EĞİTİM ALANLARI ve ETKİNLİKLERİMİZ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "EĞİTİM ALANLARI ve ETKİNLİKLERİMİZ"

Transkript

1 1 EĞİTİM ALANLARI ve ETKİNLİKLERİMİZ MEB Okul öncesi eğitimi, Kur an ı Kerim ve Din eğitimi, Ahlaki değerler ve öz değerler eğitimi, Zeka eğitimi, İngilizce dil eğitimi, Bedensel ve sosyal gelişim eğitimi Pedagog ve rehberlik hizmetleri, Gelişim ve kabiliyet testleri, Görgü ve nezaket kuralları, Türkçe ve güzel konuşma, Sanat ve yetenek geliştirme, Fen ve tabiat etkinlikleri, Matematik etkinlikleri, Oyun, müzik ve İlahi etkinlikleri, Tiyatro ve drama etkinlikleri, Sorumluluk bilincini geliştirme, Spor eğitimi ve etkinliği, Zihinsel ve bedensel gelişim için İnteraktif oyunlar, Satranç ve yarışmalar, Zeka oyunları yarışmaları, Resim Ebru ve Origami eğitimi, Periyodik olarak davranış ve gelişim izleme programı, Aile katılım proje ve çalışmaları, Kutlama etkinlikleri, Gezi ve gözlem etkinlikleri, Veli bilgilendirme toplantıları,

2 2 Beyaz Zambakların bir günü Bu program; genel bir programdır, Günün özelliği, Eğitimin çeşitliliği, Programın uzaması Yaz saati, Kış saati veya Bazı Ders ve Haftalara, Ekstra uygulamalara veya Yaş gruplarına göre Saatleri ve etkinlikleri değişebilmektedir. GÜNLÜK PROĞRAM Okula geliş Sabah kahvaltısı Serbest zaman ve spor etkinliği Okul öncesi saati (Neşeli matematik-fen ve tabiat vs.) Sosyal gelişim Programı (Görgü ve nezaket kuralları vs.) Oyun ve Eğlence saati (Müzik, ilahi, çizgi film-oyun saati) Değerler eğitimi- Dini bilgiler Sanat etkinliği İngilizce dil etkinliği Öğle yemeği Serbest zaman etkinliği Okul öncesi saati (Türk dil etkinliği-güzel konuşma vs.) Hikaye ve bilmeceler saati Zeka Eğitim programı İkindi kahvaltısı Çıkışa hazırlık Gün sonu - eve gidiş

3 3 EĞİTİM PROGRAMLARIMIZ 1 OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ Okul Öncesi Eğitim programlarımız da Çamlıca ve Fazilet Çocuk yayınları kullanılmaktadır. Bu eğitim; Çocuklarımızın gelecekteki eğitim hayatının temelini oluşturmaktadır. Çocuklarımızın eğitim hayatı için olmazsa olmaz bir eğitimdir. Okulumuzdaki Okul öncesi eğitim programları Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına göre uygulanmaktadır. Bu eğitimi alan çocuğunuz, İlk okula başladığında eğitim hayatına sağlam bir başlangıç yapmış olacaktır. Türkçe Güzel Konuşma Matematik eğitimi Fen ve Tabiat Eğitimi Belirli Gün ve Haftaları kutlama ve etkinlik uygulamaları Eğitim Kurulumuz; Eğitim sezonu başlamadan önce Belirli Gün ve Haftalarla ilgili kutlama ve etkinlik planlamasını görev bölümünü yapar. Günü gelince Okul bütünlüğü içerisinde etkin bir şekilde yürütülür ve kutlanır. Her ay Velilerimize Okul öncesi Eğitim bülteni gönderilir. Her ayın ilk haftası içerisinde Çocuğunun o ay içinde alacağı Okul öncesi Eğitim Programı velilerimize OKUL ÖNCESİ EĞİTİM BÜLTENİ olarak gönderilir. Yani Velimize gönderilen bu bültenden çocuğunun o ay içinde hangi konuları öğreneceğini öğrenip öğrenmediğini adım adım takip edebilir.

4 4 2 KUR AN I KERİM ve DİNİ BİLGİLER EĞİTİMİ Çocuklarımızın ömür boyu ihtiyaç duyacakları İnanç dünyalarını düzenleyen, bir insan için olmazsa olmaz önemli bir eğitimdir. Bu Eğitim; Milli Eğitim müfredatına göre yürütülmektedir. Bu eğitimdeki hedefimiz ; Çocuklarımızın manevi yönden donanımlı ve inançlı yetişmelerini sağlamak ve onlara manevi değerlerimizi fark ettirmektir. Bu eğitim çocuklarımıza eğlendirerek verilmektedir. Bir öğrenciye günde en fazla 20 dakika olarak verilir. Verilen eğitim yaş guruplarına göre değişmektedir. Çocuğunuzun yalnızca bilmesi gerektiği kadar dua, ibadet ve dini konular öğretilmektedir. Anlatılan konularda çocukların yaşı, yapısı ve hassasiyeti dikkate alınmakta, çocuklarımızın sevebileceği tarz ve seviyede olmaktadır. Dini Gün, Hafta ve Ayları kutlama ve Etkinlik uygulamaları Eğitim Kurulumuz; Eğitim sezonu başlamadan önce Dini Gün, Haftalar ve Aylarla ilgili kutlama ve etkinlik planlamasını ve görev bölümünü yapar ve zamanı gelince Okul bütünlüğü içerisinde etkin bir şekilde yürütülür ve kutlanır. Elif cüzü bitirip Kuranı Kerim e geçen öğrenciye Kutlama düzenlenir. Her ay Velilerimize Dini bilgiler bülteni gönderilir. Her ayın ilk haftası içerisinde Çocuğunun o ay içinde alacağı Dini bilgiler DEĞERLER EĞİTİMİ BÜLTENİ olarak gönderilir. Yani Velimize gönderilen bu bültenden çocuğunun o ay içinde hangi duaları öğreneceğini öğrenip öğrenmediğini adım adım takip edebilir.

5 5 3 DEĞERLER EĞİTİMİ Okulumuzda Değerler Eğitim programlarımız da Çamlıca ve Fazilet Çocuk yayınları kullanılmaktadır. Değerlerimiz, Bu eğitimde kişisel değerler, ahlaki kurallar, Vatanımıza, Milletimize, ailemize ve çevremize karşı sorumluluklarımız öğretilmekte, Sahip olmamız gereken şahsiyet ve kişilik değerlerimiz anlatılmakta, İnsanlığın doğruları, İslam dininin, ülkemizin ve milletimizin ortak değerleri anlatılmaktadır. Vatan, devlet ve bayrak sevgisi öğretilmekte, Örf adet ve geleneklerimizle birlikte, anneye, babaya, büyüklere saygı öğretilmektedir. Fakir ve muhtaçlara yardım etmek, onları kollamanın önemi ve değeri öğretilmekte. Hayvan sevgisi, çevreyi koruma ve sahip çıkma bilinci aşılanmakta ve öğretilmektedir. Milli Gün, Haftaları kutlama ve etkinlik uygulama planlaması Eğitim Kurulumuz; Eğitim sezonu başlamadan Milli Gün ve Haftalarla ilgili kutlama ve etkinlik planlamasını yapar ve zamanı günü gelince Okul bütünlüğü içerisinde uygulaması etkin bir şekilde yürütülür. Her ay Velilerimize Değerler Eğitimi bülteni gönderilir. Her ayın ilk haftası içerisinde Çocuğunun o ay içinde alacağı Değerler Eğitimi Programı velilerimize DEĞERLER EĞİTİMİ BÜLTENİ olarak gönderilir. Yani Velimize gönderilen bu bültenden çocuğunun o ay içinde hangi konuları öğreneceğini öğrenip öğrenmediğini adım adım takip edebilir. Çamlıca Yayıncılığa ait Değerler Eğitimi Kitap Seti 10 ayrı kitaptan oluşmaktadır.

