Haziran 2016 Yıl boyunca öğrencilerimizin ve velilerimizin beklentilerini karşılamak ve okulumuz ile ailelerimizin arasındaki bağı daha da kuvvetlendirmek üzere çalışmalar yaptık. Okul

Detaylı

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015-2016 EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU ANKARA 20 EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZ EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZLA KAHVALTIMIZ 1- TÜBİTAK 4006 2. BİLİM ŞENLİĞİ YAPILDI Okulumuzda

Detaylı

ÖZEL ANAKENT İLKOKULU. 2013-2014 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ OCAK ŞUBAT SAYFASI

ÖZEL ANAKENT İLKOKULU. 2013-2014 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ OCAK ŞUBAT SAYFASI ÖZEL ANAKENT İLKOKULU 2013-2014 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ OCAK ŞUBAT SAYFASI TAKIM RUHU HEDEF BELİRLEME VE PLANLI OLMA Hedeflere ulaşmak için düzenli çalışmalar yaptık Öğrencilerimiz

Detaylı

MEDİPOL HEYETİNDEN SIFIR ATIK ZİYARETİ

MEDİPOL HEYETİNDEN SIFIR ATIK ZİYARETİ MEDİPOL HEYETİNDEN SIFIR ATIK ZİYARETİ Medipol Üniversitesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Recep Öztürk, Doç. Dr. Yeter Demir Uslu ve beraberindeki heyet, Sıfır Atık Projesi kapsamında İstanbul Valiliği Çevre

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ REHBERLİK VE KARİYER MERKEZİ (ÖRKAM) YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ REHBERLİK VE KARİYER MERKEZİ (ÖRKAM) YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ REHBERLİK VE KARİYER MERKEZİ (ÖRKAM) YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı, Yıldız Teknik Üniversitesi Sağlık, Kültür

Detaylı

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! K A Y I O K U L L A R I Haftalı 17-21 NİSAN 2017 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık. Yarının aydınlık geleceği olan

Detaylı

SPoD LGBTİ, Cumhurbaşkanlığı Seçimlerini İzledi. Trans Terapi Toplantıları Devam Ediyor

SPoD LGBTİ, Cumhurbaşkanlığı Seçimlerini İzledi. Trans Terapi Toplantıları Devam Ediyor SPoD LGBTİ, Cumhurbaşkanlığı Seçimlerini İzledi SPoD, Bağımsız Seçim İzleme Platformu ile birlikte cumhurbaşkanlığı seçimlerinde demokratik gözetim hakkı çerçevesinde kırılgan grupların seçme ve seçilme

Detaylı

GEÇMİŞTEN BUGÜNE DOĞUŞ

GEÇMİŞTEN BUGÜNE DOĞUŞ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ GEÇMİŞTEN BUGÜNE DOĞUŞ Doğuş markası, eğitime adanmış yarım asra yaklaşan bir anlam ifade etmektedir. Doğuş Üniversitesi eğitimde ilklerin sahibi, yeniliklerin öncüsü olarak, geçmişinden

Detaylı

FİZİK BÖLÜMÜ Bahar YY. Bölüm Koordinatörü:

FİZİK BÖLÜMÜ Bahar YY. Bölüm Koordinatörü: FİZİK BÖLÜMÜ 2017-2018 Bahar YY Bölüm Koordinatörü: *Sorumluluk; Başkaları veya diğerleri adına faaliyette bulunmayı kabul etmek (Post, 1998: 148) anlamına gelmektedir. *Sosyal sorumluluk sahibi olmak;

Detaylı

26.12.2014 DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ODTÜ ÜLKEM DE BAŞLADI.

26.12.2014 DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ODTÜ ÜLKEM DE BAŞLADI. 26.12.2014 DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ODTÜ ÜLKEM DE BAŞLADI. Manisa Milli Eğitim Müdürlüğü nün başlatmış olduğu Değerler Eğitimi Projesi ODTÜ Ülkem Koleji nde hızla uygulamaya geçti. Öğrencilere temel insanî

Detaylı

İlkokul Yabancı Diller Festivali

İlkokul Yabancı Diller Festivali İlkokul Festivali Yabancı Diller 50.KURULUŞ YILIMIZI RESİM SERGİMİZ İLE TAÇLANDIRDIK Milli değerlerine, kültürüne, diline sahip çıkan, kurucumuz Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ün ilkeleri doğrultusunda

