SOSTivi. İşletmenizin Sosyal Medya Ekranı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SOSTivi. İşletmenizin Sosyal Medya Ekranı"

Transkript

1 SOSTivi İşletmenizin Ssyal Medya Ekranı

2 İçindekiler A. SOSTivi Tanıtım SOSTivi Nedir? SOSTivi nin Özellikleri... 4 Twitter... 4 Swarm... 4 Instagram... 5 FaceBk... 5 FurSquare... 6 Maç Snuçları... 7 Yutube... 8 Haber Kaynakları... 8 Rady Kanalları... 9 Televizyn Kanalları... 9 Reklam ve Duyuru Kampanya Ürün Tanıtımı Beyaz Perde Vizyndakiler Tarihte Bugün Burçlar Dğum Günü Kutlamaları Bunları Biliyr muydunuz? Sizden Gelenler - SOSCde SOSTivi nin Farkları Güvenlik Kullanım Klaylıklar SOSTivi Ekranları Görüntüleme Ekranı Paylaşım Listeleme Ekranı Paylaşım Detay Ekranı Firma Ayarları Tasarım Ekranı Engellenen Kullanıcılar Ekranı... 17

3 A. SOSTivi Tanıtım 1. SOSTivi Nedir? Ssyal Medya platfrmları özellikle sn yıllarda neredeyse tplumun her kesimi tarafından aktif larak kullanılmakta lup günlük hayatın vazgeçilmezi lmuştur. İnsanlar ssyal medya platfrmları üzerinden birbirleri ile etkileşime geçmeyi artık vazgeçilmez bir hbi larak yerine getiriyr. Güncel haberleri de artık internet üzerinden takip etmeye başladığımız şu sn yıllarda işletmelerin de ssyal medya rtamları ile etkileşim içinde lması kaçınılmaz lmuştur. Cafe, Restaurant ve Oteller gibi insanların sıklıkla zaman geçirdiği işletmelerin de ssyal medya ile etkileşim halinde lması müşterilerin tercih sebepleri arasındadır. İşletmenizde vakit geçiren müşterilerinizin bu süre içerisinde sıkılmaması ve bu süre içerisinde de etkileşim içerisinde lması sizin ve müşterileriniz açısından artı bir değerdir. SOSTivi; işletmenizde kullanmakta lduğunuz televizyn ekranlarınızın keyifli bir ssyal medya ekranı lmasını sağlar. İşletmenize misafir lan müşterilerinizin daha keyifli vakitler geçirmesini sağlamakla birlikte sizler için de kullanışlı bir etkileşim ve reklam ara yüzü luşturmaktadır. SOSTivi; kurulumu klay lup dakikalar içinde işletmenizin televizynlarını işletmenize özel bir ssyal medya kanalına dönüştürebilirsiniz. İşletme sahiplerinin kıymetli zamanlarını göz önünde bulundurarak Klay kullanımlı ekranları ile hızlı ve pratik yönetim imkanı sunar. Twitter, Facebk, FurSquare, Instagram, Swarm ve Yutube üzerinden sizlerin belirlediği etiketlerdeki paylaşımları tplayıp ekranlarınızda görüntüler. İşletmenizde yapılan yer bildirimlerini yakalar ve Hş geldin mesajı ile müşterilerinizi karşılar. Ssyal medya üzerinden yapmış lduğunuz paylaşımlarınızı müşterilerinize görüntülemeyi de sağlar. Yüzlerce Televizyn ve Rady kanalını ayrıca herhangi bir ücretlendirme yapmadan internet üzerinden SOSTivi ara yüzünde müşterilerinize izletebilir veya dinletebilirsiniz. Onlarca haber kaynağından kategrili larak çektiğimiz kısa, güncel ve bilgilendirici haberleri de dilerseniz müşterilerinize ulaştırabilirsiniz. Özetle; SOSTivi işletmenizde ki televizyn ekranlarında müşterilerinizi ağırlayıp nlara keyifli vakitler geçirmelerini sağlar. İşletmenizin ssyal medyada yaygınlaşmasını sağlar ve size daha fazla müşteri kazandırır. İşletmenizdeki ekranlarında dilediğiniz firmaların reklamlarını alıp yayınlamak suretiyle de ayrıca gelir elde etme imkanı sunar. İşletmenizde resimli veya videlu ürün tanıtımları yapmanız da mümkün. Snuç larak işletmenizin prestijini arttırarak sizlere bir çk avantaj sunar.

4 2. SOSTivi nin Özellikleri Twitter SOSTivi, belirleyeceğiniz Hashtagleri (Etiket) içeren tweetleri sizin için tplar ve ekranlarınızda görüntüler. Örneğin; #ACafedeKahveKeyfi şeklinde bir etiket belirleyip müşterilerinizin bu etiket ile paylaşımlar yapmasını sağlayıp bu paylaşımları televizyn ekranlarınızda görüntüleyebilirsiniz. Swarm SOSTivi, işletmenize gelip, swarm üzerinden yer bildirimi yapan müşterilerinizi hş geldin mesajları ile karşılar. Böylelikle müşterileriniz daha fazla yer bildirimi yapar ve sizler fursquare üzerinden önerilen mekan aramalarında üst sıralarda çıkmış lursunuz.

5 Instagram SOSTivi, belirleyeceğiniz Hashtagleri (Etiket) içeren instagram paylaşımlarını sizin için tplar ve ekranlarınızda görüntüler. Örneğin; #ACafedeKahveKeyfi şeklinde bir etiket belirleyip müşterilerinizin bu etiket ile paylaşımlar yapmasını sağlayıp bu paylaşımları televizyn ekranlarınızda görüntüleyebilirsiniz. Instagram üzerinden yer bildirimi yapmak suretiyle paylaşımlar yapan müşterilerinizi Hş geldin mesajları ile karşılar. FaceBk SOSTivi, sizin facebk sayfanızın paylaşımlarını görüntülemeye yarar.

6 FurSquare SOSTivi, işletmenizin fursquare hesabında müşterilerinizin paylaşmış lduğu ftğrafları ve yapmış ldukları yrumları da sizler için tparlayıp televizyn ekranlarınızda görüntülemeye yarar.

7 Maç Snuçları SOSTivi üzerinden görüntüleyebilirsiniz dilediğiniz kadar futbl ve basketbl maç snucunu anlık larak

8 Yutube SOSTivi üzerinden yutube ve diğer vide sitelerinde ki vide linklerini sisteme paylaşım larak ekleyerek ekranlarınızda görüntüleyebilirsiniz. Haber Kaynakları SOSTivi, işletmenizin televizyn ekranını size özel bir haber sitesi veya medya kanalı gibi kullanmanızı da sağlar. BBC, CNN, AA, DHA, Ulusal Kanal, NTV gibi birçk haber kaynağının haberlerini sizin için ekranlarınıza getirir. Dilediğiniz haber kaynağının dilediğiniz kategrisindeki haberleri ekranlarınızda görüntüleyebilirsiniz.

