Aysis Yönetim. G l o r i a P a r t. G ü n c e l B i l g i l e r

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Aysis Yönetim. G l o r i a P a r t. G ü n c e l B i l g i l e r"

Transkript

1 Aysis Yönetim G l o r i a P a r t G ü n c e l B i l g i l e r

2 DEĞERLİ SAKİNLERİMİZ G ü n c e l B i l g i l e r Değerli Sakinlerimiz, aşağıda bazı konular hakkında açıklayıcı bilgiler mevcuttur. Bu açıklayıcı notlar; sizlerden gelen soru, öneri ve iletilerden derlenerek genel bir bilgilendirme amacı ile paylaşılmaktadır. Doğalgaz; Doğalgaz paylaşımlarında gelen toplam fatura tutarı; Resmi Gazete Tarihi: Resmi Gazete Sayısı: (Mükerrer) sayısında yayınlanan MERKEZİ ISITMA VE SIHHİSICAK SU SİSTEMLERİNDE ISINMA VE SIHHİ SICAK SU GİDERLERİNİN PAYLAŞTIRILMASINAİLİŞKİN YÖNETMELİK esaslarınca düzenlenmektedir. Buna göre faturada belirtilen toplam tutarın; % 30 u sakinlerin daire m2 lerine göre eşit dağıtılmaktadır. Örnek basit hesaplamada; toplam alan Mustafa Bey Apartmanı için; ,78 m2 dir. 102 nolu dairenin alanı ise; 125,44 m2 dir. Bu durumda gelen fatura tutarı 5.258,89 TL ise önce 5.258,89 TL faturanın % 30 alınır (1.577,67 TL) ve ,78 e bölünerek m2 birim fiyatı bulunur ve bu daire m2 si ile çarpılır ,67 TL / ,78 m2 = 0,15 ve 0,15 * 125,44 = TL Faturanın kalan % 70 oranındaki kısmı ise kalorimetrelerinizde bulunan değerlere göre paylaştırılır. Örnek basit hesaplamada; gelen fatura tutarı 5.258,89 TL ından; % 30 luk kısmı düşünce kalan; 5.258, ,67 = 3.681,22 TL için; her dairenin kalorimetresindeki tüketim değerleri toplanarak toplam tüketim değeri (kwh) bulunur ve bu tutara bölünür.

3 Örneğin toplam tüketim kwh ise; 3.681,22 TL / Kwh = 1,227 Kwh tüketim birim bedeli ortaya çıkar yine 102 nolu daire tüketimi 100 Kwh ise 1,227 * 100 Kwh = 122,70 TL tüketim bedeli oluşur. 122,70 TL tüketim değeri ile 18,82 TL ortak payı toplanarak 122, ,82 = 141,52 daire payı tespit edilmiş olur. Şayet kalorimetre okunamıyor ve veya arızalı ise, yine yönetmelik gereği emsal daire ortalaması alınır. Ancak sadece 1 daire toplam 1 kwh bile harcasa ve diğer tüm daireler sıfır olsa gelen faturanın % 70 inin bu bir kwh tüketim için o daireye yansıtılacağı bir yönetmeliktir. Zaman zaman bu tarz paylaşımlar olabilmektedir, sakinlerimizin genel tüketim meyili dışındaki tüketimlerine dikkat etmelerinde fayda olacaktır. Ayrıca yönetmeliğin açık bir kısmı ise 15 derece altında tutulamayacağı sabit olan daire içlerinde bu durum termostatik vanalar ile çözülmüşse de kalorimetrenin kapatılması ile de manipüle edilebilmektedir. Yönetmelikte bu durumun tespitinde çözüme yönelik bir uygulama yoktur. Bunun adil çözüm önerisi ise Eylül ayı sonunda yapmayı planladığımız Yaza veda partimiz ardından yapacağımız istişare toplantısında sizlerin iradesi ile belirlenecektir. Öneriler; 1. Tüketim göstermeyen dairelerin emsal daireler ortalaması uygulanması, a. Faydası, hesaplaması daha kolaydır. b. Mahzuru, emsal daireler çok fazla kullanmış olabilir, hak tam değerini bulmayabilir, 2. Tüketim göstermeyen dairelere; %30 luk kısım kadar daha ceza uygulanabilir, a. Faydası, hesaplaması çok daha kolaydır, b. Mahzuru, muhtemelen gerçek değerden daha aşağıda olacaktır. Bu öneriler bir çok sitede yapılan uygulamalara göre değerlenmiş uygulama örnekleridir.

4 Otopark; Otopark alanları; Büyük Şehir Belediyesi Otopark Yönetmeliğine göre asgari, her 3 daire için 1 adet ve işyerlerinin her 50 m2 si için 1 adet olarak belirlenmiştir. Bu durumda Gloria Part Sitemiz Mustafa Bey apartmanında; dairelerin 23, işyerinin ise 18 ve Ayten Hanım Apartmanında ise dairelerin 7, işyerinin ise 8 araçlık otopark hakkı bulunmaktadır. Bu sorunu ise yönetim planımızın 17. Maddesi j fıkrası ile aşağıdaki şekilde aşmış bulunuyoruz. Yönetim planımıza göre; İmar kanununa göre toplam yasal otopark alanının işyerlerine ait olan kısmını; işyeri gayrimenkul sahipleri ve kiracıları kesinlikle kapalı otopark olarak kullanmayacaklarına buna mukabil daire sahipleri de açık ortak alanların işyerinin cepheleri boyunca işyeri otoparkı olarak kullanmasına geri dönülemez bir şekilde rıza göstermişler ve karşılıklı bu feragat herhangi bir ücret öngörülmemiştir. Ayrıca işyerinin cepheleri boyunca parsel sınırı ile işyeri cephesi arasındaki tüm alanlar işyerinin kullanımına aittir. Bu kullanım hakkı işyerine ait kapalı otopark hakkının işyeri tarafından kullanılmamasına karşılık olarak belirlendiği için bu durum kat malikleri açısından geri dönülemez bir taahhüttür. Bu durumda özetle; işyerleri toplam 26 araçlık otopark haklarını kullanmayacaklar buna mukabilde işyerlerinin fiiliyatta pratik uygulamada zaten kendilerine ait olan kullanımlarını muhafaza etmiş olacaklardır. Buradaki amaç; örneğin bir market olsa pratikte işyeri önleri sakinlerin otopark olarak kullanamayacakları bir durumda olacağından, işyerlerinin otopark haklarından vazgeçerek sakinlerin faydasını oluşturmaktır. Otopark alanımız daireler için yeterli olup, ileride bir sıkıntı olması halinde işyerleri ile görüşülerek, akşamları sakinlerin otoparkı gündüz işyerleri kullanımı konusu görüşülebilir. İnternet; Binalarımızda Türk Telekom alt yapısı aktif olup, internet, fiber internet ve ttnet (tv) hizmetleri bulunmaktadır. Super online ve kablo tv alt yapısı henüz yoktur.

5 Denetici; Yönetim planımız 40.maddesi son fıkrasında ; İlk dönemde denetim kurulu seçilemeden faaliyete başlanması nedeni ile ilk dönem denetimi bir serbest muhasebeci mali müşavir ce gerçekleştirilir ve bu denetim, denetim kurulu denetimi yerine kabul edilir. göre görev alan firmamız, uygulamalarında yasa ve yönetmelikler çerçevesinde hareket etmektedir. Eylül ayı sonunda yapmayı planladığımız Yaza veda partimiz ardından yapacağımız Genel Kurul toplantısında sizlerin iradesi ile Denetim Kurulumuz belirlenecektir. Seçilecek Denetim Kurulu arzu ederse; geçmiş dönem verilerini de inceleyebilir ve sakinlerimize sonuçlarını duyurabilir. Otopark Yağmur Suyu; -2. Otopark katında tahliye giderimiz bulunmamakta, moto pomp ile dışarı tahliye edilmektedir. Çok şiddetli yağmurlarda veya ilk pompa arızası halinde 2.bir pompanın bulunması uygun olacaktır. Bariyer; Otopark alanı girişinde bariyer konacak yerin Belediyeye ait olması nedeni ile uygulamaya alınamamaktadır. Teleskoplar; Müteahhit firmaca temin edilmiş olup, 29 Haziran haftası yönetimimizce monte ettirilmiştir. Spor Salonu; Spor salonumuz aktif olup, aletler kullanılmamış yeni cihazlardır. İlave malzemeler için Eylül ayındaki toplantımızda değerlendirilecektir.

