Teknolojim Kurumsal Telefon: Faks:

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "------------------------------------------------------------- Teknolojim Kurumsal www.teknolojim.com. Telefon: +90-212-2766575 Faks: +90-212-2764665"

Transkript

1

2 Yönetici Özet Kısmı: Teknolojim Kurumsal, tamamen müşteri odaklı yazılım çözümleri üretme amacına hizmet eden, internet temelli teknolojileri kullanan bir yazılım firmasıdır. Kurulum 2004 Nisan ayında gerçekleşmiş, yazılım sektöründe 8 senedir faaliyet gösteren çözüm ekiplerini bünyesinde barındırmaktadır. Teknolojim Kurumsal yılda web ürün grubunda ortalama 100, CRM / MTS ürün grubunda 5, özel projeler ürün grubunda 5 proje üreten, tamamen yazılım konusunda odaklanmış bir çözüm ekibidir. Otomotiv Distribütörleri Derneği ile ülkemizdeki 55 ayrı otomotiv markasının aylık satış verilerinin derneğe iletilmesi ve 60 farklı stratejik raporun üretilmesini mümkün kılan sistemlerden, ülkemizin lider kağıt ithalatçısı Lider Kağıtçılığın dış ticaret otomasyon sistemlerine, Türkiye nin en büyük reklam ajansı DDF (Dream Design Factory) iç iş akış otomasyon sistemlerinden, yine alanında lider Interium (yılda 300 civarı kongre) Kongre organizasyon un iç iş akış otomasyonlarına ve Anadolu Ateşi, Roman, HES Kablo (Dünya kablolama sektörü üçüncüsü, Türkiye birincisi), Fora Zeytinleri gibi sayısız firma için birçok farklı konsept çözüm üreten Teknolojim Kurumsal Sizin için de en doğru seçimdir. Teknolojim Kurumsal Size aşağıdaki hizmetleri sunabilir. 1. İnternet Hizmetleri a. Web / İnternet Sitesi Geliştirme Hizmetleri b. Flash Websiteleri için XML Yönetim Paneli Geliştirme Hizmetleri c. E-Ticaret Portal Geliştirme Hizmetleri d. Portal Geliştirme Hizmetleri e. Web Siteniz ile ERP Paketiniz Arasındaki Entegrasyon Projeleri f. Barındırma / Hosting Hizmetleri g. Domain Hizmetleri h. Newsletter Tasarım Hizmetleri i. Logo Tasarım Hizmetleri j. Banner Tasarım Hizmetleri k. Newsletter Gönderim Hizmetleri / Toplu Mail / Duyuru Gönderimi l. İnteraktif CD Geliştirme Hizmetleri 2. CRM Uygulama Geliştirme Hizmetleri a. Bütçe Tabanlı Çalışan Firmalar için İş Akış Yönetim Sistemleri b. Dijital Form Yönetim ve İş Akış Süreç Otomasyon Yazılımları c. Satışa Yönelik CRM Sistemleri d. Teknik Destek CRM Sistemleri 3. Özel Yazılım Hizmetleri a. İhtiyaçlarınıza Yönelik Web-tabanlı Özel Yazılım Projeleri 2 Telefon: Faks:

3 Referanslar: Teknolojim Kurumsal referanslar için aşağıda sağlanan görüntü Kurumsal webportalının referanslar kısmından bir screen capture görüntüsüdür. Tüm referanslar, her projenin kapsamı ve ekran görüntüleri için lütfen Teknolojim.com portalında Referanslar kısmını ziyaret ediniz. 3 Telefon: Faks:

4 Neden Teknolojim ile Çalışmalısınız? Tanıtım Video sunu İzlemek için Tıklayınız 320*240 (12.1 MB) 640*480 (46 MB) İnternet Sitenizi Teknolojim e Yaptırarak Hangi Faydaları Elde Edeceksiniz? Teknolojim Size kalıcı ve uzun soluklu çözümler üretecek, yıllar sonra bile yanınızda olacaktır. Türkiye nin Lider Firmalarının Kullandığı, Yüzlerce Uygulamada Test Edilmiş ve Kanıtlanmış Yönetim Panellerini Kullanabileceksiniz. Kurumsal Teknik Destek Ekibi En Karışık İnternet, Alan Adı, E-Posta sorunlarınızda yanınızda olup, hızlı şekilde çözüm üretecektir. Siteniz ve E-Postalarınızın Teknik Altyapısı En Az Üç Lokasyonda Yedeklenecek ve Bu sayede E-Posta Hizmetlerinizde Yaşayacabileceğiniz Sorunlar Minimuma İnecektir. Herhangi bir Sebeple Veri Kaybetme, Kesinti Yaşama Riskini Almayacaksınız. Şablon Temelli Tasarımlar sayesinde, Websitenizin Tasarımı, Seçilen Ürün Paketine Göre 2-3 Gün ile 2-3 Hafta Gibi Kısa Sürelerde Tamamlanacaktır. Teknolojim Katalog Sayesinde Site Kısımlarınızın Görüntülerini Projenizin Daha En Başında Görebileceksiniz. 4 Telefon: Faks:

5 İnternet Sitenizin Geliştirilme Maliyetlerinde Zaman ve Bütçe Olarak Önemli Tasarruflar Elde Edeceksiniz. İnternet Paketlerinin Genel Tanıtımı Tasarım Paket 1 Paket 2 Paket 3 Paket 4 10 adet Temel 15 adet Gelişmiş Şablon Arasından Şablon Arasından Seçim Seçim 10 adet Temel Şablon Arasından Seçim 6500 Gelişmiş Şablon Arasından Seçim Tasarımın Özelleşmesi Yönetim Paneli İşlevsellik Eğitim Barındırma/Hosting Şablonun Logoya Göre Özelleştirilmesi Genel Arkaplan Renklerinin Değişmesi Şablondaki Flash alanda Resim Sunum Uygulaması 4 Adet N-1 Site Kısmı Müşteri Ürün Eğitim Video larını İzleyerek Yönetim Panelini Kullanmayı Öğrenir. Teknolojim Hosting Paketlerinden Herhangi Biri ile Kullanılabilir (50/75/150 US$/Yıl) Şablonun Logoya Göre Özelleştirilmesi Genel Arkaplan Renklerinin Değişmesi Şablondaki Flash alanda Resim Sunum Uygulaması 2 Adet N-1 Site Kısmı 2 Adet Çoklu İçerik Kısımlarından Herhangi Biri İletişim Formu Müşteri Ürün Eğitim Video larını İzleyerek Yönetim Panelini Kullanmayı Öğrenir. Teknolojim Hosting Paketlerinden Herhangi Biri ile Kullanılabilir (50/75/150 US$/Yıl) Şablonun Logoya Göre Özelleştirilmesi Genel Arkaplan Renklerinin Değişmesi Şablondaki Flash alanda Resim Sunum Uygulaması 5 Adet Site Kısmı (İstenilen Şekilde N-1 ve Çoklu İçerik Kısımları Arasında Dağıtılabilir) İletişim Formu Teknolojim Eğitim Görevlisi ile 1 adet 2 Saatlik Yüzyüze Eğitim Müşteri Ürün Eğitim Video larını da Kullanabilir Teknolojim Hosting Paketlerinden Herhangi Biri ile Kullanılabilir (50/75/150 US$/Yıl) Fiyatlar 249 US$ 349 US$ 649 US$ Fiyatlara KDV Dahil Değildir. Şablonun Logoya Göre Özelleştirilmesi Genel Arkaplan Renklerinin Değişmesi Şablondaki Flash alanda Resim Sunum Uygulaması Şablondaki Kutucukların ve İşlevsel Bölgelerin Özelleştirilmesi 3 Adet Tasarım Revizyonunun Tarafınıza Sunulması Site Kısımları Pakete Dahil Değildir. Teknolojim Katalog üzerinden seçilerek nihai fiyat teklifiniz oluşturulur. Teknolojim Eğitim Görevlisi ile 1 adet 2 Saatlik Yüzyüze Eğitim Müşteri Ürün Eğitim Video larını da Kullanabilir Teknolojim Hosting Paketlerinden Herhangi Biri ile Kullanılabilir (50/75/150 US$/Yıl) 849 US$ dan Başlayan Fiyatlar 5 Telefon: Faks:

6 Yönetim Paneli Ekran Görüntüleri: Otomotiv Distribütörleri Derneği(Web Projeleri): ODD Internet Portalında dernek sayfaları, haberler, aktiviteler, aylık ODD Dergisi dinamik olarak güncellenebilmektedir. Bu sayede tüm portalın güncel bir yapıda olması amaçlanmıştır. Otomotiv Distribütörleri bu sayede kolayca yaratılabilmekte ve aynı zamanda bu portal üzerinden distribütörlerin Teknolojim ODD - Veritabanı Uygulamasına ulaşımı sağlanmaktadır. Teknolojim Kurumsal tarafından geliştirilen ODD - Veritabanı Projesi tüm Türkiye otomotiv satış verileri ile oluşturduğu raporları distribütörlere sunmaktadır. Özel olarak geliştirilen bu büyük proje Türkiye'de bir ilk olup tüm otomotiv distribütörlerinin satış ve pazarlama departmanlarında kullanılan istatistik raporlarını yaratmaktadır. Aşağıda ODD projesinin Yönetim Paneline ilişkin ekran görüntüsü bulunmaktadır. 6 Telefon: Faks:

7 Yönetim Paneli Ekran Görüntüleri (devam) Örnek Site Kısmı: Haberler ve Duyurular Haberler kısmı, portal içerisinde, dinamik akar hareketli olarak gösterilecektir. Buna ek olarak Haberler kısmı ana menü içerisinden de bir link ile kendi kısmı ile ilintili olacaktır. Akar kısım direkt bir habere, hızlı ulaşımı, mümkün kılacaktır. Ekran Görüntüleri (devam) Haberler kısmında yayınlanacak duyurular tarih aralıkları içerisinde yayında olacaktır. Böylelikle hem istenilen bir tarihte bir haberin otomatik yayına girebilmesi hem de istenilen bir tarihte yayından çıkabilmesi mümkündür. Haberlere ek görsel materyal yüklenmesi mümkündür. Haberlere duyurulara ek dosya (indirilmek üzere), yüklenmesi mümkündür. Haberler kısmı içerikleri, Teknolojim Yazılım HTML editör tarafından istenildiği kadar (analizler esnasında izin verileceği kadar) görsel anlamda da değiştirilebilir. Sıralama: Geliştirilecek olan sıralama yeteneği ile birlikte hangi haberin hangi sırada yayında olacağı ayarlanabilecektir. Böylelikle istenilen ve önem seviyesi yüksek olan bir haberin en üstte yayınlanabilmesi (hem akar hem de duyurular kısmında) mümkün olacaktır. Yönetici ekranları sayesinde yaratılabilen haberlerin daha sonra portalınızda hangi sırayla gözükeceklerini belirleyebilmeniz için altta gösterilen Sıralama Yönetici Ekranı kullanılır. 7 Telefon: Faks:

8 Yönetim Paneli Ekran Görüntüleri (devam): Hizmetler / Ürünler: Internet portalınızda yayınlayacağınız ürünlerinizin veya hizmetlerinizin yaratıldığı kısımdır. Bu kısımda sınırsız kategori ve ürün yaratarak sayısız katalog oluşturabilirsiniz. Ürün veya hizmetleriniz için olan içerik girişleri Teknolojim Yazılım HTML editör ile yapılmaktadır, bu sayede içerikleri daha görsel bir şekilde girebilirsiniz. Yaratılan ürün veya hizmete ait sayısız resim ve ek dosya yüklenebilir. Ürün veya hizmet özelliklerini girebileceğiniz gelişmiş tabloları da oluşturabileceğiniz kısıma dair ekran görüntüsünü altta bulabilirsiniz. 8 Telefon: Faks:

9 Teknik Gereksinimler / Barındırma / Hosting Gereksinimleri Geliştirilecek olan portal ın web-üzerinde çalışabilmesi için şirketiniz tarafından başlangıç için iyi bir hosting hizmeti kullanılması gerekmektedir. İlgili sunucular internet üzerinde ekibimiz tarafından geliştirilen uygulamanın üzerlerinde çalışacağı bilgisayarlardır. Bu hizmetler ülkemizde Datasist, Netone, Superonline, Sabancı ve KOÇ gibi sayısız firma tarafından temin edilebileceği gibi, varsa şirket sunucularınızda da çalışabilir. Teknolojim Kurumsal en uygun çözümün seçilmesi konularında danışmanlık hizmetinizi verecektir. Özellik Paket 1 Paket 2 Paket 3 E-Posta Alanı (Kurumsal e-posta hesaplarınızın e- posta sunucuları üzerindeki kotası) 200 MB 500 MB 2,000 MB (Paket 2 * 4) SQL Server Disk Alanı (Yönetim panelinizden siteniz için girilen verilerinizin saklandığı veritabanı alanı) 10MB 25 MB 50 MB (Paket 2 * 2) FTP Disk Alanı (Sitenizin dosyalarının ve imajlarının ve haricen yönetim panelinizden eklediğiniz dökümanların saklandığı disk alanı) 20 MB 50 MB 100 MB (Paket 2 * 2) FİYATLAR 50 US$ / Yıl 75 US$ / Yıl 150 US$ / Yıl Fiyatlara KDV Dahil Değildir. Paketlerin Ortak Özellikleri Maillerinize Dünyanın Her Yerinden Ulaşabileceğiniz Anti-Spam ve Virüs Korumalı Yeni Web Mail Teknolojisine sahip e-posta hesağları (E-posta ihtiyaçlarınıza göre hosting teklifleriniz özelleştirilebilir) Her Türlü E-posta Hesaplarınızın Kontrolü(kota boyutu, şifre düzeltmeleri vs) İçin Belirleyeceğiniz Yetkili Kişiye/Kişilere Has Yönetim Hesabının Açılması Aylık 5GB Veri Transferi 5 Adet FTP Account u ASP ve.net Uygulamalarını Çalıştırabilme Özelliği.PHP Uygulama Desteği Sitenize Giren Ziyaretçilerin Raporlarının Oluşturulması ve Size Sunulması Mail Gönderimleri Konusunda ANSMTP Mail Komponenti Kurulumu Resim Boyutlandırma Konularında CSSOFT Image Komponenti Kurulumu 9 Telefon: Faks:

10 Profesyonel Hosting / Birden Çok Fiziksel Noktada Altyapı Hosting hizmeti sunan çözüm ortağınızın alt yapısı, kesintisiz ve sorunsuz iletişim sağlayabilecek yeteneklerde olmalıdır. Alt yapıda kullanılan sunucuların tek bir noktada (Datacenter da / Veri merkezinde) bulunması ortak yaklaşımdır. Bu yaklaşımın dezavantajı, ilgili bölgede datacenter veri hatlarında (fiber optiklerde) oluşabilecek sorunlar, ilgili bölgelerde oluşabilecek uzun dönemli elektrik kesintileri ve datacenter da kullanılan alt yapı teknik donanımları (switch ler, elektrik panoları, UPS ler...) sorunlarında hizmetinizin kesintiye uğrama ihtimalinin yüksek olmasıdır. Teknolojim Kurumsal, müşterilerinin özellikle e-posta iletişim konularındaki, kesintisiz hizmet ihtiyacına en üst seviyede önemi vermektedir. Bunun için sunucu alt yapılarını istanbul içerisindeki 3 ayrı fiziksel noktada konumlandırmıştır (zincirlikuyu, mecidiyeköy ve gayrettepe). Bu sayede örneğin zincirlikuyu datacenter larında oluşabilecek herhangi bir sorun sebebi ile ilgili altyapının devre dışı kalması durumunda, müşterilerimiz hizmetlerine kesinti hissetmez ve ayrıca veri kaybı da yaşamaz. Diğer alternatif sunucular (mecidiyeköy ve gayrettepe) üzerinden hizmetleriniz devam ettirilir. Bu komplike alt yapının diğer bişr avantajıdır herhangi bir anda verilerinizin yedeklerinin 3 ayrı noktada bulunmasıdır. Bu sayede beklenen deprem, sel, yangın gibi fiziksel afetlere karşı da en üst seviyede koruma sağlanmış olur. 10 Telefon: Faks:

11 Toplu Mail Gönderimi Teklifi Teknolojim Toplu Mail Gönderim hizmeti şirketinizin müşterileri ile olan toplu e-posta iletişim ihtiyaçlarınızı karşılamak üzere geliştirilmiştir. Toplu mail gönderimlerinizi, Kişisel mail hesaplarınız üzerinden yapmamanız gerekmektedir. Şahsi mail gönderimleriniz Spam olarak algılanmakta ve göndermiş olduğunuz mail sunucusu tarafından bloke edilmektedir. Tanıtım ve bilgilendirme maillerinizi göndermek için Toplu Mail Gönderim hizmeti satın almanız gerekmektedir. Toplu mail gönderim hizmeti satın aldığınız takdirde aylık gönderim limitinizi tek seferde göndermek zorunda kalmadan, maillerinizi limitiniz dahilinde göndermeye devam edebilirsiniz. Toplu mail gönderimi aşağıdaki hizmetleri kapsamaktadır: Word, Excel, NotePad gibi formatlarda ortak karakterde (örneğin ;, gibi) ayrıştırılmış olan e-posta hesaplarınızın veritabanlarına yüklenmesi Kotanızın Yönetimi Gönderilecek olan e-postanın web-tabanlı arayüz ile birlikte tasarlanıp, uygun görülen günde tetiklenerek gönderim işleminin yapılması 11 Telefon: Faks:

12 Gönderilecek olan e-postanın newsletter olarak tasarlanması ve geliştirilmesi hizmeti opsiyonel hizmettir. Gönderim hizmetine dahil değildir. Gönderim için web-tabanlı gönderim aracı kullanılabilir (ücretsiz) veya tarafımızdan newsletter geliştirme hizmeti satın alınabilir. Toplu mail gönderimi ile ilgili fiyat bilgileri aşağıdaki gibidir. Gönderim Adedi Tutar US$ 20, US$ 50, US$ 100, US$ 250,000 1,500 US$ 500,000 2,800 US$ Fiyatlara KDV Dahil Değildir. Opsiyonel olarak Newsletter tasarım hizmetlerimizi de kullanabilirsiniz. Newsletter tasarım hizmetleri geliştirilecek olan newsletter a göre US$ aralığında olmaktadır. Teknolojim Güncelleme Hizmeti İnternet Sitenizin güncelleme hizmetini Teknolojim in yapmasını talep ederseniz Teknolojim Güncelleme Hizmeti ni kullanabilirsiniz. Bu bağlamda, ay içerisindeki 1-2 ürününüzün portföyünüze eklenmesi birkaç haberin güncellenmesi için 2 saatlik güncelleme hizmeti yeterlidir. Aşağıda güncelleme hizmeti maliyetlerini görebilirsiniz. Güncelleme Hizmeti Saat Tutar 1 Saatlik Güncelleme Hizmeti 100 US$ 2 Saatlik Güncelleme Hizmeti 180 US$ 4 Saatlik Güncelleme Hizmeti 350 US$ 1 Günlük 600 US$ Fiyatlara KDV Dahil Değildir. 12 Telefon: Faks:

13 13 Telefon: Faks:

Kreşistan.com da Öne Çıkın!

Kreşistan.com da Öne Çıkın! Kreşistan.com da Öne Çıkın! Kreşistan.com da Standart veya Profesyonel üyeliklerle site içerisinde kurumunuzu en iyi şekilde tanıtarak hedef kitlenize daha kolay ulaşabilirsiniz. Profesyonel üyelikle birlikte

Detaylı

*Kampanya Koşulları İçin Tıklayınız.!

*Kampanya Koşulları İçin Tıklayınız.! *Kampanya Koşulları İçin Tıklayınız.! ÜRÜN YÖNETİMİ Sınırsız ürün kayıt, Sınırsız marka tanımı, 4 farklı fiyat belirleyebilme... GÖRÜNÜM YÖNETİMİ Ana ekran vitrini, Her grup ve marka için özel vitrin tanımlama

Detaylı

E-Pazaryeri yazılımı ile sınırsız mağazalar oluşturabilir ve sınırsız ürün sa şı yaparak komisyon ve reklam geliri elde edebilirsin. C2C 6.

E-Pazaryeri yazılımı ile sınırsız mağazalar oluşturabilir ve sınırsız ürün sa şı yaparak komisyon ve reklam geliri elde edebilirsin. C2C 6. E-Ticaret Tüke ciden Tüke ciye E-Ticaret Türkiye nin ilk ve tek c2c e caret yazılımı ile yüksek nitelikli c2c e caret siteleri oluştur. Sana uygun e caret pake ile şimdi e-pazaryerini kur. Sa n almak için

Detaylı

AKADEMEDYA YAZILIM BİLGİSAYAR EĞİTİM VE DANIŞMANLIK TİC. SAN. LTD. ŞTİ Kocaeli Üniversitesi Yeniköy Teknopark Yerleşkesi Başiskele / Kocaeli Tel Faks

AKADEMEDYA YAZILIM BİLGİSAYAR EĞİTİM VE DANIŞMANLIK TİC. SAN. LTD. ŞTİ Kocaeli Üniversitesi Yeniköy Teknopark Yerleşkesi Başiskele / Kocaeli Tel Faks IRONIC İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi Bilgi Sistemi IRONIC Nedir? IRONIC, iş sağlığı ve güvenliği alanında bilişim alt yapısı oluşturmak amacıyla 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu, ISO14001,

Detaylı

Proticaret Exclusive v3.2.0 E-Ticaret Yazılımı Kurulum Dokümanı

Proticaret Exclusive v3.2.0 E-Ticaret Yazılımı Kurulum Dokümanı Proticaret Exclusive v3.2.0 E-Ticaret Yazılımı Kurulum Dokümanı Doküman Exclusive Ver 3.2.0 Bu belge, Webmaster düzeyindeki kullanıcılar için, Proticaret e-ticaret portalının kurulumunda izlenecek adımları

Detaylı

YAZTEK RENTACAR SİSTEMİ V1 SİSTEM ÖZELLİKLERİ

YAZTEK RENTACAR SİSTEMİ V1 SİSTEM ÖZELLİKLERİ YAZTEK RENTACAR SİSTEMİ V1 SİSTEM ÖZELLİKLERİ Blok Yapısı Sitede Sağ Altta Bulunan Kampanyalı Araçlar-En Çok Kiralananlar-Bizim Seçtiklerimi Alanlarını Silebilir Yerine Yenisini Oluşturabilirsiniz Açtığınız

Detaylı

YAZTEK ŞİRKET TANITIM SİSTEMİ V2 SİSTEM ÖZELLİKLERİ

YAZTEK ŞİRKET TANITIM SİSTEMİ V2 SİSTEM ÖZELLİKLERİ YAZTEK ŞİRKET TANITIM SİSTEMİ V2 SİSTEM ÖZELLİKLERİ Çoklu Dil Desteği Panelden Dil Özelliği Açma/Kapama Dil Dosyaları Editleyerek Farklı Dillere Çevirebilirsiniz.Kendiniz Dil Dosyası Yapabilirsiniz. Tek

Detaylı

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz.

