DARA PLUS OTEL MODULU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "DARA PLUS OTEL MODULU"

Transkript

1 DARA PLUS OTEL MODULU ROOM RACK (ODA KAYIT): REZERVASYON: Otelinizde kalmak için rezervasyon yaptıran müşterilerinizin rezervasyon kaydını açabileceğiniz alandır. Kayıt sekmesinden müşterinizin rezervasyonuna göre geliş tarihini ve gidiş tarihini belirtiniz. Daha sonra Rezervasyonu Yaptıran alanından rezervasyon açtıran kişiye ait bilgileri girebilirsiniz. WALK IN: otelimizde kalmak isteyen müşterilerin genel bilgileri alınır. Geliş tarihi, kalacak kişilerin sayısı, fiyat tipi gibi müşteriye ait bilgiler girilir.

2 TAHSİLAT: müşteriden otelimizde kaldığı gün sayısınca tahsil edildiği bedeldir. EKSTRA: müşterinin otelden yada oda hakkında kendine uygun olarak gördüğü ekstra bir şeyler talep etmesidir. Talep edilen isteklerin bulunduğu listedir. FATURA: müşteriden otelimizde kaldığı gün sayısınca otel fiyatını ödemesidir. CHECK OUT (ÖDEME): müşteriden otelimizden çıkacağı gün kaldığı gün sayısınca otel fiyatını ödemesidir. REFRESH: sayfayı yenilemedir. CHECK OUT LİST: otelimizden çıkmış ödemesi tamamlanmış müşterilerin listesinin bulunduğu bölümdür.

3 ÖN BURO: REZERVASYON: Otelinizde kalmak için rezervasyon yaptıran müşterilerinizin rezervasyon kaydını açabileceğiniz alandır. YENİ sekmesinden müşterinizin rezervasyonuna göre geliş tarihini ve gidiş tarihini belirtiniz. Daha sonra Rezervasyonu Yaptıran alanından rezervasyon açtıran kişiye ait bilgileri girebilirsiniz.

4 YENİ sekmesine bastıktan sonra yapılacak işlem sıralamaları: REZERVASYON TAKVİMİ: tarih aralığını belirledikten sonra belirlediğiniz tarihler arasında yapılan rezervasyon listeleri karşımıza çıkar böylelikle oteliniz rezervasyonlara göre işlem yapar.

5 CHECK IN: otelimize girmiş olduğu tarihler arsında müşterilerin listesinin bulunduğu bölümdür. Yeni bir giriş işlemi yapılırsa yeni sekmesinden tarih aralıkları belirlenir ve müşteri hakkında otelimizle ilgili bazı bilgiler istenir. Ve kaydet sekmesine basıldığında işlem tamamlanmış olur.

6 HOUSE KEEPİNG(ODA TEMİZLİĞİ): odalar arasında temizlik yapılmış olup olmadığını kontrol etmektir. Eğer temizlik yapılmamışsa temizleme işlemi gerçekleşir. FATURA: müşterilerin otelimizde yapılan işlemleridir. Yani otele tarihler arsında yapılan giriş ve çıkış işlemlerin ödemelerin yapıldığı fatura listesidir.

7 KAYIP VE BULUNAN GİRİŞİ: otelinizde küçük çocukların yada değerli eşyaların kayıp olduğunda tekrar bulunması sırasında işlemlerin gerekli bilgilerin girildiği bölümdür. Müşterilerinizin otelinizde kaybettiği eşyaların takibini yapabileceğiniz alandır. Bu alana gelerek müşterinizin kaybettiğini söylediği eşya hakkında bilgileri girerek kaydetmeniz yeterlidir. ARIZA VE ŞİKAYET KAYDI: otelimizden memnun olmayan müşterilerin neden memnun olmadığı şikayetleri istek ve arzularının giriş işlemlerinin yapıldığı bölümdür.

8 UYANDIRMA KAYDI: müşterilerin otel çalışanları tarafından belirlediği saat ve tarihlere göre uyandırma işleminin gerçekleştiği ve bu işlemlerin bilgilerinin tutulduğu bölümdür. ACANTE YÖNETİMİ ACENTA KART AÇMA VE DEĞİŞİKLİK: Acente sahiplerine oda kiralamak ve satmak için yapılan bir işlemlerdir. Bu alanda acente sahiplerinin gerekli bilgilerini alarak işlem yapılmasıdır.

9 GRM (MİSAFİR İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ)

10 MİSAFİR KAYIT AÇMA DEĞİŞİKLİK: Otelinize gelen müşterilerinizi kaydedebileceğiniz alandır. Müşterilerinizle ilgili genel bilgileri Hızlı Misafir Kaydı alanından yapabilirsiniz. Bu alanda yanında yıldız işareti bulunan alanlar, XML gönderimi esnasında doldurulması zorunlu olan alanları ifade etmektedir. Ayrıca yabancı uyruklu müşterilerinizin kaydını girerken; adını, soy adını, uyruğunu, doğum yerini, doğum tarihini, hv. türünü, kimlik seri numarasını, cinsiyetini, medeni halini ve adresini girmeniz zorunludur. Detaylı Misafir Kaydı alanından müşterilerinizle ilgili bilgileri detaylı olarak kaydedebilirsiniz. MİNİ BAR YÖNETİMİ ANA GURUP TANIMLAMA: mini bar bölümünde stoktaki ürün tanımlama

11 ÜRÜN TANIMLAM: otelinizde yada mini bar bölümünde satışa sunulan yada işleme alınan ürünlerin tanımladığı listedir.

12 KAPANMIŞ KAYITLAR CHECK OUT LİSTESİ: otelinizde belirli tarih aralığında kalıp gereken işlemelerin yapıldığı ve otelde işi bittikten sonra ödemenin yapıldığı ve otelden ayrılan kişilerin listesinin bulunduğu bölümdür. BİLDİRİMLER GÜNLÜK POLİS KİMLİK BİDİRİMİ: otelde kalan müşterilerin bilgileri düzenli olarak polis merkezlerine gönderilen listedir.

13 RAPORLAR MÜŞTERİ LİSTESİ: müşterilerin hesap numaralarını baştan ve sondan olmak üzere girildiğinde otelde kalan müşterilerin listesinin tutulduğu bölümdür. Böylelikle otelin sahibi otelde kaç kişi olup olmadığı buradaki liste yöntemiyle kontrol edebilir. Yapacağınız filtrelemede size uygun alanları işaretleye bilirsiniz.

14 FORECAST RAPORLARI FORECAST (TAHMİN)GRAFİĞİ: otelde buluna boş oda, dolu oda, oda sayısı grafik halinde gösterir. DOLULUK RAPORU: tarh aralıklarını belirledikten sonra otelde bulunan odaların dolu olup olmadığını raporunu verir.

