:Eg .,E. =6s ; *; E9E F -* -.E. r-! 6A 6; *o 6<.i >xe. *F.i '=9. b!5. !!f 6 : r!e. ,5op1 c:<.1. F,o,: '5!Y 66iJ. d 6. E,Ir H.? !!t ,-F.9.2.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download ":Eg .,E. =6s ; *; E9E F -* -.E. r-! 6A 6; *o 6<.i >xe. *F.i '=9. b!5. !!f 6 : r!e. ,5op1 c:<.1. F,o,: '5!Y 66iJ. d 6. E,Ir H.? !!t ,-F.9.2."

Transkript

1 .-?' 2 d qt!!f -9 -q.g u> F :9 g5 ;i; ;=!!t d9 F- H.? s..a o,,l. _9 : -N '0 t ',f _g, ' g. -9 -q! tr.t2 _q).o -q : ' q) -q ii :g : p :=,..; ' n s = o s -g e Y F- g g -! Y _9! 'a :] t -. 3 l! g :<.g 4 r! '=9 =. o) P J.2 ' -e,.!! e,l ls ;!., e.q -g -o t,b e. o) ': :] -g a o.,', l! c A ; F -* b!5 *F.i ; *;,r F,o,: '5!Y ij -9 ;.l r-!,-f.2 *o <.i >x =s,5op1 c:<.1 9 f f = :g a

2 K-3 ANKARA Uruivensiresi crv TANtMt FoRMU BOLUM0 BAGL BiRiMl UNVAN AD SOYAD BTG 9LM DAiR BA$KANLG Bilgi lglem Daire Bagkanr Kablolu Ag Sorumlusu Mehmet Ali 0KSUz SORUMLULUKLAR - "551 sayrh nternet Ortamrnda Yaprlan Yayrnlann D0zenlenmesi ve Bu Yayrnlar Yoluyla lglenen Suglada MUcadele dilmesi Hakhrndaki Kanun", "ULAKBM Kabul dilebilk Kullantm Politikast Sozlegmesi" ve "Ankara Universitesi Bili!im Hizmet ve Kaynaklan (BDH) Kullanrm YOnergesi" Geregi Sorumluluklan r' Kendilerine verilen gdrevleri me\rzuata, plan ve programlara uygun olarak zamanrnda ve eksiksiz yerine getirmeken sorumludurlar. r' Giirevliler, gdrevlerinin gerektirdigi mesleki yeterlllioi geligtirmek zorundadrr. 2- idare Tarafrndan Devredilen Sorumluluklar r' Ankara Universitesi kablolu a0 kurulumu ve ydnetimi iglerinde Bilgi lglem Daire Baikanrna kargr sorumluluk. f- ilgili Mevzuat GereliGorevleri GORV ALAN a) Ag yaprsrnr mevzuat hrikrjmlerine uygun olarak ydnetmek ve a0rn grivenligini saolamak, 2- idare Tarafrndan Verilen Grevle o- Uzmanhk Alanr ile llgili Verilen Grevler a) A0 altyaprsr ile ilgiliprojeler hazrdamak, b) A0 yaprsrnr ydnetmek, ag giivenligini saglamak, c) Firewall sistemlerini ydnetmek, d) Universitemiz birimlerinin bilgisayar a0rndan sorumlu teknik personeline egitim ve teknik destek vermek, e) Kurum drgrna yaptrnlacak a0 altyaprsr, kablolama gibi grev alanrna giren igler igin gartname hazrrlamak ve poeyi ydnetmek, t) Gdrevleriyle ilgili mevzuatrn uygulanmasrna iligkin gdrug ve dnerilerini bildirmek, g) Gdrev alanryla ilgili araghrma, inceleme ve etiit yapmak ve bunlarr raporlamak, h) idare tarafrndan yaprlacak egitim programr hazrrlk gahgmalanna ve uygulamalanna katrlmak, i) Amirleri tarafrndan verilen benzeri giirevleri yapmak. YTKLR Gdrevli bulunduuu grup ile ilgili ig ve iglemleri organize etmek. Personele tam gtine kadar izin vermek{am gin ve fazla izinleri delerlendirerek idareye teklif etmek, Gdrev alanr ile ilgili araftrrma faaliyetlerinde bulunarak Bilgi lglem Daire Bagkanrna rapor vermek. / l,4evzuat gereoince gdrevleriyle ilgili uygulamalara iligkin grlig ve dnerilerini bildirmek.

3 K-3 ANKARA Umivrnsirrsi e nev rantmt FoRMU B0L0Mu BAGL BiRiMl UNVAN AD SOYAD BLG glm DAR BA$MNLlGl Bilgi lglem Daire Bagkanl Kablosuz A0 Sorumlusu BanS OKU[,tUs SORUMLULUKLAR l- "551 sayrh nternet onamrnda Yaprlan Yayrnlann Dtzenlenmesi ve Bu Yayrnlar Yoluyla lilenen Suglarla MUcadele dilmesi Hakkrndaki Kanun", "ULAKBM Kabul dilebilir Kullanrm Politikasr Sozlegmesi" ve "Ankar universitesi Biligim Hizmet ve Kaynaklan (BDH) Kullanrm Ynergesi" Geregi Sorumluluklall / Kendilerine verilen gdrevleri mevzuata, plan ve programlara uygun olarak zamanrnda ve eksiksiz yerine getirmekten sorumludurlar. r' GOrevliler, gorevlerinin gerektirdi0i mesleki yeterliligi geligtirmek zorundadrr. 2- ldare Tarafrndan 0evredilen Sorumluluklar r' Ankara Universitesi kablosuz ag kurulumu ve ydnetimi iglerinde Bilgi lglem Daire Ba$kanrna karg! sorumluluk. l- llgilimevruat Gereoi Gorevleri GORV ALAN a) Kablosuz Ag yaprsrnr mevzuat hrikr.imlerine uygun olarak ydnetmek ve agrn giivenligini saglamak, 2. ldare Taratrndan Verilen Grevler c Uzmanhk Alanr ile llgili Verilen Grevler a) Kablosuz A0 altyaprsr ile ilgili projeler hazrrlamak, b) Kablosuz A0 yaprsrnr yonetmek, a0 grivenligini saglamak, c) Firewall sistemlerini ydnetmek, d) Universitemiz biimlerinin bilgisayar agrndan sorumlu teknik personeline egitim ve teknik destek vermek, e) Kurum drirna yaptrnlacak kablosuz ag altyaprsr gibi grev alanrna giren igler igin gartname hazrrlamak ve prqeyi yonetmek, 0 Gdrevleriyle ilgili mevzuatrn uygulanmasrna iliskin grus ve dnerilerini bildirmek, g) Grev alanryla ilgjli aragtrrma, inceleme ve etut yapmak ve bunlarr raporlamak, h) idare tarafrndan yaprlacak eoitim programr hazrrlk ga gmalanna ve uygulamalanna katrlmak, i) Amirleri tarafrndan verilen benzeri giirevleri yapmak. YTKLRi / Gdrevli bulundugu grup ile ilgili i9 ve i$lemleri organize etrnek. Personele tam grine kadar izin vermek{am gtin ve fazla izinleri deoerlendirerek idareye teklif etmek. "/ Gdrev alanr ile ilgili aragtrrma faaliyeterinde bulunarak Bilgi lglem Daire Bagkanrna rapor vermek. / Mevzuat geregince gdrevleriyle ilgili uyguiamalara iligkin gdriig ve dnerilerini bildirmek.

4 K-3 ANKARA UNVRSTS GORV TANM FORMU B0LUMO BAGL BRM UNVAN AD SOYAD BLG qlm DAR BA$KANLG Bilgi lglem Daire Bagkanl Mali liler Sorumlusu Ahmet CNGiz SORUMLULUKLAR l. "2018 saytl Kamu Mali Ydnetimi ve Kontrol Kanunu ', "4734 Sayrl Kamu lhale Kanunu", "4735 Sayrt Kamu ihale Sdzlegmeled Kanunu" ve "245 sayrh Harcrrah Kanunu'Geregi Sorumluluklarl r' Kendilerine verilen gorevleri mevzuata, plan ve programlara uygun olarak zamanrnda ve eksiksiz yerine getirmekten sorumludurlar, r' Gorevliler, g0revlerinin gerektirdigi mesleki yeterliliui gelistirmek zorundadrr. 2- ldare Tarafrndan Devredilen Sorumluluklar / Biitqe, Sahnalma, lhale, Yolluk-yevmiye vb. islerde Bilgi lglem Daire Bagkanrna kar$r sorumluluk. f. ilglli Mevzuat Gereoi Gdrevleri GORV ALAN a) 4734 sayrl Kamu lhale Kanunu kapsamrnda kendiledne verilen ig ve iglemleri yapmak, b) 4735 sayrl Kamu lhale Sdzle$meleri Kanunu kapsamrnda kendilerine verilen ig ve i$lemleri yapmak, c) 2018 sayrl Kamu MaliYdnetimive Kontrol Kanunu kapsamrnda kendilerine veilen ig ve iqlemleri yapmak, d) 245 sayrl Harcrrah Kanunu kapsamrnda kendilerine verilen il ve iglemleri yapmak, e) llgili tiizijk, yiinetmelik ve ydnergelerle mali hizmeuer birimlerine verilen gdrevlerden kendilerine verilen diger i$ ve iglemleri yapmak, f) Gdrevleriyle ilgilimevzuatrn uygulanmasna iligkin gorri! ve dnerilerini bildirmek, g) Gdrev alanryla ilgili araglrrma, inceleme ve etijt yapmak ve bunlan mporlamak, h) ldare tarafrndan yaprlacak egitim programr hazrrlk gahgmalanna ve uygulamalanna kahlmak, il Amirleri tarafrndan verilen benzeri giireveri yapmak. 2- ldare Tarafrndan Verilen Gdrevler o- Uzmanhk Alanr ile llgili Verilen Gdrevler a) Bilgi lslem Daire BaSkanh0r brinyesinde satrnalma iglemlerini gergeklegtirmek, b) Bilgi lglem Daire Bagkanh0r br.jnyesinde ihale iglemlerini gergeklegtirmek, c) Bilgi lilem Dake Bagkanhor b jnyesinde biitf ydnetimini gergekle$tirmek, d) ldare tarafrndan verilen aragtrrma inceleme egitim ve etrit gahgmalannr yt]rritmek. YTKLRi Gdrevli bulundu0u grup ile ilgili ig ve iglemleri organize etmek. Gdrev alanr ile ilgili aragtrrma faaliyetierinde bulunarak Bilgi iglem Daire Bagkanrna rapor vermek../ Mevzuat geregince gdrevleriyle ilgili uygulamalara iligkin gortig ve dnerilerini bildirmek.