9 Rady Kanalları SOSTivi, üzerinde kayıtlı yüzlerce radydan dilediğinizi ekranlarınızda müşterilerinize dinletebilirsiniz ve haberleri alttan kayan yazı ile görüntületebilirsiniz. Televizyn Kanalları SOSTivi, üzerinde kayıtlı yüzlerce televizyn kanalından dilediğinizi ekranlarınızda müşterilerinize izletebilirsiniz ve haberleri alttan kayan yazı ile görüntületebilirsiniz.

10 Reklam ve Duyuru SOSTivi, dilediğiniz şekilde görselli veya görselsiz duyurular yayınlayabilirsiniz. Böylelikle gelir elde edebilir ve müşterileriniz ile direk etkileşim halinde labilirsiniz.

11 Kampanya SOSTivi ile yer bildirimlerine bağlı larak kampanyalar düzenleyebilirsiniz ve bunu duyurabilirsiniz. Ürün Tanıtımı SOSTivi, ile ürün bilgilerinizi görselleri, fiyatları ve açıklamaları ile birlikte paylaşabilirsiniz.

12 Beyaz Perde Vizyndakiler SOSTivi, güncel larak vizyndaki filmleri görüntüleyebilirsiniz. Tarihte Bugün SOSTivi, güncel larak Tarihte Bugün ne ldu bilgisini görüntüleyebilirsiniz.

13 Burçlar SOSTivi, günlük burç yrumlarını da ekranlarınızda görüntüler Dğum Günü Kutlamaları SOSTivi, müşterilerinizin dğum günlerini ekranlarınızda kutlayın

14 Bunları Biliyr muydunuz? SOSTivi, içerik larak size birbirinden ilginç ve faydalı bilgileri sunmakta. Bu içerikleri de ekranlarınızda görüntüleyebilirsiniz.

15 Sizden Gelenler - SOSCde İşletmenizde ki masaların üzerine bırakılmak üzere hazırladığımız karekdlar vasıtası ile müşterileriniz yrumlar yapar ve bu yrumlardan dilediğinizi ekranlarınıza yansıtabilirsiniz. Bunun için SOSCde Mdülümüzü kullanmanız gerekir. SOSCde; İşletmenizde ki masalara kyulan karekdlar ile yrumlar yapılması, puan verilmesi yapılır ve böylelikle müşterilerinizin sizin hakkında neler düşündüğünü görüp masalarınızın puanlarını inceleyip na göre strateji geliştirebilirsiniz.

16 3. SOSTivi nin Farkları Güvenlik Sakıncalı paylaşımlar yapan ve bunda ısrar eden kişileri engelleyebilirsiniz veya engelini kaldırabilirsiniz. Dilediğiniz kelimeleri barındıran içeriklerin yayınlanmasını engelleyebilirsiniz. Paylaşım yapan müşterilerinizin ssyal medya hesaplarının adlarını gizleyebilir ve müşterilerin syad bilgilerini kısaltarak gösterebilirsiniz. Onay mekanızmasını devreye kyarak paylaşımların yayınlanmadan önce mail ile sizin nayınıza düşmesini sağlayabilirsiniz. Kişi ve kelime bazlı engelleme yapabilirsiniz. Kullanım Klaylıklar Görüntüleme ekranında ki altyazıyı dilediğiniz gibi değiştirebilir ve kaymasını veya sabit durmasını sağlayabilirsiniz. Hava durumunu bulunduğunuz ile göre görüntüleyebilirsiniz. Paylaşımların ekranda ne kadar bekleyeceğini siz belirleyebilirsiniz. Ekran mesajlarını dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. bildirimleri alabilirsiniz. Kampanyaların şartlarını siz belirleyebilirsiniz. Görüntüleme ekranınızı Web Sitenize Ekleyip, web siteniz üzerinden de yayın yapabilirsiniz. Görüntüleme ekranlarının resimlerini, renklerini veya yazı byutlarınızı kendi işletmenize özel larak tasarımlarını düzenleyebilirsiniz. Her bir paylaşımın kendine özel bekleme süresini belirleyebilirsiniz. Bazı paylaşımlarınızın ekranda devamlı dönmesini sağlayabilirsiniz. 4. SOSTivi Ekranları Görüntüleme Ekranı Ana sayfada bulunan Televizyn iknuna basarak açılır. Yukarıda resimleri sunulan ekrandır. Bütün paylaşımlarınızın görüntülendiği ve tasarımını dilediğiniz gibi değiştirebildiğiniz ekrandır. Paylaşım Listeleme Ekranı Bahsi geçen bütün paylaşımların listelenip detaylarının görüntülenebildiği ekrandır. Periyt, Ssyal Medya Türü, Durum, Tarih aralığı veya paylaşımın içerdiği bir kelimeye göre listeleyebilirsiniz.

17 Paylaşım Detay Ekranı Kayıtlı paylaşımları düzenleyip yeni paylaşımlar ekleyebileceğiniz ekrandır. Paylaşımların Önceliği seçilebilir. Paylaşımın Devamlı ekranda gösterilmesi sağlanabilir. Paylaşımın görüntülenmesi engellenebilir. Paylaşımın ekranda ne kadar süre bekleyeceği belirlenir. Paylaşımın içerik bilgileri ve görselli düzenlenebilir. Firma Ayarları İşletmeniz ile ilgili ayarlamaları yapabildiğiniz ekrandır. Hava durumu için ilinizi seçebilirsiniz. Paylaşımların genel larak bekleme süresini seçebilirsiniz. Görüntüleme ekranında ki alt yazıyı değiştirebilirsiniz. Paylaşımların naya bağlı lup lmadığını belirleyebilirsiniz. Görüntüleme ekranında ki alt yazının kaymasını veya sabit durmasını ayarlayabilirsiniz. Insatgramda ki lkasynu linkinizi ayarlayabilirsiniz. Müşterilerinizi karşılarken görünmesini istediğiniz mesajları belirtebilirsiniz. bilginizi ve bildirim ayarlarınızı yapabilirsiniz. Güvenlik için görüntüleme ekranında ki kullanıcı bilgilerini gizleyebilirsiniz. Facebk sayfanızı belirleyebilirsiniz. Kampanyalarınızın içeriklerini düzenleyebilirsiniz. Rady nuzun arka plan resmini seçebilirsiniz. Haber kaynaklarınızı ve kategrilerinizi seçebilirsiniz. Yasaklı kelimelerinizi belirleyebilirsiniz. Fursquare ve Swarm hesap bilgilerinizi girebilirsiniz. Görüntüleme ekranı arka plan resmini, lgnuzu, tasarım dsyanızı ve bazı ekran resimlerini değiştirebilirsiniz. İşletmeniz ile ilgili dilediğiniz anahtar kelimeleri belirleyebilirsiniz. Her bir kelimenin başına # snuna da, kyulmak suretiyle yazılır kelimeler.+ Görüntüleme ekranınızı web sitenizde yayınlayabilmeniz için çerçeve kdunuzu kpyalayabilirsiniz. Tasarım Ekranı İşletmenize özel tasarım yapabilmeniz için CSS dsyanızı düzenleyebilirsiniz. Engellenen Kullanıcılar Ekranı Engellenmiş kullanıcılarınız listeleyip dilerseniz engellerini kaldırabilirsiniz.

