Bodrum Bosay Group şirketi; Bodrum Bosay Yönetim Ltd ve Bosay Sigorta olmak üzere 2 şirketten oluşmaktadır.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Bodrum Bosay Group şirketi; Bodrum Bosay Yönetim Ltd ve Bosay Sigorta olmak üzere 2 şirketten oluşmaktadır."

Transkript

1 9 Ocak 2015, Bodrum Bodrum Bosay Group şirketi; Bodrum Bosay Yönetim Ltd ve Bosay Sigorta olmak üzere 2 şirketten oluşmaktadır. Grup şirketin ortakları; Ayşe Oya Biçer, 1961 Balıkesir doğumlu, Ege Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu Ebru Yıldırım, 1972 İzmit doğumlu, Uludağ Üniversitesi Turizm İşletmeciliği mezunu Site yönetimi yapan, Bodrum Bosay Yönetim Limited şirketi olarak sunduğumuz hizmetler aşağıdaki gibidir. Saygılarımızla, Ebru Yıldırım & A. Oya Biçer

2 Personel İstihdamı; Alt yapıyı bilmelerinden dolayı öncelikle mevcut personel ile çalışmaya devam edilir. Yönetime başladığımız ilk haftalarda, eğitime tabi tutulurlar ve çalışma şartlarımıza ve prensiplerimize uygunluklarına bakılır. Eğer şirketimiz için uygun olmazlarsa söz konusu personel yerine yenisi istihdam edilir. Sitenizde ortak alan bakım, hahçe ve havuz için 1 personel çalıştığı gözlemlenmiştir. Ancak mevcut durumun son derece bakımsız olması ve belirli standardlara getirilebilmesi için, beraber çalışmamız halinde size sunulacak olan projelerin yanında, mutlaka personel sayısının da arttırılması gereklidir. SGK bildirimleri site bordrosu üzerinden yapılır ve prim ödemeleri bütçeden karşılanır. Ancak bu ödemelerin takip edilmesi, doğru SGK girişlerinin yapılması şirketimiz sorumluluğundadır. Personel çalışma rotaları ve havuz bahçe bakımı eğitimleri şirketimiz tarafından verilir. İş güvenliği eğitimi ise dışarıdan sertifikalı kişiler tarafından sağlanır. Bunun takibi ve organizasyonu yine şirketimiz tarafından yapılır. Personel Görev ve sorumlulukları; Personel görev çizelgeleri ve görev tarifleri tarafımızdan hazırlanıp, görev takibi yapılır. Bu program, her sitenin alt yapısına, ortak alan büyülüğüne ve personel sayısına göre özel olarak hazırlanır. Site girişleri, otopark alanı, çocuk parkı, sığınak alanı her türlü çöp, toz ve yapraklara karşı hergün düzenli süpürülüp temizlenir. Otopark, yürüyüş yollarındaki yabani otlar sürekli kontrol edilir. Kat Maliklerinin ev çöpleri, tarafımızdan belirlenen programa göre toplanır. Site çöp bidonlarının veya çöp toplama sahalarının etrafı her gün temizlenir. Güvenlik klübesi olan yerlerde, klübelerin içi ve camları herzaman temiz tutulur. Yağmur ızgaralarının içleri, özellikle kış aylarında su taşmalarını engelleme amaçlı hergün kontrol edilip, temizlenir. Yağmur, rüzgar gibi sebeplerle yola taşmış bahçe toprakları temizlenir.

3 Site dış duvarları veya çitlerinin kenarlarında biten otlar, atılmış çöpler, gazete kağıtları veya naylon torba vs sürekli toplanarak bölge temiz tutulur. Site yönlendirme tabelaları ve her türlü uyarı levhalarının temiz ve bakımlı olmasından sorumludur. Site bahçe malzemelerinin depolandığı alan düzenli ve temiz tutulur. Bahçe sulama hortumları kullanılmıyorsa düzenli olarak toplanır. Şirket zirai danışmanının belirleyeceği yaz-kış bakım programını uygular. Kış aylarında yabani otlar ile elle mücadele eder. Çim sahadaki yapraklar, kuru dallar, kuru çiçekler düzenli olarak toplanır. Tespit edilen her türlü bitki ve ağaç hastalıkları log book ta kayıt altına alınır. Şirkete haber verilir. Havuzun yapısal olarak ciddi sorunları bulunmaktadır. Şirketimizle çalışma kararı almanız halinde, sizlere konuyla ilgili projelerimiz sunulacaktır. Havuzu, yüzülebilir ve kanunen olması gerekli değerlerde tutabilmek için günlük temizlik ve kimyasal dozajlamasını yapar ve kayıt altına alır. Havuzun açılış tarihinden itibaren, sıcaklığın çok fazla olduğu yüksek sezon dışında her sabah, yüksek sezonda ise sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde iki kez havuzun değerleri ölçülür ve tarafımızdan temin edilen havuz log book lara kaydedilir. Bu değerler haftada bir kez, hem çalıştığımız firma tarafından hem de şirketimiz Teknik Müdürü tarafından periodik kontrol edilir, problem var ise gerekli önlemler alınır. Havuz kimyasallarının stoklarının tutulur ve havuz etrafı ve savaklarının herzaman temiz olmasını sağlar. Siteye gelen ortak alan faturalarının veya yazıların düzenli olarak yönetim ofisine ulaştırılması. Siteye dışarıdan gelen ziyretçilerin takip edilerek, log book a kaydedilmesi. Çevre aydınlatmalarının rutin kontrollerinin yapılması. Bahçe sulama sistemlerinin rutin kontrollerinin yapılması. Şirketimiz tarafından temin edilen log book lara, günlük olarak yapılan işler veya siteye girenler, teslim alınan malzemeler vs kayıt altına alınır. Var ise ortak alan tuvaletlerinin temizlenmesi, temiz tutulması. Gerekli temizlik malzemelerinin tespit edilerek, bütçeden tedarik edilmesi.

4 Şirketimiz tarafından sunulan hizmetler; Teknik müdürümüz ve/veya site kontrolörümüz, haftada minimum 2 kez siteleri denetlerler. Ortak yaşam alanında, çevresi örtülmemiş düzensiz çöp sahası veya bozulmuş, esnemiş çevre çitleri gibi estetik görünüş veya düzgün yapılmamış rogar kapakları, yağmur drenajları gibi sitenin güvenliği nedeni ile yapılması gerekli işleri önermek ve bunları projeye dönüştürüp gerçekleştirmek. Sitenin kullandığı pis su arıtma sistemi var ise, bu sistemin yıllık bakım anlaşmalarını yapmak, günlük rutin kontrollerini takip etmek ve yerel yönetimler içindeki ilgili birimlere gerekli raporları sunmak. Kullanılan kuyu var ise, bu kuyu ile ilgili mikrobiyolojik tahlilleri yaptırmak, kuyunun verimliliğini arttırıcı önlemleri ve işletme sistemini oluşturmak. Site içerisinde, eğer yoksa standartlara uygun çöp toplama alanı oluşturulur. Belediyenin çöpü düzenli alması kontrol edilir. Sitede gece bekçisi uygulaması yoksa, azami güvenlik önlemleriyle ilgili alınacak tedbirler tespit edilerek, uygulamaya koyulur. Yönetimi devraldığımızda, sitenin tüm yasal uyarı levhaları kontrol edilir, eksik olanlar derhal tamamlanır. Tamamlandıktan sonra bu tabelaların günlük kontrolleri, site çalışanı tarafından yapılır. Personel işyeri güvenliği eğitimin sağlanması. Yaz başında bütün elektrik motorları (havuz, kuyu ve arıtma dahil) çalıştırılarak kontrol edilir. Personel tarafından tutulan bahçe ekipman stoklarının haftalık kontrolü yapılır, eksik malzemelerin siparişleri verilir. Bildirilen arızaların yapım süreci ve iş bitimi tarafımızdan kontrol edilir. Siteye gelen, Belediye, Çevre Sağlık, resmi evraklar ve bildirimler tarafımızdan takip edilir. Kat malikleri arasında yazışma grubu oluşturularak, düzenli bilgi akışı sağlanır. Bu bilgiler faaliyet raporu, kötü hava şartlarından sonra sitenin genel durumu veya vergi ödemesi hatırlatmaları gibidir. Tüm yazışmalar İngilizce (eğer yabancı kat malikleri de var ise) ve Türkçe olmak üzere çift dil yapılır.

