Biz Kimiz? Han Group Şirketler Topluluğu

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Biz Kimiz? Han Group Şirketler Topluluğu"

Transkript

1

2

3 Biz Kimiz? Han Group Şirketler Topluluğu Hizmet sektörünün çeşitli alanlarında uzun yıllara dayanan tecrübesi ve birikimleriyle faaliyet göstermektedir. Güvenlik, Temizlik, Danışmanlık, Yönetim, Organizasyon, Catering, Lojistik ve İnşaat sektörlerinde faaliyet gösteren başlıca firmalardandır. Kuruluşundan itibaren müşteri memnuniyeti odaklı ve hizmet kalitesinden ödün vermeden çalışmalarına devam ederek farkındalık yaratmaktadır. Profesyonel kadrosu ile çözüm üreten ve yenilikçi yapısı ile fiziki ve teknolojik gelişmeleri takip ederek müşterilerimize hizmet sunmaktayız. Han Group Şirketler Topluluğu olarak hedefimiz, sektördeki cesur, yenilikçi ve girişimci yapımızla geliştirmeye devam ettiğimiz hizmet kalitemizi daha geniş kitlelere sunmaktır. Bunun için her zaman daha iyisini hedefliyoruz. Yönetim Kurulu Başkanı Evren YAKUT

4 Faaliyet Alanlarımız Güvenlik Hizmetleri Temizlik Hizmetleri Danışmanlık Hizmetleri Yönetim Hizmetleri Organizasyon Hizmetleri Catering Toplu Yemek Hizmetleri Lojistik Hizmetleri İnşaat ve Taahhüt İşleri

5 HAN GROUP ÖZEL GÜVENLİK AMACIMIZ Güvendesiniz sloganıyla yola çıkmakta ve kaliteli güvenlik hizmetinde müşteri memnuniyetini esas kılmaktayız. Hedefimiz müşterilerimizin güvenliğini üst düzey kaliteyle korumanın yanı sıra, sektörde rakiplerine açık ara fark atmak ve sektörün bir numaralı aranan özel güvenlik ve koruma şirketi olmaktır. Merkezinizde yürütülecek olan güvenlik, gözetim, denetim ve kontrol hizmetlerinin yerine getirilmesi ve bu hizmetleri gerçekleştirecek güvenlik kadrosunun oluşturularak sevk ve idare edilmesi iş bu hizmetin amacını taşımaktadır. Güvenlik hizmetimiz üç ana başlık altında verilir. Koruyucu önlem alma, Olay anında iletişim sağlanması ve yetki sınırları içerisinde gerekli müdahalenin yapılması hususunda gereken hassasiyetin sağlanmasıdır. Hizmet alanları; Hastaneler, Okullar, Siteler, Fabrikalar, Havaalanları, Organizasyonlar, Otoparklar, Alışveriş merkezleri, Konser alanları, Devlet Kurumları, dış alanlar, tesis katları ve ortak kullanım alanları, tesis girişleri, üretim alanları ve depo alanları özel güvenlik hizmetini kapsamaktadır. NEDEN HAN GROUP? Profesyonellik; Eğitimli, alanında uzman kişilerin özverili çalışmasıyla sağlanır. Güvenlik personelimiz eğitimli ve uzman kişilerden oluşmaktadır. Vermiş olduğumuz oryantasyon eğitimleri ile personelimizin görevini en iyi şekilde yapmasını sağlarız. Hiçbir güvenlik personelimiz ile görevi haricinde muhatap olmak zorunda kalmazsınız. Çalıştığımız süre boyunca personelimizin denetim ve takiplerinin yapılması nedeniyle en kaliteli hizmeti satın almış olursunuz. Personelimiz hem sizi hem de bizi temsil edeceğinden titizlikle seçilerek nezaket ve adab-ı muaşeret kurallarına uygunluğu uzmanlarımız tarafından test edilir.

6 Personel Seçimi Han Group, 5188 Sayılı Yasanın gerektirdiği TC İçişleri Bakanlığı Faaliyet Belgesi sahibi olduğundan dolayı cezai yaptırımlarla karşılaşmazsınız. Güvenlik Personelimize ait SGK ve Mali Mesuliyet Sigorta Bildirimleri yapılır. Personelimize 6 aylık periyotlar halinde Algı, Nezaket, Yangın, Sabotajlara karşı tedbir uygulamaları ve Görevinin gerektirdiği diğer tüm konularda oryantasyon eğitimleri verilerek ve sonrasında da sizlerden Memnuniyet Anket Formu geri bildirimlerini alarak sorun teşkil edebilecek durumların engellenmesi sağlanır. PERSONEL SEÇİMİ : Han Group Özel Güvenlik olarak istihdam edilecek personelin, - TC vatandaşı olması, - En az lise mezunu olması, - ÖGG kimliğine (silahsız/silahlı) sahip olması, - Özel Güvenlik eğitimini başarı ile tamamlamış olmak, - Erkek adaylarda askerlik görevini tamamlamış olması, yaş arasında olması, - Dinamik ve sağlıklı olması, - Kamu haklarından yasaklı olmamak, - Adli sicilinin temiz olması, - Prezentabl olması, - Görev ve yetkilerini bilmesi, sektörde deneyimli olması, firmamız tarafından öncelikle aranan özelliklerdendir. Belirtilen koşulları haiz olan personel şirketimiz yetkililerince sözlü, yazılı ve fiziksel değerlendirmelere tabi tutulur.

7 Personel Tanımı PERSONEL SORUMLULUK TANIMI Projemizde hizmet organizasyonu sizlere sunulan açıklama ve prosedürlere uygun olarak yürütülmektedir. Tesislerin güvenliğinin sağlanması için (7 gün- 24 saat) tedbir alınmaktadır. Görevlendirilecek personel insan kaynakları müdürlüğümüz tarafından kişilik ve dikkat testleriyle desteklenen çok titiz bir çalışmayla tespit edilerek Özel Güvenlik Sertifikasına sahip kişiler seçilerek hizmet verilmektedir. Projede görevli personelin göreve başlamaları ile görevden ayrılan personelin yerine tayin edilecek yeni personel görevlendirilmeleri Han Group ve Müşteri (İşveren) nin personel konusunda karşılıklı mutabık kalınması halinde göreve başlatılmaktadır. Personelin tüm yasal yükümlülük işlemleri (SGK, Vergi, İzin vs ) tarafımızdan yapılmakta olup 3 aylık SGK bordrosu döneminde Müşteri (İşveren) bilgilendirilmektedir. Projelerimizde personelimizin iş yerine giriş ve çıkışları aylık giriş-çıkış puantaj formu ile kontrol edilmektedir. Görevli personelin kişisel sicil dosyasının bir nüshası tarafınıza verilmektedir.

8 Eğitimlerimiz EĞİTİM KADRO TANIMI VE PERİYOTLARI Güvenlik personellerinin genel görev başı, yangın, sabotaj, ilkyardım konulu eğitimleri işe başlamadan önce ve hizmet süresince planlanarak güvenlik yöneticileri tarafından verilmektedir. Her güvenlik personeli için bir eğitim dosyası tutulmakta ve personelin eğitim ve iş performansı takip edilmektedir. Eğitim konusunun yanı sıra talep edilmesi durumunda senaryolu yangın, sabotaj tatbikatları planlanıp icra edilmektedir. EĞİTİMLERİMİZ - Özel Güvenlik Görevlisi Temel Eğitimi (5188 Sayılı Yasa) - İletişim Eğitimi - Oryantasyon Eğitimi - Hizmet İçi Eğitim - Takım Çalışması Eğitimi - Güvenlik Uygulamaları Eğitimi - Sabotajı Engelleme ve Tedbir Alma Eğitimi - Güvenlik Cihazları Eğitimi (CCTV, Alarm, Geçiş Kontrol, Road Blocker vb.) GÖZETİM, DENETİM, KONTROL TAKİBİ Denetimlerimiz haftalık iş programları doğrultusunda genel müdürlüğümüz tarafından onaylanarak ve işletme genel talimatına uygun olarak mesai saatleri içerisinde ve hafta sonu genel tatil günlerinde yürütülür. Ayrıca şirketimizin resmi yöneticisi tarafından, gün ve saat belirtmeksizin denetim yapılarak personelin görev talimatında belirtilen durumu kontrol edilir. Karşılıklı mutabakat sağlanan gün ve saatte, projelerimizin aylık performans koordinasyon toplantıları düzenlenerek hizmetimizin verimli ve kusursuz olması sağlanmaktadır.

