BİRLİKTE YAŞAMA(KASIM-ARALIK)

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BİRLİKTE YAŞAMA(KASIM-ARALIK)"

Transkript

1 BİRLİKTE YAŞAMA(KASIM-ARALIK) Özel Ata Anadolu Lisesi Müdürü Bahriye Aksoy un başkanlığında Sosyal ve Fransızca Bölüm öğretmenleri Değerler Eğitimi nde yapacakları görevleri ve kendilerine yardımcı olacak öğrenci gruplarını belirlemişlerdir.

2 ÖZEL ATA ANADOLU LİSESİ ÖĞRETİM YILI KASIM ARALIK AYLARI ETKİNLİĞİ *Hoşgörü *Birlikte Yaşama Kültürü *Toplumsal Kurallara Uyma *Dayanışma *Farklılıklara Saygı *Yardımlaşma *Ortak Noktalarımız *Ön Şartsız Kabul *Kendini Kontrol Edebilme *Milli ve Manevi Değerlere Karşı Saygı *Aileye Karşı Saygı BİRLİKTE YAŞAMA VE KARDEŞLİK Proje Yöneticisi Bahriye AKSOY Okul Müdürü Proje Koordinatörleri Ayşe KAÇAR Ferah BAYURGİL. Sosyal Bil.Bl.Bşk Fransızca Bl.Bşk. Görevli Öğretmenler Özlem BALCI Nazlı ÖĞ Binnaz KARAKAŞ Bilge KALYONCU Gülsen BİTER Kemal DEVECİ Füsun ÖKE ÖZEL ATA ANADOLU LİSESİ ÖĞRETİM YILI DEĞERLER EĞİTİMİ

3 PROJESİ KASIM-ARALIK AYLARI GERÇEKLEŞTİRİLECEK FAALİYETLER KONU-BİRLİKTE YAŞAMA VE KARDEŞLİK PROJE KOORDİNATÖRLERİ: Ayşe KAÇAR FERAH BAYURGİL Sosyal bilimler bölüm başkanı Fransızca bölüm başkanı ÇALIŞMA PLAN VE TAKVİMİ ÇALIŞMA KONUSU YAPILACAK FAALİYET GÖREVLİ HOŞGÖRÜ TÜRK VE YABANCI DÜŞÜNÜRLERİN HOŞGÖRÜ İLE İLGİLİ ÇALIŞMALARI PANODA SERGİLENECEKTİR. FAALİYET TARİHİ ÖĞRETMENLER NAZLI ÖĞ 11 KASIM 2013 BİRLİKTE YAŞAMA KÜLTÜRÜ KÜLTÜR MOZAİKİ OLAN HATAY İLİMİZİN TANITIMI YAPILACAKTIR FERAH BAYURGİL 18 KASIM 2013 TOPLUMSAL KURALLARA UYMA OKUL İÇİ VE TOPLUM KURALLARINA UYMA İLE İLGİLİ PANO HAZIRLANACAKTIR. BİLGE KALYONCU 11 KASIM 2013 DAYANIŞMA 12 D SINIFI İLE DAR ÜL ACEZE ZİYARET EDİLECEKTİR. FERAH BAYURGİL NAZLI ÖĞ BİLGE KALYONCU 19 KASIM 2013 FARKLILIKLARA SAYGI DİNLER ARASINDAKİ BENZERLİKLER İLE DİNLER KARDEŞLİĞİ KONUSU PANODA SERGİLENECEKTİR. NAZLI ÖĞ 25 KASIM 2013

4 ÖN ŞARTSIZ KABUL YARDIMLAŞMA ORTAK NOKTALARIMIZ KENDİNİ KONTROL EDEBİLME MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERE SAYGI AİLEYE KARŞI SAYGI ENGELLİLERİN YAŞADIKLARI GÜÇLÜKLERİ ANLATAN BENİM DÜNYAM FİLMİNİ İZLEMEK ÜZERE PROFİLO SİNEMALARINA OKULUN TÜM ÖĞRENCİLERİ GÖTÜRÜLECEKTİR. 11B SINIFI İLE ETİLER HUZUREVİNİ ZİYARET ÜLKEMİZDEKİ YEMEK KÜLTÜRLERİ KARŞILAŞTIRILMAK AMACIYLA 12 B SINIFI İLE HATAY MEDENİYETLER SOFRASINA GİDİLECEKTİR. GÜNLÜK HAYATTA KENDİNİ KONTROL EDEBİLME İLE İLGİLİ TANITIM PANOSU HAZIRLANACAKTIR 10C SINIFI TARİH VE SINIF ÖĞRETMENLERİ EŞLİĞİNDE BEŞİKTAŞ DENİZ MÜZESİNE GÖTÜRİLECEK,DÖNEMİN DENİZ TAŞITLARI HAKKINDA BİLGİ EDİNİLECEKTİR. ESKİ TÜRK DEVLETLERİNDEN BAŞLAMAK ÜZERE GÜNÜMÜZE GELENE KADAR AİLE YAPISI KONUSUNDA İNCELEME YAPILACAK VE BU KONUDAKİ ÇALIŞMALAR SERGİLENECEKTİR. FÜSUN ÖKE GÜLSEN BİTER KEMAL DEVECİ SİNEMAYA GİDİŞ TARİHİ 21 KASIM 2013 ZİYARET TARİHİ 26 KASIM 2013 PANONUN HAZIRLANMASI 2 ARALIK 2013 MEDENİYETLER SOFRASI ZİYARET TARİHİ 26 KASIM 2013 PANONUN HAZIRLANMASI 9 ARALIK 2013 BİNNAZ KARAKAŞ 16 ARALIK 2013 ÖZLEM BALCI GEZİ TARİHİ 21 3 ARALIK 2013 PANONUN HAZIRLANMASI 16 ARALIK 2013 AYŞE KAÇAR 23 ARALIK 2013

5 1.ETKİNLİK HOŞGÖRÜ TÜRK VE YABANCI DÜŞÜNÜRLERİN HOŞGÖRÜ İLE İLGİLİ ÇALIŞMALARI PANODA SERGİLENECEKTİR. NAZLI ÖĞ 11 KASIM 2013 Panoyu hazırlama görevini felsefe öğretmenlerinin denetiminde 10 C sınıfı üstlenmiştir. ETKİNLİKTEN ELDE EDİLEN SONUÇ, Öğrenciler, yaptıkları bu çalışma sayesinde araştırma projesi gerçekleştirme imkânı bulmuşlardır.

6 2.ETKİNLİK BİRLİKTE YAŞAMA KÜLTÜRÜ KÜLTÜR MOZAİKİ OLAN HATAY İLİMİZİN TANITIMI YAPILACAKTIR FERAH BAYURGİL 18 KASIM C Sınıfı öğrencileri bu etkinlik için araştırma yapmışlar, Hatay Keşif Dergisi nden faydalanarak kültür mozaiği olan Hatay ili hakkında yaptıkları araştırmayı panoda sergilemişlerdir. ETKİNLİKTEN ELDE EDİLEN SONUÇ, Öğrenciler, yaptıkları bu araştırma projesi ile Hatay ili hakkında bilmedikleri birçok şeyi öğrenme fırsatı bulmuşlardır.

7 3.ETKİNLİK TOPLUMSAL KURALLARA UYMA OKUL İÇİ VE TOPLUM KURALLARINA UYMA İLE İLGİLİ PANO HAZIRLANACAKTIR. BİLGE KALYONCU 11 KASIM C Sınıfı öğrencileri kendi içlerinde konuyu münazara şeklinde değerlendirmişler, çıkardıkları sonuçları pano şeklinde sergilemişlerdir. ETKİNLİKTEN ELDE EDİLEN SONUÇ, Herkesin uyması gereken kurallar ile okul kuralları bir kez daha irdelenmiş, kuralların konma sebepleri üzerinde durulmuştur.

8 4.ETKİNLİK DAYANIŞMA 12 D SINIFI İLE DAR ÜL ACEZE ZİYARET EDİLECEKTİR. FERAH BAYURGİL NAZLI ÖĞ BİLGE KALYONCU 19 KASIM Kasım 2013 günü 12 D Sınıfı öğrencileri Fransızca öğretmenleri eşliğinde sosyal dayanışmanın en eski örneklerinden olan Dar ül Acezeyi ziyaret etmişlerdir. ETKİNLİKTEN ELDE EDİLEN SONUÇ, Sosyal devlet anlayışının nasıl gerçekleştirildiği daha önce anlatılmış, gözlemi bu kurum ziyaret edilerek yapılmıştır. Bazı öğrenciler bu kurumu ilk kez ziyaret ettiklerini ancak ileriki tarihlerde aileleri ile de ziyaret gerçekleştirmek istediklerini belirtmişlerdir.