5 K-3 ANKARA Uruivrnsiresi e nrv rantml FoRMU BOLuMO BAGL BRM UNVAN AD SOYAD BiLG gl[/ DAiR BAgKANLG Bilgi l$lem Daire Ba*anl Sistem Sorumlusu Hakan Tolga SUBA9 SORUMLULUKLAR l- "551 sayrh nternet ortamrnda Yaprlan Yayrnlann D0zenlenmesi ve Bu Yayrnlar Yoluyla iglenen Suglarla Maicadele dilmesi Hakktndaki Kanun", "ULAKB M Kabul dilebilir Kullanm Politikast Szlegmesi" ve "Ankara 0niversitesi Biligim Hizmet ve Kaynaklan (B0H) Kullanrm Ynergesi" Geregi Sorumluluklan r' Kendilerine verilen gdrevleri mevzuata, plan ve programlara uygun olarak zamanrnda ve eksiksiz yerine getirmekten sorumludurlar. / Gdrevliler, grevlerinin gerektkdigi mesleki yeterliligi geligtirmek zorundadrr. 2. idare Tarafindan Devredilen Sorumluluklar / Ankara Universitesi sunuculannrn kurulumu ve ydnetimi iglerinde Bilgi lglem Daire Ba$kanrna kargr sorumluluk. l. llgili i,levruat Geregi corevleri GORV ALAN a) Ankara Universitesi sunuculannrn kurulumu, ydnetimi ve gilvenli0inin saglanmasr, 2- ldare Tarafrndan Verilen Grevler a UzmankAlant ile llgiliverilen Grevler a) Universitemiz sistem odasrnda bulunan t0m sunuculan ve intemet servislerini yonetrnek, b) Sunuculafln grinl jk yedeklemelerinj yapmak, c) Antiviriis ve Antispam Sistemlerini ydnetmek, d) lstek ilzerjne habedeime listeleri oluiturmak ve siireklilioi saolamak, e) lektronik posta hesaplannr agmak ve sorunlannr gdzmek, f) Web taban e-posta servlsini isletrnek, g) Proxy servisini isletmek ve kullanrcrlanna destek vermek. YTKLRi Gdrevli bulundugu grup ile ilgili ig ve iglemleri organize etmek. Personele tam gtine kadar izin vermek{am grin ve fazla izinleri deoerlendirerek idareye teklif etmek. / Gdrev alanr ile ilgili aragtrrma faaliyetlerinde bulunarak Bilgi iglem Daire Bagkanrna rapor vermek, -/ Meuzuat gereoince gdrevleriyle ilgili uygulamalara iligkin grtig ve dnerilerini bildirmek.

6 K-3 ANKARA Univensiresi cdnrv rantmr FoRMU BOLOMu BAGL BiRiM UNVAN AO SOYAD BLGi iglm DAiR BA$MNLG ilgi lsbm Daire Ba$kanl Taflnrr Kayrt ve Kontrol Yetkilisi Yusuf KAYA + Resul SPTQ SORUMLULUKLAR 1- "5018 sayr Kamu MaliYnetimive KonlrolKanunu" ve "Tagrnrr MalYdnetmelifi" Geregi Sotumluluklan r' Kendilerine verilen g(jrevleri mevzuata, plan ve programlara uygun olarak zamanrnda ve eksiksiz yerine getirmekten sorumlududar. r' Gdrevliler, gorevlerinin gerektirdigi mesleki yeterlili0i geligtirmek zorundadrr. 2- ldare Tarafrndan Devredilen Sorumluluklar / Bilgi illem oairesi taflnrr iglemlerinde Bilgi iglem Daire Baskanrna kargr sorumluluk. f- ilgili Mevzuat Geregi Gorevleri GORV ALAN a) Harcama bkimince edinilen tagrnrrlardan muayene ve kabulti yaprlanlan cins ve niteliklerine gdre sayarak, tartarak, dl9erek teslim almak, doorudan tiiketilmeyen ve kullanrma verilmeyen tagrnrrlan sorumlulu0undaki ambarlarda muhafaza etmek. b) Muayene ve kabul i$lemi hemen yaprlamayan tagrnrrlan kontrol ederek teslim almak, bunlann kesin kabulii yaprlmadan kullanrma verilmesini dnlemek. c) Tagrnrrlarrn girig ve Qrkrgrna iligkin kayrtlan tutmak, bunlara iliskin belge ve cetvelleri diizenlemek ve tagrnrr ydnetim hesap cetvellerini konsolide gdrevlisine gdndermek. g) Tijketime veya kullanrma verilmesi uygun gdnjlen ta$rnrrlan ilgililere teslim etmek, d) Tagrnrrlann yangrna, rslanmaya, bozulmaya, qahnmaya ve benzeri tehlikelere kargr korunmasr iqin gerekli tedbirleri almak ve anmasrnrsaglamak. e) Ambarda galnma veya olaoaniistl nedenlerden dolay meydana gelen azalmalan harcama yetkilisine bildirmek. 0 Ambar sayrmrnr ve stok kontroltnu yapmak, harcama yetkilisince belidenen asgari stok seviyesinin altrna diigen tagrnrdarl harcama yetkilisine bildirmek. g) Kullanrmda bulunan dayanrkl tagrnrrlan bulunduklan yerde kontrol etrnek, sayrmlannr yapmak ve yaptrrmak. g) Harcama biriminin malzeme ihtjyag planlamasrnrn yaprlmasrna yardrmcl olmak, h) Kayrtlannr tuttuou tagrnrrlarrn ydnetim hesabrnr hazrrlamak ve harcama yetkilisine sunmak. Aynca tagrnrr kayrt ve kontrol yetkilileri, sorumluluklannda bulunan ambarlarda kasrt, kusur, ihmal veya tedbirsizlikleri nedeniyle meydana gelen kayrp ve noksanlrklardan sorumludurlar. 2- idare Taratrndan Verilen GOrevlel * Uzmanftk Alanr ile ilgillverilen GOrevler a) Harcama bi mince edinilen tagrnrrlardan muayene ve kabulii yaprlanlan cins ve niteliklerine gdre sayarak, tartarak, olqerek teslim almak, dogrudan tiiketilmeyen ve kullanrma verilmeyen ta$rnrrlan sorumlulugundaki ambadarda muhafaza efnek. b) Muayene ve kabul iglemi hemen yaprlamayan ta$rnrrlan kontrol ederek teslim almak, bunla(n kesin kabulii yaptlmadan kullanrma verilmesini nlemek.

7 c) Tagrnrrlafln girig ve grkrirna iligkin kayttlan tutmak, bunlara iligkin belge ve cetvelleri dtzenlemek ve ta$rnrr ydnelim hesap cetvellerini konsolide gdrevli$ine gdndermek. C) Tiketime veya kullanrma verilmesi uygun giirtilen ta$rnrrlan ilgililere leslim elmek. d) Tagrnrrlann yangrna, rslanmaya, bozulmaya, 9a[nmaya ve benzeri tehlikelere karsr korunmasr igin gerekli tedbirleri almak ve atnmasrnr saglamak. e)ambarda galnma veya olaganiistu nedenlerden dolayr meydana gelen azalmalan harcama yetkilisine bildirmek. 0 Ambar sayrmrnr ve stok kontroliinil yapmak, harcama yetkilisince belirlenen asgari stok s viyesinin altrna driien tagrnrrlan harcama yetkilisine bildirmek. g) Kullanrmda bulunan dayanrkl tagrnrrlaa bulunduklan yerde kontmletmek, sayrmlarrnr yapmak ve yaptrrmak, g) Harcama biriminin malzeme ihtiyag planlamasrnrn yaprlmasrna yardrmcr olmak. h) Kayrtannr tutluou tagnrrlann yiinetim hesabrnr hazrdamak ve harcama yet(ilisine sunmak. Aynca ta$rnrr kayrt ve kontrol yetkilileri, sorumluluklannda bulunan ambarlarda kasrt, kusur, ihmal veya tedbirsizlikleri nedeniyle meydana gelen kayrp ve noksanhklardan sorumlududar. YTKLR / Gdrevli bulunduou grup ile ilgili ig ve iglemleri organize etmek. / Grev alanr ile ilgiliaragtrrma faaliyeterinde bulunarak Bilgi lglem Daire Ba$kanrna raporvermek. l,,levzuat gereoince gdrevleriyle ilgili uygulamalara iliskin gdrrjg ve nerilerini bildirmek.