15 GÜNLÜK RAPORLAR GÜNLÜK HAREKET LİSTESİ: tarih aralığını belirledikten sonra gün içerisinde otelle ilgili olan olayların tamamını kapsar Örneğin: otele girilen müşterilerin sayısı, şikâyet oluşturma, ödemelerin yapılması, oda temizliği otelle ilgili olan tüm işlemlerin tutulduğu listedir. KONAKLAYANLAR LİSTESİ: otelde bulunanların listesidir. CHECK OUT LİSTESİ: otelden çıkmış ve ödeme işlemleri yapılmış olan müşterilerin listesidir. REZERVASYON RAPORLARI REZERVASYON LİSTESİ: Program içerisinde rezervasyon işlemlerini pratik bir şekilde yapabileceğiniz, boş ve dolu odaları listeleyebileceğiniz, boş ve dolu yatakları listeleyebileceğiniz, tarih bazlı işlem ekranıdır. En aktif olarak kullanacağınız ekranlardan biridir. Kontrol Tarihi alanından odalarınızın durumunu görmek istediğiniz tarihi yazarak filtreleme yapabilirsiniz. Dilerseniz oda numarasına, oda tipine veya boş olup olmadığına göre döküm alabilirsiniz.

16 HOUSE KEEPİN RAPORU HOUSE KEEPİN LİSTESİ: odalar arasında temizlik yapılmış olup olmadığını kontrol etmektir. Eğer temizlik yapılmamışsa temizleme işlemi gerçekleşir. Bu işlemlerin listesinin tutulduğu bölümdür. ODA LİSTESİ: otelde bulunan odaların listesidir.

17 TAHSİLAT VE FATURA RAPORLARI ODA BAKİYE LİSTESİ: tarih aralığını belirledikten sonra odada günlük, aylık yada yıllık kalan kişilerin listesi ve maliyetinin bulunduğu listedir. FATURA LİSTESİ: tüm kesilmiş faturaların bulunduğu listedir. TAHSİLAT LİSTESİ: ödemelerin alındığı listedir. DETAYLI TAHSİLAT LİSTESİ: tahsilat listesinde bulunan ödemesi alınmış firmanın yada müşterinin detaylı bilgilerini içerir. Müşteriye tekrardan ulaşa bilmek için gerekli bilgilerdir. GÜNLERE GÖRE TAHSİLAT LİSTESİ: günler içerisinde ödeme alınan listedir.

18 KODLAMA KAT TANIMLAMA: otelinizde bulunan katların sayısı, hangi katta hangi numaraları odalar mevcut onları tanımlama yapılır.

19 ODA TANIMLAM: Otelinizde bulunan odaları kaydedebileceğiniz alandır. Oda Numarası alanına kaydını yapacağınız odanın numarasını, Büyüklük alanında oda büyüklüğünü, Fiyatı alanında odanın bir gecelik ücretini, Telefon alanına odanın telefonunu kaydedebilirsiniz. Odanın yatak durumunu da yine bu alandan kaydetmeniz gerekmektedir. Odada Bulunan Yataklar alanından oda içerisindeki yatakları işaretleyerek çift veya tek olarak seçim yapınız. Bloke Aktif Olsun seçeneğini işaretleyerek, odaya ilk misafir girişinde, odanın bloke olmasını sağlayabilirsiniz. Oda Tipi alanından, kullanmakta olduğunuz oda tiplerine bağlı olarak odalarınızın tipini kaydedebilirsiniz. Özellikler alanından ise, odada bulunan donanımların işaretlenmesini yapabilirsiniz. Yukarıda bulunan Kopyala butonu sayesinde seri bir şekilde oda kaydını yapabilirsiniz. Tüm bilgileri girdikten sonra, alt tarafta bulunan Kaydet butonuna basarak işlemi tamamlayabilirsiniz.

20 ODA TİPİ TANIMLAMA: Oda kaydında kullanacağınız oda tiplerini kaydedebileceğiniz alandır. Yeni butonuna bastıktan sonra oda tipini ve açıklamasını girerek Kaydet butonuna basmanız yeterlidir.

21 YATAK TİPİ TANIMLAMA: yatağın Büyüklük, küçüklük yada kaç kişilik yatak olduğunu, Fiyatı alanında yapılan tanımlamalardır. TAHSİLAT TİPİ KODLAMA: müşteriden tahsil edilecek miktarın nasıl yapıldığının kodudur. Örneğin: kredi kartı. Nakit, çek gibi.

22 MÜŞTERİ SEGMENT TANIMLAMA: müşteri tanımlama FİYAT TANIMLAMA: müşterinin isteklerine göre fiyat tanımlama

23 UYRUK TANIMLAM: müşterinin hangi ülkede olduğunu tanımlama BAKIM İŞLEMLERİ FATURA TASARIMI: fatura irsaliyesini otelinizin kendine isteklerine göre faturasında müşterinin yada firmanın görmek istediği bilgiler görülür.

24 PARAMETRELER Tesis kodu: otelin polis emniyetine gönderilecek bilgilerin kodu Tesis şifresi: emniyet şifresi Fatura form adı: özel bir fatura irsaliyesi varsa faturanın adı Son fatura numarası: son kullanılan faturanın numarası K.D.V: k.d.v oranı

25

AKINSOFT ProKuaför. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT ProKuaför. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ Müşterilerine daha iyi hizmet vermek ve kurumsallaşmak isteyen tüm kuaförlere hitap eden programı

Detaylı

AKINSOFT Otel 4. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.02 Tarih : 11.01.2011. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT Otel 4. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.02 Tarih : 11.01.2011. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.02 Tarih : 11.01.2011 Sayfa-1 Copyright 2010 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ programı, tüm otel ve pansiyonlara hitap etmektedir. Rezervasyon, oda kayıt, odanın

Detaylı

DARA PLUS PARAKENDE MODULU

DARA PLUS PARAKENDE MODULU DARA PLUS PARAKENDE MODULU PARAKENDE SATIŞ MÜŞTERİ BİLGİLERİ GİRİŞ VE DEĞİŞİKLİK Peşin satış adında bir tane cari hesap oluşturulur kod 1 adı peşin soyadı satış olan. Yeni bir müşteri açmak için : yeni

Detaylı

HMS OTEL PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU

HMS OTEL PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU İÇİNDEKİLER HMS OTEL PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU 1. ANASAYFA...3 2. MÜŞTERİLER...4 3. REZERVASYON...8 4. TAHSİLAT...11 5. ODA...14 6. EKSTRA...15 7. GİDERLER...19 8. BİLDİRİM...22 9. RAPOR...23 10. FATURA...28

Detaylı

WOLVOX Mobil Satış PDA

WOLVOX Mobil Satış PDA AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 01.Mart.2011 Sayfa 1 İçindekiler Dizini 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ...3 2. BAĞLANTISI VE KULLANIMI...3 2.1. Ayarlar...3 2.2. Merkez

Detaylı

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT programı tüm fotoğraf sütüdyolarına hitap etmektedir. A-) Güvenli hızlı ve çok

Detaylı

AKINSOFT WOLVOX Mobil Satış PDA

AKINSOFT WOLVOX Mobil Satış PDA AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 23.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT WOLVOX Mobil Satış programı sayesinde, aktif saha çalışmalarında pazarlamacılarınız;

Detaylı

AKINSOFT Tahsilex. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 23.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT Tahsilex. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 23.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 23.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA GENEL BİLGİ AKINSOFT programı, fatura tahsilatı yapan tüm işletmelere hitap etmektedir. Program içerisinde

Detaylı

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz.

