Hakkimizda. -VGO Aile uygulaması özellikleri ( Kullanıcı ): - Google Play ya da App Store üzerinden uygulamayı indirmek.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Hakkimizda. -VGO Aile uygulaması özellikleri ( Kullanıcı ): - Google Play ya da App Store üzerinden uygulamayı indirmek."

Transkript

1 1 VGO VGO Aile

2 2 VGO Hakkimizda -VGO Aile uygulaması özellikleri ( Kullanıcı ): - Google Play ya da App Store üzerinden uygulamayı indirmek. - Sisteme aktifleştirme koduyla kayıt olmak. - Her bir öğrencinin konumunu bilmek için, evin tam konumunu google haritası üzerinden tanıtmak ve merkezi bilgisayarlara göndermek. - Sürücü ve yönetim tarafından tanımlanan mesajların alınması, kaydedilmesi ve görülmesi. - Veliler sürücünün konumunu harita üzerinde an be an izleyebilmektedir. Ayrıca tanımlanan mesajlarla; servis aracı bekleme yerine yaklaşırken, okula vardığında, okuldan eve gelirken ve de en önemlisi öğrencilerin servis aracına binip binmediğini veliler öğrenmiş olurlar. Bununla birlikte servislerin gidiş ve gelişlerindeki gecikmeler, servis arabasının arıza durumu, gün içerisinde servisin olmaması, yedek servis gönderilmesi ile ilgili veliler yine mesajlarla bilgilendirilirler. - Veliler de uygulama üzerinden, servis aracının plakası, araç tipi ve sürücü hakkındaki bilgilere ulaşabilmektedirler. Ayrıca veliler yine uygulama üzerinden sürücüleri değerlendirebilmekte ve yönetime ihlal durumlarını iletebilmektedirler. Sürücüyle uygulama aracılığı ile cep telefonuyla irtibata da geçebilmektedirler. - Veliler uygulama da karşılaştıkları sorunları uygulama üzerinden teknik bölümüyle irtibata geçerek çözebilirler. VGO Sürücü VGO Aile VGO Yönetim

3 3 VGO 1. Eplikeyşin- Kullanıcı (İndirme yöntemi): 1.1. VGO uygulamasını VGOTEK.COM veb sitesinden veya googleplay/appstore den imdirebilirisiniz VGO Eplikeyşinin uygulanması 2. Kayıt işleri: Eplikeyşinden yararalanabilmek için ilkin kayıt işlemini tamamlamanız lazım Eplikeyşin ilk sayfaısnda ad kayıt işlemini seçerek ikinci aşmaya geçilir.

4 4 VGO 2.2. Bu bölümde (Ad/Soyad/Telefon/İl/Kent/ve Cinsiyet) gibi bilgileri tamamladıktan sonar kayıt tuşuna basarak size 5 rakamlı biraktifleştirme kodu gönderilir(sms yolu ile) verilen kod numarasını ilgili bölüme yazdıktan sonra programa giriş sayasına erişim sağlanır. (3) (2) (1) 2.3. Eğre daha önce kayıt işlemini gerçekleştirmiş iseniz programa erişim için sadece cep telefonunuzun numarasını girerek aktifeşitşrme kod numarası size gönderilir.

5 5 VGO 3. Aktifleştirme : Okul servisini aktifleştirmek için : 3.1. İlgili simgeyi seçiniz( 1. Resim) 3.2. Sayfanın alt kısımındabulunan aktifleştirme bölümünü seçiniz.(2.resim) 3.3. Seçmiş olduğunuz okul ve öğrenci bilgilerini control ediniz daha sonra onay tuşuna basınız.(3.resim) 3.4. Bilgileri gördükten sonra onay tuşuna basınız(4. Resim) (2) (1) (4) (3)

6 6 VGO 4. Bilgileri tamamlama: 4.1. Aktif hale getirdikten sonra tamamlamış olduğunuz bilgileri kayıt etmek için tekrar okul servis bölümüne girin.bilgi kayıt işlemini tamamladıktan sonra harıta üzerinde konumunuzuda belirterek çocuk veya çocuklarınızı kayıt etmelisiniz.kayıt sürecini tamamlamak için çocuğunuzun bilgilerinide girdikten sonra kayıt tuşuna basınız Dikkat:Çocuğunuzun bilgilerini girerken okulu ve servis sürücüsünü çocuğunuz ile ilgili özel hastalıkları veya sakatlığı ile ilgili olarak bilgilendirmek surety ile daha iyi hizmet almaı sağlarsınız Siz iliniz belirlerken aynı ildeki okulları belirleme imkanı ile kendi bölgenizi ve yerinizi seçmekte daha dakik hareket etme olanağına sahip olursunuz. (3) (2) (1). (5) (4)

7 7 VGO 5. Okulu eklemek : 5.1. Ana sayfa da okul servis ekleme bölümünde kod veyaokul adı girerek çocuklarınızın okulunu bularak seçebilirsiniz. Bu bölümde sadce hangi okulun hangi çocuğunuza ait olduğunu belirtmelisiniz. (2) (1) (4) (3)

8 8 VGO 5.2. Çocuğunuzu okulunun belirledikten sonra Okul müdüründen sizin çocuğunuza ayrılmış olan servis sürücüsünün bilgilerini vermesini bekleyin ( Bu aşamada okul müdürü tarafından servis bilgilerini içeren bir not öğrenci ebeveynlerine gönderilir)

9 9 VGO 6. Okul servisi: 6.1. İlk sayfaya girerek çocuğunuzun adını görerek seçmeniz durumunda çocuğunuza ayrılmış olan servisin bilgileri sayfada görülür ve çocuğunuzun servis bölümüne girerek servis sürücüsün,aracın ve okulunun bilgilerini görürsünüz.

10 10 VGO 6.2. Sayfanın üst sağ kısmında bulunan üç nokta şeklindeki bölgeye dokunduğunuzda istikamet seyir programına katılım gerçekleşir Eğer bir kaç günlüğüne seyahate gidecekseiniz çocuğunuzun servis takip işleini bir babasına veya bir dostunuza devir edebilirsiniz 6.4. Tekrar bu görevi kendi üzerinize aldığınızda İştrak profgramını iptal ede iirsiniz Eğer çocuğunuzher hangi bir sebep ile okula gitmeyecek ise programda ilgii bölümü seçerek okul müdürünü ve servis sürücüsünü çocuğuuzun okula gitmeyeceği hakkında bilgilendirime imkanı mevcuttur.

11 11 VGO 7. Kayıt işlemi ve okul müdürü tarafından sürücü tahsis edilmesinden sonra Eplikeyşin den yararlanma yöntemi : 7.1. Servis tahsis bölümüne girdikten sonra okulu seçiniz Bu aşamada çocuklarınızdan her hangi birinin üzerine tıklamakla sürücü bilgilerine ve konumuna ulaşa bilirsiniz.

