İndex. Semanticum Nedir? Neden Semanticum? Ne Dediler? Sayılarla Semanticum Semanticum Hizmetler? Semanticum Araçlar

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İndex. Semanticum Nedir? Neden Semanticum? Ne Dediler? Sayılarla Semanticum Semanticum Hizmetler? Semanticum Araçlar"

Transkript

1

2 İndex Semanticum Nedir? Neden Semanticum? Ne Dediler? Sayılarla Semanticum Semanticum Hizmetler? Semanticum Araçlar

3 //SEMANTICUM Semanticum Nedir? Semanticum markanıza, kurumunuza, ürününüze ya da size ait arama sonuçlarını anlık olarak indeksleyen, semantik anlamlandırma altyapısını kullanarak verileri anlamlı (pozitif, negatif, nötr) sonuçlar halinde raporlayan bir e-takip ve sosyal medya analiz platformudur Semanticum, metrik tabanlı bir altyapıya sahiptir. Bu sayede standart keyword tabanlı platformların ötesinde sadece konuşulma sayılarını sağlamakla kalmaz; tematik takipler de yapabilir. Örneğin; standart takip platformlarında olduğu gibi kedi kelimesini monitör etmenin yanında, metrik alt yapısından dolayı kedileri sevmek ya da kedilerden nefret etmek içerikli dataların da online takibini yapabilirsiniz. Buna bağlı olarak sosyal kamuoyu araştırmaları da yapabilirsiniz.

4 //NEDEN SEMANTICUM

5 //NEDEN SEMANTICUM? 1) İşletmenizi Bir Sosyal Kuruma Dönüştürün! Karşılaştırma analizine tıklarak ETAKİP içerisinde aldığınız analizleri karşılaştırmalı olarak rakip, marka, ürün bazında da alabilirsiniz. Farklı bir örnek olarak aşağıda BMW için belirli tarih aralığındaki sosyal medya algı karşılaştırmasını görebilirsiniz.

6 //NEDEN SEMANTICUM? 2) Müşteri Hizmetlerini Yönetin! Üretkenliğinizi arttırın: Sematicum.com vaka ve iletişim denklemini otomatik olarak yönetir. Böylece; etkileşimler anlık olarak tespit edilir ve müşteri kayıtlarıyla ilişkilendirilir. Müşteri memnuniyetinizi geliştirin: ihtiyaç duyulduğu anda; şikâyetleri noktasal olarak tespit eder ve bunlara cevap vermenizi olanaklı kılar. Müşteri etkileşiminizi ölçümleyin: Hızlı kararlar almak ve uygulamak için yorumları anlık olarak sınıflandırır ve bunları uygun takım üyesine yönlendirir. Geleceğe hazırlanın: Her bir müşteriniz İçin Sosyal Profiller oluşturmak ve Konuşma içeriğini elde etmek için; sosyal ağı CRM teknolojisiyle buluşturur.

7 //NEDEN SEMANTICUM? 3) Veri Analizi Yapın! Modern raporlama: Tüm yeni ve önemli sosyal verileri otomatik olarak günceller. Bu sayede, emeğinizi günlük operasyonlara odaklayabilirsiniz. Geçmiş veriler: İki yıllık sosyal veriyi karşılaştırmak, santimantal ve eğilim değişikliklerini görmek için Semanticum.com kullanın. Veri temizleme: Geçmişteki tüm yanlış etiketlenmiş çalışmaları otomatik olarak düzeltin.

8 //NEDEN SEMANTICUM? 4) Sosyal Topluluk Yönetin! Bir topluluk oluşturun: Online topluluğunuz için neyin önemli olduğunu belirleyin ve işletmenizin gelecek hedefleri için strateji belirlemesine yardımcı olun. Fikir liderlerini tanıyın: Marka taraftarlarını, onları kötüleyenleri ve kilit noktalardaki online fikir liderlerini bulun. Sosyal kanallarda konuşulanlara tam vaktinde cevap verin.

9 //NEDEN SEMANTICUM? 5) Sosyal Pazarlama Yapın, Ürün Geliştirin! Müşterilerinizin isteklerini tahmin etmeyin: İşinizi tahminlere bırakmayın. Değerli ve tutarlı bir müşteri beklentileri analizi için; müşteriden gelen gerçek zamanlı geri bildirimlere kulak verin. Bu bilgiyi, daha iyi ürünler ve üstün servisler sağlamak için şirketinizdeki doğru insanlarla otomatik olarak paylaşın. Sosyal bir girişime dönüşün: Şirketinizin doğru ölçümler yapmasına, yeniliklere entegre olarak değişip dönüşmesine yardımcı olmak için Semanticum.com kullanın. Semanticum.com un şirketinizin farklı farklı ihtiyaçlarına uygun model ve fiyat önerileri var. Bizimle iletişime geçin.

10 //NEDEN SEMANTICUM? 6) Dinleyin! Her gün milyonlarca online konuşma gerçekleşiyor. Ve bunlar; markanızın, rakiplerinizin ve genel anlamda sektörünüzün etrafında gerçekleşiyor. Bu konuşmalara kulak vermek için şimdiden daha iyi bir zaman yok. Sosyal ağdaki tartışmalar söz konusu olduğunda, bir daha asla karanlıkta kalmayacaksınız. Semanticum.com yolunuzu aydınlatacak. Analiz panomuz sayesinde sosyal ağda, markanızın etrafında dönen bütün konuşmaları saptayabilirsiniz. Sadık takipçilerinize yakin olmak, negatif yorumcuları neyin gerçekten rahatsız ettiğini keşfetmek; yani sosyal ağa kulak vermek için sizin en iyi arkadaşınız olacak. İnsanların markanız hakkında neler konuştuğunu merak mı ediyorsunuz? Semanticum.com ile başlamak için buraya tıklayın.

11 //NEDEN SEMANTICUM? 7) Sosyal Medyayı Ölçün! Sosyal ağdaki konuşmaları dinlerken, simdi büyük ihtimalle gerçekten neler söylendiğiyle ilgilenmeye başlıyorsunuz. Hatta belki de aldığınız sonuçları sosyal medya stratejinizde kullanmaya hazırsınız. Milyonlarca konuşmayı takip etme fikri yıldırıcı gözükebilir ama korkmayın; biz bunun için buradayız. Sizin için, işin zor kısmını hallettik. Siz sınırsız miktarda veriyi taramaya daha az zaman harcayacak ve vaktinizin çoğunu takipçilerinizle etkileşime ayırabileceksiniz. Semanticum.com un kolay okunabilir Özet Panosu yla; harekete geçirici, müşterinizin deneyimlerini değerini arttırıcı ürün ve hizmetler geliştirmenize yarayacak sonuçlar elde edin. Markanız hakkında konuşulanları duymaya hazır olduğunuzda Semanticum.com la iletişime geçin.

12 //NEDEN SEMANTICUM? 8) Ve Etkileşime Geçin! Sosyal ağdaki konuşmaları dinlemekteyseniz, etkileşim vakti geldi. Semanticum.com konsolu sosyal ağda etkileşime geçmenizi kolaylaştırır, Twitter ve Facebook taki müşterilerle doğrudan iletişim kurmanızı sağlar. Bütün bunları kullanıcı dostu bir masaüstü uygulamasıyla mümkün kılar. Sosyal medya takibinden elde ettiğiniz bilgiyi alabilir ve bu bilgilere istinaden önceki stratejileriniz üzerinde değişikliklere gidebilirsiniz. Etkileşim sizi sınırsız yerlere götürebilir. Semanticum.com la etkileşime geçin.

13 //Onlar Neden Semanticum? Sorusunu Cevapladılar.