9 Hizmetlerimiz - Özel Güvenlik Hizmeti - Fiziki ve Elektronik Güvenlik - Güvenlik Analizi ve Danışmanlığı - Risk Analizi ve Tehdit Değerlendirmesi - Sabotaja Karşı Tedbir Alma Uygulamaları - VIP Koruma Hizmet - CIP Koruma Hizmet - İkamet Koruma Hizmetleri - Para, Kıymetli Eşya Nakli - K-9 Köpekli Koruma Hizmetleri - Endüstriyel Tesisler, - Sanayi Siteleri - Fabrika ve Depo, - Toplu Konutlar ve Siteler, - Turistik Tesis ve Tatil Köyleri - Oteller ve Rezidanslar - Havaalanları, - Liman ve Marinalar - Liman Gümrüğü - Lojistik Güvenliği - Antrepolar - Adliyeler, - Üniversiteler, - Hastaneler ve Özel Sağlık Kurumları, - Okullar ve Kolejler, - Bankalar, - Alışveriş Merkezleri, - İş ve Ticaret Merkezleri ve Plazalar, - Zincir Mağazalar ve Marketler, - Statlar, Spor, Toplantı, Fuar ve Konser Organizasyonları vb. alanlarda Özel Güvenlik Hizmeti ile faaliyette bulunmaktayız.

10 Belgelerimiz

11 HAN GROUP TEMİZLİK HİZMETLERİ

12 İnsanların yaşadıkları ve çalıştıkları her alanda profesyonel ekibimiz ve ekipmanlarımızla sizlere sağlıklı ve hijyenik alanlar sunuyoruz. Yaşam ve çalışma alanlarının hijyen kurallarına uygun bir temizlikte olması yaşam kalitenizi arttırır.

13 Faaliyet Alanlarımız - Endüstriyel tesisler, - Sanayi siteleri ve imalathaneler - Fabrika ve depo, - Dış cephe cam temizliği - İnşaat sonrası genel ve detaylı temizlik - Villalar ve siteler, - Turistik tesis ve tatil köyleri - Oteller ve rezidanslar - Havaalanları, - Liman ve marinalar - Lojistik güvenliği - Antrepolar - Adliyeler - Üniversiteler - Hastaneler ve özel sağlık kurumları - Okullar ve kolejler - Restoranlar - Ofisler - Camiler - Bankalar, - Alışveriş merkezleri - Sinema salonları - İş ve ticaret merkezleri ve plazalar, - Zincir mağazalar ve marketler, - Statlar, spor, toplantı, fuar ve konser organizasyonları vb. temizlik hizmeti ile faaliyette bulunmaktayız. - Sarf ve kimyasal malzeme tedariği Güvenilir, hijyenik, çalışkan, sadık ve eğitimli personel sağlamaktayız. İstihdam edilen personelimiz, hizmet sektörüne gönül vermiş, konusunda uzman ve son derece profesyonel kişilerden oluşmaktadır. Genel Koordinatörlüğe bağlı Operasyon Müdürlüğü departmanı, etkin bir kontrol programı uygulayarak, hizmetlerin belirtilen standartlarda yürütülüp, yürütülmediğini kontrol etmektedir.

14 Hizmetlerimiz İnşaat Sonrası Temizlik ( Genel - Detaylı ) Endüstriyel Temizlik Fabrika Temizliği Depo Temizliği

15 Hizmetlerimiz Ofis Temizliği Bina Temizliği Cam Temizliği Laboratuar Temizliği

16 Hizmetlerimiz Yemekhane Temizliği Rezidans Temizliği DIŞ CEPHE CAM TEMİZLİGİ SOSYAL ALAN TEMİZLİĞİ APARTMAN VE SİTE BLOKLARININ TEMİZLİĞİ OKUL DERSANE TEMİZLİĞİ BAKIM EVLERİ TEMİZLİĞİ İŞLETME TESİSLERİ TEMİZLİĞİ HASTANELER OTEL ODA VE GENEL ALANLARI AVM MAĞAZA TEMİZLİĞİ VE DEZENFEKTE HİZMETLERİ ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ İNŞAAT SONRASI GENEL VE DETAYLI TEMİZLİK FUAR & STAND TEMİZLİĞİ GEMİ & YAT TEMİZLİĞİ OFİS DESTEK PERSONELİ TEMİNİ

17 HAN GROUP YÖNETİM HİZMETLERİ Apartman ve Site Yönetimlerinde Profesyonel Çözümler

18 Hizmetlerimiz Günlük koşuşturmacaların gitgide arttığı İstanbul da komşuluk ilişkileri de buna paralel olarak gerilemektedir. Özellikle de apartman yönetimleri esnasında ortaya çıkan karmaşıklıklar komşuluk ilişkilerini iyice zedelemektedir. Bu düşünceden hareketle apartman içindeki huzuru sağlamak ve komşular arası gerilimi azaltmak için apartman yönetimleri profesyonel yönetimlere bırakılmaya başlanmıştır. Şirketlerle çalışmak profesyonelliği esas aldığı gibi düzenli bilgilendirmelerle gelir giderlerinizin ne olduğu konusunda sıkıntılarınızı ortadan kaldırmaktadır. Sizlere Han Group Yönetim Hizmetleri nin Profesyonel Apartman-Site-Tesis Yönetimini öneriyoruz. Bir sitenin fonksiyonu, ihtiyaçları, coğrafi lokasyonuna bağlı olarak risk analizi ve mimari özellikleri ihtiyaçların belirlenmesinde en önemli etkendir. Bu nedenle, yönetim faaliyetlerinin profesyonel olmayan kişilerce üstlenilmesi gerek görev, gerek yetki ve sorumluluklar açısından gerekse idarenin profesyonel ve bilinçli bir şekilde yapılabilmesi açısından ciddi sorunlar yaratır. Bu bağlamda; HAN GROUP PROFESYONEL APARTMAN ve SİTE YÖNETİM HİZMETLERİ profesyonel yönetim ihtiyacını teknik, idari, mali hukuki sosyal alt yapısıyla şeffaf bir şekilde gerçekleştirir ve başarının sırrının site sakinlerinin memnuniyetinde gizli olduğuna inanır.

19 Hizmetlerimiz ISO 9001 Standardı, müşteri şartlarını karşılamak sureti ile müşteri memnuniyetini artırmak için Kalite Yönetim Sistemi nin oluşturulması, uygulanması ve etkinliğinin iyileştirilmesinde proses (süreç) yaklaşımının benimsemiş ve bunun eğitimlerini almış tek firma oluşumuz. Çeşitli kurumlarda yöneticilik ve danışmanlık yapmış tecrübeli şirket yöneticileri. Konutunuzun ihtiyaçlarına acil çözüm, en uygun fiyat, ulaşım ve uygulamalardaki yasal denetim HAN GROUP YÖNETİM HİZMETLERİ nin sağladığı eşsiz fırsatlardan sadece birkaçıdır. Han Group Yönetim Hizmetleri nin anlaşmalı veya sizlerin önereceği taşeron firmalarda hizmetinizde bizimle birlikte çalışacaklardır. HAN GROUP YÖNETİM HİZMETLERİ, bankalar ile yapmış olduğu özel anlaşmalar ile konut sakinlerine aidatların toplanıp apartman giderlerinin karşılanması konusunda alternatif çözümler sağlayabilmektedir. NEDEN HAN GROUP? Han Group Yönetim Hizmetleri nin çalışma sistemi; mutlak ve kolay erişim, hızlı ve denetlenmiş hizmet, güvenli ve korunmuş işlem, düzenli yönetim ve en önemlisi konutlarımızda yaşayan üyelerimizin yaşam kalitesi üzerine kurulmuştur. Tüm kayıtlar ;gelir gider, harcama, makbuz, fatura v.b tüm işlemler elektronik ortamda kayıt altına alınır.

20 Hizmetlerimiz 1. SİTE YÖNETİMİ; HAN GROUP YÖNETİM HİZMETLERİ nin bu konudaki hizmet adımları aşağıdaki gibidir. Site sakinlerini bilgilendirme ve site tanıtım el kitabının dağıtılması Site Yönetim planının değerlendirilmesi ve uygulanması Site İşletme Projesinin yapılması ve tüm kat maliklerine tebliğ edilmesi Yıllık Olağan ya da Olağanüstü toplantıların düzenlenmesi Site sakinleri memnuniyet araştırması ve değerlendirmesi, istek şikayet kutusunun konması Siteyle ilgili tüm resmi evrakların kabulü, yazışmaların yapılması dosyalanması. Yıllık faaliyet raporunun yıl sonunda genel kurula sunulması 2. HUKUKİ YÖNETİM; Komşuluk hukuku ile iyi niyet ve dürüstlük kuralları içinde uzlaşılamayan durumlarda ve yönetim planında hüküm bulunmayan hallerde, Kat Mülkiyeti Hukuku, Medeni hukuk, Borçlar Hukuku ve ilgili yasa hükümleri uygulanır. Yönetim planının KMK. ve ilgili yasalara uygun yapılması. İşletme projesinin 2004 sayılı icra ve iflas kanununun 68.maddesi birinci fıkrasında belirtilen belgelerden sayılmasının sağlanması.

