corrv ranrmr FoRMU EK-3 ANKARA Univensiresi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "corrv ranrmr FoRMU EK-3 ANKARA Univensiresi"

Transkript

1 EK-3 ANKARA Univensiresi corrv ranrmr FoRMU BOLUMU BAELI BIRIMi Uzaktan E[itim Merkezi MUdUrlUgu Ogenci igleri Birirni Ogenci igleri Sorumlusu Ahu CENGIZ SARI t. Kendilerine verilen g6revleri mevzuata, plan ve programlara uygun olarak zamanrnda ve eksiksiz yerine getirmekren sorumlu, lg ve iglemlerin takibi ve aksamamasr agrsmdan Birim Sorumlusuna kar$l sorumluluk, l' Ogetim Yonetimi sistemindeki dsenci igleri forumuna cevap vermek, 2, Online ogrenci igleri telefon hatlanna cevap vermek, 3. Duyurulann hazrlanmasr ve ilan edilmesi iglemlerini yapmak, 4. Olrenci ile ilgili yazrgmalan yapmak, 5. Uzaktan egitim programlannm ve orgun egitimde uzaktan egitim yontemiyle verilen derslerin ara srnav, yanyrl sonu snavr, btittinleme slnavr ve ek srnavlar ile ilgili iglemleri yapmak, Bu iplemler; 6. Srnav uygulama krlavuzunun hazrlanmasr, 7. Soru kitapgrklannrn ve optik cevap kagrtlannm basrml, 8. Smav erraklannrn l4 srnav merkezindeki salonlara g0re harmanlanmasr, shrinklenmesi ve paketlenmesi, 9. Smav evraklannm smav kutulanna yerlegtirilerek merkezlere iletilmesi, 10. Smav sonrasmda merkezlerden gelen srnav kutulannrn agllmasr, optik cevap kagltlannln sayllmasl ve tasnifi, I l. Optik cevap kalrtlarrnrn optik okuyucu ile okunmasr ve de[erlendirme iglemi igin teknik ekibe iletilmesr, 12. Maddi hata dilekgeleri geldi[inde optik cevap kagltlannln tekrar incelenerek ilgiliye bilgi verilmesi, 13. Siyasal Bilgiler Fak[ltesinde test teknigi ile yaprlan srnavlann optik cevap kagrtlannr optik okuyucu ile okumak, def,erlendirmek ve notlan ilgili ogr tim elemanrna ilotmek. 14, Sorumlu ve gorevli olunan konularda yetkili m0dtlr yardlmcrsrna ve mi.idi.ire diizenli olarak ve istenilditinde bilgi vermek ve direkifleri dof,rultusunda gahgmak, 15. Verilen gorevlerin dogu ve zamanmda yaprlmasrnr saf,lamak, 16. Merkez Mtldtirii tarafindan verilen her turltl gorev ve sorumluluklarr yerine getirmek. YETKiLERi 1, G6rev alanr ile ilgili aragtrrma faaliyetlerinde bulunarak Birim Sorumlusuna rapor vermek. 2, G0revleriyle ilgili mevzuatrn uygulanmasrna iligkin gdrilg ve dnerilerini bildirmek.

2 BOLTIMO BAGL! BiRiMi EK-3 ANKARA Uruivrnsiresi EONIV TANIMI FORMU Uzaktan Egitim Merkezi MUdUrlUgU Otsetim Tasanml Birimi Multimedya Igerik Geligtirme Sorumlusu Btilent OZKAM SORU MLULUKLARI l. Kendilerine verilen gorevleri mevzuata, plan ve programlara uygun olarak zamanrnda ve eksiksiz yerine getirmek 2, is ve islemlerin takibi ve aksamamasl acrsmdan M0d0r / Miidiir Yardmclsrna karsr sorumluluk. l- Uzaktan Egitim Merkezi Stiidyosunun gahfmasrndan sorumlu olmak. 2- Uzaktan Egitim Merkezi Kamer4 Kurgu, Ses ve lgrk Unitelerinin gahqmasrndan sorumlu olmak. 3- Uzaktan Egitim Merkezi blinyesindeki derslerin tanltrm vidyolannrn gekimi ve kurgulanmasrnr gergeklegtirmek. 4- Uzaktan Egitim Merkezi btinyesindeki sertifika programlannln tanltrm filmlerinin gekilmesini gergeklegtirmek.. 5- Uzaktan Epitim Merkezi biinyesindeki senifika programlan sonunda katrhmcrlarm gdru$lerinin gekim ve kurgulannr gergeklegtirmek. 6- Uzaktan Etitim Merkezi biinyesindeki sertifika programlarrnrn ders vidyolanntn qekim ve kurgulannr gergekle$tirmek. 7- Uzaktan Egilim Merkezi bilnyesindeki 6n lisans, lisans tamamlama ve yiiksek lisans derslerin vidyolarnrn gekimi ve kurgulanmasrn r gergeklegtirmek. 8- Ankara Universitesinin gegitli birimlerinin tanrtlm, konferans, belgesel, gegitli faaliyet vb. gibi gahgmalannrn canh yayrnrnr, gekimini ve kurgusunu gergeklegtirmek. 9- Uzaktan Egitim Merkezi resmi web sitesinin gdrsellerinin hazrrlanmasrnr gergekle$tirmek. l0- Uzaklan Egitim Merkezi kurum tanrtrm filmlerinin gekim ve kurgusunu gergekleltirmek. I l- Ankara Universitesi Web Televizyonunun t0m canll yayrn, gekim ve kurgulannr gergekl ;tirmek. l2- Uzaldan Egitim Merkezi biinyesinde gahqan krsmi zamanh Ogrencilerin mesleki egitimlerini gergeklegtirmek. 13- YUksekogetim Kurumlannda Uzaktan dgretime iliqkin Usul ve Esaslar gergevesinde Diger Hizmetler Kar$lhgr Yapllacak Odemeler Cetvelinde yer alan egitim s naryolarnn tasanmr, yazrh-gorsel, g6nel-igitsel, egitim-dtsetim materyallerinin geligtirilmesi velveya denetlenmesi, uzaktan dgretim programlannda yer alan derslerin yonetimi-koordinasyonu ve denetimi, vidyo ders igeriklerinin Qekimi, kurgusu-montajl ve seslendirilmesi, uzaktan otsetim programlannda dlgme-deferlendirme iglemlerinin gergeklegtirilmesi ile e- soru bankasmrn hazrlanmasr, yonetimi-denetimi gibi faaliyetleri Merkez Miidiirtlniln gorevlendirmesi dogrultusunda gergeklegtirmek. l4- Merkez MUdUTU tarafindan verilen her ttlrlti gdrev ve sorumluluklan yerine getirmek. YETK LERI l- Gorev alanr ile ilgili ara5trma faaliyetlerinde bulunarak Mudur / Mudiir Yardrmcrsrna rapor vermek. 2- G0revleriyle ilgili mevzuatln uygulanmasrna iligkin gdrilg ve onerilerini bildirmek.

3 sor,0n{0 sa,gr,r ninin,ii ADT SOYADI EK-3 ANKARA Uruivensiresi e6nev rantmt FoRMU Uzaktan Egitim Merkezi Mudurlugtl idari igler Birimi idari lgler Sorumlusu coikun YOKSEL 1. Gorevlerini kanun, ttlztlk, yonetmelik, yonerge, genelge, emir, gallgma plan ve programlanna uygun olarak yiirutmek, 2. Tagrnu, Kayrt Kontrol Yetkilisi gorevini yapmak, 3. Tagrnrr Mal Y6netmeligine g6re i$lem yapmak, 4. Tagmr mal kayrt konffol iqlemlerini yapmak, 5. Depodaki malzemelerin girig, glktq ve kontrol iqlemlerini yapmak, 6. Tagnr iqlem figi kesmek, 7. Ambar kaydr tutmak, 8. Belli periyotlarda TUketim Malzemeleri Qrhg Raporunu Shateji Geli$irme Daire Ba$kanhgna gondermek, 9. Birimine ait yazqmalann dosyalama iglemlerini yapmak, sonuglandtrmak ve muhafaza etmek, 10. Celen-Giden tum evraklann e-beyas sisteminde standart kullanrcl kayttlannl yapmak. 11. Gelen-Giden Posta iglerini yiiriitmek., 2. G0revli bulundulu birimlerle ilgili i9 ve iglemleri organize etmek. 1. Gelen-Giden ttlm evraklann e-beyas sisteminde standart kullanrcl olarak kayrtlannr yapmak ve ilgili birimlere ula$trrmak, gerekli bazt yaztgmalan yapmak. 2, Celen-Giden Posta iglerini postacr olarak sisteme kaydederek ilgili birimdeki yazrqmalarl yapmak 3, E Beyas Sistemi ile ilgili personelin yazlqmalartnt yapmak. 4. Gorev alanrna giren konularda gerektipinde karar-destek unsuru olarak llst y0netim bilgilendirme, g0r09 ve 0nerilerde bulunmak. 5. Tagrmr Mal Y6netmeligine gdre iflem yapmak, 6. Kullanrmda bulunan dayanrkh tagrrulan bulunduklan yerde kontrol etmek, sayrmlannt yapmak. 7. Malzeme ihtiyag planlamastnt yapmak 8. Merkez Miidilrtl tarafindan verilen her tilrlu gdrev ve sorumluluklarr yerine getirmek. YETKiLERI! Gorevli bulundugu $ube ile ilgili iq ve iglemleri organize etmek. f Gorev alam ile ilgili aragtrrma faaliyetlerinde bulunarak M rkez Mudtlrune rapor vermek. : Gorevleriyle ilgili mevzuatln uygulanmasrna iligkin gdrilg ve onerilerini bildirmek.

4 sor,om0 BAGLr BiRiMi EK-3 ANKARA Uruivensiresi c6nev ranrmr FoRMU UZAKTAN EciTiM MERKEZi Uzaktan Egitim Merkezi Miidttrtl Uzman Denizer YILDIRIM l- "6EretimTassrrmctsr" Gereli Sorumluluklarr y' O$etim tasarrmr uzmanr olarak tiim igeriklere b$etim tasarrmr yapmakla sorumludur. / Uzmanlar, gorevlerinin gerektirdigi mesleki yeterliliti geligtirmek zorundadrr. 1- "Mali Hizmetler Uzmanh[r Ydnetmelifi" Gereli Gdrevleri a) Qevrimigi dersler, etkilegimli uygulamalar, ders doktlmanlannrn tasanmr ve hazrrlanmasr, b) oprenme yonetim sistemi tlzerinde gevrimigi derslerin entegrasyonu, c) Web programlama, d) Y0ksekdgretim Kurumlannda Uzaktan Ogretime iligkin Usul ve Esaslar gergevesinde Diger Hizmetler Kargrlrlr Yaprlacak Odemeler Cetvelinde yer alan egitim senaryolarrnrn tasanml, yazrh-gorsel, gdrselifitsel, egitim-ogretim materyallerinin geligtirilmesi velyeya denetlenmesi, uzaktan dgretim programlaflnda yer alan derslerin y0netimi-koordinasyonu ve denetimi, vidyo ders igeriklerinin gekimi, kurgusu-montajr ve seslendirilmesi, uzaktan Ogetim programlannda ol9me-deterlendirme iglemlerinin gergekleqtirilmesi ile e- soru bankasrnrn hazrrlanmasr, ydnetimi-denetimi gibi faaliyetleri Merkez Mi.ldtlfllnUn gdrevlendirmesi dogultusunda gergeklegtirmek. e) Merkez Mudur0 tarafindan verilen her t{lrlu gorev ve sorumluluklan yerine getirmek. YETKILERI :l Egitim igerikleri ile ilgili i9 ve iglemleri organize etmek. Web sitesi ve 0YS'ler ile ilgili gahgmalan )trlltmek.

5 BOLUMU BACLI BiRiMi IJNVANI EK-3 ANKARA Univensiresi conev TANIMIFORMU Uzaktan Egitim Merkezi MUdtlrl0gil Otsetim Tasanml Birimi Multimedya igerik Geligtirme Sorumlusu Gonul Akpmar OZKAM l. Kendilerine verilen g0revleri mevzuata, plan ve programlara uygun olarak zamanrnda ve eksiksiz yerine setirmek 2. is ve islemlerin takibi ve aksamamasr aclsrndan Mtldtlr / M dtir Yardrmcrsrna karsr sorumluluk. I - Uzaktan Egitim Merkezi Stildyosunun galqmasrndan sorumlu olmak. 2- Uzaktan Egitim Merkezi Kamer4 Kurgu, Ses ve lgrk Unitelerinin gahqmasrndan sorumlu olmak. 3- Uzaktan Etitim Merkezi btinyesindeki derslerin tanltrm vidyolannrn gekimi ve kurgulanmasrnr gergekle$tirmek. 4- Uzaktan Egitim Merkezi biinyesindeki sertifika programlarmm tanrtlm filmlerinin gekilmesini gergekle$irmek.. 5- Uzaktan Egitim Merkezi btlnyesindeki sertifika progamlan sonulda katrhmcrlann gdrililerinin gekim ve kurgulannr gergeklegtirmek. 6- Uzaktan Egitim Merkezi biinyesindeki sertifika programlannrn ders vidyolannm gekim ve kurgulannr gergekle$t irmek. 7- Uzaklan Egitim Merkezi btlnyesindeki 0n lisans, lisans tamamlama ve yuksek lisans derslerin vidyolannrn gekimi ve kurgulanmasnl gergekleftirmek. 8- Ankara Universitesinin gegitli birimlerinin tanrtrm, konferans, belgesel, gegitli faaliyet vb. gibi gahgmalannrn canh yayrnrnr, gekimini ve kurgusunu gergeklegtirmek. 9- Uzaktan EEitim Merkezi resmi web sitesinin g0rsellerinin haarlanmasrnr gergeklegtirmek. l0- Uzaktan Elitim Merkezi kurum tanrtrm filmlerinin gekim ve kurgusunu gergeklegtirmek. I l- Ankara Universitesi Web Televizyonunun ttlm canll yayrn, gekim ve kurgulannr gergekleqtirmek. l2- Uzaktan E[itim Merkezi biinyesinde gahqan krsmi zamanh 0$encilerin mesleki egitimlerini gergeklegirmek. l3- Uzzkan Egitim Merkezi btinyesindeki senifika programlarrnr resmi kurum, kurulug ve sivil toplum orgiltlerine tanltlmlnr yapmak. 14- Yuksekotsetim Kurumlarnda Uzakan Olfetime iligkin Usul ve Esaslar gergevesinde Diger Hizmetler Kar$lhgr Yapllacak Odemeler Cetvelinde y r alan egitim senaryolannrn tasanmt, yaztlfgdrsel, gdrsel-igitsel, egitim-dgretim materyallerinin geligtirilmesi velveya denetlenmesi, uzaktan Ogretim progamlannda yer alan derslerin yonetimi-koordinasyonu ve denetimi, vidyo ders igeriklerinin gekimi, kurgusu-montajr ve seslendirilmesi, uzaldan Ogretim programlannda Olgme-degerlendirme iglemlerinin gergekleqtirilmesi ile e- soru bankasrnrn hazrlanmasl, ydnetimi-denetimi gibi faaliyetleri Merkez Mtldtlrtlntln gdrevlendirmesi dogrultusunda gergeklettimek. 15- Merkez Mudilrtl tarafindan verilen her ttlrlu gorev ve sorumluluklarr yerine gelirmek. YETKiLERi l - Gorev alanl ile ilgili aragtrma faaliyetlerinde bulunarak Miidiir / Miidur Yardrmcrsrna rapor vermek.

