BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU"

Transkript

1 Sayfası :8. Syf

2 Sayfası :8. Syf

3 Sayfası :2. Syf

4 Sayfası :24. Syf

5 Sayfası :7. Syf

6 Sayfası :7. Syf

7 Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da Bisiklet Festivali ne yoğun ilgi Karabağlar Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bisiklet Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu bisiklet maratonunda amatör sporcularla birlikte bisiklet kullandı. Festivale katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da lisanslı sporcuların katıldığı yarışmada bayrak kaldırarak start verdi. Bisikletini getir, yarışmaya katıl sloganıyla üç bölümden oluşan yarışma Şehit Pilot Kıdemli Üsteğmen Volkan Koçyiğit Bulvarı nda düzenlendi. Birinci bölümde Bisiklet Maratonu ile başlayan 1 km lik maratona Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz, meclis üyeleri ile çok sayıda amatör sporcu katıldı. Festivalin ikinci bölümünde yarışmacılar toplam 12 km lik (10x1.2 km) parkurda yarıştı. Yarışmanın startını İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu verdi ve tüm yarışmacılara başarılar diledi. Büyük Erkekler, Genç Erkekler ve Bayanlar olmak üzere 3 kategoride toplam 70 sporcunun katıldığı yarışmada ödül kazananlara madalyalarını Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, İlçe başkanı Polat Manduz ve meclis üyeleri verdi. Büyük erkekler kategorisinde birinciliği Furkan Ceylan elde ederken, 2. liği Mert Ayyıldız, 3. lüğü Abdullah Kutat Hitit kazandı, Genç erkeklerde Ümmet Adıgüzel birinci, Erdem Gürsoy ikinci, İsmail Çavuşoğlu üçüncü oldu. Bayanlar kategorisinde ise Kezban Karakoyun birinci, Nagi Alat ikinci, Bensu Yıldız ise üçüncü oldu. Yarışmada birinci seçilen yarışmacılara bisiklet hediye edildi. FESTİVAL GELENEKSEL HALE GELECEK Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu sportif faaliyetlere bundan sonra da önem vereceklerini belirterek festivalin geleneksel hale geleceği müjdesini verdi. Ve Festivale ilgi çok büyük demek ki ihtiyaç var. Bundan sonra da buna benzer festivaller yapmaya çalışacağız. Sporun Karabağlar da daha da yayılması için el birliğiyle çalışacağımıza inanıyorum dedi. Sporu halka yaymak, spor yapmayı özendirmek ve bisikletin günlük yaşamda çok rahat kullanıldığını göstermeyi amaçladıklarını belirten Selvitopu 5 yıllık süre içinde Karabağlar da spor yapabilme alanlarını Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yaratacağız. Daha önce Dostluk Bulvarı Büyükşehir Belediyesi ile birlikte açılmıştı. Şimdi iki bulvar daha açılacak. Büyükşehir Belediyesi bu bulvarlara bisiklet yolları ayırarak bisiklet kullanımını topluma yayma projesi gerçekleşmiş olacak diye konuştu. DANS GÖSTERİLERİ VE ÇEKİLİŞ Bisiklet Festivali ödül töreninin ardından Karabağlar Belediyesi nin ritim grubu, İzmir Üniversitesi Modern Dans Topluluğu ve İzmir Folklor Derneği nin gösterileri geceye renk kattı. Festivalde ayrıca, yarışmaya katılanlar arasında bisiklet, IPAD, MP3 çalar hediyeleri için çekiliş yapıldı. Kurayla belirlenen şanslı talihlilere hediyeleri verildi.

8 Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da Bisiklet Festivali ne yoğun ilgi Karabağlar Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bisiklet Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu bisiklet maratonunda amatör sporcularla birlikte bisiklet kullandı. Festivale katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da lisanslı sporcuların katıldığı yarışmada bayrak kaldırarak start verdi. Bisikletini getir, yarışmaya katıl sloganıyla üç bölümden oluşan yarışma Şehit Pilot Kıdemli Üsteğmen Volkan Koçyiğit Bulvarı nda düzenlendi. Birinci bölümde Bisiklet Maratonu ile başlayan 1 km lik maratona Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz, meclis üyeleri ile çok sayıda amatör sporcu katıldı. Festivalin ikinci bölümünde yarışmacılar toplam 12 km lik (10x1.2 km) parkurda yarıştı. Yarışmanın startını İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu verdi ve tüm yarışmacılara başarılar diledi. Büyük Erkekler, Genç Erkekler ve Bayanlar olmak üzere 3 kategoride toplam 70 sporcunun katıldığı yarışmada ödül kazananlara madalyalarını Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, İlçe başkanı Polat Manduz ve meclis üyeleri verdi. Büyük erkekler kategorisinde birinciliği Furkan Ceylan elde ederken, 2. liği Mert Ayyıldız, 3. lüğü Abdullah Kutat Hitit kazandı, Genç erkeklerde Ümmet Adıgüzel birinci, Erdem Gürsoy ikinci, İsmail Çavuşoğlu üçüncü oldu. Bayanlar kategorisinde ise Kezban Karakoyun birinci, Nagi Alat ikinci, Bensu Yıldız ise üçüncü oldu. Yarışmada birinci seçilen yarışmacılara bisiklet hediye edildi.

