S.S MASHATTAN İŞLETME KOOPERATİFİ 2015 YILI 6 AYLIK ( ) FAALİYET RAPORU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "S.S MASHATTAN İŞLETME KOOPERATİFİ 2015 YILI 6 AYLIK (01.01.2015 30.06.2015) FAALİYET RAPORU"

Transkript

1 S.S MASHATTAN İŞLETME KOOPERATİFİ 2015 YILI 6 AYLIK ( ) 1- GÖLET SU KAÇAĞI GİDERİLDİ FAALİYET RAPORU Göletimizde yıllardır giderilemeyen su kaçağı için yeniden çalışmalara başlandı.2014 Ekim ayında gölet içi kayrak taşları söküldü, zemindeki eski izolasyon kaldırılarak 10 cm kalınlığında şap uygulandı.kış hava şartlarında yan duvarlardan gelen suların kesilmemesi nedeniyle izolasyon uygulanamadı.yeni yıl öncesinde site sakinlerini istekleri doğrultusunda gölete su alınarak görsellik sağlandı. Zemine uygulanan şapın su kaçağını % 50 ye varan oranda azalttığı tespit edildi. Havaların ısınması ile göletin suyu tekrar boşaltılarak yan duvarlardan gelen suların kuruması beklendi, sonrasında astar ve izolasyon uygulandı. İzolasyon üzerine 4/5 cm lik koruma şapı yapıldı. Koruma şapından sonra kayrak taşları monte edildi. 15 Haziran 2015 tarihinden itibaren yapılan kontrollerde su sarfiyatının buharlaşma kadar olduğu ve kaçak probleminin ortadan kalktığı görüldü.

2

3 2- AÇIK HAVUZLAR a) 2 adet taşıntı küçük havuzun izolasyonları yenilendi. b) Olimpik ve Adult havuzların suları boşaltılarak tazyikli su ile fayansları temizlenerek kimyasal ilaçlama yeniden yapıldı. c) Fasulye havuzun zemin temizlikleri makine ile yapılarak kimyasal ilaçlama yapıldı d) Tüm havuz aydınlatmaları yenilendi. e) Havuzlardaki kırık ve sökülen fayansları değiştirildi. f) 50 Adet yeni şezlong, 10 Adet komple yeni şemsiye, 10 Adet şemsiye örtüsü alındı. Ayrıca 23 Adet şemsiyenin onarımı tamamlandı. g) Site sakinlerinin daha çağdaş bir ortamda havuz bölgesine girebilmeleri için eski demir kafes söküldü. 3 Adet VİP turnikenin montajı yapılarak kullanımına başlanmıştır.

4 h) Fasulye (büyük havuz) havuzun etrafı tente ile çevrilerek sakinlerin rahat bir ortamda havuza girmeleri sağlanmıştır. i) Süs havuzunun rengi kahverenginden deniz mavisine çevrilmiştir

5 3- YANGIN DEVRESİ SU KAÇAĞI TESPİT EDİLDİ VE GİDERİLDİ Doğu kapı bölgesinde bulunan yangın pompa sisteminde yapılan tespitlerde, yüksek zon( 13.kat ve üstü) pompalarının normalden daha sık devreye girdiği görülünce su kaçağı aramasına başlandı. Su kaçağının yerinin tespit edilmesi için çeşitli firmalardan teklif alınmış 3 yerde kazı yapılmış kaçak tespit edilememiştir. Taşyapı dan yangın hattının projesi temin edilmiş, bu proje GPR uydu yöntemi ile çalışan mühendislik firmasından destek alınmış, onların tespitleri doğrultusunda yapılan kazıdan da sonuç alınamamıştır. Denizbank bankamatik önünde açılan çukurda projede belirtilmeyen doğalgaz hattı tespit edilmiştir. Daha sonra Carrefour önündeki dönüş üçgeni kazılmış bu esnada su kaçağı tespit edilerek Denizbank bankamatik önünde açılan çukurun yanından yangın hattının dönüş dirseklerinden kaçak kesin tespit edilmiştir.boru üreticisi firmaya onarımı yaptırılarak sistem faal olarak kullanıma başlanmıştır. Açılan yerde yangın hattının bünyesinin üstünde alçak gerilim hatları tespit edilmiştir.

6

7 4- ASANSÖR İYİLEŞTİRME a- B3-B4 bloklarda kapalı olan toplam 6 (3+3) adet asansör açtırılarak daire sakinlerinin kullanımına sunulmuştur. b- Asansörlerde yaşanan çok sık arızaları ortadan kaldırmak üzere üretici firma TYSSEN KRUPP yetkilileri ile yapılan toplantılar sonucunda; B4 Blokta 15 günlük süreyle voltaj değerleri ölçülmüş volt arasında düşük voltaj değerleri ölçülmüştür. Üretici firma voltaj düşüklüğünün kartlarda ve elektronik devrelerde problemlere/arızalara neden olduğunu belirterek asansörlere voltaj regülatörü önerisinde bulunmuştur. En çok arıza şikayeti aldığımız B4 Blok L1-L2-L3-L4 asansörlerine 18 Haziran 2015 tarihinde voltaj regülatörü monte edilerek 21 Temmuz tarihine kadar izlenmesine karar verilmiştir. 18 Haziran gününden bugüne kadar B4 Bloktan asansör şikayeti yok denecek seviyeye inmiştir.bu uygulama sonucunda alınacak neticeye göre tüm blok asansörlerine (L1-L2-L3-L4) voltaj regülatörü monte edilmesi planlanmaktadır.

8 c- Ayrıca yaz mevsimi nedeniyle hava sıcaklıklarının artması sonucunda asansör makine dairelerinde bulunan kartlarda yüksek ısı alarmları alınmakta ve bu nedenle asansörler arızaya geçtiği tespit edilmiştir. Bunun önüne geçmek üzere A1-A2-A3 bloklar makine dairelerinin dış yüzeylerine ısı transferini sağlamak üzere büyük boy menfezler açılarak yüksek ısı alarmlarının önüne geçilmiştir..

9 d- Asansör zeminlerindeki kırık seramiklerin değiştirilmesi ihtiyacı ile sağlam ve şık görünümlü döşeme malzemesi araştırılmıştır.sonunda koridor seramiklerimizin kullanılmasının uygun olacağı görülmüş ve bu seramiklerden temin edilmiştir.bloklarda 3 taşı kırık olan asansörlerin döşemesinin değiştirilmesine başlanmıştır.bunu takiben diğer kırık seramik olan asansörlerimizin zeminlerinin değiştirilmesine devam edilecek ve sonunda bütün asansörlerin zeminleri değiştirilmiş olacaktır..

10 5- AKÜMÜLASYON (SICAK SU ) TANKLARININ DEĞİŞİMİ Her bir blokta toplam 4 adet akümülasyon (sıcak su) tankı vardır. Tankların bazıları geçen kullanım zamanı içinde çürümeye/delinmeye başlamış ve içinde ilk montajdan kalan cüruflar ve devre pislikleri nedeniyle sıcak suların sarı/paslı olarak aktığı şikayeti bazı bloklardan yoğun olarak gelmiştir. Bu sorunu ortadan kaldırmak için ilk etapta acil olan 4 adet akümülasyon tankı AISI 316 paslanmaz çelik saçtan yerinde imal ettirilmiştir. Yeni tankların kimyasal temizliği yaptırılarak A1 Blok 32. Kata, B5 Blok ve 4B katlarındaki mekanik hacimlere olmak üzere 2 blokta toplam 4 adet yeni tank monte edilmeye başlanacaktır.