6 Sauna; Sauna kullanımınızda olup, kullanacağınız saatten 2 saat önce görevlilerimize bilgi vermeniz yeterlidir. Sauna kullanımında dikkat edilmesi gereken hususlar, web sitemizde, sauna yanında ve sizlere daha önce dağıtılan bültende mevcuttur. Mali veriler; Mali verilerimiz dağıtılmıştı, biraz daha sade ve kolay anlaşılır halde tekrar görüşlerinize sunmaktayız. Tüm veriler web sitemizde yayınlanmaktadır. Başlangıçlar normal dönemlere göre biraz daha zor olmaktadır. Sitemizde daire satışlarının sürmesi, iletişim zorlukları vb. sebeplerle nakit akışının düzene girmesi ve bütçelerin oluşması belirli bir dönem gerektirmektedir. Yine bu dönemde oluşan bir kısım masraflar sadece ilk döneme mahsus olmaktadır. (Abonelikler ilk demirbaş malzeme alımları (çöp konteynırı temizlik arabası elektrik süpürgesi vb) ) Özetle 31 Mayıs göre; Toplam gelirimiz; ,55 TL Toplam giderimiz; ,52 TL Bütçe açığımız; 6.235,97 TL (5.199,73 TL sı abonelik ve demirbaş alımıdır) Bakım Onarım Giderleri 691,22 Demirbaş Giderleri 1.643,94 A Blok Su Bağlantı Bedeli 318,55 A Blok Gör.Daire Tedaş Bağ.Bed. 90,15 A Blok Gör.Daire Tedaş Güv. Bed. 169,17 A Blok Mrd. Asn. Tedaş Bağ. Bed. 248,35 A Blok Mrd. Asn. Tedaş Güv. Bed ,35 Risk Analiz Raporu 590,00 Toplam alacaklarımız; Toplam borçlarımız; ,00 TL ,94 TL Şeklindedir.

7 Yine bu dönemde, yerleşimin oturması, ödeme alışkanlıklarının gelişmesi ve ilk ilişkilerin sağlıklı olabilmesi açısından geciken ödemelere hemen hukuki işlem başlatılmamaktadır. Bu dönemde firmamızın nakit akışı açığının finanse ettiği tutar ,00 TL dır. Üçer aylık bilançolarımız ve borç alacak dökümlerimiz periyodik olarak web sitemizde yayınlanacaktır. İlk Yayın verileri ile tarihinde olacak ve periyodik olarak devam edecektir. Bundan sonraki ilk toplantımız Eylül sonunda yaza veda partisi şeklinde terasta yapılacak olup, ilk bölümünde yeni taşınan komşulara hoş geldin diyerek tanışma ve eski dostlara merhaba şeklinde olacak 2.bölümünde ise mali verilerimizin paylaşıldığı, genel konuların aktarılacağı ve taleplerin alınacağı bir sohbet toplantısı yapılacak ve aranızdan geçici bir denetim kurulu seçimi yapılacaktır. İlk resmi toplantımız ise 2016 Mayıs ayında yapılacaktır. Bu tarihte ikamet oranımız % 100 e yakın gerçekleşmiş olacak ve yaşam tercihlerinizin ve iradenizin tam tecellisinin gerçekleşmesi için iyi bir fırsat olacaktır. Yönetim Firması; Yönetim firması acil olmayan haller hariç; kural koymaz, tercihte bulunmaz, var olan kuralları uygular. Sitemizde şu an mevcut yönetim planımıza ve yasa ve yönetmeliklere uygun bir yönetim gerçekleşmektedir. Ortaya konmuş kuralların köklü revizesi ise ilk genel kurulumuzda gerçekleşebilecek olup, mevcut durumdaki talep ve önerileriniz ize mevcut kurallar çerçevesinde maksimum esneme ile karşılanmaya çalışılmaktadır. Mevcut yönetim planımız web sitenizde yayındadır, satış esnasında bir suret sizlere verilmiştir. Ancak talebiniz halinde Nil Hanıma iletişim kurarsanız bir kopya daha hemen takdim edilecektir. Yönetim firmamız ücreti aylık daire başı 30 TL dır Mayıs 2014 Eylül döneminde hiç tahakkuk ettirilmemiştir. Ayrıca A Blokta da Mayıs 2015 tarihine dek tahakkuk ettirilmemiştir.

8 Yönetim firmamız sakin mutluluğunu esas almış, bu konuda uzman bir ekip ile gayret göstermektedir, bu gelişimi olumlu etkileyecek her türlü öneri, bildirim, şikayet aktarımlarınızı özellikle bekleriz. Ancak pratikte % 100 memnuniyet yakalayamıyoruz, bu da; Bir başka sakini rahatsız eden davranış sergileyen; örneğin dışarı ayakkabı koyan, gürültü yapan bir sakinimizi uyardığımızda artık o sakinimiz için hakkımızda genel bir memnuniyetsizlik oluşabiliyor veya ödemesini geciktiren sakinimizi uyardığımızda veya hukuki işlem başlattığımız vb. için oluşabiliyor. Bu gibi bireysel tepkilerin dışında tüm hedefimiz genel memnuniyet saplamak, ortak alanlarınıza ilişkin yaşam kalitenizi arttırmaktır. Şunu biliyoruz ki sizler memnun olmazsanız ilişkimiz uzun sürmez, olumlu referanslar üretmezsiniz, ama memnun olursanız hem biz görevimizi yapmış, hem ilerleyen dönemlerde birlikte olmanın mutluluğunu yaşayabilecek hem de olumlu referanslarınız le işlerimizi büyütmüş olacağız. Halen ikamet sayımız 40 ın altındadır. Satışta olan daire sayımız ise 40 ın üzerindedir. Sizlerden ricamız içinde bulunduğumuz geçiş dönemi sancılar için biraz daha hoşgörü ve sabırdır. Saygılarımızla Yaşamı Kolaylaştırır.

Bağımsız Bölüm Gider Bildirimi 230366 TL 33491 TL

Bağımsız Bölüm Gider Bildirimi 230366 TL 33491 TL Lokasyon J 1 Daire Alanı 50 m 2 Ortak Alan Isınma Birim Fiyat 0,22 TL Daireye Düşen Pay 11,24 TL İlk Okuma Tarihi 01.12.2015 İlk Okuma Değeri 5854 Son Okuma Tarihi 28.12.2015 Son Okuma Değeri 6813 Minimum

Detaylı

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA: 1/7

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA: 1/7 SAYFA: 1/7 PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA 01 MART-31 MART 2017 AYLIK FAALİYET 1. GİRİ İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde kurulu LAVİNYA MARMARA

Detaylı

2017 MAYIS AYI FAALİYET RAPORU

2017 MAYIS AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA MAYIS 2017 AYLIK 1. GİRİŞ İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde kurulu LAVİNYA MARMARA olarak adlandırılan 17 dükkan

Detaylı

2017 AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU

2017 AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA 2017 AĞUSTOS AYI FAALİYET 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU VE ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde

Detaylı

A-B BLOK 245 61 61 122 123 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 61 71 132 124

A-B BLOK 245 61 61 122 123 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 61 71 132 124 SAYFA : 1/8 PROJE ADI KONU ve TARİH VETRO CİTY RESİDENCE 01 ARALIK 2015 31 ARALIK 2015 AYLIK 1. GİRİŞ İstanbul ili, Esenyurt İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi 1992 Sokak 1239 ada 16.parsel olarak kayıtlı üzerinde

Detaylı

ELECTROMECHANIC INDUSTRY CONSULTANCY SERVICES

ELECTROMECHANIC INDUSTRY CONSULTANCY SERVICES MERKEZİ ISITMA VE SIHHİ SICAK SU SİSTEMLERİNDE ISINMA VE SIHHİ SICAK SU GİDERLERİNİN PAYLAŞTIRILMASINA İLİŞKİN YÖNETMELİK -MERKEZİ ISITMA ve SIHHİ SICAK SU SİSTEMLERİNDE ISINMA ve SIHHİ SICAK SU GİDERLERİNİN

Detaylı

2017 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA SİTESİ 2017 OCAK AYI FAALİYET RAPORU 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU, ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel

Detaylı

TARİH: 31.12.2015 REVIZYON: 0 SAYFA : 1/25

TARİH: 31.12.2015 REVIZYON: 0 SAYFA : 1/25 SAYFA : 1/25 PROJE ADI KONU ve TARİH GÜNEŞLİ PARK EVLERİ SİTESİ 2015 ARALIK AYI 1. GİRİŞ İstanbul İli, Bağcılar ilçesi, 3303 Ada, 10 No lu parsel numaralarında tapuya kayıtlı taşınmazlar üzerine inşa edilen

Detaylı

Elit Yönetim Elit Yönetim

Elit Yönetim Elit Yönetim Çözüm için doğru seçim... hakkımızda Elit Profesyonel Bina Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Mali Müşavir ve Uzman Avukatlar gözetiminde yetkin, genç ve dinamik kadrosu ile faaliyetlerine devam etmektedir.

