BAJA TROIA TURKEY. BAJA TROIA TURKEY, Türkiye ye getirilen ilk uluslararası off-road yarış serisidir.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BAJA TROIA TURKEY. BAJA TROIA TURKEY, Türkiye ye getirilen ilk uluslararası off-road yarış serisidir."

Transkript

1 BAJA TROIA TURKEY BAJA TROIA TURKEY, Türkiye ye getirilen ilk uluslararası off-road yarış serisidir. İSOFF tarafından EAST EUROPEAN TOUT TERRAIN Serisinin 5. Ayağı olarak Türkiye ye getirilen BAJA TROIA TURKEY 2017, ilk kez geçtiğimiz yıl Ekim tarihleri arasında Çanakkale de organize edildi. Bu yıl BAJA TROIA TURKEY 2018, 4-7 Ekim tarihleri arasında yine aynı bölgede start alacak. Yarış 4 gün sürecek ve 820 km uzunluğunda etaplarda koşulacak. Organizasyonda özelikle yabancıların da efsanelerini bildikleri, merak ettikleri bir bölge olarak Truva bölgesi seçildi. BAJA TROIA TURKEY izinleri, etap çalışmaları, basın anlaşmaları tamamlandı, Eylül sonuna kadar sürecek kayıtlarda şimdiden 41 Ralli ekibi ve 28 Motosiklet kayıt yaptırdı. Yarışçı sayısının 100 ü aşmasını bekliyoruz.

2 EAST EUROPEAN TOUT TERRAIN SERIES EAST EUROPEAN TOUT TERRAIN SERIES, 5 Organizatör Ülkenin katılımı ile koşulan 6 ayaklık Uluslararası bir Off-Road Yarış Serisidir. Yarışlar, her ülkeden seçilen bir organizatör kulüp organizasyonu ile toprak, kum ve orman etaplarında koşulur. Ayrıca şehir içinde Özel Seyirci Etapları organize edilir. EAST EUROPEAN TOUT TERRAIN SERIES Organizatör ülkeleri 2017 yılında Romanya, Yunanistan, Bulgaristan ve Türkiye iken, 2018 yılında seriye İsrail de katılmıştır. Yarışlara İtalya, İngiltere, Yunanistan, Bulgaristan, Romanya, İsrail başta olmak üzere yaklaşık 10 ülkeden sporcular katılmaktadır. EAST EUROPEAN TOUT TERRAIN SERIES 2018 Takvimi: START ORGANİZATÖR ÜLKE YARIŞ ADI Yunanistan RALLY GREECE Romanya BAJA 500 ROMANIA Bulgaristan BAJA BULGARIA Yunanistan BAJA GREECE Türkiye BAJA TROIA TURKEY İsrail BAJA DESERT ISRAEL

3 BAJA TROIA TURKEY 2017 KISA KISA YARIŞ Baja Troia Turkey 2017, Ekim tarihleri arasında İstanbul Off Road Kulübü İSOFF tarafından Çanakkale de düzenlendi. Baja Troia Turkey, off-road disiplininde Türkiye de organize edilen ilk uluslararası yarıştır. East European Series olarak adlandırılan ve 4 ülkede düzenlenen 6 ayaklık bir yarış dizisinin 5. Ayağı olarak puan verdi. KATILAN ÜLKELER 2017 yılında Türkiye dışında yarış düzenleyen diğer ülkeler Yunanistan, Romanya ve Bulgaristan oldu. YARIŞ BRANŞLAR 2017 Baja Troia Turkey, Ralli ve Motosiklet branşlarında koşuldu. FEDERASYONLAR Yarış Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu TOSFED ve Türkiye Motosiklet Federasyonu TMF onayları ve lisansları ile koşuldu. YARIŞMACI EKİPLER 2017 Baja Troia Turkey e Türkiye dışından İtalya, İsrail, Romanya, Yunanistan, İngiltere ve Endonezya dan yarışçı ekipler katıldı Baja Troia Turkey de, 62 yarışmacı ekip ve toplam 96 yarışmacı start aldı. Yarışmacılardan 20 si yabancı, 42 si Türk ekipler oldu. Bu ekiplerin 34 ü Ralli Klasmanında, 28 i Motosiklet klasmanında start aldı.

4 PRESTİJLİ EKİPLER Yabancı ekipler içinde özellikle sadece prestijli yarışlara takım yollayan İtalyan Ralliart takımı, 6 araç ile start alarak dikkat çekti. Türk yarışçılar arasında tanınmış off road ve motosiklet yarışçıları, Can Tahincioğlu, Vural Ak, Ahmet Ünlü, Ümit Salkım gibi tanınmış isimler de yer aldı. DESTEKÇİLER Çanakkale Yerel Yönetimin büyük desteğinin yanı sıra yarışın ana destekçileri ve basın sponsorları arasında Opet, Akzirve, KİPA, HKS, Truva Oteli, Redbull, Power FM, TV24, 4x4 Dünyası yer aldı. SEYİRCİLER Seremonik start, Seyirci etapları ve Ödül töreninde yoğun bir seyirci ilgisi oldu. İsteyen seyirciler yol notları ile Etap içi seyir noktalarına yönlendirildi. Yarış boyunca seyircilere broşür dağıtıldı. ETAPLAR Yarış toplam 4 gün ve 19 etaptan oluştu. Seremonik Start Çanakkale Truva meydanında verildi. Prolog ve Seyirci etapları Çanakkale içinde özel düzenlenen bir alanda gece, projektörler altında yapıldı. Yarışın arazi etapları merkezden yaklaşık 30 km uzaklıkta hazırlandı. Her biri ortalama 65 km uzunluğundaki Özel Etapların tamamı bantlanarak çevrelendi. Özel etapların uzunluğu toplam 497 km, Normal etaplar 313 km, Toplam etap uzunluğu 810 km oldu. Seyirci etabı/prolog, görselliği arttırma amacı ile, araçların ikili gruplar halinde, yan yana start alıp, ortada bir köprü geçişi ile birbirine bağlanan ikiz parkurlarda yarışması esasına göre hazırlandı.

5 GÜVENLİK Yarışın tamamı araçlara takılan GPS cihazları ile on-line izlendi. Bu takip cihazları sayesinde farklı sinyallerle duran, kaputu açılan araçlar takip edildi. Kaza durumunda acil yardım düğmesi ile araçlara anında ulaşım sağlandı. Ayrıca UMKE Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri desteği ile sağlanan 4x4 ambulanslar ve helikopterler acil bir durum karşısında müdahale için hazır bekletildi. Etaplardaki sektör noktaları ve rescue araçlar, anında haberleşerek acil durumlara hemen müdahale edebildiler. GÖREVLİLER Yarışta 200 e yakın görevli ve hakem görev aldı. Etaplarda toplam 41 rescue araç, 4 sağlık ekibi, 4 itfaiye, 4 ambulans, 38 SOS görevlisi görev yaptı. HAZIRLIKLAR Görevliler, Hakemler, Yarışçılar ve Basın için özel kitler hazırlandı. Logolu çantalarda verilen Polar, Gömlek, T-shirt, Yağmurluk, Bardaklar, Bere ve Eldivenler özel tasarım yapıldı. Genel Klasman Kupalar bu yarışa özel olarak tasarlanıp üretildi. Ralli ve Motosiklet dallarında, Genel Klasman, Sınıf, Ülke kupaları, Kadın Yarışmacı kupaları dâhil toplam 92 kupa verildi. KONAKLAMA ve CATERING Çanakkale de 4 otelde toplam 175 oda tutuldu. 350 kişi için konaklama ve yemek anlaşması yapıldı.

