Ticaret sinyalleri-sıkça Sorulan Sorular

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Ticaret sinyalleri-sıkça Sorulan Sorular"

Transkript

1 Ticaret sinyalleri-sıkça Sorulan Sorular 1. Eğer kullanıcı herhangi bir sinyal için abone olur ise, nasıl bir fiyat ile Sağlayıcının sinyalleri ile senkronize edilecektir? Senkronizasyon abonenin açık rızasına tabidir ve tüm bekleyen emirleri silmesi gerektirir ve tüm açık pozisyonlar kapatılır. Senkronizasyon sırasında sadece piyasa fiyatından daha iyi bir fiyat ile olan pozisyonlar kopyalanır. Zorlu senkronizasyon sırasında fiyatlar nasıl olursa olsun pozisyonlar kopyalanacaktır. 2. Bir ticaret hesabından birden fazla sinyal içn abone olabilir miyim? Hayır, olamazsınız. İşlemler sadece tek bir Sağlayıcı tarafından kopyalanabilir. Bu tüccarları kolaylaştırmak ve korumak için yapılmıştır. 3. Bir sinyal abonesi olduğum sürece, kendime ait işlemler uygulaya bilirmiyim? Hesabınızda kendi başınıza ticaret yapmanızı önermiyoruz. Self-ticaretinin,ilk senkronizasyona kadar, herhangi bir etkisi olmayacaktır. Senkronizasyon sırasından herhangi bir tutarsızlık sorunu olur ise, otomatik olarak bir pencere görüntülenecektir ve açık pozisyonlarınızı kapatmak veya bekleyen emirleri silmek isteyip istemediğinizi soracaktır. 4. Sağlayıcının kontrolu dışında abone hesabındaki S/L ve Т/P değiştire bilir mi? Bu konuda herhangi bir kısıtlama olmamasına rağmen bu pozisyonları değiştirmemenizi öneriyoruz. Kullanıcının eylemleri, açık pozisyonların veya yeni bekleyen siparişler değişikliklere yol açıyorsa, bu bir sonraki eşitlemeye kadar sinyallerin replikasyonu üzerinde hiçbir etki yaratmayacaktır. Eğer senkronizasyon sırasında bekleyin pozisyon ortaya çıkar ise, otomatik olarak bir pencere görüntülenecek ve açık pozisyonları kapatmak için izin isteyecektir. 5. Sağlayıcının açık pozisyonlarını kopyalamama hakkına sahip miyim? Hayır, sahip değilsiniz. Senkronizasyon tedarikçinin tüm açık pozisyonlarını kopyalama amaçlıdır.otomatik senkronizasyon sırasında sadece piyasa fiyatından daha iyi bir fiyat ile olan pozisyonlar kopyalanır. Zorlu senkronizasyon sırasında fiyatlar nasıl olursa olsun pozisyonlar kopyalanacaktır. 6. Sağlayıcı ticaret uygulamıyor ise, ödenen ücretin iadesi sağlanabilir mi? Bu sinyallerin olmaması için açıklayıcı bir neden olduğu tespit edilirse, abonenin mevcut abonelik dönemi ücreti iade edilir. 7. Broker sinyal Sağlayıcısının primi üzerinden bir yüzde kazanma hakkına sahip midir? Hayır, broker hizmete katılmaz ve abone ile sağlayıcı arasındaki parasal ilişkileri müdahale etme hakkına sahip değildir. 8. Son derece değişen piyasalarda abone pozisyon açmak ister ise ne olur? Bir pazar işlemi (pozisyon açmak, S/L veyaт/p) imkansız olur ise, yeni bir senkronizasyon yapmak gerekir.

2 9. Sinyal abonesiyim. Aynı anda farklı işlemler uygulayabilir miyim? Bu konuda herhangi bir kısıtlama olmamasına rağmen, sinyal abonesi olduğunuz sürece işlem yapmanızı önermiyoruz. Senkronizasyon sırasından herhangi bir tutarsızlık sorunu olur ise, otomatik olarak bir pencere görüntülenecektir ve açık pozisyonları kapatmanızı isteyecektir. 3 seçeneğiniz olacaktır: Elle tüm tütarsızlıkları silmek veya kapatmak, veya zorlu senkronizasyon sağlanacak ve otomatik olarak tüm eşleşmeyen pozisyonlar kapatılacak veya silenecek, veya yukarıdaki işlemleri reddetmek ve bu sinyalleri kopyalayamayacağınız anlamana gelmektedir. 10. Birden fazla sinyal Sağlayıcı abonesi olabilir miyim? Bir tüccar hesabi ile tek bir sinyal Sağlayıcı abonesi olabilirsiniz. 11. Senkronizasyonlar nekadar sıklıkla gerçekleştirişiyor? Terminal ile senkronizasyon sunucu bağlantı sağlana bildiğinde gerçekleşir. Eğer senkronizasyon herhangi bir nedenden dolayı başarısız olur ise(örneğin Sağlayıcının pozisyonları daha iyi bir fiyat ile açık), sonraki senkronizasyon denemeleri bir kaç dakika içinde olacak. Tüm bu tür eşitleştirme girişimleri ve bunların sonuçları platformundaki günlük bölümüne kaydedilir. 12. Sistem farklı broklerlerin araç isimlerini nasıl tanımlar? Enstrüman isimleri tamamen eşleşiyor ise doğrudan EURUSD olarak kopyalanacak. Sembol EURUSD yerine, EURUSDxx ise, sinyal kopyalama bu karakter için yapılacaktır.iki ülkenin sembolleri arasında doğrudan eşleşme olmaz ise, örneğin EURUSDyy ve EURUSDxx gibi, bu sinyalleri kopyalamak mümkün olmayacaktır. Bu durumda kopyalama işlemi durdurulacaktır ve abonenin günlüğünde hata olarak görüntülenecektir. 13. Işlem hacmi 0.02 ise ve minimum işlem hacim 0.1 lot olursa ne olur? Ürünün hacmi, platformda belirli minimum hacimden daha az ise, pozisyon izin verilen minimum hacim ile gerçekleştirilecektir. 14. MetaTrader 4 hesabından MetaTrader 5 hesabına işlem kopyalamak mümkün müdür? Hayır, mümkün değildir. İşlemler sadece tek bir platform çerçevesinde kopyalana bilir. 15. Eğer sağlayıcı bekleyin sipariş verir ise ne olacak? Sadece açık pozisyonlar kopyalanır. Aktif edilmeyene kadar, bekleyen siparişler kopyalanmayacaktır. 16. Sinyal Sağlayıcının hesabında bir sipariş verildi ve spread farkından dolayı işlem kopyalanmadı. İki hesap senkronize edilemez ise ne olacak? Herhangi bir nedenden dolayı sinyal Sağlayıcının hesabındaki pozisyonlar abonenin pozisyonları ile eşleşmez ise, terminal güncel piyasa fiyatları kullanarak tekrar deneme yapacak. Eğer ikinci denemede başarısız olur ise, terminal tekrar senkronize edilmek için deneme yapacak. Senkronizasyon başarılı olana kadar, bir kaç dakika aralıklarla deneme yapılacak. 17. Abone olmak istediğim sinyali nasıl görebilirim veya sinyale nasıl ulaşabilirim? MQL5.com sitesine giriş yapın Signals bölümünü seçin ve My Subscriptions menüsünü bulun. Menünün sol tarafından aktif, kesilmiş ve süresi dolmuş olan tum işlemleri görebileceksiniz. Başka

