HERYER SMS E-OKUL SMS PROGRAMI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "HERYER SMS E-OKUL SMS PROGRAMI"

Transkript

1 HERYER SMS E-OKUL SMS PROGRAMI Giriş... 2 Program kurulum ve giriş bilgileri... 3 E-OKUL Bağlantısı... 3 E-Okuldan sınıf kaydı oluşturma... 5 E-Okuldan öğrenci kaydı oluşturma... 6 Grup ve Öğretmen kayıt işlemleri... 8 SMS Grupları oluşturma... 8 Gruplar için kişi kaydı açma Oluşturulmuş gruplara kişi atama (ekleme) Excelden Öğretmen kayıtlarını sisteme alma SMS HİZMETLERİ Programını kullanma Devamsızlık Mektubu mesajı gönderme Günlük Devamsızlık mesajı gönderme Velilere özel mesaj gönderme Bir veya birden fazla öğrenciye mesaj gönderme Gruplara özel mesaj gönderme Öğrenci doğum günü mesajı gönderme Öğrenci yakını doğum günü mesajları gönderme Öğrenci İşlemleri Nakil gelen öğrenci kaydı Nakil giden öğrenci kaydı Öğrenci Genel Bilgileri Hızlı Telefon Kayıt Sistemi... 29

2 Giriş

3 Program kurulum ve giriş bilgileri Bu bölümde uygulamayı kullanmak için gerekli olan kurulum ve giriş bilgileri yer almaktadır. o Masaüstünde kısayolu bulunan sms programını çift tıklayarak programımızı açıyoruz. o Sistem yöneticisi tarafından size verilen kullanıcı adı ve şifreyle programa giriş sağlıyoruz. o Ana ekran aşağıda görüldüğü şekilde karşımıza çıkıyor. E-OKUL Bağlantısı Bu bölüm, yeni kurduğumuz sistemi E-OKULA bağlamayı öğreneceğiz. Açmış olduğunuz programdan Toplu Bilgi İşlemeyi seçiniz.

4 Buradan ilgili okul statüsüne göre Öğrenci Bilgi Almayı seçiniz. (Anaokulu, İlk ve Ortaokullar: Ortaokul Öğrenci Bilgi Alma, Lise ve dengi okullar ise Lise Öğrenci Bilgi Almayı seçecektir.) Karşımıza gelen ekrandan E-Okul bağlan seçeneğine tıklıyoruz. Sonrasında karşımıza E-Okul Giriş Ekranı gelir, Bu bölümde: Giriş Kodu kısmına Resimdeki Rakamlar Kullanıcı Adı ve Şifre kısmına ise E-Okul kullanıcı adınız ve şifreniz ile giriş yapmanız gerekmektedir.

5 E-Okula giriş yaptıktan sonra ekran görüntünüz aşağıdaki gibi olacaktır. Created with the Personal Edition of HelpNDoc: iphone web sites made easy E-Okuldan sınıf kaydı oluşturma Bu bölümde İlk kurulumda sınıfları oluşturmayı öğreneceğiz. Heryıl Eğitim-Öğretim yılı başında (Eylül ayında) Sistemin birkez güncellenip, Sınıfların ve öğrencilerin oluşturulması gerekmektedir. Sınıfları oluşturmak için aşağıdaki adımları aşama aşama uygulayalım. Sisteme giriş yapıp e-okul bağlantısını sağlayalım ve buradan Öğrenci İşlemlerini ve sonrasında Sınıf bilgilerini almayı seçelim. Artık karşımıza bambaşka bir ekran geldi. Bu bölümde sadece Sınıfları Al ve sonrasında Kaydet butonuna basmamız yeterli olacaktır.

6 Created with the Personal Edition of HelpNDoc: iphone web sites made easy E-Okuldan öğrenci kaydı oluşturma Bu bölümde İlk kurulumda sınıfların içerisine öğrencileri oluşturmayı öğreneceğiz. Her yıl Eğitim-Öğretim yılı başında (Eylül ayında) Sistemin birkez güncellenip, Sınıfların ve öğrencilerin oluşturulması gerekmektedir. Öğrencileri oluşturmak için aşağıdaki adımları aşama aşama uygulayalım. Sisteme giriş yapıp e-okul bağlantısını sağlayalım ve buradan ÖĞRENCİ İŞLEMLERİNİ ve sonrasında ÖĞRENCİ BİLGİLERİ ALMAYI seçelim. Bu bölümde Sınıfların altında bulunan TÜMÜNÜ SEÇ seçeneği ile bütün sınıfları seçiyoruz. (Bu işlemi siz isterseniz tek tek sınıfları tıklayarakta manuel olarak seçebilirsiniz.) Sonrasında yine bu kısmın altında bulunan Nüfus Bilgileri, Veli Bilgileri, Baba Bilgileri, Anne Bilgilerinin hepsini işaretliyoruz ve GÖSTER butonuna tıklıyoruz, ve sağ taraftaki Öğrenci Genel Bilgileri ekranına Öğrenci Bilgilerinin gelmesini bekliyoruz.

7 Öğrenci Genel Bilgileri ekranına Öğrenci Bilgileri geldi, işlemler bittikten sonra karşımıza bir BİLGİLENDİRME ekranı geldi bu kısıma OK butonuna tıklıyoruz. Bu bölümde Öğrenci Genel Bilgileri ekranına Öğrenci Bilgileri geldi, TÜM ÖĞRENCİLERİ SEÇ butonuna tıklıyoruz, SEÇİLEN BİLGİLERİ AL butonuna tıklıyoruz (bu işlem biraz zaman alır) sonrasında KAYDET butonuna tıklayarak işlemlerimizi tamamlıyoruz ve ÇIKIŞ YAP butonuna tıklayarak işlemlerimizi bitiyoruz.

8 E-Okul ekranından çıkmak ve Programa dönmek için KAPAT butonuna tıklıyoruz. Artık kendi Sms Hizmetleri ekranında yani asıl programımızdayız. Buraya kadar anlatılan bölümleri sene başlarında birkez oluşturuyoruz. Created with the Personal Edition of HelpNDoc: Generate Kindle ebooks with ease Grup ve Öğretmen kayıt işlemleri Created with the Personal Edition of HelpNDoc: Easy CHM and documentation editor SMS Grupları oluşturma Bu bölümde grup kaydetme işlemini öğrenmiş olacağız. ÖĞRENCİ İŞLEMLERİ tabı altında bulunan SMS GRUPLARI OLUŞTURMA bölümünü seçiyoruz. Buradan KISA KOD bölümüne kısa bir isim verip yan tarafındaki sekmeye grubun adını yazarak işlemi tamamlıyoruz.

9 Grup tanımlama işlemi bittikten sonra, aşağıda bulunan KAYDET butonuna tıklayarak işlemimizi tamamlıyoruz. Created with the Personal Edition of HelpNDoc: Create iphone web-based documentation

10 Gruplar için kişi kaydı açma Bu bölümde grup kaydetme işlemini öğrenmiş olacağız. ÖĞRENCİ İŞLEMLERİ tabı altında bulunan REHBER KİŞİ KAYIT İŞLEMLERİ bölümünü seçiyoruz. Buradan T.C. Kim yazan bölümün altında * işareti olan satıra bilgileri giriyoruz. (anahtar işareti olan kısma bilgi girilemez) Burada dikkat edeceğimiz husus şu, öğretmenleri kaydederken KİŞİ TÜRÜ sütunundan ÖĞRETMEN seçeneğini seçiyoruz. Eğer kaydedeceğimiz kişi öğretmen değil de farklı bir çalışan ise (Okul Hizmetlisi, Servis Çalışanları, Kantin görevlileri, Okul Aile Birliği Üyeleri vs.) bu kişileri DİĞER seçeneğini seçerek kaydediyoruz.

11 Kayıt işlemlerimiz bittikten sonra, sayfanın sol altında bulunan KAYDET butonuna basarak işlemlerimizi tamamlıyoruz. Created with the Personal Edition of HelpNDoc: Write EPub books for the ipad Oluşturulmuş gruplara kişi atama (ekleme) Bu bölümde daha önceden oluşturulan grup içerisine kişileri atama işlemini öğrenmiş olacağız. ÖĞRENCİ İŞLEMLERİ tabı altında bulunan GRUPLARA KİŞİ ATAMA bölümünü seçiyoruz

12 Burada ilk olarak yapacağımız şey sağ tarafta bulunan, kırmızı yazı ile belirtilmiş GRUP ADI kısmından kişi veya kişileri ekleyeceğimiz grup adını seçmek olacaktır. Bir sonraki adımda Grup adı içine atayacağımız kişilleri seçip( > ) işareti ile sağ tarafa alıyoruz. Created with the Personal Edition of HelpNDoc: Qt Help documentation made easy Excelden Öğretmen kayıtlarını sisteme alma Bu bölümde Excelde kayıtlı öğretmen listesini programımıza upload etmeyi (yüklemeyi) öğrenmiş olacağız.