11

12 6- TİCARİ ALANLARIN ELEKTRİK ALT YAPISI DEĞİŞTİRİLDİ B blokların altlarında bulunan ticari alanların elektrik kuvvetli akım besleme kabloları şantiye döneminde kullanılan çıkma veya uygun kesitte olmayan kablolar ile donatılmıştır. Bu şekilde olan kabloların yangın riski oluşturması nedeniyle Şubat 2015 de kuvveli akım besleme kabloları; her dükkânın kapasitesi uygun kesitteki gerekli emniyet payı hesap edilerek halojen free (yangına dayanıklı) kablolar ile değiştirilmiştir. Ayrıca bu değişim esnasında uygun dağıtım panoları, sigorta kutuları, telefon hatlarına ait dağılım panoları sisteme monte edilerek güvenli bir elektrik alt yapısı oluşturulmuştur.

13 7- OTOPARK AYDINLATMALARININ DEĞİŞİMİNE BAŞLANDI A1, A2, B2, B3, B4bloklarda 4 otopark katlarındaki florasanlar (36w) ledliflorasana (18w) ile değiştirilmiştir. Florosanların devamlı yanmasını önlemek için hareket sensörü monte edilerek enerji tasarrufuna katkı sağlanmıştır. Değişim işi diğer bloklarda devam edecektir 8- A1, A2, B2, B3, B4 BLOKLARDA EKSİKLER TAMAMLANDI. Bloklar inşaat eksikleri ve yıpranmalarına göre ele alınmış ve değerlendirilme sonucunda sırasıyla A2,B4,B3,A1 ve B2 bloklarda şu işlemler yapılmıştır. a- Yangın merdivenlerindeki ve koridor çıkışlarındaki acil aydınlatmalar yenilenmiştir. b- Koridordaki aydınlatmalar kontrol edilerek değiştirilmiştir. c- Zemin, 1B, 2B, 3B, 4B katlarının asansör önlerinin badanaları yapılmıştır. d- Sığınaklarda bulunan taşeron firmalara ait artıklar ve çöpler temizlenmiştir. e- B3, B4 ve A1 Blokta eksik kalan kat koridorlarının boya işlemine devam edilmektedir. f- Mekanik hacimlerin temizlik ve badanaları yapılmıştır g- Alçıpan eksiklikleri/kırıkları tamamlanmıştır. 9- YANGIN KAPILARININ EKSİKLERİNİN GİDERİLMESİNE BAŞLANDI A2 Bloktaki tüm yangın kapılarında bulunan eşikler (ayak takılabilecek çıkıntı) söktürüldü. Yangın merdivenine çıkan kapılara panik bar takıldı. Kapıların kendi yay gücü ile kapanmasını sağlamak üzere kurma pimleri tüm kapılara monte edildi. Kapı menteşelerinde bulunan yaylı tüplerin arızallı olanları yenilendi. Bu şekilde zeminden kaynaklanan problemler hariç yangın kapılrın kapanma imkanı ortaya çıktı. Kapılarında kapalı hale getirilmesi ile birlikte kışın blok içinde oluşan rüzgarın önüne geçilebilecektir. Bu da binaların ısınmasında daha az enerji harcayacağımız anlamına gelir. A1 Blokta yangın kapılarının panik bar montajı tamamlanmıştır. B4-B3 Bloklarının yangın kapılarının panik var montajı devam etrmektedir A2 Blokta uygulanan kapı ayar ve yaylı tüp onarımları B3- B4 Bloklardaki panik bar montajına müteakip A1, B3, B4 Bloklara uygulanacaktır.

14 10- SIĞINAK KAPILARININ YENİLENMESİ TAMAMLANDI Blokların otoparklarında bulunan sığnak kapıları ağaç olması nedeniyle çeşitli sebeplerden dolayı kırılmış,bu nedenle kapılar kapanmamaktadır. Site sakinlerinden bazıları reader sistemini kullanmadan buralardan blok içlerine giriyorlardı.ayrıca bu kapıların açık olması nedeniyle kışın tüm rüzgar blok içlerine girerek ısı kaybına neden olmaktadır. Bunların önüne geçebilmek için öncelikle otoparklardan, sığınaklara giriş kapıları demir kapıyla değiştirilmeye başlanmış 77 Adet ağaç aksamlı kapı demir kapıya çevrilmiştir. Demir kapı değişimi ve kontrolü işlemi devam edecektir.

15 11- DOĞALGAZ TEK SAYACA GEÇİLMESİ İÇİN ÇALIŞMALAR YAPILDI Enerji Piyasası DüzenlemeKurumun(EPDK) belli bir miktarda doğalgaz tüketen ve tek sayaç kullanan tüketicilere sağladığı indirimden faydalanmak üzere çaşlışmalara başlanmıştır. Bu kapsamda tüm bloklardaki tüketimleri tek sayaçta okumak için IGDAŞ ile yapılan görüşmelerde sosyal tesislerde bulunan ticari alan doğalgaz hatlarının blok hatlarından ayrılması gerektiği ve husus için yeni hatlar çekilmesi gerektiği görüşmelerde belirtilmiştir. Bu hususun yapılan araştırmalarda yüksek maliyetin ve site içinde kazı işlemi nedeniyle alternatif yol aranmasına başlanmıştır. IGDAŞ a yeni kutu kutu koyularak hat çekilmesi için başvurulmuştur. Bu konuda IGDAŞ-İBB ne ruhsat başvurusu yapılmış. Ruhsat konusunda bayramdan sonra İBB den sonuç alınacaktır. Alınacak sonuca göre işlemlere devam edilecektir. 12- DIŞ GÜVENLİK OTOMASYON SİSTEMİ İYİLEŞTİRME PROJESİ BAŞLATILDI Dış güvenlik sistemi için bütün kapılardaplaka okuma için kameralar ve daha büyük yeni tip HGS-Sticker okuyucular monte edilmiştir. Dış güvenlik sistemi için KARTSIS firmasının önerisi ile 1 adet i7 işlemcili, 2 Adet i5 işlemcili bilgisayar alınarak sisteme monte edilmiştir. Ayrıca blok otoparklarının çıkış kısmına bariyerler monte edilerek devreye alınacak hale getirilmiştir. KARTSIS firmasınca yeni senaryoya göre program yüklenmiş test aşamasında taksi ve otopark kullanımı için ilave istekler iletilmiştir. KARTSIS firmasınca yeni yapılacak düzenlemeler 21 Temmuzdan itibaren sisteme yüklenip teste başlanacaktır. İstenilen neticenin akınmasına müteakip otopark çıkış kısmındaki bariyerlerde devreye alınacaktır. Batı kapıda giriş çıkış yerleri değiştirilmiş buna paralel de trafik düzenlemesi için göbek yapılmış, led aydınlatması monte edilerek göbek çiçeklendirilmiştir.

16

17 13- DİĞER YAPILAN İŞLER a- Çiçek saksıları Tüm blok önlerindeki saksılar yeni alınan saksılar ve çiçekler ile değiştirilmişitir b- Blok önlerine izolasyon yapılması ve mıcır dökükmesi Tüm blokların K1-K3 dairelerinin önlerinde yağmurlu havalarda aşırı miktarda su birikmektedir.bunun önüne geçmek için bu dairelerin önüne denk gelen 10 metrakarelik alanda 60 cm duvar örülüp,çatıdan inen yağmur suyu borusu drenaj yapılarak su birikimi ve otopark katlarına su inmesi önlendi ve mıcır ile kapatıldı. c- Blok içi Emniyet Barları Tüm blokların ara katlarında bulunan geniş camların önüne güvenlik tedbiri olarak alüminyumdan emniyet barları monte edilmiştir.

