HAYVAN, ÜRÜN, MAKİNE, STOK VE HAMMADDE GİBİ EKONOMİK DEĞERİ OLAN HER TÜRLÜ TAŞINIRLARINIZI TESLİM ETMEDEN TEMİNAT OLARAK KULLANABİLİRSİNİZ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "HAYVAN, ÜRÜN, MAKİNE, STOK VE HAMMADDE GİBİ EKONOMİK DEĞERİ OLAN HER TÜRLÜ TAŞINIRLARINIZI TESLİM ETMEDEN TEMİNAT OLARAK KULLANABİLİRSİNİZ"

Transkript

1

2 HAYVAN, ÜRÜN, MAKİNE, STOK VE HAMMADDE GİBİ EKONOMİK DEĞERİ OLAN HER TÜRLÜ TAŞINIRLARINIZI TESLİM ETMEDEN TEMİNAT OLARAK KULLANABİLİRSİNİZ Taşınırlarınızı Rehinli Taşınır Sicili ne tescil etmek hem çok kolay hem çok uygun Rehin sözleşmesi, vergi, resim, harç ve değerli kâğıt bedelinden muaftır. Üstelik tescil ücreti ise sadece 250 TL. Ayrıntılar için Neleri rehin gösterebilirsiniz? Başta büyük ve küçükbaş hayvanlarınız olmak üzere ekonomik değeri olan tüm hayvanlarınızı teminat gösterebilirsiniz. Makine, stok, hammadde, alacak gibi diğer taşınırlarınızı da teslim etmeden rehin gösterebilirsiniz.

3 Finansmana erişim şimdi daha kolay! Finansmana Nasıl Erişirsiniz? Taşınırlarınızı banka, tarım kredi kooperatifleri, hayvan kredi kooperatifi, kooperatif birliklerine rehin gösterebilirsiniz. Esnaf Tacir Vadeli Satış Vadeli Satış besici Borç Rehin Banka, Kredi Kooperatifi Kooperatif Birliği Hayvan Kooperatifi Tarım Kooperatifi Finansmana Daha Güvenli Ulaşabilirsiniz Taşınır Rehin Sicil Sistemi (TARES), Hayvan Bilgi Sistemi, Merkezi Fatura Kayıt Sistemi, Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi A.Ş. (TARSİM) ile entegre olduğundan rehinler artık daha güvenli. Her hafta güncellenen TARES istatistiki verilerine ( tares-genel-istatistikleri) linkinden ulaşabilirsiniz.

4

5 ÜRÜN, HAYVAN, MAKİNE, STOK VE HAMMADDE GİBİ EKONOMİK DEĞERİ OLAN HER TÜRLÜ TAŞINIRLARINIZI TESLİM ETMEDEN TEMİNAT OLARAK KULLANABİLİRSİNİZ Taşınırlarınızı Rehinli Taşınır Sicili ne tescil etmek hem çok kolay hem çok uygun Rehin sözleşmesi, vergi, resim, harç ve değerli kâğıt bedelinden muaftır. Üstelik tescil ücreti ise sadece 250 TL. Ayrıntılar için Neleri rehin gösterebilirsiniz? Tarım ürünlerinizi, ister hasattan önce ister hasattan sonra teminat gösterebilirsiniz. Ayrıca makine, stok, hammadde, hayvan gibi ekonomik değeri olan her türlü taşınırınızı da teslim etmeden rehin gösterebilirsiniz.

6 Finansmana erişim şimdi daha kolay! Finansmana Nasıl Erişirsiniz? Taşınırlarınızı banka, tarım kredi kooperatifleri, hayvan kredi kooperatifi, kooperatif birliklerine rehin gösterebilirsiniz. Esnaf Tacir Vadeli Satış Vadeli Satış çiftçi Borç Rehin Banka, Kredi Kooperatifi Kooperatif Birliği Hayvan Kooperatifi Tarım Kooperatifi Finansmana Daha Güvenli Ulaşabilirsiniz Taşınır Rehin Sicil Sistemi (TARES), Hayvan Bilgi Sistemi, Merkezi Fatura Kayıt Sistemi, Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi A.Ş. (TARSİM) ile entegre olduğundan rehinler artık daha güvenli. Her hafta güncellenen TARES istatistiki verilerine ( tares-genel-istatistikleri) linkinden ulaşabilirsiniz.

7

8 EKONOMİK DEĞERİ OLAN HER TÜRLÜ MADDİ VE GAYRİ MADDİ VARLIKLARINIZI TESLİM ETMEDEN TEMİNAT OLARAK KULLANABİLİRSİNİZ Taşınırlarınızı Rehinli Taşınır Sicili ne tescil etmek hem çok kolay hem çok uygun Rehin sözleşmesi, vergi, resim, harç ve değerli kâğıt bedelinden muaftır. Üstelik tescil ücreti ise sadece 250 TL. Ayrıntılar için Neleri rehin gösterebilirsiniz? Ticari değeri olan her türlü maddi ve gayri maddi varlıklarınızı teslim etmeden teminat olarak gösterebilirsiniz. Ayrıca makine, alacak, ürün gibi ekonomik değeri olan her türlü taşınırınızı da teslim etmeden rehin gösterebilirsiniz.

9 Finansmana erişim şimdi daha kolay! Finansmana Nasıl Erişirsiniz? Taşınırlarınızı banka, kredi ve finansman kuruluşlarına rehin gösterebilirsiniz. sanatçı Borç Rehin Banka, Kredi Kuruluşu Finansman Kuruluşu Finansmana Daha Güvenli Ulaşabilirsiniz Taşınır Rehin Sicil Sistemi (TARES), Merkezi Fatura Kayıt Sistemi, Hayvan Bilgi Sistemi, Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi A.Ş. (TARSİM) ile entegre olduğundan rehinler artık daha güvenli. Her hafta güncellenen TARES istatistiki verilerine ( tares-genel-istatistikleri) linkinden ulaşabilirsiniz.

10

11 MAKİNE, ÜRÜN, HAYVAN, STOK VE HAMMADDE GİBİ EKONOMİK DEĞERİ OLAN HER TÜRLÜ TAŞINIRLARINIZI TESLİM ETMEDEN TEMİNAT OLARAK KULLANABİLİRSİNİZ Taşınırlarınızı Rehinli Taşınır Sicili ne tescil etmek hem çok kolay hem çok uygun Rehin sözleşmesi, vergi, resim, harç ve değerli kâğıt bedelinden muaftır. Üstelik tescil ücreti ise sadece 250 TL. Ayrıntılar için Neleri rehin gösterebilirsiniz? Makine, alacak, hammadde, stoklarınızı veya ekonomik değeri olan her türlü taşınırlarınızı teslim etmeden rehin gösterebilirsiniz.

12 Finansmana erişim şimdi daha kolay! Finansmana Nasıl Erişirsiniz? Taşınırlarınızı banka, kredi ve finansman kuruluşlarına rehin gösterebilirsiniz. Sanayici Tacir Vadeli Satış Vadeli Satış tacir / sanayici Borç Rehin Banka, Kredi Kuruluşu Finansman Kuruluşu Finansmana Daha Güvenli Ulaşabilirsiniz Taşınır Rehin Sicil Sistemi (TARES), Gemi Sicili, Merkezi Fatura Kayıt Sistemi, Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi A.Ş. (TARSİM) ile entegre olduğundan rehinler artık daha güvenli. Her hafta güncellenen TARES istatistiki verilerine ( tares-genel-istatistikleri) linkinden ulaşabilirsiniz.

13

14 MARKA, PATENT, FAYDALI MODEL, ÜRÜN, HAYVAN, MAKİNE STOK VE HAMMADDE GİBİ EKONOMİK DEĞERİ OLAN HER TÜRLÜ TAŞINIRINIZI TESLİM ETMEDEN TEMİNAT OLARAK KULLANABİLİRSİNİZ Taşınırlarınızı Rehinli Taşınır Sicili ne tescil etmek hem çok kolay hem çok uygun Rehin sözleşmesi, vergi, resim, harç ve değerli kâğıt bedelinden muaftır. Üstelik tescil ücreti ise sadece 250 TL. Ayrıntılar için Neleri rehin gösterebilirsiniz? Marka, patent, faydalı model gibi fikri ve sınai haklarınızı teminat gösterebilirsiniz. Ayrıca makine, alacak, ürün gibi ekonomik değeri olan her türlü taşınırınızı da teslim etmeden rehin gösterebilirsiniz.

