Takım Liderince yapılan gönderilerin Takım Siparişi olarak işleme alınabilmesi için;

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Takım Liderince yapılan gönderilerin Takım Siparişi olarak işleme alınabilmesi için;"

Transkript

1 Takım liderliği uygulaması detayları; Takım Lideri tarafından Oriflame e yapılan gönderimler; 1. Takım Lideri, Takım Siparişlerini, Oriflame in anlaşmalı olduğu Kargo Şirketi aracılığıyla ücret alıcı, adrese teslim olarak gönderir. Gönderinin alıcı kısmına mutlaka Müşteri İlişkileri Birimi Takım Siparişi Takım Lideri XXX ( gönderiyi yapan Takım Liderinin Takım Sipariş Kodu ) ifadesi yazılır. 2. Takım Liderinin adresi dışında başka bir adresten şirkete yapılan gönderiler, teslim alınmayarak geri gönderilir. 3. Takım siparişi sadece Oriflame in anlaşmalı olduğu kargo şirketi aracılığıyla 1 Günde maksimum 1 adet gönderi olması koşululya yapılmalıdır. Takım Liderince yapılan gönderilerin Takım Siparişi olarak işleme alınabilmesi için; Yapılan gönderinin içerisinden, Takım Liderince dağıtımı yapılacak en az 5 farklı Danışmana ait borçsuz Sipariş Formu çıkması VEYA borçsuz danışmanlara ait siparişlerin BP toplamının en az 250 BP olması gerekir. Bu kriterleri sağlamadan gönderilen siparişler adrese kargo ücreti kesilerek kargo ücreti Danışman faturasına eklenerek gönderilir. Takım Liderleri haftanın her günü sipariş gönderebilirler ancak siparişlerin gönderimi kendilerine bildirilen haftanın belli günlerinde yapılır. Takım Lideri, göndereceği Takım Siparişi içerisine Kayıt evraklarını, hata / iade taleplerinin dilekçe ve ürünlerini koyabileceği gibi, dağıtımı kendisince yapılmayacak olan Sipariş Formları ve Kayıt evraklarını da koyabilir ancak bu Sipariş ve Kayıtlar, yapılan gönderinin Takım Siparişi olarak işleme alınması için gerekli olan en az 5 Sipariş veya toplam 250 BP koşulu için hesaba katılmaz. 1. Gönderilen hata / iade, dilekçe vs gibi dökümanların MUTLAKA ayrı bir zarf içersinde,üzerine içeriği de yazılarak kargo poşetinin içerisine konması Sipariş formlarına tarih ve imza atılması zorunludur. 2. Siparişler mutlaka Oriflame sipariş formları aracılığıyla gönderilmeli, herhangi bir kağıda yazılmamalıdır. Bir sipariş formuna sadece 1 danışmanın siparişleri girilmelidir. 3. Takım Lideri gönderdiği tüm dökümanları (sipariş,kayıt,hata iade) MUTLAKA Takım Lideri gönderi formunu doldurarak göndermelidir. Bu liste doldurulmadığı takdirde sorumluluk Takım Liderine aittir. 4. Gönderiler danışmanların adreslerine kesilecekse belirtilmelirdir. 5. Kargo poşetlerinin içinden çıkan nakit para şeklindeki ödemeler dikkate alınmayarak Takım Liderine geri gönderilir. Gönderim sırasındaki sorumluluk Takım Liderine aittir 6. Takım Siparişi Sipariş formu kullanılırken, Takım Lideri form üzerindeki bilgilerin mutlaka Danışmanın bizzat kendisi veya Takım Lideri tarafından doldurulup imzalanmasını sağlamalıdır.

2 Hedef BP Takım Liderince siparişleri gönderilen Danışmanların, gönderdikleri sipariş için hedefledikleri bir BP varsa, Danışmanın kendisi bunu sipariş formu üzerinde Hedef BP uygulaması kurallarına uygun olarak yazmalıdır. Yedek ürünler hedef puanın altında kaldığı takdirde Takım Liderine herhangi bir bildirim yapılmadan siparişler işleme alınır. Oriflame tarafından Takım Liderine yapılan gönderimler ; 1. Takım Liderince gönderilen siparişler, kayıtlar, hata / iade dilekçelerinin cevapları ve ürünleri ayrı ayrı paketlerde toplu olarak Takım Liderinin sözleşmede belirtilen adresine kargo aracılığıyla kendisine bildirilen haftanın belli günlerinde gönderilir. Ancak siparişler kargonun Oriflame e ulaştığı gün içerisinde işleme alınır. 2. Takım Liderine yapılacak gönderilerin ücretleri ancak sipariş verme kurallarına uyulduğu takdirde Oriflame tarafından ödenir. 3. Takım Lideri, adresine gönderilen ve siparişlerini Oriflame e iletmiş olduğu Danışmanlara ait paketleri sayacak ve Oriflame in anlaşmalı olduğu kargo şirketinden Sevk ve Teslim Tutanağı nı imzalayarak teslim alacaktır. 4. Herhangi bir paketin eksikliği veya bir problem olması halinde, kargo yetkilisi ile birlikte ayrıca bir tutanak hazırlanmalıdır ve bu tutanak Takım Liderince Oriflame in numaralı faksına aynı gün içinde fakslanmalıdır. Bu konuda kargo yetkilileri Takım Liderlerine yardımcı tavır içerisinde olmaları için uyarılmıştır. Siparişlerin Danışmanlara Teslim Edilmesi ; Paketlerin Danışmanlara teslim edilmesi Takım Liderinin sorumluluğundadır. 1. Size gelen Danışmanınıza ait paketleri Danışmanınızla birlikte açınız. Eğer kolide bir sorun varsa bu sorunu Danışmanınızın ve sizin imzanızın bulunduğu bir dilekçe ile göndermeniz 2. Paketler, sadece Danışmanın kendisine veya Danışmanın Teslim Talimatı ile yetkili kıldığı bir kişiye teslim edilebilir. 3. Nüfus cüzdanı (resimli), Ehliyet, Bakanlıklarca verilen Emekli kimlikleri, Evlilik Cüzdanı kimliklerinden herhangi birini ve Teslim Talimatını ibraz etmeyen kişilere paketler teslim edilemez. 4. Takım Liderine toplu gönderilen Takım Siparişi içerisinden çıkan Sevk ve Teslim Tutanağı nın Kimlik Bilgileri bölümüne paketi teslim alanın Adı Soyadı, Kimlik Türü, Kimlik Numarası ve Kimliğin Veren Makam kesinlikle yazılacaktır. 5. Danışmanlara ait paketlerin içindeki ürünler Takım Lideri gözetiminde Danışman tarafından sayılacak ve imza karşılığı Danışmana teslim edilecektir. 6. Sevk ve Teslim Tutanağı, Danışmanlara veya Teslim Talimatı kullanarak paketleri teslim alanlara teslimat yapılıp imzalatıldıktan sonra ekine Teslim Talimatları eklenerek Oriflame Takım Sipariş Birimine bir sonraki Takım Siparişi ile birlikte gönderilecektir.