9 5.ETKİNLİK FARKLILIKLARA SAYGI DİNLER ARASINDAKİ BENZERLİKLER İLE DİNLER KARDEŞLİĞİ KONUSU PANODA SERGİLENECEKTİR. NAZLI ÖĞ 25 KASIM Kasım 2013 tarihinde 9A.Sınıf öğrencilerine daha önce çalışma yaptıkları dinler arasındaki benzerlikler konusunda bir sunum yaptırılmış, değerlendirmede çıkan sonuçlar panoda sergilenmiştir. ETKİNLİKTEN ELDE EDİLEN SONUÇ, Özellikle İslam dini ve ahlakı konusu üzerinde duran öğrenciler ahlak kurallarının hiçbir dinde değişiklik göstermediği konusunda fikir birliğine varmışlardır.

10 6.ETKİNLİK ÖN ŞARTSIZ KABUL ENGELLİLERİN YAŞADIKLARI GÜÇLÜKLERİ ANLATAN BENİM DÜNYAM FİLMİNİ İZLEMEK ÜZERE PROFİLO SİNEMALARINA OKULUN TÜM ÖĞRENCİLERİ GÖTÜRÜLECEKTİR. FÜSUN ÖKE SİNEMAYA GİDİŞ TARİHİ 21 KASIM Kasım 2013 günü engellilerin eğitimi ve yaşadıkları sıkıntıları anlatan Benim Dünyam filmini izlemek için tüm lise öğrencileri öğretmenleri eşliğinde topluca sinemaya gitmişlerdir. ETKİNLİKTEN ELDE EDİLEN SONUÇ, Yaşadıkları hayatın ne kadar değerli olduğu öğrenciler tarafından bir kez daha anlaşılmıştır. Birlikte film izlemenin hem önemli bir sosyal etkinlik, hem de aynı duyguları aynı anda hissetme imkanı veren etkili bir öğrenme yolu olduğu gözlenmiştir.

11 7.ETKİNLİK YARDIMLAŞMA 11B SINIFI İLE ETİLER HUZUREVİNİ ZİYARET GÜLSEN BİTER ZİYARET TARİHİ 26 KASIM 2013 PANONUN HAZIRLANMASI 2 ARALIK Kasım 2013 günü 11 B Sınıfı öğrencileri öğretmenleri ile birlikte Etiler Huzurevi ni ziyaret etmişlerdir. yardımlaşmanın her yaş için geçerli olduğu görüşünü vurgulamışlardır. ETKİNLİKTEN ELDE EDİLEN SONUÇ, Yardımlaşmanın her yaş için geçerli olduğu görüşü vurgulanmıştır.

12 8.ETKİNLİK ORTAK NOKTALARIMIZ ÜLKEMİZDEKİ YEMEK KÜLTÜRLERİ KARŞILAŞTIRILMAK AMACIYLA 12 B SINIFI İLE HATAY MEDENİYETLER SOFRASINA GİDİLECEKTİR. KEMAL DEVECİ MEDENİYETLER SOFRASI ZİYARET TARİHİ 26 KASIM 2013 PANONUN HAZIRLANMASI 9 ARALIK Sınıfı öğrencileri ülkemizdeki yemek kültürleri konusunda ön çalışma yapmışlar, bu çalışmalarının ortak noktalarını görebilmek için Hatay Medeniyetler Sofrasına gitmişlerdir. ETKİNLİKTEN ELDE EDİLEN SONUÇ, Yemekler konusunda detaylı bilgiye sahip olmuşlar,ve eğlenceli bir birliktelik yaşamışlardır.

13 9.ETKİNLİK KENDİNİ KONTROL EDEBİLME GÜNLÜK HAYATTA KENDİNİ KONTROL EDEBİLME İLE İLGİLİ TANITIM PANOSU HAZIRLANACAKTIR BİNNAZ KARAKAŞ 16 ARALIK B sınıfı öğrencileri kendini kontrol edebilmenin 3 boyutu ile ilgili yaptıkları araştırmayı panoya çevirmişlerdir. ETKİNLİKTEN ELDE EDİLEN SONUÇ, Bu araştırmayı öğrenciler önce kendileri üzerinde uygulamışlardır.

14 10.ETKİNLİK MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERE SAYGI 10C SINIFI TARİH VE SINIF ÖĞRETMENLERİ EŞLİĞİNDE BEŞİKTAŞ DENİZ MÜZESİNE GÖTÜRÜLECEK,DÖNEMİN DENİZ TAŞITLARI HAKKINDA BİLGİ EDİNİLECEKTİR. ÖZLEM BALCI GEZİ TARİHİ 21 3 ARALIK 2013 PANONUN HAZIRLANMASI 16 ARALIK Csınıfı öğrencileri Beşiktaş Deniz Müzesi ne gitmişler müzenin yeni düzenlenmiş halini görmüşlerdir. ETKİNLİKTEN ELDE EDİLEN SONUÇ, Öğrenciler Tarih dersi konularını da ilgilendiren bu gezi sonucunda dönemin deniz taşıtları konusunda bilgi edinmişlerdir.

15 11.ETKİNLİK AİLEYE KARŞI SAYGI ESKİ TÜRK DEVLETLERİNDEN BAŞLAMAK ÜZERE GÜNÜMÜZE GELENE KADAR AİLE YAPISI KONUSUNDA İNCELEME YAPILACAK VE BU KONUDAKİ ÇALIŞMALAR SERGİLENECEKTİR. AYŞE KAÇAR 23 ARALIK C sınıfı öğrencileri Tarih dersi konularını da ilgilendiren Türk aile yapısı konusunda araştırma yapmışlar, hazırladıklarını bir panoda sergilemişlerdir. ETKİNLİKTEN ELDE EDİLEN SONUÇ, Performans ödevi çalışması olarak değerlendirilen bu çalışma öğrencilerin konu hakkında bilgilenmelerin sağlamıştır.

16 TAKIM RUHU(OCAK-ŞUBAT) GRUP ÇALIŞMASINDA BİREYLERİN KAZANACAKLARI ÖZELLİKLER Hedef Belirleme Planlı Olma Görev Bilinci Ortak Akıl Liderlik Özgüven ve Girişimcilik Azim ve Kararlılık Takım Ruhu Bilinci İletişime Açıklık Dayanışma Paylaşma

17 GRUP ÇALIŞMASINDA TAKIM RUHU İnsan; yapısı gereği sürekli araştıran, yeni şeyler üreten, doğayı keşfederek yaşamını kolaylaştırma çabası içerisinde olan bir varlıktır. Yeni keşifler bireysel olabildiği gibi bir grup insanın araştırmaları sonucu da olabilir. Gruptaki insanların, farklı yeteneklere ve özelliklere sahip olmalarından ötürü, yeni araştırmalar yapması ve sonuçlara ulaşması daha kolay olmaktadır. Bu süreç içerisinde bireyler aşağıda belirtilen ortak değerleri paylaşarak bir sonraki çalışmalara daha bilgili ve donanımlı olarak katkı sağlarlar. Yapılan proje çalışmasında insanlığın sahip olduğu beslenme değerleri teknolojinin gelişmesiyle doğallıktan uzaklaşmıştır. Bunun sonucu olarak da özellikle son yıllarda insan sağlığı bozuk toplumlar oluşmaya başlamıştır. Doğal yaşam değerleri, korunarak daha sağlıklı ve mutlu yaşamak için bazı geleneksel değerlerimizin tekrar hayata geçirmek gerektiği bilimsel verilerle de kanıtlanmıştır. Bu proje çalışmasında sanayi tipi ekmeğin çok fazla katkı maddesi içerdiği besin değerinin az olduğu ve çok sayıda hastalığa ortam hazırladığı saptanmıştır.

18

19

20 Özgüven Nedir, Özgüven Kazanmak için neler yapılmalı? Özgüven kişide önemli bir özelliktir; yaşadığınız süreç boyunca sorunlarınızla yüzleşme ve gerçekçi bir mücadele ve zorluklardan kurtulmanızı kolaylaştıran özgüvenidir. Özgüveninizi kazanma süreci aslında çok kolay bir süreç değildir, önemli zorluklar ile başa çıkma gücüne sahip ve mutlaka olmaya layık bir kişi olma deneyiminin ta kendisidir.

21 Takım ruhu her şeyden önce bir his'tir.

22 Ekibin bir dişli çark olduğu unutulmamalı, bütünü beraber oluşturduklarından başarıya da beraber ulaşacakları düşüncesi hakim olmalıdır. Bu yüzden de birbirine karşı saygılı olmaları, diğer üyeleri de kendi gibi görmeleri gerekmektedir.