21 Bütçe Yönetimi ve Bordrolama Hizmetleri Genel kurul toplantı ve kararlarının usulüne uygun olması Borç ve yükümlülüklerini yerine getirmeyen kat malikleri ve 3. şahıslar hakkında Noter kanalıyla İhtar ve ihbarname çekilmesi İcra takibi yapılması Dava açılması Firmalarla yapılacak sözleşmelerden doğabilecek ihtilafların en aza indirilmesinin sağlanması Kat irtifakından kat mülkiyetine geçiş işlemlerinin yapılması 3. BÜTÇE YÖNETİMİ BORDROLAMA HİZMETLERİ Sitenin mali yıl bütçesi Kat malikleri kurulunda görüşülerek kabul edilmediyse yönetim kurulu işletme projesini hazırlar ve usulüne uygun bir şekilde tebliğ eder. Kesinleşmiş işletme projesi çerçevesinde toplanacak avans ve aidatlar ile diğer gelirler sitenin mali bütçesini oluşturur. Bu bütçenin site ve sakinlerinin yararına kullanılması ve tüm gelir-giderlerin belgelenerek dosyada saklanması esastır. Site resmi defterlerinin yıllık noter tasdiklerinin yaptırılması İşletme projesinde belirtilen avans ve aidatların takip ve tahsilâtı Bina yönetimi ve 3.şahıslarla ilgili ödemelerin yapılması Site personelinin tüm yasal işlemleri yapılması ile ücretlerinin ödenmesi Site gelir ve giderlerinin muhasebeleştirilmesi Her ay borç alacak çizelgelerinin blok panosunda duyurulması Kat malikleri ve denetim kuruluna 3 aylık faaliyet raporunun sunulması Yıllık faaliyet raporunun yılsonunda genel kurula sunulması Resmi defterlerin yılsonunda notere kapattırılması

22 Hizmetlerimiz 4. GÜVENLİK YÖNETİMİ; Apartman ve Sitelerde Güvenlik 5188 sayılı yasa gereğince sağlanır. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI nın tarih ve 2005/117 sayılı genelgesinde Site ve Apartmanlar ın özel güvenlik izni almaları gerektiği belirtilmiştir. Bu nedenle Site/Apartman genel kurulunun veya yönetim kurulunun kararıyla valiliğe müracaat edilerek özel güvenlik izniniz tarafımızca bedelsiz olarak alınır veya izniniz var ise sektörde saygı ve talep gören firmamız Han Group Özel Güvenlik Hizmetleri Ltd.Şti. görevlendirilir. Risk analizi (sitenin profilinin çıkartılması) Giriş çıkış kontrolü (ziyaretçi karşılama ve kayıt altına alma) Standart devriye (gözetim kontrol) Nokta güvenliği Kameralı güvenlik (tesis, bina, çevre kontrol) Günlük, haftalık, aylık denetim ve raporlama 5. TEKNİK YÖNETİM; Elektrik,mekanik ve sıhhi tesisat sistemlerinin bakım ve kontrolü; Aydınlatma, yangın, doğalgaz ve alarm sistemlerinin kontrolü Merkezi ısıtma ve sıcak su sistemlerinin periyodik bakımları Asansörlerin bakım anlaşmaları ve rutin bakımları Santral ve telefon sistemlerinin bakım ve onarımı Elektrik trafo, jeneratör ve hidroforların bakımı Arıtma sistemleri, su kuyusu, havuz dairesi bakımı Klima sistemleri ve bina otomasyon sistemleri bakımı Yangın söndürme tüplerinin periyodik bakımı ve dolumu

23 Hizmetlerimiz 6. BAHÇE BAKIM YÖNETİMİ; Günümüz koşullarında tüm bitkiler daha yoğun ilgiye daha profesyonel bilgiye gereksinim duyar. Sağlıklı bitki ve bahçe için ayda bir veya iki kez düzenli olarak bakım yapılması gerekir. Bahçe Bakım Hizmetleri Ekim Biçim Budama Sulama İlaçlama Gübreleme Tanzim ve düzenleme 7. KİRALAMA YÖNETİMİ; Kat malikleri tarafından yetkilendirildiğimiz takdirde bağımsız bölümlerin kiraya verilmesi hususunda aşağıdaki hizmetler sunulmaktadır. Kiralama Hizmetleri : Kira kontratının yapılması Kira ve depozitonun tahsilatı (Bankaya yatırılması) Su,elektrik ve doğalgaz faturalarının takibi Site ortak gider ödemelerinin takibi Kiracının ulaşabileceği acil destek hattı Gayrimenkulünüzün tapu işlemlerinin yapılması Emlak vergi beyannamesinin hazırlanması ve takibi Kiracı tahliye taahhütnamesi hazırlanması

24 Hizmetlerimiz

25 DORA YEMEK SERVİSLERİ

26 Türkiye de yenilikçi ve güvenilir markasıyla gıda sektörüne adım atan firmamız Dora Yemek Servisleri, damak tadınıza uygun geleneksel Türk ve seçkin Dünya Mutfağı ndan lezzetler ile özenle seçilmiş kaliteli ürünler hazırlayıp profesyonel kadrosu ile sizler için üretmektedir. Şeflerimiz bu lezzetleri hazırlarken sizleri düşenerek koruyucu madde, glikoz şurubu, renklendirici, soya, margarin, trans yağ ve kıvam artırıcı kullanmadan sağlıklı ve kolay sindirilebilir besinler üretmektedirler.

27 İşbirliğimizin başlaması dileğiyle Referanslarımız için lütfen iletişime geçiniz

28

SİTE YÖNETİMİ BÜTÇE YÖNETİMİ GÜVENLİK YÖNETİMİ SOSYAL TESİS YÖNETİMİ

SİTE YÖNETİMİ BÜTÇE YÖNETİMİ GÜVENLİK YÖNETİMİ SOSYAL TESİS YÖNETİMİ SİTE YÖNETİMİ TEMİZLİK YÖNETİMİ BÜTÇE YÖNETİMİ SİTE YÖNETİMİ TEMİZLİK YÖNETİMİ BÜTÇE YÖNETİMİ SİTE YÖNETİMİ TEMİZLİK YÖNETİMİ BÜTÇE YÖNETİMİ SİTE YÖNETİMİ TEMİZLİK YÖNETİMİ BÜTÇE YÖNETİMİ SİTE YÖNETİMİ

Detaylı

Elit Yönetim Elit Yönetim

Elit Yönetim Elit Yönetim Çözüm için doğru seçim... hakkımızda Elit Profesyonel Bina Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Mali Müşavir ve Uzman Avukatlar gözetiminde yetkin, genç ve dinamik kadrosu ile faaliyetlerine devam etmektedir.

Detaylı

Yenilikçi Çözüm Ortağınız

Yenilikçi Çözüm Ortağınız Yenilikçi Çözüm Ortağınız www.goldgirisim.com GOLD GİRİŞİM HAKKIMIZDA GOLD ORGANİZASYON TEMİZLİK TEKSTİL PAZARLAMA SAN. VE TİC. A.Ş. olarak; Verdiğimiz hizmetlerde, ilgili sektörlerden pay almanın, rekabet

Detaylı

Kuruluşundan bu yana gelişimini sürdürmüş olan DM EFE GROUP, müşteri

Kuruluşundan bu yana gelişimini sürdürmüş olan DM EFE GROUP, müşteri 10.. yıl TARİHÇEMİZ Şirketimiz, 2007 yılında Özel Güvenlik Hizmetleri vermek amacı ile Efe Güvenlik Hizmetleri Tic. LTD.ŞTİ. ünvanıyla kurulmuş olup, gelişen ve değişen hizmet sektöründe, müşteri talepleri

Detaylı

Binanızın Nabzını Tutar DOKTOR BINA ENTEGRE BİNA HİZMETLERİ BİNALARIN TÜM GEREKSİNİMLERİNİ TEK MERKEZDEN KARŞILIYOR,HAYATI KOLAYLAŞTIRIYORUZ

Binanızın Nabzını Tutar DOKTOR BINA ENTEGRE BİNA HİZMETLERİ BİNALARIN TÜM GEREKSİNİMLERİNİ TEK MERKEZDEN KARŞILIYOR,HAYATI KOLAYLAŞTIRIYORUZ Binanızın Nabzını Tutar. DOKTOR BINA ENTEGRE BİNA HİZMETLERİ BİNALARIN TÜM GEREKSİNİMLERİNİ TEK MERKEZDEN KARŞILIYOR,HAYATI KOLAYLAŞTIRIYORUZ www.doktorbina.com 2 DOKTOR BİNA 2017 TANITIM KATALOĞU Doktor

Detaylı

AKBEL SİTE YÖNETİM HİZMETLERİ TEKLİFİ

AKBEL SİTE YÖNETİM HİZMETLERİ TEKLİFİ AKBEL SİTE YÖNETİM HİZMETLERİ TEKLİFİ Sayın Yetkili, Öncelikle, AKBEL SİTE YÖNETİMİ EMLAK VE ORGANİZASYON HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. olarak, siteniz için bu hizmet teklifini vermekten memnuniyet duymaktayız.

