e-staj KULLANIM KILAVUZU 2018

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "e-staj KULLANIM KILAVUZU 2018"

Transkript

1 Sayfa 1/22 e-staj KULLANIM KILAVUZU 2018 HAZIRLAYAN

2 Sayfa 2/22 1. BU BÖLÜMÜ LÜTFEN OKUYUNUZ Sevgili öğrenciler, staj işlemleriniz okulumuz tarafından tamamen elektronik ortamda gerçekleştirilmektedir. Bu yüzden stajınıza ait tüm dokümanları veya işlemleri e-staj sistemi üzerinden gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Sistem üzerinden dolduracağınız her bilgi bir sonraki işlem için akış niteliğindedir. Örneğin zorunlu staj formunda dolduracağınız bilgiler sağlık beyannamesi, devam çizelgesi ve değerlendirme formlarında da karşınıza çıkacaktır. Tekrar tekrar her bir formda veri girişi yapmamak adına ilk başta doldurmak zorunda olduğunuz Staj Formu belgesinin doldurulması çok önemlidir. Bilgilerinizin doğru bir şekilde sistemlerimize ulaşması akademik danışmanlarınız ve fakültelerinizin yönetim paneli üzerinden yapacakları kontrollerde doğru bilgilere ulaşmaları anlamına geleceği için bilgilerin eksiksiz ve doğru bir şekilde girilmesi gerekmektedir. Sisteme üye olduktan sonra sizi Hukuk Müşavirliği tarafından hazırlanmış olan doğru bilgi beyan etme ve başkasının yerine online işlem yapmama taahhüt formu karşılayacaktır. Online olarak kabul ederek onaylayacağınız bu form sizin ve sistemin güvenliği açısından önem arz etmektedir.

3 Sayfa 3/22 2. SİSTEME GİRİŞ YAPMAK KTO Karatay Üniversitesi e-staj sistemine üye olmak üzere staj.karatay.edu.tr internet adresini ziyaret ediniz. Sisteme kullanıcı adı öğrenci numaranız, şifreniz ise Öğrenci Bilgi Sistemi nde kullanmakta olduğunuz şifre olarak tanımlanmıştır. OBS şifrenizi değiştirdiğinizde staj şifreniz de değişmiş olacaktır. HATIRLATMA : Parolanızda Türkçe karakterler olmamalıdır. (ğ,ü,ş,ç,ö,i gibi.) OBS hesabınıza Türkçe karakter olmasına rağmen OBS ye giriş yapabiliyor olmanız staj sistemine de girebileceğiniz anlamına gelmemektedir. OBS Türkçe karakter izni veriyorken staj sistemi dünya şifre standartları gereği Türkçe karakter kabul etmeyecektir. Böyle bir durumda OBS den şifrenizde var ise Türkçe karakterleri değiştirmeniz gerekmektedir.

4 Sayfa 4/22 Şekil 1 Giriş Ekranı

5 Sayfa 5/22 3. MENÜLERİN TANITIMI Şekil 2 Menüler Sistemde staj işlemleri için her öğrencinin kullanması gereken 6 adet menü bulunmaktadır. Bu menüler yukarıdaki ekran görüntüsünde yer aldığı sırayla STAJ FORMU, SAĞLIK YARDIMI, DEVAM ÇİZELGESİ, DEĞERLENDİRME FORMU, DOSYA & KAPAK ve MÜSTEHAKLIK şeklindedir ve staja başlayacak olan her öğrenci bu menülerden yararlanarak işlemlerini gerçekleştirmelidir. Şekil 3 Staj Başvuru Formu Staja başlamadan önce doldurulması gereken bir formdur. Aşağıdaki bölümlerde bu formun ne şekilde doldurulacağı detaylı bir şekilde verilmiştir. Staja başlayacak öğrenci bu form ile kişisel bilgilerini ve fotoğrafını OBS entegrasyonu sayesinde bir buton vasıtasıyla forma yükler daha sonra staj bilgilerini, staj yaptığı firma/kurum bilgilerini doldurarak kaydeder ve en son çıktısını alır.

6 Sayfa 6/22 Şekil 4 Sağlık Beyannamesi Formu Bu formu da staja başlamadan hemen önce fakülteye teslim etmeniz gerekmektedir. Staj süresi boyunca okul tarafından yapılacak sigorta işleminde baz alınacak bilgilerin yer aldığı bir formdur. Sağlık yardım beyanı taahhütnamesinde sisteme kaydedeceğiniz bir bilgi yoktur, yalnızca bu formda size uygun olan seçeneği işaretleyip çıktı almanız yeterlidir. Şekil 5 Devam Çizelgesi Formu Staja başladıktan sonra her gün devam bilginizin bu form vasıtasıyla okula gönderildiği sistemdir. Devam yani staja gittiğiniz her gün için bu form vasıtasıyla gittiğiniz güne ait tarihi ve çalışma konunuzu kaydetmelisiniz. Gitmediğiniz günlerde ise yine bu formda yer alan Raporluyum, Mazeretliyim, İzinliyim gibi seçeneklerden uygun olanı tarihi ile birlikte seçerek kaydetmelisiniz. Burada bildireceğiniz tarihler için sigorta işleminiz yapılacak olup, burada belirtmediğiniz günler için sigortanız yapılmayacaktır.

7 Sayfa 7/22 Bu formda geriye veya ileriye dönük tarihlere ait işlemler yapamazsınız. Bu yüzden gittiğiniz her günü en geç o hafta içerisinde sisteme kaydetmelisiniz. Ayrıca içinde bulunduğunuz aya ait tüm devam kayıtlarını da o ay içerisinde sisteme girmek zorundasınız. Eğer sonraki aya kalırsa sistem sigortanızı yapmayacaktır. NOT : Günlük olarak kayıt yapmak yerinde olacaktır. Şekil 6 Staj Değerlendirme Formu Stajın sonunda doldurulacak olan bu form bölümlere göre farklı tasarımlara sahiptir. Örneğin Mühendislik Fakültesi, İşletme Yönetim Bilimleri Fakültesi, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültelerinde bu form işyeri tarafından doldurularak okula gizlidir ibareli bir zarf ile öğrenci tarafından teslim edilirken Sağlık Bilimleri Yüksekokulu veya Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu gibi programlarda staj değerlendirme formu daha farklı bir tasarımda sisteme Word dosyası olarak yüklenmiştir. İki durumda da bu formun doldurulması gerekmektedir. Şekil 7 Staj Dosyası İle İlgili Formlar

8 Sayfa 8/22 Stajı boyunca yaptığı işleri staj dosyasına (staj defteri) yazması beklenen bölümlerde öğrencilere bu menü vasıtasıyla örnek boş bir şablon staj defteri sayfası ile yine bu defterde kullanacakları staj dosyası kapak şablonu temin edilmektedir. Şekil 8 Müstehaklık Belgesi Link Sigorta işlemlerinizde esas alınmak üzere gerekli olan belgelerden bir tanesi de müstehaklık belgesidir. Bu belgeyi sisteme kaydetmenize gerek yoktur. Bu belge yalnızca e-devlet kapısı üzerinden elektronik olarak verilmektedir ve öğrenciler e- devlet üzerinde bu belgenin çıktı alınacağı menüyü aramakta zorlanmamaları açısından e-staj sistemimizde bu menüye tıklanıldığında e-devlette istenilen belgenin döküm alınabileceği sayfaya doğrudan yönlendirilmiş olacaktır. Şekil 9 Evrak Teslim Yüzdesi

9 Sayfa 9/22 Sistemde yaptığınız her işlem için yüzdelik dereceniz artmaktadır. Yüzdelik dilimin değişebilmesi için yaptığınız işlemlerde danışmanlarınızın verdikleri onaylar sonrası işlemlerin tamamlandığını unutmamalısınız. Örneğin kaydettiğiniz bir staj formunu danışmanınınız da onayladı zaman yüzdelik dilimde değişiklik gözlemleyebilirsiniz. Tüm işlemleri eksiksiz yaptığınız halde yüzdelik dilimde değişim olmaması durumu staj işlemlerinde bir sakınca yaratmayacaktır. Şekil 10 Anasayfa Dokümanlar Menüsü Anasayfada yer alan bu menüde ancak sizin bölümünüze veya fakültenize ait bir doküman olduğunda dokümanların listelenmesi sağlanmaktadır. Şekil 1 Anasayfa Kullanım Kılavuzu Menüsü Anasayfada yer alan bu menüde sistem hakkında bilgilendirmeler yer almaktadır.

