Belediye: Afyonkarahisar Belediyesi,

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Belediye: Afyonkarahisar Belediyesi,"

Transkript

1 BELEDĠYE TRAFĠK KOMĠSYON RAPORLARI Tarihi Sayısı Karar Özeti 12/11/ Belediye Meclisinin 04/11/2013 tarih ve 424 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen Zabıta Müdürlüğünün 01/10/2013 tarih ve sayılı yazıları ile; Belediyemiz mücavir alan sınırları içinde faaliyet gösterecek (T) serisinden ticari taksilerin hangi koģullar altında ve ne Ģekilde çalıģacaklarını bunların iģleticileri ile verilen hizmetten yararlanan kuruluģlar arasındaki iliģkileri, uygulamayı yürütecek ve denetleyecek olan kuruluģ ve organların yetki ve sorumluluk alanlarını belirlemek amacıyla yönetmelik hazırlanması ile ilgili yazıları. değerlendirilmiģ; Afyonkarahisar Belediyesi (T) Plakalı Ticari Taksi ĠĢletme Esaslarına Dair Yönetmeliğin aģağıdaki Ģekilde belirlenmesine oybirliği ile karar verildi. AFYONKARAHĠSAR BELEDĠYESĠ AMAÇ : (T) PLAKALI TĠCARĠ TAKSĠ ĠġLETME ESASLARINA DAĠR YÖNETMELĠK MADDE 1. Afyonkarahisar Belediyesi yetki sınırları (imar planı ve mücavir alanları) içerisinde Belediye Meclisinin uygun gördüğü yerde ve sayıda olmak kaydıyla, yolcu taģımacılığı yapmak üzere faaliyet gösteren ve/veya gösterecek ticari taksi iģletmecilerinin çalıģmalarının belli bir düzen içinde yapılmasının sağlanması, taģımacılık hizmetine muhatap olan yolcuların rahatlığı ve güvenliği ile Ģehir içi trafik güvenliğinin bütünlüğünün sağlanması amaçlanmıģtır. KAPSAM : MADDE 2. Afyonkarahisar Belediyesi yetki sınırları (imar planı ve mücavir alanları) içerisinde Belediye Meclisinin uygun gördüğü yerde ve sayıda olmak kaydıyla, yolcu taģımacılığı yapmak üzere faaliyet gösteren ve/veya gösterecek ticari taksi iģletmecilerini kapsar. Bu yönetmelikte herhangi bir kiģi ya da kuruluģa getirilen yükümlülük o kiģi ya da kuruluģun herhangi bir mevzuatla tabi olduğu yükümlülüklerinden masumiyet veya muafiyet sağlamaz. YASAL DAYANAK : MADDE 3. Bu yönetmeliğin yasal dayanağı; 5393 Sayılı Belediye Kanunu, 2464 Sayılı Belediye Gelirleri Kanunu,6183 Sayılı Amme Alacakları Kanunu, 5326 Sayılı Kabahatler Kanunu,1608 Sayılı Umuru Belediyeye Müteallik Ahkâmı Cezaiye Hakkındaki Kanun, 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanununun ve bu kanunlara bağlı ilgili yönetmeliklerinde belediyelere verilen görev ve yetkileri bu yönetmeliğin yasal dayanağını oluģturur. TANIMLAR : MADDE 4. Bu yönetmelikte adı geçen, Belediye: Afyonkarahisar Belediyesi,

2 Müdürlük: Afyonkarahisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğünü, ĠĢletmeci: Afyonkarahisar Belediyesi yetki sınırları (imar planı ve mücavir alanları) içerisinde Belediye Meclisinin uygun gördüğü yerde ve sayıda olmak kaydıyla, yolcu taģımacılığı yapmak üzere faaliyet gösteren ve/veya gösterecek ticari taksi sahibi (T) Plakalı Araç: Bu yönetmelik uyarınca Belediye yetki sınırları (imar planı ve mücavir alanları) ĠĢletmeci veya sürücü tarafından kullanılan ve yapısı itibariyle, sürücüsünden baģka en çok dört (4) oturma yeri olan aracı, Sürücü: ĠĢletmeci veya ilgili mevzuata uygun olarak iģletmeci tarafından aracı kullanmak üzere çalıģtırılan kiģi. Meslek Odası: ġoförler ve Otomobilciler Odası, Ruhsat: ĠĢleticilerin Afyonkarahisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğünden harcını yatırarak örneği Belediye BaĢkanlığınca hazırlanan ve 1 Ocak 31 Aralık tarihleri arasında geçerliliği olan ve her yıl yönetmelik hükümlerine göre yenilenecek olan (T) Taksi Durağı ÇalıĢma Ruhsatı belgesi, Durak: : Taksilerin Afyonkarahisar Belediye Meclisi tarafından belirlenen bekleme yeri. Denetim Görevlisi: Afyonkarahisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Trafik Zabıtası toplu taģıma araçları denetleme görevlileri ile Jandarma ve Emniyet TeĢkilatı görevlilerini ifade eder. Ticari Plaka Tahsis Belgesi: Araçların hususi plakaya döndükten sonra (T) ticari plakaların Belediye Meclisinin belirlediği süre içerisinde araç sahiplerinde kalmaları için düzenlenen belge, Taksimetre: Takıldığı taģıtın özelliklerine ve ayarlandığı tarifeye göre, taksi müģterisi tarafından ödenecek para miktarını, açık olduğu süre boyunca, belirli bir süratin altında kat edilen mesafeye ve taģıtın iģgal edildiği süreye bağlı olarak kendiliğinden hesaplayan ve sürekli gösteren ölçü aleti.bu yönetmelikte yer alan ve açıklanmayan deyimler için ilgili kanun ve yönetmeliklerde kullanılan tanımlar geçerlidir. (T) PLAKA VERĠLMESĠ, DURAK YERĠNĠN VE ÇALIġACAK ARAÇLARIN SAYISAL TESPĠTĠ: MADDE 5. Afyonkarahisar Belediyesi Meclisi tarafından ihtiyaç halinde (T) plaka verilebilir ve durak yeri tespit edebilir. ĠLK DEFA ÇALIġMA RUHSATI VERĠLMESĠ VE ARACA ĠLĠġKĠN HUSUSLAR: MADDE 6. Belediye Meclis kararı ile verilen (T) plaka ile ilgili olarak iģletmeci tarafından aģağıda belirtilen evraklar hazırlanarak Zabıta Müdürlüğüne verilecektir. 1-Araçların insan taģımak amacıyla imal edilmiģ olduklarına havi (T) Plakalı Motorlu Araç Trafik Belgesi ile Motorlu Araç Tescil Belgesinin aslı ve fotokopileri.

3 2- Ġkametgâh Belgesi, 3- Nüfus Cüzdan Örneği 4- Vergi kaydı veya yoklama tutanağı, 5- Sosyal güvenlik kaydı. 6- Karayolu TaĢımacılığı Zorunlu Mali Sorumluluk Sigorta Poliçe Örneği 7- ġoförler ve Otomobilciler Odası kayıt belgesi, 8-2 adet vesikalık fotoğraf, 9- Adli Sicil Kaydı, 10-Sürücü Belgesi (en az B sınıfı Ehliyet) belgeleriyle Zabıta Müdürlüğüne baģvuruda bulunarak (T) plaka Ruhsatı verilir. 11- Ticari taksilerin belli süreler sonunda yenilenmesi esastır. 15 yaģını dolduran ticari taksi iģletmecileri araçlarını en çok 10 yaģında baģka bir araçla yenilemek zorundadırlar 15 yaģından büyük araçların çalıģma ruhsatı yenileme iģlemi yapılmaz ve faaliyetten men edilir. Mevcut ticari taksi iģletmecilerinden araçları yönetmeliğin bu maddesinde sayılan yaģ Ģartını taģımayanlar yönetmeliğin yayımlanması tarihinden itibaren 1(bir) yıl içerisinde araçlarını bu Ģarta uygun hale getirmek zorundadırlar. DEVĠR ĠġLEMLERĠ: Madde 7: Hattını devretmek isteyen çalıģma ruhsatı almıģ iģleticiler Afyonkarahisar Belediye BaĢkanlığına müracaat ederek; 5393 sayılı Belediye Kanunu nun 15. maddesindeki sürelere uygun olarak taksi hattının noter satıģını ve Emniyet Trafik Tescil Bürolarından devrini yapabilirler. BaĢvuru sahibinin olmadığı durumlarda Noterden alınan vekâletnameler kabul edilir. VERASET YOLU ĠLE ĠNTĠKALLERDE ARANAN ġartlar: MADDE 8: (T) plaka Ruhsat Belgesi bulunan araç sahibinin ölümü halinde, mahkemeden alınacak veraset ilamında yazılı varislerin tamamının baģvurusu üzerine tamamı adına (T) plaka ruhsat düzenlenebileceği gibi; mirasçıların anlaģması halinde mirasçılardan biri adına yönetmeliğin 6. maddesinde istenen belgeleri tamamlaması durumunda (T) plaka Ruhsatı düzenlenir. Mirasçıların arasında anlaģma sağlanamaması halinde, mirasçılar kendi aralarında anlaģıncaya kadar (T) plaka Ruhsatı düzenlenmez. MODEL DEĞĠġĠKLĠĞĠ YAPMAK ĠSTEYENLERĠN UYACAKLARI KURALLAR: MADDE 9: Araç sahibi aracını yeni bir araçla değiģtirmek istediğinde; 30 gün süre içerisinde (0-10) yaģları arasında araç satın alacağını beyan ederek Zabıta Müdürlüğüne müracaat eder. Zabıta Müdürlüğü tarafından Trafik Tescil Bürolarına verilmek üzere eski aracın trafikten çekilmesi ve 30 gün süre içerisinde yeni alınacak (0-10 yaģ) arasındaki araca (T) plakanın tescil iģlemlerinin yapılmasında sakınca bulunmadığına dair uygunluk yazısı düzenlenir.