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :1-16. Syf Yayın Tarihi :06.12.2013 Sayfası :10.Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :7. Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :1-11. Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası

Detaylı

KOÇ ÜNĠVERSĠTESĠ GÖNÜLLÜLERĠ FARKINDALIK GRUBU 5.FARKINDALIK HAREKETĠ

KOÇ ÜNĠVERSĠTESĠ GÖNÜLLÜLERĠ FARKINDALIK GRUBU 5.FARKINDALIK HAREKETĠ KOÇ ÜNĠVERSĠTESĠ GÖNÜLLÜLERĠ FARKINDALIK GRUBU 5.FARKINDALIK HAREKETĠ ġanliurfa AKÇAKALE YAZLICA ĠLKÖĞRETĠM OKULU KÜTÜPHANE PROJESĠ RAPORU 04.04.2011-05.04.2011 ÖNSÖZ Koç Üniversitesi Gönüllüleri Farkındalık

Detaylı

OCAK-MART 2015 3 AYLIK SOMA VE DURSUNBEY PSİKOSOSYAL DESTEK MERKEZLERİ FAALİYET RAPORU

OCAK-MART 2015 3 AYLIK SOMA VE DURSUNBEY PSİKOSOSYAL DESTEK MERKEZLERİ FAALİYET RAPORU APHB AFETLERDE PSİKOSOSYAL HİZMETLER BİRLİĞİ SOMADA PSİKOSOSYAL DESTEK MERKEZLERİ PROJESİ OCAK-MART 2015 3 AYLIK SOMA VE DURSUNBEY PSİKOSOSYAL DESTEK MERKEZLERİ FAALİYET RAPORU YÖNETİCİ ÖZETİ SOMADA projesi

Detaylı

KAYI OKULLARI. Haftalı ARALIK Yeni Yılınız Kutlu Olsun!

KAYI OKULLARI. Haftalı ARALIK Yeni Yılınız Kutlu Olsun! KAYI OKULLARI Haftalı 26-30 ARALIK 2016 Yeni Yılınız Kutlu Olsun! Yeni yılı coşkuyla karşıladık! 2017 yılını okulumuzda düzenlediğimiz yeni yıl eğlencesiyle karşıladık. Minik öğrencilerimiz yeni yıl eğlencemize

Detaylı

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ TOPLUMA HİZMET UYGULAMALARI DERSİ YÖNERGESİ

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ TOPLUMA HİZMET UYGULAMALARI DERSİ YÖNERGESİ T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ TOPLUMA HİZMET UYGULAMALARI DERSİ YÖNERGESİ ESKİŞEHİR 2010 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1: Bu Yönergenin amacı,

Detaylı

Projenin Adı: ERGOTERAPİ İÇİNDE HAYATIN RİTİMLERİNİ ÖĞRENMEK

Projenin Adı: ERGOTERAPİ İÇİNDE HAYATIN RİTİMLERİNİ ÖĞRENMEK Projenin Adı: ERGOTERAPİ İÇİNDE HAYATIN RİTİMLERİNİ ÖĞRENMEK Projenin Amacı: Ülke geleceği üzerinde söz sahibi olan, hedef kitledeki dezavantajlı grubun, BSRM lerde kalan 14-20 yaş arası 60 genç kızın,

Detaylı

2008 YILI FAALİYET RAPORU

2008 YILI FAALİYET RAPORU Bireysel, Kurumsal ve Toplumsal Sorun Çözme Becerilerini Geliştirir www.beyaznokta.org.tr BEYAZ NOKTA GELİŞİM VAKFI 2008 YILI FAALİYET RAPORU Beyaz Nokta Gelişim Vakfı Simon Bolivar Cad., No 19/3, 06550

Detaylı

EYPRO BÜLTENİ. Engelsiz Yaşam Uygulama ve Araştırma Merkezi. Sayı 6, EKİM-KASIM 2017 İçindekiler

EYPRO BÜLTENİ. Engelsiz Yaşam Uygulama ve Araştırma Merkezi. Sayı 6, EKİM-KASIM 2017 İçindekiler EYPRO BÜLTENİ Engelsiz Yaşam Uygulama ve Araştırma Merkezi İstanbul Aydın Üniversitesi Engelsiz Yaşam Araştırma Ve Uygulama Merkezi engelli bireylerin bağımsız yaşama koşullarına erişme ve kent yaşamına

