Telefon: Faks :

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Telefon: Faks :"

Transkript

1 Sayın Spradon Quartz Kat Malikleri Öncelikle dairelerinizin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek başlamak isteriz. Eğer henüz dairenize taşınmamışsanız sizler de yönetim ofisimizle irtibat kurabilir ve taşınma tarihinizi bildirerek dairenize taşınabilirsiniz. Sitemiz sizlerin de bildiği gibi, dört ada (217, 561, 563 ve 564) üzerine kurulmuştur. Bu adalarda bulunan; AA1, AA2, AB1, AB2, AC1, AC2, AD1, AD2, AE1, AE2, B1, B2, C1, C2, D1, D2, D3, E1, E2, F1 ve F2 blokların tamamında bulunan adet bağımsız bölüm bir Toplu Yapı sınırı ile birleştirilmiş olup bir bütün olarak yönetilecektir. Tapu Müdürlüğünde bulunan ve sitemiz yönetim esaslarını belirleyen yönetim planımızın Geçici Yönetim başlıklı bölümünden; işbu Yönetim Planında Anataşınmaz Genel Kurulu ile Anataşınmaz Yönetim Kurulu için öngörülmüş bulunan tüm hak, görev ve yetkiler, SPRADON QUARTZ EVLERİ Kuzu Toplu Konut İnşaat Ltd. Şti ve Emlak Konut G.Y.O. A.Ş. nın oluşturduğu bir kurula verilmiştir. Bu yönetim kurulunun 2 asil 1 yedek üyesi Kuzu Toplu Konut İnşaat Ltd. Şti nin atayacağı, 3 asil 1 yedek üyesi de Emlak Konut G.Y.O. A.Ş. nın atayacağı toplam 5 kişiden oluşacaktır. Yönetim hizmetleri bu kurul vasıtası ile yerine getirilecektir. Ancak ilk yönetim, bu Yönetim Planının tapuya verilmesini izleyen tarihten itibaren 10 yıl devam edecektir. Geçici Yönetim süresince işbu Yönetim Planında Anataşınmaz Genel Kurulu ve Anataşınmaz Yönetim Kuruluna ilişkin görevleri toplam 5 kişiden oluşan kurul yürütür. Geçici Yönetim Kurulu, bir sözleşme ile yönetim hizmetlerinin yürütülmesini tamamen veya kısmen birbirini izleyecek belli sürelerle bir tüzel kişiye yaptırabilir... Ve Kat Mülkiyeti Kanunu ndan alınan yetkiye dayanarak, T.C. Başbakanlık TOKİ İştiraki Emlak Konut G.Y.O. A.Ş tarih ve sayılı yazısı ile Sn. Metin TEKİN, Sn. Mustafa AŞIKKUTLU, ve Sn. Semih TOSUN un, Kuzu Toplu Konut İnşaat Ltd. Şti. ise tarih ve 14 nolu kararı ile Sn. Akın Bedreddin AKINAY ve Sn. Mehmet Şakir KAYA nın Yönetim Kurulu Üyeliklerine atadığını bildirmişlerdir.

2 Atanan Yönetim Kurulu yaptığı ilk toplantıda görev bölümü yaparak Yönetim Kurulu Başkanlığının Sn. Akın Bedreddin AKINAY, Başkan Vekilliğinin ise Sn. Metin TEKİN tarafından sürdürülmesine karar vermiştir. Yönetim Kurulumuzun tarihli toplantısında ise, - 1 Nisan 2011 tarihinden itibaren sitemizde yönetim hizmetlerinin (Muhasebe, Hukuk, Halkla İlişkiler) E-Yönetici Ltd. Şti tarafından verilmesine, - Sitemiz sosyal tesislerinin profesyonel bir işletmeci eli ile işletilmesine, bu konuda teklifler toplanmasına, uygun olan firmaya verilmesine, - Sosyal tesislerin işletimi ile ilgili personel maliyetlerinin daireler arasında eşit olarak, diğer giderlerin ise arsa payına göre paylaştırılarak işletme projesi içerisinde yer almasına, - Sitemizde Nisan 2011 Aralık 2011 dönemi için geçerli olacak ve ayda ,00 TL gelir elde edecek ekli işletme projesinin kabulüne, - Sitemiz ortak alan elektrik, su, doğalgaz ve su abonelikleri - güvence bedellerinin ödenebilmesi ve site demirbaşlarımızın alınabilmesi için satış işlemi yapılmış dairelerden sahip oldukları arsa paylarına göre ve bir kereye mahsus olmak üzere toplam ,00 TL Demirbaş ve Yatırım Avansı alınmasına, - Satış işlemi yapılan dairelerin Demirbaş ve Yatırım avanslarını en geç 2011 yılı Nisan ayı sonuna kadar ödenmesine, bu tarihten sonra satış işlemi yapılacak olan daireler için ise satış işlemini takip eden ay sonuna kadar bu tutarların tahsil edilmesine, - Aidat ve diğer ödemelerin (ısınma, sıcak - soğuk su v.b.) her ayın en geç 25 ine kadar yapılmasına, ödemede gecikilen günler hesabıyla aylık % 5 gecikme cezası uygulanmasına, - Sitemizde Güvenlik hizmetlerinin firmalardan hizmet alımı yolu ile verilmesine, - Sitemizde temizlik hizmetlerinin, site yönetimimiz tarafından site görevlisi statüsünde istihdam edilecek görevlilerle verilmesine, - Sitemizde görev yapacak teknik personelin sitemiz adına istihdam edilmesine, - Yönetim Planımıza göre yapılması gereken Ada Kat Malikleri Kurulu toplantılarının ilkinin sitemizin yeni yerleşime açılıyor olması ve henüz yeterli doluluğa ulaşılmamış olması nedenleriyle, Mayıs 2012 ayında yapılmasına, Kararları alınmıştır.

3 Bu kararların sizlere duyurulması ve her bir karar ve uygulaması hakkında bilgilendirilmeniz amacıyla bu metin kaleme alınmıştır. 1 Nisan 2011 tarihinden itibaren sitemizde yönetim hizmetlerinin (Muhasebe, Hukuk, Halkla İlişkiler) E-Yönetici Ltd. Şti tarafından verilmesine, Şirketimiz, 1992 yılından bu yana yönetim hizmetlerinde edindiği tecrübe ile sitenizde muhasebe, hukuk ve halkla ilişkiler hizmetlerini yürütecektir. Bu hizmetin verilmesi sırasında Hukuka uygunluk, Güvenilirlik ve Şeffaflık vazgeçmeyeceğimiz ilkelerimiz olacaktır. Şirketimiz tarafından yönetimi üstlenilen projelerin büyüklükleri (kapalı alan m2 leri) ve yönetimi üstlenilen projelerin bütçeleri toplamı ile ilgili bilgiler aşağıda bilginize sunulmuştur. KAPALI ALANLAR TOPLAMI ŞİRKETİMİZ TARAFINDAN YÖNETİLEN PROJELERİN BÜTÇELERİ TOPLAMI 2009 YILI m ,00 TL 2010 YILI m ,00 TL Şirketimiz personeli, E1 blok altında yer alan ve Site Yönetimi olarak planlanan ofiste sizlere hizmet verecektir. Site yönetimimize ve numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz. Site yönetim faaliyetlerimiz ile ilgili tüm bilgilere internet sayfasındaki Site Yönetimi linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bu sayfadan kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yapmanız halinde dairenize ve bulunduğunuz bloğa ilişkin tüm bilgilere ulaşmanız mümkün olacaktır. Site yönetimi linkine tıkladığınızda açılan sayfadaki Kullanıcı adınız yerine Türkçe karakterlerle adınızın ilk harfini ve boşluk bırakmadan soyadınızı, şifreniz yerine 0000 rakamlarını girdiğinizde, daireniz için tanımlı sayfaya erişiminiz sağlanacaktır. Daha sonra Kullanıcı adınızı ve Şifrenizi internet sayfamızdan değiştiriniz. Bu bilgilendirme yazısı ekinde sizlere ulaştırılan Kişisel Bilgi Formlarını eksiksiz olarak doldurarak site yönetim ofisimize ulaştırmanız, sizlerle düzenli ve süratli olarak iletişim kurabilmemiz ve her konuda bilgilendirilebilmeniz için önemlidir. Bilgi formlarında telefon bilgilerinizin yanı sıra acil durumda haber verilebilecek bir yakınınıza ait telefon ve iletişim bilgilerini de yönetimle paylaşmanızı rica ederiz.

4 Sitemiz sosyal tesislerinin profesyonel bir işletmeci eli ile işletilmesine, bu konuda teklifler toplanmasına, uygun olan firmaya verilmesine, Sitemizde 4 ayrı adada bulunan açık havuzlar ve tüm sitenin ortak alanı olarak tüm siteye hizmet verecek olan kapalı havuz ve spor tesisimizin profesyonel bir işletmeci eli ile işletilmesinin sitemiz sakinlerine daha iyi ve sürekli aynı kalitede hizmet verilebilmesi için kaçınılmaz olduğunu düşünen Yönetim Kurulumuz, tüm bağımsız bölümlerin sosyal tesislerden ayrıca ücret karşılığı abone olmalarına gerek olmadan yararlanabilmelerine karar vermiştir. Bu konuda açık havuzların bakımı ve havuz suyu şartlandırmalarını, gerekli kimyevi ve sıhhi analizleri üstlenerek kullanıma hazır halde bulundurulması işi ile, kapalı spor tesisinin donanım ve ekipmanlarını temin ederek gerekli mobilya ve dekorasyon işlerini de üstlenerek, kendi istihdam edeceği uzman personelle işletmeyi üstlenecek firmalarla görüşmeler ve teklif alma süreci devam etmektedir. Yönetim Kurulumuz sosyal tesislerin Mayıs ayı içinde faal hale getirilmesi hedefi ile çalışmalarını sürdürmektedir. Sosyal tesislerin işletimi ile ilgili personel maliyetlerinin daireler arasında eşit olarak, diğer giderlerin ise arsa payına göre paylaştırılarak işletme projesi içerisinde yer almasına, Kat Mülkiyeti Kanunu ve Yönetim Planımız ilgili hükümlerine göre tüm personel harcamalarının bağımsız bölümler arasında eşit olarak, diğer harcamaların ise arsa payı oranlarında paylaşılması gerekmektedir. Bu nedenle, spor tesislerimizin ve yüzme havuzlarımızın tahmini personel ve işletme giderleri de bu kurala göre daireler arasında paylaştırılacaktır. Sosyal tesislerin işletmecisinin belirlenmesini takiben sosyal tesislerimizin kullanımına ilişkin kural ve uygulamalar sizlerle ayrıca paylaşılacaktır. Sitemizde Nisan 2011 Aralık 2011 dönemi için geçerli olacak ve ayda ,00 TL gelir elde edecek ekli işletme projesinin kabulüne, Sitemiz yönetim planı işletme projelerinin Ocak-Aralık dönemlerini kapsayacak şekilde yapılmasını öngördüğünden, bu ilk işletme projemiz de Nisan 2011 Aralık 2011 tarihleri arasını kapsayacak şekilde ve 9 aylık olarak yapılmıştır.