3 bir yol ise sinyal sunucu terminaline bağlanmaktır. Görüntülenen pencerede tüm aktif abonelik ayrıntılarını ve ayarlarını göreceksiniz. 18. Abonenin işlemleri kopyalaya bilmesi için MetaTrader 4 veya 5 platformları çalışmak zorunda mıdır? İşlemleri kopyalamak için 2 yöntem mevcut: İşlemler doğrudan kopyalanabilir. İşlemler broker sayesinde TFT modu ile kopyalanabilir. Şu anda bu mod geliştirme aşamasındadır ve aktif değildir. 19. Zorlu bir senkronizasyon sonrasında kapatılan bir açık pozisyonum vardı. Sinyal Sağlayıcısı ile eşleşmeyen pozisyonların, senkronizasyon sırasında otomatik olarak kapatılmaması mümkün müdür? Hayır, maalesef boyle bir işlem mümkün değildir. Ticaret sinyalleri servisinin kural ve düzenlemelerine göre tüccar ve sinyal Sağlayıcısı için ticaret şarlartının aynı olmasını gerektirir. 20. Bir sinyal abonesi olurken neden uyarı mesajı görmüyorum? Sebebi açık veya bekleyin herhangi bir pozisyon ve otomatik senkronizasyon için engeller olmamasıdır. 21. Neden hesabımın durumunu göremiyorum? Herhangi bir zamanda hesabınızdaki işlem platformuna bağlanabilirsiniz. Abonelik herhangi bir şekilde platformun işlevselliğini sınırlamaz. 22. Ticaret sinyalleri farklı brokerler ile çalışır mı? Evet, ticaret sinyalleri farklı bir borker hesabından işlemleri kopyalamanıza izin verir.teknik olarak bu konuda hiçbir sınırlama yoktur. 23. Neden 20% komisyon ücreti kesiliyor? Hizmeti sağlama belirli maliye içerir. Bu nedenle MQL5.com sitesi Sağlayıcıya ödemek için 20% komisyon almaktadır. Ücretinin geri kalan 80%'i geçerli abonelik bitiminden sonra Sağlayıcıya devredilir. 24. Hizmet yarıda kalır ise herhangi bir ücret ödenir mi? Bir ay veya bir hafta hizmet almış olabilirsiniz ama ücret tüm dönem için ödenir. Ücretin toplam tutarı aylık belirlenir ve müşteri 1 haftalık abone olur ise ücret olarak ¼ kesilecektir. 25. Kopyalanan işlem gerçekleşmez ise ne olacak? Başarısız Stop Loss veya Take Profit işlemleri yeniden senkronizasyon gerektirir. 26. Abonelik ücretleri nasıl toplanır? Abone hesaplarında mevcut miktar nekadar olursa olsun, tüm aboneler belirli bir ücret ödemektedir. Sinyal sağlayıcıları ve aboneler arasında ödemeler MQL5.community Payment System aracılığı ile çalışır. 27. Hesabımı MetaTrader MultiTerminal aracılığı ile kullanırsam işlemler kopyalanacak mıdır? Hayır, kopyalanmayacaktır. MetaTrader 4 Multiterminal ticaret sinyalleri hizmeti tarafından desteklenmiyor.

4 28. Anlaşmazlık söz konusu olur ise nasıl çözülür? Hizmet yönetimi, ticaret sinyallerinin karlılığını garanti edemez. Ticaret sisteminin özellikleri ile ilgili olmayan herhangi bir nedenden dolayı Sağlayıcı sinyal vermeyi keser ise, abonelik ücreti için ödenen meblağlar iade edilecektir. 29. MQL5.com sisteminde bir kredinin eşdeğeri nekadardır? 1 Kredi 1 $`a eşittir. Paralar birkaç farklı yöntem ile yatırılır ve çekilebilir. Ayrıntılı bilgiye buradan MQL5.community Payment System ulaşabilirsiniz. 30. Abonenin hesabında sinyalleri kopyalamak için yeterli bakiye mevcut değil ise ne olur? Para yeterli değil ise sinyal kopyalanmaz ve platformdaki dergi bölümünde uyarı mesajı görünür. 31. Ücretsiz sinyaller için ödemek zorunda mıyım? MQL5.com sistemine abone olan tüm üyeler ücretsiz sinyalleri kullanabilir. 32. Sağlayıcı tarafından uygulamanın işlenme süresi nekadar? Genellikle uygulamalar 1 hafta içinde işlenir. Moderatörlerin herhangi bir sorusu varsa sizinle irtibata geçeceklerdir. Onaydan sonra terminalde bir mesaj alacaksınız. 33. Aboneliğimi iptal edebilir miyim? Aboneliğinizi sitedeki My Subscriptions menüsünden veya terminale giriş yaparak MetaTrader 5 Help User Interface Toolbox Signals: Unsubscribe from Signal sonlandırabilirsiniz. Eğer aboneliğinizi ödenmiş bir sinyal için iptal ederseniz, paranın geri kalan kısmı Sağlayıcının hesabına aktarılacaktır. 34. Açık bir pozisyon süresinde Sağlayıcı hizmeti keser ise ne olur? Hiç birşey olmayacak. Sinyal eksikliği olur ise kopyalanacak bir işlem olmadığı anlamına gelir. 35. Bir MQL5.com hesabından birden fazla sinyal için kayıt olabilir miyim? Bir MQL5.com hesap tarafından kullanılan sinyallerin sayısında herhangi bir sınırlama yoktur. 36. Sağlayıcının bir gün boyunca sunabileceği sinyal sayısında bir sınırlama var mı? Hayır, şu anda böyle bir sınırlama söz konusu değildir. 37. Eğer sağlayıcının kaybı 70%'den fazla ise, gelecekte sinyal yayınlaması mümkün olacak mı? Hayır, mümkün olmayacaktır. 38. Hesabın senkronize edilmesi gerekiyor ise ve abone terminalin arkasında değil ise ne olur? Sorun ne olur ise olsun herhangi bir işlem başarı ile tamamlanmaz ise, terminal geliştirilmiş 0.5 pips tolerans ile tekrar deneme yapacak. İkinci denemede başarısız olur ise, terminal senkronizasyon sistemine geçecek ve abone terminal ile işlem yapabilecek durumda olduğunda tamamlanacaktır. Bu süre içinde fiyat geliştirilmiş olabilir. Bu durumda senkronizasyon otomatik olarak yapılacaktır. 39. Eğer sinyal sağlayıcısı ve abone farklı brokerler kullanıyor ise ve kullandıkları spreadler aynı değil ise kopyalama nasıl gerçekleşecek? Sağlayıcıdan kopyalamış olduğunuz tüm işlemler güncel piyasa fiyatına göre algılanır. Her bir sapma veya tolerans terminalin ayarlarında belirtilmiştir. Eğer işlem kopyalanamaz ise terminal senkronizasyona hazırlanır ve devam etmek için izin gerektirir.

5 40. Sinyal sağlayıcı hesabında mevcut olan dolar karşılığında 1 lot ile ticaret yapar ve aynı anda benim hesabımda dolar mevcut. Benim hesabımda ne kadar lot değerinde ticaret uygulanacak? Kopyalama miktarı hesaplaması ile ilgili bilgiye Genel bilgi kısmından ulaşabilirisiniz. 41. Mobil cihazlarda ticaret sinyalleri mevcut mu? Tüm işlemler sadece bilgisayar sürümünde gerçekleşebilir ve terminal sürekli çevrimiçi olmalıdır. 42. Eğer sinyal Sağlayıcı çevrimdışı olur ise abonenin pozisyonları kapatılacak mıdır? Hayır, kapatılmayacaktır. Ticaret sinyalleri servisi sağylayıcıların çevrimiçi veya çevrimdışı olup olmadıklarını kontrol etmez. Sağlayıcının hesabında işlemlerin nasıl gerçekleştiği fark etmez, ister terminalden piyasa emri koyarak ister bekleyen emirleri aktif ederek, tümü takip edilmektedir. 43. Sinyal sağlayacısı olarak MT4 platformunda 1 yıllık geçmişim var. Bu geçmişe herkez erişebilecek mi? Belirli trading hesabınızda yeni bir sinyal yarattığınızda bağlantı sağlanır ve mevcut olan geçmiş internete yüklenir. Bu geçmiş sayfası tüm ziyaretçilere açıktır ve bunun üzerinden performans için ek hesaplama yapılır. 44. Eğer abone sinyal sağlayıcısını değiştirdi ise, her bir işlemin hangi Sağlayıcıdan yapıldığını nasıl anlaşılabilir? Kopyalanan işlemlerin, emir ve abonelikler ile birlikte, sinyal adı ile yorumlar var. Bütün bilgiler "Yorumlar" bölümünü etkinleştirdikten sonra platform üzerinde görülebilir. 45. Sağlayıcılar, ticaret sinyallerini kullanılan sistemden farklı bir yöntem ile dağıtabilir mi (Twitter, Facebook, )? Hayır, dağıtamaz. Otomatik olarak boyle bir hizmet sunulmaz ama eğer Sağlayıcı arzu eder ise manuel olarak boyle bir hizmet verebilmektedir. 46. Ücretsiz sinyal dağıtan bir tedarikçi sinyallerini ücretli olarak değiştirebilir mi? Bu durumda abone değişiklikler hakkında bilgi alacak mı? Sinyal 1 aylık gözlem döneminden geçti ise ücretli yapılabilir. Zaten abone olan kullanıcıların hesaplarında bir değişiklik olmayacaktır. Onların aboneliği dönem sonuna kadar ücretsiz olacaktır. Yeni aboneler bu sinyal için ödemek zorunda kalacaklar. Deneme süresi ödenen sinyalleri için geçerli değildir. 47. Muhasebe metödü FİFO kullanan bir ABD tüccarı farklı bir muhasebe yöntemi kullanan bir Sağlayıcıya abone olabilir mi? Tüccarları sinyal seçiminde kısıtlamıyoruz. Ticaret terminali brokerin hangi muhasebe yöntemini kullandığını tespit edemez ama her broker belirli sinyal erişimlerini kısıtlıyabilir. 48. Sinyal uygulamasında büyük bir gecikme ile karşılaştık. Abone tarafından kopyalanan işlem sinyal sağlayıcısından 2 dakika daha geç kabul edildi. Sinyal kopyalnmasında bir sorun yaşanmış olabilir ve bundan dolayı boyle bir sorunla karşılaşmışsınız. Bunun bir sonucu olarak sağlayıcı ve abone arasında tekrar senkronizasyon sağlanmıştır ve işlemler sorunsuz tamamlanmıştır. 49. Üyenin MQL5.com aboneliği için yeterli para miktarı yok ise ne olacak? Abonelik için gerekli miktar tüccarın hesabından anında çekilir. Eğer hesabınızda yeterli para miktarı yok ise sinyal abonesi olamazsınız.

