-RAPOR- (İmar ve Bayındırlık Komisyonu ) İL GENEL MECLİS BAŞKANLIĞINA / ÇORUM

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "-RAPOR- (İmar ve Bayındırlık Komisyonu ) İL GENEL MECLİS BAŞKANLIĞINA / ÇORUM"

Transkript

1 İl Genel Meclisi Başkanlığımızın 02/01/2013 tarihinde İmar ve Bayındırlık Komisyonu na havale etmiş olduğu, İlimiz Sungurlu İlçesine bağlı Salman Köyüne ait yerleşik alan ve civarı sınır tespitinin 3194 Sayılı İmar Kanunu nun 27. Maddesinde değişiklik yapan 648 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname nin 22. Maddesi uyarınca, İmar ve Bayındırlık Komisyonu 14/01/2013 tarihinde komisyon başkanı Mehmet UZUN başkanlığında toplandı. Komisyonumuzca yapılan incelemelerde; İlimiz Sungurlu ilçesine bağlı Salman Köyünün kadastrol paftalar üzerine işlenen Köy Yerleşik Alanı ve Civarı sınır tespitinin, 3194 sayılı İmar Kanununa dayalı olarak çıkarılan Plansız alanlar imar yönetmeliğinin 2. Bölüm 4. Maddesi ile 5. Bölüm 43. Maddesi köy ve mezraların yerleşik alan ve civarının tespiti, valiliklerce birisi harita mühendisi olmak üzere en az 3 kişilik bir komisyon tarafından 1:1000, 1:2000 veya 1:5000 ölçekli halihazır haritalar veya kadastro paftaları üzerine yapılır, İl İdare kurulunca onaylanır.aynı köyün mülki sınırları içinde kalmakla birlikte yerleşik alanı ile civarının dışında kalan mezralarda mevcut köy ortak yapıları yok ise yerleşik alan ve civarı tespiti yapılamaz.köy ortak yapılarının bulunduğu mezralarda ise yerleşik alan ve civarı tespiti, köy yerleşik alan ve civarının tespiti ile ilgili usüllere uyulmak koşuluyla yapılır.köy ve mezralar ile civarının yerleşik alan tespiti bir defaya mahsus olmak üzere yapılır.bu sınırlar genişletilemez ve genişletilmesine dönük olarak birleştirilemez. hükmüne göre hazırlanmıştır. Sonuç olarak komisyonumuzca yapılan değerlendirmede; İlimiz Sungurlu ilçesine bağlı Salman köyüne ait köy yerleşik alan ve civarı sınır tespiti için komisyon heyeti ile gezilerek hazırlanan ve uygun gördüğü onaylanan ekteki krokide belirtilen yerleşik alan civarı malikleri adı altında belirtilen noktalar, pafta ve koordinat sistem bilgileri, Sungurlu İlçesine bağlı Salman köyüne ait Köy Yerleşik Alan ve Civarı sınır tespiti için hazırlanan tutanaklar, Salman köyünde yaptığımız incelemeler neticesinde İmar ve Bayındırlık Komisyonumuzca da uygun görülmüştür.

2 İl Genel Meclisi Başkanlığımızın 07/01/2013 tarihinde İmar ve Bayındırlık Komisyonu na havale etmiş olduğu, İlimiz Sungurlu İlçesine bağlı Şekerhacılı Köyüne ait yerleşik alan ve civarı sınır tespitinin 3194 Sayılı İmar Kanunu nun 27. Maddesinde değişiklik yapan 648 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname nin 22. Maddesi uyarınca, İmar ve Bayındırlık Komisyonu 16/01/2013 tarihinde komisyon başkanı Mehmet UZUN başkanlığında toplandı. Komisyonumuzca yapılan incelemelerde; İlimiz Sungurlu ilçesine bağlı Şekerhacılı Köyünün kadastrol paftalar üzerine işlenen Köy Yerleşik Alanı ve Civarı sınır tespitinin, 3194 sayılı İmar Kanununa dayalı olarak çıkarılan Plansız alanlar imar yönetmeliğinin 2. Bölüm 4. Maddesi ile 5. Bölüm 43. Maddesi köy ve mezraların yerleşik alan ve civarının tespiti, valiliklerce birisi harita mühendisi olmak üzere en az 3 kişilik bir komisyon tarafından 1:1000, 1:2000 veya 1:5000 ölçekli halihazır haritalar veya kadastro paftaları üzerine yapılır, İl İdare kurulunca onaylanır.aynı köyün mülki sınırları içinde kalmakla birlikte yerleşik alanı ile civarının dışında kalan mezralarda mevcut köy ortak yapıları yok ise yerleşik alan ve civarı tespiti yapılamaz.köy ortak yapılarının bulunduğu mezralarda ise yerleşik alan ve civarı tespiti, köy yerleşik alan ve civarının tespiti ile ilgili usüllere uyulmak koşuluyla yapılır.köy ve mezralar ile civarının yerleşik alan tespiti bir defaya mahsus olmak üzere yapılır.bu sınırlar genişletilemez ve genişletilmesine dönük olarak birleştirilemez. hükmüne göre hazırlanmıştır. Sonuç olarak komisyonumuzca yapılan değerlendirmede; İlimiz Sungurlu ilçesine bağlı Şekerhacılı köyüne ait köy yerleşik alan ve civarı sınır tespiti için komisyon heyeti ile gezilerek hazırlanan ve uygun gördüğü onaylanan ekteki krokide belirtilen yerleşik alan civarı malikleri adı altında belirtilen noktalar, pafta ve koordinat sistem bilgileri, Sungurlu İlçesine bağlı Şekerhacılı köyüne ait Köy Yerleşik Alan ve Civarı sınır tespiti için hazırlanan tutanaklar, Şekerhacılı köyünde yaptığımız incelemeler neticesinde İmar ve Bayındırlık Komisyonumuzca da uygun görülmüştür.

3 İl Genel Meclisi Başkanlığımızın 07/01/2013 tarihinde İmar ve Bayındırlık Komisyonu na havale etmiş olduğu, İlimiz Merkez İlçeye bağlı Cemilbey Köyüne ait yerleşik alan ve civarı sınır tespitinin 3194 Sayılı İmar Kanunu nun 27. Maddesinde değişiklik yapan 648 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname nin 22. Maddesi uyarınca, İmar ve Bayındırlık Komisyonu 23/01/2013 tarihinde komisyon başkanı Mehmet UZUN başkanlığında toplandı. Komisyonumuzca yapılan incelemelerde; İlimiz Merkez ilçeye bağlı Cemilbey Köyünün kadastrol paftalar üzerine işlenen Köy Yerleşik Alanı ve Civarı sınır tespitinin, 3194 sayılı İmar Kanununa dayalı olarak çıkarılan Plansız alanlar imar yönetmeliğinin 2. Bölüm 4. Maddesi ile 5. Bölüm 43. Maddesi köy ve mezraların yerleşik alan ve civarının tespiti, valiliklerce birisi harita mühendisi olmak üzere en az 3 kişilik bir komisyon tarafından 1:1000, 1:2000 veya 1:5000 ölçekli halihazır haritalar veya kadastro paftaları üzerine yapılır, İl İdare kurulunca onaylanır.aynı köyün mülki sınırları içinde kalmakla birlikte yerleşik alanı ile civarının dışında kalan mezralarda mevcut köy ortak yapıları yok ise yerleşik alan ve civarı tespiti yapılamaz.köy ortak yapılarının bulunduğu mezralarda ise yerleşik alan ve civarı tespiti, köy yerleşik alan ve civarının tespiti ile ilgili usüllere uyulmak koşuluyla yapılır.köy ve mezralar ile civarının yerleşik alan tespiti bir defaya mahsus olmak üzere yapılır.bu sınırlar genişletilemez ve genişletilmesine dönük olarak birleştirilemez. hükmüne göre hazırlanmıştır. Sonuç olarak komisyonumuzca yapılan değerlendirmede; İlimiz Merkez ilçeye bağlı Cemilbey köyüne ait köy yerleşik alan ve civarı sınır tespiti için komisyon heyeti ile gezilerek hazırlanan ve uygun gördüğü onaylanan ekteki krokide belirtilen yerleşik alan civarı malikleri adı altında belirtilen noktalar, pafta ve koordinat sistem bilgileri, Merkez İlçeye bağlı Cemilbey köyüne ait Köy Yerleşik Alan ve Civarı sınır tespiti için hazırlanan tutanaklar, Cemilbey köyünde yaptığımız incelemeler neticesinde İmar ve Bayındırlık Komisyonumuzca da uygun görülmüştür.

4 İl Genel Meclisi Başkanlığımızın 07/01/2013 tarihinde İmar ve Bayındırlık Komisyonu na havale etmiş olduğu, İlimiz Merkez İlçeye bağlı Gökköy Köyüne ait yerleşik alan ve civarı sınır tespitinin 3194 Sayılı İmar Kanunu nun 27. Maddesinde değişiklik yapan 648 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname nin 22. Maddesi uyarınca, İmar ve Bayındırlık Komisyonu 22/01/2013 tarihinde komisyon başkanı Mehmet UZUN başkanlığında toplandı. Komisyonumuzca yapılan incelemelerde; İlimiz Merkez ilçeye bağlı Gökköy Köyünün kadastrol paftalar üzerine işlenen Köy Yerleşik Alanı ve Civarı sınır tespitinin, 3194 sayılı İmar Kanununa dayalı olarak çıkarılan Plansız alanlar imar yönetmeliğinin 2. Bölüm 4. Maddesi ile 5. Bölüm 43. Maddesi köy ve mezraların yerleşik alan ve civarının tespiti, valiliklerce birisi harita mühendisi olmak üzere en az 3 kişilik bir komisyon tarafından 1:1000, 1:2000 veya 1:5000 ölçekli halihazır haritalar veya kadastro paftaları üzerine yapılır, İl İdare kurulunca onaylanır.aynı köyün mülki sınırları içinde kalmakla birlikte yerleşik alanı ile civarının dışında kalan mezralarda mevcut köy ortak yapıları yok ise yerleşik alan ve civarı tespiti yapılamaz.köy ortak yapılarının bulunduğu mezralarda ise yerleşik alan ve civarı tespiti, köy yerleşik alan ve civarının tespiti ile ilgili usüllere uyulmak koşuluyla yapılır.köy ve mezralar ile civarının yerleşik alan tespiti bir defaya mahsus olmak üzere yapılır.bu sınırlar genişletilemez ve genişletilmesine dönük olarak birleştirilemez. hükmüne göre hazırlanmıştır. Sonuç olarak komisyonumuzca yapılan değerlendirmede; İlimiz Merkez ilçeye bağlı Gökköy köyüne ait köy yerleşik alan ve civarı sınır tespiti için komisyon heyeti ile gezilerek hazırlanan ve uygun gördüğü onaylanan ekteki krokide belirtilen yerleşik alan civarı malikleri adı altında belirtilen noktalar, pafta ve koordinat sistem bilgileri, Merkez İlçeye bağlı Gökköy köyüne ait Köy Yerleşik Alan ve Civarı sınır tespiti için hazırlanan tutanaklar, Gökköy köyünde yaptığımız incelemeler neticesinde İmar ve Bayındırlık Komisyonumuzca da uygun görülmüştür.

