ChemOrbis Piyasa Bilgisi'ni kullanarak, sürekli değişen plastik piyasasında, siz de rekabetçi avantajlar elde edebilirsiniz.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ChemOrbis Piyasa Bilgisi'ni kullanarak, sürekli değişen plastik piyasasında, siz de rekabetçi avantajlar elde edebilirsiniz."

Transkript

1 Piyasa Bilgisi Connecting Markets Camiasını gerçek ilişkilere dayandırarak kuran ChemOrbis için, çatısı altında buluşturduğu firmalar bir övünç kaynağıdır. ChemOrbis başarısını sürekli olarak büyüyen bu camia ile kurduğu benzersiz ilişkiye ve yıllar boyunca edindiği tecrübeye bağlı olarak geliştirdiği veri analiz yöntemlerine borçludur. Polimer fiyatlarına şeffaflık getiren ChemOrbis in amacı piyasadaki en güncel fiyatları, en doğru şekilde raporlamak ve üyelerinin en karlı ticari kararları almalarını sağlamaktır. ChemOrbis, odağındaki tüm ülkelerde yerleşik ekipleri aracılığı ile piyasadaki fiyatları, gelişmeleri, haberleri, trend leri günlük olarak izler ve raporlar. ChemOrbis Piyasa Bilgisi, alıcı ve satıcıların dengeli bir şekilde temsil edildiği çok sayıda piyasa oyuncusundan alınan bilgilerden derlenir. Titiz bir değerlendirmeden geçirildikten sonra tutarlı bulunan veriler, piyasanın ne yöne seyredeceği konusunda sezgilerinizi aydınlatmak üzere sizlere sunulur. Plastik endüstrisinde sahip olduğu küresel uzmanlık ve ham maddelerin fiyat hareketlerine ilişkin kapsamlı bilgisi sayesinde ChemOrbis, işinizde fark yaratacak bilgileri kullanımınıza sunar. Bu sayede, piyasanın yönü hakkında net ve doğru bilgi edinebilir, böylece mümkün olan en kısa sürede doğru kararı vererek, firmanız için en karlı ticari stratejiyi belirleyebilirsiniz. ChemOrbis üyeleri dünyanın farklı bölgelerindeki arbitraj imkanlarından zamanında haberdar olur ve sunduğumuz e-ticaret platformları üzerinden bu fırsatları kara dönüştürebilecekleri potansiyel iş ortaklarına anında erişim sağlar. ChemOrbis Piyasa Bilgisi'ni kullanarak, sürekli değişen plastik piyasasında, siz de rekabetçi avantajlar elde edebilirsiniz. Neden ChemOrbis Piyasa Bilgisi? Sektörel tecrübeye sahip profesyonellerden oluşan ChemOrbis ekibi, gerçek piyasa fiyatlarını raporlamak ve piyasa analizleri hazırlamak için, plastik endüstrisindeki firmalarla her gün bire-bir temas kurar. Günlük temaslardan elde edilen bu bilgiler, yılların birikimi ile geliştirilmiş güvenilir analitik süreçleri ve edindiği tecrübeyi kullanmak sureti ile kalite kontrolden geçirilmek üzere ChemOrbis Piyasa Bilgisi Ekibi ne aktarılır. Bu metodoloji sayesinde ChemOrbis, önyargılı davranma riskini ortadan kaldırırken, tarafsız ve tutarlı piyasa bilgisi üretilmesini garanti eder.

2 Doğru piyasa bilgisi edinmek size ne gibi yaralar sağlar? Devingen piyasalarda doğru kararları alabilmeniz için sizi ihtiyacınız olan bilgilerlerle ChemOrbis Piyasa Bilgisi donatır. ChemOrbis Piyasa Bilgisi'ni takip ederek; piyasada oluşan günlük fiyatlardan, piyasanın ne yöne doğru hareket ettiği ve oyuncuların fiyatların seyrine dair beklentilerinden, plastik hammaddelerinin arz ve talebini etkileyecek önemli faktörlere ilişkin haberlerden, üretimdeki kesintiler, yeniden üretime geçiş ve kapasite artırımına ilişkin gelişmelerden, güncel fiyat hareketlerinin seyrini anlamak ve tahmin edebilmek için fiyat istatistiklerinden haberdar olabilir, kısacası piyasada önünüzü daha iyi görebilmek için gereken tüm bilgileri edinebilirsiniz. ChemOrbis Piyasa Bilgisi, ticari kararlarınızı verirken karşılacağınız güçlükleri aşmanıza yarayacak bilgileri derleyerek, sizlerin kullanımına sunar. Bu donanım üyelerimizin; günlük alım/satım tekliflerini doğru verilere dayanarak vermelerine, daha etkin pazarlık yapabilmelerine, piyasadaki fiyatların yakın gelecekteki seyrini kestirmelerine, dünyadaki arbitraj fırsatlarından haberdar olmalarına yardımcı olmaktadır. Bu sebeple üyelerimiz, ticari kararlarını etkileyebilecek faktörler hakkında detaylı bilgiye sahip olmak için ChemOrbis'in sunduğu piyasa bilgisini günlük olarak takip etmektedirler. Endüstri için bir referans haline gelen ChemOrbis Piyasa Bilgisi'ni takip ederek siz de; alım/satım yapmak için doğru zamanı yakalayabilir, fiyatların ne yöne seyredeceği hakkında fikir sahibi olabilir, arz/talep dengesinin nasıl değişeceğini tahmin edebilir ve piyasayı etkilemesi muhtemel faktörler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. ChemOrbis'in sunduğu kapsamlı ve dinamik bilgiler, üyelerimizin kendileri için en kazançlı ticari stratejiyi belirlemelerine ve yaptıkları işlerde pazarlık güçlerini artırmalarına yardımcı olmaktadır. Doğru kararları verebilmek için, fiyatların ne zaman değişeceğini, fiyatlar daha değişmeden bilmelisiniz. Yılda Farklı kaynaktan Piyasa görüşü Fiyat raporu

3 Camia Connecting Markets Global ve rafine camia iş modelimizin ve değer önerimizin yapı taşıdır. ChemOrbis aktivitelerinin merkezinde, ev sahipliğini yaptığı ve etki alanı oldukça geniş olan camiası bulunur. Sunduğumuz piyasa bilgisi kadar, platformlarımızda bulabileceğiniz potansiyel iş ortaklarınızın yalnızca yerel değil uluslararası olmasını sağlayan da, vereceğiniz reklamların etkisini sınırların ötesine taşıyan da bu camiadır. ChemOrbis uluslararası camia üyeleri ile bağlantı kurmak için ideal bir mecradır. Mevcut olan ve yakın gelecekte faaliyete geçecek bağlanırlık araçlarımız ile uygulama yazılımlarınız ve platform arasında ya da iş ortaklarınızın uygulama yazılımları ile entegrasyon sağlayabilecek ve camia üyeleri ile iletişime geçebileceksiniz. ChemOrbis camiasının üyeleri kimya-plastik endüstrisinde aktif ve global olarak iş yapmaya hazır oyunculardan oluşmaktadır. Kabul aşamasında titizlikle uyguladığımız kurallar, üyelerimizin sektörel, aktif, gerçek ve güvenilir oyunculardan oluşmasını garanti eder. Kimler ChemOrbis Üyesidir? Her türlü polimer oyuncusu üye profilimizde yer almaktadır. Üreticiler Tüccarlar ve distribütörler İşleyiciler Yeni ticaret araçları ile genişlettiğimiz ürün gamımız sayesinde polimer oyuncularının dışındaki sektörel oyuncuları da üyelerimiz arasına katmaktayız. Mühendislik plastikleri, kompaundlar vb. özel plastik hammadde tedarikçileri, Stabilizan, masterbatch, TiO2, dolgu vb. katkı malzemelerinin tedarikçileri, Makina, ekipman, kalıp vb. yatırım mallarının tedarikçileri, Nakliye, gümrükleme, sigorta, finansman vb. profesyonel hizmet sağlayıcıları.

