Akbank Direkt Kart Kullanım Sözleşmesi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Akbank Direkt Kart Kullanım Sözleşmesi"

Transkript

1 Akbank Direkt Kart Kullanım Sözleşmesi MADDE:1 SÖZLEŞMENİN TARAFLARI İşbu sözleşme, AKBANK T.A.Ş'ye (Bundan böyle kısaca "BANKA" olarak anılacaktır) BANKA nın ÖZGÜR BANKACILIK KANALLARI NDAN giriş yaparak sanal ön ödemeli kart olan Akbank Direkt Kart (Bundan böyle kısaca KART olarak anılacaktır) talebinde bulunan kullanıcı (Bundan böyle kısaca "KULLANICI" olarak anılacaktır) ile BANKA arasında akdedilmektedir. MADDE:2 SÖZLEŞMENİN AMACI İşbu Sözleşme BANKA tarafından üretilen KART a ilişkin kullanım koşulları ile tarafların hak ve yükümlülüklerinin belirlenmesi amacıyla akdedilmektedir. MADDE:3 TANIMLAR KART (Akbank Direkt Kart): BANKA tarafından internet üzerinden online alışverişlerde kullanılması için oluşturulan, kredi kartı özelliği bulunmayan yükleme yapılarak kullanılabilen ve yeniden yükleme özelliğine sahip ön ödemeli sanal karttır. ÖZGÜR BANKACILIK KANALLARI: İnternet Bankacılığı( Akbank Direkt ), PC, WAP, SMS, MMS, GPRS, WIFI, cep telefonu,telefon Bankacılığı, Java istemci taraflı veya mobil tarayıcı taraflı uygulamalar, cihaza özel uygulamalar, ATM, BTM, avuç içi bilgisayar, kiosk veya sair kablolu veya kablosuz cihaz veya sistemler aracılığı ile hizmet sağlanan kanallardır. KULLANICI: KART tanımlamak ve kullanmak için BANKA nın ÖZGÜR BANKACILIK KANALLARI ndan giriş yapıp, işbu sözleşmede belirtilen gereklilikleri yerine getirmeyi kabul ederek KART talebinde bulunan ve kullanan gerçek kişilerdir. MADDE:4 KULLANIM KOŞULLARI 1. KART sadece sanal olarak oluşturulur ve kullanılır. KART ın, kredi kartı özelliği bulunmamaktadır. 2. İşbu KART, banka hesabına bağlı değildir. 3. Sıfır bakiye ile oluşturulan bu KART ile üzerine yüklenen bakiye kadar internet üzerinden alışveriş yapılabilir. KULLANICI, BANKA ATM lerinden, BANKA nın internet, telefon ve mobil bankacılık kanallarından dolum yapabilir. BANKA bu kanallarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. 4. KART içerisindeki bakiye BANKA ATM lerinden ve şubelerinden nakit olarak çekilebilir. İşlem yapılabilecek limitler BANKA tarafından belirlenecektir.

2 5. KART a yükleme ve KART la alışveriş işlemleri; yasal düzenlemelerde veya yetkili merci kararlarında belirlenen limitler dahilinde BANKA tarafından belirlenecektir. Bu limitlerin yasal düzenlemeler veya yetkili merciler tarafından değiştirilmesi durumunda KART limitleri güncel kanun/düzenleme vb ye uyumlu olarak değiştirilecektir. Bir takvim yılı içerisinde KART a toplamda 2.000TL ye kadar yükleme yapılabilir. 6. KULLANICI, KART bakiyesini ve KART ı ile gerçekleştirdiği işlemleri BANKA ATM lerinden, internet ve mobil bankacılık kanallarından takip edebilir. BANKA erişim kanallarını değiştirme ve yeni kanallar ekleme hakkına sahiptir. MADDE:5 GENEL HÜKÜMLER 1. KART ın kullanımından doğan tüm sorumluluk KART ın oluşturulduğu andan itibaren KULLANICI ya aittir. 2. KULLANICI BANKA nın internet ve mobil kanallarından; e-posta, T.C. kimlik numarası, adres bilgileri ile kayıt olmak zorundadır. KART oluşturulurken KULLANICI, KART ın şifresini de belirleyecektir. 3. Bir kişi aynı anda birden fazla KART başvurusunda bulunamaz. Aynı T.C. kimlik numarasına bağlı bir yıl içerisinde en fazla 2 adet Akbank Direkt Kart alınabilecektir. 4. KART la yapılan işlemlerden chip para kazanımı olmayacaktır. 5. Kart sistemini olumsuz yönde etkileyecek şekilde müdahale yaptığı tespit edilen ya da herhangi bir şekilde hukuka aykırı kullanım/işlem yaptığı tespit edilen KULLANICI larla ilgili olarak BANKA nın haklı nedenle derhal işbu sözleşmeyi feshederek ve KART ı iptal etme hakkı mevcuttur. Böylesi durumlarda, haksız olarak kazanımı sağlanan varsa chip paralar da iptal edilecektir. Yapılan işlemlerin hukuken suç unsuru taşıması halinde KULLANICI lar hakkında ayrıca yasal işlemler de başlatılacaktır. 18 yaşından küçük kişiler KART başvurusunda bulunamaz ve KART sahibi olamaz. KULLANICI, BANKA tarafından kendisine SMS, MMS, , Facebook, Twitter mesajları veya benzeri iletişim kanallarından bilgilendirme ve pazarlama mesajlarının gönderilmesini kabul eder.

3 6. KART la yetkili merci kararlarına ve/veya mevzuata aykırı kullanım yapılması durumunda (BANKA nın tabi olduğu düzenleyici/denetleyici merci kuralları ve mevzuat dahil) bundan dolayı oluşan her türlü hukuki/cezai sorumluluk ile zarar-ziyanın tazmin yükümlülüğünün KART sahibi (KULLANICI) kendisine ait olduğunu kabul, beyan ve taahhüt eder. Böylesi durumlarda BANKA nın işbu sözleşmeyi derhal haklı nedenle feshetme ve KART ı kullanıma kapatma hakkı mevcuttur. 7. KART la yapılan ürün/mal/hizmet alımlarında, BANKA, KULLANICI ile ürün/mal/ hizmeti satan/sunan firma arasındaki hukuki ilişkiyi bilmek ve anlaşmazlıklara taraf olmak durumunda değildir. Bu nedenle KULLANICI, KART ile gerçekleştirdiği tüm ürün/mal/ hizmet alımlarında ürün/mal/hizmeti satan işyerini muhatap alacaktır. Bu kapsamda KART la alınan ürün/mal/hizmetten kaynaklı herhangi bir sorun, şikayet, ayıp, tedarik sıkıntısı vb. sorunda BANKA nın sorumluluğu bulunmamaktadır. 8. KART bilgilerinin, KART a bağlı olarak tanımlanan cep telefonunun korunması ve 3. Kişilere karşı güvenliğinin sağlanması KULLANICI nın sorumluluğundadır. Yine KART bilgilerinin 3.şahıslarla paylaşılmasından doğacak sorumluluk da KULLANICI ya aittir. KART sahibi, KART bilgilerinin kayıp ya da çalıntı durumlarında yükleme yapılarak kullanılan KART ın içerisindeki bakiyenin nakit hükmünde olduğunu ve hiçbir şekil/şartta bu tutarın iade edilmeyeceğini kabul, beyan ve taahhüt eder. KART bilgilerinin korunması ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik gereken her türlü önlemin alınması KULLANICI nın sorumluluğundadır. 9. Para çekme/gönderme, internetten yapılan tüm işlemlerde sorumluluk KULLANICI ya aittir. Bu sebeplerle BANKA ya iletilen itirazlar değerlendirmeye alınmayacaktır. 10. KULLANICI; BANKA nın sahibi bulunduğu söz konusu ön ödemeli KART sistemi, KART ın kendisi, kullanım esasları,ücretlendirme uygulamaları, web sitesi ve sosyal medyadaki ürün sayfalarıyla ilgili her türlü düzeltme, değişiklik yapma ve/veya ürünü sona erdirme hakkının mevcut olduğunu kabul, beyan ve taahhüt eder.