23 Ekibin/takımın ruhunu oluşturan en önemli etmen, ben kavramını her bir takım üyesinin benimsemesidir.

24

25

ÖZEL ANAKENT İLKOKULU EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ MART AYI DEĞERİ ZAMANI, SAĞLIĞI, NİMETLERİ VERİMLİ KULLANMA VE

ÖZEL ANAKENT İLKOKULU EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ MART AYI DEĞERİ ZAMANI, SAĞLIĞI, NİMETLERİ VERİMLİ KULLANMA VE ÖZEL ANAKENT İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ MART AYI DEĞERİ ZAMANI, SAĞLIĞI, NİMETLERİ VERİMLİ KULLANMA VE ÇANAKKALE ZAFERİ 1.SINIFLAR Öğrencilere zaman, sağlık ve nimet kavramlarının

Detaylı

ÖZEL ANAKENT İLKOKULU. 2013-2014 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ OCAK ŞUBAT SAYFASI

ÖZEL ANAKENT İLKOKULU. 2013-2014 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ OCAK ŞUBAT SAYFASI ÖZEL ANAKENT İLKOKULU 2013-2014 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ OCAK ŞUBAT SAYFASI TAKIM RUHU HEDEF BELİRLEME VE PLANLI OLMA Hedeflere ulaşmak için düzenli çalışmalar yaptık Öğrencilerimiz

Detaylı

ÖZEL MALTEPE GÖKYÜZÜ İLKOKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ECO OKULLAR İKİNCİ DÖNEM RAPORU( OCAK-ŞUBAT-MART AYLARI)

ÖZEL MALTEPE GÖKYÜZÜ İLKOKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ECO OKULLAR İKİNCİ DÖNEM RAPORU( OCAK-ŞUBAT-MART AYLARI) ÖZEL MALTEPE GÖKYÜZÜ İLKOKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ECO OKULLAR İKİNCİ DÖNEM RAPORU( OCAK-ŞUBAT-MART AYLARI) Anaokullarımız rüzgar enerjisi ile tanıştı. Ve grup olarak rüzgarla hareket eden bir

Detaylı

ŞAPHANE ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ VİZYON BELGESİ

ŞAPHANE ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ VİZYON BELGESİ ŞAPHANE ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ VİZYON BELGESİ MEVCUT DURUM Öğretim Çalışmaları: Destekleme ve yetiştirme kursları düzenlendi. Pansiyon etüt ve kursları düzenlendi Deneme sınavları uygulandı. Sınavlara

Detaylı

Hakkımızda GHA 2007 / 2

Hakkımızda GHA 2007 / 2 Tanıtım Hakkımızda Kurucumuz, yaşam ile ilgili araştırma, deneyim, gözlem ve eğitim ile hayatın bilinçle uygulanması gereken bir süreç olduğunu belirledi ve bu bilincin insanlığa verilmesini hedefledi.

Detaylı

T.C. KAYMAKAMLIĞI Özel. Anaokulu Müdürlüğü. Sayı : 999-604.01/ Tarih : 17/02/2014 Konu : Ocak Şubat Ayı Değerler Eğitimi Raporu

T.C. KAYMAKAMLIĞI Özel. Anaokulu Müdürlüğü. Sayı : 999-604.01/ Tarih : 17/02/2014 Konu : Ocak Şubat Ayı Değerler Eğitimi Raporu T.C. KAYMAKAMLIĞI Özel. Anaokulu Müdürlüğü Sayı : 999-604.01/ Tarih : 17/02/2014 Konu : Ocak Şubat Ayı Değerler Eğitimi Raporu İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ (Strateji Geliştirme Bölümü) İlgi yazınızla istenen,

Detaylı

BERGAMALI KADRİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ANADOLU İMAM HATİP LİSELERİ VE İMAM HATİP ORTAOKULLARI VİZYON BELGESİ

BERGAMALI KADRİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ANADOLU İMAM HATİP LİSELERİ VE İMAM HATİP ORTAOKULLARI VİZYON BELGESİ BERGAMALI KADRİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ANADOLU İMAM HATİP LİSELERİ VE İMAM HATİP ORTAOKULLARI VİZYON BELGESİ 208 Yılı Ekim Ayı Kalite Takip Sistemi (KTS) Faaliyet Planları Tablosu İmkânlar b Okullarda

Detaylı

CEVDET ŞAMIKOĞLU İLKOKULU/ORTAOKULU DEĞERLER EĞİTİMİ PROGRAMI MART - NİSAN AYLARI FAALİYET RAPORU

CEVDET ŞAMIKOĞLU İLKOKULU/ORTAOKULU DEĞERLER EĞİTİMİ PROGRAMI MART - NİSAN AYLARI FAALİYET RAPORU CEVDET ŞAMIKOĞLU İLKOKULU/ORTAOKULU DEĞERLER EĞİTİMİ PROGRAMI MART - NİSAN AYLARI FAALİYET RAPORU KONU: VATAN SEVGİSİ 1.1. ANA SINIFLARI ETKİNLİK 1 DEĞER SINIF : VATAN Sevgisi : OKUL Öncesi 1- Atatürk

Detaylı

ÇÖZÜMÜN PARÇASIYIM SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

ÇÖZÜMÜN PARÇASIYIM SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ CUMHURİYET ORTAOKULU ÇÖZÜMÜN PARÇASIYIM SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ 2015-2016 PROJE SAHİBİ OLAN OKUL PROJENİN ADI PROJENİN AMACI PROJENİN SÜRESİ PROJENİN HİTAP ETTİĞİ KESİM PROJENİN BÜTÇESİ CUMHURİYET ORTAOKULU

Detaylı

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016 Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri Okulumuzun Ana-B sınıfından Ada SEZGİN, Ana-D sınıfından Nil YÜCESAN ve 2-A. sınıfından Arda Hasan ÖRGÜ Türkiye genelinde düzenlenen Oxford Big Read kitap

Detaylı

PROJE SAHİBİ KURUM : Erzurum Cumhuriyet Kız Teknik Ve Meslek Lisesi (Erzurum Cumhuriyet Girl Technical And Vocational High School)

PROJE SAHİBİ KURUM : Erzurum Cumhuriyet Kız Teknik Ve Meslek Lisesi (Erzurum Cumhuriyet Girl Technical And Vocational High School) PROJE SAHİBİ KURUM : Erzurum Cumhuriyet Kız Teknik Ve Meslek Lisesi (Erzurum Cumhuriyet Girl Technical And Vocational High School) PROJE ADI : İletişim Ve Etkileşimde Avrupa Deneyimi (European Experience

Detaylı

Projemizin dayanağı Milli Eğitim Bakanlığı ortaöğretim kurumları yönetmeliği ve Milli Eğitim Bakanlığı sosyal etkinlikler yönetmeliğidir.

Projemizin dayanağı Milli Eğitim Bakanlığı ortaöğretim kurumları yönetmeliği ve Milli Eğitim Bakanlığı sosyal etkinlikler yönetmeliğidir. 1 Đçindekiler Đçindekiler...... 2 Projenin Adı....... 3 Projenin Dayanağı....... 3 Projenin Zaman Çizelgesi... 3 Projenin Kapsamı (Hedef Kitle)..... 3 Projenin Konusu..3 Projenin Amaçları...... 3 Projenin

Detaylı

BİRLİKTE YAŞAMA VE KARDEŞLİK

BİRLİKTE YAŞAMA VE KARDEŞLİK ÖZEL ANAKENT İLKOKULU 2013-2014 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ KASIM - ARALIK SAYFASI Birlikte Yaşama Kültürü ve Hoşgörü Gel Bize Katıl Bize! Şarkısını Söyledik Sınıf içinde, arkadaşlarımızla

Detaylı

EZİNE ÇOK PROGRAMLI LİSESİ HAYDİ! HALİL İBRAHİM SOFRASINA

EZİNE ÇOK PROGRAMLI LİSESİ HAYDİ! HALİL İBRAHİM SOFRASINA EZİNE ÇOK PROGRAMLI LİSESİ HAYDİ! HALİL İBRAHİM SOFRASINA 1-PROJENİN ADI: HAYDİ HALİL İBRAHİM SOFRASINA EZİNE ÇOK PROGRAMLI LİSESİ 2-PROJENİN ÖZETİ: 2013-2014 eğitim- öğretim yılında okulumuz da gerçekleştireceğimiz

Detaylı

6. Yabancı Dil Festivalimizi Gerçekleştirdik.

6. Yabancı Dil Festivalimizi Gerçekleştirdik. 6. Yabancı Dil Festivalimizi Gerçekleştirdik. Bu yıl 6. düzenlenen İlkokul Yabancı Diller Festivali 26.05.2016 tarihinde saat 17.30 da okulumuz konferans salonunda okulumuz idareci, öğretmen, veli ve öğrencilerin