18 d- Depolama alanı Daire sakinlerinin depo ihtiyacını karşılamak için deneme olarak B4 blok 2B deki sığınağa depo alanı yaptırılırmıştır.(altı adet 6 metrakare)

19 e- Ticari alan kiralamalarına devam edilmiştir. Beş boş alan kiraya verilmiştir. Aynı zamanda bahçe zemin dairelerimizinde kiraya verilmesi devam etmiş ve kiralanmış daire sayısı 16 adete ulaşmıştır. -

20 f- Hafta içi sabah saatlerinde dört ilave servis için anlaşma yapılmıştır. g- Sarıyer belediyesinden siteye vezne getirilerek emlak vergilerinin ödenmesinde site sakinlerine kolaylık sağlanmıştır. h- Haziran 2015 genel seçimlerinde sitemize seçim sandığının gelmesi temin edilmiş, böylece site sakinlerimiz oylarını daha rahat kullanabilmişlerdir. i- Daire içi onarım hizmetlerimiz artarak devam etmektedir. aylık bültenlerde duyurduğumuz gibi hem hizmetlerin kapsamı genişlemekte, hem de istifade eden daire sayısında artış olmaktadır.

21 j- Dış cephe cam temizliğinde sepet kullanımına son verilerek dağcı ekiple hız kazandırılmıştır. Ayrıca camlarının diledikleri zaman temizlenmesini isteyen daireler için özel hizmet başlatılmıştır. Böylece cam temizliğinde uzun süredir devam eden şikayetlere bir çözüm bulunmuştur. Sitemizin ihtiyaçları doğrultusunda yapılan ilk altı aylık faaliyetlerimizin bir kısmı devam etmekte olup, yine ihtiyaçlara paralel yeni faaliyetlerimiz de 2. altı aylık dönemde devam edecektir. Saygılarımızla, S.S. Mashattan Site İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu

2017 MAYIS AYI FAALİYET RAPORU

2017 MAYIS AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA MAYIS 2017 AYLIK 1. GİRİŞ İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde kurulu LAVİNYA MARMARA olarak adlandırılan 17 dükkan

Detaylı

2017 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA SİTESİ 2017 OCAK AYI FAALİYET RAPORU 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU, ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel

Detaylı

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ 1 MART MART 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ 1 MART MART 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU SAYFA : 1/7 PROJE ADI KONU ve TARİH ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ 1 MART 2017 31 MART 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU 1. GİRİŞ Ġstanbul ili, Avcılar Ġlçesi, Tahtakale Mahallesi Petunya Sokak üzerinde kurulu tekbir

Detaylı

2018 YILI HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU

2018 YILI HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU 2018 YILI HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU VİAPORT HOUSES & SUİTES Raporda mart ayında Sitemizde yapılmış olan faaliyetlerimiz yer almakta ve planlanan faaliyetlerimiz bulunmaktadır. Tel: 0216 222 01 71 Mail:

Detaylı

2017 HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU

2017 HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA 2017 HAZİRAN AYI FAALİYET 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU VE ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde

Detaylı

Sayın Leyla Hanım, Özgün Gıda San.Tic.Ltd.Şti KABA İŞLER

Sayın Leyla Hanım, Özgün Gıda San.Tic.Ltd.Şti KABA İŞLER Sayın Leyla Hanım, İnşaatı devam etmekte olan Trabzon Marin City Projesi nde 2. parsel de bulunan B blok etabıyla ilgili güncel ilerleme raporunu bilgilerinize rica ederiz. Özgün Gıda San.Tic.Ltd.Şti KABA

Detaylı

2017 AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU

2017 AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA 2017 AĞUSTOS AYI FAALİYET 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU VE ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde

Detaylı

Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu

Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu G.Ü. EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIK VE ÖĞRETİM ELEMANLARI BİNASI VE G.Ü. EĞİTİM FAKÜLTESİ DERSLİK VE LABORATUVAR

Detaylı

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA: 1/7

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA: 1/7 SAYFA: 1/7 PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA 01 MART-31 MART 2017 AYLIK FAALİYET 1. GİRİ İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde kurulu LAVİNYA MARMARA

Detaylı

MALİK A- B1-B2 BLOK B BLOK TOPLAM

MALİK A- B1-B2 BLOK B BLOK TOPLAM SAYFA : 1/12 PROJE ADI KONU ve TARİH BEYLİFE CİTY KONUTLARI YÖNETİCİLİĞİ 21 ARALIK 2016-11 OCAK 2017 1. GİRİŞ Ġstanbul ili, Beylikdüzü Ġlçesi, Cumhuriyet Mahallesi Söğüt Sokak No:2 813 ve 944 ada 16.parsel

Detaylı

TARİH: 06.01.2016 REVIZYON: 0 SAYFA : 1/13 01 ARALIK 2015 31 ARALIK 2015 YILLIK FAALİYET RAPORU

TARİH: 06.01.2016 REVIZYON: 0 SAYFA : 1/13 01 ARALIK 2015 31 ARALIK 2015 YILLIK FAALİYET RAPORU SAYFA : 1/13 PROJE ADI KONU ve TARİH GÜNEŞLİ PARK GARDENYA SİTESİ 01 ARALIK 2015 31 ARALIK 2015 YILLIK 1. GİRİŞ İstanbul ili, Bağcılar İlçesi, Bağlar Mahallesi Mimar Sinan Caddesi Ünverdi Sokak üzerinde

Detaylı

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ-2 01 MAYIS MAYIS 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ-2 01 MAYIS MAYIS 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU SAYFA : 1/7 PROJE ADI KONU ve TARİH ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ-2 01 MAYIS 2017 30 MAYIS 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU 1. GİRİŞ Ġstanbul ili, Avcılar Ġlçesi, Tahtakale Mahallesi Petunya Sokak üzerinde kurulu

Detaylı

A-B BLOK 245 75 67 142 103 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 75 77 152(%59) 104

A-B BLOK 245 75 67 142 103 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 75 77 152(%59) 104 SAYFA : 1/8 PROJE ADI KONU ve TARİH VETRO CİTY RESİDENCE 01 OCAK 2016 31 OCAK 2016 AYLIK 1. GİRİŞ İstanbul ili, Esenyurt İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi 1992 Sokak 1239 ada 16.parsel olarak kayıtlı üzerinde

Detaylı

A-B BLOK 245 61 61 122 123 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 61 71 132 124

A-B BLOK 245 61 61 122 123 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 61 71 132 124 SAYFA : 1/8 PROJE ADI KONU ve TARİH VETRO CİTY RESİDENCE 01 ARALIK 2015 31 ARALIK 2015 AYLIK 1. GİRİŞ İstanbul ili, Esenyurt İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi 1992 Sokak 1239 ada 16.parsel olarak kayıtlı üzerinde

Detaylı

2018 YILI AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU

2018 YILI AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU 2018 YILI AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU RİNGS İSTANBUL TOPLU YAPILAR YÖNETİMİ Raporda AĞUSTOS ayında Sitemizde yapılmış olan faaliyetlerimiz yer almaktadır. Tel: 0216 290 07 77 Web:www.apsiyon.com https://www.apsiyon.com/dashboard.aspx

Detaylı

SİNPAŞ CENTRAL LIFE SİTE YÖNETİMİ 2014 OCAK HAZİRAN FAALİYETLERİ

SİNPAŞ CENTRAL LIFE SİTE YÖNETİMİ 2014 OCAK HAZİRAN FAALİYETLERİ SİNPAŞ CENTRAL LIFE SİTE YÖNETİMİ 2014 OCAK HAZİRAN FAALİYETLERİ A.SOSYAL TESİS: 1 Sosyal tesis hamam-sauna katındaki sedir sökülerek yerine 5 adet şezlong ve minder konuldu. 2 Sosyal tesis hamam-sauna

Detaylı

FOLKART NARLIDERE SİTE YÖNETİMİ AĞUSTOS 2013 AYLIK FAALİYET RAPORU

FOLKART NARLIDERE SİTE YÖNETİMİ AĞUSTOS 2013 AYLIK FAALİYET RAPORU FOLKART NARLIDERE SİTE YÖNETİMİ AĞUSTOS 2013 AYLIK FAALİYET RAPORU Folkart Narlıdere Ağustos 2013 Faaliyet Raporu 1 İÇİNDEKİLER 1. YÖNETİM FAALİYELERİ 1.1. GENEL 1.2. YKS DENETLEME FAALİYETLERİ 2. TEKNİK