Sosyal Pass Esaslar: o o o o

Sosyal Pass Esaslar: o o o o Müzik Pass Esaslar: 10 Ekim 2018 tarihi itibariyla Müzik Pass in fiyatı 10 TL larak güncellenmiştir. Ktadan Düşmeyen Müzik Pass Paketi, Vdafne un müzik içerik sağlayıcılarıyla yaptığı anlaşmalara göre

Detaylı

Günümüzde internet kullanımının hızla yaygınlaşmasından dolayı e-ticaret sistemlerine olan ilgi arttırmıştır.

Günümüzde internet kullanımının hızla yaygınlaşmasından dolayı e-ticaret sistemlerine olan ilgi arttırmıştır. Yazılımnet E-ticaret Sistemi Günümüzde internet kullanımının hızla yaygınlaşmasından dlayı e-ticaret sistemlerine lan ilgi arttırmıştır. Bir kaç yıl öncesine kadar giyim, elektrnik, kitap, cd ve benzeri

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. Global All-Star Ödülü kazandı. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. AdresGezgini A.Ş. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme Bölgesi nde

Detaylı

AKINSOFT OfficeMessenger

AKINSOFT OfficeMessenger AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 20.01.2011 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ Yerel ağlarda (ofis veya ev) veya internet üzerinden (E-Ofis programı entegrasyonu sayesinde)

Detaylı

Doktor Web Tasarım ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz

Doktor Web Tasarım ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz KULLANIM KILAVUZU Doktor Web Tasarım ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz Her doktorun ihtiyacı olan doktor web sitesi, hasta ve doktor arasındaki

Detaylı

OKÜ İçerik Yönetim Sistemi. Proje Amacı; OKÜ web sitelerinin içeriklerinin etkin yönetimi ve sunumu.

OKÜ İçerik Yönetim Sistemi. Proje Amacı; OKÜ web sitelerinin içeriklerinin etkin yönetimi ve sunumu. OKÜ İçerik Yönetim Sistemi Prje Amacı; OKÜ web sitelerinin içeriklerinin etkin yönetimi ve sunumu. İÇİNDEKİLER 1. Prjenin Knusu 2. Prjenin İçeriği a. OKÜ İçerik Haritası b. ATAMEDYA OKÜ İÇERİK YÖNETİM

Detaylı

Kısaca ; Servis Pozitif, firma tarafından kendisine sağlanmış kullanıcı girişleri yetkisi ile internet olan her platformdan sisteme giriş yapabilir.

Kısaca ; Servis Pozitif, firma tarafından kendisine sağlanmış kullanıcı girişleri yetkisi ile internet olan her platformdan sisteme giriş yapabilir. Kısaca ; Servis Pzitif; Teknik servis hizmeti sağlayan firmalar için bulut tabanlı geliştirilmiş özel yazılım çözümüdür. Kurulum gerektirmez, internet lan her nktadan erişim imkanı sağlar. Hizmet sağlayıcı

Detaylı

IdeaSoft 2011 Fiyat Listesi

IdeaSoft 2011 Fiyat Listesi IdeaSft 2011 Fiyat Listesi 1 IdeaSft Akıllı E-ticaret Paket Fiyatları IdeaSft Akıllı E-ticaret Lite 120 GB/Yıl Trafik, 5 E-Psta, Havale/Eft ödeme sistemi, Kapıda Ödeme Sistemi, B2C Mdülü, Teknik Destek,

Detaylı

* Özel servis aramaları yurtiçi ücretlendirme kapsamında değerlendirilmemektedir.

* Özel servis aramaları yurtiçi ücretlendirme kapsamında değerlendirilmemektedir. Kafama Göre 5: * Bu tarifeden, 7-26 yaş arasındaki numara taşıma ya da yeni hat alımı ile gelen bireysel faturasız ablnelikler faydalanabilir. Tarifeden 26 yaş altı kullanıcı tanımı ile de yararlanmak

Detaylı

İçerik Yönetim Paneline Hoşgeldiniz. Bu bölümde sisteme içerik yükleyebilirsiniz. İçerikleri düzenleyebilirsiniz, silebilirsiniz.

İçerik Yönetim Paneline Hoşgeldiniz. Bu bölümde sisteme içerik yükleyebilirsiniz. İçerikleri düzenleyebilirsiniz, silebilirsiniz. İçerik Yönetim Paneline Hoşgeldiniz. Yönetim paneli aşağıdaki modüllerden oluşmaktadır. 1- İçerik Yönetimi 2- Bağlantı Yönetimi 3- Sayfa Yönetimi 4- Mail Bildirimleri 5- Kullanıcı Yönetimi 6- Müftü Bey

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU. VSP Teknoloji ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz

KULLANIM KILAVUZU. VSP Teknoloji ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz KULLANIM KILAVUZU VSP Teknoloji ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz Kullanıcı dostu kontrol panelli dünya standartlarında web tasarım uygulaması.

Detaylı

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25 Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. 2 Bakım yerleri Android uygulama Ödemeler Raporlama Arızalar Faturalar Aylık bakım

Detaylı

E-HABER SİSTEMİ PLUS

E-HABER SİSTEMİ PLUS ASPPLUS e-haber Sistemi, asp.net destekli prfesynel - güçlü - hızlı - sade ve güvenli bir sistemdir. Bu sistem amacı, serverınıza kurarak nline haber, makale, vide, ft galeri vs. sisteme ekleyerek ziyaretçilere

Detaylı

AKINSOFT Web Emlak. Yardım Dosyası. Copyright 2011 AKINSOFT. Sayfa 1. Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 03.08.2012

AKINSOFT Web Emlak. Yardım Dosyası. Copyright 2011 AKINSOFT. Sayfa 1. Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 03.08.2012 AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 03.08.2012 Sayfa 1 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT programı emlakçılar için geliştirilmiş web ara yüzü ile çalışan programdır.

Detaylı

Uzaktan Eğitim Sistemi

Uzaktan Eğitim Sistemi Uzaktan Eğitim Sistemi METOT EĞİTİM LTD.ŞTİ. / CAMPUSIUMPRO / LMS TEKNİK ÖZELLİKLERİ Sayfa 1 CampusiumPro Nedir? CampusiumPro 7/24 eğitimlerinizi organize etmenizi sağlayan, sadece kurumunuza ait, internet

Detaylı

www.campaignwall.com

www.campaignwall.com #Hashtag li kampanyalar ve etkinlikler için her türlü iç/dış ekranda kullanılabilen; Tweet leri, Insagram / Facebook Post larını izleme, sayma, gereğinde filtreleme, yönetme ve infografikle raporlama sistemidir.