5 Sitede yapılması gereken işler projelendirilir, fiyat çalışması yapıldıktan sonra, Olağan veya Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı nda Kat Malikleri arasında oylamaya sunulur. Bu projeler yatırım kalemi olabileceği gibi, yapılacak makine bakımı veya bahçe iyileştirmesi ile ilgili de olabilir. Kat Malikleri arasından seçilecek bir denetçi tarafından hesaplar kontrol edilerek onaylanır ve Genel Kurul Toplantılarında ibraya sunulur. Hesapların denetlenmesi için yönetim planında, belli bir zaman koyulmamışsa; bu denetim her üç ayda bir yapılır; bununla beraber haklı bir sebep çıkarsa, hesap denetlenmesi her zaman yapılabilir. Yapılması gereken tüm olağan ve olağanüstü genel kurul toplantıların, kanunda belirtilen yasal süre olan, toplantı tarihinden en az onbeş gün önce yasal çağrılarını yapar. Toplantı ile ilgili gündem maddelerini belirler ve öncesinde Kat maliklerine üzerinde düşünebilmeleri için gönderir. Her Genel Kurul öncesi, toplantıda Kat Malikleri onayına sunulmak üzere bir yıllık işletme projesi (=site bütçesi) hazırlanır. Toplanan aidatları ve avansları yatırmak ve gerektiğinde almak üzere muteber bir bankada site adına hesap açtırılır. Kat mülkiyetine ilişkin borç ve yükümlerini yerine getirmeyen kat maliklerine karşı, gerekirse dava ve icra takibi yapar. Kat maliklerine münferiden cari hesapları gönderilir. Her 3ayda bir gelir/gider hesapları gönderilir. Yerel yönetim kaynaklı, kat maliklerini ilgilendiren bilgiler paylaşılır. Acil durumlarda ulaşabilmek için telefon numarası sağlanır. Kat Maliklerinin münferit istekleriyle alakalı, diğer kat malikleri ile uyum sağlanarak işin yapılması sağlanır. Kat Malikleri Kanunu na uygun olarak; tapuda onaylanmış olan Yönetim Planına, bir ayrıcalık gözetmeksizin tüm Kat Maliklerinin uyması sağlanacaktır, bu konuda şirket avukatımızla ortak çalışılır.

6 Kat Malikleri Kanunu na uygun olarak muhasebe kayıtları şirketimizde Mali Müşavirimizin denetimi altında işletme defteri tutulur ve noter tasdikli işletme defterlerine kaydedilir, gelirgider evrakları düzenli dosyalanır. Personel bordroları, SGK ödemeleri ve diğer resmi kuruluşlarla olan işler, bizim kontrolmüzde, kendisi tarafından takip edilir. SGK Kanunlarına ugun olarak tüm personel site personeli olarak sigorta girişleri yapılacak ve site personeli özlük dosyaları ve iş sözleşmeleri oluşturulacaktır. Karar defteri ve işletme defteri düzgün olarak kayıt altında tutulur ve yasal sürelerde tasdik ettirilir. Hizmetlerimiz karşılığı alacağımız aylık ücret, KDV dahil aşağıdaki gibidir ev arası siteler 850TL ev arası siteler 1.150TL ev arası siteler 1.400TL ev arası siteler 1.600TL 35 ev yukarısı olan siteler karşılıklı görüşme ile fiyatlandırılır. Bulunduğu konum itibarı ile sitenizin yönetimi için size uygulayacağımız özel fiyat aylık-1.350tl dir. (Aylık muhasebe gideri buna dahil değildir, bütçeden ödenir)

7 Yönetimini yaptığımız bazı referans sitelerimiz; Park Bitez Complex Troya 1 On the Rocks Irmak Residence Berggruen 1 Hyder s Houses Panorama Court Paradise Court Gaia 1 Complex Gaia 2 Complex Pandora Complex Mandarin Apartments Marina Walk Apartments Bitez Gündoğan Gündoğan Gündoğan Gümüşlük Gümüşlük Gümüşlük Referanslarımız; Prof Doğan Erdoğan Pandora Sitesi Norman Jackson Anadolu Evleri Pandora Sitesi Mehmet Kozikoğlu Panorama Court

Ahmet Köylü sitesi Site yönetimi teklifi

Ahmet Köylü sitesi Site yönetimi teklifi Ahmet Köylü sitesi Site yönetimi teklifi Tatil Evlerim 20.01.2015 2015 SITE YONETIM TEKLIFI Bu teklif 2015 yılı için hazırlanmıştır. Teklifi mümkün olduğunca detaylı bir şekilde hazırlanmıştır, yine de

Detaylı

A-B BLOK 245 61 61 122 123 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 61 71 132 124

A-B BLOK 245 61 61 122 123 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 61 71 132 124 SAYFA : 1/8 PROJE ADI KONU ve TARİH VETRO CİTY RESİDENCE 01 ARALIK 2015 31 ARALIK 2015 AYLIK 1. GİRİŞ İstanbul ili, Esenyurt İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi 1992 Sokak 1239 ada 16.parsel olarak kayıtlı üzerinde

Detaylı

A-B BLOK 245 75 67 142 103 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 75 77 152(%59) 104

A-B BLOK 245 75 67 142 103 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 75 77 152(%59) 104 SAYFA : 1/8 PROJE ADI KONU ve TARİH VETRO CİTY RESİDENCE 01 OCAK 2016 31 OCAK 2016 AYLIK 1. GİRİŞ İstanbul ili, Esenyurt İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi 1992 Sokak 1239 ada 16.parsel olarak kayıtlı üzerinde

Detaylı

KIRGIZİSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ

KIRGIZİSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ KIRGIZİSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ GENEL HİZMETLER YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM KURULUŞ VE KAPSAM Amaç ve Kapsam; Madde 1. Bu yönerge, Üniversite personeli ve öğrencisinin genel sağlığının korunması ve

Detaylı

T.C. GEBZE BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI. Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/10 BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ:

T.C. GEBZE BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI. Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/10 BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ: GÖREV TANIMLARI Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/10 AMAÇ: BİRİNCİ BÖLÜM Madde 1) Bu yönetmeliğin amacı 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 48 nci maddesi, ISO 9001-2000 kapsamında, Görev,

Detaylı

2018 YILI HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU

2018 YILI HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU 2018 YILI HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU VİAPORT HOUSES & SUİTES Raporda mart ayında Sitemizde yapılmış olan faaliyetlerimiz yer almakta ve planlanan faaliyetlerimiz bulunmaktadır. Tel: 0216 222 01 71 Mail:

Detaylı

Çöpler mutlaka çöp torbası içinde ağızları bağlı ve muhafazalı şekilde en geç saat 21:00 e kadar çöp konteynerlerine konulmalıdır.