4 11. İşbu KART ın kullanım esaslarını düzenleyen sözleşme ; KULLANICI nın Akbank Direkt KART ı oluşturmasını takiben süresiz olarak yürürlüğe girecektir. Sözleşme sona ermiş ya da feshedilmiş olsa dahi, yürürlükte olduğu dönemde yapılan işlemler için, geçerli ve hükümlerini ifa etmeye devam edecektir. 12. BANKA, öncesinde bildirimde bulunmak suretiyle her zaman ve sebep göstermeksizin, KART ı iptal etme ve işbu sözleşmeyi feshetme hakkına sahiptir. KULLANICI, KART ını Akbank Telefon Şubesi'ni arayarak her zaman iptal etme hakkına sahiptir. KART ta kalan bakiye, KART ın iptalinden sonra gönderilecek SMS koduyla birlikte Akbank ATM lerinden ya da Akbank Şubelerinden çekilebilecektir. 13. KART işlemlerinde kullanılacak şifre başvuru aşamasında KULLANICI tarafından belirlenecektir. KULLANICI BANKA ATM'lerinden, Akbank Direkt İnternet ve Akbank Direkt Mobil kanallarından şifresini değiştirebilecektir. 14. ATM üzerinden müşteriler: Kartsız işlem menüsünden, KART a bakiye yükleme, KART bilgileri görüntüleme, KART şifresi değiştirme, para çekme ve hesap hareketleri görüntüleme işlemleri yapabilecektir. Kartsız işlem yapılabilmesi için; a. KULLANICI ATM e gelerek "GİRİŞ tuşuna basar. b. Gelen ekranda Akbank Direkt Kart menüsünü seçer, KULLANICI dan KART ına bağlı cep telefonu bilgisini girmesi istenir. KULLANICI bu bilgiyi girerek GİRİŞ tuşuna basar ve KULLANICI nın girdiği cep telefonuna tek seferlik bir şifre gönderilir. c. Gelen ekranda cep telefonuna gönderilen tek kullanımlık şifre girilir ve GİRİŞ e basılır. d. Son olarak KULLANICI dan Akbank Direkt Kartının şifresinin girilmesi istenir. KULLANICI bu bilgiyi girerek GİRİŞ tuşuna basar. e. Tüm bilgiler doğru ise KULLANICI işlemlerine ulaşabilecektir. f. BANKA, akışta ve sunduğu hizmetlerde gerekli görülen düzenleme ve değişiklikleri yapma hakkına sahiptir.

5 15. Akbank T.A.Ş müşterileri, kredi kartı ve banka kartlarıyla BANKA ATM lerindeki Ön Ödemeli Kart İşlemleri menüsünden KART numarası girerek bakiye yüklemesi yapabilecektir. 16. KART şifresinin unutulması durumunda "SIFRE boşluk KART ın son 4 hanesi" Turkcell 5857'ye SMS göndererek yeni şifre istenebilmektedir. (Örnek metin : SIFRE 1234) 17. BANKA, KART uygulamaları ile ilgili yasal düzenlemeler veya kendi yönetsel politikaları kapsamında ücretlendirme veya KART ın ürün özellikleri ile ilgili değişiklik yapma hakkına sahiptir. 18. KULLANICI detaylı bilgiyi BANKA nın internet sitesi olan adresinden alabilecektir. 19. İşbu sözleşme nedeniyle çıkabilecek ihtilaf halinde İstanbul Adliyesi (Çağlayan) Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkili; BANKA nın kayıt ve defterleri HMK. m.193 anlamında kesin delil niteliğindedir. 20. KART sahibi, KART ı işbu sözleşmede belirtilmiş koşullar dahilinde kullanacağını kabul, beyan ve taahhüt eder. KART ın, işbu sözleşmedeki kullanım koşullarına aykırı olarak kullanılması durumunda, bundan dolayı oluşan her türlü hukuki/cezai sorumluluk ile zarar-ziyanın tazmin yükümlülüğü KART sahibine (KULLANICI ya) aittir. Akbank T.A.Ş. Sabancı Center 4.Levent, İstanbul Ticaret Sicil Memurluğu : İstanbul Sicil Numarası :

İNİNAL KULLANICI SÖZLEŞMESİ MADDE: 1 SÖZLEŞMENİN TARAFLARI

İNİNAL KULLANICI SÖZLEŞMESİ MADDE: 1 SÖZLEŞMENİN TARAFLARI İNİNAL KULLANICI SÖZLEŞMESİ MADDE: 1 SÖZLEŞMENİN TARAFLARI İşbu İninal Kullanıcı Sözleşmesi ( Sözleşme ); İninal Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş ( İninal )ve Kart Sahibi arasında aşağıda belirlenen

Detaylı

fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim?

fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim? 1 fastpay nedir? Cep Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim? fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim? fastpay den Hangi İşlemleri Yapabilirim? fastpay Kampanyaları Sıkça sorulan sorular 2 Nedir?

Detaylı

C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ

C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ MADDE 1- SÖZLEŞMENİN TARAFLARI İş bu sözleşme; Akaretler, Süleyman Seba Cad. Bjk Plaza B Blok K:1 34357, Beşiktaş/İstanbul adresinde yerleşik

Detaylı

SÖZLEŞME MUTLAKA İKİ (2) NÜSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR.

SÖZLEŞME MUTLAKA İKİ (2) NÜSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. SÖZLEŞME MUTLAKA İKİ (2) NÜSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. Ayrıca aşağıdaki belgeler sözleşme ile birlikte mutlaka gönderilmelidir. - Vergi Levhası - Ticaret Sicil Gazetesi - İmza sirküleri (sözleşmedeki

Detaylı

FACEPARA.COM - ÜYELİK SÖZLEŞMESİ VE GENEL ŞARTLAR

FACEPARA.COM - ÜYELİK SÖZLEŞMESİ VE GENEL ŞARTLAR FACEPARA.COM - ÜYELİK SÖZLEŞMESİ VE GENEL ŞARTLAR 1. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI: 1.1. İşbu Üyelik sözleşmesi (aşağıda kısaca Sözleşme olarak anılacaktır); Facepara Yayıncılık ve Network Marketing Firması kısaca

Detaylı

TURKCELL HİZMETLERİ. Kullanım Bilgileri. LOGO Kasım 2014

TURKCELL HİZMETLERİ. Kullanım Bilgileri. LOGO Kasım 2014 TURKCELL HİZMETLERİ Kullanım Bilgileri LOGO Kasım 2014 İçindekiler TURKCELL HİZMETLERİ... 3 Online Turkcell Fatura Aktarımı... 4 Fatura Eşleştirme Tabloları... 5 Online Fatura Aktarımları... 6 Toplu Mesaj