14 //Ne Dediler? Semanticum.com sayesinde Ülker markaları hakkında sosyal medyada yaratılan içerikleri izliyor,hem tüketici iç görülerine ulaşıyor hem de yanlış beyanatların önüne geçiyoruz. Nevgül Anbarlılar, Yıldız Holding Dijital Pazarlama Direktörü

15 //Ne Dediler? Semanticum detaylı özellikleri ve fark yaratan uygulamarıyla,markalarımız için gereken datayı bize her zaman en iyi şekilde iletti.arayüzünün kolaylığı,rakiplerine gire daha esnek yapısı ve hızlı çalışması sosyal medya gibi anlık datanın çok önemli olduğu bir konuda bize hep rahat ettirdi.pazarın trendlerini set eden bir ürün olarak görüyoruz. Alemşah Öztürk, CEO

16 //Ne Dediler? İnteraktif iletişimin hızla geliştiği günümüzde ve gelecekte araştırma yöntemlerinin Sosyal Medya tabanlı yapılarla geliştirilmesi ve online mecraya dönüşmesi sürecinde Semanticum'un önemli birçözüm ortağı olduğuna inanıyoruz.özellikle sosyal kitlenin nabzını yerinde ve planlı bir aksiyon ile ölçmek istediğinizde esnek bir yapıya ihtiyacınız bulunuyor.gerçekleştirdiğimiz projeler genelinde Semanticum yapısal olarak proaktivitesini ve uzmanlığını en iyi şekilde göstermiştir. Şems Hür, Ipsos KMG İnovasyon Direktörü

17 //Ne Dediler? Semanticum un derinlemesine analizleri ve nitelikli raporlama sistemi, müşterilerimizin kimliklerini dijital dünyada etkin, doğru ve güvenilir bir şekilde yönetebilmemizin yanı sıra en doğru stratejiyi hazırlamamıza da olanak sağlıyor. Serhat Poyraz, Dijital Medya Yönetmeni / Smartis Interactive

18 //Ne Dediler? Reklam, medya, iletişim ve pazarlama sektörlerinin referans dergisi Campaign olarak, güvenilir iş ortağımız Semanticum'un analizlerini kullanmak içeriğimizi zenginleştiriyor. Tolga Tuna, Campaign Türkiye Yayın Yönetmeni

19 //Ne Dediler? Çok yakın gelecekte arama/search sonuçları, kişi ve kurumların değerlendirilmesinde temel belirleyici haline gelecek. Bu durumda Semanticum hizmetlerini alanlar vezir, almayanlar rezil ya da sefil olacaklar. Bu bir stratejik uyarıdır! Ufuk Tarfan, Fütüristler Derneği Başkanı

20 //SAYILARLA SEMANTICUM

21 //Sayılarla Semanticum Veri tabanında yaklaşık 2 Milyar veri tutuluyor. Yerli ve yabancı yaklaşık 80 Milyon Sosyal Medya Profili saklanıyor. Şu anda yaklaşık 600 Bin i Türkçe olmak üzere 1 Milyon site taranıyor. Günlük 100 Milyon entry kontrol ediliyor. Günlük 10 Milyon entry kaydediliyor. Maximum 15 dakika gecikmeli realtime çalışıyor.

22 //SEMANTICUM HİZMETLER

23 //HİZMETLER 1) Metrik Bazlı Takip Sistemi Semanticum keyword tabanlı platformların ötesinde sadece konuşulma sayılarını sağlamakla kalmaz; tematik takipler de yapabilir. Semanticum un en önemli özelliklerinden birisi, verilerin semantik olarak anlamlandırılmasıdır. Öncelikle sistemde takibi yaptırdığınız markanıza ait temaların örnek sentimental değerlendirmeleri yapılır. Semanticum Hesap Yönetimi Sistemini kullanarak, S-CRM yönetiminizi gerektiğinde cevap verilmek istenen sosyal medya iletileri için ilgili mecralara gitmek zorunda kalmadan yapabilirsiniz. Dolayısıyla, kurumunuza ait birden fazla marka hesabını semanticum.com üzerinden tek panelde yönetebilirsiniz.

24 //HİZMETLER 2) Otomatik Semantik Analiz Semanticum un en önemli özelliklerinden birisi, verilerin semantik olarak anlamlandırılmasıdır. Öncelikle sistemde takibi yaptırdığınız markanıza ait temaların örnek sentimental değerlendirmeleri yapılır. Bu sayede; sistem örnekleme yapabileceği değerlendirme verilerini almış olur. Bir başka deyişle; manüel değerlendirme sayısı arttıkça semantik değerlendirme tutarlılığı da artmış olur.

25 //HİZMETLER 3) Çok Katmanlı Kullanıcı Yönetimi Semanticum üzerinde, tek bir marka yönetimi için birden fazla hesap açabilir ve bu hesaplarda ayrı ayrı tema (marka vs) takibi yapabilirsiniz. Böylelikle örneğin; kurumsal iletişim departmanınıza sadece basın bülteni online yansımaları raporu gönderilirken, üst düzey yönetime de sadece kriz raporları ya da sadece üst düzey yöneticilerin e-takip raporları gidebilir. Bu sayede farklı departman ya da farklı seviyede uzmanlar sadece istedikleri raporlara ulaşabilme seçeneğine sahip olur. Kendi çalışma alanı dışındaki rapor yığınlarıyla zaman kaybetmek zorunda kalmazlar.

26 //HİZMETLER 4) Sosyal Medya Hesap Yönetimi Semanticum Hesap Yönetimi Sistemini kullanarak, S-CRM yönetiminizi gerektiğinde cevap verilmek istenen sosyal medya iletileri için ilgili mecralara gitmek zorunda kalmadan yapabilirsiniz. Dolayısıyla, kurumunuza ait birden fazla marka hesabını semanticum.com üzerinden tek panelde yönetebilirsiniz.

27 //HİZMETLER 5) Trend Topic Semanticum, otomatik olarak aynı içeriğe sahip başlıkları trend topic altında toplar. Örneğin; kurumunuza ait bir basın bülteni dağıtımı yapılmış ise bu bülteni yayınlayan web siteleri, forumlar hatta içeriği konu etmiş "tweetler" otomatik olarak tasniflenir. Ortak içeriği anlatan bir başlık altında mecra dağılımı, toplam konuşulma gibi detaylarla birlikte otomatik olarak raporlanır.

28 //HİZMETLER 6) Detaylı Filtreleme Semanticum rapor ekranında ayrıca bir detaylı filtre widget ı bulunmaktadır. Ekranın solunda bulunan bu widget a tıklayarak; rapor içerisinde yer alan mecra dağılımı, zaman filtresi, etiketler, linkler, dil filtresi gibi tüm ana başlıklara göre filtreleme yapabilirsiniz. a) Çoklu Dil Desteği: Semanticum, Türkçe dâhil 35 farklı dili desteklemekte ve ayrı ayrı takip ve filtreleme olanağı sağlamaktadır. Çoklu Dil Desteği sayesinde markanızın Türkçe dışında yayın yapan ülke ya da mecralarda da; İngilizceden, Arapçaya, Fransızcadan, Tai diline kadar takibini yapabilirsiniz. b) Gün/Saat Bazlı Raporlama: Eş zamanlı olarak e-takip yapabildiğiniz platformda sadece yıl/ay/hafta bazında değil, gün hatta saat aralığında dahi filtreleme yapabilme olanağına sahip olabilirsiniz. Filtreleyebilirsiniz.

29 //HİZMETLER 6) Detaylı Filtreleme c) Kaynaklara ve İçerik Tiplerine Göre Filtreleme: Bloglar, forumlar, sosyal ağlar, web siteleri gibi 8 farklı kategoride filtreleme yapabileceğiniz gibi, bu 8 kaynağı da içeriğine göre bilişim, enerji, kişisel, moda gibi farklı 47 farklı başlık altında filtreleyebilirsiniz. d) Kategorilendirme: Takibini yaptığınız temaları; etkinlik, sponsorluk, kampanya, kurum sözcüsü, marka-kurumsal, ürün-hizmet gibi başlıklar altında filtreleyebilirsiniz. e) Etiketlendirme: İçeriklerinizi, kurumsal iletişim, müşteri ilişkileri gibi başlıklar altında etiketleyebilir ve filtreleyebilirsiniz. Ayrıca bu etiketleri markanıza göre çeşitlendirerek kendiniz de tanımlayabilir ve kişiselleştirebilirsiniz.