Detaylı

2017 NİSAN AYI FAALİYET RAPORU

2017 NİSAN AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA 2017 NİSAN AYI FAALİYET 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURLU VE ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde

Detaylı

OYAKKENT 2. ETAP 978 KONUT TOPLU YAPI DENETİM KURULUNUN 01 Mart 2016 31 Mayıs 2016 TARİHLERİ ARASI DENETİM RAPORUDUR

OYAKKENT 2. ETAP 978 KONUT TOPLU YAPI DENETİM KURULUNUN 01 Mart 2016 31 Mayıs 2016 TARİHLERİ ARASI DENETİM RAPORUDUR OYAKKENT 2. ETAP 978 KONUT TOPLU YAPI DENETİM KURULUNUN 01 Mart 2016 31 Mayıs 2016 TARİHLERİ ARASI DENETİM RAPORUDUR 03 HAZİRAN 2016 İKİTELLİ OYAKKENT 2. ETAP 978 KONUT TOPLU YAPI YÖNETİM KURULU'NA BAŞAKŞEHİR

Detaylı

(İkiyüzbin Yeni Türk Lirası)

(İkiyüzbin Yeni Türk Lirası) Sn... A.Ş Mah... Cad. No:... / İstanbul Konu : Değerleme Raporu Talebiniz üzerine Bostanlı Mah... Sk No:.. Apt. D:.. Karşıyaka İzmir adresindeki a ait mülk 2014 tarihinde gezilerek dikkatle incelenmiştir.

Detaylı

YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI. 2013 Yılında Gerçekleştirilen İşler

YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI. 2013 Yılında Gerçekleştirilen İşler YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI 2013 Yılında Gerçekleştirilen İşler 2013 YILI YATIRIM BÜTÇESİ 12 OCAK 2013 TARİH VE 28526 SAYILI RESMİ GAZETEDE (MÜKERRER) YAYINLANMIŞTIR. EĞİTİM SEKTÖRÜ PROJE ADI

Detaylı

Bu anket formunun ardında yaptığımız toplantıdaki bazı soruları yazılı açıklayacağımızı ifade etmiştik, bu görüşlerimizi takdirlerinize sunarız.

Bu anket formunun ardında yaptığımız toplantıdaki bazı soruları yazılı açıklayacağımızı ifade etmiştik, bu görüşlerimizi takdirlerinize sunarız. Değerli sakinlerimiz, gerek zaman içinde Denetim Kurulumuz gerekse sakinlerimiz ile gerçekleşen diyaloglarda; bazı uygulamalarda değişiklik yapılması hususunda görüşler olduğu ve genel çoğunluğun kanaati

Detaylı

REVIZYON: 0 2015 ARALIK AYI FAALİYET RAPORU

REVIZYON: 0 2015 ARALIK AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH İSPARTAKULE KOZA EVLERİ 2015 ARALIK AYI FAALİYET 1. GİRİŞ İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Firuzköy Mahallesinde kain 630 ada, 1 numaralı parselde kayıtlı ana gayri menkul üzerinde

Detaylı

BİRİM FİYAT TL TÜKETİM GİDERİ TL. Paylaşım URAL MÜHENDİSLİK tarafından yapılmıştır.

BİRİM FİYAT TL TÜKETİM GİDERİ TL. Paylaşım URAL MÜHENDİSLİK tarafından yapılmıştır. ISI SAYAÇ NO 67119646 SICAK SU SU SAYAÇ NO 1238872 SAYAÇ NO 42779 BİREYSEL GİDER BİLDİRİM DETAYI KULLANICI ADI DAİRE 81 DAİRE m2 65 HARCAMA DÖNEMİ 252216-14216 Son Ödeme Tarihi 114216 SON 3656 kwh 3741

Detaylı

A-B BLOK 245 75 67 142 103 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 75 77 152(%59) 104

A-B BLOK 245 75 67 142 103 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 75 77 152(%59) 104 SAYFA : 1/8 PROJE ADI KONU ve TARİH VETRO CİTY RESİDENCE 01 OCAK 2016 31 OCAK 2016 AYLIK 1. GİRİŞ İstanbul ili, Esenyurt İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi 1992 Sokak 1239 ada 16.parsel olarak kayıtlı üzerinde

Detaylı

2017 HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU

2017 HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA 2017 HAZİRAN AYI FAALİYET 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU VE ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde

Detaylı

İşbu Rapor, Sermaye Piyasası Kurulu nun (SPK) (II.17.1) sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği nin (Tebliğ) 10. maddesi uyarınca düzenlenmiştir.

İşbu Rapor, Sermaye Piyasası Kurulu nun (SPK) (II.17.1) sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği nin (Tebliğ) 10. maddesi uyarınca düzenlenmiştir. AKMERKEZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ İLE ÜÇGEN BAKIM VE YÖNETİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ ARASINDA 2014 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN VE 2015 YILINDA DA AYNI KOŞULLARDA GERÇEKLEŞECEK YAYGIN

Detaylı

SİTELERDE ORTAK KULLANIM ALANLARININ KİRAYA VERİLMESİNE VERGİSEL BAKIŞ

SİTELERDE ORTAK KULLANIM ALANLARININ KİRAYA VERİLMESİNE VERGİSEL BAKIŞ SİTELERDE ORTAK KULLANIM ALANLARININ KİRAYA VERİLMESİNE VERGİSEL BAKIŞ I-GİRİŞ: İkamet amaçlı sitelerde konut sahiplerine tahsisli ortak kullanım alanlarının kiraya verilmesi olağan bir durum olarak karşımıza

Detaylı

MALİK A- B1-B2 BLOK B BLOK TOPLAM

MALİK A- B1-B2 BLOK B BLOK TOPLAM SAYFA : 1/12 PROJE ADI KONU ve TARİH BEYLİFE CİTY KONUTLARI YÖNETİCİLİĞİ 21 ARALIK 2016-11 OCAK 2017 1. GİRİŞ Ġstanbul ili, Beylikdüzü Ġlçesi, Cumhuriyet Mahallesi Söğüt Sokak No:2 813 ve 944 ada 16.parsel

Detaylı

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ YILLIK FAALİYET RAPORU 01.08.2015 31.12.2015 DÖNEMİ

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ YILLIK FAALİYET RAPORU 01.08.2015 31.12.2015 DÖNEMİ ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ YILLIK FAALİYET RAPORU 01.08.2015 31.12.2015 DÖNEMİ İÇİNDEKİLER A. SİTE YÖNETİMİYLE İLGİLİ İŞ VE İŞLEMLER... 3 1. Yönetim Değişimi Ve Yeniden Yapılanma... 3 2. Hizmet Alım Sözleşmelerinin

Detaylı

FAALİYET RAPORU 1. GİRİŞ

FAALİYET RAPORU 1. GİRİŞ PROJE ADI KONU ve TARİH VİTRİN KONUTLARI 2017 MART AYI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1. GİRİŞ İstanbul ili, Sultangazi İlçesi, Yunus Emre mahallesi 1626.Sokak üzerinde kurulu tekbir toplu yapı niteliğinde

Detaylı

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA: 1/11

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA: 1/11 SAYFA: 1/11 PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA MART 2017 AYLIK 1. GİRİŞ İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde kurulu LAVİNYA MARMARA olarak adlandırılan