4 TAKSĠ DURAĞI YER DEĞĠġĠKLĠĞĠ: MADDE 10: Ticari Taksi ĠĢletmecileri, taksi durak yeri değiģikliklerine iliģkin baģvurularını yazılı olarak Afyonkarahisar Belediye BaĢkanlığı na bildirilir. ĠĢletmecinin talebi Afyonkarahisar Belediye Meclisi tarafından değerlendirilerek; karara bağlanır. Ġhtiyaç olması durumunda ticari taksi sayıları ve durak yerleri Afyonkarahisar Belediye Meclisi tarafından yeniden belirlenebilir. TĠCARĠ TAKSĠLERĠN TAġIMA ÜCRET TARĠFESĠ MADDE Ticari taksilerin taģıma ücreti 5393 Sayılı Belediye Kanununa göre her yıl Afyonkarahisar Belediye Meclisince belirlenir. 2- Ticari taksilerin taģımacılık ücretleri: Taksimetre ilk açılıģ, Beher km için, Beher saat ücret, Birim dakika ücreti, Ġlk beģ dakika ücretsiz, Telefon ile çağırmalarda taksimetre duraktan açılır. Ģeklinde Afyonkarahisar Belediye Meclisince düzenlenir. ÇALIġMA ĠLE ĠLGĠLĠ KURALLAR Madde 12. Seyrüsefer sırasında aģağıdaki hususlara uyulacaktır: 1-Taksiler depolama yerine veya hareket halinde iken aldıkları müģterinin gitmek istedikleri adres doğrultusunda en kısa güzergâhtan taģımacılık yaparlar. 2-Taksi sürücüsü, belediye yetki sınırları içerisinde müģterisini gitmek istediği yere en kısa güzergahtan götürmek mecburiyetindedir. Sadece kanunen girilmesi yasak olan yerlere giremezler. 3-Yolculuğun baģladığı anda taksimetre açılması zorunludur. MüĢteriden taksimetre fiyatının üstünde veya altında bir ücret talep edilemez. Araç içerisinde ve taksi duraklarında Taksimetre ücretleri ile ilgili kampanya ve indirim ilanları yapılamaz. ARAÇ SAHĠPLERĠNĠN ġoför ÇALIġTIRMALARI Madde 13. Ticari taksi ruhsat sahipleri Ģoför çalıģtırabilirler. ġoför çalıģtırmak isteyen ruhsat sahibi Zabıta Müdürlüğüne dilekçe ile müracaat ederek dilekçe ekinde Ģoför ile ilgili aģağıdaki belgeleri sunar; Ġkametgâh belgesi, Ehliyet Fotokopisi, (en az B Sınıfı) Adli Sicil Kaydı, S.G.K. Müdürlüğünden çalıģacak Ģoförün ĠĢe GiriĢ Bildirgesi. 2 adet fotoğraflarını ekleyerek müracaat ederler. Evrakların asıllarının gösterilmesi zorunludur. Taksilerin çalıģması esnasında meydana gelen her türlü kaza ve fiilden, bununla ilgili olarak yargıya intikal eden her türlü yükümlülükten ve üçüncü Ģahıslara karģı doğacak yükümlülüklerden tamamen ticari taksi iģletmecisi ve sürücü sorumludur. Tazminat ve bu gibi davalardan hükmedilen tazminat bedelleri hiçbir Ģekilde Belediyeye yöneltilemez, aksi durumda Belediye ruhsat sahibine rücu eder.

5 DURAK YERLERĠ VE ARAÇLARDA UYULACAK KURALLAR Madde 14. A-Durak yerlerinde uyulması gereken esaslar: 1-En az üç (3) araç park edebilecek alana sahip olacaktır, 2- ĠĢletme yazıhanesinde bir ecza dolabı bulunacaktır, 3-Park alanın tabanı beton, asfalt gibi etrafın kirlenmesine neden olmayacak bir madde ile kaplanacak ve birikinti sular toplama rögarlarına verilecektir, 4-Yollar üzerinde bulunan duraklar trafiğe mani olmayacak Ģekilde tespit edilecektir, 5-Telefon ve telsiz sistemi bulunacaktır, 6-Taksi duraklarında Ģoförlerin isimleri ve fotoğrafları görünür Ģekilde asılacaktır, 7-Taksilerde Ģoförle ilgili kimlik bilgileri müģterinin görebileceği Ģekilde asılacaktır, 8-Yazıhanenin prefabrik kulübe olması durumunda belediyece hazırlanan örnek projeye uygun olacaktır. B-(T) plaka sahibi iģletmeci ve sürücü uyacaklardır; aģağıdaki kurallara 1-ĠĢletmeci tarafından araç içinde sürücü haricinde kimse bulundurulamaz. 2-Yolculuğun baģlangıç noktası ile bitiģ noktası arasında taksimetrenin yazdığı kadar ücret yolcudan alınır. Ücretler bu yönetmeliğin 11. maddesinde belirtildiği Ģekilde alınır. 3-(T) plaka sahibi iģletmeci ve sürücü çevre sakinleri, müģteri, resmi ve gayri resmi vb. kuruluģların huzur ve rahatlarını bozacak davranıģlarda bulunamazlar. 4-Bütün (T) plaka sahibi iģetmeciler, Belediyece hazırlanmıģ olan yönetmelik çerçevesinde tespit edilen kurallara uyacaklardır. 5-Araçta yolcu varken radyo ve teyp açılmaz. 6-Taksi duraklarında alkollü içki bulunduramaz 7-Yolcunun beraberinde taģıdığı eģyasından 50 kiloya kadar olandan bagaj ücreti alınmaz. 8-Yolcularla münakaģa etmek kesinlikle yasaktır. Yolculara daima nazik davranılır. 9-Durakta çalıģan taksilerin plakalarının yazılı bulunduğu levha, durak

6 önüne asılır. 10-Hizmetlerin aksamaması için her durak resmi tatil günleri, Ulusal ve Milli Bayramlarda ve geceleri çalıģmak üzere sayıları 2'den az olmamak Ģartıyla, toplam mevcudunun 1/4'i oranında nöbet çizelgesi yapmak suretiyle çalıģmak zorundadır. 15-Her Taksi, Afyonkarahisar Belediye Meclisi tarafından belirlenen duraklarda bekleme yapar. C-Araçlarla ilgili uyulacak kurallar: 1-Araçların içinin ve dıģının her zaman temiz bulundurulması zorunludur. 2-Araç içindeki ıģıklandırma ve araç kaloriferi çalıģır durumda olacaktır. Araç içerisindeki ıģıklandırma daima beyaz ıģık olacaktır. 3- Araçlar Kanunca belirlenen renk ve Ģekilde boyalı olacaklardır. Kaza sonrası, hasarlı ve boyasız araçlar ile seyrüsefer yapılamayacaktır. 4- Yasalar çerçevesinde araç içinde bulundurulması zorunlu olan tüm belge ve gereçler, araçlarda bulundurulur. 5- Araç üzerinde ve Taksi duraklarında yapılacak ilan ve reklamlar Ticari Araçlarda Reklam Bulundurulması Hakkındaki Yönetmelik ve Afyonkarahisar Belediyesi Ġlan Reklam Yönetmeliği hükümlerine göre Afyonkarahisar Belediyesi nden izin alınması zorunludur. TĠCARĠ TAKSĠ DURAKLARI DENETĠM ĠġLEMLERĠ Madde 15. Taksi Durakları, ĠĢletmecilerin ve sürücülerin sorumluluğu altında, Afyonkarahisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü denetiminde aģağıda belirtilen hususlar çerçevesinde çalıģırlar. 1-Bu yönetmelikte belirtilen hususlarla ilgili denetimler, Ġl Emniyet Müdürlüğü, Ġl Jandarma Komutanlığı ve Zabıta Müdürlüğüne bağlı Trafik Ekipleri tarafından gerçekleģtirilir. 2-Zabıta Müdürlüğü tarafından ruhsat biriminden ruhsat alan her iģletmeci için bir sicil dosyası açılacaktır. Bu dosyada, araca iliģkin belgeler dıģında iģletmeci ve sürücüye ait belgeler de bulundurulacaktır. 3-VatandaĢlar bu yönetmelikte belirtilen hizmetlerle ilgili Ģikâyetlerini Afyonkarahisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne yazılı olarak bildireceklerdir. 4-Araç sürücülerinin, Denetim Görevlilerince yapılacak kontrollerde istenilen belgeleri ve evrakları göstermeleri zorunludur. Görevlilere zorluk çıkaran, hakaret eden veya kavga eden iģletmeci veya sürücüler ile ilgili adli mercilere baģvurulabileceği gibi araçlarına Belediye Encümenince gerekli ceza-i müeyyide uygulanacaktır. SORUMLULUK Madde 16. (T) plaka Ruhsatı sahibi iģletmeciler ve sürücü her türlü faaliyetleri nedeni ile doğacak mali, hukuki ve cezai sonuçlardan

7 doğrudan kendileri sorumludurlar. Bu nedenle Belediye ye herhangi bir sorumluluk atfedilemez. CEZALAR Madde 17. A-ÇalıĢma ruhsatı verilen iģletmeciler, bu yönetmelik hükümlerine aynen uyacaklarını kabul ederler. Bu yönetmelik hükümlerine uymayan iģletmecilere ve araç sürücüsüne para cezası ve çalıģma ruhsatının askıya alınması, ruhsat iptali cezaları uygulanır. Cezalar Denetim görevlilerince düzenlenen Durum Tespit Tutanağına dayanılarak Belediye Encümenince karara bağlanır. B-Afyonkarahisar Belediyesinin iģletmeciye veya sürücüye yapacağı her türlü bildirim, 7201 sayılı Tebligat Kanunu hükümlerine uygun olarak yapılır. C-Bu yönetmelikte belirtilen ve aynı zamanda da aģağıda maddeler halinde yazılan talimatlara uymayan araçlara ve/veya araç sahiplerine; 1608 Sayılı Umuru Belediyeye Müteallik Ahkâmı Cezaiye Hakkındaki Kanun ve 5728 Sayılı Temel Ceza Kanunlarının 66. Maddesine göre; Bir yıl içerisinde Ceza Cetvelinde belirtilen suçlardan 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10. Ve 12. Madde de belirtilen herhangi bir suçun iģlenmesi halinde; - 1. Cezada 5326 Sayılı Kanunun 32. Maddesine göre idari para cezası, - 2. Cezada idari para cezası ve 10 gün çalıģma ruhsat askıya alınarak çalıģmasına izin verilmez Cezada idari para cezası ve 20 gün çalıģma ruhsat askıya alınarak çalıģmasına izin verilmez Cezada idari para cezası ve 30 gün çalıģma ruhsat askıya alınarak çalıģmasına izin verilmez Cezada çalıģma ruhsatı iptal edilir. - Ceza Cetvelinde belirtilen suçlardan 11. madde de yer alan Ticari Plaka (Tahsis) Sahiplik Belgesi süresi sonunda tescil iģlemlerini yaptırmayanlar taģımacılık faaliyetinden çekilmiģ sayılırlar ve çalıģma ruhsatları yenilenmez. D-Suç niteliği içeren eylemler ve uygulanacak cezalar (Ceza Cetveli) aģağıda belirlendiği gibidir 1 Belediye Meclis kararına göre belirlenen Taksimetre tarifesini taksimetre cihazına iģlettirmemek 2 Kirli araçla sefere baģlamak 3 Durağı dıģında gereksiz bekleme yapmak, 4 Yolcuya hakaret etme veya kötü davranma 5 Denetim Görevlilerinin talimatlarına uymama 6 Taksi durağı çalıģma programını erken tatil etmesi