6 brinibildinnek. i

7 BOLUMU BA6LI BiRiMi EK-3 ANKARA Uruivensiresi e 6Rev tlrutrut FoRMU Uzaktan Egitim Merkezi Mtldhlug0 Ogretim Yonetim Sistem Birimi Moodle Sistem Ydneticisi Gulgun AFACAN l. Kendilerine verilen g0revleri meyzual4 plan ve programlara uygun olarak zamamnda ve eksiksiz yenne getirmek 2. is ve islemlerin takibi ve aksamamasr aclsrndan Mtldtlr / M0dia Yardlmclslna karsr sorumluluk 1- Uzaktan Egitim Merkezi sorumlulupundaki web, veritabam ve sanal srnrf sunuculannrn kurulum, bakrrn ve yedekleme iglemlerini ytlrtltmek 2- O$ nme Yonetim Sistemlerinin (OYS) kurulum, bakrm ve yedekleme iglemlerini yapmak 3- oys kullamc annr (yonetici, koordinator, egitimci ve otsenci) tanmlamak 4- OYS'de ogrenci ve elitimcilerin atandrklan derslere kayltlannl yapmak 5- Qewim igi ya da yilz y0ze yaprlacak srnavlar igin kigiye 6zel optik formlan hazrrlamak 6- Qewim igi ya da ]'llz yuze yapllacak srnavlar igin Ogrencilerin yerlegim yerlerini ilan etmek 7- YnzylJze yaprlan snavlarrn kitapgftlannr ilan etmek ve sorulara yaprlan itirazlafl toplamak 8- Yoz yitze yaprlan srnavlann kitapgftlannn dizgisi igin destek vermek (soru toplama gablonu, dizgi gablonu ve dizgi malaolan) 9- Qewim igi ya da ),tlz ytlze yapllacak smavlan deterlendirmek l0- Snav degerlendirme sonuglanm derslere gore aylrarak program koordinatorlerine iletmek I l- ILiTAM yrll* programrndaki dtsenciler tiniversitemiz otsenci Bilgi Sisteminde (OBS) yer almadrlr igin, bu program dgencilerinin 12- Bagan notu, harfnotu, genel ve yrlsonu akademik ortalamalamr hesaplamak, 13- Ders segim, srnav sonug ve meanniyet bilgilerini tutmak, l4- Ders gegme ve mezuniyet durumlaflm belirlemek. l5- Sanal smrfkayrt stlrelerini raporlamak ve ilgililere ulagtrrmak 16- Uzahan Egitim Merkezi tarafindan hazflanan (beklenti, memnuniyet, o$enme stili anketleri) anketleri uygulamak, toplanan verileri delerlendirmek tlzere ilgili birimlere ulaghrmak l?- oys ile ilgili ogrenci ve egitimcilerin yagadrklan sorunlarn gdztiml.l igin telefon, forum, eposta yoluyla ya da yuz yuz destek saglamak l8- OYS ve sanal srnrf uygulamalanndaki geliqmeleri takip edip OYS sistemine bunlan uymlamak 19- OYS ve sanal srnrf uygulamalan igin egitimcilere planlanan egitimleri (Moodle, Adobe Connec! OpenMeetings) gergeklegtirmek 20- Uzaktan Elitim Merkezi personeline teknik konularda destek vermek 2l- Uzaktan Egitim Merkezi sertifika programlan igin eposta listeleri olutturmak, bu listeler progamlann tanrtrmnr yapan epostalar yollamak 22- Uzahan Egitim Merkezi sertifika programlanna yaprlan baqvurularr toplamak igin ara yiiz olugurmak 23- Uzaktan Etitim Merkezi tarafindan istenen Otsenci ve egitimcilere ait istatistiksel verileri hazrrlamak 24- OYS'yi ihtiyaglar dogrultusunda ozellegtirmek (eklentiler kurmak, yeni bloklar yazmak, var olan modulleri dttzenlemek) 25- OYS ile OBS arasrndaki veri ahq-verigini saglamak (ogencilerin girig yapmasr, ders atamalannrn yaprlmasr) 26- Uzaktan Egitim Merkezi ihtiyaglan dogrultusunda programlar yaznak (srnav de$erlendirme, ders atama./silme

8 programlafl) 27- Igerik gelieirme birimine destek vermek 28- Y0ksekdgetim Kurumlarmda Uzaktan Ogretime iliqkin Usul ve Esaslar gergevesinde Diler Hianetler KarSllgl Yap acak Odemeler Cetvelinde yer alan egitim setraryolanmn tasanmr, yazrh-gorsel, go$el-igitsel, egitim{tsetim mat ryallerinin geligtirilmesi velveya denetlenmesi, uzaktan 0tsetim progran anoda yer alan denlerin y0netimi-koordinasyonu ve denetimi, vidyo ders igeriklerinin gekimi, kurgusu-montajl ve seslendirilmesi, uzaktan dgetim programlannda dlgme-delerlendirme iglemlerinin gergeklegtirilmesi ile e- soru bankasrnrn haarlanmasr, yonetimidenetimi gibi faaliyetleri Merkez Mudtlrilniln gurevlendirmesi dogfultusunda gergeklettimek. 29- Merkez Mlldtlrtl tarafindan verilen her ttlrl0 gorev ve sorumluluklan yerine getirmek. YETKILERI I - Gbrev alam ile ilgili araqtrma faaliyetlerinde bulunarak Mudilr / Mudilr Yardrmcrsna rapor vermek, 2- Gorevleriyle ilgili mevzuatn uygulanmasrna iligkin g0r09 ve Onerilerini bildirmek.

9 SOLUMU ne6ll niniui EK-3 ANKARA Umivensirusi e6ruv TANIMI FoRMU Uzaktan Egitim Merkezi Mildilrliltu Ogretim Tasanmr Birimi Online lgerik Geligtirme Birim Sorumlusu Hale ILGAZ l- "Ogretin Tasanmcsr" Gereli Sorumluluklarr r' OErctim tasarrmr uzmanr olarak ttlm igeriklere ogretim tasanmr yapmakla sorumludur. y' Uzmanlar, gdrevlerinin gerektirdigi mesleki yeterlilipi geligtirmek zorundadrr. a) Qewimigi dersler, etkilegimli uygulamalar, ders dokilmanlaruun tasanmr ve haztrlanmast, b) olrenme ydnetim sistemi uzerinde gewimigi derslerin entegrasyom., c) Ogenme ydnetim sistemi uzerinde ders/program agmak/dilzenlemek, d) O$erme yonetim sistemine kullamcrlan yitklemek. Kullamcr testlerini gergeklegtirmek, e) Uzaktan egitim programlanndaki dlrencilerden elde edilen verilerin istatistiksel analizi ve diinemlik raporlarm hazrlanmasr, 0 Yuksekosetim Kurumlarnda Uzaktan Ogretime iligkin Usul ve Esaslar gergevesinde Diger Hiznetler Kargrhlr Yaprlacak Odemeler Cewelinde yer alan egitim senaryolannrn tasanmr, yazrh-gorsel, gorseligitsel, egitim-ogetim materyallerinin geligtirilmesi ve/veya denetlenmesi, uzaktan dgretim programlannda yer alan derslerin ybnetimi-koordinasyonu ve d netimi, vidyo ders igeriklerinin gekimi, kurgusu-montajr ve seslendirilmesi, uzaktan Ogretim programlannda 0lgme-deperlendirme iglemlerinin gergeklegtirilmesi ile e- soru bankasrnrn hazrlanmasr, y<inetimi-denetimi gibi faaliyetleri Merkez MUd0rtlniln gorevlendirmesi dogrultusunda gergeklegtirmek. g) Merkez MUdUrtl tarafindan verilen her ttlrlu g6rev ve sorumluluklan yerine getirmek. YETKILERI t Elitim igerikleri ile ilgili i9 ve iglemleri organize etmek.

10 EK-3 ANKARA Univensiresi EONEV TANIMI FORMU golonru BACLI BiRiMi Uzaktan Egitim Merkezi Mudurlilgu Rektorl0k M0dUr Prof.Dr.Haluk Kazrm GERAY l sayrh Yiiksek Olretim Kanununda belirli olan gdrevleri yerine getirmek, Merkez Kuruluna ve Merkez Y0netim Kuruluna bagkanhk etmek ve Kurul kararlarrnrn uygulanmasrnr sa$lamak. 2. Biitiin faaliyetlerin gdzetim ve denetiminin yaprlmasrnda, takip ve kontrol edilmesinde ve sonuglannrn ahnmasrnda rekt<ire kargr birinci derecede sorumludur. 3. Merkezin birimleri ve personeli hakkrnda denetim ve gdzetimleri yapmak. 4. Merkezin elitim-6!retim ve bilimsel gahqma faaliyetlerinin yiiri.iti.ilmesini sallamak. 5. Biitge hazrrhk programrnrn her yrl diizenli olarak yaprlmasrnr sallamak. 6. Merkezin faaliyetleri ve genel durumu hakkrnda Rektdr ve Rekt<ir Yardrmcrlarrna her ay diizenli rapor vermek. 7. Merkezin akademik ve idari personel ihtiyacrnr Rektdrliile bildirmek. GOREV ALAIII l- Y0netim Kurulunun haztrladrlr gahqma programrnr ve aldrlr kararlan uygulamak. 2- Y0netimi altrndaki birimleri Merkezin amaglan dolrultusunda y<inetmek. 3- Merkezin gahgma alanr ballamrnda gahqmalar yapmak. 4- Fakiilteler, Enstittiler, Yiiksekokullar, Meslek Yiiksekokullan, Siirekli Elitim Merkezi, Bilgi Iglem Dairesi Bagkanhfr, diler aragtrrma ve uygulama merkezleri ve Rektorliile balh Biiliimlerde uygulanan ANKUZEM programlarr ve faaliyetlerine iligkin eqgiidiimti sallamak. 5- Her yrl sonunda hazrrlayacair faaliyet raporunu ve bir sonraki yrla ait gakgma programrnr Y6netim Kurulu onayrna sunmak. 6- Her yrl sonunda Rektdrliile Merkezin gahqmalarr hakkrnda rapor vermek. 7- Merkezin ddenek ihtiyaglannr gerekgesi ile birlikte Rektdrliile bildirmek, Merkez biitgesi ile ilgili dneriyi Rektorltige sunmak. 8- Harcama Yetkilisi olarak, Merkez biitgesinin etkin ve verimli olarak kullanrlmasrnr sa$lamak. 9- Merkeze balh birimler ve personelin gahgma ve koordinasyonunu takip etmek. YETKILERI 1- Yukanda belirtilen g6'rev ve sorumluluklarr gergekleptirme yetkisine sahip olmak. 2- Faaliyetlerin gergeklegtirilmesi igin gerekli arag ve gereci kullanabilmek. 3- imza yetkisine sahip olmak. 4- Harcama yetkisini kullanmak. 5- Balh oldugu iist diizey ydneticilerin vermig oldulu yetkileri kullanmak. 6- Tasamrf ilkelerine uygun olarak hareket etmek. 7- Merkez personeli arasrnda etkin verimli gdrev dalrhmrnr yapmak.

11 BOLOMU BAGLI BiRiMi UITVANI EK-3 ANKARA Uruivensiresi oonev rnrutrut FoRMU Uzaktan Egitim Merkezi MildurlugU ANKUZEM Yonetim Destek Birimi Kurumsal Iletitim Sorumlusu HUSNUYE USLAN l- Uzaktan Egitim Merkezinin web sayfalan ve Ankara Universitesi internet Televiryonu ile ilgili ig ve iglemlerin aksamamasr igin i9 takibi yapmak. l) flniv rsite internet Televizyonu Koordinatdrltlgtt Geregi Gorevleri a) Ankara Universitesi internet Televiryonunun koordinasyonunu saglamak, b) Yaprlacak programlar ve hazrlanacak vidyolar igin ilgili birimlerle iletigimi satlamak, c) internet Televizyonu yayrn igerilini getigtirmek igin amttlrma yapmak, d) Universitede intemet televizyonunun tanrtrmtnl yapmak, e) intemet televizyonu yayrn akrgr taslagnn olugturmak. Web Sayfalan ile ilgili Gdrevleri a. Cunceltutulmasr igin igerik olugturulmasr, b. Eskiyen bilgilerin gtlncellenmesi. 2) Tanrtrm/ Reklam ile ilgili Gorevleri a. YOK programlan ve sertifika programlan tanrtrmr, b. Ankuzem sosyal medyalannrn ydnetimi, r' Kullanrcrlarla diyalog geligtirilmesi r' Facebook,Twitter,Youtubeydn timi r' Kullanrcrlardan gelen sorulann yanrtlanmasr c. Reklam/Tanrtrm faaliyetlerininperformanslnlndlgtlmil r' Google anal)tics / Coogle Adwords. 3) Merkez Mtldilrtl tarafindan verilen her tilrl0 gorev ve sorumluluklan yerine getirmek. YETKiLERi 1-Gdrev alanr ile ilgili aragrma faaliyetlerinde bulunarak yayrn igerilini geliqtirmek, 2- Universite etkinliklerinin intemet televizyonu aracrhpr ile tiniversite paydaglarrnca bilinmesini sallamak, 3- internet televizyonu ile ilgili ig ve iglemleri organize etmek.