6 BASIN KATILIM BAJA TROIA TURKEY için27 Eylül tarihinde İstanbul Portaxe da ve 24 Ekim tarihinde Çanakkale Truva Otel de iki ayrı Basın lansmanı gerçekleştirildi. Çanakkale ye gelen basın mensupları İSOFF tarafından misafir edildi. Basın mensuplarını etaplara ulaştırmak için 4 adet 4x4 araç hazırlandı. Bu araçlar tüm yarış boyunca farklı etaplarda dolaşıp basının fotoğraf ve kamera kaydı yapmasını sağladılar. Yarışın kamera kayıtları ve fotoğraflar her gece bülten eşliğinde yerel ve ulusal basına ve yabancı basın mensuplarına servis edildi. CANLI YAYIN Yarışın ilk günü Start TV Celal Pir programı BAJA TROIA TURKEY Ralli Merkezine canlı yayına bağlandı, İSOFF Başkanı Erkan Birinci canlı yayına konuk olarak yarışla ilgili bilgiler verdi. BASIN GERİ DÖNÜŞLER Yazılı basında 112, Online basında 134 ve TV de 7 haber yansıması gerçekleşti. Ulusal basılı ve online dergi 12 Ulusal ve yerel gazetelerde 100 yansıma gerçekleşti. 37 Gazetede toplam 100 sayfa haber çıktı. 8 Dergide erişime ulaşıldı. 64 online yayında birden fazla yayınlandı. Basılı yayınlarda gerçekleşen erişimle toplam dolarlık reklam eşdeğeri rakamına ulaşıldı. Yabancı basında televizyon ve dergilerdeki yayınlara, Ulusal basın televizyon net bilgilerine ve reklam eşdeğerlerine Nisan sonunda tamamlanacak yayınların ardından ulaşılacak.

7 BAJA TROIA TURKEY Ekim 2018 tarihinde düzenlenecek Baja Troia Turkey 2018 için henüz kayıtlar açılmamasına rağmen ilk başvurular 2017 Aralık ayında başladı. Kıbrıs ve Almanya dan ilk katılımcılar isimlerini yazdırdı. Ralliart 8 araçlık ön kayıt yaptı. ETAPLAR Yarışın etapları geçen seneki yarışla aynı bölgede, değişik parkurlar halinde planlandı. Seremonik Start Çanakkale merkezinde Truva atının önünden verilecek. Prolog Etabı ve Özel Seyirci Etapları Çanakkale Kipa yanında hazırlanan özel parkurda koşulacak. Özel Etaplar orman ve köy yollarında koşulacak. Yarışın arazi etapları merkezden yaklaşık 30 km mesafede koşuluyor. Her bir etabın ortalama uzunluğu 100 km. Toplam etap uzunluğu yaklaşık 820 km. Yarış toplam 4 gün, 9 Özel etap ve 4 Özel Seyirci Etabından oluşuyor. PROGRAM 1. Gün Şehir Merkezi Seremonik Start ve Prolog 2. Gün 3 Özel Etap + Özel Seyirci Etabı 3. Gün 2 Özel Etap + Özel Seyirci Etabı 4. Gün 2 Özel Etap + Özel Seyirci Etabı + Ödül Töreni

8 ÖZEL SEYİRCİ ETABI Seyirci etabı/prolog 7 km uzunluğunda hazırlandı, görselliği arttırma amacı ile, araçların ikişer ikişer, yan yana start alıp, ortada bir köprü geçişi ile birbirine bağlanan ikiz parkurlarda yarışması esasına göre hazırlandı. KATILIMCILAR Ağustos sonu Ralli sınıfında 33, Motosiklet sınıfında 26 ön kayıt oldu. Katılanlar arasında Ralliart, Vural Ak, İlayda Hancı gibi tanınmış isimler de var. Bu sene toplamda yarışçı sayısının 100 e ulaşmasını bekliyoruz. Kayıtlar Eylülün sonuna kadar açık olacak. GÜVENLİK Organizasyon tüm etaplarda yarışçıların hareketlerini anında izleyebileceği bir Özel GPS Takip sistemi ile iletişimi ve güvenliği üst düzeyde sağlıyor. Acil durumlar için bir helikopter ve kurtarma ekipleri hazır bekliyor. BASIN Yarış İSOFF tarafından profesyonel ekiplerce kayıt altına alınıyor ve görüntülerin anında tüm dünyaya servis edilmesi sağlanıyor. Ulusal ve yabancı medya mensupları için yarış alanında iletişim ve ulaşım organize edildi. Yarış boyunca basının görüntü alması için etap içlerinde belirlenen noktalara İSOFF görevli araçlarca ulaşım sağlanıyor.

9 BAJA TROIA TURKEY VE TRUVA Yarışın düzenlendiği Truva bölgesi, gerçek ve mitler arasında gidip gelen 5000 yıllık geçmişi ile Ege denizinin ayırdığı iki kadim uygarlık arasında bir köprü. Ege denizi kıyılarındaki bu topraklar, denizin her iki kıyısında yaşayan halkların üzerinde, etkileri binlerce seneye yayılan kalıcı etkiler yaratmış. Şimdi aynı topraklarda, her iki kültürden gelen insanlar, ortak bir heyecanla, ortak bir hedefe ulaşmak için mücadele verecekler. Farklı ülkelerden ekipler, binlerce yıl önce atalarının karşı karşıya geldiği bu topraklarda bu kez bambaşka ve dostça bir mücadele içinde yarışacaklar. Bu kez kazanan kim olursa olsun, mücadeleden herkes keyif alacak ve kazanan herkes tarafından alkışlanacak. İSOFF Truva bölgesini seçmekle, özellikle yabancı ekipler ve basın kanalı ile yarış parkurunun ve Truva bölgesinin tüm dünyada gündemde olmasını ve yarışla birlikte bölgenin tarihi ve doğal güzelliklerinin altını çizmeyi hedefledi Truva yılı olarak seçilen bu dönemde, BAJA TROIA TURKEY Truva Yılı kapsamında gerçekleştirilen tüm etkinlikleri uluslararası alanda taçlandıracak bir organizasyon olacak.

TÜRKİYE ENDURO ŞAMPİYONASI 2012

TÜRKİYE ENDURO ŞAMPİYONASI 2012 TÜRKİYE ENDURO ŞAMPİYONASI 2012 4. AYAK YARIŞ PROGRAMI FETHİYE / MUĞLA 05 06 MAYIS 2012 YARIŞ BİLGİLERİ Bu yarış Türkiye Motosiklet Federasyonu nun 2012 Enduro Kural Kitabındaki yazılı kurallara uygun

Detaylı

FORD MOTORSPORT TURKEY

FORD MOTORSPORT TURKEY FORD MOTORSPORT TURKEY 2017 FIESTA RALLY CUP YÖNETMELİĞİ Giriş 15 eşit otomobilin tek marka kupası şemsiyesi altında yarıştığı 1999 yılında başlayan Ford Ka Rally Challenge ve 2006 yılında başlayan Castrol

Detaylı

KARADENİZ MAHALLİ OFFROAD KUPASI YÖNETMELİĞİ

KARADENİZ MAHALLİ OFFROAD KUPASI YÖNETMELİĞİ KUPANIN TANIMI KARADENİZ MAHALLİ OFFROAD KUPASI YÖNETMELİĞİ Madde 1 :Karadeniz Bölgesinde yapılacak olan organizasyon Karadeniz Mahalli Offroad Kupası adı altında yürütülecektir. KUPANIN ORGANİZATÖR KULÜPLERİ,

Detaylı

TÜRKİYE ENDURO ŞAMPİYONASI

TÜRKİYE ENDURO ŞAMPİYONASI TÜRKİYE ENDURO ŞAMPİYONASI 4. AYAK YARIŞ EK KURALLARI TOPÇAM / TOKAT 22 23 AĞUSTOS 2015 YARIŞ BİLGİLERİ Bu Yarış Türkiye Motosiklet Federasyonu nun 2015 Enduro Kural Kitabındaki yazılı kurallara uygun

Detaylı

TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU 2014 TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI 3

TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU 2014 TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI 3 KAPAK TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU 2014 TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI 3. YARIŞI (DOSOD) OFF-ROAD 26-27/ 04 /2014 ORGANİZATOR: DÜZCE OTOMOBİL SP. OFF-ROAD KULÜBÜ KATSAYI: 1 GÖZLEMCİ:

Detaylı

GÖZLEMCİ RAPORU. Cumhuriyet Rallisi 2012 TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU KATSAYI:

GÖZLEMCİ RAPORU. Cumhuriyet Rallisi 2012 TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU KATSAYI: TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU Cumhuriyet Rallisi 01 KLÂSİK OTOMOBİL 06-07 Ekim 01 ORGANİZATOR: KATSAYI: KLÂSİK OTOMOBİL KULÜBÜ GÖZLEMCİ: ŞEVKİ GÖKERMAN ATAMA NO: 01 / 1709 - CMR.3