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI BİZ KİMİZ? Başarı Bilişim, web sitesi tasarımı ve dijital pazarlama konularında 18 yılı aşan tecrübe

Detaylı

Proticaret Exclusive Versiyon Yükseltme Dokümanı(v.3.0'dan v3.1.0'a)

Proticaret Exclusive Versiyon Yükseltme Dokümanı(v.3.0'dan v3.1.0'a) Proticaret Exclusive Versiyon Yükseltme Dokümanı(v.3.0'dan v3.1.0'a) Bu belge, Webmaster düzeyindeki kullanıcıların kurulu olan Proticaret Exclusive portalının versiyon v3.0'dan versiyon 3.1.0'a yükseltirken

Detaylı

Proticaret Exclusive Versiyon Yükseltme Dokümanı(v.3.2.0'dan v3.2.1'e)

Proticaret Exclusive Versiyon Yükseltme Dokümanı(v.3.2.0'dan v3.2.1'e) Proticaret Exclusive Versiyon Yükseltme Dokümanı(v.3.2.0'dan v3.2.1'e) Bu belge, Webmaster düzeyindeki kullanıcıların kurulu olan Proticaret Exclusive portalının versiyon v3.2.0'dan versiyon 3.2.1'e yükseltirken

Detaylı

iş zekası business intelligence- harita- performans göstergeleri - balanced scorecard 7 boyut da görsel tasarım LOGOBI İş Zekası Platformu

iş zekası business intelligence- harita- performans göstergeleri - balanced scorecard 7 boyut da görsel tasarım LOGOBI İş Zekası Platformu iş zekası business intelligence- harita- performans göstergeleri - balanced scorecard 7 boyut da görsel tasarım LOGOBI İş Zekası Platformu LOGOBI LOGOBI İş Zekası Platformu İnternet veya intranet ortamlarda

Detaylı

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail JetMail, düzenli yaptığınız E-Mail gönderimlerinizi hedef kitlenizin önemsiz kutusundan çıkartarak gerçek bir satış aktivitesine dönüştürür. E- Mail

Detaylı

Toplu e-posta gönderimi yaparken hiç bir teknik bilgiye ihtiyaç duymanıza gerek olmaması büyük bir avantaj sağlamaktadır.

Toplu e-posta gönderimi yaparken hiç bir teknik bilgiye ihtiyaç duymanıza gerek olmaması büyük bir avantaj sağlamaktadır. Toplu e-posta gönderimi nedir? Akıllı E-posta sistemi, web tabanlı çalışan, ölçülebilir, geliştirilebilir ve siz müşterilerimizin web sistemlerine entegre edilebilir proaktif bir sistemdir. E-posta gönderimine

Detaylı

VETERİNER HEKİMLER ODASI KLİNKLERE ÖZEL WEB PAKETLERİ

VETERİNER HEKİMLER ODASI KLİNKLERE ÖZEL WEB PAKETLERİ Her Kliniğin Web Sitesi Olsun! VETERİNER HEKİMLER ODASI KLİNKLERE ÖZEL WEB PAKETLERİ Günümüzde web sitesi tüm kurum ve kuruluşlar için ihtiyaç haline gelmiş durumdadır. Ayrıca yeni yürürlüğe giren Türk

Detaylı

www.bil-sem.net Şekil 1.

www.bil-sem.net Şekil 1. Değerli yöneticiler,sizler için hazırlamış olduğumuz bu sistem web tabanlı bir yazılım olup,bilim ve Sanat Merkezlerinin ihtiyacını karşılayabilecek şekilde hazırlanmıştır.sistemin bileşenleri gayet sade

Detaylı

[E-Katalog Tanıtım Sayfası] Ayser Bilgisayar. Cumhuriyet Meydanı No:41 Kat:2 0286 217 60 34

[E-Katalog Tanıtım Sayfası] Ayser Bilgisayar. Cumhuriyet Meydanı No:41 Kat:2 0286 217 60 34 [E-Katalog Tanıtım Sayfası] Ayser Bilgisayar Cumhuriyet Meydanı No:41 Kat:2 0286 217 60 34 Neden Ayser Bilgisayar? Bundan 10 yıl önce insanlar bir ürün almak için mağaza mağaza dolaşırlar ve farklı fiyatları

Detaylı

Smart Commerce Proje Teklifi

Smart Commerce Proje Teklifi Proje Teklifi Code Brother Ship Trading Ltd. Lefkoşa 1. Giriş Smart Commerce, profesyonel bir alt yapı ile ürünlerini sergileyip isterlerse banka havalesi, kapıda ödeme sistemi ve kredi kartı ile de satış

Detaylı

ProTicaret Exclusive 4.05 E-Ticaret Yazılımı Kurulum Dokümanı

ProTicaret Exclusive 4.05 E-Ticaret Yazılımı Kurulum Dokümanı Döküman Numarası 2350 Döküman Hazırlanma Tarihi 01.01.2019 Dökümanın Konusu Proticaret Versiyon Exclusive v4.0.5 Kurulum Kurulumu Dokümanı Hazırlayan Teknik Destek Ekibi ProTicaret Exclusive 4.05 E-Ticaret

Detaylı

ONLINE BA/BS SİSTEMİ. Tanıtım Dokümanı

ONLINE BA/BS SİSTEMİ. Tanıtım Dokümanı ONLINE BA/BS SİSTEMİ Tanıtım Dokümanı Sayfa 0 Online BA/BS Sistemi Günümüz Maliye politikaları gereği aylık 5000 TL (KDV hariç) üstündeki fatura üzerinden ilerleyen tüm ticari ilişkilerde her iki tarafın

Detaylı

Proje Uyarlama Adımları Dokümanı

Proje Uyarlama Adımları Dokümanı Proje Uyarlama Adımları Dokümanı Güncelleme Tarihi: 15.04.2013 İçerik 1. Kullanıcıların Tanımlanması (varsa Kanal Yapısı ve ilgili parametreleri ile beraber):... 3 2. Eposta Ayarlarının Yapılması:... 4

Detaylı

Yardım Masası Kullanım Klavuzu

Yardım Masası Kullanım Klavuzu Bu proje Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği tarafından ortaklaşa finanse edilmektedir Technical Assistance for Implementation of REACH Regulation REACH tüzüğünün uygulanması için teknik destek projesi

Detaylı

Doktor Web Tasarım ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz

Doktor Web Tasarım ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz KULLANIM KILAVUZU Doktor Web Tasarım ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz Her doktorun ihtiyacı olan doktor web sitesi, hasta ve doktor arasındaki

Detaylı

Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması na Nasıl Ulaşırsınız?

Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması na Nasıl Ulaşırsınız? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart uygulaması; kişi veya firmaların sisteme üye olarak sevdiklerine, dostlarına, çözüm ortaklarına, personeline fidan bağışını e-kart olarak

Detaylı

GalataMOON Neler Yapar?

GalataMOON Neler Yapar? GalataMOON 2011 yılında farklı bir isimle faaliyete başlayan firmamız, 2014 yılından itibaren yeni bir yapılanmaya girerek GalataMOON ismiyle, hizmet vermeye başlamıştır. Uzun yıllar televizyon, yapım

Detaylı

Biz Kimiz? www.atluniversal.com

Biz Kimiz? www.atluniversal.com Web Tasarım İçin... Biz Kimiz? ATL Universal, çeşitli sektörler için internet yazılımları geliştirerek profesyonel web siteleri yapan bir web tasarım rmasıdır. Bizi ayıran farklılığımız geliştirdiğimiz

Detaylı

OTOMATİK SEO ÜST SIRALARA YÜKSELİN

OTOMATİK SEO ÜST SIRALARA YÜKSELİN OTOMATİK SEO ÜST SIRALARA YÜKSELİN Otomatik SEO hizmetimiz sayesinde belirleyeceğiniz SINIRSIZ anahtar kelime için AYLIK çalışmalar yaparak, en yüksek potansiyele sahip olan kelimelerde sizi üst sıralara

Detaylı

1. Admin kullanıcı ile sisteme giriş yapınız. Ekranın sağ üstünde yer alan defter yaprakları ikonuna tıklayınız.

1. Admin kullanıcı ile sisteme giriş yapınız. Ekranın sağ üstünde yer alan defter yaprakları ikonuna tıklayınız. Luca Koza Ticari Paket ve Kurumsal Çözümler ürününe E-Fatura uygulaması çözümleri eklenmiştir. E-fatura uygulama çözümü 2 aşamada tamamlanmaktadır. 1. Luca Koza Ticari Paket ve Kurumsal Çözümler yazılımında