13 Excel programı açıp A1 sütunundan başlamak üzere aşağıdaki gibi tablo hazırlıyoruz. Ve ÖĞRETMEN adıyla kaydediyoruz. TOPLU BİLGİ İŞLEME tabı altında bulunan ÖĞRETMEN BİLGİLERİ ALMA bölümünü seçiyoruz. DOSYA YOLU kısmında (Excel Dosyanızı Seçiniz... yazan bölüm) daha önce

14 kaydettiğimiz ÖĞRETMEN dosyamızı seçiyoruz. Karşımıza ÖĞRETMEN dosyasındaki listemiz geliyor, burada ekranın sağ altında bulunan NEXT butonuna basarak işlemimizi devam ettiriyor.uz EXCEL AKTARIM İŞLEMLERİ SONU penceresi işlemimizin tamamlandığını gösterir. FINISH butonuna basarak işlemlerimizi tamamlıyoru.z

15 Created with the Personal Edition of HelpNDoc: Write EPub books for the ipad SMS HİZMETLERİ Programını kullanma Kurulum ve Giriş Bilgileri E-OKUL'dan Sınıf kaydı oluşturma Created with the Personal Edition of HelpNDoc: Write EPub books for the ipad Devamsızlık Mektubu mesajı gönderme Devamsızlık Mektuplarını Sms olarak göndermek için aşağıdaki adımları aşama aşama uygulayalım. Sisteme giriş yapıp e-okul bağlantısını sağlayalım ve buradan DEVAMSIZLIK İŞLEMLERİ sekmesi altında bulunan DEVAMSIZLIK MEKTUBU ALMA bölümünü seçelim. Uyarı Diliminden kaç günlük uyarı gönderecek isek onu seçelim ve gönderme tarihini belirttikten sonra listele ikonuna tıklayalım. Sistemde aşağıya doğru sınıf/şubelerle öğrenci bilgileri karşımıza gelecektir. Bu işlemden sonra KAYDET butonuna tıklayarak bilgileri indirelim. Aynı işlemleri Uyarı Diliminden 12 gün, 17 gün ve 20 gün içinde tekrarlayalım ve kaydedelim.ve E- Okul programımızı kapatıp, programımıza dönelim. SMS Hizmetleri programımızdan SMS GÖNDERME Sekmemizin altında bulunan

16 DEVAMSIZLIK MEKTUBU MESAJ GÖNDER sekmemize tıklayalım. E-Okulda belirttiğimiz gönderim tarihini bu bölümde belirtelim. Mesajı kime gönderecek isek (Veliye, Anneye, Babaya) belirtelim ve DEVAMSIZLIK MEKTUPLARINI GÖSTER'i tıklayalım. Aşağı doğru açılan öğrenci listemizin en altında bulunan TÜMÜNÜ SEÇ seçeneği ile öğrencilerimizin hepsini seçelim ve SMS GÖNDER seçeneğini seçerek devamsızlık mektubu mesajlarını velilerimize iletelim. ÖNEMLİ UYARI: SİSTEM ÜZERİNDEN DEVAMSIZLIK MEKTUBU MESAJINI GÖNDERDİKTEN SONRA E-OKULA GİRİP ÖĞRENCİ DEVAMSIZLIK MEKTUBU GÖNDERİLDİ/GÖNDERİLMEDİ SEÇENEĞİNİ GÖNDERİLDİ OLARAK MUTLAKA İŞARETLEYİNİZ. Created with the Personal Edition of HelpNDoc: Easily create Web Help sites Günlük Devamsızlık mesajı gönderme Devamsızlık Mektuplarını Sms olarak göndermek için aşağıdaki adımları aşama aşama uygulayalım. Sisteme giriş yapıp e-okul bağlantısını sağlayalım ve buradan DEVAMSIZLIK İŞLEMLERİ sekmesi altında bulunan DEVAMSIZLIK BİLGİLERİ ALMA bölümünü seçelim.

17 Bu bölümde sınıf/şube seçelim.(birden fazla sınıf/şube seçilebilir) Başlangıç ve Bitiş tarihini belirleyin. Sayfanın en altında sol tarafta bulunan GÖSTER butonuna tıklayalım. Karşımıza ekranın sağ tarafında aşağı doğru açılan devamsızlık yapan öğrenci listesi açılacaktır. Ve yine ekranımızın altında bulunan KAYDET butonuna tıklayarak bilgileri alalım. Artık E- Okulu kapatıp Sistemimize dönebiliriz. SMS Hizmetleri programımızdan SMS GÖNDERME Sekmemizin altında bulunan GÜNLÜK DEVAMSIZLIK MESAJI sekmemize tıklayalım. Hangi tarihin günük devamsızlık mesajını göndereceksek o tarihi belirtelim. belirtelim. Sınıf ve Şubeleri seçelim.öğrencileri GÖSTER butonuna tıklayalım Ekranımızın sağ tarafında aşağı doğru açılan öğrenci listemizin en altında bulunan TÜMÜNÜ SEÇ seçeneği ile öğrencilerimizin hepsini seçelim ve SMS GÖNDER seçeneğini seçerek günlül devamsızlık mesajlarını velilerimize iletelim.

18 Created with the Personal Edition of HelpNDoc: Free help authoring environment Velilere özel mesaj gönderme Velilere toplu mesaj göndermek için aşağıdaki adımları aşama aşama uygulayalım. Sisteme giriş yapıp panelimizi açalım. SMS GÖNDERME sekmesini tıklayalım VELİLERE ÖZEL MESAJ GÖNDERME bölümünü seçelim. Hangi sınıf yada sınıflara mesaj gönderilecek ise, ilgili sınıflar seçilir (Tüm okula mesaj gönderilecek ise sınıfların hepsi seçilir.) GÖSTER seçeneği tıklanır. MESAJ GÖNDERİLECEK KİŞİ 'ler bölümüne aşağı doğru açılan bir öğrenci listesi gel.ir Gönder, Anneye Gönder, Babaya Gönder seçenekleri aktif hale getirilir. Veliye Öğrenci listesinin en altında bulunan TÜMÜNÜ SEÇ butonu tıklanır. MESAJ METNİ kısmına gönderilecek olan mesaj yazılır, veya HAZIR MESAJLARDAN SEÇ bölümünden mesaj seçilebilir.

19 Ekranımızın sağ alt bölümünde yer alan SMS GÖNDER ikonuna tıklayarak, mesajlarımızı velilere iletebiliriz. Created with the Personal Edition of HelpNDoc: Produce Kindle ebooks easily Bir veya birden fazla öğrenciye mesaj gönderme Bir veya birden fazla öğrenciye mesaj göndermek için aşağıdaki adımları aşama aşama uygulayalım. Sisteme giriş yapıp panelimizi açalım. SMS GÖNDERME sekmesini tıklayalım VELİLERE ÖZEL MESAJ GÖNDERME bölümünü seçelim. Mesaj göndereceğimiz öğrenciler hangi sınıf veya şubede ise o sınıflar seçilir. Veliye Gönder, Anneye Gönder, Babaya Gönder seçenekleri aktif hale getirilir. GÖSTER seçeneği tıklanır. MESAJ GÖNDERİLECEK KİŞİ'ler bölümüne aşağı doğru açılan bir öğrenci listesi gelir.

20 Öğrenci listesinin içerisinden mesaj gönderilecek olan öğrenci veya öğrenciler seçi.lir MESAJ METNİ kısmına gönderilecek olan mesaj yazılır, veya HAZIR MESAJLARDAN SEÇ bölümünden mesaj seçilebilir. Ekranımızın sağ alt bölümünde yer alan SMS GÖNDER ikonuna tıklayarak, mesajlarımızı velilere iletebilir.iz Created with the Personal Edition of HelpNDoc: Easily create HTML Help documents Gruplara özel mesaj gönderme Velilere toplu mesaj göndermek için aşağıdaki adımları aşama aşama uygulayalım.

21 Sisteme giriş yapıp panelimizi açalım. SMS GÖNDERME sekmesini tıklayalım GRUPLARA ÖZEL MESAJ GÖNDERME bölümünü seçelim. GRUP İSİMLERİ bölümünde hangi grup yada gruplara mesaj gönderecek isek o gruplar işaretlenir. GÖSTER seçeneği tıklanır. MESAJ METNİ kısmına mesaj yazılır (varsa hazır mesajlardan seçilir) MESAJ GÖNDERİLECEK KİŞİLER bölümünde mesajımızı ileteceğimiz kişiler seçilir. SMS GÖNDER butonu tıklanarak işlem tamamlanır.

22 Created with the Personal Edition of HelpNDoc: What is a Help Authoring tool? Öğrenci doğum günü mesajı gönderme Öğrencilerimize doğum günlerinde özel mesajlar göndermek için aşağıdaki adımları aşama aşama uygulayalım. Sisteme giriş yapıp panelimizi açalım. SMS GÖNDERME sekmesini tıklayalım ÖĞRENCİ DOĞUM GÜNÜ MESAJLARI bölümünü seçelim. DOĞUM TARİHİ kısmına bulunduğumuz günün tarihini seçelim. Sınıfların altındaki TÜMÜNÜ SEÇ seçeneğini aktif hale getirelim. GÖSTER seçeneği tıklanır. DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI YAPILACAK KİŞİLER bölümüne aşağı doğru açılan bir öğrenci listesi gelir. (Bu liste bulunduğunuz günün tarihinde doğum günü olan öğrencilerin listesidir.