Detaylı

SosyoKopter SosyoKopter

SosyoKopter SosyoKopter SosyoKopter olarak kullandığımız uzaktan kumandalı yüksek teknolojili insansız hava araçları ile istenilen fotoğraf ve videoyu yüksek çözünürlük ile tamamen SosyoKopter ekibi tarafından geliştirilen yazılımlar

Detaylı

OHS Backoffice > Ana Görünüm. OHS Backoffice'de birden fazla otelinizi yönetebilirsiniz.

OHS Backoffice > Ana Görünüm. OHS Backoffice'de birden fazla otelinizi yönetebilirsiniz. OHS Backoffice > Ana Görünüm OHS Backoffice'de birden fazla otelinizi yönetebilirsiniz. OHS Backoffice > Otel Bilgileri Otel resmi iletişim, konum, kapasite bilgileri ve varsayılan dil, iç pazar para birimi

Detaylı

1. YazBee ana sayfasına girdiğinizde Üye Ol kısmını doldurup KAYIT butonuna tıklayınız.

1. YazBee ana sayfasına girdiğinizde Üye Ol kısmını doldurup KAYIT butonuna tıklayınız. 1. Üyelik 1. YazBee ana sayfasına girdiğinizde Üye Ol kısmını doldurup KAYIT butonuna tıklayınız. 2. Belirtmiş olduğunuz e-mail adresine YazBee tarafından gönderilen onay mailini onaylayınız. Doğrudan

Detaylı

Sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinde 22.500 genç takipçisi ve aylık ortalama 40.000 yeni ziyaretçisi ile yayınına devam etmektedir.

Sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinde 22.500 genç takipçisi ve aylık ortalama 40.000 yeni ziyaretçisi ile yayınına devam etmektedir. GENEL BĐLGĐLERĐMĐZ 2008 den 2011 e kadar sosyal paylaşım siteleri üzerinden takipçilerine hizmet veren Etkin Ankara, 2011 Ekim ayında etkinankara.com sitesi üzerinden faaliyete geçmiş ve Ekim 2011 Ağustos

Detaylı

ÖNEMLİ: Güncel fiyatı öğrenmek için reklam kodlarını ve istenilen reklam yayınlanma süresini bize

ÖNEMLİ: Güncel fiyatı öğrenmek için reklam kodlarını ve istenilen reklam yayınlanma süresini bize Öğretmenler İçin sitesi olarak 3 farklı reklam politikasına sahibiz. A) BANNER REKLAM (Resim reklam ekleme çalışması) B) SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI C) TANITIM YAZISI ONESİGNAL BİLDİRİMİ A) BANNER REKLAM

Detaylı

BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ

BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ BAŞARI DESTEK PORTALINA GİRİŞ BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ http://destek.basariticaret.com/ adresine girdiğinizde Şekil 1 deki ekran gelmekte ve kullanıcı kodu ve şifre bölümlerini doldurmanız gerekmektedir.

Detaylı

MTP KULLANIM KLAVUZU

MTP KULLANIM KLAVUZU MTP KULLANIM KLAVUZU İçindekiler MTP KULLANIM KLAVUZU İçindekiler... 1 ANA MENÜ... 2 Firma Ve Müşteri Bilgilerini Güncelleme... 3 Maliyet Hesaplamaları... 4 AYARLAR... 6 TEKLİF HAZIRLAMA... 6 Teklif Ekranı...

Detaylı

Web Hizmeti Bağlantıları

Web Hizmeti Bağlantıları Web Hizmeti Bağlantıları Web hizmeti için bağlantılar, Sistem Yönetmeni program bölümünde Yönetim menüsü altında yer alan Web Hizmeti Bağlantıları seçeneği ile kaydedilir. WEB Sayfası Tasarımları WEB sayfasında

Detaylı

Yeni Vision Link Kullanıcı Hesabı Nasıl Oluşturabilirsiniz?

Yeni Vision Link Kullanıcı Hesabı Nasıl Oluşturabilirsiniz? Vision Link te yeni kullanıcı hesabı oluşturmak çok kolay, dilediğiniz çalışanınıza yeni hesap oluşturabilir, kullanılmayan hesapları silebilir, çalışanlarınızın Vision Link i en son ne zaman giriş yaptığını

Detaylı

OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ

OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ 1. Giriş OparWeb için http://b2b.opar.com MMWeb için http://b2b.magnetimarelliturkiye.com Yukarıdaki web adreslerinden sisteme ulaşılarak kullanıcı adı ve şifre ile

Detaylı

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir.

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital Pazarlama, rekabet avantajı için yeni kaynaklara ulaşımı

Detaylı

* Tarife kapsamında yüklenen içeriğin geçerlilik süresi 30 gündür. Kullanılmayan bakiyeler 30 günün sonunda silinir; bir sonraki aya devretmez.

* Tarife kapsamında yüklenen içeriğin geçerlilik süresi 30 gündür. Kullanılmayan bakiyeler 30 günün sonunda silinir; bir sonraki aya devretmez. Saçma Güzel 2: * Bu tarifeden, 7-26 yaş arasındaki numara taşıma ya da yeni hat alımı ile gelen bireysel faturasız ablnelikler faydalanabilir. Tarifeden 26 yaş altı kullanıcı tanımı ile de yararlanmak

Detaylı

ÖĞRENME PORTALI KULLANIM KILAVUZU. Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MAUZEM)

ÖĞRENME PORTALI KULLANIM KILAVUZU. Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MAUZEM) ÖĞRENME PORTALI KULLANIM KILAVUZU Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MAUZEM) http://portal.artuklu.edu.tr Adres: MYO Yerleşkesi, MAUZEM, İstasyon/MARDİN Tel (Santral) : +90 482 213 40 02, Dâhili:

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ (Öğrenciler için) Bartın Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİNE GİRİŞ Uzaktan eğitim öğrenme yönetim sistemine web ortamından

Detaylı

KURUMSAL SİTE YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU

KURUMSAL SİTE YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU KURUMSAL SİTE YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU 1. İSTATİSTİKLER MENÜSÜ Bu menü sitenizdeki içeriklerin kaç adet olduğunu gösterir.incele butonuna tıkladığınızda içeriğe yönlendirir. 2. İLETİŞİM MESAJLARI Bu

Detaylı

HOTSPOT ÇÖZÜMLERİ. WiPoint Ayrıcalıklarını Yakından Tanımak İster misiniz? www.wipoint.com.tr

HOTSPOT ÇÖZÜMLERİ. WiPoint Ayrıcalıklarını Yakından Tanımak İster misiniz? www.wipoint.com.tr HOTSPOT ÇÖZÜMLERİ WiPoint Ayrıcalıklarını Yakından Tanımak İster misiniz? www.wipoint.com.tr WiPoint Nedir? WiPoint, WiFi Kullanıcılarınıza Özel Karşılama Ekranı Sunar. WiPoint, Kimlik Doğrulaması Yapar.