5 İl Genel Meclisi Başkanlığımızın 07/01/2013 tarihinde İmar ve Bayındırlık Komisyonu na havale etmiş olduğu, İlimiz Alaca İlçesine bağlı Bahçeli Köyüne ait yerleşik alan ve civarı sınır tespitinin 3194 Sayılı İmar Kanunu nun 27. Maddesinde değişiklik yapan 648 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname nin 22. Maddesi uyarınca, İmar ve Bayındırlık Komisyonu 15/01/2013 tarihinde komisyon başkanı Mehmet UZUN başkanlığında toplandı. Komisyonumuzca yapılan incelemelerde; İlimiz Alaca ilçesine bağlı Bahçeli Köyünün kadastrol paftalar üzerine işlenen Köy Yerleşik Alanı ve Civarı sınır tespitinin, 3194 sayılı İmar Kanununa dayalı olarak çıkarılan Plansız alanlar imar yönetmeliğinin 2. Bölüm 4. Maddesi ile 5. Bölüm 43. Maddesi köy ve mezraların yerleşik alan ve civarının tespiti, valiliklerce birisi harita mühendisi olmak üzere en az 3 kişilik bir komisyon tarafından 1:1000, 1:2000 veya 1:5000 ölçekli halihazır haritalar veya kadastro paftaları üzerine yapılır, İl İdare kurulunca onaylanır.aynı köyün mülki sınırları içinde kalmakla birlikte yerleşik alanı ile civarının dışında kalan mezralarda mevcut köy ortak yapıları yok ise yerleşik alan ve civarı tespiti yapılamaz.köy ortak yapılarının bulunduğu mezralarda ise yerleşik alan ve civarı tespiti, köy yerleşik alan ve civarının tespiti ile ilgili usüllere uyulmak koşuluyla yapılır.köy ve mezralar ile civarının yerleşik alan tespiti bir defaya mahsus olmak üzere yapılır.bu sınırlar genişletilemez ve genişletilmesine dönük olarak birleştirilemez. hükmüne göre hazırlanmıştır. Sonuç olarak komisyonumuzca yapılan değerlendirmede; İlimiz Alaca ilçesine bağlı Bahçeli köyüne ait köy yerleşik alan ve civarı sınır tespiti için komisyon heyeti ile gezilerek hazırlanan ve uygun gördüğü onaylanan ekteki krokide belirtilen yerleşik alan civarı malikleri adı altında belirtilen noktalar, pafta ve koordinat sistem bilgileri, Alaca İlçesine bağlı Bahçeli köyüne ait Köy Yerleşik Alan ve Civarı sınır tespiti için hazırlanan tutanaklar, Bahçeli köyünde yaptığımız incelemeler neticesinde İmar ve Bayındırlık Komisyonumuzca da uygun görülmüştür.

6 İl Genel Meclisi Başkanlığımızın 07/01/2013 tarihinde İmar ve Bayındırlık Komisyonu na havale etmiş olduğu, İlimiz Kargı İlçesine bağlı Tepelice Köyüne ait yerleşik alan ve civarı sınır tespitinin 3194 Sayılı İmar Kanunu nun 27. Maddesinde değişiklik yapan 648 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname nin 22. Maddesi uyarınca, İmar ve Bayındırlık Komisyonu 21/01/2013 tarihinde komisyon başkanı Mehmet UZUN başkanlığında toplandı. Komisyonumuzca yapılan incelemelerde; İlimiz Kargı ilçesine bağlı Tepelice Köyünün kadastrol paftalar üzerine işlenen Köy Yerleşik Alanı ve Civarı sınır tespitinin, 3194 sayılı İmar Kanununa dayalı olarak çıkarılan Plansız alanlar imar yönetmeliğinin 2. Bölüm 4. Maddesi ile 5. Bölüm 43. Maddesi köy ve mezraların yerleşik alan ve civarının tespiti, valiliklerce birisi harita mühendisi olmak üzere en az 3 kişilik bir komisyon tarafından 1:1000, 1:2000 veya 1:5000 ölçekli halihazır haritalar veya kadastro paftaları üzerine yapılır, İl İdare kurulunca onaylanır.aynı köyün mülki sınırları içinde kalmakla birlikte yerleşik alanı ile civarının dışında kalan mezralarda mevcut köy ortak yapıları yok ise yerleşik alan ve civarı tespiti yapılamaz.köy ortak yapılarının bulunduğu mezralarda ise yerleşik alan ve civarı tespiti, köy yerleşik alan ve civarının tespiti ile ilgili usüllere uyulmak koşuluyla yapılır.köy ve mezralar ile civarının yerleşik alan tespiti bir defaya mahsus olmak üzere yapılır.bu sınırlar genişletilemez ve genişletilmesine dönük olarak birleştirilemez. hükmüne göre hazırlanmıştır. Sonuç olarak komisyonumuzca yapılan değerlendirmede; İlimiz Kargı ilçesine bağlı Tepelice köyüne ait köy yerleşik alan ve civarı sınır tespiti için komisyon heyeti ile gezilerek hazırlanan ve uygun gördüğü onaylanan ekteki krokide belirtilen yerleşik alan civarı malikleri adı altında belirtilen noktalar, pafta ve koordinat sistem bilgileri, Kargı İlçesine bağlı Tepelice köyüne ait Köy Yerleşik Alan ve Civarı sınır tespiti için hazırlanan tutanaklar, Tepelice köyünde yaptığımız incelemeler neticesinde İmar ve Bayındırlık Komisyonumuzca da uygun görülmüştür.

7 İl Genel Meclisi Başkanlığımızın 07/01/2013 tarihinde İmar ve Bayındırlık Komisyonu na havale etmiş olduğu, İlimiz Kargı İlçesine bağlı Bağözü Köyüne ait yerleşik alan ve civarı sınır tespitinin 3194 Sayılı İmar Kanunu nun 27. Maddesinde değişiklik yapan 648 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname nin 22. Maddesi uyarınca, İmar ve Bayındırlık Komisyonu 18/01/2013 tarihinde komisyon başkanı Mehmet UZUN başkanlığında toplandı. Komisyonumuzca yapılan incelemelerde; İlimiz Kargı ilçesine bağlı Bağözü Köyünün kadastrol paftalar üzerine işlenen Köy Yerleşik Alanı ve Civarı sınır tespitinin, 3194 sayılı İmar Kanununa dayalı olarak çıkarılan Plansız alanlar imar yönetmeliğinin 2. Bölüm 4. Maddesi ile 5. Bölüm 43. Maddesi köy ve mezraların yerleşik alan ve civarının tespiti, valiliklerce birisi harita mühendisi olmak üzere en az 3 kişilik bir komisyon tarafından 1:1000, 1:2000 veya 1:5000 ölçekli halihazır haritalar veya kadastro paftaları üzerine yapılır, İl İdare kurulunca onaylanır.aynı köyün mülki sınırları içinde kalmakla birlikte yerleşik alanı ile civarının dışında kalan mezralarda mevcut köy ortak yapıları yok ise yerleşik alan ve civarı tespiti yapılamaz.köy ortak yapılarının bulunduğu mezralarda ise yerleşik alan ve civarı tespiti, köy yerleşik alan ve civarının tespiti ile ilgili usüllere uyulmak koşuluyla yapılır.köy ve mezralar ile civarının yerleşik alan tespiti bir defaya mahsus olmak üzere yapılır.bu sınırlar genişletilemez ve genişletilmesine dönük olarak birleştirilemez. hükmüne göre hazırlanmıştır. Sonuç olarak komisyonumuzca yapılan değerlendirmede; İlimiz Kargı ilçesine bağlı Bağözü köyüne ait köy yerleşik alan ve civarı sınır tespiti için komisyon heyeti ile gezilerek hazırlanan ve uygun gördüğü onaylanan ekteki krokide belirtilen yerleşik alan civarı malikleri adı altında belirtilen noktalar, pafta ve koordinat sistem bilgileri, Kargı İlçesine bağlı Bağözü köyüne ait Köy Yerleşik Alan ve Civarı sınır tespiti için hazırlanan tutanaklar, Bağözü köyünde yaptığımız incelemeler neticesinde İmar ve Bayındırlık Komisyonumuzca da uygun görülmüştür.

8 İl Genel Meclisi Başkanlığımızın 03/01/2013 tarihinde İmar ve Bayındırlık Komisyonu na havale etmiş olduğu, İlimiz, Merkez İlçe, Tarhan köyü, H33-b-06-b pafta, 2291 nolu parsel üzerine plan müellifi tarafından Konut Dışı Kentsel Çalışma Alanı olarak tasarlanan 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ile 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı ve Plan Açıklama Raporlarının, 3194 sayılı İmar Kanunu nun 8. Maddesi ile 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunu nun 10. Maddesi ( c) bendi gereğince, İmar ve Bayındırlık Komisyonu 24/01/2013 tarihinde komisyon başkanı Mehmet UZUN başkanlığında toplandı. Komisyonumuzca yapılan incelemelerde; İlimiz Merkez ilçeye bağlı Tarhan köyü H33-b- 06-b paftaya isabet eden 2291 nolu parsele kayıtlı toplam 4.170,33 m2 lik tapu yüzölçümüne sahip olup, y= , x= koordinatları arasında yer almaktadır.söz konusu parselin bir kısmı Tarhan Köyü Yerleşik Alan Sınırı ve Civarının dışında olup, alanın tamamı İl Özel İdaresi yetki alanı sınırları içerisindedir. Söz konusu plan, tarihinde onaylanan Samsun-Çorum-Tokat Planlama Bölgesi 1/ ölçekli Çevre Düzeni Planının nolu plan hükmü ( Karayolu servis alanlarında yer alacak yapılar; akaryakıt ve LPG satış istasyonları, servis istasyonu, konaklama tesisi kamping, yeme içme tesisi vb. gibi karayoluna hizmet verecek tesisler ile teşhire ve ticarete yönelik mağazalar yapılabilir. Buna yönelik yapılara ilişkin yapılaşma koşulları alt ölçekli planlarda belirlenecek olup, ilgili kurum ve kuruluşların uygun görüşleri doğrultusunda yapılacaktır. ) gereğince ve Plan yapımına ait esaslara dair yönetmeliğin 7. ve 14. maddeleri gereği, ilgili kurum görüşleri alınarak hazırlanmıştır. Yapılan 1/1000 uygulama ve 1/5000 nazım imar planıyla 2291 nolu parsel Konut Dışı Kentsel Çalışma Alanı olarak plana işaretlenmiştir. Bu kapsamda, Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı (Tarım Reformu Genel Müdürlüğü), İl Çevre Şehircilik Müdürlüğü, Yedaş Elektrik Dağıtım A.Ş. ve Sağlık İl Müdürlüğü nden kurum görüşleri sorulmuş olup, bu kurumlardan uygun görüş alınmıştır.hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planında yapılaşma koşulları; E=0,40 hmax=6,50 m dir. Plan notları ekte yer almaktadır. Konut Dışı Kentsel Çalışma Alanı olarak işaretlenen 2291 nolu parselin cephe almış olduğu Ankara Samsun karayolundan 25 metre, diğer cephelerden ise 5 er metrelik yapı yaklaşma mesafeleri plana işaretlenmiştir.yapılan imar planı değişikliği 3194 sayılı imar kanunu ve eki hükümlerine göre uygun görülmüştür. Sonuç olarak;merkez ilçesine bağlı Tarhan köyü sınırları içerisinde H33-b-06-b pafta, 2291 nolu parsel için hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve plan açıklama raporu ile 1/1000 ölçekli uygulama imar planı ve plan açıklama raporu ilgi kurumların görüşleri ve Samsun-Çorum-Tokat Planlama Bölgesi 1/ ölçekli Çevre Düzeni Planı hükümlerine uyularak hazırlandığından görüşülerek karara bağlanmasında sakınca olmadığı değerlendirilmektedir.