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. Şimdi Fatura nın içindeki sekmeleri ve sekmelerin içindeki

Detaylı

AKINSOFT Web Emlak. Yardım Dosyası. Copyright 2011 AKINSOFT. Sayfa 1. Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 03.08.2012

AKINSOFT Web Emlak. Yardım Dosyası. Copyright 2011 AKINSOFT. Sayfa 1. Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 03.08.2012 AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 03.08.2012 Sayfa 1 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT programı emlakçılar için geliştirilmiş web ara yüzü ile çalışan programdır.

Detaylı

InnGenius. InnGenius Ana Ekran...2. Rezervasyon İşlemleri...4. Grup Rezervasyon İşlemleri...8. Housekeeping...10

InnGenius. InnGenius Ana Ekran...2. Rezervasyon İşlemleri...4. Grup Rezervasyon İşlemleri...8. Housekeeping...10 InnGenius Vega Yazılım ın en son ürünü InnGenius PMS küçük ve orta ölçekli otel,motel, pansiyon gibi misafir ağırlayan işletmelerin oda kontrolü, satış kanallarının yönetimi ve perakende satışlarını kontrol

Detaylı

YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo)

YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo) 10 Ekim 2017 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : ÖKC Modülü YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo) Programlarımızda Ödeme Kaydedici Cihazlar modülünü kullanarak,

Detaylı

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI STOK CARİ BANKA KASA FATURA ÇEK/SENET PERSONEL TOPLU SMS RAPORLAR DÖVİZ KUR HESABI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GENEL ÖZELLİKLERİ Muhasebe Programı istediğiniz para biriminden

Detaylı

AKINSOFT AsKuşak. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 18.01.2011. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT AsKuşak. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 18.01.2011. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 18.01.2011 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ Kişi kayıtlarını oluşturak soyağacınızı oluşturabileceğiniz programdır. Akrabalarınız

Detaylı

Yapılacak Đşlemler: Koşuyolu, Asmadalı Sk No:29 Kadıköy Tel :444-3282 Faks: (216)325-5664 www.datasoft.com.tr

Yapılacak Đşlemler: Koşuyolu, Asmadalı Sk No:29 Kadıköy Tel :444-3282 Faks: (216)325-5664 www.datasoft.com.tr Datasoft Yazılım BBS (Büro Bilgi Sistemi) Programında Müşteri Kira Bilgilerinin Tanımlanması, Muhasebe, Đşletme Defteri ve BBS Programında Entegre Kira Kaydı Oluşturması Datasoft Yazılım BBS (Büro Bilgi

Detaylı

CARİ HESAP ANALİSTİ. Seçilmiş olan cariyi burada görebilirsiniz.

CARİ HESAP ANALİSTİ. Seçilmiş olan cariyi burada görebilirsiniz. CARİ HESAP ANALİSTİ Seçmiş olduğunuz cari hesabın firma için önem derecesini ve kapasitesini tespit edebileceğiniz bir analiz çalışmasıdır. Bu form sayesinde bir müşteri temsilcisi ilgili cari hesabı hiç

Detaylı

Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar

Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar Luca MMP (Mali Müşavir Paketi) bilgileri ile Luca Üye girişinden sisteme giriş yapıldıktan sonra Luca Net Kobi Ticari Giriş butonuna basarak programa giriş

Detaylı

AKINSOFT Ticaret Odası. Yardım Dosyası

AKINSOFT Ticaret Odası. Yardım Dosyası AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 13.06.2014 1 İçindekiler: 1. KAYITLAR...... 3 1.1. Rehber Kayıt... 3 1.2. Firma Kayıt... 5 1.3. Rehber/Firma Listesi... 6 2. TİCARET ODASI...

Detaylı

CARİ KART KAYDI. Cariye Stok Fiyatı Atama; Cari kart kaydı ekranında bulunan. stok fiyat bilgisi bölümünden Alış ve Satış fiyatlarını

CARİ KART KAYDI. Cariye Stok Fiyatı Atama; Cari kart kaydı ekranında bulunan. stok fiyat bilgisi bölümünden Alış ve Satış fiyatlarını CARİ KART KAYDI Bu bölümde Yeni cari kart oluşturabilir veya mevcut cari bilgileri değiştirebilirsiniz. Ana ekrandan CARİ KART KAYDI tuşuna basınız, açılan menüdeki istediğiniz bilgileri doldurunuz Bilgi

Detaylı

KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU

KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU Kampüs Kart, Kampüs araç giriş-çıkışlarında, kantinler ve yemekhane gibi ödeme ve kontrol noktalarında ihtiyaçların karşılanmasına yönelik hem kimlik kartı, hem de temassız

Detaylı

Demsilver Muhasebe Programı

Demsilver Muhasebe Programı Demsilver Muhasebe Programı Demsilver Muhasebe Programı; Stok,Cari,Fatura, İrsaliye, Kasa, Banka, Çek, Senet ve Raporlama Mödüllerinden Oluşur. CARİ Muhasebe Programında Sınırsız cari kart açabilirsiniz

Detaylı

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Oluşturma Tarihi : 01.03.2011 Düzenleme Tarihi : 01.03.2011 Sayfa 1 Copyright 2011 1. İŞLEMLER 1.1. Satış Ekranı AKINSOFT Programı,

Detaylı

InnGenius Yönetici Paneli

InnGenius Yönetici Paneli InnGenius Yönetici Paneli InnGenius Genel Görünümü InnGenius Ana Menü InnGenius Oda Temizleme Genel Görünüm Sayfa 1 Sayfa 2 InnGenius Restoran Genel Görünüm Yönetici panel genel görüntüsü Oda Ayarları...4

Detaylı

Katma Değer Vergisi Beyannamesinin (2) ekinde verilen Katma Değer Vergisi Kesintisi Yapılanlara Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir.

Katma Değer Vergisi Beyannamesinin (2) ekinde verilen Katma Değer Vergisi Kesintisi Yapılanlara Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir. 21 Temmuz 2016 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Muhasebe IV KDV 2 BEYANNAMESİ, KATMA DEĞER VERGİSİ KESİNTİSİ YAPILANLARA AİT BİLDİRİM Katma Değer Vergisi Beyannamesinin (2)

Detaylı

Bu adrese girdiğinizde açılan sayfanın sol kısmında sisteme giriş ekranı gelecektir.