12 12 VGO 7.3. Sürücünün evinizin kapısına ulaşması ile size bir mesaj gelecek ayrıca yol boyunca size gönderilen mesajlar ile çocuğunuzun okula varış ve çıkışını ve yoldaki durumunu takıp ede bileceksiniz 7.4. Çocuğunuzun eve ulaşma saatı geçikmiş veya mesaj almamış iseniz yukarıda belirtildiği şekilde harita üzerinden servisin durumunu tespit eder ve gerektiğinde sürücü ile temasa geçe bilirsiniz.

13 13 VGO 7.5. Bu aşamada çocuğunuzun servis sürücüsü hakkında eleştirileriniz veya önerileriniz olursa Sürücüye ait bilgi bölümünden görüşlerinizi okul müdürüne aktara bilirsiniz. 8. İrtibat ve Takviye 8.1. Programa girdikten sonra sayfanın üst sağ tarafındaki simgeyi seçerek telefon veya mesaj yolu ile destek birimi ile temas kura bilirsiniz.

14 14 VGO 9. Ayrıca ana sayfaya girerek sayfanın sol üst kısmında bulunan üç çizgiyi seçerek Eplikeyşenin diğer yan olananaklarından faydalana bilirisiniz.bu imkanlar şöyledir: 9.1. Profil düzenldeme (Ad, Soyad ve şehir adı gibi ilk bilgileri düzenleye bilirsiniz.)

15 15 VGO 9.2. Mesajlar 9.3. Genel sorular

16 16 VGO 9.4. Kulanım hesapından çıkış 10. Okul servis bölümüne girerek sayfanın sol üst kısmındaki üç çizgiden yararlanarak okulun menusune ulaşa bilirisiniz.

17 17 VGO Profili düzenleme ( Bilgiler) ( mahalle,açık adres ve haritada bölge belirleme gibi bilgileri tamamlama ve düzenleme imkanına sahip olursunuz Çocuk ilave etme : Siz bu bölümde çocuklarınızın sayısını ilave ede bilir ve çocy-uklarınız ile ilgili okul ekleme durumunda ondan faydalanabilirsiniz.

18 18 VGO Çocukların idaresi: siz bu bölümde kendi çocuklarınızın durumunu belirleyip bilgilerini düzenleme imkanına sahip olursunuz Mesajlar: Bu bölümde sitemden gönderilen ve servis yönetimi ile ilgili mesajları göre bilirsiniz.

19 19 VGO Birinci metod ile ilgili sorular.

Akıllı Telefon ve Tabletlerinizden Kullanabileceğiniz Vision Link Mobil Uygulaması. https://mobile.myvisionlink.com

Akıllı Telefon ve Tabletlerinizden Kullanabileceğiniz Vision Link Mobil Uygulaması. https://mobile.myvisionlink.com https://mobile.myvisionlink.com Filonuzdaki makinalarınızın güncel durumunu Vision Link Makina Takip Sitesinden kolayca takip edebilirsiniz. Makinalarınıza bilgisayarınızdan bakabileceğiniz gibi akıllı

Detaylı

MOBİL KAZA TUTANAĞI KULLANIM KILAVUZU

MOBİL KAZA TUTANAĞI KULLANIM KILAVUZU MOBİL KAZA TUTANAĞI KULLANIM KILAVUZU KAZA TESPİT TUTANAĞI UYGULAMASI KULLANIM KILAVUZU 1. UYGULAMA GİRİŞİ App store ya da Google Play Store dan Mobil Kaza Tutanağı uygulamasını aratarak telefonunuza uygulamayı

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU SİSTEME GİRİŞ 1) KULLANICI OLUŞTURMA ADIMLARI: İstanbul Üniversitesi online başvuru işlemleri http://basvuru.istanbul.edu.tr

Detaylı

Bireysel İnternet Şubesi

Bireysel İnternet Şubesi Bireysel İnternet Şubesi 1 Ziraat Emeklilik web sitesinde (www.ziraatemeklilik.com.tr) yer alan Bireysel İnternet Şubesi giriş butonuna tıklanır. 2 Açılan ekrana T.C. Kimlik Numarası, sistemde kayıtlı

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU SİSTEME GİRİŞ 1) KULLANICI OLUŞTURMA ADIMLARI: İstanbul Üniversitesi online başvuru işlemleri http://basvuru.istanbul.edu.tr

Detaylı

Bireysel İnternet Şubesi

Bireysel İnternet Şubesi Bireysel İnternet Şubesi Bireysel İnternet Şubesi kanalı üzerinden Otomatik Katılım kapsamındaki sözleşmeniz için katkı payı tutarı kesinti oranınızı değiştirebilirsiniz. 1 2 Ziraat Emeklilik web sitesinde

Detaylı

fastpay i Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim?

fastpay i Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim? fastpay 1. fastpay 2. fastpay i Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim? 3. fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt Olurum? 4. fastpay i Size Kim Önerdi? 5. fastpay e Nasıl Para Yüklenir? 6. fastpay Uygulamasına Nasıl

Detaylı

fastpay Uygulama Kılavuzu

fastpay Uygulama Kılavuzu fastpay Uygulama Kılavuzu fastpay uygulaması ile 7 gün 24 saat hızlı bir şekilde, DenizBank müşterisi olsun ya da olmasın dilediğiniz kişiye para gönderebilir, size gönderilen paraları görüntüleyerek başkasına

Detaylı

VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi. K12Net Veli Yardım Kılavuzu

VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi. K12Net Veli Yardım Kılavuzu VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi KNet Veli Yardım Kılavuzu KNet e Erişim KNet Erişim Bilgilerini Güncelleme KNet te Öğrenci Bilgilerini Görüntüleme KNet Ekran Ara Yüzünü Özelleştirme KNet te

Detaylı

Personel Kullanım Kılavuzu.

Personel Kullanım Kılavuzu. Personel Kullanım Kılavuzu www.kodnova.com/vitaapp UYGULAMAYA GİRİŞ 01 a b c d e f Kodnova Yazılım Hizmetleri Kodnova Yazılım Hizmetleri a. Personel Girişi ile giriş yaptığınızda kurum kodu, kurum şifre,

Detaylı

VELİ KULLANIM KILAVUZU

VELİ KULLANIM KILAVUZU VELİ KULLANIM KILAVUZU Sayın Velimiz, ServisCELL Okul Servisi Çağrı ve Bilgilendirme Sisteminin amacı, velilerimizin okul servisi ile yaşayabileceği tüm sorunları çözmek, çocuklarımızın güvenliğini sağlamak

Detaylı

fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim?

fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim? 1 fastpay nedir? Cep Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim? fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim? fastpay den Hangi İşlemleri Yapabilirim? fastpay Kampanyaları Sıkça sorulan sorular 2 Nedir?