10 Sayfa 10/22 Anasayfada yer alan takvim menüsü. Şekil 2 Anasayfa Takvim Şekil 13 Anasayfa Duyurular

11 Sayfa 11/ Staj Formu Staja başlamadan önce dolduracağınız bu form adım adım aşağıdaki görsellerle anlatılmıştır. Şekil 3 Staj Başvuru Formu Staj başvuru formuna tıkladığınızda açılan sayfanın sol üst kısmında yukarıdaki alan bulunmaktadır. Kaçıncı stajınızı yapıyorsanız yukarıdaki seçim kutusundan staj sayısını seçmelisiniz. Eğer ilk defa staj yapıyor ve sistemden de ilk defa staj başvuru formu dolduruyorsanız Staj Seçiniz seçim kutusundan 1. Birinci staj seçeneğini seçerek Devam Et butonuna tıklamalısınız. Bu butona tıkladıktan sonra sistem OBS de yer alan kişisel bilgilerinizi ve fotoğrafınızı doldurmanız gereken alanlara otomatik olarak getirecektir. Şekil 4 Staj Başvuru Formu Devam Et Butonuna Tıklandı Seçim kutusundan 1 seçildikten sonra Devam Et butonuna tıklandı ve OBS den öğrencinin fotoğrafı getirildi.

12 Sayfa 12/22 Şekil 5 Staj Başvuru Formu Öğrencinin fotoğrafı ile birlikte OBS den fakültesi, bölümü, sınıfı gibi bilgileri de getirilmektedir. Diğer boş alanları ise öğrenci kendisi doldurmalıdır. Şekil 6 Staj Başvuru Formu Öğrenci Bilgileri Öğrencinin Devam Et butonu ile OBS den getirdiği bilgiler ve OBS de olmadığı için öğrencinin doldurması gereken öğrenci bilgileri kısmı.

13 Sayfa 13/22 Şekil 7 Staj Başvuru Formu Staj Bilgileri Öğrencinin staj başvuru formunu doldururken girmesi gereken diğer staj bilgileri. Başlangıç ve bitiş tarihleri önemlidir kesinlikle doldurulması gerekmektedir. Stajın yapılacağı dönem kesinlikle seçilmelidir. Kaçıncı staj olduğu ise işleme başlamadan önce seçmiş olduğunuz staj seçiminde yer alan bilgidir ve otomatik olarak seçili gelir. Şekil 8 Staj Başvuru Formu İş Yeri Bilgileri Staj yapılan işyerinin bilgilerinin doldurulduğu alandır.

14 Sayfa 14/22 Şekil 9 Staj Başvuru Formu Yetkili Bilgileri Staj yapılan iş yerindeki sorumlu/yetkilinin bilgilerinin yer aldığı alandır. Tarih olarak çıktı aldığınız bu formu işyerine imzalattığınız günün tarihi yazılmalıdır. Akademik danışmanınız sistemde yüklü ise seçebilirsiniz, değilse boş bırakabilirsiniz. Şekil 21 Staj Başvuru Formu Kaydetme Menüsü Staj başvuru formuna ait verileri ilgili alanlara girdikten sonra aşağıda yer alan butonlardan Staj Başvuru Formunu Kaydet/Güncelle butonu ile sisteme kaydedilmesini sağlayabilirsiniz. Akademik danışmanınız elektronik olarak kendisine ait panelden sizin staj başvuru formunuzu onaylamadığı sürece bu forma tekrar tekrar gelip bilgilerinizde güncelleme yapabilirsiniz. Yaptığınız değişikliklerden sonra da yine yukarıdaki Staj Başvuru Formunu Kaydet/Güncelle butonu ile sisteme güncellenerek kaydedilmesini sağlayabilirsiniz. Akademik danışmanınız kaydetmiş olduğunuz staj başvuru formunu onayladığında ise yukarıdaki buton pasif hale gelmektedir.

15 Sayfa 15/22 Böyle bir durumda değiştirmek istediğiniz bir bilgi olması durumunda fakülte veya yüksekokul sekreterliğine başvurabilirsiniz. Şekil 22 Staj Başvuru Formunu Yazdırmak Staj başvuru formunuzu eksiksiz bir şekilde doldurduktan sonra YAZDIR butonu ile çıktısını alabilirsiniz. Şekil 23 Staj Başvuru Formunu Yazdırmak Yazdır butonuna tıkladığınız zaman sizi yukarıdaki gibi bir yazdırma ekranı karşılamaktadır. Sayfanın üst kısmında yer alan STAJ FORMU SEÇİNİZ seçim kutusundan bir önceki adımlarda kaçıncı staja ait staj başvuru formu doldurduysanız bu sayfada da o numaralı formu seçiniz ve yazdır butonu ile yazdırma işlemini gerçekleştiriniz. Birden fazla yere başvuru formu vermeniz gerekiyorsa birden fazla kez yazdırabilirsiniz.

16 Sayfa 16/ Sağlık Yardım Beyannamesi Sigorta işlemleriniz için önemli olan bir diğer evrak ise sağlık yardım beyan ve taahhütnamesidir. Şekil 24 Sağlık Beyannamesi Bir önceki formda (zorunlu staj başvuru formu) doldurup kaydetmiş olduğunuz bilgiler neticesinde bu formda ad soyad, öğrenci numaranız, fakülte bölüm bilginiz, T.C kimlik numaranız gibi bilgiler sizin yazmanıza gerek kalmadan karşınıza getirilmiş durumdadır. Yukarıdaki seçeneklerden size uygun olan seçerek yazdırmanız yeterlidir. Bu form için sisteme kayıt söz konusu değildir.

17 Sayfa 17/ Devam Çizelgesi Devam bilgileriniz baz alınarak sigorta işlemleriniz yapılacağından günlük olarak devam bilgilerinizi sisteme kaydetmelisiniz. Şekil 10 Devam Çizelgesi Formu Devam çizelgesi menüsüne tıkladığınızda karşınıza gelen sayfada yukarıdaki görseldeki kısım gelmektedir. Buradan ilk başta doldurmuş olduğunuz staj başvuru formunun numarası ne ise onu seçerek işleminize devam etmelisiniz. Örneğin 1.staj formu doldurduysanız buradan da 1.staja ait devam bilgisi kaydetmek amacıyla kaçıncı staja ait devam gireceksiniz? seçim kutusundan o staj sayısı seçilmelidir. Daha sonra altından staja gittiğiniz güne ait tarih seçilmelidir. Hemen altından o tarihin kaçıncı staj iş günü olduğu bilgisini seçmelisiniz.

18 Sayfa 18/22 Alttaki çalışma konusu alanına da o gün yaptığınız işlemleri kısaca anlatan birkaç cümlelik çalışma konusu yazmanız beklenmektedir. Eğer staja gitmediyseniz; Staja gitmediyseniz yine yukarıdaki tüm bilgileri doldurup, aşağıdaki seçeneklerden de size uygun olanı seçip kaydetmelisiniz. (Mazeretleri) Şekil 11 Devam Çizelgesi Yukarıdan (şekil 26) ilgili staj sayısını seçtiğinizde biraz aşağıda şekil 27 deki gibi bir devam çizelgesi oluşmaktadır. Buradan daha önce kaydettiğiniz tarihleri takip edebilirsiniz. Kaçıncı staja ait devam girmek isterseniz ona göre aşağı kısımda devam çizelgesi gelecektir. Aynı yıl içerisinde 3 tane staj yaptığınızı varsayalım, 3 tane staj başvuru formu doldurmanız gerekmektedir. Daha sonra her birinin devam bilgisini girmek için ilgili numaralarınız seçerek devam kaydedebilirsiniz. Aynı anda en fazla 1 adet staj yapabileceğiniz için staj numaralarına göre işlem yaparak kolay bir şekilde devam bilginizi kaydedebilirsiniz.