Detaylı

Panel Kullanım Kılavuzu

Panel Kullanım Kılavuzu Panel Kullanım Kılavuzu 1 1) Ana sayfa görünümü yukarıdaki gibidir; üst menü kısmında; Kontrol Paneli, Katalog, Eklentiler, Satış, Sistem, Raporlar sekmeleri bulunmaktadır. Kısayol olarak; Ürün Ekle, Ürünler,

Detaylı

LOGO PARTNER MEETING

LOGO PARTNER MEETING LOGO PARTNER MEETING Aşağıda görseller ile desteklenen anlatım, logopartnermeeting.com web sitesinin kullanımı için hazırlanmıştır. Yukarıda gördüğünüz görselde bulunan işaretli alanlar aşağıda sırasıyla

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ (Eğitmenler için) Bartın Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİNE GİRİŞ Uzaktan eğitim öğrenme yönetim sistemine web ortamından

Detaylı

KURUMSAL WEB TASARIM Proje Teklifi

KURUMSAL WEB TASARIM Proje Teklifi KURUMSAL WEB TASARIM Prje Teklifi Teklifi Veren: Celil CAN Teklif Tarihi: 07.01.2015 Karadeniz Mh. General Aldğan Cd. N 49 / 1 Gazismanpaşa, İstanbul www.celilcan.cm - bilgi@celilcan.cm Firma : Yetkili

Detaylı

GoFeed Kullanıcı Arayüzü

GoFeed Kullanıcı Arayüzü GoFeed Kullanıcı Arayüzü GoFeed temel olarak yayıncıların, reklamverenlerin ürün/fırsat bilgilerine ulaşabildiği feed sistemidir. Yayıncılar oluşturdukları feedler ile kullanıcıları ürünlerin/fırsatların

Detaylı

Peki instagramı markanızla nasıl etkili kullanabilirsiniz?

Peki instagramı markanızla nasıl etkili kullanabilirsiniz? Instagram Dünya da 150 Milyon Türkiye de 6 Milyon aktif kullanıcı ile en etkili sosyal medya mecralarından biri. Instagram ücretsiz fotoğraf paylaşma programıdır. Bütün akıllı telefonlarda ücretsiz olarak

Detaylı

ETKĐN ANKARA Ankara Artık daha Etkin

ETKĐN ANKARA Ankara Artık daha Etkin ETKĐN ANKARA Ankara Artık daha Etkin GENEL BĐLGĐLERĐMĐZ 2008 den 2011 e kadar sosyal paylaşım siteleri üzerinden takipçilerine hizmet veren Etkin Ankara, 2011 Ekim ayında etkinankara.com sitesi üzerinden

Detaylı

Uzaktan Eğitim Sistemi

Uzaktan Eğitim Sistemi Uzaktan Eğitim Sistemi Campusium Nedir? Campusium 7/24 eğitimlerinizi organize etmenizi sağlayan, sadece kurumunuza ait, internet tabanlı bir yazılımdır. Neler Yapabilirsiniz? Canlı Dersler Sanal sınıflar

Detaylı

AJANS SUNUMU.

AJANS SUNUMU. AJANS SUNUMU SİZİN İÇİN NELER YAPIYORUZ! WEB SİTE TASARIMI WEB SİTE YAZILIMI SOSYAL MEDYA İÇERİK YÖNETİMİ E-TİCARET YÖNETİMİ SEO DİJİTAL MEDYA REKLAMLARI E-POSTA PAZARLAMA Pazarlama ürettiğiniz şey neyse,

Detaylı

AKINSOFT FilterPlus 2

AKINSOFT FilterPlus 2 AKINSOFT FilterPlus 2 Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.02 Tarih : 17.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ FilterPlus 2 programı, çocukların internete girişlerini daha güvenli yapmak

Detaylı

KENDİ WEBSİTENİ YAP UYGULAMASI

KENDİ WEBSİTENİ YAP UYGULAMASI Imona Technologies Ltd. www.imona.com ITU Ayazaga Kampusu, Teknokent ARI-3, No: B204-2, 34469, Maslak, Istanbul, Turkey Tel: +90 212 366 57 46 Fax: +90 212 366 5802 KENDİ WEBSİTENİ YAP UYGULAMASI İşletmeler

Detaylı

+ MENU WALL. Restorant/Fast Food Menü Ekranları

+ MENU WALL. Restorant/Fast Food Menü Ekranları Digital Tabela İşletmenize özel Digital Tabela (Signage) ihtiyaçlarınız için dilediğiniz yerden içeriğini güncelleyebileceğiniz merkezi yönetim destekli, video wall, digital menu ekranları, birleşik led

Detaylı

herkesin bir reklamı olmalı

herkesin bir reklamı olmalı bilgi@herkesinreklami.com www.herkesinreklami.com herkesin bir reklamı olmalı herkesin bir reklamı olmalı Günümüzde reklam ve tanıtım gibi faaliyetlerin öneminin herkes farkında. Ancak çok zaman bu işler

Detaylı

Öğrenci İşleri Bilgi Sistemi Öğretim Elemanı - Sınav Sonuç Giriş İşlemleri

Öğrenci İşleri Bilgi Sistemi Öğretim Elemanı - Sınav Sonuç Giriş İşlemleri Öğrenci İşleri Bilgi Sistemi Öğretim Elemanı - Sınav Sonuç Giriş İşlemleri Öğrenci İşleri Bilgi Sisteminde, Öğretim Elemanı yetkisi kapsamında aşağıdaki ekran (Ekran 1) açılır. Bu belgede genel kullanım

Detaylı

EYLÜL 2012 POWERPOINT 2010. Enformatik Bölümü

EYLÜL 2012 POWERPOINT 2010. Enformatik Bölümü EYLÜL 2012 POWERPOINT 2010 İÇERİK Genel bilgiler PwerPint penceresinin tanıtımı Sekmelerin genel tanıtımı Sunular ile ilgili işlemler Yeni bir sunu luşturmak Bir sunuyu kaydetmek Varlan bir sunuyu açmak

Detaylı

UniTravel Sistem Yapısı

UniTravel Sistem Yapısı UniTravel Sistem Yapısı 1. UniTravel Sistemi 2. Müşteriler 3. Tedarikçiler Modüller 1. Web Sitesi 2. Satış ve Tedarik Modülleri 2.1. Uçak Modülü 2.2. Otel Modülü 2.3. Tur Modülü 2.4. Transfer Modülü 2.5.

Detaylı

PINGPONG. Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım

PINGPONG. Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım PINGPONG Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım 1 Sunum İçeriği Biz Kimiz? Kuruluş amacımız ve gelişim sürecimiz. PINGPONG Sistem ve İşleyiş Çalışma modeli, aplikasyon işleyişi ve sistemimiz. PINGPONG Nedir?

Detaylı

İnteraktif Pazarlama Stratejimiz. www.grafiketinteractive.com

İnteraktif Pazarlama Stratejimiz. www.grafiketinteractive.com İnteraktif Pazarlama Stratejimiz amaç Neden İnteraktif Pazarlama? Günümüz Dünyasında internet, hızlı bilgi paylaşımı ve iletişimin yanısıra, pazarlama ve satış alanında çok ciddi avantajlar geliştirmiştir.