9 Festival geleneksel hale gelecek Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu sportif faaliyetlere bundan sonra da önem vereceklerini belirterek festivalin geleneksel hale geleceği müjdesini verdi. Ve Festivale ilgi çok büyük demek ki ihtiyaç var. Bundan sonra da buna benzer festivaller yapmaya çalışacağız. Sporun Karabağlar da daha da yayılması için el birliğiyle çalışacağımıza inanıyorum. Dedi. Sporu halka yaymak, spor yapmayı özendirmek ve bisikletin günlük yaşamda çok rahat kullanıldığını göstermeyi amaçladıklarını belirten Selvitopu 5 yıllık süre içinde Karabağlar da spor yapabilme alanlarını Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yaratacağız. Daha önce Dostluk Bulvarı Büyükşehir Belediyesi ile birlikte açılmıştı. Şimdi iki bulvar daha açılacak. Büyükşehir Belediyesi bu bulvarlara bisiklet yolları ayırarak bisiklet kullanımını topluma yayma projesi gerçekleşmiş olacak. diye konuştu. Dans gösterileri ve çekiliş Bisiklet Festivali ödül töreninin ardından Karabağlar Belediyesi nin ritim grubu, İzmir Üniversitesi Modern Dans Topluluğu ve İzmir Folklor Derneği nin gösterileri geceye renk kattı. Festivalde ayrıca, yarışmaya katılanlar arasında bisiklet, IPAD, MP3 çalar hediyeleri için çekiliş yapıldı. Kurayla belirlenen şanslı talihlilere hediyeleri verildi.

10 Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da Bisiklet Festivali ne yoğun ilgi Karabağlar Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bisiklet Festivali renkli görüntülere sahne oldu Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu bisiklet maratonunda amatör sporcularla birlikte bisiklet kullandı. Festivale katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da lisanslı sporcuların katıldığı yarışmada bayrak kaldırarak start verdi. Bisikletini getir, yarışmaya katıl sloganıyla üç bölümden oluşan yarışma Şehit Pilot Kıdemli Üsteğmen Volkan Koçyiğit Bulvarı nda düzenlendi. Birinci bölümde Bisiklet Maratonu ile başlayan 1 km lik maratona Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz, meclis üyeleri ile çok sayıda amatör sporcu katıldı. Festivalin ikinci bölümünde yarışmacılar toplam 12 km lik (10x1.2 km) parkurda yarıştı. Yarışmanın startını İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu verdi ve tüm yarışmacılara başarılar diledi. Büyük Erkekler, Genç Erkekler ve Bayanlar olmak üzere 3 kategoride toplam 70 sporcunun katıldığı yarışmada ödül kazananlara madalyalarını Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, İlçe başkanı Polat Manduz ve meclis üyeleri verdi. Büyük erkekler kategorisinde birinciliği Furkan Ceylan elde ederken, 2. liği Mert Ayyıldız, 3. lüğü Abdullah Kutat

11 Hitit kazandı, Genç erkeklerde Ümmet Adıgüzel birinci, Erdem Gürsoy ikinci, İsmail Çavuşoğlu üçüncü oldu. Bayanlar kategorisinde ise Kezban Karakoyun birinci, Nagi Alat ikinci, Bensu Yıldız ise üçüncü oldu. Yarışmada birinci seçilen yarışmacılara bisiklet hediye edildi. Festival geleneksel hale gelecek Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu sportif faaliyetlere bundan sonra da önem vereceklerini belirterek festivalin geleneksel hale geleceği müjdesini verdi. Ve Festivale ilgi çok büyük demek ki ihtiyaç var. Bundan sonra da buna benzer festivaller yapmaya çalışacağız. Sporun Karabağlar da daha da yayılması için el birliğiyle çalışacağımıza inanıyorum. Dedi. Sporu halka yaymak, spor yapmayı özendirmek ve bisikletin günlük yaşamda çok rahat kullanıldığını göstermeyi amaçladıklarını belirten Selvitopu 5 yıllık süre içinde Karabağlar da spor yapabilme alanlarını Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yaratacağız. Daha önce Dostluk Bulvarı Büyükşehir Belediyesi ile birlikte açılmıştı. Şimdi iki bulvar daha açılacak. Büyükşehir Belediyesi bu bulvarlara bisiklet yolları ayırarak bisiklet kullanımını topluma yayma projesi gerçekleşmiş olacak. diye konuştu. Dans gösterileri ve çekiliş Bisiklet Festivali ödül töreninin ardından Karabağlar Belediyesi nin ritim grubu, İzmir Üniversitesi Modern Dans Topluluğu ve İzmir Folklor Derneği nin gösterileri geceye renk kattı. Festivalde ayrıca, yarışmaya katılanlar arasında bisiklet, IPAD, MP3 çalar hediyeleri için çekiliş yapıldı. Kurayla belirlenen şanslı talihlilere hediyeleri verildi.

12 İHA Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da bisiklet festivali Karabağlar Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bisiklet Festivali renkli görüntülere sahne oldu Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu bisiklet maratonunda amatör sporcularla birlikte bisiklet kullandı. Festivale katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da lisanslı sporcuların katıldığı yarışmada bayrak kaldırarak start verdi. Bisikletini getir, yarışmaya katıl sloganıyla üç bölümden oluşan yarışma Şehit Pilot Kıdemli Üsteğmen Volkan Koçyiğit Bulvarı nda düzenlendi. Birinci bölümde Bisiklet Maratonu ile başlayan 1 kilometrelik maratona Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz, meclis üyeleri ile çok sayıda amatör sporcu katıldı. 70 SPORCU Festivalin ikinci bölümünde yarışmacılar toplam 12 kilometrelik parkurda yarıştı. Yarışmanın startını İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu verdi ve tüm yarışmacılara başarılar diledi. Büyük Erkekler, Genç Erkekler ve Bayanlar olmak üzere üç kategoride toplam 70 sporcunun katıldığı yarışmada ödül kazananlara madalyalarını Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, İlçe başkanı Polat Manduz ve meclis üyeleri verdi. Büyük erkekler kategorisinde birinciliği Furkan Ceylan elde ederken, 2. liği Mert Ayyıldız, 3. lüğü Abdullah Kutat Hitit kazandı, Genç erkeklerde Ümmet Adıgüzel birinci, Erdem Gürsoy ikinci, İsmail Çavuşoğlu üçüncü oldu. Bayanlar kategorisinde ise Kezban Karakoyun birinci, Nagi Alat ikinci, Bensu Yıldız ise üçüncü oldu. Yarışmada birinci seçilen yarışmacılara bisiklet hediye edildi. FESTİVAL GELENEKSEL HALE GELECEK Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu sportif faaliyetlere bundan sonra da önem