12 SOLUM0 nadr,rniniul UT{VANI EK.3 ANKARA UHivensirrsi eonev UZAKTAN EGiTiM MERKEZi ldari lgler Birimi ldari lgler Sorumlusu Kezban SiMgEK TANIMIFORMU 1- "E-BeyasYdn tmeli!i" Gere!iSorumluluklarr y' Celen-Giden tum evrakla n e-beyas sisteminde standart kullanlcl kayrtlannr yapmak vb. r' Gelen-Giden Posta iqlerindeki sorumluluk, 2- idare Tarafindan Devredilen Sorumluluklar r' Personel igleri / idari iqler r' Merkez Kurulu Y0netim Kurulu Kararlannrn takibini yapmak r' Krsmi Zamanh O[rencileri igleri. r' G0revli bulundugu birimlerle ilgili iq ve iqlemleri organize etmek. l- "E-Beyas Y0netmelili" Gerefi Sorumluluklarr r' Gelen-Giden tllm ewaklann e-beyas sisteminde standart kullanrcr olarak kayrtlarrnl yapmak ve ilgili birimlere ulattrmak, gerekli bazr yazrgmalarr yapmak. / celen-ciden Posta itlerini postacr olarak sisteme kaydederek ilgili birimdeki yazrgmalan yapmak. r' Beyas Sistemi ile ilgili personelin yazdmalannr yapmak. 2- Personel igleri ile ilgili iq ve iglemleri organize etmek y' Personel iqleri ile ilgili yururltikteki mevzuata v e-beyas sistemine uygun yazrgmalatr hazrrlayarak imza ve onava sunmak. y' Personel lgleri ile ilgili it takibini vb. yapmak ve yaaqmalann tumunu yaparak ilgili yerlere ulaftrnlmasml saelamak. / Personel itlerinde yi.tr0ttllmekte olan iglerin zamanrnda ve dogru olarak yaprlmasr igin gerekli ig akrplannr gunliik, ayhk ve yrlhk olmak uzere dtlzenlemek, / Penonel igleri ile ilgili dosyalann korunmasr ve saklanmasr. r' Akademik, idari personelin iqe baglama, Borey degisikligi, kadro ve gorev yeri deligiklikleri vb. bilgilerin dilzenli olarak kaydedilmesi, r' Bolumlere bagh idari personelin gdrev siirelerinin uzatllmasr ile ilgili yazrgmalan yapmak, r' Bdlumlere bagh akademik penonelin gorev silrelerinin uzafilmasr ile ilgili yazrgmalan yapmak, r' Kendisine m[racaat eden personelin sorulan ve sorunlarr hakkrnda dogru-doyurucu-yd,nlendirici bilgiler vermek, / Saklanmasr gereken ve gizlilik dzelligi olan dosya, yazr ve belgeleri en iyi bigimde korumak, J,/ MndUr, Mrdor Ylrdmc'ltn lerfhdd Eril.c.t digd 96rc!l.d )rpd!r. 3- idari igler Biriminin lllm yazqmalannr yaprnak ilgili birimlere ula$trnlmasr, korunmasr ve saklatrmasrnr sa!lamalc 4- Merkez Kurulu, Merkez Ydnetim Kurulu gllndemlerini hazrrlamak, bu kurullarda ahnan kararlarln yazllmasl ilgili yerlerc ula$trrllmasr, korunmasr v saklanmasrnr saglamak.

13 5- Krsmi Zamanlt Ofrencilerin yaagmalarrnr yapmalg Purotejlannr dllzenleyerek ilgili yerlere uhghnlmasl korunmosl ve saklrnmasml stglamok 6- Merkez M0d[r0 tarafindrn verilen her t lrl0 g6rev ve sorumluluklarr yerlne getirmek.

14 BOL0MO BAeLr BiRiMi EK-3 ANKARA Uruivrnsiresi c0rev ranrmr FoRMU Uzaktan Elitim Merkezi Miidilrlilg0 dgetim Yonetim Sistem, Sunucular Birimi Sistem Yaineticisi Mehmer Ali CELIKBAc l. Kendilerine verilen gorevleri mevzuata, plan ve programlara uygun olarak zamanrnda ve eksiksiz yerine getirmek 2, is ve islemlerin takibi ve aksamamasl acrslndan Mi.idiir / Mildiir Yardrmcrsma karsl sorumluluk, l- Uzaktan Epitim Merkezi sorumlululundaki web, veritabanr ve sanal srnrf sunuculannrn kurulum, bakrm ve yedekleme iglemlerini yiiriltmek 2- ogenme Ydnetim Sistemlerinin (OYS) kurulum, bakrm ve yedekleme iqlemlerini yapmak 3- oys kullanlcllannl (y6netici, koordinatdr, epitimci ve dgenci) tanrmlamak 4- OYS'de dprenci ve egitimcilerin atandrklafl derslere kayrtlarml yapmak 5- Qewim i9i ya da yuz yitze yapllacak srnavlar igin kigiye 6zel optik formlan haarlamak 6- Qewim igi ya da yez yiize yaprlacak srnavlar igin dlrencilerin yerlegim yerlerini ilan etmek 7- Yu.zyize yaplan snavlann kitapgrklannr ilan etmek ve sorulara yaprlan itirazlan toplamak 8- Yiiz ytlze yaprlan snavlann kitapgrklannrn dizgisi igin destek vermek (soru toplama gablonu, dizgi gablonu ve dizgi makolarr) 9- Qewim i9i ya da@ytzr, yaplacak smavlan deterlendirmek l0- Smav degerlendirme sonuglannr derslere gdre aylrarak program koordinatdrlerine iletmek I l- ilitam yrlhk programrndaki Olrenciler tiniversitemiz Ogrenci Bilgi Sisteminde (OBS) yer almadrlr igin, bu program otrencilerinin 12- Ba5arr notu, harfnotq genel ve yllsonu akademik ortalamalannr hesaplamak, l3- Ders segim, slnav sonug ve mezuniyet bilgilerini tuimak, 14- Ders gegme ve mezuniyet durumlannr belirlemek. l5- Sanal snrfkayrt sitrelerini raporlamak ve ilgililere ulagtrrmak 16- Uzaldan Egitim Merkezi tarafindan hazrrlanan (beklenti, memnuniyet, 0Fenme stili anketleri) anketleri uygulamak, toplanan verileri deterlendirmek 0zere ilgili birimlere ulaltrmak 17- oys ile ilgili o!.renci ve egitimcilerin yagadrklan sorunlann gozilm0 igin telefon, forum, eposta yoluyla ya da yitz yuze destek saglamak l8- OYS ve sanal srnrf uygulamalanndaki geligmeleri takip edip OYS sistemine bunlan uyarlamak 19- OYS ve sanal srnrf uygulamalan igin egitimcilere planlanan egitimleri (Moodle, Adobe Connect, OpenMeetings) gergekleltirmek 20- Uzahan Egitim Merkezi personeline teknik konularda destek vermek 2l- Uzaktan Egitim Merkezi sertifika programlarr igin eposta listeleri olulturmak, bu listelere programlann tanltlmnl yapan epostalar yollamak 22- Uzaktan Epitim Merkezi sertifika programlanna yaprlan batvurulan toplamak igin ara )' z olu$urmak 23- Uzaktan Egitim Merkezi tarafrndan istenen ogrenci ve egitimcilere ait istatistiksel verileri hazrrlamak 2a- OYS'yi ihtiyaqlar dogultusunda ozelle$timek (eklentiler kurmak, yeni bloklar yazmak, var olan modtilleri diizenlemek) 25- OYS ile OBS arasrndaki veri ahq-verigini saglamak (Ogencilerin girig yapmasr, ders atamalanrun yaprlmasr) 26- Uzaktan Egitim Merkezi ihtiyaglarr do$ultusunda progamlar yazmak (srnav de$erlendirme, ders atama./silme

15 Programlan) 27- Igerik geliqtirme birimine destek vermek 28- Ytlksekdfretim Kurumlannda Uzaktan Ogretime iliqkin Usul ve Esaslar gergevesinde Diger Hianetler Karglh$ Yapllacak Odemeler Cetvelind yer alan egitim senaryolannrn tasarrml, yazrh-gorsel, gdrsefipitsel, elitim{lretim materyallerinin geligtirilmesi velveya denetlenmesi, uzaktan 0gretim programlarmda yer alan derslerin yonetimi-koordinasyonu ve denetimi, vidyo ders igeriklerinin gekimi, kwgusu-montajl ve seslendirilmesi, uzaktan Oefetim programlannda dlgmedeperlendirme iglemlerinin gergeklegtirilnesi ile e- soru bankasnm haarlanrnasq yonetimidenetimi gibi faaliyetleri Merkez M0dtldlntln gdrevlendirmesi dogultusunda gergekleqtirmek. 29- Merkez Mudtldl tarafindan verilen her tiirlu gdrev ve sorumluluklan yerine getirmek. YETKILERI l- Gdrev alanr ile ilgili aragtrrma faaliyetlerinde bulunarak Mud0r / Mudi[ Yardrmcrstna rapor vermek. 2- Gdrevleriyle ilgili mevzuatrn uygulanmasrna iligkin g0r0g ve dnerilerini bildirmek.

16 EK-3 ANKARA Uuivrnsiresi e 6Rev rantmt FoRMU BOLUM0 BA6LI BiRiMi Uzaktan Egitim Merkezi MUdUrlUgU Ogenci igleri Birimi df,renci lgleri Birim Sorumlusu Meral Arslan l. 1 Kendilerine verilen gorevleri mevzuata, plan ve programlara uygun olarak zamanrnda ve eksiksiz yerine getirmelcen sorumlu, ig ve iglemlerin takibi ve aksamamasr aglsmdan M0d0r / Mtidih Yardlmcrslna kargr sorumluluk, l. O$etim Y0netimi sistemindeki dgenci igleri forumuna verilen cevaplan kontrol etmek, 2. Online dgrenci igleri telefon hatlarna cevap verilmesini saflamak, 3, Duyurulann hazrrlanmasr ve ilan edilmesi iglemlerini koordine etmek, 4. Ogrenci ile ilgili yaagmalann yaprlmasrnr saflamak, 5. Uaktan egitim programlarrnrn ve drgiin egitimde uzaktan egitim ydntemiyle verilen derslerin ara smav, yanyrl sonu srnavr, butunleme smavr ve ek srnavlar ile ilgili i$lemleri koordine etmek, Bu iglemler; 6. Surav uygulama krlavuzunun hazrlanmasr, 7. Snav salonlannrn temini, (9 il merkezindeki 14 srnav merkezi ile gdru$ulerek srnava girecek oprenci sayrsr dotsultusunda salon istemi) E. Srnav salonlanna yerlegtirme iqlemi, 9. Srnav ewaklarnm haz rrlanmasr, 10. Soru kitapglklannrn ve optik cevap kagltlannln basrmr, ll. Srnav evraklarrnm l4 srnav merkezindeki salonlara gore harmanlanmasr, shrinklenmesi ve paketlenmesi, 12, Srnav ewaklarrnrn slnav kutularna yerlegtirilerek merkezlere iletilmesi, 13. Smav sonrasrnda merkezlerden gelen srnav kutularnm agllmasr, optik cevap kagrtlannrn sayrlmasr ve tasnifi, 14. Optik cevap kagltlannln optik okuyucu ile okunmasr ve def,erlendirme iqlemi igin teknik ekibe iletilmesi, 15. Maddi hata dilekgeleri geldilinde optik cevap kagrtlannln tekar incelenerek ilgiliye bilgi verilmesi, 16. Siyasal Bilgiler Fakultesinde test teknili ile yaprlan srnavlann optik cevap kagltlannl optik okuyucu ile okumak, degerlendirmek ve notlan ilgili dgretim elemanrna iletilmesini saglamak, 17. Sorumlu ve gorevli olunan konularda yetkili m0d0r yardlmc$rna ve m0dure dtizenli olarak ve istenildiginde bilgi vermek ve direktifleri dogrultusunda gahgmak, 18. Verilen gorevlerin dopru ve zamannda yaprlmasrnr saslamak, 19. Amirleri tarafindan verilen benzeri giirevleri yapmak. 20. Sosyal medya tlzerinden (twitter, facebook vb)gelen sorulara yanrt verilmesini saglamak, 21. BiME& Bilgi Edinme Kanunu kapsamrnda Ogrenci igleri Birimine gelen dilekgelere yanrt verilmesini saglamal, 22. LYS-YGS srnavlan sonraslnda kaylt esnaslndaki dgrencilere kayrt tarihlerinde yuz ),iize g rekli bilgilendirmenin yaprlmasrnr sallamak, 23. Olrenci iqleri Daire Bagkanhlrnlr koordinatorlugunde dilzenlenen akademik takvimte ilgili gdrtl$ bildirmek, UZEM'le ilgili srnav takvimini haz rrlanmasrnr ve duyurulmasrnr sallamak 24. Merkez Mudildl tarafrndan verilen her ttlrl0 gorev ve sorumluluklan yerine getirmek. YETKiLERi

17 Gdrev alm ile ilgili araseda faaliyetlerinde bulunarak M0d0r / Mtdltr Yardrmusma rapor vermek Gorcvleriyle ilgili newurtn rygulnmasrna ili$kin v onerilsrini bildinnek

18 BOLUMU BAGLI BiRiMi EK-3 ANKARA U ruivensirrsi e6rrv ranlmr FoRMU Uzaktan Etitim Merkezi ModurlUgtl ogretim Yiinetim Sistem Birimi Sistem Y0neticisi Mesut SEVINDIK SORUMLULUKLAzu l Kendilerine verilen gorevleri mevzuata, plan ve programlara uygun olarak zamantnda ve eksiksiz yerine getirmek 2. Is ve islemlerin takibi ve aksamamasr aqrsndan M0d[r / Mudit Yardrmcrstna kar$r sorumluluk, COREV ALANI l- Uzaktan Egitim Merkezi sorumlulutundaki web, veritabanr ve sanal srnrf sunuculannrn kurulum, bakrm ve yedekleme iglemlerini yur0tmek 2- otsenme Ydnetim Sistemlerinin (OYS) kurulum, bakrm ve yedekleme iglemlerini yapmak 3- OYS kullanlcllannl (yonetici, koordinator, egitimci ve Ogrenci) tanrmlamak 4- OYS'de ogrenci ve egitimcilerin atandrllan derslere kayrtlanm yapmak 5- Qewim igi ya da yilz yuze yaprlacak snavlar igin kigiye ozel optik formlan hazrlamak 6- Qewim igi ya da y[z ),ilze yapllacak snavlar igin Ogrencilerin yerlegim yerlerini ilan etmek 7- Yilz yilze yaprlan snavlann kitapgrklarrnr ilan etmek ve sorulara yaprlan itirazlan toplamak 8- Yiiz yilze yaprlan srnavlann kitapgftlannrn dizgisi igin destek vermek (soru toplama tablonu, dizgi gablonu ve dizgi makolarr) 9- Qewim igi ya da )'tlz yalze yaprlacak smavlarr deterlendirmek l0- Surav de$erlendirme sonuglarurr denlere gore ayramk program koordinatorlerine iletmek I l- ilitam yrllk programrndaki dsenciler ilniversitemiz Ogenci Bilgi Sisteminde (OBS) yer almadrlr igin, bu program dgencilerinin 12- Bagarr notu, harfnotu, genel ve yrlsonu akademik ortalamalannt hesaplamak, 13- Ders se9im, slnav sonug ve mezmiyet bilgilerini tutmak, 14- Ders gegme ve mezuniyet durumlannr belirlemek. l5- Sanal smrfkayrt s0relerini raporlamak ve ilgililere ulattrmak 16- Uzklan Egitim Merkezi tarafindan hazrrlanan (beklenti, memnuniyet, ogrenme stili anketleri) anketleri uygulamak, toplanan verileri de$erlendirmek 0zere ilgili birimlere ulagttrmak l?- OYS ile ilgili osrenci ve efitimciterin yaqadrklan sorunlann gdzlimu igin telefon, forum, eposta yoluyla ya da yuz yuze destek saglamak l8- OYS ve sanal smrf uygulamalanndaki geliqmeleri takip edip OYS sistemine bunlarr uyarlamak 19- OYS ve sanal srnrf uygulamalarr igin egitimcilere planlanan epitimleri (Moodle, Adobe Connect, OpenMeetings) gergeklegtirmek 20- Uzaldan Egitim Merkezi personeline teknik konularda destek vermek 2l- Uzaktan Egitim Merkezi sertifika programlan igin eposta list leri olutturmak, bu listelere programlarm tanltmrnr yapan epostalar yollamak 22- Uzaktan Elitim Merkezi sertifika programlanna yaprlan bagvurulan toplamak igin ara yiiz olueturmak 23- Uzaktan Elitim Merkezi tarafindan istenen dgrenci ve egitimcilere ait istatistiksel verileri hazrlamak 24- oys'yi ihriyaglar dogrultusunda ozellestirmek (eklentiler kurmak, yeni bloklar yaznak, var olan modulleri dilzenlemek) 25- OYS ile OBS arasrndaki veri ahg-veritini saglamak (osencilerin girip yapmasr, ders atamalaruun yaprlmasr) 26- Uzaktan Egitim Merkezi ihtiyaglan dogrultusunda programlar yazmak (stnav degerlendirme, ders atama./silme