6 İngilizce Dil Eğitimi altyapısı için tam zamanı.! 4 İNGİLİZCE DİL EĞİTİMİ 6 Hedefimiz; çocuklarımıza (pratik) İngilizce konuşturmaktır. Hedefimiz; Çocuklarımızın günlük yaşantısında ihtiyacı olan konuları İngilizce anlatabilecek kadar İngilizce kelime ve cümle öğreterek, gelecekteki eğitim hayatı için iyi bir İngilizce dili alt yapısı oluşturmaktır. İngilizce eğitimi, okulumuzdaki yaş guruplarına göre hazırlanan müfredat planlarına göre yürütülmektedir. Okulumuz; Bu eğitim ve bu hedefle ilimizde ilk sıradaki okullardan biridir. Okulumuz, İlimizde İngilizce eğitiminde iyi ve isabetli program uygulayan nadir okullardan biridir. Çocuklarımızın geleceği ve kariyeri için olmazsa olmaz eğitimdir.. Profesyonel İngilizce eğitim kurumu ve 3 Kolej ile ortak çalışma Okulumuz; anasınıfı seviyesinde pratik İngilizce eğitiminde başarılı olan uluslararası İngilizce eğitim kurumları ile çalışmaktadır. Ayriyeten bu konuda Özel Kocaeli Güneş Okulları, Sakarya Erenler Güneş Koleji ve Özel Gölcük Güneş Okulu ile ortak projeler yürütülmektedir. Bu Eğitimde her ay, düzenli performans ölçümleri yapılmaktadır. Her ay Öğretmenlerimizin bu konudaki performans ölçümleri yapılıp öğrencilerimizin daha sağlıklı bir eğitim almaları sağlanmaktadır. Her ay Velilerimize İngilizce Eğitim bülteni gönderilir. Bu uygulama ile Öğrenciye verilen İngilizce eğitiminin aile tarafından takip edilmesi ve çocuğunu desteklemesi sağlanır.

7 7 Çocuklarımızın Eğitim altyapısı için olmazsa olmaz bir eğitim..! 5 ZEKA EĞİTİMİ AKIL OYUNLARI Zeka eğitim Laboratuvarı Okulumuzda verilen Zeka ve Akıl Oyunları Eğitim programlarımız da TÜZDER ve ZET ZEKA yayın ve Materyalleri kullanılmaktadır. Bu eğitim; Çocuklarımıza verdiğimiz Tüm eğitimlerin alt yapısıdır. Adeta başarımızın sırrı bu eğitimde yatmaktadır. İyi bir Zeka Eğitimi Çocuğunuzun başarısını inanılmaz ölçüde yükseltmekte olup bu eğitim olmazsa olmazımızdır. Zeka eğitimi nedir.? Çocuklarımızın zeka ve hafızalarının bilimsel ve sağlıklı bir şekilde gelişimini sağlayan bir oyun oynama mantığı ile öğretilen eğitimdir. Bu proje 4 üniversite ve TÜZDER ile ortak yürütülmektedir. Okulumuz bu projeyi TÜZDER Üstün Zekalılar eğitim Derneği ile ortaklaşa yürütmektedir. TÜZDER in çözüm ortakları ise 4 üniversitedir. Okulumuza kayıtlı her öğrenci Zeka Eğitiminden ücretsiz yararlanır. Ülkemizde ve ilimizdeki birçok Anaokulu bu çapta verdiği zeka eğitimini ekstra ücret karşılığı yaparken okulumuzdaki her öğrenci hiçbir ek ücret ödemeden bu eğitimi alır. Bu eğitimin çocuklarımız üzerindeki etki ve gelişimleri Uluslararası bilimsel verilere göre bir çocuğun normal bir eğitim döneminde IQ sü 12 puan artarken bu eğitimle 20 saatlik bir seans sonunda bu oran toplam 13 puan artmaktadır. Bu da çocuklarımızın aşağıda ZEKA GELİŞİM ALANLARI bölümünde belirtilen özellikleri çok kısa bir sürede kavrama, öğrenme ve hissetme yeteneğini kazanması demektir.

8 8 ZEKA EĞİTİMİ ve AKIL OYUNLARINDA KAZANILAN GELİŞİM ALANLARI Denge El becerileri Duyu çalışmaları Eşleştirme El, göz koordinasyonu Fiziksel gelişim Geometrik algılama Görsel uzamsal algı Mantık yürütme Mantıksal çıkarım Problem çözme Sayı kavramı Simetri Soyut düşünme Sözel ifade, hayal gücü Strateji geliştirme Uzamsal algılama Hafıza ve konsantrasyonu İngilizce kelime öğrenme Plan yapma OKULUMUZDA ZEKA EĞİTİMİ UYGULAMA SİSTEMİ Okulumuza İlk Kayıt olan Öğrenciye Okula başladığı ay içinde Okul Pedagogu veya Rehber öğretmeni tarafından DENWER ve TEMEL KABİLİYET TESTİ testi uygulanır. Bu test verileri doğrultusunda Öğrencinin Artı ve eksileri tespit edilir. Bu testlerden sınıf öğretmenleri bilgilendirilir. Dolayısıyla her bir öğrenciye verilecek zeka eğitimleri bu teste göre planlanır ve uygulanır. Sınıf öğretmeni Her bir Öğrenci için ZEKA EĞİTİMİ TAKİP DEFTERİ tutar ve öğrencinin gelişimini adım adım takip eder. ŞUBAT ayı içinde öğrenciye FRANKFURTER TESTİ uygulanarak öğrencinin Eksilerinin ne ölçüde tamamlandığı, Artılarının ise ne kadar geliştiği izlenir. İlk yıl öğrencisi ile 2.ve 3 yıl eğitim alan öğrencimizin Okulumuzdaki Zeka eğitim Planlaması bu gelişimlere göre planlanarak yürütülür. Donanımlı zeka eğitim atölyesi Bu eğitim için tüm sınıflarımızda ZEKA EĞİTİM BÖLÜMÜ, Okulumuzda ise çok zengin ZEKA EĞİTİM ATÖLYESİ Oluşturulmuştur. Zeka eğitim araçları ve oyunları Okulumuzda bu eğitimle ilgili 83 ayrı oyun grubu bulunmaktadır. Her biri markalı ve çocuk koruma tescilli olan eğitim materyalleridir.

9 9 Zeka Eğitimi; Sertifikalı ve deneyimli Eğitimcilerimiz tarafından verilmektedir. Zeka Eğitimi; Eğitim yılının başından sonuna kadar Öğretmenlerimizin gözetiminde, kontrolünde yürütülmekte ve her bir çocuğun Hangi oyunu oynadığı, Hangi Level i oynadığı, Ne kadar sürede yaptığı, Ne kadar başarılı olduğu ve ne kadar gelişim sağladığı konularında rapor tutulmaktadır. Bu eğitim; ortak çalıştığımız TÜZDER ve Üniversiteler tarafından verilen eğitim sertifikalarına sahip öğretmenlerimiz tarafından yürütülmektedir. Başında Öğretmeni olmayan ve bu durumların takip edilmediği Zeka oyunu Zeka Eğitimi değildir. Yalnızca çocuğun oyalanması anlamı taşır. Zeka Eğitimi; Bilimsel verilerle, sistematik ve sürekli takip edilmektedir. Bu eğitim; Bilimsel veriler doğrultusunda Haftada 2 seans olarak ve her bir seansı en fazla 40 ar dakika olarak verilmektedir. Her bir öğrenci için zeka eğitimi ve gelişim tablosunu içeren SINIFI ZEKA EĞİTİMİ TAKİP DEFTERİ tutularak sürekli ve sistematik şekilde takip edilmektedir.. Zeka Eğitim Bülteni her ay velilerimize gönderilir. Her ayın ilk haftası içerisinde Geçen ay uygulanan Zeka eğitiminin sonuçlarını gösteren ZEKA EĞİTİMİ ve AKIL OYUNLARI SINIF TAKİP RAPORU Sınıf Öğretmeni tarafından her bir öğrenci için ayrı ayrı doldurularak velilerimize gönderilmektedir. Yani Velimiz gönderilen bu Rapor doğrultusunda çocuğunun zeka eğitimini adım adım takip edebilir. Çocuğunun bu konuda ulaştığı noktayı izleyebilir. Zeka ve Akıl oyunları yarışmaları düzenlenir. Okulumuzda zaman zaman gerek kişisel olarak gerek sınıf bazında zeka Oyunları yarışmaları düzenlenmekte öğrencilerimizin bu oyunları çözmeleri teşvik edilerek Zeka Eğitimlerine katkı sağlanmaktadır.