13 vereceklerini belirterek festivalin geleneksel hale geleceği müjdesini vererek, Festivale ilgi çok büyük demek ki ihtiyaç var. Bundan sonra da buna benzer festivaller yapmaya çalışacağız. Sporun Karabağlar da daha da yayılması için el birliğiyle çalışacağımıza inanıyorum dedi. Sporu halka yaymak, spor yapmayı özendirmek ve bisikletin günlük yaşamda çok rahat kullanıldığını göstermeyi amaçladıklarını belirten Selvitopu, Beş yıllık süre içinde Karabağlar da spor yapabilme alanlarını Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yaratacağız. Daha önce Dostluk Bulvarı Büyükşehir Belediyesi ile birlikte açılmıştı. Şimdi iki bulvar daha açılacak. Büyükşehir Belediyesi bu bulvarlara bisiklet yolları ayırarak bisiklet kullanımını topluma yayma projesi gerçekleşmiş olacak diye konuştu. DANS GÖSTERİLERİ VE ÇEKİLİŞ Bisiklet Festivali ödül töreninin ardından Karabağlar Belediyesi nin ritim grubu, İzmir Üniversitesi Modern Dans Topluluğu ve İzmir Folklor Derneği nin gösterileri geceye renk kattı. Festivalde ayrıca, yarışmaya katılanlar arasında bisiklet, IPAD, MP3 çalar hediyeleri için çekiliş yapıldı. Kurayla belirlenen şanslı talihlilere hediyeleri verildi.

14 Sayfası :İnternet Sitesi KARABAĞLAR DA BİSİKLET FESTİVALİ Karabağlar Belediyesi spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bisiklet Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu bisiklet maratonunda amatör sporcularla birlikte bisiklet kullandı. Festivale katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da lisanslı sporcuların katıldığı Yarışmada bayrak kaldırarak start verdi. Bisikletini getir, yarışmaya katıl sloganıyla üç bölümden oluşan yarışma Şehit Pilot Kıdemli Üsteğmen Volkan Koçyiğit Bulvarı nda düzenlendi. Birinci bölümde Bisiklet Maratonu ile başlayan 1 kilometrelik maratona Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz, meclis üyeleri ile çok sayıda amatör sporcu katıldı. 70 SPORCU Festivalin ikinci bölümünde yarışmacılar toplam 12 kilometrelik parkurda yarıştı. Yarışmanın startını İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu verdi ve tüm yarışmacılara başarılar diledi. Büyük Erkekler, Genç Erkekler ve Bayanlar olmak üzere üç kategoride toplam 70 sporcunun katıldığı yarışmada ödül kazananlara madalyalarını Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, İlçe başkanı Polat Manduz ve meclis üyeleri verdi. Büyük erkekler kategorisinde birinciliği Furkan Ceylan elde ederken, 2. liği Mert Ayyıldız, 3. lüğü Abdullah Kutat Hitit kazandı, Genç erkeklerde Ümmet Adıgüzel birinci, Erdem Gürsoy ikinci, İsmail Çavuşoğlu üçüncü oldu. Bayanlar kategorisinde ise Kezban Karakoyun birinci, Nagi Alat ikinci, Bensu Yıldız ise üçüncü oldu. Yarışmada birinci seçilen yarışmacılara bisiklet hediye edildi. FESTİVAL GELENEKSEL HALE GELECEK Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu sportif faaliyetlere bundan sonra da önem vereceklerini belirterek festivalin geleneksel hale geleceği müjdesini vererek, Festivale ilgi çok büyük demek ki ihtiyaç var. Bundan sonra da buna benzer festivaller yapmaya çalışacağız. Sporun Karabağlar da daha da yayılması için el birliğiyle çalışacağımıza inanıyorum dedi. Sporu halka yaymak, spor yapmayı özendirmek ve bisikletin günlük yaşamda çok rahat kullanıldığını göstermeyi amaçladıklarını belirten Selvitopu, Beş yıllık süre içinde Karabağlar da spor yapabilme alanlarını Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yaratacağız. Daha önce Dostluk Bulvarı Büyükşehir Belediyesi ile birlikte açılmıştı. Şimdi iki bulvar daha açılacak. Büyükşehir Belediyesi bu bulvarlara bisiklet yolları ayırarak bisiklet kullanımını topluma yayma projesi gerçekleşmiş olacak diye konuştu. DANS GÖSTERİLERİ VE ÇEKİLİŞ Bisiklet Festivali ödül töreninin ardından Karabağlar Belediyesi nin ritim grubu, İzmir Üniversitesi Modern Dans Topluluğu ve İzmir Folklor Derneği nin gösterileri geceye renk kattı. Festivalde ayrıca, yarışmaya katılanlar arasında bisiklet, IPAD, MP3 çalar hediyeleri için çekiliş yapıldı. Kurayla belirlenen şanslı talihlilere hediyeleri verildi.

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :1-8. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZKAB, 2. yılını Selvitopu yla kutladı Merkezi Karabağlar'da bulunan

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Sayfası :16. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Haklarını öğrenen kadınlar sertifika

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :15. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf. Sportmen ilavesi Sayfası :2. Syf Sayfası :31. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZTO dan Selvitopu ve ekibine

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :9. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :5. Syf Karabağlar'da imece usulü iftar Arap Hasan Mahallesi sakinleri esnaf ile ele ele vererek iftar yemeği düzenledi. Karabağlar

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :5. Syf Selvitopu ndan Gazze mesajı: Dünyanın kardeşliğe ihtiyacı var Maliyeciler Mahallesi'nde düzenlenen iftar yemeğine katılan

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8.syf Sayfası :7.syf Sayfası :7.syf Sayfası :9.syf Sayfası : 7.syf Sayfası :5. Syf Sayfası :1.syf Sayfası :1-4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi'nden okullara destek Karabağlar

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :2. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Sosyal projelerde sivil toplum kuruluşlarına

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :7. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :13. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi KARABAĞLAR'DA "STRATEJİK PLAN MUTLULUĞU Karabağlar Belediyesi stratejik

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :3. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :1-5. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'ın semt evlerinde şenlik var

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :11. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Selvitopu

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :5. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi tam kadro halk gününde Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, belediye başkan yardımcıları,

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :3. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :1-3. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-4. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :8. SYF BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU YENİ VİZYON GAZETESİ Sayfası :8. Syf Sayfası :8. Syf Karabağlar Belediyesi spora da önem veriyor Karabağlar Belediyesi

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :14. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'da söz yine halkın!