5 Ocak 2012 tarihinden itibaren geçerli olacak olan yeni işletme projemiz bu ilk dokuz aylık gerçekleşmeler de göz önüne alınarak yapılacaktır. Yönetim Kurulumuz tarafından kabul edilen ve 9 ay boyunca aylık ,00 TL gelir elde edilerek karşılanılması düşünülen giderler ve bu giderlerin bağımsız bölümler arasındaki paylaşım şeklini gösterir tablo aşağıda bilginize sunulmuştur. Nisan 2011 Aralık 2011 Dönemi İşletme Projesi. GİDERLER PAYLAŞIM ŞEKLİ EŞİT ARSA PAYINA GÖRE PAYLAŞIMA ESAS ARSA PAYI DAİRELER 1045 TOPLU YAPI GİDERLERİ TOPLAM ,00 TL ,00 TL Yönetim Personeli Giderleri ,00 TL Yönetim Ofisi Giderleri ,00 TL Yönetim Hizmet Ücreti (Muhasebe, Hukuk ve Halkla ,00 TL Su ,00 TL Ortak Elektrik ,00 TL Doğal Gaz Mazot (Jeneratör İçin) ,00 TL Teknik Personel Giderleri ,00 TL Mekanik ve Elektrik Periyodik Bakımlar ,00 TL Asansör Periyodik Bakım Servisleri Bina Bakım ve Onarım ,00 TL Sarf Malzemeler ve Tamirler 9.000,00 TL Yedek parçalar 4.500,00 TL Havuz Bakımı (Açık Havuzlar İçin) Teknik Atölye v.s. Giderler 9.000,00 TL Temizlik Hizmet Personel Giderleri ,00 TL Temizlik Sarf ve Ekipman Gideri ,00 TL Bahçe Bakım Personel Giderleri Bahçe Sulama Giderleri ,00 TL Bahçe Bakım Giderleri ( Genel İlaçlama dahil) Güvenlik Hizmet Giderleri ,00 TL Sosyal Tesis Personel ,00 TL Sosyal Tesis Harcamaları ,00 TL Sigorta Giderleri Noter, Posta ve Hukuki Giderler ,00 TL Küçük Demirbaş Giderleri 9.000,00 TL Öngörülmeyen 9.000,00 TL Yedek Akçe Fonu ,00 TL

6 GELİRLER: ADA BLOK NO DAİRE ADEDİ TOPLAM AİDAT 217 AA ,00 TL AA ,00 TL AB ,00 TL AB ,00 TL B ,00 TL B ,00 TL Toplam ,00 TL 561 AC ,00 TL AC ,00 TL AD ,00 TL AD ,00 TL AE ,00 TL AE ,00 TL C ,00 TL C ,00 TL Toplam ,00 TL 563 D ,00 TL D ,00 TL D ,00 TL F ,00 TL F ,00 TL Toplam ,00 TL E ,00 TL 564 E ,00 TL Toplam ,00 TL Genel Toplam ,00 TL Dairelerin ödemeleri gereken aidat miktarları ekte ayrıca verilmiştir. Yukarıdaki tabloda yer alan harcama kalemlerinin tahmini tutarları oluşturulurken; EŞİT PAYLI GİDERLER: Sitemiz eşit paylı giderleri personel harcamaları ve yönetim hizmet bedeli oluşturmaktadır. Bu fasıl altında yer alan sitemizde çalışacak personel planlaması sırasında;

7 Sitemizde bir idari müdür, bir teknik müdür, bir muhasebe personeli, bir halkla ilişkiler personeli, dokuz teknik personel (6 mekanik, 2 elektrik ve 1 elektronik), 23 güvenlik görevlisi, 16 temizlik görevlisi, 4 dam vinç operatörü (dış cam temizliği için) görevlendirileceği ayrıca hukuk ile ilgili olarak işlemlerin Şirketimiz merkezinde ve/veya yönetim ofisinde şirket personelimiz tarafından yürütüleceği öngörülmüştür. Sosyal tesis işletimi için servis elemanları (açık havuzlarda ve cafe de görev yapacak olanlar) hariç bir kısmı part-time çalışacak 15 personelin görev yapacağı öngörülmektedir. Sosyal tesisin en geç Haziran ayından itibaren işletmeye alınacağı öngörüldüğünden bu fasıldaki giderlerin Haziran 2011 Aralık 2011 tarihleri arasındaki 7 aylık maliyeti hesaplanarak ( ,00 TL) işletme projesine konulmuştur bağımsız bölümden oluşan sitemizde görev yapacak personel sayısının 70 kişi civarında olacağı öngörülmüştür. Bu personel sitemizin doluluk oranları da göz önüne alınarak istihdam edilecektir. 9 aylık dönem içerisinde Eşit Paylı Giderler için her bir dairenin büyüklüğüne bakılmaksızın ödemesi gereken Eşit Paylı Katılım miktarı aylık 131,70 TL olarak hesaplanmıştır. ARSA PAYLI GİDERLER: Sitemiz ortak alan aboneliklerine gelecek olan elektrik giderleri için toplamda ,00 TL, su gideri için ise ,00 TL tutarında bir gider oluşacağı tahmin edilmiştir. Sitemizde tüketilecek olan doğalgaz için işletme projemizde bir miktar öngörülmemiştir. Binalarımızın merkezi ısınma sistemi ile ilgili doğalgaz harcamaları, 14 Nisan 2008 tarihli Resmi Gazete de yayınlanan ilgili yönetmeliğe uygun olarak her blok için ayrı ayrı daireler arasında paylaştırılacaktır. Daireniz için ödemeniz gereken ve tüketiminize bağlı olarak değişen miktardaki soğuk su, sıcak su ve ısınma bedelleri hazırlanacak olan Kişisel Enerji Bildirimleri ile sizlere duyurulacak ve bu tutarları aidatlarınızın dışında ayrıca ödemeniz istenilecektir. Sitemizde bulunan jeneratörlerimizin 9 aylık dönemde toplam ,00 TL tutarında yakıta ihtiyacı olacağı öngörülmüş ve buna göre bütçelenmiştir. Asansörlerimize ilk yıl için bir periyodik bakım ücreti ödenmeyeceği için işletme projemize bu fasıl için bir miktar öngörülmemiştir. Sitemizde bulunan kamera sistemleri, daireler arası haberleşme sistemleri, kalorimetrelerin okunmasına ilişkin sistemler, kazan dairelerimizde bulunan 150 nin üzerindeki ısıtma kazanları, pompalar, hidraforlar ve benzeri donanımın periyodik bakım anlaşmaları ve bu hizmetler için ödenecek olan ücretler için 9 aylık dönem için ,00 TL tutarında tahmini bir gider olacağı öngörülmüştür.

8 Sitemiz peyzajının bakım hizmetleri için ilk yıl site yönetimi olarak bir ücret ödenmeyecektir. Ancak sulama ve diğer gider kalemleri sitemiz yönetimince karşılanacağından, 9 aylık dönemde toplam ,00 TL tutarında bir gider kalemi işletme projemizde bütçelenmiştir. Sosyal tesis işletme giderlerinin bir şirket eli ile sürdürülmesi işinin personel dışında kalan 7 aylık maliyetinin ,00 TL olacağı öngörülerek bu rakam işletme projemize konulmuştur. Noter, posta ve diğer hukuki işlemler için aylık 2.000,00 TL tutarında bir gider, öngörülemeyen giderler için aylık 1.000,00 TL ve yedek akçe olarak ise 9 aylık dönem için ,00 TL tutarında bir miktar belirlenmiştir. Böylece 9 aylık dönem içerisinde arsa paylı giderlerimiz toplamı ,00 TL olmuştur. Bağımsız bölümlerin sahip oldukları beher arsa payı için Arsa Paylı Giderlere mahsuben ödemeleri gereken tutar hisse başına TL/Ay olarak hesaplanmıştır. Sitemiz ortak alan elektrik, su, doğalgaz ve su abonelikleri - güvence bedellerinin ödenebilmesi ve site demirbaşlarımızın alınabilmesi için satış işlemi yapılmış dairelerden sahip oldukları arsa paylarına göre ve bir kereye mahsus olmak üzere toplam ,00 TL Demirbaş ve Yatırım Avansı alınmasına, Yeni yerleşime açılan tüm sitelerde olduğu gibi Spradon Quartz projesinde de ortak alanlarla ilgili elektrik, su ve doğalgaz abonelik işlemlerinin yapılması ve güvence bedellerinin yatırılabilmesi için ve site demirbaşlarının alınabilmesi için tüm dairelerden bir defaya mahsus Demirbaş ve Yatırım Avansı toplanması gerekmektedir. Bu harcamaları karşılayabilmek için toplanmasına karar verilen ,00 TL nin arsa paylarına göre daireler arasında paylaştırılması sonucunda dairelerin ödemesi gereken tutarlar ekli listelerde listelenmiştir. Satış işlemi yapılan dairelerin Demirbaş ve Yatırım avanslarını en geç 2011 yılı Nisan ayı sonuna kadar ödenmesine, bu tarihten sonra satış işlemi yapılacak olan daireler için ise satış işlemini takip eden ay sonuna kadar bu tutarların tahsil edilmesine, Listelenen bu demirbaş avanslarının en geç 30 Nisan 2011 tarihine kadar ödenmesi gerekmektedir. Henüz satış işlemi yapılmamış dairelerin ise bu Demirbaş ve Yatırım Avanslarını satış işlemini takip eden ayın sonuna kadar yapmaları gerekmektedir.

