WEB SİTESİ YÖNETİCİ İŞLEMLERİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "WEB SİTESİ YÖNETİCİ İŞLEMLERİ"

Transkript

1 WEB SİTESİ YÖNETİCİ İŞLEMLERİ ANKARA 2015

2 1. Yeni Kullanıcı Kaydı Yönetici olarak giriş yapmak için öncelikle bir kullanıcı kaydına ihtiyacınız vardır. Eğer zaten bir kullanıcı iseniz aşama 2.Yönetici Girişi sayfasına gidiniz Menü başlığının sağ tarafında bulunan Kullanıcı İkonuna ( ) tıklayınız Açılan pencerede Üye değilim yazısı üzerine tıklayınız Açılacak Yeni Kullanıcı Kayıt Formunu doldurunuz. Bu formda Kullanıcı Adı, E-Posta, Şifre ve Şifre yenileme alanlarının doldurulması zorunludur. Ad ve soyad kısımları referans olarak istenmektedir, kullanımınızın hiçbir aşamasında gösterilmeyecektir. Dilerseniz Kullanıcı İkonuna ( ) tıklayarak kendinize yeni ikon (fotoğraf) seçebilirsiniz. Bu ikon site içerisinde yaptığınız yorumlarda Kullanıcı Adınız ile birlikte gösterilecektir Formun doldurulması ardından verdiğiniz e-posta adresine bir doğrulama mesajı gönderilecek ve verilen linki tıklamanız istenilecektir. Bu işlem tamamlandığında sitenin tanımlı kullanıcısı olacaksınız Dernek yönetiminin belirlediği kullanıcılara Yönetici/Admin yetkileri WebMaster tarafından ayrıca tanımlanacaktır. 2. Yönetici Girişi 2.1. Menü başlığının sağ tarafında bulunan Kullanıcı İkonuna ( ) tıklayınız Açılan pencerede ilgili alanlara kullanıcı adınızı ve şifrenizi girerek OK tuşuna tıklayınız Giriş başarılı ise kullanıcı ikonunuzun yanında kullanıcı adınız yazacaktır Kullanıcı adınız üzerine tıklamanız durumunda Yönetici Ekranı açılacaktır. 3. Güvenli Çıkış 3.1. Farenizi menü başlığının sağ tarafında bulunan Kullanıcı İkonu ( ) üzerine getirmeniz durumunda Çıkış İkonu ( ) belirecektir. Bu ikona tıklayarak çıkış yapabilirsiniz. Aynı bilgisayarın birkaç kişi tarafından kullanılması durumunda Yönetici Ekranının kullanımı ardından çıkış yapılması yetkisiz ve/veya hatalı/kazara işlem yapılmasının önüne geçecektir.

3 4. Yönetici Ekranı Yönetici ekranı görsel olarak kullanıcı ekranına benzemektedir. Ayırt edilebilmesi için sağ üst köşede kırmızı ile yönetici sayfalarının kullanıldığı belirtilmiştir. Yine bu uyarının yanında yönetici sayfalarını kapatmak için Çıkış İkonu bulunmaktadır Yönetici menüsündeki ANA SAYFA sekmesi sizi tekrar kullanıcı ekranlarına yönlendirecektir Yönetici menüsündeki HAKKIMIZDA sekmesi Amacımız, Dernek Organları, İlkelerimiz, Tarihçemiz, Tüzüğümüz ve Üyelik alt sekmelerini düzenlemenize izin verir HAKKIMIZDA alt sekmelerini düzenlemek için sol sütundan düzenlemek istediğiniz sayfayı seçiniz Açılan pencerede alt sekme adını veya ilgili metni yeniden düzenleyiniz Düzenlemenizi tamamladıktan sonra TAMAM tuşuna basarak kaydı güncelleyiniz.

4 Bu alt sekmelerden her birine 1 dosya ekleyebilirsiniz. İhtiyaç duymanız durumunda sol kolonu kullanarak bilgisayarınızdan veya herhangi bir web adresinden 2Mb tan büyük olmayan bir dosya seçiniz ve yükleyiniz Bu dosya kullanıcı ekranlarında ilgili alt sekme sayfasının en altında yer alacaktır Yönetici menüsündeki ETKİNLİKLER sekmesi Eğitim, Araştırma, Haberler ve Fotoğraf Galerileri alt sekmelerini düzenlemenize izin verir EĞİTİM alt sekmesi Derneğin açtığı okullara ait sayfaları düzenlemenize izin verir. Bunun için sol sütundan düzenlemek istediğiniz okulu seçiniz Açılan pencerede alt sekme adını veya ilgili metni yeniden düzenleyiniz Düzenlemenizi tamamladıktan sonra TAMAM tuşuna basarak kaydı güncelleyiniz Okul sayfalarına 1 den çok dosya ekleyebilirsiniz. İhtiyaç duymanız durumunda sol kolonu kullanarak bilgisayarınızdan veya herhangi bir web adresinden 2Mb tan büyük olmayan bir dosya seçiniz ve yükleyiniz. Veya yüklenmiş bir dosyayı sol üstündeki sil ikonuna ( ) tıklayarak siliniz Bu dosyalar daha sonra kullanıcı ekranlarında ilgili alt sekme sayfasının en altında listelenecektir Söyleşi ve Sunumlar sayfa haberleri HABER (bkz.4.3.3) alt sekmesinden güncellenir.

5 ARAŞTIRMA alt sekmesi Derneğin üstlendiği projeler listelenir. Projelerle ilgili haberler HABER (bkz.4.3.3) alt sekmesinden güncellenir. Sadece Anıt Ağaçlar gibi özel sayfa düzenlemesi olan projelerin bu özel sayfaları bu sekme altında düzenlenir Sol sütundan Anıt Ağaçlar seçildiğinde veritabanındaki tüm anıtsal ağaçların konumları harita üzerinde gösterilir Düzenlenmek istediğiniz anıt ağacı harita üzerinden bulunarak üzerine tıklayınız. Ağaç simgesi üzerinde açılan pencerede düzenle yazısını tıklayınız Açılan yeni pencerede gerekli düzeltmeleri yaparak KAYDET tuşuna basınız Sol sütunda ilgili alanı kullanarak her anıt ağaç için 1 fotoğraf yükleyebilirsiniz. Fotoğraf yüklenilmemesi durumunda o anıt ağaç sembolik siyah-beyaz bir fotoğrafla görsellenecektir Yeni anıt ağaç kaydı ARAŞTIRMA>Anıt Ağaçlar sekmesinde sol sütunda bulunan Yeni anıt ağaç girişi yap bağlantısı üzerine tıklayarak açılan pencerede ve te belirtilen adımlar izlenerek yapılır.