8 7 Belediye meclis kararı olmadan durak yeri oluģturup durakta çalıģmak, 8 Belirlenen yolcu taģıma ücret tarifesine uymamak. (tarifenin altında ve üstünde taģıma yapmak) 9 ÇalıĢma Ruhsatı olmadan veya kendi durakları dıģındaki duraklarda izinsiz olarak yolcu taģımacılığı yapmak. 10 Toplu olarak taģımacılık yapmamak, taģımacılığı aksatmak. 11 Ticari Plaka (Tahsis) Sahiplik Belgesi süresi sonunda araç alıp tescil iģlemlerini yaptırmamak. 12 Yönetmelikte düzenlenen ancak ceza cetvelinde bulunmayan yükümlülük ve yasaklara uymamak HÜKÜM BULUNMAYAN HALLER Madde 18. T plakalı ticari taksilerin sevk ve idaresi, çalıģma Ģartları ve çalıģma düzeni, (T)Taksi Durağı ÇalıĢma Ruhsatı araç sahiplerinin iģ ve iģlemleri ile ilgili iģbu yönetmelikte bulunmayan konular Belediye Meclisi tarafından belirlenir. YÜRÜRLÜK: Madde 19: 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18/m maddesinde verilen yetkiye göre iģ bu Yönetmelik Belediye Meclisince kabul edilip, yayımlandığı tarihte yürürlüğe girer. 12/11/ Belediye Meclisinin 04/11/2013 tarih ve 425 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen Zabıta Müdürlüğünün 01/10/2013 tarih ve sayılı yazıları ile; Belediyemiz mücavir alan sınırları içinde faaliyet gösterecek (N) serisinden nakliye araçlarının hangi koģullar altında ve ne Ģekilde çalıģacaklarını bunların iģleticileri ile verilen hizmetten yararlanan kuruluģlar arasındaki iliģkileri, uygulamayı yürütecek ve denetleyecek olan kuruluģ ve organların yetki ve sorumluluk alanlarını belirlemek amacıyla yönetmelik hazırlanması ile ilgili yazıları. ve konu ile ilgili kamu kurum ve kuruluģlarının temsilcileri ile birlikte değerlendirilmiģ; Gerekli inceleme ve araģtırmaların yapılmasından sonra hazırlanacak raporun meclisimize sunulması komisyonumuzca uygun görülmüģtür. 12/11/ Belediye Meclisinin 04/11/2013 tarih ve sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen Zabıta Müdürlüğünün 01/10/2013 tarih ve sayılı yazıları ile; Belediyemiz mücavir alan sınırları içinde faaliyet gösteren servis araçları ile ilgili 02/04/2007 tarihli Afyonkarahisar Servis araçları yönetmelik hükümlerinin günümüz Ģartlarına göre değerlendirilerek gerekli düzenlemelerin yapılması ile ilgili yazıları. değerlendirilmiģ; Gerekli inceleme ve araģtırmaların yapılmasından sonra hazırlanacak raporun meclisimize sunulması komisyonumuzca uygun görülmüģtür. 12/11/ Belediye Meclisinin 04/11/2013 tarih ve 422 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen; Otogar Taksi ġoförleri YardımlaĢma ve DayanıĢma Derneği BaĢkanı Sinan MUTLU nun 28/10/2013 tarihli dilekçesi ile; Belediye Meclisinin 01/12/2009 tarih ve 598 sayılı kararı ile T plakalarının boģta bekletme süresinin 2 yıl olarak belirlendiğini, kaza yapıp yeni araç alacak durumu olmayan, sağlık problemleri nedeniyle

9 plakasını çekmek zorunda kalanlar için bu sürenin kısa olduğunu, T plakalarının boģta bekletme süresinin 10 yıla çıkartılması ile ilgili talebi. değerlendirilmiģ; T plakalarının boģta bekletilme süresinin 10 yıl olması talebi komisyonumuzca uygun görülmemiģtir. 12/11/ Belediye Meclisinin 04/11/2013 tarih ve 422 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen; Fatih Minibüs Durağı çalıģanlarından Hasan AYTUĞ un 03 M 0119 plakalı minibüs hattına ortak olduğunu, ortağından hattın diğer yarısını satın almak istediğinde devir ücreti olarak TL istendiğini, ortaklardan devir alınmak istendiğinde devir ücretinin yarısının alınması ile ilgili talebi. değerlendirilmiģ; Belediye Meclisinin 04/11/2013 tarihli ve 416 sayılı kararı ile belirlenen 2014 Yılı Gelir ve Su Tarifeleri Cetvelinin 4. Maddesinin 4. Bendinde belirlenen ücretin, minibüs hattının ortaklar arasında devredilmesi halinde ücretin % 50 sinin alınacağı belirtildiğinden 01/01/2014 tarihinden itibaren ilgili meclis kararında belirtilen bedelin alınması komisyonumuzca uygun görülmüģtür. 12/11/ Belediye Meclisinin 04/11/2013 tarih ve 422 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen; ġehir içi nakliyatçılığı yapan esnafların 31/10/2013 tarihli dilekçeleri ile; Sanayi Camii yanına uygun görülen bir yere kapalı durak yeri yapılması ile ilgili talepleri. değerlendirilmiģ; Sanayi Camii Yanı Nakliye Durağında çalıģan esnaflar için Belediye dükkanları (köfteci iģyerleri) bitimine (2.00 m x 3.00 m) ölçülerinde taģınabilir malzemeden Belediyemiz tarafından belirlenecek tek tip projeye uygun olarak kapalı durak yeri yapılması komisyonumuzca uygun görülmüģtür. 12/11/ Belediye Meclisinin 04/11/2013 tarih ve 422 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen; Adliye Taksi Durağı çalıģanlarından ġükrü BULAġ ın 11/09/2013 tarihli dilekçesi ile; Adliye Binası yanına uygun görülen yere kapalı durak yeri yapılması ile ilgili talebi. değerlendirilmiģ; Adliye Taksi Durağında çalıģan esnaflar için Adliye Binası yanına Lale Sokak üzerine (1.50 m x 3.00 m) ölçülerinde taģınabilir malzemeden Belediyemiz tarafından belirlenecek tek tip projeye uygun olarak kapalı durak yeri yapılması komisyonumuzca uygun görülmüģtür. 12/11/ Belediye Meclisinin 04/11/2013 tarih ve 422 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen; Kanlıca Mahalle Muhtarı ve Sarıkaya, Reyha, Ġlba ve Rumi Siteleri Yöneticilerinin 16/09/2013 tarihli dilekçeleri ile; toplu taģıma araçlarının Ġlba Siteleri önünden geçecek Ģekilde güzergah verilmesi ile ilgili talepleri. değerlendirilmiģ; 01/12/2009 tarih ve 601 sayılı meclis kararı ile belirlenen Ataköy Minibüsleri Güzergahındaki; (Elmas Siteleri- ġahin Siteleri önünden 144. Sokağa giriģ Sokaktan 146. Sokağa giriģ-

10 146. Sokaktan sağa dönüģ-151. Sokağa giriģ Sokaktan sağa dönüģ- Günsazak Bulvarına çıkıģ) bölümünün iptal edilerek, Duraktan çıkıģ- Günsazak Bulvarı - Gün Sazak Bulvarından sağa dönüģ Sokak- (Sarıkanarya Siteleri- Defne Siteleri) Sokağa dönüģ (Ġlba Siteleri)- Günsazak Bulvarına çıkıģ. ġeklinde mahalle içi güzergahında değiģiklik yapılması komisyonumuzca uygun görülmüģtür. 12/11/ Belediye Meclisinin 04/11/2013 tarih ve 422 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen; Tınaztepe erkek Öğrenci Yurdu ve Çiğiltepe Kız Öğrenci Yurdu öğrencilerinin 23/09/2013 tarihli dilekçeleri ile; Yurtlardan Ali Çetinkaya Kampüsüne tek araç ile gidebilmeleri için gerekli düzenlemelerin yapılması ile ilgili talepleri. ve konu ile ilgili kamu kurum ve kuruluģlarının temsilcileri ile birlikte değerlendirilmiģ; gerekli inceleme ve araģtırmaların yapılmasından sonra hazırlanacak raporun meclisimize sunulması komisyonumuzca uygun görülmüģtür. 12/11/ Belediye Meclisinin 04/11/2013 tarih ve 422 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen; Muharrem USLU, Kamil BEDER, Erhan YAYLA, H. Hüseyin TERZĠ, Nimetiye ARSLAN, Suat KĠRAZ ve Ġsmail ÇĠÇEK Belediye BaĢkanlığımıza müracaat ederek Ģehir içinde nakliyatçılık yapmak istedikleri ve araçlarına (N) plaka verilmesi ile ilgili talepleri. değerlendirilmiģ; Konu ile ilgili gerekli inceleme araģtırmaların yapılmasından sonra hazırlanacak raporun meclisimize sunulması komisyonumuzca uygun görülmüģtür.