Detaylı

AVUKAT KİMLİK KARTI ve BAROKART ÜRETİM VE UYGULAMA YÖNERGESİ

AVUKAT KİMLİK KARTI ve BAROKART ÜRETİM VE UYGULAMA YÖNERGESİ AVUKAT KİMLİK KARTI ve BAROKART ÜRETİM VE UYGULAMA YÖNERGESİ AMAÇ Madde 1. Bu yönerge, Türkiye Barolar Birliği tarafından düzenlenecek olan Avukat Kimlik Belgesi ve BaroKart sistemine dahil akıllı kartların

Detaylı

ŞİRKET KREDİ KARTI BAŞVURU FORMU

ŞİRKET KREDİ KARTI BAŞVURU FORMU ŞİRKET KREDİ KARTI BAŞVURU FORMU Şirket Adı / Ünvanı: Kartın üzerine basılmasını istediğiniz Şirket Adı: Boşluklar dahil en fazla 21 karakterdir. Şirket Tipi: Adi Şirket Limited Şirket Anonim Şirket Komandit

Detaylı

MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU

MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU 1. TANIMLAR KİRAYA VEREN: Ticaret Unvanı: Mobicar Araç Paylaşım Hizmetleri A.Ş. Adresi: Eski Büyükdere Cad. Ayazağa Yolu

Detaylı

CEPPARAM UYGULAMA KILAVUZU

CEPPARAM UYGULAMA KILAVUZU CEPPARAM UYGULAMA KILAVUZU CepParam uygulaması ile 7 gün 24 saat hızlı bir şekilde dilediğiniz kişiye para gönderebilir, size gönderilen paraları görüntüleyerek, başkasına gönderebilir, iade edebilir,

Detaylı

CEPPARAM UYGULAMA KILAVUZU

CEPPARAM UYGULAMA KILAVUZU CEPPARAM UYGULAMA KILAVUZU CepParam uygulaması ile 7 gün 24 saat hızlı bir şekilde dilediğiniz kişiye para gönderebilir, size gönderilen paraları görüntüleyerek, başkasına gönderebilir, iade edebilir,

Detaylı

Self Servis Windows Parola İşlemleri

Self Servis Windows Parola İşlemleri Self Servis Windows Parola İşlemleri 1 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Amaç... 3 3 Kapsam... 3 4 Gereksinimler... 3 5 Uygulama Adımları... 3 5.1... Uygulamaya Erişim... 3 5.2... Sisteme Kayıt olma... 3 5.3...

Detaylı

Turkcell Hizmetleri LOGO KASIM 2011

Turkcell Hizmetleri LOGO KASIM 2011 Turkcell Hizmetleri LOGO KASIM 2011 içindekiler Turkcell Hizmetleri...3 Toplu Mesaj Gönderimleri...4 Sicil Kartları Listesi nden SMS Gönderimleri...5 Raporlar...7 Durum Bilgisi...7 Başvurular...9 Turkcell

Detaylı

AÇELYAM Sn. Murat EREN. Bir Fikir Yazılım&Ajans ve Murat Eren arasındaki iş planı sözleşmesidir.

AÇELYAM Sn. Murat EREN. Bir Fikir Yazılım&Ajans ve Murat Eren arasındaki iş planı sözleşmesidir. AÇELYAM Sn. Murat EREN Bir Fikir Yazılım&Ajans ve Murat Eren arasındaki iş planı sözleşmesidir. Serhat EKEBİL 17/02/2016 1 TARAFLAR Hizmet Veren : Bir Fikir Yazılım&Ajans (Bir Fikir Yazılım & Ajans olarak

Detaylı

fastpay Uygulama Kılavuzu

fastpay Uygulama Kılavuzu fastpay Uygulama Kılavuzu fastpay uygulaması ile 7 gün 24 saat hızlı bir şekilde, DenizBank müşterisi olsun ya da olmasın dilediğiniz kişiye para gönderebilir, size gönderilen paraları görüntüleyerek başkasına

Detaylı

KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ

KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR İşbu Sözleşme; a) Türk hukukuna uygun olarak kurulmuş,... adresinde mukim.. (bundan böyle KURUMSAL BAŞVURU SAHİBİ (KBS) olarak anılacaktır) ve, b) Türk hukukuna

Detaylı

Cep T Para Ekranları. Cep T Para SIM Menü İşlem Ekranları

Cep T Para Ekranları. Cep T Para SIM Menü İşlem Ekranları Cep T Para Ekranları Cep T Para SIM Menü İşlem Ekranları Cep T Para ya Erişim Cep T Para, SIM kartlar üzerinde çalışan bir uygulama olduğu için, uygulamaya erişim için, müşterilerimizin kullandıkları telefonun

Detaylı

ATM Kullanım Kılavuzu

ATM Kullanım Kılavuzu ATM Kullanım Kılavuzu İÇİNDEKİLER ATM DEN PARA ÇEKME İŞLEMİ NASIL YAPABİLİRİM ATM Kullanmaya Nasıl Başlayabilirim? ATM Kartsız Giriş Nasıl Yapılır? ATM Kartlı Giriş Nasıl Yapılır? ATM Uyarı Ekranı Nedir

Detaylı

Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi

Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi Bu Sözleşme, Ofisim.com 'un Müşteri ye CRM hizmetlerinin satış ve kullanım şartlarını düzenlemektedir. Müşteri ve Ofisim.com, aşağıda belirtilen şartlar üzerinde tam bir

Detaylı

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU ÜRÜNE AİT BİLGİLER: Ürünün Adı İHTİYAÇ KREDİSİ Süresi (Vadesi) Kredinin Tutarı TAHSİL EDİLECEK FAİZ ÜCRET ve MASRAF TUTARLARI (*): FAİZİN/MASRAFIN/ÜCRETİN FAİZ MASRAF

Detaylı

TNB KAYITLI ELEKTRONİK POSTA HİZMET SAĞLAYICILIĞI VE TİCARET A.Ş.

TNB KAYITLI ELEKTRONİK POSTA HİZMET SAĞLAYICILIĞI VE TİCARET A.Ş. İÇİNDEKİLER * 1 AMAÇ... 4 2 KAPSAM... 4 3 KISALTMALAR VE TANIMLAR... 4 4 REFERANS VE İLGİLİ DOKÜMANLAR... 4 5 TNB KEP - SÜRECİ... 4 * Bu doküman, Doküman Oluşturma Yönergesi içerisinde yazılan kurallar

Detaylı

ATAÇLAR TAHSİLAT SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ

ATAÇLAR TAHSİLAT SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ ATAÇLAR TAHSİLAT SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ MADDE 1- SÖZLEŞMENİN TARAFLARI İş bu sözleşme; Tekstilkent Koza Plaza A Blk.Kat:19 No:71 Esenler-İSTANBUL adresinde yerleşik ATAÇLAR İLETİŞİM

Detaylı

YAVUZ SULTAN SELİM KÖPRÜSÜ VE KUZEY ÇEVRE OTOYOLU İŞLETMESİ KULLANICI KULLANIM DOKÜMANI

YAVUZ SULTAN SELİM KÖPRÜSÜ VE KUZEY ÇEVRE OTOYOLU İŞLETMESİ   KULLANICI KULLANIM DOKÜMANI YAVUZ SULTAN SELİM KÖPRÜSÜ VE KUZEY ÇEVRE OTOYOLU İŞLETMESİ WWW.YSSKOPRUSUVEOTOYOLU.COM.TR 2017 İÇİNDEKİLER YAVUZ SULTAN SELİM KÖPRÜSÜ VE KUZEY ÇEVRE OTOYOLU İŞLETMESİ... 1 1. İHLALLİ GEÇİŞ BORÇ SORGULAMA...