Detaylı

1. TOSFED Dokümanları / Off-Road GÖZLEMCİ RAPORU 29 41

1. TOSFED Dokümanları / Off-Road GÖZLEMCİ RAPORU 29 41 Yarış No: Onay No: Gözlemci: 6.Yarış 009/1009- TOŞ.6 Serhat Tolan 1. TOSFED Dokümanları / Off-Road GÖZLEMCİ RAPORU 9 41 1.1 Yol Notu 4 5 1.1.1 Genel sunum 1 1 1.1. Plan, içerik, standart gereklere uygunluğu

Detaylı

TÜRKİYE ENDURO ŞAMPİYONASI

TÜRKİYE ENDURO ŞAMPİYONASI TÜRKİYE ENDURO ŞAMPİYONASI 5. AYAK YARIŞ PROGRAMI FETHİYE / MUĞLA 16 17 KASIM 2013 YARIŞ BİLGİLERİ Bu Yarış Türkiye Motosiklet Federasyonu nun düzenlenecektir 2013 Enduro Kural Kitabındaki yazılı kurallara

Detaylı

TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU 2015 TOSFED RAID KUPASI 1. YARIŞI (TRAKOFF) RAID 20-21 / 06 /2015

TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU 2015 TOSFED RAID KUPASI 1. YARIŞI (TRAKOFF) RAID 20-21 / 06 /2015 TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU 2015 TOSFED RAID KUPASI 1. YARIŞI (TRAKOFF) RAID 20-21 / 06 /2015 ORGANİZATOR : TRAKYA OFFROAD KULÜBÜ (TRAKOFF) KATSAYI : 1 GÖZLEMCİ : Kemal KURTAGİÇ

Detaylı

KAPAK TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU 2014 TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI 7. YARIŞI (SOSDER) OFF-ROAD 29-30/ 11 /2014

KAPAK TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU 2014 TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI 7. YARIŞI (SOSDER) OFF-ROAD 29-30/ 11 /2014 KAPAK TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU 2014 TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI 7. YARIŞI (SOSDER) OFF-ROAD 29-30/ 11 /2014 ORGANİZATOR: SAKARYA OTOM. SPORLARI KULÜBÜ KATSAYI: 0,8 GÖZLEMCİ:

Detaylı

TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU

TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU Batı Anadolu Rallisi KLÂSİK OTOMOBİL 18-19 - 0 Mayıs 01 ORGANİZATOR: KATSAYI: KLÂSİK OTOMOBİL KULÜBÜ GÖZLEMCİ: ŞEVKİ GÖKERMAN ATAMA NO: 01 / 1405 -

Detaylı

TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU 2014 TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI 1

TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU 2014 TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI 1 KAPAK TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU 2014 TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI 1. YARIŞI (ANDOFF) OFF-ROAD 01-02/ 03 /2014 ORGANİZATOR: ANKARA OFF-ROAD KULÜBÜ KATSAYI: 1 GÖZLEMCİ: KEMAL

Detaylı

Denizli Aquatlonu Küçükler Türkiye Finali Ve Yıldızlar, Gençler, Elitler Yarış Talimatı

Denizli Aquatlonu Küçükler Türkiye Finali Ve Yıldızlar, Gençler, Elitler Yarış Talimatı Denizli Aquatlonu Küçükler Türkiye Finali Ve Yıldızlar, Gençler, Elitler Yarış Talimatı Federasyonumuzun faaliyet programında yer alan Denizli Aquatlon yarışları 01-02 Kasım 2014 tarihinde Denizli Pamukkale

Detaylı

TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU 2014 TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI 2

TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU 2014 TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI 2 KAPAK TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU 2014 TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI 2. YARIŞI (KARDOFF) OFF-ROAD 05-06/ 04 /2014 ORGANİZATOR: KARABÜK ARAMA KURTARMA VE OFFROAD KULÜBÜ KATSAYI:

Detaylı

2017 TÜRKİYE TRIAL ŞAMPİYONASI GÖZLEMCİ RAPORU

2017 TÜRKİYE TRIAL ŞAMPİYONASI GÖZLEMCİ RAPORU Yarışın Adı: 2017 TÜRKİYE TRİAL ŞAMPİYONASI 2.YARIŞI BASK Tarih:20-21 MAYIS 2017 Gözlemci Adı: TUNÇ TUNÇEL Gözlemci Rapor Tarihi / Puan :08 HAZİRAN 2017 / 410 PUAN 1. TOSFED Standart Dökümanlar 1.1. Güvenlik

Detaylı

TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU

TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU Crowna Plaza - Via Port BAHAR RALLİSİ 2014 KLÂSİK OTOMOBİL 19-20 Nisan 2014 ORGANİZATOR: KATSAYI: KLÂSİK OTOMOBİL KULÜBÜ GÖZLEMCİ: ŞEVKİ GÖKERMAN ATAMA

Detaylı

KAPAK TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU 2014 TOSFED TRIAL KUPASI 3, YARIŞI (DOSOD) OFFROAD 02-03 / 08 /2014

KAPAK TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU 2014 TOSFED TRIAL KUPASI 3, YARIŞI (DOSOD) OFFROAD 02-03 / 08 /2014 KAPAK TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU 2014 TOSFED TRIAL KUPASI 3, YARIŞI (DOSOD) OFFROAD 02-03 / 08 /2014 ORGANİZATOR:Düzce Otomobil Sporları Off-Road Kl. (DO KATSAYI: 1 GÖZLEMCİ:

Detaylı

BODRUM DA ENDURO HEYECANI BAŞLADI

BODRUM DA ENDURO HEYECANI BAŞLADI BODRUM DA BAŞLADI ENDURO HEYECANI Bodrum da, Türkiye Enduro Şampiyonası nın Dünya süpersport şampiyonu Kenan Sofuoğlu nun adı verilen 6 ncı ve son ayak yarışları magazin startı ile başladı. TMF (Türkiye

Detaylı

TÜRKİYE ENDURO ŞAMPİYONASI

TÜRKİYE ENDURO ŞAMPİYONASI TÜRKİYE ENDURO ŞAMPİYONASI 7. AYAK YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ ANTALYA 19-20 KASIM 2011 TMF ONAY NO : TMF ONAY TARİHİ : YARIŞ EK YÖNETMELİĞİ: Bu yarış Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun 2011 Kurallar Kitabı

Detaylı

KAPAK TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU 2014 TOSFED TRIAL KUPASI 2, YARIŞI (BEYOFF) OFFROAD 17-18 / 05 /2014

KAPAK TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU 2014 TOSFED TRIAL KUPASI 2, YARIŞI (BEYOFF) OFFROAD 17-18 / 05 /2014 KAPAK TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU 2014 TOSFED TRIAL KUPASI 2, YARIŞI (BEYOFF) OFFROAD 17-18 / 05 /2014 ORGANİZATOR:Beykoz Off-Road Kulübü (BEYOFF) KATSAYI: 1 GÖZLEMCİ: Kemal Kurtagiç

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZ ADINA ŞEHİT POLİS FETHİ SEKİN YOL KOŞUSU 01 MART 2018 / İZMİR

EGE ÜNİVERSİTESİ KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZ ADINA ŞEHİT POLİS FETHİ SEKİN YOL KOŞUSU 01 MART 2018 / İZMİR EGE ÜNİVERSİTESİ KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZ ADINA ŞEHİT POLİS FETHİ SEKİN YOL KOŞUSU 01 MART 2018 / İZMİR YARIŞMA STATÜSÜ 10 km lik Kahraman Şehitlerimiz Adına Şehit Polis Fethi SEKİN Yol Koşusu 01 Mart 2018

Detaylı

08-09 Ağustos 2015 Karamürsel/Kocaeli

08-09 Ağustos 2015 Karamürsel/Kocaeli 2015 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 5.Etap Karamürsel Yelken Kulübü Pirat Kupası 08-09 Ağustos 2015 Karamürsel/Kocaeli Yarış İlanı 2015 Türkiye Pirat Ligi 5.Etap Karamürsel YK Pirat Kupası, Türkiye Yelken Federasyonu