DÜZCE BELEDİYESİ (T) PLAKA TİCARİ TAKSİ ÇALIŞMA VE DEVİR YÖNETMELİĞİ İKİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam ve Yasal Dayanak

DÜZCE BELEDİYESİ (T) PLAKA TİCARİ TAKSİ ÇALIŞMA VE DEVİR YÖNETMELİĞİ İKİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam ve Yasal Dayanak DÜZCE BELEDİYESİ (T) PLAKA TİCARİ TAKSİ ÇALIŞMA VE DEVİR YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Yasal Dayanak Amaç MADDE 1 (1) Bu yönetmelik, Düzce Belediyesi sınırları içinde vatandaşın ulaşım ihtiyacını

Detaylı

AVANOS BELEDĠYE BAġKANLIĞI ZABITA AMĠRLĠĞĠ TAKSĠ DURAKLARI VE TĠCARĠ TAKSĠ TAġIMACILIK ESASLARI YÖNETMELĠĞĠ

AVANOS BELEDĠYE BAġKANLIĞI ZABITA AMĠRLĠĞĠ TAKSĠ DURAKLARI VE TĠCARĠ TAKSĠ TAġIMACILIK ESASLARI YÖNETMELĠĞĠ AVANOS BELEDĠYE BAġKANLIĞI ZABITA AMĠRLĠĞĠ TAKSĠ DURAKLARI VE TĠCARĠ TAKSĠ TAġIMACILIK ESASLARI YÖNETMELĠĞĠ AMAÇ MADDE 1. Avanos Belediyesi Sınırları içinde faaliyet gösteren taksi durakları ile yeni açılacak

Detaylı

BULANCAK BELEDİYESİ (T) PLAKA TİCARİ TAKSİ ÇALIŞMA VE DEVİR YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Yasal Dayanak

BULANCAK BELEDİYESİ (T) PLAKA TİCARİ TAKSİ ÇALIŞMA VE DEVİR YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Yasal Dayanak BULANCAK BELEDİYESİ (T) PLAKA TİCARİ TAKSİ ÇALIŞMA VE DEVİR YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Yasal Dayanak Amaç MADDE 1 (1) Bu yönetmelik, Bulancak Belediyesi sınırları içinde vatandaşın ulaşım

Detaylı

BABAESKİ BELEDİYESİ TAKSİ DURAKLARI ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

BABAESKİ BELEDİYESİ TAKSİ DURAKLARI ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BABAESKİ BELEDİYESİ TAKSİ DURAKLARI ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BÖLÜM 1: AMAÇ, KAPSAM, TANIMLAR, YASAL DAYANAK AMAÇ: Madde 1- Bu Yönetmelik Babaeski Belediyesi sınırları içinde; faaliyet gösteren teksi durakları

Detaylı

DÜZCE BELEDİYESİ (T) PLAKA TİCARİ TAKSİ ÇALIŞMA VE DEVİR YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Yasal Dayanak

DÜZCE BELEDİYESİ (T) PLAKA TİCARİ TAKSİ ÇALIŞMA VE DEVİR YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Yasal Dayanak DÜZCE BELEDİYESİ (T) PLAKA TİCARİ TAKSİ ÇALIŞMA VE DEVİR YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Yasal Dayanak Amaç MADDE 1 (1) Bu yönetmelik, Düzce Belediyesi sınırları içinde vatandaşın ulaşım ihtiyacını

Detaylı

AVANOS BELEDĠYESĠ ġehġr ĠÇĠ MĠNĠBÜS YÖNETMELĠĞĠ

AVANOS BELEDĠYESĠ ġehġr ĠÇĠ MĠNĠBÜS YÖNETMELĠĞĠ AVANOS BELEDĠYESĠ ġehġr ĠÇĠ MĠNĠBÜS YÖNETMELĠĞĠ KARAR TARĠHĠ : 11 / 05 / 2009 KARA NO : 8 Amaç: Madde 1- Bu Yönetmelik Avanos Belediyesi sınırları içinde belirlenen güzergâhlarda, yolcu taşıma izni verilen

Detaylı

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TİCARİ TAKSİ HİZMET YÖNETMELİĞİ (TT - T Plaka)

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TİCARİ TAKSİ HİZMET YÖNETMELİĞİ (TT - T Plaka) KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TİCARİ TAKSİ HİZMET YÖNETMELİĞİ (TT - T Plaka) Belediye Meclisi Kararı: 15/01/2007 tarih ve 16 sayılı AMAÇ: Madde: 1-Bu yönetmelik Konya Büyükşehir Belediyesi sınırları içinde

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI Hizmet Standartları Tablosu

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI Hizmet Standartları Tablosu T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI Hizmet Standartları Tablosu SIRA NO 1. T Plaka Devirleri 2. S Plaka Devir HİZMETİN ADI İSTENİLEN BELGELER 1-Başvuru Formu.(Ek-1) (Devir

Detaylı

DENĠZLĠ BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYESĠ TĠCARĠ HATLI MĠNĠBÜSLERĠN ÇALIġMA YÖNETMELĠĞĠ. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Yasal Dayanak

DENĠZLĠ BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYESĠ TĠCARĠ HATLI MĠNĠBÜSLERĠN ÇALIġMA YÖNETMELĠĞĠ. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Yasal Dayanak MADDE:1 Amaç ve Kapsam: DENĠZLĠ BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYESĠ TĠCARĠ HATLI MĠNĠBÜSLERĠN ÇALIġMA YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Yasal Dayanak Bu yönetmelik Denizli BüyükĢehir sınırları içinde belirlenen

Detaylı

Meclisin tasviplerine arz olunur. 08/02/2010

Meclisin tasviplerine arz olunur. 08/02/2010 BELEDĐYE TRAFĐK KOMĐSYON RAPORLARI Tarihi Sayısı Karar Özeti 08/02/2010 2010/14 (2010/14: Belediye Meclisinin 01/02/2010 tarih ve 84 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen; Sarıdere Alışveriş

Detaylı

Konya Büyükşehir Belediyesi Ticari Taksi (TT-T Plaka) Çalışma Yönetmeliği. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Yasal Dayanak

Konya Büyükşehir Belediyesi Ticari Taksi (TT-T Plaka) Çalışma Yönetmeliği. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Yasal Dayanak Kabul Tarihi: 18/06/2010 Kabul Sayısı: 361 Sayılı Belediye Meclis Kararı Yayım Tarihi: 16/07/2010 Tarihli Konya Postası Gazetesi Konya Büyükşehir Belediyesi Ticari Taksi (TT-T Plaka) Çalışma Yönetmeliği

Detaylı

Konya Büyükşehir Belediyesi Ticari Hatlı Minibüs (M Plaka) Çalışma Yönetmeliği. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Yasal Dayanak

Konya Büyükşehir Belediyesi Ticari Hatlı Minibüs (M Plaka) Çalışma Yönetmeliği. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Yasal Dayanak Kabul Tarihi: 18/06/2010 Kabul Sayısı: 360 Sayılı Belediye Meclis Kararı Yayım Tarihi: 16/07/2010 Tarihli Yeni Konya Gazetesi Konya Büyükşehir Belediyesi Ticari Hatlı Minibüs (M Plaka) Çalışma Yönetmeliği

Detaylı

BELEDİYE TRAFİK KOMİSYON RAPORLARI BELEDİYE TRAFİK KOMİSYON RAPORLARI Tarihi Sayısı Karar Özeti 02/01/2014 2014-01 Belediye Meclisinin 02/01/2014

BELEDİYE TRAFİK KOMİSYON RAPORLARI BELEDİYE TRAFİK KOMİSYON RAPORLARI Tarihi Sayısı Karar Özeti 02/01/2014 2014-01 Belediye Meclisinin 02/01/2014 BELEDİYE TRAFİK KOMİSYON RAPORLARI BELEDİYE TRAFİK KOMİSYON RAPORLARI Tarihi Sayısı Karar Özeti 02/01/2014 2014-01 Belediye Meclisinin 02/01/2014 tarihli toplantısında Trafik Komisyonuna havale edilen

Detaylı

T.C. ALMUS KAYMAKAMLIĞI Ġlçe Emniyet Amirliği HĠZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C. ALMUS KAYMAKAMLIĞI Ġlçe Emniyet Amirliği HĠZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HĠZMETĠN ADI 1 Elektronik Posta T.C. BAġVURUDA ĠSTENEN BELGELER 1-E-Posta-Bilgi Edinme, Ġhbar, ġikayet ve diğer (bimer@basbakanlık.gov.tr) 2-Bilgi Edinme, Ġhbar, ġikayet ve diğer HĠZMETĠN TAMAMLANMA

Detaylı

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TİCARİ HATLI MİNİBÜSLERİN HİZMET YÖNETMELİĞİ (M Plaka)

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TİCARİ HATLI MİNİBÜSLERİN HİZMET YÖNETMELİĞİ (M Plaka) KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TİCARİ HATLI MİNİBÜSLERİN HİZMET YÖNETMELİĞİ (M Plaka) Belediye Meclisi Kararı: 15/01/2007 tarih ve 16 sayılı AMAC: Madde: 1- Bu yönetmelik Konya Büyükşehir Belediyesi sınırları

Detaylı

T.C. MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ (T) PLAKA TAHSİSLİ TİCARİ TAKSİ ARAÇLARI VE TAKSİ DURAKLARI ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK

T.C. MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ (T) PLAKA TAHSİSLİ TİCARİ TAKSİ ARAÇLARI VE TAKSİ DURAKLARI ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK T.C. MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ (T) PLAKA TAHSİSLİ TİCARİ TAKSİ ARAÇLARI VE TAKSİ DURAKLARI ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK (Manisa Büyükşehir Belediye Meclisinin 12/08/2014 tarih ve 191 sayılı

Detaylı

T.C. KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TAKSİ DURAKLARI VE TİCARİ TAKSİ TAŞIMACILIK ESASLARI YÖNETMELİĞİ

T.C. KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TAKSİ DURAKLARI VE TİCARİ TAKSİ TAŞIMACILIK ESASLARI YÖNETMELİĞİ T.C. KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TAKSİ DURAKLARI VE TİCARİ TAKSİ TAŞIMACILIK ESASLARI YÖNETMELİĞİ AMAÇ MADDE 1. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sınırları içinde faaliyet gösteren taksi durakları ile yeni

Detaylı

MECLĐS BAŞKANLIĞINA TRAFĐK KOMĐSYON RAPORU

MECLĐS BAŞKANLIĞINA TRAFĐK KOMĐSYON RAPORU (2012/54) : Belediye Meclisinin 01/08/2012 tarih ve 317 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen; Tureks Turizm Taş. Đnş. Akar. Đst. Tem. Đşl. Tic. ve San. A.Ş. yetkilisi Talip ŞANLI nın 25/06/2012

Detaylı

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI Araç Kiralama Yönetmeliği İçindekiler 1.BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, YASAL DAYANAK, BAĞLAYICILIK, TANIMLAR VE HUKUKİ SORUMLULUK... 3 1.1. AMAÇ... 3 1.2. KAPSAM...