Bu adrese girdiğinizde açılan sayfanın sol kısmında sisteme giriş ekranı gelecektir. NASIL ÖNKAYIT YAPARIM SİSTEME GİRİŞ EKRANI Öğrenci bilgi sistemine girebilmek için http://obisis.erciyes.edu.tr adresini web tarayıcınızın adres kısmına yazınız veya Erciyes Üniversitesi ana sayfasına

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. G.M.K Bulvarı 87/17 Maltepe ANKARA Tel:0312 2210006 Fax:0312 2210007. www.tetramuh.com.tr 1

Kullanım Kılavuzu. G.M.K Bulvarı 87/17 Maltepe ANKARA Tel:0312 2210006 Fax:0312 2210007. www.tetramuh.com.tr 1 Kullanım Kılavuzu G.M.K Bulvarı 87/17 Maltepe ANKARA Tel:0312 2210006 Fax:0312 2210007 www.tetramuh.com.tr 1 MobetraPlus saha satış uygulamasına giriş nasıl yapılır? Cihaz açıldıktan sonra ana ekranda

Detaylı

ASTSOFT YARDIM DÖKÜMANI

ASTSOFT YARDIM DÖKÜMANI ASTSOFT YARDIM DÖKÜMANI (MUHASEBE / FİNANS MODÜLÜ) VERSION 1.03 ( 01.09.2013 ) AST MUHASEBE KAYIT İŞLEMLERİ Diğer modüllerden aktarılan bilgiler AST MUHASEBE SİSTEM İNE entegre olarak aktarılır. Bu bilgilere

Detaylı

9 Ekim 2009. Đlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL. Đlgili Modül/ler : Cari II

9 Ekim 2009. Đlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL. Đlgili Modül/ler : Cari II 9 Ekim 2009 Đlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL Đlgili Modül/ler : Cari II CARĐ BAZLI FĐYAT TANIMLAMA YÖNTEMLERĐ Cari bazlı fiyat takibi sayesinde programımız, her cari için ayrı ayrı fiyat tanımlamaya

Detaylı

LUCA Sabit Kıymet İşlemleri

LUCA Sabit Kıymet İşlemleri PAKET PROGRAMLAR I WEB TABANLI MUHASEBE SİSTEMİ LUCA Sabit Kıymet İşlemleri Yrd.Doç.Dr.Murat ACET SABİT KIYMET İŞLEMLERİ İşletmelerin Sabit Kıymet Giriş/Çıkışı Sabit Kıymet Listesi Sabit Kıymetlerin Amortisman

Detaylı

KDV Beyannamesinin ekinde verilen Kısmı Tevkifat Uygulaması Kapsamındaki İşlemlere Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir.

KDV Beyannamesinin ekinde verilen Kısmı Tevkifat Uygulaması Kapsamındaki İşlemlere Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir. 22 Temmuz 2016 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Muhasebe IV KDV1 BEYANNAMESİ KISMI TEVKİFAT UYGULAMASI KAPSAMINDAKİ İŞLEMLERE AİT BİLDİRİM KDV Beyannamesinin ekinde verilen

Detaylı

PERAKENDE SATIŞ PROGRAMI Versiyon 1.0

PERAKENDE SATIŞ PROGRAMI Versiyon 1.0 PERAKENDE SATIŞ PROGRAMI Versiyon 1.0 Doc versiyon 0.1 1 İçindekiler GİRİŞ...3 PARAMETRELER...4 ANA EKRAN...4 SATIŞ EKRANI...6 SATIŞ İADE...7 FATURA SİLME...7 TAHSİLAT...8 STOK REHBERİ...8 ÖDEME TİPİ...9

Detaylı

1. Admin kullanıcı ile sisteme giriş yapınız. Ekranın sağ üstünde yer alan defter yaprakları ikonuna tıklayınız.

1. Admin kullanıcı ile sisteme giriş yapınız. Ekranın sağ üstünde yer alan defter yaprakları ikonuna tıklayınız. Luca Koza Ticari Paket ve Kurumsal Çözümler ürününe E-Fatura uygulaması çözümleri eklenmiştir. E-fatura uygulama çözümü 2 aşamada tamamlanmaktadır. 1. Luca Koza Ticari Paket ve Kurumsal Çözümler yazılımında

Detaylı

ElektraSoft Tour-1 Acenta Otomasyonu

ElektraSoft Tour-1 Acenta Otomasyonu 1 ElektraSoft Tur Versiyonu 2 Otel + Transfer & Günlük Tur & Ulaşım & Rent A Car u + Günlük Operasyon & Maliyetlendirme + Online Tur Otomasyonu + Finans & Muhasebe + Raporlar & İstatistikler = Tour-1 Tur

Detaylı

AKINSOFT OtoPark. Yardım Dosyası

AKINSOFT OtoPark. Yardım Dosyası Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.02 Tarih : 23.07.2012 1 1. ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ programı bütün kapalı ve açık otoparklar için geliştirdiği, araçların giriş-çıkış işlemleri, plaka tanıma

Detaylı

KDV Beyannamesinin ekinde verilen Kısmı Tevkifat Uygulaması Kapsamındaki İşlemlere Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir.

KDV Beyannamesinin ekinde verilen Kısmı Tevkifat Uygulaması Kapsamındaki İşlemlere Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir. 22 Haziran 2012 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Muhasebe IV KISMI TEVKİFAT UYGULAMASI KAPSAMINDAKİ İŞLEMLERE AİT BİLDİRİM KDV Beyannamesinin ekinde verilen Kısmı Tevkifat

Detaylı

LUCA DEFTER BEYAN SİSTEMİ GENEL ANLATIM

LUCA DEFTER BEYAN SİSTEMİ GENEL ANLATIM LUCA DEFTER BEYAN SİSTEMİ GENEL ANLATIM 01.01.2018 Tarihinde Serbest Meslek Kazanç elde eden mükelleflerinin zorunlu olarak geçmek zorunda oldukları Defter Beyan sistemine LUCA'da yapmış olduğunuz kayıtlarınız

Detaylı

AKINSOFT Franchise Server 2 Yardım Dokümanı

AKINSOFT Franchise Server 2 Yardım Dokümanı AKINSOFT Franchise Server 2 Yardım Dokümanı Doküman Versiyon: 01.02.02 Tarih: 03.03.2015 1 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA BİLGİ Franchise Server 2 programı; Franchising veren veya bağımsız birimlerinin satış

Detaylı

WOLVOX Veri Transfer. AKINSOFT WOLVOX Veri Transfer Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.02.01

WOLVOX Veri Transfer. AKINSOFT WOLVOX Veri Transfer Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.02.01 AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 19.11.2014 1 1.ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA BİLGİ AKINSOFT Veri Transferi hali hazırda kullanmakta olduğunuz 3. parti yazılımlardan veri almak ve bu

Detaylı

*Avukat modülünde müşterilerin avukata gönderdiği tahsilatları, avukat modülünden girdiğiniz zaman aynı anda girilen tahsilatın kasanıza yansımasını

*Avukat modülünde müşterilerin avukata gönderdiği tahsilatları, avukat modülünden girdiğiniz zaman aynı anda girilen tahsilatın kasanıza yansımasını SHOPSTAR YENİLİKLER *Shopstar satışlarınızı yazarkasanız (INTERPOS destekleniyor) ile bağlayabilirsiniz.bunun için Ayarlardan Yazarkasa sekmesinden fiş dizininizi belirlemelisiniz.yazarkasa fişi kullanılsın

Detaylı

Değerli Acentelerimiz,

Değerli Acentelerimiz, Değerli Acentelerimiz, Biletinizburada.com, % 100 kendi yazılımı ve teknolojik alt yapısı ile sadece turizm seyahat acentelerine hizmet veren kapsamlı bir uçak bileti satış portalıdır. Son kullanıcı satış