Detaylı

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) tarafından yürütülen bu projenin genel amacını şu konular oluşturmaktadır.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) tarafından yürütülen bu projenin genel amacını şu konular oluşturmaktadır. Değerli Sektör Yöneticileri; Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) tarafından yürütülen bu projenin genel amacını şu konular oluşturmaktadır. Otelcilik sektöründe çalışanların niteliklerini ve uzmanlaşmalarını

Detaylı

Ödev Yapmak İstemeyen Çocuklar 2013 / 2014 SAYI: 22. Haftanın Bazı Başlıkları

Ödev Yapmak İstemeyen Çocuklar 2013 / 2014 SAYI: 22. Haftanın Bazı Başlıkları 2013 / 2014 SAYI: 22 Haftanın Bazı Başlıkları 25 Kent, 25 Kolej Projesi Ziyaretleri 25 Kent 25 Kolej Minik Salvador Dali'ler Seramik Kaplumbağalar Ödev Yapmak İstemeyen Çocuklar Ödev Yapmak İstemeyen Çocuklar

Detaylı

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (22 Ekim-14 Aralık 2012)

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (22 Ekim-14 Aralık 2012) 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (22 Ekim-14 Aralık 2012) Sayın Velimiz, 22 Ekim 2012-14 Aralık 2012 tarihleri arasındaki ikinci temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz

Detaylı

İl Çevre ve Orman Müdürlüğü ile Birlikte Okullarda Çevre Eğitimi Verilmesi

İl Çevre ve Orman Müdürlüğü ile Birlikte Okullarda Çevre Eğitimi Verilmesi İl Çevre ve Orman Müdürlüğü ile Birlikte Okullarda Çevre Eğitimi Verilmesi Bu çalışmada İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen ilköğretim okullarında İİBF öğrencileri tarafından çevre bilincinin

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAYRAMPAŞA MOBİL İMAM HATİP ORTAOKULU DEĞERLER EĞİTİMİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAYRAMPAŞA MOBİL İMAM HATİP ORTAOKULU DEĞERLER EĞİTİMİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI 2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAYRAMPAŞA MOBİL İMAM HATİP ORTAOKULU DEĞERLER EĞİTİMİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI DEĞER ADI SAYGI, SORUMLULUK EKİM TÜM SINIFLAR SAYGI 5 SINIFLAR SORUMLULUK 6 SINIFLAR SAYGI 5 1.

Detaylı

KARŞIYAKA ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM KURUMU SOSYAL ETKİNLİKLER YILLIK ÇALIŞMA PLANI. Öğretim Yılı: 2018/2019

KARŞIYAKA ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM KURUMU SOSYAL ETKİNLİKLER YILLIK ÇALIŞMA PLANI. Öğretim Yılı: 2018/2019 EK-7/a TARİH/ AYLAR AMAÇ KARŞIYAKA ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM KURUMU SOSYAL ETKİNLİKLER YILLIK ÇALIŞMA PLANI Öğretim Yılı: 2018/2019 YAPILACAK ETKİNLİKLER EYLÜL Sosyal etkinliklerin planlanması 1.Belirli

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ 2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI UYGULAMA KILAVUZU

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ 2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI UYGULAMA KILAVUZU T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ 2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI UYGULAMA KILAVUZU PROJENİN AMAÇLARI Proje değerler erozyonuna çözüm arayışının bir ürünüdür. Çocuklarımızın

Detaylı

CEVDET ŞAMIKOĞLU İLKOKULU/ORTAOKULU DEĞERLER EĞİTİMİ PROGRAMI KASIM-ARALIK AYLARI FAALİYET RAPORU KONU: DOĞRULUK VE DÜRÜSTLÜK

CEVDET ŞAMIKOĞLU İLKOKULU/ORTAOKULU DEĞERLER EĞİTİMİ PROGRAMI KASIM-ARALIK AYLARI FAALİYET RAPORU KONU: DOĞRULUK VE DÜRÜSTLÜK CEVDET ŞAMIKOĞLU İLKOKULU/ORTAOKULU DEĞERLER EĞİTİMİ PROGRAMI KASIM-ARALIK AYLARI FAALİYET RAPORU KONU: DOĞRULUK VE DÜRÜSTLÜK 1.1. ANA SINIFLARI ETKİNLİK 1 DEĞER SINIF AMAÇ : Birlikte Yaşama Ve Kardeşlik

Detaylı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkalığı Halkla İlişkiler Müdürlüğü

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkalığı Halkla İlişkiler Müdürlüğü İstanbul Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkalığı Halkla İlişkiler Müdürlüğü 1 PROJE HEDEFLERİ 2013 Kültür sanat yolunu hem kapsam hem içerik olarak zenginleştirip, uygun tanıtım

Detaylı

Her Okulun Bir Projesi Var

Her Okulun Bir Projesi Var T.C ÇORUM VALİLİĞİ ŞEHİT ALİ KARSLI İMAM HATİP ORTAOKULU Her Okulun Bir Projesi Var Merak Eden Çocuk Saati ÇORUM 2017 Proje Adı: Merak Eden Çocuk Saati Projenin Sahibi: Şehit Ali Karslı İmam Hatip Ortaokulu

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM MEHMET AKİF ERSOY ORTAOKULU DEĞERLER EĞİTİMİ YILLIK ÇALIŞMA PROGRAMI

EĞİTİM - ÖĞRETİM MEHMET AKİF ERSOY ORTAOKULU DEĞERLER EĞİTİMİ YILLIK ÇALIŞMA PROGRAMI 2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM MEHMET AKİF ERSOY ORTAOKULU EĞİTİMİ YILLIK ÇALIŞMA PROGRAMI SINIF EYLÜL 1-Değerler Eğitimi konulu Öğretmenler Kurulunun Yapılması 30.09.2013 1-İl İlçe Milli Eğitim 2-Okul İdaresi

Detaylı

9. Değerler Eğitimi faaliyetleri çerçevesinde yapılan geziler ( Şehitlikler, Anıtkabir, Çanakkale, Müzeler, Tarihi-Kültürel-Geleneksel Değerlerimizi

9. Değerler Eğitimi faaliyetleri çerçevesinde yapılan geziler ( Şehitlikler, Anıtkabir, Çanakkale, Müzeler, Tarihi-Kültürel-Geleneksel Değerlerimizi GİRİŞ Manisa merkez ilçeleri Yunusemre ve Şehzadeler de 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı nda uygulamaya konulacak olan Değerler Eğitimi Projesi, tüm okulöncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde yürütülecektir.

Detaylı

TOPLUMA DESTEK DALINDA TÜRKİYE İKİNCİSİ SEVİM AYTEMİZ GÜLER ŞAKİRE HANIM EĞİTİM UYGULAMA OKULU VE İŞ EĞİTİM MERKEZİ İSTANBUL

TOPLUMA DESTEK DALINDA TÜRKİYE İKİNCİSİ SEVİM AYTEMİZ GÜLER ŞAKİRE HANIM EĞİTİM UYGULAMA OKULU VE İŞ EĞİTİM MERKEZİ İSTANBUL SEVİM AYTEMİZ GÜLER Sevim AYTEMİZ GÜLER, 1976 Sivas doğumlu, 2001 OMÜ Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü mezunu, Görsel Sanatlar Öğretmeni. Mesleki deneyim kazandığım 8 yıl içerisinde hem özel

Detaylı

2013/2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ERTUĞRULGAZİ İLKÖĞRETİM KURUMU DEĞERLER EĞİTİMİ YILLIK ÇALIŞMA PROGRAMI DEĞER ADI

2013/2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ERTUĞRULGAZİ İLKÖĞRETİM KURUMU DEĞERLER EĞİTİMİ YILLIK ÇALIŞMA PROGRAMI DEĞER ADI EKİM 1. DOSTLUK VE KARDEŞLİK 2013/2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ERTUĞRULGAZİ İLKÖĞRETİM KURUMU DEĞERLER EĞİTİMİ YILLIK ÇALIŞMA PROGRAMI 1. DOSTLUK VE KARDEŞLİK EKİM OKULUN GENELİNDEKİ ETKİNLİKLERİN SORUMLUSU

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM KTS ÇALIŞMA RAPORLARI GÖYNÜK İMAM HATİP ORTAOKULU

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM KTS ÇALIŞMA RAPORLARI GÖYNÜK İMAM HATİP ORTAOKULU 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM KTS ÇALIŞMA RAPORLARI GÖYNÜK İMAM HATİP ORTAOKULU Bolu/Göynük 2018 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM KTS ÇALIŞMA RAPORLARI A. EKİM AYI YAPILAN FAALİYETLER 1-

Detaylı

ARKADAŞ SEÇİMİNİN ÖNEMİ

ARKADAŞ SEÇİMİNİN ÖNEMİ ARKADAŞ SEÇİMİNİN ÖNEMİ Değerli anne babalar; Her insan, yaşamını sürdürmek ve gelişmek için başka insanlara ihtiyaç duyar. Bu ihtiyaçları karşılamak için arkadaşlık ilişkileri, sosyal alandaki en önemli

