Arvato Gizlilik Politikası

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Arvato Gizlilik Politikası"

Transkript

1 Arvato Gizlilik Politikası 1. Kişisel Bilgilerin Toplanması ve Korunması 2. Kişisel Bilgilerin Kapsamı 3. Kişisel Bilgileriniz 4. Üçüncü Taraflara İfşa 5. Kişisel Bilgilerinizin Korunması 6. Kişisel Bilgilerinizin Doğruluğu ve Saklanması 7. Çocukların Kişisel Bilgilerinin Korunması 8. Üçüncü Taraf İnternet Siteleri ve Hizmetleri 9. İletişim Bilgileri 10. Gizlilik Politikasındaki Değişiklikler 1. Kişisel Bilgilerin Toplanması ve Korunması İşbu gizlilik politikasında belirtilen kişisel bilgiler, tek bir kişiyi tanımlamak veya bu kişiyle iletişim kurmak için kullanılan verilerdir. Arvato ile çevrimiçi iletişim kurduğunuzda kişisel bilgilerinizi temin etmeniz istenebilir ve bu durumlarda Arvato, temin edeceğiniz verilerinizi korumayı taahhüt eder. Sizden istenilen kişisel bilgileri bize vermek zorunda değilsiniz, ancak vermemeyi tercih etmeniz durumunda, ürün veya hizmetlerimizi size sunamayabilir veya sorularınızı cevaplandıramayabiliriz. Arvato olarak, kişisel bilgilerinizi korumayı ve bu bilgilerin yalnızca istekleriniz doğrultusunda kullanılmasını sağlamak için gerekli tüm adımları gerçekleştirmeyi taahhüt ediyoruz. Arvato, müşteriler ve diğer şirketlerin kişisel bilgilerinin doğru şekilde kullanılması ve çalışanlarının bu hususta bilinçlendirilmesine önem gösterir. Küresel çapta faaliyetleri bulunan Arvato Bertelsmann şirketi kapsamında faaliyet gösteren Arvato nun, Almanya da ve/veya diğer küresel Arvato bünyesinde bulunan veri tabanlarına kişisel bilgilerinizi toplaması ve/veya kaydetmesi, bunları diğer firmaları ile paylaşması ve işbu gizlilik politikasına uygun olarak kullanabilmesi mümkündür. 2. Kişisel Bilgilerin Kapsamı Bu gizlilik politikasını sunmaktaki amacımız, Arvato nun ASUS shop için uygulayacağı çevrimiçi kişisel bilgi koruma ilkeleri ve bu internet sitesinde sizin takdirinize bağlı olmak üzere hakkınızda kişisel bilgi toplanması ile ilgili olasılıklar hakkında sizi bilgilendirmektir. Aşağıda belirtilen iletişim adreslerinden diğer çevrimdışı kişisel bilgilerin toplanması ilkeleri hakkında bilgi talep edebilirsiniz. ASUS shop içerisinde sizden talep edilebilecek kişisel bilgileriniz adınız, yazışma adresiniz, telefon numaranız, doğum tarihiniz, e-posta adresiniz, iletişim tercihleriniz ve kredi kartı bilgilerinizi de içeren çeşitli bilgilerdir. İçeriklerinizi ASUS ürünlerini kullanarak aile ve arkadaşlarınızla paylaştığınızda, bu kişiler ile ilgili vermiş olduğunuz ad, posta adresi, e-posta adresi ve telefon numarası gibi bilgiler de toplanabilir. Arvato, taleplerinizi yerine getirmek, ilgili 1

2 ürün ve hizmetleri sağlamak ve/veya dolandırıcılığın önlenmesi amacıyla gerektiğinde bu kişisel bilgileri kullanabilir. NOT: ASUS ve bağlı şirketlerimiz tarafından işletilen internet siteleri (örneğin Arvato nun ASUS ile bağlantılı içerik sunduğu internet siteleri) üzerinde, söz konusu internet sitesi ile ilgili belirli kişisel bilgi koruma bilgilerine yer verilmesi mümkündür. Özel internet sitelerinde (örn. yalnızca satıcı ve perakendecilerin erişebildiği internet siteleri) ve yalnızca çalışanlarımız (mevcut veya gelecekteki) için oluşturulan internet sitelerinde, benzer şekilde söz konusu internet sitesi ile ilgili belirli veri koruma bilgilerine yer verilmesi mümkündür. ASUS veya Arvato nun bağlı şirketleri tarafından yönetilen internet sitelerinde de, kendilerine ait çevrimiçi koruma ilkeleri mevcuttur. 3. Kişisel Bilgileriniz Yalnızca gerçek anlamda sizi ilgilendirecek bilgileri göndererek ürün ve faaliyetlerimizi ilgi alanlarınıza uygun hale getirme olanağı tanıyacağı için, bize sağlayacağınız kişisel bilgiler sizlere daha iyi bir hizmet sunmamızı sağlar. Sizi ilgilendirmediğini düşündüğünüz bildirimleri almamak için tercihlerinizi güncelleyerek dilediğiniz zaman tarafımızdan size bu tür bilgi akışını durdurabilirsiniz. Aşağıda topladığımız kişisel bilgi öğelerinin bir listesi bulunmaktadır. Bilgiler sizin tarafınızdan açık bir şekilde temin edilir: Siparişinizi işleme alabilmemiz için, ASUS a kayıt yapmanız ve belirli kişisel bilgilerinizi sunmanız istenir. Adınız, doğum tarihiniz, posta adresiniz, e-posta adresiniz ve telefon numaranız bu bilgilere örnektir. Hizmet veya tekliflere, yalnızca ASUS shop a kaydolduktan sonra erişebilirsiniz. Kaydınız ve sipariş bilgileriniz, en iyi hizmeti sunmak için Arvato ve ASUS arasında paylaşılacaktır. ASUS a kaydolurken verdiğiniz ASUS özel veri koruma bilgileri, bu kayıt verileri ile ilgilidir. Kullanıcı hakkı: ASUS shop taki hesabım seçeneği üzerinden halihazırda sistemimizde saklanan kişisel bilgilerinizi inceleyebilir/değiştirebilirsiniz. Tarafımızdan otomatik olarak toplanan bilgiler: İnternet sitemizin bütünlüğünü korumak ve içeriğindeki alanları kişisel ihtiyaçlarınıza uyarlamak için çerezler ve işaretler gibi genel internet teknolojilerini kullanıyoruz. Küresel olarak faaliyet gösteren Arvato ve hizmet sağlayıcılarının, diğer Avrupa ülkelerindeki veri tabanlarına kişisel bilgilerinizi kaydetmeleri ve/veya toplamaları mümkündür. İnternet sitemizi ziyaret ettiğinizde, üçüncü taraf şirketlerinin belirli anonim bilgileri toplamasına izin veriyoruz. Bu şirketler, ilginizi çekmesi muhtemel ürün ve hizmetler hakkında reklamlar sunmak için, bu internet sitesi veya diğer internet sitelerini ziyaret ettiğinizde kişisel olarak tanımlanmayan bilgileri toplayabilir, kullanabilir, aktarabilir veya açıklayabilirler. Bu şirketler, söz 2