19 Sayfa 19/22 Eğer yanlışlık yaptıysanız ve düzenlemek istiyorsanız; Şekil 12 Devam Bilgisi Düzenleme Şekil 26 da bulunan düzenle butonuna tıkladığınızda yukarıdaki (şekil 28) gibi bir düzenleme penceresi açılacaktır. Düzenleme penceresinden ilgili devam kaydını daha sonra tekrar eklemek koşuluyla silebilir veya güncelleyebilirsiniz. Şekil 13 Devam Bilgisini Düzeltmek Düzenlemek istenilen devam bilgisinin hemen yanındaki düzenle butonuna tıklanarak yukarıdaki (şekil 29) gibi düzenleme diyalog kutusu açılır ve değiştirmek istediğiniz alanı değiştirerek kaydedebilirsiniz.

20 Sayfa 20/22 Yalnızca akademik danışmanını tarafından onaylanan devam kayıtlarınızı bu ekrandan düzeltemezsiniz. Bu işlemi ancak akademik danışmanını gerçekleştirebilir. Akademik danışmanınız onaylama işlemi yapana kadar istediğiniz değişikliği gerçekleştirebilirsiniz. Stajınızın sonuna geldiğinizde son iş gününüze ait devam bilgisini de kaydettikten sonra devam çizelgenizi yazdırabilirsiniz. 3.4 Değerlendirme Formu Şekil 29 Değerlendirme Formu Stajınız bittiğinde staj yaptığınız işyeri tarafından veya sizin tarafınızdan doldurulması gereken bir formdur. Bazı bölümlerde işyeri doldururken farklı bölümlerde öğrenciler de doldurabilir. Form her zaman sistem üzerinden dolduracağınız bir form olarak karşınıza gelmeyebilir. Bölümünüze göre Word dokümanı olarak da gelebilir.

21 Sayfa 21/ Dosya & Kapak Şekil 30 Dosya ve Kapak Menüsü Staj işlemlerinde eğer staj defteri yazıyorsanız defterin örnek bir şablonuna bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Ayrıca staj defterinde bulunacak kapak için de bu sayfadan yararlanabilirsiniz. 3.6 Müstehaklık Şekil 31 Müstehaklık Belgesi Link E-devlet üzerinden alacağınız belge için linke bu sayfadan ulaşabilirsiniz. SORULARINIZ İÇİN:

22 Sayfa 22/22 KTO Karatay Üniversitesi Bilgi İşlem Koordinatörlüğü Yazılım Ofisi M Blok 3. Kat İlgili Kişi : Fatih KAPLAN E Posta : fatih.kaplan@karatay.edu.tr

e-staj KULLANIM KILAVUZU 2018

e-staj KULLANIM KILAVUZU 2018 Sayfa 1/22 e-staj KULLANIM KILAVUZU 2018 HAZIRLAYAN Sayfa 2/22 1. BU BÖLÜMÜ LÜTFEN OKUYUNUZ Sevgili öğrenciler, staj işlemleriniz okulumuz tarafından tamamen elektronik ortamda gerçekleştirilmektedir.

Detaylı

Ziraat Bankası Uzman Yardımcısı İşe Alım Sınavı. Başvuru Kılavuzu

Ziraat Bankası Uzman Yardımcısı İşe Alım Sınavı. Başvuru Kılavuzu Ziraat Bankası Uzman Yardımcısı İşe Alım Sınavı Başvuru Kılavuzu 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma İşlemleri 5. Şifre Değiştirme İşlemleri 6. Başvurduğunuz

Detaylı

Bu döküman Niğde Üniversitesi Akademik Bilgi Sistemi için kullanma kılavuzudur. İçerik olarak, sistemin kullanım şeklini göstermektedir.

Bu döküman Niğde Üniversitesi Akademik Bilgi Sistemi için kullanma kılavuzudur. İçerik olarak, sistemin kullanım şeklini göstermektedir. Bu döküman Niğde Üniversitesi Akademik Bilgi Sistemi için kullanma kılavuzudur. İçerik olarak, sistemin kullanım şeklini göstermektedir. Akademik Bilgi Sistemi ne http://mf.nigde.edu.tr/akbis adresinden

Detaylı

Formların Elektronik Ortamda Doldurulması Sistemi Bilgilendirme ve Kullanımı Hakkında Yardım Belgesi

Formların Elektronik Ortamda Doldurulması Sistemi Bilgilendirme ve Kullanımı Hakkında Yardım Belgesi Formların Elektronik Ortamda Doldurulması Sistemi Bilgilendirme ve Kullanımı Hakkında Yardım Belgesi Öğretim Üyelerimizin ve Öğrencilerimizin Dikkatine, 2014-2015 yılı Güz döneminden itibaren Enstitümüze

Detaylı

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi 19. Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatı ve 22. Ulusal Bilim Olimpiyatları Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi

Detaylı

ZİRAAT BANKASI - SERVİS GÖREVLİSİ SINAVI

ZİRAAT BANKASI - SERVİS GÖREVLİSİ SINAVI ZİRAAT BANKASI - SERVİS GÖREVLİSİ SINAVI 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma İşlemleri 5. Şifre Değiştirme İşlemleri 6. Başvurduğunuz Sınavlar Genel Bilgi

Detaylı

E-Birlik İhracat. Basitleştirilmiş Gümrük Hattı. Uygulaması - KULLANICI KILAVUZU -

E-Birlik İhracat. Basitleştirilmiş Gümrük Hattı. Uygulaması - KULLANICI KILAVUZU - E-Birlik İhracat Basitleştirilmiş Gümrük Hattı Uygulaması - KULLANICI KILAVUZU - İNDEKS: 1. GİRİŞ SAYFASI... 3 2. YENİ KULLANICI HESABI OLUŞTURMA İŞLEMİ... 4 2.1 Kullanıcı Giriş Profili Oluşturma İşlemi...

Detaylı

Staj Yapacak Öğrencilerin Dikkatine, BİRİNCİ BÖLÜM KAYIT İŞLEMİ NASIL YAPILACAK?

Staj Yapacak Öğrencilerin Dikkatine, BİRİNCİ BÖLÜM KAYIT İŞLEMİ NASIL YAPILACAK? Staj Yapacak Öğrencilerin Dikkatine, Bu kılavuz staj yapacak öğrencilerin ÖBİSİS teki yeni staj modülünü kullanarak online işlem yapabilmeleri için hazırlanmıştır. İlk aşama olarak online kayıt işlemi

Detaylı

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi nin gerçekleştirdiği sınavlara başvuru yapma sürecini anlatan bir

Detaylı

Örgün Öğrenci Sistemi Anadolu Üniversitesinde öğretim elemanlarının verdikleri

Örgün Öğrenci Sistemi Anadolu Üniversitesinde öğretim elemanlarının verdikleri Örgün Öğrenci Sistemi Anadolu Üniversitesinde öğretim elemanlarının verdikleri derslerle ilgili yoklama, not girişi yapabildikleri ve öğrencilerin aldıkları derslerle ilgili bilgileri görebildikleri sistemdir.

Detaylı

Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı Sınavı Başvuru Kılavuzu

Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı Sınavı Başvuru Kılavuzu Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı Sınavı Başvuru Kılavuzu 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma İşlemleri 5. Şifre Değiştirme İşlemleri 6. Başvurduğunuz

Detaylı

4006 Bilim Fuarı Proje ve Sonuç Bilgileri Aşaması Başvuru Adımları

4006 Bilim Fuarı Proje ve Sonuç Bilgileri Aşaması Başvuru Adımları 4006 Bilim Fuarı Proje ve Sonuç Bilgileri Aşaması Başvuru Adımları ADIM 1: Ana Sayfadayken sol sekmede bulunan Başvuru sekmesine tıklayınız. Projelerinizi ve Sonuç Bilgilerinizi girmek için karşınıza çıkan

Detaylı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM, İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTESİ DİYARBAKIR İL SINAV KOORDİNATÖRLÜĞÜ

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM, İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTESİ DİYARBAKIR İL SINAV KOORDİNATÖRLÜĞÜ ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM, İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTESİ DİYARBAKIR İL SINAV KOORDİNATÖRLÜĞÜ 2013-2014 Öğretim yılından itibaren Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin

Detaylı

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ FİORİ KULLANIM KILAVUZU (Lisans Öğrencisi) v1.1 (02.08.2018) st.bau.edu.tr Versiyon Tarihçesi Versiyon Numarası Versiyon Tarihi Güncelleyen Açıklama v1.0 04.04.2018 v1.1 02.08.2018

Detaylı

Trakya Üniversitesi Personel Web Sayfası Düzenleme Kılavuzu

Trakya Üniversitesi Personel Web Sayfası Düzenleme Kılavuzu Trakya Üniversitesi Personel Web Sayfası Düzenleme Kılavuzu Trakya Üniversitesi Web Anasayfası nda Kullanıcı Girişi tıklanır. Karşınıza Tek Noktadan Erişim sağlamak için giriş yapacağınız ekran gelir.