3 7. Sevk ve Teslim Tutanağının bir fotokopisi Takım Liderince saklanacaktır. 8. Teslim alınmayan paketler gelecek takım sipariş ile geri gönderilecektir. 9. Paketi Danışmanınıza teslim ederken bir paketleme hatası tespitiniz halinde, Danışmanın hata iade talebini bir sonraki Takım Siparişi gönderisi ile Oriflame e iletiniz. Danışmanın dilekçesi üzerine bu paketleme hatasının Danışmana paketinin teslim ederken tespit edildiğini belirtmeyi unutmayınız. Ücretlendirme, 1. Takım Siparişi gönderi ücreti, Takım Liderinin kendi siparişi dışındaki tüm siparişlere 1,30 TL olarak eklenecektir. Tüm takım siparişleri için kargo sıfırlama ürünü eklendiğinde teslimatlar ücretsizdir. 2. Tüm Takım siparişleri için kargo sıfırlama ürünü eklendiğinde teslimatlar ücretsizdir. Oriflame Takım Siparişi Ücretini değiştirebilir, değişiklikler Fiyat listesi, sms, vs yolla duyurulur. Aktif Takim Liderligi ; Bir Takim Lideri nin Takim Liderligini koruyabilmesi icin asagidaki kosullarin saglanmasi 1. Son 3 ay kapanisinda en az 2 ay kapanisi itibariyla % 9 ve uzeri seviyesini korumus olmasi 2. Gecikmis grup borc tutari, toplam grup satis tutarinin (%10) unun altinda gerceklesmesi 3. Eger Takim Liderligini Dagitim noktasi olarak yapiyorsa her ay Takim Lider adresine kesilen siparis toplaminin en az 500 Bp olmasi (Her ayin son haftasi 2 kez Takim Liderlerine sms yolu ile mevcut BP durumu bildirilir.) 4. Asilsiz / teslim alinmayan siparislerin olusmamasi 5. Danisman kaydirma, Siparis kaydirma vb. Basari Plani kurallari ihlali yapmis olmamasi 6. Takım Lidelerinin icra durumunun olmaması Takim Liderligi aylik 500 bp kriteri nedeniyle iptal olan Liderlerimiz siparis noktasi olarak calismaya %9 seviyesini koruduklari surece devam edeceklerdir. Oriflame, herhangi bir zaman ve kosulda Takim Liderligini iptal etme hakkini sakli tutar. Takim Liderligine tekrar basvuru suresi 3 aydir.

4 Bir Takim Lideri isterse sadece Siparis noktasi olarak çalışabilir. Siparis Noktasi olmasi durumunda Takim Lideri grubu adina siparis verebilir ancak Takım Liderliği adresini kullanmayabilir. Siparislerini sadece adrese teslim veya Hizmet Merkezine verebilir. Bir Takim Lideri Sadece Siparis noktasi olma secenegini tercih ettiginde sadece grubu adina siparis ve kayit acma yetkisini kullanir ve sirkete ucret alici gonderi yapamaz. Aktif Takım Liderlerine Aylık Gönderiler ; Içinde bulunulan ayın aktivite raporu Internetten koduyla Takım Lideri tarafından ücretsiz olarak sipariş edilir. Standart uygulama olmamakla birlikte, Aylık Dergi, Business Class Broşürü, Çeşitli Kampanya Broşürleri, Poster, Potansiyel ve Kullanıcı Mektupları, bazı yeni ürünler veya numuneleri, başlayan aydan sonraki ayın Katalog ve Sipariş Formu ay başında yapılan bu gönderiye eklenebilir. Tavsiyeler; Bir Takım Lideri olarak ; Kesinlikle siz Danışmanlarınıza gitmeyin ( siparişleri toplamak ve paketleri dağıtmak için ), Danışmanlarınızın size gelmesini sağlayın. Ekibinizi sabit bir güne/günlere ve yere alıştırın. Her Salı şiparişlerinizi evime getirin, her Perşembe öğleden sonra evimden teslim alın gibi. Bu sabit günlerde, eğitim, eğlence, sohbetler, ayın kataloğunun ve ürünlerinin tanıtımı, satış ipuçlarının gösterilmesi gibi aktiviteler düzenleyin. Bu sabit yer için evinizi belirlemenizi tavsiye ediyoruz, ancak uygun olmadığını düşünüyorsanız, Danışmanlarınıza yakışır bir ticari işletme ( pastane, lokanta vb. ) ile de anlaşabilirsiniz.

5 Takım Liderliği için ofis kiralamanıza gerek yoktur, unutmayın sizin çalışma şekliniz Danışmanlarınız için model olacaktır ve onların yapamayacakları kadar profesyonel görüntü ve şık mekanlar cesaretlerini kırabilir. Her türlü çalışmanız rahatça taklit edilebilir olmalıdır. Para alışverişi yapmayın. Ürün stoğu yapmayın. Ürün değiş tokuşu yapmayın. Tatile çıkmanız, hasta olmanız vb. durumlarda Danışmanlarınızın faaliyetinin aksamaması için, bir yakınınıza sizin yokluğunuzda işi yönetmesi için gerekli bilgileri öğretin. Sipariş vermeye gelen Danışmanlarınızın eğitimlerinize katılmalarını mutlaka sağlayın.( Özellikle her yeni kayıt olan Danışmanın İlk Adım Satış Eğitimine Katılımı çok önemlidir ) Takım Siparişi kuralları konusunda, Danışmanlarınız arasında asla ayrıcalık yapmayın. Hiç bir şekilde başka gruplardan ( kendi Direktörünüzün diğer Danışmanları olsa dahi )

dinamo / Periyodik İşler

dinamo / Periyodik İşler 1 Periyodik İşler dinamo / Periyodik İşler 2 Periyodik İşler Genel Tanım Periyodik İşler Nedir? Periyodik işler, kullanıcılar tarafından belirlenmiş olan rapor ve makroları yine kullanıcılar tarafından

Detaylı

GENEL SATIŞ ŞARTLARIMIZ SATIŞ ŞARTLARI SİPARİŞ ŞARTLARI TESLİMAT ŞARTLARI

GENEL SATIŞ ŞARTLARIMIZ SATIŞ ŞARTLARI SİPARİŞ ŞARTLARI TESLİMAT ŞARTLARI 2016 FİYAT LİSTESİ GENEL SATIŞ ŞARTLARIMIZ Fiyatlar 31.12.2015 tarihine kadar geçerlidir. Maliyetler Dolar kuruna göre yapılmıştır. Dolar kuru 3.20 TL. yi geçtiği takdirde fiyat değişikliği yapılacaktır.

Detaylı

TANITIM GÖREVLENDİRME PROSEDÜRÜ

TANITIM GÖREVLENDİRME PROSEDÜRÜ Sayfa 1 / 6 1. Amaç Bu prosedürün amacı, Üniversitemiz Tanıtım Dönemi faaliyetlerinin etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesi ve görevlendirme usul ve esaslarının açıklanmasıdır. 2. Kapsam Bu prosedür,

Detaylı

SÖZLEŞME MUTLAKA İKİ (2) NÜSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR.

SÖZLEŞME MUTLAKA İKİ (2) NÜSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. SÖZLEŞME MUTLAKA İKİ (2) NÜSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. Ayrıca aşağıdaki belgeler sözleşme ile birlikte mutlaka gönderilmelidir. - Vergi Levhası - Ticaret Sicil Gazetesi - İmza sirküleri (sözleşmedeki

Detaylı

FİYAT LİSTESİ 2015 EK LİSTE

FİYAT LİSTESİ 2015 EK LİSTE FİYAT LİSTESİ 2015 EK LİSTE Genel Şartlar Bu fiyat listesi Şubat 2015 te yayınlanan fiyat listesi temel alınarak hazırlanmıştır. Ürün kodları yanında verilen sayfa sayısı Şubat 2015 fiyat listesinde ürünün

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI 2016-2017 DGS EK YENİ KAYIT KILAVUZU Sevgili Öğrencimiz, İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesine hoş geldiniz. 2016 ÖSYM

Detaylı

NEDEN İPRAGAZ ELEKTRİK?