Çöpler mutlaka çöp torbası içinde ağızları bağlı ve muhafazalı şekilde en geç saat 21:00 e kadar çöp konteynerlerine konulmalıdır. Doğalkent Sitesi 2 Ağustos 2015 Sayın Malik, 16 Temmuz 2015 tarihli yazımız ile duyurulduğu üzere, 8 Ağustos Cumartesi saat 16:00 da yapılacak olan Olağan Genel Kurula sunulmak üzere hazırlanan, 1 Ağustos

Detaylı

2017 YILI TEMMUZ AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI TEMMUZ AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH TOYA MODA SİTESİ 2017 TEMMUZ AYI YÖNETİM HİZMETLERİ 1. SİTE TANITIMI VE ORGANİZASON ŞEMASI İstanbul ili, Küçükçekmece İlçesi, Tevfikbey Mahallesi 20 Temmuz Caddesi No:33 adres üzerinde

Detaylı

MARENEGRO (345, 346, 348, 350 Ve 352 Parseller) SİTESİ 01.04.2010-31.03.2012 DÖNEMİ İŞLETME BÜTÇESİ 24

MARENEGRO (345, 346, 348, 350 Ve 352 Parseller) SİTESİ 01.04.2010-31.03.2012 DÖNEMİ İŞLETME BÜTÇESİ 24 MARENEGRO (345, 346, 348, 350 Ve 352 Parseller) SİTESİ 01.04.2010-31.03.2012 DÖNEMİ İŞLETME BÜTÇESİ 24 NO AÇIKLAMA AYLIK BÜTÇE YILLIK BÜTÇE EŞİT PAYLI GİDERLER 91.625 2.199.000 1 PERSONEL GİDERLERİ 91.625

Detaylı

Başkanlık Makamı Onay Tarihi: 29.05.2015 Sayı: 230100

Başkanlık Makamı Onay Tarihi: 29.05.2015 Sayı: 230100 Başkanlık Makamı Onay Tarihi: 29.05.2015 Sayı: 230100 TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞI İKTİSADİ İŞLETMESİ YÖNERGESİ Amaç MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı; Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı

Detaylı

MAYA EVLERİ SİTESİ TEMMUZ 2015 TEMMUZ 2016 DÖNEMİ İŞLETME PROJESİ

MAYA EVLERİ SİTESİ TEMMUZ 2015 TEMMUZ 2016 DÖNEMİ İŞLETME PROJESİ MAYA EVLERİ SİTESİ TEMMUZ 2015 TEMMUZ 2016 DÖNEMİ İŞLETME PROJESİ Sakarya İli, Hendek İlçesi, Akova Mahallesi nde bulunan Maya Evleri Sitesi Yönetimi nin 01/07/2015 01/07/2016 dönemi işletme projesi aşağıdaki

Detaylı

TARİH: 31.12.2015 REVIZYON: 0 SAYFA : 1/25

TARİH: 31.12.2015 REVIZYON: 0 SAYFA : 1/25 SAYFA : 1/25 PROJE ADI KONU ve TARİH GÜNEŞLİ PARK EVLERİ SİTESİ 2015 ARALIK AYI 1. GİRİŞ İstanbul İli, Bağcılar ilçesi, 3303 Ada, 10 No lu parsel numaralarında tapuya kayıtlı taşınmazlar üzerine inşa edilen

Detaylı

AKBEL SİTE YÖNETİM HİZMETLERİ TEKLİFİ

AKBEL SİTE YÖNETİM HİZMETLERİ TEKLİFİ AKBEL SİTE YÖNETİM HİZMETLERİ TEKLİFİ Sayın Yetkili, Öncelikle, AKBEL SİTE YÖNETİMİ EMLAK VE ORGANİZASYON HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. olarak, siteniz için bu hizmet teklifini vermekten memnuniyet duymaktayız.

Detaylı

TÜRKİYE BUZ PATENİ FEDERASYONU 01.06.2010 31.12.2010 TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU

TÜRKİYE BUZ PATENİ FEDERASYONU 01.06.2010 31.12.2010 TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU TÜRKİYE BUZ PATENİ FEDERASYONU 01.06.2010 31.12.2010 TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU Türkiye Buz Pateni Federasyonu Denetim Kurulu 01.06.2010-31.12.2010 dönemine ait raporunu hazırlamak üzere 26

Detaylı

2017 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA SİTESİ 2017 OCAK AYI FAALİYET RAPORU 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU, ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel

Detaylı

SENDİKA VE KONFEDERASYONLARIN DENETİM ESASLARI VE TUTACAKLARI DEFTERLER İLE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ SİCİLİ HAKKINDA YÖNETMELİK YAYIMLANDI

SENDİKA VE KONFEDERASYONLARIN DENETİM ESASLARI VE TUTACAKLARI DEFTERLER İLE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ SİCİLİ HAKKINDA YÖNETMELİK YAYIMLANDI Sirküler Rapor 26.11.2013/201-1 SENDİKA VE KONFEDERASYONLARIN DENETİM ESASLARI VE TUTACAKLARI DEFTERLER İLE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ SİCİLİ HAKKINDA YÖNETMELİK YAYIMLANDI ÖZET : Yönetmelikte sendika ve konfederasyonların

Detaylı

T.C. KARPUZLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK VE ÇALIŞMA ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİĞİ

T.C. KARPUZLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK VE ÇALIŞMA ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİĞİ T.C. KARPUZLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK VE ÇALIŞMA ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanım Amaç MADDE 1- (1) Bu yönetmelik Karpuzlu

Detaylı

LABORATUVAR CİHAZLARI BAKIM ONARIM USUL VE ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Sorumluluk ve Tanımlar

LABORATUVAR CİHAZLARI BAKIM ONARIM USUL VE ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Sorumluluk ve Tanımlar LABORATUVAR CİHAZLARI BAKIM ONARIM USUL VE ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Sorumluluk ve Tanımlar Amaç MADDE 1-(1)İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Laboratuvarlarında bulunan

Detaylı

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ SGDB MUHASEBE, KESİN HESAP VE RAPORLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÖDENEK ONAYLAMA İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ SGDB MUHASEBE, KESİN HESAP VE RAPORLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÖDENEK ONAYLAMA İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ ÖDENEK ONAYLAMA İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ Bütçe ve Performans Programı Şube Müdürlüğü tarafından Muhasebata Gönderilen ödenek işlemlerine ilişkin Olarak say2000i sistemine kayıtların düşmesi Say2000i sistemi

Detaylı

ANKARA İLİ YENİMAHALLE İLÇESİ UĞUR SİTESİ DENETİM KURULU RAPORU

ANKARA İLİ YENİMAHALLE İLÇESİ UĞUR SİTESİ DENETİM KURULU RAPORU ANKARA İLİ YENİMAHALLE İLÇESİ UĞUR SİTESİ DENETİM KURULU RAPORU Uğur Sitesi Yönetiminin 01.01.2015-30.06.2015 tarihleri arasındaki döneme ait çalışmaları ve faaliyetleri denetlenmiş aşağıdaki hususlar

Detaylı

2017 AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU

2017 AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA 2017 AĞUSTOS AYI FAALİYET 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU VE ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde

Detaylı

VAN TİCARET VE SANAYİ ODASI

VAN TİCARET VE SANAYİ ODASI VAN TİCARET VE SANAYİ ODASI MALİ POLİTİKASI İÇİNDEKİLER 1- Amaç 2- Kapsam 3- Yasal ve mali çerçeve 4- Roller ve sorumluluklar 5- Banka ve nakit yönetimi 6- Bütçe 7- Mali yıl ve planlar 8- İhtiyatlar 9-

Detaylı

T.C ÇAYIROVA BELEDİYESİ HUKUK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