Detaylı

ACADEMIA APARTMENTS 01/01/ /12/2018 TARİHLERİ ARASI FAALİYET RAPORU

ACADEMIA APARTMENTS 01/01/ /12/2018 TARİHLERİ ARASI FAALİYET RAPORU ACADEMIA APARTMENTS 01/01/2018-31/12/2018 TARİHLERİ ARASI FAALİYET RAPORU 1 2. SİTE YÖNETİM VE DENETİM KURULLARI ACADEMİA APARTMENTS YÖNETİM KURULU ÜYELERİ Zuhal Perver Yönetim Kurulu Başkanı Nalan Pehlivan

Detaylı

RİNGS İSTANBUL SİTESİ TEMİZLİK VE GÖREV TALİMATNAMESİ

RİNGS İSTANBUL SİTESİ TEMİZLİK VE GÖREV TALİMATNAMESİ RİNGS İSTANBUL SİTESİ TEMİZLİK VE GÖREV TALİMATNAMESİ 1. AMAÇ Bu talimatın amacı, İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi, Rings İstanbul Sitesinin; 1. İnsan sağlığına zarar verebilecek tüm etmenlerden arındırılmasını,

Detaylı

2017 NİSAN AYI FAALİYET RAPORU

2017 NİSAN AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA 2017 NİSAN AYI FAALİYET 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURLU VE ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde

Detaylı

TARİH: 31.12.2015 REVIZYON: 0 SAYFA : 1/25

TARİH: 31.12.2015 REVIZYON: 0 SAYFA : 1/25 SAYFA : 1/25 PROJE ADI KONU ve TARİH GÜNEŞLİ PARK EVLERİ SİTESİ 2015 ARALIK AYI 1. GİRİŞ İstanbul İli, Bağcılar ilçesi, 3303 Ada, 10 No lu parsel numaralarında tapuya kayıtlı taşınmazlar üzerine inşa edilen

Detaylı

REVIZYON: 0 2015 ARALIK AYI FAALİYET RAPORU

REVIZYON: 0 2015 ARALIK AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH İSPARTAKULE KOZA EVLERİ 2015 ARALIK AYI FAALİYET 1. GİRİŞ İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Firuzköy Mahallesinde kain 630 ada, 1 numaralı parselde kayıtlı ana gayri menkul üzerinde

Detaylı

TİP 2 TİP 1. Hol ve Koridor : 21.5 m 2. Hol ve Koridor : 31.5 m 2 Salon : 40 m 2 Oturma Odası : 15 m 2 Mutfak : 18 m 2 Oda : 12 m 2

TİP 2 TİP 1. Hol ve Koridor : 21.5 m 2. Hol ve Koridor : 31.5 m 2 Salon : 40 m 2 Oturma Odası : 15 m 2 Mutfak : 18 m 2 Oda : 12 m 2 VAZİYET PLANI KAT KAT PLANI Tip 1 Daire Planı Tip 2 Daire Planı Mutfak Salon Mutfak Salon Hol ve Koridor Hol ve Koridor Banyo Banyo Eby Yatak sı Eby Banyo Eby Banyo Eby Yatak sı Giy. sı Giy. sı TİP 1 Hol

Detaylı

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ-2 01 NĠSAN NĠSAN 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ-2 01 NĠSAN NĠSAN 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU SAYFA : 1/7 PROJE ADI KONU ve TARİH ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ-2 01 NĠSAN 2017 30 NĠSAN 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU 1. GİRİŞ Ġstanbul ili, Avcılar Ġlçesi, Tahtakale Mahallesi Petunya Sokak üzerinde kurulu

Detaylı

Mutluluğa Açılan Kapı

Mutluluğa Açılan Kapı Mutluluğa Açılan Kapı Yunuseli nin Yeni Yaşam Alanı Bostancıkent 35.Etap 4500 m2 Üzerinde 5 Er Katlı Binalarda Toplamda 76 Daire 5 Adet Ticari Alanıyla Sizlerin Yaşamına Değer Katıyor. Yaşamınıza Değer

Detaylı

Tüm Blok iç merdivenleri trabzanlarında 125 adet civarında eksik ahşap topuzlar tespit edilmiştir.

Tüm Blok iç merdivenleri trabzanlarında 125 adet civarında eksik ahşap topuzlar tespit edilmiştir. Geçici süreli bahçıvan 02 Mart-30 Haziran 2010 tarihleri arasında sitemizde hizmet vermiş olup, düzenleme çalışması öncesi durum aşağıda olduğu gibidir. (B13 blok girişi) Tüm blok önleri benzer şekilde

Detaylı

2018 YILI KASIM-ARALIK AYI FAALİYET RAPORU

2018 YILI KASIM-ARALIK AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH NURSAN KONAKLARI 1. PROJE TANITIMI, YÖNETİM KURULU, SİTE YÖNETİM ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Adnan Kahveci Mahallesi, Kafkas Cd., 34528 olarak kayıtlı,

Detaylı

01 MART 31 MART 2017 FAALİYET RAPORU

01 MART 31 MART 2017 FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH AUTOPIA AVM 01 MART 31 MART 2017 1. PROJE TANITIMI, YÖNETİM KURULU, SİTE YÖNETİM ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Esenyurt İlçesi, Gökevler Mahallesi Adnan Kahveci Mahallesi No:

Detaylı

H blok 10. kat esenjör hattı bağlantılarından su kaçağı

H blok 10. kat esenjör hattı bağlantılarından su kaçağı DURUM RAPORU H blok 10. kat esenjör hattı bağlantılarından su kaçağı H blok 10. kat taşıyıcı kolsollar bayasız H blok 10.kat su kaçakları sonuçu paslanma ve su eksilmesi H blok 3. bodrum kat hidrofor odaları

Detaylı

2017 YILI TEMMUZ AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI TEMMUZ AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH ISPARTAKULE KOZA EVLERİ 01 TEMMUZ 2017 31 TEMMUZ 2017 YILLIK FAALİYET 1. GİRİŞ Ġstanbul ili, Avcılar Ġlçesi, Tahtakale Mahallesi Petunya Sokak üzerinde kurulu tekbir toplu yapı

Detaylı

TARİH: 05.01.2016 REVIZYON: 0 SAYFA : 1/5 2015 ARALIK AYI FAALİYET RAPORU

TARİH: 05.01.2016 REVIZYON: 0 SAYFA : 1/5 2015 ARALIK AYI FAALİYET RAPORU SAYFA : 1/5 PROJE ADI KONU ve TARİH AYIŞIĞI HALTING PLACE 2015 ARALIK AYI 1. GİRİŞ İstanbul ili, Esenyurt İlçesi, Barbaros Hayrettin Paşa Mah 2316 Sk. No: 13/H üzerinde kurulu 9 Blok ve 346 bağısız bölüm

Detaylı

2017 YILI TEMMUZ AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI TEMMUZ AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH KAVAKLI KONAKLARI SİTESİ 01 31 TEMMUZ 2017 AYLIK 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU, ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Beylikdüzü İlçesi, Kavaklı Mahallesi Kavaklı Caddesi No 42 üzerinde

Detaylı

2013 Yılı Devam Eden Projeler. Eğitim Yükseköğretim Sektörü

2013 Yılı Devam Eden Projeler. Eğitim Yükseköğretim Sektörü 2013 Yılı Devam Eden Projeler Eğitim Yükseköğretim Sektörü YAKLAŞIK 400 YATAKLI ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ HASTA BAKIM ÜNİTESİ BİNASI İLE MEVCUT HASTA BAKIM ÜNİTESİ BİNASININ POLİKLİNİK BİNASI OLARAK