Detaylı

TÜRKİYE ATV ENDURO ŞAMPİYONASI

TÜRKİYE ATV ENDURO ŞAMPİYONASI TÜRKİYE ATV ENDURO ŞAMPİYONASI YARIŞ YÖNERGESİ 3. AYAK SARIYER / İSTANBUL 28 29 Mayıs 2016 AYAZAĞA BİRLİK SPOR KULÜBÜ YARIŞ BİLGİLERİ Bu Yarış Türkiye Motosiklet Federasyonu nun 2016 Enduro Kural Kitabındaki

Detaylı

Festivalin Tarihçesi

Festivalin Tarihçesi Festivalin Tarihçesi Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. İzmir Film Festivali, 11 yıl boyunca dünyadan ve

Detaylı

2017 TÜRKİYE OFFROAD ŞAMPİYONASI GÖZLEMCİ RAPORU 2017 TÜRKİYE OFFROAD ŞAMPİYONASI GÖZLEMCİ RAPORU

2017 TÜRKİYE OFFROAD ŞAMPİYONASI GÖZLEMCİ RAPORU 2017 TÜRKİYE OFFROAD ŞAMPİYONASI GÖZLEMCİ RAPORU 2017 TÜRKİYE OFFROAD ŞAMPİYONASI GÖZLEMCİ RAPORU Yarışın Adı: 2017 TÜRKİYE OFFROAD ŞAMPİYONASI 1. YARIŞ SİNOFF Tarih: 29-30 Nisan 2017 Gözlemci Adı: Nuri Peri Gözlemci Rapor Tarihi / Puan : 22.05.2017

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZ ADINA ŞEHİT POLİS FETHİ SEKİN YOL KOŞUSU 01 MART 2017 / İZMİR

EGE ÜNİVERSİTESİ KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZ ADINA ŞEHİT POLİS FETHİ SEKİN YOL KOŞUSU 01 MART 2017 / İZMİR EGE ÜNİVERSİTESİ KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZ ADINA ŞEHİT POLİS FETHİ SEKİN YOL KOŞUSU 01 MART 2017 / İZMİR YARIŞMA STATÜSÜ 11 km lik Kahraman Şehitlerimiz Adına Şehit Polis Fethi SEKİN Yol Koşusu 01 Mart 2017

Detaylı

İZMİR DUATLONU YARIŞMA TALİMATI

İZMİR DUATLONU YARIŞMA TALİMATI İZMİR DUATLONU YARIŞMA TALİMATI Federasyonumuzun 2015 faaliyet programında yer alan İzmir Duatlonu 07-08 Mart 2015 tarihinde İzmir ilinde İnciraltı Kent ormanı mevkiinde yapılacaktır. İZMİR DUATLONU (PUANLI)YARIŞMA

Detaylı

MERSİN YARIŞMALARI GENEL PROGRAMI

MERSİN YARIŞMALARI GENEL PROGRAMI MERSİN YARIŞMALARI GENEL PROGRAMI Tarih Saat Faaliyet Faaliyet Yeri 09:00-14:00 Aerobik Cimnastik Programlı Antrenman 09:00-19:00 Trampolin Cimnastik Programlı Antrenman Artistik Cimnastik Salonu 11:00-16:30

Detaylı

www.facebook.com/bbktr www.twitter.com/bbisiklet www.youtube.com/user/bbkcyclingtv bbisiklet@gmail.com TANITIM DOSYASI VİZYON Gelecekte olgun bir spor kültürünün oluştuğu ülkemizde bu reforma öncülük etmek.

Detaylı

2016 SPRING CUP. 08 Şubat 06 Mayıs

2016 SPRING CUP. 08 Şubat 06 Mayıs 2016 SPRING CUP 08 Şubat 06 Mayıs VİZYONUMUZ Ege Bölgesi içerisinde, Şirketler/Eğitim Kurumları/Holdingler/Bağımsız Takımlar dan oluşan Özel Basketbol Ligi olarak fair play olgusundan uzaklaşmadan, amatör

Detaylı

TYF RÜZGÂR SÖRFÜ / SLALOM TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 2018 YARIŞ İLANI. Türkiye Yelken Federasyonu. turkiyeyelkenfederasyonu.

TYF RÜZGÂR SÖRFÜ / SLALOM TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 2018 YARIŞ İLANI.   Türkiye Yelken Federasyonu. turkiyeyelkenfederasyonu. TYF RÜZGÂR SÖRFÜ / SLALOM TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 2018 YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonu turkiyeyelkenfederasyonu @TurkiyeYelken TYF Yelken TV www.tyf.org.tr TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU RÜZGÂR SÖRFÜ/ SLALOM

Detaylı

ULUSLAR ARASI BARIŞ İÇİN KOŞUYORUM / I RUN 4 PEACE MARATONU TARİHİ GELİBOLU YARIMADASI 2015 100. YIL ÇANAKKALE ZAFERİ SPONSORLUK DOSYASI

ULUSLAR ARASI BARIŞ İÇİN KOŞUYORUM / I RUN 4 PEACE MARATONU TARİHİ GELİBOLU YARIMADASI 2015 100. YIL ÇANAKKALE ZAFERİ SPONSORLUK DOSYASI ULUSLAR ARASI BARIŞ İÇİN KOŞUYORUM / I RUN 4 PEACE MARATONU TARİHİ GELİBOLU YARIMADASI 2015 100. YIL ÇANAKKALE ZAFERİ SPONSORLUK DOSYASI BARIŞ İÇİN KOŞUYORUM / I RUN 4 PEACE Çanakkale zaferinin 100.yılında

Detaylı

KÖRFEZ PİST KUPASI 2.AYAK EK YÖNETMELİĞİ

KÖRFEZ PİST KUPASI 2.AYAK EK YÖNETMELİĞİ KÖRFEZ PİST KUPASI 2.AYAK EK YÖNETMELİĞİ TARİH: 18 ŞUBAT 2012 YER: KÖRFEZ YARIŞ PİSTİ ASN NO 2012 / 2401 KPK.2 ASN ONAY TARİHİ 24 OCAK 2012 ORGANİZASYON TOSFED 1 1 ) PROGRAM Kayıtların açılması : 06 Şubat

Detaylı

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI Bodrum da bu yıl ilk kez düzenlenen tirhandil tipi ahşap yelken yarışlarında iki tekne çarpıştı. Yarışın ikinci etabında şamandırayı erken dönme çabası

Detaylı

I. KARADENİZ OYUNLARI 02-08 TEMMUZ 2007 TRABZON

I. KARADENİZ OYUNLARI 02-08 TEMMUZ 2007 TRABZON Günceleme Tarihi 10 Haziran 1. Ulusal Federasyon TÜRKİYE TAEKWONDO FEDERASYONU BAŞKAN Metin ŞAHİN GENEL SEKRETER Bayram TIRAŞ ADRES: Ulus İşhanı Kat:3 Ulus-Ankara TEL: +90 312 310 8816 FAKS: +90 312 310

Detaylı

YARIŞMACI / MİSAFİR / MEKANİK EL KİTAPÇIĞI

YARIŞMACI / MİSAFİR / MEKANİK EL KİTAPÇIĞI YARIŞMACI / MİSAFİR / MEKANİK EL KİTAPÇIĞI 2018 RALLY ANTIPHELLOS A HOŞGELDİNİZ! Bu el kitapçığında bulacağınız faydalı bilgileri lütfen dikkatle okuyunuz! Sorularınız olursa cevaplamaya hazırız. İrtibat

Detaylı

TÜRKİYE ENDURO ŞAMPİYONASI 1. AYAK YARIŞI YARIŞ PROGRAMI

TÜRKİYE ENDURO ŞAMPİYONASI 1. AYAK YARIŞI YARIŞ PROGRAMI TÜRKİYE ENDURO ŞAMPİYONASI 1. AYAK YARIŞI YARIŞ PROGRAMI BODRUM/MUĞLA 30-31 MART 2013 YARIŞ BİLGİLERİ YARIŞ ADI : Türkiye Enduro Şampiyonası 1.Ayak Yarışı YER : Muğla / Bodrum Arena Motosiklet Kulübü Parkuru

Detaylı

2. Ulusal Ege Şefler Şampiyonası. 3. Ulusal Üniversiteler Arası Aşçılık Şampiyonası. 1. Ulusal Liseler Kapalı Kutu Yarışması