T.C ÇAYIROVA BELEDİYESİ HUKUK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ T.C ÇAYIROVA BELEDİYESİ HUKUK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ HUKUK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ORGANİZASYON ŞEMASI BELEDİYE BAŞKANI BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI HUKUK İŞLERİ MÜDÜRÜ AVUKAT BÜRO ELEMANI

Detaylı

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ SÜRECİ HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ SÜRECİ HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ SÜRECİ HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER 1 STAJIN TANIMI, SÜRESİ VE DÖNEMİ Staj, Karabük Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin, kamu ve özel

Detaylı

Afili Bankacılık tan Mali Müşavirlerimize Özel Ürün ve Hizmet Ayrıcalıklarımız

Afili Bankacılık tan Mali Müşavirlerimize Özel Ürün ve Hizmet Ayrıcalıklarımız Afili Bankacılık tan Mali Müşavirlerimize Özel Ürün ve Hizmet Ayrıcalıklarımız Mali Müşavirlerimizin çözüm ortağı olmak için yola çıktık Mali Müşavirlerimizin Ana bankası olmayı hedefliyoruz Özel ayrıcalıklar

Detaylı

(SGK) SOSYAL GÜVENLİK KURUMU DESTEK ve DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

(SGK) SOSYAL GÜVENLİK KURUMU DESTEK ve DANIŞMANLIK HİZMETLERİ (SGK) SOSYAL GÜVENLİK KURUMU DESTEK ve DANIŞMANLIK HİZMETLERİ ALBAX olarak sunduğumuz hizmetlerin tamamı «ekonomik fayda» yaratma üzerinedir. Bu nedenle hizmetlerimiz standart bir ücret ile değil «kazan-kazan»

Detaylı

01.01.2015 TARİHİ İTİBARİYLE VERGİ KANUNLARINDA YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER VE GÜNCEL HATIRLATMALAR

01.01.2015 TARİHİ İTİBARİYLE VERGİ KANUNLARINDA YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER VE GÜNCEL HATIRLATMALAR 2015-01 01.01.2015 TARİHİ İTİBARİYLE VERGİ KANUNLARINDA YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER VE GÜNCEL HATIRLATMALAR 01.01.2015 tarihi itibariyle Vergi Kanunlarında yapılan değişiklikler ve güncel hatırlatmalar aşağıda

Detaylı

SİTE YÖNETİMİ BÜTÇE YÖNETİMİ GÜVENLİK YÖNETİMİ SOSYAL TESİS YÖNETİMİ

SİTE YÖNETİMİ BÜTÇE YÖNETİMİ GÜVENLİK YÖNETİMİ SOSYAL TESİS YÖNETİMİ SİTE YÖNETİMİ TEMİZLİK YÖNETİMİ BÜTÇE YÖNETİMİ SİTE YÖNETİMİ TEMİZLİK YÖNETİMİ BÜTÇE YÖNETİMİ SİTE YÖNETİMİ TEMİZLİK YÖNETİMİ BÜTÇE YÖNETİMİ SİTE YÖNETİMİ TEMİZLİK YÖNETİMİ BÜTÇE YÖNETİMİ SİTE YÖNETİMİ

Detaylı

T.C. ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İŞLETME ve İŞTİRAKLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İŞLETME ve İŞTİRAKLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İŞLETME ve İŞTİRAKLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu yönetmeliğin amacı, İşletme ve İştirakler

Detaylı

2017 HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU

2017 HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA 2017 HAZİRAN AYI FAALİYET 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU VE ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde

Detaylı

SÖKTAŞ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Denetimden Sorumlu Komite Yönetmeliği

SÖKTAŞ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Denetimden Sorumlu Komite Yönetmeliği SÖKTAŞ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Denetimden Sorumlu Komite Yönetmeliği Bu Yönetmelik, Yönetim Kurulu nun 31/12/2012 tarih ve 926 sayılı kararı ile kabul edilmiş olup 15.04.2014 tarih ve 2014/11 sayılı

Detaylı

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA: 1/7

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA: 1/7 SAYFA: 1/7 PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA 01 MART-31 MART 2017 AYLIK FAALİYET 1. GİRİ İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde kurulu LAVİNYA MARMARA

Detaylı

VeriCity = SİTE YÖNETİMİ

VeriCity = SİTE YÖNETİMİ VERİ BİLİŞİM VeriCity = SİTE YÖNETİMİ Yaşamın hızlandığı ve insanların dikey ya da yatay konutlarda birbirini bile tanımadan yaşadığı sitelerde türlü sorunlar oluşmaktadır Adil gelir/gider dağılımı Yasal

Detaylı

ANIT PARK SİTESİ FAALİYET RAPORU

ANIT PARK SİTESİ FAALİYET RAPORU 1. GİRİŞ : İzmir ili, Bayraklı İlçesi, Yamanlar Mah. 7355. Sk. No: 203 adresinde bulunan ve Bayraklı Tapu Sicil Müdürlüğüne kayıtlı taşınmazlar üzerine inşa edilen 8 Blok ve 288 Bağımsız Bölümden ibaret,

Detaylı

Ömer Halisdemir Üniversitesi Niğde Zübeyde Hanım Sağlık Yüksekokulu

Ömer Halisdemir Üniversitesi Niğde Zübeyde Hanım Sağlık Yüksekokulu Ömer alisdemir Üniversitesi Niğde Zübeyde anım Sağlık Üç aylık Tüketim Malzemeleri Çıkış Raporu Bildirim İşlemleri TOPLAM SÜR 60 İŞ SÜRCİ er yıl Üç (3) er aylık periyotlar halinde TKYS den harcama yönetim

Detaylı

KULÜP TÜZÜĞÜ. Kuruluş ve Amaç MADDE 1 - amacı ile Çukurova Üniversitesi bünyesinde faaliyet göstermek üzere adında bir öğrenci kulübü kurulmuştur.

KULÜP TÜZÜĞÜ. Kuruluş ve Amaç MADDE 1 - amacı ile Çukurova Üniversitesi bünyesinde faaliyet göstermek üzere adında bir öğrenci kulübü kurulmuştur. KULÜP TÜZÜĞÜ EK - 3 Kuruluş ve Amaç MADDE 1 - amacı ile Çukurova Üniversitesi bünyesinde faaliyet göstermek üzere adında bir öğrenci kulübü kurulmuştur. Kulüp Faaliyet Alanları MADDE 2 - (1) (2) (3) (4)

Detaylı

İŞLETME VE İŞTİRAKLER MÜDÜRLÜĞÜ ORGANİZASYON ŞEMASI

İŞLETME VE İŞTİRAKLER MÜDÜRLÜĞÜ ORGANİZASYON ŞEMASI İŞLETME VE İŞTİRAKLER MÜDÜRLÜĞÜ ORGANİZASYON ŞEMASI İşletme ve İştirakler Müdürü Şef İdari İşler Servisi İşletme ve İştirakler Servisi T.C. KARS BELEDİYESİ İŞLETME ve İŞTİRAKLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV

Detaylı

MÜYORBİR -MÜZİK YORUMCULARI MESLEK BİRLİĞİ DENETLEME KURULU YÖNERGESİ BÖLÜM I AMAÇ KAPSAM, TANIMLAR, DAYANAK

MÜYORBİR -MÜZİK YORUMCULARI MESLEK BİRLİĞİ DENETLEME KURULU YÖNERGESİ BÖLÜM I AMAÇ KAPSAM, TANIMLAR, DAYANAK MÜYORBİR -MÜZİK YORUMCULARI MESLEK BİRLİĞİ DENETLEME KURULU YÖNERGESİ BÖLÜM I AMAÇ KAPSAM, TANIMLAR, DAYANAK Amaç Madde: 1 Bu Yönergenin amacı, MÜYORBİR -Müzik Yorumcuları Meslek Birliği ve bu bağlamda