9 Satış işlemini takiben site yönetimimiz gerekli borçlandırma işlemlerini yaparak yeni daire sahiplerinden de bu avansları tahsil edecektir. Aidat ve diğer ödemelerin (ısınma, sıcak - soğuk su v.b.) her ayın en geç 25 ine kadar yapılmasına, ödemede gecikilen günler hesabıyla aylık % 5 gecikme cezası uygulanmasına, Takdir edersiniz ki, sizlere verilecek olan hizmetlerin aksamaksızın sürdürülebilmesi, ödemelerin zamanında ve aksatılmaksızın yapılması ile mümkün olabilecektir. Hem bu nedenle hem de tüm ödemelerini zamanında ve gecikmeksizin yapan malik ve sakinlerimizin haklarının korunabilmesi için, Kat Mülkiyeti Kanunu ve Yönetim Planımızın öngördüğü şekliyle ödemesini geciktirenlere günler hesabıyla aylık % 5 gecikme zammı uygulanacaktır. Sitemizde asla elden para tahsilatı yapılmayacaktır. Site yönetimine ödemeniz gereken tüm ödemelerinizi (avans, aidat, soğuk ve sıcak su paraları ile ısınma bedellerini v.b.) SPRADON QUARTZ SİTE YÖNETİMİ adına Yapı Kredi Bankası Bahçeşehir Şubesinde açılmış olan numaralı ve IBAN: TR IBAN lı hesap numarasına yatırınız. Ödemelerinizi yaparken blok ve daire numaralarınızı mutlaka belirtmeniz gerekmektedir. Sitemizde Güvenlik hizmetlerinin firmalardan hizmet alımı yolu ile verilmesine, 5188 sayılı Özel Güvenlik Kanunu gereği sitemizde Özel Güvenlik Görevlisi çalıştırılması için gerekli izin belgelerinin alınabilmesi amacıyla, gerekli yasal müracaatlar yapılmıştır. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube personeli sitemize gelerek gerekli inceleme ve tespitlerde bulunmuştur. İzin alma sürecimiz devam etmektedir. İzin alma sürecimizin tamamlanmasını takiben sitemize hizmet verecek olan güvenlik firması belirlenerek güvenlik hizmetlerimizin verilmesine başlanılacaktır. Sitemizde temizlik hizmetlerinin, site yönetimimiz tarafından site görevlisi statüsünde istihdam edilecek görevlilerle verilmesine, Site yönetimi adına istihdam edilen personel ile temizlik hizmeti verilmesi durumunda, bu personel için Gelir Vergisi Kanunu ndaki istisnalardan yararlanarak Gelir Vergisi ödenmeyeceği,ayrıca personel için bir KDV de ödenmeyeceğinden, bu yöntemin toplamda yaklaşık % 35 civarında daha tasarruflu

10 olması nedeniyle temizlik hizmetlerinin sitemiz adına istihdam edilen personel ile verilmesine karar verilmiştir. Sitemizde görev yapacak teknik personelin sitemiz adına istihdam edilmesine, Sitemizde dokuz adet teknik personel istihdam edilmesi gerekmektedir. Bu personelin de site yönetimi adına istihdam edilerek, KDV ödenmemesi ve Sitemizde bulunan 14 adet apartman görevlisi konutunun dört beş adedinin istihdam edeceğimiz personele tahsisi ile personelin veriminin ve işveren bağlılığının arttırılması ve özellikle acil durumlarda olası arızalara acilen müdahale edebilecek personelin el altında bulunması hedeflenmektedir. Personele tahsis edilmeyen konutlar ise kiraya verilerek site giderlerinin en azından bir kısmının karşılanması düşünülmektedir. Yönetim Planımıza göre yapılması gereken Ada Kat Malikleri Kurulu toplantılarının ilkinin sitemizin yeni yerleşime açılıyor olması ve henüz yeterli doluluğa ulaşılmamış olması nedenleriyle, Mayıs 2012 ayında yapılmasına, Sitemiz Yönetim Kurulu sitemizin henüz yeni yerleşime açılmış olacağı ve sitemizdeki doluluk oranlarını göz önüne alarak Ada Kat Malikleri Kurullarının Mayıs 2012 ayında yapılmasına karar vermiştir. Bu toplantılar öncesi geçtiğimiz yıla ilişkin faaliyet raporları hazırlanarak tüm kat maliklerimize ulaştırılacak ve en az 15 gün öncesinden duyurularak her adada Kat Malikleri Kurulları düzenlenecektir. Spradon Quartz sakin ve maliklerinin arzu ettiği yüksek yaşam standardını sağlamak için, tüm yönetim ekibi olarak çaba göstereceğimizi bilmenizi ister, gözlem ve yapıcı eleştirilerinizi bizlerle paylaşmanızı rica ederim. Saygılarımla, A. Bedreddin AKINAY Yönetim Kurulu Başkanı Ek : E-Yönetici İnternet ve Bilgilendirme Sistemi Tanıtımı

11 E-YÖNETİCİ İNTERNET SİTESİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİ ya da internet adresinden, malik ve sakinler, kendilerine verilmiş olan kullanıcı bilgileri ve şifreleri ile sisteme giriş yapabilirler. E-Yönetici tarafından yapılan işlemler aynı anda internet sitesine yansımaktadır. Giriş yaptıktan sonra kullanıcılar üst taraftaki menüyü kullanarak ilgili sayfalara geçiş yapabilirler. Bilgilendirme İlk açılış sayfası olan Bilgilendirme bölümünden yönetiminizle ilgili karar ve duyuruları takip edebilir; dönemsel enerji kullanım ve borçlandırma tablolarını inceleyebilir, yönetiminize ait su, doğalgaz gibi kaynaklardaki değişimleri ve son durumlarını ve yönetiminize ilişkin sistemde kayıtlı olan diğer bilgileri (banka hesapları, abone numaraları vb.) görebilirsiniz.

12 Yine aynı sayfadan E-Yönetici sistemine ilişkin memnuniyet durumunuzu bizlerle paylaşabilir, sorun gördüğünüz durumları iletebilirsiniz. Yönetiminize ilişkin alınacak bazı kararlarda (kurulacak yeni sistemlerde veya tadilat işlemlerinde vb.) Bilgilendirme sayfasında yer alacak ankete katılarak görüşünüzü iletebilirsiniz. Aktif Borçlarım Tüm Borçlarım Aktif Borçlarım sayfasında, önümüzdeki 1 ay içinde ödenmesi gereken borç bilgilerinizi görebilirsiniz. Eğer borcunuzun tarihi geçmiş ise ve gecikme cezası işlemiş ise günlük olarak hesaplanan- gecikme cezası tutarını da öğrenebilirsiniz. Tüm Borçlarım sayfası da Aktif Borçlarım sayfasına benzer şekilde işlemekte farklı olarak 1 ay sınırı olmadan, dönem içindeki tüm borçlandırmalarınız listelenmektedir. Güncel Ödemelerim Tüm Ödemelerim Güncel Ödemelerim bağlantısına tıklandığında gelen sayfada son 3 ay içerisinde yapmış olduğunuz ödemeleri ve varsa eğer bu ödemelerden tahsil edilen gecikme cezası tutarlarını görebilirsiniz. Tüm Ödemelerim sayfasında 3 ay sınırı olmadan yapmış olduğunuz tüm ödemeler listelenmektedir. Kişisel Bilgilerim Bu sayfada, sistemde size ilişkin kayıtlı verileri görebilir, değişiklik olması durumunda güncelleme yapılmasını istediğiniz bilgilerinizi iletebilirsiniz. Kullanıcı adı ve şifre bilgilerinizi de isterseniz bu sayfadan değiştirebilirsiniz.

13 Ziyaretçilerim Bu sayfa, girişin denetlendiği sitelerde, kapıda bulunan güvenlik birimlerini, beklenen kişiler hakkında bilgilendirmek ve güvenlik görevlileri güncelleme yaptığında, ziyaret durumunu görmek için kullanılmaktadır. Arıza Bildirim Yönetiminizde bulunan bir arıza veya aksaklığı çevrimiçi olarak iletebilir, bıraktığınız kayıtla ilgili yapılan işlemleri ve süreci yine çevrimiçi olarak takip edebilirsiniz. Detaylı Bakiye Bu sayfada yönetiminizdeki gelir ve gider toplamları ile banka hesaplarının durumlarını görebilirsiniz. Gelirler Gelirler sayfasında yapılan ödemeleri ve yönetimin elde ettiği diğer gelirleri görebilir, isterseniz banka hesabına göre süzme yapabilirsiniz.

14 Giderler Giderler sayfasında yönetiminiz tarafından yapılmış harcamaları görebilirsiniz. İşlemler Bu sayfada yönetiminiz için E-Yönetici tarafından yapılan işleri ve iş durumlarını görebilirsiniz. Borç/Alacak Listesi Bu sayfada, tüm oturanların güncel borç ve alacak durumlarını listeletebilirsiniz.

15 Forum Forum bölümünde bir konu oluşturabilir ve komşularınızın oluşturduğu konulara yorumlarınızı yazabilirsiniz. Yazılımımıza ilişkin iyileştirme önerilerinizin bize değer katacağını düşünüyor ve katkılarınızı bekliyoruz. Saygılarımızla, E-Yönetici

Sayın Realistanbul Kat Malikleri. Öncelikle dairelerinizin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek başlamak isteriz.

