MOBİL SATIŞ MOBİL SATIŞ

Benzer belgeler
BİZ AKINSOFT uz. BİZ AKINSOFT uz

WOLVOX Mobil Satış PDA

AKINSOFT WOLVOX Mobil Satış PDA

AKINSOFT WOLVOX Mobil Server Yardım Dosyası

MİKTOP. Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi Mikro Yazılımevi A.Ş.

BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir.

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI

AKINSOFT Tarı Medika. Yardım Dosyası

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası

Demsilver Muhasebe Programı

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE

Kullanıcı Giriş Ekranı

GENEL BAKIŞ MOBILTECH

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : Tarih : Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT Wolvox ERP AKINSOFT İSTANBUL BÖLGE BAYİİ

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri

BİZ AKINSOFT uz. AKINSOFT olarak biz de varız demektir.

BİZ AKINSOFT uz. AKINSOFT; 15 m2 lik ofiste, Harddiski olmayan bilgisayarla, Hiç bir sermaye desteği almadan, 1995 Yılında Kuruldu.

BİZ AKINSOFT uz. BİZ AKINSOFT uz

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri

AKINSOFT Ticaret Odası. Yardım Dosyası

BİZ AKINSOFT uz. AKINSOFT; 15 m2 lik ofiste, Harddiski olmayan bilgisayarla, Hiç bir sermaye desteği almadan, 1995 Yılında Kuruldu.

BİZ AKINSOFT uz. AKINSOFT; 15 m2 lik ofiste, Harddiski olmayan bilgisayarla, Hiç bir sermaye desteği almadan, 1995 Yılında Kuruldu.

MOBETRA TEMEL ÖZELLİKLERİ

AKINSOFT Franchise Server 2 Yardım Dokümanı

İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat

ETA:Online Uygulamaları

AKINSOFT Çiftçi Koruma Yardım Dokümanı

Kasa Cari Stok. Fatura Çek/Senet Banka. İrsaliye Sipariş Fatura

Ticari Yazılım (ERP-MRP)

SYS Version Satış Yönetim Sistemi

Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım. Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü

Tel:

WOLVOX Veri Transfer. AKINSOFT WOLVOX Veri Transfer Yardım Dosyası. Doküman Versiyon :

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Yönetim Analizi ve Finansman Takibi modülü, firmanızın gerçekleşen hareketlerine göre çeşitli analizlerin ve raporların hazırlanmasını sağlamaktadır.

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri

BİZ AKINSOFT uz. BİZ AKINSOFT uz

BİZ AKINSOFT uz. BİZ AKINSOFT uz

MODÜLLER: CARİ KASA BANKA ÇEK/SENET STOK SATIN ALMA SATIŞ HIZLI SATIŞ

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz.

YORKA TİCARİ STARTER EĞİTİM DÖKÜMANI

Stoklarınız ile ilgili tüm hareket ve detaylara menüler arasında gezmeden ulaşabilirsiniz.

Mobil satış ve dağıtım sistemini kullanmanız için on neden:

TekSoft Ajanda Pro yazılımınızı bilgisayarınıza kurmak son derece kolaydır. Tek yapmanız gereken indirdiğiniz kurulum programını çalıştırmaktır.

ARMADA YENİLİKLER. SÜRÜM ġahġn. ARMADA YENİLİKLER 18/05/2015 (ver )

GİRİŞ KULLANIM KILAVUZU

Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak

KALFA MAĞAZA YÖNETİM PROGRAMI

MİKROTOP. Ticari Otomasyon Paketi Mikro Yazılımevi A.Ş.

İŞLETMEPRO İŞLETME PORTALI

AKINSOFT OfficeMessenger

AKINSOFT E-Ticaret. Yardım Dosyası. Copyright 2011 AKINSOFT. Sayfa 1. Doküman Versiyon : Tarih :

AKINSOFT WOLVOX Beyanname


Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi

Programa ilk girişte, öndeğer masaüstü seçimi yapabileceğiniz bir ekran karşınıza gelir. Program tarafından 6 adet öndeğer masa üstü önerilir:

Verimli İş Ortağınız... SICAK SATIŞ SKOR YAZILIM POLEN YAZILIM

Webdepo Uygulaması Son Kullanıcı Dokümanı

Sigorta Programı. Policede Müşteri bilgilerini detaylı olarak girebilirsiniz. her bir müşteriyi cari kart olarak algılar ve cari işlem yapabilirsiniz.