15 Finansmana erişim şimdi daha kolay! Finansmana Nasıl Erişirsiniz? Taşınırlarınızı banka, kredi ve finansman kuruluşlarına rehin gösterebilirsiniz. girişimci Borç Rehin Banka, Kredi Kuruluşu Finansman Kuruluşu Finansmana Daha Güvenli Ulaşabilirsiniz Taşınır Rehin Sicil Sistemi (TARES), Merkezi Fatura Kayıt Sistemi, Hayvan Bilgi Sistemi, Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi A.Ş. (TARSİM) ile entegre olduğundan rehinler artık daha güvenli. Her hafta güncellenen TARES istatistiki verilerine ( tares-genel-istatistikleri) linkinden ulaşabilirsiniz.

16 Detaylı bilgi için kobi.org.tr

17

18 STOK, HAMMADDE, ÜRÜN, HAYVAN, MAKİNE GİBİ EKONOMİK DEĞERİ OLAN HER TÜRLÜ TAŞINIRINIZI TESLİM ETMEDEN TEMİNAT OLARAK KULLANABİLİRSİNİZ Taşınırlarınızı Rehinli Taşınır Sicili ne tescil etmek hem çok kolay hem çok uygun Rehin sözleşmesi, vergi, resim, harç ve değerli kâğıt bedelinden muaftır. Üstelik tescil ücreti ise sadece 250 TL. Ayrıntılar için Neleri rehin gösterebilirsiniz? Gerek üretim sürecine dahil ettiğiniz gerekse envanterinizde bulunan stok ve hammaddelerinizi teslim etmeden teminat gösterebilirsiniz. Üretim sürecinde kullandığınız stok ve hammaddelerinizi teminat göstermeniz halinde üretim süreci sonunda oluşan fatura alacağı üzerinde rehin hakkınız devam eder. Tedarik zinciri finansmanında bu modeli kullanarak daha güvenli işlem tesis edebilirsiniz. Ayrıca makine, alacak, ürün gibi ekonomik değeri olan her türlü taşınırınızı da teslim etmeden rehin gösterebilirsiniz.

19 Finansmana erişim şimdi daha kolay! Finansmana Nasıl Erişirsiniz? Taşınırlarınızı banka, kredi kuruluşu, finansman kuruluşu, tedarik zinciri içerisinde yer aldığınız tacir ve esnafa rehin gösterebilirsiniz. Esnaf Tacir Vadeli Satış Vadeli Satış kobi Borç Rehin Banka, Kredi Kuruluşu Finansman Kuruluşu Finansmana Daha Güvenli Ulaşabilirsiniz Taşınır Rehin Sicil Sistemi (TARES), Merkezi Fatura Kayıt Sistemi, Hayvan Bilgi Sistemi, Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi A.Ş. (TARSİM) ile entegre olduğundan rehinler artık daha güvenli. Her hafta güncellenen TARES istatistiki verilerine ( tares-genel-istatistikleri) linkinden ulaşabilirsiniz.

20

21 TİCARİ HAT VEYA PLAKA, ÜRÜN, HAYVAN, MAKİNE, STOK VE HAMMADDE GİBİ EKONOMİK DEĞERİ OLAN HER TÜRLÜ TAŞINIRLARINIZI TESLİM ETMEDEN TEMİNAT OLARAK KULLANABİLİRSİNİZ Taşınırlarınızı Rehinli Taşınır Sicili ne tescil etmek hem çok kolay hem çok uygun Rehin sözleşmesi, vergi, resim, harç ve değerli kâğıt bedelinden muaftır. Üstelik tescil ücreti ise sadece 250 TL. Ayrıntılar için Neleri rehin gösterebilirsiniz? Ticari taksi ve otobüslerinizi modernize etmek için gereken finansmana ticari plaka veya hatlarınızı teminat göstererek ulaşabilirsiniz. Ayrıca makine, alacak, ürün gibi ekonomik değeri olan her türlü taşınırınızı da teslim etmeden rehin gösterebilirsiniz. PLAKA

22 Finansmana erişim şimdi daha kolay! Finansmana Nasıl Erişirsiniz? Taşınırlarınızı banka, kredi ve finansman kuruluşlarına rehin gösterebilirsiniz. şoför Borç Rehin Banka, Kredi Kuruluşu Finansman Kuruluşu Finansmana Daha Güvenli Ulaşabilirsiniz Taşınır Rehin Sicil Sistemi (TARES) ve Trafik Sicili, Türkiye Noterler Birliği nezdinde tutulduğundan ticari plaka veya hat rehinleri artık daha güvenli. Her hafta güncellenen TARES istatistiki verilerine ( tares-genel-istatistikleri) linkinden ulaşabilirsiniz.

23 Detaylı bilgi için kobi.org.tr

Taşınırlarınızı Rehinli Taşınır Sicili ne tescil etmek hem çok kolay hem çok uygun

Taşınırlarınızı Rehinli Taşınır Sicili ne tescil etmek hem çok kolay hem çok uygun MARKA, PATENT, FAYDALI MODEL, ÜRÜN, HAYVAN, MAKİNE STOK VE HAMMADDE GİBİ EKONOMİK DEĞERİ OLAN HER TÜRLÜ TAŞINIRINIZI TESLİM ETMEDEN TEMİNAT OLARAK KULLANABİLİRSİNİZ Taşınırlarınızı Rehinli Taşınır Sicili

Detaylı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği FİNANSMANA ERİŞİMDE TEMİNAT OLARAK TAŞINIR REHNİ İMKANI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği FİNANSMANA ERİŞİMDE TEMİNAT OLARAK TAŞINIR REHNİ İMKANI FİNANSMANA ERİŞİMDE TEMİNAT OLARAK TAŞINIR REHNİ İMKANI Ekim 2018 Nedir? Alacağın temini amacıyla borçluya veya üçüncü bir şahsa ait taşınır eşya, alacak veya hak üzerinde kurulan ve alacaklıya borç ödenmediği

Detaylı

Ticari İşlemlerde Taşınır Rehni Kanunu

Ticari İşlemlerde Taşınır Rehni Kanunu Ticari İşlemlerde Taşınır Rehni Kanunu 20.10.2016 kabul tarihli 6750 sayılı Ticari İşlemlerde Taşınır Rehni Kanunu, 28.10.2016 tarihli Resmi Gazetede yayımlandı. Yasa ile teslimsiz taşınır rehin hakkının

Detaylı

TİCARİ İŞLEMLERDE TAŞINIR REHNİ

TİCARİ İŞLEMLERDE TAŞINIR REHNİ ECRİN BAYDAK Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ticaret Hukuku Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi TİCARİ İŞLEMLERDE TAŞINIR REHNİ İÇİNDEKİLER SUNUŞ...VII SUNUŞ... IX ÖNSÖZ... XI İÇİNDEKİLER...XV KISALTMALAR...

Detaylı

MECLİS TOPLANTISI. Ender YORGANCILAR Yönetim Kurulu Başkanı. 26 Kasım 2018

MECLİS TOPLANTISI. Ender YORGANCILAR Yönetim Kurulu Başkanı. 26 Kasım 2018 MECLİS TOPLANTISI Ender YORGANCILAR Yönetim Kurulu Başkanı 26 Kasım 2018 29 EKİM İ COŞKUYLA KUTLADIK BİR ZİYARET! İŞDÜNYASI&FİNANS SEKTÖRÜ DİYALOG GÜÇLENDİRME TOPLANTISI İŞ İNSANLARINDAN BANKALARA 10

Detaylı

TİCARİ İŞLETME REHNİ

TİCARİ İŞLETME REHNİ TİCARİ İŞLETME REHNİ İşletmeler faaliyetlerini yürütmek ve geliştirmek için ihtiyaç duydukları finansmanı çoğu zaman sınırlı iç kaynaklarından sağlayamazlar. Bu yüzden dış kaynaklara yönelen işletmenin,

Detaylı

HAMMADDE ALIMI KREDİSİ

HAMMADDE ALIMI KREDİSİ İŞLETME KREDİLERİ Bankamız reel sektöre kalkınmadaki önemi ve ülke ekonomisindeki yerine uygun olarak gerekli özeni daima göstermiştir. Bu amaçla sektörün ihtiyaç duyabileceği tüm kredi türlerini uzun

Detaylı

KOBİ LEASING PAKETLERİ

KOBİ LEASING PAKETLERİ KOBİ LEASING PAKETLERİ LEASING NEDİR? Özellikle büyümekte olan şirketlerin, tüm sektörlerde her türlü sıfır veya 2. el makine, ekipman yatırımlarını gerçekleştirmesine yönelik olarak orta veya uzun vadeli

Detaylı

KREDİ TÜRÜ ÜRÜN TANIMI AZAMİ VADE AZAMİ TUTAR ÖZEL DURUM. Max. 12ay, ve ilk 3 ay geri ödemesiz kullandırma imkanı bulunmaktadır.