NEDEN İPRAGAZ ELEKTRİK? NEDEN İPRAGAZ ELEKTRİK? İPRAGAZ ELEKTRİK ÇÜNKÜ... Bağımsız bir enerji şirketi seçerken en önemli unsur güvendir. İpragaz Elektrik, 50 yılı aşkın süredir Türkiye ye hizmet veren İpragaz ın gücü ve güvencesindedir.

Detaylı

MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI Akademik Yılı KABUL ALAN ADAYLARIN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER

MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI Akademik Yılı KABUL ALAN ADAYLARIN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI 2018-2019 Akademik Yılı KABUL ALAN ADAYLARIN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER 2018 2019 Akademik Yılı Mevlana Değişim Programı gelen ve giden öğrenci ile gelen öğretim üyesi listeleri

Detaylı

SATIN ALMA İŞLEMLERİ YAYIN TARİHİ 01.05.2006 PROSEDÜRÜ. REVİZYON NO 02 BİRİM ADI REVİZYON TARİHİ 01.04.2013 Satın Alma SAYFA NO 1 / 6

SATIN ALMA İŞLEMLERİ YAYIN TARİHİ 01.05.2006 PROSEDÜRÜ. REVİZYON NO 02 BİRİM ADI REVİZYON TARİHİ 01.04.2013 Satın Alma SAYFA NO 1 / 6 Satın Alma SAYFA NO 1 / 6 1. AMAÇ Bu prosedürün amacı; hastanenin tüm bölümlerinin malzeme, hizmet, yapım, bakım onarım ve demirbaş taleplerinin satın alma öncesi ön değerlendirmelerinin kontrollü şartlar

Detaylı

6166 sk. No:24/F Karacaoğlan Mh. Işıkkent- İZMİR TEL: (0232) 472 14 22-23 FAX: (0232) 472 01 10 * www.naturak.com.tr * info@naturak.com.

6166 sk. No:24/F Karacaoğlan Mh. Işıkkent- İZMİR TEL: (0232) 472 14 22-23 FAX: (0232) 472 01 10 * www.naturak.com.tr * info@naturak.com. MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1 - SATICI Ünvanı Naturak Gıda Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi (b2b.naturak.com.tr) Adresi Karacaoğlan Mah. 6166 Sk. No24/F Işıkkent-Bornova / İZMİR

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI ÖSYS YENİ KAYIT KILAVUZU

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI ÖSYS YENİ KAYIT KILAVUZU İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI ÖSYS YENİ KAYIT KILAVUZU Değerli Öğrenci Adayımız; İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesine hoş geldiniz. 2017-2018 Eğitim-Öğretim

Detaylı

ANAPER ANADOLU ÜNİVERSİTESİ PERSONEL BELGELENDİRME BİRİMİ

ANAPER ANADOLU ÜNİVERSİTESİ PERSONEL BELGELENDİRME BİRİMİ ANAPER ANADOLU ÜNİVERSİTESİ PERSONEL BELGELENDİRME BİRİMİ İŞ VE MESLEK DANIŞMANI (SEVİYE 6) BELGELENDİRME SINAVI BAŞVURUSU VE BAŞVURU BELGELERİNİN KABULÜNE İLİŞKİN YÖNERGE HAZİRAN 2015 İÇİNDEKİLER I. KAPSAM...

Detaylı

Öncelikle PTT ye göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

Öncelikle PTT ye göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Sayın İzmir YMMO; Öncelikle PTT ye göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. 1840 yılından bu yana yürütmekte olduğumuz faaliyetlerimizi sürekli ihtiyaçlar ve zamanın gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

YENİ AKOFİS, MÜŞTERİ SİPARİŞ YÖNETİMİ

YENİ AKOFİS, MÜŞTERİ SİPARİŞ YÖNETİMİ YENİ AKOFİS, MÜŞTERİ SİPARİŞ YÖNETİMİ Bu sunum; yeni sitemizde siz müşterilerimizin siparişlerini nasıl yönetebileceğinizi anlatmak üzere hazırlanmıştır. Siteye Giriş Siteye üye girişi yapmak için ana

Detaylı

MADDE 4 - MAL/HİZMETİN TESLİMİ, SÖZLEŞMENİN İFA YERİ VE TESLİM ŞEKLİ:

MADDE 4 - MAL/HİZMETİN TESLİMİ, SÖZLEŞMENİN İFA YERİ VE TESLİM ŞEKLİ: MADDE 1 - SÖZLEŞMENİN TARAFLARI SATICI: MISIR ÇARŞISI BAHARAT İTH. İHR. LTD. ŞTİ. Adresi: Selanik cad. 14/C Kızılay-ANKARA ALICI: Müşteri MADDE 2 - SÖZLEŞMENİN KONUSU: İş bu sözleşmenin konusu, Alıcının

Detaylı

AÇIK İHALE YÖNTEMİYLE MAL VEYA HİZMET ALIMI İŞ AKIŞI

AÇIK İHALE YÖNTEMİYLE MAL VEYA HİZMET ALIMI İŞ AKIŞI AÇIK İHALE YÖNTEMİYLE MAL VEYA HİZMET ALIMI İŞ AKIŞI Başkanlığımızın ihtiyacı olan veya Başkanlığımıza gelen taleplere göre Kamu İhale Kurumu adresinden EKAP Platformunda ihale raporu oluşturulur. İhale

Detaylı

STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 17.03.2017 Dr. Korhan Esat Dr. Elif Akıska Staj aşamaları Staj öncesinde yapılması gerekenler (Başvuru aşaması) Staj sırasında yapılması gerekenler Staj sonrasında yapılması

Detaylı

DOSYALAMA VE ARŞİV. Standart Dosya Planına Göre Tasnif. Birim Arşivini Düzenlemek. İmha Edilecek Evrak Tutanaklarını Hazırlamak

DOSYALAMA VE ARŞİV. Standart Dosya Planına Göre Tasnif. Birim Arşivini Düzenlemek. İmha Edilecek Evrak Tutanaklarını Hazırlamak DOSYALAMA VE ARŞİV Standart Dosya Planına Göre Tasnif Birim Arşivini Düzenlemek İmha Edilecek Evrak Tutanaklarını Hazırlamak Kurum Arşivine Gönderilecek Evrak İşlemlerini Yapmak ANLAŞMA, SÖZLEŞME VE PROTOKOLLERİN

Detaylı

Sosyal Paylaşım Siteleri & Web Sitesi aracılığıyla aday. bulma kuralları. Tıklayarak ilerleyiniz... 2011-11-03 Copyright 2010 by Oriflame Cosmetics SA

Sosyal Paylaşım Siteleri & Web Sitesi aracılığıyla aday. bulma kuralları. Tıklayarak ilerleyiniz... 2011-11-03 Copyright 2010 by Oriflame Cosmetics SA Sosyal Paylaşım Siteleri & Web Sitesi aracılığıyla aday Tıklayarak ilerleyiniz... bulma kuralları 2011-11-03 Copyright 2010 by Oriflame Cosmetics SA 1 Web Sitesi Kuralları 1. Web Sitesi kurmak isteyen

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI ÖSYS EK YERLEŞTİRME YENİ KAYIT KILAVUZU

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI ÖSYS EK YERLEŞTİRME YENİ KAYIT KILAVUZU İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI ÖSYS EK YERLEŞTİRME YENİ KAYIT KILAVUZU Değerli Öğrenci Adayımız; İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesine hoş geldiniz.