4 ChemOrbis Camiasını Nasıl Genişletir? Global ve rafine bir camia yaratabilmek için uluslararası varlık göstermenin gerekli olduğunun bilincinde olan ChemOrbis, dünyadaki kilit pazarlarda yeni üye kaydetmek ve bu üyelerin profillerini güncel tutmak için ofisler açmaktadır. ChemOrbis in Global Ekipleri sistematik olarak kendi bölgelerindeki hedef kitleyi araştırır ve uygun bulduklarını üye olarak veritabanına kaydeder. Camia üyelerinin kaydını yapmadan önce, ChemOrbis; Firmaların esas faaliyet alanını, Ticari işlemler için yetkili karar vericileri, Alıp/sattıkları malları, Aktif oldukları pazarları ve uyum sağlayabilecekleri ticari koşulları gibi gerekli bilgilerin asgarisini toplamış ve doğrulamış olmayı garanti eder Toplam Kayıtlı Üye Sayısı /12/2009 İtibariyle Hint Yarımadası Avustralya ve Yeni Zelanda 2% 8% Kuzey ve Batı Avrupa 11% Uzak Doğu Asya 12% Üyelerin Coğrafi Dağılımı Diğer 2% Kuzey Orta Doğu Afrika 1% 1% Türkiye 12% Güney Avrupa 27% Orta ve Doğu Avrupa 1% Güneydoğu Asya 23%

5 Neden Üye Olmalıyım? ChemOrbis, tüm üyeleri gerçek, aktif ve güvenilir olan uluslararası bir plastik camiasına ev sahipliği yapar. ChemOrbis'e üye olarak, siz de küresel oyunculara erişim sağlayan bu camiaya dahil olmuş olursunuz. ChemOrbis üye olduğunuz zaman; gerçek ve güvenilir firmalardan oluşan ve sürekli büyüyen camiamızın bir parçası olabilir, küresel petrokimya piyasasına hakim trend'ler hakkında başkalarının görüşlerini öğrenebilir ve kendi görüşlerinizi paylaşabilir, alım ya da satım yapmak istediğinizde potansiyel iş ortaklarınıza zamanında ulaşabilir, plastik endüstrisindeki profesyonellerin iş düşünerek bağlandıkları bir mecrada, firmanızın tanıtımını yapabilirsiniz. ChemOrbis'e Nasıl Üye Olurum? ChemOrbis e-pazaryerine üye firmalar plastik endüstrisindeki gerçek ve güvenilir oyunculardır. Siz de firma bilgilerinizi sistemimize herhangi bir ücret ödemeden kayıt edebilir ve rafine camiamızın bir parçası olabilirsiniz. ChemOrbis'te sunulan hizmetlerin bütününe erişim sağlayan üyelik ücretli olmakla beraber, firma bilgilerini tam ve doğru olarak kayıt eden firmalar da ücretsiz olarak önemli faydalar sağlayabilmektedirler. Tam ve doğru bildirimde bulunmak; sektörel önemli gelişmeleri içeren günlük haberleri düzenli olarak almanızı sağlayacak, ücretli üyeler tarafından yayınlanan ve yalnızca sizi ilgilendiren TTT ve İhale platformlarına ait ticari işlem duyurularını size ulaştıracak, OrbisStore üzerindeki dükkanları ziyaret etmenize ve bu dükkanlarda satışa sunulan malları sorgulamanıza imkan tanıyacaktır.

6 Pazaryeri Connecting Business Partners ChemOrbis, sizin için potansiyel birer iş ortağı olabilecek uluslararası firmalara ulaşmanızı ve küresel iş fırsatlarını, karlılıklarını kaybetmeden değerlendirmenizi sağlayan, kullanımı kolay ve esnek ticaret araçları sunmaktadır. Plastik ticaretinin işleyişine hakim olan bürokrasi, profesyonellerin değerli ve zaten az olan zamanlarından çalmaktadır. Bu sebeple alıcı, satıcı, tüccar veya distribütör fark etmeksizin, plastik ticareti yapan tüm oyuncular, piyasadaki en iyi fiyatı yakalamak, hedef kitlelerine ve birlikte iş yapabilecekleri güvenilir iş ortaklarına ulaşmak için daha az zaman ve emek harcamak istemekteler. Endüstriye bu noktada katma değer sağlamayı hedefleyen ChemOrbis, ticaret yapmak için ayırdığınız kaynakları minimize ederek, operasyonel süreçlerinizi optimize etmenizi sağlar. Dünyanın çeşitli yerlerinden kendisine üye olan şirketler sayesinde çatısı altında uluslararası bir pazaryeri oluşturan ChemOrbis, geliştirdiği etkin araçlar ile bir araya getirdiği global camiada iş yapma fırsatını kullanıcılarına sunar. ChemOrbis Üzerinden Ticari İşlem Yapmanın Avantajları Nelerdir? ChemOrbis, işiniz ve sizin için doğru olan alıcı ve satıcılara, doğru zamanda ulaşmanızı sağlayan güvenilir bir platformdur. ChemOrbis; alım-satım kanallarınızın etkinliğini arttırır, firmanızı saniyeler içinde geniş bir müşteri tabanına tanıtır, sizi piyasadaki arz ve talepten haberdar ederek, pazarda hakim olan fiyatlardan haberdar olmanızı sağlar. Arz ve talep, ekonominin doğası gereği dengeye ulaşacaklarından, ticari platformlarımız üzerinden yapacağınız alım - satımlar, ya gerçek ya da gerçeğe en yakın değerlerinden fiyat bulacaklardır. Rutin işlemlerinizi ChemOrbis üzerinden yaparak; pazarlama maliyetlerini kısabilir ve yaptığınız işlemlerin birim maliyetlerini düşürebilirsiniz,

7 daha önce yapmış olduğunuz işlemleri gizliliği en önemli prensibi sayan, güvenilir bir platform üzerinde saklayabilir ve ihtiyacınız olduğunda gerçekleştirdiğiniz bütün aktivitelerin dökümüne ulaşabilirsiniz, ticari işlem yapma sürecinizi basitleştirerek, rekabetçi fiyatlar elde edebilirsiniz. ChemOrbis'in geliştirdiği ticaret araçları esnektir: Çeşitli piyasalara hizmet vermek üzere, farklı ticari yöntemlerle, farklı ürünlerin ticaretinin yapılmasına imkan verecek şekilde tasarlanmışlardır. Sahip olduğumuz bu esneklik, üyelerimize, ticari işlemlerini sahip oldukları alışkanlıkları bırakmak zorunda kalmadan, daha kolay bir şekilde yapma imkanını vermektedir. ChemOrbis, ticaret araçlarının etkinliğini, sahip olduğu sektör bilgisi ve müşterilerinin talepleri doğrultusunda sürekli olarak iyileştirmekte ve piyasa ihtiyaçlarına göre geliştirdiği yeni araçları bünyesine eklemektedir. ChemOrbis'in geliştirdiği ticari araçlar farklı piyasa koşullarının ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmışlardır Ticaret araçları hakkında daha fazla bilgiyi her ürünün temel özelliklerinin açıklandığı tanıtım dökümanlarından edinebilirsiniz.