KREDİ TÜRÜ ÜRÜN TANIMI AZAMİ VADE AZAMİ TUTAR ÖZEL DURUM. Max. 12ay, ve ilk 3 ay geri ödemesiz kullandırma imkanı bulunmaktadır. KREDİ TÜRÜ ÜRÜN TANIMI AZAMİ VADE AZAMİ TUTAR ÖZEL DURUM 1-AB Destek a. Yurtdışı Fuar Katılım Destek Kredisi: Dış Ticaret Müsteşarlığınca (DTM) Milli ya da Bireysel katılım için destek sağlanmasına karar

Detaylı

KTÜ. Teknoloji Transfer O si BÜLTEN KTÜ TTO BÜLTEN KASIM 2015 İÇERİK KASIM 2015 / SAYI 1

KTÜ. Teknoloji Transfer O si BÜLTEN KTÜ TTO BÜLTEN KASIM 2015 İÇERİK KASIM 2015 / SAYI 1 BÜLTEN KASIM 2015 / SAYI 1 KTÜ Teknoloji Transfer O si KTÜ TTO BÜLTEN KASIM 2015 İÇERİK 1.TÜBİTAK - BİREYSEL GENÇ GİRİŞİM (BİGG) Değerli iş fikri sahipleri, TÜBİTAK 1512 Programı bu yıl isim ve içerik değişikliği

Detaylı

SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ ( S A Ü S E M ) Patent ve Marka Vekilliği Sınavı Hazırlık Sertifika Programı.

SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ ( S A Ü S E M ) Patent ve Marka Vekilliği Sınavı Hazırlık Sertifika Programı. SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ ( S A Ü S E M ) Patent ve Marka Vekilliği Sınavı Hazırlık Sertifika Programı DERS NOTU Tanıtım Tüm hakları saklıdır. www.sausem.sakarya.edu.tr Sakarya Üniversitesi

Detaylı

Tİ CARET HUKUKU SORU TAHMİ NLERİ

Tİ CARET HUKUKU SORU TAHMİ NLERİ Tİ CARET HUKUKU SORU TAHMİ NLERİ 1. TTK da ticari işletme kavramı tanımlanmıştır. Ticari işletme, esnaf işletmesi için öngörülen sınırı aşan düzeyde gelir sağlamayı hedef tutan faaliyetlerin devamlı ve

Detaylı

Staja Baþlama Ticaret Hukuku Çýkmýþ Soru ve Cevap Gönderen : guliz - 12/05/2009 12:31

Staja Baþlama Ticaret Hukuku Çýkmýþ Soru ve Cevap Gönderen : guliz - 12/05/2009 12:31 Staja Baþlama Ticaret Hukuku Çýkmýþ Soru ve Cevap Gönderen : guliz - 12/05/2009 12:31 TÝCARET HUKUKU - 1-Aþaðýdakilerden hangisi Ticaret Sicili Tüzüðüne göre, ticari iþletmenin genel unsurlarýndan biri

Detaylı

Kredi Garanti Fonu A.Ş. Batı AkdenizKalkınma Ajansı

Kredi Garanti Fonu A.Ş. Batı AkdenizKalkınma Ajansı Kredi Garanti Fonu A.Ş. Batı AkdenizKalkınma Ajansı Kredi Garanti Fonu nedir? Kredi Garanti Fonu A.Ş. (KGF), Bakanlar Kurulu Kararına istinaden kurulmuş ve buna göre faaliyet gösteren bir kredi kefalet

Detaylı

Dr. Aslı MAKARACI BAŞAK Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Medeni Hukuk Anabilim Dalı Yardımcı Doçenti. Taşınır Rehni Sözleşmesi

Dr. Aslı MAKARACI BAŞAK Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Medeni Hukuk Anabilim Dalı Yardımcı Doçenti. Taşınır Rehni Sözleşmesi Dr. Aslı MAKARACI BAŞAK Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Medeni Hukuk Anabilim Dalı Yardımcı Doçenti Taşınır Rehni Sözleşmesi İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ...VII İÇİNDEKİLER... XI KISALTMALAR... XIX GİRİŞ...1

Detaylı

VAKIF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / VKGYO [] 07.04.2010 18:05:34 Özel Durum Açıklaması (Genel)

VAKIF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / VKGYO [] 07.04.2010 18:05:34 Özel Durum Açıklaması (Genel) VAKIF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / VKGYO [] 07.04.2010 18:05:34 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Halaskargazi cad. No:243 Yasan İş Merkezi Kat:6 Osmanbey ŞİŞLİ İSTANBUL Telefon

Detaylı

Tablo 4 : Başvuru Belgeleri ve Ödemeye Esas Belgeler, Geri Ödeme Planı Tablosu

Tablo 4 : Başvuru Belgeleri ve Ödemeye Esas Belgeler, Geri Ödeme Planı Tablosu 5 1.1. Danışmanlık Desteği 2. Yararlanıcı İmza sirküleri, 3. Danışmanlık hizmetinin; şirket statüsündeki danışman kuruluşlar tarafından verilmesi durumunda, kuruluş adına imza atmaya yetkili kişiye ait

Detaylı

"Küçük ve orta boy işletmeciler, Genç girişimciler, Kadın girişimciler Krediniz bankadan, teminatınız bizden."

Küçük ve orta boy işletmeciler, Genç girişimciler, Kadın girişimciler Krediniz bankadan, teminatınız bizden. "Küçük ve orta boy işletmeciler, Genç girişimciler, Kadın girişimciler Krediniz bankadan, teminatınız bizden." Kuruluş Amacı Küçük ve orta ölçekli işletmelere banka kredisi kullanımında kefil olarak işletmelere

Detaylı

VAKIF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / VKGYO [] 27.05.2010 16:10:22 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı

VAKIF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / VKGYO [] 27.05.2010 16:10:22 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı VAKIF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / VKGYO [] 27.05.2010 16:10:22 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Ortaklığın Adresi : Halaskargazi Caddesi Yasan İş Merkezi No:243

Detaylı

TİCARİ İŞLEMLERDE TAŞINIR REHNİ KANUNU

TİCARİ İŞLEMLERDE TAŞINIR REHNİ KANUNU 12429 TİCARİ İŞLEMLERDE TAŞINIR REHNİ KANUNU Kanun Numarası : 6750 Kabul Tarihi : 20/10/2016 Yayımlandığı R.Gazete : Tarih: 28/10/2016 Sayı : 29871 Yayımlandığı Düstur : Tertip : 5 Cilt : 58 Amaç ve kapsam

Detaylı

ISPARTA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TRAFİK TESCİL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

ISPARTA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TRAFİK TESCİL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 1 2 SUNULAN Yeni Kayıt Araç Tescil Trafik şahadetnameli Araç Tescil 1- Fatura 2- Uygunluk Belgesi 3- Özel tüketim Vergisi Makbuzu (Aslı) 4- Trafik Sigortası 5- Şoförler Odasından Yeni Kayıt dosyası 6-

Detaylı

DUYURU: /07 YATIRIM ORTAMININ İYİLEŞTİRİLMESİ AMACIYLA BAZI KANUNLARDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUN TBMM DE KABUL EDİLMİŞTİR

DUYURU: /07 YATIRIM ORTAMININ İYİLEŞTİRİLMESİ AMACIYLA BAZI KANUNLARDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUN TBMM DE KABUL EDİLMİŞTİR DUYURU: 20.02.2018/07 YATIRIM ORTAMININ İYİLEŞTİRİLMESİ AMACIYLA BAZI KANUNLARDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUN TBMM DE KABUL EDİLMİŞTİR Yatırım ortamının iyileştirilmesi çalışmaları doğrultusunda hazırlanan

Detaylı

TİCARET SİCİLİ HARÇLARI. (Harçlar Kanunu Genel Tebliği Seri No:75) Gerçek Kişilere ve kooperatiflere Ait İşletmelerde

TİCARET SİCİLİ HARÇLARI. (Harçlar Kanunu Genel Tebliği Seri No:75) Gerçek Kişilere ve kooperatiflere Ait İşletmelerde (01.01.2016 Tarihinden itibaren uygulanmak üzere) H.K. M. Madde:138 (Harçlar Kanunu Genel Tebliği Seri No:75) Ait 1. Ticari işletmenin ve unvanının tescil ve ilanında: 217,40 TL 623,60 TL 1.405,30 TL için):