Detaylı

KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU

KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU Kampüs Kart, Kampüs araç giriş-çıkışlarında, kantinler ve yemekhane gibi ödeme ve kontrol noktalarında ihtiyaçların karşılanmasına yönelik hem kimlik kartı, hem de temassız

Detaylı

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNĠVERSĠTESĠ. BĠLGĠ ĠġLEM DAĠRE BAġKANLIĞI. AKADEMĠK PERSONEL KĠġĠSEL WEB SAYFASI KULLANIM KILAVUZU MUKWEB ĠÇĠNDEKĠLER TABLOSU

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNĠVERSĠTESĠ. BĠLGĠ ĠġLEM DAĠRE BAġKANLIĞI. AKADEMĠK PERSONEL KĠġĠSEL WEB SAYFASI KULLANIM KILAVUZU MUKWEB ĠÇĠNDEKĠLER TABLOSU MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNĠVERSĠTESĠ BĠLGĠ ĠġLEM DAĠRE BAġKANLIĞI AKADEMĠK PERSONEL KĠġĠSEL WEB SAYFASI KULLANIM KILAVUZU MUKWEB ĠÇĠNDEKĠLER TABLOSU 1. GENEL BĠLGĠLER... 1 2. Ana Sayfa... 4 3. MukWeb Sayfaları...

Detaylı

Ecat 8. Hakbim Bilgi İşlem A.Ş. Versiyon

Ecat 8. Hakbim Bilgi İşlem A.Ş. Versiyon Ecat 8 Hakbim Bilgi İşlem A.Ş. Versiyon 2015 01.01 1 Ecat8 Nedir? Firmaların elektronik yedek parça kataloğu ihtiyacını karşılamak için Hakbim Bilgi İşlem tarafından geliştirilmiş ve geliştirilmeye devam

Detaylı

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi. YÖK Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi. YÖK Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi YÖK Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi nin gerçekleştirdiği sınavlara

Detaylı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ GÖREVLİ İŞLEMLERİ SİSTEMİ

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ GÖREVLİ İŞLEMLERİ SİSTEMİ ANADOLU ÜNİVERSİTESİ GÖREVLİ İŞLEMLERİ SİSTEMİ Sisteme Giriş Sisteme http://sinav.anadolu.edu.tr/augis/ linkinden ulaşılmaktadır. Sisteme giriş için T.C. Kimlik Numarası ile şifre istenmektedir. Görevli

Detaylı

1 Ders İşlemleri. 1.1 Slotlar

1 Ders İşlemleri. 1.1 Slotlar Öğrenci Kılavuzu İÇİNDEKİLER 1 Ders İşlemleri... 3 1.1 Slotlar... 3 1.2 Genel Ders Programı... 4 1.3 Ders Seçme... 4 1.4 Hazırlık Yaz Okulu Derse Yazılma... 6 2 Belgeler... 6 2.1 Transkript... 6 2.2 Karne...

Detaylı

KYS (Kalite Yönetim Sistemi) KULLANIM KILAVUZU 2018

KYS (Kalite Yönetim Sistemi) KULLANIM KILAVUZU 2018 Sayfa 1/8 KYS (Kalite Yönetim Sistemi) KULLANIM KILAVUZU 2018 HAZIRLAYAN BİLGİ İŞLEM KOORDİNATÖRLÜĞÜ Sayfa 2/8 1. SİSTEME ÜYE OLMAK KTO Karatay Üniversitesi kalite yönetim sistemi üyelik işlemleri Bilgi

Detaylı

Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcısı İşe Alım Sınavı. Başvuru Kılavuzu

Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcısı İşe Alım Sınavı. Başvuru Kılavuzu Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcısı İşe Alım Sınavı Başvuru Kılavuzu 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma İşlemleri 5. Şifre Değiştirme İşlemleri 6. Başvurduğunuz

Detaylı

(Form No: EK-003; Revizyon Tarihi: - ; Revizyon No: 00)

(Form No: EK-003; Revizyon Tarihi: - ; Revizyon No: 00) 1 1. GİRİŞ EKRANI VE ŞİFRE İŞLEMLERİ... 4 2. ANA SAYFA EKRANI... 6 3. KİŞİSEL BİLGİLER... 6 3.1. GENEL BİLGİLER EKRANI... 6 3.2. NÜFUS BİLGİLERİ EKRANI... 7 3.3. ADRES BİLGİLERİ EKRANI... 7 3.4. TELEFON

Detaylı

ZORLU TESİS YÖNETİMİ A.Ş ZORLU CENTER. İş sağlığı ve güvenliği internet kullanım kılavuzu Güncelleme:

ZORLU TESİS YÖNETİMİ A.Ş ZORLU CENTER. İş sağlığı ve güvenliği internet kullanım kılavuzu Güncelleme: ZORLU TESİS YÖNETİMİ A.Ş ZORLU CENTER İş sağlığı ve güvenliği internet kullanım kılavuzu Güncelleme: 01.01.2018 Sistem isg.zorlucenter.com çalışma onaylarının verildiği, kullanıcı, iş sağlığı ve güvenliği

Detaylı

2016 Bahar Dönemi. İşveren ve İşveren Vekili için. İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri. e-sertifika Programı. Başvuru Kılavuzu

2016 Bahar Dönemi. İşveren ve İşveren Vekili için. İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri. e-sertifika Programı. Başvuru Kılavuzu 2016 Bahar Dönemi İşveren ve İşveren Vekili için İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri e-sertifika Programı Başvuru Kılavuzu 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma

Detaylı

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ BATI AVRUPA PROGRAMI ÖĞRETİM YILI İNTERNET KAYIT YENİLEME KILAVUZU

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ BATI AVRUPA PROGRAMI ÖĞRETİM YILI İNTERNET KAYIT YENİLEME KILAVUZU MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ BATI AVRUPA PROGRAMI 2016-2017 ÖĞRETİM YILI İNTERNET KAYIT YENİLEME KILAVUZU 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifremi Unuttum

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ADAY ÖĞRENCİ ONLINE BAŞVURU KILAVUZU

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ADAY ÖĞRENCİ ONLINE BAŞVURU KILAVUZU Bu kılavuz, online başvuru sistemini kullanarak ön başvurunuzu nasıl yapacağınızı açıklamaktadır. Lisansüstü ön başvurunuzu: Uyarılar: İnternet bağlantısı olan herhangi bir bilgisayardan, Başvuru haftası

Detaylı

Şifre Almak için tıklayın bağlantısı ile şifre talebinde bulunulur.

Şifre Almak için tıklayın bağlantısı ile şifre talebinde bulunulur. Şifre Almak için tıklayın bağlantısı ile şifre talebinde bulunulur. Daha sonrasında gelen sayfadan e- mail adresinizi yazarak şifre talebinde bulunun. Bu onayı aldığınıza emin olunuz! Talep ile birlikte

Detaylı

19. Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatı ve 22. Ulusal Bilim Olimpiyatları. Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu

19. Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatı ve 22. Ulusal Bilim Olimpiyatları. Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi 19. Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatı ve 22. Ulusal Bilim Olimpiyatları Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi

Detaylı

AKADEMİK YILI ERASMUS+ ÖĞRENCİ HAREKETLİLİĞİ BAŞVURULARI OTOMASYON SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU

AKADEMİK YILI ERASMUS+ ÖĞRENCİ HAREKETLİLİĞİ BAŞVURULARI OTOMASYON SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU 2019-2020 AKADEMİK YILI ERASMUS+ ÖĞRENCİ HAREKETLİLİĞİ BAŞVURULARI OTOMASYON SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU YTÜ'de örgün eğitim kademelerinin herhangi birinde (lisans/ yüksek lisans/ doktora) herhangi bir programa

Detaylı

E-PERFORMANS SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU

E-PERFORMANS SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU İÇİNDEKİLER Referans No: İKD.1-KK-001 İlk Yayım Tarihi: 09.09.2015 Revizyon Tarihi / No: 01.07.2016/01 Doküman Sahibi Departman: Ücret Yönetimi ve Raporlama Bölümü Yayımlayan Departman: Organizasyon ve

Detaylı

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ FİORİ KULLANIM KILAVUZU (Yüksek Lisans Öğrencisi) v1.1 (02.08.2018) st.bau.edu.tr Versiyon Tarihçesi Versiyon Numarası Versiyon Tarihi Güncelleyen Açıklama v1.0 04.04.2018

Detaylı

Lisansüstü Programlara Online Başvuru işlemleri linkini tıklayarak başlayınız.