30 //HİZMETLER 7) Arşiv Semanticum da Ocak 2010 yılına dönük olarak tüm veriler tutulmaktadır. Dilerseniz hizmet başlangıcından daha eski verilerinizi de bu sayede görüntüleyebilir, hatta geçmişe yönelik sosyal medya araştırmaları da isteyebilirsiniz.

31 //HİZMETLER 8) Yorum Takibi Semanticum da sadece standart olarak girilen tweetleri, entryleri, status yazılarını, duvar yazılarını değil; bu entry"lere verilen yanıt ya da yorumları da görebilir, raporlayabilirsiniz. Bu yolla, markanızla ilgili yazılara girilen yorumlar, takibini istediğiniz markayı oluşturan keyword"ler içinde yer almasa dahi mutlaka raporlanır. Yani; yorumlarda sadece ilgili keyword ler temel alınmaz. Daha acık bir şekilde ifade edersek; standart monitoring platformlarında markanıza ait olumlu olarak yansıyan yazıların altında yorumlar, ilgili keyword"leri içermediği için takibe alınmaz. Ama Semanticum içerisinde bunlar mutlaka raporlanır, her bir yorum ayrıca bir veri olarak değerlendirilir. Semanticum kullanıldığında, olumlu içerik olarak değerlendirilen bir "entry"nin altında yer alan, hatta krize bile yol açabilecek nitelikte entrylerin kaçırılması gibi bir durumla karşılaşılmaz. Markanızla ilgili her türlü yorum da ayrıca kullanıcı bazında değerlendirilmiş olur.

32 //HİZMETLER 9) RT (ReTweet) Takibi Özellikle kampanya/yarışma dönemlerinde takibini yaptığınız temalara yapılan retweet"leri de Semanticum sayesinde izleyebilir, iletilerin etkileşimlerini analiz edebilirsiniz.

33 //HİZMETLER 10) Volume Alert! "Trend Topic"te olduğu gibi, benzer içeriğe sahip veriler belirli bir hacme ulaştığında Semanticum da ilgili "tool" otomatik olarak "alert"(uyarı) verir. Bu sayede kriz yönetimi gibi zamanın çok hassas ve değerli olduğu iletişim yönetimlerinde zaman kaybedilmemiş ve krize en erken müdahale gerçekleştirilmiş olur.

34 //HİZMETLER 11) Spam Filtresi Semanticum da raporlanan markalarınıza ait veriler içerisinde gereksiz çöp veri olarak tabir edilenler otomatik olarak filtrelenir. Kurum olarak sizden gelen istekler de değerlendirilerek bu filtre aralığı geliştirilebilir ve genişletilebilir. Ayrıca bazı web sitelerinde kısmi filtre dahi yapılabilir. Örneğin; bir banka markası takibi isteyebilir ve iş birliği anlamında web siteleri altında kurum adınızının bulunmasından dolayı; gelen tüm verilerin genel rapor içerisinde anlamsız veri yığını olduğunu düşünebilirsiniz. Bu sitelerde sadece ilgili bölümde yer alan partner/ iş birliği içerikli linkler otomatik olarak filtrelenir. Yeni sayfalar eklense de yine aynı kapsamda filtrelenmeye devam eder. Bunun yanı sıra yine bu sitelerde size ait diğer tüm güncel içerikler raporlanmaya devam eder. İlaveten; mecralar dışında kullanıcıları ve hesaplarını da flitleyebilirsiniz. Örneğin; markanızla ilgili sürekli "spamming" yapan bir "twitter kullanıcısını ve(ya) "facebook fanpage"ini bu kapsamda filtreye alabilir ve raporlanmamasını isteyebilirsiniz.

35 //HİZMETLER 12) Demografi Semanticum da markanızla ilgili yazan kullanıcıların mecra tarafından verilen cinsiyet, lokasyon, vb tüm demografik verilerini de raporlayabilirsiniz.

36 //HİZMETLER 13) Fanpage Takibi / Raporlaması Semanticum da dilerseniz markanıza ait Facebook ve twitter hesaplarını da özelleştilmiş olarak takip edebilirsiniz. Bu sayede sadece size ait marka sayfalarına özel raporlar alabilir, etkileşimi daha detaylı ölçebilirsiniz.

37 //SEMANTICUM ARAÇLAR

38 //ARAÇLAR /MONITORING MONITORING Semanticum ile marka, ürün, kurum ya da bizzat kendiniz ile ilgili internet ve sosyal medyada yer alan tüm konuşmaları anlık olarak takip edebilirsiniz. Her gün milyonlarca online konuşma gerçekleşiyor. Ve bunlar; markanızın, rakiplerinizin ve genel anlamda sektörünüzün etrafında gerçekleşiyor. Bu konuşmalara kulak vermek için şimdiden daha iyi bir zaman yok. Sosyal ağdaki tartışmalar söz konusu olduğunda, bir daha asla karanlıkta kalmayacaksınız. Semantikum.com yolunuzu aydınlatacak. Analiz panomuz sayesinde sosyal ağda, markanızın etrafında dönen bütün konuşmaları saptayabilirsiniz. Sadık takipçilerinize yakin olmak, negatif yorumcuları neyin gerçekten rahatsız ettiğini keşfetmek; yani sosyal ağa kulak vermek için sizin en iyi arkadaşınız olacak.

39 //ARAÇLAR /MONITORING 1) Mecra Analizi Bu tool sayesinde markanızla ilgili konuşmaların mecralara (sosyal ağlar, forumlar, şikâyet siteleri, vs) yansıma oranlarını ölçebilir ve raporlayabilirsiniz.

40 //ARAÇLAR /MONITORING 2) İçerik Analizi Markanızla ilgili konuşmaların içeriğini öğrenebilir, onları etiketleyebilir, bu konuşmaların santimantal analizini yapabilir ve hakkınızda konuşan sosyal medya kullanıcıları hakkında bilgi alabilirsiniz.

41 //ARAÇLAR /MONITORING 3) Kullanıcı Analizi Markanız hakkında konuşan sosyal medya kullanıcılarının demografik bilgilerini elde edebilir; içerik, yorum, etkileşim gibi detaylı analizlere ulaşabilirsiniz.

42 //ARAÇLAR /MONITORING 4) Video Analizi Özellikle video analizi sayesinde videolarınızın "seeding" sonrası yayılım ve görüntülenme sonuçlarını yine anlık olarak Semanticum üzerinden alabilir, gelen yorumları öğrenebilirsiniz. Video nun yanında Semanticum un metrik tabanlı alt yapısı sayesinde içerik dağılımları ve yayılım hızlarını da ölçümleme imkânı bulabilirsiniz.

43 //ARAÇLAR /RAKİP & PAZARLAMA RAKİP PAZARLAMA ANALİZİ Sadece kendinizle ilgili konuşmaları değil rakibinizle ilgili tüm konuşmaları da online dünyada anlık olarak takip edebilirsiniz. Bu sayede markanızın sosyal medyada yaptığı tüm aktiviteler takip ederlen aynı zamanda alınacak aksiyonlar için de veri sağlamış olursunuz. Hangi ürün neden daha çok konuşuluyor, hangi aktiviteye neden daha çok katılım olmuş, neden ilgili dönemde rakip daha çok konuşulmuş gibi soruların da cevabını alarak rakiplerinizden bir adım önde olursunuz.

44 //ARAÇLAR /CRM CRM Yine sosyal medya iletişiminin olmazsa olmazı S-CRM Yönetimi ni de Semanticum üzerinde ayrı bir tool içinde yapabilirsiniz. Tüm müşteri ilişkilerini yönetebildiğiniz gibi yine bu tool üzerinden raporlama yapabilir birbirinden bağımsız departmanlara sadece ilgilendikleri konularla ilgili bildirimde bulunabilirsiniz.

45

46

ONLINE MONITORING. BROTINTELLIGENCE çözüm ortaklığı

ONLINE MONITORING. BROTINTELLIGENCE çözüm ortaklığı ONLINE MONITORING BROTINTELLIGENCE çözüm ortaklığı Online monitoring Ürün, kurum ya da bizzat kendiniz ile ilgili internet ve sosyal medyada yer alan tüm konuşmaları anlık olarak takip edebilirsiniz.