Yaşar Bilgi İşlem A.Ş yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim

Mobil Satış Dağıtım Sipariş Sistemleri / SAĞLADIĞI FAYDALAR

Parçalı fiyat değişim fişleri

Sizin başarınız için çalışıyorlar

Wolvox Web Entegrasyon. AKINSOFT Wolvox Web Entegrasyon Yardım Dosyası

Bilgi Teknolojileri ÜRETİM FİNANS SATIŞ RAPORLAMA.

Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi

KL Retail D-POS. Kullanıcı El Kitabı

WOLVOX ERP E-Business

08268 Muhasebe Teknik ve Ticari Yazılımlar. Genel Kavramlar

AKINSOFT ProKuaför. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : Tarih : Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

Banka. İrsaliye Sipariş

HESAPÇI. Küçük İşletmeler İçin Ticari Otomasyon Paketi Mikro Yazılımevi A.Ş.

RESTORAN Sistemi AKINSOFT BÖLGE BAYİ

Yaşar Bilgi İşlem A.Ş yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim

AKINSOFT Otel 4. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : Tarih : Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

Nebim Winner Kurumsal Fiyat Listesi

AKARYAKIT VARDİYA ALIMINDA, İLGİLİ VARDİYA TARİHİNDEKİ SATIŞ DETAY LİSTESİ EKRANINDA OTOMASYON İLE KARŞILAŞTIRILMASI YAPILIR.

rst yazılım E-RAPOR V

AKINSOFT Tahsilex. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : Tarih : Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

rst yazılım E-RAPOR V

MİKROSHOP. Mağaza Satış ve Yönetimi Mikro Yazılımevi A.Ş.

İş Hayatında Yeni Bir Start!

ONLINE MUHASEBE PROGRAMI

Global Menkul Değerler. Yeni Sanal Şube Kullanım Kılavuzu

WOLVOX ERP E-Business

Seri Numarası Takibi Destek Dökümanı

WOLVOX İşletme Defteri

İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın!

LOGO Perakende Modülü

DARA PLUS OTEL MODULU

BİZ AKINSOFT uz. AKINSOFT; 15 m2 lik ofiste, Harddiski olmayan bilgisayarla, Hiç bir sermaye desteği almadan, 1995 Yılında Kuruldu.

DEMSOFT Muhasebe Programı

Tiger Plus Ürün Fark Dokümanı

PERAKENDE SEKTÖRÜ İÇİN

CARİ KART KAYDI. Cariye Stok Fiyatı Atama; Cari kart kaydı ekranında bulunan. stok fiyat bilgisi bölümünden Alış ve Satış fiyatlarını

HIZLI SATIŞ MODÜLÜ. Kullanıcıya Sunduğu İmkânlar Nelerdir?

Her iki yöntemde de, istenildiği kadar fiş kaydı yapılarak el terminali (araç) içinde Stok miktarlarının istenilen değere ulaşması sağlanabilir.

PERAKENDE SATIŞ PROGRAMI Versiyon 1.0

Transkript:

MOBİL SATIŞ MOBİL SATIŞ Plasiyerlerinizin sıcak ve soğuk satışlarını yürütmelerine olanak sağlayan AKINSOFT un uzun yıllardan beridir tercih edilen ve içeriği itibariyle memnuniyet sağlayan yazılımlarından WOLVOX Mobil Satış vazgeçilmeziniz olacak. Windows C5 işletim sistemine sahip el terminallerinde kullanabileceğiniz Mobil Satış programı sahada çalışan plasiyerlerinizin iş yüklerini alıyor. İsterseniz online isterseniz offline olarak kullanabileceğiniz Mobil Satış programı online kullanımı ile uzun süreli iş gezilerinizde yaptığınız işlemlerin anlık olarak merkeze aktarılmasını sağlamaktadır.