9 İl Genel Meclisi Başkanlığımızın 07/01/2013 tarihinde İmar ve Bayındırlık Komisyonu na havale etmiş olduğu, İlimiz, Sungurlu İlçesi, Cevheri köyü, H32-c-09-b-03-b,c pafta, 1019 nolu parsel üzerine plan müellifince Bağ-Bahçe Nizamında Düşük Yoğunluklu Konut Alanı olarak tasarlanan 1/5000 ölçekli İlave Nazım İmar Planı ile 1/1000 ölçekli İlave Uygulama İmar Planının, 3194 sayılı İmar Kanunu nun 8. Maddesi ile 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunu nun 10. Maddesi ( c) bendi gereğince, İmar ve Bayındırlık Komisyonu /01/2013 tarihlerinde komisyon başkanı Mehmet UZUN başkanlığında toplandı. Komisyonumuzca yapılan incelemelerde; Çorum, Sungurlu ilçesi, Cevheri köyü, Budaközü Mevkii, 13 pafta, 1019 nolu parselde, parsel malikinin talebi üzerine ilave nazım imar planı teklifi hazırlanmıştır. Söz konusu alan halihazır haritanın H.32.C.09.B nolu paftasına isabet etmekte ve halihazır haritanın y= x= koordinatları arasında yer almaktadır. Plan teklifi hazırlanan tarla niteliğindeki parsel Cevheri köyü kadastro sınırları içinde ve aynı zamanda belediye mücavir alan sınırları dışında yer almaktadır. İlgili parsele Sungurlu Demirşeyh bağlantı yolu ile ulaşılmakta olup konu yer Ankara Samsun karayoluna 500 m ve Sungurlu ilçe merkezine yaklaşık 6 km mesafede bulunmaktadır. Alanda topoğrafik yapı değişken olmakla birlikte doğudan batı istikametinde yükselen (%0-%20) bir yapıya sahiptir. Parsel üzerinde yapılaşma mevcut değildir. Parselin çevresinde boş tarım arazileri ile konutlara ait binalar bulunmaktadır. İlgili kurumların belirlenen alanda 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı yapılarak bağ ve bahçe nizamında konut alanı olarak kullanılmasında sakınca olmadığına dair uygun görüşleri mevcuttur. İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü nün değerlendirmesi sonucu ilgili parselin marjinal tarım arazisi olduğu tespit edilmiştir. Konu ile ilgili olarak 5403 Sayılı Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanunu nun ilgili tüzüğünün 8. maddesi kapsamına girdiğinden İl Toprak Koruma Kurulunda görüşülerek 05/11/2012 tarih ve 37 sayılı kararı ile uygun görüldüğü belirtilmektedir. Bununla birlikte tarihinde onaylanan tarihli değişiklik onayı ile yürürlüğe giren 1/ ölçekli Samsun-Çorum-Tokat Planlama Bölgesi Çevre Düzeni Planı hükümlerinin Marjinal tarım alanlarındaki yapılaşmalar Tanımlar bölümünün , ve maddesindeki tanım çerçevesinde yapılabilir. Marjinal Tarım Arazileri kapsamında ilgili kurum ve kuruluşların uygun görüşü ve 5403 sayılı kanuna göre gerekli izinler alınmak koşuluyla, gerekli fonksiyonlar yer alabilir. Bu alanlarda barınma amaçlı yapılaşmalarda en fazla inşaat alanı 150 m 2 dir. Müştemilat binaları inşaat alanına dahildir hükümleri bulunmakta olup bu hükümler doğrultusunda konut yapılması gerektiği belirtilmektedir. Ayrıca ilgili parsel için düzenlenmiş Çorum İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından tarihinde onaylanan imar planına esas jeolojik ve jeoteknik etüt raporunda söz konusu alanın yerleşim açısından (U.A.) uygun alan olarak tespit edildiği görülmüştür. Yukarıda belirtilen kriterler ve ilgili talep doğrultusunda konu parseli kapsayan alanda ilave nazım imar planı teklifi hazırlanmıştır. Alan; düşük yoğunluklu konut yapı adaları, park, su deposu ve yol olacak şekilde planlanmıştır. Alanda bağ ve bahçe kullanımı esas olacağından donatı alanları ayrılmamıştır. Güney kısımda ve bitişik konumda bulunan onaylı imar planına uyumlu olacak şekilde 10 m lik araç yolu planlanmıştır. Sungurlu Demirşeyh yolu plan üzerine 15 m olarak işlenmiştir.konut alanında yapılanma koşulları E=0.15 (max inşaat alanı 150 m²) ve Hmaks=6.50 m olarak belirlenmiştir.

10 Sonuç olarak; Sungurlu ilçesine bağlı Cevheri köyü sınırları içerisinde H32-c-09-b-03-b,c pafta, 1019 nolu parsel için hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve plan açıklama raporu ile 1/1000 ölçekli uygulama imar planı ve plan açıklama raporu ilgili kurumların görüşleri ve Samsun- Çorum-Tokat Planlama Bölgesi 1/ ölçekli Çevre Düzeni Planı hükümlerine uyularak hazırlandığından Hazırlanan ilave nazım imar planı ve ilave uygulama imar planının teklifinin incelenerek onanmasında 3194 sayılı imar yasasının 8.b maddesi uyarınca komisyonumuzca da bir sakınca görülmemiştir.

11 RAPOR (PLAN BÜTÇE KOMİSYONU) İL GENEL MECLİS BAŞKANLIĞINA ÇORUM İl Genel Meclisi Başkanlığımızın 08/01/2013 tarihinde Plan ve Bütçe komisyonuna havale etmiş olduğu, İlimiz köy ve bağlılarının, arazi yollarında şenlik alanlarında ve orman kesim alanlarında bulunan orman yollarında program uygulamalarımız dışındaki dönemde bakım ve onarım çalışmalarında kullanılabilecek iş makinası ve diğer ekipmanlarının, ilgili köy tüzel kişilerine kamu kurum ve kuruluşları ile şahıslara akaryakıtı kendilerinden karşılamak şartıyla kiralama hususları ve 2013 yılı için tespit edilen kiralama teklifleri görüşülerek yapılan değerlendirme ve çalışmalar neticesinde aşağıdaki şekilde belirlenmiştir. Plan ve Bütçe Komisyonunca hazırlanan rapora göre; 2013 YILI İŞ MAKİNESİ KİRALAMA BEDELLERİ (YAKIT HARİÇ) MAKİNA VE EKİPMAN CİNSİ KÖY TÜZEL KİŞİLİĞİNE ŞAHIS, FİRMA VE MÜTEAHHİTLERE KAMU KURUM VE KURULUŞLARINA (KDV HARİÇ) (KDV HARİÇ) Sabit Kamyon, Kamyon Kasalı Öncü Yakıt Karşılığı 3,30 TL (km) 2,64 TL (km) Damperli Kamyon (12 m3 Yukarısı) Çekici Treyler (21 ton Yukarısı ) Greyder (161 HP Yukarısı ) Yakıt Karşılığı 3,30 TL (km) 2,64 TL (km) Yakıt Karşılığı 5,50 TL (km) Yakıt Karşılığı Ücretsiz ve Yakıt 176,00 TL (km) 140,80 TL (20 saat e kadar) 123,20 TL (20 saat ten yukarı) Dozer (161 HP Yukarısı) Yakıt Karşılığı 220,00 TL (saat) 176,00 TL (20 saat e kadar) 154,00 TL (20 saat ten yukarı) Yükleyici Lastik Tekerlekli (2,5 m 3 Yukarısı) Yakıt Karşılığı 176,00 TL (saat) 140,80 TL (20 saat e kadar) 123,20TL (20 saat ten yukarı)

12 112,00 TL (20 saat ten yukarı ) Excavatör (05 m 3 Yukarısı) Yakıt Karşılığı 176,00 TL (saat) 140,80 TL (20 saat e kadar) 123,20 TL (20 saat ten yukarı ) Kanal Kazıcı, yükleyici (0,04 m 3 ) Komprosör (601 CFM Yukarısı) Yakıt Karşılığı 88,00 TL (saat) 70,40 TL (saat) Yakıt Karşılığı 66,00 TL (saat) 52,80 TL (saat) Hidrolik Kaya Delici Yakıt Karşılığı 220,00 TL (saat) 176,00 TL (saat) Silindir (11 ton yukarısı) Yakıt Karşılığı 165,00 TL (saat) 132,00 TL (saat) 1-Araçlarda kullanılacak akaryakıttan meydana gelebilecek arızaların önlenmesi için araçlarda kaliteli akaryakıtın kullanılması gerektiğinden idarenin göstereceği kalite standart belgeli sabit akaryakıt istasyonlarında bulunan akaryakıt kullanılacaktır. 2-Kiralama 4 saatten aşağı olmayacaktır. 3-Kiralamalar İl Özel İdaresi nin programlı işlerinin bitmesinden sonraki dönemde ve idarenin uygun görmesi halinde yapılabilecektir. 4-Köy tüzel kişilikleri ve kamu kurum kuruluşları hariç şahıs ve firmalara yapılan kiralamalarda ön etüd raporunun hazırlanması için çalışma yapılacak yere giden personel için harcırahı kişi başına 11,00 TL, gidilen araç içinde km başına 0,55 Krş olarak hesaplanıp kiralama bedeli ile birlikte İl Özel İdaresi nin banka hesabına yatırılacaktır. 5-Operatörlerin ve şoförlerin güvenli bir şekilde çalışma yerlerine götürülüp getirilmesi kiralayan tarafından yapılacaktır. 6-Hasat zamanı (Nisan ve mayıs aylarında) senede bir kez olmak kaydıyla arazi yayla ve şenlik alanları yollarının Özel İdaremiz greyderleri ile bedelsiz olarak mevcut yolların temizlenmesi, komisyonumuzca uygun bulunmuştur. İl Genel Meclisimizin takdirlerine arz ederiz. PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU Başkan Başkan yrd Sözcü Nurettin KARACA İsmail KEŞLİKTEPE Mehmet AKKUŞ Ahmet PEHLİVAN Mustafa YILDIZ Duran ÇARDAKLI Hüseyin UYSAL