Detaylı

Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri

Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri Yazılım Danışmanlık Ltd. Şti. Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri Yönetim Kurumsal Yönetim Sistemleri Kurumsal Yönetim Sistemleri Kurumsal Akosis, sektörel olarak farklılık gösteren dinamikler ve iş

Detaylı

KURUMSAL İÇERİK ÇÖZÜMLERİ DİJİTAL YAYINCILIK E-TİCARET ÇÖZÜMLERİ MOBİL KONSEPT GELİŞTİRME SOSYAL MEDYA İÇERİK ÇÖZÜMLERİ

KURUMSAL İÇERİK ÇÖZÜMLERİ DİJİTAL YAYINCILIK E-TİCARET ÇÖZÜMLERİ MOBİL KONSEPT GELİŞTİRME SOSYAL MEDYA İÇERİK ÇÖZÜMLERİ KURUMSAL İÇERİK ÇÖZÜMLERİ DİJİTAL YAYINCILIK MOBİL KONSEPT GELİŞTİRME E-TİCARET ÇÖZÜMLERİ SOSYAL MEDYA İÇERİK ÇÖZÜMLERİ KURUMSAL İÇERİK ÇÖZÜMLERİ Kurumunuzu veya markalarınızdan birini tanıtmak, farkınızı

Detaylı

Consulting & Internet Services. BiZ, TASARIM, WEB YAZILIM & YENiLiKÇi internet ÇÖZÜMLERi üretiyoruz. www.doublesolution.com - info@doublesolution.

Consulting & Internet Services. BiZ, TASARIM, WEB YAZILIM & YENiLiKÇi internet ÇÖZÜMLERi üretiyoruz. www.doublesolution.com - info@doublesolution. Consulting & Internet Services BiZ, TASARIM, WEB YAZILIM & YENiLiKÇi internet ÇÖZÜMLERi üretiyoruz - info@doublesolution.com WEB SiTESi TASARIMI Firmanıza özel LOGO ve KURUMSAL KiMLiK çalışmaları yapıyoruz

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU. VSP Teknoloji ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz

KULLANIM KILAVUZU. VSP Teknoloji ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz KULLANIM KILAVUZU VSP Teknoloji ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz Kullanıcı dostu kontrol panelli dünya standartlarında web tasarım uygulaması.

Detaylı

100.000 Euro DÜNYA TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI 18-19 KASIM 2011,İSTANBUL SPONSORLUK PAKETİ ELMAS SPONSOR

100.000 Euro DÜNYA TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI 18-19 KASIM 2011,İSTANBUL SPONSORLUK PAKETİ ELMAS SPONSOR DÜNYA TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI 18-19 KASIM 2011,İSTANBUL SPONSORLUK PAKETİ ELMAS SPONSOR 100.000 Euro Not: Elmas Sponsorluk tek Düzenlenecek basın toplantılarında ve Açılış Töreninde Sponsor Organizasyon

Detaylı

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SUBASOFT Hakkımızda Subasoft yazılım, yazılım projelerinizi bütün olarak ele alır. Web site projelerini sadece kod yazmak ya da arayüz eklemek olarak görmüyoruz.firmanızın

Detaylı

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu?

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Mobil Şubenizi Açın İşlerinizi Kolaylaştırın! www.mobilsubem.com Mobil Şubeniz Her an Yanınızda! Bu E-Kataloğumuzda Mobil Şubem Hizmetlerinin genel bir tanıtımını bulabilirsiniz.

Detaylı

Kılavuz içerisinde TalksPBX kurulumu anlatılmakta olup, yapacağınız konfigürasyonlar satın aldığınız lisans ile sınırlıdır.

Kılavuz içerisinde TalksPBX kurulumu anlatılmakta olup, yapacağınız konfigürasyonlar satın aldığınız lisans ile sınırlıdır. HAKKIMIZDA Aktiftelecom, 1994 yılından bu yana deneyimli kadrosu ile telekomünikasyon sektöründe hizmet vermektedir. Satış sonrası hizmetler konusunda uzmanlaşmış teknik destek ekibi ve yurt çapında yayılmış

Detaylı

Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç

Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç Rakiplerinizden bir adım önde olun Profiliniz ile dikkat çekin Performansınızı ölçün İçerik Oturumunuzu açın

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Milli Eğitim Bakanlığı 2010

Kullanım Kılavuzu Milli Eğitim Bakanlığı 2010 Kullanım Kılavuzu Milli Eğitim Bakanlığı 2010 Bu belge BT Sınıfı Etkinliklerinde Kullanılmak Üzere Hazırlanmıştır İÇİNDEKİLER GİRİŞ... 3 ÜYE (KAYIT) OLMA... 3 YÖNETİM PANELİ İŞLEMLERİ... 5 ŞABLON AYARLARI...

Detaylı

B2C E-Ticaret. İşletmeden Tüke ciye E-Ticaret. Sa n almak için yardım alın STANDART AVANTAJLI PROFESYONEL

B2C E-Ticaret. İşletmeden Tüke ciye E-Ticaret. Sa n almak için yardım alın STANDART AVANTAJLI PROFESYONEL B2C E-Ticaret İşletmeden Tüke ciye E-Ticaret B2c e caret modeli son kullanıcıya direk ürün sa şı yapabilmeni sağlayan e caret türüdür. Yüksek kapasiteli b2c e caret yazılımları ile kaliteli ve sorunsuz

Detaylı

expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu

expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu Yatırımınızdan daha fazlasını almanın en etkin aracı Firma profilinizle alıcıları cezp edin, performansınızı ölçün. Index Oturumunuzu açın

Detaylı

Dijital Dönüşümde Bulut Şirket!

Dijital Dönüşümde Bulut Şirket! Dijital Dönüşümde Bulut Şirket! Dijital dönüşüme ayak uyduran şirketler yoğun rekabet ortamında zaman, maliyet ve iş gücü avantajı elde etmektedir. eplatform ile dijital dönüşümde güvenilir alt yapı, uzman

Detaylı

e-lift e-devlet Çözümleri

e-lift e-devlet Çözümleri E-Fatura Uygulamasında Yeni Düzenlemeler e-ticaret e e-arşiv Zorunluluğu e-lift e-devlet Çözümleri Yavuz Gösterişli Satış Hizmetler Müdürü Hakkımızda Aryada, Logo Yazılım A.Ş. ticari ürünlerinin lisans,

Detaylı

MediaClick Web Tasarım Hakkında

MediaClick Web Tasarım Hakkında MediaClick Web Tasarım Hakkında MediaClick, Gen Medya A.Ş. bünyesinde yer alan, Bütünleşik Dijital İletişim Ajansı dır. Biz bu kelimeyi özellikle kullanıyoruz. Zira, bir web projesinin başarısının sadece

Detaylı

T. HALKBANKASI A.Ş. DOSYALI TRANSFER OTOMASYONU (DTO) SERBEST ÖDEMELER KULLANICI KULLANIM KILAVUZU

T. HALKBANKASI A.Ş. DOSYALI TRANSFER OTOMASYONU (DTO) SERBEST ÖDEMELER KULLANICI KULLANIM KILAVUZU T. HALKBANKASI A.Ş. DOSYALI TRANSFER OTOMASYONU (DTO) SERBEST ÖDEMELER KULLANICI KULLANIM KILAVUZU İçindekiler A. PORTAL GİRİŞİ... 4 B. DOSYANIN BANKAYA İLETİLMESİ... 5 a. PORTALDAN DOSYA YÜKLEME... 5

Detaylı

Türk Telekom Portali Nasıl Değişti?