6 HABERLER alt sekmesi Derneğin projeleri, söyleşileri, teknik gezileri vb. başlıklarda yayınladığı haberleri güncellemek, yenilerini eklemek veya mevcutlarını silmek için kullanılır. Haber alt sekmesi tıklandığında sol sütunda Yeni Haber Ekle Mevcut Bir Haberi sil bağlantıları yer alır. Sağ tarafla ise tüm başlıklarda yayınlanan haberler sisteme kayıt sırasıyla yer alır. Mevcut bir haberi düzenlemek için sağ tarafta ilgili haberi bularak üzerine tıklayınız Açılan yeni pencerede haber başlığını ve metni güncelleyiniz Bu haberin hangi başlık altında yayınlanmasını istiyorsanız ilgili kutucuktan seçiniz. Özel başlık belirlemediğiniz haberler sadece genel haber arşivi altında yer alacaktır Bu haberin ana sayfadaki kayar haberlerde yer almasını istiyorsanız, Anasayfada Yayınlansın kutucuğunu işaretleyiniz ve özet bir metni Anahaber Spotu alanına giriniz. Haber ile birlikte anasayfada yer alacak görüntüyü Anahaber Fotosu kutusunu kullanarak yükleyiniz. Bu fotoğraf 2Mb tan daha küçük boyutta olmalıdır Sayfa ile ilgili herhangi bir fotoğraf galerisi var ise bu haber ile ilişkilendirmek için Foto-Galeri Ekle kutucuğunu işaretleyerek ilgili galeriyi seçiniz İhtiyaç duyulması durumunda haber sonuna bir dosya eklenebilir. Bunu için Dosya eklemek istiyorum kutucuğunu işaretleyiniz ve ilgili dosyayı seçiniz Düzenlemeleriniz bittikten sonra TAMAM tuşuna basarak kaydı güncelleyiniz.

7 FOTOĞRAF GALERİLERİ alt sekmesi bir başlık altındaki bir dizi fotoğrafı güncellemek, yenilerini eklemek veya mevcutlarını silmek için kullanılır. Bu alt sekme tıklandığında sol sütunda Yeni Galeri Ekle Mevcut Bir Galeriyi sil bağlantıları yer alır. Sağ tarafla ise tüm başlıklarda yayınlanan galeriler sisteme kayıt sırasıyla yer alır. Mevcut bir galeriyi düzenlemek için sağ tarafta ilgili satırı bularak üzerine tıklayınız Açılan yeni pencerede galeri başlığı ve daha önce yüklenilmiş olan fotoğraflar gösterilecektir Galeri adı ve tarihini sol sütundaki ilgili alanlardan düzenleyerek GÜNCELLE tuşuna basınız Galeriye yeni bir fotoğraf yüklemek için sol sütundaki ilgili alanı kullanınız. Bu kısımda yükleyeceğiniz fotoğrafların boyut sınırı yoktur Galerideki mevcut veya yeni yüklenen fotoğrafları silmek veya yeniden adlandırmak için sağ tarafta fotoğrafın altındaki ilgili alanları kullanınız Yönetici menüsündeki YAYINLAR sekmesi kütüphane kayıtlarının düzenlenmesi için kullanılır YENİ YAYIN EKLE alt sekmesi tıklanarak açılan pencerede ilgili alanlar doldurularak yeni yayın kütüphaneye eklenilir. Süreli yayın kayıtları için ilk önce bu kısımdan yayın grubuna ait kayıt yaratılır (Greenpeace Akdeniz, Çevre ve İnsan, vb..) ve Tür olarak Süreli Yayın seçilir. Daha sonra bu yayın altına yeni sayı kayıtları yaratılır.

8 MEVCUT YAYIN İNCELE/GÜNCELLE alt sekmesinden ilgili yayın seçilerek ve ilgili ikonlar tıklanılarak bu yayın güncellenebilir, ödünç kaydı girilebilir, süreli bir yayın ise yeni sayı kaydedilebilir ve yayına yorum eklenilebilir Yönetici menüsündeki İLETİŞİM sekmesi iletişim bilgilerinin yeniden düzenlenmesi için kullanılır.

DEÜ HASTANESİ BAŞHEKİMLİK ONLINE EĞİTİMLERİ HIZLI BAŞLAMA KILAVUZU

DEÜ HASTANESİ BAŞHEKİMLİK ONLINE EĞİTİMLERİ HIZLI BAŞLAMA KILAVUZU 1) Yeni kayıtlanan ve sisteme ilk defa giriş yapacak personel, http://debis.deu.edu.tr/ adresi üzerinden DEBİS hesaplarıyla giriş yapmalıdır. DEBİS e ilk girişten sonra şifrenizi, harf veya rakamdan oluşan

Detaylı

OKUL HABER EKLEME MODÜLÜ TANITIM DOSYASI. Okul haberlerinizi ilçemiz web sitesinde yayınlayabilmek için aşağıdaki adımları uygulamanız gerekmektedir.

OKUL HABER EKLEME MODÜLÜ TANITIM DOSYASI. Okul haberlerinizi ilçemiz web sitesinde yayınlayabilmek için aşağıdaki adımları uygulamanız gerekmektedir. OKUL HABER EKLEME MODÜLÜ TANITIM DOSYASI Okul haberlerinizi ilçemiz web sitesinde yayınlayabilmek için aşağıdaki adımları uygulamanız gerekmektedir. http://maltepe.meb.gov.tr/mebpanel adresine giriniz.

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU. Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr

KULLANIM KILAVUZU. Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr KULLANIM KILAVUZU Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr RESERVE ONLİNE REZERVASYON YAZILIMI KULLANIM KİTABI...3 ADMİN PANELİ... 3 Admin Panel Giriş (Login)... 3 Yönetim Paneli... 3 OTEL

Detaylı

Okul Web Sitesi Yönetim Paneli Kullanımı

Okul Web Sitesi Yönetim Paneli Kullanımı Millî Eğitim Bakanlığı Bilgi İşlem Grup Başkanlığı tarafından ortak web sitesi tasarım çalışması yapılmıştır. Çalışmanın amacı tüm kurumlarımızın standart bir web sayfasına sahip olmalarını sağlamaktır.

Detaylı

27. Bilim Olimpiyatları Birinci Aşama Sınavı (Öğrenci Kılavuzu-2019)

27. Bilim Olimpiyatları Birinci Aşama Sınavı (Öğrenci Kılavuzu-2019) 27. Bilim Olimpiyatları Birinci Aşama Sınavı (Öğrenci Kılavuzu-2019) F. +90 212 440 00 00 https://tubitak.istanbul.edu.tr tubitaksinav@istanbul.edu.tr İçindekiler I. Genel Bilgiler... 1 Sınav Ücreti...

Detaylı

2016 Bahar Dönemi. İşveren ve İşveren Vekili için. İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri. e-sertifika Programı. Başvuru Kılavuzu

2016 Bahar Dönemi. İşveren ve İşveren Vekili için. İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri. e-sertifika Programı. Başvuru Kılavuzu 2016 Bahar Dönemi İşveren ve İşveren Vekili için İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri e-sertifika Programı Başvuru Kılavuzu 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU AYDIN İLİ KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU AYDIN İLİ KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU AYDIN İLİ KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Elektronik - Sağlık Personeli Bilgi Sistemi 12.11.2015 2 E-SPEBİS NEDİR? Elektronik Sağlık Personeli

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU

UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU MERSİN, 2018 MERSİN MESLEK YÜKSEKOKULU ANA SAYFASI TANITIMI Mersin Meslek Yüksekokulu resmi web sitesine http://uzak4.mersin.edu.tr/index.php

Detaylı

Eğitmen. Öğretmen/Eğitmen.

Eğitmen. Öğretmen/Eğitmen. Öğretmen/Eğitmen İçindekiler VeduBox İçeriği- Öğretmen... 3 Ana Sayfa... 3 Takvimim... 4 Takvimim... 4 Akademik Takvim... 4 Derslerim... 4 Ders Profili... 5 İçerik... 5 Duyurular... 7 Ödevler:... 8 Anketler...