6 50. Her bir işlem için ayrı bir komisyon kesiliyor mu? Bu tür ücret alınmamaktadır. Sadece abonelik ücreti ödenir ve o her zaman sabittir (aylık ve haftalık). 51. Sinyal abonesi için sapma fonksyonu tam olarak nasıl çalışır? Oluşan sapma başlangıçta izin verilen fiyatın sapma değeridir. Bu değer, işlem için kullanılan sembolün yayılmasının bir parçası olarak gösterilmektedir. Bu sapma daha az veya eşit değer ise sipariş otomatik olarak kopyalanacak. Sapma izin verilen değer üstüne geçer ise, terminal maksimum 0.5 sapma değeri ile yeni bir işlem sunacak piyasaya. İşlem yine başarısız olur ise sinyal sağlayıcının ve abonenin terminallerinde tekrar senkronizasyon sağlanacaktır. 52. Sinyal sağlayıcısının görüntüleri 5 haneli ise ve abonenin göstergeleri 4 haneli ise ne olur? Sinyal kopyalamada hane sayısı görüntülenmesinde hiçbir fark yoktur. 53. Ek hizmet ücretleri var mıdır? Tek maliyet abonelik ücretidir.

İntegral Pro Sık Sorulan Sorular

İntegral Pro Sık Sorulan Sorular İntegral Pro Sık Sorulan Sorular 1 YARI-KOPYALAMA HAKKINDA SORULAR 1. Canlı İşaretler bölümünde sunulan işaretleri kim sağlıyor? İşaretler, İntegral Pro kullanan tüm strateji sağlayıcıları tarafından sağlanmaktadır.

Detaylı

Ticaret Sinyalleri Hakkında Genel Bilgiler

Ticaret Sinyalleri Hakkında Genel Bilgiler Ticaret Sinyalleri Hakkında Genel Bilgiler MetaTrader 4 ve MetaTrader 5 platformlarında Ticaret sinyalleri hizmeti yatırımcıların yaptığı tüm işlemlerin tek bir sunucuda görüntülenmesini sağlar. Bazı tüccarların

Detaylı

BenchMark Social ve MetaTrader 4 platformları tamamen senkronize edilmiştir. MetaTrader 4 kullanıcı adı ve şifresi ile aynı anda her iki platformada

BenchMark Social ve MetaTrader 4 platformları tamamen senkronize edilmiştir. MetaTrader 4 kullanıcı adı ve şifresi ile aynı anda her iki platformada BenchMark Social ve MetaTrader 4 platformları tamamen senkronize edilmiştir. MetaTrader 4 kullanıcı adı ve şifresi ile aynı anda her iki platformada giriş yapabilirsiniz. BenchMark Social 7/24 Windows

Detaylı

A1FX MT4 İşlem Platformu Kullanma Kılavuzu

A1FX MT4 İşlem Platformu Kullanma Kılavuzu A1FX MT4 İşlem Platformu Kullanma Kılavuzu İçindekiler: 1- Demo Hesap Açılışı (Gerçek Hesap Girişi) 2- Genel Görünüm 3- Alım-Satım İşlemleri 4- Stop-Limit İşlemleri 5- Pozisyon Kapatma 6- Grafiklerin Kullanımı

Detaylı

FXnet Kullanıcı Kılavuzu Mobil Platform

FXnet Kullanıcı Kılavuzu Mobil Platform FXnet Kullanıcı Kılavuzu Mobil Platform 1-Hızlı Başlangıç PrimeTrade in kullanıcı dostu FXNet platformuna gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Mobil İşlem Platformumuzu tanımak için, lütfen biraz vakit

Detaylı

MT4 Platformu Kullanıcı Kılavuzu

MT4 Platformu Kullanıcı Kılavuzu MT4 Platformu Kullanıcı Kılavuzu OCAK 2012 PLATFORMUN BAŞLATILMASI Program indirme linki: http://www.gedik.com/liveupdate/gedikforex4setup.zip Program çift tıklayarak başlatılır. Açılan pencere İleri butonu

Detaylı

Tera Menkul FX Platformu Kullanıcı Kılavuzu

Tera Menkul FX Platformu Kullanıcı Kılavuzu Tera Menkul FX Platformu Kullanıcı Kılavuzu MetaTrader4 Kullanım Rehberi GENEL GÖRÜNÜM Metatrader temel olarak 3 bölümden oluşur. Bunlar sırasıyla Piyasa Gözlem Ekranı, Grafik Ekranı ve Terminal Ekranıdır.

Detaylı

MT4 Platformu u Kullanıcı Kılavuzu ARALIK 2011

MT4 Platformu u Kullanıcı Kılavuzu ARALIK 2011 MT4 Platformu u Kullanıcı Kılavuzu ARALIK 2011 Platformun Başlat latılması Program indirme linki: http://www.gedik.com/liveupdate liveupdate/gedikforex4setup. /gedikforex4setup.zip Program çift tıklayarak

Detaylı

OYAK YATIRIM FX Meta İşlem Platformu Kullanma Kılavuzu

OYAK YATIRIM FX Meta İşlem Platformu Kullanma Kılavuzu İçindekiler: FX Meta İşlem Platformu Kullanma Kılavuzu 1- Demo Hesap Açılışı 2- Genel Görünüm 3- Alım-Satım İşlemleri 4- Stop-Limit İşlemleri 5- Pozisyon Kapatma 6- Grafiklerin Kullanımı 7- Göstergeler

Detaylı

META TRADER 4 MOBİL İŞLEM PLATFORMLARI. Kullanım Kılavuzu

META TRADER 4 MOBİL İŞLEM PLATFORMLARI. Kullanım Kılavuzu META TRADER 4 MOBİL İŞLEM PLATFORMLARI META TRADER 4 MOBİL İŞLEM PLATFORMLARI KULLANMA KILAVUZU 1 Kurulum Meta Trader 4 mobil işlem platformunu cihazınıza kurmak için öncelikle uygulama marketine giriş

Detaylı

FXBOX METATRADER4 KULLANIM KILAVUZU. Mart 2012

FXBOX METATRADER4 KULLANIM KILAVUZU. Mart 2012 FXBOX METATRADER4 KULLANIM KILAVUZU Mart 2012 İçerik Tablosu 1. Oturum Açma, Kapatma ve Şifre Değiştirme 2. Çalışma Alanı 3. İşlem Yapma 4. Emir Türleri 5. Hesap Bilgileri 6. Grafik 1. Oturum Açma, Kapatma

Detaylı

MetaTrader 4 ios. Kullanım Kılavuzu

MetaTrader 4 ios. Kullanım Kılavuzu İçerik İçerik 01 Kurulumu 02 Mevcut Hesaba Giriş (Demo / Real) 03 Çalışma Alanı Fiyatlar Grafik İşlem Tarihçe Ayarlar 04 Emir Girişi Pozisyon Açma Pozisyon Kapama 01 Kurulumu Kurulumu B urganfx setup dosyasını

Detaylı

İmtiyazınızı Kullanmak

İmtiyazınızı Kullanmak İmtiyazınızı Kullanmak Hisse planı katılımcıları için hızlı başlangıç kılavuzu Opsiyon kullanmak; şirketinizin hissesini, hissenin opsiyon kullanma sırasındaki piyasa fiyatına bakmaksızın, önceden belirlenmiş

Detaylı

ZiraatFX MT5 Platformu nda Zararı Durdur (S/L) ve Kar-Al (T/P) Seviyeleri Belirlerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