Detaylı

ISI GİDERLERİNİN PAYLAŞIM SİSTEMİ. 15.03.2014 / Cumartesi

ISI GİDERLERİNİN PAYLAŞIM SİSTEMİ. 15.03.2014 / Cumartesi ISI GİDERLERİNİN PAYLAŞIM SİSTEMİ 15.03.2014 / Cumartesi YAYINLANMA TARİHİ KANUN/ YÖNETMELİK 2 MAYIS 2007 ENERJİ VERİMLİLİĞİ KANUNU 14 NİSAN 2008 MERKEZİ ISITMA VE SIHHİ SICAK SU SİSTEMLERİNDE ISIN MA

Detaylı

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ 2016 YILI/1.ALTI AYLIK DENETİM KURULU RAPORU

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ 2016 YILI/1.ALTI AYLIK DENETİM KURULU RAPORU ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ 2016 YILI/1.ALTI AYLIK DENETİM KURULU RAPORU Ataman Karina Site Yönetiminin 01.01.2016-30.06.2016 tarihleri arasındaki Altı aylık döneme ait çalışmaları ve faaliyetleri denetlenmiş

Detaylı

ARTUNSAFİR. yaşamın prestiji

ARTUNSAFİR. yaşamın prestiji ARTUNSAFİR yaşamın prestiji ARTUNSAFİR yaşamın prestiji Bu katalogda yer alan görseller, metinler ve planlar tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Artun İnşaat gerekli gördüğü hallerde değişiklik yapma hakkını

Detaylı

VERGİ SİRKÜLERİ NO: 2017/08

VERGİ SİRKÜLERİ NO: 2017/08 TARİH : 1.1.2017 NUMARA : 2017/08 VERGİ SİRKÜLERİ NO: 2017/08 KONU : 2017 yılına ait emlak (bina, arsa ve arazi) vergi değerleri ile 2017 yılında mükellef olacakların emlak vergi değerlerinin hesabında

Detaylı

PARK EYMİR 113127 ADA YÖNETİMİ 01.01.2015-31.12.2015 Tarihleri Arası Bilanco Raporu

PARK EYMİR 113127 ADA YÖNETİMİ 01.01.2015-31.12.2015 Tarihleri Arası Bilanco Raporu PARK EYMİR 113127 ADA YÖNETİMİ 01.01.2015-31.12.2015 Tarihleri Arası Bilanco Raporu Açıklama Giren Tutar Çıkan Tutar Bakiye 127-1 - ANA HESAP 7871142-351 DEVİR 2.576.18 2.576,18 Devir 2.576.18 2.576.18

Detaylı

MAYA EVLERİ SİTESİ TEMMUZ 2015 TEMMUZ 2016 DÖNEMİ İŞLETME PROJESİ

MAYA EVLERİ SİTESİ TEMMUZ 2015 TEMMUZ 2016 DÖNEMİ İŞLETME PROJESİ MAYA EVLERİ SİTESİ TEMMUZ 2015 TEMMUZ 2016 DÖNEMİ İŞLETME PROJESİ Sakarya İli, Hendek İlçesi, Akova Mahallesi nde bulunan Maya Evleri Sitesi Yönetimi nin 01/07/2015 01/07/2016 dönemi işletme projesi aşağıdaki

Detaylı

DENETLENEN TOPLU YAPININ

DENETLENEN TOPLU YAPININ DENETLENEN TOPLU YAPININ Adı Yerleşim Yeri Adresi : GÖKSUPARK KONUTLARI : ERYAMAN ANKARA Kat Maliki Sayısı : 844 Denetimin Kapsadığı Dönem : 01 Ocak 2012 31 Aralık 2012 Denetim Raporu Hazırlama Tarihi

Detaylı

doğru ısınmak için...

doğru ısınmak için... T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tarafından Yetkilendirilmiş Isınma ve Sıhhi Sıcak Su Giderlerinin Paylaştırılmasına Yönelik Ölçüm Şirketi doğru ısınmak için... ULTRA KALORİMETRELER SONiK Ultrasonik

Detaylı

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ 2016 YILI/ 9 AYLIK DENETİM KURULU RAPORU

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ 2016 YILI/ 9 AYLIK DENETİM KURULU RAPORU ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ 2016 YILI/ 9 AYLIK DENETİM KURULU RAPORU Ataman Karina Site Yönetiminin 01.01.2016-30.09.2016 tarihleri arasındaki Dokuz aylık döneme ait çalışmaları ve faaliyetleri denetlenmiş

Detaylı

SİRKÜLER İstanbul, 03.01.2013 Sayı: 2013/14 Ref: 4/14

SİRKÜLER İstanbul, 03.01.2013 Sayı: 2013/14 Ref: 4/14 SİRKÜLER İstanbul, 03.01.2013 Sayı: 2013/14 Ref: 4/14 Konu: 2013 YILINA AİT EMLAK VERGİ DEĞERLERİ İLE 2013 YILINDA MÜKELLEF OLACAKLARIN EMLAK VERGİ DEĞERLERİNİN TESPİTİ HUSUSUNDA AÇIKLAMALAR İÇEREN 61

Detaylı

MAL VE HİZMETLER HAKEM HEYETİNE YAPILAN ŞİKAYETLER

MAL VE HİZMETLER HAKEM HEYETİNE YAPILAN ŞİKAYETLER MAL VE HİZMETLER HAKEM HEYETİNE YAPILAN ŞİKAYETLER SIRA: NO TARİH ŞİKAYET KONUSU SONUÇ 1 3/10/2008 LCD Televizyon Mal ve Hizmetler Hakem Heyeti Tüketici lehine, Satıcı Firma nın Televizyon un satış bedelini

Detaylı

18.04.2007 tarih ve 5627 sayılı resmi gazete ile yayınlanan Enerji verimliği kanunu ile ilgili sorular iki başlık altında ele alınmıştır.

18.04.2007 tarih ve 5627 sayılı resmi gazete ile yayınlanan Enerji verimliği kanunu ile ilgili sorular iki başlık altında ele alınmıştır. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL 18.04.2007 tarih ve 5627 sayılı resmi gazete ile yayınlanan Enerji verimliği kanunu ile ilgili sorular iki başlık altında ele alınmıştır. 1-05.12.2008 tarih ve 27075 sayılı resmi

Detaylı

SİRKÜLER RAPOR EMLAK VERGİSİ KANUNU GENEL TEBLİĞİ. ( Seri No : 61 )

SİRKÜLER RAPOR EMLAK VERGİSİ KANUNU GENEL TEBLİĞİ. ( Seri No : 61 ) SİRKÜLER RAPOR Sirküler Tarihi : 02.01.2013 Sirküler No : 2013 / 2-5 EMLAK VERGİSİ KANUNU GENEL TEBLİĞİ ( Seri No : 61 ) 01.01.2013 tarih ve 28515 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan 61 Seri No.lu Emlak

Detaylı

Ayrıca, kanunun 29. maddesinin dördüncü fıkrasında, vergi değerinin hesabında bin liraya kadar olan kesirlerin dikkate alınmayacağı belirtilmiştir.

Ayrıca, kanunun 29. maddesinin dördüncü fıkrasında, vergi değerinin hesabında bin liraya kadar olan kesirlerin dikkate alınmayacağı belirtilmiştir. DUYURU Sayı: 2017/003 BURSA, 10.01.2017 Konu: 2017 Yilinda Emlak Vergisi Hesabina Esas Vergi Değerinin (Vergi Matrahinin) Nasil Belirleneceğine Dair Açiklamalar İçeren Genel Tebliğ Yayinlanmiştir. 27.12.2016

Detaylı

90 Yıllık ısı pay ölçer ve gider paylaşım tecrübesi. Kaynakların verimli kullanılması bizim işimiz

90 Yıllık ısı pay ölçer ve gider paylaşım tecrübesi. Kaynakların verimli kullanılması bizim işimiz Kaynakların verimli kullanılması bizim işimiz Hakkımızda 1900 lerin başında Brunata nın kurucusu Constantin Brun tarafından kaloriferlerde kullanılmak üzere bir pay ölçer üretilmesi ile başlayan ürün geliştirme

Detaylı

MARENEGRO (345, 346, 348, 350 Ve 352 Parseller) SİTESİ 01.04.2010-31.03.2012 DÖNEMİ İŞLETME BÜTÇESİ 24

MARENEGRO (345, 346, 348, 350 Ve 352 Parseller) SİTESİ 01.04.2010-31.03.2012 DÖNEMİ İŞLETME BÜTÇESİ 24 MARENEGRO (345, 346, 348, 350 Ve 352 Parseller) SİTESİ 01.04.2010-31.03.2012 DÖNEMİ İŞLETME BÜTÇESİ 24 NO AÇIKLAMA AYLIK BÜTÇE YILLIK BÜTÇE EŞİT PAYLI GİDERLER 91.625 2.199.000 1 PERSONEL GİDERLERİ 91.625