23 Bu öğrenciler seçilir. SMS GÖNDER ikonuna basılarak işlem tamamlanır. Created with the Personal Edition of HelpNDoc: Easily create iphone documentation Öğrenci yakını doğum günü mesajları gönderme Öğrenci velilerimizin doğum günlerinde özel mesajlar göndermek için aşağıdaki adımları aşama aşama uygulayalım. Sisteme giriş yapıp panelimizi açalım. SMS GÖNDERME sekmesini tıklayalım ÖĞRENCİ YAKINI DOĞUM GÜNÜ MESAJLARI bölümünü seçelim. DOĞUM TARİHİ kısmına bulunduğumuz günün tarihini seçelim. Sınıfların altındaki TÜMÜNÜ SEÇ seçeneğini aktif hale getirelim. GÖSTER seçeneği tıklanır. DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI YAPILACAK KİŞİLER bölümüne aşağı doğru açılan bir veli listesi gelir. (Bu liste bulunduğunuz günün tarihinde doğum günü olan velilerin listesidir. Bu kişiler seçilir.

24 SMS GÖNDER ikonuna basılarak işlem tamamlanır. Created with the Personal Edition of HelpNDoc: Easily create Web Help sites Öğrenci İşlemleri Created with the Personal Edition of HelpNDoc: Easy CHM and documentation editor Nakil gelen öğrenci kaydı Bu bölümde okulumuza yeni nakil gelen öğrencinin e-okula bağlanıp sistemimize aktive edilmesini öğreneceğiz. Nakil gelen öğrenci veya öğrencileri oluşturmak için aşağıdaki adımları aşama aşama uygulayalım. Sisteme giriş yapıp e-okul bağlantısını sağlayalım ve buradan Öğrenci İşlemlerini ve sonrasında Öğrenci Bilgileri Almayı seçelim. Nakil gelen öğrenci veya öğrenciler e-okulda hangi sınıf ve şubeye yerleştirildi ise o sınıfları seçili hale getirelim. Nüfus Bilgileri, Veli Bilgileri, Anne Bilgileri, Baba Bilgilerini seçip GÖSTER butonuna tıklayalım.

25 Ekranın sağ tarafında açılan ÖĞRENCİ GENEL BİLGİLERİ bölümünde UYRUĞU (ekranda siz onu U... şeklinde görürsünüz) yazısına birkez mause ile tıklayalım ve ok işaretini yukarı yönlü yapalım.( ) Nakil gelen öğrencinin Uyruğu, Cinsiyeti, Doğum Yeri gibi nüfus bilgileri boş gelecektir. Yani özetle bu bölümleri boş olan öğrenciler okulumuza yeni nakil gelmiş öğrencilerdir. Nakil gelen öğrencileri tespit ettikten sonra bu öğrencileri seçelim.

26 Nakil gelen öğrencileri tespit ettikten sonra bu öğrencileri seçeli.m Ve ekranımızın sol alt tarafında bulunan SEÇİLEN BİLGİLERİ AL butonuna tıklayalım. İşlemimiz tamamlandıktan sonra KAYDET butonuna tıklayarak bilgilerimizi kaydedeli.m Artık E-Okulu kapatıp Sistemimize dönebilirsiniz.

27 Created with the Personal Edition of HelpNDoc: Create help files for the Qt Help Framework Nakil giden öğrenci kaydı Okulumuzdan ayrılan, başka bir okula nakil olan öğrencilerimizin kaydını silmek için aşağıdaki adımları aşama aşama uygulayalım. Sisteme giriş yapıp ÖĞRENCİ İŞLEMLERİ tabından TOPLU ÖĞRENCİ SİLME bölümünü seçelim. Okul kaydı silinecek olan öğrencinin sınıf ve şubesini seçelim. SEÇİLENLERİ GÖSTER butonuna tıklayalım. Sağ tarafta seçtiğimiz sınıf ve şubeye ait açılan listeden terk yapacak öğrencimizi işaretleyelim. SEÇİLEN ÖĞRENCİLERİ SİL butonuna tıklayarak işlemimizi tamamlayalım. Created with the Personal Edition of HelpNDoc: Easily create EPub books

28 Öğrenci Genel Bilgileri Bu bölüm öğrencilerimizin detaylı bilgilerini görebildiğimiz bölümdür. Sırasıyla bu bölümde öğrencilerimizin; Nüfus Bilgilerini, Veli Bilgilerini, Devamsızlık Bilgilerini, Ve yine öğrencimize gönderilen mesaj raporlarını görebiliyoruz. ÖĞRENCİ İŞLEMLERİ tabı altında bulunan ÖĞRENCİ KAYIT İŞLEMLERİ'ni seçelim. ÖĞRENCİ GENEL BİLGİLERİ ekranında iken TÜM ÖĞRENCİLERİ GÖSTER seçeneğini seçelim. ÖĞRENCİ SEÇİM EKRANI üzerinden öğrencimizi seçelim.

29 Aşağıda görüldüğü üzere öğrencimize ait devamsızlıklar, öğrencimize gönderilen mesajlar, veli ve nüfus bilgileri gibi mesajları görebiliyoruz. Created with the Personal Edition of HelpNDoc: Produce Kindle ebooks easily Hızlı Telefon Kayıt Sistemi Bu bölüm bazı öğrenci velilerimizin değişen telefon numaralarını veya eksik numaralarını e-okula girmeden yalnızca sistem üzerinden güncellediğimiz bölümdür. (sonrasında değişen telefon numaraları veya eksik numaraları e-okula girip tekrardan düzenlemeniz gerekmektedir.) altında bulunan HIZLI TELEFON KAYIT bölümünü seçelim. ÖĞRENCİ İŞLEMLERİ tabı ÖĞRENCİ İŞLEMLERİ tabı altında bulunan HIZLI TELEFON KAYIT bölümünü seçelim. SINIF BİLGİLERİ bölümünden sınıfı seçelim. ÖĞRENCİ TELEFON BİLGİLERİ bölümünden değiştirmek istediğimiz öğrencinin telefon numaralarını güncelleyelim. KAYDET butonuna basarak işlemi tamamlayalım.

30 Created with the Personal Edition of HelpNDoc: Full-featured EBook editor

Bilgisayarlı Muhasebe 3. Hafta

Bilgisayarlı Muhasebe 3. Hafta Bilgisayarlı Muhasebe 3. Hafta ÖĞR. GÖR. COŞKUN ALİYAZICIOĞLU TRABZON ÜNİVERSİTESİ - BEŞİKDÜZÜ MESLEK YÜKSEKOKULU AĞUSTOS 2018 2 Duyuru Sayfası (www.ktu.edu.tr/bmyo) --- > Öğr. Elemanı Duyuruları --- >

Detaylı

Ecza Depolarına Ait E-Fatura Aktarım Modülü

Ecza Depolarına Ait E-Fatura Aktarım Modülü Bilge Elektronik Ltd. Şti. Eczanem Otomasyon Sistemi Ecza Depolarına Ait E-Fatura Aktarım Modülü 1 1. SELÇUK/AS/NEVZAT/DİLEK Ecza Depoları E-Fatura Aktarımı.. 3 2. HEDEF Ecza Deposu E-Fatura Aktarımı..

Detaylı

SMSOKUL KULLANIM KILAVUZU V. 1.0

SMSOKUL KULLANIM KILAVUZU V. 1.0 SMSOKUL KULLANIM KILAVUZU V. 1.0 Smsokul Kullanım Ekranı Gönderilebilecek sms miktarı Okul bilgileri güncelleme butonu Sms okul yapılan havale bildirimi Sistemden Çıkış Yapmak için kullanılır. 1 adet cep

Detaylı

Okul Sorumlusu/Müdürü İçin Mobil Kreş Yönetim Paneli Kullanım Dokümanı

Okul Sorumlusu/Müdürü İçin Mobil Kreş Yönetim Paneli Kullanım Dokümanı Okul Sorumlusu/Müdürü İçin Mobil Kreş Yönetim Paneli Kullanım Dokümanı 1. Okul yönetim paneline giriş yapmak için www.mobilkres.com/web-admin adresine gidilir. 2. Açılan sayfada kullanıcı adı ve şifre

Detaylı

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ EĞİTİM KILAVUZU

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ EĞİTİM KILAVUZU ARMONİ PAZARLAMA PLASTİK SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ BİLGİ TEKNOLOJİLERİ EĞİTİM KILAVUZU A- TERMİNAL SİPARİŞ SİSTEMİ B- TERMİNAL ELEKTRONİK POSTA GÖNDERME VE ALMA C- TERMİNAL APN BAĞLANTISI SİPARİŞ SİSTEMİ

Detaylı

Proje Takip Platformu Kullanım Kılavuzu

Proje Takip Platformu Kullanım Kılavuzu Proje Takip Platformu Kullanım Kılavuzu Uygulamaya giriş yapabilmek için https://iskop.istanbul.edu.tr/ adresine girilir. Proje Takip Platformu adlı bölümden Proje Takip Platformu linkine tıklanır. Açılan

Detaylı

LUCA BİLGİSAYARLI MUHASEBE PROGRAMI DERS NOTLARI

LUCA BİLGİSAYARLI MUHASEBE PROGRAMI DERS NOTLARI KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BEŞİKDÜZÜ MESLEK YÜKSEKOKULU LUCA BİLGİSAYARLI MUHASEBE PROGRAMI DERS NOTLARI ÖĞR. GÖR. COŞKUN ALİYAZICIOĞLU EYLÜL 2017 - TRABZON SLAYT 2 Hesap Planı Penceresinde Alt Hesap

Detaylı

Sözleşmeyi Buraya Tıklayarak indirebilirsiniz.

