ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (YAZI VE PERSONEL İŞLERİ)

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (YAZI VE PERSONEL İŞLERİ)"

Transkript

1 ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (YAZI VE PERSONEL İŞLERİ) SIRA NO HİZMETİN ADI İŞ AKIŞI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ 1 İzin İşlemleri İzin isteğinde bulunan bulunan personelin izin durumu kontrol edilir.(personeli hak edilmiş izni olup olmadığı kontrol edilir.) İzin Formu 1 Saat İzin hakkı yok ise; personele bilgi verilir İzin hakkı var ise; izin formu usulüne uygun olarak düzenlenir. (657 sayılı yasa ve 2547 sayılı yasa) ve çıktısı alınarak ilgili personele imzalatılır.(personel Dairesi Başkanlığının sayfasından alınan güncel form) İzin isteyen personel; 1-Akademik personel ise form Bölüm Başkanı ve yüksekokul Müdürü tarafından imzalanır. 2-İdari personel ise form Yüksekokul Sekreteri ve Yüksekokul Müdürü tarafından imzalanır İzin formunu yazı işleri personeli gelen evrak (formun üst kısmındaki sayı formun verildiği günkü tarih) ve giden evrak (formun alt kısmındaki sayı göreve başladığı günkü tarih) defterine kayıt altına alınır İzin formları 2 nüsha şeklinde düzenlenir.1 nüshası personelin dosyasına takılır.diğer nüsha herayın sonunda personel işleri tarafından üst yazı ile Personel Dairesi Başkanlığına gönderilir.

2 2 Personel göreve başlama Yüksekokulumuzda bir personelin naklen,açıktan atama nedenleriyle göreve başlar.(gerekli sınav ve mülakatlar tamamlanıp, yeterli şartlar sağlandıktan sonra) 1-Personelin göreve başlama dilekçesi 1 Gün Personel işleri memuru tarafından ilgili personele; Personel kimlik bilgi formu doldurtulup fotoğraf yapıştırılır. Mal bildirim formu doldurtulup,kapalı zarfla teslim alınır. Aile yardım beyannamesini doldurtulur. Adres bilgi formu doldurtulur. SGK giriş işlemleri yapılır. HİTAP sistemine giriş yapılır. Nüfus cüzdanı fotokopisi alınır. Tüm formlar yeteri kadar çoğaltılıp,foroğraf ve göreve başlama yazısıyla birlikte Rektörlük Makamına gönderilir. (Personelin yabancı dil belgesi(varsa), bireysel emeklilik, sendika, aile yardım beyannameleri vs. birer nüshası mali işlere verilir.)

3 3 Personel görevden ayrılma Personel Dairesi Başkanlığından ilgili kişinin ilişik kesme yazısı gelir. Yazı ilgili kişiye tebellüğ edilir. İlgili kişinin personel nakil bildirimi hazırlanarak ilgili kişilere imzalatılır.(nakil bildirimi 4 nüsha düzenlenir.1 nüsha Strateji Geliştirme Daire Başkanlığına,1 nüsha Personel Dairesi Başkanlığına,1 nüsha birimde dosyasında tutulur,1 nüsha iligili personele elden teslim edilir.) Personele ilişik kesme belgesi düzenlenir. 1-Görevden ayrılış yazısı 2-Personel hareketleri onayı 3-Personel nakil bildirimi 4-SGK çıkış bildirgesi 5-Personel kimliği 1 Gün SGK çıkış işlemleri yapılır. HİTAP sisteminden çıkış işlemleri yapılır. Personel kimliği geri alınır. Personelin görevden ayrılış yazısı yazılarak Yüksekokul Müdürüne imzalatılır. Birer nüshaları birimde personelin dosyasında kalmak üzere üst yazı ile Personel Dairesi Başkanlığına gönderilir. (İstifa ile ayrılan kişinin istifa dilekçesi alınır.istifa için kullanılan standart form doldurulur.aybaşından önce ayrılan personel için maaş mahsuplaşması yapılır.üzerindeki tüm zimmetler taşınır kayıt kontrol yetkilisi tarafından teslim alınır.) Kişi naklen atanmış ise maaş nakil evrakı hazırlanır.

4 4 Akademik personel görev süresi uzatma İlgili görev süresi bitiminden 3 ay önce dilekçe verir. 1-Talep dilekçesi (2 ay önceden verilmesi gerekir.) 3 Ay Evrak kontrolü yapılır. 2-E.Ü Akademik yükseltilme ve atama kriterleri 3-Aday etkinlik puan listesi Müdürlük makamına sunulur. 4-Adayın özgeçmişini,bili msel çalışma ve yayınlarını kapsayan liste Müdürlük görüşü olumlu olduğu takdirde yönetim kurulu kararı alınır. Yönetim kurulu kararı olumlu olduğu takdirde uzatma işlemleri yapılır.olumsuz olduğu takdirde uzatma işlemleri yapılmaz. Yönetim kurulu kararı üst yazı ile Rektörlük Makamına gönderilir. Rektör tarafından onaylandıktan sonra söz konusu evraklar iligili yerlere gönderilir.

5 5 Akademik Personel Yolluklu- Yevmiyeli Görevlendi rme Talepleri Görevlendirme isteyen akademik personel görevlendirme ile ilgili belgeieri bölüm başkanlığına dilekçe ile verir. Belgeler Yüksekokul Müdürlüğüne sunulur. Müdürlük başvuruyu Yüksekokul Yönetim Kurulunda görüşür.(2547 sayılı yükseköğretim kanunu-2914 sayılı yükseköğretim personel kanunu) Karar olumsuz ise görevlendirme yapılmaz. Karar olumlu ise müdürlük personel için yolluklu-yevmiyeli görev formu hazırlatır. Form Personel, Müdür tarafından imzalanır. İlgili imzalar tamamlandıktan sonra görevlendirme formu giden evrak defterine kayıt edilir. Görevlendirme formu Rektörlük Makamına gönderilir İlgili onaylar yapılır. Tüm imza ve onaylar tamamlandıktan sonra bir sureti akademik personele verilir. Mali işler bilgilendirilir Talep formu 2-Bildiri listesi

6 6 Personel emeklilik işlemleri İlgili personel emekliliğe ayrılmak istediğine dair dilekçe ve gerekli evraklar ile Müdürlüğe başvurur. 1-Dilekçe 2-2 adet fotoğraf 1 Ay 3-Askerlik borçlanma fişi Dilekçe gelen evrak defterine kayıt edilir. 4-Şahıs emeklilik fişi 5-Nüfıus cüzdanı fotokopisi Evraklar kontrol edildikten sonra ilgili standart formlar doldurulur. 6-Emeklilik formu HİTAP sisteminden personelin hizmet döküm belgesi alınır. Hizmet döküm belgesi Yüksekokul Sekreterine imzalatılıp mühürletilir. Personel işleri memuru tarafından üst yazı hazırlanarak, Yüksekokul Müdürlüğüne imzaya sunulur. Üst yazı imzalandıktan sonra evrakların birer örneği dosyasına alınarak, Personel Dairesi Başkanlığına gönderilir.

7 7 Personelin Bakmakla Yükümlü oldukları Kişiler için Sosyal Güvenlik Girişi İlgili personel bakmakla yükümlü olduğu kişler için nüfus cüzdanı fotokopisini dilekçe ekinde yazı işleri personeline verir. Yazı İşleri personeli dilekçeyi gelen evrak defterine kaydeder. 1-Bakmakla yükümlü olduğu kişiler için dilekçe 2-Nüfus cüzdan fotokopisi 3-SGK hak sahipliği (5510 4/C) GSS tescil ve sağlık aktivasyon program sistemine veri girişi 1 Saat Dilekçe Müdürlük Makamına sunulur. Mali işlere sevki yapılır. Mali işler personeli tarafından GSS tescil ve sağlık aktivasyon program sistemine veri girişi yapılır ve maaş evraklarına eklenir.