Detaylı

PROFESYONEL SİTE YÖNETİMİ

PROFESYONEL SİTE YÖNETİMİ PROFESYONEL SİTE YÖNETİMİ İŞİ MİR İNE BIRAKIN Yepyeni, farklı, modern ve %100 şeffaf yönetim anlayışıyla sizlere sıcacık yuvalarınızda rahat, huzurlu ve sorunsuz bir ortak yaşam sunuyoruz. Komşuluk ilişkilerinizi

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

Eczacıbaşı Profesyonel ekibi için: Mevcut ve potansiyel müşteriler için:

Eczacıbaşı Profesyonel ekibi için: Mevcut ve potansiyel müşteriler için: Dersimiz Hijyen! Hakkında Maratem Akademi, endüstriyel temizlik sektörüne her düzeyde eğitim, danışmanlık ve teknik destek hizmetleri sunabilmek amacı ile kurulmuş profesyonel bir hizmet departmanıdır.

Detaylı

GENSER Güvenlik Sistemleri A.Ş yılında %100 yerli sermaye ile kurulmuştur.

GENSER Güvenlik Sistemleri A.Ş yılında %100 yerli sermaye ile kurulmuştur. 1 Değerli müşterilerimiz, GENSER Güvenlik Sistemleri A.Ş. 1995 yılında %100 yerli sermaye ile kurulmuştur. Koruma ve güvenlik hizmetlerinin en iyi şekilde verilmesi için alt yapısını ve kadrosunu 5188

Detaylı

VeriCity = SİTE YÖNETİMİ

VeriCity = SİTE YÖNETİMİ VERİ BİLİŞİM VeriCity = SİTE YÖNETİMİ Yaşamın hızlandığı ve insanların dikey ya da yatay konutlarda birbirini bile tanımadan yaşadığı sitelerde türlü sorunlar oluşmaktadır Adil gelir/gider dağılımı Yasal

Detaylı

KAMU KURUM VE KURULUŞLARIMIZIN GÜVENLİĞİ

KAMU KURUM VE KURULUŞLARIMIZIN GÜVENLİĞİ KAMU KURUM VE KURULUŞLARIMIZIN GÜVENLİĞİ Şirketimiz Türkiye genelinde 60 mışa yakın Kamu kurum ve kurululuşumuzun güvenliğini sağlamakta olup, Bu başarısını ödün vermediği ciddiyet ve disiplin ile sağlamaktadır.

Detaylı

Müşterimiz Olun, Markanız Olalım

Müşterimiz Olun, Markanız Olalım Modern Mekanlar Müşterimiz Olun, Markanız Olalım Çağımızın hem teknolojik hem de sosyal alanda bizlere getirdiği yenilikler Toplu Yaşam Alanlarının profesyonel yönetimini ihtiyaç haline getirmiştir. Bu

Detaylı

GÜVENLİK IPS ÖZEL GÜVENLİK FAALİYET ALANLARI ŞİRKETLER GRUBU

GÜVENLİK IPS ÖZEL GÜVENLİK FAALİYET ALANLARI ŞİRKETLER GRUBU GÜVENLİK ŞİRKETLER GRUBU IPS ÖZEL GÜVENLİK FAALİYET ALANLARI 5188 Sayılı Kanun Kapsamında Elemanlı Özel güvenlik Hizmetleri Koruma ve VIP Koruma Hizmetleri Güvenliğe Yönelik Danışmanlık Hizmetleri Risk

Detaylı

HERMESS GAYRIMENKUL YÖNETİM DANIŞMANLIK MÜŞAVİRLİK & DEĜERLEME HİZMETLERİ

HERMESS GAYRIMENKUL YÖNETİM DANIŞMANLIK MÜŞAVİRLİK & DEĜERLEME HİZMETLERİ HERMESS GAYRIMENKUL YÖNETİM DANIŞMANLIK MÜŞAVİRLİK & DEĜERLEME HİZMETLERİ Apartman ve Site Yönetimi İşinin Profesyonel Olarak Yapılması... Gayrimenkul Yönetim Hizmeti (Profesyonel Tesis ve Bina Yöneticiliği);

Detaylı

T.C. GEBZE BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI. Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/10 BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ:

T.C. GEBZE BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI. Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/10 BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ: GÖREV TANIMLARI Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/10 AMAÇ: BİRİNCİ BÖLÜM Madde 1) Bu yönetmeliğin amacı 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 48 nci maddesi, ISO 9001-2000 kapsamında, Görev,

Detaylı

ERA AKADEMİ İNSAN KAYNAKLARI Kayışdağı Cad. Uğur Bey Apt. No:98 Kat:3 Daire:8 Ataşehir /İSTANBUL Tel: 0216 577 79 76-77 Faks: 0216 577 79 78

ERA AKADEMİ İNSAN KAYNAKLARI Kayışdağı Cad. Uğur Bey Apt. No:98 Kat:3 Daire:8 Ataşehir /İSTANBUL Tel: 0216 577 79 76-77 Faks: 0216 577 79 78 KADROLU PERSONEL VE DÖNEMSEL İŞGÜCÜ TEMİNİ Günümüz iş dünyasında her konuda olduğu gibi insan kaynakları konusunda da esnek uygulamalara ihtiyaç duyulmaktadır. İnsan kaynakları uygulamalarında benimsenecek

Detaylı

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler www.faktorgrup.com İşlerinizde Profesyonel Çözümler Değerli yöneticiler, Bildiğiniz gibi, içinde yaşadığımız yüzyılda modern işletmecilik kavramı beraberinde

Detaylı

DOKÜMAN KODU IP.16.01 TEKNİK BÖLÜM YAYIN TARİHİ 01.05.2006 İŞLEYİŞ PROSEDÜRÜ

DOKÜMAN KODU IP.16.01 TEKNİK BÖLÜM YAYIN TARİHİ 01.05.2006 İŞLEYİŞ PROSEDÜRÜ Teknik Bölüm SAYFA NO 1 / 6 1. AMAÇ Hastanemiz bünyesindeki tüm makine ve teçhizatın arıza, bakım ve işletimleri ile ilgili faaliyetlerini düzenlemek ve yetki ve sorumlulukları belirlemektir. 2. KAPSAM

Detaylı

YAŞAMA DEĞER KATAN DÜNYA ÇAPINDA HİZMETLER UZMAN YENİLİKÇİ DİNAMİK FARKLI

YAŞAMA DEĞER KATAN DÜNYA ÇAPINDA HİZMETLER UZMAN YENİLİKÇİ DİNAMİK FARKLI B A C K U P 11 YAŞAMA DEĞER KATAN DÜNYA ÇAPINDA HİZMETLER UZMAN YENİLİKÇİ DİNAMİK FARKLI 2 HAKKIMIZDA ProjEkspert Back Up, 15 yıllık gayrimenkul tecrübesi ile yatırımcısının hayatını kolaylaştıracak, mülküne

Detaylı

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU FİRMA TANITIMI HAKKIMIZDA Düzey İnşaat, mimari tasarım ve projelendirme, genel müteahhitlik, proje ve tesis yönetimi, üst yapı, çevre düzenlemesi vb. alanlarda

Detaylı

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ 1 MART MART 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ 1 MART MART 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU SAYFA : 1/7 PROJE ADI KONU ve TARİH ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ 1 MART 2017 31 MART 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU 1. GİRİŞ Ġstanbul ili, Avcılar Ġlçesi, Tahtakale Mahallesi Petunya Sokak üzerinde kurulu tekbir

Detaylı

İş Güvenliği, Kalite, Çevre, Enerji Yönetimi, Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri

İş Güvenliği, Kalite, Çevre, Enerji Yönetimi, Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri İş Güvenliği, Kalite, Çevre, Enerji Yönetimi, Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri İçindekiler 1 Hakkımızda 4 Hizmetlerimiz 2 Vizyonumuz 5 Referanslarımız 3 Değerlerimiz 6 İletişim 1 Hakkımızda Genç, dinamik

Detaylı

2017 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA SİTESİ 2017 OCAK AYI FAALİYET RAPORU 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU, ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel

Detaylı

Kalite doğru ürün yada hizmeti, müşterinin eline doğru zamanda ve doğru fiyatla koymaktır. Charles A. Mills

Kalite doğru ürün yada hizmeti, müşterinin eline doğru zamanda ve doğru fiyatla koymaktır. Charles A. Mills CATERING16:Layout 1 12/15/15 1:02 PM Page 1 Kalite doğru ürün yada hizmeti, müşterinin eline doğru zamanda ve doğru fiyatla koymaktır. Charles A. Mills CATERING16:Layout 1 12/15/15 1:02 PM Page 2 02 CATERING16:Layout

Detaylı

Vizyon Misyon Vizyonumuz Misyonumuz

Vizyon Misyon Vizyonumuz Misyonumuz Vizyon Misyon Vizyonumuz Müşterilerimizin ve çalışanlarımızın memnuniyeti ile Tesis Yönetimi ve Danışmanlık hizmetleri sektöründe Türkiye de örnek şirket olmak. Misyonumuz İş çeşitlerimiz, çözümlerimiz,