Sayın Realistanbul Kat Malikleri. Öncelikle dairelerinizin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek başlamak isteriz. Sayın Realistanbul Kat Malikleri 01.12.2011 Öncelikle dairelerinizin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek başlamak isteriz. Kat Mülkiyeti Kanunu 73. Maddesi ve Sitemiz Yönetim Planının 30. Maddesi gereği

Detaylı

444 06 07 info@e-yonetici.com.tr www.e-yonetici.com.tr Sayın NOVA TOWER A BLOK Kat Maliki, 13.11.2014 Öncelikle, Damla Artı İnşaat tarafından yapılan, Ankara nın en yüksek konut proje olan NOVA TOWER dan

Detaylı

SEMERKAND LINE SİTE YÖNETİMİ

SEMERKAND LINE SİTE YÖNETİMİ 05.06.2013 Sayın Semerkand Line Kat Maliki, Öncelikle maliklerimize, SEMERKAND YAPI A.Ş. güvencesi ile seçkin bir site olan Semerkand Line dan satın almış olduğunuz dairenizin, size ve yakınlarınıza hayırlı

Detaylı

Öncelikle, Önay Grup güvencesi ile seçkin bir residence olan ÖNAY GARDEN RESIDENCE deki dairenizin, hayırlı olmasını temenni ederiz.

Öncelikle, Önay Grup güvencesi ile seçkin bir residence olan ÖNAY GARDEN RESIDENCE deki dairenizin, hayırlı olmasını temenni ederiz. 13.08.2012 Sayın ÖNAY GARDEN RESIDENCE Kat Malikleri ve Sakinleri, Öncelikle, Önay Grup güvencesi ile seçkin bir residence olan ÖNAY GARDEN RESIDENCE deki dairenizin, hayırlı olmasını temenni ederiz. Proje

Detaylı

Öncelikle, Suryapı güvencesi ile seçkin bir site olan ADAPARK KONUTLARI ndan satın almış olduğunuz dairenizin, hayırlı olmasını temenni ederiz.

Öncelikle, Suryapı güvencesi ile seçkin bir site olan ADAPARK KONUTLARI ndan satın almış olduğunuz dairenizin, hayırlı olmasını temenni ederiz. AdaPark Konutları Site Yöneticiliği 26.07.2012 Sayın ADAPARK KONUTLARI Kat Maliki, Öncelikle, Suryapı güvencesi ile seçkin bir site olan ADAPARK KONUTLARI ndan satın almış olduğunuz dairenizin, hayırlı

Detaylı

MARENEGRO (345, 346, 348, 350 Ve 352 Parseller) SİTESİ 01.04.2010-31.03.2012 DÖNEMİ İŞLETME BÜTÇESİ 24

MARENEGRO (345, 346, 348, 350 Ve 352 Parseller) SİTESİ 01.04.2010-31.03.2012 DÖNEMİ İŞLETME BÜTÇESİ 24 MARENEGRO (345, 346, 348, 350 Ve 352 Parseller) SİTESİ 01.04.2010-31.03.2012 DÖNEMİ İŞLETME BÜTÇESİ 24 NO AÇIKLAMA AYLIK BÜTÇE YILLIK BÜTÇE EŞİT PAYLI GİDERLER 91.625 2.199.000 1 PERSONEL GİDERLERİ 91.625

Detaylı

SİTESİ Yılı İŞLETME PROJESİ

SİTESİ Yılı İŞLETME PROJESİ SİTESİ Yılı İŞLETME PROJESİ İçindekiler SUNUŞ...1 İŞLETME PROJESİ GEREKÇELERİ...4 Personel Giderleri...5 İşletme Giderleri... 6 Bakım Onarım ve Sosyal Tesis Giderleri...6 Çeşitli Giderler...6 Sigorta Giderleri...6

Detaylı

NUVO DRAGOS Tarihli KAT MALİKLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

NUVO DRAGOS Tarihli KAT MALİKLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI NUVO DRAGOS 15.02.2017 Tarihli KAT MALİKLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI NUVO DRAGOS 2016 YILI FAALİYET RAPORU 1. GENEL YÖNETİM FAALİYETLERİ Nuvo Dragos Sitesinin yönetim ve işletim faaliyetleri; Site Yönetim

Detaylı

KAT MALİKLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 18.11.2012

KAT MALİKLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 18.11.2012 KAT MALİKLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 18.11.2012 Sitemiz yönetiminin oluşumuna ilişkin hukuki detayları, Ocak 2012 ayında sitemizde resmen yaşamın başlamasından Ekim 2012 ayı sonuna kadar site yönetimi

Detaylı

COUNTRY PLUS VİTRİN KAT MALİKLERİ OLAĞAN GENEL KURUL 1. TOPLANTISI DİVAN KURULU TUTANAĞI

COUNTRY PLUS VİTRİN KAT MALİKLERİ OLAĞAN GENEL KURUL 1. TOPLANTISI DİVAN KURULU TUTANAĞI KAT MALİKLERİ OLAĞAN GENEL KURUL 1. TOPLANTISI DİVAN KURULU TUTANAĞI KAT MALİKLERİ KURULUNUN OLAĞAN İLK TOPLANTISI 05.11.2017 TARİHİNDE Saat 12:00 da COUNTRY PLUS VİTRİN Satış Ofisi nde yapılmaya başlanmıştır.

Detaylı

SÜTLÜCE SİTESİ YÖNETİMİ

SÜTLÜCE SİTESİ YÖNETİMİ SÜTLÜCE SİTESİ YÖNETİMİ 07/01/2017 Konu: 2017 Yılı İşletme Projesi Değerli site sakinlerimiz, Sitemize ait 2017 yılı İşletme Projesi hazırlanarak Ek'te sunulmuştur. İşletme Projesi sizlere tebliğ edilmek

Detaylı

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ 01.01.2017-30.09.2017 TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU Sitemiz Denetim kurulu, 01.01.2017-30.09.2017 tarihleri arasındaki denetim toplantısını 20/10/2017 tarihinde gerçekleştirmiş

Detaylı

PARK EYMİR 113127 ADA YÖNETİMİ 01.11.2015-30.11.2015 Tarihleri Arası Bilanco Raporu

PARK EYMİR 113127 ADA YÖNETİMİ 01.11.2015-30.11.2015 Tarihleri Arası Bilanco Raporu PARK EYMİR 113127 ADA YÖNETİMİ 01.11.2015-30.11.2015 Tarihleri Arası Bilanco Raporu Açıklama Giren Tutar Çıkan Tutar Bakiye 127-1 - ANA HESAP 7871142-351 DEVİR 9.547.77 9.547,77 Devir 9.547.77 9.547.77

Detaylı

AKBEL SİTE YÖNETİM HİZMETLERİ TEKLİFİ

AKBEL SİTE YÖNETİM HİZMETLERİ TEKLİFİ AKBEL SİTE YÖNETİM HİZMETLERİ TEKLİFİ Sayın Yetkili, Öncelikle, AKBEL SİTE YÖNETİMİ EMLAK VE ORGANİZASYON HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. olarak, siteniz için bu hizmet teklifini vermekten memnuniyet duymaktayız.

Detaylı

SULTANLAR KARAT İSTANBUL SİTESİ YÖNETİMİ 23.02.2013 19.01.2014 DÖNEMİNE AİT DENETİM KURULU RAPORU

SULTANLAR KARAT İSTANBUL SİTESİ YÖNETİMİ 23.02.2013 19.01.2014 DÖNEMİNE AİT DENETİM KURULU RAPORU SULTANLAR KARAT İSTANBUL SİTESİ YÖNETİMİ 23.02.2013 DÖNEMİNE AİT DENETİM KURULU RAPORU Sultanlar Karat İstanbul Sitesinin tarihi itibariyle oluşan Bilanço, Gelir Tablosu ve Nakit Akış finansal tabloları,

Detaylı

SULTANLAR KARAT İSTANBUL SİTESİ YÖNETİMİ 01.06.2013 31.08.2013 DÖNEMİNE AİT DENETİM KURULU RAPORU

SULTANLAR KARAT İSTANBUL SİTESİ YÖNETİMİ 01.06.2013 31.08.2013 DÖNEMİNE AİT DENETİM KURULU RAPORU SULTANLAR KARAT İSTANBUL SİTESİ YÖNETİMİ 01.06.2013 DÖNEMİNE AİT DENETİM KURULU RAPORU Sultanlar Karat İstanbul Sitesinin tarihi itibariyle oluşan Bilanço, Gelir Tablosu ve Nakit Akış finansal tabloları,

Detaylı

DENETİM RAPORU 01/01/ /12/2016 SOM YÖNETİM LTD.ŞTİ. 03 Ocak 2016 Denetçi:...

DENETİM RAPORU 01/01/ /12/2016 SOM YÖNETİM LTD.ŞTİ. 03 Ocak 2016 Denetçi:... SİTESİ DENETİM RAPORU 01/01/2016-31/12/2016 SOM YÖNETİM LTD.ŞTİ. 03 Ocak 2016 Denetçi:.... SİTESİ DENETİM RAPORU 01/01/2016-31/12/2016 I. PROJE HAKKINDA 1. Lokasyon ve İletişim Bilgileri Sitesi,. Yanında.

Detaylı

PARK EYMİR 113127 ADA YÖNETİMİ 01.01.2015-31.01.2015 Tarihleri Arası Bilanco Raporu

PARK EYMİR 113127 ADA YÖNETİMİ 01.01.2015-31.01.2015 Tarihleri Arası Bilanco Raporu PARK EYMİR 113127 ADA YÖNETİMİ 01.01.2015-31.01.2015 Tarihleri Arası Bilanco Raporu Açıklama Giren Tutar Çıkan Tutar Bakiye 127-1 - ANA HESAP 7871142-351 DEVİR 2.576.18 2.576,18 Devir 2.576.18 2.576.18

Detaylı

ACADEMIA APARTMENTS SİTE YÖNETİMİ OLAĞAN KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTISI

ACADEMIA APARTMENTS SİTE YÖNETİMİ OLAĞAN KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTISI ACADEMIA APARTMENTS SİTE YÖNETİMİ OLAĞAN KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTISI 22.01.2017 Gündemin 1. Maddesi; Açılış ve yoklama Academia Sitesi Olağan Kat Malikleri Kurulu tebliğ edilmiş olan gündem maddelerini

Detaylı

EMLAK YÖNETİM HİZMETLERİ ve TİCARET A.Ş.