Sözleşmeyi Buraya Tıklayarak indirebilirsiniz. OKS (OTOMATİK KATILIM SİSTEMİ) DES (DİJİTAL EKO SİSTEM) LUCA BES ENTEGRASYONU Bireysel Emeklilik Otomatik Katılım sistemine dahil olan çalışanların DES sistemi ve Luca entegrasyonu ile Sigorta Firmalarına

Detaylı

MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ YETKİ EKRANI KULLANIM KILAVUZU UYGULAMA ADIMLARI

MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ YETKİ EKRANI KULLANIM KILAVUZU UYGULAMA ADIMLARI MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ YETKİ EKRANI KULLANIM KILAVUZU 2015-2016 eğitim öğretim yılı 1. Dönemi itibariyle, dersleri okutan öğretmenler tarafından puanların sisteme girilebilmesi için Bilgi Yönetim

Detaylı

e-imzatr Kurulum Klavuzu

e-imzatr Kurulum Klavuzu e-imzatr Kurulum Klavuzu Sürüm 0.0.1 1 İçindekiler İşletim Sistemi Sistem Türü Öğrenme Java yükleme Akis Kurulum Kart Okuyucu Sürücü Kurulum Kullanıcı Doğrulama 2 İşletim Sistemi Sistem Türü Öğrenme Bu

Detaylı

Zoru Kolay Yapmak İçin...

Zoru Kolay Yapmak İçin... Zoru Kolay Yapmak İçin... 3308 Mesleki Eğitim Okullarında Öğrenci Takip Programı KURULUM Programı http://www.cetasey.com/userfiles/file/setup.exe adresinden bilgisayarınıza indirip kurun. Daha sonra programın

Detaylı

Web Labaratuar Modulu

Web Labaratuar Modulu Web Labaratuar Modulu http://212.156.99.42:777/mlis Linkini web tarayıcıların(google Chrome tercih sebebi) adres satırına linki yazıp Enter butonu tıklanır. Kullanıcı ekranı karşımıza gelir. Karşımıza

Detaylı

GİDEN EVRAK HAZIRLAMA ONAYA SUNMA VE GÖNDERME

GİDEN EVRAK HAZIRLAMA ONAYA SUNMA VE GÖNDERME GİDEN EVRAK HAZIRLAMA ONAYA SUNMA VE GÖNDERME Kurumunuz adına göndereceğiniz yazıların hazırlanması okul müdürü onayı ve dağıtıma gönderilmesi işlemini iki bölüm halinde yapıyoruz. A.YAZIYI HAZIRLAMA VE

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU

UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU MERSİN, 2018 MERSİN MESLEK YÜKSEKOKULU ANA SAYFASI TANITIMI Mersin Meslek Yüksekokulu resmi web sitesine http://uzak4.mersin.edu.tr/index.php

Detaylı

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU WEB SİTESİ YÖNETİM REHBERİ

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU WEB SİTESİ YÖNETİM REHBERİ TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU WEB SİTESİ YÖNETİM REHBERİ Bilindiği üzere Kurumumuzun Web Sitesi www.tkhk.gov.tr adresinden yayın yapmaktadır. Web Sitemiz; Alt Alan, Orta Alan, Manşet Haberleri ve Duyurular

Detaylı

VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi. K12Net Veli Yardım Kılavuzu

VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi. K12Net Veli Yardım Kılavuzu VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi KNet Veli Yardım Kılavuzu KNet e Erişim KNet Erişim Bilgilerini Güncelleme KNet te Öğrenci Bilgilerini Görüntüleme KNet Ekran Ara Yüzünü Özelleştirme KNet te

Detaylı

TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Basılı Evrak Stok Takip Sistemi ) Kullanma Kılavuzu

TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Basılı Evrak Stok Takip Sistemi ) Kullanma Kılavuzu 1. Giriş Bu kılavuz; Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Online İşlemler sisteminde, Basılı Evrak Stok Takip Sisteminin kullanımını anlatmak amacı ile hazırlanmıştır. Bu sistem ile; - Basılı Evrak

Detaylı

DÖNER SERMAYE MALİ YÖNETİM SİSTEMİ

DÖNER SERMAYE MALİ YÖNETİM SİSTEMİ I. BÜTÇE MODÜLÜ Yetki ve Yetkililer DÖNER SERMAYE MALİ YÖNETİM SİSTEMİ oluşur. Bütçe modülü, işletme veri giriş yetkisi, işletme bütçe onay yetkisi ve merkez bütçe onay yetkilerinden ve yetkililerinden

Detaylı

DES (dijital eko sistem) online sözleşme için tıklayınız. (Sözleşme Mükellef adına doldurulacaktır)

DES (dijital eko sistem) online sözleşme için tıklayınız. (Sözleşme Mükellef adına doldurulacaktır) OKS (OTOMATİK KATILIM SİSTEMİ) DES (DİJİTAL EKO SİSTEM) LUCA BES ENTEGRASYONU Bireysel Emeklilik Otomatik Katılım sistemine dahil olan çalışanların DES sistemi ve Luca entegrasyonu ile Sigorta Firmalarına

Detaylı

Kullanım Kılavuzu RADYOLOJİ MODÜLÜ

Kullanım Kılavuzu RADYOLOJİ MODÜLÜ Kullanım Kılavuzu RADYOLOJİ MODÜLÜ Sarus Hastane Bilgi Yönetim Sistemleri tarafından geliştirilmiş olan Radyoloji Modülü kullanım fonksiyonlarını içermektedir. TEKNORİTMA MEHMET DEMİRTAŞ 1.09.2016 1 İçindekiler

Detaylı

SGK Otomasyon Tanıtım ve Kullanım Kılavuzu

SGK Otomasyon Tanıtım ve Kullanım Kılavuzu SGK Otomasyon Tanıtım ve Kullanım Kılavuzu İçindekiler 1.Bölüm:............................ Programın Amacı ve Size Katacakları 2.Bölüm:........................... Programın Genel Özellikleri 3.Bölüm:............................

Detaylı

PERKON PDKS Kurulum ve hızlı başlangıç rehberi

PERKON PDKS Kurulum ve hızlı başlangıç rehberi Oluşturma 02.11.2015 Revizyon: 19.01.2016 Rev. No: 03 Yazan: Süleyman FAKİR Düzenleyen: F. DELİRİ PERKON PDKS Kurulum ve hızlı başlangıç rehberi 1) PDKS Kurulumu, Lisans Onaylaması Ve Veri Tabanı Ayarları

Detaylı

MÜLKİ İDARE AMİRLERİ ATAMA MODÜLÜ

MÜLKİ İDARE AMİRLERİ ATAMA MODÜLÜ MÜLKİ İDARE AMİRLERİ ATAMA MODÜLÜ (PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ - MÜKİ İDARE AMİRLERİ ATAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ) KULLANICI KLAVUZU Temmuz 2011 Havva Yıldırım İçindekiler 1 Amaç 4 2 Giriş 4 3 Arama ve İşlemler 6

Detaylı

Bilin tarafından verilen Kullanıcı Adı ve Şifresini bu alanlara giriniz. Bilin Yazılım ve Bilişim Danışmanlığı Ltd. Şti.

Bilin tarafından verilen Kullanıcı Adı ve Şifresini bu alanlara giriniz. Bilin Yazılım ve Bilişim Danışmanlığı Ltd. Şti. Çağrı Takip Sistemi Bilin Çağrı Takip Sistemi ne, Internet Explorer adres sahasına http://www.bilin.com yazarak ulaşabilirsiniz. Açılan sayfada Çağrı Sistemine girebilmeniz için gerekli olan Kullanıcı

Detaylı

PERSONEL BANKA IBAN BİLGİSİ DEĞİŞİKLİĞİ UYGULAMA KILAVUZU

PERSONEL BANKA IBAN BİLGİSİ DEĞİŞİKLİĞİ UYGULAMA KILAVUZU PERSONEL BANKA IBAN BİLGİSİ DEĞİŞİKLİĞİ UYGULAMA KILAVUZU ŞUBAT - 2014 PERSONEL ÖDEMELERİ UYGULAMA GELİŞTİRME VE DESTEK ŞUBESİ 1 İçindekiler GİRİŞ......3 1. HARCAMA BİRİMLERİNCE YAPILACAK İŞLEMLER..3 1.1.

Detaylı

E-Birlik İhracat. Basitleştirilmiş Gümrük Hattı. Uygulaması - KULLANICI KILAVUZU -

E-Birlik İhracat. Basitleştirilmiş Gümrük Hattı. Uygulaması - KULLANICI KILAVUZU - E-Birlik İhracat Basitleştirilmiş Gümrük Hattı Uygulaması - KULLANICI KILAVUZU - İNDEKS: 1. GİRİŞ SAYFASI... 3 2. YENİ KULLANICI HESABI OLUŞTURMA İŞLEMİ... 4 2.1 Kullanıcı Giriş Profili Oluşturma İşlemi...