Detaylı

TÜRKER CEYHUN GÖKSÜGÜR. Telefon: Doğum Tarihi: 2 Haziran 1995

TÜRKER CEYHUN GÖKSÜGÜR.   Telefon: Doğum Tarihi: 2 Haziran 1995 TÜRKER CEYHUN GÖKSÜGÜR Email: cgoksugur@gmail.com Telefon: 5316745263 Doğum Tarihi: 2 Haziran 1995 EĞİTİM Orta Doğu Teknik Üniversitesi Lisans, Psikoloji 2013-Halen Hasan Ali Yücel Anadolu Öğretmen Lisesi

Detaylı

TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI

TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI TED Okulları müdürleri arasında iletişim ve işbirliğini güçlendirmek amacıyla düzenlenen TED Okulları Müdürler Toplantıları nın on dördüncüsü,

Detaylı

Güneş Günleri SPONSORLUK DOSYASI

Güneş Günleri SPONSORLUK DOSYASI Güneş Günleri SPONSORLUK DOSYASI HAKKIMIZDA 2 SABANCI ÜNİVERSİTESİ TOPLUMSAL DUYARLILIK PROJELERİ - TDP (CIVIC INVOLVEMENT PROJECTS - CIP) Toplumsal Duyarlılık Projeleri (CIP101), 1999 yılından bu yana

Detaylı

ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN

ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN KURA ÇEKİLİŞLERİ YAPILDI 2017-2018 eğitim - öğretim yılı için,anaokulu 4 yaş gruplarının kura çekilişleri yapıldı. Aylık gruplara göre kız-erkek olarak ayrılan

Detaylı

AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ AHMEDİ HANİ BİLİM, KÜLTÜR VE SANAT UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ AHMEDİ HANİ BİLİM, KÜLTÜR VE SANAT UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ AHMEDİ HANİ BİLİM, KÜLTÜR VE SANAT UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Ağrı

Detaylı

GÖKYÜZÜNDE FARK YARATANLAR Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Kişisel Gelişim Programı

GÖKYÜZÜNDE FARK YARATANLAR Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Kişisel Gelişim Programı GÖKYÜZÜNDE FARK YARATANLAR Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Kişisel Gelişim Programı Maltepe Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi,

Detaylı

5)ENGELLİ DESTEK PROJELERİ

5)ENGELLİ DESTEK PROJELERİ 5)ENGELLİ DESTEK PROJELERİ PROJE KONUSU: Engelli Destek Projeleri PROJE ADI: Kadıköy Belediyesi Engelsiz İş ve İstihdam Merkezi PROJE PAYDAŞLARI: Kadıköy Belediyesi Doğuş Üniversitesi PROJE KONTENJANI:

Detaylı

ODS-3 Telafi Etütleri (Ortaokul)

ODS-3 Telafi Etütleri (Ortaokul) ODS-3 Telafi (Ortaokul) Etütleri 4.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YABANCI DİL AĞIRLIKLI 5.SINIF PROGRAMI ANLATILDI 30.03.2016 tarihinde okulumuz konferans salonunda 4.sınıf öğrencilerimize ve öğretmenlerimize Yabancı

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ Fen Bilimleri, Matematik ve Türkçe zümresinin ortak çalışmalarıyla, ortaokul öğrencilerimiz tarafından

Detaylı

Fark Ettikçe, Birlikte Güçleniyoruz...

Fark Ettikçe, Birlikte Güçleniyoruz... Kadın Örgütlerinin Engelli Kadınlarla İlgili Farkındalıklarının Arttırılması Projesi Fark Ettikçe, Birlikte Güçleniyoruz... Sabancı Vakfı Toplumsal Gelişme Hibe Programı kapsamında desteklenen Kadın Örgütlerinin

Detaylı

Huzurevlerinde yapılacak programların daha verimli olmasını sağlamak amacıyla İlimiz Müftülüğünce Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu tarafından Huzurevi

Huzurevlerinde yapılacak programların daha verimli olmasını sağlamak amacıyla İlimiz Müftülüğünce Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu tarafından Huzurevi Huzurevlerinde yapılacak programların daha verimli olmasını sağlamak amacıyla İlimiz Müftülüğünce Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu tarafından Huzurevi Ekibinde görevlendirilen personele 05 Aralık 2012 Çarşamba