8 K-3 ANKARA Uruivrnsiresi ORV TANM FORMU BOLt}MO BAGLr BlRlMl UNVAN AO SOYAD BiLG $LM DAR 8A$KANLG Bilgi iglem Daire Ba$kanl Teknik Destek Sorumlusu ResulSPTQ S0RUTLULUKLAR l. "Ankara 0niversitesi Biligim Hizmetve Kaynaklan (BDHlKullanrm YOnergesi" Gelegi Sorumlutuklan r' Kendilerine veriien gdrevleri me\rzuata, plan ve programlara uygun olarak zamanrnda ve eksiksiz yerine getirmekten sorumludurlar. r' Grirevliler, gdrevlerinin gerektirdi0i mesleki yeterlili0i geligtirmek zorundadrr. 2- ldare Taratrndan Devredilen Sorumluluklar / Ankara 0niversitesi biligim kaynaklannrn planlanmasr, temini, daortrmr, kulianrmr, bakrm-onaflm ve destek hizmetleri verilmesi itlerinde Bilgi lqlem Daire Baikanrna kargr sorumluluk, 1- llgili Mevzuat ceregi corevleri GORV ALAN a) Ankara 0niversitesi biliiim kaynaklannrn planlanmasr, temini, dao(rmr, kullanrmr, bakrm-onanm ve destek hizmetleri verilmesi. 2- ldare Tarafrndan Vedlen GOr vler a Grup Sorumlusu olarak Verilen Gorevlel - Grup qaftganlannrn ydnetimi ve organizasyonu a Uzmanlk Alanr ile llgili Verilen Gdrevler a) Bilgisayar,ryazrcr/Tarayrcr vb. malzeme amlan iqin gartname hazrrlamak, b) Satrn alnan malzemelerin muayene ve dagrtrmr, c) Birimlerden gelen bilgisayarlafln anzasrnr gidermek, garanti siiresi igindeki cihazlan firmaya gdndererek onanmrnr s4lamak, d) oonanrm yukseltilmesi ve yazr m g0ncellemeleri, e) Universitemiz birimlerinin teknik personel e0itimlerin i yapmak, ihtiyag duyulmasr durumunda destek vermek, 0 Yeterliteknik destek elemanr olmayan birimlerin bilgisayar agr baglantrsrnr gergeklegtirip sorunlarrnr gdzmek, g) Universitemiz birimlerinde hurdaya aynlacak Bilgisayar,rYazrcr/Tarayrcr vb. malzemelerin iqin olugturulan hurda komisyonuna uzman i.iye gdndermek; hurdaya aynlacak biligim malzemelerinin uygunlu0unu denetlemek. YTKLRi./ Gdrevli bulundugu grup ile ilgili ig ve iglemleri organize etmek. Personele tam gline kadar izin vermek-tam g0n ve fazla izinleri deoerlendirerek idareye teklif etmek. Gdrev alanr ile ilgili aragtrrma faaliyetlerinde bulunarak Bilgi ltlem oaire Bagkanrna rapor vennek. / Mevzuat geregince gdrevleriyle ilgili uygulamalara iligkin gtirtig ve onerilerini bildirmek.

9 K-3 ANKARA Uruivensirrsi cdnev rantmt FoRMU BOLOMu BAGLr BiRlMl UNVAN AD SOYAO BiLG $LM DAR 8A$KANLC Bilgi lilem Daire Bagkanl Yazrhm Sorumlusu Muhittin ALTNKAYA SORUMLULUKLAR. "551 sayrh internet ortamrnda Yaprlan Yayrnlann Dlzenlenmesi ve Bu Yayrnlar Yoluyla lslenen Suglarla M0cadele dilmesi Hakkrndaki Kanun", "ULAKB M Kabul dilebilir Kullantm Politikasr Sozlegmesi" ve "Ankara Universitesi Biligim Hizmet ve Kaynaklan (BDH) Kullanrm Ynergesi" Geregi Sorumluluklan r' Kendilerine verilen gdrevleri mevzuata, plan ve programlara uygun olarak zamanrnda ve eksiksiz yerine getirmekten sorumludurlar. r' Grevliler, gorevlerinin gerektirdioi mesleki yeterliligi geligtirmek zorundadtr. 2. ldare Tarafrndan Devredilen Sorumluluklar / Ba$kanfigrmrz tarafrndan iiretilmi$ ve 0niversitemiz birimleri tarafrndan kullanrlmakta olan programlann giincellenmesi ve geligtirilmesi, gelen program taleplerinin imkan dahilinde ise yazrlmasr, imkan dahilinde degilse kurum drglndan temin edilmesi konulannda danrgmanlk ve destek hizmeti verilmesi iglerinde Bilgi iglem Daire Bagkanrna kargl sorumluluk. GORV ALAN 1. llgili Mevzuat Geregl Gdrevleri a) Bagkanlr0tmrz taraftndan Uretilmig ve Universitemiz birimleri tarafrndan kullanrlmakta olan programlann giincellenmesi ve geligtirilmesi, gelen program taleplerinin imkan dahilinde ise yazrlmasr, imkan dahilinde degilse kurum drirndan temin edilmesi konulannda danrgmanhk ve destek hizmetive lmesi. 2- ldare Tarafrndan Verilen Grevler o- Gruo Sorumlusu Olarak Verilen Gorevler - Grup gahfnlannrn ydnetimive organizasyonu o- Uzrnank Alanr ile llgili Verilen Grevler rl a) Yazrhm projeleri hazulamak, b) Yazrhm grubunu ytinetmek, ] c) lhtiyaq duyan birimlere teknik destek vermek, ] d) erogram analiziyapmak. e) Kurum drsrna yaphnlacak programlar igin gartname hazrrlamak ve projeyi ydnelmek 0 Gorevleriy'e ilgili mevzuatrn uygulanmasrna iligkin gni$ ve dnerilerini bildirmek, g) Gdrev alanryla ilgili araitrnna. inceleme ve etrit yapmak ve bunlarr raporlamax, h) ldare tarafrndan yaprlacak eoitjm programr hazrr k galgmalanna ve uygulamalanna katrlmak. i) Amirleri tarafrndan verilen benzeri gorevleri yapmak. YTKLRi -/ Gdrevli bulundugu grup ile ilgill ii ve iglemleri organize etmek. / Personele tam giine kadar izin vermek{am giln ve fazla izinleri deoedendirerek idareye teklif etmek. / Gdrev alanr ile ilgili aragtrrma faaliyetlerinde bulunarak Bilgi lglem Daire Bagkanrna rapor vermek. i,4evzuat geregince gdrevleriyle ilgili uygulamalara iligkin gdftig ve dnerilerini bildirmek.

MEBte OYP 'de gdrev alan personellerin Doner Sermaye iglemlerini ve ddemelerini yadar.

MEBte OYP 'de gdrev alan personellerin Doner Sermaye iglemlerini ve ddemelerini yadar. T.C. ANKARA UNiVERSiTESi A- ffi 0l- Akademik ve idari personelin maa$ islemlerini ve ddemelerini yapar. 02- Personelin yurt igi, )urt dl$r geqici gorev yolluklan ile si.lrekli gdrev yolluklarrnr icin gerekli

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI BİLGİ İŞLEM Sekreterya Teknik ve İdari Hizmetler Şube Müdürlüğü Donanım Hizmet Ağ Sistem Yazılım-Web Tasarım İdari Hizmetler Teknik Servis Personeli Önder DAĞLI Ağ Yönetimi Engin TÜRK Web Tasarım Alperen

Detaylı

EK-3 ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU GÖREV TANIMI FORMU

EK-3 ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU GÖREV TANIMI FORMU YÜKSEKOKULU GÖREV TANIMI UNVANI : Yüksekokul Müdürü (Harcama Yetkilisi) ADI SOYADI : Prof. Dr. Serap ALSANCAK 5018 Sayılı KMY ve K Kanununun 32.maddesine göre; Harcama Yetkilileri, harcama talimatlarının

Detaylı

ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE

ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK, İLKELER ve TANIMLAR Amaç Madde 1- Bu

Detaylı

T.C. BUCA BELEDİYESİ İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. BUCA BELEDİYESİ İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ GENEL GÖREVLERİ İM.GT.01 SAYFA NO: 1/15 NO: 02 1. Yemekhane hazırlama ve günlük yemek dağılımını sağlamak. 2. Yemekhanenin temizliğinden sorumlu olmak. 3. Yemekler ile ilgili talep ve şikâyetleri dikkate

Detaylı

DENĠZLĠ BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYESĠ GENEL SEKRETERLĠĞĠNĠN TEġKĠLAT YAPISI VE ÇALIġMA ESASLARINA DAĠR YÖNETMELĠK

DENĠZLĠ BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYESĠ GENEL SEKRETERLĠĞĠNĠN TEġKĠLAT YAPISI VE ÇALIġMA ESASLARINA DAĠR YÖNETMELĠK DENĠZLĠ BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYESĠ GENEL SEKRETERLĠĞĠNĠN TEġKĠLAT YAPISI VE ÇALIġMA ESASLARINA DAĠR YÖNETMELĠK BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu yönetmeliğin amacı; Denizli