Detaylı

İNSANLIĞIN SAVAŞI YENDİĞİ YER; ÇANAKKALE SAVAŞ ALANLARI PROJESİ (TR-12-539-2007-R5)

İNSANLIĞIN SAVAŞI YENDİĞİ YER; ÇANAKKALE SAVAŞ ALANLARI PROJESİ (TR-12-539-2007-R5) Eylem 1.2 Gençlik Girişimleri Projesi İNSANLIĞIN SAVAŞI YENDİĞİ YER; ÇANAKKALE SAVAŞ ALANLARI PROJESİ (TR-12-539-2007-R5) DALGALAN SEN DE ŞAFAKLAR GİBİ EY ŞANLI HİLÂL OLSUN ARTIK DÖKÜLEN KANLARIMIN HEPSİ

Detaylı

GENÇLİK PROJELERİ DESTEK PROGRAMI BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

GENÇLİK PROJELERİ DESTEK PROGRAMI BİLGİLENDİRME SEMİNERİ GENÇLİK PROJELERİ DESTEK PROGRAMI BİLGİLENDİRME SEMİNERİ (2018-I ÖZEL ÇAĞRI) 17 Nisan 2018 Ulusal ve Uluslararası Araştırma Proje Koordinatörlüğü PROGRAMIN AMACI Program ile gençlerin evrensel ve insanî

Detaylı

2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ EYLÜL AYI HAZIRLIK-ARI GRUBU BÜLTENİ

2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ EYLÜL AYI HAZIRLIK-ARI GRUBU BÜLTENİ 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ EYLÜL AYI HAZIRLIK-ARI GRUBU BÜLTENİ OKULA UYUM OKULUM, BEN VE ARKADAŞLARIM Okulunu tanıma Okulunun ismini söyleme Öğretmen ve arkadaşlarını tanıma Okulda çalışanları gözlemleme

Detaylı

DEĞERLERİMİZ GELECEĞİMİZ PROJESİ DEĞERLERİMİZ GELECEĞİMİZ. Koordinatör öğretmen: Halime SEZEN Melahat Şahin BAKKAL Elif TOSUN SiBEL DEMİR

DEĞERLERİMİZ GELECEĞİMİZ PROJESİ DEĞERLERİMİZ GELECEĞİMİZ. Koordinatör öğretmen: Halime SEZEN Melahat Şahin BAKKAL Elif TOSUN SiBEL DEMİR DEĞERLERİMİZ GELECEĞİMİZ PROJESİ PROJE ADI DEĞERLERİMİZ GELECEĞİMİZ PROJE SÜRESİ 6 OCAK -31 MAYIS PROJE EKİBİ Koordinatör öğretmen: Elçin ARSLAN Yürütme faaliyetlerinden sorumlu öğretmenler: Halime SEZEN

Detaylı

PAYLAŞMAK CÖMERTLİKTİR

PAYLAŞMAK CÖMERTLİKTİR PAYLAŞMAK CÖMERTLİKTİR Okulumuz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü tarafından 17 Mayıs 2016 Salı günü öğrencilerimizin katılım ve destekleriyle okul bahçemizde yardıma ihtiyaç duyan aileler yararına

Detaylı

MERKEZ TOKİ İLKOKULU ADAP YILLIK UYGULAMA TAKVİMİ 2013 2014. 1- Dostluk ve Kardeşlik

MERKEZ TOKİ İLKOKULU ADAP YILLIK UYGULAMA TAKVİMİ 2013 2014. 1- Dostluk ve Kardeşlik 2013-2014 MERKEZ TOKİ İLKOKULU ADAP YILLIK UYGULAMA TAKVİMİ 2013 2014 YIL LAR LARA GÖRE DEĞER BAŞLIKLARI EKİM KASIM ARALIK OCAK ŞUBAT MART NİSAN MIS HAZİRAN 1- Dostluk ve Kardeşlik 1- Temizlik ARA RAPOR

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇAMLIK ÖZEL EĞİTİM MESLEK LİSESİ TEKNİK GEZİSİ

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇAMLIK ÖZEL EĞİTİM MESLEK LİSESİ TEKNİK GEZİSİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇAMLIK ÖZEL EĞİTİM MESLEK LİSESİ TEKNİK GEZİSİ PROJE KONUSU İŞİTME ENGELLİ ÖĞRENCİLERİN İSTİHDAM İMKÂNLARININ ARAŞTIRILMASI PROJESİ (Bu Proje Trabzon Valimiz Sn. Abdil Celil

Detaylı

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar İ İ İ Ğİ İ Ğ ğ ş ğ ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi 1.Eğitim Öğretim Faaliyetleri 2.Sosyal-Kültürel Sportif Faaliyetler 3.Sosyal Okul Proje

Detaylı

SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2017-2018 Güz YY Bölüm Koordinatörü: Prof.Dr. Nurşen SAKLAKOĞLU DERSİN AMACI; Öğrencilerin bilgi, birikim, araştırma becerileri ve yaratıcılıklarını

Detaylı

Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi 1 / 20

Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi 1 / 20 Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi 1 / 20 Notre Dame de Sion Fransız Lisesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Servisi olarak amacımız veli-öğretmen-idare ile işbirliği sağlayarak öğrencilerimizin

Detaylı

Ü N İ T E L E N D İ R İ L M İ Ş Y I L L I K D E R S P L A N I

Ü N İ T E L E N D İ R İ L M İ Ş Y I L L I K D E R S P L A N I Ş U B A T 25.02.203 / 0.03.203 8.02.203 / 22.02.203 Tel : 0 26 39 59 38 Faks : 0 26 334 96 96 http://pamem.meb.k2.tr ÖĞRETİM YILI : 202 / 203 İN ADI : DİN KÜLTÜRÜ VE MESLEK AHLAKI ÖĞRETMENLERİ : YAVUZ

Detaylı

ANTALYA DA DEĞERLER EĞİTİMİ 4. GENÇ ÇINARLAR KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

ANTALYA DA DEĞERLER EĞİTİMİ 4. GENÇ ÇINARLAR KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ T.C. ANTALYA VALİLİĞİ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ANTALYA DA DEĞERLER EĞİTİMİ ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN ADI AMACI HEDEFLER KONU Antalya Valiliği koordinesinde, İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Akdeniz Üniversitesi

Detaylı

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI ULUSLARARASI GENÇLİK KAMPI-TÜRKİYE ORTAK DEĞERLER, ORTAK GELECEK VE GENÇ LİDERLER Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Gençlik Çalışmaları Dairesi ULUSLARARASI GENÇLİK KAMPI-TÜRKİYE

Detaylı

4B SINIFI MART AYI BÜLTENİ

4B SINIFI MART AYI BÜLTENİ 4B SINIFI MART AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılmış olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan bu bülteni her ay için web sayfasında

Detaylı

NAMIK KEMAL ORTAOKULU

NAMIK KEMAL ORTAOKULU T.C. ÇİNE KAYMAKAMLIĞI NAMIK KEMAL ORTAOKULU -SOSYAL OKUL, SOSYAL İNSAN- 2014 201 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2014 201 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI NAMIK KEMAL ORTAOKULU PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK HİZMETLERİ ÇERÇEVE

Detaylı

Okulumuzda gelişimsel rehberlik anlayışı benimsenmiştir. Rehberlik

Okulumuzda gelişimsel rehberlik anlayışı benimsenmiştir. Rehberlik BAHÇELİİEVLER İİLKOKULU PDR HİİZMETLERİİNİİN TANIITIIMII 1. REHBERLİK SERVİSİ Rehberlik servisi; bireysel veya grupla psikolojik danışma, veli görüşmesi, rehberlik çalışmalarının dokümanlarının oluşturulması,

Detaylı

Faaliyet Arama Sonucu

Faaliyet Arama Sonucu Faaliyet Arama Sonucu 1 2 3 4 5 6 Kurum Bilgileri Faaliyetin Bilgileri Faaliyeti Veren : Edebiyat Öğretmeni-Kısa Film Çalışması Katılımcı Sayısı : 7 Kurs-Faaliyet Saati : 8 Ay/Dönem : ARALIK / 2012-2013

Detaylı

Sporun yararları. 10 Madde ile Sporun Çocuklara Faydaları. Alemdağ Emlak Konut Ortaokulu Sayı 1 Spor. Çocuklarda sporun yararları

Sporun yararları. 10 Madde ile Sporun Çocuklara Faydaları. Alemdağ Emlak Konut Ortaokulu Sayı 1 Spor. Çocuklarda sporun yararları Alemdağ Emlak Konut Ortaokulu Sayı 1 Spor Sporun yararları Çocuklarda sporun yararları 10 Madde ile Sporun Çocuklara Faydaları Tarih: kasım 2016 Kategori: spor Müge Göktepe -Mesut Güler Spor yapmak; hem