Detaylı

İç Denetimi Öğrencilere Tanıtmaya Yönelik Fikirler

İç Denetimi Öğrencilere Tanıtmaya Yönelik Fikirler Akademik İlişkiler İç Denetimi Öğrencilere Tanıtmaya Yönelik Fikirler Aşağıdaki listede önerilen projeler, öğrenciler arasında iç denetim konusunda farkındalık yaratmaya katkı sağlamak üzere enstitünüzün

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU VE ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU VE ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU VE ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Dönem sonu yaklaşıyor; ancak okulumuzdaki çalışmalar hızla devam

Detaylı

YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Yüksek İhtisas Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi

Detaylı

2.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ

2.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ 2.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ Sayın Velimiz, 22 Ekim 2012-14 Aralık 2012 tarihleri arasındaki ikinci temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz MEB kazanımlarına

Detaylı

T.C. ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu yönergenin amacı, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesinde

Detaylı

Eğitimde ve Toplumsal Katılımda Cinsiyet Eşitliğinin Sağlanması Projesi

Eğitimde ve Toplumsal Katılımda Cinsiyet Eşitliğinin Sağlanması Projesi Eğitimde ve Toplumsal Katılımda Cinsiyet Eşitliğinin Sağlanması Projesi 2005-2008 Gerçekleştirmek istediğimiz hedeflerimiz var... Birleşmiş Milletler Bin Yıl Hedefleri: Tüm kız ve erkek çocuklarının ücretsiz,

Detaylı

10.12.2014 Çarşamba İzmir Basın Gündemi

10.12.2014 Çarşamba İzmir Basın Gündemi 10.12.2014 Çarşamba İzmir Basın Gündemi Katip Çelebi'nin Rektörü Prof. Galip Akhan İzmir'in en genç devlet üniversitesi Katip Çelebi Üniversitesi'nde rektörlük seçimi sonuçlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip

Detaylı

OKULUMUZU ZİYARET ETTİ

OKULUMUZU ZİYARET ETTİ SABANCI ÜNİVERSİTESİ OKULUMUZU ZİYARET ETTİ Okulumuz üniversite tanıtım çalışmaları kapsamında 15 Ekim 2015 Perşembe günü Sabancı Üniversitesi yetkililerini konuk etti. Üniversite tanıtımında; kampüs,

Detaylı

PSİART Ekip Arkadaşlarını Arıyor!

PSİART Ekip Arkadaşlarını Arıyor! PSİART Ekip Arkadaşlarını Arıyor! İstanbul da farklı üniversitelerde psikoloji lisans öğrenimi gören bir grup arkadaşın psikoloji öğrencileri olarak akademik gelişimlerimize nasıl katkı sağlarız? sorusunun

Detaylı

SOSYAL AKTİVİTELER RAPORU / SOCIAL ACTIVITY REPORT

SOSYAL AKTİVİTELER RAPORU / SOCIAL ACTIVITY REPORT AQUA FANTASY YEREL TOPLULUK İLE İLİŞKİLER İLERLEME RAPORU 27.11.2017 1. UYGULAMA: Yerel toplum ile saygılı ve karşılıklı desteğe dayalı ilişkiler kurarak, sürdürülebilir kalkınmayı faaliyetlerin her aşamasında

Detaylı

İyilik Elçisi Aydınlık Toplum Gönüllüleri

İyilik Elçisi Aydınlık Toplum Gönüllüleri Basın Bülteni 18 Mayıs 2015 Give&Gain Çalışan Gönüllülüğü İyilik Elçisi Aydınlık Toplum Gönüllüleri VİKO çalışanları, bu yıl Türkiye de dördüncüsü gerçekleştirilen Uluslararası Give&Gain Çalışan Gönüllülüğü

Detaylı

BU PROJE TC Devlet Planlama Teşkilatı AB Eğitim ve Gençlik Programı Merkezi Başkanlığı tarafından Eylem 1.2 Gençlik Projeleri kapsamında finanse

BU PROJE TC Devlet Planlama Teşkilatı AB Eğitim ve Gençlik Programı Merkezi Başkanlığı tarafından Eylem 1.2 Gençlik Projeleri kapsamında finanse BU PROJE TC Devlet Planlama Teşkilatı AB Eğitim ve Gençlik Programı Merkezi Başkanlığı tarafından Eylem 1.2 Gençlik Projeleri kapsamında finanse edilmiş, Antalya Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Golden