EMLAK YÖNETİM HİZMETLERİ ve TİCARET A.Ş. EMLAK YÖNETİM HİZMETLERİ ve TİCARET A.Ş. TUZLA 1.ETAP 2.KISIM EMLAK KONUTLARI 01.01.2016 31.12.2016 ORTAK GİDER AİDAT ve İŞLETME BÜTÇESİ ( TOPLAM 8 SAYFADAN OLUŞMAKTADIR. ) AİDAT BÜTÇESİ 2.719.245,00 GİDERLER

Detaylı

A-B BLOK 245 61 61 122 123 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 61 71 132 124

A-B BLOK 245 61 61 122 123 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 61 71 132 124 SAYFA : 1/8 PROJE ADI KONU ve TARİH VETRO CİTY RESİDENCE 01 ARALIK 2015 31 ARALIK 2015 AYLIK 1. GİRİŞ İstanbul ili, Esenyurt İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi 1992 Sokak 1239 ada 16.parsel olarak kayıtlı üzerinde

Detaylı

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ 01.01.2018-31.03.2018 TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU Sitemiz Denetim kurulu, 01.01.2018-31.03.2018 tarihleri arasındaki denetim toplantısını 27/04/2018 tarihinde gerçekleştirmiş

Detaylı

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ 01.01.2018-30.06.2018 TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU Sitemiz Denetim kurulu, 01.01.2018-30.06.2018 tarihleri arasındaki denetim toplantısını 11/08/2018 tarihinde gerçekleştirmiş

Detaylı

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ 01.01.2017-31.03.2017 TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU Sitemiz Denetim kurulu, 01.01.2017-31.03.2017 tarihleri arasındaki denetim toplantısını 27/04/2017 tarihinde gerçekleştirmiş

Detaylı

Site Sakini Kullanım Klavuzu

Site Sakini Kullanım Klavuzu Site Sakini Kullanım Klavuzu rev05062014 1 2014 Apsiyon A.Ş. İÇİNDEKİLER 1.0 Genel Özellikler... 3 1.1 Web Sitesine Giriş... 4 1.1.1 Davetiye Maili... 4 1.1.2 Site Erişim Kodu... 5 1.2 Forum... 6 1.3 Anketler...

Detaylı

MAYA EVLERİ SİTESİ TEMMUZ 2015 TEMMUZ 2016 DÖNEMİ İŞLETME PROJESİ

MAYA EVLERİ SİTESİ TEMMUZ 2015 TEMMUZ 2016 DÖNEMİ İŞLETME PROJESİ MAYA EVLERİ SİTESİ TEMMUZ 2015 TEMMUZ 2016 DÖNEMİ İŞLETME PROJESİ Sakarya İli, Hendek İlçesi, Akova Mahallesi nde bulunan Maya Evleri Sitesi Yönetimi nin 01/07/2015 01/07/2016 dönemi işletme projesi aşağıdaki

Detaylı

PARK EYMİR 113127 ADA YÖNETİMİ 01.01.2015-31.12.2015 Tarihleri Arası Bilanco Raporu

PARK EYMİR 113127 ADA YÖNETİMİ 01.01.2015-31.12.2015 Tarihleri Arası Bilanco Raporu PARK EYMİR 113127 ADA YÖNETİMİ 01.01.2015-31.12.2015 Tarihleri Arası Bilanco Raporu Açıklama Giren Tutar Çıkan Tutar Bakiye 127-1 - ANA HESAP 7871142-351 DEVİR 2.576.18 2.576,18 Devir 2.576.18 2.576.18

Detaylı

SULTANLAR KARAT İSTANBUL SİTESİ YÖNETİMİ 01.09.2013 30.11.2013 DÖNEMİNE AİT DENETİM KURULU RAPORU

SULTANLAR KARAT İSTANBUL SİTESİ YÖNETİMİ 01.09.2013 30.11.2013 DÖNEMİNE AİT DENETİM KURULU RAPORU SULTANLAR KARAT İSTANBUL SİTESİ YÖNETİMİ 01.09.2013 DÖNEMİNE AİT DENETİM KURULU RAPORU Sultanlar Karat İstanbul Sitesinin tarihi itibariyle oluşan Bilanço, Gelir Tablosu ve Nakit Akış finansal tabloları,

Detaylı

Tarihlerinde Yapılacak KAT MALİKLERİ KURULUNA Sunulmak Üzere Hazırlanmış Faaliyet Raporu

Tarihlerinde Yapılacak KAT MALİKLERİ KURULUNA Sunulmak Üzere Hazırlanmış Faaliyet Raporu 05.10.2013 12.10.2013 Tarihlerinde Yapılacak KAT MALİKLERİ KURULUNA Sunulmak Üzere Hazırlanmış Faaliyet Raporu 2 Sitemiz Hakkında Sitemiz, Ankara İli Çankaya ilçesi, Çukurambar semtinde, 27527 Ada, 1 Parsel

Detaylı

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ 2016 YILI/1.ALTI AYLIK DENETİM KURULU RAPORU

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ 2016 YILI/1.ALTI AYLIK DENETİM KURULU RAPORU ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ 2016 YILI/1.ALTI AYLIK DENETİM KURULU RAPORU Ataman Karina Site Yönetiminin 01.01.2016-30.06.2016 tarihleri arasındaki Altı aylık döneme ait çalışmaları ve faaliyetleri denetlenmiş

Detaylı

İŞLETME PROLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI:

İŞLETME PROLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI: Sayın Adapark Malik ve Sakinleri ADAPARK KONUTLARI Temmuz 2012 Ağustos 2013 Tarihleri arası geçerli olacak olan işletme projemizin geçtiğimiz günlerde yayınlanmasını takiben internet sayfamız aracılığı

Detaylı

EMLAK KONUT GYO A.Ş.

EMLAK KONUT GYO A.Ş. EMLAK KONUT GYO A.Ş. EMLAK KONUT BAŞAKŞEHİR EVLERİ 1. ETAP 1. KISIM TESLİM PROGRAMI VE AÇIKLAMALAR Ada Parsel Blok No Kapı No Teslim Tarihi Teslim Saat Aralığı 895 2 B5 1 17.07.2016 09:30-10:00 1.230,19

Detaylı

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25 Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. 2 Bakım yerleri Android uygulama Ödemeler Raporlama Arızalar Faturalar Aylık bakım

Detaylı

SAYIN TEMSİLCİLER KURULU ÜYELERİ 2018 YILI BÜTÇE TOPLANTISINA HOŞ GELDİNİZ.

SAYIN TEMSİLCİLER KURULU ÜYELERİ 2018 YILI BÜTÇE TOPLANTISINA HOŞ GELDİNİZ. SAYIN TEMSİLCİLER KURULU ÜYELERİ 2018 YILI BÜTÇE TOPLANTISINA HOŞ GELDİNİZ. GÜNDEM MADDELERİ 1.AÇILIŞ VE SAYGI DURUŞU 2.YÖNETİM KURULU BAŞKANI SAYIN GÜRSEL KUDAT IN AÇILIŞ KONUŞMASI 3.DİVAN BAŞKANI VE

Detaylı

2017 MAYIS AYI FAALİYET RAPORU

2017 MAYIS AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA MAYIS 2017 AYLIK 1. GİRİŞ İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde kurulu LAVİNYA MARMARA olarak adlandırılan 17 dükkan

Detaylı

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA: 1/7

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA: 1/7 SAYFA: 1/7 PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA 01 MART-31 MART 2017 AYLIK FAALİYET 1. GİRİ İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde kurulu LAVİNYA MARMARA

Detaylı

YAPILACAK TÜM İŞLER İÇİN BÜYÜK VE TECRÜBELİ FİRMALARDAN EN AZ 3 (ÜÇ) TEKLİF ALINMIŞ OLUP, EN UYGUN TEKLİFİ VEREN FİRMALARA BU İŞLER YAPTIRILACAKTIR.

YAPILACAK TÜM İŞLER İÇİN BÜYÜK VE TECRÜBELİ FİRMALARDAN EN AZ 3 (ÜÇ) TEKLİF ALINMIŞ OLUP, EN UYGUN TEKLİFİ VEREN FİRMALARA BU İŞLER YAPTIRILACAKTIR. SAYIN KAT MALİKİ, SİTEMİZİN HER BLOKTAN SEÇİLEN TEMSİLCİLERDEN TEŞEKKÜL EDEN TOPLU YAPI TEMSİLCİLER KURULU, SİTEMİZİ İLGİLENDİREN BAZI ÖNEMLİ KONULARLA İLGİLİ OLARAK 10 HAZİRAN 2017 TARİHİNDE OLAĞANÜSTÜ

Detaylı

DENETLENEN TOPLU YAPININ

DENETLENEN TOPLU YAPININ DENETLENEN TOPLU YAPININ Adı Yerleşim Yeri Adresi : GÖKSUPARK KONUTLARI : ERYAMAN ANKARA Kat Maliki Sayısı : 844 Denetimin Kapsadığı Dönem : 01 Ocak 2012 31 Aralık 2012 Denetim Raporu Hazırlama Tarihi

Detaylı

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ 01.01.2018-30.09.2018 TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU Sitemiz Denetim kurulu,01.01.2018-30.09.2018 tarihleri arasındaki denetim toplantısını 12/10/2018 tarihinde gerçekleştirmiş

Detaylı

128-C-61 128-C-61-113128 ADA C-61 BLOK 4810-7486926-352 Toplamı : 9.787.01 8.363.73 1.423.28

128-C-61 128-C-61-113128 ADA C-61 BLOK 4810-7486926-352 Toplamı : 9.787.01 8.363.73 1.423.28 PARK EYMİR 113128 ADA YÖNETİMİ 01.12.2015-31.12.2015 Tarihleri Arası Bilanco Raporu Açıklama Giren Tutar Çıkan Tutar Bakiye 128-ANA - 113128 ADA (ANA HESAP) 4810-7486926-351 DEVİR 1.802.07 1.802,07 Devir

Detaylı

10/Eylül/ Dönem içinde ;