19 programlan) 27- lgerik geligtirme birimine destek vermek 28- Y0ksekogetim Kurumlannda Uzaktan Ogretime iligkin Usul ve Esaslar gergevesinde Dig r Hianetler Kartthg Yapltacak Odemeler Cetvelinde yer alan gitim senaqrolannn tasanml, yazlh-gdrsel, g6nel-igisel, egitim{tsetin materyallerinin geligtirilrnesi velveya denetlenmesi, uzaktan ogretim progranlannda yer alan derslerin yonetimi-koordinasyonu ve denetimi, vidyo den igeriklerinin gekimi, kurgusu-montajr ve seslendirilmesi, uzaktan 09 tim programlannda Olgme-degerlendirme iplemlerinin gergeklegtirilmesi ile e- soru bankasnm haarlanmasr, yonetimidenetimi gibi faaliyetleri Merkez M0d{filnltn gorevlendinnesi dogrultusunda gergeklestirmek. 29- Merkez Mudildl tarafindan verilen her ttlrlu gorev ve sorumluluklan yerine getirmek. YETKILERi I - Gdrev alam ile ilgili araqtrma faaliyetlerinde bulunarak M0dilr / Mtdtlr Yardrmcsrn rapor vermek. 2- G0revleriyle ilgili mevzuafin uygulanmasrna iligkin g0r0q ve onerilerini bildirmek.

20 BOLUMU BA6LI BIRIMI EK-3 ANKARA U nivrnsiresi e6nev TANIMI FoRMU Uzaktan Egitim Merkezi MildUrlugu ANKUZEM Yonetim Destek Birimi Bilgisayar igletmeni Mine I(AYA L Merkez M0diiriintln gdr0tme ve kabullerine ait hizmetleri ytlrilth. 2. Mtldtlrtln 6zel ve resmi haberlegmelerini yerine getirir, 3. Mudtldln 6zel haberlegme ve gizlilik tagryan yazrgma iglerini yiiriltilr. 4. MUdthln kurum igi ve kurum dltl randevu isteklerini diizenler. 5. Mtldtlriln Ozel ve kurumsal dosyalanm tutar ve ariivler. 6. Mudtlriln gorevlendirmelerinde gorevden aynlm4 gdreve ba'lama yazrgmalarml takip eder ve yolculuk ile konaklama igin rezervasyonlarrnr yapar. 7. M0dtlr0n gorev alanr ile ilgili vereceti diter igleri yapar. 8. Yukanda belirtilen gdrevlerin yerine getirilmesinde Mudtire ve Miidtir Yardrmcrlanna karqr sorumludur. 9. Uzaktan Egitim Sertifika Programlan kapsamnda agrlan Sertifika programlanna ilgili penonelin yoklu[unda online bagvuru yapan adaylara program ve kayrt iglemleri ile ilgili bilgilendirme yapmak. YETKiLERi l- Yukanda belirtilen gdrev ve sorumluluklan gergeklegtirme yetkisine sahip olmak. 2- Faaliyetlerinin gerektirdigi her t&10 arag, gereg ve malzemeyi kullanabilmek. 3- Merkez Modtlrii tarafindan verilen her tilrlil g6rev ve sorumluluklan yerine getirmek.

21 BOLUMU BAeLr BiRiMi EK-3 ANKARA U nivensiresi cdrrv rantmt FoRMU Uzaktan Egitim Merkezi Mtidurlupii Ogretim Tasanm Bfimi igerik Tasanm Sorumlusu Mualla Tokgoz 1- Sorumluluklarr r' Arattrrmacr kendilerine verilen gorevleri mevzuat4 plan ve programlara uygun olarak zamanrnda ve eksiksiz yerine getirmelten sorumludurlar r' Arattlrmacllar, gorevlerinin gerekirditi mesleki yeterliligi geligtirmek zorundadlr. 2- idare Tarafindan Devredilen Sorumluluklar r' Uzaktan Egitim Mudiirlilgiine kargr sorumludur. l- Ara$trrmacrnrn G0revleri a) MUdUrl0k btlnyesinde aldrglm egitime gore verilen ig ve iglemleri yapmak,. b) M0dUrl0gUmUzce intemet iizerinden verilen egitim igeriklerinin hazrlanmasna destek olmak, c) M0d0rl0gUm0zce lnternet tlzerinden verilen e$itim programlannrn smav sorulannrn dizgisinin hazrrlanmasrna destek olmak d) Amirleri ta.afndan verilen benzeri g0revleri yapmak. 2- Idare Tarafindan Verilen G0revler a) Idare tarafindan verilen gal$malara katllmak. 3- Merkez M0d r0 tarafitrdan verilen her turlil gorev ve sorumluluklan yerine getirmek YETKiLERi Hazlrlanmasl istenen srnav sorulanmn zamannda ve eksiksiz yaprlmasrm satlamak. Yaptlmasr istenen igeriklerin zamamnda ve eksiksiz yaprlmastnt saglamak.

22 BOLOMO BAdLI BiRiMi EK-3 ANKARA UNIVERSITESI GOREV TANIMI FORMU Uzaktan Egitim Merkezi Miidttl0gu Ogretim Tasanmr Birimi igerik Tasanm Koordinatddi Mulat CINAR l- Uzaktatr EEitim Merkezi lgerik Geli$tirme Birim Koordinatoril / Merkez koordinatorlugunde yiiriitiilen progamlarda yer alan ders igeriklerinin tasarlanmasl, geligtirilmesi ve sisteme yllklenmesi iplemlerini koordine eder. y' iceriklerin kontroltl ve eksikliklerin teminini saelar. 1- Ankara 0niversitesi Uzaktan E[itim Merkezi Y0netmelifi Gereli Giirevleri a) Merkez amaglafl dotsultusunda uaktan etitimin gerektirdipi iletigim ve bilgi teknolojilerinin geligimini takip etmek, b) Merkezin koordinasyonunda ytlditulen programlardaki Ogretim elemanlanna teknik destek saslar ve birimin sa$adrfir destekleri koordine eder, c Uzmanhk Alanl ite llgili Verilen Gdrevler a) G0rev alam ile ilgili aragtrrma faaliyetlerinde bulunarak merkez mud0rtine bilgi vermek. b) Gdreviyle ilgili mevzuatm uygulanmasrna iligkin g0ril; ve onerilerini bildirmek. 2- Yflksek0gretim Kurumlannds Uzaktan Ogretime iligkin Usul ve Esaslar gergevesinde Diger Hizmetler Ktr$rhgl Yaprlacak Odemeler Cetvelinde yer alan egitim senaryolannrn tasarlmr, yaztlfg6rsel, g0rsef ititsel, egitim-0gretim materyallerinin geliltirilmesi ve/veya denetlenmesi, uzaktatr ogr tim programlarrnda yer alan derslerin yonetimi-koordinasyonu ve denetimi, vidyo ders igeriklerinin gekimi, kurgusu-montajr ve seslendirilmesi, uzaktan dgretim programlarrnda 0lgme-degerlendirme itlemlerinin gergekle$tirilmesi ile e-soru baokasrnrn haarlanmrsr, ydnetimi-denetimi gibi faaliyetleri Merkez Miidiiriiniin g0revlendirmesi do!rultusunda gerc klettirmelr 3- Merkez Mod0rii tarafindan yerilen her tiirlit g6r v ve sorumluluklan yerine getirmek YETKILERI I G0revli bulunduf,u igerik geligtirme birimini organize etmek.

23 noluuu BAeLr BiRiMi UIWANI EK-3 ANKARA Uwivensirrsi e6ntv ranrmr FoRMU Uzaktan Egitim Merkezi MUdUrlogU Merkez Mtldilrtl idari ve Mali lglerden Sorumlu M0dur Yardrmclsl Prof.Dr.Nurcan TORENLi l. Merkez Yonetim Kurulunda oya katllmaksrzrn raportorliik yapmak, kurulda ahnan kararlann yazrlmasr, korunmasr ve saklanmaslnl saglamak. 2. Merkez Kuruluna kallmak, kurulda ahnan kararlann yazrlmasr, korunmasr ve saklanmasrnr saflamak. 3. Merkezde gdrevli idari personelin gorevlerini organize ederek Merkezde ig akrgrnr saplamak, aksakhklarr ve eksiklikleri Merkez Mildilrtne bildirmek. 4. Merkez Mudiinl tarafindan verilen her tiirlu gorev v sorumluluklan yerine getirmek. l- Merkez faaliyetlerinde kullanrlmak iizere ahnmasr gereken sarf ve demirbat malzemesi ihtiyacrnrn temininde gergekleqtirme gdrevlisi iqlemlerini yapmak. 2- Merkez tarafmdan gergeklegtirilen smav Ucretleri ve diper hizmet odemeleri iglemlerinin muhasebelegtirilmesinde gergeklegtirme gorevlisi iglemlerini yapmak. 3- Mali lgler Birimi ewakrnda gergeklegtirme gorevlisi iglemlerini yapmak. 4- Merkez botqe haarlk gahgmalannda Mlldllrle birlikte galgmak. 5- Tasamrf ilkelerine uygun hareket etmek. 6- Merkez kaynaklannn etkin, ekonomik ve verimli kullanrlmasru satlamak. 7- Y[ksek0tsetim Kurumlannda Uzaktan Ogretime iligkin Usul ve Esaslar gergevesinde Diger Hizrnetler Karllhgl Yapllacak Odemeler Cewelinde yer alan egitim senaryolannrn tasanmr, yazllfgdrsel, giirsel-igitsel, egitim-ogretim materyallerinin geligtirilmesi ve/veya denetlenmesi, uzaktan o$etim programlaflnda yer alan derslerin ydnetimi-koordinasyonu ve denetimi, vidyo ders igeriklerinin gekimi, kurgusu-montajr ve seslendirilmesi, uzaktan o$etim programlaflnda olgme-degerlendirme iglemlerinin gergeklegtirilmesi ile e- soru bankasrnrn hazflanmasr, ydnetimi-denetimi gibi faaliyetleri Merkez Mtldilrtlnun gorevlendirmesi dogrultusunda gergeklegtirmek. YETKiLERi l- Yukaflda belirtilen gdrev ve sorumluluklafl gergekleqtirme gdrevlisi olarak yerine getirme yetkisine sahip olmak. 2- Faaliyetlerin gergeklegtirilmesi igin gerekli arag ve gereci kullanabilmek. $ imza yetkisine sahip olmak. + Harcama yetkilisinin verdili gdrev ve yetkileri gergeklegtirme gdrevlisi olarak kullanmak.

24 EK-3 ANKARA Univsnsiresi e6rev rantmt FoRMU BOLUMU BAGLTBiRiMi Uzaktan Egitim Merkezi Mud[rlu$u Olrenci lgleri Birimi dgrenci igleri Sorumlusu Perihan SUBA$I l. Kendilerine verilen gdrevleri mevzuat4 plan ve programlara uygun olarak zamantnda ve ekiksiz yerine getirmeklen sorumlu, 2. ig ve iglemlerin takibi ve aksamamast agtstndan Birim Sorumlusuna kargr sorumluluk, l. Ogretim Yonetimi sistemindeki dtsenci igleri forumuna cevap vermek, 2. Online ofenci itleri telefon hatlanna cevap vermek, 3, Duyurulann hazrrlanmasr ve ilan edilmesi iglemlerini yapmak, 4, Ogenci ile ilgili yazrgmalan yapmak, 5. Uuktan egitim programlannn ye 6rg0n egiiimde uzktan egitim yontemiyle verilen derslerin ara srnav, yanyrl sonu snavr, butiinleme snavr ve ek srnavlar ile ilgili iqlemleri yapmak, Bu iqlemler; 6. Snav uygulama ktlavuzunun hazrlanmast, 7, Soru kitapgrklannn ve optik cevap kagrtlannrn baslml, E. Smav evraklarrnm 14 smav merkezindeki salonlara gore harmanlanmasr, shrinklenmesi ve paketlenmes., 9. Srnv ewaklannrn srnav kutulanna yerlegtirilerek merkezlere iletilmesi, 10, Snav sonrasmda merkezlerden gelen snav kutulannn agrhnasl optik cevap kagrtlannrn sayrlmasl ve tasnifi, 11. Optik cevap kagltlannrn optik ok-uyucu ile okunmasr ve degerlendirme iglemi igin teknik ekibe iletilmesi, 12. Maddi hata dilekgeleri geldiginde optik cevap kagrtlannrn tekar incelenerek ilgiliye bilgi verilmesi, 13. Siyasal Bilgiler Fakttltesinde test tekniti ile yaprlan srnavlann optik cevap kapttlarnt optik okuyucu ile okumak, degerlendirmek ve notlan ilgili dgretim elemanrna iletmek 14. Sorumlu ve gorevli olunan konularda yetkili m0dtlr yardlmcrsna ve mudilre dtlzenli olarak ve istenilditinde bilgi vermek ve direkrifleri do$ultusunda gahgmak, 15, Verilen gdrevlerin dolru ve zamannda yaprlmasrnr saglamak, 16. Amirleri tarafndan verilen benzeri gorevleri yapmak, 17. Sosyal medya ozerinden (twitter, facabook vb)gelen sorulara yanlt vermek 18. BiMER, Bilgi Edinme Kanunu kapsamrnda olrenci igleri Birimine gelen dilekgelere yantt vermek 9, LYS-YGS srnavlarr sonrasrnda kaylt eslasmdaki 0grencilere kayrt tarihlerinde yilz yuze gerekli bilgilendirmeyi yapmak 20, Ogenci igleri Dairc Bagkanhgmn koordinatdrltlgtlnde dilzenlenen akademik takvimle ilgili gdrilt bildirmek, UZEM'le ilgili srnav akvimini hazrrlamak ve duyurmak 21. Merkez Mttdtirtl tarafindan verilen her ttirlii gorev ve sorumluluklan yerine getirmek. YETKILERi l. Gtirev alarl ile ilgili aragtrrma faaliyetlerinde bulunarak Birim Sorumlusuna rapor vermek. 2. Gorevleriyle ilgili mevzuatrn uygulanmasrna iligkin g6rilq ve 0nerilerini bildirmek.