Detaylı

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MERSİN TOROSLAR ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 BRİFİNG DOSYASI

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MERSİN TOROSLAR ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 BRİFİNG DOSYASI T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MERSİN TOROSLAR ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 BRİFİNG DOSYASI 2014-2015 Okul Haritası Toroslar Anaokulu Toroslar Anaokulu Müdürlüğü Brifing 2014-2015 - 2 - KURUM BİLGİSİ KURUMUN

Detaylı

NİSAN 2014. KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan-Mayıs- Haziran) FAALİYET RAPORU

NİSAN 2014. KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan-Mayıs- Haziran) FAALİYET RAPORU NİSAN 2014 KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan ) FAALİYET RAPORU AY HAFTA 2013 FAALİYET PLANINIZA GÖRE BU HAFTA FAALİYETLERİNİZ İletişim Akademi Projesi 2 (Uygulamalı İletişim, Etkili

Detaylı

ULU ONDER ORTAOKULU COMENIUS PROJESİ 2012-2014 CHOICES FOR LIFE

ULU ONDER ORTAOKULU COMENIUS PROJESİ 2012-2014 CHOICES FOR LIFE ULU ONDER ORTAOKULU COMENIUS PROJESİ 2012-2014 CHOICES FOR LIFE (HAYATTAKİ SEÇİMLERİMİZ ) HAYAT BOYU ÖĞRENME PROGRAMI 2012 Teklif Çağrısı kapsamında İngilizce öğretmenimiz AYSE YILMAZ tarafından yapılan

Detaylı

3. AKIŞ. Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından. finanse edilmektedir. 2014-1-TR01-KA-102-004672

3. AKIŞ. Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından. finanse edilmektedir. 2014-1-TR01-KA-102-004672 Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. 2014-1-TR01-KA-102-004672 AVRUPA DA CNC EĞİTİMİ VE STAJ UYGULAMALARI 3. AKIŞ AVRUPA DA CNC EĞİTİM VE STAJ UYGULAMALARI PROJESİ

Detaylı

Özel Gençlik İlkokul 1. Sınıflar İçin Rehberlik Seminerine Hoş geldiniz. Hazırlayan: Özel Gençlik İlkokulu PDR SERVİSİ

Özel Gençlik İlkokul 1. Sınıflar İçin Rehberlik Seminerine Hoş geldiniz. Hazırlayan: Özel Gençlik İlkokulu PDR SERVİSİ Özel Gençlik İlkokul 1. Sınıflar İçin Rehberlik Seminerine Hoş geldiniz Hazırlayan: Özel Gençlik İlkokulu PDR SERVİSİ İlkokul 1. Sınıfa Başlamak Demek; Ana Okulu Sınıflarından Okul Dönemine Geçiş Demektir

Detaylı

2014 / 2015 SAYI: 18. Haftanın Bazı Başlıkları Model Aileler! Gürültü Yapma! Hem Eğleniyor Hem Tasarlıyoruz Görsel Sanatlar Fen ve Teknoloji

2014 / 2015 SAYI: 18. Haftanın Bazı Başlıkları Model Aileler! Gürültü Yapma! Hem Eğleniyor Hem Tasarlıyoruz Görsel Sanatlar Fen ve Teknoloji 2014 / 2015 SAYI: 18 Haftanın Bazı Başlıkları 2015 Model Aileler! Gürültü Yapma! Hem Eğleniyor Hem Tasarlıyoruz Görsel Sanatlar Fen ve Teknoloji 2015 Model Aileler! 2015 Model Aileler! Yıl 2015 Teknoloji

Detaylı

3. DERS U 13 FUTBOL LİGİ BEYLERBEYİ STADYUMU 7. SINIFLAR SDOS BİLİM UYGULAMALARI 3.DERS

3. DERS U 13 FUTBOL LİGİ BEYLERBEYİ STADYUMU 7. SINIFLAR SDOS BİLİM UYGULAMALARI 3.DERS ARALIK 2015 1 2 3 4 5 6 SEÇMELİ DERS ORTAK VELİ KAYNAŞMA SEÇMELİ DERS ORTAK SEÇMELİ DERS ORTAK ÇAYI YABANCI DİL KRAL DÜĞÜN SALONU BİLİM 15:00 ANASINIF AĞIZ VE DİŞ İTFAİYE BİLGİLENDİRME 7 SAĞLIĞI TARAMASI

Detaylı

METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BAHAR YARIYILI

METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BAHAR YARIYILI METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2017-2018 BAHAR YARIYILI Öğrencilerin bilgi, birikim, araştırma becerileri ve yaratıcılıklarını kullanacakları toplumsal hizmet projeleri oluşturarak; Sosyal sorumluluk

Detaylı

T.C. MALAZGİRT KAYMAKAMLIĞI MALAZGİRT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ YILI YARIN SİZDEYİZ PROJESİ

T.C. MALAZGİRT KAYMAKAMLIĞI MALAZGİRT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ YILI YARIN SİZDEYİZ PROJESİ T.C. MALAZGİRT KAYMAKAMLIĞI MALAZGİRT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 YILI YARIN SİZDEYİZ PROJESİ PROJENİN GEREKÇESİ Öğretmen öğrenci-veli arasındaki iletişimi güçlendirmek ve önyargıları kaldırmak.

Detaylı

ÇEAŞ ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI, OKUL ETKİNLİKLERİ PLANI ÇİZELGESİ

ÇEAŞ ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI, OKUL ETKİNLİKLERİ PLANI ÇİZELGESİ ÇEAŞ ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI, OKUL ETKİNLİKLERİ PLANI ÇİZELGESİ 1- da yapılan programlar 40 dk., tören alanında yapılan programlar ise 20 dk. Geçemez. 2- da yapılacak törenlerde hangi

Detaylı

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30 E Y L Ü L 2 0 1 8 1 Eylül Cumartesi 2 Eylül Pazar 3 Eylül Pazartesi 4 Eylül Salı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Okul Müdürü 09:00 Okul Yönetimi 5 Eylül Çarşamba / Kurulu 6 Eylül Perşembe Alan / Zümre Toplantıları

Detaylı

SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ

SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ ANASINIFI SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ 21 Eylül Veli Toplantısı Anasınıfı Zümresi Okul İçi 10 Ekim Malatya Park AVM Anasınıfı Zümresi Okul Dışı 26 Ekim Aileler

Detaylı

9-15 KASIM 2014 FRANSA ZİYARETİMİZ

9-15 KASIM 2014 FRANSA ZİYARETİMİZ 9-15 KASIM 2014 FRANSA ZİYARETİMİZ 09,11,2014-PAZAR AUDINCOUT A HAREKET VE TANIŞMA Öğlen saatlerinde Basel Havalimanına indik. Ev sahibi öğretmenler bizi karşılamaya gelmişlerdi. İtalyan grup bizim hemen

Detaylı

BİREYSEL PLANLAMA MÜDAHALE HİZMETLERİ. Okula yeni başlayan. öğrencilere yönelik. gözlem çalışmaları yapılması.

BİREYSEL PLANLAMA MÜDAHALE HİZMETLERİ. Okula yeni başlayan. öğrencilere yönelik. gözlem çalışmaları yapılması. LÜLEBURGAZ REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ 2013/2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ANALARI REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA HİZMETLERİ YILLIK ÇERÇEVE PROGRAM TASLAĞI EYLÜL 23-27 EYLÜL 16-20 EYLÜL 9-13 EYLÜL

Detaylı

DEBİP DENİZLİ EĞİTİMİNDE BAŞARIYI İZLEME VE GELİŞTİRME PROJESİ

DEBİP DENİZLİ EĞİTİMİNDE BAŞARIYI İZLEME VE GELİŞTİRME PROJESİ DENİZLİ EĞİTİMİNDE BAŞARIYI İZLEME VE GELİŞTİRME PROJESİ DEBİP ZEHRA SUNA MANASIR İLKOKULU / ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YIL SONU DEĞERLENDİRMESİ Raportör Müdür Yardımcısı Hasan ALKIN Okul

Detaylı

OKUL/KURUM ÇALIŞMA PLANI

OKUL/KURUM ÇALIŞMA PLANI ŞUBAT (06-10 ŞUBAT) (13-17 ŞUBAT) 1. Öğrenci ev ziyaretlerinin planlanması. 1. Dezavantajlı öğrencilerle görüşülmesi Toplum ve Aile İlişkisinin Güçlendirilmesi. Dezavantajlı ve risk altındaki öğrencilerin