3 konusu bilgileri toplamak için genellikle çerez veya üçüncü taraf web işaretlerini kullanırlar. Tarafımızdan da toplanabilecek, kullanılabilecek, aktarılabilecek veya açıklanabilecek söz konusu kişisel olmayan bilgilere ve bunların nasıl kullanılabileceğine dair bir takım örnekler aşağıda verilmiştir: Müşteri davranışının daha iyi anlaşılabilmesi ve ürünleri, hizmetleri ve tanıtımı iyileştirmek için meslek, dil, posta kodu, bölge kodu, eşsiz aygıt tanımlayıcı, başvuru URL'si, konum ve ürünün veya hizmetin kullanıldığı zaman dilimi gibi bilgiler; Müşteri etkinlikleri ile ilgili bilgiler ile birlikte diğer ürünler ve hizmetlere ilişkin bilgiler; Arama sorguları da dahil hizmetlerin tarafınızdan nasıl kullanıldığı ile ilgili ayrıntılar Uygulama geliştiricilerin uygulamalarını iyileştirmelerine yardımcı olmak amacıyla, açık izninizi alarak, aygıtınızı ve uygulamalarınızı nasıl kullandığınız ile ilgili bilgiler. Bu davranışsal reklamcılık uygulaması hakkında daha fazla bilgi almak için adresini ziyaret edebilirsiniz. 4. Üçüncü Taraflara İfşa? Hakkınızdaki kişisel bilgiler üçüncü taraflara kiralanmaz veya satılmaz. Arvato, verileri ASUS ile paylaşma hakkını saklı tutar. Arvato, kişisel bilgilerinizi aşağıdaki kuruluşlara iletebilir: Bizim adımıza çalışan şirketler: Belirli ticari faaliyetleri bizim adımıza gerçekleştirmeleri için başka şirketler ile çalışıyoruz. Süreç içerisinde belirli durumlarda, kişisel bilgilerinize erişim gerekli olabilir. Bu şirketleri, bilgileri yalnızca belirlenen hizmetlerin temin edilmesinde kullanma konusunda yönlendiriyoruz. Hizmetin sağlanması için gerekli olmadığı müddetçe, şirketlerin bilgileri üçüncü taraflara iletmeleri yasaktır. Bu ticari faaliyetler içerisinde siparişlerin yerine getirilmesi, makbuz, puan ve indirimlerin işleme alınması, müşteri anketlerinin gerçekleştirilmesi ve bilgi yönetimi görevleri yer alır. Ayrıca, belirli hizmet tedarikçilerine genel bilgilerden oluşan derlemeler sunuyoruz. Bağlı şirketlerin ve ortakların web sayfaları: Arvato, özel teklifler sunan ve bağlı şirketlerin internet sitemiz üzerindeki web sayfalarında ortak promosyon kampanyaları yürüten ortak şirketlere kişisel bilgilerinizi iletebilir. İnternet sitelerinde, kullanıcılar, bu tür kişisel bilgiler sunmaları istendiğinde, bu bilgi paylaşımı hakkında bilgilendirilirler. İlgili ortak şirketin bu şekilde iletilen bilgileri kullanması, ortağın kendi veri koruma esaslarına tabidir. Kişisel bilgilerinizi iletmeden önce bu bilgilerin tamamını okumanızı öneriyoruz. Şirket devirleri: Arvato, şirketimizin veya varlıklarımızın satılması veya devredilmesi, diğer bir şirketle birleşme durumunda kişisel bilgilerinizi kısmen veya tamamen devretme hakkını saklı tutar. Şirketin başka bir şirketle birleşmesi, kısmen veya tamamen satılması veya devredilmesi halinde, Arvato size kişisel bilgilerinizin devredilmesini reddetme seçeneği sunacaktır. Bazı durumlarda bu, yeni 3

4 şirketin daha önce Arvato tarafından sağlanan hizmet ve ürünleri sağlamayacağı anlamına gelebilir. Onayınız: Aşağıda belirtilen yasal yürütme ve koruma durumları haricinde her durumda, Arvato kişisel bilgilerinizi üçüncü taraflara ifşa etmek için açık onayınızı isteyecektir. Örneğin Arvato, bir üçüncü taraf ile birlikte özel bir teklifte bulunabilir veya ödüllü yarışma başlatabilir; bu durumda, size kişisel bilgilerinizin söz konusu üçüncü tarafa iletilip iletilemeyeceği size sorulur. Yasal yürütme: Arvato, kişisel bilgilerinizi kanunlara, kararnamelere ve mahkeme kararlarına uymak, kamu kuruluşları tarafından yürütülen soruşturmalarda işbirliği sağlamak, dolandırıcılığı önlemek veya Arvato nun, bağlı şirketlerinin ve Bertelsmann Grubu ndaki diğer şirketlerin haklarını savunmak veya korumak amacıyla kişisel bilgilerinizi onayınızı almadan üçüncü taraflara ifşa etme hakkını saklı tutar. Koruma: Koşul ve şartlarımızı uygulamak veya işlemlerimizi veya kullanıcılarımızı korumak üzere ifşanın makul surette gerekli olduğuna karar vermemiz halinde kişisel bilgilerinizi ifşa edebiliriz. 5. Kişisel Bilgilerinizin Korunması Arvato kişisel bilgilerinizi korumak için çeşitli idari, dahili ve teknik güvenlik tedbirleri uygular ve kişisel bilgilerinizin güvenliğini ciddi bir şekilde sağlar. Arvato, özellikle kişisel bilgilerinizin kullanımı ile ilgili şirket içi kontrol standartları oluşturmuştur. Özellikle çevrimiçi olarak topladığımız kişisel bilgilerin korunmasına yönelik kontrol tedbirleri bu kapsamdadır. Arvato çalışanları, bu kontrol tedbirlerini anlamak ve bunlara uygun hareket etmek üzere eğitilirler. Bunlara ek olarak, çalışanların gizlilik politikası, kişisel bilgilerin korunması esasları ve standartlarını bilmeleri sağlanır. Kişisel bilgilerinizi korumayı görev edinmiş olsak da, sizin de almanız gereken tedbirler vardır. İnternet kullanımı esnasında kişisel bilgilerinizi korumak için gerekli tüm önleyici tedbirleri almanızı tavsiye ederiz. Bazı ürünleri, hizmetleri veya uygulamaları kullanırken veya bir forumda, sohbet odasında veya sosyal ağ hizmetinde kişisel bilgi ve içerik paylaştığınızda, bu kişisel bilgiler ve içerikler diğer kullanıcılar tarafından görülebilir, okunabilir, toplanabilir veya kullanılabilir. Bu gibi durumlarda paylaşmayı veya bildirmeyi seçtiğiniz kişisel bilgilerden siz sorumlu olursunuz. Kişisel bilgilerinizin korunması için genel olarak kabul edilen endüstriyel standartları uygulamaktayız. Ancak belirtmemiz gerekir ki, internet üzerindeki hiçbir iletişim metodu %100 güvenli değildir. Bu sebepten ötürü, kişisel bilgilerinizi korumak için ne kadar çaba göstersek de, mutlak güvenliği garanti edememekteyiz. 4

5 6. Kişisel Bilgilerinizin Doğruluğu ve Saklanması Arvato, kişisel bilgilerinizi doğru, tam ve güncel tutmanızı kolaylaştırır. Mevzuat icabı daha uzun bir saklama süresinin gerekli kılınmadığı ya da buna izin verilmediği takdirde kişisel bilgilerinizi işbu gizlilik politikasında özetlenen amaçları yerine getirmek üzere gerekli olan süre boyunca saklarız. 7. Çocukların Kişisel Bilgilerinin Korunması İnternet üzerinde çocuklara ait kişisel bilgilerin korunması özel önem arz etmektedir. Arvato, çocukların aileleri veya velileri açıkça onay vermediği müddetçe, çocuklar hakkında kasıtlı olarak bilgi toplamaz, kullanmaz veya ifşa etmez. Onaylanabilir aile veya veli rızasını önceden almadan bir çocuktan kişisel bilgi topladığımızı öğrenmemiz halinde, bu bilgiyi mümkün olan en kısa sürede silmeye çalışırız. Arvato, ailelere ve velilere internette çocukları ile birlikte vakit geçirmelerini ve onların faaliyet ve ilgili alanlarına katılım göstermelerini tavsiye etmektedir. 8. Üçüncü Taraf İnternet Siteleri ve Hizmetleri Bazı Arvato internet sitelerinde diğer internet sitelerine yönlendiren linkler mevcuttur ve bazı internet sitelerinde ise Arvato ASUS shop internet sitesine yönlendiren linkler bulunur. Arvato, bu internet sitelerinin veri koruma esaslarından sorumlu değildir. Arvato, bu sitelerin gizlilik politikaları hakkında bilgi edinmenizi tavsiye eder. 9. Contact information Arvato internet sitesini kullanırken kişisel bilgilerinizin korunması hakkında herhangi bir sorunuz veya endişeniz olması halinde, lütfen aşağıdaki adrese e-posta gönderin: Servis e-postası: Bize posta yoluyla da ulaşabilirsiniz: Arvato Lojistik Dış Ticaret ve E Ticaret Hizmetleri Anonim Şirketi Orta Mah. Öztaş Sok. Lojipark Sitesi F Blok No:4, 4-1 Tuzla, İstanbul Arvato çevrimiçi kişisel bilgi koruma yetkilileri, bu gizlilik politikası ile ilgili endişelerinizi azaltacak bir çözüm bulunmasında sizlere yardımcı olacaktır. 5