Detaylı

SOSYAL AKTİVİTELER RAPORU / SOCIAL ACTIVITY REPORT

SOSYAL AKTİVİTELER RAPORU / SOCIAL ACTIVITY REPORT AQUA FANTASY YEREL TOPLULUK İLE İLİŞKİLER İLERLEME RAPORU 24.11.2015 1. UYGULAMA: Yerel toplum ile saygılı ve karşılıklı desteğe dayalı ilişkiler kurarak, sürdürülebilir kalkınmayı faaliyetlerin her aşamasında

Detaylı

İMAM HATİPLER İYİLİKTE YARIŞIYOR İYİLİK OKULU ÖDÜLLERİ

İMAM HATİPLER İYİLİKTE YARIŞIYOR İYİLİK OKULU ÖDÜLLERİ İMAM HATİPLER İYİLİKTE YARIŞIYOR 2016 2017 DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ÖNDER İMAM HATİPLİLER DERNEĞİ DENİZ FENERİ YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ İMAM HATİPLER İYİLİKTE YARIŞIYOR ORGANİZASYON SÜREÇLERİ

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı İÇİNDEKİLER Gençlik te İlköğretim Haftası 1. Sınıf Okula Uyum Haftası 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı Sosyal Etkinlik Tanıtım Programı Şehit ve Gazilere Vefa Ziyareti İngilizce Etkinliğimiz

Detaylı

ÜNİVERSİTE VE SOSYAL SORUMLULUK. Prof. Dr. Yunus Söylet İstanbul Üniversitesi Rektörü

ÜNİVERSİTE VE SOSYAL SORUMLULUK. Prof. Dr. Yunus Söylet İstanbul Üniversitesi Rektörü ÜNİVERSİTE VE SOSYAL SORUMLULUK Prof. Dr. Yunus Söylet İstanbul Üniversitesi Rektörü Küreselleşmenin etkisi Devlet bir çok sosyal alandan çekilmiştir Küresel ekonomi sürecinde özelleştirmeler ile eşitsizlik,

Detaylı

Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında

Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Yayın Organı Mart 2014 Yıl: 1 Sayı: 10 Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Çocuk Hizmetleri

Detaylı

GLOBAL GİRİŞİMCİLİK HAFTASI Etkinlik El Kitabı 2015

GLOBAL GİRİŞİMCİLİK HAFTASI Etkinlik El Kitabı 2015 GLOBAL GİRİŞİMCİLİK HAFTASI Etkinlik El Kitabı 2015 1 İçindekiler 1. Girişimcilik Hakkında 2. Global Girişimcilik Haftası 3. GGH 2014 4. Nasıl Destek Verebilirsiniz? 2 gi.ri.şim.ci Yaşadığı toplumu ve

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ OKUL ÖNCESİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BARTIN ÜNİVERSİTESİ OKUL ÖNCESİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Bartın Üniversitesinden: Amaç BARTIN ÜNİVERSİTESİ OKUL ÖNCESİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Bartın

Detaylı

Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi

Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi Öğrencilerimize Muhtarın Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi 10. 04. 2014 Perşembe günü Fevzi Çakmak Mah. muhtarı Sn. Mehmet ÜNLÜ okulumuza davet edildi. 4.sınıf öğrencilerine İnsanlar ve Yönetim ünitesi

Detaylı

Uluslararası Eğitim Forumu na Katıldık

Uluslararası Eğitim Forumu na Katıldık Türk Eğitim Derneği IV. Uluslararası Eğitim Forumu na Katıldık TED Kayseri Koleji yöneticileri ve öğretmenlerinden oluşan 16 kişilik ekibimizle, 2 Nisan 2016 Cumartesi günü Türk Eğitim Derneği IV. Uluslararası

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, İTÜ Geliştirme Vakfı Beylerbeyi Özel Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu; İTÜ Rektör

Detaylı

Amaç Madde 1 Bu Yönerge nin amacı; Ardahan Üniversitesi nde kayıtlı bulunan engelli öğrencilerin,

Amaç Madde 1 Bu Yönerge nin amacı; Ardahan Üniversitesi nde kayıtlı bulunan engelli öğrencilerin, T.C. ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ ENGELLİ ÖĞRENCİLER YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Esaslar Amaç Madde 1 Bu Yönerge nin amacı; Ardahan Üniversitesi nde kayıtlı bulunan engelli öğrencilerin, a) Öğrenim hayatlarını