Detaylı

PERSONELİN GÖREVLERİ VE SORUMLULUKLARI GÖREV ÜNVANI: MÜDÜR I-GÖREV VE SORUMLULUKLARI

PERSONELİN GÖREVLERİ VE SORUMLULUKLARI GÖREV ÜNVANI: MÜDÜR I-GÖREV VE SORUMLULUKLARI PERSONELİN GÖREVLERİ VE SORUMLULUKLARI GÖREV ÜNVANI: MÜDÜR 1. Müdürlük işlerinin kanun, nizamname ve talimatnamelere göre yapılmasını temin etmek. 2. Personel arasında disiplini ve işbirliğini kurmak,

Detaylı

17.1 : AMAÇ, KAPSAM, YASAL DAYANAK, UYGULAMA USUL VE ESASLARI, İLKELER VE TANIMLAR

17.1 : AMAÇ, KAPSAM, YASAL DAYANAK, UYGULAMA USUL VE ESASLARI, İLKELER VE TANIMLAR BÖLÜM 17 : YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ 17.1 : AMAÇ, KAPSAM, YASAL DAYANAK, UYGULAMA USUL VE ESASLARI, İLKELER VE TANIMLAR Amaç Madde 1:Bu yönergenin amacı ; Muratpaşa Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğünün organizasyon

Detaylı

ZABITA DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER BÜRO AMİRLİĞİ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE

ZABITA DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER BÜRO AMİRLİĞİ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE ZABITA DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER BÜRO AMİRLİĞİ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE Amaç BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK ve TANIMLAR Madde 1- Bu yönergenin amacı; Denizli

Detaylı

lo"t* YETKiLi : gef AOLUM : Personel Biirosu c0rf,wi : Yazr igleri Memuru BOLUM : Personel Biirosu corevli : Ewak Kayrt Memuru cdnrvr,rni:

lot* YETKiLi : gef AOLUM : Personel Biirosu c0rf,wi : Yazr igleri Memuru BOLUM : Personel Biirosu corevli : Ewak Kayrt Memuru cdnrvr,rni: ilahiyat FAKULTESi BURoLARINA AiT GOREV TANIMI PERSONEL BTIROSU 1. Fakiiltemizin akademik ve idari personelinin atama ve emeklilik gibi buna benzer cizliik ielemlerini kanun ti.iziik ve ydnetmelikler gergevesinde

Detaylı

DÖNER SERMAYE BİRİMİ GÖREV, İŞ TANIMLARI VE GEREKLERİ BELGELERİ

DÖNER SERMAYE BİRİMİ GÖREV, İŞ TANIMLARI VE GEREKLERİ BELGELERİ DÖNER SERMAYE BİRİMİ GÖREV, İŞ TANIMLARI VE GEREKLERİ BELGELERİ DÖNER SERMAYE MUHASEBE YETKİLİSİ Sayfa No ~ 1 ~ İŞİN KISA TANIMI: Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından belirlenen amaç, ilke ve

Detaylı

İŞLEM SÜRECİ BAŞLANGIÇ

İŞLEM SÜRECİ BAŞLANGIÇ BİRİM ADI Ana Süreç Adı Harcama birimimizce satın alınan tüketim malzemesi ve dayanıklı taşınırlar iş süreci Satın alınan malzemelerin muayene komisyonuna sunulması Muayene Komisyonu Kabulü yapılanları

Detaylı

TÜTÜN EKSPERLİĞİ YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ Görev Tanımları

TÜTÜN EKSPERLİĞİ YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ Görev Tanımları 1 / 13 1.1. Yüksekokul Müdürü Görev Tanımı 1.2 Görevin Adı : Yüksekokul Müdürü 1.3 Bağlı Bulunduğu Unvan : Rektör Yönetimi altında bulunan Yüksekokulda verilen eğitim öğretim hizmetlerinin en üst düzeyde

Detaylı

YAZI İŞLERİ VE KARARLAR DAİRESİ BAŞKANLIĞI YAZI İŞLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE

YAZI İŞLERİ VE KARARLAR DAİRESİ BAŞKANLIĞI YAZI İŞLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE YAZI İŞLERİ VE KARARLAR DAİRESİ BAŞKANLIĞI YAZI İŞLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK, İLKELER ve TANIMLAR Amaç Madde 1- Bu

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ Ziraat Fakültesi Dekanlığı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ Ziraat Fakültesi Dekanlığı ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ Ziraat Fakültesi Dekanlığı GÖREVİN ADI GÖREVİN KAPSAMI : Dekan : Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi 1. GÖREV VE SORUMLULUKLAR 1. Fakülte kurullarına

Detaylı

FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE

FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK ve TANIMLAR Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı; Denizli

Detaylı

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI BİLGİ İŞLEM Sekreterya Teknik ve İdari Hizmetler Şube Müdürlüğü Ümit ÇUKURÇAYIR Teknik Servis Hizmet Birimi Birim Sorumlusu : Şahin KURT Network Sistem Birimi Yazılım-Web Tasarım Birimi Birim Sorumlusu

Detaylı

T.C. Har',r,, i,'l,iersitesi Trp Fakfiltesi Aragttrba ve Uygulama Hastanesi. l.^..\ rc'.cq. Toplam. Genel Toplam(KDV

T.C. Har',r,, i,'l,iersitesi Trp Fakfiltesi Aragttrba ve Uygulama Hastanesi. l.^..\ rc'.cq. Toplam. Genel Toplam(KDV T.C. Har',r,, i,'l,iersitesi Trp Fakfiltesi Aragttrba ve Uygulama Hastanesi l.^..\ rc'.cq Toplam Genel Toplam(KDV idare No : 63760.38.32.00.01.330 idare Adr : Han'an Universitesi Ara$hrma ve Uygulama Hastanesi

Detaylı

KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRESİ BAŞKANLIĞI. Daire Başkanlığı. Daire Başkanı. Genel Sekreter

KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRESİ BAŞKANLIĞI. Daire Başkanlığı. Daire Başkanı. Genel Sekreter Daire Başkanlığı Daire Başkanı Genel Sekreter Kütüphane hizmetlerinin aksamadan yürütülebilmesi için yeterli kadroyu oluşturup, iş bölümüne giderek, personeli üzerinde genel eğitim ve denetim görevini

Detaylı

corrv ranrmr FoRMU EK-3 ANKARA Univensiresi

corrv ranrmr FoRMU EK-3 ANKARA Univensiresi EK-3 ANKARA Univensiresi corrv ranrmr FoRMU BOLUMU BAELI BIRIMi Uzaktan E[itim Merkezi MUdUrlUgu Ogenci igleri Birirni Ogenci igleri Sorumlusu Ahu CENGIZ SARI t. Kendilerine verilen g6revleri mevzuata,

Detaylı

KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANI GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI

KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANI GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANI GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI Doküman No: KOS-2.5.3.1 Yürürlük Tarihi: 01.01.2014 Revizyon No/Tarih: Bağlı Olduğu ve Amiri Kendisine Bağlı ler ve Kadrolar Görevde

Detaylı

ffi : Teklif Birim Fiyar-igin Tamamr ihriyac LisrESi Op.Dr.Ciineyit c0neg Bashekim Yardrmcrsr

ffi : Teklif Birim Fiyar-igin Tamamr ihriyac LisrESi Op.Dr.Ciineyit c0neg Bashekim Yardrmcrsr ffi T.C. sae LrK BAKANL GI BATMAN BOLGE DEVLET HASTANEsi SATTNALMA KoMisyoN BA$KANLtdr -j 05.08.2011 Sayrn:. Kurumumuzun ihtiyacr olan On iki Ayhk Qevre Yonetimi Ve Danrgmanhk Hizmeti Ahmr igi satrn altnacaktlr.

Detaylı

BOLU ILI. BOLU BELEDiYES. remizlik i gr,nni uunirru,ucu. connv, yprxi ve soruml,ur-,uxr-,,rrr ir,n. qali$ma usur, ve ESASLARTNI r.lir.

BOLU ILI. BOLU BELEDiYES. remizlik i gr,nni uunirru,ucu. connv, yprxi ve soruml,ur-,uxr-,,rrr ir,n. qali$ma usur, ve ESASLARTNI r.lir. BOLU ILI BOLU BELEDiYES remizlik i gr,nni uunirru,ucu connv, yprxi ve soruml,ur-,uxr-,,rrr ir,n qali$ma usur, ve ESASLARTNI r.lir vonnrvrnr,ir -1,- GENELGETEKqE 5393 sayrh Belediye Kanunu' nun 15. Maddeqi

Detaylı

1. Kigi ve Onay Bilgileri girig iglemleri:

1. Kigi ve Onay Bilgileri girig iglemleri: 6245 sayrh Harcrrah Kanunu Yurtigi Gegici Gtirev Yollulu Hazrrlama Ktlavuzu 1.GiRi9 Bu krlavuz, 6245 sayrh Harcrrah Kanunu hukiimlerine gdre diizenlenen yurtigi ge9ici gdrev yolluf,u i$lemlerinin Kamu

Detaylı

- Genel Kurul Kararr - Uygulama Esas ve Usulleri .-.-

- Genel Kurul Kararr - Uygulama Esas ve Usulleri .-.- % T. C. YUKSUKOGRE'I'I\I KURULU BASKANLIEI Sayr : Konu : B.30.o. imi.o.oo.oo.01/ 6l 8< ttq3o Tezsiz Yuksek Lisans Bilkent / ANKARA.a2...o.L,.2a.aJ 2547 sayfi YUksekogretim Kanununun ek 27 nci maddesi gere$ince