Detaylı

Entegre Bina Yönetimi ve Teknik İşletme Hizmetleri. mineral

Entegre Bina Yönetimi ve Teknik İşletme Hizmetleri. mineral Entegre Bina Yönetimi ve Teknik İşletme Hizmetleri mineral Hakkımızda Mineral kurulduğu günden bugüne kadar teknik işletme hizmetlerinde uluslararası ve yerli birçok kurumsal firmanın çözüm ortağı olarak

Detaylı

GÖREV/İŞ TANIMI FORMU. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı/Satın Alma Bürosu STATÜSÜ [ X ] MEMUR [ ] SÖZLEŞMELİ PERSONEL

GÖREV/İŞ TANIMI FORMU. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı/Satın Alma Bürosu STATÜSÜ [ X ] MEMUR [ ] SÖZLEŞMELİ PERSONEL Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı/Satın Alma Bürosu UNVANI BİLGİSAYAR İŞLETMENİ VEYA 1 Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığının her türlü satın alma ve ayniyat işlemlerinin yerine getirilmesi. Sağlık

Detaylı

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMET TEKLİFİ

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMET TEKLİFİ ANKARA DİŞ HEKİMLERİ ODASI na Sayın İlgili; Tehlikeli sınıfta yer alan Diş Hekimliği Uygulama Faaliyeti ile Çok Tehlikeli sınıfta yer alan Diş Laboratuarının Faaliyeti gösteren işyerleri için; 20.06.2012

Detaylı

Problem değil çözüm üretiyoruz. Problem değil çözüm üretiyoruz. GROUP

Problem değil çözüm üretiyoruz. Problem değil çözüm üretiyoruz. GROUP Problem değil üretiyoruz. Problem değil çözüm çözüm üretiyoruz. GROUP HAKKIMIZDA İSTAŞ TURİZM, Kurulduğu günden bu yana turizm, personel ve öğrenci taşımacılığı konularında faaliyet gösteren bir kuruluştur.

Detaylı

10/Eylül/ Dönem içinde ;

10/Eylül/ Dönem içinde ; TC. OYAKKENT 1.ETAP KONUTLARI BAŞAKŞEHİR-İSTANBUL TOPLU YAPI DENETLEME KURULU (TYDK) BŞK.LIĞININ 23 NCÜ DÖNEM (01 HAZİRAN 2013 31 AĞUSTOS 2013 ) DENETLEME RAPORU 10/Eylül/2013 1. Oyakkent 1.Etap Konutları

Detaylı

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ 500+ Proje Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK Güçlü teknik kadromuz ve alt yapımız ile güç santralleri, enerji iletim hatları, orta gerilim

Detaylı

Güvenlik Bizim İşimiz

Güvenlik Bizim İşimiz T K ÖZEL GÜVENLİK TK ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. Güvenlik Bizim İşimiz Güvenli b ir gelecek için her zaman yanınızdayız. Güvenli b ir gelecek için her zaman yanınızdayız. Sizin yerinize düşünüyor,

Detaylı

A.G.D GRUP TEKNİK-TEMİZLİK-PEYZAJ GÜVENLİK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

A.G.D GRUP TEKNİK-TEMİZLİK-PEYZAJ GÜVENLİK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ A.G.D GRUP TEKNİK-TEMİZLİK-PEYZAJ GÜVENLİK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ A.G.D GRUP olarak; Güvenlik Sektöründe Lider Kuruluşlara, Danışmanlık, İnsan Kaynakları Yönetimi ve Çözüm Ortaklığı hizmeti vererek faaliyete

Detaylı

FARKIMIZ ; Lezzet için rasyonel çözümler... Biz, iyi yemek sohbetlerinin nesnesi olmaya adayız. Unutmayın, hazır yemek özen ister...

FARKIMIZ ; Lezzet için rasyonel çözümler... Biz, iyi yemek sohbetlerinin nesnesi olmaya adayız. Unutmayın, hazır yemek özen ister... Hakkımızda; Catering son yıllarda gelişen yeni bir sektör; yiyecek tedarik etme, yemeklerin hazırlanması ve bu hizmetin üstlenilip sunulması anlamında kullanılıyor. Yani toplu yemek tüketilecek olan bir

Detaylı

2017 YILI TEMMUZ AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI TEMMUZ AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH KAVAKLI KONAKLARI SİTESİ 01 31 TEMMUZ 2017 AYLIK 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU, ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Beylikdüzü İlçesi, Kavaklı Mahallesi Kavaklı Caddesi No 42 üzerinde

Detaylı

2017 MAYIS AYI FAALİYET RAPORU

2017 MAYIS AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA MAYIS 2017 AYLIK 1. GİRİŞ İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde kurulu LAVİNYA MARMARA olarak adlandırılan 17 dükkan

Detaylı

İDARİ İŞLER PROSEDÜRÜ

İDARİ İŞLER PROSEDÜRÜ Sayfa No 1/5 1. AMAÇ Bu prosedürün amacı ÖZERDEM DEMİR A.Ş. ve EGEDEMİR DEMİR GERİ KAZANIM MADENCİLİK PETROL NAKLİYE TURİZM İNŞAAT TAAHHÜT PAZARLAMA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Ye ait tesislerde yapılması gereken

Detaylı

2017 YILI HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH TOYA MODA SİTESİ 2017 HAZİRAN AYI YÖNETİM HİZMETLERİ 1. SİTE TANITIMI VE ORGANİZASON ŞEMASI İstanbul ili, Küçükçekmece İlçesi, Tevfikbey Mahallesi 20 Temmuz Caddesi No:33 adres

Detaylı

ŞİRKET PROFİLİ KET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ

ŞİRKET PROFİLİ KET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ zzet երանգ aku Saveur APORE Bкус SMAK γεύση aroma γεύση вкус Lezzet स व द smag Flavor geschmack SAPORE Saveur երանգ hangi dilde olursa olsun lezzet ŞİRKET PROFİLİ KET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ

Detaylı

h e r ş e y z a m a n ı n d a

h e r ş e y z a m a n ı n d a h e r ş e y z a m a n ı n d a ÖNSÖZ; 2005 Yılında bir damla olarak çıktığımız lezzet yolculuğunda ; çalışanlarımızın emekleri, tedarikçilerimizin destekleri ve müşterilerimizin memnuniyeti sayesinde zamanla

Detaylı

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ HAKKIMIZDA Sağlık hizmetleri / özel hastane yöneticiliği başta olmak üzere hizmet sektörünün çeşitli alanlarında edindiğimiz bilgi deneyim ve tecrübenin gücünden yararlanarak yatırım ve ticaret yolculuğuna

Detaylı

2017 AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU

2017 AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA 2017 AĞUSTOS AYI FAALİYET 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU VE ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde

Detaylı

RUTİN İLAÇLAMA FUMİGASYON VE DANIŞMANLIK LTD. ŞTİ. FİRMA TANITIM DOSYASI

RUTİN İLAÇLAMA FUMİGASYON VE DANIŞMANLIK LTD. ŞTİ. FİRMA TANITIM DOSYASI RUTİN İLAÇLAMA FUMİGASYON VE DANIŞMANLIK LTD. ŞTİ. FİRMA TANITIM DOSYASI 2017 İÇİNDEKİLER 1. FİRMA HAKKINDA GENEL BİLGİLER 2. FİRMANIN KISA GEÇMİŞİ VE HEDEFLERİ 3. FİRMANIN FALİYET ALANLARI 4. FİRMANIN

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU 4 76.01.02 Taşınmaz Tahsis, Devir, takas,satış ve Kiralama 1-1- 018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol 2- Taşınmaz Mal Yönetmeliği Daire Yapı İşleri ve Teknik İl Özel İdare, Belediye, Tapu Müdürlüğü

Detaylı

İçindekiler. 1/ Önsöz. 2/ Firma Profili. Tarihçe Misyon Vizyon Faaliyet Alanları 4 5 6 7-8 9-10-11. 3/ Referanslar. 4/ İletişim Bilgileri

İçindekiler. 1/ Önsöz. 2/ Firma Profili. Tarihçe Misyon Vizyon Faaliyet Alanları 4 5 6 7-8 9-10-11. 3/ Referanslar. 4/ İletişim Bilgileri bertekinsaat.com İçindekiler 1/ Önsöz 2 2/ Firma Profili Tarihçe Misyon Vizyon Faaliyet Alanları 4 5 6 7-8 3/ Referanslar 4/ İletişim Bilgileri 9-10-11 12 bertekinsaat.com 1 Önsöz Firmamız uluslararası

Detaylı

TC. OYAKKENT 1.ETAP KONUTLARI BAŞAKŞEHİR-İSTANBUL TOPLU YAPI DENETLEME KURULU (TYDK) BŞK

TC. OYAKKENT 1.ETAP KONUTLARI BAŞAKŞEHİR-İSTANBUL TOPLU YAPI DENETLEME KURULU (TYDK) BŞK TC. OYAKKENT 1.ETAP KONUTLARI BAŞAKŞEHİR-İSTANBUL TOPLU YAPI DENETLEME KURULU (TYDK) BŞK.LIĞININ 31 NCİ DÖNEM (01 ARALIK 2014 28 ŞUBAT 2015 ) DENETLEME RAPORU 1 04/03/2015 1. Oyakkent 1.Etap Konutları