Detaylı

EK-2: İnşaat Mühendisliği Öğrenci Anketi

EK-2: İnşaat Mühendisliği Öğrenci Anketi 80 EK-2: İnşaat Mühendisliği Öğrenci Anketi Sayın İnşaat Mühendisi Adayı, İnşaat Mühendisliği Eğitimi Kurulu, İMO 40. Dönem Çalışma Programı çerçevesinde İMO Yönetim Kurulu nca İnşaat Mühendisliği Eğitimi

Detaylı

Yüzyüze Dersler Video Konferans Danışmanlık E - Öğrenme Sanal Sınıf E - Öğrenme İçeriği Doğru Meslek Seçimine Destek Bursu Tüm programlarda, Plato MYO tarafından hazırlanan Mesleki Eğilim Testi ni uygulayan

Detaylı

ORHANGAZİ İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM KURUMU SOSYAL ETKİNLİKLER YILLIK ÇALIŞMA PLANI

ORHANGAZİ İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM KURUMU SOSYAL ETKİNLİKLER YILLIK ÇALIŞMA PLANI EKİM EYLÜL EK-7/a ORHANGAZİ İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM KURUMU SOSYAL ETKİNLİKLER YILLIK ÇALIŞMA PLANI TARİH/ AYLAR AMAÇ 1- Eğitim-Öğretimin Önemini kavrama 2- Sağlıklı Beslenme ve Temiz Çevre bilincinin

Detaylı

Hasan Kalyoncu Anaokulu olarak; geleceğe umut, sevgi, heyecan ve mutlulukla bakıyoruz.

Hasan Kalyoncu Anaokulu olarak; geleceğe umut, sevgi, heyecan ve mutlulukla bakıyoruz. Hasan Kalyoncu Anaokulu olarak; geleceğe umut, sevgi, heyecan ve mutlulukla bakıyoruz. Bizler Hasan Kalyoncu Anaokulu nda yeni öğrenciler yetiştirirken onların ilk eğitim kurumları olarak yüzeysellikten

Detaylı

2009 TÜRKİYE YENİLİKÇİ ÖĞRETMENLER FORUMUNDA SUNULAN PROJE NAİLE TOPRAK ÜLGER EMİN SAĞLAMER İLKÖĞRETİM OKULU MİCROSOFT YENİLİKÇİ ÖĞRETMENLER PROGRAMI

2009 TÜRKİYE YENİLİKÇİ ÖĞRETMENLER FORUMUNDA SUNULAN PROJE NAİLE TOPRAK ÜLGER EMİN SAĞLAMER İLKÖĞRETİM OKULU MİCROSOFT YENİLİKÇİ ÖĞRETMENLER PROGRAMI MİCROSOFT YENİLİKÇİ ÖĞRETMENLER PROGRAMI 2009 TÜRKİYE FORMU OKULU 1 Proje grubu Projenin Zaman Yönetimi Projenin Konusu Projenin Amaçları Neden Böyle Bir Proje? Projenin Uygulama Süreçleri Proje Uygulandıktan

Detaylı

T.C. BURSA VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ-İL MÜFTÜLÜĞÜ

T.C. BURSA VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ-İL MÜFTÜLÜĞÜ T.C. BURSA VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ-İL MÜFTÜLÜĞÜ Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında DİNİMİ SEVİYORUM, ÖĞRENİYORUM PROJESİ 2017-2018 1 1-PROJENİN AMAÇLARI 1- Okul öncesi eğitimin amaçları, Türk Milli

Detaylı

PÜF NOKTALARI: SINIF İÇİNDE ÖĞRENCİLERİN KATILIM HAKKININ GERÇEKLEŞMESİNİ SAĞLAMAK

PÜF NOKTALARI: SINIF İÇİNDE ÖĞRENCİLERİN KATILIM HAKKININ GERÇEKLEŞMESİNİ SAĞLAMAK PÜF NOKTALARI: SINIF İÇİNDE ÖĞRENCİLERİN KATILIM HAKKININ GERÇEKLEŞMESİNİ SAĞLAMAK İstanbul Bilgi Üniversitesi Çocuk Çalışmaları Birimi Görüşlerini ifade etmek ve kendisiyle ilgili kararlara etki edebilmek

Detaylı

ÖZEL NASİBE ERYETİŞ MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİM

ÖZEL NASİBE ERYETİŞ MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİM ÖZEL NASİBE ERYETİŞ MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİM Ekim 16 3 4 5 6 7 8 9 3. DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ *Hayvanları Koruma günü *Dünya Mimarlık Günü PDR çalışması İstanbul'un

Detaylı

İSTANBUL / VANNES OKULLAR ARASI DEĞİŞİM PROGRAMI

İSTANBUL / VANNES OKULLAR ARASI DEĞİŞİM PROGRAMI Saint Paul lisesi ve Saint Benoît lisesi Okullararası değişim programı Projenin tanıtımı : iki okulun idareleri tarafından belirlenen tarihlerde aileler tarafından konuk edilmektedir. Projenin amacı türk

Detaylı

SINIFLAR, SELÇUKLU UYGARLIĞI MÜZESİ NE GEZİ YAPTI

SINIFLAR, SELÇUKLU UYGARLIĞI MÜZESİ NE GEZİ YAPTI 3. SINIFLAR, SELÇUKLU UYGARLIĞI MÜZESİ NE GEZİ YAPTI İlk adı Gevher Nesibe Tıp Tarihi Müzesi iken Selçuklu Uygarlığı Müzesi olarak değiştirilen ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak

Detaylı

FEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMLI ANADOLU İMAM HATİP LİSELERİ

FEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMLI ANADOLU İMAM HATİP LİSELERİ FEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMLI ANADOLU İMAM HATİP LİSELERİ Ankara 2016 A. GİRİŞ Anadolu İmam Hatip Liselerinde eğitim gören ve üniversitelerde farklı akademik alanları tercih edecek olan ya da dil eğitimi,

Detaylı

ÇÜNÜR ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI

ÇÜNÜR ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI Sıra No ÇÜNÜR ORTAOKULU 2018 2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI Ay Planlanan Çalışmalar Açıklamalar 1. Beslenme ve Hareketli Yaşam İçin "Çekirdek Eylem Ekibi"nin

Detaylı

DEĞERLER ADASI KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAME ve UYGULAMA KILAVUZU. www.degerleradasi.org

DEĞERLER ADASI KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAME ve UYGULAMA KILAVUZU. www.degerleradasi.org DEĞERLER ADASI KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAME ve UYGULAMA KILAVUZU www.degerleradasi.org 1 YARIŞMANIN AMACI Öğrencilerimizde ve toplumda ahlakî değerler yönünden farkındalık oluşturmak, topluma ve kişiye

Detaylı

BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ!

BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ! EĞİTİMİN ALTIN MARKASINDA BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ! %100 ÖĞRENİM BURSU FIRSATI ANADOLU LİSESİ TEOG PUANINLA SÜRESİZ BURS KAZAN! GELECEĞE GÜÇLÜ BAŞLA! EN İYİSİNİ SEÇ, DOĞRU KARAR VER ŞANSA İHTİYACIN YOK EĞİTİME

Detaylı

2014-2015 ÖĞRETİM YILI GÜZEL SANATLAR VE ANADOLU BİLİŞİM TEKNİK LİSESİ ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL / SEPTEMBER

2014-2015 ÖĞRETİM YILI GÜZEL SANATLAR VE ANADOLU BİLİŞİM TEKNİK LİSESİ ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL / SEPTEMBER 2014-2015 ÖĞRETİM YILI GÜZEL SANATLAR VE ANADOLU BİLİŞİM ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL / SEPTEMBER 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 2014-2015 ÖĞRETİM YILININ BAŞLAMASI HAZIRBULUNUŞLUK SINAVLARI 15 16 17 18 19

Detaylı

T.C ALTINDAĞ KAYMAKAMLIĞI YILDIRIM BEYAZIT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C ALTINDAĞ KAYMAKAMLIĞI YILDIRIM BEYAZIT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ T.C ALTINDAĞ KAYMAKAMLIĞI YILDIRIM BEYAZIT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA 2017 SUNUŞ 2017-2018 Eğitim ve öğretim yılı örgün ve yaygın eğitim

Detaylı

Liderlikte Güncel Eğilimler. Konuşan Değil, Dinleyen Lider. Şeffaf Dünyada Otantik Lider. Bahçevan İlkesi. Anlam Duygusu Veren Liderlik

Liderlikte Güncel Eğilimler. Konuşan Değil, Dinleyen Lider. Şeffaf Dünyada Otantik Lider. Bahçevan İlkesi. Anlam Duygusu Veren Liderlik Video Başlığı Açıklamalar Süresi Yetkinlikler Liderlikte Güncel Eğilimler Konuşan Değil, Dinleyen Lider Son on yıl içinde liderlik ve yöneticilik konusunda dört önemli değişiklik oldu. Bu videoda liderlik