Detaylı

Bireysel İnternet Şubesi

Bireysel İnternet Şubesi Bireysel İnternet Şubesi 1 2 Ziraat Emeklilik web sitesinde (www.ziraatemeklilik.com.tr) yer alan Bireysel İnternet Şubesi giriş butonuna tıklanır. Açılan ekrana T.C. Kimlik Numarası, sistemde kayıtlı

Detaylı

ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANICI GİRİŞ VE E-İMZA İŞLEMLERİ KLAVUZU

ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANICI GİRİŞ VE E-İMZA İŞLEMLERİ KLAVUZU ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANICI GİRİŞ VE E-İMZA İŞLEMLERİ KLAVUZU BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI 2015 Elektronik Belge Yönetim Sistemi ile ilgili her türlü teknik destek için Bilgi İşlem Daire

Detaylı

MUHTARLIK BİLGİ SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU

MUHTARLIK BİLGİ SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU T.C. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Muhtarlıklar Gıda, Tarım ve Hayvancılık Daire Başkanlığı Muhtarlıklar Müdürlüğü MUHTARLIK BİLGİ SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU 2017 İÇİNDEKİLER 1) HABER EKRANI 2)

Detaylı

STEPTEMBER 2017 TAKIM KAPTANLARI İÇİN YOL HARİTASI

STEPTEMBER 2017 TAKIM KAPTANLARI İÇİN YOL HARİTASI STEPTEMBER 2017 TAKIM KAPTANLARI İÇİN YOL HARİTASI 1 STEPTEMBER Bu yol haritası siz sevgili Stepper larımız için, Steptember boyunca gerek duyacağınız bilgileri paylaşmak amacıyla hazırlanmıştır. Steptember

Detaylı

Serviscell ile, Yaşanan Servis Sorunları Bitiyor!

Serviscell ile, Yaşanan Servis Sorunları Bitiyor! Serviscell ile, Yaşanan Servis Sorunları Bitiyor! YÖNETİM SİSTEMİ Serviscell Sürücü Ekranı Serviscell Veli Mobil Uygulaması Serviscell Okul Yönetim Paneli Mobil uygulamalarımızı App Store ve Google Play

Detaylı

Ecza Depolarına Ait E-Fatura Aktarım Modülü

Ecza Depolarına Ait E-Fatura Aktarım Modülü Bilge Elektronik Ltd. Şti. Eczanem Otomasyon Sistemi Ecza Depolarına Ait E-Fatura Aktarım Modülü 1 1. SELÇUK/AS/NEVZAT/DİLEK Ecza Depoları E-Fatura Aktarımı.. 3 2. HEDEF Ecza Deposu E-Fatura Aktarımı..

Detaylı

Meslek Yüksekokulları ile Açıköğretim Önlisans Programları Mezunlarının Lisans Öğrenimine Dikey Geçiş Sınavı

Meslek Yüksekokulları ile Açıköğretim Önlisans Programları Mezunlarının Lisans Öğrenimine Dikey Geçiş Sınavı Meslek Yüksekokulları ile Açıköğretim Önlisans Programları Mezunlarının Lisans Öğrenimine Dikey Geçiş Sınavı 2007-DGS İçin Meslek Yüksekokullarından Akademik Ortalamaların Elektronik Ortamda Toplanması

Detaylı

VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi. K12Net Veli Yardım Kılavuzu

VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi. K12Net Veli Yardım Kılavuzu VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi K12Net Veli Yardım Kılavuzu K12Net e Erişim K12Net Erişim Bilgilerini Güncelleme K12Net te Öğrenci Bilgilerini Görüntüleme K12Net Ekran Ara Yüzünü Özelleştirme

Detaylı

MÜŞTERİLER ŞUBEYE GELMEDEN ÖNCE SIRAMATİK'TEN NUMARA ALABİLİR...

MÜŞTERİLER ŞUBEYE GELMEDEN ÖNCE SIRAMATİK'TEN NUMARA ALABİLİR... MÜŞTERİLER ŞUBEYE GELMEDEN ÖNCE SIRAMATİK'TEN NUMARA ALABİLİR... Sıramatik Uygulaması; DenizBank Şubelerinden fiili olarak sıra numarası almadan işlem yapabilmek için alınması gereken sıra numarasını tek

Detaylı

SERVISCELL ONLINE KAYIT KILAVUZU

SERVISCELL ONLINE KAYIT KILAVUZU SERVISCELL ONLINE KAYIT KILAVUZU 2013 Sayın Velimiz, Öncelikle Serviscell sistemini kullanmayı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Serviscell, okul servisinin, öğrencinin bekleme noktasına yaklaştığını

Detaylı

CEPPARAM UYGULAMA KILAVUZU

CEPPARAM UYGULAMA KILAVUZU CEPPARAM UYGULAMA KILAVUZU CepParam uygulaması ile 7 gün 24 saat hızlı bir şekilde dilediğiniz kişiye para gönderebilir, size gönderilen paraları görüntüleyerek, başkasına gönderebilir, iade edebilir,

Detaylı

Mobil uygulama kullanıcı kılavuzu

Mobil uygulama kullanıcı kılavuzu Mobil uygulama kullanıcı kılavuzu Bu kılavuz, üç arı uygulamayı cihazınıza nasıl indireceğinizi anlatmaktadır. Lütfen bu araştırmada kullanılacak olan tüm uygulamalarda aynı e-posta adresini kullandığınızdan

Detaylı

CEPPARAM UYGULAMA KILAVUZU

CEPPARAM UYGULAMA KILAVUZU CEPPARAM UYGULAMA KILAVUZU CepParam uygulaması ile 7 gün 24 saat hızlı bir şekilde dilediğiniz kişiye para gönderebilir, size gönderilen paraları görüntüleyerek, başkasına gönderebilir, iade edebilir,

Detaylı

VELİ KULLANIM KILAVUZU

VELİ KULLANIM KILAVUZU Serviscell Mobil Uygulaması VELİ KULLANIM KILAVUZU İÇINDEKILER Giriş Ekranı... 4 Şifre Al... 5 Giriş... 6 Şifremi Unuttum... 7 Menü... 8 Bildirimler... 9 Öğrencim Gelmeyecek...12 Öğrenciler...13 Evim...14

Detaylı

Vodafone Cep Sağlık. Kullanıcı Yardım Kılavuzu Sayfa isimlerine tıklayarak ilerleyebilirsiniz. İçindekiler

Vodafone Cep Sağlık. Kullanıcı Yardım Kılavuzu Sayfa isimlerine tıklayarak ilerleyebilirsiniz. İçindekiler Vodafone Cep Sağlık Kullanıcı Yardım Kılavuzu Sayfa isimlerine tıklayarak ilerleyebilirsiniz. Sayfa Adı Sayfa Numarası Kullanıcı Girişi 2 Profilim 3 Acil Durum Sağlık Bilgilerim 4 Özlük Bilgilerim 5 Sağlık

Detaylı

Değerli Datasoft Kullanıcısı;