Detaylı

(Resmi Gazetenin 10 Nisan 2012 tarih ve 28260 sayılı nüshasında yayımlanmıştır)

(Resmi Gazetenin 10 Nisan 2012 tarih ve 28260 sayılı nüshasında yayımlanmıştır) Türkiye Bankalar Birliği'nden: TÜRKİYE BANKALAR BİRLİĞİ RİSK MERKEZİ ÜYELERİNİN MÜŞTERİLERİNİN RİSK MERKEZİ NEZDİNDEKİ BİLGİLERİNİN KENDİLERİNE YA DA ONAY VERMELERİ KOŞULUYLA BELİRLEDİKLERİ GERÇEK VEYA

Detaylı

VEKALETNAME İşlemleri kendisi takip edemeyecek olan üyelerimiz vekil tayin edebilecektir. Vekâletname örneği OYAK tan temin edilebilecektir.

VEKALETNAME İşlemleri kendisi takip edemeyecek olan üyelerimiz vekil tayin edebilecektir. Vekâletname örneği OYAK tan temin edilebilecektir. ÖDEMELERİN YAPILACAĞI BANKA VE HESAP NUMARALARI İkinci tahsis işlemi sonucunda, adınıza tahsis edilen konut için tarafınızca tercih edilecek ödeme seçeneğine göre belirlenen tutarların, en geç 01 Mart

Detaylı

MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI Akademik Yılı Bahar Dönemi KABUL ALAN ADAYLARIN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER

MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI Akademik Yılı Bahar Dönemi KABUL ALAN ADAYLARIN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI 2018-2019 Akademik Yılı Bahar Dönemi KABUL ALAN ADAYLARIN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER 2018 2019 Akademik Yılı Bahar Dönemi, Mevlana Değişim Programı gelen ve giden öğrenci ile gelen

Detaylı

DHL EMAILSHIP KULLANIM KILAVUZUNA HOŞGELDİNİZ

DHL EMAILSHIP KULLANIM KILAVUZUNA HOŞGELDİNİZ DHL EMAILSHIP KULLANIM KILAVUZUNA HOŞGELDİNİZ DHL EMAILSHIP IN KULLANIMI HIZLI VE KOLAYDIR. DHL emailship DHL Express in basit ve kullanımı kolay elektronik gönderi aracıdır. Yeniden kullanılabilen PDF

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZ AK TAN EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖSYS KAYIT KILAVUZU

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZ AK TAN EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖSYS KAYIT KILAVUZU İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZ AK TAN EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖSYS KAYIT KILAVUZU Değerli Öğrenci Adayımız; 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında fakültemize kayıt yaptıracak öğrencilerimizin kayıt işlemleri kılavuzda

Detaylı

Express İthalat sistemi. Alıcı için kullanım kılavuzu

Express İthalat sistemi. Alıcı için kullanım kılavuzu Express İthalat sistemi Alıcı için kullanım kılavuzu TNT Express İthalat sistemi TNT Express İthalat Sistemi ile doküman, paket ve kargolarınızı 168 ülkeden "alıcı ödemeli" olarak toplatabilirsiniz. Siz-alıcı

Detaylı

T.C. ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI AVANS KREDİ İŞLEMİ İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ. Hazırlık

T.C. ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI AVANS KREDİ İŞLEMİ İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ. Hazırlık T.C. ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI AVANS KREDİ İŞLEMİ İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ Hazırlık Talep Yazılır, Değerlendirmeye Alınır. Harcama Talimatı Hazırlanır. Piyasa

Detaylı

BANKACILIK İŞLEMLERİ KOMİSYON VE ÜCRET BİLGİ FORMU

BANKACILIK İŞLEMLERİ KOMİSYON VE ÜCRET BİLGİ FORMU BANKACILIK İŞLEMLERİ KOMİSYON VE ÜCRET BİLGİ FORMU ÜCRET ADI : HESAP İŞLETİM ÜCRETİ TANIMI : Vadesiz Türk Lirası/Yabancı Para hesap açan müşterilerin yaptıkları işlemlerin masrafı olarak vadesiz hesaplarından

Detaylı

w w w. e - t o p l u s m s. c o m

w w w. e - t o p l u s m s. c o m TANITIM KİTİ w w w. e - t o p l u s m s. c o m İÇİNDEKİLER Sayfa Başlığı Sayfa Numarası Ana Sayfa 2 Ana Sayfa» Numara Sepeti 3 Rehber» Kayıtlı Gruplar 4 Rehber» Kayıtlı Gruplar 5 Rehber» Excel İle Numara

Detaylı

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞI EVRAK YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞI EVRAK YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞI EVRAK YÖNETMELİĞİ Başkanlık Divanı Karar Tarihi : 29 Mart 2012 Karar No : 19 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönetmeliğin amacı,

Detaylı

KÖMÜR DENEY LABORATUVARI TALEPLERĐN TEKLĐFLERĐN SÖZLEŞMELERĐN GÖZDEN GEÇĐRĐLMESĐ PROSEDÜRÜ

KÖMÜR DENEY LABORATUVARI TALEPLERĐN TEKLĐFLERĐN SÖZLEŞMELERĐN GÖZDEN GEÇĐRĐLMESĐ PROSEDÜRÜ DOKÜMAN NO PR.05 SAYFA NO 1/4 1.AMAÇ Müşteri tarafından talep edilen analiz hizmetlerinin, Laboratuvar Şube Müdürlüğü hizmet kapsamı içerisinde değerlendirilmesi, standart ve/veya belirtilen müşteri şartlarını

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 20537 05.11.2014 Konu : Baskılı CD Zarfı Alımı Sayın Üyemiz, Odamız üyesi firmalardan kapalı zarfta teklif almak sureti ile Baskılı CD Zarfı Alımı yapılacaktır. Tekliflerinizin en geç 10.11.2014

Detaylı

İHALEYE DAVET MEKTUBU. Finansmanı Avrupa Birliği tarafından sağlanan KOBI Ürün ve Hizmetlerinin Modernizasyonu projesinin uygulanması çerçevesinde

İHALEYE DAVET MEKTUBU. Finansmanı Avrupa Birliği tarafından sağlanan KOBI Ürün ve Hizmetlerinin Modernizasyonu projesinin uygulanması çerçevesinde İHALEYE DAVET MEKTUBU Sayın Yetkili Satınalma Adı: Yazılım alımı. Satınalma Numarası: 2014/340-774-01 Finansmanı Avrupa Birliği tarafından sağlanan KOBI Ürün ve Hizmetlerinin Modernizasyonu projesinin

Detaylı

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ Kurum i Primemall Alışveriş Merkezi Osmangazi Mah. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Cad. 33.Sok No:71 http://www.primemallgaziantep.com.tr/anasayfa

Detaylı

KULLANICI KULLANIM KILAVUZU

KULLANICI KULLANIM KILAVUZU KULLANICI KULLANIM KILAVUZU İÇERİK 1. Portal üzerinden kullanım 2. Mobil uygulama üzerinden kullanım 3. E-posta üzerinden kullanım İÇERİK / Portal Kullanımı 1. Sisteme Giriş 2. Kullanıcı Ana Ekranı 3.