Detaylı

DENETİMDEN SORUMLU KOMİTE DENETİMDEN SORUMLU KOMİTE GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI

DENETİMDEN SORUMLU KOMİTE DENETİMDEN SORUMLU KOMİTE GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI 1 DENETİMDEN SORUMLU KOMİTE GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI 2 AMAÇ ve KAPSAM Bu düzenlemenin amacı Goodyear Lastikler T.A.Ş. ( Şirket ) Yönetim Kurulu tarafından oluşturulan Denetimden Sorumlu Komite nin ( Komite

Detaylı

T.C. BAŞAKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. BAŞAKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. BAŞAKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - Bu yönetmeliğin amacı, Özel Kalem Müdürlüğünün kuruluş,

Detaylı

2017 MAYIS AYI FAALİYET RAPORU

2017 MAYIS AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA MAYIS 2017 AYLIK 1. GİRİŞ İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde kurulu LAVİNYA MARMARA olarak adlandırılan 17 dükkan

Detaylı

ÇAKMAK SİTESİ YÖNETİM KURULU 2016 YILI YILLIK FAALİYET RAPORU

ÇAKMAK SİTESİ YÖNETİM KURULU 2016 YILI YILLIK FAALİYET RAPORU ÇAKMAK SİTESİ YÖNETİM KURULU 2016 YILI YILLIK FAALİYET RAPORU Çakmak Sitesi Yönetim Kurulu, 01 Ocak -31 Aralık 2016 dönemi içerisinde Genel Kurulun verdiği yetki ve toplantıda alınan kararlar doğrultusunda

Detaylı

BÜTÇE GERÇEK BÜTÇE GERÇEK BÜTÇE GERÇEK BÜTÇE GERÇEK BÜTÇE GERÇEK BÜTÇE GERÇEK BÜTÇE GERÇEK BÜTÇE GERÇEK BÜTÇE GERÇEK BÜTÇE

BÜTÇE GERÇEK BÜTÇE GERÇEK BÜTÇE GERÇEK BÜTÇE GERÇEK BÜTÇE GERÇEK BÜTÇE GERÇEK BÜTÇE GERÇEK BÜTÇE GERÇEK BÜTÇE GERÇEK BÜTÇE Sayfa 1 / 6 ALKENT SİTESİ 28 DÖ NEMİ BÜTÇE - GERÇEKLEŞEN TAKİP TABLO SU ALKENT SİTESİ 28 DÖ NEMİ BÜTÇE - GERÇEKL Oca.8 Şub.8 Mar.8 Nis.8 May.8 Haz.8 Tem.8 Ağu.8 Eyl.8 Eki.8 BÜTÇE GERÇEK BÜTÇE GERÇEK BÜTÇE

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARAR ÖRNEĞİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARAR ÖRNEĞİ Karar Tarihi : 12/05/2014 Toplantı Sayısı : 388 Karar Sayısı : 3280 ANKARA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARAR ÖRNEĞİ 3280- Yönetmelik Komisyonu tarafından incelenen, Ankara Üniversitesi Öğrenci Rehabilitasyon,

Detaylı

TÜRKİYE HALK OYUNLARI FEDERASYONU 01.01.2014 15.10.2014 DÖNEMİ DENETLEME KURULU RAPORU

TÜRKİYE HALK OYUNLARI FEDERASYONU 01.01.2014 15.10.2014 DÖNEMİ DENETLEME KURULU RAPORU TÜRKİYE HALK OYUNLARI FEDERASYONU 01.01.2014 15.10.2014 DÖNEMİ DENETLEME KURULU RAPORU 1- GİRİŞ 1.1-) Konu Türkiye Halk Oyunları Federasyonu nun 01.01.2014-15.10.2014 dönemi hesap ve faaliyetlerinin, 3289

Detaylı

AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HİZMETİ SUNULAN ÖZEL SAĞLIK KURULUŞLARI HAKKINDA YÖNETMELİK İKİNCİ BÖLÜM. Kayıt ve Bildirim Sistemi

AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HİZMETİ SUNULAN ÖZEL SAĞLIK KURULUŞLARI HAKKINDA YÖNETMELİK İKİNCİ BÖLÜM. Kayıt ve Bildirim Sistemi Resmi Gazete Tarih: 14.10.1999; Sayı: 23846 AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HİZMETİ SUNULAN ÖZEL SAĞLIK KURULUŞLARI HAKKINDA YÖNETMELİK Kayıt İKİNCİ BÖLÜM Kayıt ve Bildirim Sistemi Madde 27 - Sağlık kuruluşuna başvuran

Detaylı

SATIN ALMA İŞLEMLERİ YAYIN TARİHİ 01.05.2006 PROSEDÜRÜ. REVİZYON NO 02 BİRİM ADI REVİZYON TARİHİ 01.04.2013 Satın Alma SAYFA NO 1 / 6

SATIN ALMA İŞLEMLERİ YAYIN TARİHİ 01.05.2006 PROSEDÜRÜ. REVİZYON NO 02 BİRİM ADI REVİZYON TARİHİ 01.04.2013 Satın Alma SAYFA NO 1 / 6 Satın Alma SAYFA NO 1 / 6 1. AMAÇ Bu prosedürün amacı; hastanenin tüm bölümlerinin malzeme, hizmet, yapım, bakım onarım ve demirbaş taleplerinin satın alma öncesi ön değerlendirmelerinin kontrollü şartlar

Detaylı

Temmuz ile Aralık Arası FAALİYET RAPORU

Temmuz ile Aralık Arası FAALİYET RAPORU 2 0 1 5 Temmuz ile Aralık Arası FAALİYET RAPORU 2016 Yılı Gider Bütçe fişleri, tüm müdürlüklerden toplanarak konsolide edilip İdare Bütçesi hazırlanmıştır. 2016 Yılı Performans Esaslı Analitik Bütçe Taslağı

Detaylı

SENDİKA VE KONFEDERASYONLARIN DENETİM ESASLARI VE TUTACAKLARI DEFTERLER İLE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ

SENDİKA VE KONFEDERASYONLARIN DENETİM ESASLARI VE TUTACAKLARI DEFTERLER İLE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ Amaç ve kapsam SENDİKA VE KONFEDERASYONLARIN DENETİM ESASLARI VE TUTACAKLARI DEFTERLER İLE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ SİCİLİ HAKKINDA YÖNETMELİK Yayımlandığı Resmi Gazete Tarihi/Sayısı:26.11.2013/28833 BİRİNCİ

Detaylı

ACADEMIA APARTMENTS SİTE YÖNETİMİ OLAĞAN KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTISI

ACADEMIA APARTMENTS SİTE YÖNETİMİ OLAĞAN KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTISI ACADEMIA APARTMENTS SİTE YÖNETİMİ OLAĞAN KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTISI 22.01.2017 Gündemin 1. Maddesi; Açılış ve yoklama Academia Sitesi Olağan Kat Malikleri Kurulu tebliğ edilmiş olan gündem maddelerini

Detaylı

KONU: 01.01.2015 TARİHİ İTİBARİYLE VERGİ KANUNLARINDA YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER VE GÜNCEL HATIRLATMALAR

KONU: 01.01.2015 TARİHİ İTİBARİYLE VERGİ KANUNLARINDA YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER VE GÜNCEL HATIRLATMALAR ANKARAS-Sirküler/2015-01 09.01.2014, ANKARA KONU: 01.01.2015 TARİHİ İTİBARİYLE VERGİ KANUNLARINDA YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER VE GÜNCEL HATIRLATMALAR PRATİK BİLGİLER - 2015 YILI 01.01.2015 tarihi itibariyle