Detaylı

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU DEĞERLİ ÜYE İŞYERİMİZ! Vakıfbank Sanal POS Ekibi olarak, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için çalışmaya devam ediyoruz. İlerleyen dönemlerde panelimizin

Detaylı

1- UETDS-TİMBSOFT Nasıl İndirilir? 2- UETDS-TİMBSOFT Nasıl Yüklenir? 3- UETDS-TİMBSOFT a Nasıl Giriş Yapılır? 4- Personel Nasıl Eklenir ve

1- UETDS-TİMBSOFT Nasıl İndirilir? 2- UETDS-TİMBSOFT Nasıl Yüklenir? 3- UETDS-TİMBSOFT a Nasıl Giriş Yapılır? 4- Personel Nasıl Eklenir ve 1- UETDS-TİMBSOFT Nasıl İndirilir? 2- UETDS-TİMBSOFT Nasıl Yüklenir? 3- UETDS-TİMBSOFT a Nasıl Giriş Yapılır? 4- Personel Nasıl Eklenir ve Güncellenir? 5- Koltuk Düzeni Nasıl Eklenir ve Güncellenir? 6-

Detaylı

BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ TAKİP SİSTEMİ PROJE YÜRÜTÜCÜLERİ KULLANICI KILAVUZU

BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ TAKİP SİSTEMİ PROJE YÜRÜTÜCÜLERİ KULLANICI KILAVUZU BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ TAKİP SİSTEMİ PROJE YÜRÜTÜCÜLERİ KULLANICI KILAVUZU Ankara Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi Koordinatörlüğü 2013 BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ TAKİP

Detaylı

AYDES PROJESİ. ULUSAL ve ULUSLARARASI NAKDİ BAĞIŞ HİZMET GRUBU EĞİTİM DOKÜMANI

AYDES PROJESİ. ULUSAL ve ULUSLARARASI NAKDİ BAĞIŞ HİZMET GRUBU EĞİTİM DOKÜMANI AYDES PROJESİ ULUSAL ve ULUSLARARASI NAKDİ BAĞIŞ HİZMET GRUBU İÇİNDEKİLER 1. ŞEKİLLER LİSTESİ... 3 2. DOKÜMAN SÜRÜMLERİ... 4 3. ULUSAL VE ULUSLARARASI NAKDİ BAĞIŞ HİZMET GRUBU... 5 3.1 ULUSAL VE ULUSLARARASI

Detaylı

Word belgemizdeki postalar tabından Adres Mektup Birleştirme düğmesine, oradan da Adım Adım Adres Mektup Birleştirme Sihirbazına geliyoruz.

Word belgemizdeki postalar tabından Adres Mektup Birleştirme düğmesine, oradan da Adım Adım Adres Mektup Birleştirme Sihirbazına geliyoruz. MUTABAKATLARINIZI NASIL 1 DAKİKADA BİNLERCE KŞİYE FAKSLARSINIZ Word belgesi olarak şablonu elimizde olan mutabakat metnini Adres Metin Birleştirme yöntemi kullanarak Excel deki cari hesap listemizle birleştiriyoruz

Detaylı

Luca Fatura Aktarım İşlemi

Luca Fatura Aktarım İşlemi Luca Fatura Aktarım İşlemi Luca Muhasebe Yazılımında Fatura aktarım işlemini Muhasebe Modülü > Fiş İşlemleri> Fatura Aktarımı Alanından yapabilirsiniz. Bu alanın seçtiğinizde fatura aktarım ekranı başka

Detaylı

BEŞHEKİM GRUP AYBEL YAZILIM İBYS PROGRAMI KULLANIMI

BEŞHEKİM GRUP AYBEL YAZILIM İBYS PROGRAMI KULLANIMI BEŞHEKİM GRUP AYBEL YAZILIM İBYS PROGRAMI KULLANIMI PROGRAM İNDİRME : Beşhekim grup Aybel Yazılım İbys programımızı http://aybelsoft.com/uploads/aybelsoft-ibys.rar linkinden programı indirebilirsiniz.

Detaylı

İçindekiler Hitit Sayım Cihazı Kurulum ve Kullanım Kılavuzu... 2 Sayım Cihazı Kurulum İşlemleri... 2 Hitit Kurulum işlemleri...

İçindekiler Hitit Sayım Cihazı Kurulum ve Kullanım Kılavuzu... 2 Sayım Cihazı Kurulum İşlemleri... 2 Hitit Kurulum işlemleri... 1 İçindekiler Hitit Sayım Cihazı Kurulum ve Kullanım Kılavuzu... 2 Sayım Cihazı Kurulum İşlemleri... 2 Hitit Kurulum işlemleri... 5 Cihazdan Sayım İşlemleri... 8 Sayım Dosyasının Hitit e Okutulması...

Detaylı

1.ADIM;Evrak göndermek için okul müdürü yetkisini açmanız gerekir.

1.ADIM;Evrak göndermek için okul müdürü yetkisini açmanız gerekir. DYS EVRAK GÖNDERME İŞLEMLERİ RESİMLİ ANLATIM 1.ADIM;Evrak göndermek için okul müdürü yetkisini açmanız gerekir. 2.ADIM;Gden evrak işlemlerine tıklayın 3.ADIM;Giden evrak oluşturma ve akis başlatmaya tıklayınız.

Detaylı

1 Organizasyon Tanımlama

1 Organizasyon Tanımlama İçindekiler 1 Organizasyon Tanımlama... 3 1.1 Şirket Tanımlama... 3 1.2 Kullanıcı Tanımlama... 3 1.3 İş Akışında Kullanılacak Grup/Birimlerin Oluşturulması... 3 1.4 Oluşturulan Grup/Birim Altına Kullanıcı

Detaylı

VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi. K12Net Veli Yardım Kılavuzu

VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi. K12Net Veli Yardım Kılavuzu VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi K12Net Veli Yardım Kılavuzu K12Net e Erişim K12Net Erişim Bilgilerini Güncelleme K12Net te Öğrenci Bilgilerini Görüntüleme K12Net Ekran Ara Yüzünü Özelleştirme

Detaylı

Şifre Almak için tıklayın bağlantısı ile şifre talebinde bulunulur.

Şifre Almak için tıklayın bağlantısı ile şifre talebinde bulunulur. Şifre Almak için tıklayın bağlantısı ile şifre talebinde bulunulur. Daha sonrasında gelen sayfadan e- mail adresinizi yazarak şifre talebinde bulunun. Bu onayı aldığınıza emin olunuz! Talep ile birlikte

Detaylı

Vodafone Cep Sağlık. Kullanıcı Yardım Kılavuzu Sayfa isimlerine tıklayarak ilerleyebilirsiniz. İçindekiler

Vodafone Cep Sağlık. Kullanıcı Yardım Kılavuzu Sayfa isimlerine tıklayarak ilerleyebilirsiniz. İçindekiler Vodafone Cep Sağlık Kullanıcı Yardım Kılavuzu Sayfa isimlerine tıklayarak ilerleyebilirsiniz. Sayfa Adı Sayfa Numarası Kullanıcı Girişi 2 Profilim 3 Acil Durum Sağlık Bilgilerim 4 Özlük Bilgilerim 5 Sağlık

Detaylı

e-imzatr Kurulum Klavuzu

e-imzatr Kurulum Klavuzu e-imzatr Kurulum Klavuzu Sürüm 0.0.1 İçindekiler İşletim Sistemi Sistem Türü Öğrenme Java yükleme Akis Kurulum Kullanıcı Doğrulama İşletim Sistemi Sistem Türü Öğrenme Bu başlıkta bilgisayarımızın mevcut

Detaylı

T. C. KAMU İHALE KURUMU

T. C. KAMU İHALE KURUMU T. C. KAMU İHALE KURUMU Elektronik İhale Dairesi ELEKTRONİK KAMU ALIMLARI PLATFORMU Doğrudan Temin Kullanım Kılavuzu Sürüm No: 1.0 Yayın Tarihi: 01.01.2016 444 0 545 2014 Kamu İhale Kurumu Tüm hakları

Detaylı

OKUL SPORLARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ İŞLEM VE AKIŞ SIRASI (Ana Sayfa)

OKUL SPORLARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ İŞLEM VE AKIŞ SIRASI  (Ana Sayfa) OKUL SPORLARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ İŞLEM VE AKIŞ SIRASI http://www.okulsportal.gsb.gov.tr (Ana Sayfa) http://okulsporbilgi.gsb.gov.tr (Okul Giriş) 1.AŞAMA: SİSTEME GİRİŞ http://okulsportal.gsb.gov.tr

Detaylı

SQL Uyarı Programı Kurulum ve Kullanımı

SQL Uyarı Programı Kurulum ve Kullanımı SQL Uyarı Programı Kurulum ve Kullanımı Kurulum 1. SQL Uyarı.zip dosyası açılır. 2. SQL Uyarı.exe programı çalıştırılır. 3. Üstteki ekran açılır ok. Butonuna basılır. 4. Ayarlar ekranı seçilir. 4.1 Server

Detaylı

LUCA DEFTER BEYAN SİSTEMİ GENEL ANLATIM

LUCA DEFTER BEYAN SİSTEMİ GENEL ANLATIM LUCA DEFTER BEYAN SİSTEMİ GENEL ANLATIM 01.01.2018 Tarihinde Serbest Meslek Kazanç elde eden mükelleflerinin zorunlu olarak geçmek zorunda oldukları Defter Beyan sistemine LUCA'da yapmış olduğunuz kayıtlarınız

Detaylı

Kurulum; Ana Bilgisayar ve Tahtalara ayrı ayrı yapılmaktadır. KURULUM ŞEMASI x.x x.x x.x x.