6 10. Gizlilik Politikasındaki Değişiklikler Arvato, işbu gizlilik politikasında herhangi bir zamanda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Bu amaçla, işbu gizlilik politikasında yapılacak değişiklikler, bu sayfa üzerinde yayınlanacaktır. Değişikliklerin kapsamlı olması halinde, kişisel bilgilerini topladığımız tüm kullanıcılarımıza konuyla ilgili e-posta gönderilecektir. Bu gizlilik politikası üzerindeki son değişiklik Ocak 2015 tarihinde yapılmıştır. 6

Plus500 Ltd. Gizlilik Politikası

Plus500 Ltd. Gizlilik Politikası Plus500 Ltd Gizlilik Politikası Gizlilik Politikası Plus500 Gizlilik Beyanı Müşterilerimizin ve web sitemizdeki ziyaretçilerin kişisel ve mali bilgilerinin gizliliği ve korunması en büyük önceliğimizdir.

Detaylı

bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi

bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi 1. Amaç: Bir bilgiçiftligi servisi olan, AntalyaList.com internet sitesini ziyaret ettiğiniz için teşekkürler. Bu genel gizlilik bildirimi.

Detaylı

bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi

bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi 1. Amaç: Bir bilgiçiftligi servisi olan, portakalkart.com internet sitesini ziyaret ettiğiniz için teşekkürler. Bu genel gizlilik bildirimi.

Detaylı

bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi

bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi 1. Amaç: Bir bilgiçiftligi servisi olan, Likyapay.com internet sitesini ziyaret ettiğiniz için teşekkürler. Bu genel gizlilik bildirimi.

Detaylı

ÖZEL BİLGİLERİN GİZLİLİĞİ POLİTİKASI

ÖZEL BİLGİLERİN GİZLİLİĞİ POLİTİKASI ÖZEL BİLGİLERİN GİZLİLİĞİ POLİTİKASI Bu sitenin ziyaretçilerine ait bilgilerin kişisel niteliğine saygı gösteririz. Lütfen bize ulaştırdığınız kişisel bilgileri ne şekilde topladığımızı ve kullandığımızı

Detaylı

İşbu web sitesindeki malzemeler ve dokümanlar hiçbir surette değiştirilemez, kopyalanamaz, çoğaltılamaz ve yeniden yayınlanamaz.

İşbu web sitesindeki malzemeler ve dokümanlar hiçbir surette değiştirilemez, kopyalanamaz, çoğaltılamaz ve yeniden yayınlanamaz. GİZLİLİK VE GÜVENLİK İLKELERİ Bu beyan Keskin Color Kartpostalcılık A.Ş. nin gizlilik politikasını içerir. www.ekrandanbaskiya.com web sitesini ziyaret ederek aşağıdaki şartları ve kuralları uygulamayı

Detaylı

BACK UP BİREYSEL ÜRÜNLER SATIŞ VE PAZARLAMA AŞ ŞİRKETİ GİZLİLİK VE ÇEREZ POLİTİKASI

BACK UP BİREYSEL ÜRÜNLER SATIŞ VE PAZARLAMA AŞ ŞİRKETİ GİZLİLİK VE ÇEREZ POLİTİKASI BACK UP BİREYSEL ÜRÜNLER SATIŞ VE PAZARLAMA AŞ ŞİRKETİ GİZLİLİK VE ÇEREZ POLİTİKASI Gizlilik ve Çerez Politikası, bize sunduğunuz, bizim toplayabileceğimiz ya da size sağlanan hizmet işlemlerinde bulunan

Detaylı

GİZLİLİK POLİTİKAMIZ. Toplanan Bilgiler. Doğrudan sağladığınız bilgiler

GİZLİLİK POLİTİKAMIZ. Toplanan Bilgiler. Doğrudan sağladığınız bilgiler GİZLİLİK POLİTİKAMIZ 3M Shuttle&Vip Transportation web sitemizi ziyaret eden değerli ziyaretçilerimizin kişisel gizlilik haklarınıza saygı duymaktadır ve sitemizde geçirdiğiniz zaman zarfında kişisel gizlilik

Detaylı

Gizlilik Politikası. Kapsam. Veri Türleri ve Veri Toplama Yöntemleri

Gizlilik Politikası. Kapsam. Veri Türleri ve Veri Toplama Yöntemleri Gizlilik Politikası İşbu Gizlilik Politikasında ("Politika") biz, Qualcomm Incorporated ve iştiraklerimiz (topluca "biz", "bize" veya "bizim" olarak anılacaktır), kişisel bilgileri nasıl topladığımız,

Detaylı

Doğan Egmont Gizlilik Politikası

Doğan Egmont Gizlilik Politikası Doğan Egmont Gizlilik Politikası Doğan Egmont ve ilgili diğer sitelerimizi kullandığınızda ve/veya bizimle herhangi bir şekilde elektronik iletişime geçtiğinizde, Doğan Egmont sanal ortamdaki gizliliğinize

Detaylı

Biz sizinle ilişkiye geçmek için aşağıda detayları verilen bilgileri toplayabilir ve kullanabiliriz.

Biz sizinle ilişkiye geçmek için aşağıda detayları verilen bilgileri toplayabilir ve kullanabiliriz. GİZLİLİK POLİTİKASI 02-09-2016 Sağlayıcı, kullanıcıların kişisel bilgilerinin gizliliğine çok önem verir. Bu nedenle Sağlayıcının Genel Şartlarının ve Ek Şartların tam bir parçasını oluşturan ayrı bir

Detaylı

GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ. Lütfen Gizlilik Sözleşmesi ni dikkatlice okuyunuz.

GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ. Lütfen Gizlilik Sözleşmesi ni dikkatlice okuyunuz. GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ Bilkent Üniversitesi Mühendislik Topluluğu (Bundan böyle MT olarak anılacaktır.), gizliliğinizi korumak ve kullanılmakta bulunan teknolojik altyapıdan en üst seviyede yararlanmanızı

Detaylı

ADAMA Gizlilik Yönergesi

ADAMA Gizlilik Yönergesi ADAMA Gizlilik Yönergesi İşbu Gizlilik Yönergesi ( Gizlilik Yönergesi ) 1 Nisan 2014 tarihinde yürürlüğe girecektir. İşbu Gizlilik Yönergesi zaman zaman güncellenecektir. Gizlilik Yönergemizi aralıklarla

Detaylı

Hizmetlerimizi kullandığınızda sizin hakkınızda aşağıdaki genel kategorilerde bilgi topluyoruz:

Hizmetlerimizi kullandığınızda sizin hakkınızda aşağıdaki genel kategorilerde bilgi topluyoruz: WENTE KATILIM GİZLİLİK BİLDİRİMİ Siz mobil uygulamalarımızı, internet sitelerimizi ve diğer çevrimiçi ürünlerimizi ve hizmetlerimizi (topluca Hizmetler olarak anılır) kullandığınızda ve bizimle kurduğunuz

Detaylı

Hizmetler Aracılığıyla Sizden Hangi Bilgileri Alıyoruz?