Detaylı

T.C. LÜLEBURGAZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI TESİSLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV ve ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER

T.C. LÜLEBURGAZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI TESİSLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV ve ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER T.C. LÜLEBURGAZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI TESİSLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV ve ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER AMAÇ Madde 1: Bu yönetmeliğin amacı Lüleburgaz Belediyesi Tesisler Müdürlüğü nün kuruluş,

Detaylı

Ömer Halisdemir Üniversitesi Bor Meslek Yüksekokulu

Ömer Halisdemir Üniversitesi Bor Meslek Yüksekokulu Ömer alisdemir Üniversitesi Üç Aylık Tüketim Malzemeleri Çıkış Raporu Bildirim İşlemleri TOPLAM SÜR 5 Dk. İŞ SÜRCİ Taşınır Kayıt ve Kontrol Birimi Personeli Taşınır Kayıt ve Kontrol Birimi yetkilisi tarafından

Detaylı

TÜRKİYE BİLARDO FEDERASYONU 01.12.2010 31.12.2010 TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU

TÜRKİYE BİLARDO FEDERASYONU 01.12.2010 31.12.2010 TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU TÜRKİYE BİLARDO FEDERASYONU 01.12.2010 31.12.2010 TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU Türkiye Bilardo Federasyonunun 01.12.2010-31.12.2010 dönemlerine ait hesap incelemelerini, 3289 sayılı Kanun ve diğer

Detaylı

SİGORTA TAHKİM TÜZÜĞÜ

SİGORTA TAHKİM TÜZÜĞÜ SİGORTA TAHKİM TÜZÜĞÜ (28.02.2013 - R.G. 34 - EK III - A.E 111 Sayılı Tüzük) SİGORTA HİZMETLERİ (DÜZENLEME VE DENETİM) YASASI (60/2010 Sayılı Yasa) Madde 67 Altında Yapılan Tüzük Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ DİL VE TARİH-COĞRAFYA FAKÜLTESİ EKDERS ÖDEME SÜRECİ İŞ AKIŞ ŞEMASI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ DİL VE TARİH-COĞRAFYA FAKÜLTESİ EKDERS ÖDEME SÜRECİ İŞ AKIŞ ŞEMASI EKDERS ÖDEME SÜRECİ İŞ AKIŞ ŞEMASI Ders Yükü Formlarının Alınması Kontrol Edilmesi Formların Programa Girişlerinin Yapılması Ayın Bitmesi İle Birlikte Ders Yükü Formları Teslim Alınır., 9, 9, 88 Sayılı

Detaylı

YAPRAK SÜT VE BESİ ÇİFTLİKLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI

YAPRAK SÜT VE BESİ ÇİFTLİKLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI YAPRAK SÜT VE BESİ ÇİFTLİKLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI Şirketin bilgilendirme politikası kurumsal internet sitesinde yayınlanmakta olup, bilgilendirme politikası ile ilgili işlerin

Detaylı

REVIZYON: 0 SAYFA : 1 01 ŞUBAT ŞUBAT 2017 FAALİYET RAPORU

REVIZYON: 0 SAYFA : 1 01 ŞUBAT ŞUBAT 2017 FAALİYET RAPORU SAYFA : 1 PROJE ADI KONU ve TARİH OTOPORT OTOMOBİL AVM 01 ŞUBAT 2017 28 ŞUBAT 2017 1. GİRİŞ Ġstanbul Ġli, Esenyurt Ġlçesi,Turgut Özal Mahallesi 68. Sokak No: 46 adresinde bulunan ve Esenyurt Tapu Müdürlüğünde

Detaylı

Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi

Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi Son Güncelleme: 28 Aralık 11 Winner Sektörel Kobi... 2 Winner Ticari Hesap Kobi... 4 Winner Tek Mağaza Kobi... Winner Üretim Yönetimi Kobi... 7 Winner Tedarik Yönetimi

Detaylı

2018 YILI AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU

2018 YILI AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU 2018 YILI AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU RİNGS İSTANBUL TOPLU YAPILAR YÖNETİMİ Raporda AĞUSTOS ayında Sitemizde yapılmış olan faaliyetlerimiz yer almaktadır. Tel: 0216 290 07 77 Web:www.apsiyon.com https://www.apsiyon.com/dashboard.aspx

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDĠYESĠ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUġ, GÖREV VE ÇALIġMA YÖNETMELĠĞĠ

T.C. KARTAL BELEDĠYESĠ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUġ, GÖREV VE ÇALIġMA YÖNETMELĠĞĠ T.C. KARTAL BELEDĠYESĠ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUġ, GÖREV VE ÇALIġMA YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER Amaç, Kapsam, Tanımlar, Yasal Dayanaklar AMAÇ MADDE 1 - Bu Yönetmelik Kartal Belediyesi,

Detaylı

RİNGS İSTANBUL SİTESİ TEMİZLİK VE GÖREV TALİMATNAMESİ

RİNGS İSTANBUL SİTESİ TEMİZLİK VE GÖREV TALİMATNAMESİ RİNGS İSTANBUL SİTESİ TEMİZLİK VE GÖREV TALİMATNAMESİ 1. AMAÇ Bu talimatın amacı, İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi, Rings İstanbul Sitesinin; 1. İnsan sağlığına zarar verebilecek tüm etmenlerden arındırılmasını,

Detaylı

Ömer Halisdemir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi

Ömer Halisdemir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fen debiyat Fakültesi Devir Yoluyla Taşınır Mal Çıkışı TOPLAM SÜR 28 dk İŞ SÜRCİ Gerçekleştirme Görevlendirmesi BYS den gelen Taşınır istek belgesi arcama Yetkilisinin onayı alındıktan sonra ayniyat birimine

Detaylı

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, TANIMLAR

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, TANIMLAR ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, TANIMLAR Amaç MADDE 1. Stajın amacı, öğrencilerin, öğrenim gördükleri bölümler ile ilgili iş alanlarını tanımalarını,

Detaylı

ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI İŞLEYİŞİ

ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI İŞLEYİŞİ ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI İŞLEYİŞİ Topluluklar, her eğitim ve öğretim yılı başında ve sonunda olmak üzere yılda en az 2 (iki) defa genel kurul toplantılarını yapmak zorundadır. Genel kurul, katılma hakkı bulunan

Detaylı

TÜRKİYE CİMNASTİK FEDERASYONU 01.01.2014 31.10.2014 DÖNEMİ DENETLEME KURULU RAPORU

TÜRKİYE CİMNASTİK FEDERASYONU 01.01.2014 31.10.2014 DÖNEMİ DENETLEME KURULU RAPORU TÜRKİYE CİMNASTİK FEDERASYONU 01.01.2014 31.10.2014 DÖNEMİ DENETLEME KURULU RAPORU 1- GİRİŞ 1.1-) Konu Türkiye Cimnastik Federasyonu nun 01.01.2014-31.10.2014 dönemi hesap ve faaliyetlerinin, 3289 sayılı

Detaylı

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu yönetmeliğin

Detaylı

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ 1 MART MART 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ 1 MART MART 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU SAYFA : 1/7 PROJE ADI KONU ve TARİH ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ 1 MART 2017 31 MART 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU 1. GİRİŞ Ġstanbul ili, Avcılar Ġlçesi, Tahtakale Mahallesi Petunya Sokak üzerinde kurulu tekbir