Detaylı

EKŞİOĞLU ÖNDERKENT SİTESİ TERMAL KAMERA ÖLÇÜM RAPORU ve SONUÇLARI

EKŞİOĞLU ÖNDERKENT SİTESİ TERMAL KAMERA ÖLÇÜM RAPORU ve SONUÇLARI Ölçüm: 5, Yansıyan Sıcaklık: 20 C Ekşioğlu Önderkent Sitesinde yapılan termal kamera ölçüm sonuçlarına göre binada yapılmış ısı yalıtım çalışması başarılı olarak ölçülmüştür. Isı kayıplarının (kırmızı

Detaylı

2017 TEMMUZ AYI FAALİYET RAPORU

2017 TEMMUZ AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH BEYLİFE CİTY KONUTLARI YÖNETİCİLİĞİ 01 TEMMUZ 2017-31 TEMMUZ 2017 FAALİYET 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU VE ORGANİZASYON ŞEMASI Ġstanbul ili, Beylikdüzü Ġlçesi, Cumhuriyet Mahallesi

Detaylı

2017 NİSAN AYI FAALİYET RAPORU

2017 NİSAN AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH VETRO CĠTY RESĠDENCE 2017 NĠSAN FAALĠYET 1. GİRİŞ Ġstanbul ili, Esenyurt Ġlçesi, Cumhuriyet Mahallesi 1992 Sokak 1239 ada 16.parsel olarak kayıtlı üzerinde kurulu tekbir toplu yapı

Detaylı

KILIÇOĞLU 1-2 SĠTESĠ 2012 YILI 4. DÖNEM YILLIK FAALĠYET RAPORU

KILIÇOĞLU 1-2 SĠTESĠ 2012 YILI 4. DÖNEM YILLIK FAALĠYET RAPORU KILIÇOĞLU 1-2 SĠTESĠ 2012 YILI 4. DÖNEM YILLIK FAALĠYET RAPORU 2012 YILI TOPLAM GELİRLER: 170.678,35 2011 DEN DEVİR:8.003,35 AİDAT: 140.695,00 AVANS:21.980.00 2012 DEN ALINAMAYAN AĠDAT VE AVANS MĠKTARI:

Detaylı

BAYSAN İŞ MERKEZİ. Adana nın en prestijli iş merkezi olan Baysan İş Merkezi bir Can İnşaat projesidir.

BAYSAN İŞ MERKEZİ. Adana nın en prestijli iş merkezi olan Baysan İş Merkezi bir Can İnşaat projesidir. Adana nın en prestijli iş merkezi olan Baysan İş Merkezi bir Can İnşaat projesidir. Baysan İş Merkezi konum olarak Adana nın ticaret ve kamu binalarının merkezinde yer almaktadır. İş merkezinin hemen yanında

Detaylı

Asansör Kliması Montaj ve Kullanım Kılavuzu

Asansör Kliması Montaj ve Kullanım Kılavuzu Tel: (224) 243 70 71 Faks: (224) 243 88 96 Asansör Kliması Montaj ve Kullanım Kılavuzu A-2000 (5.800 Btu/h) A-4000 (12.600 Btu/h) www.asansorklimasi.com www.uludagklima.com info@uludagklima.com 1 444 37

Detaylı

Em neller İnşaat modern ve güvenl mekanlar... Dört Dörtlük Bir Yaşam...

Em neller İnşaat modern ve güvenl mekanlar... Dört Dörtlük Bir Yaşam... Dört Dörtlük Bir Yaşam... www. verapark.com.tr Em neller İnşaat Doğayla, doğal olanla yaşamak için... Vera Park Konutları 4-1- www.verapark.com.tr Yeni bir daire alırken orada uzun bir hayat süreceğinizi

Detaylı

MUTFAKLAR Projesine göre mutfak dolapları ve gereçleri: paslanmaz çelik çift gözlü ve damlalıklı eviye, davlumbaz ve çöp öğütücü.

MUTFAKLAR Projesine göre mutfak dolapları ve gereçleri: paslanmaz çelik çift gözlü ve damlalıklı eviye, davlumbaz ve çöp öğütücü. İkebana Evleri FARKLI KONUT SEÇENEKLERİ Farklı bloklarda, 63 m2 ile 197 m2 arasında, 1+1 den 4+1 e farklı konut seçenekleri Daha geniş konut tercih edenler için 245 m2 ile 313 m2 arasında değişen özel

Detaylı

Sayı : 2016/4 22 Ocak 2016 Konu: Kesinleşen 2015-2016 yılı Dönemi Tahmini İşletme Bütçesi. Sayın Kat Maliki;

Sayı : 2016/4 22 Ocak 2016 Konu: Kesinleşen 2015-2016 yılı Dönemi Tahmini İşletme Bütçesi. Sayın Kat Maliki; TEBLİĞAT Sayı : 2016/4 22 Ocak 2016 Konu: Kesinleşen 2015-2016 yılı Dönemi Tahmini İşletme Bütçesi. Sayın Kat Maliki; 1. 13-20 Aralık 2015 tarihlerinde Kat Malikleri Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı

Detaylı

01 ŞUBAT 28 ŞUBAT 2017 FAALİYET RAPORU

01 ŞUBAT 28 ŞUBAT 2017 FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH AUTOPIA 01 ŞUBAT 28 ŞUBAT 2017 1. PROJE TANITIMI, YÖNETİM KURULU, SİTE YÖNETİM ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Esenyurt İlçesi, Gökevler Mahallesi Adnan Kahveci Mahallesi No:

Detaylı

Enerji Verimlilik Kanunu

Enerji Verimlilik Kanunu Enerji Verimlilik Kanunu 2007 yılı itibariyle yürürlükte olan Enerji Verimliliği Kanunu sonucu, toplam inşaat alanı 2000 m 2 ve üzeri olan binalarda merkezi ısıtma sistemi kullanımı zorunlu hale gelmiştir.

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME. Sayfa 1 / 5 YAPI GENEL

TEKNİK ŞARTNAME. Sayfa 1 / 5 YAPI GENEL TEKNİK ŞARTNAME YAPI GENEL Binada uygulanacak standartlar ve tasarım bileşenleri İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Master Plan El Kitabı nda belirlenen standartlara göre oluşturulacaktır. Ayrıca aşağıdaki

Detaylı

AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ İSKENDERUN İRTİBAT BÜROSU İLE İLGİLİ YAPILACAK OLAN ÇALIŞMALARIN İÇERİĞİNE DAİR AÇIKLAMALAR

AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ İSKENDERUN İRTİBAT BÜROSU İLE İLGİLİ YAPILACAK OLAN ÇALIŞMALARIN İÇERİĞİNE DAİR AÇIKLAMALAR AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ İSKENDERUN İRTİBAT BÜROSU İLE İLGİLİ YAPILACAK OLAN ÇALIŞMALARIN İÇERİĞİNE DAİR AÇIKLAMALAR 1. Kırım, Sökme ve Temizlik Zemin katta duvarda yer alan ahşaplar sökülecek, projeye

Detaylı

2.ETAP SİTE SAKİNLERİ

2.ETAP SİTE SAKİNLERİ 1 2.ETAP SİTE SAKİNLERİ Kıymetli Komşularımız, Binalarımızda artık, yaşlanmaya bağlı olarak bir çok yerinde eskimeler ve yıpranmalar oluşmuştur. Sıhhi tesisat ve alt yapıda birçok sorunlar ortaya çıkmaktadır.