Detaylı

bayi.obaperdesan.com.tr Kullanıcı Dokumanı

bayi.obaperdesan.com.tr Kullanıcı Dokumanı bayi.obaperdesan.com.tr Kullanıcı Dokumanı Bayi siparişlerinin giriş ve ekstre takibini yapmak üzere geliştirdiğimiz web sitemiz bayi.obaperdesan.com.tr nin kullanımı bu dokumanda açıklanmıştır. Siteye

Detaylı

RAPORLAR. SALES (Satışlar):

RAPORLAR. SALES (Satışlar): RAPORLAR SALES (Satışlar): Pos satışları adet raporu: Satış noktalarında satılan hizmet ve ürünlerin adet, fiyat ve toplam satışlarını görülebilir. Sadece bir satış noktasının ve ya bir vardiyanın satışlarına

Detaylı

Resimdeki alandan tarih aralığı belirterek de (testlerin hasta hesabına aktarıldığı tarihi baz alır). İstek yapılan hasta listesine ulaşabilirsiniz.

Resimdeki alandan tarih aralığı belirterek de (testlerin hasta hesabına aktarıldığı tarihi baz alır). İstek yapılan hasta listesine ulaşabilirsiniz. LABORATUAR MODÜLÜ GENEL İŞLEYİŞ Meddata laboratuar modülünde hastalarınızı dosya numarasıyla onaylı işlemleri id numarasıyla kolaylıkla erişebilirsiniz. Bunun için ilgili alanlara numaraları girip enter

Detaylı

KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4

KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4 KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4 KISA TANITIM DOKÜMANI PROGRAMDA NELER VAR Bu doküman, Kolay Sipariş Takibi programının temel özelliklerini size kısaca tanıtmak ve programı kısa sürede kavramanızı sağlanmak için

Detaylı

DARA PLUS ASANSÖR BAKIM MODÜLÜ

DARA PLUS ASANSÖR BAKIM MODÜLÜ 2015 DARA PLUS ASANSÖR BAKIM MODÜLÜ Bu modül DARA PLUS ASANSÖR BAKIM programının kullanım özelliklerini göstermek için tasarlanmıştır. DARA PLUS 22.6.2015 DARA PLUS ASANSÖR BAKIM MODÜLÜ BAKIM..3 BAKIM

Detaylı

AKINSOFT Çiftçi Koruma Yardım Dokümanı

AKINSOFT Çiftçi Koruma Yardım Dokümanı AKINSOFT Çiftçi Koruma Yardım Dokümanı Doküman Versiyon: 01.02.02 Tarih: 07.03.2015 1 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA BİLGİ Belediye ve Koruma Başkanlıklarına hitap eden Çiftçi Koruma programı sayesinde üye

Detaylı

AKINSOFT Tarı Medika. Yardım Dosyası

AKINSOFT Tarı Medika. Yardım Dosyası AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 05.08.2014 1 1- PROGRAM HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT programı zirai tarım ilaçları satan firmalara hitap etmektedir. Zirai ilaç kayıtları, formülasyon,

Detaylı

SATIŞ VE DAĞITIM İŞLEMLERİ

SATIŞ VE DAĞITIM İŞLEMLERİ Satış Fatura Özet Raporu SATIŞ VE DAĞITIM İŞLEMLERİ Herhangi bir cari hesaba düzenlenmiş fatura toplamları alınabildiği gibi belirli bir grup için düzenlenmiş fatura toplamları da alınabilmektedir. Amaç

Detaylı

HDI SİGORTA ELMA KULLANIM KILAVUZU

HDI SİGORTA ELMA KULLANIM KILAVUZU HDI SİGORTA ELMA KULLANIM KILAVUZU Yönetim Bilgi Sistemleri ELMA RAPORLAMA PORTALI KULLANIM KILAVUZU 1. Yeni programımıza erişmek için http://elma.hdisigorta.com.tr linkine tıklayınız. 2. Kullanıcı adı

Detaylı

Otomasyona Giriş. Otomasyona ilk giriş sırasında standart olarak;

Otomasyona Giriş. Otomasyona ilk giriş sırasında standart olarak; Otomasyona Giriş Otomasyona ilk giriş sırasında standart olarak; Kullanıcı Adı: Öğrenci Numarası Şifre: T.C. Kimlik numaranızın ilk 5 hanesi olarak belirlenir. Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve sayıların

Detaylı

GENCAYSTAR B2B WEB SISTEMI KULLANMA KILAVUZU

GENCAYSTAR B2B WEB SISTEMI KULLANMA KILAVUZU GENCAYSTAR B2B WEB SISTEMI KULLANMA KILAVUZU WEB SISTEM GİRİŞ İlk olarak e-posta adresinize gönderilen B2B giriş şifreniz ile sisteme giriş yapılması gereklidir. www.gencaystar.com.tr üzerinden giriş yapılabileceği

Detaylı

Ecza Depolarına Ait E-Fatura Aktarım Modülü

Ecza Depolarına Ait E-Fatura Aktarım Modülü Bilge Elektronik Ltd. Şti. Eczanem Otomasyon Sistemi Ecza Depolarına Ait E-Fatura Aktarım Modülü 1 1. SELÇUK/AS/NEVZAT/DİLEK Ecza Depoları E-Fatura Aktarımı.. 3 2. HEDEF Ecza Deposu E-Fatura Aktarımı..

Detaylı

.. ÇOK PROGRAMLI LİSESİ 2007-2008 ÖĞRETİM YILI BİLGİSAYARLI MUHASEBE ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK DERS PLANI

.. ÇOK PROGRAMLI LİSESİ 2007-2008 ÖĞRETİM YILI BİLGİSAYARLI MUHASEBE ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK DERS PLANI AY EYLÜL --.. ÇOK PROGRAMLI LİSESİ 007-008 ÖĞRETİM YILI BİLGİSAYARLI MUHASEBE ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK DERS PLANI MODÜL PROGRAM YÜKLEMEK paket programını. PROGRAM SEÇME VE YÜKLEME seçerek bilgisayara --

Detaylı

TAMİRLİK ÜRÜN ÇIKIŞI

TAMİRLİK ÜRÜN ÇIKIŞI TAMİRLİK ÜRÜN ÇIKIŞI Raporlar Tamir İşlemleri Tamir Ürün Çıkışı menüsünden yeni bir tamir oluşturabilir ve tamire gönderdiğiniz ürünlerin takibini yapabilirsiniz. İlk etapta sadece Altın ürünler bu ekran

Detaylı

OKÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ YAZILIMI TANITIM SUNUSU. OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı http://bidb.osmaniye.edu.

OKÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ YAZILIMI TANITIM SUNUSU. OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı http://bidb.osmaniye.edu. OKÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ YAZILIMI TANITIM SUNUSU OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı http://bidb.osmaniye.edu.tr Osmaniye 2011 Otomasyona Giriş Otomasyona ilk giriş sırasında standart

Detaylı

ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ

ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ AVUKATLAR İÇİN WEB ARAYÜZÜ KULLANIM KILAVUZU 1 İçindekiler 1. UETS HESABI OTURUM AÇMA... 3 1.1. E-İMZA İLE UETS OTURUM AÇMA... 3 1.2. TC KİMLİK NO İLE UETS OTURUM AÇMA...

Detaylı

fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim?

fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim? 1 fastpay nedir? Cep Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim? fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim? fastpay den Hangi İşlemleri Yapabilirim? fastpay Kampanyaları Sıkça sorulan sorular 2 Nedir?

Detaylı

AKINSOFT NetDental. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.04.2011. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT NetDental. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.04.2011. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.04.2011 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ Laboratuar ile çalışan doktor kayıtları, dişler üzerinde yapılan işlemler, doktorların ödeme bilgileri,

Detaylı

E-Fatura Aktarımı. EFatura Aktarım Ekranı

E-Fatura Aktarımı. EFatura Aktarım Ekranı E-Fatura Aktarımı EFatura Aktarım Ekranı E-Fatura ekranını açmak için Aktarım yapmak istediğiniz depoyu tanımladıysanız (bakınız: Depo Kartı), yukarıdaki menüden aktarım yapmak istediğiniz depoyu seçiniz.

Detaylı

TSN Portal. Kullanım Kılavuzu

TSN Portal. Kullanım Kılavuzu TSN Portal Kullanım Kılavuzu KAYAPORT 2012 1 İÇİNDEKİLER: A. TSN PORTAL SİSTEMİNE GİRİŞ 1. Başlarken 2. TSN Ekranına Giriş 3. TSN Portal Ara Yüzü 3.1. Menüler 3.1.1. Yeni Servis Kaydı 3.1.2. Servis Listesi

Detaylı

TARIM İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2018 DÖNEMİ ÜRETİCİ ŞARTLARINDA SÖZLEŞMELİ KÜÇÜKBAŞ HAYVANCILIK PROJESİ KULLANIM KILAVUZU 2/20/2018

TARIM İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2018 DÖNEMİ ÜRETİCİ ŞARTLARINDA SÖZLEŞMELİ KÜÇÜKBAŞ HAYVANCILIK PROJESİ KULLANIM KILAVUZU 2/20/2018 2/20/2018 TARIM İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2018 DÖNEMİ ÜRETİCİ ŞARTLARINDA SÖZLEŞMELİ KÜÇÜKBAŞ HAYVANCILIK PROJESİ KULLANIM KILAVUZU İçindekiler 1. Sisteme Giriş... 2 1.1. Yeni Çiftçi Kaydı... 2 1.2.

Detaylı

YORKA TİCARİ STARTER EĞİTİM DÖKÜMANI

YORKA TİCARİ STARTER EĞİTİM DÖKÜMANI YORKA TİCARİ STARTER EĞİTİM DÖKÜMANI Yorka Ticari Starter Yazılımı, Temel ön muhasebe ve cari ihtiyaçlarını karşılamak için hazırlanmış bir versiyondur. 5 Ana modülden oluşmaktadır: Cari Hesaplar Stok

Detaylı

Seri Numarası Takibi Destek Dökümanı

Seri Numarası Takibi Destek Dökümanı BİLNEX YAZILIM Seri Numarası Takibi Destek Dökümanı Hazırlayan Sinan Karagöz BİLNEX QUANTUM V3 PROGRAMLARINDA SERİ NUMARASI TAKİBİ İŞLEMLERİ Bilnex Yazılım Programlarında bir ürün için tek bir stok kartı

Detaylı

Ticimax Versiyon Yenilikleri!

Ticimax Versiyon Yenilikleri! Ticimax 8.8.7.534.181850 Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin değerlendirilmesi sonucunda Ar-Ge birimimiz tarafından

Detaylı

BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ

BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ BAŞARI DESTEK PORTALINA GİRİŞ BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ http://destek.basariticaret.com/ adresine girdiğinizde Şekil 1 deki ekran gelmekte ve kullanıcı kodu ve şifre bölümlerini doldurmanız gerekmektedir.

Detaylı

İşlem Adımları. 18 Mart 2016

İşlem Adımları. 18 Mart 2016 18 Mart 2016 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Muhasebe II, Muhasebe E-Fatura / E-Arşiv Dosyalarından Muhasebe Fişi Oluşturulması Firmalara tedarikçilerinden veya hizmet aldıkları

Detaylı

1 KONAKLAMA İŞLETMELERİ

1 KONAKLAMA İŞLETMELERİ İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ III Bölüm 1 KONAKLAMA İŞLETMELERİ 11 1.1. Konaklama İşletmelerinin Özellikleri 12 1.2. Konaklama İşletmelerinin Sınıflandırılması 13 1.2.1. Otel İşletmeleri 13 1.2.2. Tatil Köyü 16 1.2.3.

Detaylı

CALL CENTER YÖNETİMİ & CRM. CRM Bilgileri & Call Center Satış Yönetimi

CALL CENTER YÖNETİMİ & CRM. CRM Bilgileri & Call Center Satış Yönetimi CALL CENTER YÖNETİMİ & CRM CRM Bilgileri & Call Center Satış Yönetimi Operasyon Yönetimi & Satış CRM Yönetimi Tüm görüşmeleri kayıt altına alır, satış işlemlerini kolaylaştırır. Tüm görüşmelerinizi kayıt

Detaylı

STOK Şimdi Stok Tanımları içindeki sekmeleri ve sekmelerin içindeki özellikleri açıklayalım

STOK Şimdi Stok Tanımları içindeki sekmeleri ve sekmelerin içindeki özellikleri açıklayalım STOK Şimdi Stok Tanımları içindeki sekmeleri ve sekmelerin içindeki özellikleri açıklayalım STOK BİLGİLERİ Stok Kodu: Stokları takip etmek için kullanılan koddur, tüm stoklarda farklı olmak zorundadır.

Detaylı

Ticimax Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin

Ticimax Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin Ticimax 8.8.7.534.181850 Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin değerlendirilmesi sonucunda Ar-Ge birimimiz tarafından

Detaylı

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25 Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. 2 Bakım yerleri Android uygulama Ödemeler Raporlama Arızalar Faturalar Aylık bakım

Detaylı

DHL EXPRESS. 1 DHL IntraShip User Guide

DHL EXPRESS. 1 DHL IntraShip User Guide DHL EXPRESS 1 DHL IntraShip User Guide IntraShip Uygulamasının Genel Özellikleri; WEB tabanlı olup kurulum gerektirmez Internet erişimi ve çıktı almak için bir yazıcı yeterli Ortak veri tabanı vasıtası

Detaylı

İTHALATÇI SİCİL KARTLARININ SORGULANMASI

İTHALATÇI SİCİL KARTLARININ SORGULANMASI İTHALATÇI SİCİL KARTLARININ SORGULANMASI Yayın tarihi : 7.Haziran.2011 Yayın no : 1.0-1 - 1. ANA PENCERE... 3 2. KRİTERLER... 4 2.1 TcKimlik/Vergi No:... 4 2.2 Ünvan:... 4 3.0 İTHALATÇI SİCİL KART(LAR)I...