Hizmetler Aracılığıyla Sizden Hangi Bilgileri Alıyoruz? Gizlilik Politikası 1 Şubat 2014 itibariyle güncellenmiştir Gizlilik Beyanı Alcon Laboratories, Inc. ve bağlı kuruluşlarımıza ("Alcon") göstermiş olduğunuz güven ve Gizlilik Beyanımızı okumak için zaman

Detaylı

Ürün ve hizmet başvurularını işleme alma, ödeme ve işlemler gerçekleştirme, talimatları ya da talepleri tamamlama

Ürün ve hizmet başvurularını işleme alma, ödeme ve işlemler gerçekleştirme, talimatları ya da talepleri tamamlama Gizlilik Politikası Bu Gizlilik Politikası, Standard Chartered Grup un ( SCB, biz veya bizim ) herhangi bir üyesi tarafından Kişisel Verilerin toplanması, kullanılması ve ifşa edilmesi hakkındadır. Kişisel

Detaylı

Kişisel Verilerin Korunması Politikası 1. Giriş İşbu İnternet Sitesi "Plomari İsidoros Arvanitis S.A. İçki Fabrikası" unvanlı şirket ve kendisine

Kişisel Verilerin Korunması Politikası 1. Giriş İşbu İnternet Sitesi Plomari İsidoros Arvanitis S.A. İçki Fabrikası unvanlı şirket ve kendisine Kişisel Verilerin Korunması Politikası 1. Giriş İşbu İnternet Sitesi "Plomari İsidoros Arvanitis S.A. İçki Fabrikası" unvanlı şirket ve kendisine bağlı şirketler tarafından işletilmektedir. Kişisel verilerinizin

Detaylı

ALASTIAN WEB SİTESİNİN KULLANIM KOŞULLARI

ALASTIAN WEB SİTESİNİN KULLANIM KOŞULLARI ALASTIAN WEB SİTESİNİN KULLANIM KOŞULLARI Aşağıdaki Kullanım Koşulları, Alastian web sitesi için geçerlidir. Lütfen bu koşulları dikkatle okuyunuz. Bu koşullar, hak ve yükümlülükleriniz ile sizin için

Detaylı

Bobbi Brown Türkiye Gizlilik Politikası. Listelenen bölüme atlamak için aşağıdaki bağlantılardan birine tıklayınız:

Bobbi Brown Türkiye Gizlilik Politikası. Listelenen bölüme atlamak için aşağıdaki bağlantılardan birine tıklayınız: Yürürlük Tarihi: 1/30/2015 Bobbi Brown Türkiye Gizlilik Politikası Bobbi Brown ve Elca Kozmetik Limited Şirketi ( biz, bizler veya bizim ) gizlilik ile ilgili endişelerinize saygı duyar ve sizinle sahip

Detaylı

İNTERNET SİTESİ GİZLİLİK POLİTİKASI

İNTERNET SİTESİ GİZLİLİK POLİTİKASI İNTERNET SİTESİ GİZLİLİK POLİTİKASI İşbu İnternet Sitesi Gizlilik Politikası nın amacı, Aygaz A.Ş. ( Şirket ) tarafından işletilmekte olan www.aygaz.com.tr internet sitesi ( Site ) üzerinden temin edilen

Detaylı

GİZLİLİK/KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASI ve İLETİŞİM İZNİ

GİZLİLİK/KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASI ve İLETİŞİM İZNİ GİZLİLİK/KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASI ve İLETİŞİM İZNİ Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikasının ve İletişim İzni nin Amacı Bu Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikası; Karayel

Detaylı

Topladığımız ve Kullandığımız Bilgiler

Topladığımız ve Kullandığımız Bilgiler Cognitus Gizlilik Politikası Bu Gizlilik Politikası Cognitus Hizmetini (''Hizmet'') kullandığınızda Cognitus'un bilgilerinizi toplama, kullanma ve ifşasına ilişkin politikaları ve usullerini açıklamaktadır.

Detaylı

Adient Gizlilik Beyanı

Adient Gizlilik Beyanı Adient Gizlilik Beyanı Adient plc (İrlanda, 25-28 North Wall Quay, IFSC, Dublin, 1 adresinde mukim) ve bağlı şirketleri (müştereken Adient veya biz olarak anılacaktır) gizliliğinize değer veriyor ve adil

Detaylı

Avrupa Bölgesel Gizlilik Politikası

Avrupa Bölgesel Gizlilik Politikası Avrupa Bölgesel Gizlilik Politikası Bu Avrupa Bölgesel Gizlilik Politikası ( Avrupa Bölgesel Politikası ) Gates Corporation Şirket Gizlilik Prensiplerine ( Şirket Prensipleri ) ek olarak sunulmakta ve

Detaylı

DKY İNŞAAT VE GAYRİMENKUL YATIRIM ANONİM ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HAKKINDA AYDINLATMA BİLDİRİMİ

DKY İNŞAAT VE GAYRİMENKUL YATIRIM ANONİM ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HAKKINDA AYDINLATMA BİLDİRİMİ DKY İNŞAAT VE GAYRİMENKUL YATIRIM ANONİM ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HAKKINDA AYDINLATMA BİLDİRİMİ İşbu Bilgilendirme ve Aydınlatma Bildirim Formu, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu

Detaylı

Johnson Controls Gizlilik Beyanı

Johnson Controls Gizlilik Beyanı Johnson Controls Gizlilik Beyanı Johnson Controls, Inc. ve iştirakleri (toplu olarak Johnson Controls, biz, bize veya bizim) olarak gizliliğinize dikkat eder ve kişisel bilgilerinizi dürüst bilgi uygulamalarına

Detaylı

MyLyconet web sitesi ile ilgili. Verileri Koruma Açıklaması

MyLyconet web sitesi ile ilgili. Verileri Koruma Açıklaması MyLyconet web sitesi ile ilgili Verileri Koruma Açıklaması Kişisel bilgilerinizin korunması Lyoness ve işbu web sitesinin sahibi [buraya site sahibinin adını yazınız]için önemlidir. Aşağıda yer alan bilgiler

Detaylı

Gizlilik Politikası Son Güncelleme: 03.01.2015 Sheystock şirketinin kişisel bilgilerle ilgili uygulamalarının zaman içinde değişikliğe uğrayabilecek

Gizlilik Politikası Son Güncelleme: 03.01.2015 Sheystock şirketinin kişisel bilgilerle ilgili uygulamalarının zaman içinde değişikliğe uğrayabilecek Gizlilik Politikası Son Güncelleme: 03.01.2015 Sheystock şirketinin kişisel bilgilerle ilgili uygulamalarının zaman içinde değişikliğe uğrayabilecek olan bu Gizlilik Politikası ile yönetildiğini lütfen

Detaylı

MÜŞTERİ TEMAS ANKETİ SORU FORMU

MÜŞTERİ TEMAS ANKETİ SORU FORMU Müşteriye gidecek olan email body si: Sayın, MÜŞTERİ TEMAS ANKETİ SORU FORMU 0649002036300014 Mersis no.lu Ford Otomotiv Sanayi A.Ş. nin Çağrı Merkezi ile irtibata geçmiş bulunuyorsunuz. Bu süreçte yaşadığınız

Detaylı

"Kişisel Bilgiler" aşağıdakiler gibi, sizi bir birey olarak tanımlayan bilgilerdir.

Kişisel Bilgiler aşağıdakiler gibi, sizi bir birey olarak tanımlayan bilgilerdir. Gizlilik Beyanı Chemours Company LLC ve iştirakleri ("Chemours") gizlilik konularına önem vermektedir ve bilgileri nasıl topladığımız, kullandığımız ve açıkladığımızla ilgili bilgi sahibi olmanızı istemektedir.

Detaylı

Kullanıcı Sözleşmesi. 1. Kullanım Yetkisi. 2. e-eğitim platformuna giriş. Nasıl e-learning platformuna giriş yapabilirim?

Kullanıcı Sözleşmesi. 1. Kullanım Yetkisi. 2. e-eğitim platformuna giriş. Nasıl e-learning platformuna giriş yapabilirim? Kullanıcı Sözleşmesi Olympus e-eğitim platformu (https://elearning.olympus-europa.com), Olympus Europa Holding GmbH ve Avrupa Olympus Grup Şirketleri (liste için burayı - http://www.olympus-europa.com

Detaylı

Gizlilik&Kişisel verilerin korunma politikası ve iletişim izni.