13 RAPOR ( AİLE VE ENGELLİLER KOMİSYONU ) İL GENEL MECLİS BAŞKANLIĞINA ÇORUM İl Genel Meclis Başkanlığı tarafından Tarihinde Komisyonumuza havale edilen,türkiye genelinde evlilikte sorunların nasıl çözüleceği konusunda eğitimler verecek eğitici eğitimlerinin başladığı proje çalışmalarındaki evlilik öncesi eğitimin amacı ve faaliyetleri nelerdir.ilimiz böyle bir konuda ne gibi faaliyetler yapmaktadır.çiftler arasında çözümsüzlüğe mahkum edilen pek çok sorunun evlilik öncesinde eğitim projesiyle engellemek ve ilimizde böyle bir projeden en iyi verimi alabilmek için ne gibi çalışmalar yapılarak kanayan yaraya merhem olunabilir? Gerekli çalışmaların yapılması ile ilgili verilen önerge doğrultusunda; Tarihlerinde Aile Engelliler Komisyonumuz Komisyon Başkanı Süleyman ATEŞ ve Üyelerin katılımıyla toplanarak yapılan araştırmalar ve çalışmalarda öncelikle; Aileden Sorumlu İl Sosyal Politikalar Müdürlüğü yetkilileri ile yapılan görüşmelerde: Müdür Yardımcısı Sayın Hülya Örs ün verdiği bilgiye göre 2012 yılı içerisinde bu konu üzerine bir çalışma yapılmadığı konunun gündeme yeni gelen bir proje olduğu 2013 Yılı içerisinde İl Müdürlüğü ve Belediye işbirliğiyle Evlilikte En Çok Karşılaşılan Sorunlar ve Çözüm Yolları konulu aile eğitim çalışması yapılacağı Şubat ayı içersinde Avukat Hatice HEVESLİ ve Avukat Adem HEVESLİ katılımlarıyla gerçekleştirileceği. Çorum Valiliği Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü yetkilileriyle yapılan görüşmelerde: Müdürlük bünyesinde faaliyet gösteren ÇOPKOME,(Çorum Proje Koordinasyon Merkezi )Yetkilisi sayın Sibel MEROĞLU dan alınan bilgiye göre İlimiz genelinde yürütülen projelerin koordinasyonunu sağlamak, Çorum un proje altyapısını geliştirmek ve böylece Çorum adına iyi projeler yazabilecek donanımlı proje ekipleri kurmak gibi çeşitli faaliyetlerle uğraşmaktadır.bu kapsamda ÇOPKOME olarak, bu güne kadar ilimiz genelinde yazılan projelerle ilgili envanter bilgilerini bir araya getirdiklerini yapılan inceleme sonucunda Evlilik Öncesi Eğitimin Amacı ve Yapılan Faaliyetler konusunda Avrupa birliği yada Kalkınma Ajansları gibi çeşitli hibe proğramlarından kaynak sağlamak suretiyle uygulanan bir proje bulunmadığı bilgisi verilmiştir. Çorum Belediye Başkanlığı yetkilileriyle yapılan görüşmelerde : Belediye olarak İl sosyal politikalar Müdürlüğü ile ortak proje kapsamında Evlilik Öncesi gerekli eğitim ve seminerlerinin 2013 yılı içerinde belli bir proğram dahilinde yapılacağı ilk seminer in 21 Şubat 2013 de başlanacağı seminerler de ; Eşler arasında Uyum İletişim,Evde iş bölümü ve sorumluluk bilinci Evlilik yolunda oluşabilecek problemler ve çözüm yolları,hısım akraba evlilikleri Aile Bütçe Planlaması ve Aile Hukuku, Anne Baba Aile içi eğitim proğramı,gibi başlıklar altında verilecek eğitim sonucunda eğitim sertifikalarının verileceği bilgisi verilmiştir.

14 İl Nüfus müdürlüğüyle yapılan görüşmelerde : Çorum Merkez ve İlçelerde: 2011 yılındaki Evlenme ve Boşanmalarla ilgili istatiki bilgiler: EVLENME: 4383 BOŞANMA : 769 Kişi 2012 Yılındaki Evlenme ve Boşanmalarla İstatiki bilgiler : EVLENME : BOŞANMA: 732 Kişi Edinilen bu bilgiler ışığında boşanmaların % 4.81 azaldığı tespit edilmiştir. Evlenmelerin ise % 3.11 azaldığı tespit edilmiştir. Çorum Adliyesinde oluşturulan ailelerin evlenme ve boşanma sorunlarıyla ilgili kurulan birimde görevlendirilen Çorum Barosu Avukatıyla yapılan görüşmelerde: Baroya evlenmelerle ve boşanmalarla ilgili sorunların çözümü noktasında müracaat eden kişilerin olmadığı bilgisi verilmiştir. Bu yönde adli noktada yardım talebinde bulunan kişi yada aileler olmadığı bu projenin yeni bir proje olduğu alt yapısının 2013 yılı içerisinde oluşturulacağı yapılacak başvuruların ise yasalar ve kanunlar çerçevesinde değerlendirileceği bilgisi verilmiştir. Sonuç olarak bu kanuni ve yasal düzenlemelerin amacına uygun yürütülmesi sonucunda 40 yıl bir yastıkta yaşlanmak huzurlu bir evlilik hayatı yaşanması amaç edinildiği anlaşılmıştır. Bireysel Terapi Uzmanı ve Aile Danışmanı Psikolog Dr Atisset KARATAŞ ile yapılan görüşmelerde: Evlilik öncesi danışmanlık için hiç başvuru olmadığı boşanma ile ilgili iki kişinin baş vurduğu psikolojik tedavilerinin devam ettiği terapilerinin belli aralıklarla yapıldığı olumlu sonuç aldıklarını aileyi yeniden birleştirdiklerini ayrıca kendilerine en çok eş durumundan ayrı illerde görev yapan kamu kurumlarında çalışan kişilerin başvurduğu ve psikolojik destek ve günlük terapiler aldıkları ancak aile arı ayrı olduğu için beraber bir eğitim ve destek alamadıkları bu eksikliğin giderilmesi için talepte bulundukları bilgisi verilmiş olup ayrıca evlilik öncesi flört devresinin ( tanışma anlaşma birbirlerini anlama ) iyi değerlendirilmesinin anlatıldığı. Yapılan başvuruların % 90 ı içki ve kumar alışkanlığı olan kişilerin tedavi edilerek topluma ve aile birlikteliğine kazandırılması talebiyle gelmektedir. Evlilik öncesi eğitim proğramının yeni bir proje olduğu bunun il geneli ve tüm ilçelerde yaygınlaştırılması ilgili birimlerin oluşturulması ve gerekli hassasiyetin en değerli oluşum olan ailenin daha iyi şartlar ve imkanlar içerisinde evlilik yapmalarının sağlanması için bu uygulamanın sağlam temellere oturtularak işlerliğinin geçiçi olarak değil devamlı yapılmasının tüm toplum bireyleri için en önemli gaye olmasının sağlanmasının gerekliliğini bildirmişlerdir. Yaptığımız araştırmalar ve görüşmeler neticesinde Komisyonumuz, Evlilik sürecinde huzursuzlukların ve boşanmaların en başlıca nedenlerinin içki ve kumar alışkanlıkları, eşi aldatma, ahlaki ve dini değerlerden uzaklaşma olduğu bunun yanı sıra teknolojinin gelişmesiyle, İnternet, Telefon, Televizyon, ve her akşam televizyonlarda gösterilen toplumumuzun ve aile yapımıza uymayan dizilerin gösterilmesi ve bu dizilere özenti

15 nedeniyle aile arasında geçimsizlikler ve başka arayışlar meydana gelmesi olduğu şeklinde gözlemlenmiştir. Meclisimizin takdirlerine saygılarımla arz ederim. AİLE VE ENGELLİLER KOMİSYONU Başkan Başkan Yard Sözcü Süleyman ATEŞ Hayrullah ÇETİN Mesut OCAKLI Üye Seyit ŞAHİN Üye Mustafa KELLEGÖZ

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi T.C. TOPLANTI DÖNEMİ 2015/Ekim TOPLANTI GÜNÜ Pazartesi BİRLEŞİM 1 TOPLANTI TARİHİ 05/10/2015 KARAR NO 310 Özü: Mecitözü İlçesi İl Genel Meclis Üyesi Hacı BOLAT ve Kargı İlçesi İl Genel Meclis Üyesi Mesut

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi T.C. TOPLANTI DÖNEMİ 2013/Haziran TOPLANTI GÜNÜ Pazartesi BİRLEŞİM 1 TOPLANTI TARİHİ 03/06/2013 KARAR NO 147 Özü:İlimiz Oğuzlar İlçesi İl Genel Meclis Üyesi Arslan TÜREMİŞ ve Sungurlu İlçesi İl Genel Meclis

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi TOPLANTI DÖNEMİ Çarşamba BİRLEŞİM 1 TOPLANTI TARİHİ 01/10/2014 KARAR NO 250 Özü: nin 2014 yılı Ekim ayında görüşülecek konuların toplantı süresince dağılımlarının periyodik şekilde yapılarak görüşülmesi

Detaylı

PLAN VE BÜTÇE HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU

PLAN VE BÜTÇE HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU PLAN VE BÜTÇE HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU İl Genel Meclisinin 10.11.2015 tarih ve 352 sayılı kararı ile komisyonumuza havale edilen, İl Özel İdaresinin 09.11.2015 tarih ve 9746 sayılı yazısı ile teklif

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi TOPLANTI DÖNEMİ Pazartesi BİRLEŞİM 1 TOPLANTI TARİHİ 04/05/2015 KARAR NO 164 Özü: İlimiz Merkez İlçe İl Genel Meclis Üyesi Yurdanur ÖZZEHİNLİ nin, İl Genel Meclis lığına vermiş olduğu dilekçesinde, mazereti

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi TOPLANTI DÖNEMİ Pazartesi BİRLEŞİM 1 TOPLANTI TARİHİ 05/01/2015 KARAR NO 1 Özü: İlimiz Merkez İlçe İl Genel Meclis Üyesi Erhan AKAR ın, İl Genel Meclis lığına vermiş olduğu dilekçesinde, mazereti nedeniyle

Detaylı

N A Z I M İ M A R P L A N I D E Ğ İ Ş İ K L İ Ğ İ

N A Z I M İ M A R P L A N I D E Ğ İ Ş İ K L İ Ğ İ K A Y S E R İ B Ü Y Ü K Ş E H İ R B E L E D İ Y E S İ N A Z I M İ M A R P L A N I D E Ğ İ Ş İ K L İ Ğ İ A Ç I K L A M A R A P O R U A) PLANLAMA ALANININ TANIMI Planlama alanı; Kayseri İli, Özvatan ilçesi,

Detaylı

Kaman Meslek Yüksekokulu Harita ve Kadastro Programı Öğr. Gör. Emre İNCE

Kaman Meslek Yüksekokulu Harita ve Kadastro Programı Öğr. Gör. Emre İNCE Kaman Meslek Yüksekokulu Harita ve Kadastro Programı Öğr. Gör. Emre İNCE İmar Terimleri Parsel Cephesi: Parselin üzerinde bulunduğu yoldaki cephesini ifade eder. Parselin üzerinde bulunduğu yoldaki cephesidir.