ZiraatFX MT5 Platformu nda Zararı Durdur (S/L) ve Kar-Al (T/P) Seviyeleri Belirlerken Dikkat Edilmesi Gerekenler ZiraatFX MT5 Platformu nda Zararı Durdur (S/L) ve Kar-Al (T/P) Seviyeleri Belirlerken Dikkat Edilmesi Gerekenler 1. ZiraatFX MT5 Platformu nda aynı parite için aynı anda hem uzun hem de kısa pozisyon taşımak

Detaylı

META TRADER 4 IPHONE KURULUMU

META TRADER 4 IPHONE KURULUMU META TRADER 4 IPHONE KURULUMU ITunes üzerinden App/Store Metatrader 4 yazılarak araması yapılır. Uygulamanın yükleme işlemi bittikten sonra uygulama açıldığında karşımıza çıkacak Varolan Hesap ile Giriş

Detaylı

METATRADER 4 ANDROİD SİSTEMİ KURULUM VE KULLANIM KILAVUZU

METATRADER 4 ANDROİD SİSTEMİ KURULUM VE KULLANIM KILAVUZU METATRADER 4 ANDROİD SİSTEMİ KURULUM VE KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER 1- KURULUM 2- HESABA GİRİŞ 3- KULLANIM DETAYLARI 4- İŞLEM AÇMA 5- İŞLEM KAPATMA 1.KURULUM Google Play aracılığı ile MetaTrader 4 aratılır

Detaylı

Hisse Planı Hesabınızda Hisse Senedi İşlemleri

Hisse Planı Hesabınızda Hisse Senedi İşlemleri Hisse Planı Hesabınızda Hisse Senedi İşlemleri Şirket hisselerinizi satmak amacıyla teklif vermeden önce aşağıdaki adımları uygulayın.* Alım satım emrini vermeden önce Gelecekteki kazançlarınızı nasıl

Detaylı

iphone ve ipad İşletim Sistemlerinde MetaTrader 4 İşlem Platformu KURULUM VE KULLANIM KILAVUZU

iphone ve ipad İşletim Sistemlerinde MetaTrader 4 İşlem Platformu KURULUM VE KULLANIM KILAVUZU iphone ve ipad İşletim Sistemlerinde MetaTrader 4 İşlem Platformu KURULUM VE KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER 1- KURULUM 2- HESABA GİRİŞ 3- KULLANIM DETAYLARI 4- İŞLEM AÇMA 5- İŞLEM KAPATMA 1.KURULUM itunes

Detaylı

SAXOTRADER PLATFORMU İLE DÜNYA BORSALARINDA HİSSE SENEDİ İŞLEMİ

SAXOTRADER PLATFORMU İLE DÜNYA BORSALARINDA HİSSE SENEDİ İŞLEMİ SAXOTRADER PLATFORMU İLE DÜNYA BORSALARINDA HİSSE SENEDİ İŞLEMİ Saxo Capital Markets Menkul Değerler A.Ş. Dereboyu Caddesi Meydan Sokak Beybi Giz Plaza K:30 Maslak-İstanbul Tel: 0 212 705 58 00 / 705 58

Detaylı

Garanti Yatırım FX Trader Java İşlem Platformu

Garanti Yatırım FX Trader Java İşlem Platformu Garanti Yatırım FX Trader Java İşlem Platformu Döküman İçeriği 2.13 Garanti FX Trader Java... 3 2.13.1 FX Ana Menü... 3 2.13.2 FX Fiyat İzleme ve Emir Ekranları:... 3 2.13.3 FX Teminat İzleme Alanı:...

Detaylı

Connection Manager Kullanım Kılavuzu

Connection Manager Kullanım Kılavuzu Connection Manager Kullanım Kılavuzu Baskı 1.0 2 İçindekiler Bağlantı yöneticisi uygulaması hakkında 3 Başlarken 3 Bağlantı yöneticisi uygulamasını açma 3 Geçerli bağlantı durumunu görüntüleme 3 Uygulama

Detaylı

META TRADER 4 MOBİL İŞLEM PLATFORMLARI KULLANMA KILAVUZU 1. KURULUM

META TRADER 4 MOBİL İŞLEM PLATFORMLARI KULLANMA KILAVUZU 1. KURULUM META TRADER 4 MOBİL İŞLEM PLATFORMLARI KULLANMA KILAVUZU 1. KURULUM Meta Trader 4 mobil işlem platformunu cihazınıza kurmak için öncelikle uygulama marketine giriş yapmanız gerekmektedir. Girişin ardından

Detaylı

SAXOTRADER PLATFORMUNDA CFD İŞLEMLERİ

SAXOTRADER PLATFORMUNDA CFD İŞLEMLERİ SAXOTRADER PLATFORMUNDA CFD İŞLEMLERİ Saxo Capital Markets Menkul Değerler A.Ş. Dereboyu Caddesi Meydan Sokak Beybi Giz Plaza K:30 Maslak-İstanbul Tel: 0 212 705 58 00 / 705 58 50 Fax: 0 212 290 21 70

Detaylı

YFTRADEFX iphone KULLANIM KILAVUZU

YFTRADEFX iphone KULLANIM KILAVUZU YFTRADEFX iphone KULLANIM KILAVUZU PLATFORMA GĐRĐŞ App Store aracılığı ile iphone üzerine MetaTrader 4 uygulaması indirilir. Đndirildikten sonra ekrana gelen MetaTrader 4 kısayolu tıklanır. MetaTrader

Detaylı

Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü. Kullanıcı Kılavuzu. TradeMaster FX - Ipad. Sinem Yiğit

Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü. Kullanıcı Kılavuzu. TradeMaster FX - Ipad. Sinem Yiğit Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü Kullanıcı Kılavuzu TradeMaster FX - Ipad Ürün : TradeMaster FX - Ipad Hazırlayan: Sinem Yiğit Değişiklik tarihi: 07.02.2012 Versiyon: 1,0 Özet:

Detaylı

Kullanıcı Kılavuzu. Ürün : Değişiklik tarihi: 26.07.2012 Versiyon: 1,0 Özet: TradeMasterFX Platformları. TradeMasterFX Platformları Kullanıcı Kılavuzu

Kullanıcı Kılavuzu. Ürün : Değişiklik tarihi: 26.07.2012 Versiyon: 1,0 Özet: TradeMasterFX Platformları. TradeMasterFX Platformları Kullanıcı Kılavuzu İŞ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. Kullanıcı Kılavuzu TradeMasterFX Platformları Ürün : TradeMasterFX Platformları Değişiklik tarihi: 26.07.2012 Versiyon: 1,0 Özet: TradeMasterFX Platformları Kullanıcı Kılavuzu

Detaylı

1. Sisteme giriş... 2. 2. Borsa fiyatı... 3. 3. Grafikler... 7. 4. Ticaret... 9. 5. İşlem geçmişi... 15. 6. Hesaplar... 17. 7. Ayarlar...

1. Sisteme giriş... 2. 2. Borsa fiyatı... 3. 3. Grafikler... 7. 4. Ticaret... 9. 5. İşlem geçmişi... 15. 6. Hesaplar... 17. 7. Ayarlar... İçindekiler: 1. Sisteme giriş... 2 2. Borsa fiyatı... 3 3. Grafikler... 7 4. Ticaret... 9 5. İşlem geçmişi... 15 6. Hesaplar... 17 7. Ayarlar... 22 8. Bildirimler... 23 9. Android tabletler versiyonu...

Detaylı

Kullanıcı Kılavuzu. Ürün : Değişiklik tarihi: 25.07.2012 Versiyon: 1,0 Özet: TradeMasterFX iphone. TradeMasterFX iphone Kullanıcı Kılavuzu

Kullanıcı Kılavuzu. Ürün : Değişiklik tarihi: 25.07.2012 Versiyon: 1,0 Özet: TradeMasterFX iphone. TradeMasterFX iphone Kullanıcı Kılavuzu İŞ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. Kullanıcı Kılavuzu TradeMasterFX iphone Ürün : TradeMasterFX iphone Değişiklik tarihi: 25.07.2012 Versiyon: 1,0 Özet: TradeMasterFX iphone Kullanıcı Kılavuzu Gizlilik, Uyarı

Detaylı

FXNET İŞLEM PLATFORMU KULLANIM KILAVUZU

FXNET İŞLEM PLATFORMU KULLANIM KILAVUZU FXNET İŞLEM PLATFORMU KULLANIM KILAVUZU İçerik 1. Hızlı Başlangıç a. Sistem Gereksinimleri b. Sisteme Giriş 2. Genel a. Yeni Pozisyon Açılışı b. Aktif Ve Pasif Emir Girişi c. Zarar Durdur Ve Kar Al Emirleri

Detaylı

OSMANLI MOBİL FX Trader

OSMANLI MOBİL FX Trader OSMANLI MOBİL FX Trader Döküman İçeriği 2.15 Osmanlı Mobil FX Trader Ekranları... 3 2.15.1 FX Ana Menü... 3 2.15.2 Fiyat İzleme Ekranı:... 4 2.15.3 Hesap Bilgisi Ekranı:... 5 2.15.4 Açık Pozisyonlar:...