Neler Yapabileceksiniz? Cari İşlemleri Sahada çalışan personelleriniz için yapılması gereken en önemli işlem doğru bir cari takibidir. Müşterilerinize anlık olarak yapabildiğiniz işlem sayısı arttıkça memnuniyet oranı da artacaktır. WOLVOX Mobil Satış programı sağladığı avantajlarla hem plasiyerlerinize hem de müşterilerinize kolay kullanım avantajlarını bir arada sunarken sonsuz memnuniyet sağlıyor. WOLVOX ERP programındaki carilerinizden faydalanabileceğiniz gibi yeni müşterileriniz için yeni cari kartı oluşturabilme imkanı. Kayıtlı olan carilerinizin iletişim, hesap bakiyeleri ve bir takım özel bilgilerine eriebilme imkanı. Carilerinize stok kartlarında belirttiğiniz fiyatlardan istediğinizden satış yapabilme imkanı. Kredi limiti berirterek belirtilen limit üstüne açık hesap satışı engelleme imkanı. Farklı döviz birimine göre cari takibi. Cariye özel iskonto oranı ve vade belirtebilme. Cari kartın üzerinden seri bir şekilde bakiye görüntüleme, hareket girişi, satış faturası, iade faturası, sipariş, giden ve gelen irsaliye düzenleme. Müşteri listesi alarak seri bir şekilde cari karta ulaşabilme. Cari hareket girişi yaparak tahsilat ve ödemeleri kaydederek tahsilat makbuzu yazdırabilme. Cari hareket raporu alarak müşteri hareketleriyle ilgili bilgi sahibi olabilme. Tahsilat raporu alarak cari bakiyelerini kolay bir şekilde kapatabilme. Cari kartlara özel plasiyer tanımlaması yaparak plasiyerlerinizin yanlızca kendi carilerine işlem yapmaları imkanı.

Stok ve Depo İşlemleri Ya satmak istediğiniz stok deponuzda yoksa! WOLVOX Mobil Satış programı ile olmayan stoğunuzu satma sorununuz ortadan kalkıyor. Aracınıza gitmeden aracınızdaki ürün miktarlarını kontrol edebilir, ürünlerin fiyatları konusunda bilgiler verebilirsiniz. WOLVOX ERP programında kayıtlı olan stoklarınızı aktararak satış yapabilir, sipariş alabilir veya irsaliye düzenleyebilirsiniz. Kayıtlı olmayan stoklarınızı el terminali üzerinden kaydedebilirsiniz. Stok fiyat kontrolü yaparak müşterilerinizi bilgilendirebilirsiniz. Ürünün cariye en son satılan fiyatını kontrol ederek aynı fiyatın aktarılmasını sağlayabilirsiniz. Depo durum raporları sayesinde aracınızda bulunan toplam ürün miktarlarını kontrol edebilirsiniz. Depo transfer işlemleri sayesinde iki farklı araç arası veya araca ilk ürün yüklerken gerçek depodan araç depoya ürün transferi işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Plasiyerlere depo yetkisi vererek sadece kendi depolarındaki stokları görüntülemelerini sağlayabilirsiniz. Varsayılan depo seçerek yapılan işlemlerin depo seçmediğiniz sürece aynı depodan yürümesini sağlayabilirsiniz. Stok kartına tanımladığınız ilk 4 fiyatın Mobil Cihazınıza aktarılarak diğer fiyat seçeneklerinden de faydalanılmasını sağlayabilirsiniz. Stok sayım ekranı sayesinde deponuzdaki stok miktarının sayımını gerçekleştirebilir, WOLVOX ERP programına aktarımını yaparak gerçek stok miktarları ile programdaki miktarları eşitleyebilirsiniz. Asortili stoklarınızın asorti detaylarını kullanarak işlem yapılabilmesini sağlayabilirsiniz.