Detaylı

DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ Kuruluş, Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik Amaç, Kapsam, Dayanak, Kuruluş ve Tanımlar

DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ Kuruluş, Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik Amaç, Kapsam, Dayanak, Kuruluş ve Tanımlar DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ Kuruluş, Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik Amaç, Kapsam, Dayanak, Kuruluş ve Tanımlar Amaç : BİRİNCİ BÖLÜM Bu yönetmeliğin amacı; Araklı Belediye Başkanlığı Destek

Detaylı

: fiim Kalemlcre fgklifverilmesi Zorunludur

: fiim Kalemlcre fgklifverilmesi Zorunludur T.C. sadlik BAKANL16I T.IRKiYE KAMU HASTANELERi BiRLidi BATMAN BOLCE DEVLET HASTANf,Si Sayr : 8.10.4.1SM.4.72.00.20/ Konu ; Tcklifc Davet Sayrn :... Kurumumuzun ihti)'acr olan GULNAZ AKKOYLN icin KvC MALZ

Detaylı

ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK, İLKELER ve TANIMLAR

ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK, İLKELER ve TANIMLAR ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK, İLKELER ve TANIMLAR Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı; Denizli Büyükşehir Belediyesi

Detaylı

it planlan hazrrlamak

it planlan hazrrlamak T.C. ANXARA ONIVER.SITESI REKIoRLUGU Personel Dalre BagkanltEr G6REU TANIM FORTU BiRirl ALT BiRiiI ALT BiRiM YETxiLiSi : Personel Daire Baskanhitt :Personel Daire Baskanr Halll lbrahlm TUTAK P Eon l Evrak

Detaylı

T.C. BUCA BELEDİYESİ VETERİNER İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ VETERİNER İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GENEL GÖREVLERİ

T.C. BUCA BELEDİYESİ VETERİNER İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ VETERİNER İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GENEL GÖREVLERİ VİM.GT.01 T.C. GENEL GÖREVLERİ SAYFA NO: 1/9 VETERİNER İŞLERİ Tel: 453 88 89 1. Bulaşıcı hayvan hastalıkları ile mücadele edilmesi, 2. Şehir içerisinde Sahipli (Kanatlı Hayvan, Koyun, Keçi, Sığır gibi

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ Tıp Fakültesi Dekanlığı GÖREV TANIM FORMU

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ Tıp Fakültesi Dekanlığı GÖREV TANIM FORMU Yardımcısı Afitan ÇEVRİM Görev Tanımı a) Havale edilen evrakı teslim alarak, personel arasında dağılımını yapmak b) Birim çalışanları tarafından hazırlanan evrakın kontrolünü yaparak lık makamına sevkini

Detaylı

Ali ÖZTÜRK Daire Başkanı

Ali ÖZTÜRK Daire Başkanı Sayfa No : 1/17 Ali YÜKSEL Daire Başkanı Şube Müdürü Strateji Geliştirme Birimlerinin Çalışma Usul Ve Esasları Hakkında Yönetmelikte yer alan görevlerin mevzuata uygun, tam, zamanında ve doğru olarak yerine

Detaylı

Doç. Dr. Halit ÇİÇEK Müdür GÖREV DETAYI

Doç. Dr. Halit ÇİÇEK Müdür GÖREV DETAYI Doç. Dr. Halit ÇİÇEK Müdür 1. Merkezi temsil etmek, 2. Yönetim kuruluna başkanlık etmek, 3. Yönetim kurulunun hazırladığı çalışma programlarını ve alınan kararları uygulamak, 4. Kurs programların başarılı

Detaylı

SĠVĠL SAVUNMA UZMANLIĞI TEġKĠLAT YAPISI VE ÇALIġMA ESASLARINA DAĠR YÖNERGE. BĠRĠNCĠ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKĠ DAYANAK, ĠLKELER ve TANIMLAR

SĠVĠL SAVUNMA UZMANLIĞI TEġKĠLAT YAPISI VE ÇALIġMA ESASLARINA DAĠR YÖNERGE. BĠRĠNCĠ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKĠ DAYANAK, ĠLKELER ve TANIMLAR SĠVĠL SAVUNMA UZMANLIĞI TEġKĠLAT YAPISI VE ÇALIġMA ESASLARINA DAĠR YÖNERGE BĠRĠNCĠ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKĠ DAYANAK, ĠLKELER ve TANIMLAR Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı; Denizli Belediyesi Sivil Savunma

Detaylı

ETÜT PROJE MÜDÜRLÜĞÜ TEġKĠLAT YAPISI VE ÇALIġMA ESASLARINA DAĠR YÖNERGE. BĠRĠNCĠ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKĠ DAYANAK, ĠLKELER ve TANIMLAR

ETÜT PROJE MÜDÜRLÜĞÜ TEġKĠLAT YAPISI VE ÇALIġMA ESASLARINA DAĠR YÖNERGE. BĠRĠNCĠ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKĠ DAYANAK, ĠLKELER ve TANIMLAR ETÜT PROJE MÜDÜRLÜĞÜ TEġKĠLAT YAPISI VE ÇALIġMA ESASLARINA DAĠR YÖNERGE BĠRĠNCĠ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKĠ DAYANAK, ĠLKELER ve TANIMLAR Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı; Denizli Belediyesi Etüt Proje

Detaylı

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ PERSONEL DURUMU VE 2015 YILI İŞ DAĞILIMI 1-Prof.Dr. Özlem YAVUZ Enstitü Müdürü Telefon: :0266 612 14 62 Dahili:1113 Enstitü Sekreteri: 1-Fatma İŞLER

Detaylı

Acrk teblieat adresi. Telefon ve Faks numarasl. Not:

Acrk teblieat adresi. Telefon ve Faks numarasl. Not: Acrk teblieat adresi Telefon ve Faks numarasl Not: Srra No Mal Kaleminin Adr ve Krsa Agrklamasr Miktarr Tutarr (Para birirni,t belirtilerek) Toplam Tutar (K.D.V Haric) *Tabloya gerektiti kadar satrr eklenecektir.

Detaylı

T. C İzmir Bornova Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik

T. C İzmir Bornova Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik T. C İzmir Bornova Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 Bu yönetmelik; Belediye hizmetlerinin

Detaylı

Sayr :8.10.1.HSK.0.82.00.00-2 (J (^C,'3 Konu : Askerlik Sevk l'ehir lqlemleri. 6ENELGE 2012t.O..t1

Sayr :8.10.1.HSK.0.82.00.00-2 (J (^C,'3 Konu : Askerlik Sevk l'ehir lqlemleri. 6ENELGE 2012t.O..t1 T.C. SACLKBAKANLICI Tiirkiye Halk Salhlr Kurumu Baqkanhfr Sayr :8.10.1.HSK.0.82.00.00-2 (J (^C,'3 Konu : Askerlik Sevk l'ehir lqlemleri { {,l {, 1c,\'L 6ENELGE 2012t.O..t1 Askerlik sevk lehir iglemlerinde

Detaylı

İŞ AKIŞI ŞEMASI FORMU

İŞ AKIŞI ŞEMASI FORMU Birimin Adı: Taşınır Kayıt Birimi 130.14.1 Sürecin Adı ve Kodu Ambar Giriş Çıkış İşlemleri İhtiyaç Bildiren Birim Harcama Yetkilisi Taşınır Kayıt İşlemleri İhtiyaç Bildiren Birim Harcama Yetkilisi İlgili

Detaylı

,:t? KYS : Kalite Yonetim Sistemini, ixttl9i. VER : Olgme ve izleme sonuglarrnr, ifade eder. 4.iLGiLiDOKUMAN 1.AMA9 2.KAPSAM 3.TANIMLAR 6.

,:t? KYS : Kalite Yonetim Sistemini, ixttl9i. VER : Olgme ve izleme sonuglarrnr, ifade eder. 4.iLGiLiDOKUMAN 1.AMA9 2.KAPSAM 3.TANIMLAR 6. ,:t? ixttl9i VERI ANALIZ REHBERI 1.AMA9 iyilegtirme veya Diizeltici/ Onleyici faaliyet yapmak iizere olgme ve izleme sonuglanntn analizinde, uygunsuzluklarrn nedenlerini ve goztimlerini saptamada yontem

Detaylı

FAf. I i,/'l '\- i'.; ' r. i) Ydnetim Kurulu: Anadolu Universitesi Yaqamboyu Ofrenim Uygulama ve. sirixci noluvr

FAf. I i,/'l '\- i'.; ' r. i) Ydnetim Kurulu: Anadolu Universitesi Yaqamboyu Ofrenim Uygulama ve. sirixci noluvr .. I ".'l -" )f,/7.,90/l,/ // - / -/ ANADOLU UNivrnsirnsi PERSONEL BELGELENDiRMN NiNiUi (ANAPER) yonnncrsi Amag sirixci noluvr Amag, Kapsam, Dayanak, Tanrmlar ve Krsaltmalar MADDE 1 - Bu ydnergenin?macu

Detaylı

,lgahgma. i) Birim : Mtidtirli.ik btinyesinde Miidiir'e baeh olarak, servisler ile hizmetlerin ytiriitiilmesini sa[layan bdliimtin

,lgahgma. i) Birim : Mtidtirli.ik btinyesinde Miidiir'e baeh olarak, servisler ile hizmetlerin ytiriitiilmesini sa[layan bdliimtin NTALY,A. MURATPA$A BELEDiYE MECLiSiNiN 02.05.2012 TARII{ VE 147 SAYILI KARARI Giindemin 10. Maddesi Karar No. 147 Ozii: Karma Komisyon raporu dofirultusunda hazrrlanan Temizlik leleri Miidiirliifii Qahgma