Detaylı

AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş.

AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. 1. KURUMSAL İŞLEMLER

Detaylı

Fatura Dosyalarını Yükleme ile ilgili Detaylar. 14 Temmuz 2014

Fatura Dosyalarını Yükleme ile ilgili Detaylar. 14 Temmuz 2014 14 Temmuz 2014 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : E-Fatura Gelen e-fatura Dosyalarının Transferi Firmalara tedarikçilerinden veya hizmet aldıkları firmalardan gelen e-faturalar,

Detaylı

MİSAFİR ÖĞRENCİ YAZ OKULU ÖN KAYIT VE DERS KAYDI İŞLEMLERİNE DAİR KILAVUZ A. MİSAFİR ÖĞRENCİ YAZ OKULU ÖN KAYIT İŞLEMLERİ

MİSAFİR ÖĞRENCİ YAZ OKULU ÖN KAYIT VE DERS KAYDI İŞLEMLERİNE DAİR KILAVUZ A. MİSAFİR ÖĞRENCİ YAZ OKULU ÖN KAYIT İŞLEMLERİ MİSAFİR ÖĞRENCİ YAZ OKULU ÖN KAYIT VE DERS KAYDI İŞLEMLERİNE DAİR KILAVUZ A. MİSAFİR ÖĞRENCİ YAZ OKULU ÖN KAYIT İŞLEMLERİ Üniversitemizden misafir öğrenci olarak yaz okulundan ders almak isteyen öğrencilerin

Detaylı

E-Posta Arşivi Kolay Kurulum ve Kullanım Kılavuz. 3 Adımda Hızlı ve Pratik Kurulum

E-Posta Arşivi Kolay Kurulum ve Kullanım Kılavuz. 3 Adımda Hızlı ve Pratik Kurulum E-Posta Arşivi Kolay Kurulum ve Kullanım Kılavuz 3 Adımda Hızlı ve Pratik Kurulum 1.Adım http://www.natro.com/postaarsivi/ adresine giderek Natro E-posta arşivi hizmetini satın alıyoruz. Satın alma işlemini

Detaylı

Site Sakini Kullanım Klavuzu

Site Sakini Kullanım Klavuzu Site Sakini Kullanım Klavuzu rev05062014 1 2014 Apsiyon A.Ş. İÇİNDEKİLER 1.0 Genel Özellikler... 3 1.1 Web Sitesine Giriş... 4 1.1.1 Davetiye Maili... 4 1.1.2 Site Erişim Kodu... 5 1.2 Forum... 6 1.3 Anketler...

Detaylı

Kayıt Yenileme. Ödeme İşlemleri

Kayıt Yenileme. Ödeme İşlemleri Kayıt Yenileme Ödeme İşlemleri AĞ USTOS 2018 İÇİNDEKİLER 1. GİRİŞ... 2 SİSTEME GİRİŞ... 2 TAKSİTLİ ÖDEME... 5 PEŞİN ÖDEME... 17 HATA OLMASI DURUMUNDA NE YAPACAĞIM? (İŞLEMLERİN HER HANGİ BİR YERİNDE)...

Detaylı

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU DEĞERLİ ÜYE İŞYERİMİZ! Vakıfbank Sanal POS Ekibi olarak, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için çalışmaya devam ediyoruz. İlerleyen dönemlerde panelimizin

Detaylı

YAVUZ SULTAN SELİM KÖPRÜSÜ VE KUZEY ÇEVRE OTOYOLU İŞLETMESİ KULLANICI KULLANIM DOKÜMANI

YAVUZ SULTAN SELİM KÖPRÜSÜ VE KUZEY ÇEVRE OTOYOLU İŞLETMESİ   KULLANICI KULLANIM DOKÜMANI YAVUZ SULTAN SELİM KÖPRÜSÜ VE KUZEY ÇEVRE OTOYOLU İŞLETMESİ WWW.YSSKOPRUSUVEOTOYOLU.COM.TR 2017 İÇİNDEKİLER YAVUZ SULTAN SELİM KÖPRÜSÜ VE KUZEY ÇEVRE OTOYOLU İŞLETMESİ... 1 1. İHLALLİ GEÇİŞ BORÇ SORGULAMA...

Detaylı

rst yazılım E-RAPOR V

rst yazılım E-RAPOR V E-rapor; BA/BS, bakiye mutabakatı ve işverenlerin ihtiyaç duyacağı raporların bulunduğu, logo yazılımları ile online çalışan ve işletmenizi anlık olarak takip etmenizi veya kolayca müşterilerin mali süreçlerini

Detaylı

İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat

İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat Bayileriniz kendi müşterilerine yaptıkları satışların tutarını sizin online tahsilat sisteminizden size ödeyecekler ve bayilerinizin satış ciroları direkt olarak

Detaylı

www.vegayazilim.com.tr Tel: 0.312. 428 63 53

www.vegayazilim.com.tr Tel: 0.312. 428 63 53 www.vegayazilim.com.tr Tel: 0.312. 428 63 53 VENDOR Araçta Muhasebe Sistemleri, araçta sıcak ve soğuk satış yapma imkanını saglayıcı çözümler sunan, plasiyer root takibatı yaparak iş kolaylığı, hız ve

Detaylı

Kargo Modülü. Diğer modüller ile entegre çalışan Kargo modülü ile satış irsaliyesifaturasıoluşturduktan

Kargo Modülü. Diğer modüller ile entegre çalışan Kargo modülü ile satış irsaliyesifaturasıoluşturduktan Kargo Modülü Ürün Grubu [X] 7.0 NetsisEnterprise Kategori [X] Yeni Modül Versiyon Önkoşulu 7.0 Onaylı Sürüm Uygulama Kargo modülü ile işletme içerisinde satışa yönelik yapılan işlemler, dağıtım şirketleri

Detaylı

Otel Giriş Günleri Otel Hafta Sonu Günleri Katkı Payları Otel Ekstraları Ürün Kontratları...

Otel Giriş Günleri Otel Hafta Sonu Günleri Katkı Payları Otel Ekstraları Ürün Kontratları... İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... vii ACENTA OTOMASYONLARI... 1 1.1. Veri Süreçleri... 2 1.2. Sistem Yapıları... 4 1.2.1. Modüller... 5 1.3. Kontrat Modülü... 6 1.3.1. Otel Sözleşmeleri... 8 1.3.2. Oda fiyatları...

Detaylı

BÖLÜM 4 FRONT DESK. ikonu tıklanarak seçilen filtrelerin temizlenmesi ve ekranın yeni bir arama işlemi için hazır hale getirilmesi sağlanır.