Detaylı

XIII. ULUSAL HİSTOLOJİ ve EMBRİYOLOJİ KONGRESİ 30 Nisan 3 Mayıs 2016 Çeşme İZMİR KAYIT KONAKLAMA FORMU

XIII. ULUSAL HİSTOLOJİ ve EMBRİYOLOJİ KONGRESİ 30 Nisan 3 Mayıs 2016 Çeşme İZMİR KAYIT KONAKLAMA FORMU Kayıt konaklama formunu doldurarak, aşağıdaki iletişim bilgileri ile a iletmenizi rica ederiz. Göksu Evleri Çamlık Cad. No:191, Anadolu Hisarı, İstanbul-Türkiye Faks: +90 (216) 46540 48 : thed@eaorganizasyon.com.tr

Detaylı

S T A B İ L İ T E 13 HAZİRAN 2013 TITANIC CITY HOTEL TAKSİM İSTANBUL

S T A B İ L İ T E 13 HAZİRAN 2013 TITANIC CITY HOTEL TAKSİM İSTANBUL S T A B İ L İ T E 13 HAZİRAN 2013 TITANIC CITY HOTEL TAKSİM İSTANBUL [1] EĞİTİM HAKKINDA İlaç etken maddeleri veya farmasötik ürünün sıcaklık, nem ve ışık gibi çevre koşullarının etkisi altında kalitesinin

Detaylı

05-23 Haziran 2017 ( saat 17 ye kadar) 2 Sınava Girecek Öğrencilerin Listelerinin İlanı 28 Haziran- 30 Haziran 2017

05-23 Haziran 2017 ( saat 17 ye kadar) 2 Sınava Girecek Öğrencilerin Listelerinin İlanı 28 Haziran- 30 Haziran 2017 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AFYONKARAHİSAR SPOR LİSESİ ne ÖĞRENCİ ALIMI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA YAPILACAK İŞLEMLER TARİHİ 1 Yetenek Sınavı Başvuruları 05-23 Haziran 2017 ( saat 17 ye kadar) 2 Sınava Girecek

Detaylı

Kargo Modülü. Diğer modüller ile entegre çalışan Kargo modülü ile satış irsaliyesifaturasıoluşturduktan

Kargo Modülü. Diğer modüller ile entegre çalışan Kargo modülü ile satış irsaliyesifaturasıoluşturduktan Kargo Modülü Ürün Grubu [X] 7.0 NetsisEnterprise Kategori [X] Yeni Modül Versiyon Önkoşulu 7.0 Onaylı Sürüm Uygulama Kargo modülü ile işletme içerisinde satışa yönelik yapılan işlemler, dağıtım şirketleri

Detaylı

Öğrencilerin Dikkatine! Staj Dosyası Doldurulurken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar

Öğrencilerin Dikkatine! Staj Dosyası Doldurulurken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar Öğrencilerin Dikkatine! Staj Dosyası Doldurulurken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar 1. Staj Defteri Üzerine ilgili yere Ad-Soyad, Numara ve Bölüm bilgileri okunaklı yazılacaktır. 2. Staj Defterinin ikinci

Detaylı

Kampanya İçeriği. 6 ay ücretsiz 1 GB internet & Facebook. Ücretsiz Vodem Ücretsiz Aktivasyon. Taahhüt yok Kota aşımı yok. Değerli Çözüm Ortağımız,

Kampanya İçeriği. 6 ay ücretsiz 1 GB internet & Facebook. Ücretsiz Vodem Ücretsiz Aktivasyon. Taahhüt yok Kota aşımı yok. Değerli Çözüm Ortağımız, Değerli Çözüm Ortağımız, Index A.Ş. ve Vodafone işbirliği ile devreya alınan iki yeni kampanyaya ait detayları ve aktivasyon süreci ile ilgili bilgileri aşağıda bilginize sunarız. Kampanya İçeriği 6 ay

Detaylı

FRG ULUSLARARASI BELGELENDİRME LTD.ŞTİ. MÜŞTERİ BAŞVURU VE BELGELENDİRME SÜRECİ PROSEDÜRÜ

FRG ULUSLARARASI BELGELENDİRME LTD.ŞTİ. MÜŞTERİ BAŞVURU VE BELGELENDİRME SÜRECİ PROSEDÜRÜ Sayfa No 1 / 5 MÜŞTERİ BAŞVURU ve Sayfa No 2 / 5 1) AMAÇ : Kontrol ve sertifikasyon için başvuruda bulunan müşteriler tarafından yapılan başvuruların FRG Uluslararası Belgelendirme, Kontrol, Eğitim ve

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ OFİS SARF MALZEME VE KIRTASİYE TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; CEMİYET İSTEKLİ : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarını : Madde

Detaylı

AVRUPA TOPLULUĞU (AT) YÜKLENİCİLERİ İÇİN KATMA DEĞER VERGİSİ (KDV) İSTİSNA SERTİFİKASI BAŞVURU VE KULLANMA REHBERİ

AVRUPA TOPLULUĞU (AT) YÜKLENİCİLERİ İÇİN KATMA DEĞER VERGİSİ (KDV) İSTİSNA SERTİFİKASI BAŞVURU VE KULLANMA REHBERİ AVRUPA TOPLULUĞU (AT) YÜKLENİCİLERİ İÇİN KATMA DEĞER VERGİSİ (KDV) İSTİSNA SERTİFİKASI BAŞVURU VE KULLANMA REHBERİ I- AT Yüklenicileri için Gelir İdaresi Başkanlığı ndan Katma Değer Vergisi İstisna Sertifikası

Detaylı

T. HALKBANKASI A.Ş. DOSYALI TRANSFER OTOMASYONU (DTO) TOPLU EFT/HAVALE KULLANICI KULLANIM KILAVUZU

T. HALKBANKASI A.Ş. DOSYALI TRANSFER OTOMASYONU (DTO) TOPLU EFT/HAVALE KULLANICI KULLANIM KILAVUZU T. HALKBANKASI A.Ş. DOSYALI TRANSFER OTOMASYONU (DTO) TOPLU EFT/HAVALE KULLANICI KULLANIM KILAVUZU İçindekiler A. PORTAL GİRİŞİ... 4 B. DOSYANIN BANKAYA İLETİLMESİ... 5 a. PORTALDAN DOSYA YÜKLEME... 5

Detaylı

Öğrencilerin Dikkatine! Staj Dosyası Doldurulurken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar

Öğrencilerin Dikkatine! Staj Dosyası Doldurulurken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar Öğrencilerin Dikkatine! Staj Dosyası Doldurulurken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar 1. Staj Defteri Üzerine ilgili yere Ad-Soyad, Numara ve Bölüm bilgileri okunaklı yazılacaktır. 2. Staj Defterinin ikinci

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Turizm Fakültesi

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Turizm Fakültesi Bölüm Akademik Kurul Toplantısı İşlemleri Bölüm Akademik Kurul Toplantısı Bölüm Başkanlığı tarafından Bölüm Akademik Kurul Toplantısının gündemi, tarih, saat ve yeri üst yazı ile tüm öğretim elemanlarına

Detaylı

STAJ ÖNCESİ STAJ SIRASI STAJ SONRASI

STAJ ÖNCESİ STAJ SIRASI STAJ SONRASI STAJ ÖNCESİ STAJ SIRASI STAJ SONRASI STAJ ÖNCESİ 1- Staj yapacağın firma/ kurumu tespit et 2- Staj kabul formunu eksiksiz bir şekilde doldurup ilgili firma/kuruma imzalat 3- Staj kabul formunu vize haftasından

Detaylı

VODAFONE KURUMSAL IPHONE 3GS KAMPANYASI EK ÖDEME YAPISI 24 / 36 AYLIK KURGU TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE KURUMSAL IPHONE 3GS KAMPANYASI EK ÖDEME YAPISI 24 / 36 AYLIK KURGU TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone Kurumsal iphone 3GS Kampanyası Ek Ödeme Kurgusu ndan ( Kampanya ) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek-2 de listesi verilen GSM hatlarımız

Detaylı

YÖNERGE NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ

YÖNERGE NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ 18/02/2010 Fen Edebiyat Fakültesi YÖNERGE FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ Stajın Amacı MADDE 1 - Fen-Edebiyat Fakültesi öğrencilerinin pratik bilgi, mesleki görgü ve deneyimlerini artırmak

Detaylı

27. Bilim Olimpiyatları Birinci Aşama Sınavı (Öğrenci Kılavuzu-2019)

27. Bilim Olimpiyatları Birinci Aşama Sınavı (Öğrenci Kılavuzu-2019) 27. Bilim Olimpiyatları Birinci Aşama Sınavı (Öğrenci Kılavuzu-2019) F. +90 212 440 00 00 https://tubitak.istanbul.edu.tr tubitaksinav@istanbul.edu.tr İçindekiler I. Genel Bilgiler... 1 Sınav Ücreti...