Lisansüstü Programlara Online Başvuru işlemleri linkini tıklayarak başlayınız. Online Başvuru işlemine başlamadan önce Başvuru ve Kayıt Kılavuzu nu MUTLAKA OKUYUNUZ! I. ONLINE BAŞVURU AŞAMLARI İnternet tarayıcısı kullanılarak http://www.istanbul.edu.tr adresinde Duyurular ve Öğrenci

Detaylı

Bu sayfa şifre hatırlatma sayfasıdır. Öğrenci numarası ve ön kayıt başvurusu sırasında girdiğiniz e- posta ile şifrenizi isteyebilirsiniz.

Bu sayfa şifre hatırlatma sayfasıdır. Öğrenci numarası ve ön kayıt başvurusu sırasında girdiğiniz e- posta ile şifrenizi isteyebilirsiniz. Sisteme girebilmek için resimde gördüğünüz Öğrenci No ve Şifre girerek Giriş düğmesinin üzerindeki alana girerek giriş tuşuna basınız. Şifrenizi hatırlamıyorsanız resimde görüldüğü gibi Şifrenizi Hatırlamıyorsanız

Detaylı

mail adresinizi doğru yazdığınızdan emin olunuz.

mail adresinizi doğru yazdığınızdan emin olunuz. DİKKAT! Birden çok bölüme başvuruda bulunacaksanız her bir bölüm için ayrı bir Başvuru Formu doldurmanız ve belgelerinizi tekrar yüklemeniz gerekmektedir. * Her aday; farklı Enstitüler de dahil olmak üzere

Detaylı

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ FİORİ KULLANIM KILAVUZU (Hazırlık Öğrencisi) v1.1 (09.09.2018) st.bau.edu.tr Versiyon Tarihçesi Versiyon Numarası Versiyon Tarihi Güncelleyen Açıklama v1.0 04.04.2018 v1.1

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ADAY ÖĞRENCİ ONLINE BAŞVURU KILAVUZU

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ADAY ÖĞRENCİ ONLINE BAŞVURU KILAVUZU Bu kılavuz, online başvuru sistemini kullanarak ön başvurunuzu nasıl yapacağınızı açıklamaktadır. Lisansüstü ön başvurunuzu: İnternet bağlantısı olan herhangi bir bilgisayardan, Başvuru haftası süresince

Detaylı

Otomasyon Erişimi. Menüler ve İçerikleri. Ana Ekran Unsurları. Sorular. Çıkış

Otomasyon Erişimi. Menüler ve İçerikleri. Ana Ekran Unsurları. Sorular. Çıkış Otomasyon Erişimi Menüler ve İçerikleri Ana Ekran Unsurları Sorular Çıkış Otomasyona nasıl ulaşılabilir? Kullanıcı Adı İlk Şifre Oluşturma Otomasyon Sistemi Otomasyon Sistemine nasıl ulaşılabilir? Üniversitemiz

Detaylı

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ ve AÇIK ÖĞRETİM ORTAOKULU BATI AVRUPA PROGRAMI ÖĞRETİM YILI ONLİNE (İNTERNET ÜZERİNDEN) KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ REHBERİ

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ ve AÇIK ÖĞRETİM ORTAOKULU BATI AVRUPA PROGRAMI ÖĞRETİM YILI ONLİNE (İNTERNET ÜZERİNDEN) KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ REHBERİ MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ ve AÇIK ÖĞRETİM ORTAOKULU BATI AVRUPA PROGRAMI 2018-2019 ÖĞRETİM YILI ONLİNE (İNTERNET ÜZERİNDEN) KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ REHBERİ 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik

Detaylı

Yüksek Seçim Kurulu. Oy Verme Günü Belirleme (Randevu)Sistemi Kullanım Kılavuzu. Her hakkı saklıdır 2014,T.C. Yüksek Seçim Kurulu

Yüksek Seçim Kurulu. Oy Verme Günü Belirleme (Randevu)Sistemi Kullanım Kılavuzu. Her hakkı saklıdır 2014,T.C. Yüksek Seçim Kurulu Yüksek Seçim Kurulu Oy Verme Günü Belirleme (Randevu)Sistemi Kullanım Kılavuzu Her hakkı saklıdır 2014,T.C. Yüksek Seçim Kurulu İçindekiler Ekranlar ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Detaylı

İŞLETME İŞLEMLERİ KULLANIM KLAVUZU. İşletme Yardımcı Klavuz

İŞLETME İŞLEMLERİ KULLANIM KLAVUZU. İşletme Yardımcı Klavuz İŞLETME İŞLEMLERİ KULLANIM KLAVUZU İşletme Yardımcı Klavuz 4/3/2013 İÇİNDEKİLER 1- Sisteme Girebilmek için Nasıl Kullanıcı Oluşturulur?... 2 1.1.1 Yeni İşletme Kullanıcısı... 3 1.1.2 Kullanıcı Adı ile

Detaylı

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT)

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) ISPARTA BAROSU FATİH MH. YENİ ADLİYE SARAYI KAT:3 MERKEZ/ISPARTA Telefon : 02462285410-11 Fax : 02462285412 Internet : http://www.ispartabarosu.org.tr E-mail : ispartabarosu@gmail.com CMK Asistan Atama

Detaylı

Eğitmen. Öğretmen/Eğitmen.

Eğitmen. Öğretmen/Eğitmen. Öğretmen/Eğitmen İçindekiler VeduBox İçeriği- Öğretmen... 3 Ana Sayfa... 3 Takvimim... 4 Takvimim... 4 Akademik Takvim... 4 Derslerim... 4 Ders Profili... 5 İçerik... 5 Duyurular... 7 Ödevler:... 8 Anketler...

Detaylı

İÇERİK YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU

İÇERİK YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI İÇERİK YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU Hazırlayanlar Mahmut ÖZDEMİR Sezgin SERPEN Büşra TUNCER Yönetim Paneli Kullanımı Sistemin yönetim

Detaylı

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ BATI AVRUPA PROGRAMI ÖĞRETİM YILI İNTERNET BAŞVURU KILAVUZU

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ BATI AVRUPA PROGRAMI ÖĞRETİM YILI İNTERNET BAŞVURU KILAVUZU MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ BATI AVRUPA PROGRAMI 2016-2017 ÖĞRETİM YILI İNTERNET BAŞVURU KILAVUZU 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifremi Unuttum 5.

Detaylı

ÜSKÜDAR ÜNVERSİTESİ EBYS KULLANIM KILAVUZU

ÜSKÜDAR ÜNVERSİTESİ EBYS KULLANIM KILAVUZU ÜSKÜDAR ÜNVERSİTESİ EBYS KULLANIM KILAVUZU 1. Sisteme Giriş Üsküdar EBYS sistemine giriş için, kullanıcı ismi ve şifre gereklidir. Kullanıcı İsmi: Bu alana, EBYS kullanıcı isminizi giriniz. Bu alan, eğer

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK ATATÜRK KÜLTÜR, DİL VE TARİH YÜKSEK KURUMU PROJE TAKİP VE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU

T.C. BAŞBAKANLIK ATATÜRK KÜLTÜR, DİL VE TARİH YÜKSEK KURUMU PROJE TAKİP VE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU T.C. BAŞBAKANLIK ATATÜRK KÜLTÜR, DİL VE TARİH YÜKSEK KURUMU PROJE TAKİP VE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU I. İçindekiler 1. PROJE SİSTEMİ WEB ADRESİ... 2 2. GİRİŞ EKRANI... 2 3. KAYIT VE SİSTEME GİRİŞ...