25 BOLOMU 8A6LI BiRiMi EK-3 ANKARA Uruivensiresi ednev ranrmr FoRMU Uzaktan Egitim Merkezi Mildurlogu Ogretim Yonetim Sistem Birimi Moodle Sistem Ydneticisi Salih DEMIR l Kendilerine verilen gbrevleri mevzuata, plan ve programlara uygun olarak zamantnda ve eksiksiz yerine getirmek 2. is ve islemlerin takibi ve aksamamasr acrsmdan MUdtir / Miidiir Yardrmcrsrna karsr sorumluluk l- Uzaktan Elitim Merkezi sorumlulupundaki web, veritabanr ve sanal srnrf sunucularmm kurulum, bakrm ve yedekleme iglemlerini'4lrtltmek 2- ogenme Yonetim Sistemlerinin (OYS) kurulum, bakrm ve yedekleme iglemlerini yapmak 3- oys kullanlcllannr (yonetici, koordinator, egitimci ve ofenci) tanrmlamak 4- OYS'de oglenci ve egitimcilerin atandrklan derslere kayltlannr yapmak 5- Qewim igi ya da )4lz yuze yaprlacak snavlar igin kigiye ozel optik formlan haztrlamak 6- Qewim i9i ya da yilz y0ze yaprlacak slnavlar igin dgrencilerin yerlegim yerlerini ilan etmek 7- Yiiz 1,Ilze yaprlan snavlartn kitapgftlarnr ilan etmek ve sorulara yaptlan itirazlan toplamak 8- Ytlz yuze yaprlan srnavlarrn kitapgrklarrnrn dizgisi igin destek v rmek (soru toplama Sablonu, dizgi gablonu ve dizgi makrolan) 9- Qewim igi ya day'dzy$ze yaptlac k smavlan deterlendirmek l0- Srnav delerlendirme sonuglannr derslere gdre ayrrarak program koordinatdrlerine iletmek I l- ilitam yrllft programrndaki dgrenciler tiniv rsitemiz Ogrenci Bilgi Sisteminde (OBS) yer almadrgr igin, bu program Otsencilerinin l2- Ba$an notu, harfnotu, genel ve yrlsonu akademik ortalamalannr hesaplamak, l3- Ders segim, srnav sonuc ve mezuniyet bilgilerini tutmak, 14- Ders gegme ve mezuniyet durumlannr belirlemek. l5- Sanal smrfkaylt stirelerini raporlamak ve ilgililere ulagtrmak 16- Uzaklan Egitim Merkezi tarafindan hazrlanan (beklenti, memnuniyet, ogrenme stili anketleri) anketleri uygulamak, toplanan verileri deterlendirm k 0zere ilgili bidmlere ulagtlrmak l?- oys ile ilgili osenci ve egitimcilerin yagadrklan sorunlann gdzilmu igin telefon, forum, eposta yoluyla ya da ytlz yltze destek saglamak l8-6ys ve sanal srnrf uygulamalanndaki geligmeleri takip dip OYS sistemine bunlan uyarlamak 19- OYS ve sanal srnrf uygulamalafl igin egitimciler planlanan egitimleri (Moodle, Adobe Connect, openmeetings) gergeklestirmek 20- Uzaktan Elitim Merkezi personeline teknik konularda destek vermek 2l- Vzak:dln Egitim Merkezi sertifika programlan igin eposta listeleri olugturmak, bu listelere programlann tanltlmrnl yapan epostalar yollamak 22- Uzalaan Egitim Merkezi sertifika programlanna yaprlan bagvurulan toplamak igin ara yiiz olugturmak 23- Uzaktan Egitim Merkezi tarafindan istenen ogrenci ve egitimcilere ait istatistiksel verileri hazrlamak 24- OYS'yi ihtiyaglar dogultusunda dzelleftirmek (ektentiler kurmak, yeni bloklar yazmak, var olan modulleri dtlzenlemek) 25- oys ile OBS arasrndaki veri al$-verigini saglamak (ogencilerin girig yapmasr, ders atamalarnrn yaprlmasr) 26- Uzaktan Egitim Merkezi ihtiyaglan dogrultusunda programlar yazmak (srnav deferlendirme, ders atama./silme

26 programlan) 27- lgerik gelietirme birimine destek vermek 28- Y0ksek0$etim Kurumlannda Uzaktan Ogretime iligkin Usul ve Esaslar gergevesinde Diger Hi.anetler Kar$llgl Yapllacak Odemeler Cetvelinde yer alan egitim senaryolarurm tasanmr, yazlh-g6rsel, gdrsel-igitsel, e$tim-ogretim materyallerinin geli$irilmesi ve/veya denetlenmesi, uzaktan o$etim programlannda yer alan derslerin ydnetimi-koordinasyonu ve denetimi, vidyo ders igeriklerinin gekimi, kurgusu-montajr ve seslendirilmesi, uzaktan ogetim programlarmda olgme-deferlendirme iglemlerinin gergekle$irilmesi ile e- soru bankasmrn hazrlanmasr, y0netimi-denetimi gibi faaliyetleri Merkez M0d0rtlntln gdrevlendinnesi dotsultusunda gerg klettirmek. 29- Merlcz M0dufl tarafindan verilen her t0rl0 ve sorumluluklan YETKILERI l- Gorev alam ile ilgili araqtrma faaliyetlerinde bulunarak MUd& / MUdlb Yardrmcsma rapor vermek. 2- G0revleriyle ilgili mevzuatrn uygulanmasrna iligkin gortlg ve Onerilerini bildirmek.

27 BOLUMU BAELIBiRiMi Uzaktan Egitim Merkezi Mtldtlrl[gtl Mali l$ler Mali Ipler Birimi Sorumlusu Selms OZMEN KIYMAZ EK-3 ANKARA UTiVENSiTESi GOREV TANIMI FORMU 1. Yonetim ile birimi arasrndaki iletigimi sallar, 2. Gorevlerini kanun, tilziik, ydnetmelik, ydnerge, genelge, emir, gahqma plan ve programlarna uygun olarak yittltmek, 3. Yeteri kadar ddenek bulunup bulunmadrlrnr kontrol ve takip etmek, 4. Ciderlerin butgedeki tertiplere uygun olmasrnr saglamak. 5. Bilt0n itlemlerde maddi hata bulunmamaslnr saglamak. 6. Merkez birimlerince ihtiyag duyulan ve birimce teknik dzellikleri belirtilen mefrupat, bilgisayar, makineteghizat ve tafrt allmlannrn yapllmasnl saglamak, 7. Tatmr, Kaylt Kontrol Yetkilisi g0revini yapmak, 8. Tagnr Mal Ydnetmeliline g0re iplem yapmak, 9. Tagrnrr mal kayrt kontrol iflemlerini yapmak, 10. Depodaki malzemelerin girig, grkl; ve konfiol iglemlerini yapmak, 11. Tagrnr iqlem figi kesmek, 12. Ambar kaydr tutmak, 13. Belli periyotlarda Tiiketim Malzemeleri Qrkrg Raporunu Strateji Geli$tirme Daire Bafkanhgma gdndermek, 14. Bakrm onanm himletlerini takip etmek, onanm itlerini yaptrrmak. 15. Kaynaklann etkin, ekonomik ve verimlibir qekilde kullanrlmasrnl ve korunmasrnr saglama( 16. Stok takip ve konrrol illerinin takibini yapmak, 17. Fatura takip, girigler, odeme programr ve takibi yapmak, 18. Merkezin btltge teklifini hazrrlamak, sayrh Kamu Ydnetim ve Kontrol Kanunu ilgili yrh biltge kanunu ve uygulama tebligleri dogrultusunda Merkezin butge odeneklerinin kullanrlmasr, gelir ve giderlere ait kayrtlann tutulmasrnr saglamak, 20. Birimine ait yazrgmalarn dosyalama iglemlerini yapmak, sonuglandrmak ve muhafaza etmek, 21. Merkezin statejik planma uygun birim stratejik plannr hazrlamak ve stratejik planla ilgili gerekli ig ve iqlemleri yapmak, 22. Me*ezimiz tarafindan yaprlan merkezi srnavlarda gdrev alan personelin yun igi ve yurt drgr gegici gorev yolluklan igin gerekli belgeleri hazrlamak. 23. Me*ez tarafindan yaprlan merkezi snavlarda gorev alan penonelin gorev ucretlerinin ddenebilmesi igin gerekli olan bordro, banka listesi, 6deme emri belgesi gibi belgelerin hazrrlanmasrnr saglamak. 24. Odeme emri ba$lanmasr gereken taahhilt ve tahakkuk belgelerinin tamam olmasrnr sallamak. 25. Uzaktan Egitim Sertifika Programlarr kapsamrnda agrlan Sertifika programlarrndan elde edilen doner sermaye gelirlerinin programa katkrr olan akademik personele katkl payr ddenebilmesi igin performans tablolannr hazrrlamak. 26. Doner Sermaye Tafrnlr, Kaylt Kontrol Yetkilisi gdrevini yilrtitmek. 27. Diiner Sermaye Mali Ylh B0tge Teklifini gelir ve gider diizeyinde hazrrlamak. idare Tarafrndan Devredilen Sorumluluklar / Birim bilnyesinde olulturulan mali iglemlerin ve yazrgmalann takibi agrsrndan Merkez M0dilriine karsr sorumluluk. r' Mali Iiler Biriminin ig ve iglemlerinin aksamamasl a9$ndan Birim Sorumlusu olarak Merkez M0d0rtlne karsr sorumluluk.

lo"t* YETKiLi : gef AOLUM : Personel Biirosu c0rf,wi : Yazr igleri Memuru BOLUM : Personel Biirosu corevli : Ewak Kayrt Memuru cdnrvr,rni:

lot* YETKiLi : gef AOLUM : Personel Biirosu c0rf,wi : Yazr igleri Memuru BOLUM : Personel Biirosu corevli : Ewak Kayrt Memuru cdnrvr,rni: ilahiyat FAKULTESi BURoLARINA AiT GOREV TANIMI PERSONEL BTIROSU 1. Fakiiltemizin akademik ve idari personelinin atama ve emeklilik gibi buna benzer cizliik ielemlerini kanun ti.iziik ve ydnetmelikler gergevesinde

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM MERKEZİ GÖREV TANIMLARI

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM MERKEZİ GÖREV TANIMLARI T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM MERKEZİ GÖREV TANIMLARI 1 A. Merkez Müdürü 1. 2547 sayılı Yüksek Öğretim Kanununda belirli olan görevleri yerine getirmek, Merkez Kuruluna ve Merkez Yönetim Kuruluna

Detaylı

:Eg .,E. =6s ; *; E9E F -* -.E. r-! 6A 6; *o 6<.i >xe. *F.i '=9. b!5. !!f 6 : r!e. ,5op1 c:<.1. F,o,: '5!Y 66iJ. d 6. E,Ir H.? !!t ,-F.9.2.

:Eg .,E. =6s ; *; E9E F -* -.E. r-! 6A 6; *o 6<.i >xe. *F.i '=9. b!5. !!f 6 : r!e. ,5op1 c:<.1. F,o,: '5!Y 66iJ. d 6. E,Ir H.? !!t ,-F.9.2. .-?' 2 d qt!!f -9 -q.g u> F :9 g5 ;i; ;=!!t d9 F- H.? s..a o,,l. _9 : -N '0 t ',f _g, -9. - ' g. -9 -q! tr.t2 _q).o -q : ' q) -q ii :g : p :=,..; ' n s = o s -g e Y F- g g -! Y _9! 'a :] t -. 3 l! g :

Detaylı

MEBte OYP 'de gdrev alan personellerin Doner Sermaye iglemlerini ve ddemelerini yadar.

MEBte OYP 'de gdrev alan personellerin Doner Sermaye iglemlerini ve ddemelerini yadar. T.C. ANKARA UNiVERSiTESi A- ffi 0l- Akademik ve idari personelin maa$ islemlerini ve ddemelerini yapar. 02- Personelin yurt igi, )urt dl$r geqici gorev yolluklan ile si.lrekli gdrev yolluklarrnr icin gerekli

Detaylı

- Genel Kurul Kararr - Uygulama Esas ve Usulleri .-.-

- Genel Kurul Kararr - Uygulama Esas ve Usulleri .-.- % T. C. YUKSUKOGRE'I'I\I KURULU BASKANLIEI Sayr : Konu : B.30.o. imi.o.oo.oo.01/ 6l 8< ttq3o Tezsiz Yuksek Lisans Bilkent / ANKARA.a2...o.L,.2a.aJ 2547 sayfi YUksekogretim Kanununun ek 27 nci maddesi gere$ince

Detaylı

FAf. I i,/'l '\- i'.; ' r. i) Ydnetim Kurulu: Anadolu Universitesi Yaqamboyu Ofrenim Uygulama ve. sirixci noluvr

FAf. I i,/'l '\- i'.; ' r. i) Ydnetim Kurulu: Anadolu Universitesi Yaqamboyu Ofrenim Uygulama ve. sirixci noluvr .. I ".'l -" )f,/7.,90/l,/ // - / -/ ANADOLU UNivrnsirnsi PERSONEL BELGELENDiRMN NiNiUi (ANAPER) yonnncrsi Amag sirixci noluvr Amag, Kapsam, Dayanak, Tanrmlar ve Krsaltmalar MADDE 1 - Bu ydnergenin?macu

Detaylı

BOLU ILI. BOLU BELEDiYES. remizlik i gr,nni uunirru,ucu. connv, yprxi ve soruml,ur-,uxr-,,rrr ir,n. qali$ma usur, ve ESASLARTNI r.lir.