10/Eylül/ Dönem içinde ; TC. OYAKKENT 1.ETAP KONUTLARI BAŞAKŞEHİR-İSTANBUL TOPLU YAPI DENETLEME KURULU (TYDK) BŞK.LIĞININ 23 NCÜ DÖNEM (01 HAZİRAN 2013 31 AĞUSTOS 2013 ) DENETLEME RAPORU 10/Eylül/2013 1. Oyakkent 1.Etap Konutları

Detaylı

A-B BLOK 245 75 67 142 103 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 75 77 152(%59) 104

A-B BLOK 245 75 67 142 103 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 75 77 152(%59) 104 SAYFA : 1/8 PROJE ADI KONU ve TARİH VETRO CİTY RESİDENCE 01 OCAK 2016 31 OCAK 2016 AYLIK 1. GİRİŞ İstanbul ili, Esenyurt İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi 1992 Sokak 1239 ada 16.parsel olarak kayıtlı üzerinde

Detaylı

TC. OYAKKENT 1.ETAP KONUTLARI BAŞAKŞEHİR-İSTANBUL TOPLU YAPI DENETLEME KURULU (TYDK) BŞK

TC. OYAKKENT 1.ETAP KONUTLARI BAŞAKŞEHİR-İSTANBUL TOPLU YAPI DENETLEME KURULU (TYDK) BŞK TC. OYAKKENT 1.ETAP KONUTLARI BAŞAKŞEHİR-İSTANBUL TOPLU YAPI DENETLEME KURULU (TYDK) BŞK.LIĞININ 31 NCİ DÖNEM (01 ARALIK 2014 28 ŞUBAT 2015 ) DENETLEME RAPORU 1 04/03/2015 1. Oyakkent 1.Etap Konutları

Detaylı

TÜRMOB Etik Eğitim Oda İşlem Rehberi Teorik Eğitim Süreci Pratik Eğitim Süreci

TÜRMOB Etik Eğitim Oda İşlem Rehberi Teorik Eğitim Süreci Pratik Eğitim Süreci Oda İşlem Rehberi Muhasebe Meslek Mensuplarımızda, etik öğrenme yönünde isteklilik yaratarak "i" ve Etik Davranış Gelişimini sağlamak üzere Birliğimiz tarafından "ETİK EĞİTİM" uygulaması başlatılmıştır.

Detaylı

(İŞLETME PROJESİ) Düzce Memursen Evleri Toplu Yapı Yönetim Bütçesi

(İŞLETME PROJESİ) Düzce Memursen Evleri Toplu Yapı Yönetim Bütçesi 2016-2017 (İŞLETME PROJESİ) Düzce Memursen Evleri Toplu Yapı Yönetim Bütçesi Oluşturulan her yönetimin (Blok veya Toplu Yapı) mutlaka bir bütçesinin olması ve uygulanması kaçınılmaz ve zaruridir. Çeşitli

Detaylı

VeriCity = SİTE YÖNETİMİ

VeriCity = SİTE YÖNETİMİ VERİ BİLİŞİM VeriCity = SİTE YÖNETİMİ Yaşamın hızlandığı ve insanların dikey ya da yatay konutlarda birbirini bile tanımadan yaşadığı sitelerde türlü sorunlar oluşmaktadır Adil gelir/gider dağılımı Yasal

Detaylı

TOPLU YAPI DENETİM KURULU KARARI. : 01 Temmuz 30 Eylül 2010 Dönemi Olağan Denetim Raporu

TOPLU YAPI DENETİM KURULU KARARI. : 01 Temmuz 30 Eylül 2010 Dönemi Olağan Denetim Raporu TOPLU YAPI DENETİM KURULU KARARI KARAR TARİHİ : 20.10.2010 KARAR SIRA NO : 10 KARAR KONUSU : 01 Temmuz 30 Eylül 2010 Dönemi Olağan Denetim Raporu İlgi : (a) İzmir İli-Karşıyaka İlçesi İzmir Yamaçevler

Detaylı

PARK EYMİR 113127 ADA YÖNETİMİ 01.05.2015-31.05.2015 Tarihleri Arası Bilanco Raporu

PARK EYMİR 113127 ADA YÖNETİMİ 01.05.2015-31.05.2015 Tarihleri Arası Bilanco Raporu PARK EYMİR 113127 ADA YÖNETİMİ 01.05.2015-31.05.2015 Tarihleri Arası Bilanco Raporu Açıklama Giren Tutar Çıkan Tutar Bakiye 127-1 - ANA HESAP 7871142-351 DEVİR 6.641.53 6.641,53 Devir 6.641.53 6.641.53

Detaylı

TÜSE BİLGİ BANKASI KULLANIM KILAVUZU. Hazırlayan: Derya Kaya Kurumsal İletişim Asistanı Türkiye Üçüncü Sektör Vakfı (TÜSEV) Mart 2009, İstanbul

TÜSE BİLGİ BANKASI KULLANIM KILAVUZU. Hazırlayan: Derya Kaya Kurumsal İletişim Asistanı Türkiye Üçüncü Sektör Vakfı (TÜSEV) Mart 2009, İstanbul TÜSE BİLGİ BANKASI KULLANIM KILAVUZU Hazırlayan: Derya Kaya Kurumsal İletişim Asistanı Türkiye Üçüncü Sektör Vakfı (TÜSEV) Mart 2009, İstanbul KISACA Bilgi Bankası BİLGİ BANKASI Nedir? TÜSEV Bilgi Bankası,

Detaylı

TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU DÖNEMİ DENETİM KURULU RAPORU

TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU DÖNEMİ DENETİM KURULU RAPORU TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU 01.01.2016-31.12.2016 DÖNEMİ DENETİM KURULU RAPORU 1-GİRİŞ 1.1-) Konu Türkiye Golf Federasyonu nun 01.01.2016 31.12.2016 dönemi hesap ve faaliyetlerinin, 3289 sayılı Kanun, Bağımsız

Detaylı

TÜRMOB Etik Eğitim 2017/2. Dönem Takvimi ve Süreci

TÜRMOB Etik Eğitim 2017/2. Dönem Takvimi ve Süreci 2017/2. Dönem Takvimi ve Süreci BAŞURU ve ÖDEME DÖNEMİ Başlangıç : 21 Ağustos 2017 Bitiş : 11 Eylül 2017 www.turmob.org.tr sitesine Teorik Eğitim için katılım ücreti ödenmesi ve http://etik.turmob.org.tr

Detaylı

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ 2016 YILI/ 9 AYLIK DENETİM KURULU RAPORU

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ 2016 YILI/ 9 AYLIK DENETİM KURULU RAPORU ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ 2016 YILI/ 9 AYLIK DENETİM KURULU RAPORU Ataman Karina Site Yönetiminin 01.01.2016-30.09.2016 tarihleri arasındaki Dokuz aylık döneme ait çalışmaları ve faaliyetleri denetlenmiş

Detaylı

2017 YILI HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH TOYA MODA SİTESİ 2017 HAZİRAN AYI YÖNETİM HİZMETLERİ 1. SİTE TANITIMI VE ORGANİZASON ŞEMASI İstanbul ili, Küçükçekmece İlçesi, Tevfikbey Mahallesi 20 Temmuz Caddesi No:33 adres

Detaylı

Etik Eğitime başvuru bedeli 50 TL dir.

Etik Eğitime başvuru bedeli 50 TL dir. Muhasebe Meslek Mensuplarımızda, etik öğrenme yönünde isteklilik yaratarak "Etik Eğitimi" ve Etik Davranış Gelişimini sağlamak üzere Birliğimiz tarafından "ETİK EĞİTİM" uygulaması başlatılmıştır. Odanız

Detaylı

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) İZMİR BAROSU

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) İZMİR BAROSU İZMİR BAROSU 1456 Sokak, No: 14, Alsancak / İZMİR Tel: 0 (232) 463 00 14 Faks: 0 (232) 463 66 74 Internet : www.izmirbarosu.org.tr E- Mail: info@izmirbarosu.org.tr CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu

Detaylı

TÜRMOB Etik Eğitim. Yardım Kılavuzu

TÜRMOB Etik Eğitim. Yardım Kılavuzu Yardım Kılavuzu Muhasebe Meslek Mensuplarımızda, etik öğrenme yönünde isteklilik yaratarak "i" ve Etik Davranış Gelişimini sağlamak üzere Birliğimiz tarafından "ETİK EĞİTİM" uygulaması başlatılmıştır.

Detaylı

Sanayi ve Ticaret Bakanlığınca Kooperatifler Ve Üst. Toplantılarına Sunacakları Yönetim Kurulu Yıllık Çalışma

Sanayi ve Ticaret Bakanlığınca Kooperatifler Ve Üst. Toplantılarına Sunacakları Yönetim Kurulu Yıllık Çalışma 12.06.2008/95 KOOPERATĐFLER VE ÜST KURULUŞLARI YÖNETĐM KURULU ÜYELERĐNĐN GENEL KURUL TOPLANTILARINA SUNACAKLARI YÖNETĐM KURULU YILLIK ÇALIŞMA RAPORUNUN USUL VE ESASLARINA ĐLĐŞKĐN TEBLĐĞ YAYIMLANDI ÖZET

Detaylı

(İŞLETME PROJESİ) Düzce Memursen Evleri Toplu Yapı Yönetim Bütçesi

(İŞLETME PROJESİ) Düzce Memursen Evleri Toplu Yapı Yönetim Bütçesi 2018-2019 (İŞLETME PROJESİ) Düzce Memursen Evleri Toplu Yapı Yönetim Bütçesi Oluşturulan her yönetimin (Blok veya Toplu Yapı) mutlaka bir bütçesinin olması ve uygulanması kaçınılmaz ve zaruridir. Çeşitli

Detaylı

1, TL 209, TL

1, TL 209, TL 03.11.2009-30.11.2010 RAPORU KARŞILAŞTIRMA M2 PAYLI LER 03.11.2009-30.11.2010 ARASI 1 770.01.001 Ortak alan bahçe ve blok aydınlatma giderleri 32,359.29 TL 2 770.01.002 Temizlik malzeme giderleri 2,602.70

Detaylı

Tesisimiz 3 blok ve Zemin+7 kattan oluşmaktadır. Tesiste 325 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır. Sosyal donatılar; Spor salonu, açık havuz.