Detaylı

2014 Yılına Ait Yeniden Değerleme Oranının Tespiti

2014 Yılına Ait Yeniden Değerleme Oranının Tespiti 30.12.2014 ERTÜRK YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK VE BAĞIMSIZ DENETİM A.Ş. SİRKÜLER 2014/149 KONU: 2015 Yılı Emlak Vergisi Değerleri Hk. 30 Aralık 2014 tarih ve 29221 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan 65 seri

Detaylı

DEĞERLEME ÜCRETİ(TL) (KDV HARİÇ) imarsız)

DEĞERLEME ÜCRETİ(TL) (KDV HARİÇ) imarsız) GAYRİMENKUL DEĞERLEME ASGARİ ÜCRET TARİFESİ ÇALIŞMASI ( KIRILIMLAR VE ÖNERİLER) ARSALAR ve TARIM ALANLARI(imarlı veya 1.GRUP BRÜT ALAN(m2) imarsız) Bağ, bahçe, tarla, tarım alanı, arazi, sera, özel orman

Detaylı

İşyerim İnternet 20 Ay %50 Kampanyası Taahhütnamesi

İşyerim İnternet 20 Ay %50 Kampanyası Taahhütnamesi İşyerim İnternet 20 Ay %50 Kampanyası Taahhütnamesi İNTERNET HİZMET NO: İnternet Yalın İnternet İNTERNET BAĞLANTISI YAPILACAK TEL NO: Kampanya Kapsamında Sunulan İnternet Paketleri SEÇİLEN PAKET AYLIK

Detaylı

COUNTRY PLUS VİTRİN KAT MALİKLERİ OLAĞAN GENEL KURUL 1. TOPLANTISI DİVAN KURULU TUTANAĞI

COUNTRY PLUS VİTRİN KAT MALİKLERİ OLAĞAN GENEL KURUL 1. TOPLANTISI DİVAN KURULU TUTANAĞI KAT MALİKLERİ OLAĞAN GENEL KURUL 1. TOPLANTISI DİVAN KURULU TUTANAĞI KAT MALİKLERİ KURULUNUN OLAĞAN İLK TOPLANTISI 05.11.2017 TARİHİNDE Saat 12:00 da COUNTRY PLUS VİTRİN Satış Ofisi nde yapılmaya başlanmıştır.

Detaylı

İŞYERİM FİBERİN KRALI KAMPANYASI 24 AYLIK YENİ ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ

İŞYERİM FİBERİN KRALI KAMPANYASI 24 AYLIK YENİ ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ İŞYERİM FİBERİN KRALI KAMPANYASI 24 AYLIK YENİ ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ İnternet FİBERİN KRALI KAMPANYASINA DÂHİL TERCİH EDİLEN HİZMET TARİFESİ İnternet Paketleri Bağlantı Hızı Aylık Kullanım AKN Kampanyalı

Detaylı

Çakmak Sitesi Olağan Genel Kurul Toplantı Tutanağı

Çakmak Sitesi Olağan Genel Kurul Toplantı Tutanağı Çakmak Sitesi Olağan Genel Kurul Toplantı Tutanağı Tarih :30.01.2016, Saat : 19.00 Yer :Site Toplantı Salonu Toplantı No: 2016-1 Çakmak Sitesinin Olağan Genel Kurul una katılmak için gelen üyelerimiz,

Detaylı

Merkezi Isınma Gider Paylaşım Sistemi Kullanım Kılavuzu

Merkezi Isınma Gider Paylaşım Sistemi Kullanım Kılavuzu Merkezi Isınma Gider Paylaşım Sistemi Kullanım Kılavuzu İÇİNDEKİLER 3 4 5 6 7 8 10 12 ista Hakkında Payölçer Isı Sayacı Su Sayacı Termostatik Vana (TRV) Raporlama Süreci Yönetmelik ve uygulamalar Raporlama

Detaylı

İŞYERİM İNTERNET DEĞİŞİM ZAMANI KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

İŞYERİM İNTERNET DEĞİŞİM ZAMANI KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ İŞYERİM İNTERNET DEĞİŞİM ZAMANI KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ İNTERNET HİZMET NO: İnternet Yalın İnternet İNTERNET BAĞLANTISI YAPILACAK TEL NO: Kampanya Kapsamında Sunulan İnternet Paketleri SEÇİLEN PAKET KAMPANYA

Detaylı

Düzce Memur Sen Evleri. Toplu Yapı Temsilciler Kurulu Toplantısına Hoş geldiniz

Düzce Memur Sen Evleri. Toplu Yapı Temsilciler Kurulu Toplantısına Hoş geldiniz Düzce Memur Sen Evleri Toplu Yapı Temsilciler Kurulu Toplantısına Hoş geldiniz 20 Haziran 2009 www.duzcememursenevleri.org DÜZCE MEMUR SEN EVLERİ TOPLU YAPI YÖNETİMİ 2008-2009 YILLIK FAALİYET RAPORU (Özet)

Detaylı

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ 01.01.2017-31.03.2017 TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU Sitemiz Denetim kurulu, 01.01.2017-31.03.2017 tarihleri arasındaki denetim toplantısını 27/04/2017 tarihinde gerçekleştirmiş

Detaylı

ISI PAY ÖLÇER B-METERS ISI PAY ÖLÇER; 1-B-Meters Isı Pay Ölçer;

ISI PAY ÖLÇER B-METERS ISI PAY ÖLÇER; 1-B-Meters Isı Pay Ölçer; ISI PAY ÖLÇER B-METERS ISI PAY ÖLÇER; B-Meters Isı Pay Ölçer ile evinizdeki ısı tüketimini kayıt altına alıp, istediğiniz kadar ısınabilirsiniz ve bu sayede merkezi sistemle ısınan binalardada tasaruf

Detaylı

NUVO DRAGOS Tarihli KAT MALİKLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

NUVO DRAGOS Tarihli KAT MALİKLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI NUVO DRAGOS 15.02.2017 Tarihli KAT MALİKLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI NUVO DRAGOS 2016 YILI FAALİYET RAPORU 1. GENEL YÖNETİM FAALİYETLERİ Nuvo Dragos Sitesinin yönetim ve işletim faaliyetleri; Site Yönetim

Detaylı

PARK EYMİR 113127 ADA YÖNETİMİ 01.01.2015-31.01.2015 Tarihleri Arası Bilanco Raporu

PARK EYMİR 113127 ADA YÖNETİMİ 01.01.2015-31.01.2015 Tarihleri Arası Bilanco Raporu PARK EYMİR 113127 ADA YÖNETİMİ 01.01.2015-31.01.2015 Tarihleri Arası Bilanco Raporu Açıklama Giren Tutar Çıkan Tutar Bakiye 127-1 - ANA HESAP 7871142-351 DEVİR 2.576.18 2.576,18 Devir 2.576.18 2.576.18

Detaylı

Değerli Üyemiz, 30/ Nisan/ 2012

Değerli Üyemiz, 30/ Nisan/ 2012 Değerli Üyemiz, 30/ Nisan/ 2012 KDV tevkifat uygulamasına ve bu uygulamadan doğan iade taleplerinin yerine getirilmesine ilişkin usul ve esaslar hakkında açıklamalar 14 Nisan 2012 tarihli ve 28264 sayılı

Detaylı

APARTMAN VE SİTE YÖNETİMLERİNDE YAŞANAN İKTİSADİ OLAYLARIN VERGİSEL BOYUTLARI VE UYGULAMADAKİ PROBLEMLER

APARTMAN VE SİTE YÖNETİMLERİNDE YAŞANAN İKTİSADİ OLAYLARIN VERGİSEL BOYUTLARI VE UYGULAMADAKİ PROBLEMLER APARTMAN VE SİTE YÖNETİMLERİNDE YAŞANAN İKTİSADİ OLAYLARIN VERGİSEL BOYUTLARI VE UYGULAMADAKİ PROBLEMLER 1. KONU Giderek büyüyen ve önemli mali boyutlara ulaşan apartman ve site yönetimlerindeki iktisadi