Gizlilik&Kişisel verilerin korunma politikası ve iletişim izni. Gizlilik&Kişisel verilerin korunma politikası ve iletişim izni. Web Sitesi Gizlilik Sözleşmesi; Bu web sitesini ziyaret etmeniz ve bu site vasıtasıyla sunduğumuz hizmetlerden yararlanmanız sırasında, size

Detaylı

Symantec Enterprise Tektik Destek İlkesi. Kapsam. Dil Desteği. Belirlenen Kişiler. Bilgi Paylaşımı

Symantec Enterprise Tektik Destek İlkesi. Kapsam. Dil Desteği. Belirlenen Kişiler. Bilgi Paylaşımı Symantec Enterprise Tektik Destek İlkesi Kapsam Bu Kurumsal Teknik Destek İlkesi ( İlke ) 2 Temmuz 2011 tarihinden itibaren geçerlidir sve dünya çapında uygulanacaktır. Aktif Destek Sözleşmeleri kapsamında

Detaylı

Palmet Mühendislik Taahhüt Servis End. Ve Tic. A.Ş. Müşteri Gizlilik Politikası

Palmet Mühendislik Taahhüt Servis End. Ve Tic. A.Ş. Müşteri Gizlilik Politikası Palmet Mühendislik Taahhüt Servis End. Ve Tic. A.Ş. Müşteri Gizlilik Politikası Palmet Mühendislik Taahhüt Servis End. Ve Tic. A.Ş. (PALMET), bilgi varlıklarının güvenliğini sağlamak ve muhafaza etmek

Detaylı

YAPI KREDİ İHBAR VE BİLDİRİM KANALLARI BEYANI

YAPI KREDİ İHBAR VE BİLDİRİM KANALLARI BEYANI YAPI KREDİ İHBAR VE BİLDİRİM KANALLARI BEYANI İÇİNDEKİLER 1. Amaç ve Uygulama Kapsamı 1 2. Kabul Edilemez Davranışlar 1 2.1 Kabul Edilemez Davranışların Bildirimi 1 2.2 Kabul Edilemez Davranışların Sonuçlandırılması

Detaylı

AVON GİZLİLİK BEYANI. Son Güncelleme: 20.11.2014 KAPSAM

AVON GİZLİLİK BEYANI. Son Güncelleme: 20.11.2014 KAPSAM Son Güncelleme: 20.11.2014 AVON GİZLİLİK BEYANI KAPSAM AVON KOZMETİK ÜRÜNLERİ SAN. VE TİC. A.Ş. ("Avon"), kişisel bilgileri nasıl topladığı, kullandığı ve ifşa ettiği konusunda bilgilendirme amacıyla bu

Detaylı

Octet Express Gizlilik Politikası

Octet Express Gizlilik Politikası Octet Express Gizlilik Politikası Üyelerin Octet Express web sitesine ve portalına vermişolduğu bilgilerin gizliliği, korunması ve ilgili diğer hususlarda aşağıda güncel kuralları açıklanan Gizlilik Politikası

Detaylı

TARIM REFORMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

TARIM REFORMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ web uygulamaları Üyelik Koşulları; TARIM REFORMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KIRSAL KALKINMA YATIRIMLARININ DESTEKLENMESİ PROGRAMI KAPSAMINDA TARIMA DAYALI EKONOMİK YATIRIMLARIN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ (Tebliğ

Detaylı

Express İthalat sistemi. Gönderen için kullanım kılavuzu

Express İthalat sistemi. Gönderen için kullanım kılavuzu Express İthalat sistemi Gönderen için kullanım kılavuzu TNT Express İthalat sistemi Bu sistem, ithalat gönderilerinin organize edilmesi için hazırlanmıș, kullanımı kolay online bir programdır. TNT Express

Detaylı

Travian Games GmbH nin Gizlilik Politikası

Travian Games GmbH nin Gizlilik Politikası Travian Games GmbH nin Gizlilik Politikası İşbu belge, Wilhelm-Wagenfeld-Str. 22, 80807 Munich, Germany adresinde yer alan Travian Games GmbH nin (bundan böyle TRAVIAN GAMES olarak anılacaktır) Gizlilik

Detaylı

İş Etiği Kodu. İş Etiği Kodunun Temel İlkeleri 1. Doğru ve Dürüst Davranmak:

İş Etiği Kodu. İş Etiği Kodunun Temel İlkeleri 1. Doğru ve Dürüst Davranmak: İş Etiği Kodu Doğruluk ve dürüstlük, Coca-Cola İçecek A.Ş.'nin ( CCI veya Şirket ) sürdürülebilir ticari başarısının ve güçlü itibarının temelini oluşturmaktadır. Her ikisi de temel önem taşıyan doğruluk

Detaylı

Gizlilik ve Güvenlik Politikası

Gizlilik ve Güvenlik Politikası Gizlilik ve Güvenlik Politikası Taahüdümüz Bu Gizlilik ve Güvenlik Politikası, iforex (Cyprus) Limited( iforex ) in hakkınızdaki bilgileri nasıl topladığını ve bu bilgilerin nasıl korunduğunu, kullanıldığını

Detaylı

Site adresi sağlayıcı:

Site adresi sağlayıcı: Site Sahibi ve İçerik Sağlayıcı: MİCHELİN LASTİKLERİ TİCARET A.Ş. Adres: Tekfen Tower Büyükdere Cad. No: 209, Podyum Kat 4.Levent - 34394 - İSTANBUL Ticaret Sicil No: 338640 Tel: (90) 212 317 52 00 Fax:

Detaylı

PROJE: WEBWISE PARENTS (WEB UZMANI EBEVEYNLER) EBEVEYNLER İÇİN ANKET

PROJE: WEBWISE PARENTS (WEB UZMANI EBEVEYNLER) EBEVEYNLER İÇİN ANKET PROJE: WEBWISE PARENTS (WEB UZMANI EBEVEYNLER) EBEVEYNLER İÇİN ANKET Yaşınız: Mezuniyet: İlkokul / Lise / Üniversite Baba Anne 1- Kaç çocuğunuz var? Kız(lar). Erkek(ler). 2- Kaç yaşındalar? Kız(lar)...

Detaylı

Sunulan hizmet için uygulanacak tarifeler konusunda açık, detaylı ve güncel bilgilere erişebilme hakkı,

Sunulan hizmet için uygulanacak tarifeler konusunda açık, detaylı ve güncel bilgilere erişebilme hakkı, SABİT TELEFON HİZMETLERİ: Abonelik: Abonelik sözleşmesi yapabilme hakkınız bulunmaktadır. Abonelik sözleşmesi yaparken aşağıdaki hususlara dikkat etmeniz yararınıza olacaktır: Sözleşme hükümlerini okumalı,

Detaylı

Turkcell BiP Uygulaması Gizlilik Şartları

Turkcell BiP Uygulaması Gizlilik Şartları Turkcell BiP Uygulaması Gizlilik Şartları Turkcell İletişim Hizmetleri Anonim Şirketi (bundan böyle Turkcell olarak anılacaktır), bilgi ve iletişim sağlayıcılarının uyması gereken yasalar uyarınca kullanıcı

Detaylı

Google Scripts. Neticaret Sistemine Google Analytics ve AdWords sistemleriyle ilgili 3 yeni parametre eklenmiştir.