Detaylı

1 PLANLAMA ALANININ GENEL TANIMI 2 PLANLAMANIN AMAÇ VE KAPSAMI

1 PLANLAMA ALANININ GENEL TANIMI 2 PLANLAMANIN AMAÇ VE KAPSAMI 1 ANTALYA İLİ, MANAVGAT İLÇESİ ÇELTİKÇİ MAHALLESİ VE DEMİRCİLER MAHALLESİ MEVKİİNDE D-400 KARAYOLU ÇEVRESİNDE 1/5.000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ 1 PLANLAMA ALANININ GENEL TANIMI Planlama alanı

Detaylı

ANTALYA İLİ, MANAVGAT İLÇESİ D-400 KARAYOLU ÇEVRESİNDE 1/5.000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI

ANTALYA İLİ, MANAVGAT İLÇESİ D-400 KARAYOLU ÇEVRESİNDE 1/5.000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI ANTALYA İLİ, MANAVGAT İLÇESİ D-400 KARAYOLU ÇEVRESİNDE 1/5.000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI 1. PLANLAMA ALANININ GENEL TANIMI Planlama alanı Antalya İli, Manavgat İlçesi sınırları içerisinde yer alan Çeltikçi

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi 2016/Ocak Pazartesi

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi 2016/Ocak Pazartesi BİRLEŞİM 1 Pazartesi TOPLANTI TARİHİ 04/01/2016 KARAR NO 1 Özü: İl Genel Meclis Üyelerinin Meclis lığına vermiş oldukları yazılı önergenin incelenmek ve değerlendirilmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna

Detaylı

ANTALYA İLİ, DÖŞEMEALTI İLÇESİ, TOPTAN TİCARET ALANI OLARAK PLANLI ALANDA KAVŞAK-YOL DÜZENLEMESİ VE DİĞER DÜZENLEMELERE İLİŞKİN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM

ANTALYA İLİ, DÖŞEMEALTI İLÇESİ, TOPTAN TİCARET ALANI OLARAK PLANLI ALANDA KAVŞAK-YOL DÜZENLEMESİ VE DİĞER DÜZENLEMELERE İLİŞKİN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM ANTALYA İLİ, DÖŞEMEALTI İLÇESİ, TOPTAN TİCARET ALANI OLARAK PLANLI ALANDA KAVŞAK-YOL DÜZENLEMESİ VE DİĞER DÜZENLEMELERE İLİŞKİN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ RAPORU MAYIS 2016 1 İÇİNDEKİLER

Detaylı

Seyfullah KINALI Kenan BAĞÇİÇEK Hüsnü AKKAN Başkan Başkan Yardımcısı Katip Üye

Seyfullah KINALI Kenan BAĞÇİÇEK Hüsnü AKKAN Başkan Başkan Yardımcısı Katip Üye Büyükşehir Belediye Meclisinin 12.01.2016 tarihli toplantısında komisyonumuza havale edilen, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı ibareli 12.01.2016 tarih ve 91352717-310-01/111 sayılı yazı okundu. Akçaabat

Detaylı

etüdproje PLANLAMA LTD. ŞTİ.

etüdproje PLANLAMA LTD. ŞTİ. ALAŞEHİR (MANİSA) YENİMAHALLE, 703 ADA, 1 PARSEL'E AİT NAZIM VE UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU HAZIRLAYAN etüdproje TEL/FAKS:0 236 713 09 36 M. PAŞA CAD. UĞURSOY İŞHANI KAT:2 NO:146/217

Detaylı

PLAN AÇIKLAMA RAPORU

PLAN AÇIKLAMA RAPORU BALIKESİR İLİ, KARESİ İLÇESİ, KUVAYİ MİLLİYE MAHALLESİ I19-C-08-D-4-A PAFTA 6202 ADA VE 5-6-7 PARSELLER İLE 6203 ADA 6-7-8-9 PARSELLERE AİT 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA

Detaylı

PLAN AÇIKLAMA RAPORU

PLAN AÇIKLAMA RAPORU BALIKESİR İLİ, KARESİ İLÇESİ, KUVAYİ MİLLİYE MAHALLESİ I19-C-08-D-3-A PAFTA 5786 ADA / 1-2-3-4-5-6-7-8 PARSELLERE AİT 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU AĞUSTOS 2018 T.C.

Detaylı

PLAN AÇIKLAMA RAPORU

PLAN AÇIKLAMA RAPORU BALIKESİR İLİ, KARESİ İLÇESİ, KUVAYİ MİLLİYE MAHALLESİ I19-C-08-D-3-A / I19-C-08-D-4-B PAFTALAR 6163 ADA / 6 VE 7 PARSELLERE AİT 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU ŞUBAT

Detaylı

Plan Değişikliğine Konu Alanın Konumu. Şekil 1: Plan Değişikliğine Konu Alanın Konumu

Plan Değişikliğine Konu Alanın Konumu. Şekil 1: Plan Değişikliğine Konu Alanın Konumu GEMLİK İLÇESİ, ORHANİYE VE YENİ MAHALLELERDEKİ 3-4-5-6-8-9-17-18-19-20-21-22-23-25-26-27-28-29-30-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42-46-47-48-49-50-51-54-60-61-62-63-245-316-317-344-345-348-373-374 VE 901 NOLU

Detaylı

T.C BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ

T.C BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ T.C BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ PLANIN İSMİ BALIKESİR İLİ, SAVAŞTEPE İLÇESİ, CUMHURİYET MAHALLESİ 297 ADA, 70-71-72-73-74-75-81-82-83-84 PARSELLERE AİT 1/5000

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. KARARI DÖNEMİ : ŞUBAT 206 BİRLEŞİM : OTURUM : GÜNDEM MADDE NO : KARAR NO : 2 : 06.0.206 TARİH VE 206/3 SAYILI MECLİS KARARIYLA İÇİŞLERİ VE HUKUK KOMİSYONUNA SEVK EDİLEN STRATEJİ GELİŞTİRME MÜDÜRLÜĞÜ

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi T.C. TOPLANTI DÖNEMİ 2015/Eylül TOPLANTI GÜNÜ Salı BİRLEŞİM 1 TOPLANTI TARİHİ 01/09/2015 KARAR NO 274 Özü: nin 2015 yılı Eylül ayında görüşülecek konuların toplantı süresince dağılımlarının periyodik şekilde

Detaylı

Şehir Planlama ve Danışmanlık

Şehir Planlama ve Danışmanlık GAZİANTEP İLİ NİZİP İLÇESİ DOĞRULAR MAHALLESİ 189 ADA 1 NOLU PARSEL İLAVE NAZIM İMAR PLANI 1/5000 AÇIKLAMA RAPORU İsmetpaşa Mahallesi Azerbaycan Bulvarı A.Gedemenli İş Merkezi Kat:7 No:47 KAHRAMANMARAŞ

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 28 : İller Bankasından Araç Ve İş Makinesi Alımı İçin Kredi Kullanılması Hususunun Görüşülmesi Destek Hizmetleri Müdürlüğümüzün Araç ve İş Makinesi Alımı Hususunda kredi

Detaylı

PLAN AÇIKLAMA RAPORU

PLAN AÇIKLAMA RAPORU BALIKESİR İLİ, EDREMİT İLÇESİ, KIZILKEÇİLİ MAHALLESİ, ADA 329, PARSEL 7 DE KAYITLI TAŞINMAZ İÇİN HAZIRLANAN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU Temmuz 2016 Balıkesir İli, Edremit

Detaylı

Belediye Meclisini Teşkil Eden Zevat Karar Tarihi 09/09/2016 Karar No 47 İMAR KOMİSYON RAPORU

Belediye Meclisini Teşkil Eden Zevat Karar Tarihi 09/09/2016 Karar No 47 İMAR KOMİSYON RAPORU GÜNDEM-1: Elbasan Mahallesi 211 nolu parsele ait 1/1000 İMAR KOMİSYON RAPORU Plan ve Proje Müdürlüğü'nün 31.08.2016 tarih E.3667 sayılı yazısında; İLGİ : 12.08.2016 tarih 32249 sayılı dilekçe. TALEP: Çatalca

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Konu : Kadro İptal-İhdas Talebi.