Detaylı

SAĞLIKARTI KULLANMA KILAVUZU. Kart hizmetlerinin kullanımı. Standart hizmetler. Kartınızın Aktivasyonu ve e+sağlık Hesabınıza Giriş.

SAĞLIKARTI KULLANMA KILAVUZU. Kart hizmetlerinin kullanımı. Standart hizmetler. Kartınızın Aktivasyonu ve e+sağlık Hesabınıza Giriş. SAĞLIKARTI KULLANMA KILAVUZU Eski şifrenizi ve yeni şifrenizi yazarak kaydet tuşuna basmak suretiyle şifrenizi değiştirebilirsiniz. Kartın aktive edilmesi Kart hizmetlerinin kullanımı Standart hizmetler

Detaylı

MEBWEB OKUL/KURUM WEB SİTELERİ KULLANIM KLAVUZU TEMEL İŞLEMLER

MEBWEB OKUL/KURUM WEB SİTELERİ KULLANIM KLAVUZU TEMEL İŞLEMLER MEBWEB OKUL/KURUM WEB SİTELERİ KULLANIM KLAVUZU TEMEL İŞLEMLER 1.WEB PANELE GİRİŞ www.okuladı.meb.k12.tr/mebpanel Resim1: Okul Web Siteleri Yönetim Paneli [MebWeb] Giriş Ekranı AÇIKLAMA: Okulunuzun web

Detaylı

Misyonumuz. Vizyonumuz

Misyonumuz. Vizyonumuz Misyonumuz Bütçeleri ne olursa olsun eğlence ve iş gezilerinde kullanıcıların dünya çapında kalabileceği en iyi yerleri kolaylıkla keşfetmesini, rezervasyon yapmasını ve buralarda gezilerinin tadını çıkarmasını

Detaylı

Anaokulu Bilgi ve İletişim Sistemi

Anaokulu Bilgi ve İletişim Sistemi Anaokulu Bilgi ve İletişim Sistemi Kullanıcı Kılavuzu [Sürüm 1.0-23.12.2015] 1 İçindekiler Kurulum İşlemleri / İlk Kullanım...3 Hızlı başlangıç...4 Etkinlik planlama...5 Yemek Planlama...5 Servis Planlama...5

Detaylı

SOSYAL MEDYA MÜHENDİSLİĞİ

SOSYAL MEDYA MÜHENDİSLİĞİ SOSYAL MEDYA MÜHENDİSLİĞİ SEOPSİ Sosyal medya hesaplarının, doğru ve etkin kullanımı Sosyal medya, son zamanlarda öne çıkan bir araç olarak önümüzde durmaktadır. Peki, kurumsal anlamda sosyal medyanın

Detaylı

CALL CENTER YÖNETİMİ & CRM. CRM Bilgileri & Call Center Satış Yönetimi

CALL CENTER YÖNETİMİ & CRM. CRM Bilgileri & Call Center Satış Yönetimi CALL CENTER YÖNETİMİ & CRM CRM Bilgileri & Call Center Satış Yönetimi Operasyon Yönetimi & Satış CRM Yönetimi Tüm görüşmeleri kayıt altına alır, satış işlemlerini kolaylaştırır. Tüm görüşmelerinizi kayıt

Detaylı

«Pek çok küçük şey, doğru reklamla devleşmiştir.» Mark Twain

«Pek çok küçük şey, doğru reklamla devleşmiştir.» Mark Twain Video Reklamlar «Pek çok küçük şey, doğru reklamla devleşmiştir.» Mark Twain 1 2 3 4 Türkiye deki Arama Türkiye Pazarında Arama Hacmi Türkiye de Beyazperde Nerede? Rakip Analizi, Yıllık Analiz YouTube

Detaylı

e-öğrenme ortamı kullanma kılavuzu

e-öğrenme ortamı kullanma kılavuzu e-öğrenme ortamı kullanma kılavuzu Genel Açıklama Ders ve çalışma alanı sekmeleri Ulaşmak istediğiniz dersin sekmesine tıklamanız yeterlidir. Aktif olan diğerlerinden farklı olarak öne çıkar. Ekranda yer

Detaylı

KULLANICI PORTALI KOLAY KULLANIM KLAVUZU

KULLANICI PORTALI KOLAY KULLANIM KLAVUZU KULLANICI PORTALI KOLAY KULLANIM KLAVUZU Bu klavuz kamudasinav.com'a yeni kayıt olmuş kullanıcıları sitenin genel kullanım özellikleri ve kullanım kuralları ile ilgili bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır.

Detaylı

Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım

Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım 1 Sunum İçeriği Biz Kimiz? Kuruluş amacımız ve gelişim sürecimiz. Sistem ve İşleyiş Çalışma modeli, aplikasyon işleyişi ve sistemimiz. partnerlik. Nedir? aplikasyonu

Detaylı

ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ (ÖYS) KULLANIM KILAVUZU

ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ (ÖYS) KULLANIM KILAVUZU ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ (ÖYS) KULLANIM KILAVUZU Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Adres : Sanayi Karşısı, MAUZEM, İstasyon/MARDİN Tel (Santral) : +90 482 213 40 02, Dahili: 3412 ya da 3418 E-Mail

Detaylı

Twitter Nedir? Nasıl Kullanılır? Mehmet Nuri Çankaya

Twitter Nedir? Nasıl Kullanılır? Mehmet Nuri Çankaya Twitter Nedir? Nasıl Kullanılır? Mehmet Nuri Çankaya Twitter Nedir? Twitter; 140 karakterden oluşan tweet adı verilen internet kısa mesajlarının gönderildiği ve başkalarının mesajlarının okunabildiği bir

Detaylı

Hashtag ile ilgili bilmeniz gereken herşey Ne zaman hashtag yapmalıyım, nasıl hashtag oluşturmalıyım? HASHTAG KULLANIM REHBERİ

Hashtag ile ilgili bilmeniz gereken herşey Ne zaman hashtag yapmalıyım, nasıl hashtag oluşturmalıyım? HASHTAG KULLANIM REHBERİ HASHTAG KULLANMA REHBERİ 1 Hashtag ile ilgili bilmeniz gereken herşey Ne zaman hashtag yapmalıyım, nasıl hashtag oluşturmalıyım? #HASHTAG Hangimiz günlük olarak kullandığımız sosyal medya platformlarında

Detaylı

EL KİTABI

EL KİTABI www.bptasitmatikonline.com EL KİTABI İÇİNDEKİLER 1. SİSTEME GİRİŞ... 3 2. MÜŞTERİ BİLGİLERİ... 4 3. FİLO BİLGİLERİ... 5 4. DEPARTMAN BİLGİLERİ... 6 4.1. Departman Ekleme/Güncelleme... 6 4.2. Departmanlara