Detaylı

MARENEGRO (345, 346, 348, 350 Ve 352 Parseller) SİTESİ 01.04.2010-31.03.2012 DÖNEMİ İŞLETME BÜTÇESİ 24

MARENEGRO (345, 346, 348, 350 Ve 352 Parseller) SİTESİ 01.04.2010-31.03.2012 DÖNEMİ İŞLETME BÜTÇESİ 24 MARENEGRO (345, 346, 348, 350 Ve 352 Parseller) SİTESİ 01.04.2010-31.03.2012 DÖNEMİ İŞLETME BÜTÇESİ 24 NO AÇIKLAMA AYLIK BÜTÇE YILLIK BÜTÇE EŞİT PAYLI GİDERLER 91.625 2.199.000 1 PERSONEL GİDERLERİ 91.625

Detaylı

Zeynep Baş. İhracat/İthalat Operasyon Soru. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri. İş Tecrübesi 1 / 6

Zeynep Baş. İhracat/İthalat Operasyon Soru. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri. İş Tecrübesi 1 / 6 Zeynep Baş İhracat/İthalat Operasyon Soru Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Maltepe - İstanbul Ev Telefonu : 90 (216) 370 78 67 Cep Telefonu : 90 (533) 226 06 40 E-Posta : baszeynep@hotmail.com

Detaylı

ÖZEL GÜVENLİKTE BİLGİSİYLE ÖNCÜ. efa güvenlik. Tel: (+90) Fax: (+90) W: E:

ÖZEL GÜVENLİKTE BİLGİSİYLE ÖNCÜ. efa güvenlik. Tel: (+90) Fax: (+90) W:   E: efa Güvenlik ÖZEL GÜVENLİKTE BİLGİSİYLE ÖNCÜ efa güvenlik Tel: (+90) 212 211 70 09 Fax: (+90) 212 273 09 77 W: www.efaguvenlik.com.tr E: info@efaguvenlik.com.tr KALİTE POLİTİKAMIZ HAKKIMIZDA 2007 yılında

Detaylı

Vaatler kağıt üzerinde kalmasın, kaliteli hizmet alayım diyorsanız, İş güvenliği uzmanınız ve işyeri hekiminiz işyerinize gelsin istiyorsanız.

Vaatler kağıt üzerinde kalmasın, kaliteli hizmet alayım diyorsanız, İş güvenliği uzmanınız ve işyeri hekiminiz işyerinize gelsin istiyorsanız. DİKKAT!!!! İŞ GÜVENLİĞİ HİZMETİ ALMAYA BAŞLAMADINIZ MI???? İşyeriniz Çok Tehlikeli ve Tehlikeli işler kapsamında ise ya da, İşyeriniz Az Tehlikeli İşler kapsamında ancak çalışan sayınız 50 nin üstünde

Detaylı

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi 2016 enerjik yatırımlar yenilenebilir verimli kazandıran çözümler Müşterilerimizin Güveni Çalışanlarımızın Emeği Kalitemiz Onurumuzdur. Bizi Geleceğe Taşıyan. GEO TARİHÇE ( 5 ) PROJE TAAHHÜT ( 6-7 ) KALİTE

Detaylı

TM HAKKINDA. Temizliğin Askerleriyiz...

TM HAKKINDA. Temizliğin Askerleriyiz... 1 TM HAKKINDA Herşey, Temizliğin Askerleriyiz cümlesiyle başladı ve TM-Temizlik Mangası kuruldu. 2 yıl önce kurulan esas konusu hizmet olan firmamızın en büyük değeri çalışanları dır. Gündelik ev temizliklerinden

Detaylı

Biz yönetelim, zamanınız size kalsın

Biz yönetelim, zamanınız size kalsın Biz yönetelim, zamanınız size kalsın... 0216 412 4774-0542 404 4774 www.kclgrup.com - info@kclgrup.com sizin yetkinizle, biz yönetelim... KCL Grup olarak yönetim şirketlerinin en iyisi olmak amacı ile

Detaylı

T.C. YAKAKENT BELEDİYE BAĞKANLIĞI MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

T.C. YAKAKENT BELEDİYE BAĞKANLIĞI MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM T.C. YAKAKENT BELEDİYE BAĞKANLIĞI MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu yönetmeliğin amacı, Mali Hizmetler Müdürlüğü nün

Detaylı

En Yakın ve En Güvenilir Gıda Hijyeni Danışmanınız

En Yakın ve En Güvenilir Gıda Hijyeni Danışmanınız En Yakın ve En Güvenilir Gıda Hijyeni Danışmanınız FİRMA PROFİLİ Akademik Hijyen Ltd. Şti., İstanbul Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Özer Ergün ün başkanlığında bir grup akademisyen tarafından, her

Detaylı

EMLAK YÖNETİM HİZMETLERİ ve TİCARET A.Ş.

EMLAK YÖNETİM HİZMETLERİ ve TİCARET A.Ş. EMLAK YÖNETİM HİZMETLERİ ve TİCARET A.Ş. TUZLA 1.ETAP 2.KISIM EMLAK KONUTLARI 01.01.2016 31.12.2016 ORTAK GİDER AİDAT ve İŞLETME BÜTÇESİ ( TOPLAM 8 SAYFADAN OLUŞMAKTADIR. ) AİDAT BÜTÇESİ 2.719.245,00 GİDERLER

Detaylı

2017 HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU

2017 HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA 2017 HAZİRAN AYI FAALİYET 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU VE ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde

Detaylı

KURUMSAL. İlkelerine dayanmaktadır.

KURUMSAL. İlkelerine dayanmaktadır. KURUMSAL ERK Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik Hizmetleri Ltd. Şti., on altı yılı aşkın bir süredir Hesap Uzmanlığı ve Baş Hesap Uzmanlığı görevlerinin yanı sıra Maliye Bakanlığında Daire Başkanlığı görevlerinde

Detaylı

Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W.

Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W. w w w. a s s a m u h e n d i s l i k. c o m Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W. 0262 331 87 00 0532 772 87 01 info@assamuhendislik.com KURUMSAL

Detaylı

İnşaat yapım prosedürleri hakkında ayrıntılı genel bilgiler

İnşaat yapım prosedürleri hakkında ayrıntılı genel bilgiler İnşaat Prosedürleri İnşaat yapım prosedürleri hakkında ayrıntılı genel bilgiler Aşağıdaki inşaata başlarken,karar verme aşamasından iskan alınmasına kadar geçecek aşamalar ve yapı prosedürleri için, firmamız

Detaylı

MALİTÜRK DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş.

MALİTÜRK DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş. Misyon ve Vizyonumuz Müşterilerine en yüksek standartlarda kişisel hizmetler sağlamaya adanmış profesyonel kadro ile küresel bir iş ağı oluşturmaktır. Türkiye nin, yakın gelecekte AB ile üyeliğe varabilecek

Detaylı

ACADEMIA APARTMENTS SİTE YÖNETİMİ OLAĞAN KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTISI

ACADEMIA APARTMENTS SİTE YÖNETİMİ OLAĞAN KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTISI ACADEMIA APARTMENTS SİTE YÖNETİMİ OLAĞAN KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTISI 22.01.2017 Gündemin 1. Maddesi; Açılış ve yoklama Academia Sitesi Olağan Kat Malikleri Kurulu tebliğ edilmiş olan gündem maddelerini

Detaylı

A-B BLOK 245 61 61 122 123 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 61 71 132 124

A-B BLOK 245 61 61 122 123 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 61 71 132 124 SAYFA : 1/8 PROJE ADI KONU ve TARİH VETRO CİTY RESİDENCE 01 ARALIK 2015 31 ARALIK 2015 AYLIK 1. GİRİŞ İstanbul ili, Esenyurt İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi 1992 Sokak 1239 ada 16.parsel olarak kayıtlı üzerinde

Detaylı

Mali Faaliyetlere İlişkin Başlıca Mevzuat

Mali Faaliyetlere İlişkin Başlıca Mevzuat Mali Faaliyetlere İlişkin Başlıca Mevzuat Personel Ödemeleri İşlemleri Satın Alma, İhale İşlemleri 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu 2489 Sayılı Kefalet Kanunu 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu 2914 Sayılı

Detaylı

Kuruluş Profili. Eczacıbaşı Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi, Eczacıbaşı Sağlık Hizmetleri nin iştiraki olarak, 2013 yılında faaliyete geçti.