Değerli Datasoft Kullanıcısı; Değerli Datasoft Kullanıcısı; Datasoft Yazılım, Genel Muhasebe, İşletme Defteri ve BBS (Bürü Bilgi Sistemi) Serbest Meslek Defteri Programları Beyannameler bölümümden çalışan; beyanname paketlerini gönderme,

Detaylı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ GÖREVLİ İŞLEMLERİ SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ GÖREVLİ İŞLEMLERİ SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU ANADOLU ÜNİVERSİTESİ GÖREVLİ İŞLEMLERİ SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU 1. GENEL BİLGİ 2. YENİ ÜYELİK / GİRİŞ İŞLEMLERİ 3. AUGİS İŞLEMLERİ 3.1 Özlük Bilgileri 1. GENEL BİLGİ Anadolu Üniversitesi Görevli İşlemleri

Detaylı

CJB1JM0LCAHA. Kullanım Kılavuzu

CJB1JM0LCAHA. Kullanım Kılavuzu CJB1JM0LCAHA Kullanım Kılavuzu Saatinizi tanıyın Hoparlör Şarj bağlantı noktası Güç tuşu Açmak/kapatmak için 3 sn. basılı tutun. Yeniden başlatmaya zorlamak için 10 sn. basılı tutun. Ana ekrana geri dönmek

Detaylı

Yüksek Öğren m Kred ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü. Yurt Kayıt İşlemler KULLANIM KILAVUZU

Yüksek Öğren m Kred ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü. Yurt Kayıt İşlemler KULLANIM KILAVUZU Yüksek Öğren m Kred ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü Yurt Kayıt İşlemler KULLANIM KILAVUZU 1 Başlamadan Önce... Bu h zmetten faydalanarak, daha önce yapmış olduğunuz yurt başvurunuz ç n kes n kaydınızı

Detaylı

ÜSKÜDAR ÜNVERSİTESİ EBYS KULLANIM KILAVUZU

ÜSKÜDAR ÜNVERSİTESİ EBYS KULLANIM KILAVUZU ÜSKÜDAR ÜNVERSİTESİ EBYS KULLANIM KILAVUZU 1. Sisteme Giriş Üsküdar EBYS sistemine giriş için, kullanıcı ismi ve şifre gereklidir. Kullanıcı İsmi: Bu alana, EBYS kullanıcı isminizi giriniz. Bu alan, eğer

Detaylı

MOBİL KAZA TUTANAĞI KULLANIM KILAVUZU

MOBİL KAZA TUTANAĞI KULLANIM KILAVUZU MOBİL KAZA TUTANAĞI KULLANIM KILAVUZU MOBİL KAZA TUTANAĞI UYGULAMASI KULLANIM KILAVUZU 1. UYGULAMA YÜKLEME App store ya da Google Play Store dan Mobil Kaza Tutanağı uygulamasını aratarak telefonunuza uygulamayı

Detaylı

Webdepo Uygulaması Son Kullanıcı Dokümanı

Webdepo Uygulaması Son Kullanıcı Dokümanı Webdepo Uygulaması Son Kullanıcı Dokümanı Meryem Yavaş Boyut Ltd. Şti Temmuz 2008 Özet : Bu doküman, Selçuk Ecza Deposu web depo uygulaması hakkında bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. Web depo uygulamasının

Detaylı

E-Birlik İhracat. Basitleştirilmiş Gümrük Hattı. Uygulaması - KULLANICI KILAVUZU -

E-Birlik İhracat. Basitleştirilmiş Gümrük Hattı. Uygulaması - KULLANICI KILAVUZU - E-Birlik İhracat Basitleştirilmiş Gümrük Hattı Uygulaması - KULLANICI KILAVUZU - İNDEKS: 1. GİRİŞ SAYFASI... 3 2. YENİ KULLANICI HESABI OLUŞTURMA İŞLEMİ... 4 2.1 Kullanıcı Giriş Profili Oluşturma İşlemi...

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI 2016-2017 DGS EK YENİ KAYIT KILAVUZU Sevgili Öğrencimiz, İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesine hoş geldiniz. 2016 ÖSYM

Detaylı

Değerli Alışveriş Merkezi Üyemiz,

Değerli Alışveriş Merkezi Üyemiz, Değerli Alışveriş Merkezi Üyemiz, Kullanmakta olduğunuz mevcut elektrik sayaçlarınız Ön Ödemeli (KONTÖRLÜ) sayaçlardır. Elektrik sarfiyatınız kontör sistemi mantığıyla hesaplanacak, satın alacağınız kontör

Detaylı

BT Arıza Uygulaması KULLANIM KLAVUZU

BT Arıza Uygulaması KULLANIM KLAVUZU Bilgi Teknolojisi (BT) Sınıfları Arıza Bildirim ve Takip Sistemi BT Arıza Uygulaması KULLANIM KLAVUZU Bilgi Teknolojisi (BT) Sınıfları Arıza Bildirim ve Takip Sistemi (BT Ariza), Genel Müdürlüğümüz Çağrı

Detaylı

NASIL PROJE GİRİŞİ YAPABİLİR?

NASIL PROJE GİRİŞİ YAPABİLİR? EĞİTİM DOSTLARI www.egitimdostlari.org ÖĞRETMENLER NASIL PROJE GİRİŞİ YAPABİLİR? ADIM: 1 SİTEYE GİRİŞ Giriş butonu sayfanın sol üst tarafında bulunmaktadır. Üye girişi veya kayıt yapmak için buraya tıklayınız.

Detaylı

PAKET SERİ DENEME SINAVI INTERNET MODÜLÜ KULLANIM KLAVUZU. Sayfa - 1 -

PAKET SERİ DENEME SINAVI INTERNET MODÜLÜ KULLANIM KLAVUZU. Sayfa - 1 - PAKET SERİ DENEME SINAVI INTERNET MODÜLÜ KULLANIM KLAVUZU Sayfa - 1 - İÇİNDEKİLER Yeni aktivasyon... 2 Sisteme giriş... 6 Şifre hatırlatma... 7 Sınavlarım... 8 Sınav girişi... 8 Sınav sonucu... 10 Konu

Detaylı

Serviscell Mobil Veli Uygulaması

Serviscell Mobil Veli Uygulaması Serviscell Mobil Veli Uygulaması KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER Önsöz 2 Menü 3 Bildirimler 5 Servis Aracı 8 Ayarlar 9 SAYIN VELİMİZ; Hacettepe Teknokent bünyesinde geliştirilen Serviscell sisteminin öncelikli

Detaylı

NAVİGASYON KULLANIM KILAVUZU.