Detaylı

01 MAYIS 31 MAYIS 2017 FAALİYET RAPORU

01 MAYIS 31 MAYIS 2017 FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH AUTOPIA AVM 01 MAYIS 31 MAYIS 2017 1. PROJE TANITIMI, YÖNETİM KURULU, SİTE YÖNETİM ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Esenyurt İlçesi, Gökevler Mahallesi Adnan Kahveci Mahallesi

Detaylı

ELEKTRİK TESİSATI VE SİSTEMLERİ

ELEKTRİK TESİSATI VE SİSTEMLERİ ELEKTRİK TESİSATI VE SİSTEMLERİ Elektrik tesisatının, kaçış yolları aydınlatmasının, acil durum aydınlatma ve yönlendirmesinin ve yangın algılama ve uyarı sistemlerinin, ilgili tesisat yönetmeliklerine

Detaylı

2017 TEMMUZ AYI FAALĠYET RAPORU

2017 TEMMUZ AYI FAALĠYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH GÜNEġLĠ PARK GARDENYA SĠTESĠ 2017 TEMMUZ AYI FAALĠYET RAPORU 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU VE SİTE ORGANİZASYON ŞEMASI Ġstanbul ili, Bağcılar Ġlçesi, Bağlar Mahallesi Mimar Sinan

Detaylı

- Binanın bulunduğu belediyenin imar ve yangın yönetmelikleri incelenmeli ve göz önünde bulundurulmalıdır.

- Binanın bulunduğu belediyenin imar ve yangın yönetmelikleri incelenmeli ve göz önünde bulundurulmalıdır. ASANSÖR YAPTIRILIRKEN DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR Planlama Aşamasında : - Binanın bulunduğu belediyenin imar ve yangın yönetmelikleri incelenmeli ve göz önünde bulundurulmalıdır. - Asansör avan projesi tercihen

Detaylı

KONYA KARAPINAR 300 KİŞİLİK ÖĞRENCİ YURDU İnceleme Dosyası

KONYA KARAPINAR 300 KİŞİLİK ÖĞRENCİ YURDU İnceleme Dosyası 2012 KONYA KARAPINAR 300 KİŞİLİK ÖĞRENCİ YURDU İnceleme Dosyası Konya Karapınar da yapılması planlanan 300 Kişilik Öğrenci yurduna ait genel bilgi ve maliyet çalışması Halil ATLI ESEER İNŞAAT 03.02.2012

Detaylı

S.S. MASHATTAN SİTE İŞLETME KOOPERATİFİ 2016 YILI ÇALIŞMA RAPORU

S.S. MASHATTAN SİTE İŞLETME KOOPERATİFİ 2016 YILI ÇALIŞMA RAPORU S.S. MASHATTAN SİTE İŞLETME KOOPERATİFİ 2016 YILI ÇALIŞMA RAPORU TEKNİK FAALİYETLER 1-DOĞALGAZ FİYATLARINDA İNDİRİM Doğalgaz faturalarında indirim sağlamak için İGDAŞ ile 27 Mayıs2016 tarihinde yeni sözleşme

Detaylı

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/16

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/16 SAYFA : 2/16 2. YÖNETİM KURULU KARARLARI Yönetim Kurulu Toplantısında alınan 2016/10 numaralı kararda; Hukuki işlemlerin site adına yürütülmesi amacıyla Avukat Fatma ÜNAL ın yetkilendirilmesi kararı alınmıştır.

Detaylı

ÇETİNKAYA PANO ÇETİNKAYA PANO

ÇETİNKAYA PANO ÇETİNKAYA PANO 2017 Fiyat Listesi 1979 yılında elektrik sektöründe faaliyetine başlamış olan ÇETİNKAYA PANO, 38 yıllık sektör tecrübesiyle imalat sahasını geliştirerek ve pazar payını günden güne arttırarak iç ve dış

Detaylı

İŞ GRUPLARININ MALİYETTEKİ ORANLARI

İŞ GRUPLARININ MALİYETTEKİ ORANLARI İŞ GRUPLARININ MALİYETTEKİ ORANLARI İşin Adı : KATLI OTOPARK YAPIM İŞİ No İş Grubunun Adı Tutarı 01 INSAAT 1 İNŞAAT İMALATLARI 41.4519 2 KAZI İKSA VE ZEMİN İYİLEŞTİRME 47.0196 -- INSAAT Toplamı 88.4715

Detaylı

STARLAND İLETİŞİM. Alev Çolak. Temizlik 1 2. Temizlik 2 3. Temizlik 3 4. Teknik 5. Peyzaj 6. Yol ayrımı çalışması 7. Yapılması planlanan işler

STARLAND İLETİŞİM. Alev Çolak. Temizlik 1 2. Temizlik 2 3. Temizlik 3 4. Teknik 5. Peyzaj 6. Yol ayrımı çalışması 7. Yapılması planlanan işler STARLAND İLETİŞİM Eylül 2014 Sayı 1 Bu sayıda: Temizlik 1 2 Temizlik 2 3 Temizlik 3 4 Teknik 5 Peyzaj 6 Değerli Starland Sitesi Sakinleri, 1 Eylül 2014 tarihinden itibaren Site Müdürü görevini üstlenmiş

Detaylı

D U M A N K A Y A İ N Ş A A T. Kurtköy Flex LEED UYGULAMALARI

D U M A N K A Y A İ N Ş A A T. Kurtköy Flex LEED UYGULAMALARI Kurtköy Flex LEED UYGULAMALARI Dumankaya Kurtköy Flex Konsept; Bölgede farklılık oluşturacak bir proje, Büyük lobi alanı, Toplantı odaları, Terasta yüzme havuzu, Fitness Center Kafe-Restoran Dumankaya

Detaylı

TERMAL KAMERA KULLANIM ALANLARI

TERMAL KAMERA KULLANIM ALANLARI TERMAL KAMERA KULLANIM ALANLARI Termal kameralar; Elektrik panolarında, problemleri tespit etmek için (gevşeklik, korozyon, aşırı akım, kablo kesiti yetersizliği, malzemedeki bozulmalardan kaynaklanan

Detaylı

01 NİSAN 30 NİSAN 2017 FAALİYET RAPORU

01 NİSAN 30 NİSAN 2017 FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH AUTOPIA AVM 01 NİSAN 30 NİSAN 2017 1. PROJE TANITIMI, YÖNETİM KURULU, SİTE YÖNETİM ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Esenyurt İlçesi, Gökevler Mahallesi Adnan Kahveci Mahallesi

Detaylı

Güvenliğin ve Modernliğin Adresinden Ayrıcalıklı İki Yeni Yaşam Alanı

Güvenliğin ve Modernliğin Adresinden Ayrıcalıklı İki Yeni Yaşam Alanı Güvenliğin ve Modernliğin Adresinden Ayrıcalıklı İki Yeni Yaşam Alanı TÜRK RİVİERASI ANTALYA Bergama Kralı II. Attalos akıncılara Gidin bana yeryüzünün cennetini bulun der. Akıncılar kralın bu emriyle

Detaylı

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA: 1/11

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA: 1/11 SAYFA: 1/11 PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA MART 2017 AYLIK 1. GİRİŞ İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde kurulu LAVİNYA MARMARA olarak adlandırılan

Detaylı

2017 YILI MAYIS AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI MAYIS AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH BEYKONAKLAR 2017 YILI MAYIS AYI 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU VE ORGANİZASYON ŞEMASI Ġstanbul ili, Beylikdüzü Ġlçesi, Cumhuriyet Mahallesi Ali Talip Özdemir Caddesi üzerinde

Detaylı

5603 m² alan üzerinde toplam 5 blok, 54 daire ve 14 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 14 Adet 2+1 (89,83-101,37-101,90 m²), 20 Adet 3+1

5603 m² alan üzerinde toplam 5 blok, 54 daire ve 14 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 14 Adet 2+1 (89,83-101,37-101,90 m²), 20 Adet 3+1 Kocaeli nin gözde ilçesi Başiskele de yer alan doğanın içinde yer alan 0 m² alan üzerinde toplam blok, daire ve dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde Adet + (89,8-0, - 0,90 m²), 0 Adet + (,0 m²), Adet

Detaylı

YAPI GENEL: ISI, SU ve SES YALITIMI:

YAPI GENEL: ISI, SU ve SES YALITIMI: Bu doküman, Ege Yapı Ltd. Şti İz Park Projesi nin mahal listesini tanımlanmaktadır. Mahal listesi; A blok a ait genel tasarım ve uygulama prensiplerini, kullanılacak sistem ve malzemelerin genel hatlarını