Kurulum; Ana Bilgisayar ve Tahtalara ayrı ayrı yapılmaktadır.  KURULUM ŞEMASI x.x x.x x.x x. KURULUM ŞEMASI 192.168.x.x 192.168.x.x 192.168.x.x 192.168.x.x ANA BİLGİSAYAR Kurulum; Ana Bilgisayar ve Tahtalara ayrı ayrı yapılmaktadır. KURULUM SİHİRBAZI adresine girerek aktahta_kur.exe dosyasını

Detaylı

Ürün Ekleme Kitapçığı

Ürün Ekleme Kitapçığı Ürün Ekleme Kitapçığı İÇİNDEKİLER 1. ÜRÜN EKLEME 3 1.1.KULLANICI GİRİŞİ 3 2.Ürün Menüleri 5 2.1.Genel 5 2.2.Veri 5 2.3. Bağlantılar 8 2.4. Özellik 8 2.5. Seçenek 9 2.7. İndirim 10 2.8. Kampanya 11 2.9.

Detaylı

Asist Satış Yönetim Sistemi. Muhasebe Hesap Tanımları Sihirbazı

Asist Satış Yönetim Sistemi. Muhasebe Hesap Tanımları Sihirbazı Muhasebe Hesap Tanımları Sihirbazı 1. Muhasebe Hesap Tanımları Asistte muhasebe kullanımını kolaylaştırmak amacıyla, Servisler/Servis Çalıştır/Muhasebe bölümüne Muhasebe Hesap Tanımları servisi eklenmiştir.

Detaylı

Sisteme daha önce kayıt olmuş yazar giriş ekranında (Resim 1) kullanıcı adı (kayıt olduğu

Sisteme daha önce kayıt olmuş yazar giriş ekranında (Resim 1) kullanıcı adı (kayıt olduğu EMANUSCRIPT YAZAR İÇİN KULLANIM KILAVUZU 1. Sisteme Giriş Sisteme Kayıtlı Yazar ise Sisteme daha önce kayıt olmuş yazar giriş ekranında (Resim 1) kullanıcı adı (kayıt olduğu e-mail adresidir) ve şifresini

Detaylı

İÇİNDEKİLER 1. E-DEVLET SİSTEMİNE GİRİŞ... 2 2. KULLANICI İŞLEM MENÜSÜ... 6

İÇİNDEKİLER 1. E-DEVLET SİSTEMİNE GİRİŞ... 2 2. KULLANICI İŞLEM MENÜSÜ... 6 İÇİNDEKİLER. E-DEVLET SİSTEMİNE GİRİŞ.... KULLANICI İŞLEM MENÜSÜ... 6.. YENİ DÖNEM AÇMA... 6.. EĞİTİM DÖNEMLERİ LİSTELE... 7.3. DÖNEME DERS EKLEME/SİLME... 8.4. DERS LİSTELEME... 9.5. DÖNEME KURSİYER EKLEME/SİLME...

Detaylı

OKUL HABER EKLEME MODÜLÜ TANITIM DOSYASI. Okul haberlerinizi ilçemiz web sitesinde yayınlayabilmek için aşağıdaki adımları uygulamanız gerekmektedir.

OKUL HABER EKLEME MODÜLÜ TANITIM DOSYASI. Okul haberlerinizi ilçemiz web sitesinde yayınlayabilmek için aşağıdaki adımları uygulamanız gerekmektedir. OKUL HABER EKLEME MODÜLÜ TANITIM DOSYASI Okul haberlerinizi ilçemiz web sitesinde yayınlayabilmek için aşağıdaki adımları uygulamanız gerekmektedir. http://maltepe.meb.gov.tr/mebpanel adresine giriniz.

Detaylı

Dokuz Eylül Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi SATIN ALMA TALEBİ NASIL YAPILIR?

Dokuz Eylül Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi SATIN ALMA TALEBİ NASIL YAPILIR? Dokuz Eylül Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi SATIN ALMA TALEBİ NASIL YAPILIR? İnternet tarayıcınızdan www.deu.edu.tr adresine girip, açılan sayfada Bilişim Servisleri bölümüne

Detaylı

Okul Web Sitesi Yönetim Paneli Kullanımı

Okul Web Sitesi Yönetim Paneli Kullanımı Millî Eğitim Bakanlığı Bilgi İşlem Grup Başkanlığı tarafından ortak web sitesi tasarım çalışması yapılmıştır. Çalışmanın amacı tüm kurumlarımızın standart bir web sayfasına sahip olmalarını sağlamaktır.

Detaylı

E-P0STA ADRESLERİNİ REHBERE KAYDETME VE GRUPLAMA

E-P0STA ADRESLERİNİ REHBERE KAYDETME VE GRUPLAMA E-P0STA ADRESLERİNİ REHBERE KAYDETME VE GRUPLAMA Sürekli olarak okulunuzda ya da işyerinizdeki arkadaşlarınızın posta adreslerine e-posta atmak zorunda olduğunuzda her defasında tek tek bu kişilerin posta

Detaylı

Yeni Mailing Oluşturma

Yeni Mailing Oluşturma Yeni Mailing Oluşturma 1 - Sendmail panelinizde, Mailingler sekmesine tıklayınız. 2 Mailingler ekranından Yeni Mailing Oluştur butonuna tıklayınız. Bu işlem için aşağıdaki görseli inceleyebilirsiniz. 3

Detaylı

SYTP ÜYELİK İŞLEMLERİ

SYTP ÜYELİK İŞLEMLERİ 1-)Kullanıcı,tarayıcının adres çubuğuna, bağlı bulunduğu ilin sytp linkini yazdığı zaman karşısına ilk olarak sağ taraftaki gibi bir ekran gelir. 2-)Sisteme üye olacak olan eczane kullanıcısı sağ taraftaki

Detaylı

ACCESS DERS 2. 1. Tablolarda Düzenleme

ACCESS DERS 2. 1. Tablolarda Düzenleme ACCESS DERS 2 1. Tablolarda Düzenleme Geçen notlarda en durumda Musteri, iller ve ilçeler isminde 3 tane tablomuz olmuştu. Şimdi bu tablolar üzerinde düzenlemeler yapacağız. İlk düzenlemeyi tablo ve tablo

Detaylı

Kişisel Web Sayfası Tasarım Sistemi

Kişisel Web Sayfası Tasarım Sistemi Kişisel Web Sayfası Tasarım Sistemi Kullanım Kılavuzu Faik Demirbaş Ankara 2010 2 Kişisel Web Sayfası Tasarım Sistemi İçindekiler Giriş... 3 Kişisel Web Sayfası Tasarım Sistemine Giriş... 3 Menü İşlemleri...

Detaylı

VİSİONLİNK PROGRAMINDA S O S YAĞ ANALİZ UYARISI NASIL OLUŞTURULUR?

VİSİONLİNK PROGRAMINDA S O S YAĞ ANALİZ UYARISI NASIL OLUŞTURULUR? VİSİONLİNK PROGRAMINDA S O S YAĞ ANALİZ UYARISI NASIL OLUŞTURULUR? Filonuzun ve Makinalarınızın S O S Yağ Analizlerinden, laboratuvar analizi biter bitmez haberdar mı olmak istiyorsunuz, çok kolay. Vision

Detaylı

OKULSPORLARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU http://www.okulsportal.gsb.gov.tr

OKULSPORLARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU http://www.okulsportal.gsb.gov.tr OKULSPORLARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU http://www.okulsportal.gsb.gov.tr 1.AŞAMA : SİSTEME GİRİŞ http://okulsportal.gsb.gov.tr/ adresinden Okul Sporları Bilgi Yönetim Sistemine tıklayarak

Detaylı

YABİL. Açık Lise Öğrencilerinin Maol.meb.gov.tr den Alımı KILAVUZU. Ocak

YABİL. Açık Lise Öğrencilerinin Maol.meb.gov.tr den Alımı KILAVUZU. Ocak YABİL İŞLETMELERDE MESLEK EĞİTİMİ PROGRAMI Açık Lise Öğrencilerinin Maol.meb.gov.tr den Alımı KILAVUZU Ocak - 2017 Yazılım Bilgisayar ve Elektronik Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 6007/13

Detaylı

NİTELİKLİ ELEKTRONİK SERTİFİKA KURULUM AŞAMALARI

NİTELİKLİ ELEKTRONİK SERTİFİKA KURULUM AŞAMALARI NİTELİKLİ ELEKTRONİK SERTİFİKA KURULUM AŞAMALARI Kurulum Aşamaları: 1. Java Kurulumu 2. E-imza Sürücülerinin İndirilmesi 3. Kart Okuyucu Kurulumu 4. Akıllı Kart Kurulumu 5. Sertifikayı Kullanıma Açma Bilgisayarların