2. Ulusal Ege Şefler Şampiyonası. 3. Ulusal Üniversiteler Arası Aşçılık Şampiyonası. 1. Ulusal Liseler Kapalı Kutu Yarışması 2. Ulusal Ege Şefler Şampiyonası & 3. Ulusal Üniversiteler Arası Aşçılık Şampiyonası & 1. Ulusal Liseler Kapalı Kutu Yarışması Kuşadası/Türkiye 1. Yarışma ile ilgili tüm detaylara www.egeotelekipmanlarifuari.com

Detaylı

TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI

TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI TURNUVAYA KATILMAK İÇİN TAKIM OLMAN YETERLİ 29 OCAK - 3 ŞUBAT 2017 www.apsportif.com TEAM SPIRIT OF VOLLEYBALL TOURNAMENT JUST BE THE TEAM TO PARTICIPATE IN TOURNAMENT! VOLEYBOL

Detaylı

Türkiye Yelken Federasyonu Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Şampiyonası Temmuz 2013, Karamürsel-Kocaeli

Türkiye Yelken Federasyonu Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Şampiyonası Temmuz 2013, Karamürsel-Kocaeli Türkiye Yelken Federasyonu Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Şampiyonası 06-07 Temmuz 2013, Karamürsel-Kocaeli Yarış İlanı Türkiye Yelken Federasyonu nun 2013 yılı Faaliyet Programı nda yer alan

Detaylı

MİNİK m. 1 Tur 300 m. 1 Tur. MİNİK m. 1 Tur 625 m. 1 Tur. MİNİK m. 1 Tur m.

MİNİK m. 1 Tur 300 m. 1 Tur. MİNİK m. 1 Tur 625 m. 1 Tur. MİNİK m. 1 Tur m. ANTALYA AQUATLONU YARIŞMA TALİMATI Türkiye Triatlon Federasyonunun 2017 faaliyet takviminde yer alan ANTALYA AQUATLONU 13-14 Mayıs 2017 tarihlerinde ANTALYA da yapılacaktır. YARIŞ BİLGİLERİ KATEGORİLER

Detaylı

KOACELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRKİYE AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI KOCAELİ

KOACELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRKİYE AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI KOCAELİ KOACELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRKİYE AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI KOCAELİ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi nin en önemli etkinliklerinden biri olan Türkiye Açık Su Yüzme Şampiyonası Gençlik Hizmetleri ve Spor

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU PİRAT SINIF KOMİTESİ 2014 TYF TÜRKİYE PİRAT TROFESİ

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU PİRAT SINIF KOMİTESİ 2014 TYF TÜRKİYE PİRAT TROFESİ TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU PİRAT SINIF KOMİTESİ 2014 TYF TÜRKİYE PİRAT TROFESİ Genel Yarış İlanı Türkiye Yelken Federasyonu nun 2014 yılı Faaliyet Programı nda yer alan 2014 TYF Türkiye Pirat Trofesi 5

Detaylı

T Ü R K İ Y E K İ C K B O K S F E D E R A S Y O N U. YAYIN ve MÜSABAKA İZİN TALİMATI

T Ü R K İ Y E K İ C K B O K S F E D E R A S Y O N U. YAYIN ve MÜSABAKA İZİN TALİMATI T Ü R K İ Y E K İ C K B O K S F E D E R A S Y O N U YAYIN ve MÜSABAKA İZİN TALİMATI TÜRKİYE KİCK BOKS FEDERASYONU YAYIN VE MÜSABAKA İZİN TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK ve TANIMLAR AMAÇ MADDE

Detaylı

BALIKESİR AQUATLONU YARIŞ TALİMATNAMESİ (YAŞ GURUPLARI HARİÇ TÜM KATEGORİLER, SADECE KÜÇÜKLER KATAGORİSİ PUANLI )

BALIKESİR AQUATLONU YARIŞ TALİMATNAMESİ (YAŞ GURUPLARI HARİÇ TÜM KATEGORİLER, SADECE KÜÇÜKLER KATAGORİSİ PUANLI ) BALIKESİR AQUATLONU YARIŞ TALİMATNAMESİ (YAŞ GURUPLARI HARİÇ TÜM KATEGORİLER, SADECE KÜÇÜKLER KATAGORİSİ PUANLI ) Federasyonumuzun 2014 yılı faaliyet programında yer alan Balıkesir Aquatlon Yarışı 24 Ağustos2014

Detaylı

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI Bodrum, Global Run ile festival coşkusuna hazırlanıyor Global Yatırım Holding in, Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde 4 üncü kez gerçekleştireceği Global Run Bodrum

Detaylı

TÜRK HAVA KURUMU TÜRKİYE YAMAÇPARAŞÜT HEDEF LİGİ 4. ETAP BÜLTENİ (AÇIK) Ağustos Rize (Şahin Tepesi) ( 4.Etap) BÜLTEN NO : 1.

TÜRK HAVA KURUMU TÜRKİYE YAMAÇPARAŞÜT HEDEF LİGİ 4. ETAP BÜLTENİ (AÇIK) Ağustos Rize (Şahin Tepesi) ( 4.Etap) BÜLTEN NO : 1. TÜRK HAVA KURUMU TÜRKİYE YAMAÇPARAŞÜT HEDEF LİGİ 4. ETAP BÜLTENİ (AÇIK) 10-12 Ağustos 2018 Rize (Şahin Tepesi) ( 4.Etap) BÜLTEN NO : 1 Ankara 2018 1. ŞAMPİYONANIN MAKSADI Türk ve diğer ülke yamaçparaşüt

Detaylı

EĞİRDİR SPOR TOTO TRİATLON TÜRKİYE FİNALİ VE KÜÇÜKLER AQUATLON YARIŞ TALİMATNAMESİ (TÜM KATEGORİLER PUANLIDIR)

EĞİRDİR SPOR TOTO TRİATLON TÜRKİYE FİNALİ VE KÜÇÜKLER AQUATLON YARIŞ TALİMATNAMESİ (TÜM KATEGORİLER PUANLIDIR) EĞİRDİR SPOR TOTO TRİATLON TÜRKİYE FİNALİ VE KÜÇÜKLER AQUATLON YARIŞ TALİMATNAMESİ (TÜM KATEGORİLER PUANLIDIR) Federasyonumuzun 2014 yılı faaliyet programında yer alan Eğirdir Triatlon ve Küçükler Aquatlon

Detaylı

TÜRK HAVA KURUMU TÜRKİYE YAMAÇ PARAŞÜTÜ HEDEF LİGİ ETAP BÜLTENİ (AÇIK) 12-14 HAZİRAN /2015. NİLÜFER / BURSA (5. Etap) BÜLTEN NO : 5.

TÜRK HAVA KURUMU TÜRKİYE YAMAÇ PARAŞÜTÜ HEDEF LİGİ ETAP BÜLTENİ (AÇIK) 12-14 HAZİRAN /2015. NİLÜFER / BURSA (5. Etap) BÜLTEN NO : 5. TÜRK HAVA KURUMU TÜRKİYE YAMAÇ PARAŞÜTÜ HEDEF LİGİ ETAP BÜLTENİ (AÇIK) 12-14 HAZİRAN /2015 NİLÜFER / BURSA (5. Etap) BÜLTEN NO : 5 Ankara 2015 1. ŞAMPİYONANIN MAKSADI Türk ve diğer ülkelerden yamaç paraşütü

Detaylı

2012 Sponsorluk Sunumu

2012 Sponsorluk Sunumu 2012 Sponsorluk Sunumu Kimdir? 2008 yılında Türkiye de motor sporlarının gelişimine ve Türkiye nin yurt dışında tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla Borusan Otomotiv tarafından kurulmuştur. Türkiye dışında;

Detaylı

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu 2018 Yılı Yelken Yarışları

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu 2018 Yılı Yelken Yarışları 1.UYGULANACAK KURALLAR Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu 2018 Yılı Yelken Yarışları 1.1. WORLD SAILING (WS) Yelken Yarış Kuralları (RRS) 2017 2020 1.2. 2018 TYF Yelken Yarışları düzenleme talimatı,

Detaylı

TYF UÇURTMA SÖRFÜ LİGİ HYDROFOIL VE TT-R YARIŞ İLANI. Türkiye Yelken Federasyonu. turkiyeyelkenfederasyonu.