8 Teklif Toplama Talebi Connecting Business Partners Teklif Toplama Talebi (TTT) alım ve satım yapmak için tasarlanmış, kullanımı son derece basit, hızlı ve etkin bir araçtır. Bu aracın gücü gerçekten iş yapma potansiyeline sahip alıcı ve satıcıların eşleştirilmesi için önceden tanımlanmış iş kuralları kullanmasına dayalıdır. Daha açık bir ifade ile TTT belirlenmiş kriterlere bağlı olarak, sadece ilgili ve uygun potansiyel iş ortaklarına ulaştırılmaktadır. Süreç TTT formu doldurulurken girilen kriterlere bağlı olarak üye veritabanının taranması ile başlar. Bu işlem sırasında ürün ve tür, teslimat şartları, ödeme şartları, ürün menşei ve varış ülkesi gibi kriterler dikkate alınmaktadır. TTT formu ile alım ya da satım talebinizi son derece basit ve hızlı bir şekilde birkaç adımda tanımlayabilmeniz ve tek bir hamlede ilgili tüm potansiyel iş ortaklarınıza eşzamanlı olarak göndermeniz mümkündür. TTT'nin her aşamasında devrede olan iş kuralları neticesinde üye veritabanı taranarak, sadece söz konusu ticari işlem için uygun şirketlerin seçilmesi sağlanır. Ayrıca ticari tercihlerinize bağlı olarak bu listeyi daha rafine hale getirerek, TTT alıcılarını sınırlanmanız da mümkündür. TTT ile sadece uygun ve ticaret yapmaya hazır potansiyel iş ortaklarına ulaşırsınız. TTT ticari işlemlerinizin asgari zaman ve para harcayarak, en uygun potansiyel iş ortaklarına hızlı ve etkin bir biçimde ulaştırılması için en ideal araçtır. Aynı zamanda tespit ettiğiniz arbitraj fırsatlarını yok olmadan değerlendirebilmeniz için de en uygun yoldur!

9 Tüm bunlara ek olarak, ChemOrbis ekibinin gerçekleştirdiği son derece titiz çalışma sonucu ChemOrbis çatısı altında bir araya getirilmiş global petrokimya camiası sayesinde, TTT yeni ve aşina olmadığınız bir pazara girişin de en kolay yoludur. ChemOrbis veritabanı ticarete elverişli olduğu belirlenmiş ücretli ve ücretsiz üyelerden oluşmakta olup, ticaret dünyasında var olan tüm potansiyel iş ortaklarınızı içerebilmesi için sürekli güncellenmekte ve yeni firmalar eklenmektedir.

10 On-line İhale Connecting Business Partners On-line ihale alım ve satım yapmak için tasarlanmış, rekabet ortamının daha etkin olarak yaratıldığı gelişmiş ve güçlü bir araçtır. Teklif Toplama Talebi ne (TTT) benzer şekilde uygun potansiyel iş ortaklarını belirlemek için ihalea çılırken girilen kriterlere bağlı olarak üye veritabanını taramaktadır. Daha açık bir ifade ile ihale daveti belirlenmiş kriterlere bağlı olarak, sadece ilgili ve uygun potansiyel iş ortaklarına ulaştırılmaktadır. Ö n teklif T eklif ve revize Ö n teklif değerlendirme tekliflerin alınması toplama periyodu periyodu periyodu K arar periyodu T0 T1 T2 T3 T4 İhale Açma Min 48 saat - Max 6 ay Min 1 - Max 72 saat Min 1 - Max 24 saat Min 1 - Max 24 saat Ö n teklif toplama bitişi F iyat teklifi toplama başlangıcı F iyat teklifi toplama bitişi İhale kapanışı On-line ihalenin yaratılması ile birlikte davetliler eşzamanlı olarak e-posta ile bilgilendirilirler. İhaleye katılmak isteyen davetliler tekliflerini on-line olarak verirler. On-line ihale birden fazla aşamadan oluşmaktadır. Katılımcılar ilk olarak ön teklif toplama aşaması içinde fiyat hariç diğer tüm şartları içeren tekliflerini verirler. Katılımcılar ancak ön tekliflerinin ihale sahibi tarafından onaylanması halinde fiyat teklifi toplama aşamasına katılarak fiyat verebilirler. İhale sahibi ön teklif değerlendirme aşaması boyunca katılımcıların fiyatlarını birbiri ile mukayese edilebilir şekilde eşdeğer kılmak üzere, ödeme şartı, teslim şartı, kalite vb. kriterlere bağlı olarak belirleyebileceği uyarlama farklarını tanımlayabilir. Bu yöntem sayesinde teklif toplama aşamasında herhangi bir sürpriz ile karşılaşılmasının önüne geçilmiş olunur. ChemOrbis on-line ihale platformu katılımcılara tekliflerinin durumunu sistemden aldıkları geri dönüş ile on-line olarak izleyebilecekleri ve ihaleyi kazanabilmeleri için tekliflerini sürekli olarak iyileştirebilecekleri bir ortam sağlar. Bu aracı kullanarak bir çok katılımcının farklı tekliflerini on-line olarak, eş zamanlı mukayese etmek sureti ile en rekabetçi fiyatı elde edebilirsiniz. Ayrıca on-line ihalenin esnek tasarımı sayesinde sabit fiyatın yanı sıra yüzer fiyatlı ihaleler de düzenleyebilirsiniz. Bu şekilde platformun hem spot hem de kontrat bazlı işlemleri desteklemesi mümkün olmaktadır.

11 On-line ihale en rekabetçi fiyatı elde etmenin yanı sıra, ChemOrbis ekibinin gerçekleştirdiği son derece titiz çalışma sonucu ChemOrbis çatısı altında bir araya getirilmiş global petrokimya camiası sayesinde, tüm potansiyel iş ortaklarına ulaşmanın da en etkin yoludur. ChemOrbis veritabanı ticarete elverişli olduğu belirlenmiş ücretli ve ücretsiz üyelerden oluşmakta olup, ticaret dünyasında var olan tüm potansiyel iş ortaklarınızı içerebilmesi için sürekli güncellenmekte ve yeni firmalar eklenmektedir.

Teklif Toplama Talebi

Teklif Toplama Talebi Teklif Toplama Talebi Teklif Toplama Talebi (TTT) alım ve satım yapmak için tasarlanmış, kullanımı son derece basit, hızlı ve etkin bir araçtır. Bu aracın gücü gerçekten iş yapma potansiyeline sahip alıcı

Detaylı

ELEKTRONİK TİCARET DR. AYŞEGÜL SAĞKAYA GÜNGÖR

ELEKTRONİK TİCARET DR. AYŞEGÜL SAĞKAYA GÜNGÖR ELEKTRONİK TİCARET DR. AYŞEGÜL SAĞKAYA GÜNGÖR E-İŞ Elektronik İş (E-iş) Bilgi ve iletişim teknolojilerinin bir şirketin tüm aktivitelerini desteklemek amaçlı uygulanması Şirketin iç ve dış veri sistemlerini

Detaylı

Türkiye nin en büyük ve en işlek bireysel elektronik ticaret platformu. Binlerce ürün için karşılaştırmalı alışveriş portalı

Türkiye nin en büyük ve en işlek bireysel elektronik ticaret platformu. Binlerce ürün için karşılaştırmalı alışveriş portalı www.steelorbis.com Ekim, 2013 Türkiye odaklı, IMKB ye yatırım yapan serbest fon Türkiye nin ilk ve en büyük İnsan Kaynakları portalı Türkiye nin en büyük ve en işlek bireysel elektronik ticaret platformu

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı İstanbul, 2012 Kutluşah, yönetim, finans ve süreç danışmanlığı alanlarında hizmet veren güvenilir bir iş ortağıdır Toplamda 85 yılı aşkın finansal kuruluşlar, girişimcilik ve yönetim

Detaylı

6_ _ _n.mp4

6_ _ _n.mp4 SAP Business One SAP Business One http://gateteknoloji.com/wp-content/uploads/2016/12/1567832 6_306102789784420_1572539796541145088_n.mp4 Muhasebe araçlarından daha fazlasına mı ihtiyacınız var? Küçük

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2012 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 70 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2016 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 80 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ CRM

MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ CRM MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ CRM Küreselleşme ve bilgi teknolojilerindeki gelişmeler sonucunda ortaya çıkan değişim işletmelerin müşteri profilini de değiştirmiştir. Müşteriler eskiden pazarda ne bulursa

Detaylı

E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz.

E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz. Mehmet Can HANAYLI Sanal ortamda hukuksal kurallara uyarak e-ticaret yapabileceksiniz. E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz. E-Ticarette

Detaylı

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz...