BOLU ILI. BOLU BELEDiYES. remizlik i gr,nni uunirru,ucu. connv, yprxi ve soruml,ur-,uxr-,,rrr ir,n. qali$ma usur, ve ESASLARTNI r.lir. BOLU ILI BOLU BELEDiYES remizlik i gr,nni uunirru,ucu connv, yprxi ve soruml,ur-,uxr-,,rrr ir,n qali$ma usur, ve ESASLARTNI r.lir vonnrvrnr,ir -1,- GENELGETEKqE 5393 sayrh Belediye Kanunu' nun 15. Maddeqi

Detaylı

,lgahgma. i) Birim : Mtidtirli.ik btinyesinde Miidiir'e baeh olarak, servisler ile hizmetlerin ytiriitiilmesini sa[layan bdliimtin

,lgahgma. i) Birim : Mtidtirli.ik btinyesinde Miidiir'e baeh olarak, servisler ile hizmetlerin ytiriitiilmesini sa[layan bdliimtin NTALY,A. MURATPA$A BELEDiYE MECLiSiNiN 02.05.2012 TARII{ VE 147 SAYILI KARARI Giindemin 10. Maddesi Karar No. 147 Ozii: Karma Komisyon raporu dofirultusunda hazrrlanan Temizlik leleri Miidiirliifii Qahgma

Detaylı

nilci i$lnvr uuuunr,uguntrn c6nnvr,nri:

nilci i$lnvr uuuunr,uguntrn c6nnvr,nri: t--- t! T.C ALA$EHiR BELEDiVE nngxanligi sir,ci i$lnu ltuntinr,ucu GOREV ve qali$ma YONETMELiGI(ie Yiinetmelik) (l n0luu r GENEL TTUXU*TINN Amag, Kapsam, Yasal Dayanak, Tanrmlar, Kuruluq AMAC: MADDE 1:

Detaylı

ffi : Teklif Birim Fiyar-igin Tamamr ihriyac LisrESi Op.Dr.Ciineyit c0neg Bashekim Yardrmcrsr

ffi : Teklif Birim Fiyar-igin Tamamr ihriyac LisrESi Op.Dr.Ciineyit c0neg Bashekim Yardrmcrsr ffi T.C. sae LrK BAKANL GI BATMAN BOLGE DEVLET HASTANEsi SATTNALMA KoMisyoN BA$KANLtdr -j 05.08.2011 Sayrn:. Kurumumuzun ihtiyacr olan On iki Ayhk Qevre Yonetimi Ve Danrgmanhk Hizmeti Ahmr igi satrn altnacaktlr.

Detaylı

i I { ) b) Bagkan : Alagehir Belediye Bagkamm, irinci BOLIIM Tegkilat nininci ndl0vr Arnag, Kapsam, Hukuki Dayanak ve Tanrmlar

i I { ) b) Bagkan : Alagehir Belediye Bagkamm, irinci BOLIIM Tegkilat nininci ndl0vr Arnag, Kapsam, Hukuki Dayanak ve Tanrmlar T.C ALA$EHIR BELEDiYE BA$KANLIGI SAGLTK i$leni nuntiru,ugu G6REV ve CALI$MA YoNnruuidi nininci ndl0vr Arnag, Kapsam, Hukuki Dayanak ve Tanrmlar Amag MADDE 1 : (l ) Bu ydnetmeligin amacr SalIft igleri Miidtirltiftiniin

Detaylı

. *Ayniyat Servisi. KIRKLARETI in 0ZNNIOANOSi rngrir.,ati, qali$ma ESASLARI connv solunru vn ynrri yonnncnsi

. *Ayniyat Servisi. KIRKLARETI in 0ZNNIOANOSi rngrir.,ati, qali$ma ESASLARI connv solunru vn ynrri yonnncnsi KIRKLARETI in 0ZNNIOANOSi rngrir.,ati, qali$ma ESASLARI connv solunru vn ynrri yonnncnsi l.genel Hiikiimler 2. Yetki ve Sorumluluklar 3. Tegkilat ve Gdrevliler 4. Qahgma Esaslan ve Giirev Biiltimii - Genel

Detaylı

1. Kigi ve Onay Bilgileri girig iglemleri:

1. Kigi ve Onay Bilgileri girig iglemleri: 6245 sayrh Harcrrah Kanunu Yurtigi Gegici Gtirev Yollulu Hazrrlama Ktlavuzu 1.GiRi9 Bu krlavuz, 6245 sayrh Harcrrah Kanunu hukiimlerine gdre diizenlenen yurtigi ge9ici gdrev yolluf,u i$lemlerinin Kamu

Detaylı

it planlan hazrrlamak

it planlan hazrrlamak T.C. ANXARA ONIVER.SITESI REKIoRLUGU Personel Dalre BagkanltEr G6REU TANIM FORTU BiRirl ALT BiRiiI ALT BiRiM YETxiLiSi : Personel Daire Baskanhitt :Personel Daire Baskanr Halll lbrahlm TUTAK P Eon l Evrak

Detaylı

'rs 2015. BARTIN va,lit igi 20rs yrt,r conrvnn vuxsnlme ve UNVAN onci$irligi sinav il,q.ni

'rs 2015. BARTIN va,lit igi 20rs yrt,r conrvnn vuxsnlme ve UNVAN onci$irligi sinav il,q.ni BARTIN va,lit igi 20rs yrt,r conrvnn vuxsnlme ve UNVAN onci$irligi sinav il,q.ni Bakanh[rmv merkez ve tagra tegkilatrnda bog bulunan unvanh kadrolar igin Bakanh[rmrz ile MEB arasrnda imzalanan protokol

Detaylı

MÜDÜR. Yüksekokulu ve birimlerinin en yetkili temsilcisi olan Müdür, Kurullara. başkanlık eder.

MÜDÜR. Yüksekokulu ve birimlerinin en yetkili temsilcisi olan Müdür, Kurullara. başkanlık eder. MÜDÜR SAĞLIK YÜKSEKOKULU ÜST BİRİM REKTÖR İŞ ÜNVANI MÜDÜR ALT MÜDÜR YARDIMCISI YÜKSEKOKUL SEKRETERİ TEMEL GÖREV Yüksekokulu ve birimlerinin en yetkili temsilcisi olan Müdür, Kurullara başkanlık eder. Eğitim-öğretim

Detaylı

İLLER BANKASI ANONİM ŞİRKETİ

İLLER BANKASI ANONİM ŞİRKETİ İLLER BANKASI ANONİM ŞİRKETİ 31.12.2013 tarihi itibari ile Bağımsız Denetim Raporu, Mali Tablolar ve Dipnotlar, Genel Kurula sunulan Özet Yönetim Kurulu Raporu ile 6107 sayılı İller Bankası Anonim Şirketi

Detaylı

,:t? KYS : Kalite Yonetim Sistemini, ixttl9i. VER : Olgme ve izleme sonuglarrnr, ifade eder. 4.iLGiLiDOKUMAN 1.AMA9 2.KAPSAM 3.TANIMLAR 6.

,:t? KYS : Kalite Yonetim Sistemini, ixttl9i. VER : Olgme ve izleme sonuglarrnr, ifade eder. 4.iLGiLiDOKUMAN 1.AMA9 2.KAPSAM 3.TANIMLAR 6. ,:t? ixttl9i VERI ANALIZ REHBERI 1.AMA9 iyilegtirme veya Diizeltici/ Onleyici faaliyet yapmak iizere olgme ve izleme sonuglanntn analizinde, uygunsuzluklarrn nedenlerini ve goztimlerini saptamada yontem

Detaylı

TURiZMYETURiZM OLAYI. TURiZM: Yeterli boq zamana, yeterli mali olanaklara ve seyahatten. DAR KAPSAMDA TURiZM VE OTELCiLiK

TURiZMYETURiZM OLAYI. TURiZM: Yeterli boq zamana, yeterli mali olanaklara ve seyahatten. DAR KAPSAMDA TURiZM VE OTELCiLiK Marmara lletisim Dergisi, Sayr:8, Ekim 1994 Mamara Joumal of Conununications, Number:8, October 1994 DAR KAPSAMDA TURiZM VE OTELCiLiK Arg. Giir. nuru OZCnn MARMARA r-rllvensiresi itetiqim Faktiltesi Dar

Detaylı

Siirekli Efitim Aragtrrma ve Uygulama Merkezi

Siirekli Efitim Aragtrrma ve Uygulama Merkezi TOBB Ekonomi ve Teknoloji Universitesi Siirekli Efitim Aragtrrma ve Uygulama Merkezi Say: 72180796/419 Konu: TOBB BfU-SnnA E$tim Programlan Hk. l;:. r!.r : trr.rt!_!.lic*q.r"nt 1. ; \r::: \,,,..,.-j {]nasi

Detaylı

T.C. ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ KADRO GÖREV TANIMLARI

T.C. ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ KADRO GÖREV TANIMLARI KADRO UNVANI : Büro Destek Personeli BAĞLI OLDUĞU UNVAN : ġef Uludağ Üniversitesi üst yönetimi tarafından belirlenen amaç ve ilkelere uygun olarak; Enstitüler, Fakülteler, Yüksekokullar, Meslek Yüksekokulları

Detaylı

KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRESİ BAŞKANLIĞI. Daire Başkanlığı. Daire Başkanı. Genel Sekreter

KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRESİ BAŞKANLIĞI. Daire Başkanlığı. Daire Başkanı. Genel Sekreter Daire Başkanlığı Daire Başkanı Genel Sekreter Kütüphane hizmetlerinin aksamadan yürütülebilmesi için yeterli kadroyu oluşturup, iş bölümüne giderek, personeli üzerinde genel eğitim ve denetim görevini

Detaylı

ctinuru: ANADoLU trxivnnsirnsi T.C. SENATO Karar Tarihi z 31,01,2012

ctinuru: ANADoLU trxivnnsirnsi T.C. SENATO Karar Tarihi z 31,01,2012 T.C. ANADoLU trxivnnsirnsi SENATO Karar Tarihi z 31,01,2012 Karar No : I ctinuru: 14- Anadolu ljniversitesi (Eskigehir/Tiirkiye) Miihendislik Mimarhk Faktiltesi Elektrik- Elektronik Mtihendislili Bdltimti

Detaylı

rnvrsir,ciligi KURUM inani KURUL Topr,Atlrr KARARLART

rnvrsir,ciligi KURUM inani KURUL Topr,Atlrr KARARLART TUNCELi iinivnnsirnsi- BGiriM-siR-snN runcer,i trnivnnsirnsi rnvrsir,ciligi KURUM inani KURUL Topr,Atlrr KARARLART 4688 Sayrh Kamu Gorevlileri Sendikalan Kanunu'nun 22. ve 41. maddeleri ve bu kanuna dayah

Detaylı

Doç. Dr. Halit ÇİÇEK Müdür GÖREV DETAYI

Doç. Dr. Halit ÇİÇEK Müdür GÖREV DETAYI Doç. Dr. Halit ÇİÇEK Müdür 1. Merkezi temsil etmek, 2. Yönetim kuruluna başkanlık etmek, 3. Yönetim kurulunun hazırladığı çalışma programlarını ve alınan kararları uygulamak, 4. Kurs programların başarılı

Detaylı

%'o;:ilfus. FARAei negisirvr rrogramt prorororu. d r'' -,,f rarih: hiza.

%'o;:ilfus. FARAei negisirvr rrogramt prorororu. d r'' -,,f rarih: hiza. FARAei negisirvr rrogramt prorororu Bizler, aga[rda imzalan bulunan yiiksektilretim kurumlarr olarak, kurumlanmrz arasrnda Farabi Degi gim Programr kapsamrnda i gbirligi yapmayr kararlaqtrrmr g bulunmaktayv.

Detaylı

I Muhasebe ve Finansman YLS Uretim Y6netimi ve

I Muhasebe ve Finansman YLS Uretim Y6netimi ve Olrenci Kontenianlarr ve Baqvuru $artlarr hk. I Muhasebe ve Finansman YLS Uretim Y6netimi ve 2 Pazarlama YLS 4 Muhasebe ve Finansman DR Uretim Y0netimi ve 5 Pazarlama DR iktisadi GeliSme ve Uluslararasr

Detaylı

DEKANLIK T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIM FORMU

DEKANLIK T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIM FORMU DEKANLIK İlgili mevzuat ile Karabük Üniversitesi Rektörlüğü ve nca belirlenen amaç, ilke ve talimatlar doğrultusunda, Fakülte ile ilgili hizmetlerin yerine getirilmesi ve koordinasyonu sağlamak. Dekanlık

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI BİLGİ İŞLEM Sekreterya Teknik ve İdari Hizmetler Şube Müdürlüğü Donanım Hizmet Ağ Sistem Yazılım-Web Tasarım İdari Hizmetler Teknik Servis Personeli Önder DAĞLI Ağ Yönetimi Engin TÜRK Web Tasarım Alperen

Detaylı

MALKARA BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK

MALKARA BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK MALKARA BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve kapsam MADDE 1-

Detaylı

STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI ORGANİZASYON EL KİTABI

STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI ORGANİZASYON EL KİTABI Sayfa/Topl. Sayfa No 1/10 Hazırlayan Onaylayan 1.1. Başkanlığın Görevleri Ulusal kalkınma strateji ve politikaları, yıllık program ile hükümet programı çerçevesinde idarenin orta ve uzun vadeli strateji

Detaylı

t{ffiisi&,lon *J'iJ'

t{ffiisi&,lon *J'iJ' i!l lll l! L ii ll8 L. c) e.'2. * i J" f*4 h :*"le t{ffiisi&,lon *J'iJ' Utuivensiresi FEN eilimleni erusrirusu TEz gau5mesroruirueuir naponu ALTNMAS ve KULLAN!!MAsl HAcETTEPE UYGULAMA ESASLAR BRNC BOLUM

Detaylı

2ft':>3L4. .:.'..,.:.:::..ffffi$ffi. EK : Ilgi Yazr Fotokopisi (5 Sayfa). 20-wtutt

2ft':>3L4. .:.'..,.:.:::..ffffi$ffi. EK : Ilgi Yazr Fotokopisi (5 Sayfa). 20-wtutt Sayr Konu T.C. SULEYMAN DEMiREL tinh'ersttesi REKToRL0GU Genel Sekreterlik :70038785-010.99- : Kripteks Yangma Programr, 2ft':>3L4 20-wtutt.:.'..,.:.:::..ffffi$ffi...KOORDINAToRLUGLINE...BA$HEKiMLiGiNE

Detaylı

rilvr grrinni, KURGU, SESLENDiRME, sruovo gerinni, nruiunsyon,

rilvr grrinni, KURGU, SESLENDiRME, sruovo gerinni, nruiunsyon, rilvr grrinni, KURGU, SESLENDiRME, sruovo gerinni, nruiunsyon, e nnrir rasartm ve TEKNiT onrurgmanltk niznner ALtMt TEKNiT gnnrnamesi igin Tanrmr Dr Ayhan Kuzu ve gahgma ekibi tarafrndan planlanan proje

Detaylı

Mali İşler ve Taşınır Kayıt Sorumlusu Görev Tanımı

Mali İşler ve Taşınır Kayıt Sorumlusu Görev Tanımı Mali İşler ve Taşınır Kayıt Sorumlusu Görev Tanımı Birim: Görev Adı: Amiri: Sorumluluk Alanı: Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Mali İşler ve Taşınır Kayıt Sorumlusu (Bilgisayar İşletmeni) Yüksekokul Sekreteri

Detaylı

GÖREV/İŞ TANIMI FORMU. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı/Satın Alma Bürosu STATÜSÜ [ X ] MEMUR [ ] SÖZLEŞMELİ PERSONEL

GÖREV/İŞ TANIMI FORMU. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı/Satın Alma Bürosu STATÜSÜ [ X ] MEMUR [ ] SÖZLEŞMELİ PERSONEL Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı/Satın Alma Bürosu UNVANI BİLGİSAYAR İŞLETMENİ VEYA 1 Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığının her türlü satın alma ve ayniyat işlemlerinin yerine getirilmesi. Sağlık

Detaylı

DEKAN. Fakülte ve birimlerinin en yetkili temsilcisi olan Dekan, Kurullara başkanlık eder.