Detaylı

444 06 07 info@e-yonetici.com.tr www.e-yonetici.com.tr Sayın NOVA TOWER A BLOK Kat Maliki, 13.11.2014 Öncelikle, Damla Artı İnşaat tarafından yapılan, Ankara nın en yüksek konut proje olan NOVA TOWER dan

Detaylı

ŞAHİN GROUP İNŞAAT YAPI HAFRİYAT GAYRİMENKUL ARACILIK VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ. İnşaat Yapı Hafriyat Gayrimenkul

ŞAHİN GROUP İNŞAAT YAPI HAFRİYAT GAYRİMENKUL ARACILIK VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ. İnşaat Yapı Hafriyat Gayrimenkul ŞAHİN GROUP İNŞAAT YAPI HAFRİYAT GAYRİMENKUL ARACILIK VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ İnşaat Yapı Hafriyat Gayrimenkul HAKKIMIZDA Şahin Group, insanlara daha yaşanılır ortamlar hazırlayan, müşterilerinin ihtiyacına

Detaylı

Tarihlerinde Yapılacak KAT MALİKLERİ KURULUNA Sunulmak Üzere Hazırlanmış Faaliyet Raporu

Tarihlerinde Yapılacak KAT MALİKLERİ KURULUNA Sunulmak Üzere Hazırlanmış Faaliyet Raporu 05.10.2013 12.10.2013 Tarihlerinde Yapılacak KAT MALİKLERİ KURULUNA Sunulmak Üzere Hazırlanmış Faaliyet Raporu 2 Sitemiz Hakkında Sitemiz, Ankara İli Çankaya ilçesi, Çukurambar semtinde, 27527 Ada, 1 Parsel

Detaylı

6404 ADA 47 NO.LU PARSEL (6404 ADA 36 NO.LU PARSELİN İFRAZINDAN OLUŞMUŞTUR) GAZİOSMANPAŞA MAHALLESİ AYDINOĞULLARI VE AZİMKAR SOKAK ÜZERİ CANİK/SAMSUN

6404 ADA 47 NO.LU PARSEL (6404 ADA 36 NO.LU PARSELİN İFRAZINDAN OLUŞMUŞTUR) GAZİOSMANPAŞA MAHALLESİ AYDINOĞULLARI VE AZİMKAR SOKAK ÜZERİ CANİK/SAMSUN 6404 ADA 47 NO.LU PARSEL (6404 ADA 36 NO.LU PARSELİN İFRAZINDAN OLUŞMUŞTUR) GAZİOSMANPAŞA MAHALLESİ AYDINOĞULLARI VE AZİMKAR SOKAK ÜZERİ CANİK/SAMSUN BİLGİ NOTU Sayfa 1 / 15 GENEL BİLGİLER Tanıtım konusu

Detaylı

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ 01.01.2018-30.06.2018 TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU Sitemiz Denetim kurulu, 01.01.2018-30.06.2018 tarihleri arasındaki denetim toplantısını 11/08/2018 tarihinde gerçekleştirmiş

Detaylı

Tesisimiz 3 blok ve Zemin+7 kattan oluşmaktadır. Tesiste 325 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır. Sosyal donatılar; Spor salonu, açık havuz.

Tesisimiz 3 blok ve Zemin+7 kattan oluşmaktadır. Tesiste 325 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır. Sosyal donatılar; Spor salonu, açık havuz. Tesisimiz 3 blok ve Zemin+7 kattan oluşmaktadır. Tesiste 325 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır. Sosyal donatılar; Spor salonu, açık havuz. Teknik donatılar: 7 ad. Asansör, su tankı, hidrofor, jeneratör,

Detaylı

Evinizi Dünyaya Bağlayın! www.onaybilisim.com SİTE HİZMET ALIŞVERİŞ DUYURULAR İNTERAKTİF KAMERA

Evinizi Dünyaya Bağlayın! www.onaybilisim.com SİTE HİZMET ALIŞVERİŞ DUYURULAR İNTERAKTİF KAMERA Evinizi Dünyaya Bağlayın! HİZMET ALIŞVERİŞ DUYURULAR İNTERAKTİF KAMERA SİTE www.onaybilisim.com Temizlik Evin belli bir kısmının yada hepsinin temizlenmesi için talepte bulunulmasını sağlar. Ütü Evde biriken

Detaylı

EVSEL KATI ATIK TOPLAMA VE NAKLİ HİZMET BEDELİ TARİFELERİNİN BELİRLENMESİ İLE İLGİLİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYON RAPORU

EVSEL KATI ATIK TOPLAMA VE NAKLİ HİZMET BEDELİ TARİFELERİNİN BELİRLENMESİ İLE İLGİLİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYON RAPORU T.C. ANTAKYA BELEDİYE MECLİSİ DÖNEMİ ARALIK 2014 BİRLEŞİM 21 OTURUM 1 TOPLANTI TARİHİ 05.12.2014 GÜNDEM MADDE NO 1 KARAR NO 84 ÖZÜ ANTAKYA BELEDİYESİ EVSEL KATI ATIK BERTARAF TESİSLERİ TARİFESİNİN GÖRÜŞÜLMESİ

Detaylı

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ 01.01.2018-31.03.2018 TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU Sitemiz Denetim kurulu, 01.01.2018-31.03.2018 tarihleri arasındaki denetim toplantısını 27/04/2018 tarihinde gerçekleştirmiş

Detaylı

BEP YÖNETMELİĞİ İLE İLGİLİ SIK SORULAN SORU VE CEVAPLAR

BEP YÖNETMELİĞİ İLE İLGİLİ SIK SORULAN SORU VE CEVAPLAR BEP YÖNETMELİĞİ İLE İLGİLİ SIK SORULAN SORU VE CEVAPLAR Madde 13-(3) de bahsedilen toplam kullanım alanının 2.000 m2 den büyük olması ibaresinde geçen toplam kullanım alanı tanımı nedir? Madde 13-(3) de

Detaylı

FİBERİN KRALI KAMPANYASI 24 AYLIK YENİ ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ

FİBERİN KRALI KAMPANYASI 24 AYLIK YENİ ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ FİBERİN KRALI KAMPANYASI 24 AYLIK YENİ ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ İnternet FİBERİN KRALI KAMPANYASINA DÂHİL TERCİH EDİLEN HİZMET TARİFESİ PAKETLER HIZ AKN KAMPANYA İNDİRİM FİYATI BEDELİ TTNET FİBERNET Limitsiz

Detaylı

FİBERİN KRALI KAMPANYASI 24 AYLIK BİREYSEL YENİ ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ

FİBERİN KRALI KAMPANYASI 24 AYLIK BİREYSEL YENİ ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ FİBERİN KRALI KAMPANYASI 24 AYLIK BİREYSEL YENİ ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ İNTERNET HİZMET NO :... İNTERNET BAĞLANTISI YAPILACAK TEL NO :... Kampanya Kapsamında Sunulan Bireysel Paketler DAHİL OLUNAN PAKET

Detaylı

Fonksiyonel birim şeması yönetmelik eki( Ek-1) de düzenlenmiştir. Personel görev dağılım çizelgeleri Daire Başkanı tarafından belirlenir.

Fonksiyonel birim şeması yönetmelik eki( Ek-1) de düzenlenmiştir. Personel görev dağılım çizelgeleri Daire Başkanı tarafından belirlenir. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI GÖREV, YETKİ, ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI YÖNETMELİĞİ NİN BAZI MADDELERİNİN DEĞİŞTİRİLMESİNE DAİR YÖNETMELİK MADDE 1-12/08/2014 tarihli

Detaylı

HD GİRİŞ PAKETİ NE İLİŞKİN 24 AYLIK ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ (Yeni Üyeliklere Yönelik Olup HD Uydu Alıcısı Hediyelidir)

HD GİRİŞ PAKETİ NE İLİŞKİN 24 AYLIK ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ (Yeni Üyeliklere Yönelik Olup HD Uydu Alıcısı Hediyelidir) KAMPANYA EVRAK KODU : #H72 VERSİYON :1 :HOŞ HD HD GİRİŞ İ NE İLİŞKİN 24 AYLIK ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ (Yeni Üyeliklere Yönelik Olup HD Uydu Alıcısı Hediyelidir) Krea İçerik Hizmetleri ve Prodüksiyon A.Ş.

Detaylı

SORU: Binalara mantolama yaptırmak zorunlu mudur?

SORU: Binalara mantolama yaptırmak zorunlu mudur? ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL 18.04.2007 tarih ve 5627 sayılı resmi gazete ile yayınlanan Enerji verimliği kanunu ile ilgili sorular iki başlık altında ele alınmıştır. 1-05.12.2008 tarih ve 27075 sayılı resmi

Detaylı

2017 NİSAN AYI FAALİYET RAPORU

2017 NİSAN AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH VETRO CĠTY RESĠDENCE 2017 NĠSAN FAALĠYET 1. GİRİŞ Ġstanbul ili, Esenyurt Ġlçesi, Cumhuriyet Mahallesi 1992 Sokak 1239 ada 16.parsel olarak kayıtlı üzerinde kurulu tekbir toplu yapı

Detaylı

Sirküler No: 2015/83. Sirküler Tarihi: Konu: 2016 Yılında Geçerli Emlak Vergi Değerleri

Sirküler No: 2015/83. Sirküler Tarihi: Konu: 2016 Yılında Geçerli Emlak Vergi Değerleri Sirküler No: 2015/83 Sirküler Tarihi: 25.12.2015 Konu: 2016 Yılında Geçerli Emlak Vergi Değerleri 25.12.2015 tarih ve 29573 Sayılı Resmi Gazete de yayımlanan 67 Seri No.lu Emlak Vergisi Kanunu Genel Tebliği

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 22 M.Atilla ÖZKAYA, Hilmi BAYER, Sibel UYAR, Ertan SAYAR, Aysel NART, KARAR 22 5216 sayılı Büyükşehir Belediye Kanununun 7. Maddesinin birinci fıkrasında Büyükşehir Belediyesinin görev ve yetkileri

Detaylı

2.ETAP SİTE SAKİNLERİ

2.ETAP SİTE SAKİNLERİ 1 2.ETAP SİTE SAKİNLERİ Kıymetli Komşularımız, Binalarımızda artık, yaşlanmaya bağlı olarak bir çok yerinde eskimeler ve yıpranmalar oluşmuştur. Sıhhi tesisat ve alt yapıda birçok sorunlar ortaya çıkmaktadır.

Detaylı

KONU: 91 SERİ NO'LU GİDER VERGİLERİ GENEL TEBLİĞİ. GENELGE (Sadece Müşterilerimiz içindir)

KONU: 91 SERİ NO'LU GİDER VERGİLERİ GENEL TEBLİĞİ. GENELGE (Sadece Müşterilerimiz içindir) Genelge : 2017/12 14.03.2017 GENELGE (Sadece Müşterilerimiz içindir) Açıklama; 11/03/2017 tarih ve 30004 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 91 Seri No lu Gider Vergileri Genel Tebliğinde; 6493 sayılı Ödeme

Detaylı

Sayı : 2016/4 22 Ocak 2016 Konu: Kesinleşen 2015-2016 yılı Dönemi Tahmini İşletme Bütçesi. Sayın Kat Maliki;

Sayı : 2016/4 22 Ocak 2016 Konu: Kesinleşen 2015-2016 yılı Dönemi Tahmini İşletme Bütçesi. Sayın Kat Maliki; TEBLİĞAT Sayı : 2016/4 22 Ocak 2016 Konu: Kesinleşen 2015-2016 yılı Dönemi Tahmini İşletme Bütçesi. Sayın Kat Maliki; 1. 13-20 Aralık 2015 tarihlerinde Kat Malikleri Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı

Detaylı

DENETLEME KURULU RAPORUDUR

DENETLEME KURULU RAPORUDUR DENETLEME KURULU RAPORUDUR RAPOR TARİHİ : 04.01.2010 RAPOR NO : 2009/6 Denetleme Kurulumuz Ankara Barosu' nun mali işlerini denetlemek üzere 04.01.2010 tarihinde toplanarak Avukatlık Yasasının Yönetmeliğinin

Detaylı

2014 YILI DENETİM ÇALIŞMASI

2014 YILI DENETİM ÇALIŞMASI 2014 YILI DENETİM ÇALIŞMASI Avrupa Konutları Atekent 3 Denetim Kurulu Murat Çolakoğlu Görkem Çokçetin Sezer Oztur Yapılan Denetim Çalışmaları Denetim Kurulumzca 2014 yılı içerisinde biri özel amaçlı çalışması

Detaylı

İŞYERİM İNTERNET HAFİFLETEN KAMPANYASI

İŞYERİM İNTERNET HAFİFLETEN KAMPANYASI İŞYERİM İNTERNET HAFİFLETEN KAMPANYASI İNTERNET HİZMET NO: İnternet Yalın İnternet İNTERNET BAĞLANTISI YAPILACAK TEL NO: Kampanya Kapsamında Sunulan İnternet Paketleri SEÇİLEN PAKET İNTERNET PAKETLERİ

Detaylı

SAYI : 2015 / 12 İstanbul,05.01.2015 1. CEP TELEFONU ABONELİK TESİSİNDE ALINAN ÖZEL İLETİŞİM VERGİSİ TUTARI:

SAYI : 2015 / 12 İstanbul,05.01.2015 1. CEP TELEFONU ABONELİK TESİSİNDE ALINAN ÖZEL İLETİŞİM VERGİSİ TUTARI: SİRKÜLER SAYI : 2015 / 12 İstanbul,05.01.2015 KONU : Diğer Vergilerdeki Artışlar 1. CEP TELEFONU ABONELİK TESİSİNDE ALINAN ÖZEL İLETİŞİM VERGİSİ TUTARI: Mobil telefon aboneliğinin ilk tesisinde (iş ve

Detaylı

İŞYERİM İNTERNET HAFİFLETEN KAMPANYASI

İŞYERİM İNTERNET HAFİFLETEN KAMPANYASI İŞYERİM İNTERNET HAFİFLETEN KAMPANYASI İNTERNET HİZMET NO: İnternet Yalın İnternet İNTERNET BAĞLANTISI YAPILACAK TEL NO: Kampanya Kapsamında Sunulan İnternet Paketleri SEÇİLEN PAKET İNTERNET PAKETLERİ

Detaylı

YÖNETİM FAALİYETLERİ Site Yönetimince yürütülen faaliyetler hakkında düşünceler;

YÖNETİM FAALİYETLERİ Site Yönetimince yürütülen faaliyetler hakkında düşünceler; YÖNETİM FAALİYETLERİ Site Yönetimince yürütülen faaliyetler hakkında düşünceler; 14 126 1 114 Güvenlik 1 1 11 8 9 89 88 Temizlik 73 75 6 58 53 58 Bahçe Hizmetleri 4 33 43 42 53 44 Teknik Hizmetler 29 31

Detaylı

S.S. HİLAL 92 KONUT YAPI KOOPERATİFİ 2013 YILI OLAĞAN GENEL KURULU YÖNETİM KURULU YILLIK ÇALIŞMA RAPORU

S.S. HİLAL 92 KONUT YAPI KOOPERATİFİ 2013 YILI OLAĞAN GENEL KURULU YÖNETİM KURULU YILLIK ÇALIŞMA RAPORU A.GENEL BİLGİLER S.S. HİLAL 92 KONUT YAPI KOOPERATİFİ 2013 YILI OLAĞAN GENEL KURULU YÖNETİM KURULU YILLIK ÇALIŞMA RAPORU a) Kooperatifin adı:s.s. Hilal -92 Konut Yapı Kooperatifi b) Ticaret Sicili Tescil

Detaylı

İNTERNET HİZMET NO: İnternet Yalın İnternet İNTERNET BAĞLANTISI YAPILACAK TEL NO: Kampanya Kapsamında Sunulan İnternet Paketleri

İNTERNET HİZMET NO: İnternet Yalın İnternet İNTERNET BAĞLANTISI YAPILACAK TEL NO: Kampanya Kapsamında Sunulan İnternet Paketleri ONLINE SATIŞ KANALI ÜZERİDEN KAMPANYA ÖN BAŞVURUSU YAPAN ABONELERE YÖNELİK OLARAK İŞYERİM İNTERNET HIZI KEŞFET KAMPANYASI 24 AYLIK ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ İNTERNET HİZMET NO: İnternet Yalın İnternet İNTERNET

Detaylı

Antalya Konyaaltı Liman Mahallesinde Residence Sitede Eşyalı Kiralık Daireler

Antalya Konyaaltı Liman Mahallesinde Residence Sitede Eşyalı Kiralık Daireler Antalya Konyaaltı Liman Mahallesinde Residence Sitede Eşyalı Kiralık Daireler Günlük-Kiralık - Residans 470 109 m2 Antalya / Konyaaltı Oda Sayısı : 2 Salon Sayısı : 1 Banyo Sayısı : 1 Yapının Şekli : Apartman

Detaylı

AYLIK KULLANIM KOTASI

AYLIK KULLANIM KOTASI ONLINE SATIŞ KANALI ÜZERİDEN KAMPANYA ÖN BAŞVURUSU YAPAN ABONELERE YÖNELİK OLARAK İŞYERİM İNTERNET HIZI KEŞFET KAMPANYASI 24 AYLIK ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ İNTERNET HİZMET NO: İnternet Yalın İnternet İNTERNET

Detaylı

Sahip olduklarının değerini bilenler için...