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... OEM İŞ ORTAKLIĞI NEDİR? MDS ap SAP OEM iş ortaklığı modeli, SAP platformlarını

Detaylı

Türkiye E-Ticaret Sistemleri

Türkiye E-Ticaret Sistemleri Türkiye E-Ticaret Sistemleri Türkiye E-Ticaret Sistemleri E-Ticaret Sorunları E-Ticaret Sorunları Dağıtılan bilgi üzerindeki denetim eksikliği Bilginin çalınması ve yayılması üzerindeki denetim eksikliği

Detaylı

On-line Satış Gücü Otomasyonu ÇOK AKILLI, ÇOK KOLAY.. www.ritmateknoloji.com

On-line Satış Gücü Otomasyonu ÇOK AKILLI, ÇOK KOLAY.. www.ritmateknoloji.com On-line Satış Gücü Otomasyonu ÇOK AKILLI, ÇOK KOLAY.. www.ritmateknoloji.com Bir program firmanıza SATIŞ PERFORMANSI nasıl kazandırır? Ritma Flex, Ritma Teknolojinin 2.000 in üzerinde müşteri deneyimi

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. Global All-Star Ödülü kazandı. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme

Detaylı

ELEKTRONİK TİCARET (E-TİCARET) NEDIR? Ticaret Nedir?

ELEKTRONİK TİCARET (E-TİCARET) NEDIR? Ticaret Nedir? DERS NOTU - 1 ELEKTRONİK TİCARET (E-TİCARET) NEDIR? Ticaret Nedir? Ticaret ifadesi kavramsal olarak mal veya hizmetin satın alınması ve satılması işlemlerini kapsamaktadır. Bu sürecin elektronik ortamda

Detaylı

Satın alım ve birleşme danışmanlığı süreci

Satın alım ve birleşme danışmanlığı süreci Satın alım ve birleşme danışmanlığı süreci SBB Capital Partners Hizmetleri SBB Capital Partners Türkiye yatırım yönetiminde 4 farklı alanda müşterilerine hizmet vermektedir. Şirket satın alma ve birleşme

Detaylı

Önemli Not unuz varsa, buraya yazınız. Versiyon: [Gün Ay Yıl] [İletişim Bilgileri]

Önemli Not unuz varsa, buraya yazınız. Versiyon: [Gün Ay Yıl] [İletişim Bilgileri] İş Planı ÖNEMLİ NOT Önemli Not unuz varsa, buraya yazınız. Versiyon: [Gün Ay Yıl] [İletişim Bilgileri] Firma Bilgileri Firma İsmi İlgili Kişi / Pozisyonu İş Adresi Telefon / Faks Numaraları E-Posta / Web

Detaylı

EDM SAP Business One

EDM SAP Business One EDM SAP Business One SAP Business One Kobileri Dünya Standartlarına taşıyoruz.. SAP Business One Tek sistemle daha verimli ve etkin yönetim SAP Business One tüm KOBİ lerin taleplerini karşılamak üzere

Detaylı

Elektronik Cevap Sistemi

Elektronik Cevap Sistemi Coğrafi Veri Modelleme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Elektronik Cevap Sistemi Anadolu Üniversitesi Yunusemre Yerleşkesi ETGB Anadolu Teknoloji Parkı No : 213 ESKİŞEHİR Telefon : (0 222) 249 07 50 Faks

Detaylı

İster tek, ister toplu araç alımının hızlı, kolay ve güvenilir yolu garantif iloikinciel.com

İster tek, ister toplu araç alımının hızlı, kolay ve güvenilir yolu garantif iloikinciel.com Garanti Filo nun, periyodik bakım ve onarımları yetkili servislerde gerçekleştirilmiş ekspertiz güvenceli araçları, Garanti Filo İkinci El satış platformunda yeni alıcılarını bekliyor. İster tek, ister

Detaylı

n11.com VAKA ANALİZİ İNCELEMESİ n11.com, euro.message Pazarlama Bulut Entegrasyonu ile Büyük Veriler Kullanıyor

n11.com VAKA ANALİZİ İNCELEMESİ n11.com, euro.message Pazarlama Bulut Entegrasyonu ile Büyük Veriler Kullanıyor n11.com VAKA ANALİZİ İNCELEMESİ n11.com, euro.message Pazarlama Bulut Entegrasyonu ile Büyük Veriler Kullanıyor ŞİRKET n11.com Müşteri n11.com, Mart 2013'te Türk Doğuş Grubu ile Güney Kore'li SK Grubu

Detaylı

EDM SAP Business One

EDM SAP Business One EDM SAP Business One SAP Business One KOBİleri Dünya Standartlarına taşıyoruz.. SAP Business One Tek sistemle daha verimli ve etkin yönetim SAP Business One tüm KOBİ lerin taleplerini karşılamak üzere

Detaylı

Elektrik Perakende Sektörü. Perakende Pazarında İş Geliştirme Fırsatları. 30 Eylül 2015

Elektrik Perakende Sektörü. Perakende Pazarında İş Geliştirme Fırsatları. 30 Eylül 2015 Elektrik Perakende Sektörü Perakende Pazarında İş Geliştirme Fırsatları 30 Eylül 2015 2015 Deloitte Türkiye. Member of Deloitte Touche Tohmatsu Limited 1 Elektrik perakende pazarında sektör içi/dışı oyuncularla

Detaylı

Logistics and Beyond...

Logistics and Beyond... Logistics and Beyond... ADP Şirket Profili Shanghai Asian Development Prosperous Import & Export Co., Ltd 2004 yılında kurulmuştur ve her ofisinde Yıllık 200 milyon USD ticaret hacmine tüm dünyada yaklaşık

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. AdresGezgini A.Ş. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme Bölgesi nde

Detaylı

Özel Pazar a Kimler Başvurabilir?

Özel Pazar a Kimler Başvurabilir? Özel Pazar Nedir? Özel Pazar, halka açılmadan pay alımı-satımı amacıyla şirketler ile yatırımcıları bir araya getiren web tabanlı ve üyelik bazlı bir platformdur. Özel Pazar, şirketlere halka açılmadan

Detaylı

ABD, İngiltere, İrlanda, Kanada, Hollanda, Avustralya, Yeni Zelanda.

ABD, İngiltere, İrlanda, Kanada, Hollanda, Avustralya, Yeni Zelanda. VerdeTaks dünya çapında vergi iadeleri hizmeti veren yeni kurulmuş bir şirkettir. Şirketimiz finansal, müşteri hizmetleri, pazarlama ve satış alanlarında 14 yıldan fazla bir deneyime sahiptir. Uzmanlarımızın

Detaylı

Faktoring Nedir? Faktoring Hizmetleri

Faktoring Nedir? Faktoring Hizmetleri Faktoring Faktoring Nedir? Faktoring, garanti, tahsilat ve finansman hizmetlerinin bir arada sunulduğu tek finansal üründür. Firmaların mal ve hizmet satışlarından doğan yurtiçi ve yurtdışı kısa vadeli

Detaylı

Satınalmada Dijital Dönüşüm Zer Merkezi Hizmetler ve Ticaret A.Ş.