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ /04/010 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 0103070 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 9/04/010 TARİHİ, SAAT

Detaylı

KRİZ İLETİŞİMİ ÇALIŞMALARI

KRİZ İLETİŞİMİ ÇALIŞMALARI KRİZ İLETİŞİMİ ÇALIŞMALARI UP HİLL COURT PROJESİ DEVİR ALINDIĞINDA A7 2 KAZAN DAİRESİ GENEL GÖRÜNÜM A7 KAZAN DAİRESİ GENEL DURUM KABLO, İZALASYON, ARIZALI PANEL VE MOTORU OLMAYAN 3 YOLLU VANA A7-2 HİDRAFOR

Detaylı

Tolgahan Sitesi Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu

Tolgahan Sitesi Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu Tolgahan Sitesi Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu 03.2016-12.2017 Öncelikle, 06.03.2016 Tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurul da bize güvenerek göreve getiren Genel Kurul Üyelerine teşekkür ediyoruz. Görev

Detaylı

APARTMANLAR KONTROL FORMU

APARTMANLAR KONTROL FORMU SORU E H ÖNERİ 1. Apartmanın sokak numarası gece ve gündüz görülebilecek durumda mı? 2. Apartman dairelerinin numaraları var mı? 3. Apartmana giren kişiler için geçiş kontrolü var mı? 4. Apartman, site

Detaylı

İNŞAAT SEKTÖRÜ. 1. Duvar blokları 2. Asmolen bloklar 3. Yapıştırma harcı 4. Sıva kumu 5. Şap kumu 6. Dolgu malzemesi

İNŞAAT SEKTÖRÜ. 1. Duvar blokları 2. Asmolen bloklar 3. Yapıştırma harcı 4. Sıva kumu 5. Şap kumu 6. Dolgu malzemesi İNŞAAT SEKTÖRÜ 1. Duvar blokları 2. Asmolen bloklar 3. Yapıştırma harcı 4. Sıva kumu 5. Şap kumu 6. Dolgu malzemesi Pomza, inşaat sektöründe hafif beton elde edilmesinde agrega olarak kullanılmaktadır.

Detaylı

2017 YILI HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH BEYKONAKLAR 2017 YILI HAZİRAN AYI 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU VE ORGANİZASYON ŞEMASI Ġstanbul ili, Beylikdüzü Ġlçesi, Cumhuriyet Mahallesi Ali Talip Özdemir Caddesi üzerinde

Detaylı

ÇAKMAK SİTESİ YÖNETİM KURULU 2016 YILI YILLIK FAALİYET RAPORU

ÇAKMAK SİTESİ YÖNETİM KURULU 2016 YILI YILLIK FAALİYET RAPORU ÇAKMAK SİTESİ YÖNETİM KURULU 2016 YILI YILLIK FAALİYET RAPORU Çakmak Sitesi Yönetim Kurulu, 01 Ocak -31 Aralık 2016 dönemi içerisinde Genel Kurulun verdiği yetki ve toplantıda alınan kararlar doğrultusunda

Detaylı

ANDROMEDA RESIDENCE 2009 ŞUBAT AYI AKTİVİTE RAPORU

ANDROMEDA RESIDENCE 2009 ŞUBAT AYI AKTİVİTE RAPORU ANDROMEDA RESIDENCE 2009 ŞUBAT AYI AKTİVİTE RAPORU TEKNİK : Daire içlerinde meydana gelen mekaniksel ve elektriksel arızalara 593 kez müdahale edildi. Günlük Bütün kulelerde Ortak mekânlara ait elektriksel

Detaylı

SAĞLIK BAKANLIĞI ALÇAK GERİLİM ELEKTRİK PANO ve TABLOLARI

SAĞLIK BAKANLIĞI ALÇAK GERİLİM ELEKTRİK PANO ve TABLOLARI SAĞLIK BAKANLIĞI ALÇAK GERİLİM ELEKTRİK PANO ve TABLOLARI KONU VE KAPSAM: Alçak gerilim dağıtım panoları, bina içinde kullanılan, zemine montajlı, serbest dikili tip olarak prefabrik standart fonksiyonel

Detaylı

MALL OF ISTANBUL OFIS TEKNİK ŞARTNAME

MALL OF ISTANBUL OFIS TEKNİK ŞARTNAME Bu dokümanda Mall Of İstanbul projesinin ofis bloğunun teknik şartnamesi tanımlanmaktadır. Teknik Şartname genel tasarım ve uygulama prensiplerini, kullanılacak sistem ve malzemelerin genel hatlarını tariflemektedir.

Detaylı

HİDROLİK MERDİVENLİ İTFAİYE EKİPMANI TEKNİK ŞARTNAMESİ

HİDROLİK MERDİVENLİ İTFAİYE EKİPMANI TEKNİK ŞARTNAMESİ HİDROLİK MERDİVENLİ İTFAİYE EKİPMANI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1- SU TANKI: St -37 A1 kalite 5 mm sac kullanılmaktadır. Tank içinde Enine 2, Boyuna 4 adet tank malzemesi ile ayni malzemeden dalgakıran Tank üzerinde

Detaylı

YAŞAM BURADA BAŞLIYOR...

YAŞAM BURADA BAŞLIYOR... YAŞAM BURADA BAŞLIYOR... GÜVENLİ YAŞAM BİZİMLE BAŞLIYOR BURGÜVEN İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. 2007 yılında Bursa da kurulmuştur. Büyük projelere imza atarak kurumsal kimliğine oluşturmuştur. MUTLU EDECEK

Detaylı

DÖŞEMELERDE ISI YALITIMI

DÖŞEMELERDE ISI YALITIMI DÖŞEMELERDE ISI YALITIMI Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi DÖŞEMELERDE ISI YALITIMI Döşemelerde ısı yalıtımı için

Detaylı

Bursa`nın en hızlı değer kazanan bölgesinde hayallerinizin sınırlarını zorlayan bir proje hızla yükseliyor.

Bursa`nın en hızlı değer kazanan bölgesinde hayallerinizin sınırlarını zorlayan bir proje hızla yükseliyor. Bursa`nın en hızlı değer kazanan bölgesinde hayallerinizin sınırlarını zorlayan bir proje hızla yükseliyor. Ana arterlere kolay ulaşım imkanı olan, ekonomik değeri yüksek bir yaşam kompleksi. ARKAT YAPI

Detaylı

Firmamızın yönetim kadrosu İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu inşaat yüksek mühendisi ve harita mühendisinden oluşmaktadır.

Firmamızın yönetim kadrosu İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu inşaat yüksek mühendisi ve harita mühendisinden oluşmaktadır. Firmamız 2014 yılı Nisan ayında kurulmuş olup, yapı sektöründe faaliyet göstermektedir. Firmanın kuruluş amacı, mühendislik ilkelerinden taviz vermeden doğru yapılan planlama ve yönetim ile kaliteli ekipleri

Detaylı

Resmi Gazete Tarihi: 1/2/2012 Resmi Gazete Sayısı: 28191 MİLLİ EMLAK GENEL TEBLİĞİ (SIRA NO: 339)

Resmi Gazete Tarihi: 1/2/2012 Resmi Gazete Sayısı: 28191 MİLLİ EMLAK GENEL TEBLİĞİ (SIRA NO: 339) Resmi Gazete Tarihi: 1/2/2012 Resmi Gazete Sayısı: 28191 MİLLİ EMLAK GENEL TEBLİĞİ (SIRA NO: 339) MADDE 1 26/5/2005 tarihli ve 25826 sayılı Resmî Gazete de yayımlanan Millî Emlâk Genel Tebliği (Sıra No:

Detaylı

2017 YILI HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH TOYA MODA SİTESİ 2017 HAZİRAN AYI YÖNETİM HİZMETLERİ 1. SİTE TANITIMI VE ORGANİZASON ŞEMASI İstanbul ili, Küçükçekmece İlçesi, Tevfikbey Mahallesi 20 Temmuz Caddesi No:33 adres

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

BIRAKIN KUTUP AYILARI RAHAT UYUSUN

BIRAKIN KUTUP AYILARI RAHAT UYUSUN POLAR İZOLASYON ISI İZOLASYONU TANITIM BROŞÜRÜ İçinde bulunduğumuz yüzyılda hızlı endüstrileşmenin sonucu olarak ortaya çıkan enerji ihtiyacı ve bu ihtiyacın yaklaşık % 90 oranında fosil türevli yakıt

Detaylı

LED Sarkıt lamba. Montaj talimatı 88346HB54XVII

LED Sarkıt lamba. Montaj talimatı 88346HB54XVII LED Sarkıt lamba tr Montaj talimatı 88346HB54XVII 2017-07 Bu kılavuza dair Bu ürün çeşitli emniyet tertibatlarına sahiptir. Yine de güvenlik uyarılarını dikkatle okuyun. Kaza sonucu ortaya çıkabilecek

Detaylı

Yangın Alarm Sistemleri iki ana gruba ayrılır

Yangın Alarm Sistemleri iki ana gruba ayrılır Yangın Alarm Sistemleri iki ana gruba ayrılır 1. Konvansiyonel Sistemler (Bölgesel Bilgilendirme) 2. Adreslenebilir Sistemler Noktasal Bilgilendirme 1. Konvansiyonel Sistemler (Bölgesel Bilgilendirme)

Detaylı

göstergesi vasıtasıyla kimyasal

göstergesi vasıtasıyla kimyasal enerji Buharlaştırıcılar (Evaporatörler), LNG' yi ortam ısısını kullanarak gazlaştırıp tüketilmeye hazır hale getirirler. Geniş ısı transfer yüzeyleri sayesinde yüksek ısı değiştirme kabiliyetleri vardır.

Detaylı

AD: HEDEF AYMAK NUMARA: G KONU: İNŞAAT ÇELİKLERİ

AD: HEDEF AYMAK NUMARA: G KONU: İNŞAAT ÇELİKLERİ AD: HEDEF AYMAK NUMARA: G1850.100030 KONU: İNŞAAT ÇELİKLERİ İNŞAAT ÇELİKLERİ Beton, sıkıştırmada yeterince güçlü, ancak gerilimde zayıf bir yapı malzemesidir. Bu nedenle beton, çelik ile takviye edilir,

Detaylı

Enerji dağıtım tesisleri ve elektrikle çalışma

Enerji dağıtım tesisleri ve elektrikle çalışma 1 Enerji dağıtım tesisleri ve elektrikle çalışma 13. Enerji dağıtım tesisleri, yangın veya patlama riski oluşturmayacak şekilde tasarlanarak kurulur ve işletilir. Kişilerin, doğrudan veya dolaylı teması

Detaylı

OTOPORT OTOMOBİL ALIŞVERİŞ MERKEZİ FAALİYET RAPORU

OTOPORT OTOMOBİL ALIŞVERİŞ MERKEZİ FAALİYET RAPORU PROJE ADI : OTOPORT OTOMOBİL ALIŞVERİŞ MERKEZİ KONU VE TARİH : 15 MART 15 KASIM 2014 DÖNEMİ FAALİYET 1. GİRİŞ İstanbul İli, Esenyurt İlçesi, Saadetdere Mahallesi 33. Sokak No: 46 adresinde bulunan ve Esenyurt

Detaylı

BIRAKIN KUTUP AYILARI RAHAT UYUSUN

BIRAKIN KUTUP AYILARI RAHAT UYUSUN 02.06.2009 Sayfa 1 / 11 İçinde bulunduğumuz yüzyılda hızlı endüstrileşmenin sonucu olarak ortaya çıkan enerji ihtiyacı ve bu ihtiyacın yaklaşık % 90 oranında fosil türevli yakıt tüketimi ile giderilmesi

Detaylı

S.N TARİH 2015 YILI TAMAMLANAN FAALİYETLER AÇIKLAMALAR D11 giriş logar tıkanıklığı giderilmiştir. Tamamlandı

S.N TARİH 2015 YILI TAMAMLANAN FAALİYETLER AÇIKLAMALAR D11 giriş logar tıkanıklığı giderilmiştir. Tamamlandı S.N TARİH 2015 YILI TAMAMLANAN FAALİYETLER AÇIKLAMALAR 1 02.02.2015 D11 giriş logar tıkanıklığı giderilmiştir. 2 02.02.2015 C12 blok arka bahçe aydınlatması yenilenmiştir. 3 03.02.2015 B15 kapı butonu

Detaylı

4. Yangın algılama ve alarm algılayıcılarının hatalı yerleştirilmesi.

4. Yangın algılama ve alarm algılayıcılarının hatalı yerleştirilmesi. Yangının Elektriksel Ana Sebepleri: 1. Projelendirme hataları. 2. Elektrik tesisatı montaj hataları. 3. Elektrik tesisatı kullanım hataları. 4. Yangın algılama ve alarm algılayıcılarının hatalı yerleştirilmesi.

Detaylı

GEPA BAR-24X2 24 V AKÜ REDRESÖR GRUBU

GEPA BAR-24X2 24 V AKÜ REDRESÖR GRUBU 1. Genel GEPA BAR-24X2 24 V AKÜ REDRESÖR GRUBU GEPA BAR-24X2 Akü Redresör Grubu trafo merkezleri, fabrikalar, acil aydınlatma sistemleri ve 24V DC gerilime ihtiyaç duyulabilecek alanlarda kullanılmak üzere

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Yaşam Standartlarınız Çok Yükseklere Taşınıyor

Yaşam Standartlarınız Çok Yükseklere Taşınıyor www.yesilpark.com.tr YENİLİKLERİN ÖNCÜSÜ YEŞİLPARK HAYATINIZI GÜZELLEŞTİRECEK Sıra Dışı Tasarım, Konfor Ayrıcalık Yeşilpark Modern de Yaşam Standartlarınız Çok Yükseklere Taşınıyor Yepyeni Bir Heyecan

Detaylı

Home Station. Isı İstasyonu Çözümleri

Home Station. Isı İstasyonu Çözümleri Home Station Isı İstasyonu Çözümleri Merkezi ısıtma sistemlerinde, daire ısıtma ve termostatik kontrollü sıcak su için ALNA HOME STATION su ısıtıcısı ve fark basınç kontrolü ile tam bir çözümdür. Özellikler

Detaylı

EMLAK YÖNETİM HİZMETLERİ ve TİCARET A.Ş.

EMLAK YÖNETİM HİZMETLERİ ve TİCARET A.Ş. EMLAK YÖNETİM HİZMETLERİ ve TİCARET A.Ş. TUZLA 1.ETAP 2.KISIM EMLAK KONUTLARI 01.01.2016 31.12.2016 ORTAK GİDER AİDAT ve İŞLETME BÜTÇESİ ( TOPLAM 8 SAYFADAN OLUŞMAKTADIR. ) AİDAT BÜTÇESİ 2.719.245,00 GİDERLER

Detaylı

1-Proje çizimi; Görsel performans,görsel konfor, enerji sarfiyatı ve maliyet yönünden verimlilik göz önünde bulundurularak aydınlatma yapılmalıdır.

1-Proje çizimi; Görsel performans,görsel konfor, enerji sarfiyatı ve maliyet yönünden verimlilik göz önünde bulundurularak aydınlatma yapılmalıdır. Görsel performans,görsel konfor, enerji sarfiyatı ve maliyet yönünden verimlilik göz önünde bulundurularak aydınlatma yapılmalıdır. Projelerde EMO tarafından belirlenen semboller kullanılacaktır. Liste

Detaylı