Detaylı

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ - BANK24 JET KART UYGULAMASI -

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ - BANK24 JET KART UYGULAMASI - DÜZCE ÜNİVERSİTESİ - BANK24 JET KART UYGULAMASI - Kart Özellikleri / Ön Yüz Fotoğraf Alanı EMV çip İçinde Elektronik Para Çoklu Uygulama Güvenlik MasterCard PayPass Temassız Hızlı İşlem Uluslararası Geçerlilik

Detaylı

fastpay i Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim?

fastpay i Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim? fastpay 1. fastpay 2. fastpay i Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim? 3. fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt Olurum? 4. fastpay i Size Kim Önerdi? 5. fastpay e Nasıl Para Yüklenir? 6. fastpay Uygulamasına Nasıl

Detaylı

HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ

HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ MADDE 1. TARAFLAR 1- SERVİS SAĞLAYICI : HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ (Sözleşmenin bundan sonraki bölümünde kısaca "Hostbey)"

Detaylı

DURMAPAY HİZMET KULLANIMI SÖZLEŞMESİ (bundan sonra Sözleşme olarak anılacaktır)

DURMAPAY HİZMET KULLANIMI SÖZLEŞMESİ (bundan sonra Sözleşme olarak anılacaktır) DURMAPAY HİZMET KULLANIMI SÖZLEŞMESİ (bundan sonra Sözleşme olarak anılacaktır) İşbu Sözleşme,(a) Vatan Caddesi Midilli Sokak No:4/B Odunpazarı/Eskisehir adresinde mukim Durma Bilgi ve İletişim Teknolojileri

Detaylı

Bireysel İnternet Şubesi

Bireysel İnternet Şubesi Bireysel İnternet Şubesi 1 Ziraat Emeklilik web sitesinde (www.ziraatemeklilik.com.tr) yer alan Bireysel İnternet Şubesi giriş butonuna tıklanır. 2 Açılan ekrana T.C. Kimlik Numarası, sistemde kayıtlı

Detaylı

TED ÜNİVERSİTESİ KAMPÜS KARTI (TEDUCard)

TED ÜNİVERSİTESİ KAMPÜS KARTI (TEDUCard) DENİZBANK TED ÜNİVERSİTESİ KAMPÜS KARTI (TEDUCard) Kullanım Kılavuzu Denizbank Debit ve Ön Ödemeli Kartlar Bölümü 04.12.2017 1. KAMPÜS KART ÖZELLİKLERİ Kart TED Üniversitesi kimlik kartı olduğu gibi, üniversite

Detaylı

SIKÇA SORULAN SORULAR

SIKÇA SORULAN SORULAR SIKÇA SORULAN SORULAR Wap nedir? WAP (Wireless Application Protocol/Kablosuz Uygulama Protokolü) mobil telefonlar, avuç içi bilgisayarlar (pda) gibi mobil iletişim araçları üzerinden internet bağlantısı

Detaylı

BILSAM BILGISAYAR BEHİCE HOŞDER WEB SAYFASI (www.b2bdepo.com) ÜYELİK SÖZLEŞMESİ

BILSAM BILGISAYAR BEHİCE HOŞDER WEB SAYFASI (www.b2bdepo.com) ÜYELİK SÖZLEŞMESİ BILSAM BILGISAYAR BEHİCE HOŞDER WEB SAYFASI (www.b2bdepo.com) ÜYELİK SÖZLEŞMESİ MADDE 1- SÖZLEŞMENİN TARAFLARI İş bu sözleşme; BİLSAM BİLGİSAYAR-BEHİCE HOŞDER (Bundan böyle kısaca BİLSAM olarak anılacaktır)

Detaylı

Başlangıç; Sayfa 1. Sanal pos tanımlandığında üye numarası admin kullanıcı adı parolası email ile Garanti Bankasından tarafınıza iletilecektir.

Başlangıç; Sayfa 1. Sanal pos tanımlandığında üye numarası admin kullanıcı adı parolası email ile Garanti Bankasından tarafınıza iletilecektir. Başlangıç; Sayfa 1 Sanal pos tanımlandığında üye numarası admin kullanıcı adı parolası email ile Garanti Bankasından tarafınıza iletilecektir. Şifreniz SMS olarak gelecektir. Yönetim ekranı : https://sanalposweb.garanti.com.tr

Detaylı

KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ

KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR İşbu Sözleşme; a) Türk hukukuna uygun olarak kurulmuş, adresinde mukim (bundan böyle KURUMSAL BAŞVURU SAHİBİ (KBS) olarak anılacaktır) ve, b) Türk hukukuna uygun

Detaylı

İHALELERE KATILACAK GERÇEK VE TÜZEL KİŞİLERİN ELEKTRONİK KAMU ALIMLARI PLATFORMUNU KULLANIMINA İLİŞKİN PROTOKOL

İHALELERE KATILACAK GERÇEK VE TÜZEL KİŞİLERİN ELEKTRONİK KAMU ALIMLARI PLATFORMUNU KULLANIMINA İLİŞKİN PROTOKOL Protokol No : 4250759 0000004250759 İHALELERE KATILACAK GERÇEK VE TÜZEL KİŞİLERİN ELEKTRONİK KAMU ALIMLARI PLATFORMUNU KULLANIMINA İLİŞKİN PROTOKOL Madde 1-Taraflar Bu Protokol Kamu İhale Kurumu (bundan

Detaylı

GÜVENLİK ÜRÜNLERİ SÖZLEŞMESİ I- TARAFLAR

GÜVENLİK ÜRÜNLERİ SÖZLEŞMESİ I- TARAFLAR GÜVENLİK ÜRÜNLERİ SÖZLEŞMESİ I- TARAFLAR Bu sözleşme, BANKA'dan İnternet Bankacılığı hizmeti alan MÜŞTERİ lerin İnternet Bankacılığı güvenliği için faydalandıkları GÜVENLİK ÜRÜNLERİ ne ilişkin kullanım

Detaylı

1.5. Başvuru formundaki bilgileri aşağıdaki şekilde doldurunuz. Kart Okuyucu Tipi: Mini Kart Okuyucu Sertifika Süresi: 3 Yıl

1.5. Başvuru formundaki bilgileri aşağıdaki şekilde doldurunuz. Kart Okuyucu Tipi: Mini Kart Okuyucu Sertifika Süresi: 3 Yıl 1. E-imza bulunmayan personelin e-imza alması gerekmektedir. 1.1. https://portal.kamusm.gov.tr/bp/ws.go internet adresine giriniz. 1.2.Girdiğiniz internet sayfasında Nitelikli Elektronik Sertifika Başvurusu