10 10 ZEKA ATÖLYEMİZ DEKİ ZEKA EĞİTİM ARAÇLARI ve OYUNLARI Skippity Zingo Small Engineer Cameuflage Çevirelim öğrenelim Eğitici Tiyatro oyunları ve maskeler Oyunlarla kavramlar Flash Cards Kare Tangram Tangram Tik Tak Bom Colours Sayı kartları Mangala Rush hour Nesneleri tamamlama Memory Box Zet Othello Numbers Tüzder 4-6 Yaş Zeka eğit.seti Qwirkle Q bitz Eşleştirme oyunu Yap boz harita Eternas Tüzder 2-4 yaş Zeka eğit. Seti DİK-GO Hikaye küpleri Bil Bakalım Tüzder 6-9 yaş Zeka Eğt.seti Sudoku Tahta kule oyunu Satranç Woden Alphapet blocks Two way bug vi ever Amaç ve kazanımlar -Sayılar -Hayvanlar -Meslekler -Parça Bütün -Renkler -Taşıtlar -Şekiller ve zıtlıklar -Gülen yüz kartları Magnetic puzzle Labirent Büyük yap boz Domino Abaküs Engel aşma oyunu Sun -and -moon Katamino Kapla Hızlı bardaklar oyunu Conniption 9/24 Stol (Çoklu Sudoku) Çarpışan sayılar Kodlama oyunu Tüzde 9-12 yaş Eğt. seti

11 11 6 SANAT ve YETENEK GELİŞTİRME EĞİTİMİ Resim Okulumuzda haftada bir gün Branş öğretmeni tarafından Resim dersi veya programı uygulanmaktadır. Ebru Satranç -Origami Okulumuzda etkinlik programları çerçevesinde ebru ve Satranç etkinliği ve uygulaması yapılmaktadır. Kişisel veya sınıflar arası Satranç yarışmaları düzenlenmektedir. Ayrıca çocuklarımızın yeteneklerini geliştirme anlamında KAĞIT KATMALAM sanatı ORİGAMİ öğretilmekte ve uygulanmaktadır. ve öğrencilerimizin kabiliyet ve yeteneklerinin gelişmesi sağlanmaktadır. Kesme Yapıştırma Boyama üretme Okulumuzda yaklaşık her gün el becerilerini ve yeteneklerini geliştirmek amacıyla bu tür etkinlik ve programlar uygulanmaktadır. Zaman zaman Veli katılımları sağlanarak öğrencilerimizin yaptığı bu iş ve çalışmalar okulumuzda sergilenmektedir. Yetenek geliştirme için yapılan testler Öğrencilerimizin yetenek ve kabiliyet gelişimleri için REHBERLİK HİZMETLERİ bölümünde belirtilen testler uygulanmakta ve bu test verileri sonucu GENEL ve KİŞİSEL planlama ve eğitimler yürütülmektedir. 7 SOSYAL GELİŞİM EĞİTİMİ Davranış, kişilik gelişimi ve izleme programı Sorumluluk bilinci geliştirme Çevre duyarlılığı Sosyal gelişim için çeşitli etkinlikler, gezi, inceleme, sinema ve tiyatro programları Sosyal gelişim için yapılan testler ve takibi Öğrencilerimizin sosyal gelişimi için REHBERLİK HİZMETLERİ bölümünde belirtilen testler uygulanmakta ve bu test verileri sonucu GENEL ve KİŞİSEL planlama ve eğitimler yürütülmektedir.

12 12 8 SPOR ve FİZİKSEL GELİŞİM EĞİTİMİ Bu eğitim ile çocuklarımızın hem fiziksel açıdan sağlıklı gelişimini sağlamak hedeflenmiştir. Bedensel gelişim için çeşitli spor ve oyun etkinlikleri El, kas ve beden geliştirici etkinlikler, uygulamalar, oyunlar ve programlar yapılmaktadır. Her hafta Jimnastik ve spor eğitimi Okulumuzda çocuklarımızın fiziki gelişimi için haftada bir gün jimnastik öğretmeni gözetiminde jimnastik ve spor eğitim programı uygulanır. OYUN GRUPLARI ve FİZİKSEL GELİŞİM MAZLEMELERİ 65 m2, spor eğitim ve etkinlik salonu, Eğitici - Geliştirici oyun grupları, oyuncaklar İçinde top havuzu, kaydırak, tahterevalli, basket potası, mini futbol kalesi, çeşitli oyun aletleri, Jimnastik eğitim minderleri, Mini oyun evleri, yer puzzle leri Tamir aletleri ve mutfak oyunları köşesi, Tiyatro sahne oyunları köşesi, Hikaye kitapları kütüphanesi, Ve yüzlerce eğlenceli oyuncaklar. Bahçedeki oyun grupları Bahçe içinde; Oyun kulesi ve oyun grupları, Kum havuzu, Tahterevalli ve salıncaklar, Hobi ve tarım uygulamaları bahçesi, Trafik eğitim parkı

13 13 EĞİTİM DE BAŞARILARIMIZ Eğitim de başarıyı ısrarla hedeflemiş iddialı bir ekiple çalışıyoruz. Ay da bir Öğretmenler semineri Eğitimde başarıyı arttırmak için Öğretmenlerimize Ayda bir Cumartesi günleri tam gün HİZMET İÇİ eğitim seminerleri verilmektedir. Bu seminer Kocaeli de 33 Anaokulu ile ortaklaşa düzenlenmekte, Çocuk eğitimi ile ilgili yeni ve son gelişmeler takip edilmektedir. Velilerimizle yaptığımız anketlerde en yüksek puan öğretmenlerimizin 5 yıldır öğrenci velilerimizle yaptığımız yazılı anketlerde en yüksek puanı öğretmenlerimiz almıştır. Okulumuz 2012 yılından beri Kocaeli de zirveden hiç inmemiştir. Okulumuz açıldığı günden beri Kocaeli deki 33 Anaokulu arasında EĞİTİMDE BAŞARI sıralamasında hep ilk 3 de yer almıştır, yıllarında KOCAELİ 2. liği 2013 yılında KOCAELİ 3.lüğü 2015, 2017, 2018 yılında KOCAELİ 1. liği Okulumuz bu eğitim yıllarında 33 Anaokulları arasında aşağıda belirtilen konulardaki kriterleri en üst seviyede yerine getirerek EN TEMİZ Anaokulu, EN İYİ EĞİTİM VEREN Anaokulu, EN KALİTELİ HİZMET SUNAN Anaokulu Kategorilerinde KOCAELİ İL BİRİNCİSİ OLMUŞTUR. Kids Academy verilerine göre İngilizce Eğitiminde 2018 Türkiye derecesi

ZEKA EĞİTİMİ ve AKIL OYUNLARI KURSU

ZEKA EĞİTİMİ ve AKIL OYUNLARI KURSU Çocuklarımz için olmazsa olmaz bir eğitim..! YIL BOYUNCA - HAFTA SONU CUMARTESİ GÜNLERİ ZEKA EĞİTİMİ ve AKIL OYUNLARI KURSU Okulumuzda verilen Zeka ve Akıl Oyunları Eğitimi Kurslarımızda TÜZDER ve ZET

Detaylı

EĞİTİMİMİZ 4 ANA EĞİTİM PROGRAMI ÜZERİNE PLANLANMIŞTIR

EĞİTİMİMİZ 4 ANA EĞİTİM PROGRAMI ÜZERİNE PLANLANMIŞTIR EĞİTİMİMİZ 4 ANA EĞİTİM PROGRAMI ÜZERİNE PLANLANMIŞTIR 1. DEĞERLER EĞİTİMİ Manevi değerler Milli değerler Maddi değerler Kişilik değerleri Çevre Değerleri Görgü ve nezaket kuralları Saygı ve ahlaki değerler

Detaylı

Eğitimde ZİRVE Hizmette KALİTE

Eğitimde ZİRVE Hizmette KALİTE Eğitimde ZİRVE Hizmette KALİTE Başarı için İDDİALI olmak gerekir 2019 EĞİTİM ve UYGULAMALAR EĞİTİM DÖNEMİ ve YAZ OKULU OKULUMUZ HİJYEN UYGULAMALARI GEREĞİ TC. Milli Eğitim Bakanlığı TC. Sağlık Bakanlığı

Detaylı

/ karcicegianaokulu.com

/ karcicegianaokulu.com 0216 314 14 76-79 / karcicegianaokulu.com İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı aşkındır heyecanımızdan

Detaylı

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 1. SINIFLAR

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 1. SINIFLAR ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 1. SINIFLAR İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı

Detaylı

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ ANASINIFLAR

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ ANASINIFLAR ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ ANASINIFLAR İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı

Detaylı

ÇOCUKLAR NEDEN AKIL VE ZEKA OYUNLARI OYNAMALI? 1- Bilinç altında; tanıma, kavrama, kıyaslama gibi terimleri pekiştirerek öğrenir.

ÇOCUKLAR NEDEN AKIL VE ZEKA OYUNLARI OYNAMALI? 1- Bilinç altında; tanıma, kavrama, kıyaslama gibi terimleri pekiştirerek öğrenir. ÇOCUKLAR NEDEN AKIL VE ZEKA OYUNLARI OYNAMALI? 1- Bilinç altında; tanıma, kavrama, kıyaslama gibi terimleri pekiştirerek öğrenir. 2- Bazen grupla bazen bireysel etkinlikler sırasında sürekli kendini yenileyerek

Detaylı

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 3. SINIFLAR

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 3. SINIFLAR ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 3. SINIFLAR İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı

Detaylı

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN KAMPÜSÜ 6. SINIFLAR

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN KAMPÜSÜ 6. SINIFLAR ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN KAMPÜSÜ 6. SINIFLAR İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı aşkındır

Detaylı

Okul Öncesi Eğitim Seti

Okul Öncesi Eğitim Seti Okul Öncesi Eğitim Seti Degerli Egitimciler Okul öncesi eğitim; çocukların gelişim düzeylerine ve bireysel özelliklerine uygun, zengin uyarıcı çevre olanakları sağlayan; onların bedensel, zihinsel, duygusal

Detaylı

ÖZEL YUMURCAK ANAOKULU

ÖZEL YUMURCAK ANAOKULU BRANŞ DERSLERİMİZ ÖZEL YUMURCAK ANAOKULU eğitiminde uygulanan programda Milli Eğitim Bakanlığı okul öncesi eğitim ve öğretim müfredatında yer alan çalışmalar ve bu çalışmalara ek olarak çağın gerekleri

Detaylı

EĞİTİM YILI

EĞİTİM YILI OKULUMUZ T.C. Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlığı tarafından BEYAZ BAYRAK ile ödüllendirilmiştir. 2017 12 Haziran 11 Ağustos 2017-2018 EĞİTİM YILI kayıtlarımız başlamıştır. Sayın Veli ; Bu Kitapçıkta yalnızca

Detaylı

Neşe ve Eğlence dolu tatil..

Neşe ve Eğlence dolu tatil.. Eğitimde ZİRVE - Hizmette KALİTE Neşe ve Eğlence dolu tatil.. Eğitim yılı kayıtlarımız devam ediyor.. 2 Sayın velimiz; Bu broşürde yalnızca YAZ OKULUMUZUN Bazı özet bilgileri bulunmaktadır. Okulumuzun

Detaylı

Eğitim, sevgi Özel Önsöz Anaokulu

Eğitim, sevgi Özel Önsöz Anaokulu Başarının Önsöz ü 1 2 Eğitim, sevgi Özel Önsöz Anaokulu 1200 m² kullanım alanı, oyun salonları, çalışma sınıfları, sınıfların dışında açık ve kapalı oyun bahçesi, kum havuzu, bilim atölyesi, spor salonu,

Detaylı

Okulumuz, T.C. Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlığı tarafından Beyaz Bayrak ile ödüllendirilmiştir. YAZ OKULUMUZ

Okulumuz, T.C. Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlığı tarafından Beyaz Bayrak ile ödüllendirilmiştir. YAZ OKULUMUZ Okulumuz, T.C. Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlığı tarafından Beyaz Bayrak ile ödüllendirilmiştir. YAZ OKULUMUZ Sayın Veli ; Bu bölümde yalnızca YAZ OKULUMUZUN Eğitim, Etkinlik, Ücret ve Öğrenci kaydı ile

Detaylı

ÜSKÜDAR KAMPÜSÜ 12. SINIFLAR

ÜSKÜDAR KAMPÜSÜ 12. SINIFLAR ÜSKÜDAR KAMPÜSÜ 12. SINIFLAR İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı aşkındır heyecanımızdan kaybetmeden,

Detaylı

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 4. SINIFLAR

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 4. SINIFLAR ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 4. SINIFLAR İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ 1. Bilgi Evlerinin Kuruluş amacı; 2014 ve 2015 Eğitim Öğretim yılı Çocukların kendilerini tanımalarını, bilgi ve becerilerini

Detaylı

SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ

SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ ANASINIFI SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ 21 Eylül Veli Toplantısı Anasınıfı Zümresi Okul İçi 10 Ekim Malatya Park AVM Anasınıfı Zümresi Okul Dışı 26 Ekim Aileler

Detaylı

İŞİTME ENGELLİLER İLKOKULLARI VE ORTAOKULLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ

İŞİTME ENGELLİLER İLKOKULLARI VE ORTAOKULLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ İŞİTME ENGELLİLER İLKOKULLARI VE ORTAOKULLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ DERSLER İLKOKUL SINIFLAR ORTAOKUL 1 2 3 4 5 6 7 8 Türkçe 10 10 8 8 7 7 7 7 Matematik 5 5 5 5 5 5 5 5 Hayat Bilgisi 4 4 3 Fen Bilimleri

Detaylı

ÜSKÜDAR KAMPÜSÜ 10. SINIFLAR

ÜSKÜDAR KAMPÜSÜ 10. SINIFLAR ÜSKÜDAR KAMPÜSÜ 10. SINIFLAR İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı aşkındır heyecanımızdan kaybetmeden,

Detaylı

Eğitimde ZİRVE Hizmette KALİTE

Eğitimde ZİRVE Hizmette KALİTE Eğitimde ZİRVE Hizmette KALİTE EĞİTİM PROGRAM ve UYGULAMALAR EĞİTİM DÖNEMİ ve YAZ OKULU Okulumuz, Bölgemizin en temiz ve sağlıklı okulu seçilerek T.C. Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından

Detaylı

SORULARLA PROJE OKULU

SORULARLA PROJE OKULU SORULARLA PROJE OKULU 1.Proje Okulu Nedir? Milli Eğitim Bakanlığının ulusal eğitim politikaları kapsamında, eğitim ve öğretimin kalitesini arttırmak adına başlatılan, özellikleri kendi yönetmeliği ile

Detaylı

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN KAMPÜSÜ 7. SINIFLAR

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN KAMPÜSÜ 7. SINIFLAR ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN KAMPÜSÜ 7. SINIFLAR İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı aşkındır

Detaylı

YENİ BİLİM AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ

YENİ BİLİM AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ YENİ BİLİM AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ 2015-2016 ŞUBAT AYI BÜLTENİ STAR CLASS BU AYIN TEMASI KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ ANA HATLARIMIZ *Toplumların ve bireylerin ihtiyaçları farklı meslekleri ortaya çıkarır

Detaylı

1 SF. Kuzucuk Okul Öncesi Eğitim Seti

1 SF. Kuzucuk Okul Öncesi Eğitim Seti Kuzucuk Okul Öncesi Eğitim Seti 1 SF SF 2 Kuzucuk Okul Öncesi Eğitim Seti Eğitimin temel basamağı olan Okul Öncesi Eğitim nitelikli ve çok yönlü bir eğitim sürecini gerektirir. Çocukların keyifli zengin

Detaylı

ARILAR OCAK AYI BÜLTENİ

ARILAR OCAK AYI BÜLTENİ ARILAR OCAK AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan bu bülteni her ay için

Detaylı

OKAN ANAOKULUDA EĞİTİMDEN YANSIMALAR

OKAN ANAOKULUDA EĞİTİMDEN YANSIMALAR OKAN ANAOKULUDA EĞİTİMDEN YANSIMALAR Okan Anaokulu olarak akademik ve sosyal becerilerinin denge ve uyum içinde olduğu bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Eğlenirken öğrenen, çağın gerektirdiği yeniliklere

Detaylı

T.C. MERAM KAYMAKAMLIĞI ÖZEL GENÇLİK İLKOKULU / ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ZEKÂ OYUNLARI YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ( GENÇ ZEKÂLAR )

T.C. MERAM KAYMAKAMLIĞI ÖZEL GENÇLİK İLKOKULU / ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ZEKÂ OYUNLARI YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ( GENÇ ZEKÂLAR ) YARIŞMANIN DAYANAĞI T.C. MERAM KAYMAKAMLIĞI ÖZEL GENÇLİK İLKOKULU / ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ZEKÂ OYUNLARI YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ( GENÇ ZEKÂLAR ) Bu yarışma Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları

Detaylı

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN KAMPÜSÜ 8. SINIFLAR

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN KAMPÜSÜ 8. SINIFLAR ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN KAMPÜSÜ 8. SINIFLAR İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı aşkındır

Detaylı

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ SİNEMA PARTİ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ SINIF İÇİ ETKİNLİKLERİMİZ Okulumuz 06.09.2017, Çarşamba günü

Detaylı

KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ

KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ 2012-2013 KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ SPOR ANNELER GÜNÜ TRAFİK HAFTASI SÜT-DÜNYA SÜT GÜNÜ MÜZELER HAFTASI İLKBAHAR 19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI Spor nedir? Çeşitli spor dallarını

Detaylı

Plastik Sanatlar vb.) Müzik Spor ve Fiziki Etkinlikler Drama

Plastik Sanatlar vb.) Müzik Spor ve Fiziki Etkinlikler Drama ZORUNLU DERSLER ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİ (OKUL) HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ (AĞIR VEYA ORTA DÜZEYDE ZİHİNSEL ENGELLİLER/ OTİSTİK ÇOCUKLAR) SINIFLAR DERSLER İlkokul Ortaokul 1 2 3 4 5 6 7 8 Toplumsal Uyum

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU ŞUBAT AYI BÜLTENİ UĞUR BÖCEĞİ GRUBU İLGİ KÖŞELERİ Fen ve doğa köşesi Tatil panosu köşesi Değerler eğitimi köşesi 100. gün etkinlikleri köşesi Yapboz köşesi Sevgi köşesi Diş sağlığı

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. VELİ TOPLANTISI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. VELİ TOPLANTISI 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. VELİ TOPLANTISI 22.10.2011 TOPLANTI PLANI 14:00 Veli Bilgilendirme Semineri Okul Müdürü 14:30 14:45 15:30 Sınıf Öğretmenleri Toplantısı Her sınıf kendi sınıfının dersliğinde

Detaylı

EĞİTİM YILI HAZIRLIK SINIFI HAZİRAN AYI EĞİTİM BÜLTENİ

EĞİTİM YILI HAZIRLIK SINIFI HAZİRAN AYI EĞİTİM BÜLTENİ 2017-2018 EĞİTİM YILI HAZIRLIK SINIFI HAZİRAN AYI EĞİTİM BÜLTENİ KONULARIMIZ: SORGULAMA MADDELERİMİZ: 1. Yaz Mevsimi *yaz mevsiminde doğada olan değişiklikler *yaz mevsiminde yediklerimize nasıl dikkat

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2015 2016 YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler olur?

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2014 2015 YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler olur?

Detaylı

DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan:TUĞBA BAŞER AVCI ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA; 15.12.2014-19.12.2014 tarihleri arasında uygulanan etkinlikleri sizlere sunmaktayım.

Detaylı

OYUN TEMELLİ BİLİŞSEL GELİŞİM PROGRAMININ 60-72 AYLIK ÇOCUKLARIN BİLİŞSEL GELİŞİMİNE ETKİSİ

OYUN TEMELLİ BİLİŞSEL GELİŞİM PROGRAMININ 60-72 AYLIK ÇOCUKLARIN BİLİŞSEL GELİŞİMİNE ETKİSİ T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ÇOCUK GELİŞİMİ VE EV YÖNETİMİ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ BİLİM DALI OYUN TEMELLİ BİLİŞSEL GELİŞİM PROGRAMININ 60-72 AYLIK ÇOCUKLARIN

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ UĞUR BÖCEĞİ GRUBU

ÖZEL EFDAL ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ UĞUR BÖCEĞİ GRUBU ÖZEL EFDAL ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ UĞUR BÖCEĞİ GRUBU İLGİ KÖŞELERİ Fen ve doğa köşesi Yapboz köşesi Uzay köşesi Yerli Malı köşesi Zaman araçları köşesi Evcilik köşesi Kitap köşesi Blok köşesi Trafik

Detaylı

ANAOKULLARI 2014-2015 ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

ANAOKULLARI 2014-2015 ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ E Y L Ü L 01 Eylül 2014 Pazartesi 10.00-11.30 Tüm Anaokulları Oryantasyon Programı Tüm Öğrenciler - Öğretmenler Okul Müdürleri 02 Eylül 2014 Salı 03 Eylül 2014 Çarşamba 04 Eylül 2014 Perşembe 05 Eylül

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI Beni de bir ana doğurmadı mı? Türk anaları daha nice Mustafa Kemal'ler doğurur. TÜM ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN 2016-2017

Detaylı

PEK ANAOKULU HAZİRAN AYI EĞİTİM PLANI

PEK ANAOKULU HAZİRAN AYI EĞİTİM PLANI PEK ANAOKULU HAZİRAN AYI EĞİTİM PLANI KONULARIMIZ: Yaz mevsimi Babalar günü Yaz tatili Genel tekrar SORGULAMA HATLARIMIZ *Yaz mevsimi nedir? *Doğada değişiklik gösteren şeyler *Kıyafetlerimizdeki değişiklikler

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ DEMOKRASİ SEÇİMİ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİ PARTİ TİYATRO GEZİ SİNEMA SINIF ETKİNLİKLERİMİZ

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU 2016-2017 EKİM AYI BÜLTENİ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI DÜNYA HAYVANLAR GÜNÜ DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KaLELER Atatürk ün hayatını öğrenme Atatürk ün ülkemize kazandırdıkları Cumhuriyet

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık 2017-09 Şubat 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ YAZA 46.Dönem Mezuniyet Töreni Resim Sergisi Lise ye Geçiş Töreni ORTAK SINAV PROGRAMI DUYURUSU TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM

Detaylı

www.ogrencikoclugu.net Profesyonel Öğrenci Koçluğu

www.ogrencikoclugu.net Profesyonel Öğrenci Koçluğu ZEKA OYUNLARI www.ogrencikoclugu.net Profesyonel Öğrenci Koçluğu PEDAGOJİK FAYDALARI İnsanların zihinsel potansiyelini açığa çıkartmaya yardımcı olur. Zeka gelişimine katkı sağlar. Azim ve sabır gidi değerlerin

Detaylı

Okulumuz, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından Beyaz Bayrak ile ödüllendirilmiştir.

Okulumuz, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından Beyaz Bayrak ile ödüllendirilmiştir. Okulumuz, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından Beyaz Bayrak ile ödüllendirilmiştir. İÇİNDEKİLER ÖN SÖZ 3 FİZİKİ YAPIMIZ 4 EĞİTİMİMİZ 5-11 -- Eğitim ve etkinliklerimiz 6 -- Günlük

Detaylı

EYLÜL GÜN 1.Sınıf 2.Sınıf 3.Sınıf 4.Sınıf 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi 4 Salı 5 Çarşamba 6 Perşembe. 7 Cuma

EYLÜL GÜN 1.Sınıf 2.Sınıf 3.Sınıf 4.Sınıf 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi 4 Salı 5 Çarşamba 6 Perşembe. 7 Cuma EYLÜL 2018 1 rtesi 2 Pazar 3 Pazartesi 4 Salı 5 6 Perşembe 7 8 rtesi 9 Pazar 10 Pazartesi 11 Salı 12 13 Perşembe 14 15 rtesi 16 Pazar Oryantasyon / 1.Sınıf Velilerine Yönelik Rehberlik Birimi Semineri

Detaylı

İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU OCAK AYI BÜLTENİMİZ

İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU OCAK AYI BÜLTENİMİZ İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU OCAK AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ FEN ETKİNLİKLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ TİYATRO OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI MAYIS AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI MAYIS AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI MAYIS AYI BÜLTENİ MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? * Anneler Günü Hediyelerimizi ailelerimize sunduk. Annelerimizin bizim için neler yaptığını tartıştık. Annemize

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU 2013-2014 HAZİRAN AYI BÜLTENİ YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler olur?

Detaylı

AKIL OYUNLARI DERSİ İLKOKUL-ORTAOKUL YILLIK PLAN

AKIL OYUNLARI DERSİ İLKOKUL-ORTAOKUL YILLIK PLAN AKIL OYUNLARI DERSİ İLKOKUL-ORTAOKUL YILLIK PLAN TARİH DERS SAATİ HEDEFLENEN BECERİ YAPILAN ETKİNLİK 17-21 Eylül 1 Ders Hakkında Bilgilendirme ve Tanışma 24-28 Eylül 1 Uzamsal algı-üç boyutlu, yaratıcılık

Detaylı

ANAFİKİR: Kendimizi tanımamız, sorumluluklarımızı yerine getirmemizde

ANAFİKİR: Kendimizi tanımamız, sorumluluklarımızı yerine getirmemizde 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (9 EYLÜL-25 EKİM 2013) Sayın Velimiz, Sizlerle daha önce paylaştığımız gibi okulumuzda PYP çalışmaları yürütülmektedir. Bu kapsamda; PYP disiplinler üstü temaları ile ilgili

Detaylı

.. ROBOTİK VE KODLAMA EĞİTİMİ ÇERÇEVESİNDE ÖĞRETİM YILI BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DERSİ ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK DERS PLANI

.. ROBOTİK VE KODLAMA EĞİTİMİ ÇERÇEVESİNDE ÖĞRETİM YILI BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DERSİ ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK DERS PLANI .. ROBOTİK VE KODLAMA EĞİTİMİ ÇERÇEVESİNDE 2018 2019 ÖĞRETİM YILI BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DERSİ ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK DERS PLANI Hazırlayan : Özel Öğretim Kurumları Birliği (ÖZKURBİR) Dersin Adı : Bilişim

Detaylı

ÇAĞDAŞ EĞİTİM KOOPERATİFİ ÖZEL 3 MART İLKÖĞRETİM OKULU

ÇAĞDAŞ EĞİTİM KOOPERATİFİ ÖZEL 3 MART İLKÖĞRETİM OKULU ÇAĞDAŞ EĞİTİM KOOPERATİFİ ÖZEL 3 MART İLKÖĞRETİM OKULU Uyguladığı kooperatif modeli ile eğitimde ülkemizde tek ve örnek bir kurum olan Çağdaş Eğitim Kooperatifi, kurulduğu tarihten bu yana hep eğitimin

Detaylı

GELENEKSEL OYUNLAR VE ZEKÂ OYUNLARI ZEKÂ OYUNLARI ÖĞRETİCİLİĞİ KURS PROGRAMI

GELENEKSEL OYUNLAR VE ZEKÂ OYUNLARI ZEKÂ OYUNLARI ÖĞRETİCİLİĞİ KURS PROGRAMI T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü GELENEKSEL OYUNLAR VE ZEKÂ OYUNLARI ZEKÂ OYUNLARI ÖĞRETİCİLİĞİ KURS PROGRAMI ANKARA, 2017 İÇİNDEKİLER PROGRAMIN ADI... 1 PROGRAMIN DAYANAĞI...

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM DÖNEMİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

2012-2013 EĞİTİM DÖNEMİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM DÖNEMİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ AYI BÜLTENİ Hazırlayan: İnci Değer YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde

Detaylı

ÖĞRENCİLERE YÖNELİK ÇALIŞMALAR EĞİTİM YILI Sınıflarına Bilgisayar Yerleştirilerek İnternet bağlanmıştır. sağlandı.

ÖĞRENCİLERE YÖNELİK ÇALIŞMALAR EĞİTİM YILI Sınıflarına Bilgisayar Yerleştirilerek İnternet bağlanmıştır. sağlandı. ÖĞRENCİLERE YÖNELİK ÇALIŞMALAR 2011-2012 EĞİTİM YILI 1-1-5 Sınıflarına Bilgisayar Yerleştirilerek İnternet bağlanmıştır 1. BT Sınıfı 2. Kademe Öğrencilerinin kullanımına Açılmıştır 2. Bütün sınıfları eksiklikleri

Detaylı

Süreç içinde yapılan tüm çalışmalarımızı oyun temelli planlıyor ve öğrenciyi merkeze alıyoruz.

Süreç içinde yapılan tüm çalışmalarımızı oyun temelli planlıyor ve öğrenciyi merkeze alıyoruz. EĞİTİM YAKLAŞIMIMIZ Öğrencilerimiz yaşamlarının en hızlı gelişim dönemindeler. Bu dönemi en güzel şekilde geçirmeleri için onların fiziksel, duygusal ve akademik olarak kendilerini güvende hissedebilecekleri

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ E Y L Ü L HAF 2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K

Detaylı

BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ!

BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ! EĞİTİMİN ALTIN MARKASINDA BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ! %100 ÖĞRENİM BURSU FIRSATI ANADOLU LİSESİ TEOG PUANINLA SÜRESİZ BURS KAZAN! GELECEĞE GÜÇLÜ BAŞLA! EN İYİSİNİ SEÇ, DOĞRU KARAR VER ŞANSA İHTİYACIN YOK EĞİTİME

Detaylı

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ 2015 MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Taşıtlar konusunda neler bildiğimizi akıl haritasında resimledik. Trafik kurallarını ve işaretlerini öğrendik.

Detaylı

ÖZEL İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VAKFI ADIGÜZEL ANAOKULU GÖKYÜZÜ SINIFI KASIM AYI KAVRAM VE ŞARKILAR

ÖZEL İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VAKFI ADIGÜZEL ANAOKULU GÖKYÜZÜ SINIFI KASIM AYI KAVRAM VE ŞARKILAR RENKLER Ben bir küçük ressamım Pembe sarı boyarım Yeşil yeşil ormanlar Mavi mavi denizler Turuncudur portakal Gökte sarı güneş var Fırça kalem ve kağıt Olmazsa resim olmaz Reklerle oynamaktan Hiç bir çocuk

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? KASIM BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DOĞUM GÜNLERİMİZ SINIF İÇİ ETKİNLİKLERİMİZ «Hasta çocuk» faaliyetimizi yaparken hastalıklardan

Detaylı

ARI GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ 2013 2014

ARI GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ 2013 2014 ARI GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ 2013 2014 SEVGİ GÜLEN DİŞLER SÜT Sevgi nedir? Sevgini nasıl gösterirsin? Birinin seni sevdiğini nasıl anlarsın? Kendimde en çok sevdiğim şeyler. Arı grubu neleri seviyor? Arkadaşına

Detaylı

HDKG YAZ PROGRAMI 2017

HDKG YAZ PROGRAMI 2017 HDKG YAZ PROGRAMI 2017 1 GRUPLAR VE KONTENJAN PRE GROUP 2-3YAŞ 15 ÖĞRENCİ SMALL GROUP 4-5 YAŞ 15 ÖĞRENCİ MIDDLE GROUP 5-6 YAŞ 15 ÖĞRENCİ 1. HD Anaokulları Yaz Programı haftalık modüllerden oluşmuştur.

Detaylı

Zeka Kutusu, Türk Beyin Takımı tarafından ilk ve ortaokullardaki zeka oyunları uygulamaları için hazırlanmıştır.

Zeka Kutusu, Türk Beyin Takımı tarafından ilk ve ortaokullardaki zeka oyunları uygulamaları için hazırlanmıştır. TÜRK BEYİN TAKIMI NDAN İLK VE ORTAOKULLAR İÇİN ZEKA KUTUSU Zeka Kutusu, Türk Beyin Takımı tarafından ilk ve ortaokullardaki zeka oyunları uygulamaları için hazırlanmıştır. 36 haftalık hazır müfredat Her

Detaylı

Özel GOP ANASINIFI. Ekim 2018 EĞİTİM BÜLTENİ

Özel GOP ANASINIFI. Ekim 2018 EĞİTİM BÜLTENİ Özel GOP ANASINIFI Ekim 2018 EĞİTİM BÜLTENİ 1 ÖZEL GOP ANASINIFI EKİM 2018 BÜLTENİ Değerli velilerimiz Ekim ayını geride bırakıyoruz. Bu ay öğrencilerimize neler kazandırdık, hangi etkinlikleri yaptık,

Detaylı

OKUL ÖNCESİ YAYINLARI

OKUL ÖNCESİ YAYINLARI KARACA Eğitim Yayınları Tic. ve San. Ltd. Ş OKUL ÖNCESİ YAYINLARI TL Etkinlik Kitabım 1-10 (10 etkinlik kitabı) 57,50 Adet Tutar Portakal Çiçeği Eğlenceli Matematik (48 Ay ve Üstü) 13,50 Portakal Çiçeği

Detaylı

İLKÖĞRETİM OKULLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ

İLKÖĞRETİM OKULLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ İLKÖĞRETİM OKULLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ DERSLER SINIFLAR 1 2 3 4 5 6 7 8 Türkçe 11 11 11 6 6 5 5 5 Matematik 4 4 4 4 4 4 4 4 Hayat Bilgisi 4 4 4 Fen ve Teknoloji 3 3 4 4 4 Sosyal Bilgiler 3 3 3 3 T.C.

Detaylı

M. EMİN SARAÇ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

M. EMİN SARAÇ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ Neden M. EMİN SARAÇ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ M.Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi, Arapça, İngilizce ve Rusça hazırlık sınıfı olan, Fen ve Sosyal Bilimler Lisesi Programı uygulayan Türkiye nin en seçkin

Detaylı

KASIM AYI BÜLTENİMİZ

KASIM AYI BÜLTENİMİZ KASIM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ GEZİLERİMİZ MUTFAK ETKİNLİKLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ 10 KASIM ATATÜRK Ü ANMA TÖRENİMİZ YÜZME ETKİNLİĞİMİZ ECO SCHOOLS

Detaylı

ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİ (OKUL) HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ (AĞIR VEYA ORTA DÜZEYDE ZİHİNSEL ENGELLİLER/ OTİSTİK ÇOCUKLAR) SINIFLAR DERSLER

ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİ (OKUL) HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ (AĞIR VEYA ORTA DÜZEYDE ZİHİNSEL ENGELLİLER/ OTİSTİK ÇOCUKLAR) SINIFLAR DERSLER ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİ (OKUL) HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ (AĞIR VEYA ORTA DÜZEYDE ZİHİNSEL ENGELLİLER/ OTİSTİK ÇOCUKLAR) SINIFLAR DERSLER İlkokul Ortaokul 1 2 3 4 5 6 7 8 Toplumsal Uyum Becerileri 3

Detaylı

5 YAŞ AYLIK BÜLTEN KASIM 2018

5 YAŞ AYLIK BÜLTEN KASIM 2018 5 YAŞ AYLIK BÜLTEN KASIM 2018 BELİRLİ GÜN VE HAFTALAR Kızılay Haftası (29 Ekim-4 Kasım) Atatürk Haftası (10-16 Kasım) Öğretmenler Günü (24 Kasım) DEĞERLER EĞİTİMİ Deneme Sevgi Saygı Kardeşlik Paylaşmak

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Öğrencilerimiz kendilerini tanıtan oyuncaklar, giysiler, sevdiği eşyalarını anlatarak paylaşımlarda bulundular. Öğrenciler

Detaylı

YENİ BİLİM AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ

YENİ BİLİM AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ YENİ BİLİMAMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ 2015-2016 ŞUBATAYI BÜLTENİ RAINBOW CLASS BU AYIN TEMASI KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ ANA HATLARIMIZ *Toplumların ve bireylerin ihtiyaçları farklı meslekleri ortaya çıkarır

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Aralık Şubat 2017)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Aralık Şubat 2017) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık 2016-10 Şubat 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

REHBERLİK NEDİR? Bahsedilen rehberlik tanımlarının ortak yönleri ise:

REHBERLİK NEDİR? Bahsedilen rehberlik tanımlarının ortak yönleri ise: REHBERLİK SÜREÇLERİ REHBERLİK NEDİR? Bireye kendini anlaması, çevredeki olanakları tanıması ve doğru kararlar vererek özünü gerçekleştirebilmesi için yapılan sistematik ve profesyonel yardım sürecidir

Detaylı

Nesibe Aydın Anaokulu Öğrencisi

Nesibe Aydın Anaokulu Öğrencisi Vizyonumuz Yaşam boyu öğrenme felsefesini benimsemiş çalışanları ile; yenilikçi, uluslararası alanda sayılan, yaşamın içinde var olan ve etkin eğitim-öğretim standartlarına sahip bir kurum olmaktır. Misyonumuz

Detaylı

REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK BİRİMİ ÇALIŞMALARI

REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK BİRİMİ ÇALIŞMALARI REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK BİRİMİ ÇALIŞMALARI PDR Bülteni 2017-2018 Sayı: 07 YÖNDER OKULLARI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK BİRİMİ ÇALIŞMALARI Yönder Okulları

Detaylı

wıas world Internatıonal American College

wıas world Internatıonal American College wıas world Internatıonal American College Çetin Cad. Nurettin Duman Sk.No.3 Kuzey Ataşehir / İstanbul Tel: 0216 314 0 100-0216 365 0 808 Faks: 0216 314 0 107 www.amerikankoleji.net wıas world Internatıonal

Detaylı

JALE TEZER BÜYÜMEKTEN BÜYÜMEYE FARK VARDIR! ÖĞRENCİ ETÜT EĞİTİM MERKEZİ GÜÇLÜ TEMEL ETÜT EGITIM MERKEZI AÇILDI

JALE TEZER BÜYÜMEKTEN BÜYÜMEYE FARK VARDIR! ÖĞRENCİ ETÜT EĞİTİM MERKEZİ GÜÇLÜ TEMEL ETÜT EGITIM MERKEZI AÇILDI JALE TEZER EĞİTİM KURUMLARI JALE TEZER KOLEJİ TEZER KOLEJİ JALE JALE TEZER ÖĞRENCİ ETÜT EĞİTİM MERKEZİ OFİS SİSTEMİ (ETÜT) EĞİTİM DANIŞMANLIĞI (KARİYER MERKEZİ) SOSYAL İMKÂNLAR TEOG SINAVINA HAZIRLIK HER

Detaylı

YAZ OKULU TANITIM KİTAPÇIĞI

YAZ OKULU TANITIM KİTAPÇIĞI YAZ OKULU TANITIM KİTAPÇIĞI KUR AN-I KERİM Yaz okulu döneminde senenin yorgunluğundan ve yoğunluğundan sıyrılarak haftada 3 gün Kur an-ı Kerim eğitimi almanın mutluluğunu yaşayacağız. bilgicagiokullari

Detaylı

ARMADA OKULLARI BAŞARININ ANAHTARI

ARMADA OKULLARI BAŞARININ ANAHTARI BAŞARININ ANAHTARI ARMADA OKULLARI Armada okullarında her sınıf seviyesine uygun MEB program standartlarına dikkat edilerek eğitim ve öğretim yöntemleriyle de zenginleştirilmiş uygulamalar ve teknolojik

Detaylı

İnci Değer 2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ARI GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ YAZ MEVSİMİ

İnci Değer 2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ARI GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ YAZ MEVSİMİ İnci Değer 2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ARI GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL - VEDALAŞMA Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde

Detaylı

BİREYSEL PLANLAMA MÜDAHALE HİZMETLERİ. Okula yeni başlayan. öğrencilere yönelik. gözlem çalışmaları yapılması.

BİREYSEL PLANLAMA MÜDAHALE HİZMETLERİ. Okula yeni başlayan. öğrencilere yönelik. gözlem çalışmaları yapılması. LÜLEBURGAZ REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ 2013/2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ANALARI REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA HİZMETLERİ YILLIK ÇERÇEVE PROGRAM TASLAĞI EYLÜL 23-27 EYLÜL 16-20 EYLÜL 9-13 EYLÜL

Detaylı

Destek Eğitim Odası ve Uygulama Örnekleri

Destek Eğitim Odası ve Uygulama Örnekleri Destek Eğitim Odası ve Uygulama Örnekleri İÇERİK Destek Eğitim Odası Mevzuat Destek Eğitim Odaları Süreci Destek Eğitim Odası Programı Destek Eğitim Odası Uygulama Örnekleri Mevzuat ÖZEL EĞİTİM HİZMETLERİ

Detaylı

HAFTALIK VE GÜNLÜK AKIŞ

HAFTALIK VE GÜNLÜK AKIŞ 2016-2017 HAFTALIK VE GÜNLÜK AKIŞ ANAOKULLARI GÜNLÜK VE HAFTALIK PROGRAMI 3 YAŞ (36-48 AY) LITTLE GROUP ( KÜÇÜK GRUP) SÜRE PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA 8:30-9:00 GÜNE MERHABA GÜNE MERHABA GÜNE

Detaylı

ÖZEL GÖKYÜZÜ İLKÖĞRETİM OKULU 2011-2012 ÖĞRETİM YILI

ÖZEL GÖKYÜZÜ İLKÖĞRETİM OKULU 2011-2012 ÖĞRETİM YILI ÖZEL GÖKYÜZÜ İLKÖĞRETİM OKULU 2011-2012 ÖĞRETİM YILI 1/B SINIFI KASIM AYI E-BÜLTENİ 1 İÇİNDEKİLER 1. Mihver Dersler 2.Branş Dersler 3.Kulüpler 2 TÜRKÇE Kasım ayında Türkçe dersinden harfleri öğrenmeye

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ (24 Mart 2014 9 Mayıs 2014)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ (24 Mart 2014 9 Mayıs 2014) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ (24 Mart 2014 9 Mayıs 2014) Sayın Velimiz, PYP çalışmaları kapsamında hazırladığımız, 24 Mart 2014 9 Mayıs 2014 tarihleri arasındaki beşinci temamıza

Detaylı

MEB kitaplarının yanında kullanılacak bu kitap ve dijital kaynakların öğrencilerimize;

MEB kitaplarının yanında kullanılacak bu kitap ve dijital kaynakların öğrencilerimize; Sayın Veli, Yeni bir eğitim öğretim yılına başlarken, öğrencilerimizin yıl boyunca öğrenme ortamlarını destekleyecek, ders kitaplarını ve kaynak kitapları sizlerle paylaşmak istedik. Bu kaynakları belirlerken

Detaylı

2017 MART / 1. HAFTA İNGİLİZCE EĞİTİMİ (TİJEN ÖĞRT.) SATRANÇ EĞİTİMİ (NİLAY ÖĞRT.)

2017 MART / 1. HAFTA İNGİLİZCE EĞİTİMİ (TİJEN ÖĞRT.) SATRANÇ EĞİTİMİ (NİLAY ÖĞRT.) YEŞİLAY HAFTASI 2017 MART / 1. HAFTA KONU 01.03.2017 02.03.2017 03.03.2017 SABAH KAHVALTISI SABAH KAHVALTISI SABAH KAHVALTISI Yapabildiklerimiz neler? İlerde büyüdüğümüz zaman yapabilecek olduklarımız

Detaylı

TANITIM DOSYASI. 1. Bölüm: Dahi Merkezi nin Tarihçesi. 3. Bölüm: Franchise Şartları. 4. Bölüm: Franchisee ye Verilen Hizmetler

TANITIM DOSYASI. 1. Bölüm: Dahi Merkezi nin Tarihçesi. 3. Bölüm: Franchise Şartları. 4. Bölüm: Franchisee ye Verilen Hizmetler TANITIM DOSYASI 1. Bölüm: Dahi Merkezi nin Tarihçesi 2. Bölüm: Dahi Merkezlerinde Verilen Hizmetler 3. Bölüm: Franchise Şartları 4. Bölüm: Franchisee ye Verilen Hizmetler 5. Bölüm: Rakamlarla Dahi Merkezi

Detaylı

İstek Kemal Atatürk İlkokulu Eğitim Öğretim Yılı 1. SINIFLAR BÜLTENİ

İstek Kemal Atatürk İlkokulu Eğitim Öğretim Yılı 1. SINIFLAR BÜLTENİ İstek Kemal Atatürk İlkokulu 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı 1. SINIFLAR BÜLTENİ Sayın Velilerimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz, 2015-2016 eğitim öğretim yılının ilk dönemini bugün tamamlıyoruz. İlk dönem,

Detaylı

İYİ Kİ VARIZ SAĞLIKLIYIZ EVLİYİZ VE SAĞLIKLI BİR ÇOCUĞUMUZ VAR

İYİ Kİ VARIZ SAĞLIKLIYIZ EVLİYİZ VE SAĞLIKLI BİR ÇOCUĞUMUZ VAR GÜNDEM MADDELERİ 1. OKULUMUZUN YIL SONU ETKİNLİKLERİ -KERMES VE BİLİM ŞENLİĞİ, OKUL GECESİ 2. ÖĞRENCİLERİN DURUMU 3. DERS ÇALIŞMA ALIŞKANLIKLARI 4. OKULUMUZA GELİŞ GİDİŞLERDE İZLENECEK YOL- ÖĞRETMEN VE

Detaylı

MART AYI AYLIK BÜLTEN

MART AYI AYLIK BÜLTEN MART AYI AYLIK BÜLTEN ÖĞRENME TAKVİMİ SORUMLULUKLARIMIZ 01.03.2017 02.03.2017 03.03.2017 06.03.2017 *Yeşilay haftası ile ilgili sohbet *Türkçe dil etkinliğinde Yeşilay adlı şiir öğretilir. *Kurallı oyunlar

Detaylı