Detaylı

GÜMÜŞHACIKÖY İLÇE GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMETLERİ SUNUM STANDARTLARI

GÜMÜŞHACIKÖY İLÇE GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMETLERİ SUNUM STANDARTLARI ten Yararlananlar in Ortalama 1 ÇKS Kaydı İşlemleri 1) Tapu kayıtlarının onaylı fotokopisi 2) Çiftçi Belgesi 3) Muhtar ve aza onaylı arazi bilgi formu 4) Nüfus cüzdanı fotokopisi 5) Kiralık arazi varsa

Detaylı

EK-2 İZMİT İLÇE TARIM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

EK-2 İZMİT İLÇE TARIM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI EK-2 İZMİT İLÇE TARIM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Bitki Koruma Ürünleri Bayiliği Müracaatı 2-2 Adet Vesikalık Resim

Detaylı

TİCARET HUKUKU (HUK208U)

TİCARET HUKUKU (HUK208U) DİKKATİNİZE: BURADA SADECE ÖZETİN İLK ÜNİTESİ SİZE ÖRNEK OLARAK GÖSTERİLMİŞTİR. ÖZETİN TAMAMININ KAÇ SAYFA OLDUĞUNU ÜNİTELERİ İÇİNDEKİLER BÖLÜMÜNDEN GÖREBİLİRSİNİZ. TİCARET HUKUKU (HUK208U) KISA ÖZET -2013

Detaylı

T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Tapu Dairesi Başkanlığı

T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Tapu Dairesi Başkanlığı 1 / 6 DAĞITIM YERLERİNE İlgi : 26 08 2016 tarih ve 29813sayılı Resmi Gazete. İlgi Resmi Gazete'de yayımlanan 19.08.2016 tarih ve 6741 sayılı Türkiye Varlık Fonu Yönetimi Anonim Şirketinin Kurulması ile

Detaylı

TÜRK PATENT ENSTİTÜSÜNCE UYGULANACAK OLAN ÜCRET TARİFESİNE İLİŞKİN TEBLİĞ (BİK/TPE: 2006/2)

TÜRK PATENT ENSTİTÜSÜNCE UYGULANACAK OLAN ÜCRET TARİFESİNE İLİŞKİN TEBLİĞ (BİK/TPE: 2006/2) Türk Patent Enstitüsü Başkanlığından: TÜRK PATENT ENSTİTÜSÜNCE UYGULANACAK OLAN ÜCRET TARİFESİNE İLİŞKİN TEBLİĞ (BİK/TPE: 2006/2) MADDE 1 (1) Türk Patent Enstitüsü nün vereceği hizmetler karşılığı alacağı

Detaylı

Ticari İşlemlerde Taşınır Rehni Kanunu

Ticari İşlemlerde Taşınır Rehni Kanunu TH TH E Ticari İşlemlerde Taşınır Rehni Kanunu Öne çıkanlar Kişisel Sağlık Verilerin İşlenmesi ve Mahremiyetinin Sağlanması Hakkında Yeni Düzenlemeler Kentsel Dönüşüm Alanında Yenilikler Tüm hakları saklıdır

Detaylı

TAHSİLÂT VE ÖDEMELERDE BANKA, PTT VE ÖZEL FİNANS KURUMLARININ KULLANILMA ZORUNLULUĞU- 2018

TAHSİLÂT VE ÖDEMELERDE BANKA, PTT VE ÖZEL FİNANS KURUMLARININ KULLANILMA ZORUNLULUĞU- 2018 TAHSİLÂT VE ÖDEMELERDE BANKA, PTT VE ÖZEL FİNANS KURUMLARININ KULLANILMA ZORUNLULUĞU- 2018 Vergi Usul Kanununun 232 nci maddesinin birinci fıkrası kapsamında fatura almak zorunda olan birinci ve ikinci

Detaylı

KOSGEB AR-GE VE İNOVASYON DESTEK PROGRAMI

KOSGEB AR-GE VE İNOVASYON DESTEK PROGRAMI KOSGEB AR-GE VE İNOVASYON DESTEK PROGRAMI / Mart.2016 KOSGEB Ar-Ge İnovasyon Destek Programı Başvuru Şartları Proje programına, KOBİ ölçeğindeki işletmeler ile GİRİŞİMCİ statüsünde olan gerçek kişiler

Detaylı

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı GİRİŞİMCİ BİLGİ SİSTEMİ GBS; farklı kamu kurum ve kuruluşların idari kayıtlarındaki girişim ve işyerlerine ait ekonomik faaliyetlere ilişkin verilerin, ortak standartlar çerçevesinde bir veritabanında

Detaylı

KOSGEB DESTEKLERİ NEVŞEHİR YATIRIM DESTEK OFİSİ

KOSGEB DESTEKLERİ NEVŞEHİR YATIRIM DESTEK OFİSİ 2014 NEVŞEHİR YATIRIM DESTEK OFİSİ İşbirliği - Güçbirliği Destek Programı KOBİ lerin bir araya gelerek tedarik, pazarlama, düşük kapasite kullanımı, rekabet gücü zayıflığı ve finansman gibi Ortak Sorunlara

Detaylı

SANAYİ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

SANAYİ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) HİZMET BEDELİ (*) 1 KAPASİTE ÖN KAPASİTE 2- Kapasite Raporu Düzenleme Bilgi Formu 4- SGK Sigortalı Hizmet Listesi (son

Detaylı

YÖNETMELİK REHİNLİ TAŞINIR SİCİLİ YÖNETMELİĞİ

YÖNETMELİK REHİNLİ TAŞINIR SİCİLİ YÖNETMELİĞİ 31 Aralık 2016 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 29935 (3. Mükerrer) Gümrük ve Ticaret Bakanlığından: YÖNETMELİK REHİNLİ TAŞINIR SİCİLİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE

Detaylı

TİCARİ İŞLEMLERDE TAŞINIR REHNİ KANUNU

TİCARİ İŞLEMLERDE TAŞINIR REHNİ KANUNU 12429 TİCARİ İŞLEMLERDE TAŞINIR REHNİ KANUNU Kanun Numarası : 6750 Kabul Tarihi : 20/10/2016 Yayımlandığı Resmî Gazete : Tarih : 28/10/2016 Sayı : 29871 Yayımlandığı Düstur : Tertip : 5 Cilt : 58 Amaç

Detaylı

TAŞIT KREDİSİ SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU

TAŞIT KREDİSİ SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU TAŞIT KREDİSİ SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU Müşteri No :... Adı ve Soyadı :... MADDE 1 AMAÇ İşbu Sözleşme Öncesi Bilgi Formu, 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun un 23.maddesi uyarınca sözleşmenin

Detaylı

GÜNCELLEMELER SPL NİN BELİRTTİĞİ 17 ŞUBAT 2017 MEVZUAT KESİMİNE GÖRE 22 MART 2017 TARİHİNDE YAPILMIŞTIR.

GÜNCELLEMELER SPL NİN BELİRTTİĞİ 17 ŞUBAT 2017 MEVZUAT KESİMİNE GÖRE 22 MART 2017 TARİHİNDE YAPILMIŞTIR. GÜNCELLEMELER SPL NİN BELİRTTİĞİ 17 ŞUBAT 2017 MEVZUAT KESİMİNE GÖRE 22 MART 2017 TARİHİNDE YAPILMIŞTIR. 22 MART 2017 TARİHİNDE MEYDANA GELEN GÜNCELLEMELER SONRASINDA AŞAĞIDAKİ KONULAR BAŞLIK NUMARASINA

Detaylı

Patent Ön Araştırmaları ve Yenilik Araştırmaları

Patent Ön Araştırmaları ve Yenilik Araştırmaları NEDEN PATENT? Özgün fikirlerin korunması Zihni yaratının ödüllendirilmesi Rekabet gücü Ticari kazanç (Lisans&Devir) Teknolojiye katkı Ekonomiye Katkı PATENT NEDEN ÖNEMLİDİR? Patent önemli bir istihbarat

Detaylı

DUYURU: 05.04.2016/16

DUYURU: 05.04.2016/16 1 DUYURU: 05.04.2016/16 29.03.2016 tarihli Resmi Gazete de yayımlanan 90 seri no.lu Gider Vergileri Genel Tebliği ile, üreticiler tarafından imalat sanayinde kullanılmak üzere iktisap edilen makine ve

Detaylı

TİCARET HUKUKU. 1. TİCARET HUKUKUNA GİRİŞ 2. TİCARİ İŞLETME 3. TİCARİ İŞ, TİCARİ HÜKÜM ve TİCARİYARGI. Öğr. Gör. Fevzi APAYDIN