Detaylı

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MERSİN TOROSLAR ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 BRİFİNG DOSYASI

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MERSİN TOROSLAR ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 BRİFİNG DOSYASI T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MERSİN TOROSLAR ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 BRİFİNG DOSYASI 2014-2015 Okul Haritası Toroslar Anaokulu Toroslar Anaokulu Müdürlüğü Brifing 2014-2015 - 2 - KURUM BİLGİSİ KURUMUN

Detaylı

Türkiye Kardeşleri Yurtiçi Değişim Programı 2016 Etki Raporu

Türkiye Kardeşleri Yurtiçi Değişim Programı 2016 Etki Raporu Türkiye Kardeşleri Yurtiçi Değişim Programı 2016 Etki Raporu Türkiye Kardeşleri Yurtiçi Değişim Programı ilk defa pilot olarak 2015 yılının Haziran ayında Sakarya, Bitlis ve Adana illerinden 21 öğrencinin

Detaylı

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz

Detaylı

YÖNETMELİK. Gaziosmanpaşa Üniversitesinden: GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ PALYATİF BAKIM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

YÖNETMELİK. Gaziosmanpaşa Üniversitesinden: GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ PALYATİF BAKIM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM 13 Ekim 2014 PAZARTESİ Resmî Gazete Sayı : 29144 Gaziosmanpaşa Üniversitesinden: YÖNETMELİK GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ PALYATİF BAKIM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam,

Detaylı

Genç Fikirler Kulübü. 2014-2015 Akademik Yılı Bülteni. Genç Fikirler Kulübü

Genç Fikirler Kulübü. 2014-2015 Akademik Yılı Bülteni. Genç Fikirler Kulübü 2014-2015 Akademik Yılı Bülteni 2014-2015 Akademik Yılı Bülteni OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ GENÇ FİKİRLER KULÜBÜ -2015 Akademik Yılı Bülteni İçindekiler Kulübümüz Hakkında 1 Yönetim Kurulu 2 Bülten

Detaylı

Türkiye Kardeşleri Yurtiçi Değişim Programı 2017 Etki Raporu

Türkiye Kardeşleri Yurtiçi Değişim Programı 2017 Etki Raporu Türkiye Kardeşleri Yurtiçi Değişim Programı 2017 Etki Raporu «İyi ki bu programa katılmışım. Arkadaştan öte kardeş olduk!» Ceren (Eskişehir den gelen öğrenciyi Uşak ta konuk etti.) Türkiye Kardeşleri Yurtiçi

Detaylı

Sivil Düşün bir Avrupa Birliği programıdır.

Sivil Düşün bir Avrupa Birliği programıdır. Sivil Düşün bir Avrupa Birliği programıdır. Facebook / SivilDusun Twitter / SivilDusun YouTube / sivildusunab Instagram / sivildusun Çalışmalarınızla ilgili duyuruları haber@sivildusun.eu adresine iletebilirsiniz.

Detaylı

ANAFİKİR: Kendimizi tanımamız, sorumluluklarımızı yerine getirmemizde

ANAFİKİR: Kendimizi tanımamız, sorumluluklarımızı yerine getirmemizde 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (9 EYLÜL-25 EKİM 2013) Sayın Velimiz, Sizlerle daha önce paylaştığımız gibi okulumuzda PYP çalışmaları yürütülmektedir. Bu kapsamda; PYP disiplinler üstü temaları ile ilgili

Detaylı

BİRLİKTE YAŞAMA VE KARDEŞLİK

BİRLİKTE YAŞAMA VE KARDEŞLİK ÖZEL ANAKENT İLKOKULU 2013-2014 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ KASIM - ARALIK SAYFASI Birlikte Yaşama Kültürü ve Hoşgörü Gel Bize Katıl Bize! Şarkısını Söyledik Sınıf içinde, arkadaşlarımızla

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık 2017-09 Şubat 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

Gazetecilik I (PR 491) Ders Detayları

Gazetecilik I (PR 491) Ders Detayları Gazetecilik I (PR 491) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Saati Uygulama Saati Laboratuar Saati Kredi AKTS Gazetecilik I PR 491 Güz 0 3 0 3 5 Ön Koşul Ders(ler)i Dersin Dili Dersin Türü Dersin