Detaylı

Meclisin tasviplerine arz olunur. 10/05/2010

Meclisin tasviplerine arz olunur. 10/05/2010 BELEDĐYE TRAFĐK KOMĐSYON RAPORLARI Tarihi Sayısı Karar Özeti 10/05/2010 2010/53 (2010/53: Belediye Meclisinin 03/03/2010 tarih ve 140 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen; Mustafa Ali BAŞKURT

Detaylı

Resmî Gazete YÖNETMELİK

Resmî Gazete YÖNETMELİK 30 Ocak 2015 CUMA Resmî Gazete Sayı : 29252 YÖNETMELİK Sağlık Bakanlığından: AYAKTA TEġHĠS VE TEDAVĠ YAPILAN ÖZEL SAĞLIK KURULUġLARI HAKKINDA YÖNETMELĠKTE DEĞĠġĠKLĠK YAPILMASINA DAĠR YÖNETMELĠK MADDE 1

Detaylı

S.N Hizmetin Adı İstenen Belgeler Hizmetin Tamamlanma Süresi GİRİŞ ÇIKIŞ 1-Nüfus cüzdan aslı ve fotokopisi BELGESİ

S.N Hizmetin Adı İstenen Belgeler Hizmetin Tamamlanma Süresi GİRİŞ ÇIKIŞ 1-Nüfus cüzdan aslı ve fotokopisi BELGESİ T.C. HANÖNÜ KAYMAKAMLIĞI İLÇE EMNİYET AMİRLİĞİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU S.N Hizmetin Adı İstenen Belgeler Hizmetin Tamamlanma Süresi GİRİŞ ÇIKIŞ 1-Nüfus cüzdan aslı ve fotokopisi BELGESİ 15 DAKİKA 2-Dilekçe

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI İSTANBUL

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI İSTANBUL KARARIN ÖZÜ : Sivil Savunma Uzmanlığı nın Görev ve ÇalıĢma Yönetmeliği. TEKLİF : Sivil Savunma Uzmanlığı nın 31.03.2010 tarih, 2010/1043 sayılı teklifi. BAġKANLIK MAKAMI NA; Ġlgi: 18.03.2010 tarih ve 129

Detaylı

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TRAFİK TESCİL VE DENETLEME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TRAFİK TESCİL VE DENETLEME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI S. 1 Yeni Sürücü Belgesi verme işlemi 2 Fark Sürücü Belgesi verme işlemi 1 - M.T.S. Kursu'na Müracaat Formu (Ek-2 ) 2 - Sürücü Olur Raporu (Son 1 yıl içerisinde Aksaray'dan alınmış ve sınıfına uygun olmalı.)

Detaylı

ARAÇ: Bu yönetmelik uyarına kent içinde işletmeci tarafından kullanılan araç,

ARAÇ: Bu yönetmelik uyarına kent içinde işletmeci tarafından kullanılan araç, BABAESKĐ BELEDĐYESĐ TAKSĐ DURAKLARI ÇALIŞMA YÖNETMELĐĞĐ BÖLÜM 1: AMAÇ, KAPSAM, TANIMLAR, YASAL DAYANAK AMAÇ: Madde 1- Bu Yönetmelik Babaeski Belediyesi sınırları içinde; faaliyet gösteren teksi durakları

Detaylı

T.C. KÜTAHYA BELEDİYESİ ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

T.C. KÜTAHYA BELEDİYESİ ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM T.C. KÜTAHYA BELEDİYESİ ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak, Tanımlar, Bağlılık Amaç ve Kapsam MADDE 1 (1) Bu Yönetmelik Kütahya

Detaylı

TEKİRDAĞ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ MARMARAEREĞLİSİ İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

TEKİRDAĞ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ MARMARAEREĞLİSİ İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 2 TEKİRDAĞ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ MARMARAEREĞLİSİ İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU HİZMETİN ADI Nakil Olan Ticari Araçlarda İstenen Belgeler Unvan Değişikliği - Ad, Soyad Değişikliği

Detaylı

ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI

ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI SIRA NO 1 2 3 4 HİZMETİN ADI Trafik ve Denetim ile İlgili Şikayet ve Talep Değerlendirme Ulaşım Koordinasyon ile İlgili Şikayet ve Talep Değerlendirme Ulaşım Planlama ile İlgili Şikayet ve Talep Değerlendirme

Detaylı

Meclisin tasviplerine arz olunur. 06/04/2010

Meclisin tasviplerine arz olunur. 06/04/2010 BELEDĐYE TRAFĐK KOMĐSYON RAPORLARI Tarihi Sayısı Karar Özeti 06/04/2010 2010/32 (2010/32: Belediye Meclisinin 01/04/2010 tarih ve 181sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen; Đl Özel Đdaresi

Detaylı

HORASAN İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TRAFİK TESCİL VE DENETLEME BÜRO AMİRLİĞİ

HORASAN İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TRAFİK TESCİL VE DENETLEME BÜRO AMİRLİĞİ HORASAN İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI S.NO 1 VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI EHLİYETİN TESLİMİ (1.DEFA) TRAFİK TESCİL VE DENETLEME BÜRO AMİRLİĞİ BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER 3-Vergi Dairesinden

Detaylı

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TRAFİK TESCİL VE DENETLEME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TRAFİK TESCİL VE DENETLEME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI 1 Yeni Sürücü Belgesi verme işlemi 2 Fark Sürücü Belgesi verme işlemi 1 - Öğrenim Belgesi (Belgenin aslı veya sürücü kursu veya okulundan tasdikli fotokopisi) 2 - M.T.S. Kursu'na Müracaat Formu (Ek-2 )

Detaylı

T.C. SİVAS BELEDİYESİ HUKUK VE MEVZUAT KOMİSYONU RAPORU. Sayı :6 14/03/2018 Konu :Yönetmelik Değişikliği MECLİS BAŞKANLIĞINA (KOMİSYON RAPORU)

T.C. SİVAS BELEDİYESİ HUKUK VE MEVZUAT KOMİSYONU RAPORU. Sayı :6 14/03/2018 Konu :Yönetmelik Değişikliği MECLİS BAŞKANLIĞINA (KOMİSYON RAPORU) HUKUK VE MEVZUAT KOMİSYONU RAPORU Sayı :6 14/03/2018 Yönetmelik Değişikliği Belediye Meclisi nin Mart ayı toplantısı 07/03/2018 tarihli birleşiminde Meclis Hukuk ve Mevzuat Komisyonuna havale olunan Sivas

Detaylı

BİLECİK BELEDİYESİ ÖZEL SERVİS ARAÇLARI YÖNETMELİĞİ

BİLECİK BELEDİYESİ ÖZEL SERVİS ARAÇLARI YÖNETMELİĞİ BİLECİK BELEDİYESİ ÖZEL SERVİS ARAÇLARI YÖNETMELİĞİ KARAR TARİHİ : 09/07/2010 KARAR NO : 2010/69 Amaç Madde 1- Bu yönetmelik Bilecik Belediyesi ve mücavir alan sınırları içerisinde her türlü servis taşımacılığı

Detaylı

Meclisin tasviplerine arz olunur. 04/12/2008

Meclisin tasviplerine arz olunur. 04/12/2008 BELEDĐYE TRAFĐK KOMĐSYON RAPORLARI Tarihi Sayısı Karar Özeti 04/12/2008 2008/127 (2008/127: Belediye Meclisinin 01/12/2008 tarih ve 484 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen; Hüseyin DURGUN

Detaylı

TOPLU ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

TOPLU ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO 1 HİZMETİN ADI Personel Servis Aracı Güzergah Kullanım İzin Belgesi TOPLU ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1) Personel Servis Aracı Başvuru Formu 2) Araç

Detaylı

T.C. DENĐZLĐ BELEDĐYESĐ MECLĐS KARARI

T.C. DENĐZLĐ BELEDĐYESĐ MECLĐS KARARI TĐCARĐ HATLI MĐNĐBÜSLERĐN ÇALIŞMA YÖNETMELĐĞĐ Amaç : BĐRĐNCĐ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Yasal Dayanak Madde: 1- Bu yönetmeliğin amacı; Belediye sınırları ve mücavir alan sınırları içinde belirlenen güzergâhlarda

Detaylı

Ruhsat Harcı (2015 yılı için Jeotermal kaynak iģletme harç miktarı; 7.028,45 TL., mineralli su iģletme ruhsat harç miktarı 3.514,25 TL.

Ruhsat Harcı (2015 yılı için Jeotermal kaynak iģletme harç miktarı; 7.028,45 TL., mineralli su iģletme ruhsat harç miktarı 3.514,25 TL. JEOTERMAL KAYNAK VE DOĞAL MĠNERALLĠ SULAR ARAMA RUHSATI MÜRACAATI Talep sahibince 1/25000 ölçekli pafta adı ve altı derecelik dilim esas alınarak yedi basamaklı koordinat sistemine göre yirmi noktayı ve

Detaylı

ULAŞIM PLANLAMA VE RAYLI SİSTEM DAİRE BAŞKANLIĞI ELEKTRONİK ÖDEME SİSTEMLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

ULAŞIM PLANLAMA VE RAYLI SİSTEM DAİRE BAŞKANLIĞI ELEKTRONİK ÖDEME SİSTEMLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU ULAŞIM PLANLAMA VE RAYLI SİSTEM DAİRE BAŞKANLIĞI ELEKTRONİK ÖDEME SİSTEMLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 1 İndirimsiz (Tam)Seyahat Kartı 1- Seyahat kartı satış noktalarından kart bedelini

Detaylı

GİRESUN BELEDİYESİ ŞEHİR İÇİ DOLMUŞ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar

GİRESUN BELEDİYESİ ŞEHİR İÇİ DOLMUŞ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar GİRESUN BELEDİYESİ ŞEHİR İÇİ DOLMUŞ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç Madde 1-(1) Bu Yönetmeliğin amacı, Giresun Belediyesi ve mücavir alan sınırları içerisinde toplu taşıma

Detaylı

Meclisin tasviplerine arz olunur.07/05/2008

Meclisin tasviplerine arz olunur.07/05/2008 BELEDĐYE TRAFĐK KOMĐSYON RAPORLARI Tarihi Sayısı Karar Özeti 07/05/2008 2008/42 (2008/42)GÜNDEM 1: Belediye Meclisinin 01/05/2008 tarih ve 179 nolu kararı ile komisyonumuza havale edilen; Uydukent minibüs

Detaylı

KARAMAN BELEDİYE MECLİS KARARI

KARAMAN BELEDİYE MECLİS KARARI KARAR TARİHİ: 07.12.2010 KARAMAN BELEDİYE MECLİS KARARI KARAR-443 Belediye Meclisinin 05.11.2010 tarih ve 359 sayılı kararı ile tekrar İdari İşler Komisyonuna havale edilen Özel Servis Araçları Yönetmeliği

Detaylı

Meclisin tasviplerine arz olunur. 07/09/2009

Meclisin tasviplerine arz olunur. 07/09/2009 BELEDĐYE TRAFĐK KOMĐSYON RAPORLARI Tarihi Sayısı Karar Özeti 07/09/2009 2009/112 (2009/112: Belediye Meclisinin 01/09/2009 tarih ve 465 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen; 2. Belediye Şehir

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYESĠ ALT YAPI KOORDĠNASYON MERKEZĠ (AYKOME) UYGULAMA YÖNETMELĠĞĠNDE DEĞĠġĠKLĠK YAPILMASINA DAĠR YÖNETMELĠK

T.C. MUĞLA BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYESĠ ALT YAPI KOORDĠNASYON MERKEZĠ (AYKOME) UYGULAMA YÖNETMELĠĞĠNDE DEĞĠġĠKLĠK YAPILMASINA DAĠR YÖNETMELĠK Karar No :82 Karar Tarihi :10/03/2015 KONUSU: Hizmet ve hizmet alanlarının mahalli özellikleri, zaman ve yer şartları ile mahalli imkânlar göz önünde bulundurularak 09.09.2014 tarih ve 142 karar numarasıyla