Detaylı

ONE Bilgi Sistemleri A.Ş., 18 yılı aşan tecrübesiyle muhtemel sorunlardan uzak durmanıza, taleplerinize çözüm olmaya birebir

ONE Bilgi Sistemleri A.Ş., 18 yılı aşan tecrübesiyle muhtemel sorunlardan uzak durmanıza, taleplerinize çözüm olmaya birebir ONE Bilgi Sistemleri A.Ş., 18 yılı aşan tecrübesiyle muhtemel sorunlardan uzak durmanıza, taleplerinize çözüm olmaya birebir Kurucu ikinci ortak da Siemens dünyasında çalışmaya başlıyor. Lorem ipsum sit

Detaylı

İNOVANKA TANITIM DOKÜMANI. Dijital Dünya da zirveyi arzulayan işletmelerin adresi

İNOVANKA TANITIM DOKÜMANI. Dijital Dünya da zirveyi arzulayan işletmelerin adresi İNOVANKA TANITIM DOKÜMANI Dijital Dünya da zirveyi arzulayan işletmelerin adresi Türksat ın Tercihi İnovanka Türksat A.Ş, Kablo Tv, Uydu Net, E-devlet sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlarına tarafımızca

Detaylı

SmartMessage Kitlenizle Güçlü İlişkiler

SmartMessage Kitlenizle Güçlü İlişkiler SmartMessage Kitlenizle Güçlü İlişkiler 60+ deneyimli çalışan 2.000+ yerel & küresel müşteri 6 ofis SmartMessage Marketing Platform Müşterilerinize ulaştığınız dijital kanallardan maksimum fayda almanızı

Detaylı

Sosyal Medya Uzmanlığı Ders Programı

Sosyal Medya Uzmanlığı Ders Programı Sosyal Medya Uzmanlığı - Müfredat // Ders Saati: 48 Saat Orhan Akkuş - Sosyal Beyin 23 Ocak 2015 Sosyal Medya Uzmanlığı Ders Programı Sosyal Medyada Uzmanı Nedir? Ne İş yapar? Ders Saati ( 2 Saat) Giriş

Detaylı

Online Kriz Yönetimi. Samet Ensar SARI 03/03/12. Sunum notları

Online Kriz Yönetimi. Samet Ensar SARI 03/03/12. Sunum notları Online Kriz Yönetimi Sunum notları Samet Ensar SARI 03/03/12 Şirketler için en önemli değer KURUMSAL İTİBAR Gerçekler ve algılar var Sosyal paydaşlarla oluşturulan rasyonel ve duygusal bağlar bulunuyor

Detaylı

Memnuniyet Ölçer Tanıtım Kataloğu

Memnuniyet Ölçer Tanıtım Kataloğu Memnuniyet Ölçer Tanıtım Kataloğu Kapsül Grup A.Ş. internet üzerinden yayın yapan Kapsül Tv isimli web tv ile çalışma hayatına başlamıştır. Uzmanların videolu anlatımları ile sağlık konusunda halkı bilgilendirmeyi

Detaylı

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir.

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital Pazarlama, rekabet avantajı için yeni kaynaklara ulaşımı

Detaylı

Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm!

Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm! Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm! Daha Güçlü, Daha Çevik, Daha Sağlıklı Süreçler ile Fark Yaratın Pazarlama, satış ve müşteri hizmet süreçlerini uçtan uca yönetmek, müşteri ilişkilerinde

Detaylı

SHARKUTERİ MEDYA Genel Sunum 2016

SHARKUTERİ MEDYA Genel Sunum 2016 SHARKUTERİ MEDYA Genel Sunum 2016 STRATEJİK DİJİTAL MEDYA PLANLAMA MEDYA SATIN ALMA SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ KREATİF TASARIM ÇALIŞMALARI Stratejik Planlama Nedir? Dijital, gerçek zamanlı, tam detaylı ve

Detaylı

Hootsuite Tanıtım Sunumu. Hoşgeldiniz

Hootsuite Tanıtım Sunumu. Hoşgeldiniz Hootsuite Tanıtım Sunumu Hoşgeldiniz Hootsuite Nedir? Hootsuite, dünyanın en çok kullanılan sosyal medya yönetim platformudur Hootsuite ile tüm sosyal medya hesaplarınızı tek bir merkezden kolayca yönetebilirsiniz

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. AdresGezgini A.Ş. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme Bölgesi nde

Detaylı

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur.

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur. 2002 2005 2008 2011 2014 2016 Adjans Kimdir Dijital reklam ajansı olan Adjans, 2002 yılında dijital dünya sektörüne giriş yapmış ve sektörde hızla yükselerek adını duyurmuş prestijli bir kuruluştur. Markanızı

Detaylı

Dijital Pazarlama Ajansı

Dijital Pazarlama Ajansı Ocak 2018 Strateji ve Hizmetler Dijital Pazarlama Ajansı Eda Kara Marketing Director Reklam taktikleri ve dijital çözümler İçindekiler 4 01 Hakkımızda Naapsak Sosyal Medya Ajansı hakkında merak 04 Müşteriler

Detaylı

Sadece bir kampanya isminin üzerini tıklarsanız detaylı istatistikler açılacaktır.

Sadece bir kampanya isminin üzerini tıklarsanız detaylı istatistikler açılacaktır. Raporlama Detayları Kampanya gönderimlerinizin ardından raporlamalarınızı takip edebilir istediğiniz verileri bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Raporlarınızı başlangıçta bulunan Sistem Panosu (Dashboard)

Detaylı

BIG CONTENT > BIG DATA

BIG CONTENT > BIG DATA BIG CONTENT > BIG DATA Pazarlama Zirvesi 2013 Paralel Oturumlar KREA Digital 5 Aralık 2013 AKIŞ Terminoloji Bugün, Yarın ve Sonrası İçerik Doğru Soru : Nasıl? Uygulama Örnekler 1 Big Content > Big Data

Detaylı

www.campaignwall.com

www.campaignwall.com #Hashtag li kampanyalar ve etkinlikler için her türlü iç/dış ekranda kullanılabilen; Tweet leri, Insagram / Facebook Post larını izleme, sayma, gereğinde filtreleme, yönetme ve infografikle raporlama sistemidir.

Detaylı

DİJİTAL PAZARLAMA &SOSYAL MEDYANIN FAYDALI ve ŞAŞIRTICI GERÇEKLERİ

DİJİTAL PAZARLAMA &SOSYAL MEDYANIN FAYDALI ve ŞAŞIRTICI GERÇEKLERİ DİJİTAL PAZARLAMA &SOSYAL MEDYANIN FAYDALI ve ŞAŞIRTICI GERÇEKLERİ Sadece E-mail Abonelerine Özel BİLİYOR MUYDUN? Tüketicilerin %90 ı satın alma kararlarında internetteki yorumların etkili olduğunu düşünüyor.

Detaylı

17 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

17 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 17 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Mobil RTB Harcamaları %459 Artış Gösterdi emarketer tahminlerine göre RTB harcamaları (tüm reklam çeşitleri dahil) 2018 yılında toplamda $12 milyar a ulaşacak.

Detaylı

Google Ads Müşteri Bilgilendirme Dökümanı

Google Ads Müşteri Bilgilendirme Dökümanı Google Ads Müşteri Bilgilendirme Dökümanı 1 Google Ads Ads, Google'ın reklamcılık ürünüdür. Ads ile Google arama sonuçlarında, görüntülü reklamcılık ağında, YouTube'da, Google Play'de ve diğer web sitelerinde

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. Global All-Star Ödülü kazandı. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme

Detaylı

Müşteri Memnuniyeti Ölçümü ve Gizli Müşteri Dünyasında Yeni Neler Var?