Detaylı

TROY KART ÜYELİK SÖZLEŞMESİ

TROY KART ÜYELİK SÖZLEŞMESİ TROY KART ÜYELİK SÖZLEŞMESİ MADDE 1. TARAFLAR Bir taraftan TURK Elektronik Para A.Ş. (işbu Sözleşme de kısaca TURK olarak anılacaktır) diğer taraftan Kart Hamili, Kart ın (TURK tarafından BKM Lisansı ile

Detaylı

TARIM REFORMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

TARIM REFORMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ web uygulamaları Üyelik Koşulları; TARIM REFORMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KIRSAL KALKINMA YATIRIMLARININ DESTEKLENMESİ PROGRAMI KAPSAMINDA TARIMA DAYALI EKONOMİK YATIRIMLARIN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ (Tebliğ

Detaylı

RAHAT PAKETLER KAMPANYASI BAŞVURU FORMU

RAHAT PAKETLER KAMPANYASI BAŞVURU FORMU RAHAT PAKETLER KAMPANYASI BAŞVURU FORMU 1. Rahat Paketler Kampanyası (Bundan böyle Kampanya olarak anılacaktır.) 31.07.2013 tarihinden itibaren faturalı hat sahibi Turkcell kurumsal abonelere ( Abone )

Detaylı

LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI

LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI Logo Turkcell Akıllı Faks Entegrasyonu Logo Turkcell Akıllı Faks entegrasyonu ile, faks cihazına ihtiyaç duymadan, GO Plus, GO 3, Tiger Plus ve Tiger

Detaylı

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Kurumsal İnternet Paketleri %50 İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de

Detaylı

ÜYE BİLGİ SİSTEMİ KILAVUZU

ÜYE BİLGİ SİSTEMİ KILAVUZU ÜYE BİLGİ SİSTEMİ KILAVUZU Nisan 2015 1. GİRİŞ Üye Bilgi Sistemi, üyelerimizin, üyelik bilgileri ile yapmış oldukları ihracatlar hakkında detaylı istatistiklerine ulaşabilmeleri için Bilgi İşlem Şubemiz

Detaylı

BANKACILIK İŞLEMLERİ SÖZLEŞMESİ EKİ ÖDEME HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ(Gerçek Kişiler)

BANKACILIK İŞLEMLERİ SÖZLEŞMESİ EKİ ÖDEME HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ(Gerçek Kişiler) Bu ek sözleşme ( Ek Sözleşme ), FİNANSBANK A.Ş ( Banka ) ile aşağıda imza kısmında adı geçen Müşteri arasında imzalanmıştır. Bu Ek Sözleşme, Banka ile imzaladığınız/imzalayacağınız Bankacılık İşlemleri

Detaylı

Üniversitenizin kimlik kartları uluslararası standartlarda şifreli ve şifresiz-hızlı işlem yapabilen Halkbank Bank24 JET kart özelliğine kavuştu.

Üniversitenizin kimlik kartları uluslararası standartlarda şifreli ve şifresiz-hızlı işlem yapabilen Halkbank Bank24 JET kart özelliğine kavuştu. Üniversitenizin kimlik kartları uluslararası standartlarda şifreli ve şifresiz-hızlı işlem yapabilen Halkbank Bank24 JET kart özelliğine kavuştu. Bank24 JET Kartın Avantajları Öğrenim süresi boyunca hesap

Detaylı

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI (*):

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI (*): İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU ÜRÜNE AİT BİLGİLER: Ürünün Adı İHTİYAÇ KREDİSİ Süresi (Vadesi) Kredinin Tutarı TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI (*): MASRAFIN ADI Faiz Oranı

Detaylı

AVUKAT KĠMLĠK KARTI VE BAROKART SĠSTEMĠNE ENTEGRE AKILLI KART BASIM YÖNERGESĠ

AVUKAT KĠMLĠK KARTI VE BAROKART SĠSTEMĠNE ENTEGRE AKILLI KART BASIM YÖNERGESĠ AVUKAT KĠMLĠK KARTI VE BAROKART SĠSTEMĠNE ENTEGRE AKILLI KART BASIM YÖNERGESĠ AMAÇ Madde 1. Bu yönerge, Türkiye Barolar Birliği tarafından düzenlecek olan Avukat Kimlik Belgesi ve BaroKart sistemine dahil

Detaylı

İçindekiler. 1. Cep Anahtar Başvuru

İçindekiler. 1. Cep Anahtar Başvuru İçindekiler 1. Cep Anahtar Başvuru... 1 2. Cep Anahtar Aktivasyon... 3 3. Login (Giriş) Ekranı Çift İleri Güvenlik Aracı (İGA) Olan Kullanıcı... 4 4. Cep Anahtar Ayarlar... 5 a. Çoklu Kapama Bireysel ve

Detaylı

EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.

EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. AYAZMA EMLAK KONUTLARI KURA BAŞVURU BİLGİLENDİRME FORMU 1) Satıcı: Adres: Atatürk Mah Çitlenbik Cad. No:4 Ataşehir / İSTANBUL İletişim: Tel:02165791515 Faks

Detaylı

İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI * :

İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI * : İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU ÜRÜNE AİT BİLGİLER: Ürünün Adı İŞYERİ KREDİSİ / KONUT KREDİSİ (Konut Finansmanı Harici) Süresi (Vadesi) Kredinin Tutarı

Detaylı

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 - TARAFLAR SATICI Ünvanı : Adresi : MERSİS No : Telefon : FAX : E-posta : ALICI Adı soyadı : Adresi : Telefon : E-mail : MADDE 2 - KONU İşbu sözleşmenin konusu, ALICI'

Detaylı

(OKS)

(OKS) Kamu İçin Otomatik BES Şube ile kurumunuza ait otomatik BES sözleşmelerine dair tüm operasyonel süreçlerinizi yönetebilir, kurumunuz ve çalışanlarınız özelinde ihtiyacınız olan tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Detaylı

ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ

ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ ZORUNLU ALICILAR İÇİN WEB ARAYÜZÜ KULLANIM KILAVUZU 1 İçindekiler 1. HESAPLARIN AÇILMASI VE AKTİVASYON İŞLEMİ... 3 2. UETS HESABI OTURUM AÇMA... 3 2.1. E-İMZA İLE UETS

Detaylı

Ofisim.com Kullanım Şartları

Ofisim.com Kullanım Şartları Ofisim.com Kullanım Şartları Versiyon 60104-1 İşbu sözleşme, Müşteri ye Ofisim.com 'un çevrimiçi hizmetlerinin satış ve kullanım şartlarını düzenlemektedir. Müşteri ve Ofisim.com, aşağıda belirtilen şartlar

Detaylı

KURUMSAL YÖNETİM VE YATIRIMCI İLİŞKİLERİ PORTALI YATIRIMCI-GEZGİN ÜYE ÜYELİK KILAVUZU

KURUMSAL YÖNETİM VE YATIRIMCI İLİŞKİLERİ PORTALI YATIRIMCI-GEZGİN ÜYE ÜYELİK KILAVUZU KURUMSAL YÖNETİM VE YATIRIMCI İLİŞKİLERİ PORTALI YATIRIMCI-GEZGİN ÜYE ÜYELİK KILAVUZU İÇİNDEKİLER ÜYELİK... 3 YATIRIMCI ÜYE... 4 e-devlet Şifresi ile Üyelik Kaydı... 4 T.C. Kimlik Numarası ve MKK Şifresi