Detaylı

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu yönetmeliğin amacı;

Detaylı

BELEDĐYE TRAFĐK KOMĐSYON RAPORLARI

BELEDĐYE TRAFĐK KOMĐSYON RAPORLARI BELEDĐYE TRAFĐK KOMĐSYON RAPORLARI Tarihi Sayısı Karar Özeti 11/05/2009 2009/51 (2009/51: Belediye Meclisinin 04/05/2009 tarih ve 154 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen; Şehir Đçi Minibüs

Detaylı

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER. 1-Yeşilkart Başvuru formu 2-Aile Nüfus Kayıt Örneği 3-Başvuru Dilekçesi

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER. 1-Yeşilkart Başvuru formu 2-Aile Nüfus Kayıt Örneği 3-Başvuru Dilekçesi SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ SÜRE) 01 Şikayet Müracaatları 1-Şikayet Dilekçesi 2-Nüfus Cüzdan Fotokopileri 3-Tanıkları 4-Tanık

Detaylı

T.C. KOZAKLI KAYMAKAMLIĞI İlçe Emniyet Amirliği Belgelendirme Büro Amirliği HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

T.C. KOZAKLI KAYMAKAMLIĞI İlçe Emniyet Amirliği Belgelendirme Büro Amirliği HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER T.C. KOZAKLI KAYMAKAMLIĞI İlçe Emniyet Amirliği Belgelendirme Büro Amirliği HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN

Detaylı

MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; çalıģanlara verilecek iģ sağlığı ve güvenliği eğitimlerinin usul ve esaslarını düzenlemektir.

MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; çalıģanlara verilecek iģ sağlığı ve güvenliği eğitimlerinin usul ve esaslarını düzenlemektir. ÇALIġANLARIN Ġġ SAĞLIĞI VE GÜVENLĠĞĠ EĞĠTĠMLERĠNĠN USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELĠK BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; çalıģanlara verilecek iģ

Detaylı

PASİNLER İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TRAFİK TESCİL VE DENETLEME BÜRO AMİRLİĞİ KAMU HİZMET STANDARDI

PASİNLER İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TRAFİK TESCİL VE DENETLEME BÜRO AMİRLİĞİ KAMU HİZMET STANDARDI S.NO 1 VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI EHLİYETİN TESLİMİ (1.DEFA) PASİNLER İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TRAFİK TESCİL VE DENETLEME BÜRO AMİRLİĞİ KAMU HİZMET STANDARDI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER 3-Vergi Dairesinden

Detaylı

YÖNETMELİK. e) Katılımcı: Yeterlilik kazanmak üzere sertifikalı eğitim programına katılan kiģiyi,

YÖNETMELİK. e) Katılımcı: Yeterlilik kazanmak üzere sertifikalı eğitim programına katılan kiģiyi, 4 Şubat 2014 SALI Resmî Gazete Sayı : 28903 Sağlık Bakanlığından: YÖNETMELİK SAĞLIK BAKANLIĞI SERTĠFĠKALI EĞĠTĠM YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam MADDE 1 (1) Bu

Detaylı

T.C. SĠLĠVRĠ BELEDĠYE BAġKANLIĞI ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. GÖREV VE ÇALIġMA YÖNETMELĠĞĠ. Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Temel Ġlkeler

T.C. SĠLĠVRĠ BELEDĠYE BAġKANLIĞI ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. GÖREV VE ÇALIġMA YÖNETMELĠĞĠ. Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Temel Ġlkeler T.C. SĠLĠVRĠ BELEDĠYE BAġKANLIĞI ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIġMA YÖNETMELĠĞĠ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Temel Ġlkeler Amaç ve Kapsam MADDE 1 Bu Yönetmeliğin amacı; Silivri Belediye

Detaylı

BELEDİYE TRAFİK KOMİSYON RAPORLARI

BELEDİYE TRAFİK KOMİSYON RAPORLARI BELEDİYE TRAFİK KOMİSYON RAPORLARI Tarihi Sayısı Karar Özeti 01/04/2016 2016-26 2016-26: Belediye Meclisinin 01/03/2016 tarih ve 115 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen; Çavuşbaş Minibüs

Detaylı

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ TRAFİK YÖNERGESİ

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ TRAFİK YÖNERGESİ T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ TRAFİK YÖNERGESİ Amaç ve Kapsam Madde 1- Bu Yönergenin amacı, can ve mal güvenliği yönünden; Karabük Üniversitesinin yönetimi altındaki alanlar içinde trafik düzeninin sağlanması

Detaylı

Madde 3- Bu Yönetmelik 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanununun değişik 26 ncı maddesine dayanılarak hazırlanmıştır.

Madde 3- Bu Yönetmelik 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanununun değişik 26 ncı maddesine dayanılarak hazırlanmıştır. TİCARİ ARAÇLARDA REKLAM BULUNDURULMASI HAKKINDA YÖNETMELİK 28.02.1998-22800İLK (Değ:22.04.2003-25087) (Değ:10.06.2003-25134) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu Yönetmeliğin

Detaylı

Meclisin tasviplerine arz olunur. 05/11/2010

Meclisin tasviplerine arz olunur. 05/11/2010 BELEDĐYE TRAFĐK KOMĐSYON RAPORLARI Tarihi Sayısı Karar Özeti 05/11/2010 2010/142 (2010/142: Belediye Meclisinin 01/11/2010 tarih ve 551 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen; Oruçoğlu Đlköğretim

Detaylı

ERDEK EMNĠYET MÜDÜRLÜĞÜ HĠZMET STANDARDI TABLOSU

ERDEK EMNĠYET MÜDÜRLÜĞÜ HĠZMET STANDARDI TABLOSU ERDEK EMNĠYET MÜDÜRLÜĞÜ HĠZMET STANDARDI TABLOSU SIRA 1 6136 Sayılı Kanuna Göre Silah Ruhsatları Yönetmeliğin 8.9 Mad. 2 221 Sayılı Kanuna Göre Yivsiz Tüfek Ruhsatı 3 Umuma Açık Yerler 29 Sayılı Kanun

Detaylı

BALIKESĠR BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYE BAġKANLIĞI BASKĠ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞĠġĠKLĠĞĠ SINAVINA ĠLĠġKĠN USUL VE ESASLAR

BALIKESĠR BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYE BAġKANLIĞI BASKĠ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞĠġĠKLĠĞĠ SINAVINA ĠLĠġKĠN USUL VE ESASLAR BALIKESĠR BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYE BAġKANLIĞI BASKĠ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞĠġĠKLĠĞĠ SINAVINA ĠLĠġKĠN USUL VE ESASLAR Mahalli Ġdareler Personelinin Görevde Yükselme ve Unvan DeğiĢikliği

Detaylı

TOPRAK MAHSULLERĠ OFĠSĠ TEKĠRDAĞ ġube MÜDÜRLÜĞÜNDEN TA ġ I M A Y A P T I R I L A C A K T I R

TOPRAK MAHSULLERĠ OFĠSĠ TEKĠRDAĞ ġube MÜDÜRLÜĞÜNDEN TA ġ I M A Y A P T I R I L A C A K T I R TOPRAK MAHSULLERĠ OFĠSĠ TEKĠRDAĞ ġube MÜDÜRLÜĞÜNDEN TA ġ I M A Y A P T I R I L A C A K T I R Dumansız Sanayi Bölgesindeki Kiralık Evren Depo Stoklarından 5.000 ton, dökme hububatın karayolundan Tekirdağ

Detaylı

Meclisin tasviplerine arz olunur. 11/01/2010

Meclisin tasviplerine arz olunur. 11/01/2010 BELEDĐYE TRAFĐK KOMĐSYON RAPORLARI Tarihi Sayısı Karar Özeti 11/01/2010 2010/01 (2010/01: Belediye Meclisinin 04/01/2010 tarih ve 15 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen; Çavuşbaş Minibüs

Detaylı

Meclisin tasviplerine arz olunur. 07/01/2009

Meclisin tasviplerine arz olunur. 07/01/2009 BELEDĐYE TRAFĐK KOMĐSYON RAPORLARI Tarihi Sayısı Karar Özeti 07/01/2009 2009/01 (2009/01: Belediye Meclisinin 02/01/2009 tarih ve 39 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen; Dumlupınar Mahalle

Detaylı

T.C. SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TAKSİ DURAKLARI VE TİCARİ TAKSİ TAŞIMACILIK ESASLARI YÖNETMELİĞİ

T.C. SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TAKSİ DURAKLARI VE TİCARİ TAKSİ TAŞIMACILIK ESASLARI YÖNETMELİĞİ T.C. SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TAKSİ DURAKLARI VE TİCARİ TAKSİ TAŞIMACILIK ESASLARI YÖNETMELİĞİ AMAÇ MADDE 1. Sakarya Büyükşehir Belediyesi sınırları içinde faaliyet gösteren taksi durakları ile yeni

Detaylı

T.C. HATAY VALİLİĞİ İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şube Müdürlüğü HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C. HATAY VALİLİĞİ İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şube Müdürlüğü HİZMET STANDARTLARI TABLOSU T.C. HATAY VALİLİĞİ İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şube Müdürlüğü HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIR A NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ

Detaylı

T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SERVİS ARAÇLARI HİZMET YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM

T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SERVİS ARAÇLARI HİZMET YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SERVİS ARAÇLARI HİZMET YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK Meclis Karar Numarası : 2016/219 Meclis Karar Tarihi : 11.08.2016 Yürürlüğe Girdiği Tarih :

Detaylı

Revizyon No. Revizyon Tarihi. Yayın Tarihi. Sayfa No 1/1 MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞAN TEMSİLCİSİ BELİRLEME KLAVUZU

Revizyon No. Revizyon Tarihi. Yayın Tarihi. Sayfa No 1/1 MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞAN TEMSİLCİSİ BELİRLEME KLAVUZU . MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞAN TEMSİLCİSİ BELİRLEME KLAVUZU Doküman No EK-1.a Revizyon No. Revizyon Tarihi. Yayın Tarihi. Sayfa No 1/1 Okullarda/Kurumlarda Çalışan Temsilcisi belirleme iş ve İşlemleri İş Sağlığı

Detaylı

T.C. KIRIKKALE BELEDİYESİ TİCARİ (M) PLAKALI MİNİBÜS ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

T.C. KIRIKKALE BELEDİYESİ TİCARİ (M) PLAKALI MİNİBÜS ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM T.C. KIRIKKALE BELEDİYESİ TİCARİ (M) PLAKALI MİNİBÜS ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, TANIMLAR, YASAL DAYANAK AMAÇ: Madde -1 -Bu Yönetmelik Kırıkkale Belediyesi sınırları içinde belirlenen

Detaylı

06.11.2013 2013 toplantı döneminin 10. birleşiminin 1. oturumunun yapılması için toplandı.