Google Scripts. Neticaret Sistemine Google Analytics ve AdWords sistemleriyle ilgili 3 yeni parametre eklenmiştir. Google Scripts Neticaret Sistemine Google Analytics ve AdWords sistemleriyle ilgili 3 yeni parametre eklenmiştir. Yeni eklenen paremetrelere Neticaret Sistemi Yönetimi Paneli > Tanımlar bölümü altında

Detaylı

E-UYGULAMALAR VE DOKÜMAN YÖNETİM SİSTEMİ PROJESİ (EUP) ELEKTRONİK UYGULAMALAR PROJESİ FİRMA KAYIT KILAVUZU

E-UYGULAMALAR VE DOKÜMAN YÖNETİM SİSTEMİ PROJESİ (EUP) ELEKTRONİK UYGULAMALAR PROJESİ FİRMA KAYIT KILAVUZU 1. AÇIKLAMA Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK) Elektronik Uygulamalar Projesi Sistemi internet üzerinden çalışan bir sistemdir ve sisteme girişiniz internet üzerinden olacaktır. Ancak TİTCK'nın

Detaylı

Smart Commerce Proje Teklifi

Smart Commerce Proje Teklifi Proje Teklifi Code Brother Ship Trading Ltd. Lefkoşa 1. Giriş Smart Commerce, profesyonel bir alt yapı ile ürünlerini sergileyip isterlerse banka havalesi, kapıda ödeme sistemi ve kredi kartı ile de satış

Detaylı

PARTNERSFIRST PROGRAMA GENEL BAKIŞ

PARTNERSFIRST PROGRAMA GENEL BAKIŞ PARTNERSFIRST PROGRAMA GENEL BAKIŞ PARTNERSFIRST, IŞ ORTAKLARIMIZIN ZEBRA UZMAN BASKI ÇÖZÜMLERININ DEĞERINI GELIŞTIRMEYE VE MÜŞTERI MEMNUNIYETINI ARTTIRMAYA YARDIMCI OLMAK ÜZERE TASARLANMIŞ BIR KANAL PROGRAMIDIR.

Detaylı

Devletin Bilgi Talepleri ile ilgili Rapor

Devletin Bilgi Talepleri ile ilgili Rapor Devletin Bilgi Talepleri ile ilgili Rapor Temmuz - Aralık Apple da, verilerinizi koruma konusundaki taahhüdümüzü son derece ciddiye alıyoruz ve size mümkün olan en güvenli donanımları, yazılımları ve hizmetleri

Detaylı

ANONİM ŞİRKETLERDE ELEKTRONİK ORTAMDA YAPILACAK GENEL KURULLARA İLİŞKİN YÖNETMELİK

ANONİM ŞİRKETLERDE ELEKTRONİK ORTAMDA YAPILACAK GENEL KURULLARA İLİŞKİN YÖNETMELİK SİRKÜLER TARİHİ : 29.08.2012 SİRKÜLER NO : 2012/49 SİRKÜLER ANONİM ŞİRKETLERDE ELEKTRONİK ORTAMDA YAPILACAK GENEL KURULLARA İLİŞKİN YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE

Detaylı

Çocuklar ve Ebeveynler için İnternet Güvenliği. halil.ozturkci@adeo.com.tr www.adeo.com.tr www.halilozturkci.com www.twitter.

Çocuklar ve Ebeveynler için İnternet Güvenliği. halil.ozturkci@adeo.com.tr www.adeo.com.tr www.halilozturkci.com www.twitter. Çocuklar ve Ebeveynler için İnternet Güvenliği @ADEO Security Labs, 2014 halil.ozturkci@adeo.com.tr www.adeo.com.tr www.halilozturkci.com www.twitter.com/halilozturkci ADEO Kurucu Ortak&Güvenlik Birimi

Detaylı

All rights of this document reserved by Yilport Holding A.S. It is prohibited to copy, duplicate, quote and referring to this document without

All rights of this document reserved by Yilport Holding A.S. It is prohibited to copy, duplicate, quote and referring to this document without All rights of this document reserved by Yilport Holding A.S. It is prohibited to copy, duplicate, quote and referring to this document without getting any approval. Müşteri Odaklılık kavramını değerlerinin

Detaylı

SAP Connected Logistics İlave Şartlar ve Koşullar

SAP Connected Logistics İlave Şartlar ve Koşullar SAP Connected Logistics İlave Şartlar ve Koşullar SAP ile Müşteri, belirli SAP ürün ve hizmetlerinin satın alınması için bir anlaşma gerçekleştirmiştir ("Anlaşma") ve Müşteri, bu anlaşma uyarınca SAP Connected

Detaylı

6563 sayılı Kanun. Ticari İletişim ve Ticari Elektronik İletiler Hakkında Yönetmelik

6563 sayılı Kanun. Ticari İletişim ve Ticari Elektronik İletiler Hakkında Yönetmelik 6563 sayılı Kanun Ticari İletişim ve Ticari Elektronik İletiler Hakkında Yönetmelik 9 Eylül 2015 Ticari İletişim ve Ticari Elektronik İletiler 6563 sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun

Detaylı

BİLGİ VE VERİ GÜVENLİĞİ VİRÜSLER VE DİĞER ZARARLI YAZILIMLAR KİŞİSEL MAHREMİYET VE TACİZ

BİLGİ VE VERİ GÜVENLİĞİ VİRÜSLER VE DİĞER ZARARLI YAZILIMLAR KİŞİSEL MAHREMİYET VE TACİZ BİLGİ VE VERİ GÜVENLİĞİ VİRÜSLER VE DİĞER ZARARLI YAZILIMLAR KİŞİSEL MAHREMİYET VE TACİZ VERİ: İşletme içinde oluşan olayları temsil eden belirli bir işe yarayan ya da yaramayan ham gerçekler, görüntüler,

Detaylı

MÜ DAD ONLİ NE Ü YELİ K

MÜ DAD ONLİ NE Ü YELİ K MÜ DAD ONLİ NE Ü YELİ K MÜDAD (Mümessil Dayanışma Derneği) resmi sitesi www.mudad.org, 20 Temmuz 2015 tarihinde yeni yüzüyle yayına başlamıştır. Yeni tasarımı ile birçok yeni özelliği de beraberinde getiren

Detaylı

KOŞULLAR VE SÜRELER Koşullar ve Süreler 1. Tanımlar Bu koşul ve süreler bağlamında, aşağıdaki kelimeler, karşılarında yazan anlamlara geleceklerdir. DataSafe Storage Limited, Ticaret Sicilinde 02674267

Detaylı

Şu an gezinmekte olduğunuz internet sitesi Pelicell Telekomünikasyon Anonim Şirketi ne aittir.

Şu an gezinmekte olduğunuz  internet sitesi Pelicell Telekomünikasyon Anonim Şirketi ne aittir. Şu an gezinmekte olduğunuz www.pelicell.com.tr internet sitesi Pelicell Telekomünikasyon Anonim Şirketi ne aittir. Öncelikle belirtmek isteriz ki, aşağıda belirteceğimiz gizlilik politikamıza ilişkin hususların

Detaylı

BNP PARIBAS FİNANSAL KİRALAMA A.Ş.

BNP PARIBAS FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. BNP PARIBAS FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. Bir Sözden Daha Fazlası.. 5 Taahhütümüz Değerli müşterimiz, UZMANLIK BNP Paribas Finansal Kiralama A.Ş. dünyasına hızlı ve kolay bir biçimde giriş yaparak tüm fırsatlardan

Detaylı

Özel Pazar a Kimler Başvurabilir?

Özel Pazar a Kimler Başvurabilir? Özel Pazar Nedir? Özel Pazar, halka açılmadan pay alımı-satımı amacıyla şirketler ile yatırımcıları bir araya getiren web tabanlı ve üyelik bazlı bir platformdur. Özel Pazar, şirketlere halka açılmadan

Detaylı

MINELAB GPX ÜRÜNLERİ için Sahteciliğe karşı geliştirilen SON Yöntem

MINELAB GPX ÜRÜNLERİ için Sahteciliğe karşı geliştirilen SON Yöntem MINELAB GPX ÜRÜNLERİ için Sahteciliğe karşı geliştirilen SON Yöntem Gerçek Minelab ürünleriyle gerçek performans kampanyasının bir parçası olarak, GPX serisi dedektörlere yönelik SMS ile cihazın orijinalliğini

Detaylı

ZİRAAT SİGORTA A.Ş. GİZLİLİK POLİTİKASI VE KULLANICI SÖZLEŞMESİ

ZİRAAT SİGORTA A.Ş. GİZLİLİK POLİTİKASI VE KULLANICI SÖZLEŞMESİ ZİRAAT SİGORTA A.Ş. GİZLİLİK POLİTİKASI VE KULLANICI SÖZLEŞMESİ GİZLİLİK POLİTİKASI Ziraat Sigorta A.Ş ilgili yasal mevzuatlar çerçevesinde müşteri bilgilerinin gizliliğini ve güvenliğini en üst seviyede

Detaylı

İşaretçiler Perakende Pazarlamayı Nasıl Yeniden Şekillendirebilir?