NAVİGASYON KULLANIM KILAVUZU. NAVİGASYON KULLANIM KILAVUZU www.fiatnavigation.com www.daiichi.com.tr Başlarken Araç navigasyon yazılımını ilk kez kullanırken, bir başlangıç ayarı süreci otomatik olarak başlar. Aşağıdaki adımları takip

Detaylı

MyBible App Kürtçe Yeni Ahit için yükleme talimatı

MyBible App Kürtçe Yeni Ahit için yükleme talimatı 2. Arama penceresinde mybible yazıp aratın. 3. Yükle ye tıklayın. 1. Google Play Store u açın. Seite 1 5. Aç ı tıklayın. 6. İncil in bütün listesi hazırlanana kadar bekleyin. (açılıncaya kadar yukarda

Detaylı

SATIŞ PAZARLAMA YÖNETİM SİSTEMİ TALİMATLAR

SATIŞ PAZARLAMA YÖNETİM SİSTEMİ TALİMATLAR 17.01.2013 01 04.08.2015 1-15 SYS.001 T 011 1.0 AMAÇ: Eker Süt Ürünlerinde dağıtım operasyonlarının iyileştirme projelerinde kullanılmak üzere, her bir müşterinin harita üzerinde konumunu belirleyebilmek

Detaylı

ServisCell Okul Servisi Çağrı ve Bilgilendirme Sistemi Nedir?

ServisCell Okul Servisi Çağrı ve Bilgilendirme Sistemi Nedir? ServisCell Okul Servisi Çağrı ve Bilgilendirme Sistemi Nedir? ServisCELL, velilerin belirlediği mesafe doğrultusunda, okul servis aracının geldiğini, veli telefonlarına sesli arama ile haber veren, öğrencilerin

Detaylı

fastpay Kullanıcı Kılavuzu

fastpay Kullanıcı Kılavuzu fastpay Kullanıcı Kılavuzu fastpay uygulaması ile 7 gün 24 saat hızlı bir şekilde, DenizBank müşterisi olsun ya da olmasın dilediğiniz kişiye para gönderebilir, size gönderilen paraları görüntüleyerek

Detaylı

Yapı Kredi Bankası Emekli Sandığı eprovizyon Sistemi Kullanma Klavuzu

Yapı Kredi Bankası Emekli Sandığı eprovizyon Sistemi Kullanma Klavuzu Yapı Kredi Bankası Emekli Sandığı eprovizyon Sistemi Kullanma Klavuzu 1. Provizyon Alınması : Programa kullanıcı ve şifre ile girildiğinde, Ana Sayfa ekranı açılacaktır. Hastanın provizyon işlemlerini

Detaylı

MISSION WI-FI KURULUM KILAVUZU

MISSION WI-FI KURULUM KILAVUZU MISSION WI-FI KURULUM KILAVUZU İÇİNDEKİLER 1 UYGUNLUK BEYANI...1 1 UYGUNLUK BEYANI Bu klimanın 1999/5/EC Yönetmeliğinin başlıca gerekliliklerine ve ilgili diğer hükümlerine uygun olduğunu beyan ederiz.

Detaylı

Taksi ve özel araç kiralama bilgileri

Taksi ve özel araç kiralama bilgileri Taksi ve özel araç kiralama bilgileri Taksi ve Özel Araç Kiralama Hizmetleri Taksiler (siyah taksiler), caddeden veya özel taksi duraklarından kiralayabileceğiniz tek araçlardır. Tüm taksilerde, seyahatinizin

Detaylı

Otomasyona Giriş. Otomasyona ilk giriş sırasında standart olarak;

Otomasyona Giriş. Otomasyona ilk giriş sırasında standart olarak; Otomasyona Giriş Otomasyona ilk giriş sırasında standart olarak; Kullanıcı Adı: Öğrenci Numarası Şifre: T.C. Kimlik numaranızın ilk 5 hanesi olarak belirlenir. Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve sayıların

Detaylı

Doküman Adı Doküman No İMİ.KY.KV.02 HTYS KULLANICI KLAVUZU

Doküman Adı Doküman No İMİ.KY.KV.02 HTYS KULLANICI KLAVUZU Sayfa No 1/14 KULLANICI EKRANI KULLANICI EKRANLARININ KULLANILMASI ne Giriş İçin Site Adresinin Yazılması İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı tarafından yerine getirilen hizmet ve araç taleplerinin

Detaylı

bayi.obaperdesan.com.tr Kullanıcı Dokumanı

bayi.obaperdesan.com.tr Kullanıcı Dokumanı bayi.obaperdesan.com.tr Kullanıcı Dokumanı Bayi siparişlerinin giriş ve ekstre takibini yapmak üzere geliştirdiğimiz web sitemiz bayi.obaperdesan.com.tr nin kullanımı bu dokumanda açıklanmıştır. Siteye

Detaylı

AMD Radeon R9 Serisi ekran kartları ile hediye verilen DIRT RALLY Oyununu sistemden alma rehberi.

AMD Radeon R9 Serisi ekran kartları ile hediye verilen DIRT RALLY Oyununu sistemden alma rehberi. AMD Radeon R9 Serisi ekran kartları ile hediye verilen DIRT RALLY Oyununu sistemden alma rehberi. AMD den sitesi üzerinden oyun hediyenizi alabilmeniz için öncelikle elinizde yetkili kişiden almış olduğunuz

Detaylı

ANDROID İŞLETİM SİSTEMİ YÜKLÜ OLAN TELEFON VEYA TABLETLERE ÖĞRENCİ WEBMAIL TANIMLAMA

ANDROID İŞLETİM SİSTEMİ YÜKLÜ OLAN TELEFON VEYA TABLETLERE ÖĞRENCİ WEBMAIL TANIMLAMA ANDROID İŞLETİM SİSTEMİ YÜKLÜ OLAN TELEFON VEYA TABLETLERE ÖĞRENCİ WEBMAIL TANIMLAMA Son Güncelleme Tarihi: 16.10.2014 Acıbadem Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Öğrenci Mail Adreslerini Android

Detaylı

STEPTEMBER 2017 TAKIM ÜYELERİ İÇİN YOL HARİTASI

STEPTEMBER 2017 TAKIM ÜYELERİ İÇİN YOL HARİTASI STEPTEMBER 2017 TAKIM ÜYELERİ İÇİN YOL HARİTASI 1 STEPTEMBER Bu yol haritası siz sevgili Stepparlarımız için, Steptember boyunca gerek duyacağınız bilgileri paylaşmak amacıyla hazırlanmıştır. Steptember

Detaylı

POP3 ve IMAP e-mail kurulumu

POP3 ve IMAP e-mail kurulumu POP3 ve IMAP e-mail kurulumu Nokia E71 iniz Google Mail gibi mevcut internet e-posta hesaplarının birçoğuna kolaylıkla erişme olanağı sunan bir E-posta istemcisi içerir. Diğer e-posta servislerinin birçoğu

Detaylı

1. Daha önce bilgisayarınıza USB bağlantı noktasından hiç kurup kullanmadığınız bir USB yazıcı paylaşacaksanız, lütfen tıklayınız.