Detaylı

MEBWEB OKUL/KURUM WEB SİTELERİ KULLANIM KLAVUZU TEMEL İŞLEMLER

MEBWEB OKUL/KURUM WEB SİTELERİ KULLANIM KLAVUZU TEMEL İŞLEMLER MEBWEB OKUL/KURUM WEB SİTELERİ KULLANIM KLAVUZU TEMEL İŞLEMLER 1.WEB PANELE GİRİŞ www.okuladı.meb.k12.tr/mebpanel Resim1: Okul Web Siteleri Yönetim Paneli [MebWeb] Giriş Ekranı AÇIKLAMA: Okulunuzun web

Detaylı

İdari Birimler Yönetim Paneli Kullanma Kılavuzu Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Web Tasarım Ve Yazılım Birimi

İdari Birimler Yönetim Paneli Kullanma Kılavuzu Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Web Tasarım Ve Yazılım Birimi İdari Birimler Yönetim Paneli Kullanma Kılavuzu Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Web Tasarım Ve Yazılım Birimi Duyurular Nasıl Girilir? Duyuru girmek için ilk olarak İKÇ yönetim panelinden; 1-Kullanıcı adınızı

Detaylı

İSGBYS (İş Sağlığı Güvenliği Bilgi Yönetim Sistemi Yazılımı) İSG Profesyoneli Kullanım Kılavuzu

İSGBYS (İş Sağlığı Güvenliği Bilgi Yönetim Sistemi Yazılımı) İSG Profesyoneli Kullanım Kılavuzu İSGBYS (İş Sağlığı Güvenliği Bilgi Yönetim Sistemi Yazılımı) 1. Sisteme Giriş İSG Profesyoneli Kullanım Kılavuzu Sisteme giriş yapılabilmesi OSGB/Firma yetkilisi tarafından sisteme kaydınızın yapılması

Detaylı

Kurumsal Grup E-Posta Eğitim Dokümanı

Kurumsal Grup E-Posta Eğitim Dokümanı Kurumsal Grup E-Posta Eğitim Dokümanı Bu Eğitim Dokümanı Bilişim Merkezi Modelleme Grubu Öğrencileri Tarafından Hazırlanmıştır. İçindekiler Kurumsal Grup E-Posta Nedir?... 2 Amaçlar... 3 1. Liste Talebinde

Detaylı

MÜ DAD ONLİ NE Ü YELİ K

MÜ DAD ONLİ NE Ü YELİ K MÜ DAD ONLİ NE Ü YELİ K MÜDAD (Mümessil Dayanışma Derneği) resmi sitesi www.mudad.org, 20 Temmuz 2015 tarihinde yeni yüzüyle yayına başlamıştır. Yeni tasarımı ile birçok yeni özelliği de beraberinde getiren

Detaylı

Okul Web Sitesi Yönetim Paneli Kullanımı

Okul Web Sitesi Yönetim Paneli Kullanımı Millî Eğitim Bakanlığı Bilgi İşlem Grup Başkanlığı tarafından ortak web sitesi tasarım çalışması yapılmıştır. Çalışmanın amacı tüm kurumlarımızın standart bir web sayfasına sahip olmalarını sağlamaktır.

Detaylı

EBA Dosya Uygulaması Kullanıcı Kılavuzu ( W eb)

EBA Dosya Uygulaması Kullanıcı Kılavuzu ( W eb) EBA Dosya Uygulaması Kullanıcı Kılavuzu ( W eb) İçindekiler EBA Dosya Nedir?... 1 Kimler kullanabilir?... 2 Uygulama Ne işe Yarar?... 2 Sisteme internet üzerinden giriş nasıl yapılır?... 2 Yeni bir klasör

Detaylı

Bu döküman Niğde Üniversitesi Akademik Bilgi Sistemi için kullanma kılavuzudur. İçerik olarak, sistemin kullanım şeklini göstermektedir.

Bu döküman Niğde Üniversitesi Akademik Bilgi Sistemi için kullanma kılavuzudur. İçerik olarak, sistemin kullanım şeklini göstermektedir. Bu döküman Niğde Üniversitesi Akademik Bilgi Sistemi için kullanma kılavuzudur. İçerik olarak, sistemin kullanım şeklini göstermektedir. Akademik Bilgi Sistemi ne http://mf.nigde.edu.tr/akbis adresinden

Detaylı

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi 19. Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatı ve 22. Ulusal Bilim Olimpiyatları Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi

Detaylı

BAĞIMSIZ DEĞERLENDİRİCİ KAYIT İŞLEMLERİ KALKINMA AJANSLARI YÖNETİM SİSTEMİ PROJESİ

BAĞIMSIZ DEĞERLENDİRİCİ KAYIT İŞLEMLERİ KALKINMA AJANSLARI YÖNETİM SİSTEMİ PROJESİ TÜBİTAK - BİLGEM YAZILIM TEKNOLOJİLERİ ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ (YTE) T.C. KALKINMA BAKANLIĞI İZLEME, DEĞERLENDİRME VE ANALİZ DAİRESİ BAŞKANLIĞI KALKINMA AJANSLARI YÖNETİM SİSTEMİ PROJESİ BAĞIMSIZ DEĞERLENDİRİCİ

Detaylı

OPERATÖR SERVİSLERİ. Kullanıcı Kılavuzu

OPERATÖR SERVİSLERİ. Kullanıcı Kılavuzu OPERATÖR SERVİSLERİ Kullanıcı Kılavuzu Versiyon Tarih Yazan Tanım 1.0 01-08-2013 Burcu Kayacık Yalman Turkcell Servisleri 2.0 08-10-2014 Burak Şanlı Vodafone Servisleri 2.1 17-10-2014 Gül GÖNLÜBEYAZ Düzenlemeler

Detaylı

20. Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatı ve 23. Ulusal Bilim Olimpiyatları Sınavı (Öğrenci Kılavuzu)

20. Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatı ve 23. Ulusal Bilim Olimpiyatları Sınavı (Öğrenci Kılavuzu) 20. Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatı ve 23. Ulusal Bilim Olimpiyatları Sınavı (Öğrenci Kılavuzu) F. +90 212 44 000 45 http://tubitak.istanbul.edu.tr tubitaksinav@auzef.istanbul.edu.tr İçindekiler I.

Detaylı

Windows 8.1 Yükseltme Kılavuzu

Windows 8.1 Yükseltme Kılavuzu Windows 8.1 Yükseltme Kılavuzu Gereksinimler Windows 8 işletim sisteminizin en son güncelleştirmelerinin yapılmış olması gerekmektedir. İnternet Bağlantısı olması gerekmektedir. Windows 8.1 işletim sistemi

Detaylı

BAĞIMSIZ DEĞERLENDİRİCİ KAYIT İŞLEMLERİ

BAĞIMSIZ DEĞERLENDİRİCİ KAYIT İŞLEMLERİ TÜBİTAK - BİLGEM YAZILIM TEKNOLOJİLERİ ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ (YTE) T.C. KALKINMA BAKANLIĞI İZLEME, DEĞERLENDİRME VE ANALİZ DAİRESİ BAŞKANLIĞI KALKINMA AJANSLARI YÖNETİM SİSTEMİ PROJESİ BAĞIMSIZ DEĞERLENDİRİCİ

Detaylı

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Anadolu Üniversitesi Sınav Sistemi Genel Bilgi... 2 Giriş İşlemleri... 2 Sınav Seçme... 4 Bina Bilgileri... 5 Bina Ekleme...