TYF UÇURTMA SÖRFÜ LİGİ HYDROFOIL VE TT-R YARIŞ İLANI.   Türkiye Yelken Federasyonu. turkiyeyelkenfederasyonu. TYF UÇURTMA SÖRFÜ LİGİ HYDROFOIL VE TT-R YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonu turkiyeyelkenfederasyonu @TurkiyeYelken TYF Yelken TV www.tyf.org.tr TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU UÇURTMA SÖRFÜ LİGİ HYDROFOIL

Detaylı

TYF Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Ligi Yarış İlanı

TYF Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Ligi Yarış İlanı TYF Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Ligi Yarış İlanı Türkiye Yelken Federasyonu nun 2013 yılı Faaliyet Programı nda yer alan 2013 TYF Türkiye Pirat Ligi 5 etaptan oluşan bir şampiyona olarak gerçekleştirilecek

Detaylı

TÜRKİYE SÜPER ENDURO ŞAMPİYONASI

TÜRKİYE SÜPER ENDURO ŞAMPİYONASI TÜRKİYE SÜPER ENDURO ŞAMPİYONASI YARIŞ YÖNERGESİ 1. AYAK AFYON 03 04 HAZİRAN 2017 YARIŞ BİLGİLERİ Bu Yarış Türkiye Motosiklet Federasyonu nun 2017 Enduro Kural Kitabındaki yazılı kurallara uygun olarak

Detaylı

34. Uluslararası İstanbul Boat Show 23-28 Eylül 2014 Fuar Sonuç Raporu

34. Uluslararası İstanbul Boat Show 23-28 Eylül 2014 Fuar Sonuç Raporu 34. Uluslararası İstanbul Boat Show 23-28 Eylül 2014 Fuar Sonuç Raporu 34. Uluslararası İstanbul Boat Show. 34. Uluslararası İstanbul Boat Show, MARINTURK İstanbul City Port ta 6 gün boyunca konuklarını

Detaylı

TÜRK HAVA KURUMU TÜRKİYE YAMAÇPARAŞÜT HEDEF LİGİ ETAP BÜLTENİ (AÇIK)../.../2016. Yer Belirtilecek (. Etap) BÜLTEN NO :..

TÜRK HAVA KURUMU TÜRKİYE YAMAÇPARAŞÜT HEDEF LİGİ ETAP BÜLTENİ (AÇIK)../.../2016. Yer Belirtilecek (. Etap) BÜLTEN NO :.. TÜRK HAVA KURUMU TÜRKİYE YAMAÇPARAŞÜT HEDEF LİGİ ETAP BÜLTENİ (AÇIK)../.../2016 Yer Belirtilecek (. Etap) BÜLTEN NO :.. Ankara 2016 1. ŞAMPİYONANIN MAKSADI Türk ve diğer ülke yamaçparaşüt pilotlarını bir

Detaylı

2011 Sponsorluk Sunumu

2011 Sponsorluk Sunumu 2011 Sponsorluk Sunumu Kimdir? 2008 yılında Türkiye de motor sporlarının gelişimine ve Türkiye nin yurt dışında tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla Borusan Otomotiv tarafından kurulmuştur. Türkiye dışında;

Detaylı

BAJA TROIA TURKEY 2017

BAJA TROIA TURKEY 2017 BAJA TROIA TURKEY 2017 EK KURALLAR RALLY / RAID Yarış Tarihi : 26/27/28/29 EKİM 2017 [1] İçindekiler İçindekiler 2 Bilgilendirme (Brifing) Toplantısı 15 Tanıtım 3 Seremonik Start, 15 Resmi Ralli Başlangıç

Detaylı

14-15Temmuz/July Ödül / Prize TL

14-15Temmuz/July Ödül / Prize TL 14-15Temmuz/July Ödül / Prize 25.000TL www.cyprusoffshorefishing.com GOLD SPONSOR GOLD SPONSOR GOLD SPONSOR GOLD SPONSOR GOLD SPONSOR SILVER SPONSOR SILVER SPONSOR SILVER SPONSOR SILVER SPONSOR SILVER

Detaylı

YILDIZLAR U17 KILIÇ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI KASTAMONU

YILDIZLAR U17 KILIÇ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI KASTAMONU YILDIZLAR U17 KILIÇ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI KASTAMONU ORGANİZATÖR BRANŞ KATEGORİ SALON TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU BAŞKANLIĞI Yıldızlar U17 Kızlar Erkekler Kılıç Yıldızlar U17 ( 2006 2005 2004 2003 2002 doğumlular)

Detaylı

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu 03 Ağustos 2006 31 Aralık 2006 FAALİYET PROGRAMI Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu, 2006 Faaliyet Programı, 03Ağustos 2006 31 Aralık 2006 tarihleri arasında 5 ana başlık altında sunulmuştur. 1. Ulusal

Detaylı

16.ULUSAL HASTA BİLGİLENDİRME YARIŞMASI SPONSOR DOSYASI

16.ULUSAL HASTA BİLGİLENDİRME YARIŞMASI SPONSOR DOSYASI 16.ULUSAL HASTA BİLGİLENDİRME YARIŞMASI SPONSOR DOSYASI ANKARA-2019 ULUSAL HASTA BİLGİLENDİRME YARIŞMASI NEDİR? Hasta bilgilendirme yarışması, Ankara Eczacı Odası Gençlik Komisyonu tarafından her yıl

Detaylı

24-29, 30-34, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, 60+

24-29, 30-34, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, 60+ İZNİK TRIATLON YARIŞ TALİMATNAMESİ (GENÇLER HARİÇ TÜM KATEGORİLER PUANLI ) Federasyonumuzun 2014 yılı faaliyet programında yer alan Sprint Mesafe İznik Triatlon Yarışı 29 Haziran2014 Pazar günü İznik de

Detaylı

Burdur Belediyesi ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek.

Burdur Belediyesi ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek. Proje ismi Ballbasket bol su. Proje konusu Burdur Belediyesi ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek. Hedef kitle Projeyle, organizasyonun yapılacağı il genelinde yaklaşık

Detaylı

YARIŞMA ORGANİZASYON KURULU YARIŞMA TEKNİK KURULU ETKİNLİK MERKEZİ ETKİNLİK PROGRAMI. Yarışmayı Düzenleyen Kurum: Yakamoz Gençlik ve Spor Kulübü

YARIŞMA ORGANİZASYON KURULU YARIŞMA TEKNİK KURULU ETKİNLİK MERKEZİ ETKİNLİK PROGRAMI. Yarışmayı Düzenleyen Kurum: Yakamoz Gençlik ve Spor Kulübü BÜLTEN 1 YARIŞMA ORGANİZASYON KURULU Yarışmayı Düzenleyen Kurum: Yakamoz Gençlik ve Spor Kulübü Proje Ortağı :Buca Belediyesi Etkinlik Direktörü: Suray DURAN Organizasyon Sorumlusu: Göksel BİLENLER Baş

Detaylı

SİYAH İNCİ PİRAT YARIŞI Yarış İlanı. 29 Ekim 2017

SİYAH İNCİ PİRAT YARIŞI Yarış İlanı. 29 Ekim 2017 SİYAH İNCİ PİRAT YARIŞI 2017 Yarış İlanı 29 Ekim 2017 1 Organizasyon Otoritesi Organizasyon otoritesi, Türkiye Yelken Federasyonu'na bağlı olarak, TYF Pirat Sınıf Komitesi ve İstanbul Yelken Kulübü olacaktır.