İşaretçiler Perakende Pazarlamayı Nasıl Yeniden Şekillendirebilir? İşaretçiler Perakende Pazarlamayı Nasıl Yeniden Şekillendirebilir? Yazar Peter Lewis Yayınlanan Ağustos 2016 Konular Hareketli Perakende Tüketim maddeleri İşaretçi teknolojisi, cihazları daha faydalı hale

Detaylı

Çevrimiçi paylaşım 3.1. Baskı 1

Çevrimiçi paylaşım 3.1. Baskı 1 Çevrimiçi paylaşım 3.1 Baskı 1 2008 Nokia telif hakkıdır. Tüm hakları mahfuzdur. Nokia, Nokia Connecting People ve Nseries, Nokia Corporation'ın ticari veya tescilli ticari markalarıdır. Nokia tune, Nokia

Detaylı

2008 Nokia telif hakkıdır. Tüm hakları mahfuzdur. Nokia, Nokia Connecting People ve Nseries, Nokia Corporation'ın ticari veya tescilli ticari

2008 Nokia telif hakkıdır. Tüm hakları mahfuzdur. Nokia, Nokia Connecting People ve Nseries, Nokia Corporation'ın ticari veya tescilli ticari Sohbet Baskı 1 2008 Nokia telif hakkıdır. Tüm hakları mahfuzdur. Nokia, Nokia Connecting People ve Nseries, Nokia Corporation'ın ticari veya tescilli ticari markalarıdır. Nokia tune, Nokia Corporation'ın

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Telif Hakkı 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markasıdır. Ürün bildirimi Bu

Detaylı

İmtiyazınızı Kullanmak

İmtiyazınızı Kullanmak İmtiyazınızı Kullanmak Hisse planı katılımcıları için hızlı başlangıç kılavuzu Opsiyon kullanmak; şirketinizin hissesini, hissenin opsiyon kullanma sırasındaki piyasa fiyatına bakmaksızın, önceden belirlenmiş

Detaylı

Kayıtlı e-posta (KEP) güvenli e- posta hizmetidir ve bu yönü ile standart e- posta sistemlerinden ayrılır.

Kayıtlı e-posta (KEP) güvenli e- posta hizmetidir ve bu yönü ile standart e- posta sistemlerinden ayrılır. İçindekiler Kayıtlı E- Posta (KEP) Nedir?... 2 Kayıtlı E- Posta (KEP) Hizmetini Kimler Sunar?... 2 Kayıtlı E- Posta Özellikleri Nelerdir?... 2 Kayıtlı E- Posta Neden Güvenli ve Hukuken Geçerlidir?... 3

Detaylı

Hayat Boyu Öğrenme Web Portalı Kullanıcı Kılavuzu

Hayat Boyu Öğrenme Web Portalı Kullanıcı Kılavuzu Hayat Boyu Öğrenme Web Portalı Kullanıcı Kılavuzu Türkiye ve Avrupa ülkelerinde bulunan eğitim ve istihdam fırsatlarına ulaşmak için sisteme üye olarak kayıt yaptırmanız gerekir. Nasıl Üye Olurum? Ø Sayfamızın

Detaylı

Görevi kötüye kullanma örnekleri aşağıdakileri içermekle birlikte, bunlarla sınırlı değildir:

Görevi kötüye kullanma örnekleri aşağıdakileri içermekle birlikte, bunlarla sınırlı değildir: İhbar Politikası İHBAR POLİTİKASI 1. Genel bakış Amcor, etik uygulamalarda en yüksek standartlarla, dürüst ilişkileri ve görevi kötüye kullanma olay veya iddialarını iyi niyetle ihbar eden kişileri korumayı

Detaylı

Parkinson. Bilgileri ve. Desteğ. Parkinson s information and support Turkish

Parkinson. Bilgileri ve. Desteğ. Parkinson s information and support Turkish Parkinson Bilgileri ve Desteğ Parkinson s information and support Turkish Bir Parkinson tanısı, yaşamınızı tepetaklak edebilir. Bize başvurun. Parkinson hastasıysanız ya da bir hastayı tanıyorsanız, muhtemelen

Detaylı

GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ. ... web sayfasının kullanılması için ön şart, reşit olmaktır (18. yaşın doldurulmuş olması).

GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ. ... web sayfasının kullanılması için ön şart, reşit olmaktır (18. yaşın doldurulmuş olması). GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ İşbu sözleşmenin bir tarafı... olup, sözleşmenin devamında... olarak anılacaktır. İşbu sözleşme tarafımızca herhangi bir zaman ve hususla bağlı kalınmaksızın genişletilebilecek veya

Detaylı

TASNİF DIŞI KAMU SERTİFİKASYON MERKEZİ. Doküman Adı MOBİL İMZA KULLANIM AMAÇLI NİTELİKLİ ELEKTRONİK SERTİFİKA BAŞVURU TALİMATI

TASNİF DIŞI KAMU SERTİFİKASYON MERKEZİ. Doküman Adı MOBİL İMZA KULLANIM AMAÇLI NİTELİKLİ ELEKTRONİK SERTİFİKA BAŞVURU TALİMATI Kamu SM KAMU SERTİFİKASYON MERKEZİ Doküman Adı ELEKTRONİK SERTİFİKA BAŞVURU TALİMATI Doküman Kodu Yayın Numarası Yayın Tarihi 0 Hazırlayanlar Serdar DEMİR Onay Erol KAHRAMAN DEĞİŞİKLİK KAYITLARI Yayın

Detaylı

6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun ve Uygulaması

6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun ve Uygulaması 6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun ve Uygulaması 8 Aralık 2015 Kanunun Kapsamı 6563 sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun 1 Mayıs 2015 tarihinde yürürlüğe girmiştir.

Detaylı

Toptan hazır giyim için internet platformu

Toptan hazır giyim için internet platformu Toptan hazır giyim için internet platformu www.showroom34.com Özyeğin Üniversitesi Altunizade Kampüsü Kuşbakışı Cad. No:2 34662 Altunizade Üsküdar İstanbul 0216 559 24 54 0541 778 00 22 iletisim@showroom34.com

Detaylı

GOOGLE DRİVE KULLANARAK FORM OLUŞTURMA

GOOGLE DRİVE KULLANARAK FORM OLUŞTURMA GOOGLE DRİVE KULLANARAK FORM OLUŞTURMA Google Docs yani Google Dokümanlar hizmeti bir süre önce Google Drive adlı bulut depolama hizmetinin içerisine alındı ve çok daha gelişerek yoluna devam etti. Google

Detaylı

Gizlilik Politikası. Yazdır Kaydet PDF

Gizlilik Politikası. Yazdır Kaydet PDF Gizlilik Politikası Yazdır Kaydet PDF Güncelleme: 11 Ocak 2012 Disney Club Penguin ( Club Penguin ), 500-1628 Dickson Avenue, Kelowna, İngiliz Kolombiyası, Kanada, VIY 9X1 adresinde yerleşik Disney Online

Detaylı

AKINSOFT OfficeMessenger

AKINSOFT OfficeMessenger AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 20.01.2011 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ Yerel ağlarda (ofis veya ev) veya internet üzerinden (E-Ofis programı entegrasyonu sayesinde)

Detaylı

RIOT GAMES LEAGUE OF LEGENDS AVRUPA TURNUVA ARACI GİZLİLİK POLİTİKASI

RIOT GAMES LEAGUE OF LEGENDS AVRUPA TURNUVA ARACI GİZLİLİK POLİTİKASI RIOT GAMES LEAGUE OF LEGENDS AVRUPA TURNUVA ARACI GİZLİLİK POLİTİKASI Son Değişiklik Tarihi: [15/04/2015] Bir Delaware kuruluşu olan Riot Games, Inc., onun bağlı ortaklığı İrlanda limitet şirketi Riot

Detaylı

Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Bilgilendirme ve Gizlilik Politikası. Veri Sorumlusu

Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Bilgilendirme ve Gizlilik Politikası. Veri Sorumlusu Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Bilgilendirme ve Gizlilik Politikası Veri Sorumlusu http://www..bosch-home.com.tr/ alan adlı internet sitesi ( İnternet Sitesi ) Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, Balkan

Detaylı

Bilişim Teknolojileri

Bilişim Teknolojileri Bilişim Teknolojileri Dünyada İnternet Kullanımı 2 milyardan fazla kişi internet kullanıyor. 1 milyardan fazla kişi sosyal ağ sitelerine üye. 5 milyardan fazla cep telefonu kullanıcısı var. Türkiye de

Detaylı

Son değiştirilme tarihi: 25 Mart 2016 (arşivlenmiş sürümleri görüntüle) (Köprü bağlantılı örnekler bu dokümanın sonunda bulunmaktadır.