Detaylı

Express İthalat sistemi. Gönderen için kullanım kılavuzu

Express İthalat sistemi. Gönderen için kullanım kılavuzu Express İthalat sistemi Gönderen için kullanım kılavuzu TNT Express İthalat sistemi Bu sistem, ithalat gönderilerinin organize edilmesi için hazırlanmıș, kullanımı kolay online bir programdır. TNT Express

Detaylı

ARAMIZA HOŞGELDİNİZ. Bajaj ve Kuralkan nın en güçlü olduğu noktalardan biriside satış sonrası hizmetlerin en önemli halkası olan servistir.

ARAMIZA HOŞGELDİNİZ. Bajaj ve Kuralkan nın en güçlü olduğu noktalardan biriside satış sonrası hizmetlerin en önemli halkası olan servistir. ARAMIZA HOŞGELDİNİZ Öncelikle servisliğiniz hayırlı ve bol kazançlı olmasını dileriz. Sizler ile servislik olarak başlayan bu çalışmamızı bir ortaklık olarak görüyor ve gelişmesini arzu ediyoruz. Bajaj

Detaylı

İş bu sözleşme kapsamında ALICI caddeonline.com internet sitesinden sipariş veren

İş bu sözleşme kapsamında ALICI caddeonline.com internet sitesinden sipariş veren MADDE 1: TARAFLAR 1.1.SATICI: Ünvanı : caddeonline.com Mail: info@caddeonline.com 1.2 ALICI: İş bu sözleşme kapsamında ALICI caddeonline.com internet sitesinden sipariş veren kişidir. ALICI nın, üye olurken

Detaylı

Bülent Ecevit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Staj Komisyonu

Bülent Ecevit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Staj Komisyonu 22.02.2018 Bülent Ecevit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Staj Komisyonu Staj için gerekli her türlü belge için: Gıda Mühendisiği Bölümü web sayfası http://gidamuhendisligi.beun.edu.tr/

Detaylı

ÜÇÜNCÜ BÖLÜM. Bilgi Edinme Başvurusu. Başvuru usulü

ÜÇÜNCÜ BÖLÜM. Bilgi Edinme Başvurusu. Başvuru usulü Başvuruda Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar : Hakkında Yönetmelik'in 9, 10, 11, 12, 13 ve 14. maddeleri başvuru işlemleri hakkında gerekli bilgileri içermektedir. Hakkında Yönetmelik ÜÇÜNCÜ BÖLÜM Bilgi

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ KAYIT VE DOSYALAMA YÖNERGESİ ( tarih, 350 sayı ve 07 Numaralı Üniversite Senato Kararı)

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ KAYIT VE DOSYALAMA YÖNERGESİ ( tarih, 350 sayı ve 07 Numaralı Üniversite Senato Kararı) SAKARYA ÜNİVERSİTESİ KAYIT VE DOSYALAMA YÖNERGESİ (22.07.2010 tarih, 350 sayı ve 07 Numaralı Üniversite Senato Kararı) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu Yönergenin amacı; Sakarya

Detaylı

I - 340 Sıra No.lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliğinde Yapılan Değişiklikler ile Tebliğe Eklenen Paragraf ve Bentler

I - 340 Sıra No.lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliğinde Yapılan Değişiklikler ile Tebliğe Eklenen Paragraf ve Bentler Elektronik ortamda beyanname gönderme ile ilgili usul ve esaslar 340 Sıra No.lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliğinde (1) belirlenmiştir. Söz konusu Tebliğde, elektronik ortamda beyanname göndermek için kullanıcı

Detaylı

İcra İşlemleri Süreci

İcra İşlemleri Süreci Samsun Defterdarlığı Müdürlüğü İcra Borcuna Ait Yazının Alınması Borç Yazısı Yazışma Yapılması İcra Borcu Takip Dosyası İcra Dosyalarının Açılması Ön İnceleme Ekranı İşlem Fişi Tahakkuk Kaydının Yapılması

Detaylı

6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun ve Uygulaması

6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun ve Uygulaması 6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun ve Uygulaması 8 Aralık 2015 Kanunun Kapsamı 6563 sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun 1 Mayıs 2015 tarihinde yürürlüğe girmiştir.

Detaylı

A. BAŞVURU FORMU İLE İLGİLİ SORULAR -1

A. BAŞVURU FORMU İLE İLGİLİ SORULAR -1 sık sorulan sorular A. BAŞVURU FORMU İLE İLGİLİ SORULAR B. KURSA ÖNKAYIT YAPTIRMA İLE İLGİLİ SORULAR C. ÜST YAZI İLE İLGİLİ SORULAR D. YABANCI DİL YETERLİLİĞİ İLE İLGİLİ SORULAR E. KURUM, SOYADI VS. DEĞİŞİKLİĞİ

Detaylı

KURYE KARGO TOPLU DAĞITIM

KURYE KARGO TOPLU DAĞITIM KURYE KARGO TOPLU DAĞITIM KURUMSAL 0850 495 00 26 hakkımızda AN KURYE; 2012 yılında taşımacılık sektörünün Toplu dağıtım, gün içi kurye, yurtdışı kurye ve yurtiçi kargo segmentinde hizmet üretmek amacıyla

Detaylı

SIRA YAPILACAK İŞLEMLER TARİHİ

SIRA YAPILACAK İŞLEMLER TARİHİ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SAMSUN İLKADIM GÜLİZAR HASAN YILMAZ SPOR LİSESİ ne 2.YETENEK SINAVI İÇİN ÖĞRENCİ ALIMI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA YAPILACAK İŞLEMLER TARİHİ 1 Yetenek Sınavı Başvuruları 14-18 Eylül

Detaylı

TT SANAL SANTRAL SIP TRUNK HİZMETİ İÇİN ÜCRETSİZ BAĞLANTI KAMPANYASI KATILIM KOŞULLARI VE ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ

TT SANAL SANTRAL SIP TRUNK HİZMETİ İÇİN ÜCRETSİZ BAĞLANTI KAMPANYASI KATILIM KOŞULLARI VE ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ TT SANAL SANTRAL SIP TRUNK HİZMETİ İÇİN ÜCRETSİZ BAĞLANTI KAMPANYASI KATILIM KOŞULLARI VE ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ İşbu Kampanya Katılım Koşulları ve Taahhütnamesi, Katılım Koşulları nın ve Taahhütnamesi

Detaylı

KAMPA KATILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ GENEL USUL VE ESASLAR

KAMPA KATILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ GENEL USUL VE ESASLAR KAMPA KATILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ GENEL USUL VE ESASLAR 1- Kampa katılmak isteyen personel yazımız ekinde gönderilen müracaat formunu doldurarak, doğrudan ilgili tesis veya tesisin bağlı bulunduğu İl

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ OFİS SARF MALZEME VE KIRTASİYE TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; CEMİYET İSTEKLİ : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarını : Madde

Detaylı

İHRACAT KREDİ SİGORTALARI BAŞVURU FORMU

İHRACAT KREDİ SİGORTALARI BAŞVURU FORMU İHRACAT KREDİ SİGORTALARI BAŞVURU FORMU ÖNEMLİ UYARI : İhracat alacak sigortalarında ağırlıklı olarak hangi para birimi ile satış yapıyorsanız formdaki tüm bilgileri o para birimi cinsinden ve tüm sorulara