Detaylı

Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası. Gölbaşı / ANKARA TÜRKİYE 21 22 23 Ağustos 2015 1.BÜLTEN (25.06.2015)

Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası. Gölbaşı / ANKARA TÜRKİYE 21 22 23 Ağustos 2015 1.BÜLTEN (25.06.2015) d 2015 Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası Gölbaşı / ANKARA TÜRKİYE 21 22 23 Ağustos 2015 1.BÜLTEN (25.06.2015) Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası 21-22-23 Ağustos 2015 Ankara

Detaylı

TÜRKİYE TRİAL ŞAMPİYONASI GÖZLEMCİ RAPORU

TÜRKİYE TRİAL ŞAMPİYONASI GÖZLEMCİ RAPORU TÜRKİYE TRİAL ŞAMPİYONASI GÖZLEMCİ RAPORU TRİAL Adı: İSOFF Tarih: 14-15.03.2015 TÜRKİYE TRIAL Şampiyonası: 1. yarış Gözlemci Adı: Hürkal ÖZER Gözlemci Rapor Tarihi / Puan :17.03.2015 / 353 1. TOSFED Standart

Detaylı

ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI ODTÜ OPEN 18 SPRINT CUP BÜLTEN 1

ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI ODTÜ OPEN 18 SPRINT CUP BÜLTEN 1 ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI ODTÜ OPEN 18 SPRINT CUP BÜLTEN 1 Organizasyon ODTÜ Orienteering ve Navigasyon Takımı tarafından gerçekleştirilecek olan ODTÜ OPEN 2018 SPRINT CUP, 29-30 Eylül 2018

Detaylı

12. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası Ağustos 2015 / Erzurum

12. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası Ağustos 2015 / Erzurum Kayıt Tarihi ; 05 Ağustos 05 Müsabaka Tarihi ; 06-09 Ağustos 05 Spor Salonu ; Erzurum Buz Hokey Arena Yakutiye / Erzurum Kategoriler ; Minik - Yıldız Ümit - Genç Büyük ve Veteranlar Ferdi - Kata ve Kumite

Detaylı

ÇEŞME YELKEN İHTİSAS KULÜBÜ 2013 ELAN 210 CUP YARIŞLARI

ÇEŞME YELKEN İHTİSAS KULÜBÜ 2013 ELAN 210 CUP YARIŞLARI ÇEŞME YELKEN İHTİSAS KULÜBÜ 2013 ELAN 210 CUP YARIŞLARI ELAN 210 CUP Organizasyonun; A- YAPISI Organizasyon ev sahipliği sekreterliği ve toplanma alanı Çeşme Yelken İhtisas Kulübü olacaktır. Organizasyon

Detaylı

Döküman Bilgisi Departman İletişim - HİF Başlık NHSL Final Organizasyonu Brief Konu NHSL Final etkinlikleri Tarih 11 Nisan 2011 Durum Taslak

Döküman Bilgisi Departman İletişim - HİF Başlık NHSL Final Organizasyonu Brief Konu NHSL Final etkinlikleri Tarih 11 Nisan 2011 Durum Taslak Döküman Bilgisi Departman İletişim - HİF Başlık NHSL Final Organizasyonu Brief Konu NHSL Final etkinlikleri Tarih 11 Nisan 2011 Durum Taslak 1 İçindekiler 1. ETKİNLİK PLANI... 3 1.1. Genel Bilgi... 3 1.2.

Detaylı

10. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası

10. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası Tarih ; - - Ağustos 0 Spor Salonu ; Yeni Erzurum Spor Salonu Yakutiye / Erzurum Kategoriler ; Minik - Yıldız Ümit - Genç ve Büyük Ferdi - Kata ve Kumite Kurallar ; WKF Kuralları Kayıtlar ; Kayıt formları

Detaylı

ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI ODTÜ OPEN 2016 BÜLTEN 1

ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI ODTÜ OPEN 2016 BÜLTEN 1 ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI ODTÜ OPEN 2016 BÜLTEN 1 Organizasyon Yarışmalar, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Orienteering ve Navigasyon Takımı tarafından 2- gün, 2-etap şeklinde 7-8 Mayıs

Detaylı

BAJA TROIA TURKEY 2017

BAJA TROIA TURKEY 2017 BAJA TROIA TURKEY 2017 EK KURALLAR RALLY / RAID Yarış Tarihi : 26/27/28/29 EKİM 2017 [1] İçindekiler İçindekiler 2 Bilgilendirme (Brifing) Toplantısı 15 Tanıtım 3 Seremonik Start, Resmi Ralli Başlangıç

Detaylı

TÜRKİYE HISTORIC PİST ŞAMPİYONASI 2. AYAK YARIŞMALARI EK YÖNETMELİĞİ

TÜRKİYE HISTORIC PİST ŞAMPİYONASI 2. AYAK YARIŞMALARI EK YÖNETMELİĞİ TÜRKİYE HISTORIC PİST ŞAMPİYONASI 2. AYAK YARIŞMALARI EK YÖNETMELİĞİ TARİH: 01 02 Haziran 2013 YER: İZMİR ÜLKÜ YARIŞ PİSTİ ASN NO : ASN ONAY TARİHİ : ORGANİZASYON İZMİR ÜLKÜ MOTORSPORLARI KULÜBÜ 1 ) PROGRAM

Detaylı

FUAR RAPORU. 3. ULUSLARARASI YAPI ENDÜSTRİSİ, ISITMA-SOĞUTMA, KAPI-PENCERE, YER DÖŞEMELERİ, ALUMİNYUM-CAM ve DEKORASYON FUARI

FUAR RAPORU. 3. ULUSLARARASI YAPI ENDÜSTRİSİ, ISITMA-SOĞUTMA, KAPI-PENCERE, YER DÖŞEMELERİ, ALUMİNYUM-CAM ve DEKORASYON FUARI FUAR RAPORU 21-25 Kasım 2013 CEZAYİR FUAR HAKKINDA 3. Uluslararası Best5 Algeria Fuarı, 21 25 Kasım 2013 tarihleri arasında Atılım fuarcılık ve Elan Expo işbirliğinde SAFEX Fuar Alanı'nda ziyaretçilerine

Detaylı

BÜYÜKLER KILIÇ - GENÇLER FLÖRE AÇIK TURNUVA TALİMATI EKİM 2018-ANKARA

BÜYÜKLER KILIÇ - GENÇLER FLÖRE AÇIK TURNUVA TALİMATI EKİM 2018-ANKARA BÜYÜKLER KILIÇ - GENÇLER FLÖRE AÇIK TURNUVA TALİMATI 06-07 EKİM 2018-ANKARA ORGANİZATÖR BRANŞ KATEGORİ SALON TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU BAŞKANLIĞI Gençler Flöre, Büyükler Kılıç (Kadınlar-Erkekler) Gençler

Detaylı

KUŞADASI TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI

KUŞADASI TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI KUŞADASI TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI Türkiye Triatlon Federasyonu nun 2018 faaliyet takviminde yer alan Kuşadası Triatlonu, 10-12 Ağustos 2018 tarihlerinde Aydın-Kuşadası ında yapılacaktır. YARIŞMA BİLGİLERİ

Detaylı

Futbol yeşil sahadan yarış pistlerine iniyor!

Futbol yeşil sahadan yarış pistlerine iniyor! Futbol yeşil sahadan yarış pistlerine iniyor! Vizyon Türkiye de ilk defa tüm Süper Lig futbol kulüplerini ayný sportif rekabet ortamýnda bir araya getirmek Otolig: Bir Yarıştan Fazlasý Otolig, Türkiye

Detaylı

TÜRKİYE ATLETİZM FEDERASYONU ÖZEL YARIŞMALAR UYGULAMA TALİMATI

TÜRKİYE ATLETİZM FEDERASYONU ÖZEL YARIŞMALAR UYGULAMA TALİMATI Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanlığından: TÜRKİYE ATLETİZM FEDERASYONU ÖZEL YARIŞMALAR UYGULAMA TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1-(1) Bu Talimatın amacı; Federasyonun

Detaylı

EĞİRDİR TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI

EĞİRDİR TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI EĞİRDİR TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI Türkiye Triatlon Federasyonu nun 2018 faaliyet takviminde yer alan Eğirdir Triatlonu, 31 Ağustos -02 Eylül 2018 tarihlerinde Isparta - Eğirdir de yapılacaktır. YARIŞMA

Detaylı

TUROB - Selanik Philoxenia 2014 Turizm Fuarı Sonuç Raporu. 2. Istanbul CD 3. İstanbul Haritası 4. Katılımcı otellerin sağladığı promosyonlar

TUROB - Selanik Philoxenia 2014 Turizm Fuarı Sonuç Raporu. 2. Istanbul CD 3. İstanbul Haritası 4. Katılımcı otellerin sağladığı promosyonlar TUROB - Selanik Philoxenia 2014 Turizm Fuarı Sonuç Raporu Fuar Tarihleri 13-16.11.2014 Fuarın Açık Olduğu saatler 11.00 20.00 Dağıtılan Malzemeler 1. Istanbul Guide 2. Istanbul CD 3. İstanbul Haritası

Detaylı

2015 TÜRKİYE PİRAT LİGİ

2015 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 2015 TÜRKİYE PİRAT LİGİ Genel Yarış İlanı 2015 Türkiye Pirat Ligi 6 etaptan oluşan bir şampiyona olarak gerçekleştirilecek ve Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) himayesinde TYF Pirat Sınıf Komitesi ve Kulüpler

Detaylı

ROTAX MAX CHALLENGE TÜRKİYE 2017 BAŞLIYOR. Grand Final e kim gidecek?