Detaylı

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ KILAVUZU v1.1 (26.10.2018) st.bau.edu.tr 1 Versiyon Tarihçesi Versiyon Numarası Versiyon Tarihi Güncelleyen Açıklama v1.0 06.04.2018 Gökçe Begüm AVCI v1.1 26.10.2018

Detaylı

Vodafone Cep Sağlık. Kullanıcı Yardım Kılavuzu Sayfa isimlerine tıklayarak ilerleyebilirsiniz. İçindekiler

Vodafone Cep Sağlık. Kullanıcı Yardım Kılavuzu Sayfa isimlerine tıklayarak ilerleyebilirsiniz. İçindekiler Vodafone Cep Sağlık Kullanıcı Yardım Kılavuzu Sayfa isimlerine tıklayarak ilerleyebilirsiniz. Sayfa Adı Sayfa Numarası Kullanıcı Girişi 2 Profilim 3 Acil Durum Sağlık Bilgilerim 4 Özlük Bilgilerim 5 Sağlık

Detaylı

Eğitim Dönemi Yükseköğrenim Bursu Başvuru Kılavuzu

Eğitim Dönemi Yükseköğrenim Bursu Başvuru Kılavuzu T.C. BAŞBAKANLIK 2017 2018 Eğitim Dönemi Yükseköğrenim Bursu Başvuru Kılavuzu Hayır Hizmetleri Daire Başkanlığı Milli Müdafaa Caddesi No:20 Kızılay/ANKARA GENEL BİLGİLER: Vakıflar Genel Müdürlüğünce, 1-5737

Detaylı

Artvin Çoruh Ü niversietsi Konut Talep Formu Kullanım Kılavuzu

Artvin Çoruh Ü niversietsi Konut Talep Formu Kullanım Kılavuzu Artvin Çoruh Ü niversietsi Konut Talep Formu Kullanım Kılavuzu z http://lojman.artvin.edu.tr 15.01.2012 S a y f a 0 İçindekiler İÇİNDEKİLER TABLOSU 1. YENİ KONUT TALEBİ NASIL YAPILIR?... 2 2. KONUT TALEBİNDEKİ

Detaylı

Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri Elektronik İşlemler - III

Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri Elektronik İşlemler - III Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri Elektronik İşlemler - III İÇİNDEKİLER DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR... 2 1. ADIM: KULLANICI GİRİŞİ... 3 2. ADIM: TAAHHÜTNAME İŞLEMLERİ... 6 3. ADIM: DOKÜMANLARIN İNCELENMESİ...

Detaylı

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT)

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) Adalet Sarayı Zemin Kat ANTAKYA/HATAY Telefon : 0326 215 18 77 Fax : 0326 214 30 96 http:\\www.hataybarosu.org.tr CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) İçindekiler Baronet Giriş 3 CMK İşlemleri

Detaylı

MALİ HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI

MALİ HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI MALİ HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI GELİRLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ e-beyanname www.izmir.bel.tr Elektronik Beyan (e-beyan) verebilmeniz için yapmanız gerekenler aşağıda sırası ile anlatılmaktadır. 1. ADIM e-beyanname

Detaylı

T.C. MĠLLÎ EĞĠTĠM BAKANLIĞI EĞĠTĠM TEKNOLOJĠLERĠ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BĠLĠġĠM HĠZMETLERĠ DAĠRESĠ MEZUN ÖĞRENCĠ SORGULAMA MODÜLÜ KULLANIM KILAVUZU

T.C. MĠLLÎ EĞĠTĠM BAKANLIĞI EĞĠTĠM TEKNOLOJĠLERĠ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BĠLĠġĠM HĠZMETLERĠ DAĠRESĠ MEZUN ÖĞRENCĠ SORGULAMA MODÜLÜ KULLANIM KILAVUZU T.C. MĠLLÎ EĞĠTĠM BAKANLIĞI EĞĠTĠM TEKNOLOJĠLERĠ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BĠLĠġĠM HĠZMETLERĠ DAĠRESĠ MEZUN ÖĞRENCĠ SORGULAMA MODÜLÜ KULLANIM KILAVUZU TERME-2015 1. GĠRĠġ MOS modülü 6111 Sayılı Kanun Teşviki kanunu

Detaylı

SINAV BAŞVURU KILAVUZU

SINAV BAŞVURU KILAVUZU SINAV BAŞVURU KILAVUZU 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifremi Unuttum 5. E-Posta Adresimi Unuttum 6. Sisteme Giriş Süreci 1. Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi

Detaylı

ONLİNE KURSİYER KAYIT MODÜLÜ

ONLİNE KURSİYER KAYIT MODÜLÜ ONLİNE KURSİYER KAYIT MODÜLÜ Online Kursiyer Kayıt Modülü; İSMEK kursiyerlerinin internet üzerinden kurslara ön kayıt yapmalarına olanak sağlayan modüldür. Bu modül ile ilçedeki kurs merkezleri, kurs merkezlerindeki

Detaylı

TSN Portal. Kullanım Kılavuzu

TSN Portal. Kullanım Kılavuzu TSN Portal Kullanım Kılavuzu KAYAPORT 2012 1 İÇİNDEKİLER: A. TSN PORTAL SİSTEMİNE GİRİŞ 1. Başlarken 2. TSN Ekranına Giriş 3. TSN Portal Ara Yüzü 3.1. Menüler 3.1.1. Yeni Servis Kaydı 3.1.2. Servis Listesi

Detaylı

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) ESKİŞEHİR BAROSU

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) ESKİŞEHİR BAROSU ESKİŞEHİR BAROSU Adliye Sarayı Kat:3 No:346 ESKİŞEHİR Telefon : (0222) 240 14 00 Fax : (0222) 240 71 70 Internet : www.eskisehirbarosu.org.tr E-mail : info@eskisehirbarosu.org.tr CMK Asistan Atama Sistemi

Detaylı

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) RİZE BAROSU

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) RİZE BAROSU RİZE BAROSU Adalet Sarayı Kat : 2 Merkez / Rize Telefon : (0464) 217 24 80 Faks : (0464) 217 24 04 Internet : www.rizebarosu.org.tr E-mail : info@rizebarosu.org.tr CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ADAY ÖĞRENCİ ONLINE BAŞVURU KILAVUZU

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ADAY ÖĞRENCİ ONLINE BAŞVURU KILAVUZU Bu kılavuz, online başvuru sistemini kullanarak ön başvurunuzu nasıl yapacağınızı açıklamaktadır. Lisansüstü ön başvurunuzu: İnternet bağlantısı olan herhangi bir bilgisayardan, Başvuru haftası süresince

Detaylı

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ BATI AVRUPA PROGRAMI ÖĞRETİM YILI ONLİNE (İNTERNET ÜZERİNDEN) KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ REHBERİ

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ BATI AVRUPA PROGRAMI ÖĞRETİM YILI ONLİNE (İNTERNET ÜZERİNDEN) KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ REHBERİ MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ BATI AVRUPA PROGRAMI 2017-2018 ÖĞRETİM YILI ONLİNE (İNTERNET ÜZERİNDEN) KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ REHBERİ 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru

Detaylı

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (SORUŞTURMA) ADANA BAROSU

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (SORUŞTURMA) ADANA BAROSU ADANA BAROSU ADLİYE SARAYI SEYHAN/ADANA Telefon :0 422 351 2121 Fax :0 422 3594426 Internet : www.adanabarosu.org.tr E-mail : adanabarosu@adanabarosu.org.tr CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu

Detaylı

İçindekiler ADIM 1 : Üye Olma... 2 ADIM 2 : Giriş Yap ve Hatırlatma Sayfaları... 3 ADIM 3: Üye Girişi yapıldıktan sonra yapabileceğiniz işlemler...