Sahip olduklarının değerini bilenler için... Sahip olduklarının değerini bilenler için... 53 Değeri sürekli artan prestijli bir yatırım Beyyapı Armonia Evleri nde konforlu bir yaşamın ayrıcalıklı detayları bir arada. Kentin en gözde yaşam alanı

Detaylı

ANIT PARK SİTESİ FAALİYET RAPORU

ANIT PARK SİTESİ FAALİYET RAPORU 1. GİRİŞ : İzmir ili, Bayraklı İlçesi, Yamanlar Mah. 7355. Sk. No: 203 adresinde bulunan ve Bayraklı Tapu Sicil Müdürlüğüne kayıtlı taşınmazlar üzerine inşa edilen 8 Blok ve 288 Bağımsız Bölümden ibaret,

Detaylı

Merhaba! Daha önce söyleyen muhakkak olmuştur, biz yine de hatırlatalım; Mutluluk herkese çok yakışıyor

Merhaba! Daha önce söyleyen muhakkak olmuştur, biz yine de hatırlatalım; Mutluluk herkese çok yakışıyor M U T L U L U Ğ U B A L K O N D A Y A Ş A Y I N Merhaba! Daha önce söyleyen muhakkak olmuştur, biz yine de hatırlatalım; Mutluluk herkese çok yakışıyor Balkon projemizin içerisinde sizi mutlu edeceğini

Detaylı

Aysis Yönetim. G l o r i a P a r t. Genel Bilgilendirme

Aysis Yönetim. G l o r i a P a r t. Genel Bilgilendirme Aysis Yönetim G l o r i a P a r t Genel Bilgilendirme Gloria Part Sitesi Değerli Sakinleri 25.05.2015 Tarihli tanışma kokteylimizde bizlere iletmiş olduğunuz hususlardan bir çoğu hayata geçirildi. Bir

Detaylı

2. ETAP YATIRIM FIRSATI BAŞLADI

2. ETAP YATIRIM FIRSATI BAŞLADI 2. ETAP YATIRIM FIRSATI BAŞLADI 444 47 55 GELECEĞENİZE DOĞRU YATIRIM YAPIN... Samsun un en hızlı gelişen Atakum un en yeşil ve merkezi noktalarından biri, sizin için hayatı kolaylaştırırken, aynı zamanda

Detaylı

RİNGS İSTANBUL SİTESİ TEMİZLİK VE GÖREV TALİMATNAMESİ

RİNGS İSTANBUL SİTESİ TEMİZLİK VE GÖREV TALİMATNAMESİ RİNGS İSTANBUL SİTESİ TEMİZLİK VE GÖREV TALİMATNAMESİ 1. AMAÇ Bu talimatın amacı, İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi, Rings İstanbul Sitesinin; 1. İnsan sağlığına zarar verebilecek tüm etmenlerden arındırılmasını,

Detaylı

2. İDARİ FAALİYETLER. Asansörlere blok kat daire planları yazıları yaptırılmıģ ve yerlerine konulmuģtur. MART 2017 AYI FAALİYET RAPORU

2. İDARİ FAALİYETLER. Asansörlere blok kat daire planları yazıları yaptırılmıģ ve yerlerine konulmuģtur. MART 2017 AYI FAALİYET RAPORU SAYFA : 1/8 PROJE ADI KONU ve TARİH BEYLİFE CİTY KONUTLARI YÖNETİCİLİĞİ 01 MART 2017-31 MART 2017 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM ORGANİZASYONU VE DOLULUK ORANLARI Ġstanbul ili, Beylikdüzü Ġlçesi, Cumhuriyet

Detaylı

MASHATTAN SİTESİ TAŞINMA VE GİRİŞ KARTI UYGULAMASI

MASHATTAN SİTESİ TAŞINMA VE GİRİŞ KARTI UYGULAMASI MASHATTAN SİTESİ TAŞINMA VE GİRİŞ KARTI UYGULAMASI 2016 / 02 İLGİ; (a) 634 Sayılı Kat Mülkiyet Kanunu (b) 1774 Sayılı Kimlik Bildirim Kanunu (c) Mashattan Sitesi Yönetim Planı GENEL: İlgi kanunların gerektirdiği

Detaylı

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/16

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/16 SAYFA : 2/16 2. YÖNETİM KURULU KARARLARI Yönetim Kurulu Toplantısında alınan 2016/10 numaralı kararda; Hukuki işlemlerin site adına yürütülmesi amacıyla Avukat Fatma ÜNAL ın yetkilendirilmesi kararı alınmıştır.

Detaylı

SİRKÜLER. : 67 Seri No lu Emlak Vergisi Kanununu Genel Tebliği

SİRKÜLER. : 67 Seri No lu Emlak Vergisi Kanununu Genel Tebliği SİRKÜLER TARİH : 28.12.2015 SAYI : 2015-12-9 KONU : 67 Seri No lu Emlak Vergisi Kanununu Genel Tebliği ÖZETİ : Tebliğde 2016 yılına ait emlak (bina, arsa ve arazi) vergi değerleri ile 2016 yılında mükellef

Detaylı

TEBLİĞ. SERBEST MUHASEBECĠ MALĠ MÜġAVĠRLĠK VE YEMĠNLĠ MALĠ MÜġAVĠRLĠK KANUNU GENEL TEBLĠĞĠ (SIRA NO: 43)

TEBLİĞ. SERBEST MUHASEBECĠ MALĠ MÜġAVĠRLĠK VE YEMĠNLĠ MALĠ MÜġAVĠRLĠK KANUNU GENEL TEBLĠĞĠ (SIRA NO: 43) 15 Haziran 2010 SALI Resmî Gazete Sayı 27612 Maliye Bakanlığından TEBLİĞ SERBEST MUHASEBECĠ MALĠ MÜġAVĠRLĠK VE YEMĠNLĠ MALĠ MÜġAVĠRLĠK KANUNU GENEL TEBLĠĞĠ (SIRA NO 43) 213 sayılı Vergi Usul Kanununun

Detaylı

Meclisce GİDER BÜTÇESİ

Meclisce GİDER BÜTÇESİ GELİR BÜTÇESİ KÜTAHYA İL ÖZEL İDARESİNİN 2013 YILI BÜTÇESİ Meclisce Kabul Edilen Merkezi idare Vergi Gelirlerinden Alinan Paylar 38.700.000,00 Mevduat Faizleri 4.500.000,00 Madenlerden Devlet Hakki 4.000.000,00

Detaylı

İŞYERİM ABONELERİNE TAKSİTLİ MODEM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

İŞYERİM ABONELERİNE TAKSİTLİ MODEM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ İŞYERİM ABONELERİNE TAKSİTLİ MODEM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ TTNET A.Ş (İŞLETMECİ) nin yeni İşyerim abonelerinin ( Abone ) 12 (on iki) ya da 24 (yirmi dört) ay boyunca taahhüt karşılığı Taksitli Modem Kampanyası

Detaylı

EMLAK KONUT GYO A.Ş.

EMLAK KONUT GYO A.Ş. EMLAK KONUT GYO A.Ş. EMLAK KONUT BAŞAKŞEHİR EVLERİ 1. ETAP 1. KISIM TESLİM PROGRAMI VE AÇIKLAMALAR Ada Parsel Blok No Kapı No Teslim Tarihi Teslim Saat Aralığı 895 2 B5 1 17.07.2016 09:30-10:00 1.230,19

Detaylı