Satınalmada Dijital Dönüşüm Zer Merkezi Hizmetler ve Ticaret A.Ş. Satınalmada Dijital Dönüşüm Zer Merkezi Hizmetler ve Ticaret A.Ş. Zer Satınalma dış kaynak hizmetleri / Kaynak yönetim ortağınız 1.500+ Onaylı Tedarikçi 20.000+ Toplam Tedarikçi Havuzu 200+ çalışan 2003

Detaylı

MTMD STRATEJİK HEDEFLER VE EYLEMLER 2014 MAYIS.2014 İZMİR

MTMD STRATEJİK HEDEFLER VE EYLEMLER 2014 MAYIS.2014 İZMİR MTMD STRATEJİK HEDEFLER VE EYLEMLER MAYIS. STRATEJİK HEDEFLER ÇALIŞTAYI NEDEN BURDAYIZ? AMACIMIZ, DERNEĞİN AMAÇLARINA ULAŞMASI İÇİN UZUN VADELİ, ORGANİZE, PLANLI VE ORTAK DAVRANIŞLARLA SİSTEMATİK BİR GÜÇ

Detaylı

Şimdi Çok Daha Yetenekli

Şimdi Çok Daha Yetenekli Şimdi Çok Daha Yetenekli Müşterinizi daha yakından tanıyın, müşteri odaklı süreçlerinizle Türkiye nin modern kurumları arasındaki yerinizi alın. Microsoft un Silver Partner seviyesindeki iş ortağı İnnova,

Detaylı

GARANTİ EMEKLİLİK ve HAYAT A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI

GARANTİ EMEKLİLİK ve HAYAT A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI GARANTİ EMEKLİLİK ve HAYAT A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI Amaç Bilgilendirme politikası, şirketimizin geçmiş performansının ve gelecek beklentilerinin, genel kabul görmüş muhasebe prensipleri ile Sigortacılık

Detaylı

Begüm KIZILTEPE 0510110079 Aykut ÇELİK 0510110080 Hatice ŞAHİN 0510110081 Kemal ÖZTÜRK 0510110083

Begüm KIZILTEPE 0510110079 Aykut ÇELİK 0510110080 Hatice ŞAHİN 0510110081 Kemal ÖZTÜRK 0510110083 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT FAKÜLTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ SEYAHAT İŞLETMELERİNDE OTOMASYON SUNUMU Begüm KIZILTEPE 0510110079 Aykut ÇELİK 0510110080 Hatice ŞAHİN 0510110081 Kemal ÖZTÜRK 0510110083

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

Google ile Yeniden Pazarlama.

Google ile Yeniden Pazarlama. Google ile Yeniden Pazarlama. Zaten işinize ilgi gösteren müşterileri hdfl hedefleyin. Yeniden Pazarlama nedir? Yeniden Pazarlama, websitenizi ziyaret eden ancak satın almaya da kaydolma gibi istenen bir

Detaylı

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Seçiminiz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Fonte Group 2016'da kurulmuş

Detaylı

3. Uluslararası Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi. Gıda, Beslenme Bileşenleri, Kimyasalları ve Teknolojileri Fuarı. fningredients.

3. Uluslararası Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi. Gıda, Beslenme Bileşenleri, Kimyasalları ve Teknolojileri Fuarı. fningredients. 3. Uluslararası Gıda, Beslenme Bileşenleri, Kimyasalları ve Teknolojileri Fuarı 24. - 26. Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi fningredients.com Media Partnerleri: BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE

Detaylı

Lojistik ve Depolama Çözümleri

Lojistik ve Depolama Çözümleri Lojistik ve Depolama Çözümleri Hakkımızda MLA Logistics olarak sektörümüzde ki tecrübelerimizin bize kattığı duyarlılığı her alanda korumayı amaç edinmiş yapımız ve siz değerli müşterilerimizle uzun soluklu

Detaylı

Google Ads Müşteri Bilgilendirme Dökümanı

Google Ads Müşteri Bilgilendirme Dökümanı Google Ads Müşteri Bilgilendirme Dökümanı 1 Google Ads Ads, Google'ın reklamcılık ürünüdür. Ads ile Google arama sonuçlarında, görüntülü reklamcılık ağında, YouTube'da, Google Play'de ve diğer web sitelerinde

Detaylı

GEOVISION GROUP ÇÖZÜMLERİ

GEOVISION GROUP ÇÖZÜMLERİ GEOVISION GROUP ÇÖZÜMLERİ Geovision Group Araştırma Route To Market Geovision Group, Türkiye ve Dünyadaki lider firmalara Coğrafi Bilgi Sistemleri altyapısı ile Satış & Dağıtım ve Pazarlama çözümleri sunan

Detaylı

Güvenlik tepki değil, bir stratejidir... ... ... elektronik. ... Datapark Otopark Sistemi... a t i t e k

Güvenlik tepki değil, bir stratejidir... ... ... elektronik. ... Datapark Otopark Sistemi... a t i t e k Güvenlik tepki değil, bir stratejidir Sistemi a t i t e k Sistemi Güvenlik tepki değil, bir stratejidir eğitimini sizlere sağlamaktadır Otopark Yönetim Sistemi Datapark, ABD California merkezli bir şirket

Detaylı

2. Hafta DEPOLAR VE DEPOLAMA 1. DEPO VE DEPOLAMA KAVRAMLARI. 2. Hafta

2. Hafta DEPOLAR VE DEPOLAMA 1. DEPO VE DEPOLAMA KAVRAMLARI. 2. Hafta Öğr. Gör. Murat BURUCUOĞLU Gerek üretim hattı için gereken malzeme ve hammaddeler, gerekse dağıtım için bekleyen tamamlanmış ürünleri genel olarak stok olarak tanımlamaktayız. Stoklar ekonomik gelişmenin

Detaylı

www. f i b r e 2 f a s h i o n. c o m

www. f i b r e 2 f a s h i o n. c o m www. f i b r e 2 f a s h i o n. c o m İÇİNDEKİLER 03 TexPro Nedir? 04 İçerik 06 Faydalar TexPro, işinizle ilgili stratejik ve bilinçli bir karar verme sürecine yardımcı olmak için özel olarak tasarlanmış

Detaylı

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail JetMail, düzenli yaptığınız E-Mail gönderimlerinizi hedef kitlenizin önemsiz kutusundan çıkartarak gerçek bir satış aktivitesine dönüştürür. E- Mail

Detaylı

BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A K I L L I. K O L A Y. E NTEGRE

BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A K I L L I. K O L A Y. E NTEGRE ARETE BULUT TEKNOLOJİ ÇÖZÜMLERİ BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A K I L L I. K O L A Y. E NTEGRE BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A R E T E C O N S U L T I N G VERİMLİ. GÖRÜNÜR. GÜVENİLİR. ARETE Bayi Yönetim Çözümüyle, satış terminallerinden

Detaylı

DUMANKAYA DA ANALİTİK YOLCULUK Bu defa da bilgiyi veriler ile inşa ettik

DUMANKAYA DA ANALİTİK YOLCULUK Bu defa da bilgiyi veriler ile inşa ettik DUMANKAYA DA ANALİTİK YOLCULUK Bu defa da bilgiyi veriler ile inşa ettik Ufuk Kayador Pazarlama ve Satış Direktörü 10 Nisan 2012 - İstanbul YIL 2005 Müşterilerin ihtiyaç ve beklentilerini daha iyi anlamaya

Detaylı

PARTNERSFIRST PROGRAMA GENEL BAKIŞ

PARTNERSFIRST PROGRAMA GENEL BAKIŞ PARTNERSFIRST PROGRAMA GENEL BAKIŞ PARTNERSFIRST, IŞ ORTAKLARIMIZIN ZEBRA UZMAN BASKI ÇÖZÜMLERININ DEĞERINI GELIŞTIRMEYE VE MÜŞTERI MEMNUNIYETINI ARTTIRMAYA YARDIMCI OLMAK ÜZERE TASARLANMIŞ BIR KANAL PROGRAMIDIR.

Detaylı

Doğal olarak dijital

Doğal olarak dijital Doğal olarak dijital 1 Doğadan ilham alan, yeni nesil teknoloji şirketi. Doğada her şey birbiri ile uyum ve bir denge içinde. Bitkiler etkin bir veri analitiği ve network yönetimi ile hayatta kalabiliyorlar.