Tesisimiz 3 blok ve Zemin+7 kattan oluşmaktadır. Tesiste 325 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır. Sosyal donatılar; Spor salonu, açık havuz. Tesisimiz 3 blok ve Zemin+7 kattan oluşmaktadır. Tesiste 325 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır. Sosyal donatılar; Spor salonu, açık havuz. Teknik donatılar: 7 ad. Asansör, su tankı, hidrofor, jeneratör,

Detaylı

SPRADON QUARTZ 01.04.2011 31.03.2012 DÖNEMİ FAALİYET VE DENETİM RAPORU

SPRADON QUARTZ 01.04.2011 31.03.2012 DÖNEMİ FAALİYET VE DENETİM RAPORU 2011 2012 SPRADON QUARTZ 01.04.2011 31.03.2012 DÖNEMİ FAALİYET VE DENETİM RAPORU 1 Sayın Spradon Quartz Sitesi Malik ve Sakinleri Sizlerin de bildiği gibi Nisan 2011 ayından itibaren sitemizdeki tüm bloklar

Detaylı

TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU 01.01.2014 30.09.2014 DÖNEMİ DENETİM KURULU RAPORU

TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU 01.01.2014 30.09.2014 DÖNEMİ DENETİM KURULU RAPORU TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU 01.01.2014 30.09.2014 DÖNEMİ DENETİM KURULU RAPORU 1- GİRİŞ 1.1-) Konu Türkiye Golf Federasyonu nun 01.01.2014 30.09.2014 dönemi hesap ve faaliyetlerinin, 3289 sayılı Kanun, Bağımsız

Detaylı

Sayı:2016/ Konu:10.Olağan Genel Kurul Duyurusu. DEĞERLİ KAT MALİKLERİ

Sayı:2016/ Konu:10.Olağan Genel Kurul Duyurusu. DEĞERLİ KAT MALİKLERİ YENİ ATA BİLGE SİTESİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI Alacaatlı Mahallesi 5072 Cad. Kazan Apt 7D No:59 Çayyolu-Çankaya 06810 Ankara Tel:(312) 217 41 71 Faks : (312) 217 41 72 Sayı:2016/66 21.12.2016 Konu:10.Olağan

Detaylı

MİL-KENT ARNAVUTKÖY KONUTLARI 01.01.2014-31.12.2014 DÖNEMİ TAHMİNİ İŞLETME PROJESİ AİDAT DAĞITIM ANAHTARI

MİL-KENT ARNAVUTKÖY KONUTLARI 01.01.2014-31.12.2014 DÖNEMİ TAHMİNİ İŞLETME PROJESİ AİDAT DAĞITIM ANAHTARI S. MİL-KENT ARNAVUTKÖY KONUTLARI 01.01.2014-31.12.2014 DÖNEMİ TAHMİNİ İŞLETME PROJESİ AİDAT DAĞITIM ANAHTARI Tablo 1 BAĞIMSIZ BÖLÜM TİPİ PAY PAYDA Toplam Arsa Payı Katsayı Eşit Paylı Bütçe Eşit Paylı Yıllık

Detaylı

2017 AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU

2017 AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA 2017 AĞUSTOS AYI FAALİYET 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU VE ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde

Detaylı

Binanızın Nabzını Tutar DOKTOR BINA ENTEGRE BİNA HİZMETLERİ BİNALARIN TÜM GEREKSİNİMLERİNİ TEK MERKEZDEN KARŞILIYOR,HAYATI KOLAYLAŞTIRIYORUZ

Binanızın Nabzını Tutar DOKTOR BINA ENTEGRE BİNA HİZMETLERİ BİNALARIN TÜM GEREKSİNİMLERİNİ TEK MERKEZDEN KARŞILIYOR,HAYATI KOLAYLAŞTIRIYORUZ Binanızın Nabzını Tutar. DOKTOR BINA ENTEGRE BİNA HİZMETLERİ BİNALARIN TÜM GEREKSİNİMLERİNİ TEK MERKEZDEN KARŞILIYOR,HAYATI KOLAYLAŞTIRIYORUZ www.doktorbina.com 2 DOKTOR BİNA 2017 TANITIM KATALOĞU Doktor

Detaylı

MUHTARLIK BİLGİ SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU

MUHTARLIK BİLGİ SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU T.C. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Muhtarlıklar Gıda, Tarım ve Hayvancılık Daire Başkanlığı Muhtarlıklar Müdürlüğü MUHTARLIK BİLGİ SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU 2017 İÇİNDEKİLER 1) HABER EKRANI 2)

Detaylı

2017 HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU

2017 HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA 2017 HAZİRAN AYI FAALİYET 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU VE ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde

Detaylı

2017 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA SİTESİ 2017 OCAK AYI FAALİYET RAPORU 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU, ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel

Detaylı

TÜRMOB Etik Eğitim Oda İşlem Rehberi Teorik Eğitim Süreci Pratik Eğitim Süreci

TÜRMOB Etik Eğitim Oda İşlem Rehberi Teorik Eğitim Süreci Pratik Eğitim Süreci Oda İşlem Rehberi Muhasebe Meslek Mensuplarımızda, etik öğrenme yönünde isteklilik yaratarak "i" ve Etik Davranış Gelişimini sağlamak üzere Birliğimiz tarafından "ETİK EĞİTİM" uygulaması başlatılmıştır.

Detaylı

126-13 - CK-4 9265122-363

126-13 - CK-4 9265122-363 GÖLBAŞI EYMİRPARK 126-132 ADA YÖNETİMİ 01.11.2015-30.11.2015 Tarihleri Arası Bilanco Raporu Açıklama Giren Tutar Çıkan Tutar Bakiye 126 - PROJE 9265122-352 DEVİR 135.948.00 135.948,00 Devir 135.948.00

Detaylı

MASHATTAN SİTESİ TAŞINMA VE GİRİŞ KARTI UYGULAMASI

MASHATTAN SİTESİ TAŞINMA VE GİRİŞ KARTI UYGULAMASI MASHATTAN SİTESİ TAŞINMA VE GİRİŞ KARTI UYGULAMASI 2016 / 02 İLGİ; (a) 634 Sayılı Kat Mülkiyet Kanunu (b) 1774 Sayılı Kimlik Bildirim Kanunu (c) Mashattan Sitesi Yönetim Planı GENEL: İlgi kanunların gerektirdiği

Detaylı

GÖKSUPARK KONUTLARI TOPLU YAPI YÖNETİMİ 2010 YILI DENETİM KURULU FAALİYET RAPORU

GÖKSUPARK KONUTLARI TOPLU YAPI YÖNETİMİ 2010 YILI DENETİM KURULU FAALİYET RAPORU GÖKSUPARK KONUTLARI TOPLU YAPI YÖNETİMİ 2010 YILI DENETİM KURULU FAALİYET RAPORU DENETİM KURULU ÜYELERİ BAŞKAN SİNAN BAŞAY ÜYE EMİN GÜRKAN ÜYE MUSTAFA IŞIL ÜNLÜ OCAK 2011 DENETLENEN TOPLU YAPININ ADI YERLEŞİM

Detaylı

2018 YILI HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU

2018 YILI HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU 2018 YILI HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU VİAPORT HOUSES & SUİTES Raporda mart ayında Sitemizde yapılmış olan faaliyetlerimiz yer almakta ve planlanan faaliyetlerimiz bulunmaktadır. Tel: 0216 222 01 71 Mail:

Detaylı

2017 OCAK AYI FAALİYET RAPORU

2017 OCAK AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH VETRO CĠTY RESĠDENCE 2017 OCAK AYI FAALİYET 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU, ORGANİZASYON ŞEMASI Ġstanbul ili, Esenyurt Ġlçesi, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi 1992 Sokak 1239

Detaylı

(2016) raporhazir.com

(2016) raporhazir.com YÖNETİM KURULU YILLIK ÇALIŞMA RAPORU (2016) 1 S.S.ÖZMEN KONUT YAPI KOOPERATİFİ KOOPERATİFİ 2016 YILINA AİT YÖNETİM KURULU YILLIK ÇALIŞMA RAPORU İş bu rapor Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'nın 11/Haziran/2008

Detaylı

ALKENT İCRA KOMİTESİ'NİN 01.01.2008-31.12.2008 DÖNEMİ YÖNETİM HESAPLARININ İNCELENMESİ SONUCU TANZİM OLUNAN YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK DENETİM RAPORU

ALKENT İCRA KOMİTESİ'NİN 01.01.2008-31.12.2008 DÖNEMİ YÖNETİM HESAPLARININ İNCELENMESİ SONUCU TANZİM OLUNAN YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK DENETİM RAPORU İstanbul, 07.01.2009 Rapor Sayısı : YMM 122/ 121-03 ALKENT İCRA KOMİTESİ'NİN DÖNEMİ YÖNETİM HESAPLARININ İNCELENMESİ SONUCU TANZİM OLUNAN YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK DENETİM RAPORU YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİR ŞÜKRÜ

Detaylı

2017 NİSAN AYI FAALİYET RAPORU

2017 NİSAN AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA 2017 NİSAN AYI FAALİYET 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURLU VE ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde

Detaylı

TARİH: 31.12.2015 REVIZYON: 0 SAYFA : 1/25

TARİH: 31.12.2015 REVIZYON: 0 SAYFA : 1/25 SAYFA : 1/25 PROJE ADI KONU ve TARİH GÜNEŞLİ PARK EVLERİ SİTESİ 2015 ARALIK AYI 1. GİRİŞ İstanbul İli, Bağcılar ilçesi, 3303 Ada, 10 No lu parsel numaralarında tapuya kayıtlı taşınmazlar üzerine inşa edilen

Detaylı

(İŞLETME PROJESİ)

(İŞLETME PROJESİ) 20013-2014 (İŞLETME PROJESİ) Düzce Memursen Evleri Toplu Yapı Yönetim Bütçesi Oluşturulan her yönetimin(blok veya Toplu Yapı) mutlaka bir bütçesinin olması ve uygulanması kaçınılmaz ve zaruridir. Çeşitli

Detaylı

Elit Yönetim Elit Yönetim

Elit Yönetim Elit Yönetim Çözüm için doğru seçim... hakkımızda Elit Profesyonel Bina Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Mali Müşavir ve Uzman Avukatlar gözetiminde yetkin, genç ve dinamik kadrosu ile faaliyetlerine devam etmektedir.