Detaylı

KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU

KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU Kampüs Kart, Kampüs araç giriş-çıkışlarında, kantinler ve yemekhane gibi ödeme ve kontrol noktalarında ihtiyaçların karşılanmasına yönelik hem kimlik kartı, hem de temassız

Detaylı

20. Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatı ve 23. Ulusal Bilim Olimpiyatları Sınavı (Öğrenci Kılavuzu)

20. Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatı ve 23. Ulusal Bilim Olimpiyatları Sınavı (Öğrenci Kılavuzu) 20. Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatı ve 23. Ulusal Bilim Olimpiyatları Sınavı (Öğrenci Kılavuzu) F. +90 212 44 000 45 http://tubitak.istanbul.edu.tr tubitaksinav@auzef.istanbul.edu.tr İçindekiler I.

Detaylı

ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU 2 EBYS KULLANICI MODÜLÜ ÜST MENÜ - GİRİŞ SAYFASI YAZI OLUŞTURMA ADIMLARI

ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU 2 EBYS KULLANICI MODÜLÜ ÜST MENÜ - GİRİŞ SAYFASI YAZI OLUŞTURMA ADIMLARI ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU 2 EBYS KULLANICI MODÜLÜ ÜST MENÜ - GİRİŞ SAYFASI YAZI OLUŞTURMA ADIMLARI KÜTÜPHANE ve DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI 2018 Üst Menü Menü butonlarının,

Detaylı

2018 YILI AKADEMİK TEŞVİK BAŞVURULARI YARDIM

2018 YILI AKADEMİK TEŞVİK BAŞVURULARI YARDIM 2018 YILI AKADEMİK TEŞVİK BAŞVURULARI YARDIM İçindekiler SIKÇA SORULAN SORULAR... 2 BAŞVURU EKRANLARI... 10 Öğrenim Bilgisi Eklemede Sıkça Sorulan Bir Soru... 13 YAZAR EKLEME... 14 Yeni Teşvik Puanı Yardım

Detaylı

İÇERİK YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU

İÇERİK YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI İÇERİK YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU Hazırlayanlar Mahmut ÖZDEMİR Sezgin SERPEN Büşra TUNCER Yönetim Paneli Kullanımı Sistemin yönetim

Detaylı

Öztiryakiler B2B Kullanıcı Klavuzu

Öztiryakiler B2B Kullanıcı Klavuzu Bu doküman Öztiryakiler şirketi için hazırlanmış B2B sayfalarının kullanım bilgilerini detaylı olarak anlatır. Öztiryakiler B2B Kullanıcı Klavuzu Soner Baştaş İçindekiler Doküman Geçmişi... 2 B2B ye Erişim...

Detaylı

Ana Sayfaya Git. Yukarıdaki adrese tıklayıp, sizlere e-posta ile iletilen, «Kullanıcı adı» ve «Şifre» bilgileriniz ile giriş yapınız.

Ana Sayfaya Git. Yukarıdaki adrese tıklayıp, sizlere e-posta ile iletilen, «Kullanıcı adı» ve «Şifre» bilgileriniz ile giriş yapınız. Yukarıdaki adrese tıklayıp, sizlere e-posta ile iletilen, «Kullanıcı adı» ve «Şifre» bilgileriniz ile giriş yapınız. Sisteme giriş yapıldıktan sonra karşımıza bu ekran gelir. Burada sol üstte bulunan

Detaylı

Kullanıcı Kılavuzu Türk İşaret Dili (TİD) Web Sayfası Projesi. Ayça Kundak Cem Altel Didem Gözüpek M.Sadullah Ceran Metin Döşlü Seher Göğebakan

Kullanıcı Kılavuzu Türk İşaret Dili (TİD) Web Sayfası Projesi. Ayça Kundak Cem Altel Didem Gözüpek M.Sadullah Ceran Metin Döşlü Seher Göğebakan Kullanıcı Kılavuzu Türk İşaret Dili (TİD) Web Sayfası Projesi Ayça Kundak Cem Altel Didem Gözüpek M.Sadullah Ceran Metin Döşlü Seher Göğebakan Table of Contents 1. GİRİŞ... 3 1.1 Amaç... 3 1.2 Kapsam...

Detaylı

Ecza Depolarına Ait E-Fatura Aktarım Modülü

Ecza Depolarına Ait E-Fatura Aktarım Modülü Bilge Elektronik Ltd. Şti. Eczanem Otomasyon Sistemi Ecza Depolarına Ait E-Fatura Aktarım Modülü 1 1. SELÇUK/AS/NEVZAT/DİLEK Ecza Depoları E-Fatura Aktarımı.. 3 2. HEDEF Ecza Deposu E-Fatura Aktarımı..

Detaylı

T.C. KONAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ EBYS NİN GÜVENİLEN SİTELERE EKLENMESİ

T.C. KONAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ EBYS NİN GÜVENİLEN SİTELERE EKLENMESİ T.C. KONAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ EBYS NİN GÜVENİLEN SİTELERE EKLENMESİ Elektronik Belge Yönetim Sistemi web tarayıcınızda açık durumdayken güvenilen sitelere ekleme

Detaylı

CUMHURİYET HALK PARTİSİ - CMS.CHP.ORG.TR YÖNETİM PANELİ

CUMHURİYET HALK PARTİSİ - CMS.CHP.ORG.TR YÖNETİM PANELİ CUMHURİYET HALK PARTİSİ - CMS.CHP.ORG.TR YÖNETİM PANELİ Ana sayfada 5 tane bölme bulunmaktadır. İlk alan mavi renkte olup üst kurumdan girilen haberler in sayısı hakkında bilgilendirme yapmaktadır. İkinci

Detaylı

İ ZMİ R KÂ Tİ P ÇELEBİ Ü Nİ VERSİ TESİ ÜZÂKTÂN EĞ İ Tİ M Sİ STEMİ Ö Ğ RENCİ KÜLLÂNİM KİLÂVÜZÜ

İ ZMİ R KÂ Tİ P ÇELEBİ Ü Nİ VERSİ TESİ ÜZÂKTÂN EĞ İ Tİ M Sİ STEMİ Ö Ğ RENCİ KÜLLÂNİM KİLÂVÜZÜ İ ZMİ R KÂ Tİ P ÇELEBİ Ü Nİ VERSİ TESİ ÜZÂKTÂN EĞ İ Tİ M Sİ STEMİ Ö Ğ RENCİ KÜLLÂNİM KİLÂVÜZÜ İçindekiler 1. Giriş... 3 2. Portal / Ana sayfa... 3 2.1 Sisteme Giriş Yapılması... 3 2.2 Sisteme Giriş Yapılamaması...