Detaylı

Osmanlı Yatırım da 3 ü 1 arada Matriks Trader

Osmanlı Yatırım da 3 ü 1 arada Matriks Trader Osmanlı Yatırım da 3 ü 1 arada Matriks Trader Osmanlı Yatırım Matriks Trader Tek şifre ile tüm piyasalara erişim 3 ü 1 arada izleme ve işlem yapma imkanı Ücretsiz kullanım ve anlık veri imkanı Gerçek portföy

Detaylı

Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü. Kullanıcı Kılavuzu. TradeMaster FX - Android. Sinem Yiğit

Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü. Kullanıcı Kılavuzu. TradeMaster FX - Android. Sinem Yiğit Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü Kullanıcı Kılavuzu TradeMaster FX - Android Ürün : TradeMaster FX - Android Hazırlayan: Sinem Yiğit Değişiklik tarihi: 07.02.2012 Versiyon:

Detaylı

Mobil KULLANIM KILAVUZU

Mobil KULLANIM KILAVUZU Mobil KULLANIM KILAVUZU App Store / Google Play Store App Store veya Google Play Store dan Paritem uygulamasını cep telefonunuza indirmeniz yeterlidir. Ana Sayfa Uygulamayı indirdikten sonra Ana sayfa

Detaylı

OSMANLI MENKUL FX Trader IPhone

OSMANLI MENKUL FX Trader IPhone OSMANLI MENKUL FX Trader IPhone Döküman İçeriği 2.15 Osmanlı Menkul FX Trader IPhone Ekranları... 3 2.15.1 FX Ana Menü... 3 2.15.2 Fiyat İzleme Ekranı:... 4 2.15.3 Hesap Bilgisi Ekranı:... 5 2.15.4 Açık

Detaylı

iphone 4 ve ipad İşletim Sistemlerinde Meta Trader 4 İşlem Platformunun Kullanılması

iphone 4 ve ipad İşletim Sistemlerinde Meta Trader 4 İşlem Platformunun Kullanılması iphone 4 ve ipad İşletim Sistemlerinde Meta Trader 4 İşlem Platformunun Kullanılması İçindekiler 1 - Kurulum 2. Sayfa 2 Hesaba Giriş 3. Sayfa 3 Kullanım Detayları 4. Sayfa 4 İşlem Açma 5. Sayfa 5 İşlem

Detaylı

Versiyon FOREXSTARTING.COM. Forex Marketing Ltd. KULLANIM KILAVUZU

Versiyon FOREXSTARTING.COM. Forex Marketing Ltd. KULLANIM KILAVUZU Versiyon 3 FOREXSTARTING.COM Forex Marketing Ltd. KULLANIM KILAVUZU FOREXSTARTING YAZILIMLARI Kullanıcı Rehberi Forex Marketing Ltd. Sofiysko Shose 38-4 2307 Pernik İçindekiler Kurulum Programı... 1 Kurulum

Detaylı

Platformda ilk adımlar

Platformda ilk adımlar Platformda ilk adımlar MetaTrader Platformu yüklemek istediğiniz cihaz türünü seçiniz: Masaüstü bilgisayar kılavuzu Android cihazlar kılavuzu ios cihazlar kılavuzu Masaüstü bilgisayar kılavuzu 1. Ticarete

Detaylı

Meta Trader 4 iphone Kurulum Detayları. itunes üzerinden AppStore / MetaTrader 4 aratılır.

Meta Trader 4 iphone Kurulum Detayları. itunes üzerinden AppStore / MetaTrader 4 aratılır. Meta Trader 4 iphone Kurulum Detayları itunes üzerinden AppStore / MetaTrader 4 aratılır. Yükleme işleminden sonra uygulama açılarak Login with existing account seçeneği tıklanır. Gelen Servers ekranına

Detaylı

Platform Tanıtım Kılavuzu. Finplus bir Finansinvest markasıdır. v.2

Platform Tanıtım Kılavuzu. Finplus bir Finansinvest markasıdır. v.2 Platform Tanıtım Kılavuzu v.2 1 Finplus Nedir? Finplus, Finansinvest nezdinde döviz alım satım işlemlerinin yapıldığı online işlem platformudur. Finplus da, yurtiçi ve yurtdışı resmi tatiller hariç olmak

Detaylı

Kullanıcı Kılavuzu. Ürün : Değişiklik tarihi: 25.07.2012 Versiyon: 1,0 Özet: TradeMasterFX Android. TradeMasterFX Android Kullanıcı Kılavuzu

Kullanıcı Kılavuzu. Ürün : Değişiklik tarihi: 25.07.2012 Versiyon: 1,0 Özet: TradeMasterFX Android. TradeMasterFX Android Kullanıcı Kılavuzu İŞ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. Kullanıcı Kılavuzu TradeMasterFX Android Ürün : TradeMasterFX Android Değişiklik tarihi: 25.07.2012 Versiyon: 1,0 Özet: TradeMasterFX Android Kullanıcı Kılavuzu Gizlilik,

Detaylı

Kullanıcı Kılavuzu. Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. TradeMasterFX Meta. Ürün : Değişiklik tarihi: 20.12.2011 Versiyon: 1,0 Özet: TradeMasterFX Meta

Kullanıcı Kılavuzu. Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. TradeMasterFX Meta. Ürün : Değişiklik tarihi: 20.12.2011 Versiyon: 1,0 Özet: TradeMasterFX Meta Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. Kullanıcı Kılavuzu TradeMasterFX Meta Ürün : TradeMasterFX Meta Değişiklik tarihi: 20.12.2011 Versiyon: 1,0 Özet: TradeMasterFX Meta Kullanıcı Kılavuzu Gizlilik, Uyarı ve

Detaylı

Ata Foreks Trader Kullanım Kılavuzu

Ata Foreks Trader Kullanım Kılavuzu Ata Foreks Trader Kullanım Kılavuzu Page 1 of 13 İçindekiler 1.) Ata Foreks Trader Programının Kurulumu ve Platforma Giriş... 3 1.1.) Ata Foreks Trader Programının Kurulması...3 1.2.) Ata Foreks Trader

Detaylı

GDMFX MT4 İKİLİ OPSİYON YATIRIM KILAVUZU

GDMFX MT4 İKİLİ OPSİYON YATIRIM KILAVUZU GDMFX MT4 İKİLİ OPSİYON YATIRIM KILAVUZU İKİLİ OPSİYON HESABI AÇMAK 1. MetaTrader 4 platformu üzerinde tek bir hesapla hem İkili Opsiyon, hem de Forex ticareti yapabilirsiniz. Tek yapmanız gereken web

Detaylı

1. Sisteme giriş... 2. 2. Borsa fiyatı... 4. 3. Grafikler... 8. 4. Ticaret... 12. 5. İşlemler geçmişi... 22. 6. Ayarlar... 26. 7. Bildirimler...