Detaylı

Düzce Memur Sen Evleri. Toplu Yapı Temsilciler Kurulu Toplantısına Hoş geldiniz

Düzce Memur Sen Evleri. Toplu Yapı Temsilciler Kurulu Toplantısına Hoş geldiniz Düzce Memur Sen Evleri Toplu Yapı Temsilciler Kurulu Toplantısına Hoş geldiniz 20 Haziran 2009 www.duzcememursenevleri.org DÜZCE MEMUR SEN EVLERİ TOPLU YAPI YÖNETİMİ 2008-2009 YILLIK FAALİYET RAPORU (Özet)

Detaylı

6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki Kanun Kapsamında Riskli Olarak Tespit Edilen Yapılarda Uygulama Yönetmeliğinin

6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki Kanun Kapsamında Riskli Olarak Tespit Edilen Yapılarda Uygulama Yönetmeliğinin 6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki Kanun Kapsamında Riskli Olarak Tespit Edilen Yapılarda Uygulama Yönetmeliğinin 16. Maddesi Uyarınca MALİK ve KİRACILAR Kira Yardımı

Detaylı

Ö z e t B ü l t e n Tarih : Sayı : 2018/40

Ö z e t B ü l t e n Tarih : Sayı : 2018/40 Değerli Müşterimiz; Ö z e t B ü l t e n Tarih : 12.06.2018 Sayı : 2018/40 Son günlerde mevzuatımızda meydana gelen gelişmeler, konu başlıkları itibariyle aşağıdadır. Konu başlıkları; -Yatırım Teşvik Belgesi

Detaylı

Teknolojik Ürün Yatırım Destek Programı Hakkında Yönetmelik

Teknolojik Ürün Yatırım Destek Programı Hakkında Yönetmelik Teknolojik Ürün Yatırım Destek Programı Hakkında Yönetmelik Vergi Bülteni Tarih : 29.04.2014 Sayı : 2014/5 İçerik : Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından, Teknolojik Ürün Yatırım Destek Programı na

Detaylı

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ 01.01.2017-30.06.2017 TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU Sitemiz Denetim kurulu, 01.01.2017-30.06.2017 tarihleri arasındaki denetim toplantısını 08/08/2017 tarihinde gerçekleştirmiş

Detaylı

KİRA YARDIMI UYGULAMALARI KILAVUZU

KİRA YARDIMI UYGULAMALARI KILAVUZU KİRA YARDIMI UYGULAMALARI KILAVUZU Çevre ve Şehircilik İl Müdürlükleri (Riskli Olarak Tespit Edilmiş Yapılar) ALTYAPI VE KENTSEL DÖNÜŞÜM HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 20.01.2015 [Metni yazın] 1. Amaç; Bu

Detaylı

MİLPA TİCARİ VE SINAİ ÜRÜNLER PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. MİLPA GİZLİLİK POLİTİKASI

MİLPA TİCARİ VE SINAİ ÜRÜNLER PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. MİLPA GİZLİLİK POLİTİKASI MİLPA TİCARİ VE SINAİ ÜRÜNLER PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. MİLPA GİZLİLİK POLİTİKASI 1 İÇİNDEKİLER 1. Giriş 3 2. Politika nın Kapsamı 3 3. Kişisel Verilerin Korunması 3 4. İnternet Sitemizde Toplanan

Detaylı

ÇAKMAK SİTESİ YÖNETİM KURULU 2016 YILI YILLIK FAALİYET RAPORU

ÇAKMAK SİTESİ YÖNETİM KURULU 2016 YILI YILLIK FAALİYET RAPORU ÇAKMAK SİTESİ YÖNETİM KURULU 2016 YILI YILLIK FAALİYET RAPORU Çakmak Sitesi Yönetim Kurulu, 01 Ocak -31 Aralık 2016 dönemi içerisinde Genel Kurulun verdiği yetki ve toplantıda alınan kararlar doğrultusunda

Detaylı

RİNGS İSTANBUL SİTESİ TEMİZLİK VE GÖREV TALİMATNAMESİ

RİNGS İSTANBUL SİTESİ TEMİZLİK VE GÖREV TALİMATNAMESİ RİNGS İSTANBUL SİTESİ TEMİZLİK VE GÖREV TALİMATNAMESİ 1. AMAÇ Bu talimatın amacı, İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi, Rings İstanbul Sitesinin; 1. İnsan sağlığına zarar verebilecek tüm etmenlerden arındırılmasını,

Detaylı

BAZI ALACAKLARIN YENİDEN YAPILANDIRILMASINA İLİŞKİN KANUN TASARISI

BAZI ALACAKLARIN YENİDEN YAPILANDIRILMASINA İLİŞKİN KANUN TASARISI BAZI ALACAKLARIN YENİDEN YAPILANDIRILMASINA İLİŞKİN KANUN TASARISI KAPSAMA GİREN İDARELER Maliye Bakanlığı, Gümrük Müsteşarlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu, İl Özel İdareleri ve Belediyeler, Büyükşehir Belediyeleri

Detaylı

T.C. BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI 5746 SAYILI KANUN TEKNOGİRİŞİM SERMAYESİ DESTEĞİ DENETİM KILAVUZU

T.C. BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI 5746 SAYILI KANUN TEKNOGİRİŞİM SERMAYESİ DESTEĞİ DENETİM KILAVUZU T.C. BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI 5746 SAYILI KANUN TEKNOGİRİŞİM SERMAYESİ DESTEĞİ DENETİM KILAVUZU DESTEKLENEN İŞLETMELERİN YERİNDE IZLENMESİ-DENETLENMESİ ÖDEMELER VE DİĞER HUSUSLAR Bu denetim

Detaylı

- Daire ve blok bilgisi belirterek adresine kullanıcı adı ve şifre talebinizle ilgili bir mail gönderiniz.

- Daire ve blok bilgisi belirterek adresine kullanıcı adı ve şifre talebinizle ilgili bir mail gönderiniz. Sayın Site Sakinimiz; Senkron sistemini aktif olarak kullanabilmeniz için güncel eposta adresinize ihtiyaç duyulmaktadır. Tüm site sakinlerimizin üye panelleri açılmış, kullanıcı adı ve şifreleri e-posta

Detaylı

SERVİS ve BAKIM SÖZLEŞMESİ

SERVİS ve BAKIM SÖZLEŞMESİ SERVİS ve BAKIM SÖZLEŞMESİ Gülbağ Mah. Esentepe Cad. Karanfil Sk. No:8/1 Mecidiyeköy / İstanbul adresinde faaliyet gösteren ARMAK Büro Mak. Ltd.Şti. (Bundan sonra ARMAK olarak adlandırılacaktır.) ile...

Detaylı

INTERNET SİTESİ KULLANIM KILAVUZU

INTERNET SİTESİ KULLANIM KILAVUZU 2013 T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA 2. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ INTERNET SİTESİ KULLANIM KILAVUZU Bilgi İşlem Birimi Ankara 2. Bölge Genel Sekreterliği 01.02.2013 İÇİNDEKİLER

Detaylı

Sardun Yalı Evleri. Site Sakinleri Toplantısı 15 Ocak 2012

Sardun Yalı Evleri. Site Sakinleri Toplantısı 15 Ocak 2012 Sardun Yalı Evleri Site Sakinleri Toplantısı 15 Ocak 2012 Sitemizde Yaşama İlişkin İyi bir siteyiz, İyi komşuluk ilişkilerine sahibiz, Sorunlarımız var, çözüm odaklı değerlendiriyoruz, Birbirimize karşı

Detaylı

ANKARA YAPRACIK 5.ETAP TOPLU KONUTLARI 02.DÖNEM TARİHLERİ ARASI MALİ RAPOR. Ağustos 16

ANKARA YAPRACIK 5.ETAP TOPLU KONUTLARI 02.DÖNEM TARİHLERİ ARASI MALİ RAPOR. Ağustos 16 YAPRACIK1015 ANKARA YAPRACIK 5.ETAP TOPLU KONUTLARI 01.11.2015-31.10.2016 101 02.DÖNEM 01.11.2015-31.08.2016 TARİHLERİ ARASI MALİ RAPOR HAZIRLAYAN : Ceyhun TUNEL / Muhasebe GENEL GEÇİCİ MİZAN ANKARA YAPRACIK

Detaylı

Ahmet Köylü sitesi Site yönetimi teklifi

Ahmet Köylü sitesi Site yönetimi teklifi Ahmet Köylü sitesi Site yönetimi teklifi Tatil Evlerim 20.01.2015 2015 SITE YONETIM TEKLIFI Bu teklif 2015 yılı için hazırlanmıştır. Teklifi mümkün olduğunca detaylı bir şekilde hazırlanmıştır, yine de

Detaylı

OTOPORT OTOMOBİL ALIŞVERİŞ MERKEZİ FAALİYET RAPORU

OTOPORT OTOMOBİL ALIŞVERİŞ MERKEZİ FAALİYET RAPORU PROJE ADI : OTOPORT OTOMOBİL ALIŞVERİŞ MERKEZİ KONU VE TARİH : 15 MART 15 KASIM 2014 DÖNEMİ FAALİYET 1. GİRİŞ İstanbul İli, Esenyurt İlçesi, Saadetdere Mahallesi 33. Sokak No: 46 adresinde bulunan ve Esenyurt

Detaylı

Vizyonsis Bilişim Hizmetleri Tenzile Düzgün

Vizyonsis Bilişim Hizmetleri Tenzile Düzgün Firma : Yetkili Adı : Telefon : Mail Adresi : Firma Adresi : Vergi Dairesi ve Nu. : Tarih Konu :.. /.. /.. : Bakım Anlaşması Teklif Konusu : Bu Sözleşme,Vizyonsis Bilişim Hizmetleri (bundan sonra VİZYONSİS

Detaylı