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :7. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası : 12. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :1-3. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :1. Syf Sayfası

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Son Dakika KARABAĞLAR BELEDİYE BAŞKANI MUHİTTİN SELVİTOPU: Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, belediye tarafından

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :9. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da miniklere okul seti Karabağlar Belediyesi,

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-4. Syf Sayfası :1-4. Syf Sayfası :6. Syf Yayın Tarihi :30.052014 Sayfası :5. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da bir ilk

Detaylı

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI Bodrum, Global Run ile festival coşkusuna hazırlanıyor Global Yatırım Holding in, Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde 4 üncü kez gerçekleştireceği Global Run Bodrum

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :5. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :1-9. Syf SON DAKİKA GAZETESİ BALKAN GÜNLÜĞÜ GAZETESİ Sayfası :7. Syf Sayfası :11.

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi BAŞKAN SELVİTOPU NDAN ÜCRETSİZ KURSLARA DAVET Karabağlar

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :9. Syf BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf Sayfası

Detaylı

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ŞEHİT ASTEĞMEN KUBİLAY ANISINA DÜZENLENEN 7. CUMHURİYET ŞEHİTLERİ ULUSAL KOŞUSU STATÜSÜ 23 ARALIK 2013 / İZMİR

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ŞEHİT ASTEĞMEN KUBİLAY ANISINA DÜZENLENEN 7. CUMHURİYET ŞEHİTLERİ ULUSAL KOŞUSU STATÜSÜ 23 ARALIK 2013 / İZMİR İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ŞEHİT ASTEĞMEN KUBİLAY ANISINA DÜZENLENEN 7. CUMHURİYET ŞEHİTLERİ ULUSAL KOŞUSU STATÜSÜ 23 ARALIK 2013 / İZMİR 23 Aralık 2013 tarihinde saat 08:15 'te gerçekleşecek

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :1-8. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Kentsel Dönüşümde Ortak Adım Atacaklar

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :4. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar halkı Kültür Merkezi istedi Karabağlar Belediyesi nin halkın istekleri doğrultusunda bölgeye kazandıracağı

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-4. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :1-9. Syf Sayfası :22. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Engelli ressam, resim sevgisini köylülere aşılıyor Karabağlar'a

Detaylı

BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU Bodrum da, Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından düzenlenen Türkiye Su jeti ve Flyboard Şampiyonası nın 1 inci ayak yarışları ödül töreni ile sona

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :1-9. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :1-4. Syf Sayfası :1-4. Syf Sayfası :19. Syf Sayfası :2. Syf SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :2. Syf Sayfası :16.

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :2. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :15. Syf Sayfası :14. Syf SON DAKİKA

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'da her gün 800 kişiye iftar Karabağlar Belediyesi Ramazan ayı boyunca her gün 4 noktada,

Detaylı

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.)

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) Sporun nabzını 20 ayrı branşta verdiği hizmetle elinde tutan Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden; Türkiye'nin ilk ve tek spor organizasyon

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :9. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :3. Syf Son Dakika Gazetesi Sayfası :İnternet Sitesi Selvitopu ndan 'kent kimliği'

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Meslekdaşlardan Selvitopu na Ziyaret Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İzmir Şubesi yönetimi, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin

Detaylı

TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU BAŞKANLIĞI KUŞADASI TRİATLONU SPORTOTO TÜRKİYE KUPASI FINAL YARIŞMASI PARKUR DEĞİŞİKLİĞİ

TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU BAŞKANLIĞI KUŞADASI TRİATLONU SPORTOTO TÜRKİYE KUPASI FINAL YARIŞMASI PARKUR DEĞİŞİKLİĞİ KUŞADASI TRİATLONU SPORTOTO TÜRKİYE KUPASI FINAL YARIŞMASI PARKUR DEĞİŞİKLİĞİ 24-25 Eylül 2016 tarihlerinde yapılacak olan Kuşadası Triatlonu Sportoto Türkiye Kupası Final Yarışları için 16 Ağustos 2016

Detaylı

KAYAK & SNOWBOARD 2012/2013

KAYAK & SNOWBOARD 2012/2013 KAYAK & SNOWBOARD 2012/2013 BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR KAYAK & SNOWBOARD BRANŞI; 4 Kayak/ Snowboard Antrenörü,lisanslı 11 snowboard sporcusu,17 alp disiplini kayak sporcusu ve 150 Temel Eğitim öğrencisiyle

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :17. Syf Sayfası :1-9. Syf BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :24. Syf. (Sosyal Demokrat Belediyecilik Eki) Karabağlar da asansörler mercek altında Ġlçedeki bin 800 civarındaki

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Yayın Tarihi :31.056.2014 Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :3. Syf. Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi,

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-5 Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar 5 Yılda Modern Hale Dönüşecek Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu hedefinin Karabağlar ı

Detaylı

OYAK ta Görev Değişikliği Oyak Adana Çimento Sanayii T.A.Ş. Genel Müdürü

OYAK ta Görev Değişikliği Oyak Adana Çimento Sanayii T.A.Ş. Genel Müdürü Fabrika Haberleri OYAK ta Görev Değişikliği Oyak Adana Çimento Sanayii T.A.Ş. Genel Müdürü İsmail Erkovan ın, emekliye ayrılması sebebiyle yerine Oyak Bolu Çimento Sanayi A.Ş. Genel Müdürü K. Ümit Özel