Detaylı

T.C NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ MERAM TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ MALZEME VE CİHAZLARIN YÖNETİMİNE İLİŞKİN PROSEDÜR

T.C NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ MERAM TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ MALZEME VE CİHAZLARIN YÖNETİMİNE İLİŞKİN PROSEDÜR SAYFA NO 1 / 5 1. AMAÇ: Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesinde kullanılmakta olan tüm dayanaklı taşınırların; istemi, satın alınması, depo kayıtlarının, kullanıcı eğitimlerinin,

Detaylı

T.C. ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU İDARİ PERSONEL GÖREV TANIMLARI Doküman No:Kos-2.4 Yayın Tarihi: 07/02/2014 Revizyon No/Tarihi:

T.C. ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU İDARİ PERSONEL GÖREV TANIMLARI Doküman No:Kos-2.4 Yayın Tarihi: 07/02/2014 Revizyon No/Tarihi: T.C. ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU İDARİ PERSONEL GÖREV TANIMLARI Doküman No:Kos-2.4 Yayın Tarihi: 07/02/2014 Revizyon No/Tarihi: No:03.2 01.2 Görevi : Yüksekokul Sekreteri Sorumlu Olduğu Üst

Detaylı

TAŞINIR KAYIT İŞLEMLERİ

TAŞINIR KAYIT İŞLEMLERİ TAŞINIR KAYIT İŞLEMLERİ 1. SATIN ALINAN TAŞINIRIN GİRİŞ İŞLEMİ 1.1. İHTİYAÇ TESPİTİ VE SATIN ALINMASI İŞLEMİ 1.2. TAŞINIRIN MUAYENE VE KABUL İŞLEMLERİ 2. BAĞIŞ VE YARDIM YOLUYLA EDİNİLEN TAŞINIR İŞLEMLERİ

Detaylı

DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNETMELİĞİ

DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNETMELİĞİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönetmeliğin amacı, Belediye Meclisi nin 07.05.2007 tarih ve

Detaylı

1. Birim deposunda fiili sayım yapılmak suretiyle İhtiyaç duyulan taşınırlar belirlenir.

1. Birim deposunda fiili sayım yapılmak suretiyle İhtiyaç duyulan taşınırlar belirlenir. İŞ AKIŞ ANALİZİ TAŞINIR MAL YÖNETİMİ İŞLEMLERİ 1- Satın Alınan Taşınırın Giriş İşlemi 1.1- İhtiyaç Tespiti ve Satın Alınması İşlemi 1. Birim deposunda fiili sayım yapılmak suretiyle İhtiyaç duyulan taşınırlar

Detaylı

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ [Yıl] OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ BİRİM İŞLEM YÖNERGESİ ler Envanteri HGE.001 Dekanlığı kıyasladığında çok daha büyük önem taşıyan görevlere hassas görevler denir.

Detaylı

İLLER BANKASI ANONİM ŞİRKETİ

İLLER BANKASI ANONİM ŞİRKETİ İLLER BANKASI ANONİM ŞİRKETİ 31.12.2013 tarihi itibari ile Bağımsız Denetim Raporu, Mali Tablolar ve Dipnotlar, Genel Kurula sunulan Özet Yönetim Kurulu Raporu ile 6107 sayılı İller Bankası Anonim Şirketi

Detaylı

SUSUZ MESLEK YÜKSEKOKULU TEŞKİLAT YAPISI MÜDÜR

SUSUZ MESLEK YÜKSEKOKULU TEŞKİLAT YAPISI MÜDÜR SUSUZ MESLEK YÜKSEKOKULU TEŞKİLAT YAPISI MÜDÜR YÜKSEKOKUL KURULU YÖNETİM KURULU MÜDÜR YARDIMCISI MÜDÜR YARDIMCISI BÖLÜMLER -Finans Bankacılık Ve Sigortacılık - Hukuk - Mimarlık ve Şehircilik Planlama -

Detaylı

ALAŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU PERSONELİ GÖREV TANIMLARI

ALAŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU PERSONELİ GÖREV TANIMLARI U GÖREV TANIMLARI 2017 U GÖREV U PERSONELİ GÖREV TANIMLARI Meslek Yüksekokul Müdürü Rektör Yüksekokul Kurullarına başkanlık etmek, Yüksekokul Kurullarının kararlarını uygulamak ve Yüksekokul birimleri

Detaylı

. *Ayniyat Servisi. KIRKLARETI in 0ZNNIOANOSi rngrir.,ati, qali$ma ESASLARI connv solunru vn ynrri yonnncnsi

. *Ayniyat Servisi. KIRKLARETI in 0ZNNIOANOSi rngrir.,ati, qali$ma ESASLARI connv solunru vn ynrri yonnncnsi KIRKLARETI in 0ZNNIOANOSi rngrir.,ati, qali$ma ESASLARI connv solunru vn ynrri yonnncnsi l.genel Hiikiimler 2. Yetki ve Sorumluluklar 3. Tegkilat ve Gdrevliler 4. Qahgma Esaslan ve Giirev Biiltimii - Genel

Detaylı

sayrh "Belediye Kanunu"nun, l4la ve 15/b maddelerindeki htikiimlere dayanrlarak

sayrh Belediye Kanununun, l4la ve 15/b maddelerindeki htikiimlere dayanrlarak Dayanak Madde 3- Bu yrinetmelik, 1310712005 tarih ve 25874 sayrh Resmi Gazetede yayrmlanan 5393 sayrh "Belediye Kanunu"nun, l4la ve 15/b maddelerindeki htikiimlere dayanrlarak hazrrlanmrgtrr. Tanrmlar

Detaylı

all,r'maz. Madde 6 - Bildirim ve tebligat esaslan

all,r'maz. Madde 6 - Bildirim ve tebligat esaslan izpti n xalir qtleui all,r'maz. Madde 6 - Bildirim ve tebligat esaslan gergevesinde gergekle$tirilir. 6.3. Tebtigatrn hakh veya zorunlu yaprlamamasr halinde Kanunun 65 kanunlanna sunulan ve tarafindan

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN TEKLİF MEKTUBU TCDD 3.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ MAL VE HİZMET ALIM KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA Alsancak/İZMİR

DOĞRUDAN TEMİN TEKLİF MEKTUBU TCDD 3.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ MAL VE HİZMET ALIM KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA Alsancak/İZMİR DOĞRUDAN TEMİN TEKLİF MEKTUBU TCDD 3.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ MAL VE HİZMET ALIM KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA Alsancak/İZMİR Teklif Sahibinin Adı Soyadı/Ticaret Ünvanı : Açık Tebligat Adresi : Bağlı Bulunduğu Vergi Dairesi

Detaylı

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ AKHİSAR MESLEK YÜKSEKOKULU Görev Tanımı ve İş Akış Şemaları İÇİNDEKİLER TABLOSU...İ 1. GENEL GÖREV TANIMLARI...

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ AKHİSAR MESLEK YÜKSEKOKULU Görev Tanımı ve İş Akış Şemaları İÇİNDEKİLER TABLOSU...İ 1. GENEL GÖREV TANIMLARI... 1 / 46 İÇİNDEKİLER TABLOSU İÇİNDEKİLER TABLOSU...İ 1. GENEL GÖREV TANIMLARI...3 1.1. YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ GÖREV TANIMI...3 YÜKSEKOKUL SEKRETERİ GÖREV TANIMI...4 1.3. ÖĞRENCİ İŞLERİ ŞEFİ GÖREV TANIMI...5 1.4.

Detaylı

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ KÖPRÜBAŞI MYO Görev Tanımı ve İş Akış Şeması İÇİNDEKİLER TABLOSU

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ KÖPRÜBAŞI MYO Görev Tanımı ve İş Akış Şeması İÇİNDEKİLER TABLOSU KÖPRÜBAŞI MYO Görev Tanımı ve İş Akış Şeması 1 / 41 İÇİNDEKİLER TABLOSU İÇİNDEKİLER TABLOSU... 1 1. GENEL GÖREV TANIMLARI....2 1.1. Yüksekokul Müdürü Görev Tanımı... 2 1.2. Yüksekokul Sekreteri Görev Tanımı...