DEKAN. Fakülte ve birimlerinin en yetkili temsilcisi olan Dekan, Kurullara başkanlık eder. DEKAN ÜST BİRİM REKTÖR DEKAN ALT DEKAN YARDIMCISI FAKÜLTE SEKRETERİ Fakülte ve birimlerinin en yetkili temsilcisi olan Dekan, Kurullara başkanlık eder. Eğitim-öğretim faaliyetlerinin düzenli ve başarılı

Detaylı

KIRKLAR]ELI in 6ZNN INANNSI rngrilati, qali$ma connv nolurvru vn ynrri yoxnncnsi

KIRKLAR]ELI in 6ZNN INANNSI rngrilati, qali$ma connv nolurvru vn ynrri yoxnncnsi KIRKLAR]ELI in 6ZNN INANNSI rngrilati, qali$ma connv nolurvru vn ynrri yoxnncnsi SASLARIT l.genel Hiikiirnler 2. Yetkd ve Sorumluluklar 3. Tegliilat ve Cliirevliler 4. Qalupma Esarslan ve Giirev Biitiimii

Detaylı

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ [Yıl] OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ BİRİM İŞLEM YÖNERGESİ ler Envanteri HGE.001 Dekanlığı kıyasladığında çok daha büyük önem taşıyan görevlere hassas görevler denir.

Detaylı

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ (ADYÜ) 2016 YILI PROSES PLANLAMASI

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ (ADYÜ) 2016 YILI PROSES PLANLAMASI EĞT-PRS-02 SAT-PRS-01 ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ (ADYÜ) Sayfa No 1/10 PRS. KODU PROSES ADI HİZMET TANIMI PROSES SORUMLUSU KULLANILACAK CİHAZLAR ÖLÇÜLECEK DEĞERLER PERFORMANS HEDEFİ PROSES HEDEFI Satın alma

Detaylı

OKULLARDA. cuvnnri onramrn sagranmasr. KoRUYUCU vn ONrnyici. rnnninrnnin ALTNMAsTNA. iri$rin. igninrici pnororor,u

OKULLARDA. cuvnnri onramrn sagranmasr. KoRUYUCU vn ONrnyici. rnnninrnnin ALTNMAsTNA. iri$rin. igninrici pnororor,u OKULLARDA cuvnnri onramrn sagranmasr KoRUYUCU vn ONrnyici rnnninrnnin ALTNMAsTNA iri$rin igninrici pnororor,u Haziran 2015 AMAC Madde 1. Bu protokoliin amacr; igiqleri Bakanhlr ve Milli Elitim Bakanltlt

Detaylı

peinr negxenugr engiv poririxesl AerK Enigil,r ve KURUMSAL KUTUPHANE VE DoKUMANTASYoN lujy t,2014 Bitlis Eren Universitesi Rahva Kamptisii Bitlis

peinr negxenugr engiv poririxesl AerK Enigil,r ve KURUMSAL KUTUPHANE VE DoKUMANTASYoN lujy t,2014 Bitlis Eren Universitesi Rahva Kamptisii Bitlis KUTUPHANE VE DoKUMANTASYoN peinr negxenugr AerK Enigil,r ve KURUMSAL engiv poririxesl tsilgi palaqrldrk ga artar. lujy t,2014 Bitlis Eren Universitesi Rahva Kamptisii Bitlis Bitlis Ercn Universilesi Kiit

Detaylı

:FC:S. ek iidemenin dafrtrlmasrnda uygulanacak usul ve esaslara iliqkin yiinetmelik"

:FC:S. ek iidemenin dafrtrlmasrnda uygulanacak usul ve esaslara iliqkin yiinetmelik :FC:S $/\6LlK ve SOSYAL HIZMET EMEKqI LERI SeNOilXaet Isran s u l.-al(safray gu e esl I1IE T*ADE UNION OF fubtic TMPLOOYES }N HEflT ANO SOCIAL $Ef,hACEs HASEKi cd. FASEKi CD, FIASFK SULTA.}.I MAH OZKAYA

Detaylı

KAHRAMANMARA$ StiTCu in,ia.u univnnsirnsi 2015 YILI KURUMSAL MALi DURUM VE BEKLENTiLER RAPORU. Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu

KAHRAMANMARA$ StiTCu in,ia.u univnnsirnsi 2015 YILI KURUMSAL MALi DURUM VE BEKLENTiLER RAPORU. Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu KAHRAMANMARA$ StiTCu in,a.u univnnsirnsi 2015 YL KURUMSAL MALi DURUM VE BEKLENTiLER RAPORU 5018 Sayrh Kamu Mali Y0netimi ve Kontrol Kanunu ile birlikte kalkrnma planlarr ve programlarda yer alan politika

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler

BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK Amaç ve kapsam, dayanak ve tanımlar Amaç ve kapsam

Detaylı

itgi 1a; yazrnrz ve eki "Hafizhga Y<jnelik Ytiz Yatrh Kur'an Kursu Projesi Igbirlifi Protokolli" Vakfimrzca delerlendirilmiq olup ;

itgi 1a; yazrnrz ve eki Hafizhga Y<jnelik Ytiz Yatrh Kur'an Kursu Projesi Igbirlifi Protokolli Vakfimrzca delerlendirilmiq olup ; TURKIYE DIYANET VAKFI GENEL MERKEZI s'y'oizo.pksrb22.4- Kon Glafizhk Proj esi Igbirlifi Protokolii. T.C. DIYANET i greni BA$KANLTGT (ESitim Hizmetleri Genel Mridiirliipiine) ANKARA ii,ci : a) 26.12.2012tarihve

Detaylı

G{-.- Sayr : M.07.3.MUR.0.01-612.01.01-?gs. Bu kapsamda, streg ydnetimi gah;malarr igin a9alrdaki gahqma program r lavizsiz uygulanacakttr.

G{-.- Sayr : M.07.3.MUR.0.01-612.01.01-?gs. Bu kapsamda, streg ydnetimi gah;malarr igin a9alrdaki gahqma program r lavizsiz uygulanacakttr. {w irtntvi surec YONETiMi iq conu,crsi Sayr : M.07.3.MUR.0.01-612.01.01-?gs ot/t0t20t2 Konu : Siireg Ydnetimi MUDURLUdUNE 2009/4 sayrlr Baqbakanlrk Genelgesir ile duyurulan Birlikte qahtabilirlik Esaslan

Detaylı

ixixcisdi,tim nininci soliinr Amag, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanlmlar

ixixcisdi,tim nininci soliinr Amag, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanlmlar YUKSEK6GRETiM KURUMLARINDA YIJRUTULEN YAz okullari PROGRAMLARI UYGULAMA ESAS ve USULLERi nininci soliinr Amag, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanlmlar Amag ve Kapsam Madde I - Bu Esas ve Usullerin amacr, ytiksekii[retim

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK VE ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

Detaylı

PERSONEL GÖREV DAĞILIM ÇİZELGESİ

PERSONEL GÖREV DAĞILIM ÇİZELGESİ T.C. ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI PERSONEL GÖREV DAĞILIM ÇİZELGESİ AD SOYAD KADRO UNVANI GÖREVLERİ * GÖREV DEVRİ ** Belgin AKYÜZ Daire Başkanı V. Strateji Geliştirme Daire

Detaylı

T.C. MARDixvAl,iriGi T.C. r'lenoin vrt-it-i6i

T.C. MARDixvAl,iriGi T.C. r'lenoin vrt-it-i6i T.C. MARDixvAl,iriGi T.C. r'lenoin vrt-it-i6i IlnZA Ygrrirnni voxerge si 2015 T.C. MARDIN v.q.liligi ivrz.q. vnrrilnni Y0Nnncnsi r. SOLUNT GENEL ESASLAR 1 - AMAQ: Bu ydnergenin amacl kamu hizmetlerinden

Detaylı

DENĠZLĠ BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYESĠ GENEL SEKRETERLĠĞĠNĠN TEġKĠLAT YAPISI VE ÇALIġMA ESASLARINA DAĠR YÖNETMELĠK

DENĠZLĠ BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYESĠ GENEL SEKRETERLĠĞĠNĠN TEġKĠLAT YAPISI VE ÇALIġMA ESASLARINA DAĠR YÖNETMELĠK DENĠZLĠ BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYESĠ GENEL SEKRETERLĠĞĠNĠN TEġKĠLAT YAPISI VE ÇALIġMA ESASLARINA DAĠR YÖNETMELĠK BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu yönetmeliğin amacı; Denizli

Detaylı

KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANI GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI

KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANI GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANI GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI Doküman No: KOS-2.5.3.1 Yürürlük Tarihi: 01.01.2014 Revizyon No/Tarih: Bağlı Olduğu ve Amiri Kendisine Bağlı ler ve Kadrolar Görevde

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GÖREV TANIMI FORMU FAKÜLTE DEKANI SORUMLULUKLARI

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GÖREV TANIMI FORMU FAKÜLTE DEKANI SORUMLULUKLARI SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GÖREV TANIMI FORMU FAKÜLTE DEKANI SORUMLULUKLARI 1- Fakültenin ve birimlerinin temsilcisi olan Fakülte Dekanı Rektör tarafından 3 yıl süre ile atanır. Fakülte Dekanı kendisine

Detaylı

f.v\ >s/ Ilgi 7."- DAiITIM \Ar^Nr':/, Vali a. Vali Yardrmcrsr c.en q ej.. tht-*r.xl xt.. t,,r-r l.we,l W.e.?dde

f.v\ >s/ Ilgi 7.- DAiITIM \Ar^Nr':/, Vali a. Vali Yardrmcrsr c.en q ej.. tht-*r.xl xt.. t,,r-r l.we,l W.e.?dde f.v\ \.csxcuxvrspor Z \Ar^Nr':/, >s/ Sayr Konu Ilgi :e5738460-041 3lT :Yarrgma Duyurusu T.C. QANKTRT vnt-ilici Genglik Hizmetleri ve Spor it Uiidtirtugu c.en q ej.. tht-*r.xl xt.. t,,r-r l.we,l W.e.?dde

Detaylı

ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK

ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve kapsam MADDE 1- (1)

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ BARTIN ORMAN FAKÜLTESİ İŞ TANIMLARI

BARTIN ÜNİVERSİTESİ BARTIN ORMAN FAKÜLTESİ İŞ TANIMLARI TANIMLARI Fiili Görev Selman KARAYILMAZLAR 2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanunu Prof.Dr. Dekan Dekanlık Rektör İN TANIMI Fakülte kurullarına başkanlık etmek, fakülte kurullarının kararlarını uygulamak fakülte

Detaylı

ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI DIŞ İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUKDÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK

ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI DIŞ İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUKDÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI DIŞ İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUKDÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve kapsam MADDE 1: Bu yönetmeliğin

Detaylı

TÜTÜN EKSPERLİĞİ YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ Görev Tanımları

TÜTÜN EKSPERLİĞİ YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ Görev Tanımları 1 / 13 1.1. Yüksekokul Müdürü Görev Tanımı 1.2 Görevin Adı : Yüksekokul Müdürü 1.3 Bağlı Bulunduğu Unvan : Rektör Yönetimi altında bulunan Yüksekokulda verilen eğitim öğretim hizmetlerinin en üst düzeyde

Detaylı

ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI ÇEVRE KORUMA KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK

ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI ÇEVRE KORUMA KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI ÇEVRE KORUMA KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve kapsam MADDE 1- (1) Bu yönetmeliğin

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ Ziraat Fakültesi Dekanlığı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ Ziraat Fakültesi Dekanlığı ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ Ziraat Fakültesi Dekanlığı GÖREVİN ADI GÖREVİN KAPSAMI : Dekan : Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi 1. GÖREV VE SORUMLULUKLAR 1. Fakülte kurullarına

Detaylı

rubirlr CELAL BAYAR UNiVERSiTESi RrrrOnIuGurur

rubirlr CELAL BAYAR UNiVERSiTESi RrrrOnIuGurur rubirlr Sayr. 8.14.2.T8T 0.06.01.02.231-594111971 Konu : TUBiTAK-Lindau Destek Programr CELAL BAYAR UNiVERSiTESi RrrrOnIuGurur Zy rcatzor iveoi Bilimsel ve Teknolojikalkrnma igin gereken insan kaynagrnrn

Detaylı

ilit#'ifiu,ici'iiiilrvrnnixnv^lhl^q.cakekyeru-,n$rinnandrryuru

ilit#'ifiu,ici'iiiilrvrnnixnv^lhl^q.cakekyeru-,n$rinnandrryuru nizn ir,nun ynxi ACILAN VEnmYA ImRIIANCi nin SEBEPLE BO$ALAN ilit#'ifiu,ici'iiiilrvrnnixnv^lhl^q.cakekyeru-,n$rinnandrryuru METI\I A5l0ll200g tarihinde ilimizde baglanan Aile sebeplerle bogalan 4 (dd yapriacaktuiniil

Detaylı

Yusuf TEKIN. Bakan a. Miistepar

Yusuf TEKIN. Bakan a. Miistepar Yusuf TEKIN Bakan a. Miistepar Bilgi: APlanr (3) Yilm kaliteli ekibi kategorisinde; 7 nci maddenin ikinci fikrasrnrn (a), (b), (c), (C) bentlerinde sayrlan kurumlar bagvurur. Ootile bagvuru drgarrdan

Detaylı

T.C. AMASYA ÜNİVERSİTESİ. Amasya Taşova Meslek Yüksekokulu GÖREV TANIMI

T.C. AMASYA ÜNİVERSİTESİ. Amasya Taşova Meslek Yüksekokulu GÖREV TANIMI T.C. AMASYA ÜNİVERSİTESİ Amasya Taşova Meslek Yüksekokulu GÖREV TANIMI GÖREV ADI: Yazı İşleri/Sekreterlik Unvanı: Memur Görev Ve Sorumlulukları -Yazışma işlemlerinin yürütülmesi, -Gelen faksların kontrol

Detaylı

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ Akademik ve İdari Personel Görev Dağılım Listesi

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ Akademik ve İdari Personel Görev Dağılım Listesi İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ Akademik ve İdari Personel Görev Dağılım Listesi Fakülte Dekanı a. Fakülte kurullarına başkanlık etmek, Fakülte kurullarının kararlarını uygulamak ve Fakülte birimleri