Kuruluş Profili. Eczacıbaşı Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi, Eczacıbaşı Sağlık Hizmetleri nin iştiraki olarak, 2013 yılında faaliyete geçti. Eczacıbaşı Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi, Eczacıbaşı Sağlık Hizmetleri nin iştiraki olarak, 2013 yılında faaliyete geçti. Yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımı ile geliştirdiği iş sağlığı ve güvenliğine yönelik

Detaylı

Belediyenin gelirleri

Belediyenin gelirleri Belediyenin gelirleri a) Kanunlarla gösterilen belediye vergi, resim, harç ve katılma payları. b) Genel bütçe vergi gelirlerinden ayrılan pay. c) Genel ve özel bütçeli idarelerden yapılacak ödemeler. d)

Detaylı

Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi

Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi SULTANBEYLİ Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi Katma değeri yüksek bir proje Maltepe, Kurtköy ve Pendik ilçeleriyle çevrili Sultanbeyli, 90 lı yıllarda başladığı gelişimle bugün İstanbul

Detaylı

DESTEK ÖDEMESİ İÇİN ŞİRKETLER TARAFINDAN İBRAZ EDİLMESİ GEREKEN BİLGİ VE BELGELER

DESTEK ÖDEMESİ İÇİN ŞİRKETLER TARAFINDAN İBRAZ EDİLMESİ GEREKEN BİLGİ VE BELGELER EK 6 DESTEK ÖDEMESİ İÇİN ŞİRKETLER TARAFINDAN İBRAZ EDİLMESİ GEREKEN BİLGİ VE BELGELER GENEL HÜKÜMLER 1. Yurtdışında düzenlenen belgelerin ilgili Ticaret Müşavirliği/Ataşeliği, Ticaret Müşavirliği/Ataşeliği

Detaylı

BİZ YÖNETELİM SİZ TASARRUF EDİN!

BİZ YÖNETELİM SİZ TASARRUF EDİN! BİZ YÖNETELİM SİZ TASARRUF EDİN! POLİTİKAMIZ İMERA TESİS YÖNETİMİ VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ LTD. ŞTİ OLARAK Müşterilerimizin beklentilerinin ötesinde kalite ve hizmet anlayışını, Müşterilerimize karşı

Detaylı

ŞAHİN GROUP İNŞAAT YAPI HAFRİYAT GAYRİMENKUL ARACILIK VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ. İnşaat Yapı Hafriyat Gayrimenkul

ŞAHİN GROUP İNŞAAT YAPI HAFRİYAT GAYRİMENKUL ARACILIK VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ. İnşaat Yapı Hafriyat Gayrimenkul ŞAHİN GROUP İNŞAAT YAPI HAFRİYAT GAYRİMENKUL ARACILIK VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ İnşaat Yapı Hafriyat Gayrimenkul HAKKIMIZDA Şahin Group, insanlara daha yaşanılır ortamlar hazırlayan, müşterilerinin ihtiyacına

Detaylı

Bu gelişmeler doğrultusunda Aslanege Grup siz paydaşlarından aldığı güçle hizmet verdiği sektöre yaptığı yatırımlara devam ederek büyümektedir.

Bu gelişmeler doğrultusunda Aslanege Grup siz paydaşlarından aldığı güçle hizmet verdiği sektöre yaptığı yatırımlara devam ederek büyümektedir. "Amacımız; iş ve özel hayatınızda ki en değerli varlıklarınızdan olan gayrimenkulleriniz ve çalışanlarınıza tam güvenilir, daha hijyen çalışma ve yaşam ortamı sağlamak için entegre bir şekilde Güvenlik,

Detaylı

Araçlarımızdaki her personel için ferdi sigorta ve koltuk sigortası mevcuttur, proje sorumlularımız düzenli kontrollerini yaparlar.

Araçlarımızdaki her personel için ferdi sigorta ve koltuk sigortası mevcuttur, proje sorumlularımız düzenli kontrollerini yaparlar. WWW.KESKİNTUR.COM 01.03.2006 yılında kurulan firmamızın önceliği, güven ve dürüstlüğü ilke edinmektir. Yaptığımız işlerle hep daha iyisini yapmayı hedeflemekteyiz. İşimizde kullandığımız araçların emniyetli

Detaylı

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ Prof.Dr.Mustafa Yaşar Tınar Konu Derya Group Grup 3.1 Hazırlayanlar Nazife Çakıroğlu :2008470014

Detaylı

COUNTRY PLUS VİTRİN KAT MALİKLERİ OLAĞAN GENEL KURUL 1. TOPLANTISI DİVAN KURULU TUTANAĞI

COUNTRY PLUS VİTRİN KAT MALİKLERİ OLAĞAN GENEL KURUL 1. TOPLANTISI DİVAN KURULU TUTANAĞI KAT MALİKLERİ OLAĞAN GENEL KURUL 1. TOPLANTISI DİVAN KURULU TUTANAĞI KAT MALİKLERİ KURULUNUN OLAĞAN İLK TOPLANTISI 05.11.2017 TARİHİNDE Saat 12:00 da COUNTRY PLUS VİTRİN Satış Ofisi nde yapılmaya başlanmıştır.

Detaylı

Yapı ve Kredi Bankası A. Ş. İş Sağlığı ve Güvenliği Politikası

Yapı ve Kredi Bankası A. Ş. İş Sağlığı ve Güvenliği Politikası Yapı ve Kredi Bankası A. Ş. İş Sağlığı ve Güvenliği Bu politika, Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. nin ( Banka ) İş sağlığı ve güvenliği uygulamalarını anlatan bir kılavuz niteliğindedir. Eylül, 2014 Yapı ve

Detaylı

SUNUŞ...ix 1. İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİNİN İŞLETME YÖNETİMİ AÇISINDAN ÖNEMİ GENEL DEĞERLENDİRME...9. iii

SUNUŞ...ix 1. İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİNİN İŞLETME YÖNETİMİ AÇISINDAN ÖNEMİ GENEL DEĞERLENDİRME...9. iii İçindekiler SUNUŞ...ix 1. İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİNİN İŞLETME YÖNETİMİ AÇISINDAN ÖNEMİ...1 1.1. Sağlık Programları... 5 1.2. Güvenlik Programları... 5 1.3. Eğitim Programları... 6 2. GENEL DEĞERLENDİRME...9

Detaylı

OTOPORT OTOMOBİL ALIŞVERİŞ MERKEZİ FAALİYET RAPORU

OTOPORT OTOMOBİL ALIŞVERİŞ MERKEZİ FAALİYET RAPORU PROJE ADI : OTOPORT OTOMOBİL ALIŞVERİŞ MERKEZİ KONU VE TARİH : 15 MART 15 KASIM 2014 DÖNEMİ FAALİYET 1. GİRİŞ İstanbul İli, Esenyurt İlçesi, Saadetdere Mahallesi 33. Sokak No: 46 adresinde bulunan ve Esenyurt

Detaylı

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SİVİL SAVUNMA UZMANLIĞI GÖREV, SORUMLULUK VE YETKİ ESASLARINI BELİRLEYEN İÇ YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SİVİL SAVUNMA UZMANLIĞI GÖREV, SORUMLULUK VE YETKİ ESASLARINI BELİRLEYEN İÇ YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SİVİL SAVUNMA UZMANLIĞI GÖREV, SORUMLULUK VE YETKİ ESASLARINI BELİRLEYEN İÇ YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER AMAÇ Madde 1- Bu yönetmelik Kayseri Büyükşehir Belediyesi

Detaylı

YAKUTİYE İLÇE BELEDİYESİ ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ EVLENDİRME SERVİSİ HİZMET STANDARTLARI 2 GÜN 2 SAAT 2 SAAT HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (ENGEÇ) SIRA NO

YAKUTİYE İLÇE BELEDİYESİ ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ EVLENDİRME SERVİSİ HİZMET STANDARTLARI 2 GÜN 2 SAAT 2 SAAT HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (ENGEÇ) SIRA NO 1 Nikâh işlemleri ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ EVLENDİRME SERVİSİ 1- Nüfus Cüzdanı 2- Nüfus Kayıt Örneği 3-4`er Adet Fotoğraf (Erkek ve Kadın İçin) 4- Sağlık Raporu 2 GÜN SIRA 1 Emlak Vergisi 2 ÇTV MALİ HİZMETLER

Detaylı

Şirketimizi ve sunduğumuz hizmetlerimizi anlatma fırsatı verdiğiniz ve değerli zamanınızı bize ayırdığınız için teşekkür ederiz. www.entegregroup.

Şirketimizi ve sunduğumuz hizmetlerimizi anlatma fırsatı verdiğiniz ve değerli zamanınızı bize ayırdığınız için teşekkür ederiz. www.entegregroup. Şirketimizi ve sunduğumuz hizmetlerimizi anlatma fırsatı verdiğiniz ve değerli zamanınızı bize ayırdığınız için teşekkür ederiz Yetkili : Yaşar TÜRKMEN Ofis Tel : 0212 482 11 99 Direkt : 0533 414 50 37

Detaylı

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA: 1/7

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA: 1/7 SAYFA: 1/7 PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA 01 MART-31 MART 2017 AYLIK FAALİYET 1. GİRİ İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde kurulu LAVİNYA MARMARA

Detaylı

Duvarların içindeki sağlık...