Detaylı

Web Hizmeti Bağlantıları

Web Hizmeti Bağlantıları Web Hizmeti Bağlantıları Web hizmeti için bağlantılar, Sistem Yönetmeni program bölümünde Yönetim menüsü altında yer alan Web Hizmeti Bağlantıları seçeneği ile kaydedilir. WEB Sayfası Tasarımları WEB sayfasında

Detaylı

Servis Güzergâhları Optimizasyonu. Rotaban Viewer Kullanım Kılavuzu

Servis Güzergâhları Optimizasyonu. Rotaban Viewer Kullanım Kılavuzu Servis Güzergâhları Optimizasyonu Rotaban Viewer Kullanım Kılavuzu İçindekiler 1 Giriş... 1 1.1 Rotaban Nedir?... 1 2 Rotaban Viewer... 2 2.1 Giriş... 2 2.2 Ana Sayfa... 3 2.2.1 Adres Güncelleme... 3 2.2.2

Detaylı

MUHTAR ADAYI İÇİN KULLANIM KILAVUZU

MUHTAR ADAYI İÇİN KULLANIM KILAVUZU MUHTAR ADAYI İÇİN KULLANIM KILAVUZU MUHTARIMIZ 2018 MUHTARIMIZ SİSTEMİNE NASIL KAYIT OLABİLİRİM? muhtarimiz.com anasayfasında üstteki menüde bulunan KAYIT OL butonuna tıklayınız. Butona tıkladığınızda

Detaylı

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi. YÖK Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi. YÖK Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi YÖK Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi nin gerçekleştirdiği sınavlara

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU SİSTEME GİRİŞ 1) KULLANICI OLUŞTURMA ADIMLARI: İstanbul Üniversitesi online başvuru işlemleri http://basvuru.istanbul.edu.tr

Detaylı

Servis Güzergâhları Optimizasyonu. Rotaban Viewer Kullanım Kılavuzu

Servis Güzergâhları Optimizasyonu. Rotaban Viewer Kullanım Kılavuzu Servis Güzergâhları Optimizasyonu Rotaban Viewer Kullanım Kılavuzu İçindekiler 1 Rotaban Viewer... 1 1.1 Giriş... 1 1.1.1 Adres Güncelleme... 2 1.1.2 Güzergâh Görüntüleme... 4 1.1.3 Favori Güzergâh İşlemleri...

Detaylı

ONLINE MAKALE GÖNDERME KILAVUZU

ONLINE MAKALE GÖNDERME KILAVUZU ONLINE MAKALE GÖNDERME KILAVUZU MTA Dergisi için hazırlanan online makale gönderme sistemine ulaşmak için MTA Dergisi Ana Sayfasındaki (http://dergi.mta.gov.tr/) Giriş İçin Tıklayınız düğmesine tıklayınız.

Detaylı

YAYINLANAN RAPORLAR FORMU EĞİTİM DOKÜMANI

YAYINLANAN RAPORLAR FORMU EĞİTİM DOKÜMANI YAYINLANAN RAPORLAR FORMU 1905.023.2015 İÇİNDEKİLER 1. DOKÜMAN SÜRÜMLERİ... 4 2. YAYINLANAN RAPORLAR... 5 2.1 Yayınlanan Raporlar Formu Ana Ekranı... 5 2.2 Yayınlanan Raporları Listeleme... 5 2.3 Yayınlanan

Detaylı

Harita Güncelleme MODEL. - Model ; DAİİCHİ üniteye sahip olan TÜM modeller PROSEDÜR. 1. Öncelikle bilgisayarınızdan

Harita Güncelleme MODEL. - Model ; DAİİCHİ üniteye sahip olan TÜM modeller PROSEDÜR. 1. Öncelikle bilgisayarınızdan Harita Güncelleme Bu broşür DAİİCHİ marka Navigasyon ünitesine sahip olan Hyundai modellerimizin, Navigasyon programındaki haritanın güncelleme işleminin nasıl yapılacağı konusunda bilgilendirme amacıyla

Detaylı

SINAV BAŞVURU KILAVUZU

SINAV BAŞVURU KILAVUZU SINAV BAŞVURU KILAVUZU 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifremi Unuttum 5. E-Posta Adresimi Unuttum 6. Sisteme Giriş Süreci 1. Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi

Detaylı

ZİRVEDRİVE IOS YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU

ZİRVEDRİVE IOS YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU ZİRVEDRİVE IOS YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU Kullanıcı Girişi: Giriş ekranınd sisteme giriş yapılır. dan kullanıcı adı ve şifre bilgileri girilip giriş butonuna basılarak Sistem Ekranı: 4 2 1 2 3 Klasörler

Detaylı

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi nin gerçekleştirdiği sınavlara başvuru yapma sürecini anlatan bir

Detaylı

WEB SAYFASI KULLANIM KILAVUZU

WEB SAYFASI KULLANIM KILAVUZU WEB SAYFASI KULLANIM KILAVUZU Admin/Account/Login linkinden İKÇÜ Panele Kullanıcı Adı ve Şifre ile giriş yapılır. Kullanıcı adı ve şifre ile giriş yaptıktan sonra sol taraftaki menüden; websitesinde güncellemek

Detaylı

Ziraat Bankası Uzman Yardımcısı İşe Alım Sınavı. Başvuru Kılavuzu

Ziraat Bankası Uzman Yardımcısı İşe Alım Sınavı. Başvuru Kılavuzu Ziraat Bankası Uzman Yardımcısı İşe Alım Sınavı Başvuru Kılavuzu 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma İşlemleri 5. Şifre Değiştirme İşlemleri 6. Başvurduğunuz

Detaylı

MapCodeX Cloud Server. Kullanım Kılavuzu

MapCodeX Cloud Server. Kullanım Kılavuzu MapCodeX Cloud Server Kullanım Kılavuzu İçindekiler MapCodeX Cloud Server... 4 MapCodeX Cloud Server Hakkında... 5 MapCodeX Cloud Server Genel Özellikleri... 6 MapCodeX Cloud Server'ın Kullanıcı Arayüzü...

Detaylı

ASSAM YÖNERGESİNE EK-T ASSAM WEB SİTESİ YÖNERGESİNE LAHİKA-2 WEB SİTESİ MAKALE EKLEME KILAVUZU 8.4.2014. www.assam.org.tr ASSAM

ASSAM YÖNERGESİNE EK-T ASSAM WEB SİTESİ YÖNERGESİNE LAHİKA-2 WEB SİTESİ MAKALE EKLEME KILAVUZU 8.4.2014. www.assam.org.tr ASSAM YÖNERGESİNE EK-T ASSAM WEB SİTESİ YÖNERGESİNE LAHİKA-2 WEB SİTESİ MAKALE EKLEME KILAVUZU 8.4.2014 ASSAM İçindekiler Önsöz... 3 ASSAM Web Sitesinde Makale Yayınlamak... 4 ASSAM Web Sitesine Nasıl Girerim?...

Detaylı

1. Kurulum ve ilk kez çalıştırma

1. Kurulum ve ilk kez çalıştırma 1. Kurulum ve ilk kez çalıştırma SignArt Client Kur dosyasına çift tıklayarak kurulumu başlatın. Kurulum bitene kadar Đleri/Nextdüğmesine basarak tüm adımları takip edin. Kurulum tamamlandıktan sonra başlat

Detaylı

YAYIN TEŞVİK UYGULAMA YÖNERGESİ

YAYIN TEŞVİK UYGULAMA YÖNERGESİ YAYIN TEŞVİK UYGULAMA YÖNERGESİ Erdem Çiçek İTÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 285 63 33 0 İçindekiler Tablosu 1. Giriş Ekranı...2 2. Ana sayfa...3 3. Başvuru Ana Sayfası...4 3.1. Kişisel Bilgiler Ekranı...4

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Milli Eğitim Bakanlığı 2010

Kullanım Kılavuzu Milli Eğitim Bakanlığı 2010 Kullanım Kılavuzu Milli Eğitim Bakanlığı 2010 Bu belge BT Sınıfı Etkinliklerinde Kullanılmak Üzere Hazırlanmıştır İÇİNDEKİLER GİRİŞ... 3 ÜYE (KAYIT) OLMA... 3 YÖNETİM PANELİ İŞLEMLERİ... 5 ŞABLON AYARLARI...