TİCARET HUKUKU. 1. TİCARET HUKUKUNA GİRİŞ 2. TİCARİ İŞLETME 3. TİCARİ İŞ, TİCARİ HÜKÜM ve TİCARİYARGI. Öğr. Gör. Fevzi APAYDIN TİCARET HUKUKU 1. NA GİRİŞ 2. TİCARİ İŞLETME 3. TİCARİ İŞ, TİCARİ HÜKÜM ve TİCARİYARGI Öğr. Gör. Fevzi APAYDIN Ticaret Hukuku Kavramı TİCARET HUKUKU Üretim, değişim ve tüketim aşamalarındaki ticari faaliyetleri

Detaylı

Müşteri İmzası:... 1 / 5

Müşteri İmzası:... 1 / 5 Tarih: Müşteri Müşteri Numarası KONUT FİNANSMANI ÇERÇEVE SÖZLEŞMESİ T. Garanti Bankası A.Ş. olarak biz ( Biz ), Konut Finansmanı Çerçeve Sözleşmesi ( Çerçeve Sözleşme ) ve ekinde imzalanacak kredi sözleşmesi

Detaylı

KOBİ PROJE DESTEK PROGRAMI PROJE BAŞVURU FORMU

KOBİ PROJE DESTEK PROGRAMI PROJE BAŞVURU FORMU KOSGEB HİZMET MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ NE KOSGEB KOBİ Proje Destek Programından yararlanmak üzere hazırlamış olduğum bu projemin daha önce değerlendirilerek reddedilmediğini, hâlihazırda ikiden fazla KOSGEB Destek

Detaylı

TİCARİ İŞLEMLERDE REHİN HAKKININ KURULMASI VE TEMERRÜT SONRASI HAKLARIN KULLANILMASI

TİCARİ İŞLEMLERDE REHİN HAKKININ KURULMASI VE TEMERRÜT SONRASI HAKLARIN KULLANILMASI TİCARİ İŞLEMLERDE REHİN HAKKININ KURULMASI VE TEMERRÜT SONRASI HAKLARIN KULLANILMASI Süleyman Ruhi AYDEMİR 8 * ÖZ Ticari işlemlerde rehin hakkının kurulması ve temerrüt sonrası hakların kullanılmasının

Detaylı

Rehber 7099 SAYILI KANUN (MALİ DÜZENLEMELER)

Rehber 7099 SAYILI KANUN (MALİ DÜZENLEMELER) 0 Rehber 7099 SAYILI KANUN (MALİ DÜZENLEMELER) 1 7099 SAYILI YATIRIM ORTAMININ İYİLEŞTİRİLMESİ AMACIYLA BAZI KANUNLARDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUNDA YER ALAN MALİ DÜZENLEMELER 10 Mart 2018 tarihli

Detaylı

TEKİRDAĞ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ MARMARAEREĞLİSİ İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

TEKİRDAĞ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ MARMARAEREĞLİSİ İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 2 TEKİRDAĞ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ MARMARAEREĞLİSİ İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU HİZMETİN ADI Nakil Olan Ticari Araçlarda İstenen Belgeler Unvan Değişikliği - Ad, Soyad Değişikliği

Detaylı

GENEL DESTEK PROGRAMI TABLO 2 - BAŞVURU VE ÖDEME BELGELERİ TABLOSU

GENEL DESTEK PROGRAMI TABLO 2 - BAŞVURU VE ÖDEME BELGELERİ TABLOSU YURT İÇİ FUAR YURT DIŞI İŞ GEZİSİ 1. Yurt İçi Fuar Desteği Başvuru 2. İşletmenin Organizatör Kuruluş ile yapmış olduğu Fuar Başvuru / Katılım (İşletmenin Meslek Kuruluşundan yer temin etmesi halinde Meslek

Detaylı

BÖLGE PLANI SÜRECİ Bilecik Sanayi İhtisas Komisyonu Çalışmaları Bilecik İl Genel Meclis Salonu

BÖLGE PLANI SÜRECİ Bilecik Sanayi İhtisas Komisyonu Çalışmaları Bilecik İl Genel Meclis Salonu 2014-2023 BÖLGE PLANI SÜRECİ Bilecik Sanayi İhtisas Komisyonu Çalışmaları 24.04.2013 Bilecik İl Genel Meclis Salonu Küreselleşme Küresel ekonominin bütünleşmesi Eşitsiz büyüme Ekonomik krizler Kaynak kısıtları

Detaylı

ANKARA TİCARET BORSASI TARİHLİ MUKAYESELİ BİLANÇOSU AKTİF 2012 YILI 2013 YILI 2014 YILI 2015 YILI DÖNEN VARLIKLAR

ANKARA TİCARET BORSASI TARİHLİ MUKAYESELİ BİLANÇOSU AKTİF 2012 YILI 2013 YILI 2014 YILI 2015 YILI DÖNEN VARLIKLAR ANKARA TİCARET BORSASI 31.12.2015 TARİHLİ MUKAYESELİ BİLANÇOSU AKTİF 2012 YILI 2013 YILI 2014 YILI 2015 YILI DÖNEN VARLIKLAR Hazır Değerler 364.385,67 258.570,96 2.210.677,06 1.740.821,72 Kasa 32.565,73

Detaylı

2.000 70 70 70 x - 20.000 70 70 70 x - 10.000 70 70 70 x - 200.000 80 80 80 X

2.000 70 70 70 x - 20.000 70 70 70 x - 10.000 70 70 70 x - 200.000 80 80 80 X 1. Danışmanlık ve Eğitim 1.1. Danışmanlık Desteği 5 15.000 80 70 60 X 1.1.1. Enerji Verimliliği Etüt ve 5/A Danışmanlık Desteği 1.1.1.1. Ön Enerji Etütleri 1.1.1.2. Detaylı Enerji Etütleri 1.1.1.3. Verimlilik

Detaylı

2016 MOTORLU TAŞITLAR VERGİSİ (MTV) TABLOSU

2016 MOTORLU TAŞITLAR VERGİSİ (MTV) TABLOSU MTV Sorgulama ve MTV Gecikme Cezası Hesaplama (2017) 2017 MOTORLU TAŞITLAR VERGİSİ (MTV) TABLOSU Motor Hacmi 1-3 yaş 4-6 yaş 7-11 yaş 12-15 yaş 16-99 yaş 0-1300 646 TL 450 TL 252 TL 191 TL 68 TL 1301-1600

Detaylı

MTV Sorgulama ve MTV Gecikme Cezası Hesaplama (2016) 2016 MOTORLU TAŞITLAR VERGİSİ (MTV) TABLOSU

MTV Sorgulama ve MTV Gecikme Cezası Hesaplama (2016) 2016 MOTORLU TAŞITLAR VERGİSİ (MTV) TABLOSU MTV Sorgulama ve MTV Gecikme Cezası Hesaplama (2016) 2016 MOTORLU TAŞITLAR VERGİSİ (MTV) TABLOSU Motor Hacmi 1-3 yaş 4-6 yaş 7-11 yaş 12-15 yaş 16-99 yaş 0-1300 623 TL 434 TL 243 TL 184 TL 66 TL 1301-1600

Detaylı

MAGENTA Control and certification COMPANY

MAGENTA Control and certification COMPANY SAYFA NO : 1 / 10 Müteşebbis / Firma Adı : T.C.Kimlik No : Vergi Dairesi ve No su : Adresi (İletişim Adresi) : Organik Tarım Faaliyetinin yapılacağı İl / İlçe (ler) : Tel Faks GSM GERÇEK KİŞİ E-posta TÜZEL

Detaylı

Şirket Kuruluş İşlemlerine İlişkin Getirilen Yenilikler

Şirket Kuruluş İşlemlerine İlişkin Getirilen Yenilikler Şirket Kuruluş İşlemlerine İlişkin Getirilen Yenilikler Giriş 1 10 Mart 2018 tarihli Resmî Gazete de yayımlanarak yürürlüğe giren 7099 Sayılı Yatırım Ortamının İyileştirilmesi Amacıyla Bazı Kanunlarda

Detaylı

TİCARET SİCİLİ HARÇLARI. ( Tarihinden itibaren uygulanmak üzere) (Harçlar Kanunu Genel Tebliği Seri No:78)

TİCARET SİCİLİ HARÇLARI. ( Tarihinden itibaren uygulanmak üzere) (Harçlar Kanunu Genel Tebliği Seri No:78) (01.01.2017 Tarihinden itibaren uygulanmak üzere) (Harçlar Kanunu Genel Tebliği Seri No:78) I- Kayıt ve Tescil Harçları; (Ticari İşletme Rehni Dahil) ve kooperatiflere Ait 1. Ticari işletmenin ve unvanının