Detaylı

İŞ ORTAKLIĞI EL KİTABI

İŞ ORTAKLIĞI EL KİTABI İŞ ORTAKLIĞI EL KİTABI MAĞAZA GÖRSELLERİ 1 İŞ ORTAKLIĞI MODELİMİZ UCZ Mağazacılık iş ortaklığı modeli iki kuruluş arasındaki sürdürülebilir ve karşılıklı kazançlı ticari ilişkiyi ifade eder. UCZ Mağazacılık

Detaylı

Marka ya üyelik farklılık yaratır

Marka ya üyelik farklılık yaratır Marka ya üyelik farklılık yaratır bestwestern.com Best Western, dünyanın en büyük otel zincirine katılmanın avantajları. Best Western bağımsız kişiler tarafindan sahip olunan ve yönetilen bir otelciler

Detaylı

TOBB2B. Kullanım Kılavuzu. TOBB2B Kullanım Kılavuzu. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği

TOBB2B.   Kullanım Kılavuzu. TOBB2B Kullanım Kılavuzu. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği TOBB2B Kullanım Kılavuzu www.tobb2b.org.tr Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 2017 TOBB2B - TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ. TÜM HAKKI SAKLIDIR. TOBB2B ile Uluslararası İşbirliği Tekliflerine Ücretsiz

Detaylı

E-COMMODITY BAZAAR. Tarım ticaretinin buluşma noktası

E-COMMODITY BAZAAR. Tarım ticaretinin buluşma noktası E-COMMODITY E-COMMODITY BAZAAR BAZAAR Tarım ticaretinin buluşma noktası E-Commodity Bazaar emtia elektronik pazaryeri portali üyesi olan firmaların ticaret kapasitelerinin artırılması amacıyla kurulmuştur.

Detaylı

Sorgulama Servisleri Genel Teklifi

Sorgulama Servisleri Genel Teklifi Sorgulama Servisleri Genel Teklifi Sorgulama Servisleri Sorgulama Servisleri, firmaların müşterilerini daha yakından tanımaları, analizler doğrultusunda hedef kitlelerine doğru hizmetleri sunabilmeleri

Detaylı

Trakya Kalkınma Ajansı. www.trakyaka.org.tr. İhracat Planı Hazırlanması Süreci

Trakya Kalkınma Ajansı. www.trakyaka.org.tr. İhracat Planı Hazırlanması Süreci Trakya Kalkınma Ajansı www.trakyaka.org.tr İhracat Planı Hazırlanması Süreci 2013 İHRACAT PLANI HAZIRLANMASI SÜRECİ İhracat Planı Neden Hazırlanır? İhracattan ne beklendiğinin belirlenmesi, İhracat amaçlarına

Detaylı

Amerikan Ticaret Servisi Hizmetinizde. ABD Başkonsolosluğu İstanbul 14 Aralık 2010

Amerikan Ticaret Servisi Hizmetinizde. ABD Başkonsolosluğu İstanbul 14 Aralık 2010 Amerikan Ticaret Servisi Hizmetinizde ABD Başkonsolosluğu İstanbul 14 Aralık 2010 ABD den Satın Almanın Sebepleri: Kalite: mükemmel kalite anlayışı ve yenilikçilik Yüksek Ürün Standartları: ABD deki işletmeler

Detaylı

Amerikan Ticaret Servisi Hizmetinizde: ABD-Türk İş Geliştirme ile Türk Rekabetine Destek. ABD Büyükelçiliği Ankara 9-10 Aralık 2010

Amerikan Ticaret Servisi Hizmetinizde: ABD-Türk İş Geliştirme ile Türk Rekabetine Destek. ABD Büyükelçiliği Ankara 9-10 Aralık 2010 Amerikan Ticaret Servisi Hizmetinizde: ABD-Türk İş Geliştirme ile Türk Rekabetine Destek ABD Büyükelçiliği Ankara 9-10 Aralık 2010 ABD den Satın Almanın Sebepleri: Kalite. ABD ürünleri ve hizmetleri mükemmel

Detaylı

İster tek, ister toplu olarak İkinci el araç satın almanın hızlı, kolay ve güvenilir yolu. g a r a n t i f i l o i k i n c i e l.

İster tek, ister toplu olarak İkinci el araç satın almanın hızlı, kolay ve güvenilir yolu. g a r a n t i f i l o i k i n c i e l. İster tek, ister toplu olarak İkinci el araç satın almanın hızlı, kolay ve güvenilir yolu g a r a n t i f i l o i k i n c i e l. c o m İkinci El Araçlar Garanti den Garanti Filo İkinci El, yerinizden bile

Detaylı

OHS Backoffice > Ana Görünüm. OHS Backoffice'de birden fazla otelinizi yönetebilirsiniz.

OHS Backoffice > Ana Görünüm. OHS Backoffice'de birden fazla otelinizi yönetebilirsiniz. OHS Backoffice > Ana Görünüm OHS Backoffice'de birden fazla otelinizi yönetebilirsiniz. OHS Backoffice > Otel Bilgileri Otel resmi iletişim, konum, kapasite bilgileri ve varsayılan dil, iç pazar para birimi

Detaylı

Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak.

Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak. 1 Misyon Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak. Sahip olduğumuz prensiplerin ışığında, sürdürülebilirlik çerçevesinde, müşterilerimize verimlilik sunmak. 2

Detaylı

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli HOŞGELDİNİZ Erdal Kılıç SOFT Gökhan Akça KoçSistem Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet

Detaylı

AKTEK İŞ ORTAKLIĞI DÖKÜMANI. Aktek Bilgi İletişim Teknolojisi San. Ve Tic.A.Ş.

AKTEK İŞ ORTAKLIĞI DÖKÜMANI. Aktek Bilgi İletişim Teknolojisi San. Ve Tic.A.Ş. AKTEK İŞ ORTAKLIĞI DÖKÜMANI Aktek Bilgi İletişim Teknolojisi San. Ve Tic.A.Ş. İŞ GELİŞTİRME VE TEKNOLOJİ ENTEGRASYON BÖLÜMÜ 1 İÇERİK 1. İş Planı... 3 2. Şirket Bilgileri... 4 3. Şirket Ortakları ve Yönetimi...

Detaylı

Yönetimimizden Mektup

Yönetimimizden Mektup AMI Metals Yönetimimizden Mektup Havacılık sektöründe otuz yılı aşan deneyimiyle kendini bu işe adamış kadromuz, AMI Metals ı başarı ile dünyanın lider ham malzeme sağlayıcısı durumuna getirmiştir. Sahip

Detaylı

İÇ MİMARİ PROJELER İÇİN TASARIM AŞAMALARI REHBERİ

İÇ MİMARİ PROJELER İÇİN TASARIM AŞAMALARI REHBERİ www.adtmimarlik.com.tr İÇ MİMARİ PROJELER İÇİN TASARIM AŞAMALARI REHBERİ Basitleştirin. İyi bir tasarımın gücü basitliğindedir. Barbara Kuhr ÖNSÖZ Yeni bir tasarıma başlamak bazen çok zor bir süreç gibi

Detaylı

Markalaşma ve Sürdürülebilirlik Projesi KAGÜM

Markalaşma ve Sürdürülebilirlik Projesi KAGÜM Markalaşma ve Sürdürülebilirlik Projesi KAGÜM YOL HARİTAMIZ MARKALAŞMA İşletme bazında Faaliyetler Bölgesel Faaliyetler SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK Neden MARKALAŞMA? Markalaşma sürecinde, yerli ve yabancı turistin

Detaylı

EMARSYS CRM ADS PAZARLAMA STRATEJINIZE VERI DESTEKLI, AKILLI REKLAMLARLA GÜÇ KATIN

EMARSYS CRM ADS PAZARLAMA STRATEJINIZE VERI DESTEKLI, AKILLI REKLAMLARLA GÜÇ KATIN EMARSYS CRM ADS PAZARLAMA STRATEJINIZE VERI DESTEKLI, AKILLI REKLAMLARLA GÜÇ KATIN Emarsys CRM Ads Pazarlama stratejinize veri destekli, akıllı reklamlarla güç katın Kendi kişi verilerinizi kullanarak

Detaylı

CRM UYGULAMALARINDA BAŞARI ĐÇĐN BĐLĐNMESĐ GEREKENLER

CRM UYGULAMALARINDA BAŞARI ĐÇĐN BĐLĐNMESĐ GEREKENLER 1-Pazarlama konsepti ve bilişim destekli CRM sistemleri 2-CRM Nedir? Neden CRM? 3- CRM modelleri 4-CRM uygulama noktaları 5-CRM projelerinde başarı ve başarısızlığı etkileyen faktörler CRM UYGULAMALARINDA

Detaylı

İnteraktif Pazarlama Stratejimiz. www.grafiketinteractive.com

İnteraktif Pazarlama Stratejimiz. www.grafiketinteractive.com İnteraktif Pazarlama Stratejimiz amaç Neden İnteraktif Pazarlama? Günümüz Dünyasında internet, hızlı bilgi paylaşımı ve iletişimin yanısıra, pazarlama ve satış alanında çok ciddi avantajlar geliştirmiştir.