ROTAX MAX CHALLENGE TÜRKİYE 2017 BAŞLIYOR. Grand Final e kim gidecek? BİLGİLENDİRME ROTAX MAX CHALLENGE TÜRKİYE 2017 BAŞLIYOR. Grand Final e kim gidecek? Rotax Max Challenge 2017 sezonunda ilk kez bağımsız bir şampiyona olarak yapılacak. Geçtiğimiz yıllarda Türkiye Karting

Detaylı

Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası

Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası d Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası ve Anatolian FF Cup Gölbaşı / ANKARA TÜRKİYE 02 03 Ağustos 2014 2.BÜLTEN (SON) (21.07.2014) Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası 02 03 Ağustos

Detaylı

86. Gazi Koşusu nda Coşku Sel Olup Aktı

86. Gazi Koşusu nda Coşku Sel Olup Aktı 86. Gazi Koşusu nda Coşku Sel Olup Aktı Fotograflar: Yurdakul Kayacan ŞAMPİYON MATADOR YAŞAR 86.Gazi Koşusu nda MATADOR YAŞAR 2.30.73 lük Derecesiyle Jokey Halis Karataş ile Zafere Ulaştı Halis

Detaylı

Pirat Sınıf Komitesi

Pirat Sınıf Komitesi Türkiye Yelken Federasyonu Pirat Sınıf Komitesi 2011-2012 Faaliyet Raporu 1 S a y f a , 2011-2012 döneminde aşağıdaki faaliyetleri gerçekleştirmiştir; 2011 Yılı Faaliyetleri - Uluslararası Pirat Birliği

Detaylı

YALIN YÖNETİM DE İLETİŞİM SÜRECİ

YALIN YÖNETİM DE İLETİŞİM SÜRECİ YALIN YÖNETİM DE İLETİŞİM SÜRECİ Değişim olmadan gelişim olmaz. Değişim yönetiminin kullandığı araçlardan en vazgeçilmezi ise İLETİŞİM dir. Yeşim de insan odaklı bakış açımızın simgesi olan Önce İnsan

Detaylı

TYF - DTO RÜZGÂR SÖRFÜ/ SLALOM TÜRKİYE LİGİ 2018 YARIŞ İLANI

TYF - DTO RÜZGÂR SÖRFÜ/ SLALOM TÜRKİYE LİGİ 2018 YARIŞ İLANI TYF - DTO RÜZGÂR SÖRFÜ/ SLALOM TÜRKİYE LİGİ 2018 YARIŞ İLANI TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU DENİZ TİCARET ODASI RÜZGÂR SÖRFÜ/ SLALOM TÜRKİYE LİGİ 2018 YARIŞ İLANI YARIŞ PROGRAMI Tarih Rüzgâr Sörfü / Slalom

Detaylı

TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU ORGANİZATÖR EĞİTİMİ 2012

TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU ORGANİZATÖR EĞİTİMİ 2012 TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU ORGANİZATÖR EĞİTİMİ 2012 2012 OTOMOBĠL SPORLARI ORGANĠZATÖR TALĠMATLARINDAKĠ DEĞĠġĠKLĠKLER 2012 FARKLILIKLARI Genel Müdürlük: Genel Müdür: Gençlik ve Spor Bakanlığı

Detaylı

TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI 1. AYAK YARIŞMALARI EK YÖNETMELİĞİ

TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI 1. AYAK YARIŞMALARI EK YÖNETMELİĞİ TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI 1. AYAK YARIŞMALARI EK YÖNETMELİĞİ TARİH: 12-13-14 NİSAN 2013 YER: İZMİR ÜLKÜ YARIŞ PİSTİ ASN NO ; 2013/0204-TPŞ.1 ASN ONAY TARİHİ : 02/ 04 / 2013 ORGANİZASYON İZMİR ÜLKÜ MOTORSPORLARI

Detaylı

2018 TYF TÜRKİYE PİRAT LİGİ 7.ETAP Mustafa / Mümtaz Ünel (Yaşayan Efsaneler) PİRAT KUPASI EKİM 2018

2018 TYF TÜRKİYE PİRAT LİGİ 7.ETAP Mustafa / Mümtaz Ünel (Yaşayan Efsaneler) PİRAT KUPASI EKİM 2018 2018 TYF TÜRKİYE PİRAT LİGİ 7.ETAP Mustafa / Mümtaz Ünel (Yaşayan Efsaneler) PİRAT KUPASI 13-14 EKİM 2018 Yarışİlanı 2018 TYF Türkiye Pirat Ligi 7. Etap Musfata / Mümtaz Ünel (Yaşayan Efsaneler) Pirat

Detaylı

U10 - U12 - U14 EPE FLÖRE KILIÇ U17 - BÜYÜKLER EPE-VETERANLAR EPE FLÖRE KILIÇ AÇIK TURNUVA TALİMATI EYLÜL 2018-KONYA

U10 - U12 - U14 EPE FLÖRE KILIÇ U17 - BÜYÜKLER EPE-VETERANLAR EPE FLÖRE KILIÇ AÇIK TURNUVA TALİMATI EYLÜL 2018-KONYA U10 - U12 - U14 EPE FLÖRE KILIÇ U17 - BÜYÜKLER EPE-VETERANLAR EPE FLÖRE KILIÇ AÇIK TURNUVA TALİMATI 04 09 EYLÜL 2018-KONYA ORGANİZATÖR BRANŞ KATEGORİ SALON TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU BAŞKANLIĞI U10 - U12

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center Kurumsal yönetime inancınızı paylaşmak, sürdürülebilir kalkınma hedefiyle ilerlemek için IX. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi nde yerinizi alın! Uluslararası

Detaylı

RONE KOEN. Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası. Gölbaşı / ANKARA TÜRKİYE Eylül BÜLTEN ( )

RONE KOEN. Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası. Gölbaşı / ANKARA TÜRKİYE Eylül BÜLTEN ( ) d 2017 RONE KOEN Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası Gölbaşı / ANKARA TÜRKİYE 15 17 Eylül 2017 1.BÜLTEN (15.07.2017) SN.RONE KOEN ANISINA 2 3 4 5 Rone KOEN Türkiye Milli Model Uçak Serbest

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center Kurumsal yönetime inancınızı paylaşmak, sürdürülebilir kalkınma hedefiyle ilerlemek için VIII. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi nde yerinizi alın!

Detaylı

2. Müsabaka Takvimi, Müsabakalar ve Müsabaka Programı

2. Müsabaka Takvimi, Müsabakalar ve Müsabaka Programı 1. Ulusal Federasyon TÜRKİYE BEDENSEL ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU BAŞKAN Demirhan ŞEREFHAN GENEL SEKRETER Mehmet TURHAN ADRES : Ulus İşhanı A Blok Kat:1 Ulus-Ankara TÜRKİYE TEL: +90 312 309 73 97 FAKS:

Detaylı

İTÜ Geliştirme Vakfı Özel Dr. Natuk Birkan Ortaokulu. Alman Kitabevi, Alman Kültür Merkezi. Türkiye de İkinci Yabancı Dil Almanca Bilgi Yarışması

İTÜ Geliştirme Vakfı Özel Dr. Natuk Birkan Ortaokulu. Alman Kitabevi, Alman Kültür Merkezi. Türkiye de İkinci Yabancı Dil Almanca Bilgi Yarışması YARIŞMAYI DÜZENLEYEN KURUM KATKI SAĞLAYAN KURUMLAR ETKİNLİĞİN ADI YARIŞMANIN KONUSU YARIŞMANIN AMACI YARIŞMANIN DAYANAĞI YARIŞMANIN TÜRÜ HEDEF KİTLE İTÜ Geliştirme Vakfı Özel Dr. Natuk Birkan Ortaokulu

Detaylı