Detaylı

FESTİVALİMİZ BU YIL 21-22-23 AĞUSTOS TARİHLERİNDE YAPILIYOR

FESTİVALİMİZ BU YIL 21-22-23 AĞUSTOS TARİHLERİNDE YAPILIYOR FESTİVALİMİZ BU YIL 21-22-23 AĞUSTOS TARİHLERİNDE YAPILIYOR 1 / 29 konuklara kültürel Geleneksel 43.sü ulusal varlıklarımızın düzenlenecek çapta ev hale sahipliği da gelmiş, adını yapmaya olan duyurmuş

Detaylı

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI Bodrum da bu yıl ilk kez düzenlenen tirhandil tipi ahşap yelken yarışlarında iki tekne çarpıştı. Yarışın ikinci etabında şamandırayı erken dönme çabası

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası : 3. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :13. Syf ANAYURT GAZETESİ EGE TELGRAF GAZETESİ Sayfası :7. Syf Sayfası :8. Syf HÜRSES

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :7. Syf SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :12. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da yüzlerce işçi nefes aldı: Temizlik ihalesi Karabağlar ilçesi

Detaylı

13. ULUSAL AÇIK SU YÜZME YARIŞLARI DEĞİRMENDERE GÖLCÜK KOCAELİ

13. ULUSAL AÇIK SU YÜZME YARIŞLARI DEĞİRMENDERE GÖLCÜK KOCAELİ 13. ULUSAL AÇIK SU YÜZME YARIŞLARI DEĞİRMENDERE GÖLCÜK KOCAELİ Yarışma Tarihi : 04 Ağustos 2018 Cumartesi Yer : Çınarlık Meydanı Değirmendere - Gölcük Kocaeli / Türkiye Son Başvuru : 02 Ağustos 2018 Perşembe

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :4. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf Yayın Tarihi :23.05.2014 Sayfası :5. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :17. Syf. Sayfası :16. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU : 1-8.syf : 1-9.syf : 1-9.syf : 1-5.syf : 7.syf : 9.syf : 1-9.syf : 7.syf : 1-9.syf : 9.syf : 1-5.syf : 1-5.syf : 5.syf Selvitopu ndan dönüşümde sosyal patlama uyarısı! İzmir de kentsel dönüşüme en çok

Detaylı

Bodrum Global Run 3'te başlıyor

Bodrum Global Run 3'te başlıyor Bodrum Global Run 3'te başlıyor Global Liman İşletmeleri nin Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde gerçekleştireceği Bodrum Global Run 3 için ön hazırlıklar tamamlandı, geri sayım başladı. Aralarında ünlü

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Yayın Tarihi :05.12.2014 Sayfası : 7.syf Yayın Tarihi :05.12.2014 Sayfası : 6.syf BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Yayın Tarihi :05.12.2014 Sayfası : 9.syf Yayın Tarihi :05.12.2014 Sayfası : 5.syf BASIN

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :13. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar modern hizmet binası için gün sayıyor Karabağlar

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :1-8. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Meclisi Sivas şehitlerin unutmadı Karabağlar Belediye

Detaylı

BODRUMLU ATLETLERDEN MADALYA VE REKOR YAĞMURU

BODRUMLU ATLETLERDEN MADALYA VE REKOR YAĞMURU BODRUMLU ATLETLERDEN MADALYA VE REKOR YAĞMURU Hafta sonunda İzmir de düzenlenen Türkiye Mastırlar Atletizm Şampiyonasına katılan 4 Bodrumlu atlet 3 Türkiye rekoru kırdı 6 birincilik bir ikincilik madalyası

Detaylı

BODRUM DA GLOBAL RUN ATLETİZM ŞENLİĞİ

BODRUM DA GLOBAL RUN ATLETİZM ŞENLİĞİ BODRUM DA GLOBAL RUN ATLETİZM ŞENLİĞİ 1.GLOBAL RUN HERKES BODRUM A KOŞUYOR YARIŞLARI BÜYÜK BİR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ Bodrum un ilk Global Yarışıları atletizm şenliği havasında gerçekleşti. Yaklaşık

Detaylı

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken, Yüzme, Basketbol ve Atıcılık

Detaylı

www.facebook.com/bbktr www.twitter.com/bbisiklet www.youtube.com/user/bbkcyclingtv bbisiklet@gmail.com TANITIM DOSYASI VİZYON Gelecekte olgun bir spor kültürünün oluştuğu ülkemizde bu reforma öncülük etmek.

Detaylı

RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ

RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bodrum Belediyesi Bodrumspor u ziyaret etti. Yeni sezon öncesi ilk hazırlık dönemini Yalı Çiftlik

Detaylı

AYLIK FAALİYET RAPORU

AYLIK FAALİYET RAPORU AYLIK FAALİYET RAPORU KASIM 2014 İBB Gençlik Meclisi tarafından AYLIK yapılan çalışma özetlerini içermektedir. www.ibbgenclikmeclisi.com İçindekiler İçindekiler 5.Dönem Vizyon ve Misyon 1 Temel Değerlerimiz

Detaylı

Trabzon Sezonu Türkiye Kulüpler Yarı Maraton Ligi Final 14 C. Türkiye Atletizm Federasyonu Trabzon Atletizm İl Temsilciliği

Trabzon Sezonu Türkiye Kulüpler Yarı Maraton Ligi Final 14 C. Türkiye Atletizm Federasyonu Trabzon Atletizm İl Temsilciliği Atletizm İl Temsilciliği 218 Sezonu Türkiye Kulüpler Yarı Maraton Ligi Yarışma Adı : Mesafe : Kategori : Yarışma Yeri : 218 Sezonu Türkiye Kulüpler Yarı Maraton Ligi 21 km. Bayan Yarışma Tarihi : 18 Şubat

Detaylı

21 NİSAN 2015 SALI SAAT 15:30 KONGRE MEYDANI

21 NİSAN 2015 SALI SAAT 15:30 KONGRE MEYDANI 21 NİSAN 2015 SALI SAAT 15:30 1. ÇOCUK MECLİSİ BAŞKANI NARİN TAMYİĞİT'İN KONUŞMASI 2. EDİRNE FOLKLOR EĞİTİM MERKEZİ HALK OYUNLARI 3. MAKEDONYA/ HALK OYUNLARI 4. ESKİTAŞLI ŞEHİT ER RECEP SAVAŞ SİNAR İLKOKULU