Detaylı

Enstitü Sekreteri İbrahim İNAN E- Mail Adresi: ibrahim.inan@omu.edu.tr Telefon: 4829/7401

Enstitü Sekreteri İbrahim İNAN E- Mail Adresi: ibrahim.inan@omu.edu.tr Telefon: 4829/7401 Enstitü Sekreteri İbrahim İNAN E- Mail Adresi: ibrahim.inan@omu.edu.tr Telefon: 4829/7401 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 51/b maddesi gereği; Enstitü Sekreterine bağlı büro ve iç hizmet görevlerini

Detaylı

: Konya Büyükşehir Belediyesini, Destek Hizmetler Dairesi Başkanlığı Kuruluş, Görev ve Çalışma Yönetmeliği

: Konya Büyükşehir Belediyesini, Destek Hizmetler Dairesi Başkanlığı Kuruluş, Görev ve Çalışma Yönetmeliği Konya Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetler Dairesi Başkanlığı Kuruluş, Görev ve Çalışma Yönetmeliği Kabul Tarihi: 12/02/2010 Kabul Sayısı: 65 Sayılı Belediye Meclis Kararı Yayım Tarihi: 06/03/2010 Tarihli

Detaylı

İÇİNDEKİLER TABLOSU 1

İÇİNDEKİLER TABLOSU 1 1/44 İÇİNDEKİLER TABLOSU İÇİNDEKİLER TABLOSU 1 1.GENEL GÖREV TANIMLARI...2 1.1.YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ GÖREV TANIMI...2 1.2.YÜKSEKOKUL MÜDÜR YARDIMCISI GÖREV TANIMI....3 1.3.YÜKSEKOKUL SEKRETERİ GÖREV TANIMI...4

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI İKTİSADİ İŞLETME YÖNERGESİ

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI İKTİSADİ İŞLETME YÖNERGESİ ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI İKTİSADİ İŞLETME YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Faaliyet Alanı Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı, Ondokuz

Detaylı

Siirekli Efitim Aragtrrma ve Uygulama Merkezi

Siirekli Efitim Aragtrrma ve Uygulama Merkezi TOBB Ekonomi ve Teknoloji Universitesi Siirekli Efitim Aragtrrma ve Uygulama Merkezi Say: 72180796/419 Konu: TOBB BfU-SnnA E$tim Programlan Hk. l;:. r!.r : trr.rt!_!.lic*q.r"nt 1. ; \r::: \,,,..,.-j {]nasi

Detaylı

Birim Görev Tanımları. 1- İlahiyat Fakültesi Dekanlığı

Birim Görev Tanımları. 1- İlahiyat Fakültesi Dekanlığı Birim Görev Tanımları 1- Fakülte Sekreterliği Fakülte Taşınır Kayıt ve Kontrol Fakülte Yazı İşleri Fakülte Tahakkuk İşleri Bölüm Başkanlıkları üst yönetim tarafından belirlenen amaç ve ilkelere uygun olarak;

Detaylı

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI İŞ TANIM ÇİZELGESİ. Ahmet SAKIZLI Şube Müdürü

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI İŞ TANIM ÇİZELGESİ. Ahmet SAKIZLI Şube Müdürü 907.SKSDB.İTF 16.02.2018 16.02.2018 1 1 / 13 REVİZYON DURUM Revizyon Tarihi Revizyon Açıklama 16/02/2018 1 Başlangıç 907.SKSDB.İTF 16.02.2018 16.02.2018 1 2 / 13 Adı Vekil Adı Yapılan Yapılma 1 Birimlerden

Detaylı

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ Akademik ve İdari Personel Görev Dağılım Listesi

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ Akademik ve İdari Personel Görev Dağılım Listesi İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ Akademik ve İdari Personel Görev Dağılım Listesi Fakülte Dekanı a. Fakülte kurullarına başkanlık etmek, Fakülte kurullarının kararlarını uygulamak ve Fakülte birimleri

Detaylı

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1- (1)

Detaylı

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu yönetmeliğin

Detaylı

KÜLTÜR, TURİZM VE TANITIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE

KÜLTÜR, TURİZM VE TANITIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE KÜLTÜR, TURİZM VE TANITIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK, İLKELER ve TANIMLAR Amaç Madde 1-

Detaylı

Tercih ve Yerleqtirme iglemlerinin yaprlmasr

Tercih ve Yerleqtirme iglemlerinin yaprlmasr Mi.iracaatlann Kabulti Tercih ve Yerleqtirme iglemlerinin yaprlmasr Sosyo- AH Biilgesi ekonomik geliqmiqlik srralamast 16 No'lu Arag BoYalt ASM 38 No'lu $enpazar ASM * Niifuslar MART 2014 KDS Kayrtlarrna

Detaylı

T.C. MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ GÖRDES MESLEK YÜKSEKOKULU GÖREV TANIMI

T.C. MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ GÖRDES MESLEK YÜKSEKOKULU GÖREV TANIMI Yüksekokul ü/ Rektör Yönetimi altında bulunan Yüksekokulda verilen eğitim öğretim hizmetlerinin en üst düzeyde yürütülmesini sağlamak için gerekli iş ve işlemleri yürütmek. YETKİ VE GÖREV LİSTESİ 1- Yüksekokul

Detaylı

T.C. MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ GENEL SEKRETERLİK GÖREV TANIMI FORMU. Kurumu Birimi Görevi Üst Birim Yetkilisi

T.C. MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ GENEL SEKRETERLİK GÖREV TANIMI FORMU. Kurumu Birimi Görevi Üst Birim Yetkilisi lik Rektör GENEL SEKRETER 1. GÖREVİN KISATANIMI üst yönetimi tarafından belirlenen amaç, ilke ve talimatlara uygun olarak Üniversite idari teşkilatında bulunan birimlerin verimli, düzenli ve koordineli

Detaylı

AVIIIi\T. izmir Barosu Sayrn Ba$kanltgtna. ,\ t./ Y,q l\ (.,,/,t\,qr\ Sn.meslektaglaflm, umudum ve heyecantm bitmigtir. Saygrlaflmla, Av.

AVIIIi\T. izmir Barosu Sayrn Ba$kanltgtna. ,\ t./ Y,q l\ (.,,/,t\,qr\ Sn.meslektaglaflm, umudum ve heyecantm bitmigtir. Saygrlaflmla, Av. AVIIIi\T r-,.r,1rr A,r/ i l,\ t./ Y,q l\ (.,,/,t\,qr\ 17 02 2012, laks ile. izmir Barosu Sayrn Ba$kanltgtna Sn.Bagkan Av.Sema PekdaS ve Ydnetim Kurulunun Saytn Uyelerinin Dikkatine Sn.meslektaglaflm, izmir

Detaylı

OKULLARDA. cuvnnri onramrn sagranmasr. KoRUYUCU vn ONrnyici. rnnninrnnin ALTNMAsTNA. iri$rin. igninrici pnororor,u

OKULLARDA. cuvnnri onramrn sagranmasr. KoRUYUCU vn ONrnyici. rnnninrnnin ALTNMAsTNA. iri$rin. igninrici pnororor,u OKULLARDA cuvnnri onramrn sagranmasr KoRUYUCU vn ONrnyici rnnninrnnin ALTNMAsTNA iri$rin igninrici pnororor,u Haziran 2015 AMAC Madde 1. Bu protokoliin amacr; igiqleri Bakanhlr ve Milli Elitim Bakanltlt

Detaylı

7.1 : AMAÇ, KAPSAM, YASAL DAYANAK, UYGULAMA USUL VE ESASLARI, İLKELER VE TANIMLAR

7.1 : AMAÇ, KAPSAM, YASAL DAYANAK, UYGULAMA USUL VE ESASLARI, İLKELER VE TANIMLAR BÖLÜM 7: İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 7.1 : AMAÇ, KAPSAM, YASAL DAYANAK, UYGULAMA USUL VE ESASLARI, İLKELER VE TANIMLAR Amaç Madde 1:Bu yönergenin amacı ; Muratpaşa Belediyesi İnsan Kaynakları

Detaylı

-ry. Konu :,1 Kalem fibbi sarf malzeme ahmt. et-ttsl idari gartname Ek-2 ( 3 ) SiizlegmeTasansr Ek-3 (1) Teknik gartname

-ry. Konu :,1 Kalem fibbi sarf malzeme ahmt. et-ttsl idari gartname Ek-2 ( 3 ) SiizlegmeTasansr Ek-3 (1) Teknik gartname J Dosya Numarast: 151104/- Konu :,1 Kalem fibbi sarf malzeme ahmt Aga$tda cins ve miktarr yazrh genel cerrahi klinigi lgin 1 Kalem Trbbi sarf malzeme almt,4734 Sayth Kamu lhale Kanununun 22. Maddesi (f)

Detaylı

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ASKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ASKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ASKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI KURULUŞ GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARINI BELİRLEYEN ÇALIŞMA YÖNERGESİ Amaç BİRİNCİ KISIM Genel Hükümler BİRİNCİ

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIM FORMU BİLGİ IŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI. Birim: BİLGİ IŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI. Alt Birim.

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIM FORMU BİLGİ IŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI. Birim: BİLGİ IŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI. Alt Birim. Görevin Bağlı Bulunduğu DAİRE BAŞKANLIĞI DAİRE BAŞKANI GENEL SEKRETER Kurum içi ve kurum dışında Daire Başkanlığını temsil etmek. Başkanlığa bağlı birimler arasında koordinasyonu sağlamak ve bilgilendirme

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN TEKLİF MEKTUBU TCDD 3.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ MAL VE HİZMET ALIM KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA Alsancak/İZMİR

DOĞRUDAN TEMİN TEKLİF MEKTUBU TCDD 3.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ MAL VE HİZMET ALIM KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA Alsancak/İZMİR DOĞRUDAN TEMİN TEKLİF MEKTUBU TCDD 3.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ MAL VE HİZMET ALIM KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA Alsancak/İZMİR Teklif Sahibinin Adı Soyadı/Ticaret Ünvanı : Açık Tebligat Adresi : Bağlı Bulunduğu Vergi Dairesi

Detaylı

TÜRKİYE SAGLIK ENSTİTÜLERİ BAŞKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

TÜRKİYE SAGLIK ENSTİTÜLERİ BAŞKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar TÜRKİYE SAGLIK ENSTİTÜLERİ BAŞKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam MADDE 1- (1) Bu Usul ve Esasların amacı;