Detaylı

GİRİŞ. !" Güvenli#i Uzmanlı#ı Temel E#itim Programı (Toplam: 220 saat) Uzaktan e!itim (90 saat) Yüz yüze e!itim (90 Saat) Uygulama e!

GİRİŞ. ! Güvenli#i Uzmanlı#ı Temel E#itim Programı (Toplam: 220 saat) Uzaktan e!itim (90 saat) Yüz yüze e!itim (90 Saat) Uygulama e! GİRİŞ Bu programın amacı, iş güvenliği uzmanı olmak isteyen mühendis, mimar veya teknik elemanlara mesleki becerilerini işyerlerinde uygulayabilmeleri ve mevzuatta öngörülen görevlerini yerine getirebilmeleri

Detaylı

E-Posta Yönetimi. E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu

E-Posta Yönetimi. E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu E-Posta Yönetimi E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu E-Posta yönetimi rehberi ile kolayca yeni bir e-posta adresi oluşturabilir, silebilir veya mevcut e-posta sitelerinizi yönetebilirsiniz. Kılavuz

Detaylı

Okul Sorumlusu/Müdürü İçin Mobil Kreş Yönetim Paneli Kullanım Dokümanı

Okul Sorumlusu/Müdürü İçin Mobil Kreş Yönetim Paneli Kullanım Dokümanı Okul Sorumlusu/Müdürü İçin Mobil Kreş Yönetim Paneli Kullanım Dokümanı 1. Okul yönetim paneline giriş yapmak için www.mobilkres.com/web-admin adresine gidilir. 2. Açılan sayfada kullanıcı adı ve şifre

Detaylı

COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMİ

COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMİ T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMİ KULLANIM KLAVUZU ARALIK - 2013 SİSTEME GİRİŞ Sisteme, Tc numaranız ve size verilen şifre ile; http://cbs.thsk.saglik.gov.tr adresinden

Detaylı

BİLGİ İŞLEM HİZMETLERİ OTOMASYON PROGRAMI KULLANIM KILAVUZU

BİLGİ İŞLEM HİZMETLERİ OTOMASYON PROGRAMI KULLANIM KILAVUZU BİLGİ İŞLEM HİZMETLERİ OTOMASYON PROGRAMI KULLANIM KILAVUZU BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI EYLÜL 2016 1 Bu kılavuzda yazılı bilgiler Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde Bilgi İşlem Otomasyonu dahilinde kullanılan

Detaylı

Boğaziçi Üniversitesi Bilgi İşlem Merkezi. Web Yönetimi Birimi. Drupal Kullanım Kılavuzu

Boğaziçi Üniversitesi Bilgi İşlem Merkezi. Web Yönetimi Birimi. Drupal Kullanım Kılavuzu Boğaziçi Üniversitesi Bilgi İşlem Merkezi Web Yönetimi Birimi Drupal Kullanım Kılavuzu KONULAR 1. Kullanıcı Girişi Yapma 2. Ana Menüyü Düzenleme 3. Site Logosunu Düzenleme 4. Yeni Sayfa Ekleme / Düzenleme

Detaylı

T.C. İZMİR VALİLİĞİ İL DERNEKLER MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. İZMİR VALİLİĞİ İL DERNEKLER MÜDÜRLÜĞÜ T.C. İZMİR VALİLİĞİ İL DERNEKLER MÜDÜRLÜĞÜ İnternet tarayıcınızın adres satırına www.dernekler.gov.tr adresini yazınız. Dernekler Dairesi Başkanlığı'nın web sayfası açılınca DERBİS butonuna Daha sonra,

Detaylı

Ecat 8. Hakbim Bilgi İşlem A.Ş. Versiyon

Ecat 8. Hakbim Bilgi İşlem A.Ş. Versiyon Ecat 8 Hakbim Bilgi İşlem A.Ş. Versiyon 2015 01.01 1 Ecat8 Nedir? Firmaların elektronik yedek parça kataloğu ihtiyacını karşılamak için Hakbim Bilgi İşlem tarafından geliştirilmiş ve geliştirilmeye devam

Detaylı

Genel Kullanım Kılavuzu

Genel Kullanım Kılavuzu Genel Kullanım Kılavuzu Genel Kullanım Kılavuzu İÇİNDEKİLER ANA EKRAN 1- Üst Menü Pencere Yardım Hukuk Partner Haber Yönetim Konsolu 2- Menü Arama Kutucuğu 3- Alt Menüleri Açma-Kapama Düğmeleri 4- Menü

Detaylı

Yapı Kredi Bankası Emekli Sandığı eprovizyon Sistemi Kullanma Klavuzu

Yapı Kredi Bankası Emekli Sandığı eprovizyon Sistemi Kullanma Klavuzu Yapı Kredi Bankası Emekli Sandığı eprovizyon Sistemi Kullanma Klavuzu 1. Provizyon Alınması : Programa kullanıcı ve şifre ile girildiğinde, Ana Sayfa ekranı açılacaktır. Hastanın provizyon işlemlerini

Detaylı

İçerik Yönetim Paneline Hoşgeldiniz. Bu bölümde sisteme içerik yükleyebilirsiniz. İçerikleri düzenleyebilirsiniz, silebilirsiniz.

İçerik Yönetim Paneline Hoşgeldiniz. Bu bölümde sisteme içerik yükleyebilirsiniz. İçerikleri düzenleyebilirsiniz, silebilirsiniz. İçerik Yönetim Paneline Hoşgeldiniz. Yönetim paneli aşağıdaki modüllerden oluşmaktadır. 1- İçerik Yönetimi 2- Bağlantı Yönetimi 3- Sayfa Yönetimi 4- Mail Bildirimleri 5- Kullanıcı Yönetimi 6- Müftü Bey

Detaylı

MERSİN HALK EĞİTİMİ MERKEZİ VE AKŞAM SANAT OKULU MÜDÜRLÜĞÜ USTA ÖĞRETİCİ BAŞVURU KLAVUZU

MERSİN HALK EĞİTİMİ MERKEZİ VE AKŞAM SANAT OKULU MÜDÜRLÜĞÜ USTA ÖĞRETİCİ BAŞVURU KLAVUZU Kurumumuz bu seneden itibaren Usta Öğretici olarak çalışacak arkadaşlarımızın başvurularını internet üzerinden alacaktır. Başvuru esnasında sizlerden hiçbir evrak istenmeyecektir. Bununla birlikte görev

Detaylı

Bireysel İnternet Şubesi

Bireysel İnternet Şubesi Bireysel İnternet Şubesi 1 Ziraat Emeklilik web sitesinde (www.ziraatemeklilik.com.tr) yer alan Bireysel İnternet Şubesi giriş butonuna tıklanır. 2 Açılan ekrana T.C. Kimlik Numarası, sistemde kayıtlı