1. Daha önce bilgisayarınıza USB bağlantı noktasından hiç kurup kullanmadığınız bir USB yazıcı paylaşacaksanız, lütfen tıklayınız. USB Yazıcı Paylaşımı Windows Vista USB Yazıcı Paylaşımı 1.1 USB bağlantı noktasından hiç kurup kullanmadığınız bir USB yazıcı paylaştırma 1.2 Bilgisayarınıza USB portundan direkt bağlı ve aktif olarak

Detaylı

OCAS AVUKAT TELEFON HATTI

OCAS AVUKAT TELEFON HATTI OCAS AVUKAT TELEFON HATTI OCAS AVUKAT UYGULAMASI TANITIM BİLGİLERİ Otomatik CMK Atama Sistemi aşamalarından biri olan sisteme cep telefonunuzdan komut verebilme özelliği 1.1.9 tarihinden itibaren aktive

Detaylı

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Üniversite E-Kayıt KULLANIM KILAVUZU

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Üniversite E-Kayıt KULLANIM KILAVUZU Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Üniversite E-Kayıt KULLANIM KILAVUZU 1 Başlamadan Önce... Bu hizmetten faydalanarak T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) yapılan ÖSYS sonucunda yerleşmiş olduğunuz

Detaylı

Kırklareli Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

Kırklareli Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Kırklareli Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Kluzem Panel Kullanımı Öğrenci Sürümü 2 Hazırlayan: Uzman Süleyman ASLAN Uzaktan Eğitim Merkezi İletişim Bilgileri Kluzem Müdürü Yrd.

Detaylı

DARA PLUS OTEL MODULU

DARA PLUS OTEL MODULU DARA PLUS OTEL MODULU ROOM RACK (ODA KAYIT): REZERVASYON: Otelinizde kalmak için rezervasyon yaptıran müşterilerinizin rezervasyon kaydını açabileceğiniz alandır. Kayıt sekmesinden müşterinizin rezervasyonuna

Detaylı

Çevrimiçi Yardım Kılavuzu - SSS V1.2

Çevrimiçi Yardım Kılavuzu - SSS V1.2 Çevrimiçi Yardım Kılavuzu - SSS V1.2 S: Haritayı kullanarak nasıl uçuş bulabilirim? Bir arama başlatmak için harita üzerinde bir noktaya Ardından uçuş bilgilerini görüntülemek için ekrandaki menüden tercih

Detaylı

GÜZ DÖNEMİ KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ İNTERNET BAŞVURU KILAVUZU. Kayıt Yenileme Tarihleri 15 Ekim 2 Kasım 2012

GÜZ DÖNEMİ KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ İNTERNET BAŞVURU KILAVUZU. Kayıt Yenileme Tarihleri 15 Ekim 2 Kasım 2012 T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ BATI AVRUPA PROGRAMLARI 2012-2013 ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ İNTERNET BAŞVURU KILAVUZU Kayıt Yenileme Tarihleri 15 Ekim 2 Kasım 2012 Güz Dönemi Kayıt Yenileme

Detaylı

TİYADER KARİYER MOBİL UYGULAMASI ÇALIŞMA SİSTEMİ

TİYADER KARİYER MOBİL UYGULAMASI ÇALIŞMA SİSTEMİ 1 2 Nedir? TİYADER KARİYER MOBİL UYGULAMASI ÇALIŞMA SİSTEMİ Apple Store ve Google Play store dan ücretsiz indirilen bir cep telefonu uygulamasıdır. Tiyader üyesi olan öğrenci, mezun ve çalışanlar, bu uygulamaya

Detaylı

ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU

ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU Otomasyona Giriş Otomasyona ilk girişlerde; Kullanıcı Adı: Öğrenci Numarası Şifre: T.C. Kimlik numaranız olarak belirlenir. Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve güvenlik

Detaylı

DARA PLUS PARAKENDE MODULU

DARA PLUS PARAKENDE MODULU DARA PLUS PARAKENDE MODULU PARAKENDE SATIŞ MÜŞTERİ BİLGİLERİ GİRİŞ VE DEĞİŞİKLİK Peşin satış adında bir tane cari hesap oluşturulur kod 1 adı peşin soyadı satış olan. Yeni bir müşteri açmak için : yeni

Detaylı

Orka programı içinde KDV Beyannamesi otomatik E-Beyana göndermek için bazı tanımlamaların yapılmış olması gerekir.

Orka programı içinde KDV Beyannamesi otomatik E-Beyana göndermek için bazı tanımlamaların yapılmış olması gerekir. E-Beyanname Programına Gönderim Orka programı içinde KDV Beyannamesi otomatik E-Beyana göndermek için bazı tanımlamaların yapılmış olması gerekir. Bu tanımlamalar için, [F2] tuşuna basarak Firma Listesine

Detaylı

ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU 1. EBYS ÜST YÖNETİCİ MODÜLÜ KULLANICI GİRİŞ ve E-İMZA İŞLEMLERİ

ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU 1. EBYS ÜST YÖNETİCİ MODÜLÜ KULLANICI GİRİŞ ve E-İMZA İŞLEMLERİ ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU 1 EBYS ÜST YÖNETİCİ MODÜLÜ KULLANICI GİRİŞ ve E-İMZA İŞLEMLERİ KÜTÜPHANE ve DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI 2018 İÇİNDEKİLER TABLOSU EBYS KULLANICI GİRİŞİ...3

Detaylı

Alba FX döviz işlem platformunu aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza indiriniz.

Alba FX döviz işlem platformunu aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza indiriniz. KULLANIM KILAVUZU 01 Programın Web Ortamında İndirilmesi Alba FX döviz işlem platformunu aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza indiriniz. Link: http://albrk.link/albafx 02 Platformun Kurulumu İndirme

Detaylı

Turkcell in AVON fırsatları bitmiyor!

Turkcell in AVON fırsatları bitmiyor! Turkcell in AVON fırsatları bitmiyor! AVON Temsilcileri Cep-T Paracard kullanıyor, masrafsız faturalarını ödüyor. Hemen Turkcell İletişim Merkezi ne uğrayıp, kartınıza para yükleyin, Cep-T Paracard avantajlarından

Detaylı

Datasoft Yazılım Genel Muhasebe Programı Muhasebe Fişlerinin Günlük Birleştirilmesini Açıklayan Kılavuz

Datasoft Yazılım Genel Muhasebe Programı Muhasebe Fişlerinin Günlük Birleştirilmesini Açıklayan Kılavuz Datasoft Yazılım Genel Muhasebe Programı Muhasebe Fişlerinin Günlük Birleştirilmesini Açıklayan Kılavuz Uygulamanın Đçeriği: Datasoft Yazılım Genel Muhasebe Programında muhasebe fişleri, oluşma kaynaklarına

Detaylı

SM 100 Terazi Ayarları. Digi SM 100. SM 100 Terazi Ayarları

SM 100 Terazi Ayarları. Digi SM 100. SM 100 Terazi Ayarları Digi SM 100 SM 100 Terazi Ayarları Digi SM 100 Terazi Ayarları Teraziyi ayarlamaya başlamak için öncelikle X S Z ENTER Raporlar Program Ayarlar FONKSIYON Bölümlerine geçiş yapabilmemiz gerekmektedir. Bunun

Detaylı

ÖĞRENCİLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) KULLANIM KILAVUZU

ÖĞRENCİLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) KULLANIM KILAVUZU ÖĞRENCİLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) eders.giresun.edu.tr KULLANIM KILAVUZU İçindekiler Sisteme Giriş Yapma... 2 Derslere Erişim... 3 Ders Kayıtlarına Erişim... 9 Eğitmene Ulaşma/ Mesaj Gönderme...