Türk Telekom Portali Nasıl Değişti? Türk Telekom Portali Nasıl Değişti? Türkiye nin Telekomünikasyon Devi Aboneleriyle IBM WebSphere Portal Aracılığı ile Konuşuyor Alpaslan Tomuş İş Geliştirme Koordinatörü innova Bilişim Çözümleri Türk Telekom

Detaylı

HAKKIMIZDA. Misyonumuz; Vizyonumuz;

HAKKIMIZDA. Misyonumuz; Vizyonumuz; HAKKIMIZDA SOFTKEY kurumsal teknoloji hizmetlerinde, müşteri odaklı yaklaşımı, rekabetçi fiyatları ve eksiksiz destek hizmeti sunmak amacıyla kurulmuştur. Sektörün önde gelen teknoloji firmaları ile iş

Detaylı

Hulusi Altunyurt. İletişim Bilgileri. Kişisel Bilgiler. Özet Bilgi. İş Tecrübeleri 1 / 6. Firmanız için; Sunucu Yönetimi

Hulusi Altunyurt. İletişim Bilgileri. Kişisel Bilgiler. Özet Bilgi. İş Tecrübeleri 1 / 6. Firmanız için; Sunucu Yönetimi İletişim Bilgileri Hulusi Altunyurt E-Posta Adresi drkcrs@hotmail.com Doğum Tarihi 09/04/1990 Telefon 90 (543) 711 16 11 Adres Türkiye - Ankara - Etimesgut Web Sayfam www.altunyurt.com Kişisel Bilgiler

Detaylı

Elektronik Ticaret Yazılımı

Elektronik Ticaret Yazılımı Elektronik Ticaret Yazılımı www.dortgendizayn.com.tr A) GENEL ÖZELLİKLER (ÖZET) 1.Ürün Yönetimi Dilediğiniz sıklıkta ve sınırsız sayıda ürün girebilir, ve ürünleri güncelleyebilirsiniz. HTML kod desteği

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

Sponsorluk Fırsatları

Sponsorluk Fırsatları Sponsorluk Fırsatları Geniş Yelpazeden Oluşan 5 Farklı Paket Seçeneği Ayrıca diğer opsiyonlar için lütfen sponsorluk menusunu inceleyiniz! Satış Maksimize+ Yüksek Görünürlük + Marka Konumlandırma Sponsorlu

Detaylı

ACTFAX SERVER (ELEKTRONİK FAKS SİSTEMİ) TEKNİK ŞARTNAMESİ

ACTFAX SERVER (ELEKTRONİK FAKS SİSTEMİ) TEKNİK ŞARTNAMESİ ACTFAX SERVER (ELEKTRONİK FAKS SİSTEMİ) TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 İÇİNDEKİLER 1.0. KONU VE KAPSAM 2.0. KULLANIM AMACI 3.0. ÜRÜN ÖZELLİKLERİ 4.0. ÇALIŞMA ŞARTLARI 5.0. DONANIM DESTEĞİ 6.0. KURULUM VE EĞİTİM 7.0.

Detaylı

2008/2 Sayılı Tebliğin 4 üncü ve 5 inci Maddeleri Kapsamında Değerlendirilen Tanıtım Faaliyetleri Şunlardır:

2008/2 Sayılı Tebliğin 4 üncü ve 5 inci Maddeleri Kapsamında Değerlendirilen Tanıtım Faaliyetleri Şunlardır: Ek 1 2008/2 Sayılı Tebliğin 4 üncü ve 5 inci Maddeleri Kapsamında Değerlendirilen Tanıtım Faaliyetleri Şunlardır: TV TV reklamları TV reklam yayın telifi TV reklam videolarının ülke bazlı adaptasyonu TV

Detaylı

ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 )

ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 ) ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 ) SÜRDÜRÜLEBİLİR GELECEK SPONSORU (25.500 ) ANA SPONSORLAR (21.500 ) SPONSORLAR (17.000 ) ÖĞLE YEMEĞİ EV SAHİPLİĞİ / AKŞAM KOKTEYLİ EV SAHİPLİĞİ/ İKRAM EV SAHİPLİĞİ

Detaylı

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA MEB

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA MEB İçindekiler MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA... 3 MEB Yeni E-posta Sistemi Kullanım Detayları;... 4 MEBBİS ile Giriş... 5 E-posta Şifresi İle Giriş... 6 Şifre Hatırlatma Ekranında Karşılaşılan

Detaylı

Web siteleri için en önemli

Web siteleri için en önemli WEB TASARIM Web siteleri için en önemli konuların başında, özgün ve kullanıcıya hitap eden tasarım ile modern yazılımın uyumu gelir. İDA Consulting olarak yaptığımız web projelerinde, istekleriniz ve yönlendirmelerimizle

Detaylı

ProTicaret yazılımının, en son sürüm dosyasını indirin.(http://www.proticaret.org/eticaretucretsizindir.aspx)

ProTicaret yazılımının, en son sürüm dosyasını indirin.(http://www.proticaret.org/eticaretucretsizindir.aspx) ProTicaret Exclusive v3.3.1 E-Ticaret Yazılımı Kurulum Dokümanı Bu belgede, Webmaster düzeyindeki kullanıcılar için ProTicaret E-ticaret portalının kurulumunda izlenecek adımlar anlatılmaktadır. İçindekiler

Detaylı

Türkiye Barolar Birliği internet sitesi

Türkiye Barolar Birliği internet sitesi Türkiye Barolar Birliği internet sitesi Türkiye Barolar Birliği internet sitesi, güncel teknolojinin sunduğu son imkânlarla, tamamen merkezi yönetim sistemine sahip dinamik ve geliştirilebilir bir sistem

Detaylı

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / 2018

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / 2018 www.chemlife.com.tr DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / ChemLife Kimya Teknolojileri Gazetesi nin amacı; kimya bilimi, sanayisi ve bağlı alt sektörlerin gelişmesine katkıda bulunarak,

Detaylı

ÜSKÜDAR ÜNVERSİTESİ EBYS KULLANIM KILAVUZU

ÜSKÜDAR ÜNVERSİTESİ EBYS KULLANIM KILAVUZU ÜSKÜDAR ÜNVERSİTESİ EBYS KULLANIM KILAVUZU 1. Sisteme Giriş Üsküdar EBYS sistemine giriş için, kullanıcı ismi ve şifre gereklidir. Kullanıcı İsmi: Bu alana, EBYS kullanıcı isminizi giriniz. Bu alan, eğer

Detaylı

İş Hayatında Yeni Bir Start!

İş Hayatında Yeni Bir Start! İş Hayatında Yeni Bir Start! START Neden Start? START her küçük işletmenin sahip olmak isteyeceği bir yazılım... Tek kullanıcılı, muhasebesini dışarıda takip eden küçük işletmelere ve şahıs firmalarına

Detaylı

Kılavuz içerisinde sisteme ait tüm özellikler anlatılmakta olup, yapacağınız konfigürasyonlar satın aldığınız lisans ile sınırlıdır.

Kılavuz içerisinde sisteme ait tüm özellikler anlatılmakta olup, yapacağınız konfigürasyonlar satın aldığınız lisans ile sınırlıdır. 1 HAKKIMIZDA Aktiftelecom, 1994 yılından bu yana deneyimli kadrosu ile telekomünikasyon sektöründe hizmet vermektedir. Satış sonrası hizmetler konusunda uzmanlaşmış teknik destek ekibi ve yurt çapında

Detaylı

Kurulum Dökümanı. v

Kurulum Dökümanı. v Kurulum Dökümanı v1.0 04.02.2017 Ön Gereksinimler FortiLogger ı bilgisayarınıza kurmak için aşağıdaki ön gereksinimlere ihtiyaç duyulmaktadır: 1. Min. 8 GB Bellek, çift çekirdek işlemci, cihaz başına min.