Detaylı

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ. CUMHURİYET KOŞUSU ve ÇOCUK MARATONU

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ. CUMHURİYET KOŞUSU ve ÇOCUK MARATONU KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ CUMHURİYET KOŞUSU ve ÇOCUK MARATONU Kocaeli Büyükşehir Belediyesi nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde tertiplediği ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü,

Detaylı

KOACELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRKİYE AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI KOCAELİ

KOACELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRKİYE AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI KOCAELİ KOACELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRKİYE AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI KOCAELİ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi nin en önemli etkinliklerinden biri olan Türkiye Açık Su Yüzme Şampiyonası Gençlik Hizmetleri ve Spor

Detaylı

2016 İSTANBUL HALK TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI

2016 İSTANBUL HALK TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI 2016 İSTANBUL HALK TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI Federasyonumuzun 2016 sezonu faaliyet programında yer alan İstanbul Triatlonu 21 Ağustos 2016 tarihinde İstanbul ilinde yapılacaktır. Yarışmaların festival

Detaylı

İZMİR DUATLONU YARIŞMA TALİMATI

İZMİR DUATLONU YARIŞMA TALİMATI İZMİR DUATLONU YARIŞMA TALİMATI Federasyonumuzun 2015 faaliyet programında yer alan İzmir Duatlonu 07-08 Mart 2015 tarihinde İzmir ilinde İnciraltı Kent ormanı mevkiinde yapılacaktır. İZMİR DUATLONU (PUANLI)YARIŞMA

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi Farkındalık Yaratacak

Detaylı

Pist Açılış Yarışmaları (Koşular)

Pist Açılış Yarışmaları (Koşular) Yarışma Bilgileri Yarışma Adı : Yarışmanın Yapıldığı İl : Denizli Kategori : Yıldız Erkek Tarih : Katılan Sporcu Sayısı : Katılan Okul Sayısı : 12 Şubat 2017 27 Göğüs Yarışma : 100 Metre Baraj si: Göğüs

Detaylı

T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI

T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÜNİVERSİTELER ARASI SPOR MÜSABAKALARI YILLIK FAALİYET RAPORU HAZIRLAYANLAR Şef G. Ali AKYOL Bil. İşl. Halil

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :1-16. Syf Yayın Tarihi :06.12.2013 Sayfası :10.Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :7. Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :1-11. Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 9 ( 16 Şubat 01 Mart 2015 ) Sayfa 1 BASKETBOL KÜÇÜK BASKETBOL Küçük basketbol takımımız, Bayrampaşa Sancak Ortaokulu ile oynadığı İstanbul İl Elemeleri Grup Finali ni kaybetti. Yoluna, gelişim

Detaylı

TÜRKİYE KAYAK FEDERASYONU KAYAKLI KOŞU VE TEKERLEKLİ KAYAK YARIŞMA TALİMATI

TÜRKİYE KAYAK FEDERASYONU KAYAKLI KOŞU VE TEKERLEKLİ KAYAK YARIŞMA TALİMATI TÜRKİYE KAYAK FEDERASYONU KAYAKLI KOŞU VE TEKERLEKLİ KAYAK YARIŞMA TALİMATI Kayaklı Koşu - Tekerlekli Kayak Yarışmaları Temel Kuralları Kayaklı Koşu Yarışmaları; 1. Kayaklı Koşu yarışmaları; erkekler ve

Detaylı

BÜLTEN -1- ÇUBUK/ANKARA. [Metni yazın]

BÜLTEN -1- ÇUBUK/ANKARA. [Metni yazın] BÜLTEN -1- ÇUBUK/ANKARA LL L 1. Organizatörler ALTUN HEDEF GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ İletişim: Şöhret ALTUN Mobile/WhatsApp: 0536 500 05 73 Ömer Metin AVCIOĞLU Mobile/WhatsApp : 0553 493 24 58 Web sayfası:

Detaylı

Denizli Aquatlonu Küçükler Türkiye Finali Ve Yıldızlar, Gençler, Elitler Yarış Talimatı

Denizli Aquatlonu Küçükler Türkiye Finali Ve Yıldızlar, Gençler, Elitler Yarış Talimatı Denizli Aquatlonu Küçükler Türkiye Finali Ve Yıldızlar, Gençler, Elitler Yarış Talimatı Federasyonumuzun faaliyet programında yer alan Denizli Aquatlon yarışları 01-02 Kasım 2014 tarihinde Denizli Pamukkale

Detaylı

11. ULUSAL AÇIK SU TÜRKİYE YÜZME ŞAMPİYONASI DEĞİRMENDERE GÖLCÜK KOCAELİ

11. ULUSAL AÇIK SU TÜRKİYE YÜZME ŞAMPİYONASI DEĞİRMENDERE GÖLCÜK KOCAELİ 11. ULUSAL AÇIK SU TÜRKİYE YÜZME ŞAMPİYONASI DEĞİRMENDERE GÖLCÜK KOCAELİ Yarışma Tarihi Yer Son Başvuru ORGANİZASYON 06 Ağustos 2016 Cumartesi Çınarlık Meydanı Değirmendere - Gölcük Kocaeli / Türkiye 04

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 8 ( 17 Şubat 02 Mart 2014) Sayfa 1 ATLETİZM ATLETİZM İSTANBUL ŞAMPİYONASI DENEME YARIŞLARI SONUÇLARI ADI VE SOYADI SONUÇ YARIŞTIĞI BRANŞ DERECESİ ADI VE SOYADI SONUÇ YARIŞTIĞI BRANŞ DERECESİ