Sipariş/İrsaliye İşlemleri Deponuzda olmayan ürünler için sipariş alarak anlık olarak merkeze gönderip siz daha iş yerinize dönmeden ürünlerin hazır olmasını sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda anlık olarak düzenlemeniz gereken irsaliyeleri de oluşturup çıktılarını alarak yolda karşılaşacağınız risklere karşı önlemler alabilirsiniz. Müşterilerinizden aldığınız siparişleri, giden ve gelen irsaliyeleri kaydedebilirsiniz. Bluetooth üzerinden haberleştireceğiniz araç yazıcıları sayesinde sipariş ve irsaliye çıktısı alabilirsiniz. Sipariş ve irsaliye üzerinde cari ile ilgili detaylara erişip üzerinde düzenlemeler yapabilirsiniz. İşlemlerin hangi depolara yansıyacağını belirleyebilir, depo değişikliği yapabilirsiniz. Dövizli sipariş ve irsaliye oluşturabilirsiniz. Sipariş ve irsaliye listesi alarak düzenlediğiniz evraklarla ilgli bilgiler alabilir, kayıtları tekrar açıp üzerlerinde düzenlemeler yapabilirsiniz.

Plasiyer ve Rota İşlemleri Hangi plasiyeriniz hangi müşterinizi ziyaret etmeli? Neresi nereye daha yakındır? En doğru yol güzergahı nasıl olmalı? Tüm bu sorularınızın yanıtını WOLVOX ERP programından oluşturacağınız rota grupları ile kolaylıkla belirleyebilirsiniz. Plasiyerlerinize belli rotalar vererek planlamanızın sağlıklı yürümesini sağlayabilirsiniz. Programı kullanacak tüm plasiyerlerinize yetki ksıtlaması yaparak sadece belirttiğiniz işlemleri yapmalarına izin verebilirsiniz. Plasiyerlerin kayıtları görme ve düzenleme yetkilerini ayrı ayrı belirleyebilirsiniz. Plasiyerlerin göreceği cari ve depoları belirleyerek sadece kendi carilerine işlem yapmalarını sağlayabilirsiniz. Plasiyerlerinize prim oranı belirleyerek yaptıkları satış veya tahsilatlardan prim almalarını sağlayabilirsiniz. Cari kartlarınıza rota grubu girerek plasiyerlerinizin bu rota grubuna göre hareket etmelerini sağlayabilirsiniz. Rota kontrol sistemi sayesinde plasiyerlerinizin müşteri barkodları üzerinden kaç saat ziyarette bulunduklarını takip edebilirsiniz.

Çek/Senet İşlemleri Müşterilerinizden aldığınız çek/senetlerin girişini yaparak bakiyelerine işlemesini sağlayabilirsiniz. Çek/senetle ilgili vade, evrak no, asıl borçlu, banka gibi detayları kaydederek çıktısını alabilirsiniz. Dövizli çek girişi yapabilirsiniz. Çek/senet listesinden faydalanarak kaydettiğiniz çek/senetler hakkında dökümler alabilirsiniz.

Fatura İşlemleri Müşterilerinize yaptığınız sıcak satışlarınız için fatura düzenleyerek müşteri işlemlerini anında tamamlayabilirsiniz. Aynı zamanda tahsilat işlemlerini de gerçekleştirerek ikinci kez ziyareti engelleyebilir, aracınızdan anlık satışın keyfini çıkarabilirsiniz. Alış, satış ve iade faturalarınızı düzenleyebilirsiniz. Fatura üzerinde cari ile ilgili detaylara erişip üzerinde düzenlemeler yapabilirsiniz. İşlemlerin hangi depolara yansıyacağını belirleyebilir, depo değişikliği yapabilirsiniz. Dövizli fatura oluşturabilirsiniz. Fatura üzerinde iskonto uygulayabilir, cariye özel fiyat seçebilirsiniz. Kapalı fatura düzenleyerek satışı gerçekleştirdiğiniz anda tahsilatı da yapabilirsiniz. Bluetooth üzerinden haberleştireceğiniz araç yazıcıları sayesinde fatura ve tahsilat makbuzu çıktısı alabilirsiniz. Fatura listesi alarak düzenlediğiniz faturaların detayları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Referanslarımızdan Bazıları

PR_WHO7_2014_1