Müşteri Memnuniyeti Ölçümü ve Gizli Müşteri Dünyasında Yeni Neler Var? Müşteri Memnuniyeti Ölçümü ve Gizli Müşteri Dünyasında Yeni Neler Var? Ipsos Loyalty 26 February 2009 Nobody s Unpredictable Ne kadar söz varsa düne ait, Şimdi yeni şeyler söylemek lazım. Mevlana Celaleddin

Detaylı

Şimdi Çok Daha Yetenekli

Şimdi Çok Daha Yetenekli Şimdi Çok Daha Yetenekli Müşterinizi daha yakından tanıyın, müşteri odaklı süreçlerinizle Türkiye nin modern kurumları arasındaki yerinizi alın. Microsoft un Silver Partner seviyesindeki iş ortağı İnnova,

Detaylı

Twitter Nedir? Nasıl Kullanılır? Mehmet Nuri Çankaya

Twitter Nedir? Nasıl Kullanılır? Mehmet Nuri Çankaya Twitter Nedir? Nasıl Kullanılır? Mehmet Nuri Çankaya Twitter Nedir? Twitter; 140 karakterden oluşan tweet adı verilen internet kısa mesajlarının gönderildiği ve başkalarının mesajlarının okunabildiği bir

Detaylı

NovaFortis Yazılım Danışmanlık. E-dönüşüm adaptörü

NovaFortis Yazılım Danışmanlık. E-dönüşüm adaptörü NovaFortis Yazılım Danışmanlık E-dönüşüm adaptörü E-DÖNÜŞÜM ADAPTÖRÜ E-dönüşüm adaptörü e-fatura, e-arşiv fatura, e-defter ve e-ihracat süreçlerini yönetmek üzere tasarlanmış bir masaüstü uygulamasıdır.

Detaylı

Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı

Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı 19 Nisan 27 Haziran 2014 Her Cumartesi Saat 10:30 17:30 arası toplam 66 saat yapılacaktır. Program Ücreti 2250 TL + KDV (%8) Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu

Detaylı

Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı

Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı 19 Nisan 28 Haziran 2014 Her Cumartesi Saat 10:30 17:30 arası toplam 66 saat yapılacaktır. Program Ücreti 2250 TL + KDV (%8) Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu

Detaylı

Doğru İnsan, Kurumsal Yönetim, Yüksek Verim

Doğru İnsan, Kurumsal Yönetim, Yüksek Verim Doğru İnsan, Kurumsal Yönetim, Yüksek Verim Organizasyon Yönetimi Özlük Yönetimi İşe Alım Yönetimi ve Portalı İşçi Sağlığı Yönetimi Performans/İzin Yönetimi Çalışan Portalı 30 yılı aşkın süredir iş uygulamaları

Detaylı

ARAS KARGO SOSYAL MEDYA KILAVUZU

ARAS KARGO SOSYAL MEDYA KILAVUZU ARAS KARGO SOSYAL MEDYA KILAVUZU DİJİTAL DÖNÜŞÜM SÜRECİNDE DİJİTAL İLETİŞİM KILAVUZUN AMACI DİJİTAL MANİFESTOMUZ SOSYAL MEDYA İLKELERİMİZ 1. Dinleyin 2. Gizliliğe Önem Verin 3. Bizi Destekleyin 4. İnsana

Detaylı

İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat

İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat Bayileriniz kendi müşterilerine yaptıkları satışların tutarını sizin online tahsilat sisteminizden size ödeyecekler ve bayilerinizin satış ciroları direkt olarak

Detaylı

Sanal dünyada sağlıklı çözümler için...

Sanal dünyada sağlıklı çözümler için... Sanal dünyada sağlıklı çözümler için... http://www.okaynet.net MERHABA OkayNet Bilişim Hizmetleri olarak iş yerinizi yeniden inşa ediyoruz. Duvarlarınızı yıkıyor, çerçevelerinizi değiştiriyor ve masalarınızı

Detaylı

0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com

0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com 0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com Adını aldığı Ph1 gezegenin sahip olduğu 4 güneşi Kalite, Uzmanlık, Güven ve Yenilikçi olarak yörüngesine koyarak, markanızı 4 koldan saracak ve sizi gezegen savaşlarına

Detaylı

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI Sosyal medya yönetimine artık diğer pazarlama aktivasyonları gibi stratejik bir bakış

Detaylı

Ölçümleme Verisi Nasıl Kullanılacak?

Ölçümleme Verisi Nasıl Kullanılacak? Ölçümleme Verisi Nasıl Kullanılacak? IAB 6 Türkiye Mayıs - Yönetim 2010 Kurulu Üyesi ve Teknik Komite Başkanı Internet Ölçümlemesinin Önemi İnternet, gerçek zamanlı, detaylı ve etkin ölçümleme yapma imkanı

Detaylı

optimisation of data/digital for communication and commerce

optimisation of data/digital for communication and commerce optimisation of data/digital for communication and commerce Biz Kimiz? Gerçek zamanlı hedefleme ve satın alma teknolojileriyle doğru yerde doğru zamanda doğru kullanıcıya ulaşmanızı sağlıyoruz Teknoloji

Detaylı

«Pek çok küçük şey, doğru reklamla devleşmiştir.» Mark Twain

«Pek çok küçük şey, doğru reklamla devleşmiştir.» Mark Twain Video Reklamlar «Pek çok küçük şey, doğru reklamla devleşmiştir.» Mark Twain 1 2 3 4 Türkiye deki Arama Türkiye Pazarında Arama Hacmi Türkiye de Beyazperde Nerede? Rakip Analizi, Yıllık Analiz YouTube

Detaylı

YVM MEDYADİJİTALPAZARLAMA

YVM MEDYADİJİTALPAZARLAMA YVM MEDYADİJİTALPAZARLAMA YVM MEDYA CREATIVE AJANS info@yvmedya.com SUNDUĞUMUZ ÇÖZÜMLER MARKA DEĞERİNİZ BİZİMLE YÜKSELSİN Şirketlerin sosyal medyayı aktif olarak kullanımı ve kurumsal bir kimlik oluşturması

Detaylı

İnteraktif Pazarlama Stratejimiz. www.grafiketinteractive.com

İnteraktif Pazarlama Stratejimiz. www.grafiketinteractive.com İnteraktif Pazarlama Stratejimiz amaç Neden İnteraktif Pazarlama? Günümüz Dünyasında internet, hızlı bilgi paylaşımı ve iletişimin yanısıra, pazarlama ve satış alanında çok ciddi avantajlar geliştirmiştir.

Detaylı

DR. RAMAZAN DEMİR TÜRK TELEKOM 9 MART 2010 CONRAD HOTEL

DR. RAMAZAN DEMİR TÜRK TELEKOM 9 MART 2010 CONRAD HOTEL DR. RAMAZAN DEMİR TÜRK TELEKOM 9 MART 2010 CONRAD HOTEL Yeni bir dünyaya doğru 1 Milyar İnternet kullanıcısı 2 Milyar Web sayfası 2.6 Milyar Cep telefonu 3 Milyar Web araması 500 Milyar Gigabayte dijital

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

Google Adwords. Yalnızca Sonuç Aldığınızda Para Ödersiniz. Neden Adwords?

Google Adwords. Yalnızca Sonuç Aldığınızda Para Ödersiniz. Neden Adwords? 1 Google Adwords Adwords, Google'ın reklamcılık ürünüdür. Adwords ile Google arama sonuçlarında, görüntülü reklamcılık ağında, YouTube'da, Google Play'de ve diğer web sitelerinde reklamlarınızı yayınlayabilirsiniz.

Detaylı

İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın!

İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın! İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın! Yeni nesil teknolojilerle geliştirilen GO 3 ile iş süreçlerinizi dilediğiniz gibi yönetirken verimliliğinizi de artırabilirsiniz. GO 3 rol bazlı kişiselleştirilebilir

Detaylı

NU SKIN SOSYAL BİR TİCARETTİR NU SKIN SOCIAL MEDIA GUIDELINES

NU SKIN SOSYAL BİR TİCARETTİR NU SKIN SOCIAL MEDIA GUIDELINES NU SKIN SOSYAL BİR TİCARETTİR NU SKIN SOCIAL MEDIA GUIDELINES 1 DOĞRUDAN SATIŞ; ORJİNAL SOSYAL AĞ OLARAK DEĞERLENDİRİLEBİLİR İş modelimiz yüz yüze satış temeline dayanmaktadır sözlü olarak, ağızdan ağıza

Detaylı

OHS Backoffice > Ana Görünüm. OHS Backoffice'de birden fazla otelinizi yönetebilirsiniz.