Karar Tarihi : Karar No : Konu : Kadro İptal-İhdas Talebi. Karar Tarihi : 01.07.2014 Karar No : 41850698.301.05-112 Konu : Kadro İptal-İhdas Talebi. KARAR : 22.02.2007 tarihli ve 26442 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Norm Kadro İlke ve Standartlarına

Detaylı

MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ YENİMAHALLE MAHALLESİ 1015 ADA 14 PARSEL 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU

MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ YENİMAHALLE MAHALLESİ 1015 ADA 14 PARSEL 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ- İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU 1 MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ YENİMAHALLE MAHALLESİ 1015 ADA 14 PARSEL 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 5.TOPLANTI YILI EYLÜL AYI TOPLANTILARININ 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 5.TOPLANTI YILI EYLÜL AYI TOPLANTILARININ 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: Kartal-Soğanlık, Eski:132 pafta, 1063 ada 38 parsel Yeni:10058 ada 419,418 ve Park/ Tescilli ve bu parseller arasında kalan tescilsiz kadastral alana dair plan değişikliği. TEKLİF: Plan ve

Detaylı

Karar Tarihi : Karar Numarası :148. Gündemin 3. maddesinde yer alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün tarih ve

Karar Tarihi : Karar Numarası :148. Gündemin 3. maddesinde yer alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün tarih ve Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı BAŞKAN : Baki ERGÜL-Belediye ve Meclis Başkanı. ÜYELER : Rahmi BALFİDAN - Ziya BİLGİLİ - Necati CANEL- Kamil GÜRBÜZ -Ayten KESKİN Hüseyin MİNOĞLU-Zeynel

Detaylı

İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ŞEHZADELER İLÇESİ, YUKARIÇOBANİSAMAHALLESİ, 3582 ADA, 3 PARSELE İLİŞKİN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI VE 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI

Detaylı

T.C. FİNİKE BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI Meclis Başkanı Meclis Katibi Meclis Katibi

T.C. FİNİKE BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI Meclis Başkanı Meclis Katibi Meclis Katibi T.C. FİNİKE BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI Meclis Başkanı Meclis Katibi Meclis Katibi Kaan Osman SARIOĞLU İsmail İSEN Fatih VEZİROĞLU Karar Tarihi 02.10.2018 Karar No 75 İlçemiz İskele Mahallesi 3 ada

Detaylı

TUZLA ŞİFA MAHALLESİ REVİZYON UYGULAMA İMAR PLANI ( T.T T.T.)

TUZLA ŞİFA MAHALLESİ REVİZYON UYGULAMA İMAR PLANI ( T.T T.T.) PLAN NOTLARI: 1. GENEL HÜKÜMLER TUZLA ŞİFA MAHALLESİ REVİZYON UYGULAMA İMAR PLANI (16.05.2011 T.T.-25.11.2011 T.T.) 1.1.Şifa Mahallesi 1/1000 ölçekli uygulama imar planı; plan paftaları, plan raporu ve

Detaylı

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU â ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU Tarih:22.04.2015 BİRİM İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI TALEP SAHİBİ MECLİS TOPLANTISININ TARİHİ VE GÜNDEM MADDESİ TALEP KONUSU

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 5.TOPLANTI YILI TEMMUZ AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 5.TOPLANTI YILI TEMMUZ AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: Kartal, Soğanlık, Eski:132 Pafta, 1063 Ada 38 parsel Yeni: 10058 Ada 419, 418 ve Park/ Tescilli ve bu parseller arasında kalan tescilsiz kadastral alana dair plan değişikliği teklifi 10058

Detaylı

T.C BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ

T.C BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ T.C BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ PLANIN İSMİ BALIKESİR İLİ, SAVAŞTEPE İLÇESİ, SARIBEYLER MAHALLESİ 1229-1230-1234-1235-1238-1239-1241-1242-1440-1441-1442-1443-

Detaylı

PLAN AÇIKLAMA RAPORU

PLAN AÇIKLAMA RAPORU Soğanyemez mah. Banker Ali Bey Apt. No:9/11 Kat:3 Daire:8 EDREMİT Tel:(0,266) 374 31 11 TC BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ HAVRAN İLÇESİ, BÜYÜKŞAPÇI MAHALLESİ, GEYALANI

Detaylı

finansmanı için 2016 yılı mali verileri göz önünde bulundurularak TL(Altımilyon)

finansmanı için 2016 yılı mali verileri göz önünde bulundurularak TL(Altımilyon) 417 Mülkiyeti Belediyemize ait Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Beyazşehir Mahallesi, 3721 ada, 4, 5 ve 6 parsel numaralı arsa vasıflı taşınmazların satışlarının yapılması talebinin görüşülmesi. Meclis gündeminin

Detaylı

Top Tarihi Karar No Konusu : : :

Top Tarihi Karar No Konusu : : : 336 Belediyemiz sınırları içerisinde uygulanacak Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinin görüşülmesi. Meclis gündeminin 1. maddesinde bulunan, Belediyemiz sınırları içerisinde uygulanacak Kayseri

Detaylı

T.C TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU

T.C TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU Büyükşehir Belediye Meclisinin 11.09.2015 tarihli toplantısında komisyonumuza havale edilen, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı ibareli 10.09.2015 tarih ve 91352717-310-01/2691 sayılı yazı okundu. Trabzon

Detaylı

MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ İSTASYON MAHALLESİ

MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ İSTASYON MAHALLESİ MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ İSTASYON MAHALLESİ 1329 ADA 1 PARSEL 1/5000 VE 1/1000 ÖLÇEKLİ İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU HAZIRLAYAN ŞEHİR VE BÖLGE PLANCISI DİLEK ÇAKANŞİMŞEK 2017 MANİSA 1 İÇİNDEKİLER

Detaylı

ANTALYA İLİ, AKSU İLÇESİ, ATATÜRK MAHALLESİ, ADA 2 PARSELİN BİR KISMINI KAPSAYAN ALANDA HAZIRLANAN 1/5.000 ÖLÇEKLİ İLAVE NAZIM İMAR PLANI

ANTALYA İLİ, AKSU İLÇESİ, ATATÜRK MAHALLESİ, ADA 2 PARSELİN BİR KISMINI KAPSAYAN ALANDA HAZIRLANAN 1/5.000 ÖLÇEKLİ İLAVE NAZIM İMAR PLANI ANTALYA İLİ, AKSU İLÇESİ, ATATÜRK MAHALLESİ, 13322 ADA 2 PARSELİN BİR KISMINI KAPSAYAN ALANDA HAZIRLANAN 1/5.000 ÖLÇEKLİ İLAVE NAZIM İMAR PLANI AÇIKLAMA RAPORU EKİM.2016 1 İçindekiler 1 PLANLAMA ALANININ

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI Karar No: 204/2 Evrak No: 6687 Özet: Kadro değişiklik cetveli. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü Konu: Kadro değişiklik cetveli. "3/0/204 tarihli Meclis toplantısında komisyonumuza havale edilen Yazı İşleri

Detaylı

DENİZLİ İLİ - MERKEZEFENDİ İLÇESİ MERKEZEFENDİ MAH ADA 3, 4154 ADA 1-2 NOLU PARSELLERE AİT UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ

DENİZLİ İLİ - MERKEZEFENDİ İLÇESİ MERKEZEFENDİ MAH ADA 3, 4154 ADA 1-2 NOLU PARSELLERE AİT UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ DENİZLİ İLİ - MERKEZEFENDİ İLÇESİ MERKEZEFENDİ MAH. 4130 ADA 3, 4154 ADA 1-2 NOLU PARSELLERE AİT UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN ARAŞTIRMA VE AÇIKLAMA RAPORU 2018 1.PLANLAMA ALANININ TANIMI Planlama

Detaylı

ANTALYA İLİ, AKSU İLÇESİ, ATATÜRK MAHALLESİ, ADA 2 PARSELİN BİR KISMINI KAPSAYAN ALANDA HAZIRLANAN 1/1.000 ÖLÇEKLİ İLAVE UYGULAMA İMAR PLANI

ANTALYA İLİ, AKSU İLÇESİ, ATATÜRK MAHALLESİ, ADA 2 PARSELİN BİR KISMINI KAPSAYAN ALANDA HAZIRLANAN 1/1.000 ÖLÇEKLİ İLAVE UYGULAMA İMAR PLANI ANTALYA İLİ, AKSU İLÇESİ, ATATÜRK MAHALLESİ, 13322 ADA 2 PARSELİN BİR KISMINI KAPSAYAN ALANDA HAZIRLANAN 1/1.000 ÖLÇEKLİ İLAVE UYGULAMA İMAR PLANI AÇIKLAMA RAPORU EKİM.2016 1 İçindekiler 1 PLANLAMA ALANININ

Detaylı

KARS İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

KARS İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU KARS İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI 1 Tarımsal Sulama Suyu İzinleri 2 Zirai Kredi Proje Tasdikleri 3 İl Özel İdaresine Ait Araçların Kiralanması 4 İçmesuyu

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I Karar No :338 KONUSU: 1. İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporlarının görüşülmesi. ö)ilimiz Milas İlçesi, Ulaş Mahallesi sınırlarında yer alan N19C1-C2

Detaylı

MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ BEŞEYLÜL MAHALLESİ

MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ BEŞEYLÜL MAHALLESİ MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ- İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ BEŞEYLÜL MAHALLESİ 1201 ADA ve 1202 ADA 10 PARSEL 1/5000 VE 1/1000 ÖLÇEKLİ İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA

Detaylı

MANİSA İLİ, SELENDİ İLÇESİ, ESKİCAMİ MAHALLESİ, 120 ADA, 1 PARSELE İLİŞKİN NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ ÖNERİSİ

MANİSA İLİ, SELENDİ İLÇESİ, ESKİCAMİ MAHALLESİ, 120 ADA, 1 PARSELE İLİŞKİN NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ ÖNERİSİ MANİSA İLİ, SELENDİ İLÇESİ, ESKİCAMİ MAHALLESİ, 120 ADA, 1 PARSELE İLİŞKİN NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ ÖNERİSİ Planlama Alanının Tanımlanması Manisa İli 13.810 km² yüz ölçümüne sahip olup, 2015 itibarıyla

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI İSTANBUL 7.DÖNEM MAYIS AYININ 1.TOPLANTISI'NIN 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI İSTANBUL 7.DÖNEM MAYIS AYININ 1.TOPLANTISI'NIN 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R Evrak Tarih ve Sayısı: 14/05/2015-E.13359 T.C. KARARIN ÖZÜ: Kartal Güneyi Revizyon Uygulama İmar Planı İtirazları (2290 ada, 110 parsel, 7669 ada, 1-2-5-6 parseller) TEKLİF: Plan ve Proje Müdürlüğü'nün

Detaylı

PLAN AÇIKLAMA RAPORU

PLAN AÇIKLAMA RAPORU BALIKESİR İLİ, BURHANİYE İLÇESİ, KIZIKLI MAHALLESİ I18-D-21-C PAFTA, 175 ADA VE 1 PARSELE AİT 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU MAYIS 2017 T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Detaylı

GÖKÇESU (MENGEN-BOLU) BELDESİ, KADILAR KÖYÜ SİCİL 112 RUHSAT NOLU KÖMÜR MADENİ SAHASI YER ALTI PATLAYICI MADDE DEPOSU NAZIM İMAR PLANI AÇIKLAMA RAPORU

GÖKÇESU (MENGEN-BOLU) BELDESİ, KADILAR KÖYÜ SİCİL 112 RUHSAT NOLU KÖMÜR MADENİ SAHASI YER ALTI PATLAYICI MADDE DEPOSU NAZIM İMAR PLANI AÇIKLAMA RAPORU GÖKÇESU (MENGEN-BOLU) BELDESİ, KADILAR KÖYÜ SİCİL 112 RUHSAT NOLU KÖMÜR MADENİ SAHASI YER ALTI PATLAYICI MADDE DEPOSU NAZIM İMAR PLANI AÇIKLAMA RAPORU Planlama Alanı : Bolu ili, Mengen ilçesi, Kadılar