8 8 Akademik Personel Alımı Belirlenen tarihlerdeki sınav ve mülakatlardan sonra ön değerlendirme sonuçları ve değerlendirme sonuçları formları düzenlenerek (usulüne uygun olarak) Personel Dairesi Başkanlığına gönderilir. 1-Başvuru dilekçesi 2-Lisans mezuniyet belgesi 3-Lisans traskript belgesi 15 Gün Sonuçlar ilan edilir. Akademik personel atama tekilfi için kullanılan form personel işleri memuru tarafından doldurulur,yüksekokul Müdürüne imzalatılır.personelin başvuru dilekçesi, lisans mezuniyet belgesi, lisans traskript belgesi, ALES belgesi,fotoğraflar Personel Dairesi Başkanlığına gönderilir. Form Rektörlük Makamına sunulur.(sınav kağıtları, sınav tutanakları ve değerlendirme sonuçları kapalı zarf içerisinde gönderilir.) Kişinin atama kararnamesi gelir. Personel işleri memuru tarafından işe giriş bildirgesi düzenlenir. Mal bildirim beyannamesi ilgili kişiye doldurtulur. Kamu görevlileri etik sözleşmesi okutulup, imzalatılır. Kişinin göreve başlama yazısı, üst yazı ile Personel Dairesi Başkanlığına gönderilir. 4-ALES belgesi 5-6 adet fotoğraf

9 9 MYO Temsilcisi Seçimi Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığından seçim takvimi Yüksekokul Müdürlüğüne yazı ile bildirilir. Yazı işleri memuru tarafından gelen evrak kayıt edilir. Yüksekokul Müdürlüğü Seçim kurulunu ve bölüm seçim kurulunu oluşturur. İlgililere tebligat yapılır. Öğrencilere seçim ile ilgili duyuru ve ilanlar yapılır. Seçim takvimi panolara ilan edilir. Seçmen listeleri ilan edilir. Aday başvuruları süresi içinde alınır. Başvuran adayların şartlarının uygunluğu Yüksekokul Seçim Kurulu tarafından incelenir ve aday listeleri ilan edilir.(yükseköğretim Kurumları Öğrenci Konseyleri ve Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Konseyi Yönetmeliği) Bölümlerin sandık kurulları oluşturulur. İlgililere tebligat yapılır. Öğrencilerin oy kullanacağı sandık yerleri bölüm panolarına ilan edilir. Oy pusulaları ve oy kullanacak sandıklar hazırlanır. Sandık kurulunda yer alan kişilerle bilgilendirme toplantısı yapılır.uygulama birliği ve varsa değişiklikler konuşulur. Sandıklar, seçim tutanakları, oy pusulaları görevlilere teslim edilir. Seçim yönetmeliğe uygun şekilde yapalır, ilgili yerlere tebliğ ve ilan edilir. 1-Adayların başvuru dilekçesi 2 Hafta

10 10 Yurt içi ve Yurt dışı görevlendir me Personel davet mektubu ekinde dilekçesini Müdürlüğe hitaben verir. 1-Davet mektubu ve Kabul belgesi 2-Dilekçe 10 Gün Dilekçe gelen evrak defterine kayıt edilir. Müdürlük Makamına sunulur. 3-Görevlendirm e için kullanılacak standart form Görevlendirme talebi yolluklu ise Yönetim Kurulu Kararı alınır. Görevlendirme talebi yolluksuz ise; Süre dikkate alınır.(görevlendirme talebi 7 güne kadar ise Müdürlüğün onaylaması yeterlidir.7 günden fazla ise standart form doldurularak Rektörlük onayına sunulur.) Onaydan geldikten sonra ilgili personele bilgi verilir. Yönetim Kurulu Kararı mali işler personeline tebliğ edilir. Personel göreve başladığında göreve başlama dilekçesini yazı işlerine verir.yazı işleri dilekçeyi gelen evrak defterine kayıt eder. (Uzun sureli görevlendirilen personel faaliyet raporu gönderir.)

11 11 Gelen Evrak Kayıt İşlemleri Meslek Yüksekokulumuz Müdürlüğüne çeşitli kaynaklardan resmi yazı ve dilekçeler gelir. 1-Gelen evrak Kayıt Defteri (Birimimize ait) 15 Dakika Gelen evraka gelen evrak kaşesi basılır. Gelen evrak kayıt defterine evrakın nereden geldiği, sayısı, tarihi ve konusu açık ve doğru birşekilde yazılır. Kayıt altına alınan evrak imza klasörüne konulur. İlgili yerlere sevk işlemleri için Yüksekokul Müdürlüğüne imzaya sunulur.(yüksekokul Sekreterinin bilgisi dahilinde)

12 12 Gelen Evrak Havale ve İlgililere Dağıtım İşlemleri İlgili yerlere sevk işlemleri için Yüksekokul Müdürlüğüne imzaya sunulur.(yüksekokul Sekreterinin bilgisi dahilinde) 1-Zimmet Defteri 2-Tebellüğ edilmesi gereken yazılar için tebellüğ belgesi yazı işleri personeli tarafından düzenlenir. 15 Dakika Yüksekokul Müdürü yazıyı paraflayarak ilgili yerlere sevk eder. Evrak yeteri kadar çoğaltılarak ilgili yerlere zimmetle (zimmet defterine kayıt edilerek) imza karşılığında yazı işleri personeli tarafından teslim edilir.(yazının aslı yazı işleri personeli tarafından yazı işleri biriminde ilgili dosyada tutulur) -

13 13 Gelen Evraka Cevap Verilmesi Müdürlüğümüzden imzadan çıkan yazılar, yazıdan bir fotokopi alınarak gereği için Bölüm Sekreterine verilir. 1-İstenen belirli bir format var ise uygun formatta 30 dakika 2-İlgili Standart Form İmzadan çıkan yazılar gereğine göre kurum veya Kuruluşlara, Öğretim Elemanlarına vb ilgili yerlere zimmetle teslim edilir Cevap verilecek yazılar yazı işleri personeline verilir. Yazılar yazı işleri personeli tarafından 2 suret olarak hazırlanır.(kodlamalar,tarihler doğru şekilde, dosya planına ve yazım kurallarına uygun şekilde) Yüksekokul Müdürünün imzasına sunulur. İmzadan çıkan yazılar giden evrak defterine gideceği yer, tarihi, sayısı ve konusu doğru ve açık bir şekilde kayıt edilir. Giden evrakın bilgileri zimmet defterine de kayıt edilerek imza karşılığı teslim edilir.(ilgili kurum, kuruluş ya da kişilere) Giden evraktan 1 suret yazı işlerinde giden evrak dosyasında tutulur.

14 14 Yönetim Kurulu Kararları Kurulların belirlenen gün ve gündem ile toplanabilmesi için kurul üyelerinie tebligat yapılır.(giden evrak sayısı verilerek) Üyelere ait imza sirküsü yazı işleri tarafından hazırlanır. 1-İlgili Mevzuat Hükümleri (İlgili kanun veya kararnameler veya yönetmelikler veya Yönergeler) 1 Saat Kurul belirlenen maddeleri görüşür ve kararları alır. İlgili yazışmalar için her gündem maddesinin ayrı ayrı çıktısı alınır. Raportör alınan kararları not alır ve Kurul Kararı haline dönüşür Kurula ilişkin karar yazı işleri tarafından yazılır ve çıktısı alınır. Üyelere son hali ile imzalatılır. Yıl sonunda yönetim kurulu kararları defter şeklinde düzenlenir. Alınan kararlar İlgili makamlara üst yazı ile ve ilgili karar maddeleri eklenerek (Giden evrak sayısıda verilerek) yazı işleri tarafından gönderilir.