Detaylı

Değerli Alışveriş Merkezi Üyemiz,

Değerli Alışveriş Merkezi Üyemiz, Değerli Alışveriş Merkezi Üyemiz, Kullanmakta olduğunuz mevcut elektrik sayaçlarınız Ön Ödemeli (KONTÖRLÜ) sayaçlardır. Elektrik sarfiyatınız kontör sistemi mantığıyla hesaplanacak, satın alacağınız kontör

Detaylı

KARTINIZI ALMAK İÇİN İPTAL TUŞUNA BASINIZ

KARTINIZI ALMAK İÇİN İPTAL TUŞUNA BASINIZ KARTLI İŞLEMLER 1 KARTINIZI ALMAK İÇİN HESAP NUMARANIZ : PARA ÇEKME İPTAL TUŞUNA BASINIZ HESAP BAKİYENİZ : 0 0001-XXXXXXX-5001 KREDİ LİMİTİNİZ : 500.00 TL KULLANILABİLİR BAKİYE : 0 PARA YATIRMA PARA TRANSFERLERİ

Detaylı

İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU FAİZ ORANI %..

İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU FAİZ ORANI %.. İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU ÜRÜNE AİT BİLGİLER: Ürünün Adı İŞYERİ KREDİSİ / KONUT KREDİSİ (Konut Finansmanı Harici) Süresi (Vadesi) Kredinin Tutarı

Detaylı

GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ

GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ MADDE 1: SÖZLEŞMENİN TARAFLARI 1.1: Hizmet sağlayan, bundan böyle sözleşmede NETİNTERNET olarak anılacaktır. Ünvan : Netinternet Bilgisayar Telekomünikasyon San. ve Tic. Ltd. Şti.

Detaylı

RAHAT PAKETLER KAMPANYASI BAŞVURU FORMU

RAHAT PAKETLER KAMPANYASI BAŞVURU FORMU RAHAT PAKETLER KAMPANYASI BAŞVURU FORMU 1. Rahat Paketler Kampanyası (Bundan böyle Kampanya olarak anılacaktır.) 1.07.01 tarihinden itibaren faturalı hat sahibi Turkcell kurumsal abonelere ( Abone ) Turkcell

Detaylı

BANKACILIK İŞLEMLERİ SÖZLEŞMESİ EKİ ÖDEME HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ(Tacirler İçin)

BANKACILIK İŞLEMLERİ SÖZLEŞMESİ EKİ ÖDEME HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ(Tacirler İçin) 1. Taraflar Bu ek sözleşme ( Ek Sözleşme ), FİNANSBANK A.Ş ( Banka ) ile aşağıda imza kısmında adı geçen Müşteri arasında, Banka ile imzaladığınız/imzalayacağınız Bankacılık İşlemleri Sözleşmesi nin (

Detaylı

Otomasyona Giriş. Otomasyona ilk giriş sırasında standart olarak;

Otomasyona Giriş. Otomasyona ilk giriş sırasında standart olarak; Otomasyona Giriş Otomasyona ilk giriş sırasında standart olarak; Kullanıcı Adı: Öğrenci Numarası Şifre: T.C. Kimlik numaranızın ilk 5 hanesi olarak belirlenir. Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve sayıların

Detaylı

MADDE 1) TARAFLAR MADDE 2) KONU MADDE 3) ÜYELİK SİSTEMİ VE ÜYELERİN YÜKÜMLÜLÜKLERİ. Gelecek Gyo A.Ş Kullanıcı Sözleşmesi

MADDE 1) TARAFLAR MADDE 2) KONU MADDE 3) ÜYELİK SİSTEMİ VE ÜYELERİN YÜKÜMLÜLÜKLERİ. Gelecek Gyo A.Ş Kullanıcı Sözleşmesi Gelecek Gyo A.Ş Kullanıcı Sözleşmesi MADDE 1) TARAFLAR 1.Taraflar arasında akdedilen bu sözleşme Gelecek GYO A.Ş ile üye arasında kullanım şartlarını ve gizlilik politikasını tanımlar. MADDE 2) KONU 1.

Detaylı

Tarih:... /... /... İŞ SÖZLEŞMESİ. Ad Soyad Kaşe - İmza Ad Soyad Kaşe - İmza

Tarih:... /... /... İŞ SÖZLEŞMESİ. Ad Soyad Kaşe - İmza Ad Soyad Kaşe - İmza Tarih:... /... /... İŞ SÖZLEŞMESİ Ad Soyad Kaşe - İmza Ad Soyad Kaşe - İmza 1 heytalks HİZMET İŞBİRLİĞİ SÖZLEŞMESİ Amaç : Bu sözleşme Müşteri heytalks ilişkisinin temel ilkelerine, ticari ve hukuki açıklık

Detaylı

ÖRNEKTIR BANKACILIK İŞLEMLERİ SÖZLEŞMESİ EKİ BİRİKTİREN HESAP SÖZLEŞMESİ

ÖRNEKTIR BANKACILIK İŞLEMLERİ SÖZLEŞMESİ EKİ BİRİKTİREN HESAP SÖZLEŞMESİ Bir tarafta Finansbank A.Ş. ( Banka diye olarak anılacaktır) ile diğer tarafta.... ( Müşteri diye olarak anılacaktır) arasında aşağıdaki koşullarda bu sözleşme imzalanmıştır. Bu Sözleşme, taraflar arasında

Detaylı

BLACKBERRY 9220 KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

BLACKBERRY 9220 KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ BLACKBERRY 9220 KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) BLACKBERRY 9220 KAMPANYASI ndan ( Kampanya ) işbu Taahhütname de ( Taahhütname ) belirtilen şartlar kapsamında yararlanacağımı

Detaylı

NES Değişim. Nes Değişim Hizmetleri Yazılımı. Nes Değişim Kullanım Kılavuzu

NES Değişim. Nes Değişim Hizmetleri Yazılımı. Nes Değişim Kullanım Kılavuzu NES Değişim Nes Değişim Hizmetleri Yazılımı Nes Değişim Kullanım Kılavuzu 2014 TÜRKTRUST Bilgi İletişim ve Bilişim Güvenliği Hizmetleri A.Ş. Her hakkı saklıdır. İçindekiler 1 Duyuru... 2 2 Giriş... 3 2.1

Detaylı

fastpay Kullanıcı Kılavuzu

fastpay Kullanıcı Kılavuzu fastpay Kullanıcı Kılavuzu fastpay uygulaması ile 7 gün 24 saat hızlı bir şekilde, DenizBank müşterisi olsun ya da olmasın dilediğiniz kişiye para gönderebilir, size gönderilen paraları görüntüleyerek

Detaylı

KAMPÜSKART BİLGİLENDİRME KILAVUZU

KAMPÜSKART BİLGİLENDİRME KILAVUZU KAMPÜSKART BİLGİLENDİRME KILAVUZU KAMPÜS KART NEDİR? Kampüskart projesi başta öğrencilerimiz olmak üzere tüm personelimizin hayatını kolaylaştırmayı amaçlayan bir proje olmakla birlikte; Üniversitemizin

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Elektronik İmza... 3 Tanım... 3 Mevzuat... 3 Giriş... 3 Akıllı Akis Kart Alındıktan Sonra İzlenecek Adımlar... 4 2. Adım:...