Detaylı

MOODLE UZAKTAN ÖĞRETİM SİSTEMİ

MOODLE UZAKTAN ÖĞRETİM SİSTEMİ MOODLE UZAKTAN ÖĞRETİM SİSTEMİ ÖZET Genel Bilgiler Moodle nedir? Sistem Gereksinimleri Moodle Sisteminin Kurulumu Ders ve kategori eklenmesi Bir dersin sistem özellikleri İstatistikler Sonuç ve öneriler

Detaylı

S A AT T E YAY I N D A TÜSİAR WEB HİZMETLERİ. w w w. t u s i a r i l e t i s i m. c o m

S A AT T E YAY I N D A TÜSİAR WEB HİZMETLERİ. w w w. t u s i a r i l e t i s i m. c o m 1 S A AT T E 1 SİTENİZ TEMMUZ 2012 YAY I N D A SON GÜN TÜSİAR *Haber sitesi *Emlak Sitesi * Şirket sitesi *Dernek Sitesi *Belediye Sitesi * E ticaret sitesi * ve tüm web hizmetleri 500 mb hosting 20 gb

Detaylı

SPONSORLUK FIRSATLARI

SPONSORLUK FIRSATLARI SPONSORLUK FIRSATLARI Geniş bir yelpazeden oluşan sponsorluk fırsatlarıyla Avrasya Ambalaj Fuarı nda üst düzey ziyaretçi profiline markanızın bilinirliğini artırma fırsatı yakalayın. 5 farklı paketimizden

Detaylı

Turkcell Hizmetleri LOGO KASIM 2011

Turkcell Hizmetleri LOGO KASIM 2011 Turkcell Hizmetleri LOGO KASIM 2011 içindekiler Turkcell Hizmetleri...3 Toplu Mesaj Gönderimleri...4 Sicil Kartları Listesi nden SMS Gönderimleri...5 Raporlar...7 Durum Bilgisi...7 Başvurular...9 Turkcell

Detaylı

ÇELİK İHRACATÇILARI BİRLİĞİ İNTERNET WEB SİTESİ - ARAYÜZ - İÇERİK YÖNETİMİ - BİLGİ GÜNCELLEME HİZMETLERİ İŞİ 2013 YILI TEKNİK ŞARTNAMESİ

ÇELİK İHRACATÇILARI BİRLİĞİ İNTERNET WEB SİTESİ - ARAYÜZ - İÇERİK YÖNETİMİ - BİLGİ GÜNCELLEME HİZMETLERİ İŞİ 2013 YILI TEKNİK ŞARTNAMESİ ÇELİK İHRACATÇILARI BİRLİĞİ İNTERNET WEB SİTESİ - ARAYÜZ - İÇERİK YÖNETİMİ - BİLGİ GÜNCELLEME HİZMETLERİ İŞİ 2013 YILI TEKNİK ŞARTNAMESİ Taraflar: Bu Şartnamede teklif isteyen taraf Çelik İhracatçıları

Detaylı

T. HALKBANKASI A.Ş. DOSYALI TRANSFER OTOMASYONU (DTO) MAAŞ ÖDEMESİ / KESİNTİ KULLANICI KULLANIM KILAVUZU

T. HALKBANKASI A.Ş. DOSYALI TRANSFER OTOMASYONU (DTO) MAAŞ ÖDEMESİ / KESİNTİ KULLANICI KULLANIM KILAVUZU T. HALKBANKASI A.Ş. DOSYALI TRANSFER OTOMASYONU (DTO) MAAŞ ÖDEMESİ / KESİNTİ KULLANICI KULLANIM KILAVUZU İçindekiler A. PORTAL GİRİŞİ... 4 B. DOSYANIN BANKAYA İLETİLMESİ... 5 a. PORTALDAN DOSYA YÜKLEME...

Detaylı

Ticimax Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin

Ticimax Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin Ticimax 8.8.7.534.181850 Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin değerlendirilmesi sonucunda Ar-Ge birimimiz tarafından

Detaylı

Compiere Açık kodlu ERP + CRM yazılımı. Hüseyin Ergün Önsel Armağan Serkan Demir

Compiere Açık kodlu ERP + CRM yazılımı. Hüseyin Ergün Önsel Armağan Serkan Demir Compiere Açık kodlu ERP + CRM yazılımı Hüseyin Ergün Önsel Armağan Serkan Demir ERP Nedir? ERP = Kurumsal Kaynak Planlama Organizasyonların farklı fonksiyonlarının ve departmanlarının kullandığı enformasyonu

Detaylı

expomed & labtechmed Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu

expomed & labtechmed Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu expomed & labtechmed Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almanın en etkin aracı Bir adım önde olma şansınızı arttırın, firma profilinizle alıcıları cezbedin ve performansınızı

Detaylı

Nebim V3 Lisans Kuralları

Nebim V3 Lisans Kuralları Nebim V3 Lisans Kuralları Son güncelleme: 7.11.2017 Copyright 2017 Nebim Neyir Bilgisayar Sanayii ve Hizmetleri A.Ş. Nebim, Nebim V3, NebimExtra, Nebim logosu, Nebim V3 logosu ve NebimExtra logosu Nebim

Detaylı

PROJE TEKLİF FORMU. Haydi birlikte harika bir iş çıkartalım.

PROJE TEKLİF FORMU. Haydi birlikte harika bir iş çıkartalım. Projeniz için Artegra yı seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Lütfen bu formun içerisinde projenizle ilgili olan kısımları doldurun, bu projenizi daha iyi anlamamıza yardımcı olacaktır. İyi sonuçlar elde etmek

Detaylı

KURUMSAL BİLGİ TEKNOLOJİLERİNDE PROFESYONEL ÇÖZÜMLER. i-gate E-DEFTER UYGULAMASI Bilgi Teknolojileri

KURUMSAL BİLGİ TEKNOLOJİLERİNDE PROFESYONEL ÇÖZÜMLER. i-gate E-DEFTER UYGULAMASI Bilgi Teknolojileri KURUMSAL BİLGİ TEKNOLOJİLERİNDE PROFESYONEL ÇÖZÜMLER i-gate E-DEFTER UYGULAMASI Hakkımızda Operasyonel Faydaları i-gate E-Defter Uygulaması 20 Yıllık Başarılı Geçmiş 80 Çalışan İstanbul, İzmit, Ankara,

Detaylı

Akıllı Posta Sistem Özellikleri

Akıllı Posta Sistem Özellikleri Akıllı Posta Sistem Özellikleri E-posta Gönder E-postalarınızı toplu olarak göndermek istediğinizde, tarafımızdan hazırlanan toplu e-posta gönderim kurallarını okuduğunuza dahil kutucuğu işaretlemeli,

Detaylı

E-Emlak, Emlak firmasının tüm ihtiyaçlarını karşılayan profesyonel emlak yazılımı ve internet sitesi uygulamasıdır.

E-Emlak, Emlak firmasının tüm ihtiyaçlarını karşılayan profesyonel emlak yazılımı ve internet sitesi uygulamasıdır. KULLANIM KILAVUZU E-Emlak, Emlak firmasının tüm ihtiyaçlarını karşılayan profesyonel emlak yazılımı ve internet sitesi uygulamasıdır. Emlak iş uygulaması ile emlak portföyünüzü, emlak danışmanlarınızı

Detaylı

T. HALKBANKASI A.Ş. DOSYALI TRANSFER OTOMASYONU (DTO) TOPLU EFT/HAVALE KULLANICI KULLANIM KILAVUZU

T. HALKBANKASI A.Ş. DOSYALI TRANSFER OTOMASYONU (DTO) TOPLU EFT/HAVALE KULLANICI KULLANIM KILAVUZU T. HALKBANKASI A.Ş. DOSYALI TRANSFER OTOMASYONU (DTO) TOPLU EFT/HAVALE KULLANICI KULLANIM KILAVUZU İçindekiler A. PORTAL GİRİŞİ... 4 B. DOSYANIN BANKAYA İLETİLMESİ... 5 a. PORTALDAN DOSYA YÜKLEME... 5

Detaylı

w w w. a n k a r a b t. c o m

w w w. a n k a r a b t. c o m Şirket Profili w w w. a n k a r a b t. c o m AnkaraBT, yazılım geliştirme alanında faaliyet gösteren ve uzman kadrosuyla Türkiye'nin önde gelen kurumsal çözümlerini üreten %100 Türk sermayeli bilgi teknolojisi

Detaylı

KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM. Tek Elden Teknoloji

KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM. Tek Elden Teknoloji KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM Tek Elden Teknoloji SİSBİM HAKKINDA Farklı sektör ve ölçekten firmalara tüm teknolojik alt yapıları ile ilgili kurumsal yazılım ve donanım çözümleri sunan IT