Son değiştirilme tarihi: 25 Mart 2016 (arşivlenmiş sürümleri görüntüle) (Köprü bağlantılı örnekler bu dokümanın sonunda bulunmaktadır. Gizlilik Politikası Son değiştirilme tarihi: 25 Mart 2016 (arşivlenmiş sürümleri görüntüle) (Köprü bağlantılı örnekler bu dokümanın sonunda bulunmaktadır.) Arama yapmak ve bilgi paylaşmak, diğer kullanıcılarla

Detaylı

İNTERNETİN GÜVENLİ KULLANIMI İHTİYACI

İNTERNETİN GÜVENLİ KULLANIMI İHTİYACI İNTERNETİN ÖNEMİ İnternet, Dünyamızı değiştiriyor Ailemizin yeni bir üyesi Hayatımızın vazgeçilmez bir parçası Bir tıkla dünya ayaklarımızın altında Eşsiz bir kütüphane bir okul Bilinçli kullanıldığı takdirde

Detaylı

biztonet GIZLILIK POLITIKASI

biztonet GIZLILIK POLITIKASI biztonet GIZLILIK POLITIKASI Giriş Kişisel ve profesyonel bilgilerinizi koruyoruz. Bu bilgilerinizi sadece izin alarak veya bu politikada ayrıntılandırıldığı gibi yasaların gerektirdiği ölçüde paylaşıyor

Detaylı

Shopier ile Etsy de Yapılan Satışlarda Ödeme Alma

Shopier ile Etsy de Yapılan Satışlarda Ödeme Alma Shopier ile Etsy de Yapılan Satışlarda Ödeme Alma Bu doküman Etsy de satışını yaptığınız ürünlerin ödemelerini Shopier ile alabilmeniz için bir kılavuz niteliğindedir. Aşağıda anlatılan adımları uygulayarak

Detaylı

Express İthalat sistemi. Alıcı için kullanım kılavuzu

Express İthalat sistemi. Alıcı için kullanım kılavuzu Express İthalat sistemi Alıcı için kullanım kılavuzu TNT Express İthalat sistemi TNT Express İthalat Sistemi ile doküman, paket ve kargolarınızı 168 ülkeden "alıcı ödemeli" olarak toplatabilirsiniz. Siz-alıcı

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM MERKEZİ

UZAKTAN EĞİTİM MERKEZİ ÜNİTE 2 VERİ TABANI İÇİNDEKİLER Veri Tabanı Veri Tabanı İle İlgili Temel Kavramlar Tablo Alan Sorgu Veri Tabanı Yapısı BAYBURT ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM MERKEZİ BİLGİSAYAR II HEDEFLER Veri tabanı kavramını

Detaylı

KULLANICI SÖZLEŞMESİ

KULLANICI SÖZLEŞMESİ KULLANICI SÖZLEŞMESİ GEZİPİN.COM adresli web sitesinden yararlanmak için öncelikle aşağıda belirtilen kullanım şartlarımızı okumanız ve onay vermeniz gerekmektedir. GEZİPİN.COM hizmetine bağlı tüm servislerin,

Detaylı

Expokent Medya Bilişim

Expokent Medya Bilişim Expokent Medya Bilişim Expokent.com - Markaların Sosyal Ağı. Kısaca görevimiz: Markalara, şirketlere ve kuruluşlara internetin sınırsız dünyasında iş yapma ve kendilerini tanıtma imkanı sunmak. Kısaca

Detaylı

Üyeler Arası Hak Kullanım Kaynaklı Talep İşlemleri

Üyeler Arası Hak Kullanım Kaynaklı Talep İşlemleri MERKEZİ KAYDİ SİSTEM KULLANICI KILAVUZU Üyeler Arası Hak Kullanım Kaynaklı Talep İşlemleri İÇERİK Kapsam... 1 İşleyiş... 1 Hak Kullanım Uygulamaları İşlem Akışı... 2 Üyeler Arası Hak Kullanım Kaynaklı

Detaylı

Başlangıç Ayarları. www.trippersoft.com

Başlangıç Ayarları. www.trippersoft.com Başlangıç Ayarları www.trippersoft.com Tripper > Kullanıcı Ayarları 1 LOGO Sys de TRİPPER kullanacaklar için birer kullanıcı açıyoruz. (Bu kullanıcıların her biri için LOGO programı içinde SATIŞ ELEMANI

Detaylı

Kullanım kılavuzu Nokia Müzik

Kullanım kılavuzu Nokia Müzik Kullanım kılavuzu Nokia Müzik Baskı 1.0 TR Nokia Müzik Nokia Müzik'i Windows Phone'dan kullanarak, şarkıları telefonunuza ve uyumlu bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Başlangıç ekranında sola kaydırın ve

Detaylı

UPS: Gizlilik Bildirimi

UPS: Gizlilik Bildirimi UPS: Gizlilik Bildirimi Geçerlilik Tarihi: 1 Ocak 2012 United Parcel Service, Inc. mensupları bizler, bağlı kuruluş ve iştiraklerimiz ile beraber (topluca, UPS olarak anılacaktır), gizliliğe ilişkin kaygılarınıza

Detaylı

Nagios XI Günümüzün talep gören kurumsal gereksinimleri için en güçlü BT altyapısı gözetim ve uyarı çözümüdür.

Nagios XI Günümüzün talep gören kurumsal gereksinimleri için en güçlü BT altyapısı gözetim ve uyarı çözümüdür. Nagios Enterprises, kurumsal ölçekte, BT altyapı gözetiminde endüstri standardı olan Nagios için resmi ürünler, hizmetler ve çözümler sunuyor. Dünya çapında yüz binlerce kullanıcıyla Nagios bilgi teknolojileri

Detaylı

Tıbbi bilgilerinizin Ülkesel Bağlantı Noktası (LSP) aracılığıyla kullanıma sunulması

Tıbbi bilgilerinizin Ülkesel Bağlantı Noktası (LSP) aracılığıyla kullanıma sunulması Tıbbi bilgilerinizin Ülkesel Bağlantı Noktası (LSP) aracılığıyla kullanıma sunulması Sadece onayınız olursa Bu broşürde ne bulacaksınız? Aile doktorunuz ve eczaneniz, tıbbi bilgilerinizi başka bakım sağlayıcıları

Detaylı

e-posta adresi vasıtasıyla bizlere ulaşabilirsiniz.

e-posta adresi vasıtasıyla bizlere ulaşabilirsiniz. TEKFEN SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ A.Ş. VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU 1. GENEL Siz veri sahipleri tarafından 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu nun ( KVKK ) 11. ve 13 üncü maddeleri 1 uyarınca

Detaylı

Satınalma Yönetiminde 14 adımlık Tasarruf Listesi

Satınalma Yönetiminde 14 adımlık Tasarruf Listesi / Satınalma Tasarruf Listesi 1 Satınalma Yönetiminde 14 adımlık Tasarruf Listesi Bu sunum sadece cengizpak.com.tr site üyeleri içindir Hazırlayan : Cengiz Pak cengizpak.com.tr Avcının Silahı Kullanılabilir

Detaylı