İçindekiler ADIM 1 : Üye Olma... 2 ADIM 2 : Giriş Yap ve Hatırlatma Sayfaları... 3 ADIM 3: Üye Girişi yapıldıktan sonra yapabileceğiniz işlemler... İçindekiler ADIM 1 : Üye Olma... 2 ADIM 2 : Giriş Yap ve Hatırlatma Sayfaları... 3 ADIM 3: Üye Girişi yapıldıktan sonra yapabileceğiniz işlemler... 3 ADIM 4: Bildiri Özet Gönderimi Bilgilendirme ve Yardım

Detaylı

Öğretim Dönemi Ortaöğrenim Bursu Başvuru Kılavuzu

Öğretim Dönemi Ortaöğrenim Bursu Başvuru Kılavuzu T.C. BAŞBAKANLIK 2016 2017 Öğretim Dönemi Ortaöğrenim Bursu Başvuru Kılavuzu Hayır Hizmetleri Daire Başkanlığı Milli Müdafaa Caddesi No:20 Kızılay/ANKARA GENEL BİLGİLER: Vakıflar Genel Müdürlüğünce, 1-5737

Detaylı

ASİSTAN v2 KULLANIM KILAVUZU

ASİSTAN v2 KULLANIM KILAVUZU ASİSTAN v2 KULLANIM KILAVUZU AÇILIŞ Programa giriş yaptığınızda karşınıza destek sayfamız gelecektir. Buradan program kullanımı ve olası hatalar hakkında bilgiler alabilir, güncellemeler ve gerekli programların

Detaylı

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Anadolu Üniversitesi Sınav Sistemi Genel Bilgi... 2 Giriş İşlemleri... 2 Sınav Seçme... 4 Bina Bilgileri... 5 Bina Ekleme...

Detaylı

TÜM BU İŞLEMLERİN ARDINDAN STAJINIZA BAŞLAYABİLİRSİNİZ.

TÜM BU İŞLEMLERİN ARDINDAN STAJINIZA BAŞLAYABİLİRSİNİZ. STAJA BAŞLAMADAN ÖNCE İZLENECEK YOL DİKKAT Staj yapacak öğrencilerin programda okutulan dört dönem derslerini en az bir kez almış ve bu derslerin devam şartlarını yerine getirmiş olmaları gerekmektedir.

Detaylı

Öğretim Elemanlarının Sorabilecekleri Sorulara Cevaplar

Öğretim Elemanlarının Sorabilecekleri Sorulara Cevaplar Öğretim Elemanlarının Sorabilecekleri Sorulara Cevaplar İlk defa UBS üzerinden Ekders Bildirim Formu dolduracağım ne yapmam gerektiğini bilmiyorum? Cevap : UBS sistemine http://ubs.cbu.edu.tr adresine

Detaylı

MERSİN HALK EĞİTİMİ MERKEZİ VE AKŞAM SANAT OKULU MÜDÜRLÜĞÜ USTA ÖĞRETİCİ BAŞVURU KLAVUZU

MERSİN HALK EĞİTİMİ MERKEZİ VE AKŞAM SANAT OKULU MÜDÜRLÜĞÜ USTA ÖĞRETİCİ BAŞVURU KLAVUZU Kurumumuz bu seneden itibaren Usta Öğretici olarak çalışacak arkadaşlarımızın başvurularını internet üzerinden alacaktır. Başvuru esnasında sizlerden hiçbir evrak istenmeyecektir. Bununla birlikte görev

Detaylı

Toplu İşlem ve Talep Dosyası Kullanım Kılavuzu

Toplu İşlem ve Talep Dosyası Kullanım Kılavuzu Toplu İşlem ve Talep Dosyası Kullanım Kılavuzu Kurumsal İnternet şube menü ağacında bulunan Grup işlemleri adımı içerisindeki Toplu işlem ve Talep dosyası indir butonuna tıklanır. Açılan Dosya masa üstüne

Detaylı

ADAMS BULUNABİLİRLİK BİLDİRİMİ (WHEREABOUTS)

ADAMS BULUNABİLİRLİK BİLDİRİMİ (WHEREABOUTS) ADAMS BULUNABİLİRLİK BİLDİRİMİ (WHEREABOUTS) Kayıtlı Doping Kontrol Havuzuna ya da Ulusal Doping Kontrol Havuzuna dahil edilen tüm sporcular, bulunabilirlik bildirimlerini ADAMS üzerinden yapmak zorundadırlar.

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ PROGRAMI BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ PROGRAMI BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ PROGRAMI BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ Akdeniz Üniversitesi Enstitü Başvuru Programına https://bys.akdeniz.edu.tr/enstitu/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ADAY ÖĞRENCİ ONLINE BAŞVURU KILAVUZU

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ADAY ÖĞRENCİ ONLINE BAŞVURU KILAVUZU Bu kılavuz, online başvuru sistemini kullanarak ön başvurunuzu nasıl yapacağınızı açıklamaktadır. Lisansüstü ön başvurunuzu: Uyarılar: İnternet bağlantısı olan herhangi bir bilgisayardan, Başvuru haftası

Detaylı

T.C. ADALET BAKANLIĞI UZLAŞTIRMACI SINAVI ONLİNE BAŞVURU KILAVUZU

T.C. ADALET BAKANLIĞI UZLAŞTIRMACI SINAVI ONLİNE BAŞVURU KILAVUZU T.C. ADALET BAKANLIĞI T.C. ADALET BAKANLIĞI UZLAŞTIRMACI SINAVI ONLİNE BAŞVURU KILAVUZU 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifremi Unuttum 1. Genel Bilgi Bu kılavuz T.C.

Detaylı

DHL EXPRESS. 1 DHL IntraShip User Guide

DHL EXPRESS. 1 DHL IntraShip User Guide DHL EXPRESS 1 DHL IntraShip User Guide IntraShip Uygulamasının Genel Özellikleri; WEB tabanlı olup kurulum gerektirmez Internet erişimi ve çıktı almak için bir yazıcı yeterli Ortak veri tabanı vasıtası

Detaylı

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT)

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) ANKARA BAROSU ADLİYE SARAYI KAT:5 SIHHİYE/ANKARA Telefon : 4167200 Fax : 3092237 Internet : www.ankarabarosu.org.tr E-mail : ankarabarosu@ankarabarosu.org.tr CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu

Detaylı

SAĞLIK TAKİP OTOMASYONU

SAĞLIK TAKİP OTOMASYONU SAĞLIK TAKİP OTOMASYONU ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- - Sağlık ve yardım Takip

Detaylı

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ BATI AVRUPA PROGRAMI ÖĞRETİM YILI YENİ KAYIT ONLİNE (İNTERNET ÜZERİNDEN) BAŞVURU İŞLEMLERİ REHBERİ

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ BATI AVRUPA PROGRAMI ÖĞRETİM YILI YENİ KAYIT ONLİNE (İNTERNET ÜZERİNDEN) BAŞVURU İŞLEMLERİ REHBERİ MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ BATI AVRUPA PROGRAMI 2017-2018 ÖĞRETİM YILI YENİ KAYIT ONLİNE (İNTERNET ÜZERİNDEN) BAŞVURU İŞLEMLERİ REHBERİ 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3.

Detaylı

GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ BAŞVURU TAKİP SİSTEMİ YAZILIMI. Kurum Dışı Adaylar için Kullanıcı Kılavuzu

GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ BAŞVURU TAKİP SİSTEMİ YAZILIMI. Kurum Dışı Adaylar için Kullanıcı Kılavuzu GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ BAŞVURU TAKİP SİSTEMİ YAZILIMI Kurum Dışı Adaylar için Kullanıcı Kılavuzu Sürüm No: 2 15.12.2016 İçindekiler 1. Kurum Personeli Dışı Kullanıcılar İçin Giriş... 2 2.

Detaylı

Admin. Admin.