Detaylı

DİYARBAKIR İLİ, KAYAPINAR İLÇESİ, ÜÇKUYULAR GECEKONDU ÖNLEME BÖLGESİ 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI PLAN AÇIKLAMA RAPORU

DİYARBAKIR İLİ, KAYAPINAR İLÇESİ, ÜÇKUYULAR GECEKONDU ÖNLEME BÖLGESİ 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI PLAN AÇIKLAMA RAPORU DİYARBAKIR İLİ, KAYAPINAR İLÇESİ, ÜÇKUYULAR GECEKONDU ÖNLEME BÖLGESİ 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI ŞUBAT 2016 A) PLANLAMA ALANI KONUMU Planlama alanı; Diyarbakır İli, Kayapınar İlçesi, Üçkuyu Mahallesinde;

Detaylı

İL: Yalova İLÇE: Merkez KÖY/MAH: Bahçelievler MEVKİİ: Baltacı Çiftliği

İL: Yalova İLÇE: Merkez KÖY/MAH: Bahçelievler MEVKİİ: Baltacı Çiftliği İL: Yalova İLÇE: Merkez KÖY/MAH: Bahçelievler MEVKİİ: Baltacı Çiftliği K KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI YATIRIM VE İŞLETMELER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ - 81 - İL: Yalova İLÇE: Merkez KÖY/MAH: Bahçelievler MEVKİİ: Baltacı

Detaylı

MECLİS KARAR KAĞIDI. Karar Tarihi : 01.10.2012 Karar Numarası : 142

MECLİS KARAR KAĞIDI. Karar Tarihi : 01.10.2012 Karar Numarası : 142 MECLİS KARAR KAĞIDI Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı BAŞKAN : Hüseyin MİNOĞLU-Meclis I.Başkan Vekili ÜYELER : Barış AYHAN, Rahmi BALFİDAN, Necla BOZKURT, Vahittin BULUT, Necati CANEL,

Detaylı

KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU KARS VALİLİĞİ İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 İMAR PLANI BAŞVURU

Detaylı

KENTTASARIM ŞEHİR PLANLAMA MÜHENDİSLİK MİMARLIK İNŞAAT TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ A Grubu Şehir Planlama

KENTTASARIM ŞEHİR PLANLAMA MÜHENDİSLİK MİMARLIK İNŞAAT TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ A Grubu Şehir Planlama KENTTASARIM ŞEHİR PLANLAMA MÜHENDİSLİK MİMARLIK İNŞAAT TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ A Grubu Şehir Planlama 1 Adres : Sakarya Mahallesi Uluyol Caddesi Şevki İpekten Plaza No:28 Kat:3/304-305 Osmangazi/BURSA

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 5.TOPLANTI YILI EKİM AYI TOPLANTILARININ 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 5.TOPLANTI YILI EKİM AYI TOPLANTILARININ 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: 08.06.2017 Tarih Ve 17788 Sayılı Başkanlık Emri Doğrultusunda 12432 Ada 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 11 ve 12 Parseller İle 11878 Ada 19-20 Parsellere İlişkin Hazırlanan Uygulama İmar Planı Değişikliği.

Detaylı

T.C VAN İL ÖZEL İDARESİ İL GENEL MECLİS BAŞKANLIĞI

T.C VAN İL ÖZEL İDARESİ İL GENEL MECLİS BAŞKANLIĞI T.C Karar Tarihi: 02.01.2006 Karar No : 1 İlimiz Merkez Çitören Köyü sınırları içerisinde bulunan ve tapunun Van K50d 15/d pafta ile 7-8-9-224-226 nolu parsellerde Mevzi İmar Planı yapmak amacıyla Valiliğimize

Detaylı

GİRİŞİM ŞEHİR PLANLAMA PROJE & DANIŞMANLIK

GİRİŞİM ŞEHİR PLANLAMA PROJE & DANIŞMANLIK GİRİŞİM ŞEHİR PLANLAMA PROJE & DANIŞMANLIK Cumhuriyet Cad.Yıldırım Kemal İşhanı No : 1 / 8 YALOVA Tel :0.226.814 81 73 ÇINARCIK BELEDİYESİ G22-D-13-A-1-D PAFTA, 503 ADA, 2 PARSEL, 167 ADA, 13,14,15,16,17

Detaylı

BARTIN İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

BARTIN İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI 1 Tarımsal Sulama Suyu İzinleri 2 Yem Bitkileri Tohumu Desteği 3 Meyvecilik desteği (Çilek, Kiraz,Elma) 4 Zirai Kredi Proje Tasdikleri 5 6 Orman Köylüsünü Destekleme

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI MART AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI MART AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: Kartal, Soğanlık, Eski:132 Pafta, 1063 Ada 38 parsel) Yeni: 10058 Ada 419, 418 ve Park/Tescilli ve bu parseller arasında kalan tescilsiz kadastral alana dair plan değişikliği teklifi (10058

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI TEMMUZ AYI TOPLANTILARININ 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI TEMMUZ AYI TOPLANTILARININ 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: Kartal E-5 Kuzeyi Uygulama İmar Planında Yapı Yasağı Getirilecek Alan Lejandında Kalan Alanlara Yönelik 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği itirazları. TEKLİF: Plan ve Proje Müdürlüğü'nün

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Karar No: 207/48 Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Konu: Yenileme Avan Projesi. Evrak No: 24775 Özet: Zeytinburnu İlçesi,Kazlıçeşme Mahallesi, 392 Pafta,629 Ada bütünü ile,,2,3 Parsellerin Yenileme

Detaylı

T.C BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ

T.C BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ T.C BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ PLANIN İSMİ BALIKESİR İLİ, BURHANİYE İLÇESİ, KOCACAMİ MAHALLESİ, 123ADA,6-37 PARSELLERE AİT 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ

Detaylı

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 21 İlgi: a) Şimşek AKPINAR IN 08.02.2017 tarih ve 20 sayılı dilekçesi. b) Danıştay 8.Dairesinin 10.03.2016 gün ve 2016/53 E.2016/2408 Sayılı Kararı. c) Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu nun

Detaylı

İl Özel İdaresince işlem yapılmaktadır. 1 Tarımsal Sulama Suyu İzinleri. 2 Zirai Kredi Proje Tasdikleri

İl Özel İdaresince işlem yapılmaktadır. 1 Tarımsal Sulama Suyu İzinleri. 2 Zirai Kredi Proje Tasdikleri 1 Tarımsal Sulama Suyu İzinleri 2 Zirai Kredi Proje Tasdikleri 3 4 İl Özel İdaresine Ait Araçların Kiralanması Sulama Suyu, Toprak Analizi ve İçme suyu Analizleri 5 Toprak Etüt Hizmetleri 6 Yol Geçiş İzinleri

Detaylı

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR KOMİSYONU BAŞKANLIĞI. SAYI : KONU:İmar Plan tadilatı KOMİSYON RAPORU

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR KOMİSYONU BAŞKANLIĞI. SAYI : KONU:İmar Plan tadilatı KOMİSYON RAPORU Belediye Meclisimizin 06.06.2016 tarih ve 105 sayılı kararı ile Komisyonumuza havale edilen kararı neticesinde; İmar Komisyonumuz 14.06.2016 tarihinde toplanarak, Erzurum ili Palandöken ilçesi, Uzunahmet

Detaylı

ÇANKIRI İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

ÇANKIRI İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU ÇANKIRI İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER 1 Tarımsal Sulama Suyu İzinleri 2 Zirai Kredi Proje Tasdikleri 3 İl Özel İdaresine

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI MAYIS AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI MAYIS AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: Kartal-Yakacık Eski:7971 Yeni: 12427 ada 2 parsele ilişkin Eski:7971 Yeni: 12427 ada 1 parsel Maliki Tarafından hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği. TEKLİF: Plan ve Proje

Detaylı

Öner YİĞİT Kutbettin HACIYUSUFOĞULLARI Ayla TARHAN İl Genel Meclisi Katip Katip 1. Başkan Vekili

Öner YİĞİT Kutbettin HACIYUSUFOĞULLARI Ayla TARHAN İl Genel Meclisi Katip Katip 1. Başkan Vekili Konu: Program Değişikliği. Toplantı : Mayıs Karar Sayısı : 101 mizin 30.11.2012 tarih ve 277 sayılı kararları ile Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün 2013 Yılı İş Programında yapımı karara bağlanan Çatak

Detaylı

Karar Tarihi : Konu : Norm Kadro, İptal-İhdas

Karar Tarihi : Konu : Norm Kadro, İptal-İhdas Karar Tarihi : 01.06.2015 Karar No : 41850698.301.05-140 Konu : Norm Kadro, İptal-İhdas KARAR : 22/02/2007 tarihli ve 26442 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, Norm Kadro İlke ve Standartlarına

Detaylı

AFYONKARAHĐSAR BELEDĐYESĐ BAYINDIRLIK VE ĐMAR KOMĐSYONUNUN 10/06/2011 TARĐHLĐ VE SAYILI RAPORLARI. Kararın Özeti

AFYONKARAHĐSAR BELEDĐYESĐ BAYINDIRLIK VE ĐMAR KOMĐSYONUNUN 10/06/2011 TARĐHLĐ VE SAYILI RAPORLARI. Kararın Özeti 01 10/06/2011-112 02 10/06/2011-113 03 10/06/2011-114 04 10/06/2011-115 05 10/06/2011-116 06 10/06/2011-117 07 10/06/2011-118 AFYONKARAHĐSAR Belediye Meclisinin 01.06.2011 Tarih ve 329 sayılı kararı ile

Detaylı

GÖLMARMARA MAHALLESİ, 6920 VE 6921 PARSELLERE AİT

GÖLMARMARA MAHALLESİ, 6920 VE 6921 PARSELLERE AİT GÖLMARMARA (MANİSA) GÖLMARMARA MAHALLESİ, 6920 VE 6921 PARSELLERE AİT NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU HAZIRLAYAN etüdproje TEL/FAKS:0 236 713 09 36 M. PAŞA CAD. UĞURSOY İŞHANI KAT:2 NO:146/217

Detaylı

KORUNAN ALANLARDA YAPILACAK PLANLARA DAİR YÖNETMELİK

KORUNAN ALANLARDA YAPILACAK PLANLARA DAİR YÖNETMELİK YETKİ ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI NIN TEŞKİLAT VE GÖREVLERİ HAKKINDA 644 SAYILI KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMEDE DEĞİŞİKLİK YAPAN 648 SAYILI KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME Madde-13/A. (c) Milli parklar, tabiat parkları,