06.11.2013 2013 toplantı döneminin 10. birleşiminin 1. oturumunun yapılması için toplandı. KAPAKLI BELEDĠYESĠ MECLĠS KARAR ÖZETLERĠ -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Karar Tarihi: 06.11.2013 Toplantı No:

Detaylı

DĠNAR ĠLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI KAMU HĠZMET STANDARTLARI TESPĠT ÇĠZELGESĠ

DĠNAR ĠLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI KAMU HĠZMET STANDARTLARI TESPĠT ÇĠZELGESĠ KAPSAMINDA VERĠLEN SĠLAH TAġIMA RUSATLARI TAMAMLANDIKTAN SONRA CAN GÜVENLĠĞĠ NEDENĠ ĠLE VERĠLECEK SĠLAH TAġIMA RUSAT ĠġLEMLERĠNĠN TAMAMLANMASI (30) Ġġ GÜNÜ DĠNAR ĠLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI KAMU HĠZMET STANDARTLARI

Detaylı

T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TİCARİ TAKSİLER VE TAKSİ DURAKLARI ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK

T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TİCARİ TAKSİLER VE TAKSİ DURAKLARI ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TİCARİ TAKSİLER VE TAKSİ DURAKLARI ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK Meclis Karar Numarası : 2014/087 Meclis Karar Tarihi : 14.08.2014 Yürürlüğe Girdiği Tarih :

Detaylı

KAPAKLI BELEDİYESİ (T) PLAKALI TİCARİ TAKSİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar

KAPAKLI BELEDİYESİ (T) PLAKALI TİCARİ TAKSİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar KAPAKLI BELEDİYESİ (T) PLAKALI TİCARİ TAKSİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç: Madde 1- Bu Yönetmelik Kapaklı Belediyesi mücavir alan sınırları içinde yolcu taşıma izni verilen

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ KORUMA VE GÜVENLİK MÜDÜRLÜĞÜ ULAŞIM GÜVENLİĞİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve İlkeler

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ KORUMA VE GÜVENLİK MÜDÜRLÜĞÜ ULAŞIM GÜVENLİĞİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve İlkeler ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ KORUMA VE GÜVENLİK MÜDÜRLÜĞÜ ULAŞIM GÜVENLİĞİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve İlkeler Amaç ve Kapsam Madde 1 (1) Bu yönergenin amacı, Ondokuz Mayıs

Detaylı

ERTÜRK YEMĠNLĠ MALĠ MÜġAVĠRLĠK VE BAĞIMSIZ DENETĠM A.ġ.

ERTÜRK YEMĠNLĠ MALĠ MÜġAVĠRLĠK VE BAĞIMSIZ DENETĠM A.ġ. 05.05.2014 ERTÜRK YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK VE BAĞIMSIZ DENETİM A.Ş. SİRKÜLER 2014/72 KONU: İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetlerinin Desteklenmesi Hakkında. Giriş : 24.12.2013 tarih ve 28861 sayılı Resmî Gazetede

Detaylı

T.C. SĠLĠVRĠ BELEDĠYE BAġKANLIĞI ĠNSAN KAYNAKLARI VE EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIġMA YÖNETMELĠĞĠ. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Ġlke ve Tanımlar

T.C. SĠLĠVRĠ BELEDĠYE BAġKANLIĞI ĠNSAN KAYNAKLARI VE EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIġMA YÖNETMELĠĞĠ. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Ġlke ve Tanımlar T.C. SĠLĠVRĠ BELEDĠYE BAġKANLIĞI ĠNSAN KAYNAKLARI VE EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIġMA YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Ġlke ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu yönetmeliğin amacı Silivri Belediye BaĢkanlığı

Detaylı

TİCARİ PLAKALARIN VERİLMESİNDE UYULACAK USUL VE ESASLAR HAKKINDA KARAR KARAR SAYISI : 86/10553 RESMİ GAZETE TARİHİ :03-05-1986/19096

TİCARİ PLAKALARIN VERİLMESİNDE UYULACAK USUL VE ESASLAR HAKKINDA KARAR KARAR SAYISI : 86/10553 RESMİ GAZETE TARİHİ :03-05-1986/19096 TİCARİ PLAKALARIN VERİLMESİNDE UYULACAK USUL VE ESASLAR HAKKINDA KARAR KARAR SAYISI : 86/10553 RESMİ GAZETE TARİHİ :03-05-1986/19096 KARAR SAYISI : 90/390 RESMİ GAZETE TARİHİ :27-06-1990/20561 KARAR SAYISI

Detaylı

T.C. KEPEZ BELEDİYESİ SERVİS ARAÇLARI HİZMET YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

T.C. KEPEZ BELEDİYESİ SERVİS ARAÇLARI HİZMET YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM T.C. KEPEZ BELEDİYESİ SERVİS ARACI YÖNETMELİĞİ 2018 T.C. KEPEZ BELEDİYESİ SERVİS ARAÇLARI HİZMET YÖNETMELİĞİ Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Madde 1- Bu yönetmelik Kepez Belediyesi sınırları

Detaylı

T. C. MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Ulaşım Dairesi Başkanlığı TİCARİ TAKSİ YÖNETMELİĞİ

T. C. MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Ulaşım Dairesi Başkanlığı TİCARİ TAKSİ YÖNETMELİĞİ T. C. MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Ulaşım Dairesi Başkanlığı TİCARİ TAKSİ YÖNETMELİĞİ MAYIS 2016 Amaç Madde 1 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki dayanak, Tanımlar Bu yönetmelik Mersin Büyükşehir Belediyesi

Detaylı

TÜRKELİ BELEDİYESİ TAKSİ DURAKLARI VE TİCARİ TAKSİ TOPLU TAŞIMA YÖNETMELİĞİ

TÜRKELİ BELEDİYESİ TAKSİ DURAKLARI VE TİCARİ TAKSİ TOPLU TAŞIMA YÖNETMELİĞİ TÜRKELİ BELEDİYESİ TAKSİ DURAKLARI VE TİCARİ TAKSİ TOPLU TAŞIMA YÖNETMELİĞİ AMAÇ Madde 1. İş bu yönetmelik; Türkeli Belediyesi sınırları içinde yolcu taşıma izni verilen (T) plakalı ticari taksiler ve

Detaylı

Encümene giren zabıt sayısı...833. Encümende ihtar verilen zabıt sayısı... 353. Encümende ceza çıkan zabıt sayısı...480

Encümene giren zabıt sayısı...833. Encümende ihtar verilen zabıt sayısı... 353. Encümende ceza çıkan zabıt sayısı...480 Müdürlüğümüz Personeli 1 Zabıta Müdürü 1 Zabıta Amiri 2 Zabıta Komiseri 1 Zabıta Trafik Komiseri 1 Veteriner Hekim 21 Zabıta Memuru 6 Yardımcı Zabıta 2 Köpek Toplama Personeli 2 Kalem Yardımcı personel

Detaylı

T.C. MANĠSA BELEDĠYESĠ ULAġIM HĠZMETLERĠ MÜDÜRLÜĞÜ UMUM SERVĠS ARAÇLARI J PLAKA TAHSĠS ġartnamesġ

T.C. MANĠSA BELEDĠYESĠ ULAġIM HĠZMETLERĠ MÜDÜRLÜĞÜ UMUM SERVĠS ARAÇLARI J PLAKA TAHSĠS ġartnamesġ T.C. MANĠSA BELEDĠYESĠ ULAġIM HĠZMETLERĠ MÜDÜRLÜĞÜ UMUM SERVĠS ARAÇLARI J PLAKA TAHSĠS ġartnamesġ I. BÖLÜM ĠDARE, AMAÇ, KAPSAM, TANIMLAR VE YASAL DAYANAK ĠDAREYE ĠLĠġKĠN BĠLGĠLER ĠDARENĠN; a) Adı: Manisa

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYESİ ( T ) PLAKALI TİCARİ TAKSİ İŞLETME YÖNETMELİĞİ

T.C. ÇORUM BELEDİYESİ ( T ) PLAKALI TİCARİ TAKSİ İŞLETME YÖNETMELİĞİ T.C. ÇORUM BELEDİYESİ ( T ) PLAKALI TİCARİ TAKSİ İŞLETME YÖNETMELİĞİ Amaç: Madde 1- Bu yönetmelik; Çorum Belediyesi sınırları içerisinde çalışan ve çalışacak olan ( T ) plakalı ticari taksilerin hangi

Detaylı

T.C. BALIKESĠR EDREMĠT BELEDĠYE BAġKANLIĞI ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ BĠRĠNCĠ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar

T.C. BALIKESĠR EDREMĠT BELEDĠYE BAġKANLIĞI ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ BĠRĠNCĠ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar T.C. BALIKESĠR EDREMĠT BELEDĠYE BAġKANLIĞI ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKĠ VE ÇALIġMA YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1 - Bu Yönetmeliğin amacı, Edremit Belediye

Detaylı

T.C. DERĠNCE BAġKANLIĞI YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIġMA YÖNETMELĠĞĠ

T.C. DERĠNCE BAġKANLIĞI YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIġMA YÖNETMELĠĞĠ T.C. DERĠNCE BAġKANLIĞI YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIġMA YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Tanımlar, Yasal Dayanaklar Amaç MADDE 1 Bu yönetmelik Derince Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü nün

Detaylı

HAVSA BELEDİYESİ TAKSİ YÖNETMELİĞİ BÖLÜM 1 : AMAÇ, KAPSAM, TANIMLAR, YASAL DAYANAK

HAVSA BELEDİYESİ TAKSİ YÖNETMELİĞİ BÖLÜM 1 : AMAÇ, KAPSAM, TANIMLAR, YASAL DAYANAK HAVSA BELEDİYESİ TAKSİ YÖNETMELİĞİ BÖLÜM 1 : AMAÇ, KAPSAM, TANIMLAR, YASAL DAYANAK Amaç: Madde 1- Bu Yönetmelik Havsa Belediyesi sınırları içinde belirlenen güzergahlarda yolcu taşıma izni verilen (T)

Detaylı

Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü

Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ALANYA BELEDİYESİ DEVE İLE TURİSTİK FAALİYETTE BULUNAN HAYVAN İŞLETMELERİNİN ÇALIŞMA ESAS VE USULLERİ YÖNETMELİĞİ Sunum:Hasan EŞİT Veteriner Hekim Aralık 2015

Detaylı

1-E-Posta-Bilgi Edinme, İhbar, bimer@başbakanlık.gov.tr 2-Şikâyet ve Diğer Müracaatlar. 1 Fotoğraf 2 Sabıka Kaydı Olmadığına Dair Yazılı Beyanı

1-E-Posta-Bilgi Edinme, İhbar, bimer@başbakanlık.gov.tr 2-Şikâyet ve Diğer Müracaatlar. 1 Fotoğraf 2 Sabıka Kaydı Olmadığına Dair Yazılı Beyanı T.C. ARTOVA KAYMAKAMLIĞI İlçe Emniyet Amirliği HİZMET STANDARTLARI TABLOSU S.N. HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1 Elektronik Posta 1-E-Posta-Bilgi Edinme, İhbar, bimer@başbakanlık.gov.tr 2-Şikâyet

Detaylı

KUMRU İLÇE EMNİYET AMİRLİĞİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

KUMRU İLÇE EMNİYET AMİRLİĞİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI 1 Bilgi Edinme Başvurusu 2 3 4 (FATURALI ARAÇLARLA İLGİLİ-YENİ ARAÇ) (NAKİL ARAÇLAR) (ŞAHADETNAME İLE YENİ KAYIT YAPILACAK ARAÇLARIN İŞLEMLERİ) KUMRU İLÇE EMNİYET

Detaylı

S.S. 92 NOLU ÇİLEK ÖZELHALK OTOBÜSLERİ MOTORLU TAŞIYICILAR KOOPERATİFİ YÖNETMELİK

S.S. 92 NOLU ÇİLEK ÖZELHALK OTOBÜSLERİ MOTORLU TAŞIYICILAR KOOPERATİFİ YÖNETMELİK S.S. 92 NOLU ÇİLEK ÖZELHALK OTOBÜSLERİ MOTORLU TAŞIYICILAR KOOPERATİFİ YÖNETMELİK MAYIS, 2018 KARAR TARĠHĠ :04.05.2018 KARAR NO :2018/10 S.S. 92 NOLU ÇİLEK ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ MOTORLU TAŞIYICILAR KOOPERATİFİ

Detaylı

T.C. İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TRAFİK TESCİL VE DENETLEME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOLARI

T.C. İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TRAFİK TESCİL VE DENETLEME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOLARI T.C. İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TRAFİK TESCİL VE DENETLEME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOLARI SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI 1 Araç Tescil 2 Nakil Olan Araçlardan 3 Yeni Kayıt (Faturalı)

Detaylı

(04/10/2011 TARİH VE 165 SAYILI BELEDİYE MECLİS KARARI) KIRKLARELİ BELEDİYESİ ŞEHİRİÇİ TAŞIMA YÖNETMELİĞİ

(04/10/2011 TARİH VE 165 SAYILI BELEDİYE MECLİS KARARI) KIRKLARELİ BELEDİYESİ ŞEHİRİÇİ TAŞIMA YÖNETMELİĞİ (04/10/2011 TARİH VE 165 SAYILI BELEDİYE MECLİS KARARI) KIRKLARELİ BELEDİYESİ ŞEHİRİÇİ TAŞIMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu yönetmelik Kırklareli

Detaylı

T.C. ERBAA KAYMAKAMLIĞI HÜKÜMET KONAĞI AMĠRLĠĞĠ UYGULAMA YÖNERGESĠ

T.C. ERBAA KAYMAKAMLIĞI HÜKÜMET KONAĞI AMĠRLĠĞĠ UYGULAMA YÖNERGESĠ HÜKÜMET KONAĞI AMĠRLĠĞĠ UYGULAMA YÖNERGESĠ OCAK - 2012 Yazı ĠĢleri Müdürlüğü Sayı : B.05.4.VLK.0.60.43.00-010.04-10 02/01/2012 Konu : Hükümet Konağı Amirliği Uygulama Yönergesi ile imzalanmıģtır. ERBAA

Detaylı

BELEDİYE MECLİSİNİN NİSAN AYI TOPLANTISI 09/04/2012 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARAR. 34 Mustafa ÇİMEN, Ö.Faruk ÇINARGİL, Onur SÜNBÜLOĞLU

BELEDİYE MECLİSİNİN NİSAN AYI TOPLANTISI 09/04/2012 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARAR. 34 Mustafa ÇİMEN, Ö.Faruk ÇINARGİL, Onur SÜNBÜLOĞLU Karar No:121 NİN NİSAN AYI TOPLANTISI 09/04/2012 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARAR BİRLEŞİME KATILAN ÜYELER: BİRLEŞİME KATILMAYAN ÜYELER: 34 Mustafa ÇİMEN, Ö.Faruk ÇINARGİL, Onur SÜNBÜLOĞLU Meclis Hukuk

Detaylı

TÜRKĠYE ÜNĠVERSĠTE SPORLARI FEDERASYONU BAġKANLIĞI

TÜRKĠYE ÜNĠVERSĠTE SPORLARI FEDERASYONU BAġKANLIĞI TÜRKĠYE ÜNĠVERSĠTE SPORLARI FEDERASYONU BAġKANLIĞI SÖZLEġMELĠ PERSONEL ÇALIġTIRMA TALĠMATI BĠRĠNCĠ BÖLÜM Genel Hükümler Madde 1 - Amaç Bu Talimat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu nun tarafından

Detaylı

T.C. TEKĠRDAĞ VALĠLĠĞĠ ÇEVRESEL GÜRÜLTÜ DEĞERLENDĠRĠLMESĠ YÖNETMELĠĞĠNDE BELEDĠYELERĠN YÜKÜMLÜLÜKLERĠ ĠL ÇEVRE VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. TEKĠRDAĞ VALĠLĠĞĠ ÇEVRESEL GÜRÜLTÜ DEĞERLENDĠRĠLMESĠ YÖNETMELĠĞĠNDE BELEDĠYELERĠN YÜKÜMLÜLÜKLERĠ ĠL ÇEVRE VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ T.C. TEKĠRDAĞ VALĠLĠĞĠ ÇEVRESEL GÜRÜLTÜ DEĞERLENDĠRĠLMESĠ YÖNETMELĠĞĠNDE BELEDĠYELERĠN YÜKÜMLÜLÜKLERĠ ĠL ÇEVRE VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ GÜRÜLTÜ NEDĠR? HoĢa gitmeyen ***istenmeyen *** rahatsız edici ses olarak

Detaylı

2015 YILI ARALIK AYI ENCÜMEN KARAR ÖZETLERİ

2015 YILI ARALIK AYI ENCÜMEN KARAR ÖZETLERİ 2015 YILI ARALIK AYI ENCÜMEN KARAR ÖZETLERİ 01.12.2015 TARİHLİ 264 NOLU K A R A R Ö Z E T İ Ġlçemiz Cumhuriyet Mahallesinde tapunun pafta 26, ada 109, parsel 24 de kayıtlı taģınmazın bir kısmı onaylı imar

Detaylı

KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BELGELENDİRME VE TRAFİK TESCİL DENETLEME BÜRO AMİRLİĞİ HİZMET STANDARTLARI

KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BELGELENDİRME VE TRAFİK TESCİL DENETLEME BÜRO AMİRLİĞİ HİZMET STANDARTLARI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BELGELENDİRME VE TRAFİK TESCİL DENETLEME BÜRO AMİRLİĞİ HİZMET STANDARTLARI S.N HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ ENGEÇ 2.Nüfuz Cüzdanı

Detaylı

TRABZON BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYE MECLĠSĠ PLAN VE BÜTÇE KOMĠSYONU RAPORU. MECLĠS BAġKANLIĞINA

TRABZON BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYE MECLĠSĠ PLAN VE BÜTÇE KOMĠSYONU RAPORU. MECLĠS BAġKANLIĞINA Belediye Meclisi nin 18.07.2016 tarihli birleģiminde Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen ĠĢletme ve ĠĢtirakler Dairesi BaĢkanlığı ibareli 14.06.2016 tarih ve 23817205-756.01-2078 sayılı yazı okundu.

Detaylı

HORASAN İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI EK-2

HORASAN İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI EK-2 S.NO 1 HORASAN İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI EK-2 VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI EHLİYETİN TESLİMİ (1.DEFA) BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER 3-Vergi Dairesinden Trafik Cezası borcu yoktur yazısı.

Detaylı

DEFNE BELEDĠYE BAġKANLIĞI ĠMAR VE ġehġrcġlġk MÜDÜRLÜĞÜ HĠZMET STANDARTLARI TABLOSU

DEFNE BELEDĠYE BAġKANLIĞI ĠMAR VE ġehġrcġlġk MÜDÜRLÜĞÜ HĠZMET STANDARTLARI TABLOSU DEFNE BELEDĠYE BAġKANLIĞI ĠMAR VE ġehġrcġlġk MÜDÜRLÜĞÜ HĠZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HĠZMETĠN ADI BAġVURUDA ĠSTENEN BELGELER 1 Ġmar Durumu(Ġmar Çapı) 2 Su Basman vizesi 3 4 Ġmar Planı DeğiĢikliği

Detaylı

T.C. AMASYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü KARAR TARİHİ 04.09.2015 KARAR NO 53 KARAR

T.C. AMASYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü KARAR TARİHİ 04.09.2015 KARAR NO 53 KARAR T.C. AMASYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü MECLİS KARARI KARAR TARİHİ 04.09.2015 KARAR NO 53 KARAR Zabıta Müdürlüğünce hazırlanan (T) Plaka Ticari Taksi İşletme yönetmeliği hakkındaki teklif

Detaylı

ISPARTA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TRAFİK TESCİL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

ISPARTA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TRAFİK TESCİL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 1 2 SUNULAN Yeni Kayıt Araç Tescil Trafik şahadetnameli Araç Tescil 1- Fatura 2- Uygunluk Belgesi 3- Özel tüketim Vergisi Makbuzu (Aslı) 4- Trafik Sigortası 5- Şoförler Odasından Yeni Kayıt dosyası 6-

Detaylı

BELEDİYE MECLİSİNİN ŞUBAT AYI TOPLANTISI 07/02/2012 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARAR

BELEDİYE MECLİSİNİN ŞUBAT AYI TOPLANTISI 07/02/2012 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARAR Karar No:46 NİN ŞUBAT AYI TOPLANTISI 07/02/2012 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARAR BİRLEŞİME KATILAN ÜYELER: BİRLEŞİME KATILMAYAN ÜYELER: 36 Rıza SEPET Meclis Hukuk ve Mevzuat Komisyonunun 06/02/2012 tarihli

Detaylı