Detaylı

VETERAN ATLETLERDEN SELANİK ÇIKARTMASI

VETERAN ATLETLERDEN SELANİK ÇIKARTMASI VETERAN ATLETLERDEN SELANİK ÇIKARTMASI Bodrum dan atletlerinde katıldığı Balkan Veteran Atletizm Birliği tarafından düzenlenen ve 21 Eylül e kadar devam edecek şampiyonaya katılacak Türk sporcular, Selanik

Detaylı

BODRUM DA ENDURO HEYECANI BAŞLADI

BODRUM DA ENDURO HEYECANI BAŞLADI BODRUM DA BAŞLADI ENDURO HEYECANI Bodrum da, Türkiye Enduro Şampiyonası nın Dünya süpersport şampiyonu Kenan Sofuoğlu nun adı verilen 6 ncı ve son ayak yarışları magazin startı ile başladı. TMF (Türkiye

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Sayfası :1-3. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :1. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :1-3. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da

Detaylı

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor ADA DA ŞENLİK VARDI Bu yıl 6 ncısı düzenlenen Karaada Şenlikleri nde Bodrum un eski gelenekleri canlandırıldı. Şenliklerde, yelken, oltayla balık avlama ve çocuk oyunları gibi pek çok etkinlikte dereceye

Detaylı

BRANŞ YÖNETMELİĞİ UYGULAMA ESAS VE USULLERİ

BRANŞ YÖNETMELİĞİ UYGULAMA ESAS VE USULLERİ NİLÜFER BELEDİYESİ 15. ULUSLARARASI SPOR ŞENLİKLERİ BRANŞ TARİH YÜZME AMAÇLARIMIZ: BRANŞ YÖNETMELİĞİ UYGULAMA ESAS VE USULLERİ İnsan sağlığı için temel etkinlik olan spor yapma bilincinin, çocuklarımızda

Detaylı

KOÇ SPOR FEST TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KAYAK VE SNOWBOARD ŞAMPİYONASI YARIŞMA TALİMATI

KOÇ SPOR FEST TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KAYAK VE SNOWBOARD ŞAMPİYONASI YARIŞMA TALİMATI KOÇ SPOR FEST TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KAYAK VE SNOWBOARD ŞAMPİYONASI YARIŞMA TALİMATI 1. Koç Spor Fest Türkiye Üniversiteler Kayak ve Snowboard Şampiyonası 28 Şubat - 4 Mart 2018 tarihleri arasında Koç Holding

Detaylı

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi 20 MAYIS 2013 0 212 260 23 60-0 212 260 52 29 %50 ye varan indirimler Federasyona katıldılar TÜRKİYE Spor Yazarları Derneği nde İstanbul Muhtarlar Federasyonu Yönetim Kurulu ve Beşiktaş Muhtarlar Derneği

Detaylı

ULUSLARARASI AUDI AQUAMASTERS KISA KULVAR YÜZME ŞAMPİYONASI

ULUSLARARASI AUDI AQUAMASTERS KISA KULVAR YÜZME ŞAMPİYONASI 19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI ULUSLARARASI KISA KULVAR AQUAMASTERS YÜZME ŞAMPİYONASI 18-21 Mayıs 2016 ULUSLARARASI AQUAMASTERS AÇIK SU MARATONU 22 Mayıs 2016 19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA,

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

Tam yağlı süt ürünleri tüketen erkeklere kötü haber

Tam yağlı süt ürünleri tüketen erkeklere kötü haber Tam yağlı süt ürünleri tüketen erkeklere kötü haber Sağlıklı, güçlü kuvvetli bir erkeksiniz ama çocuğunuz olmuyorsa bu önemli sorunun sebebi yediklerinizle ilgili olabilir. Erkekler üzerinde yapılan bilimsel

Detaylı

Tek Rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe

Tek Rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe Tek Rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe Bodrum Yüzme İhtisas Kulübü nün 4 sporcusu İstanbul da düzenlenen 13+ yaş milli takım seçmelerinde Galatasaray ve Fenerbahçe gibi yüzmede birinciliği bırakmayan

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'da aşı zamanı Karabağlar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ilçe sınırları

Detaylı

NİLÜFER BELEDİYESİ 16. ULUSLARARASI SPOR ŞENLİKLERİ BRANŞ YÖNETMELİĞİ UYGULAMA ESAS VE USÜLLERİ

NİLÜFER BELEDİYESİ 16. ULUSLARARASI SPOR ŞENLİKLERİ BRANŞ YÖNETMELİĞİ UYGULAMA ESAS VE USÜLLERİ NİLÜFER BELEDİYESİ 16. ULUSLARARASI SPOR ŞENLİKLERİ BRANŞ TARİH BRANŞ YÖNETMELİĞİ UYGULAMA ESAS VE USÜLLERİ YÜZME AMAÇLARIMIZ: İnsan sağlığı için temel etkinlik olan spor yapma bilincinin, çocuklarımızda

Detaylı

Güneş (Kıbrıs) 17 11 2014

Güneş (Kıbrıs) 17 11 2014 Güneş (Kıbrıs) 17 11 2014 Demokrat Bakış (Kıbrıs) 17 11 2014 www.kibrisinternetgazetesi.com 17 11 2014 EROĞLU, KARTAL BELEDİYE BAŞKANI ÖZ VE TC ESKİ BAKANLARINDAN GÜREL İ KABUL ETTİ CUMHURBAŞKANI EROĞLU,

Detaylı

11. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası 15-17 Ağustos 2014 / Erzurum

11. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası 15-17 Ağustos 2014 / Erzurum Kayıt Tarihi ; 4 Ağustos 04 Müsabaka Tarihi ; 5-7 Ağustos 04 Spor Salonu ; Erzurum Buz Hokey Salonu Yakutiye / Erzurum Kategoriler ; Minik - Yıldız Ümit - Genç Büyük ve Veteranlar Ferdi - Kata ve Kumite