15 15 Miatlı Evraklar Bölücü Faaliyetlere yönelik Eylem Planı (Nisan-Ağustos-Aralık / Her ayın 1 ine kadar) Özürlü Personel Bildirimi (Mart-Haziran-Eylül-Aralık / Her ayın 15 ine kadar) 1-İlgili Form 2-İlgili Format (Belirli bir formatta isteniyorsa) Mevzuata uygun İlgili zamanlarda düzenlenip gönderilir. Ağaçlandırma seferberliği (Mart-Haziran-Eylül-Aralık / Her ayın 10 una kadar) Kadın ve Çocuklara Yönelik Şiddet Hareketleriyle Töre ve Namus Cinayetlerinin Önlenmesi (Mart-Haziran-Eylül-Aralık / Her ayın 10 una kadar) Kullanılan izi lerin bildirilmesi (Her Ocak ayının 10 una kadar) Görev Süreleri Uzatımı (Tarihler takip edilir. Süresi Dolmadan mevzuatta belirtilen sürede gönderilir.) Seferberlik ve Savaş Halinde İnsan Gücü Planlanması (Her yılın Ocak ve 10 Temmuzda personel@erzincan.edu.tr adresine mail olarakta gönderilir.) Teknik Personel Envanteri (Haziran ve Ocak aylarının 15 ine kadar) Mal Bildirimleri (Kişinin mal varlığındaki değişikliği izleyen ay içerisinde bildirmesi zorunludur.) Akademik Faaliyet Raporları (Her yılın Ocak ayının 25 inde bir önceki yıla ait akademik faaliyet sayısı ve öğretim elemanlarına göre öğrenci oranları)

16 16 Giden Evrak Kaydı Yüksekokul Müdürlüğünden imzadan çıkan yazılar giden evrak defterine gideceği yer, tarihi, sayısı ve konusu doğru ve açık bir şekilde kayıt edilir. 1-Giden Evrak Kayıt Defteri 5 Dakika Giden evrakın bilgileri zimmet defterine de kayıt edilerek imza karşılığı teslim edilir.(ilgili kurum, kuruluş ya da kişilere) Giden evraktan 1 suret yazı işlerinde giden evrak dosyasında tutulur.

17 17 Posta İşlemleri Yüksekokul Müdürü tarafından imzalanan ve yazı işleri tarafından sayı verilen evrak posta zarfına yerleştirilir. 1-Posta Zarfı 2-Posta Pulu 5 Dakika Zarf yapıştırılıp kapatıldıktan sonra sol üst köşesine Yüksekokulun kaşesi vurulur.kaşe yazısının altına evrakın sayısı yazılır. Zarfın sağ alt kısmına postanın gideceği yer yazılır. Zarfın sağ üst kısmına yeteri kadar pul yapıştırılır. Posta defterine kayıt edilir ve defterin arasına konur. İlgili personel tarafından defter ile postaneye götürülür.(öğrenci dosyası,diploma vb önemli evraklar iadeyi taahhütlü gönderilir)

18 18 Zimmet İşlemleri Meslek Yüksekokulumuz Müdürlüğüne ait 2 adet zimmet defteri bulundurulur. 1-Zimmet Defteri 10 Dakika Bir zimmet defteri birim içi yazışmalar için, diğer zimmet defteri ise birim dışı yazışmalar için kullanılır. Gidecek ya da ilgili yerlere teslim edilmesi gereken yazı yeteri kadar çoğaltılarak (aslı birimde, dosyasında kalmak şartıyla) zimmet defterine sayısı,tarihi, gitmesi gereken yer ya da kişi kayıt edilir. Zimmet defterinden evrakı teslim alan kişi ya da görevli ismini,soyismini,teslim aldığı tarihi yazarak ve imzasını atarak evrakı teslim alır.

19 19 Müdürlük ve Sekreterlikt en Verilen İşlerin Takibi ve Hazırlanma sı Meslek Yüksekokulumuz Müdürlüğüne Gelen yazılar kayıt edilir. Müdürlüğe imzaya sunulur. Belirlenen sürelerde Gerekli yerlere havale edilen yazılar gerekli yerlere yada kişiler tebliği edilir ya da zimmetle verilir. Cevap yazılması gereken yazılar dosyasına kaldırılmaz.kolay görülecek bir yere konulur. Cevap yazıldıktan sonra dosyasına takılır. Acil - günlü yazılara bekletilmeden yazılara cevap yazılır. Gelen yazılarda mail adresi belirtilmiş ise cevap mail olarakta gönderilir.(meslek Yüksekokulumuzun Resmi mail adresinden)

20 20 Terfi İşlemleri Personel Dairesi Başkanlığı tarafından terfisi yapılacak personellerin çizelgesi gelir. 1-Rektörlükten Gelen Terfi Çizelgesi 15 Dakika Gelen evrak kayıt edilir. Müdürlüğe imzaya sunulur. Müdürlük personel işleri ve mali işlere havalesini yaparak yazıyı paraflar. Personel işleri memuru tarafından terfi bilgileri HİTAP sistemine girişi yapılır. Mali İşlere gelen terfi yazısının bir nüshası verilir. Yazı personelin dosyasına takılır.

21 21 Arşiv Dosyası Hazırlama Her yıl ocak ayı içerisinde önceki yıla ait arşive kaldırılacak evraklar aşağıdaki gibi sınıflandırılır Evrakların arşivleneceği dosya (gereği kadar) 1 Gün İşlemi tamamlananlar. İşlemi devam edenler. İşlemi tamamlanmış olsa bile elde bulundurulması gerekenler. İşlemi tamamlananlar dosyasıyla beraber arşive gönderilir. İşlemi devam edenler ile elde bulundurulması gerekenler büroda muhafaza edilir. Yeni yıla ait evraklar için klasörler oluşturulur.

22

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ İÇ KONTROL SİSTEMİ PERSONEL İŞLERİ İŞ AKIŞ ŞEMASI

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ İÇ KONTROL SİSTEMİ PERSONEL İŞLERİ İŞ AKIŞ ŞEMASI ŞEMA ADI: Gelen Evrak İş Akış Şeması ŞEMA NO: 01 Harici Evrak Evrak posta veya elden Enstitü ye gelir. Evrak Anabilim Dalı Başkanlıklarından veya Üniversitenin diğer birimlerinden sistem Dahili Evrak Gelen

Detaylı

SARIKAMIŞ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 13/B-4 GÖREVLENDİRME SÜRECİ

SARIKAMIŞ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 13/B-4 GÖREVLENDİRME SÜRECİ SARIKAMIŞ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 13/B-4 GÖREVLENDİRME SÜRECİ Personel Daire Başkanlığından 2547 sayılı Kanununun 13/b-4 maddesi uyarınca Yüksekokulumuzda /Diğer birimlerde görevlendirilen personelin

Detaylı

T.C. SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı İş Akış Şeması

T.C. SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı İş Akış Şeması Gelen Evrak İMİD/001 Harici Evrak Evrakın posta veya elden Başkanlığa gelmesi Evrakın Rektörlük Makamından Başkanlıklarından veya Üniversitenin diğer birimlerinden gelmesi Dahili Evrak Başkanlık Birimlerini

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU DOĞRUDAN-TEMİN MAL ALIM SÜRECİ. Başla

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU DOĞRUDAN-TEMİN MAL ALIM SÜRECİ. Başla DOĞRUDAN-TEMİN MAL ALIM SÜRECİ - İlgili birim Birimin ihtiyacının ortaya çıkması ve gerekli ödeneğin olması - 5434 sayılı ihale kanunu 22 d maddesi - Müdür Harcama yetkilisi piyasa araştırılması için görevlileri

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ISPARTA SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ISPARTA SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ISPARTA SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU ADI TANIMI DAYANAĞI MEVZUATI N ADI VE MADDE NUMARASI

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ GENEL SEKRETERLİK Senato, Yönetim ve Disiplin Kurulu Sekretaryası İş Akış Şeması

BARTIN ÜNİVERSİTESİ GENEL SEKRETERLİK Senato, Yönetim ve Disiplin Kurulu Sekretaryası İş Akış Şeması Senato, Yönetim ve Disiplin Kurulu Sekretaryası Gündem tekliflerinin alınması Birimlerden gelen teklifler tarafından değerlendirilir ve Rektöre arz edilir. Gelen evrak Gündemin yazılması in incelemesinden

Detaylı

SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI PERSONEL ÖZLÜK DOSYASI OLUŞTURMA İŞE BAŞLATMA İŞ SÜRECİ.

SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI PERSONEL ÖZLÜK DOSYASI OLUŞTURMA İŞE BAŞLATMA İŞ SÜRECİ. PERSONEL ÖZLÜK DOSYASI OLUŞTURMA İŞE BAŞLATMA İŞ SÜRECİ. Personel Atama Onayı alınır. Özlük dosyası açılır. İlgiliden; Nüfus Cüzdanı fotokopisi, Diploma fotokopisi, 3 adet resim, İkametgah adresi, Aile

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Turizm Fakültesi

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Turizm Fakültesi Akademik Personel Alımı PERSONEL İŞLERİ Akademik Personel Görevlendirmeleri 2547 Sayılı Kanun 40/a-Maddesi Uyarınca Ders Görevlendirme İşlemleri Yükseköğretim kurumlarında öğretim üyeleri ve öğretim görevlileri

Detaylı

1.1. Yüksekokul Kurulu (YK) Üye Seçim Süreci

1.1. Yüksekokul Kurulu (YK) Üye Seçim Süreci Aşama 4 1.1. Yüksekokul Kurulu (YK) Üye Seçim Süreci Müdür Personel Birimi Öğretim Üyeleri ve Seçim Süreci Seçim yapmak üzere, İlgili öğretim üyeleri Müdür tarafından toplantıya davet edilir. 1. İlgili

Detaylı

İŞ AKIŞ ŞEMASI FORMU

İŞ AKIŞ ŞEMASI FORMU SÜREÇ ADI İzin İşlemleri Süreç Kodu : 62-9.6. İzin formu doldurularak Bölüm ya da birime verilir. Bölüm Başkanı ya da birim yetkilisi paraf ve imza ile birlikte formu Dekanlığa gönderir. Personel birimince

Detaylı

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER ÖĞRENCİ İŞLERİ

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER ÖĞRENCİ İŞLERİ SIRA NO HİZMETİN ADI T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER ÖĞRENCİ İŞLERİ HİZMETİN ORTALAMA TAMAMLANMA SÜRESİ

Detaylı

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü. Fakültesi Dekanlığı

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü. Fakültesi Dekanlığı Aşama 4 1.1.Fakülte Kurulu (FK) Üye Seçim Süreci Dekanlık Personel Birimi Öğretim Üyeleri ve Seçim Süreci Rektörlük Seçim yapmak üzere, İlgili öğretim üyeleri Dekan tarafından toplantıya davet edilir.

Detaylı

T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU Eczacılık si Eczacılık si Eczacılık si Eczacılık si Eczacılık si Eczacılık si MERKEZİ İDARE TAŞRA BİRİMLERİ MAHALLİ İDARE DİĞER ÖZELSEKTÖR V.B. BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER İLK BAŞVURU MAKAMI PARAF LİSTESİ

Detaylı

Duyurulan Kayıt Belgeleri

Duyurulan Kayıt Belgeleri SIRA NO ÖĞRENCİ İŞLERİ 1 Kesin Kayıt İşlemleri HİZMETİN ADI Ek-2 KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER Duyurulan Kayıt Belgeleri HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) İlan edilen tarihler

Detaylı

Ömer Halisdemir Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ

Ömer Halisdemir Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ Niğde Üniversitesi Ömer Halisdemir Üniversitesi Yazışmalar 30 M Müdürlük makamına imzaya sunulmak üzere birimlerden gelen evrak kontrol edilmesi, sıralanması ve imzaya hazır hale getirilmesi. H İmzaya

Detaylı

Kamu Hizmet Standartları Tablosu

Kamu Hizmet Standartları Tablosu SIRA NO HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Yeni Öğrenci Kabulü Kayıt İşlemleri (Meslek Yüksekokulumuzda yapılmaktadır) 1- Lise Diplomasının aslı veya geçici mezuniyet belgesinin

Detaylı

İnsan Kaynakları İş Akışı Şeması Görev ve Sorumluluklar. Yüksekokul öğrenci işleri bürosundan veya internet sitesinden Zorunlu Staj Formu alınız.

İnsan Kaynakları İş Akışı Şeması Görev ve Sorumluluklar. Yüksekokul öğrenci işleri bürosundan veya internet sitesinden Zorunlu Staj Formu alınız. YÜKSEKOKUL STAJ KOORDİNATÖRLÜĞÜ STAJ BAŞVURU SÜRECİ işleri Personeli Yüksekokul öğrenci işleri bürosundan veya internet sitesinden Zorunlu Staj Formu alınız. Bu form iki nüsha hazırlanacaktır. Zorunlu

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

BARTIN ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BARTIN ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 1- Hizmet veya Yeşil Pasaport Formu

Detaylı

TRABZON ÜNİVERSİTESİ BEŞİKDÜZÜ MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET STANDARTLARI

TRABZON ÜNİVERSİTESİ BEŞİKDÜZÜ MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET STANDARTLARI TRABZON ÜNİVERSİTESİ BEŞİKDÜZÜ MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET STANDARTLARI 1 Akademik Personelin Görevlendirilmesi 1-İlgiliden Dilekçe 2-Davet Yazısı 3-Yedi Güne Kadar Müdür Onayı,15 Güne Kadar Rektör Onayı

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMET BİRİMİ 1. Öğrenci İşleri HİZMETİN ADI Öğrenci Başvuru BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1. Diploma fotokopisi 2. Transkript 3. Lisans/Yüksek lisans diploması veya mezuniyet belgesinin örneği 4.

Detaylı

MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ PERSONEL SGK İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ ŞEMASI Toplam Süre : gün 5 saat

MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ PERSONEL SGK İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ ŞEMASI Toplam Süre : gün 5 saat PERSONEL SGK İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ ŞEMASI 08.01.2015 Toplam Süre : gün 5 saat Gerektiğinde 1 saat 1 saat 1 saat Personelin Fakültemize naklen veya açıktan atanması, ya da nakil, istifa, emeklilik, ölüm gibi

Detaylı

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YAZI/PERSONEL İŞLERİ İŞ AKIŞI SÜRECİ FAKÜLTE KURULU KURUL OLUŞUMU İŞLEMLERİ

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YAZI/PERSONEL İŞLERİ İŞ AKIŞI SÜRECİ FAKÜLTE KURULU KURUL OLUŞUMU İŞLEMLERİ FAKÜLTE KURULU KURUL OLUŞUMU İŞLEMLERİ Kurul Oluşumu Başlat Fakülte Kurulu, Bölüm Başkanları ile Profesörlerin Kendi Aralarından Seçecekleri 3, Doçentlerin Kendi Aralarından Seçecekleri 2, Doktor Öğretim

Detaylı

HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ/YETKİLİ KURUMLARIN/BİRİMLERİN ADI TAŞRA BİRİMLERİ MAHALLİ İDARE ÖĞRENCİ İŞLERİ. Gölyaka Meslek Yüksekokulu

HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ/YETKİLİ KURUMLARIN/BİRİMLERİN ADI TAŞRA BİRİMLERİ MAHALLİ İDARE ÖĞRENCİ İŞLERİ. Gölyaka Meslek Yüksekokulu SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI DÜZCE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÖLYAKA MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK) HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI / MADDE

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI ÖĞRENCİLERE SUNULAN HİZMETLER

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI ÖĞRENCİLERE SUNULAN HİZMETLER Üniversitesi T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI ÖĞRENCİLERE SUNULAN HİZMETLER S NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN

Detaylı

Davet mektubu veya kabul belgesi, dilekçe (İlgilinin Beyanı, Yönetim Kurulu Kararı)

Davet mektubu veya kabul belgesi, dilekçe (İlgilinin Beyanı, Yönetim Kurulu Kararı) SIRA NO T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Yurtiçi Ve Yurtdışı

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ İZMİT MYO HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ İZMİT MYO HİZMET STANDARTLARI TABLOSU KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ İZMİT MYO HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA ADI 1 İlk Kayıt 2 Yatay Geçiş 1- ÖSYS Sonuç Belgesi 2- Öğrenci Bilgi Formu ve Kayıt Dosyası 3- Diploma veya Mezuniyet Belgesi 4- Nüfus Cüzdanının

Detaylı

UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ BİLGİ İŞLEM BİRİMİ BİLGİ İŞLEM BİRİMİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ BİLGİ İŞLEM BİRİMİ BİLGİ İŞLEM BİRİMİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BİLGİ İŞLEM BİRİMİ BİLGİ İŞLEM BİRİMİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO TAMAMLANMA SÜRESİ Kablolu internet Bağlantısı Resmi Yazıyla 0 Gün 2 Kablosuz internet Bağlantısı Sözlü Başvuru 5 Dakika 3

Detaylı

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÖLYAKA MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK-1) HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ/YETKİLİ

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÖLYAKA MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK-1) HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ/YETKİLİ SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI DÜZCE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÖLYAKA MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK) HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ/YETKİLİ HİZMETİN

Detaylı

Maçka Meslek Yüksekokulu Hizmet Standartları

Maçka Meslek Yüksekokulu Hizmet Standartları Maçka Meslek Yüksekokulu Hizmet Standartları Sıra No Hizmetin Adı Başvuruda İstenen Belgeler Hizmetin Tamamlanma Süresi (En Geç) 1 Akademik Personelin Görevlendirilmesi 1- İlgiliden Dilekçe 2- Davet Yazısı

Detaylı

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET ENVANTERİ

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET ENVANTERİ SIRA NO KURUM KODU () STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN YARARLANANLAR HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ / YETKİLİ KURUMLARIN / BİRİMLERİN

Detaylı

TORUL MYO HİZMET STANDARTLARI

TORUL MYO HİZMET STANDARTLARI TORUL MYO HİZMET STANDARTLARI S. 1 Akademik Personelin Görevlendirilmesi 1-İlgiliden Dilekçe 2-Davet Yazısı 3-7 Güne Kadar Dekan /Müdür Onayı,15 Güne Kadar Rektör Onayı ve Gündelikli Yolluklu İse İlgili

Detaylı

ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI

ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI S.NO Hizmetin Adı Başvuruda İstenen Belgeler Norm Kadro Planlama ve Aralık 1-Birimlerden norm kadro talep formları 1

Detaylı

İŞ AKIŞ ŞEMASI. Dekanlık tarafından soruşturma onayı verilmesi ve soruşturmacı tayini

İŞ AKIŞ ŞEMASI. Dekanlık tarafından soruşturma onayı verilmesi ve soruşturmacı tayini Biriminden soruşturma talebi isteminde bulunulması İDARİ PERSONEL ŞEFLİĞİ DİSİPLİN SORUŞTURMASI İŞ AKIŞ ŞEMASI Dekanlık tarafından soruşturma onayı verilmesi ve soruşturmacı tayini Soruşturma belgeleri

Detaylı

1.Teslim Tutanağı 2. Zimmet Fişi 3. Barkod Fişi

1.Teslim Tutanağı 2. Zimmet Fişi 3. Barkod Fişi SIRA NO HİZMETİN ADI EK-2 T.C. BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Öğrenci Belgesi Dilekçe

Detaylı

YAZI İŞLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ

YAZI İŞLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ YAZI İŞLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ Kurum dışı gelen evrak, Birim Evrak Kayıt Sorumlusu tarafından Fakülte Sekreterine sevk edilir. Kurum içi/dışı gelen evrak, Birim Evrak Sorumlusu tarafından Dekana sevk edilir.

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ Gönen Meslek Yüksekokulu KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (EK-2)

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ Gönen Meslek Yüksekokulu KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (EK-2) S.NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1 1-Lise Diploması 2-6 Adet Vesikalık Fotoğraf 3-Katkı Payı (Harç) HİZMETİN ORTALAMA TAMAMLAMA SÜRESİ 2 Öğrenci Belgesi 1-Öğrenci Kimlik Kartı ile kişi beyanı

Detaylı

İŞ AKIŞ ŞEMASI. İDARİ PERSONEL ŞEFLİĞİ ŞEMA ADI AÇIKTAN ATAMA İŞLEMLERİ Akış No: 1

İŞ AKIŞ ŞEMASI. İDARİ PERSONEL ŞEFLİĞİ ŞEMA ADI AÇIKTAN ATAMA İŞLEMLERİ Akış No: 1 ŞEMA ADI AÇIKTAN ATAMA İŞLEMLERİ Akış No: 1 Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından ataması yapılan personelin kararnamesi onaylanarak Fakültemize gönderilir. Teslim alınan kararname ile adı geçen personel

Detaylı

Kamu Hizmet Standartları Tablosu

Kamu Hizmet Standartları Tablosu SIRA NO HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Yeni Öğrenci Kabulü Kayıt (Meslek Yüksekokulumuzda yapılmaktadır) Lise Diplomasının aslı veya geçici mezuniyet belgesinin aslı

Detaylı

Araştırma Görevlisi Ve Uzman Atama Alt Süreç İş Akış Şeması

Araştırma Görevlisi Ve Uzman Atama Alt Süreç İş Akış Şeması Araştırma Görevlisi Ve Uzman Atama Alt Süreç İş Akış Şeması Taleplerin tespiti Talepler doğrultusunda Rektörlüğe kadro sayısı bildirme Akademik ilanın ulusal gazetede yayımlanması Adayların müracaatı Ön

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ULUBORLU SELAHATTİN KARASOY MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ULUBORLU SELAHATTİN KARASOY MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ İŞ SÜREÇLERİ TANIM FORMU Adı : Gelen Evrak Süreci No / Tarih : 1 / 11.04.2017 SÜREÇ BİLGİLERİ Sorumlular : Paydaşları : Amacı : Sınırları : Yüksekokul Sekreteri, Şef, Bilg. İşletmeni, Memur Yüksekokul

Detaylı

TONYA MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET STANDARTLARI

TONYA MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET STANDARTLARI 1 Akademik Personelin Görevlendirilmesi 1-İlgiliden Dilekçe 2-Davet Yazısı 3-7 Güne Kadar Dekan /Müdür Onayı,15 Güne Kadar Rektör Onayı ve Gündelikli Yolluklu İse İlgili Yönetim Kurulu Kararı Rektör Onayı