Detaylı

FİRMA SİCİL BİLGİLERİ

FİRMA SİCİL BİLGİLERİ FİRMA SİCİL BİLGİLERİ İSTANBUL TİCARET ODASI BİLGİ BANKASI Sicil No 249993/0 Takyidat bulunmamaktadır! Ünvan ABK YATIRIM TEKSTİL VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ABC YATIRIM TEKSTİL VE DIŞ TİCARET ANONİM

Detaylı

VERGİ ADI ŞUBE İNTERNET 1 YILLIK GELİR VERGİSİ VAR VAR VAR YOK YOK VAR VAR VAR VAR YOK D.K.P. STOPAJI (DAĞITILMAYAN KAR STOPAJI) VAR VAR VAR YOK YOK

VERGİ ADI ŞUBE İNTERNET 1 YILLIK GELİR VERGİSİ VAR VAR VAR YOK YOK VAR VAR VAR VAR YOK D.K.P. STOPAJI (DAĞITILMAYAN KAR STOPAJI) VAR VAR VAR YOK YOK VERGİ KODU VERGİ ADI ŞUBE İNTERNET ALO GARANTİ CEP ŞUBE PARAMATİK 1 YILLIK GELİR VERGİSİ 2 3 7 ZIRAİ KAZANÇ GELİR VERGİSİ GELİR VERGİSİ S. ( D.K.P. STOPAJI (DAĞITILMAYAN KAR STOPAJI) 10 KURUMLAR VERGİSİ

Detaylı

Ticari İşletmenin Malvarlığı Unsurlarının Bir Kısmının veya Malvarlığının Bütününün Rehni

Ticari İşletmenin Malvarlığı Unsurlarının Bir Kısmının veya Malvarlığının Bütününün Rehni Ticari İşletmenin Malvarlığı Unsurlarının Bir Kısmının veya Malvarlığının Bütününün Rehni Seda Ş. GÜNGÖR 1 1 Namık Kemal Üniversitesi İİBF, İşletme Bölümü, sedagungor@nku.edu.tr Özet: Ticari işletmelerin

Detaylı

Transfer Fiyatlandırması, Kontrol Edilen Yabancı Kurum ve Örtülü Sermayeye İlişkin Formun Doldurulması Hakkında Sirküler Çerçevesinde Açıklamalar

Transfer Fiyatlandırması, Kontrol Edilen Yabancı Kurum ve Örtülü Sermayeye İlişkin Formun Doldurulması Hakkında Sirküler Çerçevesinde Açıklamalar Transfer Fiyatlandırması, Kontrol Edilen Yabancı Kurum ve Örtülü Sermayeye İlişkin Formun Doldurulması Hakkında Sirküler Çerçevesinde Açıklamalar 1- Giriş 5520 sayılı Kurumlar Vergisi Kanunu'nun 1/1/2007

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ SİRKÜLER (G / 2019)

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ SİRKÜLER (G / 2019) ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: 70430465-TİM.OAİB.GSK.2019/102-00604 Ankara, 15/01/2019 Konu: 2010-6 Sayılı Tebliğin Genelgesinde Yapılan Değişiklik SİRKÜLER (G / 2019) Sayın

Detaylı

2018 MOTORLU TAŞITLAR VERGİSİ (MTV) TABLOSU ( sonrası alınan araçlar için)

2018 MOTORLU TAŞITLAR VERGİSİ (MTV) TABLOSU ( sonrası alınan araçlar için) MTV Sorgulama ve MTV Gecikme Cezası Hesaplama (2018) 2018 MOTORLU TAŞITLAR VERGİSİ (MTV) TABLOSU (01.01.2018 alınan araçlar için) Motor Hacmi 1-3 yaş 4-6 yaş 7-11 yaş 12-15 yaş 16-99 yaş 0-1300 743 TL

Detaylı

PATENT VE FAYDALI MODEL

PATENT VE FAYDALI MODEL PATENT VE FAYDALI MODEL Alper AKSU 1 Sınai Mülkiyet M Hakları nelerdir? Sınaî mülkiyet hakkı, buluşların, yeniliklerin, yeni tasarımların, özgün çalışmaların, yani yeni şeylerin ilk uygulayıcılarının adına

Detaylı

ARAÇ REHİN SÖZLEŞMESİ NDE GENEL İŞLEM KOŞULLARI KULLANILMASINI KABUL BEYANI

ARAÇ REHİN SÖZLEŞMESİ NDE GENEL İŞLEM KOŞULLARI KULLANILMASINI KABUL BEYANI ARAÇ REHİN SÖZLEŞMESİ NDE GENEL İŞLEM KOŞULLARI KULLANILMASINI KABUL BEYANI MÜŞTERİ/TC Kimlik No: MUHATAP : Vakıf Katılım Bankası A.Ş. Saray Mah. Dr. Adnan Büyükdeniz Cad. No:10 Ümraniye / İstanbul KONU

Detaylı

SAP FORUM İSTANBUL Digital Business

SAP FORUM İSTANBUL Digital Business SAP FORUM İSTANBUL Digital Business Tüm Makbuzlar Elektronikleşiyor! Kenan AÇIKELLİ / Foriba 12 Ekim 2017, Perşembe Foriba Çalışmalarına 1999 yılında başlayan FIT Solutions ve 2002 yılında kurulan ISIS

Detaylı

FİRMA SİCİL BİLGİLERİ

FİRMA SİCİL BİLGİLERİ FİRMA SİCİL BİLGİLERİ İSTANBUL TİCARET ODASI BİLGİ BANKASI Sicil No 197163/0 Takyidat bulunmamaktadır! Ünvan ARAL ENDÜSTRİ ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ Eski Ünvan İş Adresi TAŞDELEN MAH.SIRRI

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI Hizmet Standartları Tablosu

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI Hizmet Standartları Tablosu T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI Hizmet Standartları Tablosu SIRA NO 1. T Plaka Devirleri 2. S Plaka Devir HİZMETİN ADI İSTENİLEN BELGELER 1-Başvuru Formu.(Ek-1) (Devir

Detaylı

VERGİ SİRKÜLERİ NO: 2016/96. 4/10/2016 tarih ve sayılı Resmi Gazete de 77 Seri No.lu Harçlar Kanunu Genel Tebliği yayımlandı.

VERGİ SİRKÜLERİ NO: 2016/96. 4/10/2016 tarih ve sayılı Resmi Gazete de 77 Seri No.lu Harçlar Kanunu Genel Tebliği yayımlandı. DRT Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim A.Ş. Deloitte Values House Maslak No1 34398 İstanbul Tel: + 90 (212) 366 60 00 Fax: + 90 (212) 366 60 15 www.deloitte.com.tr www.verginet.net VERGİ SİRKÜLERİ

Detaylı

PROJENİN TAHMİNİ FİNANSAL TABLOLARININ HAZIRLANMASI Kubilay Kavak Mart-2012 A) BAŞLANGIÇ YATIRIM HARCAMALARI Proje fikrinin geliştirilebilmesi için gerekli tüm yatırım özellikleri belirlenir. Tüm yatırım

Detaylı

TİCARİ İŞLETME REHNİ SİCİLİ TÜZÜĞÜ

TİCARİ İŞLETME REHNİ SİCİLİ TÜZÜĞÜ 2105 TİCARİ İŞLETME REHNİ SİCİLİ TÜZÜĞÜ Bakanlar Kurulu Kararının Tarihi : 25/7/1972, No : 7/4776 Dayandığı Kanunun Tarihi : 21/7/1971, No : 1447 Yayımlandığı R. Gazetenin Tarihi : 21/8/1972, No : 14283

Detaylı

TRANSFER FİYATLANDIRMASI, KONTROL EDİLEN YABANCI KURUM VE ÖRTÜLÜ SERMAYEYE İLİŞKİN FORM

TRANSFER FİYATLANDIRMASI, KONTROL EDİLEN YABANCI KURUM VE ÖRTÜLÜ SERMAYEYE İLİŞKİN FORM TRANSFER FİYATLANDIRMASI, KONTROL EDİLEN YABANCI KURUM VE ÖRTÜLÜ SERMAYEYE İLİŞKİN FORM Ek : 2 KURUMA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER Vergi Kimlik No 1 2 3 4 5 6 7 8 9 9 Kurum Sicil No 1234567 Kurum Unvanı X AŞ