Detaylı

ZİRVEDRİVEWEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU

ZİRVEDRİVEWEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU ZİRVEDRİVEWEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU Kullanıcı Girişi:Giriş ekranınd dan kullanıcı adı ve şifre bilgileri girilip giriş butonuna basılaraksisteme giriş yapılır. Sistem Ekranı: 4 2 Klasörler Dosyalar

Detaylı

TEFBİS SİSTEMİ KULLANIMI

TEFBİS SİSTEMİ KULLANIMI TEFBİS SİSTEMİ KULLANIMI SİSTEM GİRİŞ: TEFBİS Sistemine http://tefbis.meb.gov.tr adresini kullanarak girebilirsiniz. Giriş için, kullanıcı adı olarak kurumunuzun İLSİS kodunun başına 90000 eklenmiş halini

Detaylı

MEBİS Kullanım Kılavuzu. Öğrenci. 2013-2015 - İstanbul Medipol Üniversitesi

MEBİS Kullanım Kılavuzu. Öğrenci. 2013-2015 - İstanbul Medipol Üniversitesi MEBİS Kullanım Kılavuzu Öğrenci 2013-2015 - İstanbul Medipol Üniversitesi İçindekiler 1. Uzem 1. Uzem Seçili haftaya öğretim elemanının eklediği bir canlı ders varsa dersin başlığı üzerine tıklayınız açılan

Detaylı

E-Birlik İhracat. Basitleştirilmiş Gümrük Hattı. Uygulaması - KULLANICI KILAVUZU -

E-Birlik İhracat. Basitleştirilmiş Gümrük Hattı. Uygulaması - KULLANICI KILAVUZU - E-Birlik İhracat Basitleştirilmiş Gümrük Hattı Uygulaması - KULLANICI KILAVUZU - İNDEKS: 1. GİRİŞ SAYFASI... 3 2. YENİ KULLANICI HESABI OLUŞTURMA İŞLEMİ... 4 2.1 Kullanıcı Giriş Profili Oluşturma İşlemi...

Detaylı

NETDİSK Kullanım Kılavuzu

NETDİSK Kullanım Kılavuzu NETDİSK Kullanım Kılavuzu V 5.0., Tarih: 15.05.2015-TTNET A.Ş. 1 Bu döküman NETDİSK in satın alınmasını, aktive edilmesini, kurulmasını ve kullanımını tarif etmektedir: BÖLÜM-1: AKTİVE EDİN BÖLÜM-2: SATIN

Detaylı

MUHTARLIK BİLGİ SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU

MUHTARLIK BİLGİ SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU T.C. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Muhtarlıklar Gıda, Tarım ve Hayvancılık Daire Başkanlığı Muhtarlıklar Müdürlüğü MUHTARLIK BİLGİ SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU 2017 İÇİNDEKİLER 1) HABER EKRANI 2)

Detaylı

B2B KULLANIM TALİMATI

B2B KULLANIM TALİMATI 1. AMAÇ ADO Grup şirketleri bayilerinin pazarlama ya da satış uygulamalarını yürüttüğü B2B sisteminin kullanım esaslarının belirlenmesi. 2. UYGULAMA ESASLARI 2.1. LOGİN İŞLEMLERİ 2.1.1. B2B sistemimize

Detaylı

E-PERFORMANS SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU

E-PERFORMANS SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU İÇİNDEKİLER Referans No: İKD.1-KK-001 İlk Yayım Tarihi: 09.09.2015 Revizyon Tarihi / No: 01.07.2016/01 Doküman Sahibi Departman: Ücret Yönetimi ve Raporlama Bölümü Yayımlayan Departman: Organizasyon ve

Detaylı

ArCloud Müşteri Müracat Elemanı. Arçelik Bulut Servis İletişim Merkezi. Kullanım Kılavuzu

ArCloud Müşteri Müracat Elemanı. Arçelik Bulut Servis İletişim Merkezi. Kullanım Kılavuzu Arçelik Bulut Servis İletişim Merkezi Kullanım Kılavuzu 1 İÇİNDEKİLER 1. ArCloud 3 2. ArCloud Ekranları 3 2.1. Ana Sayfa 3 2.2. Online İzleme 4 2.2.1. MME Operasyon Paneli 4 2.2.2. Kayıp Çağrılar 5 2.2.3.

Detaylı

EĞİTMENLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) eders.giresun.edu.tr KULLANIM KILAVUZU

EĞİTMENLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) eders.giresun.edu.tr KULLANIM KILAVUZU EĞİTMENLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) eders.giresun.edu.tr KULLANIM KILAVUZU İçindekiler Sisteme Giriş Yapma... 2 Sanal Ders Oluşturma... 3 Sisteme Materyal Yükleme... 13 Sisteme Sanal Ders Videosunu

Detaylı

PERKON PDKS Kurulum ve hızlı başlangıç rehberi

PERKON PDKS Kurulum ve hızlı başlangıç rehberi Oluşturma 02.11.2015 Revizyon: 19.01.2016 Rev. No: 03 Yazan: Süleyman FAKİR Düzenleyen: F. DELİRİ PERKON PDKS Kurulum ve hızlı başlangıç rehberi 1) PDKS Kurulumu, Lisans Onaylaması Ve Veri Tabanı Ayarları

Detaylı

ZİRAAT BANKASI - SERVİS GÖREVLİSİ SINAVI

ZİRAAT BANKASI - SERVİS GÖREVLİSİ SINAVI ZİRAAT BANKASI - SERVİS GÖREVLİSİ SINAVI 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma İşlemleri 5. Şifre Değiştirme İşlemleri 6. Başvurduğunuz Sınavlar Genel Bilgi

Detaylı

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ WEBMAIL KULLANIM KLAVUZU

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ WEBMAIL KULLANIM KLAVUZU ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ WEBMAIL KULLANIM KLAVUZU Üniversitemiz Webmail servisi yenilenmiş olup Roundcube webmail üzerinden servis vermeye başlamıştır. Daha önce kullanılan SquirrelMail servisi https://oldwebmail.cankaya.edu.tr/

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU AYDIN İLİ KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU AYDIN İLİ KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU AYDIN İLİ KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Elektronik Sağlık Personeli Bilgi Sistemi 22.12.2016 2 E-SPEBİS NEDİR? Elektronik Sağlık Personeli

Detaylı

2018 YILI AKADEMİK TEŞVİK BAŞVURULARI YARDIM

2018 YILI AKADEMİK TEŞVİK BAŞVURULARI YARDIM 2018 YILI AKADEMİK TEŞVİK BAŞVURULARI YARDIM İçindekiler SIKÇA SORULAN SORULAR... 2 BAŞVURU EKRANLARI... 10 Öğrenim Bilgisi Eklemede Sıkça Sorulan Bir Soru... 13 YAZAR EKLEME... 14 Yeni Teşvik Puanı Yardım

Detaylı

İçindekiler Tablosu Talep Destek Yönetim Sistemi Programı...3

İçindekiler Tablosu Talep Destek Yönetim Sistemi Programı...3 İçindekiler Tablosu Talep Destek Yönetim Sistemi Programı...3 1. Özellikler.3 2. Kullanım..3 2.1. Ana Sayfa..5 2.2. Talep Modülü.7 2.3. Takibim Modülü 9 2.4. Takipte Modülü..11 2.5. Silinen Talepler Modülü...11