İÇİNDEKİLER. Elektronik İmza... 3 Tanım... 3 Mevzuat... 3 Giriş... 3 Akıllı Akis Kart Alındıktan Sonra İzlenecek Adımlar... 4 2. Adım:... ELEKTRONİK İMZA 1 İÇİNDEKİLER Elektronik İmza... 3 Tanım... 3 Mevzuat... 3 Giriş... 3 Akıllı Akis Kart Alındıktan Sonra İzlenecek Adımlar... 4 1. Adım:... 4 2. Adım:... 4 Sürücü Yükleme Nasıl Yapılır?...

Detaylı

PAYU HİZMET KULLANIMI SÖZLEŞMESİ (bundan sonra Sözleşme olarak anılacaktır)

PAYU HİZMET KULLANIMI SÖZLEŞMESİ (bundan sonra Sözleşme olarak anılacaktır) PAYU HİZMET KULLANIMI SÖZLEŞMESİ (bundan sonra Sözleşme olarak anılacaktır) 1. Taraflar İşbu Sözleşme, (a) Otakçılar Cad. No:78, Flat Ofis D-Blok, 34050 Eyüp, İstanbul adresinde mukim PayU Ödeme Kuruluşu

Detaylı

TAAHHÜTNAME. Buna göre;

TAAHHÜTNAME. Buna göre; TAAHHÜTNAME AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Bireysel Kurumsal Taahhütlü İnternet Paketleri ( Paket ) işbu Taahhütname de ( Taahhütname ) belirtilen şartlar kapsamında yararlanacağımı bildiğimi;

Detaylı

Başlangıç; Sayfa 1. Sanal pos tanımlandığında üye numarası admin kullanıcı adı parolası email ile Garanti Bankasından tarafınıza iletilecektir.

Başlangıç; Sayfa 1. Sanal pos tanımlandığında üye numarası admin kullanıcı adı parolası email ile Garanti Bankasından tarafınıza iletilecektir. Başlangıç; Sayfa 1 Sanal pos tanımlandığında üye numarası admin kullanıcı adı parolası email ile Garanti Bankasından tarafınıza iletilecektir. Şifreniz SMS olarak gelecektir. Yönetim ekranı : https://sanalposweb.garanti.com.tr

Detaylı

Kredi ve banka kartlarının sağ alt köşesinde yer alan ve ödeme yöntemi markasını taşıyan bölümde artık bir Türk markası var: Troy

Kredi ve banka kartlarının sağ alt köşesinde yer alan ve ödeme yöntemi markasını taşıyan bölümde artık bir Türk markası var: Troy GO GÜVENLİ ÖDE İLE İNTERNETTE ALIŞVERİŞ Kredi ve banka kartlarının sağ alt köşesinde yer alan ve ödeme yöntemi markasını taşıyan bölümde artık bir Türk markası var: Troy Troy adını Türkiye nin Ödeme Yöntemi

Detaylı

MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu sözleşme ve eki Gizlilik Politikası ndan oluşan işbu MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ ("KULLANICI

MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu sözleşme ve eki Gizlilik Politikası ndan oluşan işbu MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ (KULLANICI MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu sözleşme ve eki Gizlilik Politikası ndan oluşan işbu MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ ("KULLANICI SÖZLEŞMESİ"), KASABA BİLGİ TEKNOLOJİLERİ TİC A.Ş. ("MOBİKASABA")

Detaylı

II. AsyaCall ı Nasıl Yükleyebilirim?

II. AsyaCall ı Nasıl Yükleyebilirim? ASYACALL ASYACALL I. AsyaCall Nedir? II. AsyaCall ı Nasıl Yükleyebilirim? III. AsyaCall Uygulamasına Nasıl Giriş Yapabilirim? IV. AsyaCall Menüsünü Nasıl Kullanabilirim? V. AsyaCall dan Hangi İşlemler

Detaylı

ZİRAAT SİGORTA A.Ş. GİZLİLİK POLİTİKASI VE KULLANICI SÖZLEŞMESİ

ZİRAAT SİGORTA A.Ş. GİZLİLİK POLİTİKASI VE KULLANICI SÖZLEŞMESİ ZİRAAT SİGORTA A.Ş. GİZLİLİK POLİTİKASI VE KULLANICI SÖZLEŞMESİ GİZLİLİK POLİTİKASI Ziraat Sigorta A.Ş ilgili yasal mevzuatlar çerçevesinde müşteri bilgilerinin gizliliğini ve güvenliğini en üst seviyede

Detaylı

TTNET Mobil 3G ADSL Bağımsız 4 GB Kampanyası

TTNET Mobil 3G ADSL Bağımsız 4 GB Kampanyası TTNET Mobil 3G ADSL Bağımsız 4 GB Kampanyası TTNET Mobil 3G ADSL Bağımsız 4 GB TEKLİF AVANTAJ HEDEF KİTLE TTNET MOBİL 3G ADSL Bağımsız 4 GB 4 GB 3G Mobil İnternet + Sınırsız WiFi + 3G Mobil Modem 4 GB

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, İş Ortağım Benim İşim Süper Tarifesi İndirim Kampanyası ndan ( Kampanya 1 ) İş Ortağım Benim İşim Mega Tarifesi İndirim Kampanyası ndan ( Kampanya 2 ) (birlikte

Detaylı

DİYABET PAKETİ (24 AY) KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

DİYABET PAKETİ (24 AY) KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ DİYABET PAKETİ (24 AY) KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin 20 Aralık 2017 tarihine kadar geçerli olacak ( AVEA ) DİYABET PAKETİ 24 AY KAMPANYASI ndan ( Kampanya )... adresinde mukim...

Detaylı

Üyelik ve Kredi Kartı ile Satış Sözleşmesi MADDE 1- SÖZLEŞMENİN TARAFLARI :

Üyelik ve Kredi Kartı ile Satış Sözleşmesi MADDE 1- SÖZLEŞMENİN TARAFLARI : Üyelik ve Kredi Kartı ile Satış Sözleşmesi MADDE 1- SÖZLEŞMENİN TARAFLARI : Bir taraftan, Maltepe Mah. Demirciler Çarşısı A Blok No: 22,Zeytinburnu / İstanbul adresinde ikamet eden BCOM BİLİŞİM SİSTEMLERİ

Detaylı

Üyelik ve Kredi Kartı ile Satış Sözleşmesi

Üyelik ve Kredi Kartı ile Satış Sözleşmesi Üyelik ve Kredi Kartı ile Satış Sözleşmesi MADDE 1- SÖZLEŞMENİN TARAFLARI : Bir taraftan, Topkapı Maltepe Yolu No: 10/B 34030 Bayrampaşa, İstanbul adresinde ikamet eden Armada Bilgisayar A.Ş. (Bundan böyle

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de belirtilen hatlarımız

Detaylı

Alan Adı / Domain Kayıt Tescil Sözleşmesi. etmek, yenilemek, transfer etmek veya toplu transfer etmek veya sözleşme konusu diğer