Detaylı

Akıllı Akü den el terminaline veri aktarımı aşağıda belirtilen basamaklar takip edilerek gerçekleştirilir:

Akıllı Akü den el terminaline veri aktarımı aşağıda belirtilen basamaklar takip edilerek gerçekleştirilir: Akıllı Akü Prestij El terminaline ait görsel resimdeki gibidir ; II. GENEL HUSUSLAR Akıllı Akü den el terminaline veri aktarımı aşağıda belirtilen basamaklar takip edilerek gerçekleştirilir: 1. Veri aktarımını

Detaylı

BİREYSEL BAŞVURU FORMU UYGULAMA DOKÜMANI

BİREYSEL BAŞVURU FORMU UYGULAMA DOKÜMANI BİREYSEL BAŞVURU FORMU UYGULAMA DOKÜMANI https://www.mikrokep.com.tr/application sayfasından Bireysel Başvuru seçeneği ile devam ediniz. Bireysel Başvuru Formunuzu doldururken, aşağıdaki adımları takip

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ VALİLİĞİİLAFET VE ACİL DURUM MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK TAKİPOTOMASYONU

T.C. KAHRAMANMARAŞ VALİLİĞİİLAFET VE ACİL DURUM MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK TAKİPOTOMASYONU T.C. KAHRAMANMARAŞ VALİLİĞİİLAFET VE ACİL DURUM MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK TAKİPOTOMASYONU -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Detaylı

BDDK ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ

BDDK ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ BDDK ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ 1. BDDK ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİNE ERİŞİM 1.1. Giriş Ekranları İş yazılım tarafından Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu için geliştirilen

Detaylı

Admin. Admin.

Admin. Admin. Admin İçindekiler VeduBox Admin... 3 Ana Sayfa... 3 Ayarlar... 3 Genel... 3 Ödeme... 4 Ders... 4 Sms-Email... 4 Diğer... 5 Şube Yetkilileri... 5 Öğretmenler... 5 Kullanıcı İşlemleri... 5 Şubeler... 5 Şube

Detaylı

Genel Açıklama: Bu çalışmanın kullanıcılarımıza yararlı olmasını temenni ederiz. Saygılarımızla, 22 Kasım 2012 Datasoft Yazılım

Genel Açıklama: Bu çalışmanın kullanıcılarımıza yararlı olmasını temenni ederiz. Saygılarımızla, 22 Kasım 2012 Datasoft Yazılım Genel Açıklama: Datasoft Yazılım Personel Bordrosu Programı Personel Meslek Kodlarının Toplu girilmesi, değiştirilmesi Aylık Prim ve Hizmet Belgesi XML Dosyasında Meslek Kodlarının yazdırılarak, SGK E-Bildirge

Detaylı

Yüreğir Müftülüğü ĠÇĠNDEKĠLER

Yüreğir Müftülüğü ĠÇĠNDEKĠLER 1 Yüreğir Müftülüğü ĠÇĠNDEKĠLER - Yeni Kullanıcı oluşturma (3/6 Sayfa) - Öğrenci Kursa Ekleme (8/12 Sayfa) - Temel Öğretim Dersi Açma (13/29 Sayfa) - Ek Öğretim Dersi Açma (30/46 Sayfa) - Tahakkuk Beyanı

Detaylı

MATLAB KURULUM KILAVUZU

MATLAB KURULUM KILAVUZU MATLAB KURULUM KILAVUZU 1- https://www.mathworks.com sitesine girerek Log In sekmesine tıklayın. 2- Daha önceden bir Mathworks hesabı oluşturmadıysanız Create Account diyerek yeni bir hesap oluşturun.

Detaylı

ZİRVEDRİVE IOS YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU

ZİRVEDRİVE IOS YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU ZİRVEDRİVE IOS YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU Kullanıcı Girişi: Giriş ekranınd sisteme giriş yapılır. dan kullanıcı adı ve şifre bilgileri girilip giriş butonuna basılarak Sistem Ekranı: 4 2 1 2 3 Klasörler

Detaylı

DIGITURK PLAY PLUS PROMOSYON KODU KULLANMA KLAVUZU LG TÜRKİYE V1.0

DIGITURK PLAY PLUS PROMOSYON KODU KULLANMA KLAVUZU LG TÜRKİYE V1.0 DIGITURK PLAY PLUS PROMOSYON KODU KULLANMA KLAVUZU LG TÜRKİYE V1.0 LG Smart TV nizin kumandasında bulunan Home (veya Smart) tuşuna basarak başlatma menüsü açın. Daha sonra burada bulunan Digiturk Play

Detaylı

TÜRMOB Bilirkişilik Temel Eğitimi Başvurusu ve Uzmanlık Eğitimi Platformu Kullanım Kılavuzu

TÜRMOB Bilirkişilik Temel Eğitimi Başvurusu ve Uzmanlık Eğitimi Platformu Kullanım Kılavuzu TÜRMOB Bilirkişilik Temel Eğitimi web sitesi http://bilirkisilik.tesmer.org.tr Katılımcılar ve Oda Yetkilileri için TÜRMOB Bilirkişilik Temel Eğitimi Başvuru ve Giriş Platformu tıklanır. TEOS Giriş ekranından

Detaylı

TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ EBYS TÜBİTAK AKİS ELEKTRONİK İMZA KURULUM DOKÜMANI

TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ EBYS TÜBİTAK AKİS ELEKTRONİK İMZA KURULUM DOKÜMANI TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ EBYS TÜBİTAK AKİS ELEKTRONİK İMZA KURULUM DOKÜMANI HAZIRLAYAN: Fatih AYDOĞAN Bu doküman Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü için Hazırlanmıştır

Detaylı

1- TC Kimlik Doğrulama

1- TC Kimlik Doğrulama Değerli Müşterilerimiz, Çoğu zaman üyelik işlemlerinde, sipariş işlemlerinde, TC Kimlik doğrulama ile üye olma gibi birçok bölümde yaşanılan sıkıntının farkında olarak bu yardım dökümanını sizler için

Detaylı

Giriş. TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri A.TR) Kullanma Kılavuzu

Giriş. TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri A.TR) Kullanma Kılavuzu Giriş Bu kılavuz; Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Online İşlemleri arasında yer alan A.TR Dolaşım Belgesi ve Menşe İspat belgelerinin elektronik ortamda düzenlenmesi, onaylanması ve