Detaylı

Verimli İş Ortağınız... MATBAA POLEN YAZILIM

Verimli İş Ortağınız... MATBAA POLEN YAZILIM MATBAA İÇİNDEKİLER AMAÇ KAPSAM KULLANIM EKRANI SONUÇ AMAÇ Açıklama Basım işlerinde ilk örnek, onay, baskı işlemi teslim evrakı verilmesi Maliye onaylı işlerde (Fatura, İrsaliye.. vs) için Seri, Defter

Detaylı

T.C. KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ NÜN TEŞKİLAT, GÖREV VE İŞLEYİŞİ HAKKINDA YÖNETMELİK I. KISIM BİRİNCİ BÖLÜM

T.C. KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ NÜN TEŞKİLAT, GÖREV VE İŞLEYİŞİ HAKKINDA YÖNETMELİK I. KISIM BİRİNCİ BÖLÜM T.C. KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ NÜN TEŞKİLAT, GÖREV VE İŞLEYİŞİ HAKKINDA YÖNETMELİK I. KISIM BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar, Kuruluş Amaç Madde 1 Bu Yönetmeliğin

Detaylı

SOYAK GÖZTEPE SİTESİ TEMİZLİK GÖREVLİSİ GÖREV TANIMI

SOYAK GÖZTEPE SİTESİ TEMİZLİK GÖREVLİSİ GÖREV TANIMI SOYAK GÖZTEPE SİTESİ TEMİZLİK GÖREVLİSİ GÖREV TANIMI A. DOSYA YERİ Dizin\Dosya adı Ortak Alan\Soyak Göztepe Sitesi Temizlik Ekibi Görev Tanımı B. DEĞİŞİKLİK TARİHÇESİ Versiyon Tarih Değişiklik Özeti Değişikliği

Detaylı

Osmaniye Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü Hizmet Standartları

Osmaniye Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü Hizmet Standartları Osmaniye Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü Hizmet Standartları Sıra No Adı Başvuruda İstenen Belgeler 1 İşyeri açma ve çalışma ruhsatı verme 1-Vergi levhası 2- Kimlik fotokopisi 3- Esnaf sicil veya

Detaylı

Nebim Winner Kurumsal Fiyat Listesi

Nebim Winner Kurumsal Fiyat Listesi Nebim Winner Kurumsal Fiyat Listesi Son güncelleme: 19 Ocak 12 Winner Merkez ve Zincir Mağaza......2 Winner Ticari ı......4 Opsiyon Fiyatlar...... Winner Üretm Yönetmi......6 Winner Tedarik Yönetmi......7

Detaylı

ERA AKADEMİ İNSAN KAYNAKLARI Kayışdağı Cad. Uğur Bey Apt. No:98 Kat:3 Daire:8 Ataşehir /İSTANBUL Tel: 0216 577 79 76-77 Faks: 0216 577 79 78

ERA AKADEMİ İNSAN KAYNAKLARI Kayışdağı Cad. Uğur Bey Apt. No:98 Kat:3 Daire:8 Ataşehir /İSTANBUL Tel: 0216 577 79 76-77 Faks: 0216 577 79 78 KADROLU PERSONEL VE DÖNEMSEL İŞGÜCÜ TEMİNİ Günümüz iş dünyasında her konuda olduğu gibi insan kaynakları konusunda da esnek uygulamalara ihtiyaç duyulmaktadır. İnsan kaynakları uygulamalarında benimsenecek

Detaylı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu FUTBOL GELİŞİM TALİMATI

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu FUTBOL GELİŞİM TALİMATI Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu FUTBOL GELİŞİM TALİMATI OCAK 2016 KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU FUTBOL GELİŞİM TALİMATI Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, futbol eğitimi veren organizasyonların fiziki

Detaylı

KolayOfisHukukOfis OtomasyonSistemleri

KolayOfisHukukOfis OtomasyonSistemleri KolayOfisHukukOfis OtomasyonSistemleri KulanıcıKılavuzu GüvenlikveDiğer TelifHakkıveLisans TelifHakkı2014NtMicroDestek Yazılım Bil.San.Tic.Ltd.Şti. Telifhakkıyasalarınınizin verdiğidurumlardışında, öncedenizinalınmadan

Detaylı

www.novarealtyusa.com

www.novarealtyusa.com www.novarealtyusa.com ABD DE EV ALMA REHBERİ Nova Realty USA emlak, finans ve gayrimenkul yönetimindeki tecrübeleri ile siz değerli müşterilerine Amerika da alacakları emlaklar için çözüm ortaklığı sunuyor.

Detaylı

2017 NİSAN AYI FAALİYET RAPORU

2017 NİSAN AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA 2017 NİSAN AYI FAALİYET 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURLU VE ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde

Detaylı

T.C. YÜKSEKOVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI. BASIN YAYIN ve HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

T.C. YÜKSEKOVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI. BASIN YAYIN ve HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM T.C. YÜKSEKOVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN YAYIN ve HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu yönetmeliğin amacı, Basın

Detaylı

KURUMSAL YÖNETĐM KOMĐTESĐ ÇALIŞMA ESASLARI

KURUMSAL YÖNETĐM KOMĐTESĐ ÇALIŞMA ESASLARI KURUMSAL YÖNETĐM KOMĐTESĐ ÇALIŞMA ESASLARI 1. KURULUŞ Şirketimizin 26.04.2012 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında, Sermaye Piyasası Kurulu Kurumsal Yönetim Đlkeleri nde yer alan hükümler kapsamında, Şirketimizin

Detaylı

İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI KAPSAMINDA YAPILAN İŞ VE İŞLEMLER RAPORU

İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI KAPSAMINDA YAPILAN İŞ VE İŞLEMLER RAPORU NECMETTİN ERBAKAN Ü N İ V E R S İ T E S İ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI KAPSAMINDA YAPILAN İŞ VE İŞLEMLER RAPORU İÇ KONTROL SİSTEMİ 01/06/2015 tarihinde birimimizde

Detaylı

EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİ SÜREÇ AKIŞ ŞEMASI. Adaylar formda istenen kişisel bilgileri doğru olarak girerek onay verirler.

EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİ SÜREÇ AKIŞ ŞEMASI. Adaylar formda istenen kişisel bilgileri doğru olarak girerek onay verirler. ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİ SÜREÇ AKIŞ ŞEMASI Enstitü, akademik takvimde belirtilen tarihte web sayfasında duyuru yaparak, başvuru formunu aktif hale getirir. Adaylar formda istenen kişisel bilgileri doğru olarak

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART UNİVERSİTESİ TURİZM İŞLETMECİLİGİ YE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART UNİVERSİTESİ TURİZM İŞLETMECİLİGİ YE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART UNİVERSİTESİ TURİZM İŞLETMECİLİGİ YE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ YÖNERGENİN AMACI MADDE 1- Bu yönergenin amacı, Turizm İşletmeciliği ye Otelcilik Yüksekokulu öğrencilerinin

Detaylı

Ömer Halisdemir Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ

Ömer Halisdemir Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ Niğde Üniversitesi Ömer Halisdemir Üniversitesi Yazışmalar 30 M Müdürlük makamına imzaya sunulmak üzere birimlerden gelen evrak kontrol edilmesi, sıralanması ve imzaya hazır hale getirilmesi. H İmzaya

Detaylı

T.C. ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ TURİZM VE OTELCİLİK MESLEK YÜKSEKOKULU MALİ İŞLER BİRİMİ TAHAKKUK-BÜTÇE MAAŞ İŞLEMLERİNE İLİŞKİN SÜREÇ AKIŞI