Detaylı

SAP PORTAL DERS SEÇİMİ KILAVUZU

SAP PORTAL DERS SEÇİMİ KILAVUZU SAP PORTAL DERS SEÇİMİ KILAVUZU SAP portal üzerinde ders seçimi için dikkat edilecek konular: 1. SAP portal kullanırken Internet Explorer 8, Mozilla Firefox 3.6 veya Google Chrome kullanmalısınız. 2. Ders

Detaylı

Öğrencilerin Dikkatine! Staj Dosyası Doldurulurken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar

Öğrencilerin Dikkatine! Staj Dosyası Doldurulurken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar Öğrencilerin Dikkatine! Staj Dosyası Doldurulurken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar 1. Staj Defteri Üzerine ilgili yere Ad-Soyad, Numara ve Bölüm bilgileri okunaklı yazılacaktır. 2. Staj Defterinin ikinci

Detaylı

MEKTUP BASIMI VE SMS GÖNDERME

MEKTUP BASIMI VE SMS GÖNDERME MEKTUP BASIMI VE SMS GÖNDERME Sms Gönderebilmek Đçin Yapılması Gereken Tanımlamalar: Aktivasyon Bilgileri : Operatör tarafından sms ile bildirilen aktivasyon bilgileri Çalışma Parametreleri/Firma Parametreleri

Detaylı

Öğrencilerin Dikkatine! Staj Dosyası Doldurulurken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar

Öğrencilerin Dikkatine! Staj Dosyası Doldurulurken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar Öğrencilerin Dikkatine! Staj Dosyası Doldurulurken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar 1. Staj Defteri Üzerine ilgili yere Ad-Soyad, Numara ve Bölüm bilgileri okunaklı yazılacaktır. 2. Staj Defterinin ikinci

Detaylı

SÖZLEŞME İKİ NUSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR.

SÖZLEŞME İKİ NUSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. SÖZLEŞME İKİ NUSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. İstenilen Evraklar: Şirketler için; Vergi levhası fotokopisi İmza sirküleri fotokopisi (İmza sirkülerinde ki imza ile sözleşmedeki imza aynı olmalıdır)

Detaylı

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI İŞ TANIM ÇİZELGESİ. İsmail Hakkı ULUÇAY Şube Müdürü

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI İŞ TANIM ÇİZELGESİ. İsmail Hakkı ULUÇAY Şube Müdürü 907.SKSDB.İTF 13.02.2018 13.02.2018 1 1 /16 REVİZYON DURUM Revizyon Tarihi Revizyon Açıklama 13.02.2018 1 Başlangıç Geliştirme 907.SKSDB.İTF 13.02.2018 13.02.2018 1 2 /16 Adı Vekil Yapılan 1 Yıllara sâri

Detaylı

T. HALKBANKASI A.Ş. DOSYALI TRANSFER OTOMASYONU (DTO) SERBEST ÖDEMELER KULLANICI KULLANIM KILAVUZU

T. HALKBANKASI A.Ş. DOSYALI TRANSFER OTOMASYONU (DTO) SERBEST ÖDEMELER KULLANICI KULLANIM KILAVUZU T. HALKBANKASI A.Ş. DOSYALI TRANSFER OTOMASYONU (DTO) SERBEST ÖDEMELER KULLANICI KULLANIM KILAVUZU İçindekiler A. PORTAL GİRİŞİ... 4 B. DOSYANIN BANKAYA İLETİLMESİ... 5 a. PORTALDAN DOSYA YÜKLEME... 5

Detaylı

509 Özel + 2715 Kamu kuruluşu e-fatura sistemine kayıtlı. ve hızla artıyor!

509 Özel + 2715 Kamu kuruluşu e-fatura sistemine kayıtlı. ve hızla artıyor! GİB e-fatura Uygulaması 509 Özel + 2715 Kamu kuruluşu e-fatura sistemine kayıtlı. ve hızla artıyor! 397 Sıra No'lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliğin yayımı ile birlikte Elektronik Fatura Uygulaması hizmete

Detaylı

20. Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatı ve 23. Ulusal Bilim Olimpiyatları Sınavı (Öğrenci Kılavuzu)

20. Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatı ve 23. Ulusal Bilim Olimpiyatları Sınavı (Öğrenci Kılavuzu) 20. Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatı ve 23. Ulusal Bilim Olimpiyatları Sınavı (Öğrenci Kılavuzu) F. +90 212 44 000 45 http://tubitak.istanbul.edu.tr tubitaksinav@auzef.istanbul.edu.tr İçindekiler I.

Detaylı

BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ

BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ 4734 SAYILI KAMU İHALE KANUNU NUN 3 ÜNCÜ MADDESİNİN F BENDİ HÜKÜMLERİNE DAYANILARAK HAZIRLANAN 1.12.2003 TARİHLİ 2003/6554 SAYILI KARARNAME HÜKÜMLERİ

Detaylı

TİTCK EUP ÜCRETLİ BAŞVURULARDA TAHAKKUK. Kurumumuza yapılan ücretli başvuruların işleyişi değiştirilmiştir.

TİTCK EUP ÜCRETLİ BAŞVURULARDA TAHAKKUK. Kurumumuza yapılan ücretli başvuruların işleyişi değiştirilmiştir. Sayfa: 1/5 Kurumumuza yapılan ücretli başvuruların işleyişi değiştirilmiştir. Bu değişiklik sonucunda elektronik başvuru sırasında seçilen birim adı ve başvuru tipinin doğruluğu önem kazanmıştır. Hatalı

Detaylı

ELEKTRONİK NÜSHA.BASILMIŞ HALİ KONTROLSÜZ KOPYADIR.

ELEKTRONİK NÜSHA.BASILMIŞ HALİ KONTROLSÜZ KOPYADIR. YAYIN TARİHİ REV. NO REV. TARİHİ AÇIKLAMA 03.01.2012 01 16.04.2013 Madde 2.6 CPC LOGOSUNUN, İŞARETİNİN, RAPORUNUN, BELGESİNİN VE KİMLİK NUMARASININ KULLANIMI olarak isminin, 2.6.4 Müşteri, CPC raporunu,

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZ AK TAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DGS KAYIT KILAVUZU

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZ AK TAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DGS KAYIT KILAVUZU İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZ AK TAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DGS KAYIT KILAVUZU Değerli Öğrenci Adayımız; 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında fakültemize kayıt yaptıracak öğrencilerimizin kayıt işlemleri kılavuzda

Detaylı

Türkiye de Transit Sistemi Değişiyor. TOBB UND Lojistik Yatırım A.Ş.

Türkiye de Transit Sistemi Değişiyor. TOBB UND Lojistik Yatırım A.Ş. Türkiye de Transit Sistemi Değişiyor Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Uluslararası Nakliyeciler Derneği'nin iştiraki olarak 2010 yılında kurulan TOBB UND LOJİSTİK YATIRIM A.Ş, ülkemiz ihracatının

Detaylı

ENGELLERİ KALDIRAN LİMİTSİZ DSL KAMPANYASI

ENGELLERİ KALDIRAN LİMİTSİZ DSL KAMPANYASI ENGELLERİ KALDIRAN LİMİTSİZ DSL KAMPANYASI SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman Engelleri Kaldıran Limitsiz DSL Kampanyası nı açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış kanallarının

Detaylı

TRNASP T.C. BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA TEŞKİLATI AB EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ BAŞKANLIĞI

TRNASP T.C. BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA TEŞKİLATI AB EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ BAŞKANLIĞI T.C. BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA TEŞKİLATI AB EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ BAŞKANLIĞI TRNASP EYLEM 1.1 GENÇLİK DEĞİŞİMLERİ PROJESİ BAŞVURU FORMU DOLDURMA KILAVUZU NOT: Bu kılavuz başvuru formunun

Detaylı

İHALE İLANI ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş.