Alan Adı / Domain Kayıt Tescil Sözleşmesi. etmek, yenilemek, transfer etmek veya toplu transfer etmek veya sözleşme konusu diğer Alan Adı / Domain Kayıt Tescil Sözleşmesi 1. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI Bu alanadı sözleşmesi (bundan sonra kısaca sözleşme" olarak anılacaktır), bir taraftan, alanadı tahsis etmek, yenilemek, transfer etmek

Detaylı

TASNİF DIŞI KAMU SERTİFİKASYON MERKEZİ. Doküman Adı MOBİL İMZA KULLANIM AMAÇLI NİTELİKLİ ELEKTRONİK SERTİFİKA BAŞVURU TALİMATI

TASNİF DIŞI KAMU SERTİFİKASYON MERKEZİ. Doküman Adı MOBİL İMZA KULLANIM AMAÇLI NİTELİKLİ ELEKTRONİK SERTİFİKA BAŞVURU TALİMATI Kamu SM KAMU SERTİFİKASYON MERKEZİ Doküman Adı ELEKTRONİK SERTİFİKA BAŞVURU TALİMATI Doküman Kodu Yayın Numarası Yayın Tarihi 0 Hazırlayanlar Serdar DEMİR Onay Erol KAHRAMAN DEĞİŞİKLİK KAYITLARI Yayın

Detaylı

MOBİL CİHAZ YÖNETİMİ HİZMET TAAHHÜTNAMESİ

MOBİL CİHAZ YÖNETİMİ HİZMET TAAHHÜTNAMESİ ye, Mobil Cihaz Yönetimi Hizmeti nden ( Hizmet ) yararlanmak istememiz sebebiyle EK-2 de yer alan listede belirtilen hatlarımız ( Hat/Hatlar ) için nin (kısaca Vodafone ) Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesini

Detaylı

Şehrin her yanında hep yanında

Şehrin her yanında hep yanında Ulaşım kartınızın kapsamını genişlettik, İzmirim Kart ile şehirde hareket etmek şimdi daha kolay. İzmirim Kart Kredi / Banka Kartları İle İnternet Üzerinden Türk Lirası Yükleme Kullanıcı Kılavuzu İNTERNET

Detaylı

Vodafone İş Ortağım Red Business %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi

Vodafone İş Ortağım Red Business %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business %50 İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de belirtilen hatlarımız

Detaylı

Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak

Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak Hesaplar menüsünde Hesap Açma alt başlığının altında bulunan Cari/Kıymetli Maden Hesabı Açma, Tasarruf Hesabı Açma veya Katılma Hesabı Açma seçeneklerinden

Detaylı

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ KULUÇKA MERKEZİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ KULUÇKA MERKEZİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ KULUÇKA MERKEZİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ Bu sözleşme, Yaşar Üniversitesi ile Yaşar Üniversitesi Selçuk Yaşar Kampüsü içerisinde yer alan Kuluçka Merkezi içinde yer almaya hak kazanan.

Detaylı

FİNDEKS E BİREYSEL ÜYE OLMAK İSTEYENLER İÇİN BAŞVURU EKRANI KULLANIM KILAVUZU

FİNDEKS E BİREYSEL ÜYE OLMAK İSTEYENLER İÇİN BAŞVURU EKRANI KULLANIM KILAVUZU FİNDEKS E BİREYSEL ÜYE OLMAK İSTEYENLER İÇİN BAŞVURU EKRANI KULLANIM KILAVUZU FİNDEKS E BİREYSEL ÜYE OLMAK İSTEYENLER İÇİN BAŞVURU EKRANI KULLANIM KILAVUZU Konu Başlıkları GENEL BİLGİ FİNDEKS BİREYSEL

Detaylı

PTT KEP BİREYSEL MÜŞTERİ KULLANIM KILAVUZU

PTT KEP BİREYSEL MÜŞTERİ KULLANIM KILAVUZU PTT KEP BİREYSEL MÜŞTERİ KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER KEP NEDİR?........ 3 KEP NE SAĞLAR?..... 3 ELEKTRONİK TEBLİGAT NEDİR?.... 3 MÜŞTERİ TİPLERİ (KİMLER BAŞVURABİLİR).... 3 SİSTEME GİRİŞ........ 4 1.

Detaylı

ESNEK VODAPARA KAMPANYASI (ALIŞVERİŞORTAĞIM) TAAHHÜTNAMESİ

ESNEK VODAPARA KAMPANYASI (ALIŞVERİŞORTAĞIM) TAAHHÜTNAMESİ KURUMSAL KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ÖNYÜZ 1. Taahhüt Süresi : 18 ay 24 ay 2. Aylık Taahhüt tutarı (KDV ÖİV dahil TL) : 250 500 750 1.000 1.500 2.000 2.500 3.000 4.000 5.000 7.500 10.000 15.000 3. Fatura

Detaylı

İNTERNET ŞUBESİ KULLANIM KILAVUZU

İNTERNET ŞUBESİ KULLANIM KILAVUZU İNTERNET ŞUBESİ KULLANIM KILAVUZU İnternet Şubesi: ICBC Turkey İnternet Şubesi Türkçe ve İngilizce olmak üzere iki dilde hizmet vermektedir. İnternet Şubesine web sitemiz (www.icbc.com.tr) üzerinden giriş

Detaylı

ÜYELİK/KULLANIM KOŞULLARI

ÜYELİK/KULLANIM KOŞULLARI ÜYELİK/KULLANIM KOŞULLARI İşbu web sitesini ve mobil uygulamaları (kısaca Platform olarak anılacaktır) kullanmak için lütfen aşağıda yazılı koşulları okuyunuz. İşbu şartlar Platform un kullanım kurallarını

Detaylı

İşini Bilen Esnaf Aile Kampanyası Taahütnamesi

İşini Bilen Esnaf Aile Kampanyası Taahütnamesi ye, İşini Bilen Esnaf Aile Kampanyası Taahütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından İşini Bilen Esnaf Aile Kampanyası ndan ( Kampanya ) İşini Bilen Esnaf Aile tarifesine ( Tarife 2 ) İşini Bilen Esnaf L Tarfesine

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI 2016-2017 DGS EK YENİ KAYIT KILAVUZU Sevgili Öğrencimiz, İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesine hoş geldiniz. 2016 ÖSYM

Detaylı

www.parantezelektronik.com B2B ÜYELİK SÖZLEŞMESİ

www.parantezelektronik.com B2B ÜYELİK SÖZLEŞMESİ Parantez Elektronik ve Bilişim Sistemleri Satış Dağıtım Tic. Ltd. Sti. Perpa Tic.Mrk. A Blok Kat:11 No: 1554 34384 Okmeydanı Şişli / İSTANBUL Tel : (0212) 320 84 58 info@parantezelektronik.com MADDE 1-

Detaylı

ÖRNEKTIR BANKACILIK İŞLEMLERİ SÖZLEŞMESİ EKİ BİRİKTİREN HESAP SÖZLEŞMESİ

ÖRNEKTIR BANKACILIK İŞLEMLERİ SÖZLEŞMESİ EKİ BİRİKTİREN HESAP SÖZLEŞMESİ Bir tarafta Finansbank A.Ş. ( Banka olarak anılacaktır) ile diğer tarafta.... ( Müşteri olarak anılacaktır) Biriktiren Hesap ürünü için aşağıdaki koşullarda anlaşmışlardır. Bu Sözleşme, taraflar arasında

Detaylı