Detaylı

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 2 HİZMETİN ADI Yurtiçi ve Yurtdışı Görevlendirmeler Öğretim Elemanı Başvuru Alım 3 İzin 4 5 6 7 Askerlik Borçlanması Hizmet Belgesi Talepleri Emeklilik Talepleri İşe Başlama ve Ayrılma CELAL

Detaylı

KURTALAN MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

KURTALAN MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 1 Akademik Personelin Görevlendirilmesi 1-İlgiliden Dilekçe 2-Davet Yazısı 3-7 Güne Kadar Müdür Onayı,15 Güne Kadar Rektör Onayı ve Gündelikli Yolluklu İse İlgili Yönetim Kurulu Kararı Rektör Onayı 15

Detaylı

HİZMET STANDARTLARI LİSTESİ

HİZMET STANDARTLARI LİSTESİ 1 Akademik Personelin Görevlendirilmesi 1-İlgiliden Dilekçe 2-Davet Yazısı 3-7 Güne Kadar Dekan /Müdür Onayı,15 Güne Kadar Rektör Onayı ve Gündelikli Yolluklu İse İlgili Yönetim Kurulu Kararı Rektör Onayı

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ GAMA MESLEK YÜKSEKOKULU PERSONEL İŞLEMLERİ SÜREÇ AKIŞ ŞEMASI İŞE BAŞLAMA VE İŞ AKIŞ ŞEMASI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ GAMA MESLEK YÜKSEKOKULU PERSONEL İŞLEMLERİ SÜREÇ AKIŞ ŞEMASI İŞE BAŞLAMA VE İŞ AKIŞ ŞEMASI İŞE BAŞLAMA VE İŞ AKIŞ ŞEMASI MESLEK YÜKSEK OKULUMUZDA PERSONELİN NAKLEN VE AÇIKTAN ATAMA NEDENİYLE GÖREVE BAŞLAMASI PERSONEL KİMLİK BİLGİ FORMU DOLDURULUP FOTOĞRAF YAPIŞTIRILIR MAL BİLDİRİMİ FORMUNUN

Detaylı

HİZMET STANDARTLARI LİSTESİ

HİZMET STANDARTLARI LİSTESİ 1 Akademik Personelin Görevlendirilmesi 1-İlgiliden Dilekçe 2-Davet Yazısı 3-7 Güne Kadar Dekan /Müdür Onayı,15 Güne Kadar Rektör Onayı ve Gündelikli Yolluklu İse İlgili Yönetim Kurulu Kararı Rektör Onayı

Detaylı

Ömer Halisdemir Üniversitesi. Niğde Zübeyde Hanım Sağlık Yüksekokulu. TOPLAM SÜRE 30 dakika İŞİN ADI ÖĞRENCİ DİSİPLİN İŞLERİ İŞ SÜRECİ SORUMLULAR

Ömer Halisdemir Üniversitesi. Niğde Zübeyde Hanım Sağlık Yüksekokulu. TOPLAM SÜRE 30 dakika İŞİN ADI ÖĞRENCİ DİSİPLİN İŞLERİ İŞ SÜRECİ SORUMLULAR ÖĞRENCİ DİSİPLİN İŞLERİ 30 dakika Öğrencinin Yüksekokul Disiplin Kurul Kararında verilen disiplin cezası Yükseköğretim Kurulu Veri tabanı (ceza bildirim formları) YÖKSİS sistemine girilmek üzere Öğrenci

Detaylı

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ / YETKİLİ KURUMLARIN / BİRİMLERİN ADI TAŞRA BİRİMLERİ

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ / YETKİLİ KURUMLARIN / BİRİMLERİN ADI TAŞRA BİRİMLERİ SIRA NO KURUM KODU () STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN YARARLANANLAR MERKEZİ İDARE TAŞRA BİRİMLERİ MAHALLİ İDARE DİĞER(ÖZEL

Detaylı

KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 225 Yeniden Öğrenci Kimlik Kartının Düzenlenmesi 15 201.03 Öğrenci Belgesi 600 239 Yeni Öğrenci Kaydı 200 SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN

Detaylı

ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK-1) ÖĞRENCİ İŞLERİ

ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK-1) ÖĞRENCİ İŞLERİ ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK1) ÖĞRENCİ İŞLERİ YAPMASI GEREKEN İÇ YAPMASI GEREKEN DIŞ 1 30.01 İlk Defa (Yeni) Kayıt İşlemi

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ GÖNEN MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (EK-1)

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ GÖNEN MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (EK-1) SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ GÖNEN MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (EK) SIRA NO KURUM KODU Yeni Öğrenci Kaydı muz Lise Diploması 26 Adet Fotoğraf Katkı Payı (Harç) Büro 5 Dakika 700

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ Atabey Meslek Yüksekokulu KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (EK-2)

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ Atabey Meslek Yüksekokulu KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (EK-2) ADI SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ Atabey Meslek Yüksekokulu KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (EK-2) 1.Lise Diploması 1 Yeni Öğrenci Kaydı 4. 12 Adet Fotoğraf 15 Dakika 5. Katkı Payı ( Harç ) 2 Öğrenci

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU Sıra No HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 1 İzin İşlemleri Dilekçe ve Rapor 1

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 1 Genel Evrak Gelen ve Giden Evrakların Kayıt Altına Alınması Sürekli 2 Gelen Evrak Tüm Resmi Yazışmalar, Dilekçeler v.s. 2 Hafta 3 Fakülte Kurulu Gündem Maddeleri ve Gelen Evrak 4 Fakülte Yönetim Kurulu

Detaylı

DİĞER (ÖZEL SEKTÖR VB.) BAŞVURUDA İSTENEN TAŞRA BİRİMLERİ MAHALLİ İDARE. 1-ÖSYS Sonuç Belgesi 2- Öğrenci Bilgi Formu 3- Mezuniyet Belgesi.

DİĞER (ÖZEL SEKTÖR VB.) BAŞVURUDA İSTENEN TAŞRA BİRİMLERİ MAHALLİ İDARE. 1-ÖSYS Sonuç Belgesi 2- Öğrenci Bilgi Formu 3- Mezuniyet Belgesi. 30.01 Kayıt Sildirme 30.01 Kayıt Dondurma 50 30.0 Derse Yazılma 500 Sunuluyor 30.01 Kimlik Kartı İşlemi 30.01 İlk Defa (Yeni) Kayıt İşlemi Sunuluyor YAPMASI GEREKEN İÇ YAPMASI GEREKEN DIŞ ORDU ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ YÜKSEKOKULU YAZI/PERSONEL İŞLERİ İŞ AKIŞI SÜRECİ YÜKSEKOKUL KURULU KURUL OLUŞUMU İŞLEMLERİ

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ YÜKSEKOKULU YAZI/PERSONEL İŞLERİ İŞ AKIŞI SÜRECİ YÜKSEKOKUL KURULU KURUL OLUŞUMU İŞLEMLERİ YÜKSEKOKUL KURULU KURUL OLUŞUMU İŞLEMLERİ Başlat Doçentlerin Kendi Aralarından Seçecekleri 2, Doktor Öğretim Üyelerinin Kendi Aralarından Seçecekleri 1 Öğretim Üyesinden Oluşur. Yazılı Olarak Bildirilerek

Detaylı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET ENVANTERİ

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET ENVANTERİ ANADOLU ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET ENVANTERİ KURUM ADI TANIMI DAYANAĞI SUNUM SÜRECİNDE BELİRTİLEN ORTALAMA 1 302-929 Yazı İşleri Resmi Yazışma Kuralları ve Gelen-Giden Evrak Kayıt

Detaylı

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET ENVANTERİ. Fen Bilimleri. Enstitüsü. Fen Bilimleri.