İHALE İLANI ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHALE İLANI ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. "Maddi Hasar All Risk", "İşveren Mali Mesuliyet" ve "3. Şahıs Sorumluluk" Sigorta Poliçeleri Hizmet Alımı 18.04.2017 Salı günü Zorlu Center Levazım Mah. Koru Sk.

Detaylı

STAJ ÖNCESİ STAJ SIRASI STAJ SONRASI

STAJ ÖNCESİ STAJ SIRASI STAJ SONRASI STAJ ÖNCESİ STAJ SIRASI STAJ SONRASI STAJ ÖNCESİ 1- Staj yapacağın firma/ kurumu tespit et 2- Staj kabul formunu eksiksiz bir şekilde doldurup ilgili firma/kuruma imzalat 3- Staj kabul formunu final haftasından

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DÖNER SERMAYE BİRİMİ DENGE TAZMİNATI ÖDEMELERİ SÜREÇ AKIŞ ŞEMASI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DÖNER SERMAYE BİRİMİ DENGE TAZMİNATI ÖDEMELERİ SÜREÇ AKIŞ ŞEMASI DÖNER SERMAYE BİRİMİ DENGE TAZMİNATI ÖDEMELERİ SÜREÇ AKIŞ ŞEMASI İlgili ayın başında belirli tarihler arasında Denge Tazminatı işlemleri yapılır. İlgili aya ait, personelin derece, kademe, kıdem v.b. terfi

Detaylı

3 AY DENEME FİBERMAX KAMPANYASI

3 AY DENEME FİBERMAX KAMPANYASI 3 AY DENEME FİBERMAX KAMPANYASI SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman 3 Ay Deneme Fibermax Kampanyasını açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış kanallarının teklifi anlamaları, farklılık

Detaylı

Kayıtlı Elektronik Posta Kurumsal Kullanıcı Kılavuzu

Kayıtlı Elektronik Posta Kurumsal Kullanıcı Kılavuzu Kayıtlı Elektronik Posta Kurumsal Kullanıcı İÇİNDEKİLER... 1 KAYITI ELEKTRONİK POSTA BİREYSEL KULLANICI KILAVUZU... 3 Başvuru Süreçleri;... 4 1. Hesap Açma Başvurusu... 4 2. Kimlik Bilgileri... 5 3. Adres

Detaylı

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ Kurum i Primemall Alışveriş Merkezi 15 Temmuz Mah. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Cad. 33.Sok No:71 http://www.primemallgaziantep.com.tr/anasayfa

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 21610 05.11.2013 Konu : Disk, Disk Kılıfı Alımı Sayın Üyemiz, Odamız üyesi firmalardan kapalı zarfta teklif almak sureti ile Disk, Disk Kılıfı Alımı yapılacaktır. Tekliflerinizin en geç 07.11.2013

Detaylı

Sayı : İMKB-14-GDD-010.07-126-278 4/1/2013. Genel Mektup No : 3999 İnsan Kaynakları Müdürlüğü. Sayın Üyemiz,

Sayı : İMKB-14-GDD-010.07-126-278 4/1/2013. Genel Mektup No : 3999 İnsan Kaynakları Müdürlüğü. Sayın Üyemiz, Sayı : İMKB-14-GDD-010.07-126-278 4/1/2013 Konu : İMKB Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası Bilgisayarlı Alım Satım Sistemi Uygulama Eğitimi. Genel Mektup No : 3999 İnsan Kaynakları Müdürlüğü Sayın Üyemiz,

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone iphone 3G S Kampanyasından (Kampanya) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [ ] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone Tip Abonelik

Detaylı

I-TEVKİFATA TABİ İŞLEMLERE AİT SATIŞ FATURASI LİSTESİ

I-TEVKİFATA TABİ İŞLEMLERE AİT SATIŞ FATURASI LİSTESİ TEVKİFATA TABİ İŞLEMLERE AİT SATIŞ FATURASI LİSTESİ İLE İHRAÇ KAYITLI TESLİMLERE AİT SATIŞ FATURASI LİSTESİ NİN İNTERNET VERGİ DAİRESİ ÜZERİNDEN GÖNDERİLMESİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALAR Bilindiği üzere, katma

Detaylı

GLOBAL SAKLAMA Hİ ZMETİ İ ŞLEM ESASLARİ

GLOBAL SAKLAMA Hİ ZMETİ İ ŞLEM ESASLARİ GLOBAL SAKLAMA Hİ ZMETİ İ ŞLEM ESASLARİ Amaç İşlem esaslarının amacı, Takasbank tarafından yurtdışı sermaye piyasası araçları muhabirleri aracılığı ile verilen yurtdışı takas ve saklama hizmetine ilişkin

Detaylı

Şirket Ismi : Kayıtlı Ofis Adresi: Telefon : Faks : İş adresi : Sicil No : Vergi Numarası : Çalışılan Banka Bilgileri : Sermaye :

Şirket Ismi : Kayıtlı Ofis Adresi: Telefon : Faks : İş adresi : Sicil No : Vergi Numarası : Çalışılan Banka Bilgileri : Sermaye : Bu soru formu kredi sigortası teklif çalışması için gerekli bilgi taleplerini içerir. Verilecek bilgiler Euler Hermes tarafından kesinlikle gizli tutulacaktır. 1) Şirket Bilgileri Şirket Ismi : Kayıtlı

Detaylı

TİTCK EUP ÜCRETLİ BAŞVURULARDA TAHAKKUK. Kurumumuza yapılan ücretli başvuruların işleyişi değiştirilmiştir.

TİTCK EUP ÜCRETLİ BAŞVURULARDA TAHAKKUK. Kurumumuza yapılan ücretli başvuruların işleyişi değiştirilmiştir. Sayfa: 1/6 Kurumumuza yapılan ücretli başvuruların işleyişi değiştirilmiştir. Bu değişiklik sonucunda elektronik başvuru sırasında seçilen birim adı ve başvuru tipinin doğruluğu önem kazanmıştır. Hatalı

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZ AK TAN EĞİTİM FAKÜLTESİ SAĞLIK ALANINDA LİSANS TAMAMLAMA KAYIT KILAVUZU

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZ AK TAN EĞİTİM FAKÜLTESİ SAĞLIK ALANINDA LİSANS TAMAMLAMA KAYIT KILAVUZU İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZ AK TAN EĞİTİM FAKÜLTESİ SAĞLIK ALANINDA LİSANS TAMAMLAMA KAYIT KILAVUZU Değerli Öğrenci Adayımız; 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında fakültemize kayıt yaptıracak öğrencilerimizin

Detaylı

BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir.

BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir. BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir. Standart Paket, her işletmenin rahatlıkla kullanabileceği, içerisinde olmazsa

Detaylı

Kayıtlı Elektronik Posta Bireysel Kullanıcı Kılavuzu

Kayıtlı Elektronik Posta Bireysel Kullanıcı Kılavuzu Kayıtlı Elektronik Posta Bireysel Kullanıcı İÇİNDEKİLER... 1 KAYITI ELEKTRONİK POSTA BİREYSEL KULLANICI KILAVUZU... 4 Başvuru Süreçleri;... 5 1. Hesap Açma Başvurusu... 6 2. Kimlik Bilgileri... 6 3. Adres

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 21602 05.11.2013 Konu : Kamera Alımı Sayın Üyemiz, Odamız üyesi firmalardan kapalı zarfta teklif almak sureti ile Kamera Alımı yapılacaktır. Tekliflerinizin en geç 07.11.2013 Perşembe saat 12:00

Detaylı