Detaylı

1 9 9 Başka Yerde Sınıflandırılmayan Diğer Vergiler 1.000, , , , ,

1 9 9 Başka Yerde Sınıflandırılmayan Diğer Vergiler 1.000, , , , , Gelirin Kodu BÜTÇE GELİR KESİN HESAP CETVELİ 01-01-2011/31-12-2011 TARİHLERİ ARASI Kurumun Adı : 2011 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Bütçe Devreden Yılı Toplam Tahsilattan Gelecek Yıla Tahsil İle Gelir

Detaylı

BIGG-SEA KONSORSİYUMU GİRİŞİMCİLİK PROJESİ

BIGG-SEA KONSORSİYUMU GİRİŞİMCİLİK PROJESİ Adana ÜSAM (Üniversite Sanayi Ortak Araştırma Merkezi) ideege-tgb Ege Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi ve EBİLTEM TTO Sabancı Üniversitesi ve Inovent BIGG-SEA KONSORSİYUMU GİRİŞİMCİLİK PROJESİ

Detaylı

ÇAT İLÇE GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ

ÇAT İLÇE GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ 1 ADI Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Desteklemesi 1 Başvuru formu ve taahhütname, (EK 1) 2 Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetlerinin Düzenlenmesine Dair Yönetmelik kapsamında alınan yetki belgesinin il/ilçe

Detaylı

HORASAN İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TRAFİK TESCİL VE DENETLEME BÜRO AMİRLİĞİ

HORASAN İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TRAFİK TESCİL VE DENETLEME BÜRO AMİRLİĞİ HORASAN İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI S.NO 1 VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI EHLİYETİN TESLİMİ (1.DEFA) TRAFİK TESCİL VE DENETLEME BÜRO AMİRLİĞİ BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER 3-Vergi Dairesinden

Detaylı

FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş. ESAS SÖZLEŞME TADİL METNİ MEVCUT METİN TASLAK METİN GEREKÇE ŞİRKETİN İŞLETME KONUSU

FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş. ESAS SÖZLEŞME TADİL METNİ MEVCUT METİN TASLAK METİN GEREKÇE ŞİRKETİN İŞLETME KONUSU FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş. ESAS SÖZLEŞME TADİL METNİ MEVCUT METİN TASLAK METİN GEREKÇE ŞİRKETİN İŞLETME KONUSU MADDE 3 - Şirket, Fenerbahçe Spor Kulübü Derneğine ("Kulüp") ait profesyonel futbol takımının

Detaylı

FİRMA SİCİL BİLGİLERİ

FİRMA SİCİL BİLGİLERİ FİRMA SİCİL BİLGİLERİ İSTANBUL TİCARET ODASI BİLGİ BANKASI Sicil No 369858/0 Takyidat bulunmamaktadır! Ünvan Eski Ünvan HAYAT TIBBİ ALETLER VE OLUKLU MUKAVVA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ HAYAT TIBBİ

Detaylı

T.C. ERZURUM TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI MİZAN ( )

T.C. ERZURUM TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI MİZAN ( ) 100 KASA HESABI 212.555,66 212.232,70 322,96 100.01 KASA HESABI 212.555,66 212.232,70 322,96 100.01.001 TL MERKEZ KASASI 212.555,66 212.232,70 322,96 102 BANKALAR 3.302.932,74 356.624,31 2.946.308,43 102.01

Detaylı

TARIM İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

TARIM İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Sözleşmeli Küçükbaş Hayvancılık Projesi TARIM İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Sunu Planı PROJENİN AMACI / 4 PROJEYE NEDEN İHTİYAÇ DUYULDU / 6 TÜRKİYE DE KÜÇÜKBAŞ VARLIĞININ NÜFUSA GÖRE YILLAR İÇERİSİNDEKİ

Detaylı

Bölüm 7. Tarımsal Üretim Faktörleri. Üretim Faktörleri Toprak Sermaye Emek (iş) Girişimcilik (yönetim yeteneği)

Bölüm 7. Tarımsal Üretim Faktörleri. Üretim Faktörleri Toprak Sermaye Emek (iş) Girişimcilik (yönetim yeteneği) Bölüm 7. Tarımsal Üretim Faktörleri Üretim Faktörleri Toprak Sermaye Emek (iş) Girişimcilik (yönetim yeteneği) Tarımsal yapı, toprak (doğa), sermaye, emek ve girişimcilik gibi temel üretim araçlarının

Detaylı

TABİİ AFETLERDEN ZARAR GÖREN ÇİFTÇİLERE YAPILACAK YARDIMLAR HAKKINDA KANUN. Kanun Numarası : 2090. Kabul Tarihi : 20/6/1977

TABİİ AFETLERDEN ZARAR GÖREN ÇİFTÇİLERE YAPILACAK YARDIMLAR HAKKINDA KANUN. Kanun Numarası : 2090. Kabul Tarihi : 20/6/1977 TABİİ AFETLERDEN ZARAR GÖREN ÇİFTÇİLERE YAPILACAK YARDIMLAR HAKKINDA KANUN Kanun Numarası : 2090 Kabul Tarihi : 20/6/1977 Yayımlandığı R.Gazete : Tarih : 5/7/1977 Sayı : 15987 Yayımlandığı Düstur : Tertip

Detaylı

Kısa isim 1. Bu Tüzük, "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Merkez Bankası (İskonto ve Avans İşlemleri) "Tüzüğü olarak isimlendirilir.

Kısa isim 1. Bu Tüzük, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Merkez Bankası (İskonto ve Avans İşlemleri) Tüzüğü olarak isimlendirilir. RG 41 27.04.1984 KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MERKEZ BANKASI YASASI (31/1983 sayılı Yasa) Madde 11(8) altında yapılan Tüzük Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Merkez Bankası Yönetim Kurulu, Kuzey Kıbrıs Türk

Detaylı

KOBİ GERÇEĞİ MEHMET ATİLLA SÖĞÜT BAŞKAN DANIŞMANI.

KOBİ GERÇEĞİ MEHMET ATİLLA SÖĞÜT BAŞKAN DANIŞMANI. KOBİ GERÇEĞİ MEHMET ATİLLA SÖĞÜT BAŞKAN DANIŞMANI http://atillasogut.8k.com asogut@kosgeb.gov.tr REKABET GÜCÜ YÜKSEK BİR TÜRKİYE İÇİN GÜÇLÜ KOBİ LER 1 Ülkemizde İstihdam (2000 yılı Sivil Kesim) İstihdam

Detaylı

AR-GE, İNOVASYON VE ENDÜSTRİYEL UYGULAMA DESTEK PROGRAMI TABLO 1 - DESTEK BAŞVURU VE ÖDEME BELGELERİ TABLOSU AR-GE İNOVASYON PROGRAMI

AR-GE, İNOVASYON VE ENDÜSTRİYEL UYGULAMA DESTEK PROGRAMI TABLO 1 - DESTEK BAŞVURU VE ÖDEME BELGELERİ TABLOSU AR-GE İNOVASYON PROGRAMI AR-GE İNOVASYON İŞLİK - - - KİRA 2. Kira Kontratı 3. Fatura / fatura yerine geçen belge (tüzel kişilikten kiralandığı takdirde) 4. Kira ödemesine ait banka dekontu (Uygulama Birimi Müdürlüğü tarafından

Detaylı

Yeni İşçileriniz İŞKUR dan!

Yeni İşçileriniz İŞKUR dan! 1 2 4 Yeni İşçileriniz İŞKUR dan! Özel sektör işyerlerinde 6 ay süreyle İşbaşı Eğitim Programında (İEP) çalışacak kursiyerlere İŞKUR tarafından net asgari ücret ödenecektir. İşverenin kursiyerler için

Detaylı

ARTVİN ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİ HÜRRİYET CAD.PEHLİVAN AP. A BLOK KAT:1 TEL: FAX: /ARTVİN ODALARA 12 SAYILI TAMİM

ARTVİN ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİ HÜRRİYET CAD.PEHLİVAN AP. A BLOK KAT:1 TEL: FAX: /ARTVİN ODALARA 12 SAYILI TAMİM ARTVİN ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİ HÜRRİYET CAD.PEHLİVAN AP. A BLOK KAT:1 TEL:2123276 FAX:2128458 08000/ARTVİN SAYI : 24 03.02.2017 KONU: Taşınır Rehin Sistemi TARES Hk. ARTVİN ODALARA 12 SAYILI