1. Sisteme giriş... 2. 2. Borsa fiyatı... 4. 3. Grafikler... 8. 4. Ticaret... 12. 5. İşlemler geçmişi... 22. 6. Ayarlar... 26. 7. Bildirimler... İçindekiler 1. Sisteme giriş... 2 2. Borsa fiyatı... 4 3. Grafikler... 8 4. Ticaret... 12 5. İşlemler geçmişi... 22 6. Ayarlar... 26 7. Bildirimler... 31 Önemli: Kılavuzdaki tüm isimler orjinal hali ile

Detaylı

Osmanlı Yatırım da 3 ü 1 arada Matriks Trader

Osmanlı Yatırım da 3 ü 1 arada Matriks Trader Osmanlı Yatırım da 3 ü 1 arada Matriks Trader Osmanlı Yatırım Matriks Trader Tek şifre ile tüm piyasalara erişim 3 ü 1 arada izleme ve işlem yapma imkanı Ücretsiz kullanım ve anlık veri imkanı Gerçek portföy

Detaylı

Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü. Kullanıcı Kılavuzu. TradeMaster FX - BlackBerry. Sinem Yiğit

Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü. Kullanıcı Kılavuzu. TradeMaster FX - BlackBerry. Sinem Yiğit Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü Kullanıcı Kılavuzu TradeMaster FX - BlackBerry Ürün : TradeMaster FX - BlackBerry Hazırlayan: Sinem Yiğit Değişiklik tarihi: 07.02.2012 Versiyon:

Detaylı

Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü. Kullanıcı Kılavuzu. TradeMaster FX - WebTrader. Sinem Yiğit

Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü. Kullanıcı Kılavuzu. TradeMaster FX - WebTrader. Sinem Yiğit Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü Kullanıcı Kılavuzu TradeMaster FX - WebTrader Ürün : TradeMaster FX - WebTrader Hazırlayan: Sinem Yiğit Değişiklik tarihi: 07.02.2012 Versiyon:

Detaylı

Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü. Kullanıcı Kılavuzu. TradeMaster FX - iphone. Sinem Yiğit

Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü. Kullanıcı Kılavuzu. TradeMaster FX - iphone. Sinem Yiğit Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü Kullanıcı Kılavuzu TradeMaster FX - iphone Ürün : TradeMaster FX - iphone Hazırlayan: Sinem Yiğit Değişiklik tarihi: 07.02.2012 Versiyon: 1,0

Detaylı

HESABINIZA GİRİŞ YAPMAK İÇİN:

HESABINIZA GİRİŞ YAPMAK İÇİN: 1. SÜRÜM KONTROLÜ: Matriks Trader'ı kullanabilmeniz için, Matriks programınızın sürümünün 2.7.6 ve üzeri olması gerekmektedir. Sürüm kontrolünü, Matriks menüsünün üzerinde fare imlecini bekleterek yapabilirsiniz.

Detaylı

Bu Metatrader rehberi, sizin programı kurarken ve kullanırken daha kolay hareket etmeniz amacıyla hazırlanmıştır.

Bu Metatrader rehberi, sizin programı kurarken ve kullanırken daha kolay hareket etmeniz amacıyla hazırlanmıştır. Sayın Yatırımcı, Bu Metatrader rehberi, sizin programı kurarken ve kullanırken daha kolay hareket etmeniz amacıyla hazırlanmıştır. Dosyayı yükledikten sonra RUN (ÇALIŞTIR) tuşuna tıklayınız. Gelen pencerede

Detaylı

FX Matriks İşlem Platformu

FX Matriks İşlem Platformu FX Matriks İşlem Platformu 25/8/2014 Matriks Bilgi Dağıtım Hizmetleri A.Ş. İçerik Matriks FX İşlemleri... 2 1 FX Ana Menü... 2 2 FX Fiyat izleme ve emir ekranları:... 2 3 FX Teminat İzleme Alanı:... 3

Detaylı

I PHONE İÇİN META TRADER 4 KULLANIM KILAVUZU

I PHONE İÇİN META TRADER 4 KULLANIM KILAVUZU I PHONE İÇİN META TRADER 4 KULLANIM KILAVUZU Öncelikle itunes ya da Apple Store da arama kısmına Meta Trader 4 yazılır. Arama sonuçlarında aşağıdaki gibi programın logosu ve adı görünecektir. İlgili sayfaya

Detaylı

VOB KALDIRAÇLI ALIM SATIM PLATFORMU

VOB KALDIRAÇLI ALIM SATIM PLATFORMU VOB KALDIRAÇLI ALIM SATIM PLATFORMU 1 Gündem Başlıkları İşlem Sistemi Tasarımı Modelin Genel Esasları İşlem Görmesi Planlanan Pariteler Teminatlandırma Esasları Üyelik Soru-Cevap 2 İşlem Sistemi Tasarımı

Detaylı

FX Matriks İşlem Platformu

FX Matriks İşlem Platformu FX Matriks İşlem Platformu 09/01/2017 Matriks Bilgi Dağıtım Hizmetleri A.Ş. İçerik Matriks FX İşlemleri... 2 1 FX Ana Menü... 2 2 Ayarlar... 2 3 FX Teminat İzleme Alanı:... 5 4 FX Açık Pozisyonlar:...

Detaylı

Destek Menkul Değerler AŞ. Kaldıraçlı Alım Satım İşlemleri İş Ortaklık Programları

Destek Menkul Değerler AŞ. Kaldıraçlı Alım Satım İşlemleri İş Ortaklık Programları Destek Menkul Değerler AŞ. Kaldıraçlı Alım Satım İşlemleri İş Ortaklık Programları 1. WhiteLabel 2. Liquidity 1. WhiteLabel Destek Menkul'ün sunmuş olduğu Whitelabeling programı ile müşterilerinize minimum

Detaylı

Platformda ilk adımlar

Platformda ilk adımlar Platformda ilk adımlar MetaTrader Platformu yüklemek istediğiniz cihaz türünü seçiniz: Masaüstü bilgisayar kılavuzu Android cihazlar kılavuzu ios cihazlar kılavuzu Masaüstü bilgisayar kılavuzu 1. Ticarete

Detaylı

KALDIRAÇLI ALIM SATIM İŞLEMLERİ HALKFX META TRADER 4 MOBİL UYGULAMALAR KULLANIM KILAVUZU

KALDIRAÇLI ALIM SATIM İŞLEMLERİ HALKFX META TRADER 4 MOBİL UYGULAMALAR KULLANIM KILAVUZU KALDIRAÇLI ALIM SATIM İŞLEMLERİ HALKFX META TRADER 4 MOBİL UYGULAMALAR KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER A- META TRADER 4 HALKFX Iphone Uygulaması 1. HalkFX Iphone Uygulaması Kurulum ve Hesap İşlemleri 2.

Detaylı

MATRİKS TRADER FX İŞLEMLERİ (Mayıs 2012)

MATRİKS TRADER FX İŞLEMLERİ (Mayıs 2012) MATRİKS TRADER FX İŞLEMLERİ (Mayıs 2012) MATRİKS DENEME ORTAMI Matriks Trader Deneme Ortamı, Matriks Trader programının, sanal bir hesap yaratılarak gerçek hesaba giriş yapmadan kullanılmasına olanak sağlar.

Detaylı

WEBFXPLUS. 1. Webfxplus, IMKB, VOB, Serbest Piyasa ve Yurtdışı Piyasaları olmak üzere çok geniş kapsamda piyasa verileri görüntülemenize imkân sunar.

WEBFXPLUS. 1. Webfxplus, IMKB, VOB, Serbest Piyasa ve Yurtdışı Piyasaları olmak üzere çok geniş kapsamda piyasa verileri görüntülemenize imkân sunar. WEBFXPLUS GENEL ÖZELLİKLER 1. Webfxplus, IMKB, VOB, Serbest Piyasa ve Yurtdışı Piyasaları olmak üzere çok geniş kapsamda piyasa verileri görüntülemenize imkân sunar. 2. Webfxplus sınırlandırılmamış, kişiselleştirilebilen

Detaylı

ARAMIZA HOŞGELDİNİZ. Bajaj ve Kuralkan nın en güçlü olduğu noktalardan biriside satış sonrası hizmetlerin en önemli halkası olan servistir.

ARAMIZA HOŞGELDİNİZ. Bajaj ve Kuralkan nın en güçlü olduğu noktalardan biriside satış sonrası hizmetlerin en önemli halkası olan servistir. ARAMIZA HOŞGELDİNİZ Öncelikle servisliğiniz hayırlı ve bol kazançlı olmasını dileriz. Sizler ile servislik olarak başlayan bu çalışmamızı bir ortaklık olarak görüyor ve gelişmesini arzu ediyoruz. Bajaj

Detaylı

Tarifeye müşteri hizmetleri, ve Vodafone bayileri kanallarından giriş yapılabilir.

Tarifeye müşteri hizmetleri, ve Vodafone bayileri kanallarından giriş yapılabilir. SIKÇA SORULAN SORULAR Benim Passim tarifesinden kimler faydalanabilir? Vodafone'a son 30 gün içerisinde hattını taşıyarak veya yeni hat alarak gelen abonelerle, faturasızdan faturalıya son 30 gün içerisinde

Detaylı

AKBANK VOBFX-FOREKS KULLANIMI Ana Menülerin Ayarlanması Emir İletimi Portföy Takibi Ana Menülerin Ayarlanması Foreks programı default olarak bazı penceler ile beraber gelir, ancak bu klavuzda boş geldiği

Detaylı

NEUTRON DDNS KURULUMU

NEUTRON DDNS KURULUMU 1. Üyelik Oluşturma www.quickddns.com Web Adresine Giriş Sağlıyoruz. NEUTRON DDNS KURULUMU Yukarıda Resimde Gördüğünüz (Not Register?) Bağlantısına Tıklıyoruz. Yukarıdaki Gördüğünüz Sayfa Açıldığında (*)

Detaylı

Kablo Üretim Çizelgeleme Paketi. dinamo Kablo GANT. dinamo KABLO Kablo Üretim Planlama/Çizelgeleme Paketi Bilgi Dosyası

Kablo Üretim Çizelgeleme Paketi. dinamo Kablo GANT. dinamo KABLO Kablo Üretim Planlama/Çizelgeleme Paketi Bilgi Dosyası dinamo Kablo GANT dinamo KABLO Kablo Üretim Planlama/Çizelgeleme Paketi Bilgi Dosyası KABLO Üretim Planlama ve Maliyetlendirme Yazılımı dinamo Kablo GANT Kimin İçin? dinamo Kablo GANT, kablo üretimi yapan,

Detaylı

Bireysel tercih ve işlem stillerine cevap verebilmek adına işlem yapmanın ya da emir girmenin birkaç yöntemi bulunmaktadır.