T.C. ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ TURİZM VE OTELCİLİK MESLEK YÜKSEKOKULU MALİ İŞLER BİRİMİ TAHAKKUK-BÜTÇE MAAŞ İŞLEMLERİNE İLİŞKİN SÜREÇ AKIŞI RZİNCAN ÜNİVRSİTSİ TURİZM V OTLCİLİK MSLK YÜKSKOKULU MALİ İŞLR BİRİMİ TAAKKUK-BÜTÇ MAAŞ İŞLMLRİN İLİŞKİN SÜRÇ AKIŞI Doküman No: KFS-ST 8.2.5.1.1. Yürürlük Tarihi: 01.01.2014 Revizyon No/Tarih: 1. Amaç

Detaylı

DOĞRUDAN TURİZM İŞLETME BELGESİ REHBERİ

DOĞRUDAN TURİZM İŞLETME BELGESİ REHBERİ DOĞRUDAN TURİZM İŞLETME BELGESİ REHBERİ Hazırlayan: Ahiler Kalkınma Ajansı Ahiler Kalkınma Ajansı Sayfa 1 Başvurulacak Merci: Kültür ve Turizm Bakanlığı Raporun Verildiği Kurum: Kültür ve Turizm Bakanlığı

Detaylı

T.C. MERAM BELEDİYESİ GENÇLİK MECLİSİ ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler

T.C. MERAM BELEDİYESİ GENÇLİK MECLİSİ ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler MERAM BELEDİYE MECLİSİNİN 05/09/2014 TARİH VE 2014/151 NOLU KARARI İLE KABUL EDİLMİŞTİR. T.C. MERAM BELEDİYESİ GENÇLİK MECLİSİ ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönetmeliğin

Detaylı

ÖRNEK UYGULAMA 1 ***SGP-ISY EYLÜL 2017***

ÖRNEK UYGULAMA 1 ***SGP-ISY EYLÜL 2017*** İşletme hesabı defteri basit kayıt yöntemine örnektir. İşletme defteri karşılıklı iki sayfadan oluşur. Bu sayfanın sol tarafına gider sayfası, sağ tarafına ise gelir sayfası denir. İşletmelerin yapmış

Detaylı

BĐRĐNCĐ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak ve Yardım Esasları

BĐRĐNCĐ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak ve Yardım Esasları MUHTAÇ KĐMSELERE YARDIM SANDIĞI YÖNETMELĐĞĐ BĐRĐNCĐ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak ve Yardım Esasları Amaç: Madde 1- Bu Yönetmelik, Belediye sınırları dahilindeki,ihtiyaç sahiplerine verilecek ayni

Detaylı

SİRKÜLER. 4. İmalat ve İstihsal Vergisi defterleri; (Basit İstihsal Vergisi defteri dahil)

SİRKÜLER. 4. İmalat ve İstihsal Vergisi defterleri; (Basit İstihsal Vergisi defteri dahil) SİRKÜLER TARİH : 07.12.2015 SİRKÜLER NO : 2015/56 SİRKÜLER Tarih 07.12.2015 Açıklama 2016 Yılında Tutulacak Defterler Ve Tasdik Zamanları Hakkında A) 213 Sayılı Vergi Usul Kanunu Uyarınca 2016 Yılında

Detaylı

STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI MUHASEBE KESİN HESAP VE RAPORLAMA BİRİMİ ÖDEMELERE İLİŞKİN İŞ AKIŞ SÜRECİ

STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI MUHASEBE KESİN HESAP VE RAPORLAMA BİRİMİ ÖDEMELERE İLİŞKİN İŞ AKIŞ SÜRECİ MUHASEBE KESİN HESAP VE RAPORLAMA BİRİMİ ÖDEMELERE İLİŞKİN İŞ AKIŞ SÜRECİ Üniversitenin ilgili Proje Koordinatörlüğünden gelen Ödeme Emri Belgesi teslim alınır. Eksikliği görülebilecek ve ya iç kontrol

Detaylı

YENİ KAYIT. Danışman kayıt haftası süresince öğrenciler tarafından danışmanına gönderilen derslerin onaylanması

YENİ KAYIT. Danışman kayıt haftası süresince öğrenciler tarafından danışmanına gönderilen derslerin onaylanması YENİ KAYIT Öğrenci İşleri Danışman Yüksekokulumuzu kazanarak bizzat kayda gelen öğrencilerin gerekli evrakların kontrolü yapılarak sistem üzerinden ilk kayıt işleminin gerçekleştirilmesi Danışman kayıt

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI RESTAURANT İŞLETMELERİ İŞLETİM VE DENETİM YÖNERGESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI RESTAURANT İŞLETMELERİ İŞLETİM VE DENETİM YÖNERGESİ Amaç DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI RESTAURANT İŞLETMELERİ İŞLETİM VE DENETİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1- İşbu yönergenin amacı,

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI İKTİSADİ İŞLETME YÖNERGESİ

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI İKTİSADİ İŞLETME YÖNERGESİ ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI İKTİSADİ İŞLETME YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Faaliyet Alanı Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı, Ondokuz

Detaylı

T.C. KÖRFEZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ İKİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. KÖRFEZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ İKİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar DOKÜMAN NO:UHM.ÇY.01 TARİH: 04.05.2011 SAYFA NO: 1 REVİZYON NO: 00 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 Bu yönetmeliğin amacı, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün kuruluş, görev, yetki

Detaylı

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ İstanbul, 2015 İÇİNDEKİLER I. AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK ve TANIMLAR... 1 II. STAJLARIN NİTELİĞİ... 2 III. STAJ SÜRESİ, ÇALIŞMA KONULARI VE STAJ YERLERİ... 3 Staj Süresi...

Detaylı

FOLKART NARLIDERE SİTE YÖNETİMİ AĞUSTOS 2013 AYLIK FAALİYET RAPORU

FOLKART NARLIDERE SİTE YÖNETİMİ AĞUSTOS 2013 AYLIK FAALİYET RAPORU FOLKART NARLIDERE SİTE YÖNETİMİ AĞUSTOS 2013 AYLIK FAALİYET RAPORU Folkart Narlıdere Ağustos 2013 Faaliyet Raporu 1 İÇİNDEKİLER 1. YÖNETİM FAALİYELERİ 1.1. GENEL 1.2. YKS DENETLEME FAALİYETLERİ 2. TEKNİK

Detaylı

KAT MALİKLERİ SORUMLUDUR

KAT MALİKLERİ SORUMLUDUR SİTE YÖNETİMİNİN DENETİM ESASLARI SİTE YÖNETİMLERİ MEVZUATININ TEMELİ KAT MÜLKİYET KANUNUDUR KANUNDA AÇIKÇA SİTENİN YÖNETİMİNDEN DE DENETİMİNDE DE KAT MALİKLERİ SORUMLUDUR KAT MÜLKİYET KANUNUNDA YÖNETİM

Detaylı

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ SOSYAL YARDIM VE DAYANIŞMA FONU ÇALIŞMA YÖNERGESİ

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ SOSYAL YARDIM VE DAYANIŞMA FONU ÇALIŞMA YÖNERGESİ Yürürlük Tarihi: 27.08.2006 TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ SOSYAL YARDIM VE DAYANIŞMA FONU ÇALIŞMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç Madde 1 Sosyal Yardım ve Dayanışma Fonu faaliyetlerinin yürütülmesinde

Detaylı

Elit Yönetim Elit Yönetim

Elit Yönetim Elit Yönetim Çözüm için doğru seçim... hakkımızda Elit Profesyonel Bina Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Mali Müşavir ve Uzman Avukatlar gözetiminde yetkin, genç ve dinamik kadrosu ile faaliyetlerine devam etmektedir.

Detaylı