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET ENVANTERİ. Fen Bilimleri. Enstitüsü. Fen Bilimleri. HİZMET ENVANTERİ SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN YARARLANANLAR HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ/YETKİLİ KURUMLARIN

Detaylı

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ AKSARAY TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET ENVANTERİ

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ AKSARAY TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET ENVANTERİ SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN YARARLANANLAR MERKEZİ İDARE TAŞRA BİRİMLERİ MAHALLİ İDARE DİĞER(ÖZEL

Detaylı

T.C. AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C. AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI işlemin GERÇEKLEŞTİRİLEBİLMESİ İÇİN YAPILMASI GEREKENLER İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Kontenjanların Belirlenmesi ve İlanı Anabilim Dalı Akademik Kurul Kararı,

Detaylı

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. Raporu biten personelin göreve başlama yazısının hazırlanması.

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. Raporu biten personelin göreve başlama yazısının hazırlanması. Sıhhi İzin Dönüşü 2 Raporu biten personelin göreve başlama yazısının hazırlanması. azırlanan üst yazıya Rektörlük Makamından gelen rapor olurunun ek yapılması. 3 2 azırlanan üst yazı ve ekinin kontrol

Detaylı

1.1. Fakülte Kurulu (FK) Üye Seçim Süreci

1.1. Fakülte Kurulu (FK) Üye Seçim Süreci Aşama 4 1.1. Fakülte Kurulu (FK) Üye Seçim Süreci Dekan Personel Birimi Öğretim Üyeleri ve Seçim Süreci Seçim yapmak üzere, İlgili öğretim üyeleri Dekan tarafından toplantıya davet edilir. 1. İlgili öğretim

Detaylı

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1 Lisansüstü Başvurular 2 Yabancı Uyruklu Lisansüstü Başvurular KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 1-ALES

Detaylı

ERBAA SAĞLIK YÜKSEKOKULU SATINALMA İŞ AKIŞ ŞEMASI

ERBAA SAĞLIK YÜKSEKOKULU SATINALMA İŞ AKIŞ ŞEMASI SATINALMA İŞ AKIŞ ŞEMASI GİRİŞ/BAŞLANGIÇ Yeni yılın ilk ayında Satın alma Onay ve Sayısı Alınır Satın Alma ve Muayene Kabul Komisyonu Oluşturulur İhtiyaç Duyulan Mal/Malzeme Komisyon tarafından belirlenir

Detaylı

Kamu Hizmet Standartları Tablosu

Kamu Hizmet Standartları Tablosu SIRA NO HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 YGS Sonucu Öğrenci Ön Kayıt / Kesin Kayıt İşlemleri İnternet Üzerinden http://ubs.cumhuriyet.edu.tr/index_onkayit_jsp.html.php

Detaylı

KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 9667197 22 Yeniden Öğrenci Kimlik Kartının Düzenlenmesi 1 9667197 201.03 Öğrenci Belgesi 600 9667197 239 Yeni Öğrenci Kaydı 200 (EK1) GÖREVLİ/YETKİLİ HİZMETİN SUNUM SÜRECİNDE 1 Fakülte Öğrencileri i ve

Detaylı

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET STANDARTLARI

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET STANDARTLARI GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET STANDARTLARI SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Akademik Personelin Görevlendirilmesi

Detaylı

KTÜ ARAKLI MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ SÜREÇLERİ

KTÜ ARAKLI MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ SÜREÇLERİ KTÜ ARAKLI MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ SÜREÇLERİ Bu Süreç İçerisinde Tanımlananlar; 4- AKADEMİK-İDARİ PERSONEL MAZERET- YILLIK İZİN ALMA SÜRECİ 5- AKADEMİK PERSONEL ALIMI İŞLEMLERİ SÜRECİ 6- EVRAK AKIŞI İŞLEMLERİ

Detaylı

Memur Bayram KARAKURT. Memur Bayram. Paraf Fakülte Sekreteri Nur SUSOY. İmza Dekan Prof.Dr.Sefa TARHAN

Memur Bayram KARAKURT. Memur Bayram. Paraf Fakülte Sekreteri Nur SUSOY. İmza Dekan Prof.Dr.Sefa TARHAN SGK İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ ŞEMASI (20.11.2015) Toplam Süre : gün 3 saat Gerektiğinde Evrak Kayıt ve Yazı İşleri Evrak Kayıt ve Yazı İşleri Evrak Kayıt ve Yazı İşleri 1 saat 1 saat 1 saat Personelin Fakültemize

Detaylı

Ömer Halisdemir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi

Ömer Halisdemir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Avans Kredi İşlemleri 55 dk Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Avans verilecek şahıs ya da kurumun tespiti yapılıp yönetim kurulu kararı alınır. Harcama belgesi tanzim edilir. Yapılacak harcama ya da ödemeye

Detaylı

Bütçe Hazırlık Çalışması

Bütçe Hazırlık Çalışması DOSYA NO : 90866454-11.1 Bütçe Hazırlık Çalışması İşlev İşlev Sorumlular Rektörlükçe haziran ayı içerisinde bütçe hazırlık çalışmasına ilişkin yazının Rektörlük Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Alt

Detaylı

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ HİZMET ENVANTERİ SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN YARARLANANLAR HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ/YETKİLİ KURUMLARIN

Detaylı

KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (EK1) 1 239 Yeni Öğrenci Kaydı MYO Öğrencileri 1Lise Diploması 26 Adet Fotoğraf 3Katkı (Harç) Öğrenci İşleri 1 Dakika 200 2 201.03 Öğrenci Belgesi mu 1Öğrenci Kimlik Kartı ile kişi beyanı Öğrenci İşleri

Detaylı

T.C. YALOVA ÜNİVERSİTESİ YALOVA MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ AKIŞ ŞEMALARI

T.C. YALOVA ÜNİVERSİTESİ YALOVA MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ AKIŞ ŞEMALARI T.C. YALOVA ÜNİVERSİTESİ YALOVA MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ AKIŞ ŞEMALARI Öğrenci hizmetleri birimi _ Yeni Kayıt İşlem Süreci Yalova Üniversitesi Önlisans Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği nin 5. maddesi Y.Ü.Rektörlüğü

Detaylı

HİZMETİN SUNUM SÜRECİNDE HİZMETTEN YARARLANANLAR BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER

HİZMETİN SUNUM SÜRECİNDE HİZMETTEN YARARLANANLAR BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER AMASYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK-1) SIRA NO 1 KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU.01 HİZMETİN ADI müze ilk kez kabul edilecek öğrenciler ile ilgili

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Turizm Fakültesi

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Turizm Fakültesi Bölüm Akademik Kurul Toplantısı İşlemleri Bölüm Akademik Kurul Toplantısı Bölüm Başkanlığı tarafından Bölüm Akademik Kurul Toplantısının gündemi, tarih, saat ve yeri üst yazı ile tüm öğretim elemanlarına

Detaylı

Öğrenci İşleri. 1-Dilekçe 2- Mazeret Belgesi. Bürosu. Öğrenci İşleri. Bürosu

Öğrenci İşleri. 1-Dilekçe 2- Mazeret Belgesi. Bürosu. Öğrenci İşleri. Bürosu Mazeret Sınav Başvurusu Sınav Sonuçlarına İtiraz Yatay Geçiş İşlemleri Transkrip Belgesi Öğrenci Belgesi SIRA NO MERKEZİ İDARE TAŞRA BİRİMLERİ MAHALLİ İDARE DİĞER (ÖZEL SEKTÖR VB.) BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU 4 76.01.02 Taşınmaz Tahsis, Devir, takas,satış ve Kiralama 1-1- 018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol 2- Taşınmaz Mal Yönetmeliği Daire Yapı İşleri ve Teknik İl Özel İdare, Belediye, Tapu Müdürlüğü