Detaylı

Küçükler ve Yıldızlar Bölgesel Kros Ligi (EGE)2.Kademe Yarışmaları Denizli

Küçükler ve Yıldızlar Bölgesel Kros Ligi (EGE)2.Kademe Yarışmaları Denizli Türkiye Atletizm Federasyonu Atletizm İl Temsilciliği Küçükler ve Yıldızlar Bölgesel Kros Ligi (EGE)2.Kademe Yarışmaları Yarışma Adı : Mesafe : Kategori : Yarışma Yeri : Yarışma Tarihi-Saati : Sporcu Sayısı

Detaylı

ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI ODTÜ OPEN 18 SPRINT CUP BÜLTEN 1

ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI ODTÜ OPEN 18 SPRINT CUP BÜLTEN 1 ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI ODTÜ OPEN 18 SPRINT CUP BÜLTEN 1 Organizasyon ODTÜ Orienteering ve Navigasyon Takımı tarafından gerçekleştirilecek olan ODTÜ OPEN 2018 SPRINT CUP, 29-30 Eylül 2018

Detaylı

ULUSLAR ARASI BARIŞ İÇİN KOŞUYORUM / I RUN 4 PEACE MARATONU TARİHİ GELİBOLU YARIMADASI 2015 100. YIL ÇANAKKALE ZAFERİ SPONSORLUK DOSYASI

ULUSLAR ARASI BARIŞ İÇİN KOŞUYORUM / I RUN 4 PEACE MARATONU TARİHİ GELİBOLU YARIMADASI 2015 100. YIL ÇANAKKALE ZAFERİ SPONSORLUK DOSYASI ULUSLAR ARASI BARIŞ İÇİN KOŞUYORUM / I RUN 4 PEACE MARATONU TARİHİ GELİBOLU YARIMADASI 2015 100. YIL ÇANAKKALE ZAFERİ SPONSORLUK DOSYASI BARIŞ İÇİN KOŞUYORUM / I RUN 4 PEACE Çanakkale zaferinin 100.yılında

Detaylı

TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU 2009-2010 YILLARI FAALİYET RAPORU

TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU 2009-2010 YILLARI FAALİYET RAPORU TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU 2009-2010 YILLARI FAALİYET RAPORU Türkiye Golf Federasyonu nun 2009-10 yılları faaliyet raporu aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. ULUSAL SPORTİF FAALİYETLER 2009 Yılı Faaliyetleri

Detaylı

24-29, 30-34, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, 60+

24-29, 30-34, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, 60+ İZNİK TRIATLON YARIŞ TALİMATNAMESİ (GENÇLER HARİÇ TÜM KATEGORİLER PUANLI ) Federasyonumuzun 2014 yılı faaliyet programında yer alan Sprint Mesafe İznik Triatlon Yarışı 29 Haziran2014 Pazar günü İznik de

Detaylı

Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı

Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katıldığı Hollanda Utrecht Turizm Fuarı nda, Bodrum standında yapılan çekiliş ile 9 talihliye

Detaylı

12. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası Ağustos 2015 / Erzurum

12. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası Ağustos 2015 / Erzurum Kayıt Tarihi ; 05 Ağustos 05 Müsabaka Tarihi ; 06-09 Ağustos 05 Spor Salonu ; Erzurum Buz Hokey Arena Yakutiye / Erzurum Kategoriler ; Minik - Yıldız Ümit - Genç Büyük ve Veteranlar Ferdi - Kata ve Kumite

Detaylı

KOCAELİ AÇIKSU YÜZME ŞAMPİYONASI

KOCAELİ AÇIKSU YÜZME ŞAMPİYONASI KOCAELİ AÇIKSU YÜZME ŞAMPİYONASI 2016 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi nin en önemli etkinliklerinden biri olan Kocaeli Açıksu Yüzme Şampiyonası Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Yüzme Federasyonu

Detaylı

BODRUMLU ATLETLERDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA 6 REKOR 14 MADALYA

BODRUMLU ATLETLERDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA 6 REKOR 14 MADALYA BODRUMLU ATLETLERDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA 6 REKOR 14 MADALYA Atletizm Federasyonu ve İstanbul Masterlar Kulübü tarafından İstanbul da düzenlenen Türkiye Atletizm Masterlar Salon Şampiyonası na Bodrum

Detaylı

EĞİRDİR SPOR TOTO TRİATLON TÜRKİYE FİNALİ VE KÜÇÜKLER AQUATLON YARIŞ TALİMATNAMESİ (TÜM KATEGORİLER PUANLIDIR)

EĞİRDİR SPOR TOTO TRİATLON TÜRKİYE FİNALİ VE KÜÇÜKLER AQUATLON YARIŞ TALİMATNAMESİ (TÜM KATEGORİLER PUANLIDIR) EĞİRDİR SPOR TOTO TRİATLON TÜRKİYE FİNALİ VE KÜÇÜKLER AQUATLON YARIŞ TALİMATNAMESİ (TÜM KATEGORİLER PUANLIDIR) Federasyonumuzun 2014 yılı faaliyet programında yer alan Eğirdir Triatlon ve Küçükler Aquatlon

Detaylı

İZMİR HALK DUATLONU YARIŞMA TALİMATI

İZMİR HALK DUATLONU YARIŞMA TALİMATI İZMİR HALK DUATLONU YARIŞMA TALİMATI Federasyonumuzun 2016 sezonu faaliyet programında yer alan İzmir Duatlonu 19-20 Mart 2016 tarihinde İzmir ilinde Balçova-İnciraltı Kent ormanı mevkiinde Türkiye Şampiyonası

Detaylı

Özcan Işıklar Belediye Başkanı

Özcan Işıklar Belediye Başkanı Değerli halkımız, 1961 yılında Yoğurt Bayramı olarak başlayan bu etkinlik 1984 yılından beri festival olarak sürmektedir. Bu yıl 55. kez düzenlenen Silivri Yoğurt Festivali nin öncelikli amacı halkımızın

Detaylı

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken ve Yüzme branşlarında faaliyet göstermekteyiz.

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken ve Yüzme branşlarında faaliyet göstermekteyiz. ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2013 YILI FAALİYET RAPORU Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken ve Yüzme branşlarında faaliyet

Detaylı