Detaylı

e-imzatr Kurulum Klavuzu

e-imzatr Kurulum Klavuzu e-imzatr Kurulum Klavuzu Sürüm 0.0.1 1 İçindekiler İşletim Sistemi Sistem Türü Öğrenme Java yükleme Akis Kurulum Kart Okuyucu Sürücü Kurulum Kullanıcı Doğrulama 2 İşletim Sistemi Sistem Türü Öğrenme Bu

Detaylı

ORDU ÜNİVERSİTESİ E-POSTA KULLANIM ÖZELLİKLERİ

ORDU ÜNİVERSİTESİ E-POSTA KULLANIM ÖZELLİKLERİ ORDU ÜNİVERSİTESİ E-POSTA KULLANIM ÖZELLİKLERİ E-posta sunucusuna erişmek için http://posta.odu.edu.tr/ adresini kullanınız. E-posta giriş ekranında adınıza tanımlanan kullanıcı adı (@odu.edu.tr uzantısı

Detaylı

Giriş. TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri Menşe Şahadetnamesi) Kullanma Kılavuzu v5

Giriş. TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri Menşe Şahadetnamesi) Kullanma Kılavuzu v5 Giriş Bu kılavuz; Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Online İşlemleri arasında yer alan MENŞE ŞAHADETNAMESİ Dolaşım Belgesi ve Menşe İspat belgelerinin elektronik ortamda düzenlenmesi,

Detaylı

BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

BİLGİLENDİRME TOPLANTISI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DYNED Sistemi EBA-MEBBİS-EOKUL ile koordineli olarak veri alışverişi yapmaktadır. Bu sebeple E- Okul, MEBBİS ve EBA Profil Sayfalarındaki bilgilerin güncel olması gerekmektedir.

Detaylı

Bu sayfa şifre hatırlatma sayfasıdır. Öğrenci numarası ve ön kayıt başvurusu sırasında girdiğiniz e- posta ile şifrenizi isteyebilirsiniz.

Bu sayfa şifre hatırlatma sayfasıdır. Öğrenci numarası ve ön kayıt başvurusu sırasında girdiğiniz e- posta ile şifrenizi isteyebilirsiniz. Sisteme girebilmek için resimde gördüğünüz Öğrenci No ve Şifre girerek Giriş düğmesinin üzerindeki alana girerek giriş tuşuna basınız. Şifrenizi hatırlamıyorsanız resimde görüldüğü gibi Şifrenizi Hatırlamıyorsanız

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HASAN ALİ YÜCEL EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON BAŞVURU KILAVUZU

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HASAN ALİ YÜCEL EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON BAŞVURU KILAVUZU T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HASAN ALİ YÜCEL EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON BAŞVURU KILAVUZU İçindekiler A) PEDAGOJİK FORMASYON BAŞVURU SİSTEMİNE GİRİŞ. 2 1.1. AKSİS BAŞVURU ADRESİNDEN BAŞVURU SİSTEMİNE

Detaylı

UYGULAMA YARDIM DOKÜMANI

UYGULAMA YARDIM DOKÜMANI ios UYGULAMA YARDIM DOKÜMANI İçerikler Uygulamaya Giriş... 3 Klasörler... 6 Belge Görüntüleme ve İşlemler... 7 Paraf İşlemi... 7 Red İşlemi... 8 Mobil İmza İşlemi... 8 İlgi ve Ek Görüntüleme... 9 Havale

Detaylı

Bilgisayar Ağları ve İletişim (bagil.net)

Bilgisayar Ağları ve İletişim (bagil.net) Bilgisayar Ağları ve İletişim (bagil.net) Ders Ortamı Tanıtım Kılavuzu Bu dönem Bilgisayar Ağları ve İletişim dersini, açık kaynak kodlu bir öğrenme yönetim sistemi üzerinden uzaktan eğitim ile yürüteceğiz.

Detaylı

5510 SAYILI KANUNUN 4 ÜNCÜ MADDESİNİN BİRİNCİ FIKRASININ (C) BENDİ KAPSAMINDA SİGORTALI ÇALIŞTIRAN KAMU İDARELERİNİN İŞYERİ TESCİL İŞLEMLERİ

5510 SAYILI KANUNUN 4 ÜNCÜ MADDESİNİN BİRİNCİ FIKRASININ (C) BENDİ KAPSAMINDA SİGORTALI ÇALIŞTIRAN KAMU İDARELERİNİN İŞYERİ TESCİL İŞLEMLERİ 5510 SAYILI KANUNUN 4 ÜNCÜ MADDESİNİN BİRİNCİ FIKRASININ (C) BENDİ KAPSAMINDA SİGORTALI ÇALIŞTIRAN KAMU İDARELERİNİN İŞYERİ TESCİL İŞLEMLERİ EKİM 2008 AYINDAN SONRA İLK DEFA SİGORTALI ÇALIŞTIRMAYA BAŞLAYACAK

Detaylı

SERVISCELL ONLINE KULLANICI SAYFASI KILAVUZU 2013

SERVISCELL ONLINE KULLANICI SAYFASI KILAVUZU 2013 SERVISCELL ONLINE KULLANICI SAYFASI KILAVUZU 2013 SERVISCELL ONLINE KULLANICI SAYFASI KILAVUZU I. Serviscell Online Kayıt Sayfasına Giriş II. Kullanıcı Girişi III. Ana Sayfa IV. Araç İzleme V. Bildirimleriniz

Detaylı

Online Kanal Durum Başvuru. [Belge alt başlığını yazın]

Online Kanal Durum Başvuru. [Belge alt başlığını yazın] Online Kanal Durum Başvuru [Belge alt başlığını yazın] www.sakarya-saski.gov.tr adresinden yapılan Kanal Durum Başvuruların hangi adımları izlediği ve nasıl takip edileceğini içeren dokumandır. Songul

Detaylı

AGÜ UIS ÖĞRENCİ DERS PROGRAMI HAZIRLAMA KILAVUZU

AGÜ UIS ÖĞRENCİ DERS PROGRAMI HAZIRLAMA KILAVUZU AGÜ UIS ÖĞRENCİ DERS PROGRAMI HAZIRLAMA KILAVUZU 1. Sisteme Giriş http://uis.agu.edu.tr/ adresinden login ekranından kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz (Resim 1) (NOT: Kullanıcı adı ve şifreniz

Detaylı

Veliler İçin Mobil Kreş Uygulaması Kullanım Dokümanı

Veliler İçin Mobil Kreş Uygulaması Kullanım Dokümanı Veliler İçin Mobil Kreş Uygulaması Kullanım Dokümanı 1. Google Play ya da Apple Store'dan uygulamayı yükledikten sonra resimdeki uygulama simgesi tıklanarak uygulama çalıştırılır. 2. Uygulama çalıştırıldıktan

Detaylı