Duvarların içindeki sağlık... KONUTLAR, İŞ MERKEZLERİ, ENDÜSTRİYEL ALANLAR... 2005 den bu yana sağlıklı yapıları sağlıklı yaşamlara dönüştürüyoruz www.sfsmekaniktesisat.com.tr AİLESİ SFS Ailesi Günümüz dünyasının baş döndüren teknolojik

Detaylı

TÜBİTAK BİLİM VE TOPLUM DAİRE BAŞKANLIĞI MALİ DENETLEME VE SÖZLEŞMELER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI

TÜBİTAK BİLİM VE TOPLUM DAİRE BAŞKANLIĞI MALİ DENETLEME VE SÖZLEŞMELER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI TÜBİTAK BİLİM VE TOPLUM DAİRE BAŞKANLIĞI MALİ DENETLEME VE SÖZLEŞMELER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam MADDE 1- (1) Bu esasların amacı,

Detaylı

FİZİKSEL ARŞİV ELEKTRONİK ARŞİV DOKÜMAN YÖNETİMİ EĞİTİM VE DANIŞMANLIK

FİZİKSEL ARŞİV ELEKTRONİK ARŞİV DOKÜMAN YÖNETİMİ EĞİTİM VE DANIŞMANLIK FİZİKSEL ARŞİV ELEKTRONİK ARŞİV DOKÜMAN YÖNETİMİ EĞİTİM VE DANIŞMANLIK 1 2010-2017 www.delfin.com.tr DELFİNHAKKINDA Delfin Hakkında Fiziksel Arşivleme Hizmetleri Dijital Arşivleme Hizmetleri Eğitim ve

Detaylı

Hürriyet Mah. Taşocağı Cad. No: 72/3 Kağıthane İstanbul GSM: 0554 213 51 79 E-mail: buket.turann@gmail.com

Hürriyet Mah. Taşocağı Cad. No: 72/3 Kağıthane İstanbul GSM: 0554 213 51 79 E-mail: buket.turann@gmail.com Hakkımızda Buket Turan Hukuk ve Danışmanlık Ofisi, hukukun her alanında faaliyet gösteren bir ofistir. Büromuz müvekkillerin hukuki sorunlarına en uygun, hızlı ve ekonomik çözümler üretmektedir. Tecrübeli

Detaylı

DENETİM RAPORU 01/01/ /12/2016 SOM YÖNETİM LTD.ŞTİ. 03 Ocak 2016 Denetçi:...

DENETİM RAPORU 01/01/ /12/2016 SOM YÖNETİM LTD.ŞTİ. 03 Ocak 2016 Denetçi:... SİTESİ DENETİM RAPORU 01/01/2016-31/12/2016 SOM YÖNETİM LTD.ŞTİ. 03 Ocak 2016 Denetçi:.... SİTESİ DENETİM RAPORU 01/01/2016-31/12/2016 I. PROJE HAKKINDA 1. Lokasyon ve İletişim Bilgileri Sitesi,. Yanında.

Detaylı

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİNDE DÖKÜMANTASYON

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİNDE DÖKÜMANTASYON *İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sağlık Daire Başkanlığı, İş Sağlığı ve Güvenliği Müdürlüğü 'İstanbul Gedik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, İş Güvenliği ve Sağlığı Doktora Programı İŞ SAĞLIĞI VE

Detaylı

OYAKKENT 2. ETAP 978 KONUT TOPLU YAPI DENETİM KURULUNUN 01 Mart 2016 31 Mayıs 2016 TARİHLERİ ARASI DENETİM RAPORUDUR

OYAKKENT 2. ETAP 978 KONUT TOPLU YAPI DENETİM KURULUNUN 01 Mart 2016 31 Mayıs 2016 TARİHLERİ ARASI DENETİM RAPORUDUR OYAKKENT 2. ETAP 978 KONUT TOPLU YAPI DENETİM KURULUNUN 01 Mart 2016 31 Mayıs 2016 TARİHLERİ ARASI DENETİM RAPORUDUR 03 HAZİRAN 2016 İKİTELLİ OYAKKENT 2. ETAP 978 KONUT TOPLU YAPI YÖNETİM KURULU'NA BAŞAKŞEHİR

Detaylı

2017 YILI TEMMUZ AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI TEMMUZ AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH TOYA MODA SİTESİ 2017 TEMMUZ AYI YÖNETİM HİZMETLERİ 1. SİTE TANITIMI VE ORGANİZASON ŞEMASI İstanbul ili, Küçükçekmece İlçesi, Tevfikbey Mahallesi 20 Temmuz Caddesi No:33 adres üzerinde

Detaylı

KURUM İÇİ ORYANTASYON PROSEDÜRÜ

KURUM İÇİ ORYANTASYON PROSEDÜRÜ Sayfa 1 / 8 1. AMAÇ Bu prosedürün amacı, KTO Karatay Üniversitesi nde işe başlayan idari personellerin işyerine uyum sağlamaları için çalışma düzeni hakkında bilgilendirilmeleri, işyeri kuralları ve prosedürlerinden

Detaylı

Doğru tercih, doğru değer

Doğru tercih, doğru değer Doğru tercih, doğru değer Bilge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş., yerli ve yabancı bankalar, gayrimenkul yatırım ortaklıkları, finansal kiralama, sigorta ve reasürans şirketleri, kamu kuruluşları,

Detaylı

Çöpler mutlaka çöp torbası içinde ağızları bağlı ve muhafazalı şekilde en geç saat 21:00 e kadar çöp konteynerlerine konulmalıdır.

Çöpler mutlaka çöp torbası içinde ağızları bağlı ve muhafazalı şekilde en geç saat 21:00 e kadar çöp konteynerlerine konulmalıdır. Doğalkent Sitesi 2 Ağustos 2015 Sayın Malik, 16 Temmuz 2015 tarihli yazımız ile duyurulduğu üzere, 8 Ağustos Cumartesi saat 16:00 da yapılacak olan Olağan Genel Kurula sunulmak üzere hazırlanan, 1 Ağustos

Detaylı

TÜRKİYE İstanbul Valiliği İstanbul İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği. İstanbul Deprem Riskini Azaltma ve Acil Durum Hazırlık Projesi

TÜRKİYE İstanbul Valiliği İstanbul İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği. İstanbul Deprem Riskini Azaltma ve Acil Durum Hazırlık Projesi TÜRKİYE İstanbul Valiliği İstanbul İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği İstanbul Deprem Riskini Azaltma ve Acil Durum Hazırlık Projesi İstanbul Proje Koordinasyon Bürosunda (İPKB) Çalıştırılmak Üzere ELEMAN

Detaylı

T.C. KORKUTELİ BELEDİYESİ EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BÖLÜM I Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve İlkeler

T.C. KORKUTELİ BELEDİYESİ EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BÖLÜM I Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve İlkeler T.C. KORKUTELİ BELEDİYESİ EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ Karar Tarihi : 06.11.2014 Karar No : 147 BÖLÜM I Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve İlkeler Amaç MADDE 1 - Bu yönetmeliğin

Detaylı

çözüm odaklı yaklaşım

çözüm odaklı yaklaşım çözüm odaklı yaklaşım 29 30 proje dahilde işlem gümrük hizmetleri serbest bölge danışmanlığı banka ve kambiyo işlemleri dış ticaret mevzuat danışmanlığı teminat ve taahhütlerin kapatılması uluslararası

Detaylı

Albayrak Hukuk Bürosu. Selim Pars Sokak No:7 Florya Bakırköy İstanbul T F

Albayrak Hukuk Bürosu. Selim Pars Sokak No:7 Florya Bakırköy İstanbul T F Albayrak Hukuk Bürosu Hakkımızda Albayrak Hukuk Bürosu, profesyonel ve dinamik ekibiyle finans, enerji, madencilik, inşaat, gayrimenkul, ağır sanayi, orman ürünleri ve tekstil gibi sektörlerde çalışmalar

Detaylı

" Literal Grup Profesyonel Yönetim Hizmetleri İstikrar ve Güven Sağlar. "

 Literal Grup Profesyonel Yönetim Hizmetleri İstikrar ve Güven Sağlar. " Literal Grup Profesyonel Yönetim Hizmetleri İstikrar ve Güven Sağlar. " Yönetim hizmetlerinde bir marka haline gelen Literal Grup Profesyonel Yönetim Hizmetleri size özel çözüm ve hizmetler sunar. Alanında

Detaylı

T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Temel İlkeler Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Gölyaka

Detaylı

1, TL 209, TL

1, TL 209, TL 03.11.2009-30.11.2010 RAPORU KARŞILAŞTIRMA M2 PAYLI LER 03.11.2009-30.11.2010 ARASI 1 770.01.001 Ortak alan bahçe ve blok aydınlatma giderleri 32,359.29 TL 2 770.01.002 Temizlik malzeme giderleri 2,602.70

Detaylı