Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak"

Transkript

1 Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak Hesaplar menüsünde Hesap Açma alt başlığının altında bulunan Cari/Kıymetli Maden Hesabı Açma, Tasarruf Hesabı Açma veya Katılma Hesabı Açma seçeneklerinden birini tercih ederek hesap açma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Hesap Kapatma işlemi yapmak Hesaplar menüsünde Hesap Kapatma alt başlığını seçtikten sonra kapatmak istediğiniz hesabı seçerek Hesap Kapatma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Hesap Adı Tanımlama işlemi yapmak Hesaplar menüsünde Hesap Adı Tanımlama alt başlığını seçtikten sonra ad tanımlaması yapmak istediğiniz hesabı seçerek Hesap Adı Tanımlama işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Varlıklarım bilgisi görüntülemek Hesaplarım menüsünde Varlıklarım alt başlığını seçerek Kuveyt Türk te bulunan hesaplarınız, kredi kartlarınız ve diğer varlıklarınızın bilgisine ulaşabilirsiniz. Nakit Akışı görüntülemek Hesaplarım menüsünde Nakit Akışı alt başlığını seçerek Kuveyt Türk te bulunan hesaplarınız arasında gerçekleşen transferleri görüntüleyebilirsiniz. Hesaplarım Arası Havale işlemi yapmak Hesaplarınız arasında para transferi yapmak için Hesaplarım arası Havale menüsü kullanabilir aynı para birimine sahip hesaplarınız arasında transfer yapıp farklı hesaplarda farklı bakiyeler oluşturabilirsiniz. Hesaba Havale işlemini gerçekleştirmek Kuveyt Türk te hesabı olan başka bir müşteriye para transferi yapmak için bu menüyü kullanmalısınız. 7/24 buradan Kuveyt Türk teki farklı müşterilerin hesaplarına para transferi yapabilirsiniz. İsme Havale işlemini gerçekleştirmek Hesap numarası yerine Kuveyt Türk te hesabı olan bir müşterinin ismine de havale yapabilirsiniz. Bu ekrandaki ilgili bilgileri doldurduğunuzda işleminiz gerçekleştirilecektir. Hesaba EFT gerçekleştirmek Başka bir bankada hesabı olan kişinin hesap bilgilerini kullarak para transferinizi bu menüden yapabilirsiniz. Hafta içi günlerde arası işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

2 İsme EFT gerçekleştirmek Başka bir bankada hesabı olan bir kişinin ismini kullanarak para transferi yapmak istiyorsanız bu menüyü kullanmalısınız. Hafta içi günlerde arası işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Toplu Para Transferi gerçekleştirmek Kayıtlı müşterilerinize aynı anda para transferi yapmaya yarayan bu modülden Toplu EFT Toplu Havale ve Kira Ödemeleri gibi birden fazla kişiye para transferi yapabilirsiniz. Hızlı Para Transferi gerçekleştirmek Daha önce para transferi yapılmış ve kaydedilmiş alıcılarınıza buradan çok daha hızlı para t ransferi yapabilirsiniz. Talimatlarım İleri tarihli EFT lerinizi ve ödemelerinizi buradan takip edebilirsiniz. Tanımlı alıcılarım Para transferi yapılırken kaydedilmiş müşterilerin topluca listesini görebileceğiniz bu ekranda güncelleme yapabilirsiniz. Kart Bilgilerim bilgisi görüntülemek Kartlar menüsünde Kart Bilgilerim alt başlığını seçtikten sonra bilgisini görüntülemek istediğiniz kartı seçerek Kuveyt Türk e ait kartlarınızın bilgilerini görüntüleyebilirsiniz. Ekstre bilgisi görüntülemek Kartlar menüsünde Ekstre alt başlığını seçtikten sonra kartlarınıdan birini (ya da tek bir kartınız varsa bu kartınızı) seçerek son aya ait veya daha önceki dönemlere ait ekstrelerinizi buradan görüntüleyebilirsiniz. Nakit Avans işlemi yapmak SizCard kredi kartına sahip müşterilerimiz bu karta bağlı olarak buradan limitleri dahilinde nakit işlemlerini yapabilmektedirler. Borç Ödeme işlemi yapmak 3 ayrı şekilde Kart borcu ödeme yapılmasına izin verilen bu modülde. Sırasıyla kendi kredi kartlarınızın, başkasına ait Kuveyt Türk Kredi kartlarının ve başka bankaya ait Kredi Kartlarının borcunu ödenebilmektedir. Banka Kartı Hesapları ATM Kartıyla ilgili bilgi alınabilen modüldür. Buradan ATM kartınıza hesap(/lar)ınızı bağlayabilirsiniz.

3 Sanal Kart Başvurusu işlemi yapmak Sanal Kart başvurusunu yapabileceğiniz bu ekrandan güvenli alışveriş yapmak için sanal kart kullanımına dilediğin an hemen başlayabilirsiniz. Sanal Kart Limit Güncelleme işlemi yapmak Oluşturduğunuz sanal kartınızın limitini güncelleyebilirsiniz. Sanal Kart İptal işlemi yapmak Sanal Kart iptal etmek için bu ekranı kullanarak kart iptalinizi gerçekleştirebilirsiniz. GSM TL Yükleme işlemi yapmak Turkcell,Vodafone Avea GSM telefonlarınıza buradan TL yüklemesi yapabilirsiniz. Fatura Ödeme işlemi yapmak Fatura ödeme işlemlerinizi buradan yapabilirsiniz. Kurum tipi ve ilgili kurumu seçmeniz ve gerekli bilgileri girmeniz yeterli olacaktır. Otomatik Ödeme Talimatı işlemi yapmak Bu modülden faturalarınız için otomatik ödeme talimatı verebilir veya iptal edebilirsiniz. Trafik Cezası ödemek Trafik cezalarını ödeyebileceğiniz bu ekranda gerekli bilgileri girmeniz yeterli olmaktadır. Motorlu Taşıt Vergisi ödemek MTVödemeleriniziburadan gerçekleştirebilirsiniz. Vergi Ödemesi gerçekleştirmek Tahakkuk eden vergi borcunuz buradan görebilir ve ödeyebilirsiniz. SGK Ödemesi gerçekleştirmek SGK ödemelerinden ilgili ödeme seçtiğiniz takdirde buradan ödemelerinizi yapabilirsiniz. Maaş Ödemesi yapmak İşveren olarak İnternet Şubenizde kayıtlı olan kişilere maaş ödemelerini toplu olarak buradan para transferi yaparak gerçekleştirebilirsiniz. Bağış işlemini yapmak Kuveyt Türk le anlaşmalı olan kurumlara bu ekranlardan bağış yapabilirsiniz. Kurumu ve kampanya tipini seçmeniz yeterlidir.

4 Kira Ödemesi gerçekleştirmek Kira ödemeleriniz için bu ekranları kullanabilir. Masraf tahakkuk etmeden kira(larınız) için para transferi yapabilirsiniz. Kredi Bilgilerim bilgisini görüntülemek Kuveyt Türk ten kullandığınız kredilere ait bilgilere ulaşmak için bu ekranları kullanabilirsiniz. Kredi/Limit Risk Bilgileri bilgisini görüntülemek Kuveyt Türk ten kullandığınız kredilerinizin borç ve risk durumunu bu ekrandan görebilirsiniz. Kredi Hesaplama Aracı nı kullanmak Kullanmayı düşündüğünüz kredi miktarı ve vade farkı gibi bilgileri girerek kredi kullandığınızda nasıl bir taksit tablosuyla karşılaşacağınızı buradan öğrenebilirsiniz. Kar Oranları bilgisini görüntülemek Kuveyt Türk ten kullandığınız kredi için kar oranlarını görebilirsiniz. Tüketici finansmanı için finansman tipini girmeni yeterlidir. Döviz Alış işlemini gerçekleştirmek Döviz alış işlemlerinizi bu ekrandan gerçekleştirebilirsiniz. Döviz Satış işlemi yapmak Döviz hesabınızdan Tlhesabınıza satışişlemi gerçekleştirecekseniz bu ekrandan işlemlerinizi gerçekleştrebilirsiniz... Kıymetli Maden Alış işlemi yapmak Kıymetli Maden hesabınız olması durumunda bu modülden alış işlemi yapabilirsiniz. Kıymetli Maden Satış işlemi yapmak Kıymetli Maden hesabınız olması durumunda bu modülden alış işlemi yapabilirsiniz. Döviz/Maden Kurları bilgisi görüntüleme Belirttiğiniz tarihteki döviz ve maden kurlarını topluca buradan görebilirsiniz. Trend İzleme bilgisi görüntüleme Modülde yer alan para cinslerinin belirtilen tarih aralığındaki trendini öğrenmek için bu ekranımızı kullanabilirsiniz. Son Dağıtılan Kar Payları bilgisi görüntüleme Geçmiş döneme ait kar paylarını bu modülden öğrenebilirsiniz.

5 Çek İzleme işlemini görüntülemek Kuveyt Türk ten kullandığınız çek defterinizin bağlı olduğu hesabı seçip çeklerinizin durumuyla ilgili buradan bilgi alabilirsiniz. Senet İzleme işlemini görüntülemek Kuveyt Türk ten kullandığınız senetlerinizin bağlı olduğu hesabı seçip senetlerinizin durumuyla ilgili buradan bilgi alabilirsiniz. Çek Defterlerim bilgisini görüntülemek Kuveyt Türk ten aldığınız çek defter(ler)inizle ilgili bilgiye bu ekrandan ulaşabilirsiniz. Yeni Sipariş işlemini gerçekleştirmek Yeni Çek defteri sipariş etmeniz durumunda talebinizi buradan girebilirsiniz. Siparişlerim bilgisini görüntülemek Sipariş verdiğiniz çek defterinizle ilgili bu ekrandan bilgi alabilirsiniz Kişisel Bilgilerim bilgisi görüntülemek Sistemimizde kayıtlı bilgilerinizi buradan teyid edebilir ve görüntülebilirsiniz. İletişim Bilgilerim bilgisi görüntülemek Sistemimizdeki kayıtlı iletişim bilgilerinizi buradan görüntülebilirsiniz Ajanda görüntülemek Ajanda oluşturabilir ve takviminizi buradan takip edebilirsiniz. Hızlı Menü İşlemleri İnternet Şubemizde Kendinize özel menü yaparak buradan özelleştirilmiş menü kullanabilirsiniz POS Başvuru İzleme işlemini gerçekleştirmek Şube kanalımızla yaptığınız POS Başvurularınızı buradan takip edebilirsiniz. Akreditif Başvuru işlemini gerçekleştirmek Kurumsal Müşteriler Akreditif başvurularını buradan gerçekleştirebilirler. Yurtdışı Teminat Mektubu başvurusu gerçekleştirmek Kurumsal Müşterilerimiz Yurtdışı teminat mektup taleplerini buradan yapabilirler.. Akreditif ve Teminat Mektubu Başvuru İzleme işlemini gerçekleştirmek

6 Kurumsal Müşterilerimiz akreditif ve teminat mektubu taleplerinin gerçekleşip gerçekleşmediğini buradan takip edebilirler. İstek / Öneri Formu İnternet şubemizle ilgili istek öneri veya şikayetlerinizi buradan bizlere iletebilirsiniz.

II. AsyaMobil i Nasıl Yükleyebilirim?

II. AsyaMobil i Nasıl Yükleyebilirim? ASYAMOBİL ASYAMOBİL I. AsyaMobil Nedir? II. AsyaMobil i Nasıl Yükleyebilirim? III. AsyaMobil in Yenilikleri Nelerdir? IV. Mobil Şifreci mi Nasıl Aktive Edebilirim? V. AsyaMobil Şube ye Nasıl Giriş Yapabilirim?

Detaylı

İşlem Listesi. Para Transferleri. Başka Bankaya Transfer[EFT] Hesaba EFT Kredi Kartına EFT İsme EFT IBAN ile EFT EFT Sorgulama EFT İptal

İşlem Listesi. Para Transferleri. Başka Bankaya Transfer[EFT] Hesaba EFT Kredi Kartına EFT İsme EFT IBAN ile EFT EFT Sorgulama EFT İptal İşlem Listesi Para Transferleri Başka Bankaya Transfer[EFT] Hesaba EFT Kredi Kartına EFT İsme EFT IBAN ile EFT EFT Sorgulama EFT İptal Havale Hesaplarınız Arası Havale Başka Hesaba Havale İsme Havale Havale

Detaylı

Odeabank Mobil Şube kullanıcı adı ve parolanızı şubelerimizden ve ATM'lerimizden belirleyebilirsiniz.

Odeabank Mobil Şube kullanıcı adı ve parolanızı şubelerimizden ve ATM'lerimizden belirleyebilirsiniz. www.odeabank.com.tr Odeabank Mobil Şube kullanıcı adı ve parolanızı şubelerimizden ve ATM'lerimizden belirleyebilirsiniz. Ayrıca Odeabank kartınız ile giriş yaparak mobil uygulamamızdan veya İnternet Şubesi

Detaylı

Maaşını Ziraat ten alan çalışanlar, kendileri için hazırladığımız ayrıcalıklı dünyada ücretsiz bankacılık hizmetlerinden özel kredi imkânlarına kadar

Maaşını Ziraat ten alan çalışanlar, kendileri için hazırladığımız ayrıcalıklı dünyada ücretsiz bankacılık hizmetlerinden özel kredi imkânlarına kadar Maaşını Ziraat ten alan çalışanlar, kendileri için hazırladığımız ayrıcalıklı dünyada ücretsiz bankacılık hizmetlerinden özel kredi imkânlarına kadar sayısız artıya sahip oluyor. ZİRAAT, HER ZAMAN HER

Detaylı

fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim?

fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim? 1 fastpay nedir? Cep Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim? fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim? fastpay den Hangi İşlemleri Yapabilirim? fastpay Kampanyaları Sıkça sorulan sorular 2 Nedir?

Detaylı

Odeabank Mobil Şube kullanıcı bilgileriniz, İnternet Şubesi ile aynıdır. Parolanızı şubelerimizden ve ATM'lerimizden belirleyebilirsiniz.

Odeabank Mobil Şube kullanıcı bilgileriniz, İnternet Şubesi ile aynıdır. Parolanızı şubelerimizden ve ATM'lerimizden belirleyebilirsiniz. Tüm kanallarda aynı menü içeriği ve sıralaması Tüm kanallarda birbiri ile uyumlu, yenilikçi işlem akışı Tüm kanallarda birbiri ile uyumlu tasarım ios ve Android platformlarına uyum Telefon ve tablet için

Detaylı

Maaşını Ziraat ten alan çalışanlar, kendileri için hazırladığımız ayrıcalıklı dünyada ücretsiz bankacılık hizmetlerinden özel kredi imkânlarına kadar

Maaşını Ziraat ten alan çalışanlar, kendileri için hazırladığımız ayrıcalıklı dünyada ücretsiz bankacılık hizmetlerinden özel kredi imkânlarına kadar Maaşını Ziraat ten alan çalışanlar, kendileri için hazırladığımız ayrıcalıklı dünyada ücretsiz bankacılık hizmetlerinden özel kredi imkânlarına kadar sayısız artıya sahip oluyor. ZİRAAT, HER ZAMAN HER

Detaylı

Global Menkul Değerler. Yeni Sanal Şube Kullanım Kılavuzu

Global Menkul Değerler. Yeni Sanal Şube Kullanım Kılavuzu Global Menkul Değerler Yeni Sanal Şube Kullanım Kılavuzu İÇERİK 1. Yeni Sanal Şube Hakkında... 4 2. Ekranlar... 4 2.1. Ana sayfa... 4 2.1.1. Varlıklarım... 5 2.1.2. Favoriler... 6 2.1.3. BIST 100-Artanlar-Azalanlar...

Detaylı

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI STOK CARİ BANKA KASA FATURA ÇEK/SENET PERSONEL TOPLU SMS RAPORLAR DÖVİZ KUR HESABI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GENEL ÖZELLİKLERİ Muhasebe Programı istediğiniz para biriminden

Detaylı

TED ÜNİVERSİTESİ KAMPÜS KARTI (TEDUCard)

TED ÜNİVERSİTESİ KAMPÜS KARTI (TEDUCard) DENİZBANK TED ÜNİVERSİTESİ KAMPÜS KARTI (TEDUCard) Kullanım Kılavuzu Denizbank Debit ve Ön Ödemeli Kartlar Bölümü 04.12.2017 1. KAMPÜS KART ÖZELLİKLERİ Kart TED Üniversitesi kimlik kartı olduğu gibi, üniversite

Detaylı

FİNANSÖR KULLANIM KILAVUZU. Ferahlayın! Daralmayın, Kart şeklinde. ihtiyaç finansmanı.

FİNANSÖR KULLANIM KILAVUZU. Ferahlayın! Daralmayın, Kart şeklinde. ihtiyaç finansmanı. Daralmayın, Ferahlayın! Kart şeklinde ihtiyaç finansmanı. FİNANSÖR KULLANIM KILAVUZU finansör nedir?? * Finansör, kar oranı ve taksit sayısı banka ve müşteri arasında başvuru esnasında belirlenen ve müşteri

Detaylı

Odeabank İnternet Şubesi parolanızı şubelerimizden ve ATM'lerimizden belirleyebilirsiniz.

Odeabank İnternet Şubesi parolanızı şubelerimizden ve ATM'lerimizden belirleyebilirsiniz. Tüm kanallarda aynı menü içeriği ve sıralaması Tüm kanallarda birbiri ile uyumlu, yenilikçi işlem akışı Tüm kanallarda birbiri ile uyumlu tasarım Kişiselleştirme: Yeni iki ara yüzden dilediğini seçebilme

Detaylı

AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş.

AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. 1. KURUMSAL İŞLEMLER

Detaylı

Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması na Nasıl Ulaşırsınız?

Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması na Nasıl Ulaşırsınız? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart uygulaması; kişi veya firmaların sisteme üye olarak sevdiklerine, dostlarına, çözüm ortaklarına, personeline fidan bağışını e-kart olarak

Detaylı

İş Hayatında Yeni Bir Start!

İş Hayatında Yeni Bir Start! İş Hayatında Yeni Bir Start! START Neden Start? START her küçük işletmenin sahip olmak isteyeceği bir yazılım... Tek kullanıcılı, muhasebesini dışarıda takip eden küçük işletmelere ve şahıs firmalarına

Detaylı

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri 1. Tahsilat Ödeme İşlemleri Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri Alış/Satış irsaliyeleri, Giriş/Çıkış İşlemleri Fire ve Sarf Fişleri Girebilme 3.Sms

Detaylı

Maaşını Ziraat ten alan çalışanlar, kendileri için hazırladığımız ayrıcalıklı dünyada ücretsiz bankacılık hizmetlerinden özel kredi imkânlarına kadar

Maaşını Ziraat ten alan çalışanlar, kendileri için hazırladığımız ayrıcalıklı dünyada ücretsiz bankacılık hizmetlerinden özel kredi imkânlarına kadar Maaşını Ziraat ten alan çalışanlar, kendileri için hazırladığımız ayrıcalıklı dünyada ücretsiz bankacılık hizmetlerinden özel kredi imkânlarına kadar sayısız artıya sahip oluyor. ZİRAAT, HER ZAMAN HER

Detaylı

Üniversitenizin kimlik kartları uluslararası standartlarda şifreli ve şifresiz-hızlı işlem yapabilen Halkbank Bank24 JET kart özelliğine kavuştu.

Üniversitenizin kimlik kartları uluslararası standartlarda şifreli ve şifresiz-hızlı işlem yapabilen Halkbank Bank24 JET kart özelliğine kavuştu. Üniversitenizin kimlik kartları uluslararası standartlarda şifreli ve şifresiz-hızlı işlem yapabilen Halkbank Bank24 JET kart özelliğine kavuştu. Bank24 JET Kartın Avantajları Öğrenim süresi boyunca hesap

Detaylı

OYAK YATIRIM SANAL ŞUBE KULLANIM DOKÜMANI

OYAK YATIRIM SANAL ŞUBE KULLANIM DOKÜMANI OYAK YATIRIM SANAL ŞUBE KULLANIM DOKÜMANI BÖLÜMLER 1. Anasayfa 2. Hesabım 2.1. Portföy 2.2. İşlem Hacim Detay Raporu 2.3. Aylık Hacim Raporu 2.4. Hesap Ekstresi 2.5. Hisse Hareketleri 2.6. Günlük İşlem

Detaylı

İNTERNET ŞUBESİ KULLANIM KILAVUZU

İNTERNET ŞUBESİ KULLANIM KILAVUZU İNTERNET ŞUBESİ KULLANIM KILAVUZU İnternet Şubesi: ICBC Turkey İnternet Şubesi Türkçe ve İngilizce olmak üzere iki dilde hizmet vermektedir. İnternet Şubesine web sitemiz (www.icbc.com.tr) üzerinden giriş

Detaylı

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT programı tüm fotoğraf sütüdyolarına hitap etmektedir. A-) Güvenli hızlı ve çok

Detaylı

Satış Destek Personeli Eğitim Dökümanı

Satış Destek Personeli Eğitim Dökümanı Satış Destek Personeli Eğitim Dökümanı İçindekiler 1. Giriş Ekranı 2. Genel Görünüm 3. Dosyalar 4. Firmalar 5. Aktivasyon 1 6. Aktivasyon 2 1. Giriş Ekranı Redcrm sistemine giriş için kullanılacak linkler

Detaylı

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Oluşturma Tarihi : 01.03.2011 Düzenleme Tarihi : 01.03.2011 Sayfa 1 Copyright 2011 1. İŞLEMLER 1.1. Satış Ekranı AKINSOFT Programı,

Detaylı

Osmanlı Yatırım da 3 ü 1 arada Matriks Trader

Osmanlı Yatırım da 3 ü 1 arada Matriks Trader Osmanlı Yatırım da 3 ü 1 arada Matriks Trader Osmanlı Yatırım Matriks Trader Tek şifre ile tüm piyasalara erişim 3 ü 1 arada izleme ve işlem yapma imkanı Ücretsiz kullanım ve anlık veri imkanı Gerçek portföy

Detaylı

Ürün ve Hizmet Ücretleri

Ürün ve Hizmet Ücretleri Birim Birim Asgari Asgari Azami Azami Güncelleme İşlem Grubu işlem Adı Kalem Adı Masraf Tutar Oran Tutar Oran Tutar Oran Açıklama Tarihi Para Aktarma Havale TL Havaleler İsme (Kasadan) TL % 30 0,5 (%5)

Detaylı

BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir.

BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir. BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir. Standart Paket, her işletmenin rahatlıkla kullanabileceği, içerisinde olmazsa

Detaylı

fastpay i Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim?

fastpay i Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim? fastpay 1. fastpay 2. fastpay i Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim? 3. fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt Olurum? 4. fastpay i Size Kim Önerdi? 5. fastpay e Nasıl Para Yüklenir? 6. fastpay Uygulamasına Nasıl

Detaylı

Webdepo Uygulaması Son Kullanıcı Dokümanı

Webdepo Uygulaması Son Kullanıcı Dokümanı Webdepo Uygulaması Son Kullanıcı Dokümanı Meryem Yavaş Boyut Ltd. Şti Temmuz 2008 Özet : Bu doküman, Selçuk Ecza Deposu web depo uygulaması hakkında bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. Web depo uygulamasının

Detaylı

Demsilver Muhasebe Programı

Demsilver Muhasebe Programı Demsilver Muhasebe Programı Demsilver Muhasebe Programı; Stok,Cari,Fatura, İrsaliye, Kasa, Banka, Çek, Senet ve Raporlama Mödüllerinden Oluşur. CARİ Muhasebe Programında Sınırsız cari kart açabilirsiniz

Detaylı

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU DEĞERLİ ÜYE İŞYERİMİZ! Vakıfbank Sanal POS Ekibi olarak, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için çalışmaya devam ediyoruz. İlerleyen dönemlerde panelimizin

Detaylı

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri 1. Tahsilat Ödeme İşlemleri Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri Alış/Satış irsaliyeleri, Giriş/Çıkış İşlemleri Fire ve Sarf Fişleri Girebilme 3.Sms

Detaylı

Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda!

Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda! Maaş Anlaşması Ayrıcalıkları Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda! /isbank /turkiyeisbankasi Ayr nt l bilgi: isbank.com.tr 0850 724 0 724 Şubelerimiz Hayatın her anında ihtiyaç duyulacak

Detaylı

Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda!

Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda! Maaş Anlaşması Ayrıcalıkları Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda! /isbank /turkiyeisbankasi Ayr nt l bilgi: isbank.com.tr 0850 724 0 724 Şubelerimiz Hayatın her anında ihtiyaç duyulacak

Detaylı

Osmanlı Yatırım da 3 ü 1 arada Matriks Trader

Osmanlı Yatırım da 3 ü 1 arada Matriks Trader Osmanlı Yatırım da 3 ü 1 arada Matriks Trader Osmanlı Yatırım Matriks Trader Tek şifre ile tüm piyasalara erişim 3 ü 1 arada izleme ve işlem yapma imkanı Ücretsiz kullanım ve anlık veri imkanı Gerçek portföy

Detaylı

BANKACILIK HİZMET ÜCRET ve MASRAFLARI Tahsilat Ücret Adı

BANKACILIK HİZMET ÜCRET ve MASRAFLARI Tahsilat Ücret Adı ÇEK - SENET İŞLEM ATM BANKA DIŞI ÖDEME VE TAHSİLAT BİLGİLENDİRME VE HABERLEŞME SERVİS ÇEK SENET (1) ATM Bilgi Fişi Ücreti (kredi kartına ilişkin dönem içi işlem,sonraki dönem taksit 0 0 0,90 planı, hesap

Detaylı

VAKIFBANK VPOS 7/24 TOPLU PROVİZYON VE TEKRARLI TAHSİLAT SİSTEMİ (RECURRING PAYMENTS)

VAKIFBANK VPOS 7/24 TOPLU PROVİZYON VE TEKRARLI TAHSİLAT SİSTEMİ (RECURRING PAYMENTS) VAKIFBANK VPOS 7/24 TOPLU PROVİZYON VE TEKRARLI TAHSİLAT SİSTEMİ (RECURRING PAYMENTS) 1 Bu doküman T.VAKIFLAR BANKASI T.A.O. tarafından hazırlanmış olup, bütün tasarım ve çoğaltma hakları T.VAKIFLAR BANKASI

Detaylı

Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması

Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması www.akillibiletim.com Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi uygulamasının tasarım ve geliştirme sürecinde göz önünde bulundurulan en önemli husus, uygulamanın herkes

Detaylı

Kasa Cari Stok. Fatura Çek/Senet Banka. İrsaliye Sipariş Fatura

Kasa Cari Stok. Fatura Çek/Senet Banka. İrsaliye Sipariş Fatura Kasa Cari Stok Fatura Çek/Senet Banka İrsaliye Sipariş Fatura Depo Sayım Seri No. Barkod Kredi Kartı Mail Order Yönetici Taşören Hızlı Üretim Kasa 1. Serbest Kasa Girişi 2. Cari Hesaptan Nakit Tahsilat

Detaylı

TEMEL BANKACILIK HİZMETLERİ TALEP VE BİLGİLENDİRME FORMU : KATILIM FONU (TL/YABANCI PARA) Asgari Tutar

TEMEL BANKACILIK HİZMETLERİ TALEP VE BİLGİLENDİRME FORMU : KATILIM FONU (TL/YABANCI PARA) Asgari Tutar TÜRKİYE EMLAK KATILIM BANKASI A.Ş. Mersis No: 0879 0015 2770 0040 Ticaret Sicil No: 241701-0 ÜRÜNÜN ADI / TANIMI TEMEL BANKACILIK HİZMETLERİ TALEP VE BİLGİLENDİRME FORMU : KATILIM FONU (TL/YABANCI PARA)

Detaylı

ŞEFİM ADİSYON SİSTEMİ SATIŞ EKRANI-MASA SATIŞ

ŞEFİM ADİSYON SİSTEMİ SATIŞ EKRANI-MASA SATIŞ ŞEFİM ADİSYON SİSTEMİ SATIŞ EKRANI-MASA SATIŞ Masa satış modülü işletmenizde masaya oturup garsonlarınız tarafından servis alarak hizmet verildiğinde kullanılan modülümüzdür. Bu modülümüz için sarı işaretli

Detaylı

WOLVOX Mobil Satış PDA

WOLVOX Mobil Satış PDA AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 01.Mart.2011 Sayfa 1 İçindekiler Dizini 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ...3 2. BAĞLANTISI VE KULLANIMI...3 2.1. Ayarlar...3 2.2. Merkez

Detaylı

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri 1. Tahsilat Ödeme İşlemleri Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri Alış/Satış irsaliyeleri, Giriş/Çıkış İşlemleri Fire ve Sarf Fişleri Girebilme 3.Sms

Detaylı

OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ

OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ 1. Giriş OparWeb için http://b2b.opar.com MMWeb için http://b2b.magnetimarelliturkiye.com Yukarıdaki web adreslerinden sisteme ulaşılarak kullanıcı adı ve şifre ile

Detaylı

fastpay Uygulama Kılavuzu

fastpay Uygulama Kılavuzu fastpay Uygulama Kılavuzu fastpay uygulaması ile 7 gün 24 saat hızlı bir şekilde, DenizBank müşterisi olsun ya da olmasın dilediğiniz kişiye para gönderebilir, size gönderilen paraları görüntüleyerek başkasına

Detaylı

Sigorta Programı. Policede Müşteri bilgilerini detaylı olarak girebilirsiniz. her bir müşteriyi cari kart olarak algılar ve cari işlem yapabilirsiniz.

Sigorta Programı. Policede Müşteri bilgilerini detaylı olarak girebilirsiniz. her bir müşteriyi cari kart olarak algılar ve cari işlem yapabilirsiniz. Sigorta Programı Winpol Police, Cari,Kasa,Banka, Çek,Senet,Ödeme Planı,Fatura, Stok, Sms, İnsan Kaynakları, Kur Takibi, Personel, Uyarı Modüllerinden Oluşur. Police Modülü, Cari Mödül, Kasa Modülü, Banka

Detaylı

UZMAN VERGİ KULLANIM KILAVUZU

UZMAN VERGİ KULLANIM KILAVUZU UZMAN VERGİ KULLANIM KILAVUZU HSD KARAS Yazılım Arge Ve Danışmanlık Ticaret A.Ş. YTÜ Teknopark B2 Blok No:124 Esenler / İSTANBUL 0 212 483 74 64 www.uzmanvergi.com www.twitter.com/uzmanvergi www.facebook.com/uzmanvergi

Detaylı

EK 1: Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi, Kredi Kartı ve Banka Kartı Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ORANI

EK 1: Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi, Kredi Kartı ve Banka Kartı Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ORANI İŞLEM ÜCRETİ/ORANI MİNİMUM MAKSİMUM PARA AKTARMA İŞLEMLERİ HAVALE (TL) Hesaptan Hesaba Havale Komisyonu 20 TL Hesaptan İsme Havale Komisyonu %0.5 30 TL 22 Kasadan Hesaba Havale Komisyonu %0.5 30 TL 250

Detaylı

Site Sakini Kullanım Klavuzu

Site Sakini Kullanım Klavuzu Site Sakini Kullanım Klavuzu rev05062014 1 2014 Apsiyon A.Ş. İÇİNDEKİLER 1.0 Genel Özellikler... 3 1.1 Web Sitesine Giriş... 4 1.1.1 Davetiye Maili... 4 1.1.2 Site Erişim Kodu... 5 1.2 Forum... 6 1.3 Anketler...

Detaylı

Digiturk dünyasına keyifli bir yolculuk

Digiturk dünyasına keyifli bir yolculuk Digiturk dünyasına keyifli bir yolculuk Merhaba, Digiturk e Hoş Geldiniz! Digiturk ün eğlenceli ve zengin dünyasında size yardımcı olabileceğini düşündüğümüz bazı konuları paylaşmak istiyoruz. Digiturk

Detaylı

BORÇ TAKİP PROGRAMI..3

BORÇ TAKİP PROGRAMI..3 İçindekiler Tablosu BORÇ TAKİP PROGRAMI..3 1.Özellikler..3 2.Kullanım 3 2.1. Borç Takip Programı Menü İçeriği...3 2.1.1. Müşteri Borç Takip Sayfa İçeriği..4 2.1.1.1. İşlemler Bölümünde Bulunan Butonların

Detaylı

TÜRK EKONOMİ BANKASI A.Ş. 01.01.2016 / 31.12.2016 Tarihleri Arası Ticari Müşteriler İçin Uygulanacak Masraf ve Komisyon Listesi

TÜRK EKONOMİ BANKASI A.Ş. 01.01.2016 / 31.12.2016 Tarihleri Arası Ticari Müşteriler İçin Uygulanacak Masraf ve Komisyon Listesi MASRAF ADI PARA CİNSİ ORAN ASGARİ AZAMİ (%) TUTAR TUTAR Noter Masrafı TL 50 1,000 Hesap Açılış Danışmanlık Masrafı TL 50 250 ATM Bilgi Fişi Ücreti TL - ATM Günlük Para çekme limit aşım ücreti TL 1.00 5

Detaylı

TAKSİTLİ ÖDEME DOKÜMANI

TAKSİTLİ ÖDEME DOKÜMANI TAKSİTLİ ÖDEME DOKÜMANI Page 1 of 27 İçerik Taksitli Ödeme... 5 a) Taksitlendir ve ilk peşinat tutarını banka yoluyla öde (Nakit);... 5 b) Taksitlendir ve ilk peşinat tutarını kredi kartıyla öde... 8 c)

Detaylı

TL bilgisi,puan bilgisi)

TL bilgisi,puan bilgisi) ÇEK - SENET İŞLEM ATM BANKA DIŞI ÖDEME VE TAHSİLAT BİLGİLENDİRME VE HABERLEŞME SERVİS ÇEK SENET (1) ATM Bilgi Fişi Ücreti (kredi kartına ilişkin dönem içi işlem,sonraki dönem taksit planı, hesap ekstresi,

Detaylı

KALFA MAĞAZA YÖNETİM PROGRAMI

KALFA MAĞAZA YÖNETİM PROGRAMI KALFA MAĞAZA YÖNETİM PROGRAMI KALFA, işletmeler için hazırlanmış profesyonel bir Satış, Stok ve Muhasebe programıdır. Satışlarınızı barkod okuyucu ile veya barkod okuyucu olmadan yapabilirsiniz. Avrupa

Detaylı

(OKS)

(OKS) Kamu İçin Otomatik BES Şube ile kurumunuza ait otomatik BES sözleşmelerine dair tüm operasyonel süreçlerinizi yönetebilir, kurumunuz ve çalışanlarınız özelinde ihtiyacınız olan tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Detaylı

8. 2 Nasıl Banka Servisini Kullanabilir ve Faturalarımı Online Ödeyebilirim?

8. 2 Nasıl Banka Servisini Kullanabilir ve Faturalarımı Online Ödeyebilirim? 8.Ünite- E BANKACILIK VE BANKA HESABI NASIL İDARE EDİLİR. 8.1 İnternet Bankacılığı/ Telefon bankacılığı İnternetin hayatımıza girmesiyle, geleneksel bankacılık elektronik bankacılık tarafından e- bankacılık

Detaylı

BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ

BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ BAŞARI DESTEK PORTALINA GİRİŞ BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ http://destek.basariticaret.com/ adresine girdiğinizde Şekil 1 deki ekran gelmekte ve kullanıcı kodu ve şifre bölümlerini doldurmanız gerekmektedir.

Detaylı

TradeAll TR Mobil Uygulaması Kullanım Kılavuzu

TradeAll TR Mobil Uygulaması Kullanım Kılavuzu İçindekiler 1- na Giriş 2- Açılış Ekranı 3- Menü Adımları 4-Portföy Ekranı 5-Zincir Emir 6-Alarm Hazırlama 7-Ayarlar 1- TradeAll TR Mobil Uygulamasına Giriş TradeAll TR mobil uygulamasına giriş yapmak

Detaylı

EK: 2 Temel Bankacılık Ürün Bilgilendirme Formu

EK: 2 Temel Bankacılık Ürün Bilgilendirme Formu PARA AKTARMA İŞLEMLERİ HAVALE (TL) Hesaptan Hesaba Havale Komisyonu 28.5 TL Hesaptan İsme Havale Komisyonu %0.5 34.2 TL 256.5 TL Kasadan Hesaba Havale Komisyonu %0.5 39.9 TL 313.5 TL Kasadan İsme Havale

Detaylı

PROFİLO VERIFONE CİHAZ KULLANIM KILAVUZU

PROFİLO VERIFONE CİHAZ KULLANIM KILAVUZU PROFİLO VERIFONE CİHAZ KULLANIM KILAVUZU Satış 1. Satış ekranı imgesine tıklayınız. 2. Kasiyer seçimini yapıp, şifreyi giriniz. 1. KASIYER 2. KASIYER Satış Ekranı 3. KASIYER 4. KASIYER 5. (bos) 6. (BOS)

Detaylı

Turkcell in AVON fırsatları bitmiyor!

Turkcell in AVON fırsatları bitmiyor! Turkcell in AVON fırsatları bitmiyor! AVON Temsilcileri Cep-T Paracard kullanıyor, masrafsız faturalarını ödüyor. Hemen Turkcell İletişim Merkezi ne uğrayıp, kartınıza para yükleyin, Cep-T Paracard avantajlarından

Detaylı

ASMO E-ODA. E-Oda Kapsamında E-Birlik Sisteminde Yakın Zamanda Aktif Olacak Olan Özellikler

ASMO E-ODA. E-Oda Kapsamında E-Birlik Sisteminde Yakın Zamanda Aktif Olacak Olan Özellikler ASMO E-ODA TÜRMOB E-Birlik sistemi; sadece mesleki sözleşme girişleri ile değil, çağımızın gerekliliği olan e-oda sistemi ile odamız tarafından daha kapsamlı şekilde kullanılmaya başlanmıştır. Sistem içerisinde

Detaylı

İade talebi onaylandıktan sonra ürün bedeli, kredi kartınız veya banka kartınız üzerinden iade edilecektir.

İade talebi onaylandıktan sonra ürün bedeli, kredi kartınız veya banka kartınız üzerinden iade edilecektir. İade veya değişim sürecini başlatabilmek için; Sipariş sayfasından ürünün yanındaki İade Et butonuna basıp formu doldurarak talebinizi iletirsiniz. postalardaki Sipariş Detayı linkinden İade Et butonuna

Detaylı

BorsaOnline. ebroker Kullanım Kılavuzu

BorsaOnline. ebroker Kullanım Kılavuzu BorsaOnline ebroker Kullanım Kılavuzu 1 BorsaOnline 1. BorsaOnline 2. Portföy 3. Hisse Senedi Emir Girişi 4. VİOP Emir Girişi 5. Bekleyen İşlemler 6. Gerçekleşen İşlemler 7. İptal Edilen İşlemler 8. Emir

Detaylı

TURKISH YATIRIM İNTERNET ŞUBESİ AÇILIŞ SAYFASI

TURKISH YATIRIM İNTERNET ŞUBESİ AÇILIŞ SAYFASI TURKISH YATIRIM İNTERNET ŞUBESİ DAHA HIZLI ve DAHA KOLAY İnternet şubede her sayfada sayaç bulunmaktadır. Böylelikle müşterilerimiz, şube üzerinde herhangi bir alanı tıkladığında sayaç sıfırlanacak; 20

Detaylı

A. SİSTEME GİRİŞ. 3 B. BAYİ BİLGİLERİMİ GÜNCELLE. 3 C. KULLANICI İŞLEMLERİ. 6 1. 6 2. 7 D. ÜRÜNLER. 8 1. 8 2. 9 3. 9 4. & 11 E. SİPARİŞ. 12 1. 12 2.

A. SİSTEME GİRİŞ. 3 B. BAYİ BİLGİLERİMİ GÜNCELLE. 3 C. KULLANICI İŞLEMLERİ. 6 1. 6 2. 7 D. ÜRÜNLER. 8 1. 8 2. 9 3. 9 4. & 11 E. SİPARİŞ. 12 1. 12 2. Sayfa 1 / 34 A. SİSTEME GİRİŞ... 3 B. BAYİ BİLGİLERİMİ GÜNCELLE... 3 C. KULLANICI İŞLEMLERİ... 6 1. Yeni Kullanıcı... 6 2. Kullanıcı Yetki İşlemleri... 7 D. ÜRÜNLER... 8 1. Satıştaki Ürünler... 8 2. Gelecek

Detaylı

AKINSOFT WOLVOX Mobil Server Yardım Dosyası

AKINSOFT WOLVOX Mobil Server Yardım Dosyası AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Oluşturma Tarihi : 01.03.2011 Düzenleme Tarihi : 01.03.2011 Sayfa 1 1- ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ WOLVOX Mobil Satış programı ile tam entegrasyonlu

Detaylı

TEMEL BANKACILIK HİZMETLERİ TALEP ve BİLGİ FORMU TAHSİL EDİLECEK ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON

TEMEL BANKACILIK HİZMETLERİ TALEP ve BİLGİ FORMU TAHSİL EDİLECEK ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TEMEL BANKACILIK HİZMETLERİ TALEP ve BİLGİ FORMU TAHSİL EDİLECEK ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON ADI TÜRÜ TUTAR/ORAN HESAP BİLGİ İŞLEMLERİ HGS BAŞKA KURULUŞ ATM LERİNDEN YAPILAN İŞLEM ÜCRETLERİ Ekstre / Hesap

Detaylı

Seymen Isı - BayiPos Kullanım Klavuzu

Seymen Isı - BayiPos Kullanım Klavuzu 2014 Seymen Isı - BayiPos Kullanım Klavuzu SEYMEN ISI SİSTEMLERİ BayiPos Sistemi BayiPos, Seymen Isı Sistemlerinin bayilerine ve Seymen Isı Sistemleri bayilerinin kendi müşterilerine yapacakları ürün ve

Detaylı

Kullanıcı Giriş Ekranı

Kullanıcı Giriş Ekranı Tarih: 01.12.2010 Mobilteg Saha Satış Otomasyonu Terminal Kullanım Kılavuzu (V.2x) Aşağıda bilgilerini bulacağınız Saha Satış Otomasyonu El Terminali tarafı kullanım bilgileri o günkü sürüme göre hazırlanmıştır.

Detaylı

Yönetim Analizi ve Finansman Takibi modülü, firmanızın gerçekleşen hareketlerine göre çeşitli analizlerin ve raporların hazırlanmasını sağlamaktadır.

Yönetim Analizi ve Finansman Takibi modülü, firmanızın gerçekleşen hareketlerine göre çeşitli analizlerin ve raporların hazırlanmasını sağlamaktadır. 9 Şubat 2009 Đlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL Đlgili Modül/ler : Yönetim Analizi YÖNETĐM ANALĐZĐ VE FĐNANSMAN TAKĐBĐ MODÜLÜ Yönetim Analizi ve Finansman Takibi modülü, firmanızın gerçekleşen

Detaylı

1. Admin kullanıcı ile sisteme giriş yapınız. Ekranın sağ üstünde yer alan defter yaprakları ikonuna tıklayınız.

1. Admin kullanıcı ile sisteme giriş yapınız. Ekranın sağ üstünde yer alan defter yaprakları ikonuna tıklayınız. Luca Koza Ticari Paket ve Kurumsal Çözümler ürününe E-Fatura uygulaması çözümleri eklenmiştir. E-fatura uygulama çözümü 2 aşamada tamamlanmaktadır. 1. Luca Koza Ticari Paket ve Kurumsal Çözümler yazılımında

Detaylı

UniTravel Sistem Yapısı

UniTravel Sistem Yapısı UniTravel Sistem Yapısı 1. UniTravel Sistemi 2. Müşteriler 3. Tedarikçiler Modüller 1. Web Sitesi 2. Satış ve Tedarik Modülleri 2.1. Uçak Modülü 2.2. Otel Modülü 2.3. Tur Modülü 2.4. Transfer Modülü 2.5.

Detaylı

Programa ilk girişte, öndeğer masaüstü seçimi yapabileceğiniz bir ekran karşınıza gelir. Program tarafından 6 adet öndeğer masa üstü önerilir:

Programa ilk girişte, öndeğer masaüstü seçimi yapabileceğiniz bir ekran karşınıza gelir. Program tarafından 6 adet öndeğer masa üstü önerilir: LOGO GO 3 Kullanım Öndeğer Masaüstü Seçimi Programa ilk girişte, öndeğer masaüstü seçimi yapabileceğiniz bir ekran karşınıza gelir. Program tarafından 6 adet öndeğer masa üstü önerilir: Genel Satış Uzmanı

Detaylı

SİTE KULLANIMI. Sepete Ürün Ekleme. Sepeti Onaylama

SİTE KULLANIMI. Sepete Ürün Ekleme. Sepeti Onaylama SİTE KULLANIMI Üye Girişi Anasayfa Sepete Ürün Ekleme Sepeti Onaylama Sipariş Adımları Fatura Bilgisi Teslimat Bilgisi Teslimat Yönetimi Ödeme Seçeneği Sipariş Onaylama Üyelik Bilgileri Düzenlemeleri Hesap

Detaylı

Admin. Admin.

Admin. Admin. Admin İçindekiler VeduBox Admin... 3 Ana Sayfa... 3 Ayarlar... 3 Genel... 3 Ödeme... 4 Ders... 4 Sms-Email... 4 Diğer... 5 Şube Yetkilileri... 5 Öğretmenler... 5 Kullanıcı İşlemleri... 5 Şubeler... 5 Şube

Detaylı

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAROKART. Tek Kartla, Çok Hizmet!

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAROKART. Tek Kartla, Çok Hizmet! TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAROKART Tek Kartla, Çok Hizmet! indirim fırsatı! Petrol Ofisi, Türkiye Barolar Birliği üyelerine özel kampanyasıyla akaryakıtta %3 indirim avantajı sunuyor. Yenilenmiş Avukat Kimlik

Detaylı

TAKSİTLİ ÖDEME DOKÜMANI

TAKSİTLİ ÖDEME DOKÜMANI TAKSİTLİ ÖDEME DOKÜMANI Page 1 of 26 İçerik Taksitli Ödeme... 5 a) Taksitlendir ve ilk peşinat tutarını banka yoluyla öde (Nakit);... 5 b) Taksitlendir ve ilk peşinat tutarını kredi kartıyla öde... 9 c)

Detaylı

ayrı ayrı veya birlikte yapılabilir.

ayrı ayrı veya birlikte yapılabilir. e-dönüşüm Ürünlerimiz IDECON e-mutabakat IDECON e-beyanname IDECON e-bankacılık IDECON e-irsaliye IDECON e-fatura IDECON Seyahat Avans Masraf Takip IDECON Gayri Menkul Yönetimi IDECON e-defter IDECON e-arşiv

Detaylı

KTS (Kolay Ticari Set) yazılımınızı bilgisayarınıza kurmak son derece kolaydır. Tek yapmanız gereken indirdiğiniz kurulum programını çalıştırmaktır.

KTS (Kolay Ticari Set) yazılımınızı bilgisayarınıza kurmak son derece kolaydır. Tek yapmanız gereken indirdiğiniz kurulum programını çalıştırmaktır. KTS Kurulumu KTS (Kolay Ticari Set) yazılımınızı bilgisayarınıza kurmak son derece kolaydır. Tek yapmanız gereken indirdiğiniz kurulum programını çalıştırmaktır. Kurulum programı çalışınca aşağıdakine

Detaylı

MOBİL SATIŞ MOBİL SATIŞ

MOBİL SATIŞ MOBİL SATIŞ MOBİL SATIŞ MOBİL SATIŞ Plasiyerlerinizin sıcak ve soğuk satışlarını yürütmelerine olanak sağlayan AKINSOFT un uzun yıllardan beridir tercih edilen ve içeriği itibariyle memnuniyet sağlayan yazılımlarından

Detaylı

bayi.obaperdesan.com.tr Kullanıcı Dokumanı

bayi.obaperdesan.com.tr Kullanıcı Dokumanı bayi.obaperdesan.com.tr Kullanıcı Dokumanı Bayi siparişlerinin giriş ve ekstre takibini yapmak üzere geliştirdiğimiz web sitemiz bayi.obaperdesan.com.tr nin kullanımı bu dokumanda açıklanmıştır. Siteye

Detaylı

ASMO E-ODA. E-Oda Kapsamında E-Birlik Sisteminde Yakın Zamanda Aktif Olacak Olan Özellikler

ASMO E-ODA. E-Oda Kapsamında E-Birlik Sisteminde Yakın Zamanda Aktif Olacak Olan Özellikler ASMO E-ODA TÜRMOB E-Birlik sistemi; sadece mesleki sözleşme girişleri ile değil, çağımızın gerekliliği olan e-oda sistemi ile odamız tarafından daha kapsamlı şekilde kullanılmaya başlanmıştır. Sistem içerisinde

Detaylı

TSN Portal. Kullanım Kılavuzu

TSN Portal. Kullanım Kılavuzu TSN Portal Kullanım Kılavuzu KAYAPORT 2012 1 İÇİNDEKİLER: A. TSN PORTAL SİSTEMİNE GİRİŞ 1. Başlarken 2. TSN Ekranına Giriş 3. TSN Portal Ara Yüzü 3.1. Menüler 3.1.1. Yeni Servis Kaydı 3.1.2. Servis Listesi

Detaylı

Yukarıdaki ekrandan menülere ulaşabilirsiniz.

Yukarıdaki ekrandan menülere ulaşabilirsiniz. KULLANIM KILAVUZU Yukarıdaki ekrandan menülere ulaşabilirsiniz. YENİ DOĞRUDAN TEMİN EKLE butonu tıklayıp yeni doğrudan temin oluşturabilirsiniz. SEÇİLİ DOĞRUDAN TEMİNLE ÇALIŞ butonu ile listede yer alan

Detaylı

ÜRÜNÜN ADI / TANIMI : Katılım Fonu (TL/Yabancı Para) Süresi (Vadesi) : Süresiz TAHSİL EDİLECEK ÜCRET KALEMLERİ; Tahsilat Periyodu ÜCRETSİZ.

ÜRÜNÜN ADI / TANIMI : Katılım Fonu (TL/Yabancı Para) Süresi (Vadesi) : Süresiz TAHSİL EDİLECEK ÜCRET KALEMLERİ; Tahsilat Periyodu ÜCRETSİZ. EK1/TEMEL BANKACILIK HİZMETLERİ TALEP VE BİLGİLENDİRME FORMU ÜRÜNÜN ADI / TANIMI : Katılım Fonu (TL/Yabancı Para) (Vadesi) : z Hesap Özeti (Ekstre) i Kıymetli Maden Teslim leri Referans Mektubu i Teminat

Detaylı

ÜRÜNÜN ADI / TANIMI : Katılım Fonu (TL/Yabancı Para) Süresi (Vadesi) : Süresiz TAHSİL EDİLECEK ÜCRET KALEMLERİ; Tahsilat Periyodu ÜCRETSİZ.

ÜRÜNÜN ADI / TANIMI : Katılım Fonu (TL/Yabancı Para) Süresi (Vadesi) : Süresiz TAHSİL EDİLECEK ÜCRET KALEMLERİ; Tahsilat Periyodu ÜCRETSİZ. EK1/TEMEL BANKACILIK HİZMETLERİ TALEP VE BİLGİLENDİRME FORMU ÜRÜNÜN ADI / TANIMI : Katılım Fonu (TL/Yabancı Para) (Vadesi) : z Hesap Özeti (Ekstre) i Kıymetli Maden Teslim leri Referans Mektubu i Teminat

Detaylı

GO Plus Teminatlar LOGO Kasım 2012

GO Plus Teminatlar LOGO Kasım 2012 GO Plus Teminatlar LOGO Kasım 2012 İçindekiler Teminatlar... 3 Teminat Bilgileri... 4 Teminat mektubu türündeki teminatlar için Teminat Detay Bilgileri... 6 İpotek Türü Teminatlar için İpotek Detay Bilgileri...

Detaylı

GO Plus Teminatlar LOGO Mart 2013

GO Plus Teminatlar LOGO Mart 2013 GO Plus Teminatlar LOGO Mart 2013 İçindekiler Teminatlar... 3 Teminat Bilgileri... 4 Teminat mektubu türündeki teminatlar için Teminat Detay Bilgileri... 6 İpotek Türü Teminatlar için İpotek Detay Bilgileri...

Detaylı

ASMO E-ODA. E-Oda Kapsamında E-Birlik Sisteminde aşağıdaki ödeme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

ASMO E-ODA. E-Oda Kapsamında E-Birlik Sisteminde aşağıdaki ödeme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. ASMO E-ODA TÜRMOB E-Birlik sistemi; sadece mesleki sözleşme girişleri ile değil, çağımızın gerekliliği olan e-oda sistemi ile odamız tarafından daha kapsamlı şekilde kullanılmaya başlanmıştır. Sistem içerisinde

Detaylı

1) Mal alımı faturasının kaydedilmesi ile faturada kullanılan stok ve cari kartları hangi taraflarından hareket görürler? Kısaca açıklayınız

1) Mal alımı faturasının kaydedilmesi ile faturada kullanılan stok ve cari kartları hangi taraflarından hareket görürler? Kısaca açıklayınız TUZLA SÜLEYMAN DEMİREL TİCARET MESLEK LİSESİ MAÖL MUHASEBE FİNANSMAN ALANI BİLGİSAYARLI MUHASEBE DALI İŞLETMELERDE BECERİ EĞİTİMİ I.DÖNEM TELAFİ EĞİTİMİ VE BECERİ SINAVI HAZIRLIK ÇALIŞMASI II.BÖLÜM SORULAR

Detaylı

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz.

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. Şimdi Fatura nın içindeki sekmeleri ve sekmelerin içindeki

Detaylı

w w w. e - t o p l u s m s. c o m

w w w. e - t o p l u s m s. c o m TANITIM KİTİ w w w. e - t o p l u s m s. c o m İÇİNDEKİLER Sayfa Başlığı Sayfa Numarası Ana Sayfa 2 Ana Sayfa» Numara Sepeti 3 Rehber» Kayıtlı Gruplar 4 Rehber» Kayıtlı Gruplar 5 Rehber» Excel İle Numara

Detaylı

EL KİTABI

EL KİTABI www.bptasitmatikonline.com EL KİTABI İÇİNDEKİLER 1. SİSTEME GİRİŞ... 3 2. MÜŞTERİ BİLGİLERİ... 4 3. FİLO BİLGİLERİ... 5 4. DEPARTMAN BİLGİLERİ... 6 4.1. Departman Ekleme/Güncelleme... 6 4.2. Departmanlara

Detaylı

YORKA TİCARİ STARTER EĞİTİM DÖKÜMANI

YORKA TİCARİ STARTER EĞİTİM DÖKÜMANI YORKA TİCARİ STARTER EĞİTİM DÖKÜMANI Yorka Ticari Starter Yazılımı, Temel ön muhasebe ve cari ihtiyaçlarını karşılamak için hazırlanmış bir versiyondur. 5 Ana modülden oluşmaktadır: Cari Hesaplar Stok

Detaylı

Birim Tutar. Birim Oran

Birim Tutar. Birim Oran İşlem Grubu Adı İşlem Adı Kalem Adı Masraf Adı Para Aktarma Havale EFT Swift Şube Havale Gelen Havale Havale İadesi Şube EFT Gelen EFT Şube SWIFT Birim Tutar Birim Oran Asgari Tutar Asgari Oran Açıklama

Detaylı

Birim Tutar. Birim Oran

Birim Tutar. Birim Oran İşlem Grubu Adı İşlem Adı Kalem Adı Masraf Adı Para Aktarma Havale EFT Swift Birim Tutar Birim Oran Asgari Tutar Asgari Oran Açıklama Güncelleme Tarihi Şube Havale Türkiye'ye yapılan havale işlemleri TL

Detaylı

TOROS MENKUL KIYMETLER KUR RİSKİ ASİSTANI KULLANIM KILAVUZU

TOROS MENKUL KIYMETLER KUR RİSKİ ASİSTANI KULLANIM KILAVUZU TOROS MENKUL KIYMETLER KUR RİSKİ ASİSTANI KULLANIM KILAVUZU ÜÇ ADIMDA KUR RİSKİNDEN KORUNMA 1) Yapacağınız ticari işlemle ilgili bazı bilgileri girip kaydediniz. 2) Hesapla tuşuna basınız. 3) Raporda belirtilen

Detaylı

EK 1: Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi, Kredi Kartı ve Banka Kartı Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ORANI

EK 1: Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi, Kredi Kartı ve Banka Kartı Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ORANI İŞLEM ÜCRETİ/ORANI MİNİMUM MAKSİMUM PARA AKTARMA İŞLEMLERİ HAVALE (TL) Hesaptan Hesaba Havale Komisyonu 25 TL Hesaptan İsme Havale Komisyonu %0.5 3 225 TL Kasadan Hesaba Havale Komisyonu %0.5 35 TL 275

Detaylı

Sosyal Güvenlik Kurumu Şahıs Ödemeleri Banka Hesabı Tanımlama KULLANIM KILAVUZU

Sosyal Güvenlik Kurumu Şahıs Ödemeleri Banka Hesabı Tanımlama KULLANIM KILAVUZU Sosyal Güvenlik Kurumu Şahıs Ödemeleri Banka Hesabı Tanımlama KULLANIM KILAVUZU 1 Başlamadan Önce... Bu hizmeti kullanarak, şahıs ödemeleri için geçmişte yaptığınız banka hesabı tanımlama işlemlerini görüntüleyebilirsiniz.

Detaylı