Detaylı

BİRİMİ: SARIGÖL MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (EK2) BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER

BİRİMİ: SARIGÖL MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (EK2) BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER SIRA NO HİZMETİN ADI BİRİMİ: SARIGÖL MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (EK2) BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRECİ (EN GEÇ) 1 İzin İşlemleri 1- İzin formu (Hastalık

Detaylı

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ HİZMETİN 1 302.11.02 Kayıt Dondurma Öğrencinin mazereti nedeniyle eğitimine ara verme isteği. İ.M.Ü Lisans Eğitim- 24. maddesi. Öğrenci 1- ÖİDB 2- (Mazeretin gerçekleştiği tarihten itibaren 30 gün içinde

Detaylı

KAMU HİZMET STANDARTLARI

KAMU HİZMET STANDARTLARI Sayfa 1/7 SİİRT ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 HİZMETİN ADI Öğrenci Kontenjan ve Koşulların Belirlenmesi BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER 1. Öğretim üyesi +

Detaylı

İlgili Personel Sağlık Merkezlerinden Aldığı İş Görmezlik Belgesini Dilekçeyle Bildirir. İş Görmezlik Belgesi Usul Yönünden İncelenir. Usule Uygun Mu?

İlgili Personel Sağlık Merkezlerinden Aldığı İş Görmezlik Belgesini Dilekçeyle Bildirir. İş Görmezlik Belgesi Usul Yönünden İncelenir. Usule Uygun Mu? İlgili Personel Sağlık Merkezlerinden Aldığı İş Görmezlik Belgesini Dilekçeyle Bildirir. İş Görmezlik Belgesi Usul Yönünden İncelenir. Usule Uygun Mu? İlgili Personele Bildirilir. İş Görmezlik Belgesi

Detaylı

HİZMETİN SUNUM SÜRECİNDE HİZMETTEN YARARLANANLAR BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER

HİZMETİN SUNUM SÜRECİNDE HİZMETTEN YARARLANANLAR BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 30..0 5 30.0.0 5 30.0 00 30.0.08 30.0.05 30.0 SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETTEN YARARLANANLAR BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER İLK BAŞVURU MAKAMI PARAF LİSTESİ

Detaylı

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET ENVANTERİ

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET ENVANTERİ HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ / YETKİLİ KURUMLARIN / BİRİMLERİN ADI SUNUM SÜRECİNDE SIRA NO KURUM KODU (81141161) STANDART DOSYA PLANI KODU ADI TANIMI DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN YARARLANANLAR

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNĐVERSĐTESĐ AKÇAKOCA MESLEK YÜKSEKOKULU HĐZMET ENVANTERĐ TABLOSU

T.C. DÜZCE ÜNĐVERSĐTESĐ AKÇAKOCA MESLEK YÜKSEKOKULU HĐZMET ENVANTERĐ TABLOSU ADI TANIMI DAYANDIĞI 01 300 Öğrenci Kimliği Değişikliği/Yenileme Kaybolan ya da kullanılamayan kimliğin yerine yeni kimlik çıkarılması 2) Hizmet Bedeli Dekontu - 02 301.03 Dikey Geçiş İşlemleri Öğrencinin

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU. Başvuruda İstenen Belgeler ve Süreçleri

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU. Başvuruda İstenen Belgeler ve Süreçleri CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU Sıra No Hizmetin Adı Başvuruda İstenen Belgeler ve Süreçleri Hizmetin Ortalama Tamamlanma Süresi Yüksek Öğretim

Detaylı

T.C. KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ Tosya Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

T.C. KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ Tosya Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU 903.05.00.00 903.02.00.00 903.07.00.00 Sıra No Standart Dosya Plan Kodu Hizmetin Adı Hizmetin Tanımı Hizmetin Dayandığı Mevzuatın Adı ve Madde No.su Hizmetten Yararlananlar Hizmeti Sunmakla Görevli/Yetkili

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI İŞLEM İÇİN GEREKLİ BELGELER İŞLEMİN GERÇEKLEŞTİRİLEBİLMESİ İÇİN YAPILMASI GEREKENLER HİZMETİN TAMAMLANMA

Detaylı

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU YILLIK İŞLEM SAYISI 2 903.03.01 Öğrenim durumundaki değişikliklerin intibak işlemleri Personelin öğrenimi bitirdiğine dair dilekçesi, diploma belgesi veya çıkış belgesinin aslı veya kurumca onaylı örneği.

Detaylı

EK-2 SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

EK-2 SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU EK-2 SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU HİZMETİN SIRA HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER TAMAMLANMA NO SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Öğrenci Kontenjan ve Koşulların Belirlenmesi

Detaylı

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1 Lisansüstü Başvurular 2 Yabancı Uyruklu Lisansüstü Başvurular 1-ALES

Detaylı

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi -KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU- SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Genel Evrak Gelen

Detaylı

Kamu Hizmet Envanteri Tablosu

Kamu Hizmet Envanteri Tablosu TC u Müdürlüğü SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN YARARLANANLAR CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER

Detaylı

T.C. AKSARAY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C. AKSARAY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU T.C. AKSARAY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU Sıra No HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRECİ (EN GEÇ) İLK MÜRACAAT SON MÜRACAAT 1. Öğrenci

Detaylı

ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜZİK ve SAHNE SANATLARI FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK-1)

ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜZİK ve SAHNE SANATLARI FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK-1) SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜZİK ve SAHNE SANATLARI FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK-1) HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN

Detaylı

İŞ AKIŞ ŞEMASI. Emeklilik isteğinin ve evrakların Rektörlüğe gönderilerek kişinin emekliliğe sevkinin teklif edilmesi

İŞ AKIŞ ŞEMASI. Emeklilik isteğinin ve evrakların Rektörlüğe gönderilerek kişinin emekliliğe sevkinin teklif edilmesi EMEKLİLİK İŞ AKIŞ ŞEMASI Emeklilik İşlemi Anabilim/Bilim Dalı Başkanlıklarından emekli olacak öğretim üyesi için emeklilik ile ilgili yazının Dekanlık Akademik Personel işlerine gelmesi Emeklilik için

Detaylı

EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİ SÜREÇ AKIŞ ŞEMASI. Adaylar formda istenen kişisel bilgileri doğru olarak girerek onay verirler.

EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİ SÜREÇ AKIŞ ŞEMASI. Adaylar formda istenen kişisel bilgileri doğru olarak girerek onay verirler. ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİ SÜREÇ AKIŞ ŞEMASI Enstitü, akademik takvimde belirtilen tarihte web sayfasında duyuru yaparak, başvuru formunu aktif hale getirir. Adaylar formda istenen kişisel bilgileri doğru olarak

Detaylı

Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İş Akış Şemaları: Göreve Başlama

Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İş Akış Şemaları: Göreve Başlama İş Akış Şemaları: Göreve Başlama DOSYA NO : 27668066-8.5 SORUMLULAR Naklen, Tayin, Geçici Görevlendirme Göreve Atama (Başlama) Evrakları Gelir (Hazırlanır). Evrak Kayıt Birimi Personel Kimlik Formu Mal

Detaylı

ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 HİZMETİN ADI İlk Kayıt İşlemleri (ÖSYM tarafından yerleştirilen öğrencilerin kaydı) 2 Yatay Geçiş Başvurusu BAŞVURUDA İSTENEN

Detaylı

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ DENİZCİLİK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ DENİZCİLİK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ DENİZCİLİK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA 1 Genel Evrak Gelen ve Giden Evrakların Kayıt Altına Alınması Sürekli Yapılıyor 2 Gelen Evrak Tüm Resmi Yazışmalar,

Detaylı