Admin. Admin. Admin İçindekiler VeduBox Admin... 3 Ana Sayfa... 3 Ayarlar... 3 Genel... 3 Ödeme... 4 Ders... 4 Sms-Email... 4 Diğer... 5 Şube Yetkilileri... 5 Öğretmenler... 5 Kullanıcı İşlemleri... 5 Şubeler... 5 Şube

Detaylı

KURSİYER İSMEK ONLİNE KAYIT MODÜLÜ YARDIM DÖKÜMANI

KURSİYER İSMEK ONLİNE KAYIT MODÜLÜ YARDIM DÖKÜMANI KURSİYER İSMEK ONLİNE KAYIT MODÜLÜ; İSMEK kursiyerlerinin internet üzerinden kurslara ön kayıt yapmalarına olanak sağlayan modüldür. Bu modül ile ilçedeki kurs merkezleri, kurs merkezlerindeki branşları,

Detaylı

2013 Yılı Proje Teklif Çağrısı Mali Destek Programları İlanı. KAYS Tanıtım Sunumu

2013 Yılı Proje Teklif Çağrısı Mali Destek Programları İlanı. KAYS Tanıtım Sunumu 2013 Yılı Proje Teklif Çağrısı Mali Destek Programları İlanı KAYS Tanıtım Sunumu Başvurular Nereye ve Nasıl Yapılacaktır? 24.12.2013 www.kuzka.gov.tr 2 Sisteme Nasıl Giriş Yapılır? http://portal.kays.kalkinma.gov.tr

Detaylı

Eğitim Dönemi Ortaöğrenim Bursu Başvuru Kılavuzu

Eğitim Dönemi Ortaöğrenim Bursu Başvuru Kılavuzu T.C. BAŞBAKANLIK 2017 2018 Eğitim Dönemi Ortaöğrenim Bursu Başvuru Kılavuzu Hayır Hizmetleri Daire Başkanlığı Milli Müdafaa Caddesi No:20 Kızılay/ANKARA GENEL BİLGİLER: Vakıflar Genel Müdürlüğünce, 1-5737

Detaylı

ZORLU TESİS YÖNETİMİ A.Ş ZORLU CENTER. İş sağlığı ve güvenliği internet kullanım kılavuzu Güncelleme:

ZORLU TESİS YÖNETİMİ A.Ş ZORLU CENTER. İş sağlığı ve güvenliği internet kullanım kılavuzu Güncelleme: ZORLU TESİS YÖNETİMİ A.Ş ZORLU CENTER İş sağlığı ve güvenliği internet kullanım kılavuzu Güncelleme: 02.2.2017 Kullanıcı Adı ve Şifresinin Verilmesi Giriş için evrakkontrol.zorlu@nca.com.tr adresine aşağıdaki

Detaylı

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT)

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) ANTALYA BAROSU Meltem Mah. 3822 Sok. Baro Han 2.KAT MERKEZ / ANTALYA Tel : 0 242 238 61 55 Faks : 0 242 237 10 73 İnternet:http://www.antalyabarosu.org.tr CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT)

Detaylı

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ. Hemşirelik Lisans Tamamlama (HELİTAM) Programı Kesin Kayıt Kılavuzu

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ. Hemşirelik Lisans Tamamlama (HELİTAM) Programı Kesin Kayıt Kılavuzu ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ Hemşirelik Lisans Tamamlama (HELİTAM) Programı Kesin Kayıt Kılavuzu Sevgili Öğrencimiz, Üniversitemize hoş geldiniz. 2009 2010 Eğitim-Öğretim yılında HEMŞİRELİK LİSANS TAMAMLAMA (HELİTAM)

Detaylı

Bu kılavuz, ders kaydınızı nasıl yapacağınızı açıklamaktadır. Kontrol listesi:

Bu kılavuz, ders kaydınızı nasıl yapacağınızı açıklamaktadır. Kontrol listesi: Ders seçimi yapmadan önce, GSIS kullanıcı adınızı ve şifrenizi kayıt yaptırmış olduğunuz bölümden şahsen 1 temin etmelisiniz. (Öğrenci numaranız kaydınızı yapan görevli tarafından size kayıt esnasında

Detaylı

Eğitimlerin alt konusu yazarken standart ve anlaşılabilir olması açısından lütfen kısaltma kullanmayanız. Eğitim adlarını açıkça yazınız.

Eğitimlerin alt konusu yazarken standart ve anlaşılabilir olması açısından lütfen kısaltma kullanmayanız. Eğitim adlarını açıkça yazınız. ÖNEMLİ UYARI! Yeni yılda sadece sonuç raporları girebileceği için (15 Haziranda sistem otomatik olarak kapanacaktır) eğitim plan formuna eğitim girişlerinin en geç her yılın 15 Aralık tarihine kadar sisteme

Detaylı

Okul Sorumlusu/Müdürü İçin Mobil Kreş Yönetim Paneli Kullanım Dokümanı

Okul Sorumlusu/Müdürü İçin Mobil Kreş Yönetim Paneli Kullanım Dokümanı Okul Sorumlusu/Müdürü İçin Mobil Kreş Yönetim Paneli Kullanım Dokümanı 1. Okul yönetim paneline giriş yapmak için www.mobilkres.com/web-admin adresine gidilir. 2. Açılan sayfada kullanıcı adı ve şifre

Detaylı

problemlerde ekders bürosu ile iletişime geçiniz. Programın kullanımı;

problemlerde ekders bürosu ile iletişime geçiniz. Programın kullanımı; ogr.gop.edu.tr adresinden Ekders Takip Sistemi butonuna tıklayınız. Bu PDF dosyası Yeni Ekders Programının rahat kullanımı için hazırlanmıştır. İdari personelimizin programı verimli bir şekilde kullanabilmesi

Detaylı

TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU KULLANIM KILAVUZU

TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU KULLANIM KILAVUZU TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU KULLANIM KILAVUZU Sisteme Giriş ve Kullanıcı Tipleri Ölüm Kaydı Bildirim Sistemi www.obs.gov.tr üzerinden hizmet vermektedir. Sistem internet explorer, Mozilla Firefox, Google

Detaylı

İZMİR HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ

İZMİR HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ İZLEM TAKİP SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU Programa; İzmir Halk Sağlığı Müdürlüğü Resmi Web Sitesi ndeki Uygulamalar linkinden ulaşılabileceği gibi, http://www.ihsm.gov.tr/odbizlem

Detaylı

Sözleşmeli Personel Karşılıklı Yer Değişikliği Başvuru Kılavuzu

Sözleşmeli Personel Karşılıklı Yer Değişikliği Başvuru Kılavuzu Sözleşmeli Personel Karşılıklı Yer Değişikliği Başvuru Kılavuzu 1-Personel Uygulamalarına Giriş UYAP kullanıcı adınız ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra "Personel Uygulamalarına" giriş yapınız. 2-Atanma

Detaylı

Lisansüstü Programlara Online Başvuru işlemleri linkini tıklayarak başlayınız.

Lisansüstü Programlara Online Başvuru işlemleri linkini tıklayarak başlayınız. Online Başvuru işlemine başlamadan önce Başvuru ve Kayıt Kılavuzu MUTLAKA OKUYUNUZ! I. ONLINE BAŞVURU İŞLEMLERİ İnternet tarayıcısı kullanılarak http://www.istanbul.edu.tr adresinde Duyurular ve Öğrenci

Detaylı

Erasmus+ Personel Hareketliliği Başvuru Kılavuzu Akademik Yılı

Erasmus+ Personel Hareketliliği Başvuru Kılavuzu Akademik Yılı Erasmus+ Personel Hareketliliği Başvuru Kılavuzu 2017-2018 Akademik Yılı Başvurunuzu www.eu.yildiz.edu.tr adresimizden Başvuru-Application kısmından yapabilirsiniz. Sisteme Eğitim Alma ve Ders Verme olarak

Detaylı

Ziraat Bankası Avukat İşe Alım Sınavı. Başvuru Kılavuzu

Ziraat Bankası Avukat İşe Alım Sınavı. Başvuru Kılavuzu Ziraat Bankası Avukat İşe Alım Sınavı Başvuru Kılavuzu 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma İşlemleri 5. Şifre Değiştirme İşlemleri 6. Başvurduğunuz Sınavlar

Detaylı

AYAKTAN HASTA İLAÇ MUAFİYET RAPORU

AYAKTAN HASTA İLAÇ MUAFİYET RAPORU S İS O F T S AĞ L I K BİL G İ S İS T E ML E R İ 2019 - ANK AR A 1. SUNUM 1.1. Genel Hususlar İlaç Muafiyet Raporu, hastanın muayenesi sonrasında uzun süreli ilaç kullanımına karar verildiği durumlarda

Detaylı

1. Portala Giriş. 2. Portalın Kullanımı Genel

1. Portala Giriş. 2. Portalın Kullanımı Genel 1. Portala Giriş Masraf beyanı portalına girmek için http://www.agmasraf.com adresine girilir. Sistem sizi tanıyarak girişi gerçekleştirir, şifre sorması durumunda Kullanıcı adı kısmına; sicil numarası,

Detaylı