Detaylı

TFF- Futbolda Psikolojik Performans Danışmanı Yetiştirme Eğitimi Ders Notları - 1. Modül 2013, Prof. Dr. Acar BALTAŞ, Psikolog

TFF- Futbolda Psikolojik Performans Danışmanı Yetiştirme Eğitimi Ders Notları - 1. Modül 2013, Prof. Dr. Acar BALTAŞ, Psikolog Futbolda Psikolojik Performans Danışmanı Eğitim Programı Prof. Dr. Acar Baltaş Psikolog 4 Haziran 2013 SON YILLARIN MODA YAKLAŞIMI! İstersen başarırsın! 8/5/2013 8/5/2013 8/5/2013 8/5/2013 8/5/2013 SON

Detaylı

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ANADOLU İMAM HATİP LİSELERİ MÜNÂZARA ETKİNLİKLERİ UYGULAMA ESASLARI Amaç Öğrencilerin; özgüven ve sorumluluk duygularını geliştirmek, toplum içinde kendilerini

Detaylı

TOPLAM 29 14 14 7 ÇOCUKLARDA SOSYAL DESTEK HİZMETLERİ GENÇLERDE SOSYAL DESTEK HİZMETLERİ SOSYAL HİZMET ALANLARI (*)

TOPLAM 29 14 14 7 ÇOCUKLARDA SOSYAL DESTEK HİZMETLERİ GENÇLERDE SOSYAL DESTEK HİZMETLERİ SOSYAL HİZMET ALANLARI (*) ALAN/DAL MESLEK LİSESİ AİLE VE TÜKETİCİ ALANI (ÇEVRE, TÜKETİCİ, SOSYAL DESTEK HİZMETLER, EV VE KURUM DALLARI) ÇERÇEVE ÖĞRETİM PROGRAMI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ DERS KATEGORİLERİ ORTAK DERSLER DERSLER 9.

Detaylı

OKULUMUZDAN ZİYARETLER

OKULUMUZDAN ZİYARETLER OKULUMUZDAN HABERLER YAHYALI BELEDİYESİ İLE İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADIK Okulumuz sosyal, kültürel sportif ve bilimsel işbirliği gerçekleştirmek amacı ile duyarlılığından ve ilgilerinden ötürü Yahyalı

Detaylı

YABANCI DİL ULUSLAR ARASI MIDIR? BAŞARILI BİR HAREKETLİLİK İÇİN ÖN ŞART MIDIR?

YABANCI DİL ULUSLAR ARASI MIDIR? BAŞARILI BİR HAREKETLİLİK İÇİN ÖN ŞART MIDIR? YABANCI DİL ULUSLAR ARASI HAREKETLİLİKTE OLMAZSA OLMAZ MIDIR? BAŞARILI BİR HAREKETLİLİK İÇİN ÖN ŞART MIDIR? DOÇ.DR.DİLEK KARAASLAN Süleyman Demirel Üniversitesi it i Erasmus Kurum Koordinatörü 05 Kasım

Detaylı

ODTÜ MEZUNLARI DERNEĞİ. 2. Soma Ziyareti Değerlendirme Raporu

ODTÜ MEZUNLARI DERNEĞİ. 2. Soma Ziyareti Değerlendirme Raporu ODTÜ MEZUNLARI DERNEĞİ 2. Soma Ziyareti Değerlendirme Raporu ODTÜ MD, Soma Çalışma Grubu Ankara, Eylül 2014 İçindekiler ÖZET 3 ZIYARET ÖNCESI HAZIRLIKLAR 4 SOMA ZIYARETI 6 Namık Kemal İlkokulu... 6 Ayşe

Detaylı

ÇAVUŞOĞLU İSMAİL YEŞİLYURT İMMA HATİP ORTAOKULU ÖĞRENCİLERDE OLUMLU DAVRANIŞ GELİŞTİRME PROJESİ

ÇAVUŞOĞLU İSMAİL YEŞİLYURT İMMA HATİP ORTAOKULU ÖĞRENCİLERDE OLUMLU DAVRANIŞ GELİŞTİRME PROJESİ 2015-2016 ÇAVUŞOĞLU İSMAİL YEŞİLYURT İMMA HATİP ORTAOKULU ÖĞRENCİLERDE OLUMLU DAVRANIŞ GELİŞTİRME PROJESİ I.Uygulamanın Amacı I. Uygulamanın Amacı II. Uygulamanın İşleyişi III. Örnek Sınıf Seçiminde Dikkat

Detaylı

THE DUKE OF EDINBURGH S INTERNATIONAL AWARD TÜRKİYE E - BÜLTEN SAYI 3 MART 2016

THE DUKE OF EDINBURGH S INTERNATIONAL AWARD TÜRKİYE E - BÜLTEN SAYI 3 MART 2016 THE DUKE OF EDINBURGH S INTERNATIONAL AWARD TÜRKİYE E - BÜLTEN SAYI 3 MART 2016 1 The Duke of Edinburgh s International Award 14 ile 24 yaşları arasındaki tüm gençlerin katılabileceği heyecanlı bir kişisel

Detaylı

RİZE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

RİZE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ RİZE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 2018 EYLÜL 01 Sene başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 03-14 Eylül 2018 02 Mesleki Eğitim Merkezi Güz Dönemi Sınavlar öncesi

Detaylı

DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ

DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ÖZEL EMİNE ÖRNEK ATAEVLER ANAOKULU 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA YAPILAN ÇALIŞMALARINDAN ÖRNEKLER PROJENİN ADI: DEĞERLİYİZ, DEĞERLİSİNİZ, DEĞERLİLER PROJEDEN KİMLER SORUMLU:

Detaylı

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Mayıs Haziran 2013) Sayın Velimiz, 13 Mayıs Haziran 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Mayıs Haziran 2013) Sayın Velimiz, 13 Mayıs Haziran 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Mayıs 2013 21 Haziran 2013) Sayın Velimiz, 13 Mayıs 2013 21 Haziran 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz

Detaylı

T.C. ANTALYA VALİLİĞİ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ANTALYA DA DEĞERLER EĞİTİMİ 3.GENÇ ÇINARLAR KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

T.C. ANTALYA VALİLİĞİ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ANTALYA DA DEĞERLER EĞİTİMİ 3.GENÇ ÇINARLAR KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ T.C. ANTALYA VALİLİĞİ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ANTALYA DA DEĞERLER EĞİTİMİ 3.GENÇ ÇINARLAR KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN ADI : 3. Genç Çınarlar Kısa Film Yarışması GENEL HEDEFLER : 1. Değerler

Detaylı

LİSE REHBERLİK SERVİSİ

LİSE REHBERLİK SERVİSİ LİSE REHBERLİK SERVİSİ Verimli Ders Çalışma Ders çalışma konusunda bir çoğunuz da çeşitli şikayetler vardır. Bir kısmınız ders çalışmaya başlamakta güçlük çekerken Bir kısmınız çalışma esnasında derse

Detaylı

ÖZEL TOROS YAĞMUR ANADOLU LİSESİ VE ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ ZÜMRE FAALİYETLERİ. YGS-LYS 12.Sınıf 11.Sınıf 10.Sınıf 9.Sınıf

ÖZEL TOROS YAĞMUR ANADOLU LİSESİ VE ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ ZÜMRE FAALİYETLERİ. YGS-LYS 12.Sınıf 11.Sınıf 10.Sınıf 9.Sınıf 5 Eylül 2011 Pazartesi Öğretmenler Toplantısı 19 Eylül 2011 Pazartesi Okulun Açılışı (Edebiyat Zümresi) 20 Eylül 2011 Salı Kimya panosu(n.ş) AKADEMİK TAKVİM SUNUMU 21 Eylül 2011 Çarşamba 22 Eylül 2011

Detaylı

AİLE VE TÜKETİCİ BİLİMLERİ GÖRGÜ KURALLARI KURS PROGRAMI

AİLE VE TÜKETİCİ BİLİMLERİ GÖRGÜ KURALLARI KURS PROGRAMI T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü AİLE VE TÜKETİCİ BİLİMLERİ GÖRGÜ KURALLARI KURS PROGRAMI Ankara, 2016 İÇİNDEKİLER PROGRAMIN ADI... Hata! Yer işareti tanımlanmamış. PROGRAMIN

Detaylı

Köy Okulları Bilim Şenliği 16-22 Haziran 2013

Köy Okulları Bilim Şenliği 16-22 Haziran 2013 SAAT/GÜN 1. GÜN 2. GÜN 3. GÜN 08:00-08:45 09:00-09:45 10:00-10:45 11:00-11:45 DERS ADI: Açılış dersi. İnönü Üniversitesi Üstün Yetenekliler Araştırma ve Uygulamam Merkezi Müdürü tarafında açılış dersi

Detaylı