OHS Backoffice > Ana Görünüm. OHS Backoffice'de birden fazla otelinizi yönetebilirsiniz. OHS Backoffice > Ana Görünüm OHS Backoffice'de birden fazla otelinizi yönetebilirsiniz. OHS Backoffice > Otel Bilgileri Otel resmi iletişim, konum, kapasite bilgileri ve varsayılan dil, iç pazar para birimi

Detaylı

TALEP ve ŞİKAYET YÖNETİMİ MODÜLÜ

TALEP ve ŞİKAYET YÖNETİMİ MODÜLÜ TALEP ve ŞİKAYET YÖNETİMİ MODÜLÜ BİLGİ DOKÜMANI Eylül 2013 Tegsoft Talep ve Şikayet Yönetimi Modülü Tegsoft, sunmuş olduğu Talep ve Şikayet Yönetimi Modülü ile, kurumlara birçok farklı kanaldan gelen müşteri

Detaylı

MÜŞTERİMİN SESİ. Müşteri Deneyimi Yönetimi Ocak 2016

MÜŞTERİMİN SESİ. Müşteri Deneyimi Yönetimi Ocak 2016 MÜŞTERİMİN SESİ Müşteri Deneyimi Yönetimi Ocak 2016 MÜŞTERİLERİMİZ İÇİN NELER YAPTIK İletişim İzni Seferberliği Başlattık ve İlk CRM ödülümüzü verdik Yapılanlar Hedeflenen Yetkinliklere Örnekler Bayi ve

Detaylı

Generation M. Monitoring

Generation M. Monitoring Generation M Monitoring Kriz Yönetimi Dinleme yapılıyor Marka ve kriz kelimelerinin bir arada kullanıldığı bir tweet/ler yakalandı Kriz moduna geçtikten sonra arkada çalışan bir cron job script 10 dk.

Detaylı

innovation inspired by technology İnnova deneyimiyle SharePoint 2016 ya geçin

innovation inspired by technology İnnova deneyimiyle SharePoint 2016 ya geçin innovation inspired by technology İnnova deneyimiyle SharePoint 2016 ya geçin SharePoint 2016 neler getiriyor? Herhangi bir cihazdan basit bir şekilde veri paylaşımı yapabilir. Modern ekip siteleri, yayınlama

Detaylı

Tegsoft Talep ve Şikayet Yönetimi Modülü

Tegsoft Talep ve Şikayet Yönetimi Modülü IIİ,c Tegsoft Talep ve Şikayet Yönetimi Modülü TEGSOFT Tegsoft Talep ve Şikayet Yönetimi Modülü Tegsoft, sunmuş olduğu Talep ve Şikayet Yönetimi Modülü ile, kurumlara birçok farklı kanaldan gelen müşteri

Detaylı

Kütüphaneler ve Sosyal Medya. Mehmet Can Soyulmaz Field Sales Representative EBSCO Publishing. @msoyulmaz

Kütüphaneler ve Sosyal Medya. Mehmet Can Soyulmaz Field Sales Representative EBSCO Publishing. @msoyulmaz Kütüphaneler ve Sosyal Medya Mehmet Can Soyulmaz Field Sales Representative EBSCO Publishing @msoyulmaz Ajanda Kütüphaneler ve Sosyal Medya Üzerine EBSCO nun Anketi Anket ile ilgili Çeşitli Çıktılar EBSCO

Detaylı

M-GEN (emgen okunur) yolunu açtık. Sonra kendimiz de yoğun istek üzerine Dijital Ajans olduk:)

M-GEN (emgen okunur) yolunu açtık. Sonra kendimiz de yoğun istek üzerine Dijital Ajans olduk:) MERHABA M-GEN (emgen okunur) Türkiye nin Fütürist İş Tasarımları sunan ilk şirketi olarak 2006 da Fütürist Ufuk Tarhan tarafından kuruldu. Adımız M-GEN. Millennium Generation dan (Milenyum Nesli) türetilmiş

Detaylı

Hashtag ile ilgili bilmeniz gereken herşey Ne zaman hashtag yapmalıyım, nasıl hashtag oluşturmalıyım? HASHTAG KULLANIM REHBERİ

Hashtag ile ilgili bilmeniz gereken herşey Ne zaman hashtag yapmalıyım, nasıl hashtag oluşturmalıyım? HASHTAG KULLANIM REHBERİ HASHTAG KULLANMA REHBERİ 1 Hashtag ile ilgili bilmeniz gereken herşey Ne zaman hashtag yapmalıyım, nasıl hashtag oluşturmalıyım? #HASHTAG Hangimiz günlük olarak kullandığımız sosyal medya platformlarında

Detaylı

AJANSLAR ve MARKALAR için

AJANSLAR ve MARKALAR için AJANSLAR ve MARKALAR için Video içeriğin önemine inanan disiplinler üstü bir içerik atölyesidir. Hem Yara?cıların* Hem De Markaların YouTube Kanallarını, ROKETLiYORUZ! *YouTube daki kanal sahipleri RocketWorks,

Detaylı

SAUPORT V3 (2014) Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi

SAUPORT V3 (2014) Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi SAUPORT V3 (2014) Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Bu ders içeriğinin basım, yayım ve satış hakları Sakarya Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Merkezi ne aittir. "Uzaktan

Detaylı

KULLANIM ÖRNEĞİ KATALOĞU. Yammer'ı sosyal çalışma alanınız olarak kullanın ve iş birliği, yenilik ve katılımın başlamasını sağlayın.

KULLANIM ÖRNEĞİ KATALOĞU. Yammer'ı sosyal çalışma alanınız olarak kullanın ve iş birliği, yenilik ve katılımın başlamasını sağlayın. KULLANIM ÖRNEĞİ KATALOĞU Yammer'ı sosyal çalışma alanınız olarak kullanın ve iş birliği, yenilik ve katılımın başlamasını sağlayın. Yammer Kullanım Örneği Kataloğu Yammer, güncelleştirmeleri paylaşmanızı,

Detaylı

Çalışanlar sosyal medyayı nasıl kullanmalı?

Çalışanlar sosyal medyayı nasıl kullanmalı? Çalışanlar sosyal medyayı nasıl kullanmalı? Sosyal medya, artık hem devlet kurumlarında hem de özel sektörde çalışanlar için oldukça dikkatli kullanılması gereken bir mecra haline geldi. Bir anlık öfkeyle

Detaylı

AdWords Kitle Çözümleri Önemli anlarda alakalı bağlantılar sunar

AdWords Kitle Çözümleri Önemli anlarda alakalı bağlantılar sunar Önemli anlarda alakalı bağlantılar sunar Değineceğimiz konular Mobil ağa geçiş Mikro anlar önemlidir Mikro anlarla dolu bir dünyada başarılı olma Müşteri Eşleştirme Tanımadığınız kullanıcıları hedefleme

Detaylı

İçerik 03 04 06 07 08 09 10 11

İçerik 03 04 06 07 08 09 10 11 PLUS Broşür 2014 İçerik 03 04 06 07 08 09 10 11 Direkörün Mesajı Social Plus Ne Yapıyoruz? Nasıl Yapıyoruz? Topluluk Yönetimi Sosyal Eğitimler Eğitim Kadromuz Neden Sosyal Medya? Social Plus İhtiyaçlarınızı

Detaylı

Analitiğin Gücü ile Üretkenliğinizi Arttırın. Umut ŞATIR GÜRBÜZ Tahmine Dayalı Analitik Çözüm Mimarı, CEE 29.05.2013

Analitiğin Gücü ile Üretkenliğinizi Arttırın. Umut ŞATIR GÜRBÜZ Tahmine Dayalı Analitik Çözüm Mimarı, CEE 29.05.2013 Analitiğin Gücü ile Üretkenliğinizi Arttırın Umut ŞATIR GÜRBÜZ Tahmine Dayalı Analitik Çözüm Mimarı, CEE 29.05.2013 Tahmine Dayalı Analitik Tahmine Dayalı Analitik bugünün koşulları ve gelecek aktivitelerden

Detaylı

optimisation of data/digital for communication and commerce

optimisation of data/digital for communication and commerce optimisation of data/digital for communication and commerce Klasik Tüketici Deneyimi Günümüzde Tüketici Deneyimi Gelecek programatikte.. Programatik nedir? Joe Zawadzki, CEO, MediaMath "The use of technology

Detaylı

Çalışma şeklimizle fark yaratıyorum!