Bireysel tercih ve işlem stillerine cevap verebilmek adına işlem yapmanın ya da emir girmenin birkaç yöntemi bulunmaktadır. Nasıl Đşlem Yapılır? Vadeli Đşlem Alım-Satımı Giriş Bireysel tercih ve işlem stillerine cevap verebilmek adına işlem yapmanın ya da emir girmenin birkaç yöntemi bulunmaktadır. Đlgili işlem fonksiyonları

Detaylı

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25 Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. 2 Bakım yerleri Android uygulama Ödemeler Raporlama Arızalar Faturalar Aylık bakım

Detaylı

Kullanım kılavuzu Nokia Müzik

Kullanım kılavuzu Nokia Müzik Kullanım kılavuzu Nokia Müzik Baskı 1.0 TR Nokia Müzik Nokia Müzik'i Windows Phone'dan kullanarak, şarkıları telefonunuza ve uyumlu bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Başlangıç ekranında sola kaydırın ve

Detaylı

TRADEBOX EĞİTİMİ 2012

TRADEBOX EĞİTİMİ 2012 TRADEBOX EĞİTİMİ 2012 İçerik Tablosu 1. Oturum Açma ve Kapatma 2. Çalışma Alanı Yaratma ve Ayarlar 3. İşlem Yapma a. Hisse İşlemleri b. Vadeli Kontrat İşlemler 4. Emir Türleri 5. Hesap Bilgileri 6. Haberler

Detaylı

OTP-Tek Kullanımlık Şifre Kullanım Kılavuzu

OTP-Tek Kullanımlık Şifre Kullanım Kılavuzu OTP-Tek Kullanımlık Şifre Kullanım Kılavuzu Tek kullanımlık şifre kullanımı işlem hesabınıza girişlerinizde ekstra güvenlik seviyesi sağlamaktadır. Kullanıcı, hesabına bağlanmak için her seferinde otomatik

Detaylı

EKİM, 2017 ABB Connect Tüm Fonksiyonlar

EKİM, 2017 ABB Connect Tüm Fonksiyonlar EKİM, 2017 ABB Connect Tüm Fonksiyonlar Hoşgeldin sayfası/ Otomatik ülke algılama Yeni tasarlanmış başlangıç sayfası, cihazın ayarlarına dayalı otomatik ülke algılama özelliğine sahiptir. October 10, 2017

Detaylı

Ata Foreks Trader. Kullanım Kılavuzu

Ata Foreks Trader. Kullanım Kılavuzu Ata Foreks Trader Kullanım Kılavuzu 1 İçindekiler 1. Program Kurulumu 2. Hesabınızın Tanımlanması 3. Meta Trader 4 Ekran Kullanım Özellikleri 4. Emir Gönderilmesi 2 1. Programın Bilgisayarımıza Kurulumu

Detaylı

fizy Apple TV Eğitim Dökümanı

fizy Apple TV Eğitim Dökümanı fizy Apple TV Eğitim Dökümanı fizy Apple TV Uygulaması fizy Apple TV uygulamasında hangi bölümler var? Keşfet Videolar Hesabım Şuanda Çalan fizy Apple TV uygulamasından neler yapılabiliyor? Top 100 listelere

Detaylı

Uzaktan AKDOM BayiKese Dolum ve Kart Sipariş Sistemi Kullanım Kılavuzu

Uzaktan AKDOM BayiKese Dolum ve Kart Sipariş Sistemi Kullanım Kılavuzu Uzaktan AKDOM BayiKese Dolum ve Kart Sipariş Sistemi Kullanım Kılavuzu Versiyon 0.0.3 Haziran 2016 2016 BELBİM İçindekiler Tablosu 23E06K16 1 GENEL BİLGİ... 3 2 KURUM İŞLEMLERİ... 3 2.1 PROSİS KURUM YAPISI...

Detaylı

1. Windows Arama İndeksini kapatın

1. Windows Arama İndeksini kapatın 1. Windows Arama İndeksini kapatın Windows Vista sisteminizdeki dosya hareketlerini sürekli inceleyip onları aradığınızda daha kolay ulaşabilmeniz için indeksleme işlemi gerçekleştirir. Çok kullanışlı

Detaylı

Android İşletim Sistemlerinde Meta Trader 4 İşlem Platformunun Kullanılması

Android İşletim Sistemlerinde Meta Trader 4 İşlem Platformunun Kullanılması Android İşletim Sistemlerinde Meta Trader 4 İşlem Platformunun Kullanılması İçindekiler 1 - Kurulum 2. Sayfa 2 Hesaba Giriş 3. Sayfa 3 İşlem Açma 4. Sayfa 4 İşlem Kapatma 5. Sayfa 5 Genel Özellikler 6.

Detaylı

Platform Tanıtım Kılavuzu. Finplus bir Finansinvest markasıdır. v.2

Platform Tanıtım Kılavuzu. Finplus bir Finansinvest markasıdır. v.2 Platform Tanıtım Kılavuzu v.2 1 Finplus Nedir? Finplus, Finansinvest nezdinde döviz alım satım işlemlerinin yapıldığı online işlem platformudur. Finplus da, yurtiçi ve yurtdışı resmi tatiller hariç olmak

Detaylı

SaxoTrader Platformunda Forex İşlemlerİ

SaxoTrader Platformunda Forex İşlemlerİ SaxoTrader Platformunda Forex İşlemleri DENEME HESABI AÇIN GERÇEK HESAP AÇIN SaxoTrader Platformunda Forex İşlemlerİ Saxo Capital Markets Menkul Değerler A.Ş. Dereboyu Caddesi Meydan Sokak Beybi Giz Plaza

Detaylı

METATRADER4 İŞLEM PLATFORMU KULLANIM KILAVUZU

METATRADER4 İŞLEM PLATFORMU KULLANIM KILAVUZU METATRADER4 İŞLEM PLATFORMU KULLANIM KILAVUZU PLATFORMUN BAŞLATILMASI http://gedik-cdn.foreks.com/mail/gedikforex4setup.exe linkinden MT4 İşlem Platformunu bilgisayarınıza indirin. Link yardımı ile indirilen

Detaylı

Kamera Donanım Yazılımı Güncelleme

Kamera Donanım Yazılımı Güncelleme Kamera Donanım Yazılımı Güncelleme Bir Nikon ürününü seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Elinizdeki kılavuz, kameranın donanım yazılımını nasıl güncelleyebileceğinizi açıklar. Güncellemeyi başarıyla gerçekleştirebileceğinizden

Detaylı

İçindekiler. - Pozisyon açma 14. - Emir türleri 15. - Stop ve Limit emri yerleştirme 16. - Hareketli Stop Loss 17. - Emir değiştirme 17

İçindekiler. - Pozisyon açma 14. - Emir türleri 15. - Stop ve Limit emri yerleştirme 16. - Hareketli Stop Loss 17. - Emir değiştirme 17 İçindekiler 1. Platform hakkında 3 2. Platformu yükleme 4 3. Platforma giriş 5 - Sıkça öne gelen sorunlar 5 4. Güvenlik şifresi değişimi 6 5. Çalışma alanını özelleştirme 7 -Araçlar penceresi 8 - Grafikler

Detaylı

Dağılma Kontrolü Objektif Verilerini Güncelleme

Dağılma Kontrolü Objektif Verilerini Güncelleme Dağılma Kontrolü Objektif Verilerini Güncelleme Bir Nikon ürününü seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Bu kılavuz, dağılma kontrolü objektif verilerini nasıl güncelleyeceğinizi açıklar. Güncellemeyi başarılı