Detaylı

DORUKNET BAYİ (RESELLER) PAKET YÖNETİMİ

DORUKNET BAYİ (RESELLER) PAKET YÖNETİMİ DORUKNET BAYİ (RESELLER) PAKET YÖNETİMİ 0 Bayi (reseller) paketi nedir? Tek hesap altında birden fazla alan adı ve web sitesi barındırma imkanı veren ekonomik hosting paketidir. Reseller paketi, kendi

Detaylı

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / 2018

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / 2018 www.chemlife.com.tr DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / WEB ONLINE 25.000 ÜZERİ KULLANICI E-MAİL 30.000 ÜZERİ ABONE UYGULAMA 5.000 ÜZERİ KULLANICI TUMBLR GÖRSEL İÇERİK VE HABER PAYLAŞIMLARI

Detaylı

MERMERin devleri TİCARİ YAZIŞMA modülü. MERMERin devleri bir KONSEPT PROJELER projesi. leaders of MARBLE

MERMERin devleri TİCARİ YAZIŞMA modülü. MERMERin devleri bir KONSEPT PROJELER projesi. leaders of MARBLE bir KONSEPT PROJELER projesi leaders of MARBLE a KONSEPT KONSEPT PROJELER PROJELER project 2014 1 mermerindevleri.com? ; mermer ve doğal taş pazarında Türkiye, kalitesi ve cevher yatakları kapasitesi ile

Detaylı

cofaso ile farkı yaşayın Şubat 2009 www.mertbilgi.com.tr

cofaso ile farkı yaşayın Şubat 2009 www.mertbilgi.com.tr cofaso ile farkı yaşayın Şubat 2009 www.mertbilgi.com.tr cofaso ile farkı yaşayın Otomasyon ve pano projelerinizi profesyonel bilgisayar destekli mühendislik yazılımı (CAE) cofaso ile yönetin Giriş cofaso

Detaylı

DESKPORT. Bilișim Hizmetleri. 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu

DESKPORT. Bilișim Hizmetleri. 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu info@deskport.net BİZ KİMİZ? Biz Kimiz? Deskport Bilişim ekibinin karakteristik özellikleri olan; özgüven, çalısma azmi, tecrübe ve liderlik vasıflarımızla amacımız, müşterilerimizi

Detaylı

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur.

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur. 2002 2005 2008 2011 2014 2016 Adjans Kimdir Dijital reklam ajansı olan Adjans, 2002 yılında dijital dünya sektörüne giriş yapmış ve sektörde hızla yükselerek adını duyurmuş prestijli bir kuruluştur. Markanızı

Detaylı

Detaylar ilerleyen sayfalarda!

Detaylar ilerleyen sayfalarda! Detaylar ilerleyen sayfalarda! Kreşistan.com da Öne Çıkın! Kreşistan.com da Profesyonel veya Premium üyeliklerle site içerisinde kurumunuzu en iyi şekilde tanıtarak hedef kitlenize daha kolay ulaşabilirsiniz.

Detaylı

Kurulum Dökümanı * v * Bu döküman FortiLogger versiyonu için hazırlanmıştır.

Kurulum Dökümanı * v * Bu döküman FortiLogger versiyonu için hazırlanmıştır. Kurulum Dökümanı * v1.4.3 9.11.2017 * Bu döküman FortiLogger 3.1.7 versiyonu için hazırlanmıştır. Ön Gereksinimler FortiLogger ı bilgisayarınıza kurmak için aşağıdaki ön gereksinimlere ihtiyaç duyulmaktadır:

Detaylı

1. Müşteriler Bölümü: 2. Ticket Bölümü: 3. Dosya Yöneticisi:

1. Müşteriler Bölümü: 2. Ticket Bölümü: 3. Dosya Yöneticisi: MÜŞTERİ TAKİP 1. Müşteriler Bölümü: Tüm müşterilerinizin listelendiği bölümdür. Bu bölümü kullanarak müşterileriniz ile ilgili notlar alabilir, müşterilerinizin tüm bilgilerini saklayabilir, onlara mail

Detaylı

E-Posta Yönetimi. E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu

E-Posta Yönetimi. E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu E-Posta Yönetimi E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu E-Posta yönetimi rehberi ile kolayca yeni bir e-posta adresi oluşturabilir, silebilir veya mevcut e-posta sitelerinizi yönetebilirsiniz. Kılavuz

Detaylı

LOGİN EKRANI. Şekil -1

LOGİN EKRANI. Şekil -1 LOGİN EKRANI Yönetim paneline ilk giriş ekranıdır, size verilen kullanıcı adı ve parola girilerek yönetim paneline giriş yapılır. Şifresiz girilemez, şifrenizi unuttunuz yada kaybettiniz ise lütfen PRO.GEN

Detaylı

LOGO Online Mutabakat ve Finans Süreç Yönetimi. ARTI BİLİŞİM ve DESTEK HİZMETLERİ

LOGO Online Mutabakat ve Finans Süreç Yönetimi. ARTI BİLİŞİM ve DESTEK HİZMETLERİ LOGO Online Mutabakat ve Finans Süreç Yönetimi ARTI BİLİŞİM ve DESTEK HİZMETLERİ AYARLAR EKRANI FORM BA / BS İŞLEM MERKEZİ MÜŞTERİYE GİDEN / BS / MAİL EKRANI Müşteriye giden / BS / Kaşeli Mail Ekranı Müşterinin

Detaylı

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Teklifimizle ilgili her türlü sorunuzu yanıtlamaya hazır

Detaylı

AKINSOFT Franchise Server 2 Yardım Dokümanı

AKINSOFT Franchise Server 2 Yardım Dokümanı AKINSOFT Franchise Server 2 Yardım Dokümanı Doküman Versiyon: 01.02.02 Tarih: 03.03.2015 1 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA BİLGİ Franchise Server 2 programı; Franchising veren veya bağımsız birimlerinin satış

Detaylı

Kurulum 14 FTP ye Bağlanmak ve Dosyaları Atmak 14 Veritabanı Oluşturulması ve Bağlanıp Kurulumun Tamamlanması 15

Kurulum 14 FTP ye Bağlanmak ve Dosyaları Atmak 14 Veritabanı Oluşturulması ve Bağlanıp Kurulumun Tamamlanması 15 vii 1 İçerik Yönetim Sistemi Nedir? 2 WordPress Nedir? 2 WordPress Kısa Tarihi 3 WordPress Gücünü Nereden Alıyor? 3 WordPress ile Neler Yapabiliriz? 4 Kişisel Blog 4 Kurumsal Blog 4 Kurumsal Site 4 Tanıtım

Detaylı

Disk Alanı 100 Mb 1 000 Mb 3 000 Mb 5 000 Mb 10 000 Mb 15 000 Mb. Aylık Trafik (Bandwidth) 1 Gb 5 Gb 10 Gb 15 Gb 25 Gb 35 Gb

Disk Alanı 100 Mb 1 000 Mb 3 000 Mb 5 000 Mb 10 000 Mb 15 000 Mb. Aylık Trafik (Bandwidth) 1 Gb 5 Gb 10 Gb 15 Gb 25 Gb 35 Gb WINDOWS HOSTING PAKETLERİ (Plesk Panel) ÖZELLİKLER Platform Özellikleri Disk Alanı 100 Mb 1 000 Mb 3 000 Mb 5 000 Mb 10 000 Mb 15 000 Mb Aylık Trafik (Bandwidth) 1 Gb 5 Gb 10 Gb 15 Gb 25 Gb 35 Gb Windows

Detaylı

Windows Live ID ve parolanızı giriniz.

Windows Live ID ve parolanızı giriniz. Ücretsiz Deneme Hesabı Oluşturma ve Temel Özelliklerin Kullanım Kılavuzu Bilgi girilmesi gerekli alanlar Kişisel bilgi içeren alanlar http://www.windowsazure.com/tr-tr/pricing/free-trial/ adresine gidiniz

Detaylı