Çalışma şeklimizle fark yaratıyorum! Merhabalar Ben Uğur Şeşen. Yılların deneyimi ile bütünleştirdiğim çalışmalarımda Zeki Triko,Fujitsu ve Bilgitaş gibi büyük firmaların bilişim mutfaklarında yer aldım. Gelişen bilişim sektörü ile beraber

Detaylı

DİJİTAL & SOSYAL MEDYA NIN GELENEKSEL MEDYA YA GÖRE AVANTAJLARI

DİJİTAL & SOSYAL MEDYA NIN GELENEKSEL MEDYA YA GÖRE AVANTAJLARI Düzen Değişti HAMİNNE DİJİTAL MEDYA & SOSYAL AĞ PAZARLAMA Haminne, dijital medya ve sosyal ağlar üzerinde; lokal ve ulusal pazarlama çözümleri üreten, şehir hedefli yayın ve yayıncıları ile yüz binlerce

Detaylı

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Teklifimizle ilgili her türlü sorunuzu yanıtlamaya hazır

Detaylı

21. Yüzyılda Marka İzleme Araştırmaları. Yasemin Özen Gürelli Ipsos Reklam Araştırmaları Direktörü yasemin.ozen@ipsos.com

21. Yüzyılda Marka İzleme Araştırmaları. Yasemin Özen Gürelli Ipsos Reklam Araştırmaları Direktörü yasemin.ozen@ipsos.com 21. Yüzyılda Marka İzleme Araştırmaları Yasemin Özen Gürelli Ipsos Reklam Araştırmaları Direktörü yasemin.ozen@ipsos.com Neden Marka İzleme? Tüketiciler ve iletişim paradigmaları değişiyor Performans artık

Detaylı

Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ

Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ Leader in Safe City Technologies Güvenli Şehir Teknolojileri Yönetim Sistemi olan Ekin Red Eagle (OS) şehirdeki tüm sistemler ile iletişim

Detaylı

Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ

Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ Leader in Safe City Technologies Güvenli Şehir Teknolojileri Yönetim Sistemi olan Ekin Red Eagle (OS) şehirdeki tüm sistemler ile iletişim

Detaylı

Kutalmış Damar Emre Uzuncakara. 07 Haziran 2012 - İstanbul

Kutalmış Damar Emre Uzuncakara. 07 Haziran 2012 - İstanbul Kutalmış Damar Emre Uzuncakara 07 Haziran 2012 - İstanbul Unica ve Netezza Hızlı analitik, etkili pazarlama Unica ve Netezza İşbirliği 2010 yılında Unica ve Netezza IBM e katıldı İlk Unica Netezza işbirliği

Detaylı

Dijital Pazarlama Türkiye de ve dünya çapında markanızın tüm dijital platformlarda yapılacak pazarlama faaliyetlerinin tümü SEO (arama motoru optimizasyonu), SEM (arama motoru pazarlaması), influencer

Detaylı

Bu sunum PozitifİK tarafından hazırlanmıştır. Tüm hakları saklıdır. Ölçme - Değerlendirme Araştırma - Raporlama

Bu sunum PozitifİK tarafından hazırlanmıştır. Tüm hakları saklıdır. Ölçme - Değerlendirme Araştırma - Raporlama Bu sunum PozitifİK tarafından hazırlanmıştır. Tüm hakları saklıdır. Ölçme - Değerlendirme Araştırma - Raporlama "İnsana yatırımın başarılı olmak için en temel adım olduğu bilinciyle yola çıktık. Yola çıktığımız

Detaylı

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail JetMail, düzenli yaptığınız E-Mail gönderimlerinizi hedef kitlenizin önemsiz kutusundan çıkartarak gerçek bir satış aktivitesine dönüştürür. E- Mail

Detaylı

CEO - Yönetim Raporlama Sistemi

CEO - Yönetim Raporlama Sistemi CEO - Yönetim Raporlama Sistemi Tanıtım ve Çalışma Şekli: %100 Türk Mühendisleri tarafından geliştirilen CEO-Yönetim Raporlama Sistemi yazılımı, Nokta Bilgisayar A.Ş.'nin tescilli bir markasıdır. Günümüz

Detaylı

Persono Performans Yönetim Sistemi

Persono Performans Yönetim Sistemi Persono Performans Yönetim Sistemi Performans Değerlendirme, işletmenin stratejik, taktiksel ve operasyonel amaçlarını gerçekleştirmesinde, çalışanların işin nitelik ve gereklerini yerine getirmek için

Detaylı

DİJİTAL PAZARLAMA VE SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ SERTİFİKA PROGRAMI EĞİTİM İÇERİĞİ. Tarih: 21 28 Mayıs 2016 Cumartesi. (2 Gün / 16 Saat / 09:00 18:00)

DİJİTAL PAZARLAMA VE SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ SERTİFİKA PROGRAMI EĞİTİM İÇERİĞİ. Tarih: 21 28 Mayıs 2016 Cumartesi. (2 Gün / 16 Saat / 09:00 18:00) DİJİTAL PAZARLAMA VE SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ SERTİFİKA PROGRAMI EĞİTİM İÇERİĞİ Tarih: 21 28 Mayıs 2016 Cumartesi (2 Gün / 16 Saat / 09:00 18:00) 1) DİJİTAL PAZARLAMA Sosyal Medyanın Dayanılmaz Cazibesi 3Ders

Detaylı

Adımız kalite! Her biri sektöründe lider üstün nitelikli birçok firma kurumsal internet çözümlerinde Egebilgi yi tercih etti.

Adımız kalite! Her biri sektöründe lider üstün nitelikli birçok firma kurumsal internet çözümlerinde Egebilgi yi tercih etti. Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Kurumsal ve tam profesyonel bir çözüm arıyorsanız, uzun soluklu ve kaliteli işleri hayata geçirmek adına Egebilgi sizleri

Detaylı

Persono Dijital İK Yönetim Sistemi

Persono Dijital İK Yönetim Sistemi Persono Dijital İK Yönetim Sistemi Persono Dijital İK Yönetim Sistemi; içerisinde online olarak 360 Dereceye kadar Performans Yönetimi, Anket Yönetimi ve Öneri Yönetimi yapabileceğiniz pratik, esnek ve

Detaylı

Posta Arşivi. Kullanım ve Yardım Rehberi

Posta Arşivi. Kullanım ve Yardım Rehberi Posta Arşivi Kullanım ve Yardım Rehberi 50 GB yüksek kapasiteli disk alanı ile yüzbinlerce iletiyi ve eklerini arşivleyerek, tek noktadan tüm e-posta hesaplarının yazışma trafiğini izleyebilirsiniz. Posta

Detaylı

Verileri Daha Verimli Kullanmak için 3 İpucu

Verileri Daha Verimli Kullanmak için 3 İpucu Verileri Daha Verimli Kullanmak için 3 İpucu Yayınlanma tarihi: Aralık 2016 Konular Ölçüm, Reklamcılık Bugünün çok kanallı ve çok cihazlı dünyasında, veriler bir markanın hem en önemli varlığı hem de karşılaştığı

Detaylı

CALL CENTER YÖNETİMİ & CRM. CRM Bilgileri & Call Center Satış Yönetimi

CALL CENTER YÖNETİMİ & CRM. CRM Bilgileri & Call Center Satış Yönetimi CALL CENTER YÖNETİMİ & CRM CRM Bilgileri & Call Center Satış Yönetimi Operasyon Yönetimi & Satış CRM Yönetimi Tüm görüşmeleri kayıt altına alır, satış işlemlerini kolaylaştırır. Tüm görüşmelerinizi kayıt

Detaylı

Saha Yazılım Geliştirme. Web ve Mobil site tasarımı ve geliştirme

Saha Yazılım Geliştirme. Web ve Mobil site tasarımı ve geliştirme Hizmetlerimiz Mobil uygulama, servis ve oyun geliştirme Saha Yazılım Geliştirme Operatör Ücretlendirme Altyapısı Sistem altyapı geliştirme ve entegrasyon Web ve Mobil site tasarımı ve geliştirme Dijital

Detaylı

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / 2018

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / 2018 www.chemlife.com.tr DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / ChemLife Kimya Teknolojileri Gazetesi nin amacı; kimya bilimi, sanayisi ve bağlı alt sektörlerin gelişmesine katkıda bulunarak,

Detaylı

expomed & labtechmed Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu

expomed & labtechmed Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu expomed & labtechmed Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almanın en etkin aracı Bir adım önde olma şansınızı arttırın, firma profilinizle alıcıları cezbedin ve performansınızı

Detaylı

SATIŞ. Microsoft Dynamics CRM. Satış verimliliğini artırın.