Detaylı

İŞTE OTİZM VE ASPERGER SENDROMU BİRLİĞİ

İŞTE OTİZM VE ASPERGER SENDROMU BİRLİĞİ İŞTE OTİZM VE ASPERGER SENDROMU BİRLİĞİ Otizm ve Asperger Sendromu Birliği otistik çocuklar, gençler ve yetişkinler için daha iyi koşullar yaratmaya çalışır. ÜYE OLARAK BİLGİ paylaşımı, topluluğa erişim

Detaylı

2015 Mart 2016 Mart deuder.org.tr 1

2015 Mart 2016 Mart deuder.org.tr 1 2015 Mart 2016 Mart 1 Üniversitesine DEĞER katan Mezun Mezunlarına DEĞER veren Üniversite Dokuz Eylül e Değer Dokuz Eylüllü ye Değer 2 DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 20 Temmuz 1982 tarihinde kuruldu. 34 Yaşındayız

Detaylı

İYTE TOPLUMSAL SORUMLULUK PROJELERİ YÜRÜTME VE DEĞERLENDİRME YÖNERGESİ (TASLAK) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

İYTE TOPLUMSAL SORUMLULUK PROJELERİ YÜRÜTME VE DEĞERLENDİRME YÖNERGESİ (TASLAK) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar İYTE TOPLUMSAL SORUMLULUK PROJELERİ YÜRÜTME VE DEĞERLENDİRME YÖNERGESİ (TASLAK) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Rektörlüğüne

Detaylı

TURMEPA Deniz Temiz Derneği/TURMEPA Deniz Temiz Turmepa

TURMEPA Deniz Temiz Derneği/TURMEPA Deniz Temiz Turmepa TURMEPA 2003-2005 yılları süresince Deniz Temiz Derneği/TURMEPA nın İstanbul Boğazı ve İzmir Körfezi nde katı ve sıvı atık temizliği için başlattığı projeye destek verdik. Deniz Temiz Turmepa işbirliğiyle

Detaylı

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYELERİ ÖZÜRLÜ HİZMET BİRİMLERİ YÖNETMELİĞİ. Resmi Gazete Tarihi: 16.08.2006. Resmi Gazete Sayısı: 26261 BİRİNCİ BÖLÜM

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYELERİ ÖZÜRLÜ HİZMET BİRİMLERİ YÖNETMELİĞİ. Resmi Gazete Tarihi: 16.08.2006. Resmi Gazete Sayısı: 26261 BİRİNCİ BÖLÜM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYELERİ ÖZÜRLÜ HİZMET BİRİMLERİ YÖNETMELİĞİ Resmi Gazete Tarihi: 16.08.2006 Resmi Gazete Sayısı: 26261 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu Yönetmeliğin

Detaylı

MARDĠN ARTUKLU ÜNĠVERSĠTESĠ ENGELLĠ ÖĞRENCĠ BĠRĠMĠ YÖNERGESĠ

MARDĠN ARTUKLU ÜNĠVERSĠTESĠ ENGELLĠ ÖĞRENCĠ BĠRĠMĠ YÖNERGESĠ MARDĠN ARTUKLU ÜNĠVERSĠTESĠ ENGELLĠ ÖĞRENCĠ BĠRĠMĠ YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu Yönergenin amacı; Mardin Artuklu Üniversitesi nde öğrenim gören özürlü öğrencilerin

Detaylı

T.C. FATİH SULTAN MEHMET VAKIFÜNİVERSİTESİ ENGELSİZ EĞİTİM BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM

T.C. FATİH SULTAN MEHMET VAKIFÜNİVERSİTESİ ENGELSİZ EĞİTİM BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM T.C. FATİH SULTAN MEHMET VAKIFÜNİVERSİTESİ ENGELSİZ EĞİTİM BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM VE DAYANAK AMAÇ MADDE 1- Bu yönergenin amacı; Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi nde öğrenim gören

Detaylı

AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017

AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017 AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017 IFAT EURASIA- 2. ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ FUARI 16-18 Şubat 2017 AKADEMİ ÇEVRE A.Ş. olarak ekibimizle Türkiye de 2. kez gerçekleşen IFAT Eurasia da standımızı kurarak paydaşlarımız,

Detaylı

Tekfen Filar Mini Resim Yarışması Sonuçlandı 2013 / 2014 SAYI: 19. Haftanın Bazı Başlıkları