Detaylı

MediaClick Web Tasarım Hakkında

MediaClick Web Tasarım Hakkında MediaClick Web Tasarım Hakkında MediaClick, Gen Medya A.Ş. bünyesinde yer alan, Bütünleşik Dijital İletişim Ajansı dır. Biz bu kelimeyi özellikle kullanıyoruz. Zira, bir web projesinin başarısının sadece

Detaylı

LOGİN EKRANI. Şekil -1

LOGİN EKRANI. Şekil -1 LOGİN EKRANI Yönetim paneline ilk giriş ekranıdır, size verilen kullanıcı adı ve parola girilerek yönetim paneline giriş yapılır. Şifresiz girilemez, şifrenizi unuttunuz yada kaybettiniz ise lütfen PRO.GEN

Detaylı

Etkinlik Yönet. Etkinlik ve Etkinlik Mobil Uygulamanızı Geliştirmenin En Kolay Yolu

Etkinlik Yönet. Etkinlik ve Etkinlik Mobil Uygulamanızı Geliştirmenin En Kolay Yolu Etkinlik Yönet Etkinlik ve Etkinlik Mobil Uygulamanızı Geliştirmenin En Kolay Yolu 02 Etkinlik Yönet Etkinlik Uygulamanız da Etkinliğiniz kadar özel olsun Etkinlik Yönet ile etkinliğinizin mobil uygulamasını

Detaylı

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Oluşturma Tarihi : 01.03.2011 Düzenleme Tarihi : 01.03.2011 Sayfa 1 Copyright 2011 1. İŞLEMLER 1.1. Satış Ekranı AKINSOFT Programı,

Detaylı

Hootsuite Tanıtım Sunumu. Hoşgeldiniz

Hootsuite Tanıtım Sunumu. Hoşgeldiniz Hootsuite Tanıtım Sunumu Hoşgeldiniz Hootsuite Nedir? Hootsuite, dünyanın en çok kullanılan sosyal medya yönetim platformudur Hootsuite ile tüm sosyal medya hesaplarınızı tek bir merkezden kolayca yönetebilirsiniz

Detaylı

MOBİL SATIŞ MOBİL SATIŞ

MOBİL SATIŞ MOBİL SATIŞ MOBİL SATIŞ MOBİL SATIŞ Plasiyerlerinizin sıcak ve soğuk satışlarını yürütmelerine olanak sağlayan AKINSOFT un uzun yıllardan beridir tercih edilen ve içeriği itibariyle memnuniyet sağlayan yazılımlarından

Detaylı

HAKEDENLER "YILIN POZİTİFLERİ"

HAKEDENLER YILIN POZİTİFLERİ Ödülümüz Mikrofon Liderlerinin Dünyası'' Uluslararası Radyocular Birliği (IRU) ve Radyo Evi Derneği tarafından düzenlenen ALKIŞI HAKEDENLER "YILIN POZİTİFLERİ" Ödülleri Alkışı Hakeden, Yılın Pozitif Ajansı

Detaylı

İçindekiler. Akıllı Tahta Uygulaması (ATU) Kullanma Kılavuzu. İçindekiler. Bölüm 1: Uygulama Hakkında Genel bilgi 2

İçindekiler. Akıllı Tahta Uygulaması (ATU) Kullanma Kılavuzu. İçindekiler. Bölüm 1: Uygulama Hakkında Genel bilgi 2 İçindekiler 1 İçindekiler Bölüm 1: Uygulama Hakkında Genel bilgi 2 Bölüm 2: Akıllı Tahta Uygulamasının Yüklenmesi Akıllı Tahta Uygulaması nı yükleme 3 Akıllı Tahta Uygulaması nı kaldırma 3 Akıllı Tahta

Detaylı

AKINSOFT E-Ticaret. Yardım Dosyası. Copyright 2011 AKINSOFT. Sayfa 1. Doküman Versiyon : 1.02.02 Tarih : 10.10.2012

AKINSOFT E-Ticaret. Yardım Dosyası. Copyright 2011 AKINSOFT. Sayfa 1. Doküman Versiyon : 1.02.02 Tarih : 10.10.2012 AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.02 Tarih : 10.10.2012 Sayfa 1 Copyright 2011 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT programı sayesinde internet sitenizden ürünlerinizi tanıtabilir,

Detaylı

İçindekiler Tablosu Talep Destek Yönetim Sistemi Programı...3

İçindekiler Tablosu Talep Destek Yönetim Sistemi Programı...3 İçindekiler Tablosu Talep Destek Yönetim Sistemi Programı...3 1. Özellikler.3 2. Kullanım..3 2.1. Ana Sayfa..5 2.2. Talep Modülü.7 2.3. Takibim Modülü 9 2.4. Takipte Modülü..11 2.5. Silinen Talepler Modülü...11

Detaylı

Turgut Özal Üniversitesi WEB Sitesi Kullanım Kılavuzu

Turgut Özal Üniversitesi WEB Sitesi Kullanım Kılavuzu Turgut Özal Üniversitesi WEB Sitesi Kullanım Kılavuzu Temmuz 2012 Turgut Özal Üniversitesi web sitesi yönetim paneline aşağıdaki link yardımıyla ulaşabiliriz. http://www.turgutozal.edu.tr/webmin/ Karşımıza

Detaylı

HMS OTEL PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU

HMS OTEL PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU İÇİNDEKİLER HMS OTEL PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU 1. ANASAYFA...3 2. MÜŞTERİLER...4 3. REZERVASYON...8 4. TAHSİLAT...11 5. ODA...14 6. EKSTRA...15 7. GİDERLER...19 8. BİLDİRİM...22 9. RAPOR...23 10. FATURA...28

Detaylı

HAKKIMIZDA. mobillium.com

HAKKIMIZDA. mobillium.com HAKKIMIZDA DESTEKLENEN ETKİNLİKLER HİZMETLER REFERANSLAR ÜRÜNLER MOBİL DERNEK HAKKINDA Kurum içi iletişimsizlik ( Üyelerin birbirini tanımaması, iletişimde bulunmaması ) Üyelik kayıtlarının verimli yönetilememesi

Detaylı

EYLÜL 2012 POWERPOINT 2010. Enformatik Bölümü

EYLÜL 2012 POWERPOINT 2010. Enformatik Bölümü EYLÜL 2012 POWERPOINT 2010 İÇERİK Genel bilgiler PwerPint penceresinin tanıtımı Sekmelerin genel tanıtımı Sunular ile ilgili işlemler Yeni bir sunu luşturmak Bir sunuyu kaydetmek Varlan bir sunuyu açmak

Detaylı

INTERRA KONSIYAJ SERVER KULLANIM KLAVUZU

INTERRA KONSIYAJ SERVER KULLANIM KLAVUZU INTERRA KONSIYAJ SERVER KULLANIM KLAVUZU 2015 YONNET AKILLI BİNA OTOMASYON SİSTEMLERİ 2015 P a g e 1 İçindekiler INTERRA KONSIYAJ SERVER2 KULLANICI GİRİŞİ2 1.INTERRA KONSİYAJ SERVER3 1.1ISTEKLER3 1.2 ALARM4