Detaylı

Borç Danışmanlığı Hizmetleri

Borç Danışmanlığı Hizmetleri www.pwc.com.tr Borç Danışmanlığı İletişim Hüsnü Dinçsoy Şirket Ortağı +90 (212) 376 5302 ofis numurası husnu.dincsoy@tr.pwc.com e-mail Mevlüt Akbaş Direktör +90 (212) 355 2354 ofis numurası mevlut.akbas@tr.pwc.com

Detaylı

Prof. Dr. Güven SAYILGAN Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümü Muhasebe-Finansman Anabilim Dalı Öğretim Üyesi

Prof. Dr. Güven SAYILGAN Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümü Muhasebe-Finansman Anabilim Dalı Öğretim Üyesi FİNANSMANI İŞLETME Prof. Dr. Güven SAYILGAN Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümü Muhasebe-Finansman Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Sermaye Piyasalarının İşlevleri Sermaye piyasalarının

Detaylı

%25 DEVLET KATKISI. 444 55 00 / anadoluhayat.com.tr

%25 DEVLET KATKISI. 444 55 00 / anadoluhayat.com.tr %25 DEVLET KATKISI 444 55 00 / anadoluhayat.com.tr BES Nedir? Bireysel Emeklilik Sistemi (BES), aktif çalışma hayatınız süresince yaptığınız tasarrufların uzun vadeli yatırıma yönlendirilmesini sağlayan,

Detaylı

Street Smart Marketing

Street Smart Marketing Tek bir hedef için tasarlanmış kamu hizmeti şirket programları. Başarı. Street Smart Marketing Müşterilerinizi cezbeden pazarlama kampanyaları 30 yıllık deneyim Tasarlarız. Yakalarız. İlerleriz. 1.4 milyon

Detaylı

DERS BİLGİLERİ. Girişimcilik İlkeleri BBA 204 Bahar 3, 0, 0 3 5

DERS BİLGİLERİ. Girişimcilik İlkeleri BBA 204 Bahar 3, 0, 0 3 5 DERS BİLGİLERİ Ders Kodu Yarıyıl T+U+L Saat Kredi AKTS Girişimcilik İlkeleri BBA 04 Bahar 3, 0, 0 3 5 Ön Koşul Dersleri - Dersin Dili Dersin Seviyesi Dersin Türü İngilizce Lisans Zorunlu Dersin Koordinatörü

Detaylı

Toptan hazır giyim için internet platformu

Toptan hazır giyim için internet platformu Toptan hazır giyim için internet platformu www.showroom34.com Özyeğin Üniversitesi Altunizade Kampüsü Kuşbakışı Cad. No:2 34662 Altunizade Üsküdar İstanbul 0216 559 24 54 0541 778 00 22 iletisim@showroom34.com

Detaylı

1989 senesinden bu yana, Türkiye'nin konuk ağırlama endüstrisine dünyanın tercih ettiği lider yazılım ve donanım çözümlerini sunmaktan,

1989 senesinden bu yana, Türkiye'nin konuk ağırlama endüstrisine dünyanın tercih ettiği lider yazılım ve donanım çözümlerini sunmaktan, 1989 senesinden bu yana, Türkiye'nin konuk ağırlama endüstrisine dünyanın tercih ettiği lider yazılım ve donanım çözümlerini sunmaktan, müşterilerimize sene boyunca 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet vermekten

Detaylı

Analiz Bilgiden Daha Önemlidir

Analiz Bilgiden Daha Önemlidir Analiz Bilgiden Daha Önemlidir 1 ihalepro NEDİR ihalepro kamu ihalelerine giren firmaların rakipleri ve teklif verecekleri idareler hakkında anlık ve gerçek zamanlı bilgi ve analiz edinebilecekleri bir

Detaylı

ELEKTRONİK İŞ SÜREÇLERİ ÜNİTE 8

ELEKTRONİK İŞ SÜREÇLERİ ÜNİTE 8 ELEKTRONİK İŞ SÜREÇLERİ ÜNİTE 8 GİRİŞ Yeni iş ortamında işletmeler hızlı olmak zorundadır. Bunun için daha hızlı tedarik etmek, daha hızlı üretmek ve daha hızlı satmak durumundadır. Bu bölümde yeni bir

Detaylı

Gayrimenkul markalarının tüm proje pazarlama ve satış süreçlerini etkili bir şekilde yöneterek yenilikçi hizmetler sunmak.

Gayrimenkul markalarının tüm proje pazarlama ve satış süreçlerini etkili bir şekilde yöneterek yenilikçi hizmetler sunmak. V İ L L A V. I. P P R O J E VILLA V.I.P GAYRİMENKUL lüks gayrimenkul sektöründeki 10 yıllık tecrübesine dayanarak, toplu konut projelerinde de bir marka olabilmek adına VILLA V.I.P PROJE yi yaratmıştır.

Detaylı

KONU İLGİ. NutriOpt TERCÜME VE DERLEME KAYNAKÇA YAYININ KAPSAMI

KONU İLGİ. NutriOpt TERCÜME VE DERLEME KAYNAKÇA YAYININ KAPSAMI NIR NutriOpt KONU Nutreco nun en güncel projesi NutriOpt ile getirdiği yenilikler İLGİ NutriOpt TERCÜME VE DERLEME KAYNAKÇA YAYININ KAPSAMI Formülasyon ve Fiyatlandırma Uzmanı Burak GÜLHAN NutriOpt Poultry

Detaylı

Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri

Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri Yazılım Danışmanlık Ltd. Şti. Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri Yönetim Kurumsal Yönetim Sistemleri Kurumsal Yönetim Sistemleri Kurumsal Akosis, sektörel olarak farklılık gösteren dinamikler ve iş

Detaylı

Kurumsal Eğitim Kataloğu

Kurumsal Eğitim Kataloğu Kurumsal Eğitim Kataloğu Business Management Institute, iş dünyası ile akademik dünya arasında bir bağlantı noktası olarak hareket eden ve böylece iş dünyasına yeni açılımlar ve değerler getirmeyi hedefleyen

Detaylı

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi 2013 Sayın Yetkili; Sunduğumuz danışmanlık hizmeti ve geliştirmiş olduğumuz yazılım çözümleriyle müşterilerimizin Bilgi Teknolojileri alanında sektörel rekabet

Detaylı

Misyonumuz. Vizyonumuz Çalışan. 45 Ülke İş Ortağı Kişilik Ekosistem. 85,000 Aktif Müşteri

Misyonumuz. Vizyonumuz Çalışan. 45 Ülke İş Ortağı Kişilik Ekosistem. 85,000 Aktif Müşteri 900+ Çalışan 45 Ülke 800+ İş Ortağı 2.500 Kişilik Ekosistem 85,000 Aktif Müşteri Kişisel bilgisayarlar için uygulama yazılımları geliştirmek üzere 1984 yılında kurulan Logo, Türkiye nin yenilikçi yazılım

Detaylı

6 Haziran 2009 tarihinde kurulan Contrans Lojistik, Mayıs 2013 tarihinde Doğa Gümrük Müşavirliği

6 Haziran 2009 tarihinde kurulan Contrans Lojistik, Mayıs 2013 tarihinde Doğa Gümrük Müşavirliği GİRİŞ 6 Haziran 2009 tarihinde kurulan Contrans Lojistik, Mayıs 2013 tarihinde Doğa Gümrük Müşavirliği Ltd. Şti. bünyesine katılmış ve Contrans DGL Lojistik ve Dış. Tic. Ltd. Şti. ismini alarak Doğa Global

Detaylı

DANIŞMANLIĞI LTD.ŞTİ. HAKKIMIZDA

DANIŞMANLIĞI LTD.ŞTİ. HAKKIMIZDA AVRASKA İŞ GELİŞTİRME ve YÖNETİM DANIŞMANLIĞI LTD.ŞTİ. HAKKIMIZDA İstanbul, 2017 «Farklı olmak iş hayatınızın en önemli felsefesi olmalıdır. Bunun için de müşterilerinizi çok iyi tanımanız gerekir. Amacınız,

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center Kurumsal yönetime inancınızı paylaşmak, sürdürülebilir kalkınma hedefiyle ilerlemek için VIII. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi nde yerinizi alın!