Tekfen Filar Mini Resim Yarışması Sonuçlandı 2013 / 2014 SAYI: 19. Haftanın Bazı Başlıkları 2013 / 2014 SAYI: 19 İklim Değişikliği Konferansı Haftanın Bazı Başlıkları Tekfen Filar Mini Resim Yarışması Sonuçlandı Hayatın İçinde Öğreniyoruz İklim Değişikliği Konferansı Tanıdık ve Tanıttık Uludağ

Detaylı

Aliağa Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü

Aliağa Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü Aliağa Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü Aliağa Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü Aliağa Rehberlik ve Araştırma Merkezi 2004 yılında Hükümet konağının 5. katında 4 oda tahsis edilerek kurulmuştur.

Detaylı

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ NE HOŞGELDİNİZ

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ NE HOŞGELDİNİZ NE HOŞGELDİNİZ Sevgili Öğrencilerimiz; 2008 yılında kurulan Gümüşhane Üniversitesi nin dünyaya açılan penceresi sloganıyla kısa sürede büyük gelişim sağlayan Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi,

Detaylı

Barışçıl Okuldan Toplumsal Barışa - Demokratik Yurttaş Eğitimi

Barışçıl Okuldan Toplumsal Barışa - Demokratik Yurttaş Eğitimi Barışçıl Okuldan Toplumsal Barışa - Demokratik Yurttaş Eğitimi Avrupa Birliği Demokratik Vatandaşlık ve İnsan Hakları Eğitimi (DVİHE) Hibe Programı Proje No: TR2009-0136.01-02-136 (HRE-136) Bu yayının

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. VELİ BÜLTENİ REHBERLİK Öğrencilerimizin bireysel ve akademik özelliklerini tanımaya yönelik uygulama ve gözlemler

Detaylı

Sevim AYTEMİZ GÜLER. [Kılavuz Yenilikçi Görsel Sanatlar Öğretmeni, Ressam, Grafik Tasarımcı] 22 Haziran 1976. Sivas

Sevim AYTEMİZ GÜLER. [Kılavuz Yenilikçi Görsel Sanatlar Öğretmeni, Ressam, Grafik Tasarımcı] 22 Haziran 1976. Sivas Sevim AYTEMİZ GÜLER [Kılavuz Yenilikçi, Ressam, Grafik Tasarımcı] Kişisel Bilgiler Doğum Tarihi 22 Haziran 1976 Doğum Yeri Sivas Deneyimler Kılavuz Yenilikçi Görsel Sanatlar Öğretmeni MEB - Eğitim Teknolojileri

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 29.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 29.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 29.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Geçtiğimiz hafta cumartesi gününden itibaren etkinlikler

Detaylı

YÖNETMELİK. b) Merkez (GUZEM): Gazi Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezini,

YÖNETMELİK. b) Merkez (GUZEM): Gazi Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezini, 18 Temmuz 2013 PERŞEMBE Resmî Gazete Sayı : 28711 Gazi Üniversitesinden: YÖNETMELİK GAZİ ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

Detaylı

KAYI OKULLARI. Haftalı 3-7 NİSAN 2017

KAYI OKULLARI. Haftalı 3-7 NİSAN 2017 KAYI OKULLARI Haftalı 3-7 NİSAN 2017 Farklı bitki türlerini yerinde gözlemledik. Mira 5 ve Spica 5 sınıfı öğrencilerimiz baharın renklerini içerisinde barındıran Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi ni ziyaret

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

TED ANTALYA KOLEJİ ÖZEL LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 11. SINIFLAR MESLEKİ REHBERLİK PROGRAMI MESLEĞİMİ TANIYORUM ETKİNLİĞİ RAPORU

TED ANTALYA KOLEJİ ÖZEL LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 11. SINIFLAR MESLEKİ REHBERLİK PROGRAMI MESLEĞİMİ TANIYORUM ETKİNLİĞİ RAPORU TED ANTALYA KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 11. SINIFLAR MESLEKİ REHBERLİK PROGRAMI MESLEĞİMİ TANIYORUM ETKİNLİĞİ RAPORU Lise PDR biriminin Mesleki Rehberlik Programı kapsamında 11. sınıflara

Detaylı

Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi 1 / 20

Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi 1 / 20 Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi 1 / 20 Notre Dame de Sion Fransız Lisesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Servisi olarak amacımız veli-öğretmen-idare ile işbirliği sağlayarak öğrencilerimizin

Detaylı