BÖLÜM 4 FRONT DESK. ikonu tıklanarak seçilen filtrelerin temizlenmesi ve ekranın yeni bir arama işlemi için hazır hale getirilmesi sağlanır. Genel olarak Resepsiyon tarafından kullanılacak fonksiyonlar bu bölüm altında toplanmıştır. Tüm işlemler operasyonel iş akışının gerektirdiği mantıksal bir diziliş ile sıralanmıştır. Aşağıda her bir TAB

Detaylı

ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ

ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ ZORUNLU ALICILAR İÇİN WEB ARAYÜZÜ KULLANIM KILAVUZU 1 İçindekiler 1. HESAPLARIN AÇILMASI VE AKTİVASYON İŞLEMİ... 3 2. UETS HESABI OTURUM AÇMA... 3 2.1. E-İMZA İLE UETS

Detaylı

Bu sayfa şifre hatırlatma sayfasıdır. Öğrenci numarası ve ön kayıt başvurusu sırasında girdiğiniz e- posta ile şifrenizi isteyebilirsiniz.

Bu sayfa şifre hatırlatma sayfasıdır. Öğrenci numarası ve ön kayıt başvurusu sırasında girdiğiniz e- posta ile şifrenizi isteyebilirsiniz. Sisteme girebilmek için resimde gördüğünüz Öğrenci No ve Şifre girerek Giriş düğmesinin üzerindeki alana girerek giriş tuşuna basınız. Şifrenizi hatırlamıyorsanız resimde görüldüğü gibi Şifrenizi Hatırlamıyorsanız

Detaylı

rst yazılım E-RAPOR V

rst yazılım E-RAPOR V E-rapor; BA/BS, bakiye mutabakatı ve işverenlerin ihtiyaç duyacağı raporların bulunduğu, logo yazılımları ile online çalışan ve işletmenizi anlık olarak takip etmenizi veya kolayca müşterilerin mali süreçlerini

Detaylı

EL KİTABI

EL KİTABI www.bptasitmatikonline.com EL KİTABI İÇİNDEKİLER 1. SİSTEME GİRİŞ... 3 2. MÜŞTERİ BİLGİLERİ... 4 3. FİLO BİLGİLERİ... 5 4. DEPARTMAN BİLGİLERİ... 6 4.1. Departman Ekleme/Güncelleme... 6 4.2. Departmanlara

Detaylı

FİNDEKS E BİREYSEL ÜYE OLMAK İSTEYENLER İÇİN BAŞVURU EKRANI KULLANIM KILAVUZU

FİNDEKS E BİREYSEL ÜYE OLMAK İSTEYENLER İÇİN BAŞVURU EKRANI KULLANIM KILAVUZU FİNDEKS E BİREYSEL ÜYE OLMAK İSTEYENLER İÇİN BAŞVURU EKRANI KULLANIM KILAVUZU FİNDEKS E BİREYSEL ÜYE OLMAK İSTEYENLER İÇİN BAŞVURU EKRANI KULLANIM KILAVUZU Konu Başlıkları GENEL BİLGİ FİNDEKS BİREYSEL

Detaylı

WEB TABANLI RESİF OTEL OTOMASYONU

WEB TABANLI RESİF OTEL OTOMASYONU WEB TABANLI RESİF OTEL OTOMASYONU Resif Web Otel Otomasyonu ile başka hiçbir yazılım programına ihtiyaç duymadan tesisinizi yönetebilir; Personel Kontrol sisteminden, misafir bilgilerinin eksiksiz ve otomatik

Detaylı

MÜŞTERİ BİLGİ SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU. Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu

MÜŞTERİ BİLGİ SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU. Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu MÜŞTERİ BİLGİ SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu 2015 Sayfa No : 1 / 16 İçindekiler GİRİŞ SAYFASI... 2 E-İmza ile Giriş... 2 Mobil İmza ile Giriş... 3 Kullanıcı Adı ve Şifre ile

Detaylı

Bilgi. Ref. No : 2017/1/232 Tarih : Sürüm : PrestoPlus Konu : BES Otomatik Katılım

Bilgi. Ref. No : 2017/1/232 Tarih : Sürüm : PrestoPlus Konu : BES Otomatik Katılım Bilgi Ref. No : 2017/1/232 Tarih : 20.12.2016 Sürüm : PrestoPlus 2.01.75.001 Konu : BES Otomatik Katılım 10.08.2016 tarihde yayınlanan 6740 sayılı yasa ve 17.12.2016 tarihde yayınlanan 29921 sayılı yönetmelik

Detaylı

Mükellef OKS BES Firması ile sözleşme imzalar ( OKS BES + Mükellef )

Mükellef OKS BES Firması ile sözleşme imzalar ( OKS BES + Mükellef ) DES Kullanım Klavuzu Mükellef OKS BES Firması ile sözleşme imzalar ( OKS BES + Mükellef ) OKS BES Firması gelen sözleşme ile ilgili kendi iç iş süreçlerini tamamlar. ( OKS BES ) OKS BES Firması entegrasyona

Detaylı

POLİS AMİRLERİ EĞİTİMİ MERKEZİ EMNİYET MENSUBU ÖĞRENCİ ADAYI YAZILI SINAVI İNTERNET KAYIT KILAVUZU

POLİS AMİRLERİ EĞİTİMİ MERKEZİ EMNİYET MENSUBU ÖĞRENCİ ADAYI YAZILI SINAVI İNTERNET KAYIT KILAVUZU POLİS AKADEMİSİ BAŞKANLIĞI POLİS AMİRLERİ EĞİTİMİ MERKEZİ EMNİYET MENSUBU ÖĞRENCİ ADAYI YAZILI SINAVI İNTERNET KAYIT KILAVUZU 1. GENEL BİLGİ 2. YENİ ÜYELİK / GİRİŞ İŞLEMLERİ 3. BAŞVURU İŞLEMLERİ 3.1 Kimlik

Detaylı

TEKNOKOM Araç Kiralama Takip Sistemi SİSTEMİN YAPISI

TEKNOKOM Araç Kiralama Takip Sistemi SİSTEMİN YAPISI TEKNOKOM Araç Kiralama Takip Sistemi SİSTEMİN YAPISI Araç kiralama takip sistemi, aşağıda listelenen modüllerden bir araya gelmek üzere, web tabanlı uygulama olarak programlanmıştır. Web tabanlı uygulamalar,

Detaylı

MÜŞTERİ PORTALI EĞİTİM DOKÜMANI

MÜŞTERİ PORTALI EĞİTİM DOKÜMANI MÜŞTERİ PORTALI EĞİTİM DOKÜMANI Yazar : Mehmet Kemal ASLAN Oluşturulma Tarihi : 25.08.2014 Son Değişiklik : 23.09.2014 Kontrol Numarası : Sürüm : 1 İÇİNDEKİLER SİSTEME GİRİŞ... 3 ORGANİZASYON SEÇİMİ...

Detaylı

MERSİS sayesinde şirket kuruluş işlemleri artık, online olarak süratli bir şekilde gerçekleşebilecektir.

MERSİS sayesinde şirket kuruluş işlemleri artık, online olarak süratli bir şekilde gerçekleşebilecektir. MERSİS sayesinde şirket kuruluş işlemleri artık, online olarak süratli bir şekilde gerçekleşebilecektir. Sisteme giriş, http://mersis.gumrukticaret.gov.tr/ adresinden gerçekleştirilir. İşlem yapabilmek

Detaylı