Detaylı

Ecza Takip Kurulum ve Kulanım Bilgileri

Ecza Takip Kurulum ve Kulanım Bilgileri Ecza Takip Kurulum ve Kulanım Bilgileri 1- www.eczatakip.com adresinden kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapınız. 2- Kullanıcı adınız ve şifrenizle giriş yaptıktan sonra karşınıza gelen ekrandan R.A.M

Detaylı

İçerik Yönetim Sistemi

İçerik Yönetim Sistemi İçerik Yönetim Sistemi Kullanıcı Kılavuzu Katkılarından dolayı Gördes Meslek Yüksek Okulu na teşekkür ederiz. 01.07.2015 ver:1,0 1) Giriş Üniversitemiz bağlı birimleri ile 2015 yılı itibari ile web sitelerinin

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ YARDIM KILAVUZU

UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ YARDIM KILAVUZU UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ YARDIM KILAVUZU MERSİN, 2018 MERSİN MESLEK YÜKSEKOKULU ANA SAYFASI TANITIMI Mersin Meslek Yüksekokulu resmi web sitesine http://uzak4.mersin.edu.tr/index.php linkini

Detaylı

LOGO PARTNER MEETING

LOGO PARTNER MEETING LOGO PARTNER MEETING Aşağıda görseller ile desteklenen anlatım, logopartnermeeting.com web sitesinin kullanımı için hazırlanmıştır. Yukarıda gördüğünüz görselde bulunan işaretli alanlar aşağıda sırasıyla

Detaylı

ARLAB ARaştırma LABoratuvar Projesi Kullanım Kılavuzu

ARLAB ARaştırma LABoratuvar Projesi Kullanım Kılavuzu 2014 ARLAB ARaştırma LABoratuvar Projesi Kullanım Kılavuzu İ.Ü. KURUMSAL OTOMASYON PROJESİ 1. GİRİŞ... 2 1.1 AMAÇ... 2 2. KULLANICI OLUŞTURMA VE SİSTEME GİRİŞ... 2 3. BİLGİ İŞLEMLERİ... 4 3.1 LABORATUVAR

Detaylı

ÇANKRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ

ÇANKRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ÇANKRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI KABLOSUZ EDUROAM AYARLARI MS WINDOWS 7 İŞLETİM SİSTEMİ AYARLARI 1 (VARSA) MEVCUT EDUROAM PROFİLİNİN SİLİNMESİ Eğer daha önce EDUROAM ağına bağlanmayı

Detaylı

DETAYLI BEYAN WEB UYGULAMASI KULLANIM KILAVUZU

DETAYLI BEYAN WEB UYGULAMASI KULLANIM KILAVUZU DETAYLI BEYAN WEB UYGULAMASI KULLANIM KILAVUZU 1 UYGULAMA GİRİŞ EKRANLARI TANITIMI T.C. Gümrük Beyannamesi beyanında bulunabilmeniz için kişisel E-İmza veya Mobil İmza kullanmanız gerekmektedir. Bu yüzden

Detaylı

Bilin tarafından verilen Kullanıcı Adı ve Şifresini bu alanlara giriniz. Bilin Yazılım ve Bilişim Danışmanlığı Ltd. Şti.

Bilin tarafından verilen Kullanıcı Adı ve Şifresini bu alanlara giriniz. Bilin Yazılım ve Bilişim Danışmanlığı Ltd. Şti. Çağrı Takip Sistemi Bilin Çağrı Takip Sistemi ne, Internet Explorer adres sahasına http://www.bilin.com yazarak ulaşabilirsiniz. Açılan sayfada Çağrı Sistemine girebilmeniz için gerekli olan Kullanıcı

Detaylı

ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANICI GİRİŞ VE E-İMZA İŞLEMLERİ KLAVUZU

ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANICI GİRİŞ VE E-İMZA İŞLEMLERİ KLAVUZU ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANICI GİRİŞ VE E-İMZA İŞLEMLERİ KLAVUZU BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI 2015 Elektronik Belge Yönetim Sistemi ile ilgili her türlü teknik destek için Bilgi İşlem Daire

Detaylı

ESOGU AKADEMİK AÇIK ERİŞİM SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU

ESOGU AKADEMİK AÇIK ERİŞİM SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU ESOGU AKADEMİK AÇIK ERİŞİM SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU İçindekiler I. ESOGU Akademik Açık Erişim Sistemi Nedir? II. Gönderi Yapmak Zorunlu mu? III. Nasıl Üye Olunur? IV. Kimler Gönderi Girebilir? V. Neler

Detaylı

Proje Takip Platformu Kullanım Kılavuzu

Proje Takip Platformu Kullanım Kılavuzu Proje Takip Platformu Kullanım Kılavuzu Uygulamaya giriş yapabilmek için https://iskop.istanbul.edu.tr/ adresine girilir. Proje Takip Platformu adlı bölümden Proje Takip Platformu linkine tıklanır. Açılan

Detaylı

MÜLKİ İDARE AMİRLERİ ATAMA MODÜLÜ

MÜLKİ İDARE AMİRLERİ ATAMA MODÜLÜ MÜLKİ İDARE AMİRLERİ ATAMA MODÜLÜ (PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ - MÜKİ İDARE AMİRLERİ ATAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ) KULLANICI KLAVUZU Temmuz 2011 Havva Yıldırım İçindekiler 1 Amaç 4 2 Giriş 4 3 Arama ve İşlemler 6

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU SİSTEME GİRİŞ 1) KULLANICI OLUŞTURMA ADIMLARI: İstanbul Üniversitesi online başvuru işlemleri http://basvuru.istanbul.edu.tr

Detaylı

İSGBYS (İş Sağlığı Güvenliği Bilgi Yönetim Sistemi Yazılımı) OSGB/Firma Yetkilisi Kullanım Kılavuzu

İSGBYS (İş Sağlığı Güvenliği Bilgi Yönetim Sistemi Yazılımı) OSGB/Firma Yetkilisi Kullanım Kılavuzu İSGBYS (İş Sağlığı Güvenliği Bilgi Yönetim Sistemi Yazılımı) OSGB/Firma Yetkilisi Kullanım Kılavuzu 1. Sisteme Giriş Sisteme, AKY Bilişim, ISGBYS Yazılımı Yetkilisi tarafından size verilen Kullanıcı Adı

Detaylı

NETDİSK Kullanım Kılavuzu

NETDİSK Kullanım Kılavuzu NETDİSK Kullanım Kılavuzu V 3.0., Tarih: 05.05.2014-TTNET A.Ş. 1 Bu döküman NETDİSK in satın alınmasını, aktive edilmesini, kurulmasını ve kullanımını tarif etmektedir: BÖLÜM-1: AKTİVE EDİN BÖLÜM-2: SATIN

Detaylı

Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcısı İşe Alım Sınavı. Başvuru Kılavuzu

Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcısı İşe Alım Sınavı. Başvuru Kılavuzu Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcısı İşe Alım Sınavı Başvuru Kılavuzu 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma İşlemleri 5. Şifre Değiştirme İşlemleri 6. Başvurduğunuz

Detaylı