Detaylı

ANKARA 112 ĠL AMBULANS SERVĠSĠ BAġHEKĠMLĠĞĠ AYNĠYAT (TAġINIR KONTROL YETKĠLĠSĠ ) ÇALIġANI GÖREV TANIMI

ANKARA 112 ĠL AMBULANS SERVĠSĠ BAġHEKĠMLĠĞĠ AYNĠYAT (TAġINIR KONTROL YETKĠLĠSĠ ) ÇALIġANI GÖREV TANIMI Sayfa No: 1 / 6 BĠRĠM ADI: Teknik Destek ve Ambulans Lojistik Birimi ĠġĠN ADI: Ayniyat ( Taşınır Kontrol Yetkilisi ) Çalışan Personel BAĞLI OLDUĞU BĠRĠM: İl Ambulans Servisi Başhekimliği SORUMLU OLDUĞU

Detaylı

HAcETTEPE u ru ivrnsiresi

HAcETTEPE u ru ivrnsiresi HAcETTEPE u ru ivrnsiresi airiust ARA$TtRMA pno.lerrni roonoirunsyon einin/ l 06800 Beytr:pe-Ankara (0312)297 61 116 Faks: (0312)297 65 42 :(0312)297 61 33 (0312)297 61 36 E-a$ :www. rcsearch,hacettepe,edu,tr

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM ORTAK HÜKÜMLER

BİRİNCİ BÖLÜM ORTAK HÜKÜMLER BİRİNCİ BÖLÜM ORTAK HÜKÜMLER ALTIEYLÜL Belediye Başkanlığı Bünyesindeki Müdürlüklerin Görev, Yetki ve Sorumlulukları ile Çalışma Usul ve Esaslarına Dair Yönetmelik Kuruluş BİRİNCİ BÖLÜM Ortak Hükümler

Detaylı

Kapsam. Müdürlüğünün ( ) taşınır mallarının kayda alınması ile bunların yönetim ve denetiminde özel mevzuatındaki hükümler uygulanır.

Kapsam. Müdürlüğünün ( ) taşınır mallarının kayda alınması ile bunların yönetim ve denetiminde özel mevzuatındaki hükümler uygulanır. 08/11/2012 tarih ve 28461 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Taşınır Mal Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile yapılan düzenlemeler Taşınır Mal Yönetmeliği Önceki Metin Değişiklik Kapsam

Detaylı

KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI TEŞKİLAT ŞEMASI

KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI TEŞKİLAT ŞEMASI KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI TEŞKİLAT ŞEMASI DAİRE BAŞKANI TEKNİK VE İDARİ HİZMETLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ Sekreterlik OKUYUCU HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ YAYIN SAĞLAMA VE SİPARİŞ İŞLEMLERİ BİRİMİ

Detaylı

rnvrsir,ciligi KURUM inani KURUL Topr,Atlrr KARARLART

rnvrsir,ciligi KURUM inani KURUL Topr,Atlrr KARARLART TUNCELi iinivnnsirnsi- BGiriM-siR-snN runcer,i trnivnnsirnsi rnvrsir,ciligi KURUM inani KURUL Topr,Atlrr KARARLART 4688 Sayrh Kamu Gorevlileri Sendikalan Kanunu'nun 22. ve 41. maddeleri ve bu kanuna dayah

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU MEDİKAL DEPO MAL KABUL TALİMATI

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU MEDİKAL DEPO MAL KABUL TALİMATI 1. AMAÇ: Bu talimatın amacı; hizmet sunumunda ihtiyaç duyulan medikal depo kapsamındaki malzeme kabulünün ilgili mevzuata uygun olarak yapılmasını sağlamaktır. 2.KAPSAM: Bu talimat Türkiye Kamu Hastaneleri

Detaylı

T.C. ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ TURİZM VE OTELCİLİK MESLEK YÜKSEKOKULU. Doküman No: KFS-ST 8.2.5.2 Yürürlük Tarihi: 01.01.2014 Revizyon No/Tarih:

T.C. ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ TURİZM VE OTELCİLİK MESLEK YÜKSEKOKULU. Doküman No: KFS-ST 8.2.5.2 Yürürlük Tarihi: 01.01.2014 Revizyon No/Tarih: MALI İŞLR BİRİMİ TAŞINIR KAYIT KONTROL İŞLMLRİN İLİŞKİN SÜRÇ AKIŞI Doküman No: KFS-ST 8.2.5.2 Yürürlük Tarihi: 01.01.2014 Revizyon No/Tarih: 1. Amaç 2. Kapsam Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünde

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI 2014 YILI FAALİYET RAPORU 2014 YILI Süleyman Demirel Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, bilgi işlem alt yapısını oluşturmak, güncelleştirmeleri takip Bederek uygulamak suretiyle üniversitemiz akademisyenleri, araştırmacıları,

Detaylı

TAŞINIR İŞ AKIŞI. İş Akışı Adımları. Taşınırlar, Tedarikçi Firma Tarafından Fatura/İrsaliye İle Birlikte Taşınır Kayıt Yetkilisine Teslim Edilir

TAŞINIR İŞ AKIŞI. İş Akışı Adımları. Taşınırlar, Tedarikçi Firma Tarafından Fatura/İrsaliye İle Birlikte Taşınır Kayıt Yetkilisine Teslim Edilir Sayfa 1/7 lar, Tedarikçi Firma Tarafından Fatura/İrsaliye İle Birlikte ne Teslim Edilir Teslim Alınan lar Muayene Kabul u Tarafından İncelenir M.Kabul u lar İstenilen Kalite ve Teknik Özellilere Uygun

Detaylı

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALİ HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALİ HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ Meclis Karar Numarası : 2016/073 Meclis Karar Tarihi : 14.03.2016 Yürürlüğe Girdiği Tarih : 18.03.2016 ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALİ HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ

Detaylı

12.1 : AMAÇ, KAPSAM, YASAL DAYANAK, UYGULAMA USUL VE ESASLARI, İLKELER VE TANIMLAR

12.1 : AMAÇ, KAPSAM, YASAL DAYANAK, UYGULAMA USUL VE ESASLARI, İLKELER VE TANIMLAR BÖLÜM 12 : SAĞLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 12.1 : AMAÇ, KAPSAM, YASAL DAYANAK, UYGULAMA USUL VE ESASLARI, İLKELER VE TANIMLAR Amaç Madde 1:Bu yönergenin amacı; Muratpaşa Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğünün,

Detaylı

T.C. ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı

T.C. ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı T.C. ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı Sayı : 47842117-010.06.01-E.1700001676 12.01.2017 Konu : 2017 Yılı Taşınır İşlemleri Genelgesi DAĞITIM YERLERİNE TAŞINIR

Detaylı

2014 MALİ YILI FAALİYET RAPORU

2014 MALİ YILI FAALİYET RAPORU İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI 2014 MALİ YILI FAALİYET RAPORU SUNUŞ....3 I- GENEL BİLGİLER... 4 A- Misyon... 4 B-Vizyon... 4 C- Yetki, Görev Ve Sorumluluklar... 4 D- Birimlere İlişkin Bilgiler...

Detaylı

T.C. TEPEBAŞI BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, YASAL DAYANAK, TANIMLAR

T.C. TEPEBAŞI BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, YASAL DAYANAK, TANIMLAR T.C. TEPEBAŞI BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, YASAL DAYANAK, TANIMLAR Amaç MADDE 1-(1) Bu yönetmeliğin amacı; Tepebaşı Belediyesi

Detaylı

"r. Bagkantr!rnda 01.09.2015 SALI gunu Saat: 18.30'da Belediye.Klrltur

r. Bagkantr!rnda 01.09.2015 SALI gunu Saat: 18.30'da Belediye.Klrltur Belediye Meclisimiz, 5393 Saytlt Belediye Kanunu'nun 20. maddesine istinaden agagldaki gundem maddele;i;i g6rugmet< Uzere 2. donem 8. ola$in toplantlsl 1.birle9im, 1. oturumunu M-eclis Baqkanr Kamil SnneqOeurj

Detaylı

rilvr grrinni, KURGU, SESLENDiRME, sruovo gerinni, nruiunsyon,

rilvr grrinni, KURGU, SESLENDiRME, sruovo gerinni, nruiunsyon, rilvr grrinni, KURGU, SESLENDiRME, sruovo gerinni, nruiunsyon, e nnrir rasartm ve TEKNiT onrurgmanltk niznner ALtMt TEKNiT gnnrnamesi igin Tanrmr Dr Ayhan Kuzu ve gahgma ekibi tarafrndan planlanan proje

Detaylı

ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI DIŞ İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUKDÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK

ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI DIŞ İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUKDÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI DIŞ İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUKDÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve kapsam MADDE 1: Bu yönetmeliğin

Detaylı

T.C. BAŞAKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ HAKKINDA YÖNETMELİK

T.C. BAŞAKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ HAKKINDA YÖNETMELİK T.C. BAŞAKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV ve ÇALIŞMA ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK 1 T.C. BAŞAKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI HAKKINDA

Detaylı

6245 sayrh Ilarcrrah Kanunu Yurtiqi Gegici Giirev Yollulu Pilot Uygulama Elektronik Bildirimi Hazrrlama Krlavuzu

6245 sayrh Ilarcrrah Kanunu Yurtiqi Gegici Giirev Yollulu Pilot Uygulama Elektronik Bildirimi Hazrrlama Krlavuzu 6245 sayrh Ilarcrrah Kanunu Yurtiqi Gegici Giirev Yollulu Pilot Uygulama Elektronik Bildirimi Hazrrlama Krlavuzu r.ciri$ Bu krlavuz, 6245 saylt }furcrrah Kanunu hiikiimlerine giire diizenlenen yurtigi

Detaylı