Detaylı

Ata Foreks Trader Kullanım Kılavuzu

Ata Foreks Trader Kullanım Kılavuzu Ata Foreks Trader Kullanım Kılavuzu Page 1 of 13 İçindekiler 1.) Ata Foreks Trader Programının Kurulumu ve Platforma Giriş... 3 1.1.) Ata Foreks Trader Programının Kurulması...3 1.2.) Ata Foreks Trader

Detaylı

AYBEL YAZILIM E-REÇETE PROGRAMI

AYBEL YAZILIM E-REÇETE PROGRAMI AYBEL YAZILIM E-REÇETE PROGRAMI İŞYERİ HEKİMLERİNİN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER E-REÇETE YAZABİLMELERİ İÇİN - E-imza sahibi olmak, Elektronik imza (e-imza) usb dongle cihazınızın bilgisayarınıza tanıtılması

Detaylı

AYDES PROJESİ AFETZEDE ADRES DEFTERİ EĞİTİM DOKÜMANI

AYDES PROJESİ AFETZEDE ADRES DEFTERİ EĞİTİM DOKÜMANI AYDES PROJESİ AFETZEDE ADRES DEFTERİ İÇINDEKILER 1. DOKÜMAN SÜRÜMLERİ... 4 2. AFETZEDE ADRES DEFTERİ ÖZELLİKLERİ... 4 2.1 Afetzede Bilgileri Giriş... 4 2.1.1 Afetzede Bilgisi Tanımlama... 4 2.1.2 Afetzede

Detaylı

AKINSOFT ProKuaför. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT ProKuaför. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ Müşterilerine daha iyi hizmet vermek ve kurumsallaşmak isteyen tüm kuaförlere hitap eden programı

Detaylı

AKINSOFT OtoPark. Yardım Dosyası

AKINSOFT OtoPark. Yardım Dosyası Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.02 Tarih : 23.07.2012 1 1. ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ programı bütün kapalı ve açık otoparklar için geliştirdiği, araçların giriş-çıkış işlemleri, plaka tanıma

Detaylı

HYS KANITLAYICI BELGE KILAVUZU. TEMMUZ-2014 Uygulama Geliştirme ve Destek Şubesi

HYS KANITLAYICI BELGE KILAVUZU. TEMMUZ-2014 Uygulama Geliştirme ve Destek Şubesi HYS KANITLAYICI BELGE KILAVUZU TEMMUZ-2014 Uygulama Geliştirme ve Destek Şubesi İçindekiler Tablosu GİRİŞ...2 I. BÖLÜM...3 HARCAMA BİRİMİ TARAFINDAN YAPILACAK İŞLEMLER...3 A. Kanıtlayıcı Belge Ekleme...3

Detaylı

MEBİS Kullanım Kılavuzu. Öğretim Elemanı Yeni. 2013-2015 - İstanbul Medipol Üniversitesi

MEBİS Kullanım Kılavuzu. Öğretim Elemanı Yeni. 2013-2015 - İstanbul Medipol Üniversitesi MEBİS Kullanım Kılavuzu Öğretim Elemanı Yeni 2013-2015 - İstanbul Medipol Üniversitesi İçindekiler 1. Uzem 1. Uzem mebis.medipol.edu.tr adresine girdiğinizde sol alt tarafta bulunan seçeneklerden "Muzem

Detaylı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Moodle Uzaktan Eğitim Sistemi Öğretim Elemanı Bilgilendirme Kılavuzu

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Moodle Uzaktan Eğitim Sistemi Öğretim Elemanı Bilgilendirme Kılavuzu Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Moodle Uzaktan Eğitim Sistemi Öğretim Elemanı Bilgilendirme Kılavuzu 1.Moodle Uzaktan Eğitim Sistemine nasıl giriş yapılır? 2. Derse giriş yapma ve yeni bir sanal

Detaylı

Muayene olmamış sekmesinde seçili hasta üzerinde sağ klik Randevu Kabul ile Açılan Randevu Kabul İşlemleri ekranından hasta randevusu kabul edilerek

Muayene olmamış sekmesinde seçili hasta üzerinde sağ klik Randevu Kabul ile Açılan Randevu Kabul İşlemleri ekranından hasta randevusu kabul edilerek Muayene olmamış sekmesinde seçili hasta üzerinde sağ klik Randevu Kabul ile Açılan Randevu Kabul İşlemleri ekranından hasta randevusu kabul edilerek muayeneye başlanır. Anamnez Toplu Metin sekmesinde kullanıcı

Detaylı

Resimdeki alandan tarih aralığı belirterek de (testlerin hasta hesabına aktarıldığı tarihi baz alır). İstek yapılan hasta listesine ulaşabilirsiniz.

Resimdeki alandan tarih aralığı belirterek de (testlerin hasta hesabına aktarıldığı tarihi baz alır). İstek yapılan hasta listesine ulaşabilirsiniz. LABORATUAR MODÜLÜ GENEL İŞLEYİŞ Meddata laboratuar modülünde hastalarınızı dosya numarasıyla onaylı işlemleri id numarasıyla kolaylıkla erişebilirsiniz. Bunun için ilgili alanlara numaraları girip enter

Detaylı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi. Moodle Uzaktan Eğitim Sistemi. Öğretim Elemanı Bilgilendirme Kılavuzu

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi. Moodle Uzaktan Eğitim Sistemi. Öğretim Elemanı Bilgilendirme Kılavuzu Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Moodle Uzaktan Eğitim Sistemi Öğretim Elemanı Bilgilendirme Kılavuzu 1. Moodle Uzaktan Eğitim Sistemine nasıl giriş yapılır? 2. Derse giriş yapma ve yeni bir sanal

Detaylı

Turgut Özal Üniversitesi WEB Sitesi Kullanım Kılavuzu

Turgut Özal Üniversitesi WEB Sitesi Kullanım Kılavuzu Turgut Özal Üniversitesi WEB Sitesi Kullanım Kılavuzu Temmuz 2012 Turgut Özal Üniversitesi web sitesi yönetim paneline aşağıdaki link yardımıyla ulaşabiliriz. http://www.turgutozal.edu.tr/webmin/ Karşımıza

Detaylı

BAĞIMSIZ DEĞERLENDİRİCİ KAYIT İŞLEMLERİ

BAĞIMSIZ DEĞERLENDİRİCİ KAYIT İŞLEMLERİ TÜBİTAK - BİLGEM YAZILIM TEKNOLOJİLERİ ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ (YTE) T.C. KALKINMA BAKANLIĞI İZLEME, DEĞERLENDİRME VE ANALİZ DAİRESİ BAŞKANLIĞI KALKINMA AJANSLARI YÖNETİM SİSTEMİ PROJESİ BAĞIMSIZ DEĞERLENDİRİCİ

Detaylı

(OKS)

(OKS) Kamu İçin Otomatik BES Şube ile kurumunuza ait otomatik BES sözleşmelerine dair tüm operasyonel süreçlerinizi yönetebilir, kurumunuz ve çalışanlarınız özelinde ihtiyacınız olan tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Detaylı

Yeni Adrese Tebligat Gönderim İşlemleri

Yeni Adrese Tebligat Gönderim İşlemleri Yeni Adrese Tebligat Gönderim İşlemleri Yeni Adrese Tebligat Gönderim İşlemleri İÇİNDEKİLER Yeni Adrese Tebligat Gönderilme Aşamaları (Barkodsuz)... 3 YENİ ADRESE TEBLİGAT GÖNDERİLMESİ... 3 1- Tebliğ Durumu

Detaylı

İhtiyaç Bursu Başvuru Kılavuzu

İhtiyaç Bursu Başvuru Kılavuzu İhtiyaç Bursu Başvuru Kılavuzu ÖĞRENCİ İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ Öğrenci Bilgi Sistemine (SIS) giriş yaptıktan sonra ana sayfada sol menüden sırası ile Formlar > Burs Başvurusu linkine tıklayınız. Açılan

Detaylı

YABİL. İŞLETMELERDE MESLEK EĞİTİMİ PROGRAMI Devamsızlıkların e-okul dan Alınması KILAVUZU. Mart

YABİL. İŞLETMELERDE MESLEK EĞİTİMİ PROGRAMI Devamsızlıkların e-okul dan Alınması KILAVUZU. Mart YABİL İŞLETMELERDE MESLEK EĞİTİMİ PROGRAMI Devamsızlıkların e-okul dan Alınması KILAVUZU Mart - 2017 Yazılım Bilgisayar ve Elektronik Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 6007/13 Sok. No:2 D:1

Detaylı

OPERATÖR SERVİSLERİ. Kullanıcı Kılavuzu

OPERATÖR SERVİSLERİ. Kullanıcı Kılavuzu OPERATÖR SERVİSLERİ Kullanıcı Kılavuzu Versiyon Tarih Yazan Tanım 1.0 01-08-2013 Burcu Kayacık Yalman Turkcell Servisleri 2.0 08-10-2014 Burak Şanlı Vodafone Servisleri 2.1 17-10-2014 Gül GÖNLÜBEYAZ Düzenlemeler

Detaylı

1. TANIMLAR 1.1 Laboratuvarım

1. TANIMLAR 1.1 Laboratuvarım 1. TANIMLAR 1.1 Laboratuvarım Laboratuvarımızda bulunan analizörleri, çalıştığımız dış kalite değerlendirme (DKD) programlarını ve sonuç göndereceğimiz testlerimizi tanımlayacağımız bu kısma Tanımlar menüsü

Detaylı

ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU 2 EBYS KULLANICI MODÜLÜ ÜST MENÜ - GİRİŞ SAYFASI YAZI OLUŞTURMA ADIMLARI

ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU 2 EBYS KULLANICI MODÜLÜ ÜST MENÜ - GİRİŞ SAYFASI YAZI OLUŞTURMA ADIMLARI ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU 2 EBYS KULLANICI MODÜLÜ ÜST MENÜ - GİRİŞ SAYFASI YAZI OLUŞTURMA ADIMLARI KÜTÜPHANE ve DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI 2018 Üst Menü Menü butonlarının,

Detaylı

DİBBYS DE KUR ANKURSU AÇMA VE ÖĞRENCİ KAYIT İŞLEMLERİ. Süleyman UCER (22/11/2016)

DİBBYS DE KUR ANKURSU AÇMA VE ÖĞRENCİ KAYIT İŞLEMLERİ. Süleyman UCER (22/11/2016) DİBBYS DE KUR ANKURSU AÇMA VE ÖĞRENCİ KAYIT İŞLEMLERİ DİBBYS Sistemine kurs açma (Yaz Kursu, İhtiyaç Odaklı, 4-6 Yaş, Cami dersleri) ve kayıt işlemleri 4 aşamadan oluşmaktadır. 1- SİSTEME GİRİŞ 2- KURS

Detaylı

DENEME SINAVI. ECDL BAŞLANGIÇ Hesap Tablosu

DENEME SINAVI. ECDL BAŞLANGIÇ Hesap Tablosu DENEME SINAVI ECDL BAŞLANGIÇ Hesap Tablosu 1. Hesap Çizelgesi (Microsoft Office - Excel) uygulamasını açınız. Başlat > Programlar > Microsoft Office > Microsoft Office Excel 2003 yolu izlenerek Excel programı

Detaylı

İZMİR BUCA 1. ve 2. ETAP KONUT PROJELERİNDEN ARTAN 138 KONUT PROJESİ TERCİH SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU

İZMİR BUCA 1. ve 2. ETAP KONUT PROJELERİNDEN ARTAN 138 KONUT PROJESİ TERCİH SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU İZMİR BUCA 1. ve 2. ETAP KONUT PROJELERİNDEN ARTAN 138 KONUT PROJESİ TERCİH SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU Şekil 1: Online Üye Hizmetleri Ana Sayfa OYAK WEB Sayfası ONLINE ÜYE HİZMETLERİ Bölümünün altında yer

Detaylı

TÜRK EDEBİYATI İSİMLER SÖZLÜĞÜ SİSTEMİ KULLANIM REHBERİ

TÜRK EDEBİYATI İSİMLER SÖZLÜĞÜ SİSTEMİ KULLANIM REHBERİ TÜRK EDEBİYATI İSİMLER SÖZLÜĞÜ SİSTEMİ KULLANIM REHBERİ 1. Yeni madde talebinde nasıl bulunulur? 2. Talep edilmiş maddeler nasıl listelenir/düzenlenir/silinir? 3. Editörün atamış olduğu madde nasıl kabul/ret

Detaylı

İSGBYS (İş Sağlığı Güvenliği Bilgi Yönetim Sistemi Yazılımı) İSG Profesyoneli Kullanım Kılavuzu

İSGBYS (İş Sağlığı Güvenliği Bilgi Yönetim Sistemi Yazılımı) İSG Profesyoneli Kullanım Kılavuzu İSGBYS (İş Sağlığı Güvenliği Bilgi Yönetim Sistemi Yazılımı) 1. Sisteme Giriş İSG Profesyoneli Kullanım Kılavuzu Sisteme giriş yapılabilmesi OSGB/Firma yetkilisi tarafından sisteme kaydınızın yapılması

Detaylı

VELİ KULLANIM KILAVUZU

VELİ KULLANIM KILAVUZU Serviscell Mobil Uygulaması VELİ KULLANIM KILAVUZU İÇINDEKILER Giriş Ekranı... 4 Şifre Al... 5 Giriş... 6 Şifremi Unuttum... 7 Menü... 8 Bildirimler... 9 Öğrencim Gelmeyecek...12 Öğrenciler...13 Evim...14

Detaylı

NİTELİKLİ ELEKTRONİK SERTİFİKA KURULUM AŞAMALARI

NİTELİKLİ ELEKTRONİK SERTİFİKA KURULUM AŞAMALARI NİTELİKLİ ELEKTRONİK SERTİFİKA KURULUM AŞAMALARI Kurulum Aşamaları: 1. Java Kurulumu 2. E-imza Sürücülerinin İndirilmesi 3. Kart Okuyucu Kurulumu 4. Akıllı Kart Kurulumu 5. Sertifikayı Kullanıma Açma Bilgisayarların

Detaylı

3- http://www.google.com/sites/help/intl/tr/overview.html

3- http://www.google.com/sites/help/intl/tr/overview.html Merhaba değerli öğrencilerim, Son ödevin konusu : Kişisel web sitesi oluşturmak, siteyi düzenlemek, yayınlamak ve UKEY üzerinden bir dosya içerisinde kişisel web sitesinin adresini göndermek. Bunun için

Detaylı

10 ADIMDA KR AKADEMİ DVD İZLEME PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU

10 ADIMDA KR AKADEMİ DVD İZLEME PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU 10 ADIMDA KR AKADEMİ DVD İZLEME PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU 1. Adım (Program Kurulumu Başlatma): KR Akademi KPSS DVD Setiniz içinde yer alan derslerden herhangi birinin 1. DVD sini DVD-ROM a takıp, DVD yi

Detaylı

Okul Web Sitesi Yönetim Paneli Kullanımı

Okul Web Sitesi Yönetim Paneli Kullanımı Millî Eğitim Bakanlığı Bilgi İşlem Grup Başkanlığı tarafından ortak web sitesi tasarım çalışması yapılmıştır. Çalışmanın amacı tüm kurumlarımızın standart bir web sayfasına sahip olmalarını sağlamaktır.

Detaylı

WEB SAYFASI KULLANIM KILAVUZU

WEB SAYFASI KULLANIM KILAVUZU WEB SAYFASI KULLANIM KILAVUZU Admin/Account/Login linkinden İKÇÜ Panele Kullanıcı Adı ve Şifre ile giriş yapılır. Kullanıcı adı ve şifre ile giriş yaptıktan sonra sol taraftaki menüden; websitesinde güncellemek

Detaylı

ithenticate/turnitin Kullanıcı Eğitimi Mahir Kaya (PhD)

ithenticate/turnitin Kullanıcı Eğitimi Mahir Kaya (PhD) ithenticate/turnitin Kullanıcı Eğitimi Mahir Kaya (PhD) Konu Başlıkları Turnitin nedir? Hangi amaçlarla kullanılır? Kullanıcı profili oluşturma Oturum Açma Sınıf Oluşturma Sınıf Bilgileri Ödev Oluşturma

Detaylı

www.elektrikogretmenleri.com

www.elektrikogretmenleri.com FIREWORKS (MENU OLUŞ TURMA) 1 Önce Başlat menüsü Programlar Adobe Web Premium CS3 Adobe Fireworks CS3 kısayol simgesi ile Fireworks programı açılır. 2 Fireworks programı açıldığında Karşımıza gelen Yeni

Detaylı

Yapılacak Đşlemler: Koşuyolu, Asmadalı Sk No:29 Kadıköy Tel :444-3282 Faks: (216)325-5664 www.datasoft.com.tr

Yapılacak Đşlemler: Koşuyolu, Asmadalı Sk No:29 Kadıköy Tel :444-3282 Faks: (216)325-5664 www.datasoft.com.tr Datasoft Yazılım BBS (Büro Bilgi Sistemi) Programında Müşteri Kira Bilgilerinin Tanımlanması, Muhasebe, Đşletme Defteri ve BBS Programında Entegre Kira Kaydı Oluşturması Datasoft Yazılım BBS (Büro Bilgi

Detaylı

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz.

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. Şimdi Fatura nın içindeki sekmeleri ve sekmelerin içindeki

Detaylı

Sorumluluk Sınavlarının Hazırlanması YABİL. Sınav Planlama Programı İş

Sorumluluk Sınavlarının Hazırlanması YABİL. Sınav Planlama Programı İş YABİL Sınav Planlama Programı İş Adımları @2018 Yazılım Bilgisayar ve Elektronik Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 6007/13 Sok. No:2 D:1 Karşıyaka / İZMİR Gsm: 0-532-7444599 / 0-545-2533545

Detaylı

19. Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatı ve 22. Ulusal Bilim Olimpiyatları. Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu

19. Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatı ve 22. Ulusal Bilim Olimpiyatları. Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi 19. Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatı ve 22. Ulusal Bilim Olimpiyatları Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi

Detaylı

EĞİTMENLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) eders.giresun.edu.tr KULLANIM KILAVUZU

EĞİTMENLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) eders.giresun.edu.tr KULLANIM KILAVUZU EĞİTMENLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) eders.giresun.edu.tr KULLANIM KILAVUZU İçindekiler Sisteme Giriş Yapma... 2 Sanal Ders Oluşturma... 3 Sisteme Materyal Yükleme... 13 Sisteme Sanal Ders Videosunu

Detaylı