Detaylı

Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm!

Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm! Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm! Daha Güçlü, Daha Çevik, Daha Sağlıklı Süreçler ile Fark Yaratın Pazarlama, satış ve müşteri hizmet süreçlerini uçtan uca yönetmek, müşteri ilişkilerinde

Detaylı

BÖLÜM 2. Bilişim Sistemleri, İş Süreçleri ve İşbirliği. Doç. Dr. Serkan ADA

BÖLÜM 2. Bilişim Sistemleri, İş Süreçleri ve İşbirliği. Doç. Dr. Serkan ADA BÖLÜM 2 Bilişim Sistemleri, İş Süreçleri ve İşbirliği Doç. Dr. Serkan ADA İş Süreçleri - 1 İş süreçleri, bir ürün yada hizmet üretmek için gerekli olan faaliyetlerin bir derlemesidir. İşletme performansı

Detaylı

DERS BİLGİLERİ. Pazarlama Yönetimi BBA 261 Güz 3+0+0 3 5

DERS BİLGİLERİ. Pazarlama Yönetimi BBA 261 Güz 3+0+0 3 5 DERS BİLGİLERİ Ders Kodu Yarıyıl T+U+L Saat Kredi AKTS Pazarlama Yönetimi BBA 261 Güz 3+0+0 3 5 Ön Koşul Dersleri BBA 102 Dersin Dili Dersin Seviyesi Dersin Türü İngilizce Lisans Zorunlu Dersin Koordinatörü

Detaylı

2017 FUAR SATIŞ BROŞÜRÜ COILWINDINGEXPO.COM/ISTANBULTR

2017 FUAR SATIŞ BROŞÜRÜ COILWINDINGEXPO.COM/ISTANBULTR COILWINDINGEXPO.COM/ISTANBULTR Bu fuar 5174 sayılı kanun gereğince TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ) denetiminde düzenlenmektedir CWIEME İSTANBUL HAKKINDA Türkiye ve çevresindeki bölgelerde iş

Detaylı

Başlangıç... Böylece İhale Yazılım doğdu.

Başlangıç... Böylece İhale Yazılım doğdu. Başlangıç... Üç yıl önce, firmalara yönetim danışmanlığı yaparken işletmelerin rekabet gücünü sürdürebilmeleri için satın almanın üretim maliyetleri içindeki kritik önemini ve bu konudaki ihmali tespit

Detaylı

Google Adwords. Yalnızca Sonuç Aldığınızda Para Ödersiniz. Neden Adwords?

Google Adwords. Yalnızca Sonuç Aldığınızda Para Ödersiniz. Neden Adwords? 1 Google Adwords Adwords, Google'ın reklamcılık ürünüdür. Adwords ile Google arama sonuçlarında, görüntülü reklamcılık ağında, YouTube'da, Google Play'de ve diğer web sitelerinde reklamlarınızı yayınlayabilirsiniz.

Detaylı

HİZMETLERİMİZ HAKKINDA

HİZMETLERİMİZ HAKKINDA HİZMETLERİMİZ HAKKINDA Avraska İş Geliştirme ve Yönetim Danışmanlığı Ltd.Şti. İstanbul, Temmuz 2015 Yeni rekabet sadece firmaların fabrikalarda ürettikleri ürünler arasında değil; fabrika çıktılarına ambalaj,

Detaylı

Sunum Başlığı Arial Regular 20 pt. Departman Ad/Panel/Yer Tarih

Sunum Başlığı Arial Regular 20 pt. Departman Ad/Panel/Yer Tarih Sunum Başlığı Arial Regular 20 pt Departman Ad/Panel/Yer Tarih Yatırım Finansman Kurumsal Kimliğimiz Ürün ve Hizmetlerimiz 2 Türkiye nin ilk özel aracı kurumu olarak, Türkiye İş Bankası ve Türkiye Sınai

Detaylı

İŞ SAĞLIĞI GÖZETİMİ YAZILIMI. Sağlıklı ve güvenli bir yaşam için

İŞ SAĞLIĞI GÖZETİMİ YAZILIMI. Sağlıklı ve güvenli bir yaşam için İŞ SAĞLIĞI GÖZETİMİ YAZILIMI Sağlıklı ve güvenli bir yaşam için 2 Biz Kimiz? Artı Metrik Bilişim Teknolojileri, iş yerlerinde sağlığın ve güvenliğin korunması, geliştirilmesi, işe bağlı hastalık ve kazaların

Detaylı

Fiyat nedir? Müşterilerin Değer Algısı FİYATLANDIRMA 5/21/2013. Copyright 2005 Brainy Betty, Inc. 1

Fiyat nedir? Müşterilerin Değer Algısı FİYATLANDIRMA 5/21/2013. Copyright 2005 Brainy Betty, Inc. 1 Fiyat nedir? Dar anlamda, mal ya da servis için ödenen para miktarı. FİYATLANDIRMA Geniş anlamda, tüketicilerin mal ya da hizmeti kullanmak ya da sahip olmak için takas ettikleri değerlerin toplamı Copyright

Detaylı

SOSYAL MEDYA MÜHENDİSLİĞİ

SOSYAL MEDYA MÜHENDİSLİĞİ SOSYAL MEDYA MÜHENDİSLİĞİ SEOPSİ Sosyal medya hesaplarının, doğru ve etkin kullanımı Sosyal medya, son zamanlarda öne çıkan bir araç olarak önümüzde durmaktadır. Peki, kurumsal anlamda sosyal medyanın

Detaylı

İşletmenize sınırsız fırsatlar sunar

İşletmenize sınırsız fırsatlar sunar İşletmenize sınırsız fırsatlar sunar İşletmenize Modern iş çözümleri, kurum içerisindeki insanların verimliliğini arttıracak yeni perspektifler sağlayarak onların tüm potansiyellerini kullanmalarına imkan

Detaylı

İŞİNİZDE BAŞARININ SIRRI NOKTA BAZLI ZEKA ÇÖZÜMÜ

İŞİNİZDE BAŞARININ SIRRI NOKTA BAZLI ZEKA ÇÖZÜMÜ İŞİNİZDE BAŞARININ SIRRI NOKTA BAZLI ZEKA ÇÖZÜMÜ NOKTA BAZLI ZEKA COĞRAFİ VERİYE ANALİTİK BİLGİYE DAYALI KARAR MEKANİZMASI Yeni noktasal birimlerinizin (şube, mağaza, ofis, bayi, satış noktası, acente,

Detaylı

Nagios XI Günümüzün talep gören kurumsal gereksinimleri için en güçlü BT altyapısı gözetim ve uyarı çözümüdür.

Nagios XI Günümüzün talep gören kurumsal gereksinimleri için en güçlü BT altyapısı gözetim ve uyarı çözümüdür. Nagios Enterprises, kurumsal ölçekte, BT altyapı gözetiminde endüstri standardı olan Nagios için resmi ürünler, hizmetler ve çözümler sunuyor. Dünya çapında yüz binlerce kullanıcıyla Nagios bilgi teknolojileri

Detaylı

24.05.2011 Sevil Şengül

24.05.2011 Sevil Şengül 24.05.2011 Sevil Şengül ATA FİNANS GRUBU Ata Finans Grubu bünyesinde ve Ata Yatırım dahil, farklı alanlara odaklanmış 5 finans kuruluşu bulunmaktadır. Farklılaştıran Unsurlar En iyi yerel uygulama Çok

Detaylı