Detaylı

Bankacılığa İlişkin Mevzuat Değişiklikleri ve Yeni Düzenlemeler

Bankacılığa İlişkin Mevzuat Değişiklikleri ve Yeni Düzenlemeler Bankacılar Dergisi, Sayı 61, 2007 Bankacılığa İlişkin Mevzuat Değişiklikleri ve Yeni Düzenlemeler (1 Nisan 2007-30 Haziran 2007) I. Bankacılık Kanununa İlişkin Düzenlemeler 15 Haziran 2007 tarih ve 26553

Detaylı

FİRMA SİCİL BİLGİLERİ

FİRMA SİCİL BİLGİLERİ FİRMA SİCİL BİLGİLERİ İSTANBUL TİCARET ODASI BİLGİ BANKASI Sicil No 289511/0 Firmanın dosyasında REHİN bulunmaktadır! Ünvan Eski Ünvan ANADOLU İPLİK VE TEKSTİL FABRİKALARI SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ ERDOĞAN

Detaylı

Avukatlık Vekalet Ücreti Gelirleri 1.000, ,75 643,75 643, ,

Avukatlık Vekalet Ücreti Gelirleri 1.000, ,75 643,75 643, , Gelirin Kodu BÜTÇE GELİR KESİN HESAP CETVELİ 01-01-2012/31-12-2012 TARİHLERİ ARASI Kurumun Adı : 2012 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Bütçe Devreden Yılı Toplam Tahsilattan Gelecek Yıla Tahsil İle Gelir

Detaylı

PASİNLER İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TRAFİK TESCİL VE DENETLEME BÜRO AMİRLİĞİ KAMU HİZMET STANDARDI

PASİNLER İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TRAFİK TESCİL VE DENETLEME BÜRO AMİRLİĞİ KAMU HİZMET STANDARDI S.NO 1 VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI EHLİYETİN TESLİMİ (1.DEFA) PASİNLER İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TRAFİK TESCİL VE DENETLEME BÜRO AMİRLİĞİ KAMU HİZMET STANDARDI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER 3-Vergi Dairesinden

Detaylı

T.C. ERZURUM TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA MİZANI

T.C. ERZURUM TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA MİZANI 100 KASA HESABI 1.166.084,73 1.164.378,51 1.706,22 100.01 Kasa Hesabı 1.166.084,73 1.164.378,51 1.706,22 100.01.001 TL Merkez Kasası 1.166.084,73 1.164.378,51 1.706,22 101 ALINAN ÇEKLER 11.305,00 11.305,00

Detaylı

ZÜCDER- Züccaciyeciler Derneği KOSGEB DESTEKLERİ BİLGİ NOTU

ZÜCDER- Züccaciyeciler Derneği KOSGEB DESTEKLERİ BİLGİ NOTU ZÜCDER- Züccaciyeciler Derneği KOSGEB DESTEKLERİ BİLGİ NOTU GİRİŞİMCİLİK DESTEK PROGRAMI Bu program, Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi, Yeni Girişimci Desteği, İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) Desteği, İş planı

Detaylı

Varsa Ortak(lar) Geçerli değil Asıl. Geçerli değil. Geçerli değil. Geçerli değil

Varsa Ortak(lar) Geçerli değil Asıl. Geçerli değil. Geçerli değil. Geçerli değil 1. EK A Başvuru Formu nin 2. EK B-1 Faaliyet Bütçesi 3. 4. Bu belgelerin herhangi bir EK B-2 Beklenen Finansman tanesinin eksik Kaynakları olması ya da asıllarının EK B-3 Maliyetlerin bulunmaması Gerekçelendirilmesi

Detaylı

FİKRİ MÜLKİYET HAKLARININ TİCARİLEŞTİRİLMESİ ÇALIŞTAYI «VAKIF ÜNİVERSİTELERİ AÇISINDAN FİKRİ MÜLKİYETİN TİCARİLEŞTİRİLMESİ SORUNLARI»

FİKRİ MÜLKİYET HAKLARININ TİCARİLEŞTİRİLMESİ ÇALIŞTAYI «VAKIF ÜNİVERSİTELERİ AÇISINDAN FİKRİ MÜLKİYETİN TİCARİLEŞTİRİLMESİ SORUNLARI» FİKRİ MÜLKİYET HAKLARININ TİCARİLEŞTİRİLMESİ ÇALIŞTAYI «VAKIF ÜNİVERSİTELERİ AÇISINDAN FİKRİ MÜLKİYETİN TİCARİLEŞTİRİLMESİ SORUNLARI» 19.10.2016 AJANDA 1- VAKIF ÜNİVERSİTELERİNDE TİCARİ GELİRİN ELDE EDİLMESİNE

Detaylı

Emniyet Genel Müdürlüğü Adıma Tescilli Araç Sorgulama KULLANIM KILAVUZU

Emniyet Genel Müdürlüğü Adıma Tescilli Araç Sorgulama KULLANIM KILAVUZU Emniyet Genel Müdürlüğü Adıma Tescilli Araç Sorgulama KULLANIM KILAVUZU 1 Başlamadan Önce... Bu hizmeti kullanarak Emniyet Genel Müdürlüğü bilgi sisteminde adınıza tescilli araçları sorgulayabilirsiniz.

Detaylı

TİCARî İŞLETME REHNİ KANUNU. Kanun No R. Gazete No Kabulü: R.G. Tarihi:

TİCARî İŞLETME REHNİ KANUNU. Kanun No R. Gazete No Kabulü: R.G. Tarihi: TİCARî İŞLETME REHNİ KANUNU Kanun No. 1447 R. Gazete No. 13909 Kabulü: 21.7.1971 R.G. Tarihi: 28.7.1971 Kanunun kapsamı: Madde 1 - Ticaret veya esnaf ve sanatkâr sicilinde kayıtlı bir ticarî işletme üzerinden

Detaylı

Kamu Alacaklarının Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun (Diğer Kamu Alacakları)

Kamu Alacaklarının Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun (Diğer Kamu Alacakları) Özet Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun la; - Belediyelere - İl özel idarelerine - Oda ve borsalara - Bazı kamu idarelerine olan çeşitli ın yeniden yapılandırılması imkanı getirilmiştir.

Detaylı

7 GÜN HİZMET BEDELİ SIRA NO. Kayıt için müracaat eden Gerçek veya Tüzel Kişinin faaliyet tespitinden sonra DERECESİ FEV 1 2 3 4 5 6

7 GÜN HİZMET BEDELİ SIRA NO. Kayıt için müracaat eden Gerçek veya Tüzel Kişinin faaliyet tespitinden sonra DERECESİ FEV 1 2 3 4 5 6 31.07.2009 tarih ve 27305 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Kamu Hizmetlerinin Sunumunda Uyulması Gereken Usul ve Esaslara İlişkin Yönetmelik uyarınca hazırlanmış olan Bursa Ticaret Borsası Hizmet Standartları

Detaylı

ULAŞIM PLANLAMA VE RAYLI SİSTEM DAİRE BAŞKANLIĞI ELEKTRONİK ÖDEME SİSTEMLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

ULAŞIM PLANLAMA VE RAYLI SİSTEM DAİRE BAŞKANLIĞI ELEKTRONİK ÖDEME SİSTEMLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU ULAŞIM PLANLAMA VE RAYLI SİSTEM DAİRE BAŞKANLIĞI ELEKTRONİK ÖDEME SİSTEMLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 1 İndirimsiz (Tam)Seyahat Kartı 1- Seyahat kartı satış noktalarından kart bedelini

Detaylı

TAM VE DAR MÜKELLEFİYETE İLİŞKİN ÖDEMELERDE YAPILACAK YENİ TEVKİFAT ORANLARI HAKKINDA SİRKÜLER SİRKÜLER NO: 2004/02

TAM VE DAR MÜKELLEFİYETE İLİŞKİN ÖDEMELERDE YAPILACAK YENİ TEVKİFAT ORANLARI HAKKINDA SİRKÜLER SİRKÜLER NO: 2004/02 TAM VE DAR MÜKELLEFİYETE İLİŞKİN ÖDEMELERDE YAPILACAK YENİ TEVKİFAT ORANLARI 1 İstanbul, 05.01.2004 30.12.2003 tarih ve 25332 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan 2003/6575 ve 2003/6577 sayılı Bakanlar Kurulu

Detaylı

KOBĠ PROJE DESTEK PROGRAMI. PROJE BAġVURU FORMU

KOBĠ PROJE DESTEK PROGRAMI. PROJE BAġVURU FORMU MÜDÜRLÜĞÜ NE KOBİ Proje Destek Programından yararlanmak üzere hazırlamış olduğum bu projemin ilgili çağrı döneminde değerlendirilerek reddedilmediğini, hâlihazırda ikiden fazla Destek Programından yararlanmadığımı,

Detaylı