Detaylı

SAĞLIK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

SAĞLIK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ MÜDÜRLÜĞÜ Müdür Görevin Bağlı Bulunduğu Rektör Yardımcısı, Rektör Yrd.Doç.Dr.Eyüp ALTINÖZ 2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanununda verilen görevleri yapmak. Yüksekokul kurullarına başkanlık eder ve kurul kararlarının

Detaylı

SAĞLIK BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞININ GÖREV ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE İKİNCİ BÖLÜM. Amaç ve Kapsam

SAĞLIK BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞININ GÖREV ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE İKİNCİ BÖLÜM. Amaç ve Kapsam Amaç SAĞLIK BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞININ GÖREV ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam MADDE 1- Bu Yönerge nin amacı; Sağlık Bakanlığı Strateji Geliştirme

Detaylı

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ 2015 YILI İŞ TAKVİMİ Revizyon No:

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ 2015 YILI İŞ TAKVİMİ Revizyon No: Doküman No: 1 215 YILI İŞ TAKVİMİ 2.1.215 AYLAR FAKÜLTE SEKRETERLİĞİ KURULLAR SEKRETERYASI ÖĞRENCİ İŞLERİ BÖLÜM SEKRETERLERİ GELEN EVRAK KAYIT SORUMLUSU TAŞINIR KAYIT KONTROL YETKİLİSİ PERSONEL SATINALMA

Detaylı

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI EL KİTABI

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI EL KİTABI ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI EL KİTABI İçindekiler I BİRİMİN FAALİYET ALANI... 1 II BİRİMDE YAPILAN İŞLERİN ÖZET TANIMI... 1 III ORGANİZASYON ŞEMASI... 2 IV GÖREV TANIMLARI... 3 Daire Başkanı... 3 Daire

Detaylı

Kamu İdarelerince Hazırlanacak Faaliyet Raporları Hakkında Yönetmelik. 2015 Yılı Programının Uygulanması, Koordinasyonu ve İzlenmesine Dair Karar

Kamu İdarelerince Hazırlanacak Faaliyet Raporları Hakkında Yönetmelik. 2015 Yılı Programının Uygulanması, Koordinasyonu ve İzlenmesine Dair Karar SORUMLU /ALT 1 38.99.00.01 Üst yönetim, akademik ve idari birimler kurumsal kodu altında yer alan tertiplerdeki ödeneklerin harcama birimleri itibarıyla dağıtılması, dağıtımı yapılan ödeneklerin ekonomik

Detaylı

Sayr :8.10.1.HSK.0.82.00.00-2 (J (^C,'3 Konu : Askerlik Sevk l'ehir lqlemleri. 6ENELGE 2012t.O..t1

Sayr :8.10.1.HSK.0.82.00.00-2 (J (^C,'3 Konu : Askerlik Sevk l'ehir lqlemleri. 6ENELGE 2012t.O..t1 T.C. SACLKBAKANLICI Tiirkiye Halk Salhlr Kurumu Baqkanhfr Sayr :8.10.1.HSK.0.82.00.00-2 (J (^C,'3 Konu : Askerlik Sevk l'ehir lqlemleri { {,l {, 1c,\'L 6ENELGE 2012t.O..t1 Askerlik sevk lehir iglemlerinde

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI Müdür / Harcama Yetkilisi Rektör, Rektör Yardımcıları Müdür Yardımcısı Müdür Yardımcıları / İdari Personeller, Rektör tarafından üç yıl süre ile görevlendirilir. Görev süresi sona eren Merkez Müdürü yeniden

Detaylı

Ofis 100. Lisans (Kütüphanecilik) Mesleki Eğitim ve Sertifikalar. İyi Teknik Bilgi Alanları ve Seviyeleri

Ofis 100. Lisans (Kütüphanecilik) Mesleki Eğitim ve Sertifikalar. İyi Teknik Bilgi Alanları ve Seviyeleri BARTIN ÜNİRSİTESİ KÜTÜPHANE DOKÜMANTASYON DAİRESİ BAŞKANLIĞI TANIMI Fiili Görev Hüseyin GÖL Daire Başkanı Daire Başkanı Bartın Ünirsitesi Kütüphane Dokümantasyon Dairesi Başkanlığı Kütüphane Dokümantasyon

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 1 Genel Evrak Gelen ve Giden Evrakların Kayıt Altına Alınması Sürekli 2 Gelen Evrak Tüm Resmi Yazışmalar, Dilekçeler v.s. 2 Hafta 3 Fakülte Kurulu Gündem Maddeleri ve Gelen Evrak 4 Fakülte Yönetim Kurulu

Detaylı

İŞLEM SÜRECİ BAŞLANGIÇ

İŞLEM SÜRECİ BAŞLANGIÇ BİRİM ADI Ana Süreç Adı Harcama birimimizce satın alınan tüketim malzemesi ve dayanıklı taşınırlar iş süreci Satın alınan malzemelerin muayene komisyonuna sunulması Muayene Komisyonu Kabulü yapılanları

Detaylı

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MUHTARLIK İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞININ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MUHTARLIK İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞININ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MUHTARLIK İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞININ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK, TANIMLAR Amaç MADDE 1- (1) Bu yönetmeliğin

Detaylı

Kamu Hizmet Envanteri Tablosu

Kamu Hizmet Envanteri Tablosu TC u Müdürlüğü SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN YARARLANANLAR CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER

Detaylı

t-isltts oevresi 6zel yereruer oinig stnav y6ruencesi

t-isltts oevresi 6zel yereruer oinig stnav y6ruencesi KocAELi Uruivensiresi oevler KoNSERvATUVARI t-isltts oevresi 6zel yereruer oinig stnav y6ruencesi BiRiNci86LUM Amag, Kapsam ve Tanrmlar Amag ve Kapsam MADDE 1 - Kocaeli Universitesi Devlet Konservatuvarr

Detaylı

GENÇLĐK VE SPOR BAKANLIĞI SPOR HĐZMETLERĐ DAĐRESĐ BAŞKANLIĞININ GÖREV, YETKĐ VE SORUMLULUKLARINA DAĐR YÖNERGE

GENÇLĐK VE SPOR BAKANLIĞI SPOR HĐZMETLERĐ DAĐRESĐ BAŞKANLIĞININ GÖREV, YETKĐ VE SORUMLULUKLARINA DAĐR YÖNERGE GENÇLĐK VE SPOR BAKANLIĞI SPOR HĐZMETLERĐ DAĐRESĐ BAŞKANLIĞININ GÖREV, YETKĐ VE SORUMLULUKLARINA DAĐR YÖNERGE BĐRĐNCĐ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı, Spor

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI Müdür / Harcama Yetkilisi Rektör, Rektör Yardımcıları Müdür Yardımcısı Müdür Yardımcıları / İdari Personeller, Rektör tarafından üç yıl süre ile görevlendirilir. Görev süresi sona eren Merkez Müdürü yeniden

Detaylı

EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİ SÜREÇ AKIŞ ŞEMASI. Adaylar formda istenen kişisel bilgileri doğru olarak girerek onay verirler.

EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİ SÜREÇ AKIŞ ŞEMASI. Adaylar formda istenen kişisel bilgileri doğru olarak girerek onay verirler. ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİ SÜREÇ AKIŞ ŞEMASI Enstitü, akademik takvimde belirtilen tarihte web sayfasında duyuru yaparak, başvuru formunu aktif hale getirir. Adaylar formda istenen kişisel bilgileri doğru olarak

Detaylı

ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK

ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve kapsam MADDE 1- (1) Bu yönetmeliğin

Detaylı

vursnrokul KURULU KARAru OnNnGi

vursnrokul KURULU KARAru OnNnGi : 11.09.2017 : 63 : 6312 (1. sayfa) T.C. ANKARA UNivnnsirnsi YABANCI nillnn vursnrokulu vursnrokul KURULU KARAru OnNnGi Karar t 63-2 - Yabancr Dil Srnavlannrn Ankara Universitesi Yabancr Diller Ytiksekokulu

Detaylı

T.C. BUCA BELEDİYESİ İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. BUCA BELEDİYESİ İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ GENEL GÖREVLERİ İM.GT.01 SAYFA NO: 1/15 NO: 02 1. Yemekhane hazırlama ve günlük yemek dağılımını sağlamak. 2. Yemekhanenin temizliğinden sorumlu olmak. 3. Yemekler ile ilgili talep ve şikâyetleri dikkate

Detaylı

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SOSYAL PROJELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI SOSYAL PROJELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SOSYAL PROJELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI SOSYAL PROJELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SOSYAL PROJELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI SOSYAL PROJELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve kapsam MADDE 1- (1)

Detaylı

KAYISI ARAŞTIRMA İSTASYONU MÜDÜRLÜĞÜ EK 3.13 İNSAN KAYNAKLARI BİRİMİ

KAYISI ARAŞTIRMA İSTASYONU MÜDÜRLÜĞÜ EK 3.13 İNSAN KAYNAKLARI BİRİMİ KAYISI ARAŞTIRMA İSTASYONU MÜDÜRLÜĞÜ EK 3.13 İNSAN KAYNAKLARI BİRİMİ İnsan Kaynakları Birim Sorumlusu Dök.No KAİM.İKS.FRM.19 Sayfa No 1 / 2 İŞİN KISA TANIMI: Kayısı Araştırma İstasyonu Müdürlüğü üst yönetimi

Detaylı

SEYHAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK

SEYHAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK SEYHAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve kapsam MADDE 1- (1) Bu yönetmeliğin

Detaylı

PERSONELİN GÖREVLERİ VE SORUMLULUKLARI GÖREV ÜNVANI: MÜDÜR I-GÖREV VE SORUMLULUKLARI

PERSONELİN GÖREVLERİ VE SORUMLULUKLARI GÖREV ÜNVANI: MÜDÜR I-GÖREV VE SORUMLULUKLARI PERSONELİN GÖREVLERİ VE SORUMLULUKLARI GÖREV ÜNVANI: MÜDÜR 1. Müdürlük işlerinin kanun, nizamname ve talimatnamelere göre yapılmasını temin etmek. 2. Personel arasında disiplini ve işbirliğini kurmak,

Detaylı

i$ninrigi PRo r or<or,t t yuxsnr OCnEXiwt KREDi vn YURTLAR KURUMU BA$BAKANLIK cenel rvrtinunrticu'ne nadr,r YURTLARDA DiYANET i$leri BASKANr,rcr

i$ninrigi PRo r or<or,t t yuxsnr OCnEXiwt KREDi vn YURTLAR KURUMU BA$BAKANLIK cenel rvrtinunrticu'ne nadr,r YURTLARDA DiYANET i$leri BASKANr,rcr BA$BAKANLIK DiYANET i$leri BASKANr,rcr n ciri M ldiizme rlnnt GBNEL tutiounructi ir-,n T.C. cenqlir vn spor BAKANT-,rcr yuxsnr OCnEXiwt KREDi vn YURTLAR KURUMU cenel rvrtinunrticu'ne nadr,r YURTLARDA KUR'AN

Detaylı

6245 sayrh Ilarcrrah Kanunu Yurtiqi Gegici Giirev Yollulu Pilot Uygulama Elektronik Bildirimi Hazrrlama Krlavuzu

6245 sayrh Ilarcrrah Kanunu Yurtiqi Gegici Giirev Yollulu Pilot Uygulama Elektronik Bildirimi Hazrrlama Krlavuzu 6245 sayrh Ilarcrrah Kanunu Yurtiqi Gegici Giirev Yollulu Pilot Uygulama Elektronik Bildirimi Hazrrlama Krlavuzu r.ciri$ Bu krlavuz, 6245 saylt }furcrrah Kanunu hiikiimlerine giire diizenlenen yurtigi

Detaylı

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi -KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU- SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Genel Evrak Gelen

Detaylı

DÖRTYOL BELEDİYE BAŞKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK

DÖRTYOL BELEDİYE BAŞKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK DÖRTYOL BELEDİYE BAŞKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER AMAÇ VE KAPSAM MADDE 1- Bu

Detaylı

Ali ÖZTÜRK Daire Başkanı

Ali ÖZTÜRK Daire Başkanı Sayfa No : 1/17 Ali YÜKSEL Daire Başkanı Şube Müdürü Strateji Geliştirme Birimlerinin Çalışma Usul Ve Esasları Hakkında Yönetmelikte yer alan görevlerin mevzuata uygun, tam, zamanında ve doğru olarak yerine

Detaylı

T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Temel İlkeler

T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Temel İlkeler T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Temel İlkeler Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Gölyaka Belediyesi

Detaylı

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI PERSONEL GÖREV TANIMI

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI PERSONEL GÖREV TANIMI 911.OMK.PGT/F01 04.12.2015 1 / 5 Revizyon Tarihi Revizyon No Açıklama Sistem Geliştirme Süreç 911.OMK.PGT/F01 04.12.2015 2 / 5 Birim : İç Kontrol ve Ön Mali Kontrol Birimi Görev Adı : Ön Mali Kontrol Birim

Detaylı

Bütçe Hazırlık Çalışması

Bütçe Hazırlık Çalışması DOSYA NO : 90866454-11.1 Bütçe Hazırlık Çalışması İşlev İşlev Sorumlular Rektörlükçe haziran ayı içerisinde bütçe hazırlık çalışmasına ilişkin yazının Rektörlük Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Alt

Detaylı

ALAŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU PERSONELİ GÖREV TANIMLARI

ALAŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU PERSONELİ GÖREV TANIMLARI U GÖREV TANIMLARI 2017 U GÖREV U PERSONELİ GÖREV TANIMLARI Meslek Yüksekokul Müdürü Rektör Yüksekokul Kurullarına başkanlık etmek, Yüksekokul Kurullarının kararlarını uygulamak ve Yüksekokul birimleri

Detaylı

- -l) Toplum saphlr merkezi biinyesinde Ek 2'de yer alan formdaki standartlar

- -l) Toplum saphlr merkezi biinyesinde Ek 2'de yer alan formdaki standartlar T.C. SAGLIK BAKANLICI Tiirkiye Halk Salh[r Kurumu I!.Ul{ Hr* S3d[01 Sayr:57536863/010.06 Konu: Gebe Bilgilendirme Stntft rc sadr-r BAI{.\:iLI61. rlltudre HAt K sadli6i K(rRa\llr.Tttsx tiadi\_ \re r're\it.

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI ÖĞRENCİ EĞİTİM VE DİNLENME TESİSLERİ İŞLETİM VE SÜRELİ KULLANIM YÖNERGESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI ÖĞRENCİ EĞİTİM VE DİNLENME TESİSLERİ İŞLETİM VE SÜRELİ KULLANIM YÖNERGESİ Amaç DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI ÖĞRENCİ EĞİTİM VE DİNLENME TESİSLERİ İŞLETİM VE SÜRELİ KULLANIM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1- İşbu

Detaylı