Detaylı

Turgut Özal Üniversitesi WEB Sitesi Kullanım Kılavuzu

Turgut Özal Üniversitesi WEB Sitesi Kullanım Kılavuzu Turgut Özal Üniversitesi WEB Sitesi Kullanım Kılavuzu Temmuz 2012 Turgut Özal Üniversitesi web sitesi yönetim paneline aşağıdaki link yardımıyla ulaşabiliriz. http://www.turgutozal.edu.tr/webmin/ Karşımıza

Detaylı

ENGELLERİ KALDIRAN LİMİTSİZ DSL KAMPANYASI

ENGELLERİ KALDIRAN LİMİTSİZ DSL KAMPANYASI ENGELLERİ KALDIRAN LİMİTSİZ DSL KAMPANYASI SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman Engelleri Kaldıran Limitsiz DSL Kampanyası nı açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış kanallarının

Detaylı

Dijital SLR Kamera Donanım Yazılımını Güncelleme

Dijital SLR Kamera Donanım Yazılımını Güncelleme Dijital SLR Kamera Donanım Yazılımını Güncelleme Bir Nikon ürününü seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Elinizdeki kılavuz, kameranın donanım yazılımını nasıl güncelleyebileceğinizi açıklar. Güncellemeyi başarıyla

Detaylı

Uzaktan AKDOM BayiKese Dolum ve Kart Satış Sistemi Kullanım Kılavuzu

Uzaktan AKDOM BayiKese Dolum ve Kart Satış Sistemi Kullanım Kılavuzu Uzaktan AKDOM BayiKese Dolum ve Kart Satış Sistemi Kullanım Kılavuzu Versiyon 0.0.5 Eylül 2018 2016 BELBİM İçindekiler Tablosu 13E09K18 1 GENEL BİLGİ... 3 2 KURUM İŞLEMLERİ... 3 2.1 PROSİS KURUM YAPISI...

Detaylı

Kamera Donanım Yazılımı Güncelleme

Kamera Donanım Yazılımı Güncelleme Kamera Donanım Yazılımı Güncelleme Bir Nikon ürününü seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Elinizdeki kılavuz, kameranın donanım yazılımını nasıl güncelleyebileceğinizi açıklar. Güncellemeyi başarıyla gerçekleştirebileceğinizden

Detaylı

Kullanıcı Kılavuzu. support.ebsco.com

Kullanıcı Kılavuzu. support.ebsco.com Kullanıcı Kılavuzu support.ebsco.com EBSCOhost lider bilgi sağlayıcılarından derlenmiş çeşitli tam metin ve popüler veri tabanları sunan güçlü bir danışma aracıdır. Bu kullanıcı kılavuzunda, EBSCOhost

Detaylı

Çerezleri (Cookie) ve Önbelleği (Cache) Temizleme

Çerezleri (Cookie) ve Önbelleği (Cache) Temizleme Çerezleri (Cookie) ve Önbelleği (Cache) Temizleme Kullandığınız tarayıcıda veya görüntülediğiniz sayfada sorun varsa, öncelikle tarayıcının önbelleğini temizlemeyi deneyin. Önbelleği temizledikten sonra

Detaylı

GPS NAVIGATION SYSTEM QUICK START USER MANUAL

GPS NAVIGATION SYSTEM QUICK START USER MANUAL GPS NAVIGATION SYSTEM QUICK START USER MANUAL TURKISH Başlarken Araç navigasyon yazılımını ilk kez kullanırken, bir başlangıç ayarı süreci otomatik olarak başlar. Aşağıdaki adımları takip edin: Program

Detaylı

VODAFONE LUYA ÖZEL LİMİSIZ FİBER KAMPANYASI (T) SIKÇA SORULAN SORULAR

VODAFONE LUYA ÖZEL LİMİSIZ FİBER KAMPANYASI (T) SIKÇA SORULAN SORULAR VODAFONE LUYA ÖZEL LİMİSIZ FİBER KAMPANYASI (T) SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman Vodafone luya Özel Limitsiz Fiber Kampanyası (T) açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış kanallarının

Detaylı

Dijital SLR Kamera Donanım Yazılımını Güncelleme

Dijital SLR Kamera Donanım Yazılımını Güncelleme Dijital SLR Kamera Donanım Yazılımını Güncelleme Bir Nikon ürününü seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Elinizdeki kılavuz, kameranın donanım yazılımını nasıl güncelleyebileceğinizi açıklar. Güncellemeyi başarıyla

Detaylı

Ana Menü. Ana Menü (Main Page) İçerisindekiler;

Ana Menü. Ana Menü (Main Page) İçerisindekiler; Ana Menü Ana Menü (Main Page) İçerisindekiler; 1- Genel 2 - Disk Yönetimi 1-1) Sistem Zamanı 3 - Kayıt Oynatma 1-2) Zaman Senkronizasyon 4 - Kayıt Modu 1-3) Tarih Formatı 4-1) Sürekli Kayıt 1-4) Dil 4-2)

Detaylı

LKS2. Kredi Kartı Uygulamaları

LKS2. Kredi Kartı Uygulamaları LKS2 Kredi Kartı Uygulamaları LOGO Kasım 2006 İçindekiler LKS2 Kredi Kartı Uygulamalarında kullanılan parametreler... 3 Banka Hesabı Kayıt Türleri... 3 Geri Ödeme Planları... 4 Geri Ödeme Plan Bilgileri...

Detaylı

Dövizli Kullanım LOGO KASIM 2011

Dövizli Kullanım LOGO KASIM 2011 Dövizli Kullanım LOGO KASIM 2011 İçindekiler Dövizli Kullanım... 3 Kavramlar... 3 Döviz Türleri... 4 Satır bilgilerinin silinmesi... 4 Tüm tablonun silinmesi... 4 Sistemde yer alan ilk tanımlara ulaşım...

Detaylı

Zaman Yolu Kalkınma Dolu ile

Zaman Yolu Kalkınma Dolu ile Zaman Yolu Kalkınma ile Dolu USD/TL Aracı KuruluşVarantları Mayıs 2011 TSKB Varantları Varant, alıcısına dayanak varlığı ya da göstergeyi önceden belirlenen bir fiyattan belirli bir tarihte (Avrupa Tipi)

Detaylı

Değerli Alışveriş Merkezi Üyemiz,

Değerli Alışveriş Merkezi Üyemiz, Değerli Alışveriş Merkezi Üyemiz, Kullanmakta olduğunuz mevcut elektrik sayaçlarınız Ön Ödemeli (KONTÖRLÜ) sayaçlardır. Elektrik sarfiyatınız kontör sistemi mantığıyla hesaplanacak, satın alacağınız kontör

Detaylı

MetaTrader 4 Kullanıcı Rehberi

MetaTrader 4 Kullanıcı Rehberi MetaTrader 4 Kullanıcı Rehberi 0212 286 30 00 İçindekiler Bölüm 1 MetaTrader 4 Kullanıcı Rehberi Bölüm 2 Bölüm 3 1. Meta Trader 4 Kullanıcı Rehberi... 2. Meta Trader 4 te Uzman Danışman... MetaTrader 4

Detaylı

VODAFONE FİBERMAX YENİ ANAHTAR TESLİM TARİFELER

VODAFONE FİBERMAX YENİ ANAHTAR TESLİM TARİFELER VODAFONE FİBERMAX YENİ ANAHTAR TESLİM TARİFELER SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman Vodafone Fibermax Yeni Anahtar Teslim Tarifeleri açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış kanallarının

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ EKRANLARI KULLANIM KILAVUZU

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ EKRANLARI KULLANIM KILAVUZU UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ EKRANLARI KULLANIM KILAVUZU 1 GİRİŞ Bu doküman içerisinde, hizmete sunulan Uzaktan Eğitim Sistemi (UZEM) öğrenci ekranlarının kullanımına yönelik yardım içeriği bulunmaktadır.

Detaylı

1.1.1. Avrupa Komisyonu Kimlik Tanımlama Sistemi (ECAS) ile Kayıt İşlemi 2. 1.1.2. Unutulan şifre 6. 1.1.3. Ad-soyad veya e-posta adresi değiştirme 8

1.1.1. Avrupa Komisyonu Kimlik Tanımlama Sistemi (ECAS) ile Kayıt İşlemi 2. 1.1.2. Unutulan şifre 6. 1.1.3. Ad-soyad veya e-posta adresi değiştirme 8 AVRUPA KOMİSYONU Eğitim ve Kültür Genel Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme Politikaları ve Programı Hayat Boyu Öğrenme Programı Koordinatörlüğü Avrupa Komisyonu Kimlik Tanımlama Sistemi Kullanıcı Kılavuzu Avrupa

Detaylı