SATIŞ. Microsoft Dynamics CRM. Satış verimliliğini artırın. SATIŞ Microsoft Dynamics CRM Satış verimliliğini artırın. Dinamik İşletme Haline Gelin Çalışanlarınız: Satışa Daha Fazla Zaman Ayırsın Satış ekibinize doğal ve kolay anlaşılabilir bir CRM çözümü verin;

Detaylı

GeoBusiness Solutions

GeoBusiness Solutions GeoBusiness Solutions Konumsal İş Zekası Çözümleri GeoBusiness Solutions Nedir? Nereye şube açmalıyım? Markalarına göre rakiplerim nerede konumlanmış? En yakın rakibim nerede? En yakın Acentam/Şubem/Bayim

Detaylı

Peki instagramı markanızla nasıl etkili kullanabilirsiniz?

Peki instagramı markanızla nasıl etkili kullanabilirsiniz? Instagram Dünya da 150 Milyon Türkiye de 6 Milyon aktif kullanıcı ile en etkili sosyal medya mecralarından biri. Instagram ücretsiz fotoğraf paylaşma programıdır. Bütün akıllı telefonlarda ücretsiz olarak

Detaylı

Türkiye İç Denetim Kongresi, 11 Kasım 2013. Sosyal Medya Riski ve Denetimi. Doğan Tanrıseven EY Danışmanlık Hizmetleri, Direktör

Türkiye İç Denetim Kongresi, 11 Kasım 2013. Sosyal Medya Riski ve Denetimi. Doğan Tanrıseven EY Danışmanlık Hizmetleri, Direktör Türkiye İç Denetim Kongresi, 11 Kasım 2013 Sosyal Medya Riski ve Denetimi Doğan Tanrıseven EY Danışmanlık Hizmetleri, Direktör Sosyal Medya Kavramı Anket Soruları Sayfa 2 Sosyal Medya Kavramı Geleneksel

Detaylı

DİJİTAL PAZARLAMA. İnternet çağının yeni pazarlama yöntemi

DİJİTAL PAZARLAMA. İnternet çağının yeni pazarlama yöntemi DİJİTAL PAZARLAMA İnternet çağının yeni pazarlama yöntemi DİJİTAL ÇAĞ Dijitalleşme süreci internetin günlük hayatımıza girmesi ile başladı. Bu ilk dönemde şirketler tek taraflı iletişim sağlayan kurumsal

Detaylı

E-Pazaryeri yazılımı ile sınırsız mağazalar oluşturabilir ve sınırsız ürün sa şı yaparak komisyon ve reklam geliri elde edebilirsin. C2C 6.

E-Pazaryeri yazılımı ile sınırsız mağazalar oluşturabilir ve sınırsız ürün sa şı yaparak komisyon ve reklam geliri elde edebilirsin. C2C 6. E-Ticaret Tüke ciden Tüke ciye E-Ticaret Türkiye nin ilk ve tek c2c e caret yazılımı ile yüksek nitelikli c2c e caret siteleri oluştur. Sana uygun e caret pake ile şimdi e-pazaryerini kur. Sa n almak için

Detaylı

ÖZET SONUÇ BİLDİRGESİ

ÖZET SONUÇ BİLDİRGESİ ÖZET SONUÇ BİLDİRGESİ 2000 yılından bu yana gerçekleştirilmekte olan uluslararası Bilişim Zirvesi ICT Summit etkinliği, Türk İş Dünyası nın teknoloji ile etkileşiminin bugününü ve geleceğini konuşturan

Detaylı

Bütçelemenin En Kolay Hali!

Bütçelemenin En Kolay Hali! Bütçelemenin En Kolay Hali! LOGO MIND BUDGET, GELİŞMİŞ YAZILIM MİMARİSİ İLE BÜTÇE HAZIRLAYAN KULLANICILARA ESNEK VE GÜVENLİ BİR ÇALIŞMA PLATFORMU SUNUYOR. GÜÇLÜ KONTROL MEKANİZMALARI VE HATAYA YER BIRAKMAYAN

Detaylı

Uzaktan Eğitim Yönetim Sistemi Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi

Uzaktan Eğitim Yönetim Sistemi Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Uzaktan Eğitim Yönetim Sistemi Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Bu ders içeriğinin basım, yayım ve satış hakları Sakarya Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Merkezi

Detaylı

Netsis CRM. Her yerden erişim Diğer web servislerinden faydalanma (Google Takvim, Haritalar, Outlook)

Netsis CRM. Her yerden erişim Diğer web servislerinden faydalanma (Google Takvim, Haritalar, Outlook) Netsis CRM İşletmelerin müşterileriyle ilgili bilgi ve belgelerine ulaşabildiği; fırsat, teklif, sipariş, etkinlik gibi süreçleri görüntüleyip yönetebildiği; e-posta, takvim, duvar gibi araçlarla koordinasyonu

Detaylı

KURUMSAL İÇERİK ÇÖZÜMLERİ DİJİTAL YAYINCILIK E-TİCARET ÇÖZÜMLERİ MOBİL KONSEPT GELİŞTİRME SOSYAL MEDYA İÇERİK ÇÖZÜMLERİ

KURUMSAL İÇERİK ÇÖZÜMLERİ DİJİTAL YAYINCILIK E-TİCARET ÇÖZÜMLERİ MOBİL KONSEPT GELİŞTİRME SOSYAL MEDYA İÇERİK ÇÖZÜMLERİ KURUMSAL İÇERİK ÇÖZÜMLERİ DİJİTAL YAYINCILIK MOBİL KONSEPT GELİŞTİRME E-TİCARET ÇÖZÜMLERİ SOSYAL MEDYA İÇERİK ÇÖZÜMLERİ KURUMSAL İÇERİK ÇÖZÜMLERİ Kurumunuzu veya markalarınızdan birini tanıtmak, farkınızı

Detaylı

2.3. Bilgi Paylaşımı için Araçlar

2.3. Bilgi Paylaşımı için Araçlar 2.3. Bilgi Paylaşımı için Araçlar 2.3.1. İşbirlikli Yazarlık (Ör: Viki) 2.3.2. Çoklu Ortam Paylaşımları (Ör: YouTube, Flickr) 2.3.3. Web Günceleri (Ör: Bloglar) 2.3.4. Etiketleme ve Sosyal İmleme (Ör:

Detaylı

GeoBusiness Solutions

GeoBusiness Solutions GeoBusiness Solutions Coğrafi İş Zekası Çözümleri GeoBusiness Solutions Nedir? Başarsoft GeoBusiness Solutions, Dağıtık Nereye alanda şube hizmet açmalıyım? veren sektörlere yönelik olarak hazırlanmış,

Detaylı

Street Smart Marketing

Street Smart Marketing Tek bir hedef için tasarlanmış kamu hizmeti şirket programları. Başarı. Street Smart Marketing Müşterilerinizi cezbeden pazarlama kampanyaları 30 yıllık deneyim Tasarlarız. Yakalarız. İlerleriz. 1.4 milyon

Detaylı

Dijital Pazarlama Türkiye de ve dünya çapında markanızın tüm dijital platformlarda yapılacak pazarlama faaliyetlerinin tümü SEO (arama motoru optimizasyonu), SEM (arama motoru pazarlaması), influencer

Detaylı