Detaylı

İÇİNDEKİLER SPONSORLUK OLANAKLARI...3 REKLAM OLANAKLARI...6

İÇİNDEKİLER SPONSORLUK OLANAKLARI...3 REKLAM OLANAKLARI...6 İÇİNDEKİLER SPONSORLUK OLANAKLARI...3 REKLAM OLANAKLARI...6 SPONSORLUK OLANAKLARI SPONSORLARA SAĞLANACAK ORTAK HİZMETLER Yaka Kartı Sponsoru veya Kayıt Alanı Sponsoru olarak HPKON 2017 Fuarı na katılan

Detaylı

Persono Dijital İK Yönetim Sistemi

Persono Dijital İK Yönetim Sistemi Persono Dijital İK Yönetim Sistemi Persono Dijital İK Yönetim Sistemi; içerisinde online olarak 360 Dereceye kadar Performans Yönetimi, Anket Yönetimi ve Öneri Yönetimi yapabileceğiniz pratik, esnek ve

Detaylı

Raptadmin 1.x.x Sürümleri için Kullanım Klavuzu

Raptadmin 1.x.x Sürümleri için Kullanım Klavuzu Raptadmin 1.x.x Sürümleri için Kullanım Klavuzu Ekim 2014 Ankara www.raptadmin.com info@raptadmin.com Giriş İşlemleri Raptadmin yönetim paneline www.alanadınız.com/admin adresini kullanarak gidebilirsiniz.

Detaylı

KONAKLAMA ÇÖZÜMLERİ Eylül 2016

KONAKLAMA ÇÖZÜMLERİ Eylül 2016 KONAKLAMA ÇÖZÜMLERİ Eylül 2016 BEKO GUEST SİSTEM ÖZELLİKLERİ Web Yönetim Arayüzü İçerik ve bilgi güncellemesi için web yönetim arayüzü sayesinde kurum ağındaki herhangi bir internet tarayıcı ile sistem

Detaylı

IV. Genç Beyinler Yeni Fikirler

IV. Genç Beyinler Yeni Fikirler IV. Genç Beyinler Yeni Fikirler Prje Pazarı ve Bitirme Prjeleri Ortak Sergisi 23 Mayıs 2015, İzmir Uluslararası Fuar Alanı - Kültürpark BİTİRME PROJELERİ SERGİSİ Ege Bölgesi Üniversitelerinin Bilgisayar

Detaylı

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / 2018

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / 2018 www.chemlife.com.tr DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / ChemLife Kimya Teknolojileri Gazetesi nin amacı; kimya bilimi, sanayisi ve bağlı alt sektörlerin gelişmesine katkıda bulunarak,

Detaylı

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT programı tüm fotoğraf sütüdyolarına hitap etmektedir. A-) Güvenli hızlı ve çok

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU. Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr

KULLANIM KILAVUZU. Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr KULLANIM KILAVUZU Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr RESERVE ONLİNE REZERVASYON YAZILIMI KULLANIM KİTABI...3 ADMİN PANELİ... 3 Admin Panel Giriş (Login)... 3 Yönetim Paneli... 3 OTEL

Detaylı

Dijital Pazarlama Ajansı

Dijital Pazarlama Ajansı Ocak 2018 Strateji ve Hizmetler Dijital Pazarlama Ajansı Eda Kara Marketing Director Reklam taktikleri ve dijital çözümler İçindekiler 4 01 Hakkımızda Naapsak Sosyal Medya Ajansı hakkında merak 04 Müşteriler

Detaylı

Satış Noktalarındaki Yeni Dijital Medya İletişim Mecranız

Satış Noktalarındaki Yeni Dijital Medya İletişim Mecranız 2016 Satış Noktalarındaki Yeni Dijital Medya İletişim Mecranız Digital Signage Nedir? Hedef kitlenizi bilgilendirme ya da davranışlarında teşvik edici değişiklik yaratmak amacıyla ses, video, grafik veya

Detaylı

A/B TESTING. Mert Hakan ÖZLÜ N14111368

A/B TESTING. Mert Hakan ÖZLÜ N14111368 A/B TESTING Mert Hakan ÖZLÜ N14111368 İÇERİK A/B Testi Nedir? A/B Testinin Amacı Nedir? A/B Testi Nasıl Uygulanır? A/B Testi Nerelerde Kullanılır? A/B Testi ile Nasıl Değişiklikler Yapılabilir? A/B Testi

Detaylı

YAZTEK ŞİRKET TANITIM SİSTEMİ V2 SİSTEM ÖZELLİKLERİ

YAZTEK ŞİRKET TANITIM SİSTEMİ V2 SİSTEM ÖZELLİKLERİ YAZTEK ŞİRKET TANITIM SİSTEMİ V2 SİSTEM ÖZELLİKLERİ Çoklu Dil Desteği Panelden Dil Özelliği Açma/Kapama Dil Dosyaları Editleyerek Farklı Dillere Çevirebilirsiniz.Kendiniz Dil Dosyası Yapabilirsiniz. Tek

Detaylı

BUNLARI BİLİYORMUSUNUZ?

BUNLARI BİLİYORMUSUNUZ? BUNLARI BİLİYORMUSUNUZ? Dünyada her gün milyonlarca kişi internet üzerinden online otel rezervasyonu yapmaktadır Son dakikada yapılan rezervasyon sayıları mobil internet kullanımının hızıyla gün geçtikçe

Detaylı

Google Adwords. Yalnızca Sonuç Aldığınızda Para Ödersiniz. Neden Adwords?

Google Adwords. Yalnızca Sonuç Aldığınızda Para Ödersiniz. Neden Adwords? 1 Google Adwords Adwords, Google'ın reklamcılık ürünüdür. Adwords ile Google arama sonuçlarında, görüntülü reklamcılık ağında, YouTube'da, Google Play'de ve diğer web sitelerinde reklamlarınızı yayınlayabilirsiniz.

Detaylı

EVREN AKADEMİ. Araştırma

EVREN AKADEMİ. Araştırma EVREN AKADEMİ Araştırma EĞİTİM KATEGORİLERİ Ana Kategoriler Excel - Veri Analizi Eğitimleri Project Proje Yönetimi Web Eğitimleri Ofis Eğitimleri Alt Kategoriler Microsoft Project İşte Office Microsoft

Detaylı

ÜNİTE ÜNİTE MICROSOFT POWER POINT - I TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ İÇİNDEKİLER HEDEFLER

ÜNİTE ÜNİTE MICROSOFT POWER POINT - I TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ İÇİNDEKİLER HEDEFLER ÜNİTE 11 MICROSOFT POWER POINT - I İÇİNDEKİLER BAYBURT ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM MERKEZİ Genel bilgiler PowerPoint penceresinin tanıtımı Sekmelerin genel tanıtımı Sunular ile ilgili işlemler Boş sunu

Detaylı