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 20 : Belediyemizin üyesi bulunduğu Hatay Belediyeler Birliği karar organlarında görev almak üzere, 1 asil, 1 yedek üye seçiminin yapılması Belediyemizin hissesi sebebiyle

Detaylı

Hazırlayan: Mesut YÜKSEL

Hazırlayan: Mesut YÜKSEL ARTVİN İLİ MERKEZ İLÇESİ YENİ MAHALLESİ 579 ADA 1 PARSEL VE ÇEVRESİNDE RESMİ KURUM ALANI(MÜZE) VE KÜLTÜREL TESİS ALANI(Kültür Evi) AMAÇLI NAZIM VE UYGULAMA İMAR PLAN DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU Hazırlayan:

Detaylı

Top Tarihi Karar No Konusu : : :

Top Tarihi Karar No Konusu : : : 482 Talas Belediyesinin, Yenidoğan Mahallesi'nde 27 ada, 302, 289 ve 415 parsel numaralı taşınmazların bulunduğu alanda 1/5000 ölçekli nazım imar plan tadilatı yapılması talebi. Meclis gündeminin 1. maddesinde

Detaylı

T.C ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi. Mustafa EKER Meclis Başkanı Katip Katip Yurdanur ÖZZEHİNLİ Recep ÖZTÜRK

T.C ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi. Mustafa EKER Meclis Başkanı Katip Katip Yurdanur ÖZZEHİNLİ Recep ÖZTÜRK T.C TOPLANTI DÖNEMİ 2013/Mart Pazartesi BİRLEŞİM 1 TOPLANTI TARİHİ 04/03/2013 KARAR NO 47 Özü: nin 2013 yılı Mart ayında görüşülecek konuların toplantı süresince dağılımlarının periyodik şekilde yapılarak

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ TOPLANTININ TARİHİ : 02/04/2015 TOPLANTININ SAYISI : 13 SAAT : 16:00 Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, Sungurlu İlçesi Özel İdare işhanı binasında bulunan 18 adet bağımsız bölümden oluşan işyerleri, İskilip

Detaylı

Şekil 1: Planlama Alanı Genel Konumu

Şekil 1: Planlama Alanı Genel Konumu GAZİANTEP İLİ, ŞEHİTKAMİL İLÇESİ, İNCİLİPINAR MAHALLESİ, 636 ADA 37, 42 VE 44 PARSELLERE İLİŞKİN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU Kapak dahil 7 sayfa PLANLAMA ALANININ TANIMI

Detaylı

MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ BEŞEYLÜL MAHALLESİ

MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ BEŞEYLÜL MAHALLESİ MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ- İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ BEŞEYLÜL MAHALLESİ 1203 ADA 13 PARSEL ve 1204 ADA 1 PARSEL 1/5000 VE 1/1000 ÖLÇEKLİ İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Karar No: 207/75 Evrak No: 44695 Özet: Zeytinburnu İlçesi, 06/2/2007 tarihli /000 ölçekli uygulama imar plan notlarına çatı piyesi ile alakalı ilave plan notu tadilatı. "/09/207 tarihli Meclis toplantısında

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 5.TOPLANTI YILI OCAK AYI TOPLANTILARI'NIN 3. BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 5.TOPLANTI YILI OCAK AYI TOPLANTILARI'NIN 3. BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 5.TOPLANTI YILI OCAK AYI TOPLANTILARI'NIN 3. BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARAR NO : 2019/15 KARAR TARİHİ : 11/01/2019 KARARIN ÖZÜ: 12409 (E:8014)

Detaylı

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR KOMİSYONU BAŞKANLIĞI. SAYI : KONU:İmar Plan tadilatı KOMİSYON RAPORU

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR KOMİSYONU BAŞKANLIĞI. SAYI : KONU:İmar Plan tadilatı KOMİSYON RAPORU Belediye Meclisimizin 01.02.2016 tarih ve 38 sayılı kararı ile Komisyonumuza havale edilen kararı neticesinde; İmar Komisyonumuz 25.02.2016 tarihinde toplanarak, Erzurum ili Palandöken ilçesi, Tuzcu Mahallesi,

Detaylı

T.C.. ANTALYA BÜYÜKSEHİR BELEDİYESİ BAŞKANLIK MAKAMINA

T.C.. ANTALYA BÜYÜKSEHİR BELEDİYESİ BAŞKANLIK MAKAMINA / Ş & s T.C.. ANTALYA BÜYÜKSEHİR BELEDİYESİ» imar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü v y, ' «İMİ EXP02016 ANTALYA Sayı : 90852262-301.03- l U S O - ^.(/07/2014 Konu: Manavgat 1080,1442

Detaylı

Top Tarihi Karar No Konusu : : :

Top Tarihi Karar No Konusu : : : 127 Melikgazi Belediye Meclisinin 08.03.2018 tarih, 94, 96, 97, 98, 99, 100 ve 101 sayılı kararlarının incelenmesi talebi. Meclis gündeminin 1. maddesinde bulunan, Melikgazi Belediye Meclisinin 08.03.2018

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 5.TOPLANTI YILI KASIM AYI TOPLANTILARI'NIN 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 5.TOPLANTI YILI KASIM AYI TOPLANTILARI'NIN 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: 9024 Ada 17 Parsel ve 12014 Ada 8 Parsel TEKLİF: Plan ve Proje Müdürlüğü'nün 26.09.2018 tarih 2018/28256 sayılı teklifi. BAŞKANLIK MAKAMI'NA İlgi :a) 04/07/2018 tarih ve 34970 kayıtlı dilekçe.

Detaylı

MANİSA İLİ SARUHANLI İLÇESİ

MANİSA İLİ SARUHANLI İLÇESİ MANİSA İLİ SARUHANLI İLÇESİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU ÖLÇEK:1/1000 Pafta No: K19-d-01-b-3b / K19-d-02-a-4a PİM PLANLAMA BÜROSU Yılmaz Şevket KOCATUĞ / Şehir Plancısı Yarhasanlar

Detaylı

657 S.K. Göre Net Aylık Tutar TH Mühendis ,89 TL. Sınıfı Ünvanı Derecesi Adedi

657 S.K. Göre Net Aylık Tutar TH Mühendis ,89 TL. Sınıfı Ünvanı Derecesi Adedi Karar Tarihi : 01.09.2016 Karar No : 41850698.301.05-150 : Ücretler ve Tarifeler KARAR : Belediyemiz Teknik Hizmetler Sınıfında münhal bulunan aşağıda detayı yazılı Mühendis kadrosunda; 5393 Sayılı Belediye

Detaylı

T.C. KAYSERİ İLİ HACILAR BELEDİYE MECLİSİ KARAR ÖZETİ K A R A R

T.C. KAYSERİ İLİ HACILAR BELEDİYE MECLİSİ KARAR ÖZETİ K A R A R 10-Belediye Meclisimizin 06.02.2017 Pazartesi günü saat 14:00 de Şubat ayı toplantısında gündemin 1 inci Maddesinde yer alan Aslan ÇAVUŞOĞLU ve Mahalle Sakinlerinin 20.01.2017 Tarih ve 138 sayılı mahalle

Detaylı

PLAN AÇIKLAMA RAPORU

PLAN AÇIKLAMA RAPORU BALIKESİR İLİ, EDREMİT İLÇESİ, KIZILKEÇİLİ MAHALLESİ, ADA 310, PARSEL 2 DE KAYITLI TAŞINMAZ İÇİN HAZIRLANAN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU AĞUSTOS 2016 Balıkesir İli,

Detaylı

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA 100 T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü Sayı : 90852262-301.03- A 76/ - 2 S / 3 Konu: Finike 1135 parsel NİP.değ. s-, \ m * A İT EXP02016 ANTALYA

Detaylı

Belediye Başkan Vekili Divan Katibi Divan Katibi

Belediye Başkan Vekili Divan Katibi Divan Katibi T.C. ANTALYA DÖŞEMEALTI BELEDİYESİ MECLİS KARARI Birleşim 1 0. ' Belediye Başkan Vekili Divan Katibi Divan Katibi Zafer YÖRÜK Bekir DİKMEN Arzu YILDIRIM Oturum 1. Karar Tarİ.hİ: Saati 02/10/2018-14:00

Detaylı

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA / T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü n r EXP02016 ANTALYA Sayı : 90852262-301.03- Konu: Kaş İlçesi, Kalkan Mahallesi 1044 parsel. - f l BAŞKANLIK

Detaylı

ÇANAKKALE İLİ, AYVACIK İLÇESİ SAHİL KÖYÜ, ÇAYMAHALLESİ MEVKİ ADA:164, PARSEL: 25 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU

ÇANAKKALE İLİ, AYVACIK İLÇESİ SAHİL KÖYÜ, ÇAYMAHALLESİ MEVKİ ADA:164, PARSEL: 25 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU ÇANAKKALE İLİ, AYVACIK İLÇESİ SAHİL KÖYÜ, ÇAYMAHALLESİ MEVKİ ADA:164, PARSEL: 25 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU Planlama alanının Tanımı ve Konumu Çanakkale ili, Ayvacık

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayı: 14/03/2019-E.8056

Evrak Tarih ve Sayı: 14/03/2019-E.8056 KARARIN ÖZÜ: Kartal, Yukarı, 11174 ada, 350 parsele ilişkin Uygulama İmar Planı Değişikliği teklifi. TEKLİF: Plan ve Proje Müdürlüğü'nün 27.02.2019 tarih, 2019/6454 sayılı teklifi. BAŞKANLIK MAKAMINA İlgi:

Detaylı

T.C. TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C. TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU T.C. TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU PLANLAMA MÜDÜRLÜĞÜ SIRA 1 İMAR PLANI BAŞVURU İŞLEMLERİ I. Başvuru Dilekçesi. 2. Güncel Tapu

Detaylı

T.C. AMASYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü KARAR

T.C. AMASYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü KARAR T.C. AMASYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü MECLİS KARARI KARAR TARİHİ 08.01.2015 KARAR NO 1 KARAR İmar tadilatları hakkındaki İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün teklif yazısı okundu. Verilen izahat,

Detaylı

Danıştay Başkanlığı na İletilmek Üzere. İstanbul İdari Mahkemesi Başkanlığı na;

Danıştay Başkanlığı na İletilmek Üzere. İstanbul İdari Mahkemesi Başkanlığı na; Danıştay Başkanlığı na İletilmek Üzere İstanbul İdari Mahkemesi Başkanlığı na; Yürütmenin Durdurulması Taleplidir. Davacı: TMMOB Şehir Plancıları Odası Adres: Emirhan Caddesi Bayındır Çıkmazı Sokak No:1/1

Detaylı

Dönemi : 2017 Karar Tarihi : Karar No : 13

Dönemi : 2017 Karar Tarihi : Karar No : 13 Karar No : 13 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı